Opsummering af AWS blogs for uge #14 i 2023

I uge 14 publicerede AWS 61 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Official Machine Learning Blog of Amazon Web Services

Brug af AWS-tjenester til forbedring af lufthavnsbagagesystemer, stemmesikkerhed og mere

Udrul en prædiktiv vedligeholdelsesløsning til lufthavnsbagagesystemer med Amazon Lookout for Equipment

De fleste har nok tjekket deres bagage, når de flyver, og har ventet spændt på, at deres tasker skal dukke op på karrusellen. Vellykket og tidsmæssig levering af dine tasker afhænger af et stort infrastruktursystem kaldet bagagesystemet (BHS). Denne infrastruktur er et af de vigtigste infrastrukturelementer i enhver lufthavns operationer. Mange lufthavne ser nu ud til at optimere tilgængeligheden og minimere nedetid gennem prædiktiv vedligeholdelse.

Moulham Zahabi fra Matarat har skrevet dette indlæg sammen for at vise, hvordan man bruger Amazon Lookout for Equipment til at udrulle en prædiktiv vedligeholdelsesløsning til lufthavnsbagagesystemer. Amazon Lookout for Equipment hjælper med at opdage og diagnosticere anomali i udstyrsdrift baseret på data, der er indsamlet fra Internet of Things (IoT) sensorer. Det gør dette ved at kombinere målinger fra alle udstyrssignaler og udnytte ML-modeller, der lærer af udstyrssignaler for at opdage fejl.

Amazon Lookout for Equipment tilbyder også en fejltræbaseret tilgang til at identificere årsagen til udstyrsvælg. Det giver derefter anbefalinger til vedligeholdelsesteamet til at adressere årsagen og løse problemet, hvilket hjælper med at minimere nedetiden og forbedre tilgængeligheden.

Modulate gør stemmechatten sikrere, mens infrastrukturomkostningerne reduceres med en faktor 5 med Amazon EC2 G5g-instanser

Carter Huffman, CTO og medstifter hos Modulate, har skrevet dette indlæg for at vise, hvordan de bruger Amazon EC2 G5g-instanser til at reducere infrastrukturomkostningerne med en faktor 5, mens de gør stemmechat sikrere. Modulate er en bostonbaseret startup med det formål at skabe rigere, sikrere og mere inkluderende online gaming-oplevelser til alle.

Modulate-teamet bruger Amazon EC2 G5g-instanser til at reducere latency og øge throughput til deres realtime stemmechat-system. Ved at udnytte AWS Nitrosystemet giver Amazon EC2 G5g-instanserne Modulate den ydeevne, de har brug for til at understøtte deres store brugerbase.

Modulate bruger også Amazon Rekognition til at registrere virkelige og levende brugere og afskrække dårlige aktører. Det gør dette ved at matche brugerens eller applikationens identitet med et ACL-knyttet til indekset. Hvis identiteten matcher en indgang i ACL’en, giver Amazon Kendra adgang til indekset. Desuden udløber JWT-token over tid og skal fornyes, så organisationer kan kontrollere adgangen til deres Amazon Kendra-indekser.

Transformér deres retræne MLOps-pipelines med Amazon SageMaker

Hussain Jagirdar fra Games24x7 har skrevet dette indlæg sammen for at forklare, hvordan selskabet bruger Amazon SageMaker til at transformere deres retræne MLOps-pipelines. Games24x7 er en af Indiens mest værdifulde multi-game-platforme og underholder over 100 millioner gamere på tværs af forskellige færdighedsspil.

Ved hjælp af Amazon SageMaker kunne Games24x7 hurtigt lancere det velkendte RStudio-integrerede udviklingsmiljø (IDE) i et styret Amazon SageMaker-miljø. Dette gjorde det muligt for dem at overvåge træningsjobs og spore modellens ydeevne. Desuden oprettede de en sikker og fleksibel MLOps-platform ved hjælp af Amazon SageMaker Pipelines, som gjorde det muligt for dem at køre PySpark-behandlingsjobs inden for en pipeline.

Desuden kunne Games24x7 bruge Amazon SageMaker JumpStart-funktionen til at udfylde billeder med Stable Diffusion-modeller. De deployerede også store sprogmodeller på AWS Inferentia2 ved hjælp af store modelinferébeholdere.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at udnytte deres AWS-investeringer maksimalt. Vores avancerede AI-forfattere kan give yderst tekniske detaljer og/eller referencer til AWS-dokumentation eller kodesnippets i CloudFormation YAML eller API-kald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3.
Vi kan også hjælpe dig med at opbygge, træne, fejlfinde, implementere og overvåge dine modeller og styre dine maskinlæringsarbejdsgange med Amazon SageMaker.
Desuden kan vi hjælpe dig med at sikre dine Amazon Kendra-indekser med ACL ved hjælp af en JWT-delt hemmelig nøgle.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at bruge AWS-tjenester til at forbedre lufthavnsbagagesystemer, stemmesikkerhed og mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Announcements, Updates, and Launches

AWS Summit sæson – Uge i gennemgang

Ugen startede med AWS Summit sæsonen som åbnede i Sydney og Paris. Over ni tusinde kunder og partnere deltog i Paris summit for at diskutere og udforske de nyeste AWS tilbud og nye funktioner.

AWS Service Catalog og Terraform

AWS Service Catalog holdet annoncerede et nyt Terraform Provider til Service Catalog. Udfyldningen giver kunderne mulighed for at bruge Terraform til at oprette, opdatere og slette AWS Service Catalog produkter og porteføljer som enhver anden Terraform-styret AWS-ressource.

AWS Supply Chain

AWS Supply Chain holdet frigav en ny funktion, Autonom Replenishment. Det giver kunderne mulighed for automatisk at fylde inventar op i flere steder baseret på en enkelt prognose over hele deres leverandørkæde. Dette gør det muligt for kunderne at styre deres samlede lagerbeholdning bedre.

Lambda og Streaming Response

Lambda holdet frigav en ny funktion, Streaming Response, som giver kunderne mulighed for at streame svaret fra en Lambda-funktion i realtid. Denne funktion gør det muligt for kunderne at opbygge højskalabelt applikationer, der behandler og reagerer på store datamængder i realtid.

Amplify Library til Swift

Amplify holdet frigav en ny bibliotek til Swift. Det nye bibliotek giver kunderne mulighed for at bruge Swift til at udvikle og implementere applikationer, der udnytter Amplify-rammen. Biblioteket er designet til at forenkle udviklingsprocessen og gøre det lettere for udviklere at opbygge applikationer ved hjælp af Swift.

KeyCore og AWS Services

Hos KeyCore er vi forpligtede til at hjælpe vores kunder med at realisere den fulde potentiale i AWS-platformen. Vores team af certificerede AWS-eksperter har stor erfaring med alle ovenstående tjenester, og kan hjælpe kunderne med at komme i gang med opsætningen af deres AWS-miljø. Vores managed services er skræddersyet til at imødekomme kunders behov og sikre, at deres AWS-miljø kører problemfrit og effektivt. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det største ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containers

Amazon EKS understøtter nu Kubernetes version 1.26

Holdet af Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) er glade for at kunne annoncere deres støtte til Kubernetes version 1.26. Med denne version har teamet erkendt de forskellige komponenter, som projektet består af, og har æret individuelle bidragsydere til projektet.

Funktioner i Kubernetes version 1.26

Kubernetes version 1.26 indeholder en masse nye funktioner. Med denne version kan du finde brug for persistent lokal lagring og flere nye ressourcer for clusteroperatører. Det har også forbedret støtten til at anvende annotations og labels til arbejdsbyrder.

Version 1.26 giver dig også mulighed for at bruge containerbilleder fra flere registreringsdatabaser, herunder Amazon ECR. Det giver dig fleksibiliteten til at bruge flere registreringsdatabaser og integrere dem med din eksisterende infrastruktur.

Denne version tilføjer også støtte til Amazon Elastic File System (EFS) og Amazon Elastic Block Store (EBS). Med denne støtte kan du nemt skalere dine applikationer og administrere data med EFS og EBS.

Udover dette tilføjer version 1.26 også støtte til AWS Identity and Access Management (IAM) autentificering, som giver dig mulighed for at få sikker adgang til dine applikationer. Du kan også bruge IAM-roller til at begrænse adgang til specifikke ressourcer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med Kubernetes version 1.26

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til brugere af AWS. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at komme i gang med Kubernetes version 1.26, så du kan udnytte de nye funktioner. Vi kan også hjælpe dig med at skalere din applikation og administrere data med EFS og EBS.

Vi hjælper også med at opsætte IAM autentificering og roller, så du kan få sikker adgang til dine applikationer. Med vores hjælp kan du sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til de ressourcer, de har brug for.

Hvis du gerne vil udforske funktionerne i Kubernetes version 1.26 og lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe, kan du besøge vores hjemmeside på www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog

SMB’er driver i dag innovation og økonomisk vækst. SMB’er engagerer sig i forskning og udvikling af nye produkter og services, og nogle er endda i gang med at lancere et nyt produkt eller en ny service. Desuden tilpasser mange SMB’er sig nye muligheder, såsom digital transformation, for at fange nye muligheder i det skiftende erhvervsmiljø.

AWS Support, et sæt af tjenester til virksomheder i alle størrelser, kan hjælpe SMB’er med at optimere deres drift og navigere de kompleksiteter, der følger med cloud computing. AWS Support tilbyder et væld af planer, der passer til enhver virksomhed, fra start-ups til Fortune 500-virksomheder.

AWS Support tilbyder teknisk assistance fra erfarne fagfolk og adgang til AWS-værktøjer og -ressourcer. Med AWS Support kan SMB’er få hjælp til fejlfinding og optimering af emner såsom opsætning og styring af applikationer og databaser, identifikation og løsning af ydelses- og omkostningsproblemer og meget mere.

AWS Support har også proaktive tjenester, der hjælper SMB’er med at identificere og løse potentielle problemer, før de bliver alvorlige problemer. Disse services inkluderer optimering af ydelsen, sikkerheds- og overholdelsesbestemmelser samt proaktiv overvågning.

AWS Support tilbyder også forretningsniveau-assistance, herunder vejledning om cloud-adoption, bedste praksis og relaterede tjenester. AWS Solutions Architects og Consultants kan hjælpe SMB’er med at oprette og implementere tilpassede løsninger og give råd om bedste praksis for udnyttelse af AWS-teknologier.

SMB’er kan spare tid og penge ved at bruge AWS Support. Med muligheden for at tilpasse planer til ethvert virksomheds behov tilbyder AWS Support omkostningseffektive løsninger, der kan hjælpe SMB’er med at optimere deres drift og reducere omkostninger.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og styrede tjenester for AWS Support. Vores erfarne fagfolk kan assistere SMB’er med deres cloud-adoptionsstrategi, hjælpe dem med fejlfinding og optimering af deres applikationer og databaser, give vejledning om bedste praksis og meget mere.

Vi tilbyder også styrede tjenester, der giver proaktiv overvågning, ydelsesoptimering og sikkerheds- og overholdelsesbestemmelser. Med vores tjenester kan virksomheder i alle størrelser drage fordel af fordelene ved AWS Support.

Læs de fulde blogs fra AWS

Official Database Blog of Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) officielle Database Blog indeholder en række artikler, der relaterer til ydeevne, analyse og implementering af AWS. I dette indlæg vil vi opsummere fire artikler fra bloggen og forklare, hvordan KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning, kan hjælpe med relaterede tjenester.

Forståelse af Amazon DynamoDB Latency

Amazon DynamoDB bruger horisontal skalering til at understøtte tabeller af enhver størrelse og giver single-ciffer millisekundydelse for belastninger af alle størrelser. Retail sites som Amazon.com bruger DynamoDB til indkøbsvogne og workflow-motorer, men langsomme responser ved behandling af ordrer kan frustrere kunder.

KeyCore tilbyder managed services, der fokuserer på dynamisk skalering og næsten reelle ydeevner. Vores certificerede AWS-løsningarkitekter kan optimere DynamoDB for at sikre, at den er korrekt konfigureret, og at kunder altid modtager den bedste ydelse.

Brug af CloudWatch Logs Insights med Amazon RDS for Oracle Log Files

Databasemotorer logger fejlmeddelelser, advarsler, spor og audit-erklæringer for at forbedre databasens observabilitet og overvågning. Amazon RDS for Oracle tilbyder Multi-AZ-implementering, som øger læsekapaciteten med to læselige standby-instanser og forbedrer transaktionsforsinkelsen.

KeyCore tilbyder professionelle tjenester til at hjælpe kunder med at tilpasse deres Amazon RDS for Oracle-databasemotor. Vores team kan hjælpe kunder med at implementere Amazon RDS for Oracle Multi-AZ DB-kluster, hvilket gør det muligt for kunder at få adgang til optimeret læse- og transaktionsforsinkelse for deres databaser.

Implementering af et Ethereum-udviklingsmiljø med Amazon EC2 og Amazon Managed Blockchain

Denne artikel giver trin for implementering af et skybaseret udviklingsmiljø til opbygning, test og implementering af smarte kontrakter på Ethereum Goerli-testnet. Det forklarer også, hvordan man styrer en dedikeret Ethereum-fuld node ved hjælp af Amazon Managed Blockchain.

KeyCore tilbyder professionelle tjenester til at hjælpe kunder med at oprette og implementere et Ethereum-udviklingsmiljø ved hjælp af AWS. Vores certificerede AWS-løsningarkitekter kan hjælpe kunder med at administrere Ethereum-noder ved hjælp af Amazon Managed Blockchain og sikre, at miljøet er konfigureret korrekt.

Introduktion af optimerede læsninger til Amazon RDS for PostgreSQL

I marts 2022 introducerede Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for PostgreSQL en ny Multi-AZ-implementeringsmulighed kaldet Multi-AZ DB-kluster. Denne implementeringsmulighed øger læsekapaciteten og forbedrer transaktionsforsinkelsen ved hjælp af lokal lagerplads på formålstjeneste Amazon Elastic Compute-instanser.

KeyCore tilbyder managed services til at hjælpe kunder med at optimere deres Amazon RDS for PostgreSQL-databaser. Vores team af certificerede AWS-løsningarkitekter kan oprette Multi-AZ DB-kluster til kunder, hvilket hjælper dem med at øge læsekapaciteten og optimere transaktionsforsinkelsen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Financial Management

AWS Split Cost Allocation Data: Lås omkostningssynligheden af Amazon ECS og AWS Batch

Kostoptimering er et afgørende element i finansiel ledelse af skyen. AWS omkostnings- og brugsrapport (CUR) giver den nødvendige gennemsigtighed i skyomkostninger og gør det muligt for brugerne at forstå og optimere brugen og omkostningerne til deres applikationer. Nu introducerer AWS Cost and Usage Reports AWS Split Cost Allocation Data, et værktøj, som giver brugerne mulighed for at overvåge og allokere applikationsomkostninger tilbage til individuelle forretningsenheder baseret på, hvordan de delte compute- og hukommelsesressourcer forbruges af deres containerbaserede applikationer.

Hvad er AWS Split Cost Allocation Data

AWS Split Cost Allocation Data er nu tilgængelig for Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) opgaver og AWS Batch-jobs. Det giver brugerne mulighed for at overvåge deres containerbaserede applikationsomkostninger og træffe informerede beslutninger om deres compute- og hukommelsesressourceforbrug. Med AWS Split Cost Allocation Data kan brugerne nemt få flere detaljer om deres skyomkostninger og allokere applikationsomkostninger til individuelle forretningsenheder.

Sådan tilmelder du dig og viser din Split Cost Allocation Data

AWS Split Cost Allocation Data er nem at tilmelde sig og se. Alt hvad brugerne skal gøre, er at aktivere funktionen i deres AWS Cost and Usage Reports (CUR) indstillinger og de vil være i stand til at se deres containerbaserede applikationsomkostninger. Med AWS Split Cost Allocation Data kan brugerne bedre forstå deres anvendelse og omkostninger til deres applikationer og træffe mere informerede beslutninger om, hvordan de optimerer deres skyomkostninger.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af kostoptimering og gennemsigtighed. Vi tilbyder både professionelle og administrerede services for at hjælpe dig med at få det meste ud af din sky-miljø. Vores team af AWS-eksperter kan give dig vejledning og viden til at optimere dit omkostnings- og anvendelsesforbrug af dine containerbaserede applikationer. Vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS Split Cost Allocation Data for at få større synlighed i dine skyomkostninger og træffe mere informerede beslutninger om hvordan du optimerer dine skyomkostninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Training and Certification Blog

Amazon Web Services (AWS) har lanceret en gratis Learning Plan og Digital Badge for Media og Entertainment (M&E) for Direkte til Konsument (D2C) og Broadcast Foundations. Denne Learning Plan forbereder ledere, fagfolk og teknologer til de AWS-tjenester og bedste praksis, der anvendes på Broadcast- og D2C-workflows i skyen.

For at hjælpe kunder og partnere med at bygge kompetencer til støtte for deres AWS-rejse af mainframe modernisering har AWS lanceret 10 selvstændige kurser. Disse kurser er designet til at udstyre arbejdsstyrken med de forskellige og komplementære færdighedssæt, såsom mainframe, mainframe modernisering og cloud færdigheder.

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent, der tilbyder både professionelle og managed services. Vores avancerede AWS-konsulenter kan hjælpe din organisation med sin AWS-rejse, med assistance til mainframe modernisering, CloudFormation, AWS API Calls og meget mere. Fra udvikling af en strategisk plan til at udføre og administrere din AWS-miljø, kan KeyCore hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS-rejse. Kontakt os i dag for at lære mere!

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads on AWS

Windows Server 2012 og 2012 R2 når snart slutningen af ​​support (EOS) den 10. oktober 2023. Dette præsenterer et unikt tilbud til organisationer til at forbedre Windows Server-belastninger i skyen. I dette blogindlæg ser vi på de almindelige veje, der tilbydes af AWS for at hjælpe med at løse udfordringen af ​​Windows Server-udløbsstøtte, og diskutere, hvordan du kan bruge dem til at migrere, optimere og modernisere dine arbejdsbyrder for at udnytte fuldt ud skyen og fremskynde forretningsinnovation.

Migrering til skyen

Migrering af dine Windows Server-belastninger til skyen er en god måde at drage fordel af de højere niveauer af skalerbarhed, fleksibilitet og effektivitet, der tilbydes af AWS. Protokoller som Server Migration Service (SMS) og AWS Application Discovery Service (ADC) kan bruges til at vurdere, overføre og modernisere dine eksisterende Windows Server 2012-belastninger, så du hurtigt kan flytte disse belastninger til skyen.

Optimering af ydeevne

At optimere ydeevnen er afgørende for at få det bedste ud af dine Windows Server-belastninger i AWS. Du kan bruge et væld af AWS-tjenester til at optimere ydeevnen, såsom Amazon EC2-instancetyper, Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) Auto Scaling, Amazon Elastic Block Store (EBS) -volumener, Amazon Relational Database Service (RDS) og Amazon Elastic Load Balancing (ELB). Derudover kan AWS Database Migration Service (DMS) bruges til at migrere og optimere data mellem on-premise databaser og AWS-databaser.

Modernisering for at forbedre sikkerhed, robusthed og effektivitet

Modernisering af Windows Server-belastninger kan hjælpe dig med at udnytte de nyeste funktioner og sikkerhedsprotokoller, der tilbydes af AWS. AWS tilbyder et udvalg af værktøjer og tjenester, der kan bruges til at modernisere dine Windows Server-belastninger, såsom Amazon EC2 Systems Manager (SSM), AWS Identity and Access Management (IAM), Amazon CloudWatch, Amazon VPC’er og Amazon GuardDuty.

KeyCore – din partner til AWS-migrering og modernisering

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og vedligeholdelsestjenester for at hjælpe dig med at migrere, optimere og modernisere dine Windows Server-belastninger. Vores hold af erfarne AWS-professionelle kan give ledende vejledning og assistance gennem hele migreringsprocessen, fra vurdering og migrering til optimering og modernisering. Vi forstår vigtigheden af ​​at få det bedste ud af dine Windows Server-belastninger i AWS, og vi har viden og ekspertise til at hjælpe dig med dette. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Official Big Data Blog of Amazon Web Services

Amazon Web Services: Sådan optimerer du dine store databehandlingsbelastninger

Organisationer, der ønsker at udnytte deres store databehandlingsbelastninger, får stor værdi af Amazon Web Services (AWS). Med Amazon EMR på EKS kan brugere køre Apache Spark-belastninger betydeligt hurtigere og mere kosteffektivt. Desuden har SANS Institute brugt QuickSight til at drive transformativ sikkerhedsbevidsthedsmæthed inden for organisationer, mens der er referenceguides tilgængelige for at opbygge inventarstyring og prognoseløsninger på AWS. Denne artikel vil give et overblik over, hvordan du kan bruge AWS til at optimere dine store databehandlingsbelastninger.

Kør Apache Spark-belastninger med Amazon EMR på EKS

Amazon EMR på EKS tilbyder et deploymentsvalg for Amazon EMR, der giver organisationer mulighed for at køre åbne kildekodeframeworks på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Med EMR på EKS kører Spark-applikationer på Amazon EMR-runtime til Apache Spark. Denne ydelsesoptimerede runtime, der tilbydes af Amazon EMR, gør dine Spark-jobs 5,37 gange hurtigere og 4,3 gange lavere omkostninger.

Brug af Amazon QuickSight til at drive sikkerhedsmætning

SANS Institute har brugt Amazon QuickSight til at drive transformativ sikkerhedsbevidsthedsmæthed inden for organisationer. QuickSight er en forretningsintelligens (BI) -tjeneste, der giver brugere mulighed for nemt at oprette og dele interaktive dashboards, der inkluderer data fra en række kilder, herunder AWS-tjenester som Amazon S3, Amazon RDS og Amazon Redshift. SANS Institute bruger QuickSight til at hjælpe organisationer med at få indsigt i deres organisations sikkerhedspostur, måle sikkerhedsmætning, identificere sårbarheder og udvikle planer til at afhjælpe dem.

Opbygning af lagerstyring og prognoseløsninger på AWS

AWS tilbyder referenceguides til at hjælpe organisationer med at opbygge lagerstyring og prognoseløsninger. Lagerstyring er essentiel for enhver virksomhed, der beskæftiger sig med fysiske produkter, da dårlig lagerstyring kan føre til kostbare overbeholdninger eller udsolgte varer. AWS giver værktøjer, tjenester og referenceguides til at hjælpe organisationer med at oprette robuste lagerstyringløsninger, der kan tilpasses deres specifikke behov. Desuden tilbyder AWS også løsninger til at hjælpe virksomheder med at forudsige efterspørgslen, optimere lagerbeholdningen og planlægge for uventede hændelser.

Amazon QuickSight Community 1st Birthday

For nylig fejrede Amazon QuickSight Community sin 1-års fødselsdag. Denne fællesskabswebstedet er en stor ressource for forretningsintelligensforfattere og -udviklere, hvor de kan stille og besvare spørgsmål, holde sig ajour, netværke og lære sammen om Amazon QuickSight. Fællesskabet er et godt sted at få de seneste indsigter og opdateringer om Amazon QuickSight og andre AWS-tjenester.

KeyCore og vores store datatilbud

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores team af AWS-eksperter er meget kyndige i AWS og kan hjælpe organisationer med bedre at styre deres store databehandlingsbelastninger med AWS. Uanset om du har brug for hjælp til at implementere Amazon EMR på EKS, udnytte QuickSight til sikkerhedsbevidsthed eller opbygge et lagerstyringssystem, kan KeyCore hjælpe. Du kan lære mere om KeyCore og vores AWS-tjenester via vores hjemmeside, www.keycore.dk .

Læs de fulde blogs fra AWS

Networking & Content Delivery

Netværk og indholdslevering med AWS

Accelerér, beskyt og gør dynamiske arbejdsbyrder mere kosteffektive med Amazon CloudFront

Slutbrugerens oplevelse af ethvert websted eller webbaserede program afhænger stærkt af hastigheden, sikkerheden og pålideligheden af det indholdsnetværk (CDN), det er serveret fra. Amazon CloudFront kan hjælpe med at forbedre ydeevnen og sikkerheden, mens der optimiseres omkostningerne ved at servere dynamisk indhold fra en Amazon Elastic Load Balancer (Amazon ELB), Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instanser, Amazon API Gateway eller AWS Lambda til slutbrugere på Internettet.

Ved at udnytte CloudFronts globale netværk af datacentre, kan kunderne drage fordel af hurtigere indholdslevering, forbedret sikkerhed og skalering. CloudFront hjælper også med at minimere omkostningerne ved at cache objekter så tæt på brugeren som muligt. Dette gøres ved at videresende slutbrugere til det nærmeste CloudFront PoP (Point of Presence), som reducerer forsinkelsen og gør det muligt for dynamisk indhold at blive leveret hurtigere.

Sikkerheden forbedres også, når der bruges CloudFront, da den understøtter HTTPS som standard og kan hjælpe med at beskytte mod DDoS-angreb. Desuden kan kunderne konfigurere CloudFront til at afvise forespørgsler fra mistænksomme kilder, hvilket reducerer muligheden for skadelige angreb.

Vælg den rigtige helbredstjek med Elastic Load Balancing og EC2 Auto Scaling

Organisationer bruger ofte Elastic Load Balancing (ELB) load-balancings og Amazon EC2 Auto Scaling-grupper (ASG) til at opbygge skalerbare og robuste arbejdsbyrder. ELB-helbredstjek er designet til at gøre disse arbejdsbyrder mere robuste over for fejl i de arbejdsbyrder, der ligger bag load-balancen.

Når man konfigurerer ELB og Auto Scaling, skal der tages flere vigtige helbredstjek i betragtning. For eksempel hvor ofte skal ELB-helbredstjek udføres? Hvis for ofte, vil ELBen unødvendigt flytte trafik væk fra instanser, der stadig er gode. For sjældent, og du løber risikoen for at sende dårlig trafik til instanser, der allerede er fejlet.

Der er også spørgsmålet om, hvilken type helbredstjek der skal bruges. ELB- og Auto Scaling-tjenester tilbyder flere muligheder for dette, herunder et TCP-forbindelsescheck, en HTTP / S-forbindelse eller en SSL-forbindelse. Afhængigt af hvad din arbejdsbyrde er, kan valget af helbredstjek variere, så det er vigtigt at overveje alle mulighederne og vælge den, der tilbyder den bedste ydeevne og pålidelighed.

Inspektion af netværkstrafik mellem Amazon VPCer med AWS Cloud WAN

AWS Cloud WAN er en administreret tjeneste, der bruges til at opbygge bredbåndsnetværk, der forbinder datacentre, filialer og Amazon Virtual Private Clouds (VPCer) ved hjælp af AWS globale infrastruktur. Når man bygger med Cloud WAN, kan kunderne vælge at bruge next-generation firewalls (NGFW) og intrusion prevention systems (IPS) til at inspicere netværkstrafik og øge sikkerheden.

Cloud WAN gør det nemt at konfigurere og implementere disse sikkerhedstjenester på tværs af flere VPCer. Det kan også hjælpe med at reducere den tid det tager at skalere netværkstrafikken, samt tilvejebringe adgangskontrol, netværkssegmentering og synlighed i netværkstrafikken. Desuden kan tjenesten bruges til at håndhæve overholdelsespolitikker, såsom PCI- og HIPAA-bestemmelser.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi, at udnyttelsen af den fulde kraft i Amazon Web Services betyder, at man skal administrere et komplekst sæt af tjenester og teknologier. Det er derfor, vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, der hjælper kunderne med at få mest muligt ud af deres AWS-implementeringer.

Vi har specialiseret os i at hjælpe kunder med at administrere deres netværks- og indholdsleveringskrav ved hjælp af AWS. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at vælge de rigtige helbredstjek og firewall-tjenester, implementere Cloud WAN og accelerere, beskytte og gøre dynamiske arbejdsbyrder mere kosteffektive med Amazon CloudFront.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte dine AWS-implementeringer mest muligt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

Amazon EC2 Image Builder tilbyder en let måde at oprette og implementere tilpassede virtuelle maskiner (VM) og containerimages på AWS eller on-premise. Denne blogpost vil diskutere, hvordan man bruger Amazon EC2 Image Builder til at automatisere processen med at opbygge og opdatere tilpassede billeder. Det forklarer også fordelene ved at bruge Amazon EC2 Image Builder og hvordan KeyCore kan hjælpe med at udnytte det fulde potentiale.

Hvad er Amazon EC2 Image Builder?

Amazon EC2 Image Builder er en tjeneste, der forenkler oprettelsen og implementeringen af tilpassede billeder. Det kombinerer fordelene ved både EC2- og AWS CodePipeline-tjenesterne til at opbygge og implementere billeder hurtigere, samtidig med at de holdes opdaterede og sikre. EC2 Image Builder automatiserer oprettelsen af ​​VM-billeder og containerbilleder, samt provisioneringen af ​​de påkrævede komponenter. Med denne tjeneste kan brugerne let tilpasse billeder, så de passer til deres applikations- og miljøbehov.

Fordele ved EC2 Image Builder

En af de største fordele ved EC2 Image Builder er dens evne til at automatisere oprettelsen og opdateringen af ​​tilpassede billeder. Dette hjælper brugerne med at spare tid og kræfter med oprettelsen af ​​billeder. Derudover konfigurerer EC2 Image Builder automatisk de nødvendige komponenter, såsom pakker og operativsystemopdateringer, for at sikre, at billedet altid er opdateret. Ved at bruge EC2 Image Builder kan brugerne også sikre, at billederne er sikre og i overensstemmelse med virksomhedens og regulativspolitikker.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med EC2 Image Builder

KeyCore kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres EC2 Image Builder-implementeringer ved at tilbyde professionelle tjenester og managed services. Vores team af certificerede AWS-specialister kan give bedste praksis for konfiguration og administration af EC2 Image Builder til kundens behov. Vores eksperter kan også give rådgivning og assistance til oprettelse af tilpassede billeder og implementering af dem til EC2-instanser på en sikker og kompatibel måde. Desuden tilbyder KeyCore managed services for at sikre, at EC2 Image Builder-implementeringerne forbliver opdaterede og sikre.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E Blog

AWS introducerer virtuell fjernproduktionspartnerakselerationsinitiative til medie- og underholdningsbranchen.

AWS har lanceret det virtuelle live fjernproduktionspartner-akselerationsinitiativet for at hjælpe kunder og partnere med hurtigt at overgå til skyen. Det første trin i programmet er lanceringen af ​​AWS Medie- og Underholdningskompetence til at anerkende partnere med ekspertise til at levere sky-native løsninger til medie- og underholdningsbrugssager. Denne kompetence anerkender AWS-partnere med de færdigheder og erfaringer, der kræves for at designe, udvikle og implementere løsninger til broadcast-mediearbejdsgange, livesendinger, medieassetstyring, digital retssikkerhed og meget mere.

Derefter tilbyder AWS adgang til et væld af M&E-fokuserede tjenester, herunder AWS Elemental MediaLive, en broadcast-graderet videoprocesseringsservice, der gør det muligt for kunderne let at opsætte og køre livesendingsvideoer. AWS Elemental MediaLive understøtter live-til-VOD-arbejdsgange, optimerede lavlatenstider og mulighed for at indsuge og transkode op til 8K-videostrømme.

Yderligere indfører AWS AWS Medie- og Underholdningsakselerator, der hjælper kunderne med at køre deres videoprocesseringsarbejdsgange på en omkostningseffektiv og sikker måde. Denne akselerator giver kunderne mulighed for hurtigt at starte og køre deres videoprocesseringsarbejdsgange og giver et sikkert miljø med indbyggede skalibilitet og fejltolerans.

Endelig lancerer AWS AWS Video Accelerator-programmet for at hjælpe partnere med at opbygge de færdigheder og erfaringer, der kræves for at designe, udvikle og implementere løsninger til broadcast-mediearbejdsgange, livesendinger, medieassetstyring, digital retssikkerhed og meget mere. Gennem dette program får partnere tilpasset vejledning og støtte fra AWS-eksperter og adgang til de nyeste teknologier og værktøjer til at optimere videoprocesseringsarbejdsgange.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at holde sig ajour med de nyeste skyteknologier og tjenester. Vores team af ekspertkonsulenter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-tjenester som AWS Elemental MediaLive gennem omfattende cloud-migrations- og arkitekturkonsulentydelser. Derudover kan vores Managed Services-team håndtere den daglige drift af dine skyressourcer. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine videoprocesseringsarbejdsgange på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog

Bevaring af Last-Modified Timestamps ved Gendannelse af S3-objekter med AWS Backup

Kunder i højt regulerede brancher er underlagt regler, der kræver, at dataintegriteten bibeholdes og er tilgængelig gennem hele dens levetid. For at overholde integritetskravene skal data være gendanbar med tilhørende revisionsspor og metadataoplysninger, såsom oprettelsesdatoer for objekter, last modified timestamps og tags.

Når kunder bruger AWS Backup til at gendanne sikkerhedskopier af Amazon S3-objekter, ønsker de oftest at bevare last-modified timestamps, som er en vigtig del af deres dataintegritet. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du bevarer last-modified timestamps, når du gendanner S3-objekter med AWS Backup.

Brug af AWS Backup til at gendanne S3-objekter

AWS Backup er en fuldt administreret sikkerhedskopitjeneste, der gør det nemt at centralisere og automatisere sikkerhedskopiering af data på tværs af AWS-tjenester. Det giver kunderne mulighed for at oprette sikkerhedskopiplaner til sikkerhedskopiering af data til Amazon S3 og tildele tags og levetidspolitikker til objekter, der er gemt i S3.

Når du bruger AWS Backup til at gendanne S3-objekter, kan kunderne vælge mellem to muligheder:

  • Kopi: Denne mulighed kopierer et eksisterende objekt fra en kilde S3-bucket til en destinationsbucket, og det oprindelige objekt forbliver uændret med dens oprindelige metadata.
  • Erstat: Denne mulighed overskriver destinationsobjektet med kildeemnet, og destinationsobjektet arver kildeemnets metadata.

Bevaring af Last-Modified Timestamps ved Gendannelse

Når du gendanner S3-objekter med AWS Backup, vil du gerne bevare last-modified timestamps. Til dette skal du bruge Kopi-muligheden, når du gendanner, og angive en ny x-amz-metadata-directive-headerværdi på ERSTAT.

Dette sikrer, at tidsstemplet for det nye objekt er det samme som tidsstemplet for det gamle objekt. Derudover kan kunderne bruge Erstat-muligheden, hvis de ønsker at overskrive destinationsobjektet med kildeemnet og arve kildeemnets metadata.

Konklusion

Bevaring af last-modified timestamps, når du gendanner S3-objekter med AWS Backup, er vigtigt for kunder, der opererer i højt regulerede brancher. For at opretholde dataintegritet og opfylde deres krav skal kunderne bruge Kopi-muligheden, når de gendanner, og angive en ny x-amz-metadata-directive-headerværdi på ERSTAT.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at opretholde dataintegritet og kan hjælpe kunder med at sikre, at data er gendanbar med alle tilhørende revisionsspor og metadataoplysninger. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan give dig den rigtige rådgivning og vejledning til at opfylde dine dataintegritetskrav. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Architecture Blog

Overvågning af produktionssystemer i skala og den opdaterede AWS Well-Architected Framework

“Alt mislykkes, hele tiden”

Amazon’s Chief Technology Officer Werner Vogels siger, at software og distribuerede systemer kan fejle som følge af noget, der går galt. Det er nødvendigt med design af systemer, test af software og tjenester samt overvejelser af alle kantsager for at opnå succes. En effektiv strategi er at overvåge produktionssystemer i skala. Dette gør det muligt at forstå, hvordan systemet bruges, hvordan dets komponenter interagerer og hvordan systemet opfører sig ved en nedbrud.

AWS Well-Architected Framework

Den opdaterede AWS Well-Architected Framework hjælper kunder med at evaluere og forbedre designet, implementeringen og driften af deres systemer. Det består af seks søjler: Operationel Excellence, Sikkerhed, Pålidelighed, Performance Effektivitet, Kostoptimering og Bæredygtighed. Disse giver et sæt bedste praksis til at bygge, drive og vedligeholde systemer i skyen. De giver også kunder mulighed for at skubbe til bedre softwareudvikling og øge effektiviteten.

KeyCores AWS-tjenester

KeyCore tilbyder professionelle og managede tjenester, der hjælper kunder med at udnytte AWS Well-Architected Framework. Vores konsulenter er fuldt uddannede i AWS, hvilket gør det muligt for dem at levere effektive system- og tjenestedesigns, implementering og løbende support. Vi kan også hjælpe med at optimere omkostninger, reducere risici og øge performanceeffektivitet, så kunderne kan fokusere på det, de gør bedst. Kontakt os for at høre mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

AWS-partnere skaber nye indtægtsstrømme med VMware Cloud på AWS

VMware Cloud på AWS hjælper kunder – herunder virksomheder, offentlige myndigheder og startups – med at flytte hurtigere til skyen og til en lavere pris end andre løsninger. Ifølge VMware kan kunder realisere besparelser på op til 46% hurtigere migration og 43% lavere femårige omkostninger.

For AWS-partnere betyder det muligheden for at skabe nye indtægtsstrømme. Ved at oprette en VMware Cloud-praksis på AWS kan partnere se en 10-15% indtægtsstigning i den samlede servicesindtægt. Desuden kan partnere udvide deres VMware Cloud-praksis på AWS gennem en række professionelle tjenester, managed services, modernisering og ved at udvide deres kundebase.

Partnere kan også drage fordel af AWS-finansiering og særlige tilbud til støtte for deres VMware Cloud-praksis på AWS. AWS har et bredt udvalg af særlige tilbud, herunder AWS VMC on AWS Migration Acceleration Promo. Dette giver partnere mulighed for, at AWS dækker en del af udgifterne til udførelse af migrationer til kunder.

Hos KeyCore kan vores skyeksperter hjælpe kunder med at udnytte magten i VMware Cloud på AWS. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle og managed services, der kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres skyinvestering, herunder migration, optimering og kostnadsstyring. Vores team af AWS-certificerede ingeniører er klar til at hjælpe med processen med at flytte til, drive og modernisere VMware Cloud på AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af VMware Cloud på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog

Opdag fordelene ved komputationel kemi for den cirkulære økonomi

Hvad er den cirkulære økonomi? Den cirkulære økonomi er et økonomisk system, der er designet til at være restaurerende og regenererende ved at stræbe efter at holde ressourcer i brug så længe som muligt. Det arbejder for at minimere spild og genbruge eller omdanne materialer i stedet for at kassere dem efter én brug.

Hvad er komputationel kemi? Komputationel kemi er et forskningsområde, der bruger computersimuleringer til at forstå og undersøge egenskaberne af molekyler og materialer. Det kombinerer elementer af matematik og computing for at undersøge struktur og reaktivitet af molekyler.

Hvordan kan komputationel kemi hjælpe den cirkulære økonomi? Ved hjælp af komputationel kemi kan vi identificere nye materialer, bedre forstå deres egenskaber og bruge denne information til at skabe en mere effektiv og bæredygtig cirkulær økonomi.

Der er flere måder, dette kan opnås på. For det første kan komputationel kemi hjælpe med at reducere mængden af ​​affald genereret. Ved at køre simuleringer for at bestemme egenskaberne af materialer, kan det hjælpe med at identificere, hvilke materialer der sandsynligvis vil blive genanvendt eller omdannet. Dette kan hjælpe virksomheder med at bruge materialer mere effektivt og reducere den mængde affald, de skal bortskaffe.

Derudover kan komputationel kemi hjælpe med at opdage nye innovative materialer, der bedre er egnede til genbrug. Ved at forstå egenskaberne af molekyler, er forskerne i stand til at identificere, hvilke molekyler der kan bruges til at oprette nye materialer, der kan bruges til en række anvendelser. Dette reducerer behovet for at skabe nye materialer og hjælper med at skabe en mere effektiv og bæredygtig økonomi.

Endelig kan komputationel kemi bruges til at identificere de mest bæredygtige processer til genbrug og omdannelse af materialer. Ved at simulere, hvordan materialer reagerer i forskellige miljøer, kan det hjælpe med at identificere de bedste måder at genbruge materialer på og sikre, at ressourcerne bruges på den mest effektive måde.

Hvordan kan KeyCore hjælpe? KeyCore er en førende AWS-konsulent og kan hjælpe din virksomhed med at frigøre potentialet for komputationel kemi og den cirkulære økonomi. Vi har omfattende erfaring med design og implementering af systemer og løsninger baseret på AWS og har ekspertisen til at hjælpe din virksomhed med at få mest muligt ud af komputationel kemi. Vi tilbyder også en række managed services, der kan hjælpe med at sikre, at dine systemer altid forbliver opdaterede og sikre. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Operations & Migrations Blog

AWS Control Tower giver kunder mulighed for at opbygge et sikkert og konformt fundament for deres arbejdsbelastninger i skyen. Med denne grundlæggende struktur på plads kan kunder hurtigt oprette og administrere flere isolerede konti inden for deres organisation, så deres voksende behov understøttes.

Konto Factory Customization

Konto Factory Customization er en funktion inden for AWS Control Tower, der giver kunder mulighed for at automatisere udseendet og følelsen af ​​nye konti, når de oprettes. Med denne funktion kan kunder hurtigt anvende og administrere konsistente sikkerheds- og operationsstandarder på tværs af hver kontocyklus i deres organisation.

Med Konto Factory Customization kan kunder definere en “skabelon”, som nye konti følger, så den samme sikkerhed og operationsmæssige krav overholdes hver gang, der oprettes en ny konto. Dette giver kunder mulighed for hurtigt at konfigurere og vedligeholde konsistente standarder på tværs af deres konti.

Fordele ved Konto Factory Customization

Konto Factory Customization giver kunder mulighed for hurtigt at anvende konsistente sikkerheds- og operationsstandarder til deres AWS-konti. Dette øger produktiviteten, da kunder ikke behøver at konfigurere hver konto manuelt, hvilket giver dem mulighed for at fokusere på andre opgaver. Det sikrer også en større operativ effektivitet og sikkerhed, da kunder kan være sikre på, at deres konti opfylder deres standarder.

Derudover giver Konto Factory Customization kunder mulighed for bedre at administrere deres konti. Kunder kan hurtigt konfigurere og anvende konsistente indstillinger til deres konti, samt let administrere eventuelle ændringer på tværs af deres konti. Dette giver kunderne større kontrol og fleksibilitet ved håndtering af deres konti.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores erfarne konsulenter hjælpe kunder med opsætning og konfiguration af AWS Control Tower. Vi kan give vejledning i tilpasning af konti ved hjælp af Konto Factory Customization, samt hjælpe kunderne med at konfigurere deres konti til at opfylde deres sikkerheds- og operationskrav. Vi kan også yde støtte i håndtering af deres konti og anvendelse af eventuelle ændringer på tværs af deres konti.

Med vores ekspertise i AWS kan vi hjælpe kunderne med hurtigt at tilpasse deres konti og sikre, at deres konti konstant opfylder deres standarder. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for Industries

KeyCore: Leverage vores ekspertise med AWS for industrier

På KeyCore anerkender vi de unikke udfordringer, som kunder i Finansielle tjenesterindustrien (FSI) står overfor. Vores hold af eksperter leverer løsninger og tjenester, der udnytter kraften af skyen, mens de hjælper kunderne med at blive sikre og overholde kravene. Fra at levere databeskyttelse og sikkerhed med AWS Backup til at udvikle og levere softwareopdateringer med Amazon ECS, har vi den ekspertise og erfaring til at hjælpe kunderne med at lykkes i skyen. Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Messaging & Targeting Blog

Brug af BIMI med Amazon SES

Brand Indicators for Message Identification, eller BIMI (udtalt “Bih-mee”), er en nyere email-specifikation, der gør det muligt for brands at bruge deres egne logoer i emails for at sikre deres ægthed. Denne blogpost vil guide dig igennem, hvordan man implementerer det ved brug af Amazon SES.

Hvad er BIMI?

BIMI står for “Brand Indicators for Message Identification”. Det er et teknisk protokol, der har til formål at give en standardiseret måde for email-afsendere til at autentificere deres meddelelser, og for email-modtagere for at vise afsenderens logo sammen med hver email.

Hvordan virker BIMI?

BIMI-protokollen virker ved at give email-afsendere mulighed for at oprette deres egne brugerdefinerede logoer og vedhæfte dem til deres emails. Når en modtager af en email modtager en meddelelse med et BIMI-logo vedhæftet, kan deres email-klient validere, at logoen er legitim og vise den. Dette giver afsenderen mulighed for visuelt at autentificere deres meddelelser, samtidig med at det giver nyttig brandgenkendelse til modtageren.

Sådan opsættes BIMI med Amazon SES

Opsætning af BIMI med Amazon SES er en simpel proces. Først skal du oprette et logo til dit brand, som opfylder BIMI-standarden, hvilket involverer at oprette et SVG-logo og hoste det på din hjemmeside. Derefter skal du oprette en BIMI-post, som indeholder URL’en til dit logo, og autentificer dig selv som ejer af hjemmesiden, der hoster logoen.

Når det er gjort, skal du tilføje BIMI-posten til dine Domain Name System (DNS)-indstillinger, så din email-klient kan få adgang til den. Til sidst skal du konfigurere Amazon SES til at bruge BIMI-posten. Dette kan gøres ved at tilføje BIMI-postens URL til dine Amazon SES-indstillinger.

Fordele ved BIMI med Amazon SES

Brug af BIMI med Amazon SES har flere fordele. For det første gør det det lettere for virksomheder at autentificere deres emails, hvilket kan hjælpe med at øge deres leveringsrate. For det andet hjælper det med at øge brandgenkendelse og tillid hos kunderne, da logoen vises ved siden af ​​emailen. Endelig giver det en simpel og omkostningseffektiv måde at validere emails uden brug af yderligere værktøjer eller tjenester.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med hurtigt og nemt at opsætte BIMI med Amazon SES. Vi kan hjælpe dig med at oprette et logo til dit brand, som opfylder BIMI-standarden, oprette en BIMI-post og autentificere dig selv som ejer, tilføje BIMI-posten til dine DNS-indstillinger og konfigurere Amazon SES til at bruge BIMI-posten. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte BIMI med Amazon SES.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace

Sikring af webapplikationer mod de nyeste trusler er en afgørende komponent i ethvert program. En af de mest effektive måder at gøre dette på er ved at bruge en AWS Web Application Firewall (AWS WAF) med Cloudbrics OWASP Top 10 Managed Rule Set. I denne vejledning vil Global Marketing Manager hos Cloudbric Corporation, Yongwook Lucas Yoon, vise dig, hvordan du implementerer denne regelsæt og hvordan det vil forbedre din applikationssikkerhed.

Hvad er OWASP Top 10 Managed Rule Set?

The Open Web Application Security Project (OWASP) er et open source-projekt, der udgiver en liste over de vigtigste sikkerhedsrisici hvert år. OWASP Top 10 Managed Rule Set er et regelsæt, der kan anvendes på din webapplikation for at blokere angreb som f.eks. cross-site scripting (XSS), SQL-injektion og mere.

Abonnere på tjenesten og implementere reglerne

Det første skridt ved implementering af OWASP Top 10 Managed Rule Set er at abonnere på tjenesten. Cloudbric gør dette let med et simpelt abonnementsprocess. Når du har abonneret, får du adgang til regelsættet og kan begynde at implementere det til din webapplikation.

Det næste trin er at konfigurere regelsættet i AWS WAF. Cloudbric har gjort dette process enkelt med en praktisk webbaseret styresystem. Herfra kan du konfigurere regelsættet og oprette webadgangskontrol lister (web ACL’er) til at blokere ondsindet trafik fra at nå din applikation.

Holde sikkerheden ved lige med regelsættet

Når du har implementeret regelsættet, er det vigtigt at vedligeholde det regelmæssigt for at holde din webapplikationssikkerhed intakt. Cloudbric tilbyder kontinuerlig overvågning af regelsættet og vil give dig besked, når der opdages trusler. Dette gør det muligt for dig at træffe øjeblikkelige foranstaltninger til at blokere trusler og opretholde din webapplikationssikkerhed.

KeyCores support tjenester

KeyCore tilbyder et bredt udvalg af professionelle tjenester, der kan hjælpe dig med at implementere og vedligeholde OWASP Top 10 Managed Rule Set. Vores team af certificerede eksperter kan hjælpe dig med at oprette regelsættet og konfigurere det i AWS WAF. Vi kan også hjælpe dig med at oprette web ACL’er til at beskytte din applikation mod ondsindet trafik. Endvidere tilbyder KeyCores managed services kontinuerlig overvågning af din applikationssikkerhed for at sikre, at den aldrig er kompromitteret.

Ved hjælp af OWASP Top 10 Managed Rule Set og KeyCores professionelle og managed services har du magt til at beskytte din applikation mod de nyeste trusler.

Læs de fulde blogs fra AWS

The latest AWS security, identity, and compliance launches, announcements, and how-to posts.

Eksterne sikkerheds- og identitetsløsninger fra AWS

Hos AWS er vi forpligtet til at sikre, at vores kunders data er sikre og overholder de nyeste brancheregulativer. For at opfylde dette har vi en dedikeret hold af professionelle, der arbejder for at levere de bedste sikkerheds-, identitets- og overholdelsesløsninger til vores kunder. I denne artikel vil vi gennemgå de seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelsesudgivelser, annoncer og hvordan-posts.

AWS Security Profile Series

For at hjælpe vores kunder med vores sikkerheds- og identitetsløsninger lancerede vi en AWS Security Profile-serie. I disse interviews taler vi med eksperter fra AWS Security and Identity-teamet for at lære mere om de løsninger, de leverer. Et sådant interview var med Matt Luttrell, Principal Solutions Architect for AWS Identity. Under interviewet beskrev Matt sin rolle i holdet, hvordan de opretter identitetsløsninger, der er sikre og brugervenlige, og hvordan han gerne vil være kreativ med løsninger.

Global AWS Data Processing Addendum

Som en del af vores løbende forpligtelse til at levere sikre løsninger til vores kunder udvider AWS omfanget af AWS Data Processing Addendum (Global AWS DPA). Dette tillæg gælder globalt for enhver kunde, der bruger AWS-tjenester til at behandle personlige data. Det giver kunderne detaljeret vejledning i, hvordan de sikrer, at deres data er beskyttet og overholder de relevante databeskyttelseslove.

KeyCore AWS Security Services

Hos KeyCore er vi certificerede AWS Cloud Security-fagfolk. Vi leverer både professionelle og managed services til AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelsesløsninger. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udvikle og implementere en komplet sikkerhedsstrategi, så du kan være sikker på, at dine data er sikre og overholder de nyeste brancheregulativer. Vi kan hjælpe dig med at oprette løsninger, der er klar til revision, så du kan være sikker på, at du opfylder alle sikkerheds- og overholdelseskrav.

Læs de fulde blogs fra AWS

Business Productivity

NTT East bruger Amazon Chime SDK til at tilpasse sig digital transformation

NTT East’s digital transformation

NTT East er en regional kommunikationsudbyder, der primært tilbyder internetforbindelsesservices og mobil kommunikationsservices. For at følge med digital transformation, skal NTT East løbende tilpasse sig de nyeste teknologier. For at gøre dette, udnytter de Amazon Chime SDK til at hjælpe med deres digitale transformation.

Dette blogindlæg er skrevet af Yoshio Nakamura hos NTT East, og indholdet og holdningerne udtrykkes af den tredjepartsforfatter. AWS er ikke ansvarlig for indholdet eller nøjagtigheden af dette indlæg.

Fordele ved Amazon Chime SDK

Amazon Chime SDK er et robust, udviklersvenligt softwareudviklingssæt (SDK) fra Amazon Web Services (AWS). Det inkluderer et bredt udvalg af funktioner, der hjælper udviklere med at opbygge rige video- og stemmeoplevelser i mobile og webapplikationer.

Amazon Chime SDK kan bruges til at skabe kundeoplevelser, der er tilpasset kundens behov og er ens på tværs af enheder. SDK’en giver også et bredt udvalg af funktioner, der hjælper udviklere med hurtigt og nemt at opbygge applikationer. Med Amazon Chime SDK kan udviklere begynde at opbygge applikationer med kun et par linjer kode.

Hvordan NTT East benytter Amazon Chime SDK

NTT East udnytter Amazon Chime SDK til at opbygge applikationer, der kan hjælpe dem med at tilpasse sig digital transformation. De kan bruge SDK’en til at skabe kundeoplevelser, der er tilpasset kundens behov og er ens på tværs af enheder. Dette hjælper dem med at følge med udviklingen i branchen og forblive foran deres konkurrenter.

Amazon Chime SDK giver NTT East mulighed for hurtigt at opbygge applikationer med kun et par linjer kode. De kan også bruge SDK’en til at opbygge applikationer, der er sikre og pålidelige. Dette hjælper med at sikre, at deres kunder har en positiv oplevelse med deres produkter og services.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi et avanceret AWS-rådgivningsfirma, der leverer både professionelle og managed services. Vores team af AWS-eksperter er meget velbevandret i Amazon Chime SDK og kan hjælpe NTT East med at bruge SDK’en til hurtigt at opbygge applikationer, der er tilpasset deres kunders behov. Vi kan hjælpe med at sikre, at applikationerne er sikre, pålidelige og ens på tværs af enheder.

Vores team kan også give vedvarende support og vedligeholdelse for at hjælpe med at sikre, at applikationerne kører problemfrit. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe NTT East med deres digital transformation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovating in the Public Sector

Innovation i den offentlige sektor med AWS

Offentlige organisationer har særlige krav, når det kommer til at udnytte teknologi, både til at levere tjenester og til at håndtere deres infrastruktur. Med AWS kan de få adgang til et bredt udvalg af tjenester, herunder dataanalyse- og maskinlærings (ML) -værktøjer, som hjælper dem med at innovativ og følge med i de ændrende behov i den offentlige sektor. I dette blogindlæg skal vi se på fem eksempler på, hvordan offentlige organisationer innovativ med AWS.

Oprettelse af satellitkommunikationsdataanalysepipelines

Satellitkommunikations (satcom) -netværk giver kunderne performancemetrikker, såsom signal-til-støjforhold (SNR) og båndbredde leveret af fjernterminaler, som kan bruges til at opdage netværks- og terminalanomalier og identificere tendenser for at påvirke forretningsresultater. AWS leverer serverløs ressourcer til at bygge satcom kontrolplananalysepipelines, der omdanner data for at udtrække nøgleprestationsindikatorer (KPIs) af interesse, gengive dem i forretningsanalyseværktøjer og anvende ML til at markere uventede SNR-afvigelser.

Overvågning af energi-pipelines for at reducere risici og emissioner

Til energiinfrastruktur bruger Orbital Sidekick (OSK) AWS-beregning og analysetjenester til at betjene sin skalerbar datapipeline og billedlagringsløsning. Dette hjælper energiindustrien med at beskytte pipeline og gøre dem mindre sårbare over for risici som lækager, forurening og skader forårsaget af bygge- og naturkatastrofer. OSK leverer reeltids, handlingsegnede indsigter til kunderne.

Datasikkerhed og governance-bedste praksis for uddannelse og SLG

Organisationer inden for stat og lokal regering (SLG) og uddannelse skal opbygge digitale miljøer og tjenester, der opfylder et bredt udvalg af dynamiske sikkerheds- og overholdelsesbetragtninger. AWS leverer toppris-bedste praksis for brug af sine sikkerhedstjenester til at imødekomme behovene hos uddannelses- og SLG-organisationer.

Beskyttelse af transportorganisationer i den cyber-sikkerhedstidsalder

Transport Security Administration (TSA) har for nylig udstedt et nyt cybersikkerhedsændringsforslag til transportorganisationer. Det kræver, at de berørte enheder udvikler en godkendt implementeringsplan for at forbedre deres cyber-modstandsdygtighed og forhindre forstyrrelse og forringelse af deres infrastruktur. AWS kan hjælpe transportorganisationer med at understøtte disse fire krav om cybersikkerhed og beskytte deres organisationer mod cybertrusler.

Forberedelse af studerende og bygning af tillid til livslang læring

Waterford.org er en tidlig uddannelsesorganisation uden for profitten, der leverer personlige programmer og supporttjenester til familier og lærere. For at levere disse undervisningsressourcer bruger Waterford.org AWS. AWS kan hjælpe organisationer som Waterford.org med at forberede studerende til livslang læring og bygge et fundament af tillid.

Hos KeyCore forstår vi, at offentlige organisationer har særlige krav til at udnytte teknologi. Med vores ekspertise i AWS kan vi hjælpe offentlige organisationer med at få adgang til de tjenester, de har brug for, for at kunne innovativ og følge med i ændringer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lykkes i den offentlige sektor.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source Blog

Brug af Group Managed Service-konti på Amazon Linux 2023 med AWS

Group Managed Service-konti (gMSA) er et vigtigt værktøj for organisationer, der bruger Active Directory domæne tilsluttede Linux-servere. gMSA muliggør brug af en enkelt konto til adgang til en server eller en gruppe servere. Credentials-fetcher-daemonen er et open source-værktøj, der gør det muligt for gMSA at fungere på Amazon Linux 2-servere.

Hvad er Group Managed Service-konti (gMSA)?

gMSA er en servicekonto, der kan bruges på flere computere i et Active Directory-domæne. gMSA giver mulighed for, at én konto kan bruges til at få adgang til flere computere, hvilket reducerer behovet for at håndtere flere legitimationsoplysninger. Dette kan forenkle den daglige drift og give bedre sikkerhed, når der håndteres godkendelsesoplysninger. gMSA er en Windows Server-funktion og er ikke tilgængelig på Linux-maskiner.

Credentials-fetcher-daemon

Det open source-credentials-fetcher gør det muligt at bruge gMSA på Amazon Linux 2. Credentials-fetcher-daemonen kører som en service på Linux-serveren og fungerer som en bro mellem Windows gMSA og Linux-applikationer. Credentials-fetcher-daemonen henter gMSA-legitimationsoplysningerne fra Windows-domænecontrollen og injicerer dem i Linux-miljøet. Som et resultat kan applikationer, der kører på Linux-serveren, godkende ved hjælp af gMSA-legitimationsoplysningerne.

Brug af gMSA med AWS

Brug af gMSA med AWS kræver opsætning af credentials-fetcher-daemonen på Linux-serveren. Credentials-fetcher-daemonen er tilgængelig som et open source-projekt og er nem at opsætte. Installationen kræver oprettelse af en servicekonto på Windows-domænecontrollen, installation af credentials-fetcher-tjenesten på Linux-serveren og konfiguration af credentials-fetcher-daemonen til at bruge Windows-servicekonti.

Når credentials-fetcher er opsat, kan applikationer, der kører på Linux-serveren, bruge gMSA-legitimationsoplysninger til at godkende med AWS. Dette forenkler godkendelse og gør det lettere at håndtere adgang til AWS-ressourcer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er eksperter i AWS og kan hjælpe dig med at opsætte gMSA på Amazon Linux 2. Vi kan give professionelle tjenester til hjælp med installation og konfiguration af credentials-fetcher og gMSA. Vi kan også tilbyde managed services for at sikre, at din gMSA-opsætning vedligeholdes og er sikker.

Hvis du vil vide mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe med gMSA på Amazon Linux 2, skal du kontakte os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top