Opsummering af AWS blogs for uge #13 i 2023

I uge 13 publiserede AWS 92 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop and Application Streaming

Modernisering af VDI med AWS og IGEL Disrupt 2023

Organisationer, der ønsker at reducere omkostningerne og skalere hurtigt, kan migrere nogle eller alle af deres digitale aktiver til skyen. En nylig undersøgelse fra The Hackett Group viste, at migration til AWS gav målbare forretningsmæssige værdier inden for områder som modstandsdygtighed, agilitet, omkostningsbesparelser og personale.

På samme måde er Amazon End User Computing (EUC) team klar til IGEL Disrupt 2023 i Nashville (3. – 5. april) efter deres arrangement i München. Kevin Goodman, direktør for produktledelse for AWS EUC, delte interessante indsigter fra München, og ser frem til arrangementet i Nashville.

Fordele ved modernisering af VDI med AWS

Ved at migrere digitale aktiver til skyen med AWS, vil organisationer kunne innovere hurtigere, samtidig med at de skalere hurtigere og skabe bedre kunde- og medarbejderoplevelser. Andre fordele inkluderer:

 • Reducerede omkostninger
 • Større modstandsdygtighed i deres løsninger
 • Øget agilitet
 • Bedre kundeoplevelse

Opnåelse af modernisering med AWS og IGEL Disrupt 2023

Migration til AWS er et vigtigt og værdifuldt skridt i modernisering af VDI, og IGEL Disrupt 2023 kan hjælpe organisationer med at opnå den nødvendige viden og indsigt til en vellykket migration og deployment. På IGEL Disrupt 2023 vil deltagerne få mulighed for at lære mere om desktop- og applikationsstreaming og modernisering af deres VDI med AWS fra eksperter inden for feltet.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore har vi et team af eksperter, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services med mange års erfaring i AWS Cloud. Vores ekspertise inden for AWS gør det muligt for os at hjælpe organisationer med at migrere til skyen, og udnytte deres AWS-løsninger optimalt. Besøg vores hjemmeside her for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog

Optimer omkostningerne til AWS CodeBuild, så DevSecOps aktiveres, CloudFormation og CDK udvides og DevOps Guru-indsigter publiceres til ServiceNow

Optimering af omkostningerne til AWS CodeBuild

AWS CodeBuild er en helt administreret kontinuerlig integrationsservice, der kan kompilere kildekode, køre test og udrulle softwarepakker. Med CodeBuild behøver du ikke at forsyne og administrere dine egne byggere. Du skal blot definere kildekodens placering og dine bygsætninger, og CodeBuild kører dine byggekript. Det er vigtigt at være opmærksom på de omkostninger, der er forbundet med CodeBuild, og optimere dine byggerier for omkostninger. En måde at optimere dine byggerier på er at bruge flere byggemiljøer, der er skræddersyet til forskellige opgaver, for eksempel ét til kompilering og ét til at køre test. Du kan også opsætte parallelle byggerier for at fremskynde dine byggerier ved at køre flere byggejobs på samme tid. Til sidst kan du bruge AWS-besparelser til at spare op til 72% på CodeBuild og andre tjenester. Med disse strategier kan du optimere omkostningerne til dine CodeBuild-byggerier.

Aktivering af DevSecOps med Amazon CodeCatalyst

DevSecOps er praksis med at integrere sikkerhedstestning i hele softwareudviklingsprocessen. Amazon CodeCatalyst giver værktøjer til at fremme samarbejdst mellem udviklere, sikkerhedsspecialister og ops-hold for at bygge sikker software. Amazon CodeCatalyst fremmer kulturel transformation, som gør sikkerhed til alle. Desuden indeholder CodeCatalyst funktioner som automatiseret sårbarhedsskanning, trussel intelligens og runtime protection, som kan hjælpe organisationer med at sikre deres applikationer.

Udvidelse af CloudFormation og CDK med tredjepartsudvidelser

Med AWS CloudFormation Public Registry kan du bruge CloudFormation til at administrere tredjepartsressourcer. Registret giver en søgbar samling af CloudFormation-udvidelser, så det er let at opdage og bruge dem i CloudFormation-skabeloner og AWS Cloud Development Kit (CDK) -applikationer. De seneste tre måneder har Public Registry tilføjet mange nye og spændende partnere. Registret understøtter desuden en lang række use cases, herunder serverløse applikationer, strømbehandling og datasø.

Udgiv Amazon DevOps Guru Insights til ServiceNow til håndtering af hændelser

Amazon DevOps Guru er en helt administreret AIOps-tjeneste, der bruger maskinlæring til at opdage, når applikationer opfører sig uden for deres normale driftsmønstre, og derefter generere indsigter. Disse indsigter kan bruges til at advare vaktholdene for anomali i mission-kritisk arbejdsbyrde. Med Amazon DevOps Guru og ServiceNow kan du publicere indsigter fra Amazon DevOps Guru til ServiceNow til håndtering af hændelser. Dette giver holdene mulighed for hurtigt at identificere og adressere hændelser og anomali i deres applikationer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi erfaring i løsning af problemer relateret til DevOps, AWS CodeBuild, Amazon CodeCatalyst, CloudFormation og Amazon DevOps Guru. Vi kan levere professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe dine teams med at optimere deres byggeomkostninger og aktivere DevSecOps, udvide CloudFormation og CDK med tredjepartsudvidelser og publicere DevOps Guru-indsigter til ServiceNow. Kontakt os for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Announcements, Updates, and Launches

Bekendgørelser, opdateringer og lanceringer

Nye funktioner i Amazon SageMaker Canvas

AWS annoncerede nye funktioner i Amazon SageMaker Canvas, som hjælper forretningsanalytikere med at generere indsigter fra tusinder af dokumenter, billeder og tekstlinjer på få minutter med maskinlæring (ML). Med de nye funktioner kan brugerne få adgang til klar til brug-modeller og skabe brugerdefinerede tekst- og billedklassificeringsmodeller sammen med tidligere understøttede brugerdefinerede modeller til tabulære data. Med SageMaker Canvas kan forretningsanalytikere hurtigt oprette og sammenligne ML-modeller samt visualisere og evaluere resultater.

Forenkle tjeneste-til-tjeneste-forbindelse, sikkerhed og overvågning med Amazon VPC Lattice

På AWS re:Invent 2022 blev der præsenteret et forhåndsvisningsudkast af Amazon VPC Lattice, en ny kapacitet til Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC). VPC Lattice giver brugerne en ensartet måde at forbinde, sikre og overvåge kommunikation mellem tjenester på. Med VPC Lattice kan brugere definere politikker for netværksadgang, trafikstyring og overvågning for at forbinde computertjenester på tværs af flere AWS-konti, virtuelle private clouds (VPC’er) og AWS-regioner. Dette er nu generelt tilgængeligt.

Amazon GuardDuty understøtter nu Amazon EKS Runtime-overvågning

Amazon GuardDuty, som blev lanceret i 2017, kan nu analysere titusinder af milliarder af hændelser i minuttet på tværs af flere AWS-datakilder, såsom AWS CloudTrail-hændelseslogs, Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) Flow Logs, DNS-forespørgselslogs, Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) dataplane-hændelser, Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) klynges API-aktivitet og mere.

Annoncering af generel tilgængelighed af trin-for-trin-guides til Amazon Connect Agent Workspace

På AWS re:Invent 2022 blev trin-for-trin-guides til Amazon Connect-agentarbejdsområde annonceret i forhåndsvisning. Denne funktion hjælper kontaktcentre med at træne nye agenter til at komme i gang med deres agent-desktop. Med denne funktion kan agenter få adgang til trin-for-trin-guides, der giver visuelle gennemgange af processer og opgaver samt få adgang til kontekstuelle oplysninger såsom relevante rapporter og ressourcer.

Hvordan den franske broadcaster TF1 brugte AWS Cloud-teknologi og ekspertise til at bringe FIFA World Cup til millioner

For at bringe FIFA World Cup til millioner af seere startede TF1, den førende private tv-kanal i Frankrig, et projekt tre år før begivenheden. Dette projekt inkluderede vedtagelse af en ny skybaseret arkitektur. Ved hjælp af AWS Cloud-teknologi og ekspertise var TF1 i stand til at optimere deres udsendelsesplatform og give seerne en spændende oplevelse.

AWS Application Migration Service store opdateringer

AWS Application Migration Service (AWS MGN) forenkler og accelererer migrations til AWS ved automatisk at konvertere kildeservere fra fysisk, virtuelt eller skyinfrastruktur for at køre native på AWS. AWS MGN har nye funktioner, herunder muligheden for at importere og eksportere, kildeservermigrationsdashboard og yderligere post-launch-aktioner.

Amazon Chime SDK Call Analytics

Amazon Chime SDK call analytics er nu tilgængelig. Dette hjælper med at gøre det lettere og billigere at optage og generere indsigt i lydopkald i realtid, herunder transkription, stemmetoneanalyse og søgning efter taler. Desuden giver AWS Management Console bedre support til Amazon Chime SDK.

AWS Week in Review – 27. marts 2023

Denne uge i AWS-verdenen har AWS Application Migration Service store opdateringer og Amazon Chime SDK Call Analytics blev annonceret. Derudover understøtter Amazon GuardDuty nu Amazon EKS Runtime-overvågning, og nye funktioner i Amazon SageMaker Canvas hjælper forretningsanalytikere med at generere indsigter fra tusinder af dokumenter, billeder og tekstlinjer på få minutter med maskinlæring. Til sidst er forenkling af tjeneste-til-tjeneste-forbindelse, sikkerhed og overvågning med Amazon VPC Lattice nu generelt tilgængeligt, og annoncering af generel tilgængelighed af trin-for-trin-guides til Amazon Connect Agent Workspace blev annonceret i forhåndsvisning.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at være opdateret med de seneste opdateringer og annonceringer og den indvirkning, disse ændringer kan have på forretningsprocesser. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at migrere deres programmer til skyen på en effektiv og omkostningseffektiv måde. Med vores team af eksperter og vores dybe erfaring med AWS, kan vi hjælpe kunder med at vælge den bedste teknologi og tjenester, der opfylder deres behov, og give vejledning for at sikre vellykket implementering og drift. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containers

Kontainerisering af data-arbejdsbyrder på Amazon EKS med data på EKS og domæneløs Windows-godkendelse

Data på EKS: Forenkling af dataarbejdsbyrde-deployering

Data på EKS (DoEKS) er et open source-projekt, der sigter mod at forenkle deployment af data-arbejdsbyrder på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Kunden kan bruge DoEKS til Infrastructure as Code (IaC)-skabeloner, ydelsesbenchmark-rapporter, bedste praksis til deployment og administration af data-arbejdsbyrder på Amazon EKS og mere. DoEKS kan konfigureres til at køre på et bredt udvalg af cloud-udbydere, herunder Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure og Google Cloud Platform (GCP).

Domæneløs Windows-godkendelse til Amazon EKS Windows-pod’er

.NET-udviklere bruger ofte domænetilsluttede servere og Active Directory (AD)-integration til at godkende og autorisere Windows-baserede applikationer. Da containere ikke kan tilsluttes et domæne, er det generelt ikke muligt at køre disse applikationer i Windows-baserede containere. Domæneløs Windows-godkendelse (DWA) er et open source-projekt, der bruger gMSA, webhooks og klynge roller til at aktivere Windows-godkendelse på Amazon EKS Windows-pod’er. Dette gør det muligt for udviklere at køre Windows-baserede applikationer i containere på Amazon EKS.

KeyCore: Forbedring af dataarbejdsbyrde-ydeevne på Amazon EKS

Hos KeyCore har vi ekspertisen til at hjælpe kunder med at opbygge, implementere og skalere data-arbejdsbyrder på Amazon EKS. Vores hold af certificerede AWS-fagfolk kan bruge Data on EKS til at forenkle processen med dataarbejdsbyrde-deployering. Vi kan også hjælpe kunder med at konfigurere domæneløs Windows-godkendelse til at køre Windows-baserede applikationer sikkert i containere på Amazon EKS. Som førende dansk leverandør af AWS-tjenester og managed services kan KeyCore hjælpe kunder med at forbedre ydeevnen af deres data-arbejdsbyrder på Amazon EKS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog

Hvordan små og mellemstore virksomheder kan få adgang til on-demand IT-projektstøtte

Ifølge en undersøgelse fra Gartner er manglen på talent den største barriere for at opnå forretningsmæssige resultater, selv mere end implementeringsomkostninger og sikkerhedsrisici. Virksomhederne kæmper for at finde kvalificerede fagfolk til at imødekomme deres IT-projektkrav. Små og mellemstore virksomheder kan få adgang til on-demand IT-projektstøtte, som vil hjælpe dem med at fylde det talentløft og opfylde deres forretningsmål.

Hvad er on-demand IT-projektstøtte?

On-demand IT-projektstøtte er et alternativ til fastansatte interne IT-medarbejdere. Denne type støtte giver virksomheder mulighed for at få den hjælp, de har brug for, efter behov. Virksomheder kan ansætte IT-fagfolk til at arbejde på specifikke projekter uden at skulle forpligte sig til at ansætte fuldtidsansatte eller styre en hel gruppe af fagfolk.

Fordele ved on-demand IT-projektstøtte

Brugen af ​​on-demand IT-projektstøtte har flere fordele. Det giver virksomheder mulighed for hurtigt at få adgang til den rette talent, når de har brug for det. Dette hjælper med at reducere tiden, det tager at fuldføre projekter, og sikrer, at de udføres korrekt. Det hjælper også virksomheder med at spare penge ved at skabe og administrere en permanent IT-personale.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder on-demand IT-projektstøtteydelser til små og mellemstore virksomheder. Vores team af erfarne fagfolk kan hjælpe dig med et IT-projekt, du har. Vi leverer både professionelle tjenester og managed services, så du kan få den hjælp, du har brug for, når du har brug for det. Desuden har vores team stor erfaring med AWS, så du kan være sikker på, at dine projekter er i gode hænder.

Læs de fulde blogs fra AWS

Official Database Blog of Amazon Web Services

Implementering af ressource tællere ved hjælp af Amazon DynamoDB

Når man udvikler applikationer, er det ofte nødvendigt at spore handlinger nøjagtigt ved hjælp af tællere. Dette kan omfatte stemmer, der er afgivet, den tilgængelige mængde af en ressource i en e-handel butik eller billetter tilgængelige til et arrangement. Disse tællere skal opdateres, når ressourcemængden ændres. I dette indlæg vil vi se på, hvordan man implementerer ressourcetællere ved hjælp af Amazon DynamoDB.

Brug af Atommærker

Atommærker giver udviklere mulighed for at opdatere værdier for et element i et enkelt API-kald. Dette er en stor mulighed, da det ikke kun reducerer mængden af ​​kode, der kræves, men også hjælper med at minimere risikoen for fejl. Atommærker bruger en attributværdi til at angive den aktuelle tæller og giver udviklere mulighed for at øge eller formindske værdier med et bestemt beløb. DynamoDB inkluderer flere operationer, der understøtter atommærker, herunder Add-operationen og Update-operationen.

Brug af betingede skrivelser

Betingede skrivelser giver udviklere mulighed for at opdatere et element kun, når bestemte betingelser opfyldes. Denne tilgang giver udviklere mulighed for at kontrollere det eksisterende værdi af et element, og kun opdatere det, hvis det opfylder det ønskede kriterium. DynamoDB understøtter også denne tilgang ved hjælp af operationen Update og Compare-And-Set-mønsteret.

Brug af betingede udtryk med Update

Betingede udtryk med Update-operationen giver udviklere mulighed for at opdatere et element, hvis en bestemt betingelse opfyldes. Denne tilgang er nyttig, når den aktuelle værdi af et element skal kontrolleres, før det kan opdateres. For eksempel, hvis værdien af ​​en tæller skal være større end nul før den kan opdateres.

Brug af et sekundært indeks

DynamoDB understøtter brugen af ​​sekundære indekser, som giver udviklere mulighed for at forespørge data baseret på alternative nøgler. Sekundære indekser kan bruges til at lagre den aktuelle værdi af en tæller og derefter forespørge indekset for den aktuelle værdi. Denne tilgang kan være særlig nyttig, når tælleren skal opdateres atomisk.

Brug af en separat tabel

I nogle tilfælde kan udviklere vælge at gemme en tæller i en separat tabel. Denne tilgang kan hjælpe, når tælleren skal være tilgængelig på flere steder i en applikation og opdateres asynkront. Udviklere kan bruge DynamoDB’s Write-Ahead Logging-funktion for at sikre, at alle opdateringer anvendes i den korrekte rækkefølge.

Brug af versionering

En anden tilgang til styring af tællere er at bruge versionering. I denne tilgang gemmes den aktuelle version af et element i en separat attribut, og den seneste version returneres altid, når elementet forespørges. Denne tilgang kan hjælpe med at sikre, at opdateringer anvendes i den korrekte rækkefølge, og at den seneste version altid returneres.

Brug af en aggregations tabel

En aggregations tabel er en separat tabel, der bruges til at gemme den aktuelle værdi af en tæller. Denne tilgang kan være nyttig, når flere tællere skal spores i én applikation. Aggregations tabellen kan bruges til at gemme den aktuelle værdi af hver tæller, og disse værdier kan derefter hentes med et enkelt forespørgsel.

Brug af et hændelsesstrøm

Hændelsesstrømme giver udviklere mulighed for at fange ændringer for et element og gemme dem i en strøm. Strømmen kan derefter bruges til at spore ændringer i en tæller over tid. Denne tilgang kan være nyttig, når tælleren skal bruges på flere steder i en applikation og spores over en periode.

Fordele ved Amazon DynamoDB til ressourcetællere

Amazon DynamoDB giver et antal fordele til ressourcetællere. Én af de største fordele er, at den understøtter atomtælleroperationer, som giver udviklere mulighed for at opdatere et element i et enkelt API-kald. DynamoDB understøtter også betingede skrivelser, som giver udviklere mulighed for at kontrollere den aktuelle værdi af et element, før det opdateres, og versionering, som giver udviklere mulighed for at spore ændringer for et element over tid. Derudover understøtter DynamoDB brugen af ​​sekundære indekser og aggregations tabeller, som kan bruges til at gemme den aktuelle værdi af flere tællere.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i at implementere og administrere Amazon Web Services. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din skyinfrastruktur. Vores team kan hjælpe dig med at designe, implementere og administrere dine ressourcetællere ved hjælp af Amazon DynamoDB. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Financial Management

AWS Cloud Financial Management (CFM)

En af de vigtigste aspekter af succesfuld sky er Financial Management (CFM). CFM omfatter synlighed af omkostninger, optimering og generel modenhed. Det er vigtigt at forstå, hvilke strategier der bidrager til succesen hos cloud-modne virksomheder. I denne blog gennemgår vi, hvordan man kan optimere skyomkostninger, øge omkostningssynligheden, etablere din organisations CFM-ramme, implementere automatisering og meget mere.

Øg omkostningssynligheden

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af øget omkostningssynlighed. For at gøre dette anbefaler vi at bruge Row Level Security (RLS). RLS giver brugere mulighed for at begrænse de data, de kan se, til kun det, der er relevant for dem. RLS kan implementeres på Multi-Payer Cost Dashboards.

Omkostningsoptimering

En anden måde at optimere skyomkostninger på er ved hjælp af AWS Cost Explorer. Cost Explorer giver en standardkonfiguration af AWS Cost Anomaly Detection, der overvåger en kundes udgifter til AWS-tjenester. Tjenesten sender derefter en daglig sammenfatning, når et omkostningsanomalium over et bestemt tærskelopdages.

Hos KeyCore tilbyder vi dybdegående finansielle administrationsservices for at hjælpe kunder med at optimere deres skyomkostninger. Vores team af eksperter vil hjælpe dig med at forstå de økonomiske konsekvenser af skybrug, oprette tilpassede omkostningsrapporter og dashboards og give indsigt i, hvordan du kan reducere omkostninger.

CFM-modenhed

Succesen hos cloud-modne virksomheder afhænger af forståelsen af de strategier, der bidrager til deres økonomiske modenhed. Hos KeyCore fokuserer vi både på omkostningsoptimering og finansiel administration. Vores team af eksperter vil hjælpe dig med at etablere en organisations CFM-ramme, implementere automatisering og give synlighed i dine skyomkostninger. Vi vil hjælpe med at opdage eventuelle anomalier og give vejledning om, hvordan man reducerer omkostninger.

I sidste ende kan KeyCores finansielle administrationsservices hjælpe dig med at udnytte skyen fuldt ud og opnå den ønskede cloud-modne status. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine finansielle administrationsmål.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Training and Certification Blog

Deloitte fremmer kvinder inden for cloud-teknologi med AWS-uddannelse og certificering

Deloitte anerkender vigtigheden af diversitet, ligestilling og inkludering i deres kerneværdier, og da de opdagede kønsforskellen i teknologi, har de arbejdet for at lukke lækagen med træningsprogrammer. Lær mere om, hvordan Deloittes CloudUp for Women (CU4W) program har hjulpet kvinder med forskellige faglige baggrunde med at opnå in-demand skyfærdigheder og bekæmpe kønsforskellen i tech.

UnionBank of the Philippines: 5 indsigter til træning af dit team

Accenture rapporterer, at en digital færdighedsmangel er den største barriere for at opnå skyværdi, hvilket gør det til den vigtigste barriere. UnionBank of the Philippines leder vejen for at opgradere deres arbejdsstyrke og blive et foretrukket destination for top skytalenter. Lær mere fra Michelle Rubio, bankens executive vicepresident og chef for menneskelige ressourcer, om hvordan UnionBank opbyggede et Cloud Center of Excellence baseret på AWS Skills Guild-rammearbejdet.

KeyCore: Hjælper virksomheder med at udnytte skyinvesteringer gennem uddannelse

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe virksomheder med at udnytte deres skyinvesteringer gennem uddannelse. Vi bruger en dyb forståelse af AWS til at opbygge og administrere skyløsninger til enhver forretningsbehov. Ved at udnytte bedste praksis i skyarkitektur, kan vores team af AWS-certificerede fagfolk og udviklere hjælpe organisationen med at overvinde enhver digital færdighedsmangel og udnytte de AWS-løsninger, der i øjeblikket er tilgængelige. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at få mest muligt ud af dine skyinvesteringer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads on AWS

Optimering af Microsoft Workloads på AWS

Kørsel af Microsoft-workloads på Amazon Web Services (AWS) er en stigende populær måde at reducere omkostninger og forbedre ydeevnen på. I dette blogindlæg giver vi læserne de 10 bedste anbefalinger for at sikre, at du fuldstændigt optimerer dine Microsoft-workloads på AWS samt introducerer brugen af ​​AWS App2Container til at automatisere opsætningen af ​​Azure DevOps CI/CD-pipelines.

Vælg den rigtige instans

Det første skridt til optimering af Microsoft-workloads på AWS er at vælge den rigtige instance-familie, størrelse og licensindstilling til dine workloads på Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2). Der findes et bredt udvalg af forskellige instansstørrelser og -typer, så det er vigtigt at forstå, hvad dine workloads kræver, før du træffer en beslutning.

Overvej reservede instanser

Når du optimerer omkostninger for Microsoft-workloads på AWS, skal du overveje brugen afreservede instanser. Dette vil give dig en betydelig rabat sammenlignet med On-Demand-Instanser, og det kan hjælpe med at reducere dine samlede omkostninger.

Implementer Automatisering

Anvendelse af automatisering på AWS kan hjælpe med at forenkle og optimere processen med at køre Microsoft-workloads på platformen. Værktøjer som AWS Systems Manager, AWS CloudFormation og AWS Lambda kan alle bruges til at automate processen med at konfigurere og implementere workloads.

Udnyt Autoscaling

Med AWS Autoscaling kan du automatisk skalere dine Microsoft-workloads efter behov for at imødekomme dine skiftende workloads uden at skulle konfigurere dem manuelt. Dette hjælper med at reducere det manuelle arbejde, der kræves, og det kan også hjælpe med at optimere dine omkostninger ved automatisk at skalere efter efterspørgsel.

Udnyt Spot-instanser

Spot-instanser kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved drift af Microsoft-workloads på AWS ved at lade dig budge på ubrugt beregningskapacitet. Dette kan give dig betydelige omkostningsbesparelser sammenlignet med On-Demand-Instanser.

Brug de rigtige lagringsmuligheder

Når du kører Microsoft-workloads på AWS, er det vigtigt at bruge de rigtige lagringsmuligheder. Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) kan både bruges til at gemme og få adgang til data, og det rigtige valg afhænger af dine specifikke krav.

Optimer netværksydelsen

Optimering af netværksydelsen er vigtig, når du kører Microsoft-workloads på AWS. Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) kan bruges til at oprette et isoleret netværk i skyen, som kan hjælpe med at reducere latency og forbedre ydeevnen.

Anvend sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhed er vigtig, når du kører Microsoft-workloads på AWS, og det er vigtigt at anvende sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at dine workloads er korrekt beskyttet. Dette omfatter brug af Amazon GuardDuty til trusselsdetektering, Amazon Identity and Access Management (IAM) til kontrol af adgang og Amazon Inspector til sårbarhedsvurdering.

Brug AWS App2Container til at automatisere opsætning af Azure DevOps CI/CD-pipelines

AWS App2Container kan bruges til at automatisere processen med at oprette en Azure DevOps-udgivelsespipeline til distribution af containeriserede applikationer til AWS. Dette vil spare tid og kræfter for dem, der bruger Azure DevOps-platformen til versionskontrol og CI/CD, og det kan hjælpe med hurtigt at modernisere applikationer ved hjælp af containere.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi de kompleksiteter, som kommer med optimering af Microsoft-workloads på AWS, og vi kan give dig ekspertise og vejledning for at sikre, at du får det meste ud af platformen. Vores professionelle og managed services tilbyder alt fra rådgivning om de bedste instance- og licensindstillinger til implementering af automation og optimering af netværksydelsen. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine Microsoft-workloads på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Official Big Data Blog of Amazon Web Services

Amazon Web Services og store dataløsninger

Accent-uafhængig søgning med OpenSearch

Når der søges efter information, er det ofte nødvendigt at gøre søgningen uafhængig af accenttegn. Dette kaldes accent-uafhængig søgning, også kendt som diakritik-agnostisk søgning. Dette betyder, at søgeresultaterne skal være ens for forespørgsler, der bruger Latin-tegn som à, è, Ê, ñ og ç, uanset om accenten bruges eller ej.

For at opnå dette har Amazon Web Services (AWS) udviklet OpenSearch-tjenesten. OpenSearch er en kraftfuld søgeløsning, der gør det muligt for brugere at få adgang til data næsten i realtid og bruge et bredt udvalg af søge- og analysecapaciteter. Dette gør det muligt for brugerne hurtigt at finde det, de leder efter, uanset hvilken type tegn der bruges i forespørgslen.

Ved hjælp af OpenSearch får du også skalering. Når brugerens efterspørgsel vokser, kan OpenSearch let skaleres for at imødekomme den øgede belastning og give optimal ydeevne.

Eventdrevne datapipelines med AWS Controllers og EMR på EKS

AWS tilbyder et antal værktøjer til at hjælpe brugere med at opbygge eventdrevne datapipelines. En eventdrevet arkitektur er et softwaredesignmønster, hvor decoupled-applikationer kan publicere og abonnere på begivenheder asynkront via en eventbroker. Dette hjælper med at fremme løs sammenkobling mellem komponenter i et system og kan muliggøre, at komponenterne skaleres uafhængigt og fejler uden at påvirke andre tjenester.

AWS Controllers til Kubernetes og Amazon EMR på EKS er to af de primære værktøjer, der bruges til at opbygge eventdrevne datapipelines. AWS Controllers til Kubernetes er et open source-projekt, der hjælper brugere med at styre og skalere Kubernetes-workloads. Amazon EMR på EKS er på den anden side en Amazon Elastic MapReduce (EMR)-klasse, der er implementeret på en Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS)-klasse. Dette giver brugerne mulighed for at udnytte skalerbarhed, fleksibilitet og server-fri-funktionalitet ved EKS samtidig med, at der også udnyttes kraftfulde analytik og databehandlingsfunktioner i EMR.

Langsomt skiftende dimensioner i et datalake med AWS Glue og Delta

Dimensioner er strukturer, der bruges til at kategorisere fakta og målinger i et datawarehouse, så brugerne kan besvare forretningsspørgsmål. Attributter inden for en dimension kan ændre sig over tid. For eksempel kan en kundes adresse ændres, eller en produkts pris kan ændres. For at imødekomme disse ændringer kan AWS Glue og Delta bruges til at implementere langsomt skiftende dimensioner (SCDs) i et datalake.

AWS Glue er en fuldt administreret ekstraher, transformer og indlæs (ETL)-tjeneste, der gør det let at forberede og indlæse data til analyse. Med AWS Glue kan brugerne oprette og køre ETL-jobs til at behandle data gemt i datalakes. Delta er en funktion i AWS Glue, der hjælper brugerne med at holde styr på ændringer i deres data over tid. Det gemmer en historie over ændringer, så brugerne kan spore ændringer og auditere data.

Krydskonto crawlen med AWS Glue Crawlers

Som datalakes er udviklet til datameshes, er der blevet udviklet AWS Glue crawlere til at understøtte krydskonto crawl. Dette gør det muligt for brugere at få adgang til data fra flere konti og gøre disse data tilgængelige for forskellige interessenter på tværs af deres forretning.

AWS Glue-crawlere kan konfigureres til at kravle data fra flere konti samt flere regioner. Dette gør det lettere for brugere at søge, organisere og analysere data fra flere kilder. Crawlerne vil automatisk opdage skjemændringer, analysere dataene og oprette en datakatalog, der kan bruges til at forespørge data i datameshes.

Softwarekvalitetskontrol med Amazon QuickSight og Deep Pool

Deep Pool Financial Solutions er en investorbetjening og overholdelsessolutionsleverandør. For at spore sine softwaretests, fejl og vellykkede fixes, søgte Deep Pool efter at bygge nøgletal. Men det havde ikke adgang til de store mængder data, som det fik fra dets projektstyringssoftware.

Her kommer Amazon QuickSight ind i billedet. Amazon QuickSight er en server-fri analyticsplatform, der gør det let at visualisere og udforske data. Ved hjælp af Amazon QuickSight kunne Deep Pool få adgang til sine store mængder data, opbygge KPIs og få indsigt i ydeevnen af ​​sin software.

Visualiser Confluent-data i QuickSight med Athena

Confluent er en realtidsstreaming datapatform, der giver virksomheder de indsigter, de har brug for for at træffe informerede, data-drevne beslutninger hurtigt. For at hjælpe virksomheder med at visualisere de data, de modtager fra Confluent, kan Amazon QuickSight og Amazon Athena anvendes sideløbende.

Amazon Athena er en server-fri interaktiv forespørgsels-tjeneste, der gør det let at analysere data i Amazon S3 ved hjælp af standard SQL. Amazon QuickSight kan så bruges til at oprette visualiseringer fra dataene. Dette gør det let for brugere at udforske og analysere deres data i realtid og få indsigt i deres data, som kan bruges til at informere forretningsbeslutninger.

Håndtering af datawarehouseomkostninger med Redshift Serverless Tagging

Amazon Redshift Serverless er en omkostningseffektiv og skalerbar måde at køre analytics på. Det eliminerer behovet for at administrere datawarehouseinfrastruktur, så det gør det let for udviklere, datavidenskabsfolk og analytikere at arbejde med databaser, datawarehouses og datalakes.

For at hjælpe brugere med at administrere deres datawarehouseomkostninger har Redshift Serverless en tagging-f

Læs de fulde blogs fra AWS

Networking & Content Delivery

Optimering af SEO og tag-baseret ugyldiggørelse på Amazon CloudFront

Søgemaskineoptimering (SEO) er blevet en kritisk praksis for online indhold, da organiske søgninger er den primære måde for seere at opdage det på. Samtidig forventer brugere, at en hjemmeside fungerer med god hastighed og pålidelighed. Amazon CloudFront tilbyder en effektiv løsning til både SEO og ydelsesoptimering.

SEO & ydelsesfordele ved Amazon CloudFront

Amazon CloudFront er et content delivery network, som distribuerer indhold til seere tæt på dem gennem et globalt netværk af edge-placeringer. Dette øger hastigheden ved indholdslevering og forbedrer også SEO. Nedgangen i forsinkelse kan hjælpe med at forbedre SEO-rangering, da søgemaskinealgoritmer tager sideindlæsningens hastighed i betragtning. Desuden kan CloudFront reducere udnyttelsen af ​​originale servere, hvilket reducerer mængden af ​​computerressourcer, der er nødvendige for at betjene en hjemmeside.

Tag-baseret ugyldiggørelse på CloudFront

Med Amazon CloudFront kan der implementeres en effektiv tag-baseret ugyldiggørelsesstrategi. Denne strategi sikrer, at kunderne bliver tjent med det nyeste indhold, når de besøger en hjemmeside. Brug af tag-baseret ugyldiggørelse med CloudFront kan hjælpe med at holde seerne engagerede, da de kan præsenteres med opdateret indhold.

Dette indlæg giver en referencearkitektur og eksempler på kodeartefakter til at hjælpe med at implementere og teste tag-baseret ugyldiggørelse. Den bruger Lambda@Edge, Amazon DynamoDB, AWS Lambda og AWS Step Functions. Eksempler på brugssager inkluderer tagging af sider sammen, og sikre, at seerene bliver tjent den mest ajourførte version af indholdet.

KeyCore & Amazon CloudFront

Hos KeyCore kan vores hold af eksperter hjælpe dig med at udnytte funktionerne i Amazon CloudFront. Vores certificerede AWS-ingeniører kan hjælpe dig med at optimere ydeevnen på din hjemmeside og give rådgivning og assistance om tag-baseret ugyldiggørelse. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmeside med Amazon CloudFront.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

AWS Lambda SnapStart gør det nemmere for udviklere at bygge, teste og distribuere serverfri applikationer uden manuelt at konfigurere deres miljø. Med et par klik kan AWS Lambda SnapStart spinne en AWS CloudFormation-stak op og automatisk distribuere en Lambda-funktion og relaterede ressourcer.

Ved hjælp af Infrastructure as Code-værktøjer som AWS CloudFormation, AWS Serverless Application Model (AWS SAM) og Terraform kan udviklere hurtigt oprette og distribuere nye Lambda-funktioner og relaterede ressourcer.

AWS CloudFormation giver et forenet sprog til at definere en serverfri applikationsressourcer og konfiguration. Ved at oprette en stak kan udviklere distribuere deres Lambda-funktioner og relaterede ressourcer. AWS SAM udvider CloudFormation for at forenkle distributionen af ​​serverfri applikationer. Med SAM kan udviklere definere en funktion, dens relaterede ressourcer og konfiguration og andre applikationsniveau egenskaber i en enkelt skabelon.

Terraform er et populært Infrastructure as Code-værktøj (IaC), der bruges til at distribuere og administrere infrastruktur baseret på skyen. Det kan bruges i forbindelse med AWS Lambda SnapStart til øjeblikkeligt at spinne Lambda-funktioner og relaterede ressourcer.

Kontinuerlig integration og levering (CI / CD) pipeline tillader udviklere hurtigt at oprette, teste og distribuere applikationer. AWS Lambda SnapStart kan integreres i CI / CD-pipelines for automatisk at distribuere Lambda-funktioner og relaterede ressourcer.

Terraform er et ideelt værktøj til automatisering af distribution af Lambda-funktioner og relaterede ressourcer med en CI / CD-pipeline. Udviklere kan oprette en Terraform-skabelon, der definerer Lambda-funktionen og relaterede ressourcer, og derefter bruge en CI / CD-pipeline til at køre skabelonen og distribuere Lambda-funktionen.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services når det kommer til AWS. Vores professionelle tjenester inkluderer DevOps, Cloud Migration og Cloud Consulting. Med vores managed services, kan vores AWS-certificerede ingeniører hjælpe med opsætningen og administrationen af ​​din serverfri applikation, der tilbyder 24/7 overvågning og support til hele stacken. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at konfigurere og distribuere AWS Lambda SnapStart for hurtigt at spinne dine Lambda-funktioner og relaterede ressourcer. Kontakt os for at lære mere om vores professionelle og managed services og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Lambda SnapStart.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E Blog

Optimering af videolevering og cache-effektivitet ved hjælp af CORS-headers og Amazon CloudFront

Kunder spørger ofte, hvordan man opnår høj cache-effektivitet, når man strømmer videoer til et bredt udvalg af enheder på skala gennem et Content Delivery Network (CDN). Specielt når klientprogrammet leveres fra et endpoint (origin A), og selve videoindholdet leveres fra et andet endpoint (origin B). Denne type opsætning kaldes ofte for “dual-origin”.

For at sikre, at videoindhold serveres effektivt og effektivt i en dual-origin opsætning, bruges Cross-Origin Resource Sharing (CORS)-headers til at konfigurere CDN’et til at cache og serve videoindholdet fra videooriginen, mens klientprogrammet proxys fra programoriginen. Denne blog diskuterer, hvordan man konfigurerer Amazon CloudFront til at optimere videolevering og cache-effektivitet ved hjælp af CORS-headers.

Hvad er CORS-headers?

CORS-headers er HTTP-responsheaders, der hjælper med at kontrollere, hvordan de forskellige originer interagerer med hinanden. Disse headers sendes fra serveren og instruerer browseren om, hvordan den skal håndtere tværgrænseforespørgsler. CORS-headers gør det muligt for CDN’et at cache og serve videoindholdet fra videooriginen, mens klientprogrammet proxys fra programoriginen.

Sådan konfigurerer du Amazon CloudFronts CORS-headers

For at konfigurere Amazon CloudFront til at optimere videolevering og cache-effektivitet ved hjælp af CORS-headers, skal du oprette en CloudFront-distribution og konfigurere de specifikke CORS-headers.

Først skal du oprette de nødvendige CloudFront-distributioner. Til programoriginen skal du oprette en standard Webdistribution. Til videooriginen skal du oprette en RTMP-distribution.

Når du har oprettet distributionerne, kan du konfigurere CORS-headers for hver origin. Til programoriginen skal du konfigurere følgende CORS-headers:

 • Access-Control-Allow-Origin: *
 • Access-Control-Allow-Methods: GET, HEAD, OPTIONS, POST
 • Access-Control-Allow-Headers: Origin, X-Requested-With, Content-Type, Accept
 • Access-Control-Allow-Credentials: true

Til videooriginen skal du konfigurere følgende CORS-headers:

 • Access-Control-Allow-Origin: *
 • Access-Control-Allow-Methods: GET, HEAD, OPTIONS, POST, PUT, DELETE
 • Access-Control-Allow-Headers: Origin, X-Requested-With, Content-Type, Accept
 • Access-Control-Allow-Credentials: true

Når du har konfigureret CORS-headersne for begge originer, kan du udnytte CloudFronts caching-muligheder til at serve videoindholdet fra videooriginen, mens klientprogrammet proxys fra programoriginen. Dette vil optimere videolevering og cache-effektivitet i en dual-origin opsætning.

Hvordan kan KeyCore hjælpe

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten af ​​videostreaming og vigtigheden af ​​at optimere videolevering og cache-effektivitet. Vi har den ekspertise og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at konfigurere Amazon CloudFront til at optimere videolevering og cache-effektivitet ved hjælp af CORS-headers. Vores team af AWS-certificerede løsningsarkitekter kan hjælpe dig med at konfigurere de nødvendige CORS-headers og sikre, at din løsning optimeres til ydeevne og omkostningseffektivitet. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din videostreamingsløsning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog

Migrering af Azure Blob Storage til Amazon S3 ved hjælp af AWS DataSync

Hos KeyCore hører vi hver dag fra vores kunder om deres dataoverførselsbehov. Disse krav varierer fra tjeneste-til-tjeneste-overførsler inden for AWS, til on-premise til cloud-databevægelse, til migrationer mellem andre offentlige udbydere og lagringsmedier. Alle vores kunder ønsker en AWS-native og omkostningseffektiv metode til deres dataoverførsler. Et sådant værktøj er ved hjælp af AWS DataSync til at migrere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3.

Hvordan AWS DataSync virker

AWS DataSync er en tjeneste, der forenkler, automatiserer og accelererer bevægelsen af data mellem heterogene lagringstjenester og on-premise-placeringer. Det er designet til at hjælpe dig med at replikere dine data sikkert og effektivt på tværs af dine AWS og on-premise miljøer. DataSync understøtter en række protokoller, herunder NDMP, NFS og SMB, hvilket gør det muligt at migrere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3.

Data Migration med AWS DataSync

For at migrere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3 ved hjælp af DataSync skal du først oprette en DataSync-agent i AWS Management Console. Når agenten er oprettet, kan du konfigurere en opgave, der definerer kilden og destinationen for dataoverførslen. Når du opretter opgaven, skal du angive kildestedet (en Azure Blob Storage-konto) og destinationsstedet (et Amazon S3-bucket). Du skal også angive typen af databevægelse (træk eller skub), retning for overførslen (upload eller download) og typen af filsystem (NDMP, NFS eller SMB).

Når opgaven er konfigureret, starter DataSync dataoverførselsprocessen. DataSync vil kopiere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3, og du kan følge fremskridtet i dataoverførslen i DataSync-konsollen. Når dataoverførslen er afsluttet, kan du verificere, at dataen blev overført korrekt.

Fordele ved AWS DataSync

At bruge AWS DataSync til at migrere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3 giver et antal fordele. Det er en nem at bruge tjeneste, der automatiserer dataoverførselsprocessen, og det er omkostningseffektivt, da det kun opkræver for de data, der er overført. DataSync giver også fleksibilitet i dataoverførselsprocessen, så du kan konfigurere opgaven, så den passer til dine specifikke krav. Endelig er det sikkert, da det krypterer data under transit og ved hvile.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og kan hjælpe dig med alle dine dataoverførselsbehov. Vi kan hjælpe dig med at opsætte og konfigurere DataSync til at migrere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3, og vi kan hjælpe dig med at optimere din dataoverførselsproces for at sikre, at dine data flyttes sikkert og effektivt. Vi kan også hjælpe dig med at opsætte og konfigurere andre AWS-tjenester, såsom Amazon S3 og Amazon EFS, for at sikre, at dine data lagres sikkert og er tilgængelige, når du har brug for det. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine dataoverførselsbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Architecture Blog

AWS Arkitekturblog: Udnyt skalérbarhed, migrations- og moderniseringsprocesser og asynkrone API-kald med AWS

Udnyt skalerbare løsninger med AWS IoT Core

Design af et skalerbart, global, realtids, distribueret system til bearbejdning af millioner af beskeder fra et stort udvalg af kritiske enheder kan være en udfordring. AWS IoT Core er en AWS-tjeneste, der er designet til at håndtere store mængder IoT-enheder, der sender et par beskeder pr. Enhed. Desuden, når man indsamler store datastrømme eller billedgenkendelse fra kanten, er det vigtigt at have skalerbare løsninger. AWS IoT Greengrass Stream Manager er designet til at give en løsning til disse udfordringer ved at give et programmørgrænseflade (API) og beskedkøingsfunktioner, der gør det muligt for programmer at skalere.

Forenkle forretningsprocesser med migrations- og moderniseringsprocesser

Migrering af systemer til Amazon Web Services (AWS) kan hjælpe virksomheder med at få en konkurrencemæssig fordel og skabe forretningsværdi. For at få mest muligt ud af migreringen, er det almindeligt at flytte programmer i forbindelse med moderniseringsinitiativer. Disse kombinerede anstrengelser kan give programmerne større fleksibilitet, skalerbarhed og modstandsdygtighed. Modernisering af arbejdsbyrder kan hjælpe virksomheder med at holde sig foran konkurrencen ved at udnytte den mest aktuelle teknologi og tendenser. KeyCore kan hjælpe kunder med at opnå disse mål gennem vores professionelle og managede tjenester.

Invokér asynkrone eksterne API’er med AWS Step Functions

Integration med tredjepartstjenester som leverandørapi’er kan hjælpe organisationer med at forenkle drift, reducere omkostninger og give bedre service til deres kunder. Der kan dog være mange udfordringer ved at integrere med eksterne API’er som sikkerhed, pålidelighed og omkostninger. AWS Step Functions er designet til at hjælpe med denne udfordring ved at give mulighed for at kalde asynkrone API’er og håndtere ydelsesproblemer eller nedetid. Derudover kan AWS Step Functions hjælpe med at reducere omkostningerne forbundet med eksterne API-kald. KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte AWS Step Functions til at integrere med eksterne API’er.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

Sådan hjælper AWS-partnere med at udnytte Model9 og andre teknologier til at sikre mainframe-data, udnytte forretningsdata, opdage svindel, oprette mobile netværk og meget mere

Udnyttelse af Model9 og den kraft af AWS til at beskytte mainframer mod cybertrusler

Mainframer kan være sårbare over for ransomware-angreb eller andre former for logisk datakorruption. For at løse dette, præsenterer AWS og Model9 en best practice-baseret tilgang, der udnytter omfanget, ydelsen og innovationen af ​​AWS, så cyberresiliens opnås hurtigere og mere effektivt end med en on-premises løsning. Model9 Shield udnytter Amazon S3 til at oprette flere kopier af mainframe-data og sikrer naturligt, at alle kopier er beskyttet.

Udnyt styrken af ​​dit forretningsdata med AWS-partnere

For at udnytte det fulde potentiale i deres forretningsdata samarbejder mange virksomheder med AWS. Konsulenttjenester og skysoftware fra AWS-partnere giver kunder mulighed for at udnytte datakraften til at understøtte beslutningstagning, synlighed, applikationsinnovation, transformation af forsyningskæden og risikominimering.

Opdag og beskyt følsomme data med HCLTechs DataPatrol-rammearbejde bygget med maskinlæring på AWS

Organisationer har ansvaret for at opdage, kontrollere og administrere deres følsomme datafod og overholde databeskyttelseslove. HCLTech’s DataPatrol-ramme giver kunder mulighed for at opfylde dette ved at forbedre opdagelse og governance af følsomme data på tværs af deres AWS-miljø.

Hvordan skaleret Yugabyte Banking-as-a-Service for Temenos High-Water Benchmark

Temenos, en global bank ISV, søgte at overgå kapacitet, som deres største kunder sandsynligvis har brug for i deres benchmark-test – kendt som Temenos high-water benchmark. Dette blev kørt i 2019 på AWS og afhængig af YugabyteDB til at understøtte deres software for at nå højere ydeevne.

Svindelopdagelse til FinServ-industrien med Redis Enterprise Cloud på AWS

Reel-time fraud detection er kritisk i finanssektoren. Redis Enterprise Clouds sub-millisekund latenshastigheder, tilgængelighed, skalerbarhed og datamodelunderstøttelse kombineret med kapaciteterne i AWS gør det muligt for organisationer at opbygge et svindelsystem til at administrere og kontrollere svindel.

Hvordan Working Group Two accelererer oprettelsen af ​​mobile netværk med AWS Snow Family

Working Group Two tilbyder en mobil core-løsning til 4G / 5G som-en-tjeneste, herunder autentificering og provisionering, stemme, datatjenester og den omkringliggende orchestration. Deployeret med AWS hybrid cloud og AWS Snow Family kan virksomheder og telcoer hurtigt oprette et privat mobilt netværk (MPN), mens de også får glæde af AWS’s globale cloudinfrastruktur.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at optimere brugen af ​​AWS hos vores kunder. Vores team af eksperter har viden og ekspertise til at vejlede kunder gennem kompleksiteterne ved at udnytte AWS Partner Network-teknologi. Vi er også i stand til at give vores kunder den støtte, de har brug for for at udnytte AWS-tjenester til at sikre mainframe data, udnytte deres forretningsdata, opdage svindel, oprette mobile netværk og meget mere. For at lære mere om KeyCore bedes du besøge vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog

Oprettelse af en elastisk pool med visualiseringsnoder ved hjælp af AWS ParallelCluster og NICE DCV

AWS ParallelCluster er et højt tilgængeligt og omkostningseffektivt værktøj til oprettelse og håndtering af klynger af EC2-instanser. I denne blog vil vi undersøge, hvordan man bruger AWS ParallelCluster og NICE DCV til at oprette en elastisk pool af visualiseringsnoder.

Brug af AWS ParallelCluster og NICE DCV

AWS ParallelCluster opretter en High Performance Computing (HPC)-klynge med EC2-instanser på tværs af flere tilgængelighedszoner i en AWS-region. Denne klynge består af en hovednode, som bruges til at indsende jobs, og compute-noder, der bruges til at køre jobs. Ud over dette giver AWS ParallelCluster også brugeren mulighed for at oprette yderligere noder i klyngen.

Ved hjælp af NICE DCV kan vi oprette en elastisk pool af visualiseringsnoder, som skaler op og ned afhængigt af efterspørgslen. Denne pool vil bestå af en hovednode, som bruges til at styre visualiseringsnoderne, og et sæt compute-noder, der bruges til at gengive visualiseringerne.

Fordele ved brug af AWS ParallelCluster og NICE DCV

Brugen af ​​AWS ParallelCluster og NICE DCV til at oprette en elastisk pool af visualiseringsnoder giver flere fordele. Først giver det en højt tilgængelig og omkostningseffektiv løsning til oprettelse og håndtering af klynger af EC2-instanser. Det betyder, at virksomheder kan skalere op og ned for deres visualiseringsnoder efter behov uden at skulle bekymre sig om yderligere omkostninger eller tilgængelighedsproblemer.

For det andet giver det brugeren en fuldt administreret løsning til visualisering. Det betyder, at brugeren ikke behøver at bekymre sig om håndtering af visualiseringsnoderne, da dette alle håndteres af hovednoden.

Til sidst giver det et sikkert og pålideligt løsning til visualisering. Ved hjælp af NICE DCV kan brugeren være sikker på, at deres data er sikre og at visualiseringerne gengives hurtigt og korrekt.

KeyCore-rådgivningstjenester om AWS ParallelCluster og NICE DCV

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere rådgivningstjenester i forbindelse med AWS ParallelCluster og NICE DCV. Vores eksperter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS ParallelCluster-opsætning og hjælper dig med at oprette en elastisk pool af visualiseringsnoder.

Vi kan også hjælpe dig med at oprette og håndtere dine visualiseringsnoder samt give dig indsigt og de bedste praksis, når du bruger AWS ParallelCluster og NICE DCV.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til opsætning og håndtering af dine visualiseringsnoder, tøv ikke med at kontakte os! Vores team af eksperter er klar til at hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Operations & Migrations Blog

Sådan udnytter du AWS Cloud til at forbedre Cloud-drift og -migreringer

Se stigning i servicekvoter i flere konti ved hjælp af AWS CloudTrail Lake

AWS CloudTrail Lake giver kunderne et kraftfuldt værktøj til at forstå servicekvoter på tværs af alle konti og regioner. Denne funktion kan bruges til proaktiv belastningspromovering fra lavere miljøer til produktion.

Løsningen udnytter CloudTrails nye CloudTrail Lake-funktion, som giver kunderne mulighed for at analysere CloudTrail-hændelser. Under processen kan kunderne få indsigt i alle deres Servicekvoter, der modificeres fremadrettet. Dette vil gøre det muligt for kunderne at holde et skridt foran ændringer i belastningspromoveringer, optimere deres ressourcer og være forberedt på pludselige ændringer.

Visualiser ressourcer med belastningsopdagelse på AWS

Operation Teams (Ops Teams) inden for virksomheder bruger ofte dokumenterede arkitekturdiagrammer til at forstå workloads, der er implementeret på AWS. Når virksomheder fortsætter med at implementere store, multi-tierede workloads, kan Ops Teams finde det vanskeligt at holde styr på de skiftende relationer mellem ressourcer. Det er derfor, AWS tilbyder belastningsopdagelse, en funktion som tilbyder automatiseret opdagelse og kortlægning af relationer mellem ressourcer.

Belastningsopdagelse kan bruges til at få indsigt i relationer mellem ressourcer, identificere ubrugte ressourcer og få bedre synlighed i deres miljø. Med belastningsopdagelse kan Ops Teams sikre, at arkitekturdiagrammerne er ajourførte, og de kan også automatisere sporingsændringer af ressourcerelationer.

Opret hændelsesdrevet arbejdsgang med AWS Resource Groups-livscyklushændelser

AWS Resource Groups har annonceret en ny funktion, der giver kunder mulighed for at modtage notifikationer, når en Livscyklushændelse opstår. Resource Groups er samlinger af AWS-ressourcer, der er placeret i samme AWS-region, og Livscyklushændelser giver en måde at give kunderne besked, når gruppen ændres.

Ved at udnytte Livscyklushændelser kan kunderne oprette en hændelsesdrevet arbejdsgang, der automatiserer opgaver som auditcompliance, ressourcetagging, kostoptimering og meget mere. Som et resultat kan kunderne sikre, at deres ressourcer altid er i en optimal tilstand, reducere manuelle opgaver og forbedre deres samlede effektivitet af clouddriften.

Byg et resilience-rapporteringsdashboard med AWS Resilience Hub og Amazon QuickSight

At få et overblik over et virksomheds teknologiinfrastruktur på et 10.000 fods niveau kan være udfordrende. AWS Resilience Hub og Amazon QuickSight gør denne proces lettere ved at give kunderne et resilience-rapporteringsdashboard. Dette dashboard vil tillade kunderne at spore deres infrastruktur på et højt niveau, så det er lettere at identificere potentielle risici.

Med Amazon QuickSight kan kunderne oprette tilpassede dashboards, der viser ydeevnen og ressourceudnyttelsen af deres ressourcer. Med AWS Resilience Hub kan kunderne også spore historiske data og modtage anbefalinger om, hvordan man forbedrer modstandsdygtigheden af deres applikationer.

Forbedr Amazon EKS-containeriserede applikationsmodstandsdygtighed med AWS Resilience Hub

Containeriserede applikationer kørende på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) kan drage fordel af ydeevne, skala, pålidelighed og tilgængelighed af AWS-infrastruktur. Uventede fejl kan dog stadig opstå, og det er vigtigt at være forberedt.

AWS Resilience Hub kan hjælpe kunder med at forbedre modstandsdygtigheden af deres containeriserede applikationer. Løsningen giver kunderne synlighed i applikationsydeevne og vejledning om, hvordan man reducerer risikoen for fejl. Kunderne kan også bruge Resilience Hub til at spore deres infrastrukturhelbred og modtage automatiserede beskeder, når uventede ændringer forekommer.

Engagér incidentrespondenter med vagtplaner i AWS Systems Manager Incident Manager

AWS Systems Manager Incident Manager giver kunderne et incident-managementskonsol for at hjælpe dem med at moderere og gendanne fra incidenter. For at give 24/7 dækning af kritiske problemer tilbyder Incident Manager nu vagtplaner.

Vagtplaner gør det let for kunderne at engagere incidentrespondenter på en tidsmæssig måde. Kunderne kan oprette brugerdefinerede planer for hvert team, tildele incidentrespondenter til disse planer og konfigurere notifikationer. Derudover kan kunderne også definere eskaleringspolitikker for at sikre, at incidenter behandles rettidigt.

Level Up din cloudtransformation med erfaringsbaseret acceleration (EBA)

Organisationer, der flytter til skyen, står ofte over for operationelle udfordringer. Det er her, erfaringsbaseret acceleration (EBA) kommer ind. EBA er en omkostningseffektiv løsning til hurtigt at accelerere skytransformation-initiativer.

EBA gør det muligt for organisationer at drage nytte af erfaring fra brancheførende konsulenter, der har været igennem lignende skyovergange. Kunderne kan udnytte erfaringen fra disse konsulenter for hurtigt at identificere og løse udfordringer, forbedre beslutningstempoet og sikre succesfuld skytransformation.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til kunder på AWS. Vores konsulenter har omfattende erfaring med AWS-cloud-drift og -migreringer, og kan hjælpe dig med at optimere dine workloads og forbedre din skytransformation.

Vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS-cloud-løsninger til at få bedre indsigt i din infrastruktur, automatisere opgaver og forbedre den samlede effektivitet af dine cloud-dr

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Messaging & Targeting Blog

Amazon Pinpoint tilbyder nemt et vej til virksomheder for at få adgang til de over 2 milliarder brugere på WhatsApp, der er spredt over 180 lande. Med Custom Channels-funktionen kan virksomheder oprette en WhatsApp Custom Channel, der gør det muligt for dem at sende udgående meddelelser og modtage indgående meddelelser fra deres kunder.

Amazon Pinpoint kan anvendes til en bred vifte af brugssager for kundeengagement såsom marketingkampagner, planlagte kommunikationer og transaktionsmeddelelser. Med funktionen til meddelelses-skabelon kan kunder designe personlige meddelelser med variable attributter til specifikke slutbrugere.

For at udnytte Amazon Pinpoint fuldt ud, bør virksomheder overveje at arbejde med KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning. Vores professionelle og managed services er designet til at give virksomheder de værktøjer, de har brug for, for at opnå deres mål for kundeengagement. Som eksperter i AWS kan KeyCore hjælpe dig med alt lige fra opsætning og udrulning af din Amazon Pinpoint Custom Channel med WhatsApp til tilpasning af dine marketingmeddelelser og kampagner for personlig outreach.

Udforsk vores hjemmeside for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon Pinpoint og dens Custom Channel-funktion.

Læs de fulde blogs fra AWS

The latest AWS security, identity, and compliance launches, announcements, and how-to posts.

De seneste sikkerhedsrelaterede, identitets- og compliance-lanceringer, annonceringer og how-to-indlæg fra AWS

Forenkling af webapp-godkendelse

I dette indlæg lærer du, hvordan du føder Amazon Cognito brugerpools med Active Directory Federation Services (AD FS). Dette gør godkendelse til web- og mobilapps enklere og sikrere. Ved hjælp af Amazon Cognito kan godkendelse og autorisation håndteres med lethed. Der er inkluderet et CloudFormation-skabelon til at hjælpe dig i gang. For flere detaljer eller for hjælp til implementering af dette, kan KeyCores professionelle tjenester hjælpe.

Få indsigt og viden på AWS re:Inforce 2023

Vi inviterer dig til konferencen Amazon Web Services (AWS) sikkerhedskonference, AWS re:Inforce 2023, i Anaheim, CA den 13.-14. juni 2023. Få adgang til interaktivt indhold om sikkerhed, compliance, privatliv og identitetshåndtering. Med eksperter, kolleger, ledere og partnere fra hele verden til stede, må du ikke gå glip af denne mulighed. KeyCores managed services kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din deltagelse.

Den Nationale Intelligenscenter af Spanien og AWS samarbejder

Det Nationale Intelligenscenter og National Cryptological Center of Spain, begge knyttet til det spanske Forsvarsministerium, har indgået et partnerskab med Amazon Web Services (AWS). Formålet med samarbejdet er at fremme offentlig sektors cybersikkerhed og innovation med AWS Cloud-teknologi. CNI-CCN vil også drage fordel af hjælp fra AWS Nations og få adgang til AWS Cloud-infrastruktur, sikkerhed og dataservices. KeyCore kan give assistance til at få mest muligt ud af dette samarbejde.

Sådan bruger du Amazon GuardDuty og AWS WAF v2

Dette indlæg beskriver et automationsmønster til at opdage og blokere mistænkelige værter, der forsøger at få adgang til AWS-ressourcer. Amazon GuardDuty vil generere resultater om mistænkelige værter, og disse resultater kan svares på ved at opdatere AWS WAF v2-regler. For flere detaljer eller for hjælp til implementering af dette, kan KeyCores professionelle tjenester hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog

Denne kvindernes historiske måned hyldes AWS-løsningsarkitekter, som hjælper startups af alle baggrunde med at accelerere deres forretninger. Ifølge AWS hjælper disse tre kvinder med at løse tekniske udfordringer med innovative tilgange og driver den næste bølge af startups til succes.

Løsningsarkitekterne hjælper startups med at opbygge deres skyinfrastruktur fra bunden og giver vejledning om de bedste praksis for at køre deres arbejdsbyrde. De tilbyder også råd om, hvordan man kan forbedre skalerbarhed, ydeevne og pålidelighed, samt hvilke måder man bedst kan udnytte de forskellige tjenester, der tilbydes af AWS.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at have pålidelige og erfarne AWS-løsningsarkitekter, der kan hjælpe startups med hurtigt at lancere deres virksomheder. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan give komplet vejledning i opbygning og skalering af en skyinfrastruktur. Vi kan også hjælpe startups med at identificere og løse eventuelle ydeevne- eller skaleringsproblemer, de måtte støde på. Med vores hjælp kan startups få deres forretninger op at køre hurtigt, så de kan fokusere på at udvide deres kundebase og nå deres mål.

Læs de fulde blogs fra AWS

Business Productivity

Forbedring af virksomhedens produktivitet med Amazon Chime SDK

Hos KeyCore mener vi, at Amazon Chime SDK er et kraftfuldt værktøj til at forbedre samarbejdet mellem Jira-brugere. Med Amazon Chime SDK kan brugere mærke forskellige talere på et opkald, samt generere nyttige indsigter fra Zoom-møder. I dette blogindlæg diskuterer vi, hvordan Jira-brugere kan udnytte Amazon Chime SDK til at forbedre deres virksomhedsproduktivitet.

Mærkning af flere talere på et opkald

Det er ofte vigtigt for brugere at identificere og mærke aktive talere i stemmekommunikation med flere parter. Her kommer Amazon Chime SDKs opkaldsanalyse til nytte. Gennem opkaldsanalyse kan brugere udnytte talersøgning til at mærke talere på konferenceopkald. Dette gør det hurtigt og let at identificere og mærke aktive talere og få indsigt i, hvad der blev sagt og af hvem.

Generering af indsigter fra Zoom-møder

AWS maskinlæringstjenester giver brugerne mulighed for at få øjeblikkelige indsigter fra deres opkald. Dette inkluderer live transkriptioner for at fjerne notatkrav, brugerstemning og sætningsdetektion for at drive ind-kaldsvejledning samt samtalekarakteristika såsom samtalefart og ikke-taletid til ind-kaldscoaching. Organisationer kan bruge disse indsigter til at forbedre medarbejderkollaboration, øge effektiviteten og reducere omkostningerne.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter give den støtte, du har brug for, for at få mest muligt ud af Amazon Chime SDK. Fra at give vejledning som er tilpasset til dit forretningsbehov til at opsætte AWS maskinlæringsservices, kan vi hjælpe dig med at udnytte Amazon Chime SDK til at forbedre samarbejdet mellem dine Jira-brugere og optimere din virksomhedsproduktivitet.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-End Web & Mobile

Vi ved alle at bekvemmeligheden ved at bruge ruteplanlægningsservices til at få rutevejledning fra punkt A (f.eks. hjem) til punkt B (f.eks. arbejde). Hvad vi ikke ved, er algoritmerne, der driver disse services, som beregner den bedste rute og giver vejledninger. Men for mange virksomheder, såsom affaldshåndtering, er evnen til at optimere ruter afgørende for effektiv og tidsmæssig service.

For at løse problemet med affaldscontainersruteoptimering, kan Amazon Location Service (ALS) og Amazon SageMaker udnyttes. ALS kan bruges til at give location-based services og geofencing. Det betyder, at det kan bruge geofences til at definere områder af interesse og derefter bruge denne information til effektiv planlægning af ruter.

SageMaker er et fuldt manageret platform til oprettelse og implementering af ML-modeller. Det giver udviklere de værktøjer, de har brug for, til hurtigt og nemt at opbygge, træne og implementere deres ML-modeller. Ved hjælp af Amazon SageMaker kan virksomheder udnytte kraften af ML til at automatisere optimering af deres ruter.

AWS Amplify kan udnyttes til at tilføje brugerdefinerede AWS-ressourcer til en Amplify-oprettet backend. Ved hjælp af kommandoen amplify add custom og AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) eller AWS CloudFormation, kan udviklere nemt tilføje og administrere AWS-ressourcer ud over Amplify’s indbyggede brugssager.

AWS Step Functions kan integreres med AWS Amplify for at muliggøre komplekse workflows og processautomatisering. AWS Step Functions giver udviklere mulighed for at forbinde flere AWS-tjenester i en række trin. Dette kan bruges til at oprette automatiserede workflows, der muliggør effektiv rutekollektion.

Hos KeyCore forstår vi behovet for effektiv affaldscontainersruteoptimering. Vores erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at udnytte kraften af Amazon Location Service og Amazon SageMaker til at optimere dine samleruter. Vi kan også hjælpe dig med at integrere AWS Step Functions med AWS Amplify, så du kan opnå komplekse workflows og processautomatisering.

Hvis du er interesseret i at optimere dine affaldscontainersruter, skal du kontakte KeyCore i dag, og lad os vise dig, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Contact Center

Kom godt i gang med AWS-kontaktcentersløsninger

AWS-kontaktcentersløsninger giver kunder mulighed for at analysere nøgletal, forbedre kundeoplevelsen og reducere omkostningerne. Amazon Connect Voice ID sammen med Amazon Connect-agentarbejdsmiljøet er to af de tilgængelige skykontaktcentersløsninger. Lær i denne artikel, hvordan du bruger bedste praksis til opsætning og brug af disse løsninger samt hvordan du får indsigt fra stemme-metrikker.

Analysere stemmemetrikker med Amazon Connect Voice ID

Amazon Connect Voice ID er en godkendelsesløsning, der giver kunder mulighed for at godkende deres identitet med deres stemme. Stemme ID-metrikker som antallet af succesrige indskrivninger og godkendelser kan fås adgang til og analyseres med Amazon CloudWatch. KeyCore kan hjælpe kunder med at bruge Amazon CloudWatch til at analysere stemme ID-metrikker for at forstå kundebrug bedre og identificere eventuelle områder, der skal forbedres.

Forbedre kundeoplevelsen med Amazon Connect Agent Workspace

Amazon Connect Agent Workspace tilbyder en samlet oplevelse til kontaktcenteragenter til at få adgang til de værktøjer, de har brug for til at håndtere kundekald. Funktioner som trinvis vejledninger, kontaktkontrolpaneler, kundeprofiloplysninger, videnartikler og wikier er tilgængelige for at hjælpe agenter med at levere en bedre kundeoplevelse. AWS blev for nylig anerkendt som leder i Forrester Wave™: Contact Center as a Service, Q1 2023 for denne løsning.

Kom i gang med AWS-kontaktcentersløsninger

Det er let at komme i gang med AWS-kontaktcentersløsninger. For at komme i gang skal kunder deltage i AWS Contact Center Day, et gratis virtuelt arrangement, hvor de kan lære om fremtiden for kundeservice og hvordan maskinlæring kan optimere kunde- og agentoplevelser. Derudover tilbyder KeyCore professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe kunder med opsætning og brug af AWS-kontaktcentersløsninger.

Når løsningen er sat op, kan KeyCore også hjælpe med at træne nye agenter til at komme op på hastighed med deres agentprogram og hjælpe agenter med at blive fortrolige med Amazon Connect Agent Workspace. Dette vil give agenter mulighed for hurtigt og effektivt at håndtere kunders forespørgsler og forbedre kundeoplevelsen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovating in the Public Sector

Mens COVID-19 Public Health Emergency (PHE) begynder at aftage, står staternes Medicaid Agencies (SMAs) overfor udfordringen ved at vende tilbage til de pre-pandemiske arbejdsmetoder. Denne proces, der kendes som “unwinding”, kræver, at SMAs håndterer mangel på arbejdskraft og sikrer, at konstituenterne bibeholder deres dækning. For at hjælpe med denne proces har Amazon Web Services (AWS) udviklet flere løsninger. I denne artikel undersøger vi, hvordan AWS støtter SMAs med automatisering af returnerede breve og oprettelse af et videolager- og administrationssystem. Vi undersøger også, hvordan Halcyon Fellowship bruger skyen til at håndtere klimaændringer og sundhed og lanceringen af AWS European Defence Accelerator. Endelig diskuterer vi, hvordan dataspecifikationer muliggør datadeling, og hvordan man udnytter et dataspecifikation med AWS.

Til støtte for SMAs i denne proces har AWS udviklet løsninger til at tackle de fire største bekymringer: konstituentengagement, mangel på arbejdskraft, returnerede breve og rapporteringsfunktioner. For at håndtere returnerede breve kan AWS automatisere processen ved at integrere et postautomatiseringssystem som en del af en større arbejdsgang. Denne arbejdsgang kan spore og spore sendte dokumenter, markere returnerede breve og oprette processer til at sende brevene igen. Automatisering af returnerede breve hjælper SMAs med at overholde regulativer og bibeholde medlemskab.

Nonprofit-organisationer bruger stadig oftere videoer til at skaffe midler, skabe opmærksomhed og tiltrække nye medlemmer eller donorer. For at støtte dette tilbyder AWS løsningen Media2Cloud i AWS Solutions Library. Denne omkostningseffektive løsning skalerer for at imødekomme enhver behov, og giver organisationer mulighed for at gemme og kategorisere store videokollektioner uden at skulle købe og vedligeholde dyre hardware. Media2Cloud kan hjælpe organisationer med hurtigt at finde og få adgang til de videoer, de har brug for.

Da man har erkendt magten i skyen til at modvirke de sammensatte virkninger af klimaændringer, har AWS indgået et partnerskab med Halcyon, en Washington DC-baseret nonprofit organisation. Halcyon Climate Resilience Intensive Fellowship er designet til iværksættere, der søger at skabe klimatilpasning i Latinamerika og Caribien. Programmet hjælper med at bekæmpe fattigdom, madusikkerhed, sundhedssygdomme og fordrejninger. Legatet er åbent for ansøgninger.

For at støtte kunder inden for forsvar og national sikkerhed har AWS lanceret AWS European Defence Accelerator. Denne accelerator er åben for startups globalt, der er interesserede i at gøre forretning med organisationer inden for forsvar og national sikkerhed. Målet med denne accelerator er at levere løsninger inden for energitilpasning, sikker informationsdeling, sensing og beslutningstagning, kvante- og cybertilpasning for at støtte kundens missioner.

Dataspecifikationer kan lette en decentraliseret og sikker dataudveksling på tværs af organisationer og brancher ved at give organisationer kontrol over deres data. De muliggør en simpel, sikker, baseret på åbne standarder og interoperabel datadeling. Aktuelle dataspecifikationer inkluderer flere europæiske initiativer. For at udnytte et dataspecifikation med AWS skal organisationer identificere den rigtige dataspecifikationsteknologi og integrere den med en eksisterende AWS-løsning.

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med at automatisere returnerede breve, oprette et videolager- og administrationssystem, håndtere sammenfaldet af klimaændringer og sundhed, lancere AWS European Defence Accelerator og muliggøre datadeling via dataspecifikationer. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source Blog

Optimér størrelsen på dine Kubernetes-applikationer med Open Source Goldilocks

Kubernetes er ved at blive en populær infrastruktur til kørsel af cloud-native applikationer. Det giver organisationer mulighed for at skalere deres applikationer hurtigt og effektivt, samtidig med at det giver en sikker og pålidelig platform. Men med Kubernetes kan det være vanskeligt at optimere ressourceallokering, hvilket øger omkostningerne. Heldigvis kan organisationer bruge open source Goldilocks til at justere størrelsen på deres applikationer på Kubernetes, hvilket reducerer deres omkostninger og forbedrer den samlede oplevelse.

Hvad er Open Source Goldilocks?

Open Source Goldilocks er et open source-projekt fra Google Cloud Platform (GCP), der hjælper organisationer med at optimere deres ressourceallokeringer i Kubernetes. Det giver organisationer mulighed for at skalere deres applikationer og tjenester til den rette størrelse og udnytte de økonomiske fordele, som Kubernetes giver.

Open source Goldilocks bruger kunstig intelligens (AI) til at overvåge ydelsen af en applikation kontinuerligt og bestemme de optimale indstillinger for ressourceallokering. Dette gør det muligt for organisationer at køre deres applikationer på det mest effektive niveau, så de bruger den rette mængde ressourcer til deres workloads.

Fordele ved at justere størrelsen på dine applikationer

Ved at justere størrelsen på dine applikationer med open source Goldilocks kan organisationer reducere omkostninger, forbedre ydelsen og øge pålideligheden af deres Kubernetes-deploymenter.

Ved at reducere mængden af ressourcer, der er allokeret til applikationer, kan organisationer reducere deres samlede omkostninger. Derudover kan organisationer ved at sikre, at applikationerne kører på det optimale niveau, forbedre ydelsen af deres applikationer og tjenester, så de er hurtigere og mere pålidelige.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore har vi stor erfaring med at hjælpe organisationer med at optimere deres Kubernetes-deploymenter. Vores team af eksperter i AWS kan hjælpe dig med at implementere Open Source Goldilocks, så du kan justere størrelsen på dine applikationer og reducere omkostningerne. Vi kan give den vejledning og støtte, der er nødvendig for at sikre, at dine applikationer kører optimalt, samtidig med at vi hjælper dig med at udnytte dine ressourcer på den mest effektive måde.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at justere størrelsen på dine Kubernetes-applikationer med Open Source Goldilocks.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top