Anvendelse af AWS services til automatisering af rapportering til intern og ekstern compliance i tablet-produktion hos en dansk-baseret global Pharma-kunde.

Kunden er en global dansk-baseret medicinalvirksomhed med talrige globale produktionsfaciliteter.

Kunden ønskede at reducere manuelle processer og forhøje kvaliteten i forbindelse med intern afrapportering af kundens årlige Product Quality Review (PQR) og i forbindelse med rapportering til relevante regulatoriske myndigheder.

Udfordringen

Udfordringen var at udvikle en løsning, som kunne levere den årlige PQR med en højere grad af automatisering og dermed frigøre tid til andre opgaver og samtidig reducere manuelle processer for at sikre en gentagen og høj kvalitet. Desuden ville en automatisk sammenkædning af data gøre kunden i stand til at optimere og forbedre produktionen af tabletter. Således skulle vi opnå dels en forbedring i relation til rapportering til intern compliance og myndigheder og dels en kommerciel fordel ved optimering af produktionsprocesser.

Løsningen

Løsningen var udvikling af et værktøj, som automatisk kombinerer data fra SAP og LIMS (Laboratory Information Management System) til at generere de ønskede rapporter med data i det ønskede dataformat, som opfylder både PQR og myndigheds krav.

De realiserede fordele for kunden var:

  • Simpel adgang til data
  • Single point of truth
  • Valideret datarapportering
  • Automatisering af produktion af rapporter fra dage til minutter
  • Forøget brug af data til optimering af produktionsprocesser

Blandt de anvendte AWS services er:

Scroll to Top