Opsummering af AWS blogs for uge #16 i 2023

I uge 16 publiserede AWS 100 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Streaming af skrivebord og programmer

Skrivebords- og applikationsstreaming med NICE DCV og Amazon WorkSpaces Web

Organisationer i alle størrelser har brug for at give fjerne og hybride medarbejdere de værktøjer, der er nødvendige for at udføre deres arbejde, samtidig med at de forbedrer den operative effektivitet og reducerer omkostningerne. AWS-kunder kan udnytte to tjenester for at opnå dette: Amazon WorkSpaces Web og NICE DCV-streamingsprotokollen. Begge giver sikker adgang til de ressourcer, fjerne og hybride medarbejdere har brug for, mens de hjælper organisationer med at forbedre den operative effektivitet og reducere omkostningerne.

NICE DCV-streamingsprotokol

NICE DCV-streamingsprotokollen giver sikker skrivebordsadgang til brugere både i skyen og on-premise. Den tilbyder funktioner som accelereret grafik og multimedie streaming i 3D, lav latens og komprimering, som hjælper med at reducere netværkets datatransmissioner. AWS-kunder, der ønsker at opleve NICE DCV-streamingsprotokollen, kan nu bruge den seneste DCV-AWS CloudFormation-skabelon. Denne skabelon er til føle- og erfaringstest og udrulle en enkelt Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instans, som er forudkonfigureret med en DCV-server, der er klar til at acceptere forbindelser.

Amazon WorkSpaces Web

Amazon WorkSpaces Web er en administreret, sikker browser-tjeneste, der kører inden for AWS. Den giver brugerne sikker browser-adgang til interne websteder og Software-as-a-Service (SaaS)-applikationer. Denne service er specielt bygget til sikkert at få adgang til interne websteder, hvilket betyder, at brugerne kan få adgang til deres organisationers websteder og applikationer fra enhver enhed med en HTML5-kompatibel browser, såsom Google Chrome, Microsoft Edge og Apple Safari. Den integrerer også med AWS Single Sign-On (SSO) og andre identitetshåndteringsløsninger, så brugere kan få sikker adgang til deres arbejdsressourcer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og administrerede tjenester til AWS-kunder. Vores team af AWS-certificerede professionelle kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon WorkSpaces Web og NICE DCV-streamingsprotokollen og hjælpe dig hurtigt med at implementere sikker adgang til de ressourcer, fjerne og hybride medarbejdere har brug for. Vi kan også hjælpe dig med at designe og implementere en sikker, omkostningseffektiv løsning, der opfylder organisationens unikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon WorkSpaces Web og NICE DCV-streamingsprotokollen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps-blog

AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) er et open source-framework til at skabe skyinfrastruktur med almindelige programmeringssprog. I denne blogpost vil vi undersøge, hvordan CDK-pipelines kan bruges til at oprette en kontinuerlig integration/kontinuerlig udrulning (CI/CD) Pipeline til .NET AWS Lambda-funktioner.

Amazon CodeCatalyst har for nylig tilføjet understøttelse af workflow-handlinger ved hjælp af AWS Graviton-processorer, der er designet af AWS for at levere den bedste prispræstation for skyarbejdsbyrder, der kører i Amazon EC2. Kunden kan nu få adgang til AWS Graviton-processorer til at bygge multiarkitekturbehældere.

Amazon CodeCatalyst er nu generelt tilgængelig for at hjælpe udviklere med at bruge mindre tid på at udvikle applikationsfunktioner og mindre tid med de tekniske detaljer ved at oprette et udviklingsmiljø. CodeCatalyst er en forenet softwareudviklingsservice, der samler planlægning, kodning, bygning, testning og udrulning af applikationer på AWS.

Kunder, der bruger Amazon DevOps Guru, kan nu overvåge sine indsigter med Amazon Managed Grafana. Dette giver kunderne mulighed for nemt at overvåge systemets ydeevne, opdage og diagnosticere problemer og hurtigt træffe korrigerende foranstaltninger.

Hos KeyCore forstår vi, hvor vigtigt det er at have et overblik over din skyinfrastruktur og hvordan du udnytter AWS-teknologier til dine CI/CD-pipelines. Vores team af AWS DevOps-eksperter kan hjælpe dig med at oprette CI/CD-pipelines, der bruger de nyeste Amazon-teknologier. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Machine Learning-blog

Introducere maskinlæring til batchbrugssager med Amazon SageMaker Pipelines

Amazon SageMaker Pipelines gør det nemt at oprette en gentagelig proces til træning, forbrug og overvågning af batchbrugssager. Dette er en stor måde for virksomheder at spare tid og ressourcer, samt øge nøjagtigheden, når der arbejdes med store mængder data.

Forbedr ML-modelimplementering med Amazon SageMaker Inference Recommender

Amazon SageMaker Inference Recommender hjælper virksomheder effektivt med at håndtere og bearbejde enorme mængder dokumenter ved at automatisere klassificeringsprocessen. Med hjælp af ML-systemer og en kombination af ML-rammer kan virksomheder nu justere deres SLA-krav med hensyn til latency, gennemstrømning og omkostningsmålinger.

Amazon Comprehend Document Classifier tilføjer layoutunderstøttelse

Amazon Comprehend Document Classifier understøtter nu layout, hvilket giver højere nøjagtighed ved klassificering af dokumenter. Denne funktion er afgørende for virksomheder, der skal behandle et stort antal dokumenter, da det hjælper dem med at spare tid og ressourcer.

Streamingindtagelse med Amazon SageMaker Feature Store og Amazon MSK

Virksomheder kan bruge Amazon SageMaker Feature Store og Amazon MSK til at træffe ML-baserede beslutninger næsten i realtid. Dette hjælper dem hurtigt og nemt med at opbygge ML-modeller, der foretager forudsigelser baseret på et sæt inputdata eller funktioner.

Hvordan Sportradar brugte Deep Java Library

Sportradar, et førende sports teknologiselskab, brugte Deep Java Library til at opbygge produktionsskala ML-platforme. Dette gav dem mulighed for at øge ydeevnen og effektiviteten, samtidig med at de fik viden og teknologi til at booste deres forretning.

Domæne-tilpasning af finjustering af grundmodeller

Virksomheder kan nu bruge Amazon SageMaker JumpStart til at drage fordel af domæne-tilpasning af finjustering af deres grundmodeller. Dette er afgørende for naturlig sprogbehandling, da store sprogmodeller med milliarder af parametre kan revolutionere den måde, vi interagerer med sproget på.

Meddelelse om den opdaterede Microsoft OneDrive Connector (V2) til Amazon Kendra

Amazon Kendra, en intelligent søgetjeneste, der drives af maskinlæring, hjælper virksomheder med at give relevante oplysninger til kunder og medarbejdere, når de har brug for dem. Den nye Microsoft OneDrive Connector (V2) hjælper brugere hurtigt og nemt med at søge efter oplysninger, der er spredt på forskellige datasørgange.

Hvordan RallyPoint og AWS personliggør jobs anbefalinger

RallyPoint, et online socialt og professionelt netværk for veteraner, tjenestemænd og andre støtter af den amerikanske hær, personliggør jobs anbefalinger for at hjælpe dem med at vende tilbage til det civile liv ved hjælp af Amazon Personalize. Med denne teknologi kan veteraner og serviceudbydere hurtigt og nemt finde de jobs, der bedst passer til dem.

Generer handlingsevneindsigter til forudsigende vedligeholdelsesstyring med Amazon Monitron og Amazon Kinesis

Driftsledere og teknikere i industrielle miljøer kan nu bruge Amazon Monitron og Amazon Kinesis til at generere handlingsevneindsigter til forudsigende vedligeholdelsesstyring. Dette hjælper dem med at udnytte produkteffektiviteten og kvaliteten samt reducere maskine- og procesfejl.

Implementer store modeller med høj ydeevne ved hjælp af FasterTransformer på Amazon SageMaker

FasterTransformer på Amazon SageMaker giver virksomheder mulighed for at implementere store modeller med høj ydeevne. Dette er vigtigt for virksomheder, der ønsker at evaluere nye anvendelser af generativ AI i tekst, billeder, lyd og video-generering.

Opbygning af tilpassede transformationer i Amazon SageMaker Data Wrangler

Virksomheder kan nu bruge Amazon SageMaker Data Wrangler til at opbygge tilpassede transformationer. Dette hjælper dem med at gå fra et model-centrisk til et data-centrisk tilgang og opbygge AI-systemer med kvalitetsdata, der involverer forberedelse af data, feature engineering og postbehandling af data.

Overvinde maskinlæringskoldstartudfordringen ved hjælp af Amazon Fraud Detector

Amazon Fraud Detector hjælper virksomheder med at overvinde maskinlæringskoldstartudfordringen ved bedrageri. Dette er vigtigt for virksomheder, der har en online tilstedeværelse, da det hjælper dem med at opdage og forhindre bedrageri.

Forbind Amazon EMR og RStudio på Amazon SageMaker

Amazon SageMaker gør det nu nemmere end nogensinde at forbinde Amazon EMR og RStudio. Med det integrerede udviklingsmiljø (IDE) RStudio Workbench i skyen kan virksomheder nu hurtigt starte den velkendte RStudio IDE og skrue op og ned for computerkraft uden at afbryde arbejdet.

KeyCore kan hjælpe med maskinlæringsbrugssager

Hos KeyCore er vi forpligtet til at hjælpe virksomheder med at udnytte de nyeste maskinlæringsteknologier. Vores team af AWS-eksperter leverer både professionelle tjenester og managed services til alle maskinlæringsbrugssager. Uanset om du har brug for hjælp til at oprette en gentagelig proces til batchbrugssager eller forbedre ML-modelimplementeringen, har vi værktøjer og ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine mål. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Announcementer, Opdateringer og Launches

Denne uge i AWS: Meddelelser, opdateringer og lanceringer

Amazon S3 kompatibel lagring på AWS Snowball Edge Compute Optimized Devices
AWS Snowball Edge Compute Optimized Devices har nu til rådighed en samling af formålsbyggede tjenester til kunder, såsom Snowball Edge og Snowcone, der begge blev introduceret i 2016 og 2020. Disse tjenester kører beregningsintensive arbejdsbyrder og opbevarer store mængder data fra on-premise og edge-placeringer med nægtet, afbrudt, intermitterende eller begrænset netværksforbindelse. De hjælper også kunder med at flytte store mængder data mellem deres on-premise-placeringer og AWS.

Opdag Building without Limits på AWS Developer Innovation Day
Udviklere og udviklingsteams er inviteret til at deltage i AWS den 26. april til AWS Developer Innovation Day; et gratis, online-event, der streames på flere platforme, herunder LinkedIn Live, Twitter, YouTube og Twitch. Sessionerne vil give praktiske råd til at bygge uden grænser for at accelerere innovationshastigheden og diskutere de trends, der former fremtiden for cloud computing.

AWS Week in Review: Ny tjeneste for generativ AI og Amazon EC2 Trn1n, Inf2 og CodeWhisperer nu GA
Den sidste uge har set flere nye innovationer og værktøjer til bygning med generativ AI på AWS. Annoncerede lanceringer inkluderer Amazon Bedrock og Amazon EC2 Trn1n, Inf2 og CodeWhisper. Amazon Bedrock er en fuldt administreret, serverløs datalake-løsning, der giver kunderne mulighed for hurtigt og sikkert at lagre og analysere alle typer data i skyen. Amazon EC2 Trn1n, Inf2 og CodeWhisper er compute-intensive instanser, der er optimeret til inference-workloads på Amazon Elastic Compute Cloud (EC2).

Hos KeyCore hjælper vores team af eksperter dig med at udnytte AWS-tjenesterne bedst muligt. Vores professionelle og administrerede tjenester tilbyder end-to-end-support, som kan tilpasses til din organisations specifikke behov. Vi kan hjælpe dig med at komme i gang, optimere eksisterende belastninger eller give løbende support. Kontakt os for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Danmark Container Kort

Kontainere – Udnytter AWS-tjenester for at opnå forbedret robusthed

Kontainere er byggestenene i moderne applikationer, og de seneste år har efterspørgslen efter kontainerbaseret arbejdsbelastning vokset eksponentielt. Amazon Elastic Container Service (ECS) er en højt skalerbar og sikker kontainerorchestrerings-tjeneste, og med tilføjelsen af ​​Amazon ECS Anywhere kan kunder nu implementere og administrere kontainerarbejdsbelastninger på deres eget infrastruktur, hvilket hjælper dem med at opfylde krav til overholdelse og skalere deres forretning uden at gå på kompromis med deres eksisterende on-premises-investeringer.

Amazon ECS Anywhere

Amazon ECS Anywhere giver kunder mulighed for at registrere eksterne instanser til et administreret Amazon ECS-kluster og udnytte funktioner såsom implementering og administration af kontainere, planlægning af ressourcer, automatisk skalering og serviceopdagelse. Derudover kan kunder drage fordel af de forbedrede arbejdsbelastningstabilitetskapaciteter, som Amazon ECS Anywhere tilbyder, for at sikre, at deres applikationer forbliver tilgængelige og robuste ved udfald eller systemfejl. Derudover kan kunder med Amazon ECS Anywhere reducere latencyen på deres applikationer ved at bringe applikationen tættere på kundens kunder.

Administrerer service mesh med Amazon EKS

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) er en fuldt administreret tjeneste, der gør det nemt for kunder at køre produktionskvalitet Kubernetes-kluster. Med brugen af ​​AWS Wavelength og AWS Local Zones kan kunder udvide deres Amazon EKS-kluster tættere på slutbrugerne for 5G-netværksforbundne applikationer. Amazon EKS er en stor måde at implementere og administrere edge-aware Service Mesh på, som kan hjælpe kunder med at reducere den operative overhead, der er forbundet med at administrere distribuerede applikationer.

Migrering til Amazon EKS uden nedetid

Tradeshift, et skybaseret forretningsnetværk og platform, migrerede vellykket deres applikationer til Amazon EKS uden nedetid ved at udnytte Linkerd, en open source service mesh. Linkerd hjælper kunder med deres migrationsproces ved at give funktioner såsom trafikruting, serviceopdagelse og sikkerhed. Med Linkerd kan kunder implementere og administrere flere tjenester på en forenklet måde, hvilket øger tilgængeligheden og robustheden af ​​applikationerne.

KeyCore’s ekspertise

KeyCore har en overflod af erfaring med kontainerbaseret arbejdsbelastning, og kan hjælpe kunder med at udnytte magten i Amazon ECS, Amazon EKS og andre AWS-tjenester for at opnå forbedret robusthed og lavere latency for deres applikationer. Med hjælp fra KeyCore kan kunder med sikkerhed migrere deres applikationer til skyen og udnytte vores omfattende managed services og professionelle services. Vores team af erfarne AWS Solutions Architects kan hjælpe kunder med planlægning af migrationen, implementering af deres applikationer og administration af infrastrukturen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies-blog: Oversættelse

Kør Jupyter Notebooks som hybrid-jobs på Amazon Braket

Amazon Braket giver brugerne mulighed for at køre Jupyter-notebooks som hybrid-jobs, hvilket gør det nemt og effektivt at udføre job uden at skulle ændre deres kode. I denne blogpost forklarer vi, hvordan man kan skalere fra eksploratoriske notebooks til gentagelige og pålidelige eksperimenter på forskellige kvantehardware.

Fordelene ved Jupyter Notebooks som hybrid-jobs

En Jupyter-notebook er et open source-program, der giver brugerne mulighed for at oprette og dele dokumenter, der kombinerer kode, ligninger, visualiseringer og fortællinger i en organiseret struktur. Ved at køre disse som hybrid-jobs på Amazon Braket har brugerne adgang til hastighed og bekvemmelighed ved jobs, mens de stadig kan holde deres kode i samme notebook-format.

Brug af Amazon Braket til skalering

Den hybrid jobs-tilgang på Amazon Braket giver brugerne mulighed for at skifte fra eksploratoriske notebooks til mere pålidelige og gentagelige eksperimenter på forskellige kvantehardware. For at komme i gang, skal brugerne oprette en ny notebook på Amazon Braket og udføre deres kode, og derefter bruge Amazon Braket SDK’en til at omdanne notebook’en til et job, der kan køres på enhver af Amazon Braket’s kvante-computere.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er en AWS-konsulent, der tilbyder professionelle og administrerede tjenester til deres kunder. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af AWS, og vi forstår teknologien og begrænsningerne af platformen. Vores hold af erfarne udviklere kan hjælpe dig med at komme i gang med Amazon Braket og oprette hybrid-jobs til dine Jupyter-notebooks. Kontakt vores team i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt dit input

Få et konkurrencemæssigt forspring med skytjenester

I dagens løbende skiftende økonomiske landskab skal små- og mellemstore virksomheder (SMBer) finde måder at forblive konkurrencedygtige og reducere omkostninger uden at gå på kompromis med kerneydelser. Cloud computing tilbyder et ideelt løsning til at forblive foran konkurrenterne og reducere driftsomkostninger.

Omkostningsbesparelser med skytjenester

Skytjenester tilbyder SMBer en række omkostningsbesparende muligheder, der kan hjælpe med at reducere overhead og øge effektiviteten. Cloud-baserede tjenester giver brugere mulighed for at få adgang til computerkraft hurtigt og efter behov, uden at skulle købe, vedligeholde og opgradere dyre hardware og software. Desuden eliminerer skytjenester behovet for omfattende IT-personale og dyre vedligeholdelser.

Skalerbarhed og fleksibilitet

Skytjenester er også meget skalerbare og fleksible; virksomheder kan nemt få adgang til yderligere computerkraft og lagerplads, når det er nødvendigt, og skalere ned, når det er nødvendigt, hvilket giver dem mulighed for hurtigt at tilpasse sig de nuværende markedstilstande samt reducere risikoen forbundet med usikre miljøer.

Sikkerhed og pålidelighed

Skytjenester giver SMBer branchens førende sikkerhed, pålidelighed og ro i sindet. Med et udvalg af avancerede sikkerhedsforanstaltninger kan virksomheder føle sig sikre på, at deres data er sikre og beskyttede. Desuden er skytjenester meget pålidelige, da de er understøttet af branchens førende serviceaftaler, der garanterer oppetid og ydeevne.

KeyCore-løsning

Hos KeyCore bruger vi den nyeste teknologi og bedste praksis til at give vores kunder en bred vifte af skytjenester. Vores professionelle services-team hjælper kunder med at migrere til skyen og udforme den mest effektive og omkostningseffektive løsning til deres behov. Vores managed services-team leverer 24/7 overvågning, ydeevneoptimering og løbende systemvedligeholdelse og support. Vi har et bevist resultat af at hjælpe SMBer med at få et konkurrencemæssigt forspring gennem skytjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle databaseblog

Opsætning af Microservices-arkitekturer med Amazon MemoryDB for Redis

I dagens virksomheder skal ændringer leveres hurtigt, pålideligt og ofte. For at støtte dette flytter organisationer hen imod microservices-arkitekturer. Amazon MemoryDB for Redis giver den fleksibilitet, skalerbarhed og pålidelighed, der er nødvendig for at understøtte disse microservices og gør dem nemmere at opbygge, vedligeholde og opdatere.

Hvad er Amazon MemoryDB for Redis?

Amazon MemoryDB for Redis er en in-memory-database-tjeneste baseret på Redis, der giver kunder mulighed for let at implementere og administrere en fuldt administreret, dedikeret og hurtig in-memory databases løsning. MemoryDB for Redis giver kunderne de samme Redis-APIs og -datastrukturer samt støtte til komplekse datastrukturer som hashes, sæt og sorterede sæt. Med MemoryDB for Redis kan kunderne bygge og implementere avancerede applikationer som realtidsdatastrømning og gaming-applikationer, mens de nyder godt af tilgængelighed, skalerbarhed og ydeevne fra en fuldt administreret Redis-kompatibel tjeneste.

Fordele ved MemoryDB for Redis

MemoryDB for Redis er designet til at give kunderne den ydeevne og skalerbarhed, de har brug for til at understøtte deres microservices. MemoryDB for Redis tilbyder understøttelse af både læse- og skriveoperationer, så kunderne hurtigt og nemt kan skalere deres applikationer uden at bekymre sig om ydelseshindringer. Desuden giver MemoryDB for Redis kunderne mulighed for at implementere i flere AWS-regioner, hvilket giver forbedret latens og tilgængelighed.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore kan hjælpe kunder med at implementere, migrere og administrere deres microservices-applikation, der er drevet af Amazon MemoryDB for Redis. Vores team af erfarne AWS-ingeniører kan hjælpe kunden med at vurdere deres nuværende arkitektur og opbygge en løsning, der passer bedst til deres behov. Vi kan også hjælpe kunder med at planlægge og gennemføre deres migration fra eksisterende databaser til MemoryDB for Redis. Med KeyCore kan kunderne være sikre på, at deres microservices-applikation er oppe og kører hurtigt og pålideligt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomistyring

Administrer og optimer din AWS-regning med kuldioxiddata

Få overblik med værktøjet AWS-kundens kulstofaftryk

AWS tilbyder dig værktøjet Kundens kulstofaftryk, så du kan forstå og administrere din skyudgift, og reducere dine kuldioxidudledninger. Med dette værktøj kan du nu hente dine kuldioxidemissionsdata som en CSV-fil, så du kan se detaljerne og analysere det videre. Dette værktøj giver også større detaljeret synlighed ved at sænke sin kulstofrapporteringsgrænse fra et decimalsted til tre decimalsteder (fra 0,X tons CO2e til 0,00X tons CO2e).

Udvik den rigtige kosttildelingsstrategi

En effektiv kosttildelingsstrategi er afgørende for vellykket skydrift. Ved at udnytte de rigtige strategier og værktøjer fra AWS, kan du få adgang til og give kost- og brugsdata, der er tilpasset dine forretningsmæssige mål. Dette vil hjælpe dig med at forstå og administrere din AWS-regning med større nøjagtighed og ansvarlighed.

Få ekspertbistand med AWS-økonomisk styring

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine investeringer i AWS-skyen. Vores eksperter er meget avancerede i AWS, hvilket betyder, at vi kan give den tekniske støtte, du har brug for til at implementere kosttildelingsstrategier og administrere og optimere din AWS-regning. Sammen kan vi hjælpe dig med at tage kontrol over din økonomiske styring i skyen og reducere dine kuldioxidudledninger. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Arbejdsbyrder på AWS

Infcurion reducerede deres infrastrukturomkostninger med næsten 30% ved at flytte til AWS Fargate og Amazon RDS for SQL Server. Dette gjorde det muligt for dem at udvikle og implementere nye funktioner meget hurtigere end med deres tidligere hosting-tjeneste. Redington Gulf er en værditilføjet distributør for Amazon Web Services (AWS) i Mellemøsten, Indien, Afrika og Tyrkiet. Ved at bruge deres vurderingstjeneste kan kunderne få et klart overblik over de mulige omkostningsbesparelser, ydelsesforbedringer og skalerbarheds muligheder for deres arbejdsbyrder, når de flytter til AWS. KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, tilbyder både professionelle tjenester og managede tjenester for at hjælpe kunder med deres Microsoft-arbejdsbyrder på AWS. Med vores erfaring kan vi hjælpe kunder med at navigere deres migrationsprocesser, optimere deres arbejdsbyrder og sikre, at de får det bedste ud af deres skyinvesteringer. Kontakt KeyCore i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officielt Big Data-blog fra Amazon Web Services

CyberSolutions, et af de førende e-handelsaktører i Tyskland, design, implementerer og vedligeholder prisvindende e-handelsplatforme. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter deres tjenester, havde CyberSolutions brug for at opbygge en skalerbar datapipeline, så de hurtigt kunne få adgang til data fra flere kilder. For at gøre dette brugte de Amazon EMR Serverless og AWS Data Lab. Dette gav dem mulighed for at bruge Amazon EMR til hurtigt at få adgang til data fra flere kilder og behandle dem i realtid.

Hos KeyCore hjælper vi kunder som CyberSolutions med at opbygge skalerbare datapipelines, så de hurtigt kan få adgang til og behandle data fra flere kilder. Vores AWS-eksperter giver omfattende råd om, hvordan man bruger Amazon EMR Serverless og AWS Data Lab til hurtigt at få adgang til data, behandle dem i realtid og udnytte deres værdi. Kontakt os for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge en datapipeline, der opfylder dine behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Indholdslevering

Forbindelse af Amazon VPC’er sikkert og på stor skala til tredjeparts offentlige tjenester

Når man forbinder Amazon Virtual Private Clouds (Amazon VPC’er) til eksterne applikationer og tjenester, er det vigtigt at etablere sikre og skalerbare forbindelser. Dette gælder især, når tredjepartsudbyderen kører en multitenant-arkitektur, hvor mange kunder deler det samme system.

Brug af AWS Transit Gateway

En effektiv måde at forbinde Amazon VPC’er til tredjeparts tjenester med, er at bruge AWS Transit Gateway. Denne tjeneste hjælper med at give sikre og skalerbare forbindelser til flere Amazon VPC’er og On-Premise-netværk. Den styres af AWS og hjælper med at forenkle netværksarkitekturen samtidig med, at den giver sikker netværksforbindelse.

Brug af AWS Direct Connect

En anden måde at forbinde Amazon VPC’er sikkert til tredjeparts tjenester på, er at bruge AWS Direct Connect. Denne tjeneste giver en forbindelse mellem on-premise-netværk og Amazon VPC’er. Den er sikker og kan bruges til at forbedre ydelsen, når der oprettes forbindelse til tredjeparts tjenester.

Brug af andre AWS-tjenester

AWS tilbyder også andre tjenester, der kan bruges til at forbinde Amazon VPC’er sikkert til tredjeparts tjenester. Dette inkluderer AWS PrivateLink og AWS VPN. AWS PrivateLink giver sikker forbindelse mellem tjenester i Amazon VPC’er og andre Amazon-tjenester. AWS VPN giver sikker adgang til en VPC fra eksterne netværk.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi erfarne AWS-konsulenter, der specialiserer os i at give professionelle og administrerede tjenester. Vi kan hjælpe med processen med at forbinde dine Amazon VPC’er sikkert til tredjeparts tjenester. Vores hold af eksperter har den viden og erfaring, der skal til for effektivt at opsætte de forbindelser, du har brug for. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog – Danmarks oversættelse

Reducér omkostninger og øg effektiviteten med AWS Compute

Reducer AWS Lambda-omkostninger i serverløse applikationer

AWS Lambda tilbyder et bredt udvalg af kosteffektive muligheder for alle, der ønsker at komme i gang med serverløse applikationer. Fra initial udvikling til løbende vedligeholdelse tilbyder Lambda flere metoder til at minimere infrastrukturomkostninger og opnå en lavere samlet omkostning til ejerskab. Med den rette planlægning kan udviklere bruge strategier som at reducere hukommelsesallokering, udrulle kode i flere regioner og udnytte Reserved Instances til at sikre, at deres funktioner er kosteffektive.

Optimer GPU-udnyttelse til AI / ML-workloads på Amazon EC2

Resourceudnyttelsen er et vigtigt problem for AI / ML-hold, især når det handler om GPU-intensive workloads. I denne blogserie giver Ben Minahan, DevOps-konsulent hos KeyCore, og Amir Sotoodeh, Machine Learning Engineer, indsigt i, hvordan man kan forbedre effektiviteten og den kosteffektive håndtering af GPU-baserede workloads på Amazon EC2. KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AI / ML- og GPU-deployments med ekspert service og managed support.

Python 3.10-runtime nu tilgængelig i AWS Lambda

Udviklere kan nu drage fordel af Amazons nyeste Python-runtime – Python 3.10 – i AWS Lambda. Med denne opdatering kan udviklere opbygge og udrulle Lambda-funktioner ved hjælp af AWS-administrationskonsollen, AWS-CLI, AWS SDK, AWS SAM, AWS CDK eller infrastruktur som kode (IaC). KeyCore kan yde ekspertbistand for at sikre, at dine Lambda-funktioner er sat op korrekt og optimeret til maksimal ydeevne og kosteffektivitet.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

AWS’ løsninger skinner ved NAB Show 2023

National Association of Broadcasters Show (NAB) 2023 markerede afsløring af nyskabende skybaserede innovationer inden for underholdnings- og medieverdenen. AWS-løsninger blev fremhævet med stolthed, og selskabet var stolt over at være partner i arrangementet.

AWS’ løsninger hyldet ved indvielsen af Sustainability Awards

På NAB Show blev de indledende Excellence in Sustainability Awards uddelt til personer, organisationer og innovative produkter/tjenester, der fremmer bevaring og genbrug af naturressourcer. AWS tildeler disse priser og er forpligtet til at opnå netto nul-CO2-emissioner.

Projekt Mercury, drevet af Wacom og NICE DCV Extension SDK, er tilgængelig til preview

Projekt Mercury, drevet af Wacom og NICE DCV Extension SDK, blev annonceret på NAB Show. Denne integration muliggør en næsten lokal oplevelse med digitale pen-enheder, når der arbejdes fjern. Med Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) kan brugerne justere komponenterne til deres behov. Integrationen gør det nemmere for professionelle inden for medie- og underholdningsbranchen at arbejde hvor som helst.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi Danmarks førende AWS-rådgivningsselskab. Vi tilbyder tjenester fra professionel service til managed services, og vores team er meget avancerede inden for AWS. Vores blog kan hjælpe dig med at forstå brugen af sky-løsninger til medie- og underholdningsbranchen, og vores team kan hjælpe dig med at implementere de løsninger, du har brug for. Besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Overskiftning til bæredygtige skyarkitekturer

Earth Month, og især Earth Day, er en tid til refleksion, overvejelse og handling. Men at adoptere bæredygtige skyarkitekturer bør være et årligt prioriterede. Derfor har vi lavet denne guide til, hvordan du kan prioriteres bæredygtige skyarkitekturer og mindske DDoS-angreb.

Prioritering af bæredygtige skyarkitekturer

Når der opbygges skyarkitekturer, skal bæredygtighed være et af de øverste prioriteter. Det kræver, at man er bekendt med de forskellige komponenter, rammer og værktøjer, der er til rådighed. Nedenfor er nogle af de vigtigste komponenter at overveje:

  • Software- og hardwarekomponenter: Dette kan omfatte anvendelsen af cloud-native værktøjer og optimeret hardware til mere effektiv og bæredygtig drift.
  • Rammer og værktøjer: Der er et antal rammer og værktøjer til rådighed til at designe og administrere bæredygtige skyarkitekturer, herunder AWS CloudFormation.
  • Automatisering og overvågning: Automatisering kan hjælpe med at reducere manuelle fejl og øge pålidelighed, og overvågning hjælper med at opretholde høj tilgængelighed og ydeevne.

Ved at bruge de rigtige komponenter, rammer og værktøjer, kan organisationer sikre, at deres skyarkitekturer er optimeret til bæredygtighed. Desuden skal organisationer have et komplet plan for nødberedskab, samt passende størrelse ressourcer til at opfylde deres behov.

Hindring af DDoS-angreb med datascience

Distributed Denial of Service (DDoS) angreb er en voksende trussel. Angribere bruger botnets til at prøve at finde sårbarheder på netværksenheder, samt udnytte overbelastede systemer. For at beskytte mod sådanne trusler skal organisationer bruge de rigtige datascience og maskinlærings (ML) værktøjer. AWS Shield Advanced og AWS WAF er to sådanne værktøjer, der kan hjælpe med at opdage og modvirke DDoS-angreb.

AWS Shield Advanced giver ekstra lag af beskyttelse mod DDoS-angreb. Det bruger realtidsanalyse til at opdage og afværge angrebet med minimal forsinkelse. AWS WAF er et andet vigtigt værktøj i kampen mod DDoS-angreb. Det giver regelbaseret beskyttelse, der kan opdage og blokere skadelig trafik, før den når applikationen.

Organisationer bør også investere i bedste praksis for trafikoptimering. Ved at stole på AWS Shield Advanced og AWS WAF, samt passende trafikoptimering, har organisationer et godt udgangspunkt til at beskytte sig mod DDoS-angreb.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder professionelle og managede tjenester, der hjælper organisationer med at overskifte til bæredygtige skyarkitekturer og modvirke DDoS-angreb. Vores hold af AWS-certificerede eksperter kan give rådgivning og støtte igennem hele processen. Vi kan også hjælpe med trafikoptimering og andre bedste praksisser til at hjælpe med at beskytte mod DDoS-angreb. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titel

Forenkle dataanalyse af befolkningssundhed med Infor FHIR On Ramp

Befolkningssundhed er et centralt fokus for offentlig sundhedsforskning, da det gør det muligt for sundhedsprofessionelle og beslutningstagere at identificere og håndtere sundhedsspørgsmål, der påvirker store samfund. For at kunderne kan udnytte Amazon Health Lakes muligheder med enhver sundhedsdatakilde har Infor frigivet FHIR On Ramp (IFOR). IFOR er en del af Cloverleaf-platformen, og det gør det muligt for organisationer at få adgang til og administrere data fra forskellige kilder uden manuel dataindtastning eller genforening.

Beskyt dine webapplikationer med AWS WAF Ready-partnere

Da virksomheder i alle størrelser stadig bygger og migrerer deres applikationer til skyen, er det blevet en topprioritet at beskytte websteder og applikationer mod eksterne trusler. For at gøre det lettere for kunderne at implementere og vedligeholde deres applikationslagssikkerhedsløsning med softwareprodukter fra AWS WAF Ready-partnere, introducerer vi specialiseringen AWS WAF Ready.

Fuldt styret adgang til data styring i Amazon Redshift ved hjælp af Privacera

Organisationer, der ønsker at fange, gemme og analysere det fulde værdi af deres data, har ofte svært ved at gøre det. Data governance kræver et bredt udvalg af muligheder, og den rigtige løsning er meget afhængig af kundens specifikke krav og tjenester i brug. PrivaceraCloud er en forenet og helhedsorienteret løsning, som giver kunderne mulighed for at administrere, definere og håndhæve politikker på tværs af lagring, computerenheder og forbrugsmetoder.

Forenklet multi-kontostyring, -administration og -sikkerhed med AWS Control Tower og Mphasis Stelligent

AWS Control Tower giver organisationer et let måde at opsætte og styre et sikkert multi-konto-AWS miljø, eller landing zone. Mphasis Stellients hurtigstartbaseret på AWS Control Tower tilbyder moduler til automatisering af kontoadgang, observabilitet, aktivering af sikkerhedssuite, deployment af branche-specifikke afbødningsmekanismer og multi-konto-netværk, hvilket giver virksomheder mulighed for at etablere sikre konti med et fuldt baseret miljø på mindre end en time.

Nye cases og AWS-partnersucceser: San Diego Comic-Con, Esri, Intel, Partner Transformation Program

AWS-partnere tilbyder kunderne en unik mulighed for at udnytte al det, AWS har at tilbyde, og for at accelerere deres skyadoption. For at vise dette deler vi nogle succeshistorier, såsom hvordan Metal Toad holder San Diegos topcomicsite sikkert, hvordan Vodafone samarbejder med Esri om at oprette et digitalt tvillinge-netværk i hele Storbritannien og mere.

Lever de ressourcer, du har brug for med Parallels RAS og Amazon EC2

Parallels RAS er en platform, der kan levere konsistente digitale arbejdspladstjenester fra flere kilder uden specialist IT-administration nødvendig. Parallels RAS gør det nemt at integrere med AWS, og denne artikel gennemgår trinene, en administrator skal tage inden for Parallels RAS-konsollen for at levere tjenester til slutbrugere via Amazon EC2. Denne integration tilbyder også et væld af fordele.

Sig hej til 143 AWS-kompetencer, -serviceleveringer, -serviceklare og MSP-partnere, der er tilføjet eller fornyet i marts

Vi er glade for at anerkende de 143 AWS-partnere, der har modtaget nye eller fornyede betegnelser i marts for vores globale AWS-kompetenceprogram, AWS Managed Service Provider (MSP), AWS Service Delivery og AWS Service Ready-programmer. Disse betegnelser dækker last, løsninger og brancher, hvilket gør det lettere for AWS-kunder at finde de bedste AWS-partnere til at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål.

Accelerér din Edge til Cloud-transformation med AWS Manufacturing and Industrial Competency-partnere

AWS Manufacturing and Industrial Competency hjælper kunderne med at udnytte skyen fuldt ud ved at accelerere deres vej til resultater, optimere driften, søge efter nye indtægtsstrømme, generere bæredygtig drift og reducere deres CO2-aftryk. Denne nyudvidede kompetence erstatter AWS Industrial Software Competency og introducerer yderligere brugssager, så det er lettere for kunder og sælgere at finde den rigtige løsning til deres forretningsbehov.

KeyCore: Hjælper kunder med at accelerere deres digitale transformation

Som Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed giver KeyCore kunderne både professionelle tjenester og managed services. Vi har et langt track record af at hjælpe kunder med at lykkes på deres skyrejse, og vores team af Cloud Experts, Løsningsarkitekter og DevOps-konsulenter har den ekspertise og erfaring, der skal til for at hjælpe kunderne med at nå deres mål. Uanset om du har brug for hjælp til at migrere dine applikationer eller udvikle en brugerdefineret løsning, er vores team klar til at hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blogg

Måling af fremskridt i IT-projekter

Agile Manifesto understreger, at den højeste prioritet for IT-projekter er at tilfredsstille kunden ved at levere værdifuld software hurtigt og kontinuerligt. Historisk set blev succes i IT-projekter målt ved at levere til tiden, inden for budgettet og med god kvalitet. I mange tilfælde blev “god kvalitet” defineret som afslutning af projektet med minimal fejl.

IT’s værdi

I moderne forretning skal IT-projekter fokusere på den værdi, de skaber for kunden. Denne værdi kan måles på en række forskellige måder, herunder besparelser, processforbedringer eller kundetilfredshed. IT-projekter bør designes med det primære mål at maksimere kundeværdien først og kun derefter tage andre mål som projektets slutdato og budget med i betragtning.

Måle kundeværdi

Måling af kundeværdi skal være et centralt fokus når der overvejes IT-projekter. Mange organisationer har haft succes ved at udvikle målinger der måler kundeværdi, herunder kundetilfredshedsundersøgelser, kundetilbagemeldingsløkker og datadrevne ROI-modeller.

KeyCores rolle i måling af kundeværdi

KeyCore kan hjælpe organisationer med at måle kundeværdi i deres IT-projekter. Vores hold af AWS-eksperter har den erfaring og ekspertise der er nødvendigt for at designe og implementere kundeværdi-centrerede IT-projekter. Vi kan hjælpe organisationer med at udvikle målinger til at måle kundeværdi i deres IT-initiativer og bruge disse målinger til at træffe datadrevne beslutninger om deres projekter. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at måle kundeværdien i dine IT-projekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog: Oversættelse af titel til dansk

Klimaforandringerne skaber store risici for den amazonas regnskov. Det er derfor vigtigt at forstå, hvordan klimaforandringer og afskovning kan påvirke denne unikke økosystem. Ved hjælp af High Performance Computing (HPC) er det muligt at simulere og analysere virkningerne af klimaforandringer og afskovning for at forstå de potentielle farer.

Det kaldes ofte for “tipping point” problemet, hvor dette punkt repræsenterer et niveau af afskovning eller klimaforandring, som kan føre til en uoprettelig ændring af den lokale miljø. Dette kan betyde et komplet tab af regnskoven og økosystemet som den understøtter. Ved at bruge HPC kan forskere simulere og analysere virkningsgraden af afskovning og klimaforandringer, og dermed bedre forstå de potentielle risici.

Hos KeyCore kan vores team af eksperter hjælpe med at designe, implementere og vedligeholde en effektiv HPC-løsning. Vi hjælper med at designe en arkitektur, der er optimal til høj ydelse og skalabilitet samt udvikle og implementere koden til simulering og analyse af afskovning og klimaforandringer. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det optimale ud af din HPC-infrastruktur.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud-drift og Migrationer Blog

Infrastruktur som kode (IaC) er et kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for organisationer at administrere deres infrastruktur bekvemt og konsekvent. Jo større kompleksiteten af et projekt eller dets IaC-dækning er, jo flere komponenter og deres afhængigheder kan det blive udfordrende at administrere. Denne blogpost vil undersøge strategier for at håndtere denne kompleksitet med CloudFormation.

CloudFormation tilbyder indbygget støtte til at definere afhængigheder mellem ressourcer i en stack. En stakkens ressourcer kan deles op i logiske grupper baseret på deres relation til hinanden, hvilket gør det muligt at oprette separate stakke med hver sin sæt af ressourcer og afhængigheder. Ved hjælp af tværstack-reference kan CloudFormation bruges til at koordinere afhængighederne på tværs af disse stakke.

CloudFormation understøtter også brugen af ​​brugerdefinerede ressourcer. Brugerdefinerede ressourcer giver brugerne mulighed for at udvide CloudFormations muligheder for at omfatte operationer, der ikke er native understøttet. Dette inkluderer operationer som at kalde eksterne API’er. Brugerdefinerede ressourcer kan bruges til at koordinere komplekse afhængigheder på tværs af stacker ved hjælp af eksterne tjenester som AWS Lambda eller AWS Step Functions, der kan udløses af CloudFormation brugerdefinerede ressourcer.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe vores kunder med at migrere deres applikationer, arbejdsbyrder og data til AWS Cloud. Uanset om du har brug for professionelle tjenester til at migrere dit legacy-kode, eller managed services til løbende support, har vi den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med at lykkes. Vores team af erfarne AWS-professionelle er eksperter i CloudFormation og kan hjælpe dig med at designe og implementere komplekse ressourceafhængigheder på tværs af flere stacker.

Vi tilbyder også konsulenttjenester for at hjælpe dig med mainframe-modernisering. Vores team kan gennemgå dine eksisterende applikationer, analysere kodebasen og give vejledning og anbefalinger om de bedste strategier til modernisering af dit legacy-kode.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine AWS Cloud-operationer og migrationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS til Industrier”

Power Trading Corporation of India bruger Amazon Forecast til forud for dag og intraday elforbrug prognoser:
Amazon Forecast er en maskinlæringsbaseret tidsrækkeservice på AWS. Denne blog beskriver, hvordan Power Trading Corporation (PTC) of India udnytter Amazon Forecast til at automatisere dataudtrækning, transformation og prognose af kraftforbruget. Ved hjælp af Amazon Forecast er PTC i stand til nøjagtigt at forudsige kraftforbruget i dag og intradage perioder. Dette hjælper PTC med at optimere deres aktivudnyttelse og reducere omkostningerne. Med hjælp fra KeyCore kan kunderne udnytte erfaringen fra AWS-professionelle til at implementere maskinlæringsbaseret prognostisering ved hjælp af Amazon Forecast.

Bygning af en skalerbar datascience-platform hos EDF med Amazon SageMaker:
EDF Energy (EDF) er en af de førende energiforhandlere i Storbritannien. EDF er på en mission for at hjælpe Storbritannien med at nå nul-kulstofemissioner, og er det største britiske generator af nul-carbon-elektricitet med sol-, vind- og kernekraftgeneratorer. For at nå disse mål var EDF nødt til at have en skalerbar datascience-platform. Amazon SageMaker blev valgt som platformen til at møde deres behov, og KeyCore kan hjælpe kunder med at bygge og administrere deres egen skalerbare datascience-platform med Amazon SageMaker.

Helen of Troy får mest muligt ud af temperaturdata ved hjælp af AWS IoT Core:
Det globale forbrugerproduktfirma Helen of Troy så en mulighed for at forbedre kundeoplevelsen gennem digitalisering. For at gøre dette implementerede Helen of Troy AWS IoT Core til deres fysiske produkter. Ved hjælp af AWS IoT Core kan kunder overvåge og analysere temperatur- og fugtighedsdata, så de kan få mest muligt ud af deres produkter. Med hjælp fra KeyCore kan kunderne udnytte stabiliteten, sikkerheden og skalerbarheden af ​​AWS IoT Core til at udnytte digitale oplevelser og få mest muligt ud af deres produkter.

Flyselskabsmodstandskraft og genopretning under operationelle afbrydelser med AWS:
Flyselskaber står overfor forskellige udfordringer på grund af uplanlagte vejrforhold, geopolitiske begivenheder og logistiske problemer. Disse begivenheder fører til uregelmæssig drift og operationelle afbrydelser. AWS tilbyder virksomheder værktøjer til at bygge modstandsdygtige og fleksible applikationer, der hurtigt kan genoprettes fra operationelle afbrydelser. AWS-kunder kan udnytte AWS-platformen, tjenester og værktøjer til at bygge og vedligeholde modstandsdygtige operationer. Med hjælp fra KeyCore kan kunder bygge modstandsdygtige og fleksible applikationer og hurtigt genoprette fra operationelle afbrydelser.

Byg moderne handels MACH-løsninger på AWS:
Moderne handelsapplikationer kræver fleksible og skalerbare løsninger, der kan følge med den hurtige udvikling. MACH (Microservices, API-first, Cloud-native SaaS, Headless) er blevet stadig mere populær, da den giver virksomheder fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet. Kunder kan udnytte AWS’ tjenester og værktøjer til at bygge moderne handels MACH-løsninger. Med hjælp fra KeyCore kan kunder udnytte AWS’ tjenester og værktøjer til at bygge og vedligeholde moderne handelsapplikationer.

Ny cybersecurity-hvidbog: Sikring af vandværker ved hjælp af AWS:
AWS har udgivet en hvidbog med fokus på cybersecurity for at hjælpe amerikanske vandværker, der overvejer at implementere skybaserede IT- og operations-teknologi (OT) løsninger. Denne hvidbog diskuterer de forretningsdrivere, der er forbundet med skyadoption i den amerikanske vandsektor og cybersecurity-trends. KeyCore kan hjælpe kunder med at forstå de vigtigste aspekter af den hvide bog og udvikle strategier til at sikre vandværker med AWS.

3 dage for at transformere finansielle tjenester organisatoriske strukturer:
AWS udviklede Experience-Based Acceleration (EBA) for at hjælpe kunder med at accelerere deres rejse til AWS. Denne transformation metodologi giver kunder mulighed for at opbygge skyevner, fjerne friksjonspunkter og opbygge tværfaglige teams. Regulering kræver ofte finansielle tjenesters organisatoriske struktur, men kunder kan bruge AWS EBA til at transformere deres organisatoriske strukturer. Med hjælp fra KeyCore kan kunder udnytte AWS EBA til at accelerere transformationen af ​​deres finansielle tjenesters organisatoriske strukturer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace – Dansk titel

Modernisering af forsikring og innovation af sundhedsvæsenet med løsninger fra AWS Marketplace

Modernisering af forsikring med AWS Marketplace

Forsikringsselskaber og teknologivirksomheder tager allerede fuldt ud fordel af de løsninger, der er tilgængelige i AWS Marketplace, for at modernisere forsikringsindustrien. Generali Thailand, et forsikringsselskab, og C2L BIZ Solutions Pvt. Ltd., et forsikringsteknologifirma, delte begge, hvordan de brugte løsninger fra AWS Marketplace til at forbedre deres forretning.

Generali Thailand havde brug for at skifte fra sin eksisterende infrastruktur til AWS for at forbedre virksomhedens skalerbarhed, tilgængelighed og sikkerhed. Ved hjælp af nogle af de løsninger, de fandt i AWS Marketplace, kunne Generali Thailand nå sine mål og forbedre deres databeskyttelse, hvilket gjorde det muligt for dem at opfylde branchens standarder.

C2L Biz Solutions Pvt. Ltd. ønskede på den anden side at migrere eksisterende applikationer til skyen samtidig med at de skabte nye applikationer for at opfylde de skiftende krav fra deres kunder. Løsninger fra AWS Marketplace gjorde det muligt for dem at opfylde deres mål, og det gjorde det muligt for dem at skabe nye tjenester og applikationer hurtigt og let.

Innovation af sundhedsvæsenet med løsninger tilgængelige i AWS Marketplace

Sundhedsorganisationer udnytter også løsninger fra AWS Marketplace til at innovatisere. Southwestern Health Resources brugte for eksempel løsninger fra Arcadia for at fordoble leverandør engagement og flytte fokus tilbage til patientinteraktioner.

Derudover kunne de hurtigt og let skabe en problemfri oplevelse for både patienter og leverandører. De kunne hurtigt implementere Arcadia-løsningen og integrere den med deres eksisterende systemer. Med hjælp fra løsninger fra AWS Marketplace kunne Southwestern Health Resources innovatisere og forbedre patientplejen.

KeyCore kan hjælpe med løsninger fra AWS Marketplace

Hos KeyCore er vi eksperter inden for cloud computing og har hjulpet virksomheder med at udnytte fuldt ud de løsninger, der er tilgængelige i AWS Marketplace. Vi har et team af certificerede AWS-professionelle, der har omfattende erfaring med at skabe løsninger, der opfylder vores kunders behov.

Vore specialister kan hjælpe din virksomhed med at finde løsninger fra AWS Marketplace, der opfylder dine behov, udvikle sikre cloud strategier og implementere de løsninger, som findes i AWS Marketplace. Vores team af eksperter kan hjælpe din virksomhed med at udnytte det fulde potentiale af de løsninger, der er tilgængelige i AWS Marketplace. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, meddelelser og how-to-indlæg

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, meddelelser og how-to-opslag

Beskyt din Amazon Cognito brugerpool med AWS WAF

Mange af vores kunder bruger Amazon Cognito brugerpools til at tilføje godkendelse, autorisation og brugeradministration til deres web- og mobile applikationer. Kunden kan bruge den indbyggede avancerede sikkerhed i Amazon Cognito til at registrere og blokere for brug af legitimationsoplysninger, der er blevet kompromitteret andre steder, samt detektere unormale logon-aktiviteter og derefter bede brugeren om yderligere verifikation. AWS WAF kan bruges til at sikre Amazon Cognito brugerpools med specialiserede regler, der er designet til at beskytte websider, beskytte brugerkonti og registrere mistænkelige anmodninger. AWS WAF hjælper med at beskytte kunder mod almindelige web-sårbarheder så som SQL-injektion og kryds-site-scripting, og giver yderligere synlighed i de anmodninger, der sendes til Amazon Cognito. KeyCore hjælper kunder med at sikre, at deres Amazon Cognito brugerpools er konfigureret på den optimale måde for deres miljø.

Brug IAM-roller til at oprette forbindelse til GitHub Actions i AWS

Organisationer kan bruge IAM-roller til at igangsætte ændringer i en AWS-konto efter opdatering af en GitHub-repository eller implementere opdateringer i en AWS-applikation efter fletning af en commit uden brug af AWS IAM-brugeradgangsnøgler. For at gøre dette kan kunden konfigurere en OpenID Connect (OIDC) identitetsudbyder (IdP) med en GitHub OAuth App og bruge den med en IAM-rolle. Dette giver kunden mulighed for at oprette en sikker forbindelse mellem GitHub Actions og handlinger i AWS. KeyCore kan hjælpe kunder med at konfigurere deres miljø på den optimale måde, så de kan oprette en sikker forbindelse mellem GitHub Actions og handlinger i AWS.

Sådan prioriteres IAM Access Analyzer-fundene

IAM Access Analyzer er et nyttigt værktøj til kunder på rejsen mod mindst privilegium. Kunden kan bruge IAM Access Analyzer-adgangspreviews til at forhåndsvise og validere offentlig og kryds-konto-adgang før udrulning af ændringer i deres miljø. IAM Access Analyzer giver kunden mulighed for at prioritisere fundene inden for deres miljø for at fokusere på at implementere de vigtigste ændringer først. KeyCore kan hjælpe kunder med at konfigurere deres AWS-miljø på den optimale måde, så de kan prioritisere IAM Access Analyzer-fundene.

Et smugkig på datasikkerhedssessionerne til re:Inforce 2023

AWS re:Inforce 2023 er et sikkerhedslæringskonference, hvor kunderne kan få færdigheder og selvtillid i cloud-sikkerhed, overholdelse, identitet og privatliv. Deltagerne kan få adgang til hundredvis af tekniske og ikke-tekniske sessioner samt en Expo Hall, der fremviser toppen af AWS-teknologier. En hel konferencepass koster $1.099, men kunderne kan bruge koden secure150off for at få $150 i rabat. KeyCore kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres oplevelse på re:Inforce 2023 ved at give ekspertvejledning og assistance.

Et smugkig på applicationssikkerhedssessionerne til re:Inforce 2023

AWS re:Inforce 2023 er et sikkerhedslæringskonference, hvor kunderne kan få færdigheder og selvtillid i cloud-sikkerhed, overholdelse, identitet og privatliv. Deltagerne kan få adgang til hundredvis af tekniske og ikke-tekniske sessioner samt en Expo Hall, der fremviser toppen af AWS-teknologier. En hel konferencepass koster $1.099, men kunderne kan bruge koden secure150off for at få $150 i rabat. KeyCore kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres oplevelse på re:Inforce 2023 ved at give ekspertvejledning og assistance.

Skalering af sikkerhed og overholdelse

AWS-team arbejder tæt sammen med deres AWS Security Guardians-program for at koordinere sikkerhedsindsatser og opretholde de højeste sikkerhedsstandarder. AWS-tjenester er designet til at opfylde selv de strengeste krav til sikkerhed og overholdelse, og AWS-team fortsætter med at iterere for at imødekomme kunders skiftende behov. KeyCore kan hjælpe kunder med at sikre, at deres AWS-miljø er konfigureret på den optimale måde for deres miljø.

AWS Security Profile – Kryptografi-udgave

I denne interviewserie blev AWS-tænkere inden for kryptografi interviewet for at få indsigt i databeskyttelse, cloud-sikkerhed, post-quantum-kryptografi og mere. Panos Kampanakis, Principal Security Engineer i AWS Cryptography, deler sine tanker om disse emner. KeyCore kan hjælpe kunder med at sikre, at deres AWS-miljø er konfigureret på den optimale måde for deres miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog for AWS-startups

AWS Startup Day Miami og Ben Horowitz fra Andreessen Horowitz

Ved AWS Startup Day Miami mødtes tekentusiaster, ingeniører, startup grundlæggere, leverandører og mange flere for at starte Miami Tech Month. Under arrangementet talte Ben Horowitz, medstifter af Andreessen Horowitz (a16z), med Ruba Borno, AWS Vice President of Worldwide Channels and Alliances. Her er nogle højdepunkter fra arrangementet.

Højdepunkter fra AWS Startup Day Miami

  • Arrangementet blev deltaget af folk fra Miami og uden for.
  • Startup grundlæggere havde mulighed for at netværke med lokale venturekapitalister og investorer.
  • Flere regionale AWS partnere var til stede og rådgav om, hvordan startups kan bruge AWS-tjenester til at vokse deres forretning.
  • Ruba Borno, AWS Vice President of Worldwide Channels and Alliances, styrede en paneldiskussion med flere startup grundlæggere, der succesfuldt blev hjulpet af AWS til at skalere deres virksomhed.
  • Mary Grove, direktør for Google for Startups, diskuterede skyens indvirkning på startup succes.
  • Arrangementets keynote-taler, Ben Horowitz, talte om skyen, hvordan man overlever økonomisk uro og bygger vedvarende relationer.
  • Deltagere havde også mulighed for at lære bedste praksis, få håndværkseksponering med AWS og tale en-til-en med AWS-eksperter.

Skyen, økonomisk uro og opbygning af vedvarende relationer

Ben Horowitz er en veteran fra teknologisektoren og har set på første hånd, hvordan skyen kan skabe værdi for startups. Han delte sine synspunkter om, hvordan startups kan bruge skyen til at skalere hurtigt og holde omkostningerne nede, selv i vanskelige økonomiske tider. Desuden diskuterede han vigtigheden af at opbygge stærke relationer med partnere, investorer og kunder for at sikre langtids succes.

KeyCores ekspertise inden for cloud computing

Hos KeyCore er vi eksperter inden for cloud computing og tilbyder både professionelle og managed services. Vores team kan hjælpe med at udnytte kraften af skyen og udnytte AWS-tjenester til at hjælpe din startup med at vokse. Vi tilbyder en række tjenester, fra rådgivning og arkitektur design til hosting, migration og support. For at lære mere, kontakt vores team på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web & Mobiludvikling

AWS Amplify revolutionerer appudvikling med multiplatformsunterstøttelse

AWS Amplify Flutter-teamet er stolt over at annoncere lanceringen af ​​version 1.0.0, som revolutionerer appudvikling ved at tilføje støtte til både web- og skrivebordsplatforme. Med én kodebase kan udviklere nu målrette 6 platforme, herunder iOS, Android, Web, Linux, MacOS og Windows. Denne opdatering inkluderer ikke kun Amplify-bibliotekerne, men også […]

AWS Amplify annoncerer støtte til push-meddelelser til forskellige platforme

AWS Amplify annoncerer støtte til push-meddelelser til Android, Swift, Flutter og React Native. Denne udvikling, som er en spilændrer, vil revolutionere måden, hvorpå applikationer interagerer med brugere. Push-meddelelser giver udviklere mulighed for at holde brugerne opdaterede og engagerede ved at levere tidlige og relevante meddelelser. Det reducerer behovet for, at brugerne aktivt skal tjekke applikationer […]

Amazon Location Service forbedrer effektiviteten i lastbilrutning

Lastbiler transporterer millioner af tons gods hver dag, og effektiviteten i deres rutning har en stor indvirkning på logistikselskabers indtjeningsmuligheder, såvel som den økonomiske generelt. Optimering af lastbilrutning er afgørende for transport- og logistikbranchen, som kræver strategisk planlægning af den mest effektive rute for lastbiler, som kan reducere transportomkostningerne betydeligt […]

KeyCore: Hjælper virksomheder med at forblive foran med Amplify og Location Services

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe virksomheder med at forblive foran. Vores eksperter er højt avancerede i AWS, så de kan hjælpe dig med at udnytte de innovationer, som AWS tilbyder. Uanset om du leder efter at implementere Amplify Flutters multi-platform-støtte eller udnytte Amazon Location Services truck routing-optimering, har vi dit ryg. Vores administrerede tjenester giver løbende overvågning og vedligeholdelse, mens vores professionelle tjenester kan udvikle skræddersyede løsninger tilpasset dine behov. Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dine AWS-løsninger, så du kan tage din virksomhed til det næste niveau.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Kundetilfredshed (CSAT) er en vigtig måleenhed til at måle en kundes opfattelse efter et samspil i et kontaktcenter. CSAT-undersøgelser kan bruges til at vurdere kvaliteten af ​​oplevelsen og tjenester leveret af et kontaktcenter og hjælpe organisationer med at forstå kundens perspektiv.

Amazon Connect Tasks er en Amazon Connect-funktion, der giver agenter mulighed for at udløse post-kontaktundersøgelser, ofte kaldet CSAT-undersøgelser. Denne funktion giver kontaktcenteroperatører mulighed for at få indblik i kundens sentiment og sentiment relateret til kvaliteten af ​​den kundeserviceoplevelse.

Ved hjælp af Amazon Connect Tasks kan operatører konfigurere post-kontaktundersøgelser i et par simple trin. For det første definerer operatøren undersøgelsesspørgsmålene i Amazon Connect. Derefter konfigurerer operatøren undersøgelsens spørgsmålstriggere, såsom når kunden afbrydes fra agenten. Til sidst konfigurerer operatøren håndteringen af ​​undersøgelsesresponsen, såsom hvordan man gemmer svaret.

Når undersøgelsen er konfigureret, sender Amazon Connect Tasks automatisk undersøgelsen til kunden, når opkaldet er afsluttet. Kunden kan derefter give feedback via undersøgelsen. Undersøgelsesresponserne gemmes i et Amazon Connect-dashboard, hvilket giver operatører mulighed for at få indsigt i kundens sentiment og kundeserviceoplevelse.

Hos KeyCore tilbyder vi tjenester til at hjælpe organisationer med at konfigurere og tilpasse Amazon Connect Tasks til kundetilfredshed. Dette inkluderer opsætning af undersøgelsesspørgsmålene og triggere, samt konfiguration af håndteringen af ​​undersøgelsesresponsen. Vi tilbyder også support til overvågning og analyse af kundesentimentdata samt anbefalinger til at forbedre kundeserviceoplevelsen. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at udnytte Amazon Connect Tasks til kundetilfredshed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Innovating i offentlig sektor

AWS Open Data Sponsorship Program gør det nemmere for kunder at gøre højværdi, cloud-optimiserede datasæt offentligt tilgængelige på AWS. For at ære Earth Day har AWS Open Data-teamet fremhævet de nye datasæt fra deres geografiske og miljørelaterede faglige samfund samt andre nye eller opdaterede datasæt, der nu er tilgængelige på Open Data-registeret på AWS.

Omformulering af traditionel drift for at opnå bæredygtighedsmål

Betydningen af ​​bæredygtighed som en integreret del af forretningsstrategien vokser, og organisationer leder efter måder at bruge teknologi til at hjælpe dem med at opnå mere med mindre. To AWS-kunder diskuterede på AWS Public Sector Day 2023 i London, hvordan de bruger skyen til at understøtte deres bæredygtighedsinitiativer.

Skills træningsprogrammer for et konkurrencedygtigt arbejdskraft

AWS investerer i lokale færdigheder og uddannelsesprogrammer for at støtte en konkurrencedygtig arbejdsstyrke i Virginia. På AWS Skills Center i Arlington afholdt AWS en træning i samarbejde med Northern Virginia Community College for at give individer de nødvendige færdigheder til reparation og installation af fiberoptiske kabler. Programmer som disse støtter den lokale arbejdskraft i Virginia.

Skyen til støtte af regeringsresultater og sikkerhedscompliance

En ny IDC-whitepaper undersøger, hvordan amerikanske føderale myndigheder kan bruge skyen til at opnå digital innovation samtidig med, at de overholder føderale compliance- og sikkerhedsbestemmelser. Jo flere agenturer, der flytter applikationer og workloads til skyen, herunder sensitive, stærkt regulerede data, giver denne whitepaper vejledning om, hvordan man overholder disse forpligtelser.

AWS Space Accelerator til startups

AWS har udvalgt 14 startups til at deltage i 2023 AWS Space Accelerator, et teknisk, forretnings- og mentorprogram, som skal hjælpe dem med at fremme deres rumløsninger og accelerere deres vækst ved hjælp af skyen. Disse startups udnytter AWS til at udvikle spændende rumteknologi, fra 3D-printede rumfartøjer til orbitale robotter, satellitløsninger bygget på AI og initiativer, der kan hjælpe os med bedre at udnytte Jordens ressourcer.

Adressere statens CIO-prioriteter med AWS

National Association of State Chief Information Officers (NASCIO) har nyligt offentliggjortrapporten for 2023 om de 10 vigtigste prioriteter hos statens informationschefer (CIOs). AWS har samarbejdet med statlige og lokale ledere om at udvikle løsninger, der adresserer disse behov og hjælper staten med at opfylde sine mål.

Forbedring af video streaming med AWS

Asia Satellite Telecommunications Company Limited (AsiaSat) og datterselskabet One Click Go Live (OCGL) bruger AWS til live streaming og til lancering af nye applikationer og tjenester. Ved at udnytte skalering og stabiliteten i AWS sikrer OCGL stabile og innovative tjenester til kunder samt forbedret reeltidsovervågning.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent og leverer både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at innovere i det offentlige. Vores AWS-eksperter er velbevandret i de nyeste cloud-teknologier, såsom brug af CloudFormation YAML og AWS API-kald med TypeScript og AWS SDK for JavaScript v3. Vi kan hjælpe kunder med at implementere løsningerne, der er diskuteret i dette indlæg, og mange flere. For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Internetting af Ting på AWS – Officielt Blog

Sporing af aktiver med AWS IoT Core – optimer billedklassificering med ONNX Runtime

Sporing af aktiver med AWS IoT Core

Virksomheder embrasserer potentialet i lokationsbaserede systemer, som giver dem mulighed for at spore og administrere deres aktiver bedre, for at forbedre deres forretningsdrift. Med et pålideligt system til sporing af aktiver, kan organisationer få reelle indsigter i realtid og træffe informerede beslutninger. Nogle almindelige Internet of Things (IoT) use cases for AWS kan være asset tracking, flådestyring, detailaudits og produktionsoptimering.

AWS IoT Core er en administreret cloud-tjeneste, der gør det let at tilslutte enheder til skyapplikationer og andre enheder. Løsningen til enhedslokalisering med AWS IoT Core hjælper dig med at administrere fysiske enheder og deres placeringer. Det gør det muligt at spore enhedens aktuelle placering, ruten den har kørt og varigheden.

Optimer billedklassificering på AWS IoT Greengrass med ONNX Runtime

Kørsel af maskinlæringsinference på kantenheder med modeller, der er trænet i skyen, bliver en populær Internet of Things (IoT) use case, der giver fordele som lav latency, skalerbarhed og besparelser. Udviklere har udfordringen med manuelt at justere modellerne, så de passer til den begrænsede beregning og hukommelse, der er tilgængelig på kantenheden.

ONNX Runtime er en open source, højtydende inference-motor til deployment af maskinlæringsmodeller på kantenheder. Den kan bruges sammen med AWS IoT Greengrass til at optimere og effektivisere billedklassificering. ONNX Runtime muliggør, at udviklere kører state-of-the-art dybde læringsmodeller med lav latency og høj gennemstrømning.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle, administrerede tjenester og hjælpe organisationer med deres AWS-rejse ved at udnytte de nyeste cloud computing-funktioner fra AWS. Vores team af certificerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at oprette et pålideligt system til sporing af aktiver og optimere billedklassificering på AWS IoT Greengrass med ONNX Runtime. For at få flere oplysninger om vores ydelser, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source Blog: Oversæt det ovenstående til en titel på dansk

AWS Åben kildekode: Støtter sikkerheden for Python, kryptografiske biblioteker til Rust og databasearkiveringsløsninger

Som den førende leverandør af sky- og åbne kildekode-løsninger investerer AWS aktivt i udviklingen af åbne kildekode-teknologier. Fra Software Foundation Python til Rust-softwareudviklere udvider AWS brugen af åbne kildekode-teknologier for at give en sikker og pålidelig platform til udvikling.

Sikring af PyPI for fremtiden

Software Foundation Python (PSF) er dedikeret til udviklingen af Python-programmeringssproget og dets tilhørende biblioteker og værktøjer. Som PSF’s nye sikkerhedssponsor yder AWS støtte til PSF til at ansætte en fuldtids sikkerheds- og sikkerhedsingeniør dedikeret til at forbedre sikkerhedsstillingen for Python Package Index (PyPI). Ved at investere i sikkerheden og sikkerheden for PyPI, hjælper AWS med at sikre integriteten og sikkerheden for den åbne kildekode Python-fællesskab.

Indførelse af AWS Libcrypto for Rust

For Rust-softwareudviklere med FIPS-kryptografiske krav har AWS lanceret AWS Libcrypto for Rust (aws-lc-rs). Dette åbne kildekode-kryptografiske bibliotek giver Rust-udviklere mulighed for at bruge FIPS 140-2 validerede algoritmer til at beskytte deres data og programmer.

Meddelelse om den simple databasearkiveringsløsning

For at hjælpe udviklere med at arkivere Oracle, Microsoft SQL og MySQL-databaser til AWS har AWS udgivet Simple Database Arkiveringsløsning (SDAS). SDAS er en åben kildekode-løsning tilgængelig under Apache License 2.0 og kan let implementeres i AWS-konti. Ved hjælp af SDAS kan udviklere hurtigt og let arkivere databaser til AWS og så sikre, at deres data forbliver sikre og tilgængelige.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af åbne kildekode-teknologier og stræber efter at give de mest pålidelige og omkostningseffektive løsninger til vores klienter. Vores ekspertteam af AWS Certified-professionelle kan hjælpe dig med at udnytte AWS Open Source Blog og de mange værdifulde ressourcer, den giver. Fra sikre Python-biblioteker til databasearkiveringsløsninger, kontakt eksperterne hos KeyCore for at lære mere om, hvordan vores åbne kildekode-løsninger kan hjælpe dig med at spare tid og penge.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top