Opsummering af AWS blogs for uge #15 i 2023

I uge 15 publiserede AWS 91 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Amazon Web Services Maskinelæringsblog

Maskinlæring med generativ AI på AWS

Annoncering af nye værktøjer til bygning med generativ AI på AWS

Brugen af maskinlæring (ML) teknologier har gjort det muligt for kunder på tværs af brancher at forvandle deres forretninger. Generativ AI-applikationer som ChatGPT har fået stor opmærksomhed og fantasi. AWS har adresseret denne trend med flere nye værktøjer til at give kunderne mulighed for at bygge deres egne generative AI-applikationer, herunder Amazon SageMaker Studio, Amazon CodeWhisperer og Amazon Lookout for Equipment.

Hvordan Accenture bruger Amazon CodeWhisperer til at forbedre udviklers produktivitet

Amazon CodeWhisperer er en AI-kodekammerat, der hjælper med at forbedre udviklers produktivitet ved at generere kodeforslag baseret på deres kommentarer på naturligt sprog og kode i integreret udviklingsmiljø (IDE). Med CodeWhisperer kan udviklere spare tid ved at reducere kontekstskift mellem deres IDE og ekstern dokumentation eller udviklerfora.

Deployer en prediktiv vedligeholdelsessolution til lufthavnshåndteringssystemer med Amazon Lookout for Equipment

Leverede af bagage i tide afhænger af en masse infrastruktur kaldet bagagehåndteringssystemet (BHS). For at holde BHS kørende, skal kunderne have en prediktiv vedligeholdelsessolution. Amazon Lookout for Equipment tilbyder et AI-drevet værktøj til prediktiv vedligeholdelse af BHS. Det kan identificere tendenser og mønstre i data for at opdage potentielle problemer, før de opstår.

Modulate gør stemmechat sikrere, mens omkostningerne til infrastruktur reduceres med Amazon EC2 G5g-instanser

Modulate er et bostonbaseret startup med et mission om at bygge rigere, mere sikre og inkluderende online gamingoplevelser for alle. For at opnå denne mission bruger virksomheden Amazon EC2 G5g-instanser. Dette gør det muligt for dem at reducere deres infrastrukturomkostninger med en faktor fem og styrke sikkerheden af deres stemmechat.

Sikre dine Amazon Kendra-indekser med en ACL ved hjælp af en JWT delesekretnøgle

Organisationer har kritiske forretningsdata spredt på tværs af flere indholdsrepositorier, hvilket gør det vanskeligt at få adgang til disse oplysninger på en sammenhængende måde. Amazon Kendra tilbyder en samlet og sikker søgeoplevelse med et bredt udvalg af dokumentformater og adgangsstyringsmekanismer. For at sikre dine Amazon Kendra-indekser kan du bruge en adgangsstyringsliste (ACL) med en JWT delesekretnøgle.

Hvordan Games24x7 transformerede deres retræne MLOps-pipelines med Amazon SageMaker

Games24x7 er en af Indiens mest værdifulde multi-gameplatforme og underholder mere end 100 millioner gamers. For at gøre det muligt at have en vision om end-to-end informatik omkring gamemekanik, spilplatforme og spillere, transformerede virksomheden deres retræne MLOps-pipelines med Amazon SageMaker. Dette gjorde det muligt for dem at automatisere deres arbejdsgang og reducere træningstiden fra dage til timer.

Detektér reelle og levende brugere og afskræk badere med Amazon Rekognition Face Liveness

Verifikation af brugeridentitet er vigtigt, uanset om det er for finansielle tjenester, den gigantiske økonomi, telco, sundhedspleje, sociale netværk eller andre kunder. Amazon Rekognition Face Liveness kan registrere ondsindede aktører, der forsøger at bruge statiske billeder eller videoer til at få adgang til en applikation, ved at sammenligne brugerens ansigt i et selfie med et fotografi fra et statsligt udstedt identitetskort eller en pre-etableret profilfoto.

Byg Streamlit-apps i Amazon SageMaker Studio

Med Streamlit er det let at oprette demo-applikationer til din ML-løsning. Streamlit er en åben kildekode Python-bibliotek, der gør det let at oprette og dele web-apps til ML og datascience. Amazon SageMaker Studio giver dig mulighed for hurtigt at starte Streamlit IDE, så du kan begynde at bygge demo-applikationer.

Sikre Amazon SageMaker Studio Presigned URLs Del 3: Multi-account Private API-adgang til Studio

Enterprise-kunder har flere forretningsenheder (LOBs) og grupper inden for dem. AWS tilbyder et sikkert, skalerbart og fleksibelt MLOps-platform inden for Amazon SageMaker Studio, så enterprise-kunder kan balancere ledelse, sikkerhed og overholdelse. Med multi-account privat API-adgang kan brugere hurtigt og sikkert få adgang til deres datavidenskabsmiljøer.

Kør sikre processeringsjob med PySpark i Amazon SageMaker-pipelines

Amazon SageMaker-pipelines giver dig mulighed for at opbygge et sikkert, skalerbart og fleksibelt MLOps-platform inden for SageMaker Studio. Denne post forklarer, hvordan du kører PySpark-processeringsjob inden for en pipeline, hvilket gør det muligt for enhver, der bruger SageMaker, hurtigt og nemt at implementere sikre processeringsjob.

Opret dit RStudio på Amazon SageMaker Licensed eller Trial-miljø i tre nemme trin

RStudio på Amazon SageMaker fjerner behovet for at administrere den underliggende Posit Workbench-infrastruktur. Med bare tre nemme trin kan du oprette dit RStudio på Amazon SageMaker licenseret eller prøvemiljø. Dette gør det muligt for dine teams at koncentrere sig om at skabe værdi til din virksomhed.

Inpaint-billeder med stabil diffusion ved hjælp af Amazon SageMaker JumpStart

AWS-kunder kan generere billeder fra tekst med stabile diffusion-modeller ved hjælp af Amazon SageMaker JumpStart. Nu kan de også bruge denne platform til at inpaint billeder med stabile diffusion-modeller. Inpainting refererer til processen med at erstatte en del af et billede med et andet billede eller en ny baggrund.

Deployér store

Læs de fulde blogs fra AWS

Announcementer, Opdateringer og Udgivelser

Tilgængelig nu: Innovativ AI-inferens fra Amazon EC2 Inf2-instanser og CodeWhisperer til individuel brug

Amazon EC2 Inf2-instanser til lavpris, højydelse generativ AI-inferens er nu generelt tilgængelig

Deep learning (DL) har taget industrien med storm. Modellerne er vokset fra millioner til milliarder af parametre og opnår spændende nye muligheder. Disse modeller anvendes til at drive applikationer som generativ AI og avanceret forskning inden for sundhedspleje og lifescience.

AWS tilbyder Amazon EC2 Inf2-instanser for at hjælpe kunder med at udnytte kraften af ​​disse store sprogmodeller (LLMs) til at møde deres inferensbehov. EC2 Inf2-instanser er optimeret til inferens og leverer omkostningseffektiv, højydelsesinferens ved hjælp af LLM’er. EC2 Inf2-instanser drives af AWS Inferentia-kortet, et brugerdefineret designet maskinlæringsinferenskort designet til at levere høj ydelse til lav pris.

AWS tilbyder også EC2 Inferentia Accelerator, som er et udvidelseskort, som brugere kan tilslutte til deres EC2-instanser for at få adgang til Inferentia-kortet. Inferentia Accelerator tilbyder også høj ydelsesinferensfunktioner til LLM’er.

Amazon CodeWhisperer, gratis til individuel brug, er nu generelt tilgængelig

Amazon CodeWhisperer er en realtids AI-kodningsfølgesvend, der hjælper udviklere med at skrive kode hurtigt, sikkert og uden afbrydelse af kodningsstrømmen. CodeWhisper er nu generelt tilgængelig, herunder CodeWhisperer Individuel-niveauet, der er gratis for alle udviklere.

CodeWhisperer tilbyder en række funktioner til at hjælpe udviklere med at skrive kode hurtigt og uden forstyrrelser. Det giver realtidsanbefalinger og advarsler sammen med kodeautomatik, syntaksfremhævning og indlejret dokumentation. CodeWhisperer hjælper også udviklere med at være sikre ved at give automatiseret sårbarhedsdetektion og advarsel.

AWS Summits og Service Catalog & Supply Chain-opdateringer

AWS Summit-sæsonen er startet. AWS Summits er gratis tekniske og forretningskonferencer, der finder sted i store byer over hele planeten. Denne uge fandt AWS Summits sted i Sydney og Paris.

AWS annoncerede også nye muligheder og funktioner for deres Service Catalog- og Supply Chain-løsninger. Dette inkluderer introduktionen af ​​Terraform i Service Catalog, som gør det muligt for kunder at drage fordel af kraften og skalerbarheden i Terraform til at oprette og implementere tjenester. Desuden annoncerede AWS introduktionen af ​​streaming respons til Lambda, som gør det muligt for udviklere at strømme hændelsesdata fra Lambda-funktioner i AWS-konsollen. Endelig er der nu et Amplify Library til Swift, som gør det lettere for udviklere at opbygge serverløse apps til iOS.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at drage fordel af AWS. Vores eksperter kan hjælpe dig med at få det meste ud af Amazon EC2 Inf2-instanser og CodeWhisperer samt AWS Summits, Service Catalog, Supply Chain-løsninger, Terraform, Lambda og Amplify Library for Swift. Vores løsninger gør det muligt for dig at oprette, administrere og implementere tjenester hurtigt og nemt. Vi tilbyder også ende-til-ende-support med hensyn til arkitektur, design, udvikling og implementering. Kontakt os i dag for at lære mere om vores løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Containere”

Container sikkerhed med Windows-godkendelse og Kubernetes 1.26

Integration af Windows-godkendelse med gMSA og Amazon ECS

Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) tilbyder nu integration med Credentials Fetcher for at gøre det lettere for udviklere at implementere Windows-godkendelse i Linux-containere, der kører på Amazon ECS. Denne integration er gjort ved hjælp af Microsoft Active Directory (AD) gruppen Managed Service Account (gMSA). Credentials fetcher fungerer som en daemon, der giver containere, der kører på Linux, mulighed for at godkende med en AD-forekomst.

Kubernetes 1.26 til Amazon EKS

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) understøtter nu Kubernetes-version 1.26. Denne version blev valgt for at anerkende de komponenter, som projektet består af, og de individer, der bidrager til det. Kubernetes 1.26 understøtter også Amazon EKS og Amazon EKS Distro. Desuden understøtter Amazon EKS Anywhere (release 0.15.1) også Kubernetes 1.26.

Hvorfor er sikkerhed vigtig for containere?

Containere er blevet et populært middel til at installere og styre applikationer og tjenester, da de er lette at opsætte og kræver mindre overhead end traditionelle virtuelle maskiner. Men de introducerer også nye sikkerhedsudfordringer, herunder behovet for at kontrollere adgangen til containerbilleder tæt og sikre, at applikationer, der kører i containere, overholder sikkerhedsbedste praksis. Integrationen af Windows-godkendelse med gMSA og Amazon ECS samt introduktionen af Kubernetes-version 1.26 kan hjælpe med at sikre, at containere installeres og styres sikkert.

KeyCores rolle i container sikkerhed

Hos KeyCore er vi stolte af at tilbyde professionelle tjenester og managed services, der hjælper dig med at sikre dine containere. Vores konsulenter er højt uddannede i AWS og kan hjælpe dig med at sikre, at dine containere er konfigureret sikkert og overholder bedste praksis. Vi tilbyder også CloudFormation YAML, Typescript og AWS SDK for JavaScript v3 kodesnippets til at hjælpe dig med at automatisere container sikkerhedsopgaven. Kontakt os for yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig med at beskytte dine containere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt dit input

Forøg din produktivitet og spar penge med AWS-support

Mellemstore og små virksomheder (SMB’er) er rygraden i dagens innovation og økonomiske vækst. Mere end en tredjedel af SMB’erne engagerer sig i forskning og udvikling af et nyt produkt eller en ny service, og næsten halvdelen af SMB’erne er i gang med at lancere et nyt produkt eller en ny service. SMB’er tager også fordel af digitale muligheder, såsom skycomputeren, for at blive mere agile, reducere omkostninger og øge produktiviteten.

Eliminering af IT-problemer med AWS-supporttjenester

AWS Support hjælper SMB’er og store virksomheder med at få mest muligt ud af deres AWS Cloud-miljø. Med AWS Support får kunderne adgang til et udvalg af tjenester og funktioner, der hjælper dem med at administrere deres AWS-miljø og optimere deres cloud-brug. Kunderne kan få hjælp til fejlfinding, vejledning i bedste praksis, ydelsesoptimering og mere.

Adgang til et bredt udvalg af ekspertise

AWS Support-teammedlemmerne er eksperter inden for forskellige områder af AWS, såsom sikkerhed, networking, databaser, server-fri, computer, lagring og analytics. Kunderne kan få hjælp og rådgivning fra AWS Support-ingeniører, der har omfattende viden og erfaring med AWS-tjenester og infrastruktur. Derudover kan kunderne få adgang til AWS Technical Account Managers, der er tilgængelige for at hjælpe kunder med fejlfinding og give vejledning i bedste praksis.

Valgfri erhvervs- og udviklersupport

AWS tilbyder både erhvervs- og udviklersupportplaner, der imødekommer behovene hos kunder på forskellige trin af deres skyrejse. Erhvervssupportplanen giver adgang til AWS Technical Account Managers, der er tilgængelige for at assistere SMB’er med deres AWS-miljø. Udviklersupportplanen giver adgang til AWS Support-ingeniører, der er tilgængelige til at besvare spørgsmål og hjælpe kunder med fejlfinding.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores klienter med at få mest muligt ud af deres AWS-skymiljø. Vi leverer support og vejledning for at sikre, at vores klienter udnytter de seneste funktioner og værktøjer, der er tilgængelige i AWS Cloud. Vi kan hjælpe hver klient med at finde den rette AWS Support-plan til deres unikke behov og bruge vores ekspertise til at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle databaseblog

Amazon Web Services (AWS) har nylig annonceret introduktionen af optimerede læsninger for Amazon Relational Database Service (RDS) for PostgreSQL. Denne nye Multi-AZ-deployeringsmulighed øger læsekapaciteten med to læsbare standby-instanser og giver forbedret skrivetransaktionslatens og failover-tider.

Den nye Multi-AZ-DB-klusterfunktion bruger lokal lagring på speciallavede Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)-instanser til at give bedre læseperformance, lavere latens og højere tilgængelighed. Derudover tillader Multi-AZ-funktionen også kunderne at køre flere kopier af samme database på forskellige Availability Zones (AZ’er) for at sikre, at data altid er tilgængelig.

Med optimerede læsninger til Amazon RDS for PostgreSQL kan kunderne drage fordel af de økonomiske fordele og performancefordele ved PostgreSQL uden at gå på kompromis med tilgængelighed eller performance.

Hos KeyCore har vi et team af dedikerede eksperter, der specialiserer sig i AWS-migreringer og managed services. Vi kan hjælpe dig med at vurdere de bedste muligheder for at migrere din Oracle-miljø til Amazon Aurora PostgreSQL-Compatible Edition, optimere din Amazon DynamoDB-performance, implementere et Ethereum-udviklingsmiljø, konfigurere CloudWatch Logs Insights til Oracle-logfiler og udnytte de nye optimerede læsninger til Amazon RDS for PostgreSQL. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Finansiel Ledelse

Livsvidenskab og skyadoption: Fordele og trends

Skyadoption bliver stadig mere populær for livsvidenskabelige organisationer for at forblive konkurrencedygtige og opretholde lønsomhed. Ifølge en forskningsundersøgelse fra The Hackett Group er der en række fordele forbundet med skyadoption for livsvidenskabelige organisationer.

Omkostningsreduktion

Skyadoption kan hjælpe livsvidenskabelige organisationer med at reducere omkostninger forbundet med teknologiinfrastruktur, IT-infrastruktur og datacenter-operationer. Desuden giver skyplatforme organisationer mulighed for at skalere deres arbejdsbyrder op eller ned efter behov, så de kun betaler for de ressourcer, de har brug for i stedet for at opretholde mere end de har brug for.

Fleksibilitet og skalering

Med skyadoption kan livsvidenskabelige organisationer hurtigt skalere deres kapaciteter med lav latency og ingen behov for at opbygge en IT-infrastruktur. Desuden tilbyder skyen fleksibilitet og muligheden for at udrulle nye applikationer og tjenester lynhurtigt.

Regulatorisk overholdelse

Skyadoption kan også hjælpe livsvidenskabelige organisationer med at overholde regulatoriske krav. Ved at udnytte skytjenester kan organisationer sikre dataprivatliv og -sikkerhed samt opretholde auditlogs for at overholde kravene.

Omkostningssynlighed med AWS Split Cost Allocation-data

Med AWS Split Cost Allocation-data kan livsvidenskabelige organisationer nemt forstå og optimere deres skyomkostninger samt tildele omkostninger tilbage til enkeltstående forretningsenheder baseret på, hvordan de delte computer- og hukommelsesressourcer bruges. Dette hjælper organisationer med at opnå større omkostningssynlighed og forbedre budgettering og prognostisering.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi et bredt udvalg af AWS-tjenester, herunder professionelle tjenester og managed services. Vores hold af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe din virksomhed med at identificere de bedste skytjenester til dig og opsætte dit skymiljø til optimal omkostningseffektivitet og skalerbarhed. Vi kan også hjælpe dig med at overholde regulatoriske krav og sikre dataprivatliv. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte kraften i skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Stanbic IBTC hjælper med at skabe en generation af skyeksperter i Nigeria

Digitale færdigheder bliver stadig vigtigere, da 30-45% af alle job forventes at kræve dem inden 2030. For at hjælpe med at møde dette behov oprettede Stanbic IBTC, en førende kommerciel bank med operationer i Afrika, Digital Skills Empowerment Program (DiSEP). Denne årlige initiative har hjulpet med at skabe den næste generation af skyeksperter i Nigeria og understøtte de 28 millioner arbejdere, der har brug for teknisk træning på tværs af sektorer.

AWS lancerer gratis læringsplan i medie- og underholdningsbranchen

Amazon Web Services (AWS) har lanceret en gratis læringsplan og digital mærkat til Media and Entertainment (M&E) til Direct-to-Consumer (D2C) og Broadcast Foundations. Denne læringsplan, designet til ledere, branchefagfolk og teknologer, giver et introduktionskursus til AWS-tjenester samt vejledning om bedste praksis, når det gælder broadcasting og direkte-til-forbruger (D2C)-workflows.

Kurser til AWS Mainframe Modernisering Færdigheder

For at hjælpe organisationer med at opbygge færdigheder, som er nødvendige for at støtte deres mainframe-moderniseringsrejse med AWS, er der lanceret 10 selvstændige kurser. Disse kurser tilbyder et diversificeret og komplementært sæt af færdigheder, herunder mainframe, mainframe-modernisering og skyfærdigheder.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore specialiserer sig i at hjælpe organisationer med at migrere deres mainframearbejdsbyrder til skyen. Vores ekspertteam har de færdigheder, der er nødvendige for både at vejlede og styre moderniseringsprocessen, sikre en problemfri integration og optimere ydeevnen. Vi er erfarne og fortrolige med AWS-suite af værktøjer og kan bruge vores ekspertise til at accelerere din moderniseringsproces. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med den modernisering af dine mainframearbejdsbyrder.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

Optimér dine Microsoft Windows Server 2012 Workloads med AWS

Da Windows Server 2012 og 2012 R2 når slutningen af ​​support (EOS) den 10. oktober 2023, skal organisationer overveje, hvordan de bedst kan migrere deres Windows Server-workloads til skyen. AWS har flere veje til at guide organisationerne i at migrere, optimere og modernisere deres workloads. Denne blogpost vil give et overblik over de mest almindelige muligheder for at optimere dine Windows Server 2012-workloads med AWS.

Migrering af Windows Server 2012 til AWS

AWS tilbyder et udvalg af tjenester, der kan hjælpe organisationer med at flytte deres Windows Server 2012-workloads til skyen. AWS Server Migration Service (SMS) er en tjeneste, der muliggør migration af eksisterende virtualiserede Windows Server-workloads til AWS. SMS automatiserer og accelererer migrationsprocessen, forbedrer hastigheden og pålideligheden af ​​migrationen. AWS tilbyder også et udvalg af tjenester til at hjælpe organisationer med at konvertere deres eksisterende Windows-serverbilleder til Amazon Machine Images (AMIs), herunder AWS Snowball og AWS Transfer for SFTP.

Optimering af Windows Server 2012 i skyen

Når dine Windows Server-workloads er migreret til AWS, kan du udnytte de cloud-native tjenester og teknologier til at optimere og forbedre dine workloads. AWS tilbyder et udvalg af tjenester til at hjælpe organisationer med at optimere deres Windows Server-workloads i skyen. For eksempel giver AWS Autoscaling organisationer mulighed for automatisk at skalere deres applikationer for at opretholde applikationsdrift og ydelse. AWS CloudFormation tilbyder en måde at automatisere og administrere deployment af applikationer i skyen.

Modernisering af Windows Server 2012 Workloads

AWS tilbyder et udvalg af tjenester og teknologier til at hjælpe organisationer med at modernisere deres Windows Server-workloads. AWS tilbyder managed services, såsom Amazon Elastic Container Service (ECS) og Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS), til at hjælpe organisationer med at implementere og administrere deres containererede applikationer. AWS tilbyder også serverløse tjenester, såsom AWS Lambda og AWS Step Functions, som gør det muligt for organisationer at implementere og administrere applikationer uden at skulle administrere serverinfrastruktur.

KeyCores ekspertise i optimering af Windows Server 2012

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services til at hjælpe organisationer med at migrere, optimere og modernisere deres Windows Server 2012-workloads i AWS. Vores team af certificerede AWS-konsulenter og solutionsarkitekter kan hjælpe dig med bedst muligt at udnytte de cloud-native tjenester og teknologier, der er tilgængelige i AWS. Vi tilbyder også managed services til at hjælpe dig med at automatisere og administrere dine workloads i skyen. For at lære mere om KeyCores ekspertise i at optimere Windows Server 2012-workloads i AWS, kan du kontakte os på info@keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

Amazon EMR på EKS giver organisationer mulighed for at distribuere Amazon EMR og køre åbne kildekode store dataværktøjer. Med Amazon EMR’s performance-optimizerede runtime for Apache Spark kan Spark-applikationer køre hurtigere og til en meget lavere pris. Faktisk har nylige undersøgelser vist op til en 5.37x ydeevneforbedring og en 4.3x omkostningsreduktion med Amazon EMR på EKS.

SANS Institute, en verdensleder inden for cybersikkerhedsundervisning og certificering, har nylig udgivet et gæstepost skrevet af Carl Marrelli. Indlægget beskrev, hvordan SANS-instituttet bruger Amazon QuickSight til at sikre sikkerhed på tværs af organisationer og med enkeltpersoner IT-professionelle.

Amazon QuickSight giver et komplet udvalg af værktøjer til hurtigt og sikkert at oprette og offentliggøre interaktive instrumentbræt. Med Amazon QuickSight er det let at visualisere og analysere data, og hurtigt få forretningsinsigter. Med muligheden for at opbygge brugerdefinerede visuals, filtrere og skære data og dele rapporter med kolleger, er Amazon QuickSight et glimrende værktøj til at skabe sikkerhedsawareness modenhed.

Lagerstyring er afgørende for enhver virksomhed, der arbejder med fysiske produkter. Udfordringen er at balancere omkostningerne ved at holde lager med at sikre, at produktet er tilgængeligt, når kunderne efterspørger det. Dårlig lagerstyring kan føre til overopfyldning, hvilket resulterer i tab af overskud og et fald i kundetilfredshed. På den anden side kan manglende lagerføring resultere i tab af salg og kundetilfredshed.

Heldigvis tilbyder AWS et væld af værktøjer, der kan hjælpe virksomheder med at administrere deres lager. Amazon EMR og Amazon QuickSight kan bruges til at overvåge og analysere lager, mens Amazon DynamoDB og AWS Lambda kan bruges til at oprette brugerdefinerede lagerstyringløsninger. Derudover giver Amazon SageMaker mulighed for at opbygge maskinlæringsmodeller, der kan hjælpe med prognoser og prædiktiv lagerstyring.

Amazon QuickSight Community fejrer sin 1. fødselsdag! Fællesskabet er en stor ressource for BI-forfattere og udviklere til at stille og besvare spørgsmål, holde sig opdateret, netværke og lære sammen om Amazon QuickSight.

Amazon QuickSight Community giver en uvurderlig kilde til viden for dem, der ønsker at få mest muligt ud af Amazon QuickSight. Fra en introduktion til grundlæggende software til dybdegående dykninger i de mere komplekse funktioner, er der noget for alle. Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med at få det maksimale ud af Amazon QuickSight, herunder hjælp til opsætning, konfiguration og uddannelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværk og content delivery med Amazon Web Services (AWS) er et kraftfuldt værktøj, som bruges til at øge ydeevne, sikkerhed og kosteoptimering. Uanset om kunderne serverer dynamisk indhold til deres brugere på internettet eller bygger et bredt arealnetværk til at forbinde datacentre, filialer og virtuelle private skyer (VPC’er), leverer AWS de tjenester, der er nødvendige for at få jobbet udført. Disse omfatter Amazon CloudFront, Elastic Load Balancing (ELB), Amazon EC2 Auto Scaling grupper (ASG), Amazon API Gateway, AWS Lambda og AWS Cloud WAN.

Amazon CloudFront er et content delivery network (CDN), som bruges til at forbedre ydeevnen og sikkerheden ved content delivery og optimere omkostningerne. Kunderne kan bruge CloudFront til at servere dynamisk indhold fra deres Amazon Elastic Load Balancer (ELB), EC2-instanser, API Gateway eller Lambda til deres slutbrugere. CloudFront fungerer med geo-filtrering, som giver kunderne mulighed for at begrænse adgangen til indhold til bestemte geografiske regioner, samt med streaming, som giver kunderne mulighed for at levere lyd- og videoindhold.

Kunder bruger ofte ELB-load balancere og Amazon EC2 Auto Scaling grupper (ASG’er) til at opbygge skalerbare og robuste belastninger. Ydeevne og robusthed kan yderligere forbedres ved hjælp af den rette helbredskontrol, når ELB konfigureres. Spørgsmål som håndtering af forskellige fejlsituationer eller prioritering af bestemte komponenter skal tages i betragtning. Derudover kan kunder bruge ASG med CloudWatch-alarmer til at øge størrelsen på deres ASG under øget efterspørgsel og skalere det tilbage under perioder med lav udnyttelse.

Ved hjælp af AWS Cloud WAN kan kunder opbygge brede arealnetværk. Ved hjælp af Cloud WAN kan kunder forbinde datacentre, filialer og VPC’er ved hjælp af AWS’ globale infrastruktur. For yderligere at beskytte mod potentielle trusler, bruger organisationer ofte næste generations firewalls (NGFW’er) og intrusion prevention systems (IPS’er) til at inspicere netværkstrafik som en del af en defense-in-depth-strategi.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe kunderne med at udnytte det brede udvalg af AWS-tjenester. Vores erfarne rådgivere har års erfaring og er opdaterede på de seneste AWS-tilbud. Vi tilbyder et antal tjenester relateret til netværk og indholdsudsendelse, herunder CloudFront, ELB, ASG, API Gateway, Lambda og Cloud WAN. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Computers Blog: Oversætning af input

Hvordan man streamer Android-spil fra skyen til mobile enheder

Streaming af spil fra skyen til mobile enheder er en ny teknologi, der giver mindre kraftige og billigere enheder mulighed for at afspille højkvalitets spil med lavere batteriforbrug og mindre lagringskapacitet. Amazon EC2 G5g-instanser, drevet af AWS Graviton-processorer, kan hjælpe spiludviklere med at bygge og skalere denne teknologi nemt. I dette blogindlæg ser vi på, hvordan udviklere kan bruge EC2 G5g-instanser til at streame Android-spil fra skyen til mobile enheder og tilbyde en mere inkluderende spiloplevelse.

Optimering af Lambda-udvidelser

AWS Lambda tilbyder et serverløst, eventsdrevet miljø, der giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at opbygge, implementere og administrere deres applikationer. For at udvide Lambdas funktioner kan udviklere bruge Lambda-udvidelser skrevet i enten C# eller Rust. Hver sprog har sin egen sæt af bedste praksis, som udviklere kan bruge til at optimere deres Lambda-udvidelser. I dette blogindlæg ser vi på teknikker til at optimere Lambda-udvidelser skrevet i både C# og Rust.

Bygning og implementering af brugerdefinerede billeder med EC2 Image Builder

Amazon EC2 Image Builder giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at bygge og implementere brugerdefinerede virtuelle maskine (VM) og containerbilleder på AWS eller on-premise. Det er designet til at forenkle både udvikling og implementering af brugerdefinerede billeder, hvilket gør det lettere for udviklere at oprette og implementere opdaterede billeder. I dette blogindlæg ser vi på, hvordan udviklere kan bruge EC2 Image Builder-pipelines til at automatisere oprettelse og implementering af brugerdefinerede billeder.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores team af AWS-eksperter har stor viden og erfaring i brugen af ​​AWS-services som EC2 G5g, Lambda og EC2 Image Builder. Vi kan hjælpe dig med at udnytte de nyeste teknologier til streaming af Android-spil fra skyen til mobile enheder, optimere dine Lambda-udvidelser og hurtigt og nemt opbygge og implementere brugerdefinerede billeder med EC2 Image Builder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: Blog

AWS på NAB Show 2023

AWS er til stede på NAB Show 2023 på Las Vegas Convention Center på stand W1701, med en række paneldebatter og taler. På showet viser medie- og underholdningsvirksomheder (M & E-virksomheder), hvordan de bruger AWS til at kraft deres digitale transformation.

FanDuel forbedrer OTT-videoindhold

Sportsbog- og online spilfirmaet FanDuel Group (FanDuel) så et behov for forbedret metadata, fleksible visningsmuligheder og lav-latenstidvideo overførsel til deres live streaming og on-demand indhold på tværs af flere enheder. For at imødekomme dette behov brugte FanDuel Nomad, en platform bygget på AWS, til at køre AI-drevne arbejdsgange og medieindtagelse, transkodning og levering.

Tilslut dit on-premises multicast videonetværk til skyen med AWS Elemental MediaConnect Gateway

AWS introducerede deres nye produkt AWS Elemental MediaConnect Gateway. Denne software applikation tillader transmission af live video mellem on-premises multicast netværk og AWS. Det giver overvågning, sikkerhed og styring af video feeds fra AWS Management Console.

AWS introducerer Virtual Live Remote Production Partner Acceleration Initiative for Media

Medie- og underholdningsindustrien overgår til skyen for effektivt og omkostningseffektivt at styre live remote produktionsarbejdsbyrder. AWS har introduceret Virtual Live Remote Production Partner Acceleration Initiative for at hjælpe kunder og partnere med at flytte til skyen.

SmileShark hjælper K-Pop-fans til at fortsætte med at synge med live streaming på Amazon IVS

SmileShark, et koreansk skykonsulentfirma, hjælper klienter med at implementere AWS-produkter og -tjenester, såsom cloud migrations, arkitekturrådgivning, managed services og cloud modernization. For K-Pop-fans brugte de Amazon IVS til at levere live streaming af koncerter. Med denne streamingteknologi kan fans nyde deres yndlings K-Pop-stjerner fra hvor som helst i verden.

KeyCores AWS Consulting Services

Hos KeyCore er vi højt specialiserede i AWS og kan hjælpe dig med at implementere vores løsninger i din arbejdsgang. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services tilpasset til at imødekomme dine behov. Vores hold af AWS-eksperter kan hjælpe dig med cloud migrations, arkitekturrådgivning, managed services og cloud modernization. Kontakt os for at få mere at vide om vores AWS-rådgivningstjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lager Blog

Sikker opbevaring af data med automatiserede vagtværn

Virksomheder skal balancere mellem at holde data sikre og dele dem, når det er nødvendigt. Menneskelig sikkerhedsrevurdering er et vigtigt værktøj til at sikre, at adgangen gives korrekt, men det er endnu bedre, når det kombineres med automatiserede vagtværn. En type adgang, der skal administreres, er offentlig adgang.

Bevarelse af tidsstempler for seneste modifikationer, når S3-objekter gendannes med AWS Backup

Kunder i reguleringsindustrier har regler, der kræver, at dataintegritet opretholdes gennem hele dens levetid. Det betyder, at når dataene gendannes, skal den tilhørende revisionsspor og metadata også gendannes. Det inkluderer objektoprettelsesdatoer, tidsstempler for seneste modifikationer og mærkater.

Ved hjælp af AWS Backup er det muligt at gendanne Amazon S3-objekter, mens der også bevares tidsstemplen for seneste ændringer. Dette sikrer, at det oprindelige data gemmes, og at kunderne forbliver i overensstemmelse med de regler, der gælder for dem.

Forbedring af streamingafspilningsydelsen med S3-objektlambda

Audible er en førende skaber og leverandør af premium lydfortælling, med millioner af medlemmer, der abonnerer på sine tjenester. Audible-indholdet omfatter over 790.000 lydbøger, podcast og originale produktioner.

Ved hjælp af Amazon S3-objektlambda kunne Audible forbedre streamingafspilningsydelsen for sine kunder. S3-objektlambda er en begivenhedsstyrt beregnetjeneste, der giver kunderne mulighed for at køre automatiserede opgaver på Amazon S3-objekter.

I Audibles tilfælde blev opgaverne udløst, når en kunde åbnede en lydfil. Dette gjorde det muligt for virksomheden at forudbehandle lydfilerne og gemme dem i en måde, der optimerede deres ydeevne.

KeyCores professionelle tjenester

Hos KeyCore tilbyder vores ekspertteam professionelle tjenester for at sikre, at data gemmes sikkert, og at kunder i reguleringsindustrier forbliver i overensstemmelse. Vores tjenester inkluderer at hjælpe kunder med at opsætte AWS Backup og konfigurere det korrekt, så tidsstemplen for seneste ændringer bliver bevaret, når objekterne gendannes.

Vi kan også hjælpe kunderne med at implementere Amazon S3-objektlambda for at forbedre streamingafspilningsydelsen. Vores hold af certificerede AWS-løsningsarkitekter kan hjælpe kunder med at designe og implementere den optimale løsning til deres behov.

For at lære mere om KeyCore og vores tjenester, kan du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Overvågning af produktionssystemer i stor skala

Amazon’s Chief Technology Officer Werner Vogels sagde “Alt fejler hele tiden”, og denne udtalelse er især sand for software og distribuerede systemer. Vi skal være forberedt på, at alt kan gå galt, og derfor skal vi designe vores systemer derefter. Det er nødvendigt at teste vores software og tjenester for at sikre, at alting fungerer i alle kanttilfælde.

AWS Well-Architected Framework

AWS Well-Architected Framework er en samling af bedste praksis til evaluering og forbedring af design, implementering og drift af vores systemer. Det består af seks søjler: Operational Excellence, Sikkerhed, Pålidelighed, Performance Efficiency, Cost Optimization og Bæredygtighed.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore, en førende dansk AWS-konsulentvirksomhed, er vi meget avancerede i AWS. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services og kan hjælpe med implementering af AWS Well-Architected Framework. Vores konsulenter har et dybt kendskab til AWS-platformen, bedste praksis og effektive implementeringsmønstre. Vi kan hjælpe kunderne med at designe den bedste arkitektur til deres miljø, teste den mod AWS Well-Architected Framework og sikre, at kunden får det meste ud af AWS-miljøet.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

AWS Media & Entertainment Competency gør det muligt for kunder i alle størrelser at navigere i processen fra kamera til skærm i skyen. Dette program er designet til at hjælpe kunder på deres cloud-rejse.

Matilda Cloud er designet til at hjælpe cloud-arkitekter og DevOps-ingeniører med at forenkle moderniseringsprocessen med automatiserede værktøjer, såsom kraftfulde opdagelses- og infrastruktur-som-kode-værktøjer. Dette hjælper med at accelerere moderniseringsprocessen, så kunderne hurtigt kan modernisere deres stateless-apps.

KONE tilbyder en konstruktionstidsbrugsløsning, der bruger AWS-magten til at støtte kunder under konstruktionsfasen af ​​ethvert projekt. Dette bidrager til at øge produktiviteten og spare kundernes tid og penge.

Med VMware Cloud på AWS kan kunderne let og omkostningseffektivt flytte til skyen. AWS-partnere kan se en indtægtsskydning på 10-15%, når de starter en VMware Cloud-praksis og tilbyder professionelle og administrerede tjenester, modernisering, AWS-finansiering og udvidelse af deres kundebase. På grund af dette vender mange partnere sig mod VMware Cloud på AWS for at skabe nye indtægtsstrømme.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at gøre overgangen til skyen vellykket, og vi kan hjælpe dig med at gøre denne overgang til virkelighed. Vores team af AWS-eksperter er certificeret i VMware Cloud on AWS, og kan hjælpe dig med at komme i gang hurtigt og omkostningseffektivt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at skabe nye indtægtsstrømme med VMware Cloud on AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversæt til dansk

Fordele ved komputationel kemi for cirkulær økonomi

Komputationel kemi er et kraftfuldt værktøj til fremme af cirkulær økonomi, reducere affald og muliggøre udvikling af nye, innovative materialer. Denne teknologi kan hjælpe os med at få et større indblik i den kemiske struktur af eksisterende materialer og skabe nye med forbedrede egenskaber. Ved at udnytte den skalérbarhed og besparelser, som cloud computing tilbyder, kan virksomheder få adgang til de komputationelle ressourcer, som er nødvendige for at udforske potentielle forskningsmuligheder.

Hvad er komputationel kemi?

Komputationel kemi er en gren af kemi, der bruger computere til at undersøge og simulere egenskaberne af kemiske systemer. Det bruges til at undersøge struktur og adfærd af molekyler og forudsige udfaldet af kemiske reaktioner. Ved at bruge computere til at modellere og simulere kemiske systemer, kan forskere få indsigt i, hvordan molekyler interagerer med hinanden, hvilket gør det muligt at udvikle nye materialer med forbedrede egenskaber.

Hvordan kan det hjælpe med at reducere affald?

Komputationel kemi kan hjælpe med at reducere affald på flere måder. Teknologien kan bruges til at skabe materialer med forbedrede egenskaber, såsom øget holdbarhed og genanvendelighed. Ved at simulere egenskaberne af nye materialer, kan forskere identificere materialer, der er lettere at genbruge eller genanvende. Dette kan hjælpe med at reducere behovet for nye materialer, hvilket kan resultere i en betydelig reduktion af affald.

Komputationel kemi kan også bruges til at undersøge eksisterende materialer og identificere måder at forbedre deres egenskaber på. Ved at forstå strukturen af eksisterende materialer, kan forskere udvikle processer, der forbedrer deres bæredygtighed, hvilket gør dem lettere at genbruge eller genanvende.

Potentialet for nye materialer

Komputationel kemi kan hjælpe med at identificere potentielle nye materialer, som kan anvendes i den cirkulære økonomi. Ved at simulere egenskaberne af potentielle materialer, kan forskere udvikle nye materialer, der er mere holdbare og genanvendelige. Dette kan hjælpe med at reducere mængden af affald, der produceres, og kan også give nye muligheder for virksomheder og forskere.

Brug af cloud computing til komputationel kemi

Cloud computing giver forskere den skalérbarhed og besparelser, der er nødvendige for at få adgang til de komputationelle ressourcer, der kræves til komputationel kemi. Ved at udnytte skyen kan forskere få adgang til den computerkraft, der er nødvendig for at simulere egenskaberne af store kemiske systemer. Dette kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved at køre forsøg og muliggøre, at forskere får adgang til store computerkræfter på en omkostningseffektiv måde.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og styrede tjenester til cloud computing med særlig fokus på AWS. Vi har et team af erfarne AWS-eksperter, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af skyen til dine komputationelle kemiprojekter. Vores team kan hjælpe dig med at identificere de bedste skyressourcer til dine behov og sikre, at du udnytter de besparelser og skalérbarhed, som cloud computing tilbyder. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine beregninger og reducere dit affald.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Automation Runbooks og kontostrukturer med AWS CDK og AWS Control Tower

Systemer Manager Automation runbooks giver kunderne mulighed for sikkert og på skala at installere, konfigurere og administrere AWS-ressourcer. Disse runbooks kan være AWS-udgivet eller bygget til kundebehov og muliggør ressourcehåndtering på tværs af flere konti og regioner. For at opbygge disse runbooks, kan kunderne bruge AWS Cloud Development Kit (AWS CDK v2), et open source-rammeverk. AWS CDK giver kunderne den udtryksfulde magt af programmeringssprog samt en omfattende bibliotek af AWS-ressourcer.

Før de kan bygge og køre deres workloads, skal kunderne have en grundstruktur på plads, der muliggør en multi-konto-arkitektur. Med en grundstruktur på plads, kan kunderne oprette AWS-konti til at isolere workloads og gruppere ressourcer for at understøtte organisationens voksende behov. AWS Control Tower giver mulighed for funktionen Account Factory Customization til at automatisere oprettelsen af ​​denne grundstruktur. Denne funktion giver kunderne mulighed for at tilpasse udseendet og feel af hver konto samt definere tjenester og indstillinger tilknyttet hver konto.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende AWS-konsulentvirksomhed i Danmark, og vi leverer både professionelle tjenester og managed services. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe kunderne med at bruge AWS CDK og AWS Control Tower til at opbygge automation runbooks og tilpasse kontostrukturer til deres voksende organisationer. Vi kan også hjælpe med andre aspekter af AWS, fra bygning, migration og drift af workloads til udvikling af software.

Lær mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe med AWS-automatisering, kontakt os på www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

Capital One, en førende finansielle tjenesteydelsesudbyder, har drager fordel af skyen for at forbedre effektiviteten, reducere kompleksiteten og accelerere innovationen. For at være sikker og overholde finansielle branchereguleringer, implementerede de en strategi for at adoptere skyteknologier. Excelfore brugte AWS Cloud til at udvikle og levere kontinuerlige softwareopdateringer til softwaredefinerede køretøjer. AWS Backup er en service, der kan hjælpe med at strømline godkendelse af skytjenester for kunder inden for finansielle tjenester. MongoDB på AWS giver byggesten til at løse udfordringen med Digital Twin. Amazon RDS er en service velegnet til kunder inden for finansielle tjenester med hensyn til overholdelse, databeskyttelse, isolation af computeren, revisioner med API’er og adgangsstyring/sikkerhed. Acxiom brugte R-baserede maskinlæringsmodeller (tilbøjelighedsscore) i stor skala med trillions af output på AWS. Detailhandlere kan vende sig til MACH (baseret på microservices, API-først, sky-naturlig SaaS og headless) arkitektur og AWS for at skabe en moderne tech-stack, der kan levere hurtige og gnidningsløse oplevelser. Xcel Energy migrerede CI / CD til AWS Fargate for 60x hurtigere deploymenter til 82x lavere omkostninger. Firework brugte Amazon IVS til at forenkle live e-handel, der giver stabilitet på skala.

KeyCore’s avancerede AWS-konsulentvirksomhed kan hjælpe kunder med at adoptere cloud-native teknologier og udvikle strategier for at forblive sikre og overholde. Vi tilbyder professionelle tjenester, managerede tjenester og ekspertise med AWS-tjenester som Backup, RDS og Fargate. Vores team har erfaring med CloudFormation YAML, AWS API-opkald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3 samt transformation af legacy-teknologiinfrastruktur til cloud-native løsninger. Vi forstår kompleksiteten ved at adoptere og skalere MACH-arkitekturer, datamidterløsninger og R-baserede maskinlæringsmodeller. Vores konsulenter kan hjælpe kunder med at udvikle løsninger til digital transformation og give support for at sikre hurtige og gnidningsløse oplevelser.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Messaging & Targeting Blog: Oversætte indhold

Hvad er BIMI og hvordan man bruger det med Amazon SES

Brand Indicators for Message Identification (BIMI) er en nyeste email-specifikation, der hjælper mærker med at kontrollere deres logoer i emails. Denne blogpost vil udforske, hvordan man implementerer BIMI, når man bruger Amazon Simple Email Service (SES).

Hvad er BIMI?

BIMI er en email-standard, der gør det muligt for mærker at kontrollere deres logoer i emails. Det virker i en to-trins proces; først verificerer afsenderen deres domæne-ejerskab og får et BIMI-rekord, og derefter genererer de en BIMI-aktiveret email med det ønskede logo.

Fordele ved BIMI

BIMI giver flere fordele til mærker. Det kan hjælpe med at skabe tillid hos kunder, øge mærkeidentiteten og forbedre email-leveringsgraden. Desuden kan det hjælpe med at adskille et mærke fra konkurrenterne og skabe en bedre kundeoplevelse.

Sådan opsættes BIMI med Amazon SES

Opsætning af BIMI med Amazon SES er en enkel proces. Først skal du oprette et BIMI-rekord ved hjælp af en domænebaseret email-autentificeringsservice som DMARC. Derefter genererer du emailen med BIMI-aktivering ved hjælp af en email-leveringsservice som Amazon SES. Til sidst indsender du emailen til dine modtagere og sporer resultaterne.

KeyCore Tjenester

Hos KeyCore kan vores team af AWS Certified Solutions Architects hjælpe din virksomhed med at implementere BIMI med Amazon SES. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at sikre, at din implementation er sikker og overholder email-autentificeringsstandarderne. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang med BIMI.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace – Danmark

AWS CodePipeline (CodePipeline) er et kraftfuldt værktøj til at strømline og forenkle processen med at udgive og teste APIs. Ved hjælp af CodePipeline kan du oprette en CI / CD-pipeline til IBM API Connect, hvilket gør det muligt hurtigt og let at udgive og teste APIs og produktændringer. Denne tutorial af Senthil og jeg vil vise dig, hvordan du kommer i gang.

Yongwook Lucas Yoon, global marketing manager hos Cloudbric Corporation, har skrevet et fremragende tutorial om, hvordan man implementerer Cloudbrics Managed Rule Set til AWS WAF for at styrke og vedligeholde websikkerheden mod ændrende trusler. Du lærer, hvordan du bruger Cloudbrics Managed Rule Set til at implementere en web ACL i din applikation, og hvordan du abonnerer på tjenesten kan hjælpe med at forbedre sikkerheden i din webapplikation.

Hos KeyCore er vi eksperter i at levere professionelle tjenester og managed services i forbindelse med AWS Marketplace. Vi kan hjælpe dig med at oprette din CI / CD-pipeline, sikre, at din websikkerhed er i orden, og meget mere. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, meddelelser og how-to-opslag

De seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelsesopdateringer og meddelelser fra AWS

AWS Security Profile-serien

I serien AWS Security Profile interviewes nogle af de mennesker, der arbejder med Amazon Web Services Security og hjælper kunder med at holde sig sikre og sikre. Dette omfatter Ryan Dsouza, Principal Solutions Architect for Industrial Internet of Things (IIoT) sikkerhed, og Matt Luttrell, Principal Solutions Architect for AWS Identity. Begge har været hos AWS i mange år og diskuterer deres roller og ekspertise i at hjælpe kunder med at holde sig sikre og sikre.

Skalering af autoriseringsbehov til Secrets Manager

AWS Secrets Manager giver kunderne mulighed for sikkert at gemme, administrere, hente og rotere adgangskoder til deres applikationer og tjenester, der kører på AWS. Det giver kunderne mulighed for at kontrollere adgang til adgangskoderne ved hjælp af AWS Identity and Access Management (IAM). Attributbaseret adgangskontrol (ABAC) kan nu bruges med IAM Identity Center til yderligere at skalere autoriseringsbehov for Secrets Manager.

Undersøg sikkerhedshændelser med avancerede forespørgsler fra AWS CloudTrail Lake

Denne post hjælper kunderne med at bruge kapaciteterne til AWS CloudTrail Lake til at undersøge CloudTrail-aktivitet på tværs af AWS Organizations som respons på sikkerhedshændelser. Den beskrevne metode assisterer med undersøgelsesprocessen, så kunderne hurtigt kan identificere de nødvendige oplysninger samtidig med at tiden brugt til manuelle søgninger reduceres.

Den globale AWS Data Processing-tillægsaftale

AWS annoncerede for nylig udvidelsen af ​​AWS Data Processing Addendum (Global AWS DPA) således, at den gælder globalt, hver gang kunder bruger AWS-tjenester til at behandle personlige data. Det forenkler opgaven med at navigere databeskyttelseslovgivning i hele verden og giver kunderne mulighed for at beskytte deres data og forblive i overensstemmelse.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managede tjenester til AWS-kunder. Vores erfarne AWS-konsulenter kan rådgive om de seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelsesopdateringer og -meddelelser, så kunderne kan forblive sikre og overholde. Vores team af managede tjenester er også tilgængeligt for at hjælpe kunderne, når de navigerer kompleksiteten i AWS-sikkerhed og overholdelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet for Virksomheder

NTT Øst bruger Amazon Chime SDK til digital transformation

NTT Øst er en regional kommunikationsudbyder, der tilbyder internetforbindelses- og mobilkommunikationsydelser. For at forberede sig på digital transformation har NTT Øst implementeret Amazon Chime SDK for bedre at kunne støtte deres kunder. Denne gæsteblog, skrevet af Yoshio Nakamura på NTT East, ser på hvordan Amazon Chime SDK har gavnet deres digital transformation indsatser.

Oversigt over Amazon Chime

Amazon Chime er en kommunikationstjeneste, der giver kunderne mulighed for at mødes, chatte og foretage forretningsopkald inden- og uden for deres organisationer. Det giver realtidsaudio, video og skærmeddelingsevne på tværs af en række enheder, herunder skrivebord, mobil og web. Amazon Chime er bygget på Amazon Web Services (AWS) infrastruktur, hvilket gør det højt tilgængeligt, sikkert og omkostningseffektivt.

Fordele ved at bruge Amazon Chime SDK

Amazon Chime SDK giver udviklere mulighed for at oprette brugerdefinerede programmer, der giver kunderne mulighed for at bruge Amazon Chime-funktioner. Det giver en forenet kommunikationsplatform, der giver kunderne mulighed for at udvide deres eksisterende kommunikationsinfrastruktur til skyen. Derudover giver Amazon Chime SDK kunderne mulighed for hurtigt og nemt at tilføje nye funktioner til deres programmer og integrere med eksisterende tjenester. Ved at udnytte Amazon Chime SDK, var NTT Øst i stand til hurtigt og nemt at tilpasse deres digitale transformation.

Hvordan NTT Øst udnyttede Amazon Chime SDK til digital transformation

NTT Øst stod over for en række udfordringer, da det kom til deres digitale transformation rejse. De ville gerne give en bedre kundeoplevelse, men deres eksisterende infrastruktur var ikke op til opgaven. Med Amazon Chime SDK kunne NTT Øst hurtigt og nemt integrere Amazon Chime-funktioner i deres eksisterende platform, hvilket giver dem mulighed for at give en bedre kundeoplevelse. NTT Øst kunne også drage nytte af SDK’ens skalerbarhed, hvilket gør det muligt for dem hurtigt at skalere deres brug af Amazon Chime, som deres kundebase vokser.

Fordelene ved at implementere Amazon Chime SDK

Ved at udnytte Amazon Chime SDK var NTT Øst i stand til at give en bedre kundeoplevelse. Kunderne kunne drage fordel af funktioner som video-konferencer og skærmdeling. Disse funktioner giver kunderne mulighed for at afholde møder, dele filer og samarbejde med kolleger overalt i verden. Desuden gjorde SDK’en det muligt for NTT Øst hurtigt og nemt at tilføje nye funktioner til deres platform, som det er nødvendigt, hvilket hjælper dem med at følge med det stadigt skiftende digitale landskab.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med Amazon Chime SDK

KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning, leverer professionelle tjenester og managed services for at hjælpe med Amazon Chime SDK. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan yde den nødvendige støtte til virksomheder, der ønsker at udnytte Amazon Chime SDK. Vores tjenester inkluderer brugerdefineret applikationsudvikling, integration med eksisterende tjenester og træning for at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af Amazon Chime SDK.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Forenende kundeoplevelse med Amazon Connect

Kontaktcentre har været målrettet at give ensartede, høj kvalitet kundeoplevelser til deres kunder. Dette kræver, at agenter er bekendt med de relevante kundeoplysninger og forretningsregler gennem hver kundeinteraktion. Traditionelt har agenter stolt på flere applikationer til håndtering af kundeinteraktioner. Dette gjorde det svært for agenter at holde styr på kundeoplysningerne og forretningsreglerne for hver kunde.

Amazon Connect Agent Workspace er en forenet oplevelse for kontaktcenteragenter for at få adgang til alle de relevante kundeoplysninger og forretningsregler på et sted. Dette gør det nemt for agenter at give kvalitets kundeserviceoplevelser. Derudover tilbyder Amazon Connect en række funktioner og brugssager, der kan hjælpe kontaktcentre med at tage deres kundeservice til næste niveau.

Real-Time Screen-Pops

Real-Time Screen-Pops er en stor funktion af Amazon Connect. Denne funktion giver agenter hurtig adgang til kundeoplysninger i form af et pop-up vindue. På denne måde skal agenter ikke skifte mellem flere applikationer eller søge efter kundeoplysninger. Agenter kan bare kigge på pop-up-vinduet for nem adgang til kundedata. Dette sparer meget tid og forbedrer kundeoplevelsen ved at opretholde en flydende samtale.

Kundeinsights

Amazon Connect tilbyder også forretningsintelligens og analyser for at hjælpe kontaktcentre med at analysere kundeinteraktioner og måle. Dette hjælper kontaktcentre med at måle kundetilfredshed og optimere operationer. Amazon Connect tilbyder også kundeinsights for at hjælpe kontaktcentre med at få et bedre indblik i kundeadfærd og præferencer, som er nøglen til at forbedre kundeoplevelser.

Integrationer

Amazon Connect tilbyder også en række integrationer med tredjepartsapplikationer. Dette hjælper kontaktcentre med at integrere Amazon Connect nemt med eksisterende systemer, såsom Salesforce, for at give en ubesværet kundeoplevelse. På denne måde kan agenter nemt få adgang til kundeoplysninger og forretningsregler på et sted.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af ekspert AWS-konsulenter hjælpe dig med at oprette og konfigurere dit Amazon Connect kontaktcenter. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon Connect, så du kan give kunderne den bedst mulige oplevelse. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med dit Amazon Connect kontaktcenter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i det offentlige sektor

Den daglige kortfordeling er en løsning uden omkostninger til at få adgang til OpenStreetMap (OSM) -data med kvalitets- og konsistenskontroller fra Daylight mapping-partnere. Denne blogpost giver en vejledning i, hvordan man bruger Amazon Athena med Daylight OSM-data til analyse af OSM-data. Med Amazons kraftfulde forespørgselsfunktioner kan kunderne analysere de funktionstunge Daylight OSM-data for at udvikle en typisk OSM-databehandlingsarbejdsgang.

AWS IoT TwinMaker gør det muligt for kunderne at skabe simulationer hurtigere og mere simpelt, som giver direkte handlingsorienterede indsigter og forbedrer den operative ydeevne af virkelige systemer som det internationale rumstation (ISS). Ved hjælp af AWS til at oprette digitale tvillingesimuleringer til komplekse rumfartøjer kræver det at bruge de offentligt tilgængelige telemetri fra National Aeronautics and Space Administration (NASA).

Stater vender sig i stigende grad mod cybersecurity-løsninger for at beskytte statslige agenturer, byer, amter og skoler. Der er tre vigtige overvejelser for offentlige sektors indkøb af cybersecurity-løsninger for at maksimere governance og sikkerhed, forenkle leverandørstyring og accelerere den samlede proces inden for et tungt reguleringspræget indkøbsmiljø. AWS-kunder kan udnytte nye cybersecurity-programmer.

AWS har investeret ZAR 15,6 milliarder indtil 2022 i Sydafrika, hvilket gør det muligt for tusindvis af sydafrikanske kunder at bruge AWS-teknologier til at transformere deres virksomheder. Desuden fandt AWS’s økonomiske effektundersøgelse (EIS), at AWS’s operationer vil tilføre Sydafrika et anslået ZAR 68 milliarder til BNP’en indtil 2029. AWS’s investeringer har en bølgeeffekt på den sydafrikanske økonomi, hvilket hjælper med at udvikle den næste generation af arbejdsstyrke, digitalt transformere virksomheder og fremme bæredygtighed i hele landet.

AWS serverløse ressourcer kan bruges til at opbygge satcom kontrolplanesanalysespipelines. Den præsenterede arkitektur omdanner dataene for at udtrække de interessante nøglepræstationsindikatorer (KPIs), gengiver dem i business intelligence-værktøjer og anvender maskinlæring (ML) til at markere uventede SNR-deviationer. Denne arkitektur er nyttig, da kunderne kan bruge ydeevnesmetrikker til at registrere netværk- og terminalanomalier og identificere tendenser, der kan påvirke forretningsresultater.

Orbital Sidekick (OSK) bruger AWS til at overvåge tusinder af miles pipelineenergiinfrastruktur og levere reelle, handlingsorienterede indsigter til kunder. Avanceret satellitteknologi og dataanalyse kører den skalerbare OSK-data pipeline- og billedlagringsløsning, hvilket hjælper energisektoren med at beskytte rørledninger og reducere risici såsom lækager, forurening og skader forårsaget af byggeri og naturkatastrofer.

Organisationer inden for stats- og lokalregering (SLG) og uddannelse har brug for løsninger, der imødekommer et væld af dynamiske sikkerheds- og overholdelsesbetragtninger. AWS giver bedste praksis muligheder for, hvordan man bruger AWS Security Services til at imødekomme de unikke krav fra uddannelses- og SLG-organisationer. Dette omfatter udnyttelse af programmer såsom StateRAMP og FISMA.

Transportorganisationer har brug for at blive beskyttet mod cybertrusler. AWS kan støtte fire cybersecurity-bedste praksiser for at hjælpe transportorganisationer med at positionere deres organisationer mod trusler.

Waterford.org er et tidligt uddannelsesnonprofit, der bruger AWS til at levere uddannelsesressourcer til familier og børn. For at opnå deres fulde potentiale giver Waterford.org personlige programmer for lærere fra forudskolestadie til anden klasse, og støtteservices til familier og lærere. AWS-kraftværk til skalerbar løsning til konstant overvågning af uddannelsesressourcer, som giver reelle, handlingsorienterede indsigter.

KeyCore kan hjælpe kunder i alle størrelser med at innovation i den offentlige sektor, fra planlægning og strategi til implementering og managed services. Vores team af eksperter er velbevandret i den offentlige sektor og forstår de unikke regulatoriske og sikkerhedskrav, der er forbundet med offentlig sektorinnovation. Vi kan udføre vurderinger og håndtere migreringer, samt hjælpe med at bygge, drive og sikre skymiljøet. Vi kan også give vejledning om datasikkerheds- og governance-bedste praksis, og hjælpe med opsætning af cybersecurity-løsninger for at holde organisationer sikre mod trusler. Med hjælp fra KeyCore kan kunderne hurtigt og omkostningseffektivt opnå deres mål.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet of Things på AWS – Officielt Blog

Sikkerhedsstyring af IoT-enheder med AWS

Internet of Things-industrien vokser stadig, og virksomheder står over for udfordringen ved at styre sikkerheden af ​​tilsluttede enheder på storskala. En af de risici, som IoT-enheder står over for, er uautoriseret USB-adgang, som kan ske, når der gøres en uautoriseret forbindelse gennem USB-porte.

På samme tid skal organisationer også overveje, hvilken platform der skal bruges, når der implementeres en IoT-workload. Mulighederne spænder fra at bygge det fra bunden til at købe prækonfigureret hardware og tilslutte til en SaaS-IoT-platform.

En stor udfordring med industriel IoT (IIoT) er at integrere moderne IIoT-løsninger i brownfield-miljøer med legacy-komponenter og systemer, der måske er 20, 30 eller endda 40 år gamle. Det kan være svært at tilslutte disse ældre systemer til skyen fysisk, og de er måske mindre i stand til at understøtte moderne sikkerhedsstandarder.

Datasikkerhed og adgangskontrol med AWS

AWS tilbyder et udvalg af tjenester og værktøjer til at hjælpe med at beskytte IoT-enheder og ældre systemer mod uautoriseret adgang og sikre datasikkerhed.

Operativsystemet Amazon FreeRTOS tilbyder adgangskontrol til at beskytte enheder mod uautoriseret USB-adgang. Ved hjælp af Amazon FreeRTOS kan organisationer oprette en sikker USB-politik, der definerer og håndhæver adgangskontrol for USB-porte på IoT-enheder. Desuden kan Amazon FreeRTOS registrere, når der oprettes en USB-forbindelse, og udløse et alarm for at underrette sikkerhedsteamet om uautoriseret adgang.

Organisationer kan også bruge Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) til at implementere og administrere deres IoT-workloads. EC2 tilbyder et udvalg af instancetyper og størrelser, så organisationer kan køre de nødvendige workloads uden at gå på kompromis med sikkerheden. EC2-instancer kan også skaleres let for at imødekomme efterspørgslen, hvilket giver organisationer den fleksibilitet, de har brug for til at administrere deres IoT-workloads.

For at sikre tilslutning af ældre industrisystemer til skyen kan organisationer bruge AWS Snowcone, en sikker og robust edge-computing-, datatransfer- og lagringsenhed. Snowcone er designet til at indfange, lagre og overføre data til skyen med minimal latency, selv under de mest udfordrende miljøer, og samtidig sikre organisationer det nødvendige sikkerhedsniveau.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS. Vi tilbyder professionelle og managed services for at sikre, at organisationens tilsluttede enheder og workloads er sikre. Vi kan hjælpe dig med at implementere Amazon FreeRTOS og EC2 samt implementere AWS Snowcone for at sikre tilslutning af ældre industrisystemer til skyen. For at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe, kan du besøge https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source-blog

Supabase og AWS gør det lettere for udviklere at lave udvidelser

AWS-partner Supabase gør det lettere for udviklere at understøtte flere udvidelser med brug af Trusted Language Extensions for PostgreSQL. Yderligere har AWS for nyligt frigivet støtte til Credentials-fetcher for gMSA på Amazon Linux 2.

Supabase og Trusted Language Extensions for PostgreSQL

Supabase giver et PostgreSQL-database som en service, som gør det lettere at få adgang til og administrere data. For at sikre, at det at bruge Supabase er så nemt og enkelt som muligt, bruger de nu Trusted Language Extensions for PostgreSQL. Dette betyder, at udviklere ikke behøver at bekymre sig om at administrere forskellige typer af udvidelser, og de vil hurtigt og nemt kunne få adgang til enhver data, de har brug for.

Trusted Language Extensions for PostgreSQL er et open source-projekt udviklet af Supabase. Det giver en måde for udviklere at bruge flere typer af sprogudvidelser, såsom Node.js, Java og Python. Dette gør det lettere at arbejde med data i forskellige formater, og det gør det muligt for udviklere at bygge hurtigt applikationer med et bredt udvalg af funktioner.

AWS understøtter nu Credentials-fetcher for gMSA på Amazon Linux 2

Amazon Web Services (AWS) har for nyligt frigivet støtte til Credentials-fetcher for gMSA på Amazon Linux 2. Dette open source-projekt er designet til at give Linux-servere, der er blevet sluttede til en Active Directory-domæne, mulighed for at bruge en gruppestyret servicekonto (gMSA). Dette gør det lettere for udviklere at få sikkert adgang til og administrere data, der er gemt i AWS.

At bruge Credentials-fetcher for gMSA på Amazon Linux 2 er enkelt. Alt du skal gøre er at konfigurere dæmonen til at trække credentialer fra Active Directory-domænet, og derefter give credentialerne til de applikationer, der har brug for dem. Dette gøres ved hjælp af et API-kald, hvilket gør det nemt at bruge med enhver eksisterende kode.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS, og vi forstår, hvor vigtigt det er for virksomheder at have sikker og nem adgang til deres data. Med vores professionelle og managede tjenester kan vi hjælpe dig hurtigt og nemt med at opsætte Supabase og Credentials-fetcher for gMSA på Amazon Linux 2. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med sikkert at få adgang til og administrere dine data.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top