Opsummering af AWS blogs for uge #17 i 2023

I uge 17 publiserede AWS 83 blog posts – her er et overblik.

Indhold

AWS DevOps-blog

Brug af DevSecOps til hurtigere applikationsbygninger med Amazon CodeGuru Reviewer og Bitbucket Pipelines

Integrering af sikkerhedskontroller i CI/CD-workflows med DevSecOps

DevSecOps er et sæt af bedste praksis, der kombinerer sikkerhedskontroller med kontinuerlig integration og levering (CI/CD). Det første skridt i denne proces er at udnytte værktøjer til statisk applikationssikkerhedstest (SAST) for at søge efter potentielle sikkerhedshuller, før koden afvikles første gang. At fange sårbar kode tidligt i udviklingsprocessen kan hjælpe med at forhindre dyre sikkerhedsbrud senere.

Brug af Amazon CodeGuru Reviewer og Bitbucket Pipelines til implementering af DevSecOps

Amazon CodeGuru Reviewer er en integreret service, der understøtter sikkerhedstest på kodeniveau. Den bruger maskinlæring til at identificere sikkerheds- og ydelsesproblemer i kode. Det kan bruges sammen med Bitbucket Pipelines, et skybaseret CI/CD-værktøj. Denne kombination af tjenester gør det nemt at implementere DevSecOps og sikre, at koden er sikker, før den deployeres.

Acceleration af applikationsbygninger med Amazon CodeWhisperer

Amazon CodeWhisperer er et kraftfuldt generativt AI-værktøj, der hjælper brugerne med at bygge applikationer hurtigere ved at automatisere almindelige kodningsopgaver. Ved at inkorporere CodeWhisperer i deres workflow kan udviklere drastisk reducere deres udviklingstid og opnå bedre resultater. Effektiv brug af CodeWhisperer kræver dog et begyndermindstæt og en vilje til at adoptere nye metoder.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og håndterede tjenester til AWS. Vores hold af AWS-eksperter er erfarne i at arbejde med Amazon CodeGuru Reviewer og Bitbucket Pipelines for at opbygge sikre og pålidelige applikationer hurtigt. Vi kan også give vejledning i, hvordan man bruger Amazon CodeWhisperer til at accelerere applikationsbyggerier. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af DevSecOps og Amazons generative AI-værktøjer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Machine Learning-blog

Nyeste fremskridt i maskinlæring for at forbedre multi-hop-teoretisk og udvide funktionaliteten af ​​AWS Trainium

Store sprogmodeller (LLM’er) gør store fremskridt inden for naturligt sprogforståelse, men de er udsatte for at generere selvsikre, men meningsløse forklaringer, hvilket udgør en betydelig hindring for etableringen af ​​tillid til brugere. Dette indlæg introducerer en metode til at indarbejde menneskelig feedback på forkerte teoretiske kæder for multi-hop-teori for at forbedre ydeevnen. Desuden dækker indlægget, hvordan man udvider funktionaliteten af ​​AWS Trainium med brugerdefinerede operatører.

Indarbejdelse af menneskelig feedback for forbedret multi-hop-teori

Indarbejdelse af menneskelig feedback på de forkerte teoretiske kæder kan udfylde hullet mellem LLM’er og levere konsistente og troværdige resultater. For at gøre dette skal der et rammeværk, der kan tage imod feedback fra en menneskelig evaluator og bruge den til at opdatere et sprogmodel. Ved hjælp af feedback fra en menneskelig evaluator er modellen i stand til at justere sine vægte og forbedre sin ydelse. Derudover skal rammeværket tage højde for, at menneskelig feedback kan være støjende, da nogle feedback muligvis er forkerte eller ufuldstændige. For at tage højde for dette skal rammeværket være i stand til at identificere falsk feedback og forkaste den.

Denne proces gør det muligt for modellen at lære af rig menneskelig feedback, blive mere præcis og pålidelig. Den forbedrede ydelse kan derefter bruges til at give mere præcise og troværdige forklaringer.

Udvidelse af funktionaliteten af ​​AWS Trainium med brugerdefinerede operatører

Dyb læring udvikler sig hele tiden, og praktikere skaber konstant nye modeller og måder at accelerere eksisterende modeller på. Brugerdefinerede operatører er en af ​​metoderne, der bruges til at udvide funktionaliteten af ​​eksisterende ML-rammer som PyTorch. En operatør er en funktion, der definerer, hvordan et model skal udføre en bestemt operation, såsom en aktiveringsfunktion eller en konvolutionsoperation. Ved at bruge brugerdefinerede operatører kan udviklere tilføje deres egen brugerdefinerede logik til et model, hvilket gør det muligt for dem at oprette mere kraftfulde og præcise modeller.

Brug af brugerdefinerede operatører kan betydeligt forbedre modellens ydelse, og det bliver stadig mere populært i ML-rummet. Med AWS Trainium kan udviklere tilføje brugerdefinerede operatører til deres modeller uden at skulle skrive kode. Med AWS Trainium kan udviklere også bruge foruddannede modeller og udnytte de indsigter, de giver, til at forbedre ydeevnen af ​​deres egne modeller.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

Athena Provisioneret Kapacitet og Step Functions Distribueret Map Launches

Athena er en forespørgsels service, der gør det nemt at analysere data i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) data lakker og 30 forskellige datakilder, herunder on-premise datakilder eller andre cloud systemer, ved hjælp af standard SQL-forespørgsler. Athena er serverløs, og nu har Amazon lanceret muligheden for at provisionere kapacitet til at køre dine Athena-forespørgsler. Det betyder, at kunderne har mere kontrol over ydelsen af deres forespørgsler og kan forbedre eksekveringstiderne.

AWS Step Functions, som giver kunder mulighed for at orchestrere store parallelle arbejdsbelastninger i skyen, er også blevet opdateret med tilføjelsen af en distribueret map state. Charles Burton, en data systems engineer for selskabet CyberGRX, var i stand til at refaktorere sin arbejdsgang ved hjælp af det nye værktøj, hvilket reducerede behandlingstiden for Maskinlærings (ML) opgaver fra 8 dage til kun 56 minutter.

AWS Ugentlige Opsummering

Denne sidste uge blev Amazon CodeCatalyst, et kodeudviklingsværktøj, gjort generelt tilgængeligt, Amazon S3 er nu tilgængelig på Snowball Edge-enheder, og version 1.0.0 af AWS Amplify Flutter er her. Disse nye værktøjer kan hjælpe kunderne lettere med at udvikle, administrere og implementere deres skyapplikationer.

AWS Support har også tilføjet koreansk som en foretrukket sprog, udover engelsk, japansk og kinesisk. Dette giver kunderne mulighed for at kommunikere med AWS Support-ingeniører og agenter på koreansk for en mere tilpasset supportoplevelse.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og managed services, så kunderne kan udnytte de seneste AWS-udviklinger fuldt ud. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at implementere de nye funktioner, optimere din infrastruktur og ressourcer, og sikre, at dine applikationer kører sikkert og pålideligt.

Vi tilbyder også vores Managed Services til at hjælpe dig med at opretholde et optimalt cloudmiljø. Vores team kan hjælpe dig med at overvåge, fejlsøge og administrere dit AWS-miljø, mens de giver regelmæssig feedback og tilpassede rapporter for at sikre, at dine applikationer kører optimalt.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med din AWS-udvikling og infrastrukturbehov, skal du besøge vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt indholdet ovenfor til et titel på dansk

Verden af ​​arbejdsstyrke digitaliseres hurtigt. Takket være en pandemi, der fremskyndede skiftet til fjernarbejde, og forbrugere, der kræver en optimeret forsyningskæde, adopterer virksomheder af forskellige størrelser skycomputeren for at modernisere deres forretning og konkurrere i vores digitale verden. Men spørgsmålet på manges sind er, om skyen er sikker for små og mellemstore virksomheder.

Når det kommer til sikkerhed, er skycomputeren faktisk mere sikker end løsninger, der er installeret på stedet, da skyudbyderne konstant opdaterer deres systemer for at opfylde de nyeste sikkerhedskrav. Skyer overvåges også 24/7 af eksperter. AWS følger modellen med delt ansvar, hvor det er kundens ansvar at styre deres egen datasikkerhed, og AWS er ansvarlig for sikkerheden af ​​sin infrastruktur.

Når det kommer til databeskyttelse, skal virksomheder sikre, at de overholder de gældende love og regler. AWS er kompatibel med GDPR, HIPAA og andre gældende love og leverer kunderne yderligere tjenester, der hjælper med at sikre, at de er kompatible med gældende love. Endvidere kan kunderne også kryptere deres data, bruge multi-faktor godkendelse og oprette adgangskontrol lister til at kontrollere, hvem der kan få adgang til deres data.

Hos KeyCore kan vores team af certificerede AWS-eksperter hjælpe små og mellemstore virksomheder med at forstå skyens sikkerhed og sikre, at deres systemer er sikre og overholder gældende love. Vores teams professionelle tjenester kan hjælpe med at designe og implementere sikre sky-løsninger, og vores teams driftstjenester kan hjælpe med kontinuerlig sikkerhedsovervågning og vedligeholdelse af skyens systemer.

Skycomputeren er blevet en vigtig del af forretningsdriften, og med hjælp fra KeyCore kan små og mellemstore virksomheder sikre, at deres sky-løsninger er sikre og kompatible. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog af Amazon Web Services

Brug af Amazon Web Services til tids-serie sikkerhed og data migration

Amazon Web Services (AWS) tilbyder et udvalg af services og produkter, der er designet til at hjælpe organisationer med at opfylde deres sikkerheds- og datamigrationsbehov. I denne blogpost skal vi se på, hvordan VMware Carbon Black forbedrer og skalerer sikkerhedsobservabilitet med Amazon Timestream, hvordan man opnår høj ydelse ved at migrere til Amazon RDS for Oracle, optimerer omkostningerne ved at planlægge tildelt kapacitet til Amazon DynamoDB, udrulle skemændringer i Amazon Aurora MySQL-databaser med minimal nedetid, migrere milliarder af poster fra Oracle-datawarehouses til Amazon Redshift, bedste praksis og parameterkonfigurationer for øget ydeevne på Amazon RDS Custom for SQL Server, reducere omkostninger ved databibliotekering til overholdelse ved at automatisere Amazon RDS-snapshots til Amazon S3, migrere data fra partitionerede tabeller i PostgreSQL ved hjælp af AWS DMS, implementere Amazon RDS Proxy for SQL Server med IAM-godkendelse og nye funktioner i AWS DMS 3.5.0. Til sidst ser vi på, hvordan DevOcean brugte Amazon Neptune til at opbygge et platform til sårbarhedsrem til sky-native applikationer, og hvordan man sætter Always Encrypted op med Amazon RDS for SQL Server.

Sikkerhedsobservabilitet med Amazon Timestream

Organisationer skal hurtigt og effektivt håndtere mulige sikkerhedstrusler, men de er ofte begrænset af mængden af sikkerhedsdata, der genereres fra logs og begivenheder. Amazon Timestream, en hurtig, sikker og serverløs tidsseriedatabase og analytisk tjeneste, er designet til at hjælpe med dette. Det giver skaleringsevnen til at behandle trillions af tidsseriebegivenheder om dagen. VMWare Carbon Blacks integration med Amazon Timestream giver organisationer forbedret sikkerhedsobservabilitet og skaleringsevne til at imødekomme deres nuværende og fremtidige behov.

Migrering til Amazon RDS for Oracle

Mange virksomheder søger at migrere deres eksisterende Oracle-databaser til Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for Oracle. Denne tjeneste er en fuldt administreret kommerciel database, som gør det let at oprette, betjene og skalere databaser i skyen. AWS Database Migration Service (AWS DMS), AWS Schema Conversion Tool (AWS SCT) og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) kan bruges til at hjælpe med migrationsprocessen.

Optimering af omkostninger med Amazon DynamoDB

Amazon DynamoDB er en fuldt administreret, serverløs, nøgleværdi NoSQL-database designet til at køre højtydende applikationer på ethvert trin. Når man opretter en DynamoDB-tabel, kan brugerne vælge imellem to kapacitetsmodeller, som hver har forskellige faktureringsmuligheder. For at optimere omkostningerne bør kunderne overveje at bruge tildelt kapacitet til toppunkter, og skalere kapaciteten ned, når den ikke længere er nødvendig.

Udrulning af skemændringer med minimal nedetid

Ændring af skemaet for en SQL-database kan ofte være tidskrævende og ressourceintensiv. Det kan også kræve lange perioder med nedetid, som negativt påvirker brugeroplevelsen. For at undgå dette kan kunderne bruge Amazon RDS Blue/Green Deployments for Amazon Aurora MySQL-Compatible Edition med Instant DDL til at reducere nedetiden og gøre processen med at udrulle skemændringer nemmere.

Migrering af milliarder af poster til Amazon Redshift

Kunder migrerer til Amazon Redshift for at modernisere deres datawarehouse-løsninger og spare på licens-, support-, drift- og vedligeholdelsesomkostninger. For at lette migrationsprocessen kan kunderne udnytte AWS Database Migration Service (AWS DMS), AWS Schema Conversion Tool (AWS SCT) og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3).

Konfiguration af parametre for øget ydeevne på Amazon RDS for SQL Server

Amazon RDS Custom for SQL Server er en administreret databaseservice til legacy-, skræddersyede og pakkerede applikationer, som kræver adgang til det underliggende operativsystem og databases (DB) miljø. For at få mest muligt ud af tjenesten skal kunderne overveje at konfigurere parametre som hukommelse, IOPS og lager til at sikre, at de har de ressourcer, de har brug for, for at opnå forbedret ydeevne.

Reduktion af omkostninger ved databibliotekering til overholdelse

Mange kunder bruger AWS Backup til automatisk at oprette Amazon Relational Database Service (RDS og Aurora) databasesnapshots til langtidsarkivering og for at opfylde krav om overholdelse. For at reducere omkostningen ved at arkivere data kan kunderne bruge AWS DMS til at automatisere eksporten af RDS Snapshots til Amazon S3.

Migrering af data fra partitionerede tabeller i PostgreSQL

Migrering af data fra PostgreSQL til et datawarehouse som Amazon Redshift kan medføre udfordringer. AWS Database Migration Service (AWS DMS) kan bruges til at migrere data fra PostgreSQL-partitionerede tabeller til en enkelt tabel på destinationsdatabasen.

Implementering af Amazon RDS Proxy for SQL Server

Amazon RDS Proxy er en fuldt administreret, højtilgængelig databasesproxyservice. Med Amazon RDS kan kunderne bruge IAM-godkendelse til at oprette proxy’en og få adgang til databasen og det underliggende operativsystem.

Nye funktioner i AWS DMS 3.5.0

AWS Database Migration Service (AWS DMS) replikeringsmotoren version 3.5.0 er blevet udgivet, og den giver forbedringer til opgavelogning, ny datatypesupport og AWS-serviceintegrationer.

Sårbarhedsrem-platform med Amazon Neptune

DevOcean brugte Amazon Neptune til at opbygge et sårbarhedsrem-platform til sky-native applikationer. Platformen giver et forenet dashboard til at håndtere sikkerhedshændelser på alle lag af kundens cloud-applikationer.

Altid krypteret med Amazon RDS for SQL Server

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS for Spil Blog”

Brug Amazon CloudWatch Internet Monitor til en bedre spiloplevelse

At spille videospil online kan være sjovt, men det kan være vanskeligt at holde spilpræstation og tilgængelighed på toppen. Hvis et spil lider af dårlig ydeevne eller periodisk utilgængelighed, kan spillere blive frustrerede. Heldigvis kan gamingkunder med Amazon CloudWatch Internet Monitor lettere overvåge sundheden af ​​deres online-gaming-applikationer og sikre, at deres spillere får den bedste oplevelse.

Oversigt over online gaming-applikationsarkitektur

Typisk består en online gaming-applikationsarkitektur af forskellige komponenter, såsom web- og applikationsservere, databaser og load-balancere. Applikationerne hostes på Amazon EC2-instanser, og dataene gemmes i en database, såsom Amazon RDS. Applikationen kan sikres med Amazon CloudFront og Amazon API Gateway, og caching kan implementeres med Amazon ElastiCache for at reducere latency og forbedre ydeevnen.

Almindelige problemer og udfordringer ved overvågning af ydeevne og tilgængelighed

Udviklere og administratorer af online gaming-applikationer står ofte over for udfordringer, når de overvåger deres applikations ydeevne og tilgængelighed. Disse problemer kan være manglende synlighed i brugeroplevelsen, vanskeligheder med at spore ydeevne- og tilgængelighedsmetrikker eller vanskeligheder med at bestemme, om problemet er relateret til applikationen eller netværket.

Brug af Amazon CloudWatch Internet Monitor til forbedret ydeevne

Ved hjælp af Amazon CloudWatch Internet Monitor kan gamingkunder lettere overvåge ydeevne og tilgængelighed af deres online gaming-applikationer. Amazon CloudWatch Internet Monitor foretager regelmæssigt automatiserede HTTP-anmodninger til kundens applikation fra hele verden og indsamler nøjagtige øjeblikkelige metrikker. Det giver også indsigt i brugeroplevelsen, såsom total respons tid, latency og tilgængelighed.

Ved hjælp af Amazon CloudWatch Internet Monitor kan gamingkunder oprette alarmer for at blive underrettet, når ydeevne- eller tilgængelighedsmetrikker bliver et problem. Alarmerne kan konfigureres til at underrette administratorer, når applikationens respons-tid, latency eller tilgængelighed falder under en bestemt tærskel. Ved at overvåge ydeevne og tilgængelighed af deres applikationer i realtid, kan organisationer hurtigt identificere problemer og træffe skridt for at løse dem.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore har vi årevis af erfaring med at hjælpe kunder med at udvikle, administrere og overvåge deres online gaming-applikationer. Vores AWS-certificerede ingeniører og konsulenter kan hjælpe med alt fra at opsætte Amazon CloudWatch Internet Monitor til at tilføje alarmer og performance tracking. Vi kan også give vejledning om, hvordan du håndterer eventuelle ydeevne- eller tilgængelighedsproblemer, der måtte opstå. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre ydeevne og tilgængelighed af dine online gaming-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

For at imødekomme deres behov, vender kunder sig til skycomputing for at få adgang til store mængder af teknisk fleksible og økonomisk effektive computerkapaciteter. AWS tilbyder et sæt af tjenester, der hjælper kunderne med at få det mest mulige ud af deres batch-bearbejdningsarbejdsbelastninger.

Ved hjælp af Amazon EC2 kan kunder oprette et brugerdefineret Amazon Machine Image (AMI) til at gemme deres batch-bearbejdningsarbejdsbelastninger og få oplysninger om deres brug og fakturering. Desuden hjælper AWS CodeCatalyst kunderne med lethed at opbygge og implementere deres .NET serverløse og webapplikationer. Med sine projektskabeloner kan kunder samarbejde om kodning, opbygning, testning og implementering af deres applikationer i deres AWS-miljøer.

KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte deres batch-bearbejdningsarbejdsbelastninger på AWS maksimalt. Vores professionelle tjenester og administrerede tjenester hjælper kunderne med at få det mest ud af deres arbejdsbelastninger, så de hurtigt og effektivt kan skaleres. Vores team af AWS-certificerede eksperter leverer personlige løsninger og dedikeret support for at sikre, at kunderne får det mest mulige ud af deres AWS-løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

Forbinder Kafka-klientprogrammer sikkert til Amazon MSK-kluster fra forskellige VPC’er og AWS-konti

Du kan nu bruge Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (Amazon MSK) til at forenkle forbindelsen mellem dine Kafka-klienter og dine broker-enheder takket være mulig cross-VPC-privatforbindelse (drevet af AWS PrivateLink) og klusterpolitikken understøttet af MSK-kluster. Amazon MSK er en fuldt administreret tjeneste, der gør det let for dig at opbygge og køre applikationer, der bruger Apache Kafka til at behandle streamingdata. Med denne nye funktion kan du sikkert oprette forbindelse til et Amazon MSK-kluster fra forskellige VPC’er og AWS-konti.

Interagerer med Amazon Redshift Serverless med Data API

Amazon Redshift er en hurtig, sikker og fuldt administreret datawarehouse, der gør det enkelt og omkostningseffektivt at analysere store mængder data. Tusindvis af kunder bruger Amazon Redshift til at behandle exabytes af data om dagen. Med Amazon Redshift Data API kan kunder nu oprette forbindelse til og interagere med Amazon Redshift Serverless-kluster ved hjælp af populære programmeringssprog og -rammer såsom Java, Node.js, Go og .NET. Denne nye API gør det let for kunder at opbygge applikationer, der får adgang til data lagret i Amazon Redshift Serverless-kluster.

Bygger et distribueret datastyrings- og kontrolplatform på storskala med Novo Nordisk

Dette er et gæsteblogpost skrevet i fællesskab med Jonatan Selsing og Moses Arthur fra Novo Nordisk. Novo Nordisk, et stort farmaceutisk selskab, samarbejdede med AWS Professional Services om at bygge et skalérbart og sikkert dataintegrations- og analyseverdenskabsplatform. Platformen inkluderede distribuerede datastyrings- og kontrolkomponenter og gjorde det muligt for Novo Nordisk at opfylde skalérbarheds- og overholdelseskravene til deres datamiljø.

Overvågning og optimerer omkostninger på AWS Glue til Apache Spark

AWS Glue er en serverløs dataintegrationsservice, der gør det nemt at opdage, forberede og kombinere data til analytics, maskinlæring (ML) og applikationsudvikling. Du kan bruge AWS Glue til at oprette, køre og overvåge dataintegrations- og ETL- (extract, transform og load-)pipelines samt katalogisere dine aktiver på tværs af flere datalagre. Nu kan kunder overvåge og optimere omkostningerne til deres AWS Glue for Apache Spark-arbejdsbyrder med AWS Glue Cost Optimizer.

Top strategier for høj volumen sporings med Amazon OpenSearch Ingestion

Amazon OpenSearch Ingestion er en serverløs, auto-skaleret, administreret dataindsamler, der modtager, transformerer og leverer data til Amazon OpenSearch-domæner eller Amazon OpenSearch Serverless-samlinger. OpenSearch Ingestion drives af Data Prepper, en open source-streaming ETL-løsning, der er en del af OpenSearch-projektet. Når du bruger OpenSearch Ingestion, kan du udnytte en række strategier til at muliggøre effektiv og effektiv sporings af datavolumen.

Udfører upserts i et datalake med Amazon Athena og Apache Iceberg

Amazon Athena understøtter nu kommandoen MERGE på Apache Iceberg-tabeller, hvilket gør det muligt at udføre indsættelser, opdateringer og sletninger i dit datalake på storskala ved hjælp af ACID (Atomic, Consistent, Isolated, Durable)-kompatible SQL-sætninger. Apache Iceberg er et åbent tabelformat til datalakes, der administrerer store samlinger af filer som en enkelt tabel. Med kommandoen MERGE kan du nemt udføre upserts i dit datalake ved hjælp af Amazon Athena og Apache Iceberg.

Arbejder med percolators i Amazon OpenSearch Service

Amazon OpenSearch Service er en administreret tjeneste, der gør det let at implementere, sikre og drive OpenSearch- og legacy Elasticsearch-kluster på storskala i AWS Cloud. Tjenesten eliminerer overheadet ved selvadministrerede infrastrukturer ved at provisionere alle ressourcerne til din klynge, lancere den og automatisk registrere og erstatte mislykkede noder. Nu kan du bruge percolator-funktionen i Amazon OpenSearch Service til at oprette, opdatere og slette forespørgsler fra din Amazon Elasticsearch Service-domæne.

Analyserer halvleder efterspørgsel med AWS Glue hos BMW Group

Dette er et gæsteblogpost skrevet i fællesskab med Maik Leuthold og Nick Harmening fra BMW Group. BMW Group er et multinationelt bil- og motorcykelproducentselskab, der administrerer 149.000 ansatte på mere end 30 produktionssteder i 15 lande. For at behandle data fra deres internationale leverandørnetværk vendte BMW Group sig til AWS Glue. AWS Glue er en administreret ETL-tjeneste, der gør det nemt at opbygge, køre og overvåge dataintegrationspipelines.

Oprettelse af et Amazon QuickSight-aktivkatalog med AWS CDK-baseret deployment-pipeline

Dette er et gæsteblogpost skrevet i fællesskab med Corey Johnson fra Huron. At have et nøjagtigt og ajourført inventar af tekniske aktiver hjælper med at sikre, at en organisation kan holde styr på alle deres ressourcer. Men at oprette og vedligeholde et aktivkatalog kræver stor ingeniørelse. For at forenkle denne proces oprettede Huron en løsning ved hjælp af AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) til at implementere et aktivkatalog ved hjælp af Amazon QuickSight.

Bruger Amazon QuickSight som det primære datavisualiseringsværktøj hos Dafiti

Dette er et gæsteblogpost skrevet af Valdiney Gomes, Hélio Leal og Flávia Lima fra Dafiti. Hos Dafiti ønskede de at standardisere datavisualiseringsværktøjerne på tværs af deres organisation, samtidig med at de tog hensyn til deres profession

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Content Distribution

AWS Verificeret adgang og Transit Gateway: Bedste praksis for migration

AWS Verificeret Adgang er nu alment tilgængelig (GA) og giver kunderne mulighed for at give VPN-fri, sikker adgang til deres korporative applikationer. Denne service er bygget på principperne for AWS Zero Trust, og giver kunderne mulighed for at reducere risiciene forbundet med at give adgang til deres korporative applikationer.

Migrering fra VPC Peering til AWS Transit Gateway

Når der migreres fra Amazon Virtual Private Cloud (VPC) Peering til AWS Transit Gateway, er der visse bedste praksis og overvejelser at holde sig for øje. Denne blogpost vil give anbefalinger og bedste praksis for en problemfri migration. Den vil også detaljere almindelige netværkstest- og benchmarkingværktøjer som iPerf og give et eksempel på en gennemgåelse af processen.

Når der overvejes en migration fra VPC Peering til AWS Transit Gateway, er det første skridt at dobbelttjekke, at alle kravene til den nye arkitektur er opfyldt. Det er vigtigt at sikre, at alle sikkerhedsgrupper og netværksadgangskontrollelser er korrekt konfigureret og ajour. Avancerede netværksadgangskontrolindstillinger som Flow Logs, VPC Flow Logs, Amazon Inspector og AWS Trusted Advisor kan alle være uvurderlige for at sikre sikkerheden af dit netværk.

Dernæst er det vigtigt at gennemgå routingtabellerne for at identificere eventuelle problemer med migrationen. Det er også en god ide at køre en række netværkstest som latency, throughput eller jitter-test for at benchmark ydeevnen af den nye arkitektur. Almindelige værktøjer til dette formål er iPerf, curl og tcptraceroute.

Efter at testene er gennemført og den nye arkitektur er vurderet tilfredsstillende, er det næste skridt at implementere AWS Transit Gateway. Dette kan gøres ved hjælp af AWS CLI eller AWS CloudFormation-skabelonen. Når Transit Gatewayen er implementeret, kan VPC’er og undernettet forbindes til den. Efter at forbindelserne er etableret, anbefales det at teste netværkstrafikken for at sikre, at den nye arkitektur fungerer som forventet.

Når du migrerer fra VPC Peering til AWS Transit Gateway, kan KeyCore give erfaren vejledning for at gøre processen lettere. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe med planlægning og udførelse af migrationen, samt test og validering af den nye arkitektur. Vores eksperter yder også løbende support og vedligeholdelse for at sikre, at det nye system kører optimalt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: Oversæt til dansk

Introduktion

Data residens er et vigtigt faktor, når det kommer til styring og implementering af arbejdsbyrder i AWS. I denne blogpost gennemgår vi bedste praksis til styring af data residens i AWS Local Zones ved hjælp af mulighederne i AWS Control Tower og AWS Organizations. Vi vil også se nærmere på de nye funktioner i AWS Lambda, såsom Java 17-support, og hvordan du kan optimere Amazon EC2 Spot Instances med Spot Placement Scores. Endelig vil vi se nærmere på, hvordan du kan opbygge private serverløse API’er med AWS Lambda og Amazon VPC Lattice, samt hvordan du implementerer fejlsøgning for AWS Lambda-asynkrone invokeringer.

AWS Control Tower Landing Zone og AWS Organizations

AWS Control Tower tilbyder vejledning på rodniveau, kendt som Service Control Policies (SCPs), for at sikre, at alle konti oprettet i AWS Organization overholder de politikker, du definerer. Med SCPs kan du oprette regler, der angiver, hvilke tjenester der kan bruges, hvem der kan bruge dem og hvilke regioner de kan bruges i. Dette gør det muligt for dig at styre data residens på tværs af alle konti i din AWS Organization.

Nye funktioner i AWS Lambda

AWS Lambda understøtter nu Java 17, der kommer med langtidsstøtte (LTS). Dette giver stabilitet og pålidelighed til udviklere, der opbygger og kører programmer med AWS Lambda. Du kan også udvikle AWS Lambda-funktioner med Corretto, en Amazon-distribution af OpenJDK.

Optimering af Amazon EC2 Spot Instances

Amazon EC2 Spot Instances tilbyder økonomisk kompute kapacitet, der kan bruges til et væld af arbejdsbyrder. For at optimere disse Spot Instances kan du bruge Spot Placement Scores. Spot Placement Scores giver indsigt i EC2 Spot Instance placeringer, så du kan træffe informerede beslutninger om, hvornår og hvor du kan bruge Spot Instances.

Opbygning af private serverløse API’er med AWS Lambda og Amazon VPC Lattice

Amazon VPC Lattice er en serverløs teknologi, der gør det nemt at oprette og implementere sikre, private serverløse API’er. VPC Lattice giver udviklere mulighed for at fokusere på at skabe kundeværdi og differentierede funktioner i stedet for kompleks netværk.

Fejlsøgning for AWS Lambda Asynkrone Invokeringer

AWS Lambda-funktioner tillader både synkrone og asynkrone invokeringer. Synkrone invokeringer returnerer eventuelle ubehandlede fejl i funktionens kode tilbage til kalderen, hvilket letter fejlsøgning. Asynkrone invokeringer kræver derimod en anden tilgang til fejlsøgning. I denne blogpost gennemgår vi bedste praksis for håndtering af fejl i asynkrone invokeringer.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter erfarne til at hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS-skyen for at få mest muligt ud af dine data residens strategier. Vi leverer managed services og professionelle services, herunder arkitektonisk rådgivning, udvikling og implementeringstjenester. Vores erfarne team kan hjælpe dig med at styre dine krav til data residens på AWS, så du kan fokusere på at levere værdi til dine kunder. Hvis du vil vide mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe, så kontakt os venligst.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Afslør data-drevne indsigter med AWS – hvordan Seattle Seahawks bruger teknologi til at dominere fodbold

Introduktion

National Football League (NFL) er en af ​​de mest populære sport ligaer i verden og kræver hold til at være data-drevet, når de træffer beslutninger. Seattle Seahawks har været i frontlinjen for at bruge data-drevne indsigter for at få en fordel, og er blevet en af ​​de mest succesrige NFL-hold i de senere år. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvordan Seattle Seahawks bruger data-drevne indsigter over hele deres virksomhed ved brug af AWS for at låse op for vinderstrategier.

Brug af data til at træffe beslutninger

Seattle Seahawks har en dedikeret Forsknings- og Analyse Team, der bruger data til at træffe beslutninger om spillere, trænere og hele organisationen. Dette team ledes af Patrick Ward, Head of Research and Analytics, og bruger data fra spiloptagelser, spillerperformancemetrikker, statistisk analyse og mere til at træffe beslutninger om holdet. Med hjælp fra AWS har Seahawks været i stand til hurtigt og nøjagtigt at analysere data fra flere kilder og bruge den til at træffe informerede beslutninger om deres roster, spilstrategi og samlede holdydelse.

Afsløre vinderstrategier

Seattle Seahawks bruger data-drevne indsigter til at træffe de bedste beslutninger under NFL-draften. Holdet har adgang til store mængder data fra flere kilder, som de bruger til at evaluere potentielle spillere og beslutte, hvem de skal trække. Med hjælp fra AWS er holdet i stand til hurtigt og nøjagtigt at analysere disse data og træffe informerede beslutninger om, hvem de skal vælge i draften. Ved at bruge data-drevne indsigter har Seahawks været i stand til at opbygge et hold af succesrige spillere og låse op for vinderstrategier året rundt.

KeyCore’s rolle

Hos KeyCore er vi erfarne i at udnytte AWS til at hjælpe organisationer med at træffe de bedste beslutninger når det kommer til deres data. Vi kan hjælpe dig med at låse op for vinderstrategier og maksimere ydeevnen med data-drevne indsigter. Vores team af AWS-eksperter har den ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at oprette den perfekte data-drevne strategi til din virksomhed. Med vores hjælp får du adgang til de rigtige data og de rigtige værktøjer til at træffe informerede beslutninger og maksimere din succes. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagringsblog

Organisationer ser ofte mod skyen for at analysere deres data, producere rapporter, der informerer forretningsbeslutninger, og indlæse datamængder i ekstrakt-transform-load (ETL)-pipelines til databehandling. For at sikre, at beslutningstagere har nøjagtige rapporter, er det nødvendigt at have en effektiv måde at udløse en ETL-pipeline på. AWS DataSync tilbyder organisationer muligheden for at oprette en ETL-pipelineudløser til eksisterende opgaver ved hjælp af AWS Lambda.

Som virksomheder adopterer cloud, bruger de VMware Cloud on AWS til at migrere deres applikationer uden omskrivning. Imidlertid skal kunder stadig sørge for beskyttelse af deres applikationers data samt tilvejebringe nødsituation og datamigrering i tilfælde af hændelser. For at hjælpe med store migrations- og ressourcebegrænsninger kan kunder bruge AWS Backup i sammenhæng med VMware Cloud on AWS.

Når organisationer flytter applikationer og infrastruktur til AWS, skal de ofte migrere data fra eksisterende fildelingsmiljøer. Disse data indeholder en række filstørrelser, hvor mere end en enkelt ciffer procent af filerne er under 1 MB. I dette tilfælde kan migrationens ydeevne forbedres betydeligt med Snow-Transfer-Tool (STT) og en AWS Snowball Edge-enhed. STT har evnen til at detektere filstørrelser og udnytte flere netværksstrømme samt foretage forforarbejdning og efterbehandling.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe organisationer med at bruge AWS til at forenkle operationer og reducere omkostninger. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udnytte AWS Backup og VMware Cloud on AWS samt Snow-Transfer-Tool og AWS DataSync til at oprette en effektiv ETL-pipelineudløser. Kontakt os for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-udviklerværktøjer Blog

Bringer dig Smithy CLI: Introducerer Smithy Team og deres Open-Source værktøj

Smithy-teamet er begejstret for at annoncere den officielle udgivelse af Smithy CLI, et open-source Interface Definition Language (IDL) til webservices skabt af AWS. Smithy giver udviklere mulighed for at samarbejde om APIs gennem sin intuitive sprogsyntaks og tilpassede features. Til sidst hjælper Smithy udviklere med at skabe, administrere og offentliggøre APIs hurtigere.

Hvad gør Smithy?

Smithy hjælper udviklere med at modellere services, generere server scaffolding og rige klienter på flere sprog og generere AWS SDK’erne. For eksempel kan du definere specifikationer for din API, såsom input- og outputformater, og Smithy automatiserer konverteringen af det til den nødvendige kode. Denne kode kan derefter bruges til hurtigt at oprette en service.

Hvordan hjælper Smithy AWS-udviklere?

Smithy gør det lettere og hurtigere for AWS-udviklere at opbygge og vedligeholde APIs. Ved hjælp af Smithy kan udviklere spare tid og kræfter når de skaber APIs. Desuden gør Smithy’s intuitive syntaks og tilpassede features det lettere at samarbejde om en API og holde den opdateret. Endelig hjælper Smithy’s automatiserede værktøjer udviklere med hurtigt at generere AWS SDK’erne. Til sidst hjælper Smithy AWS-udviklere med hurtigt at skabe, administrere og offentliggøre APIs.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne ved at udvikle og distribuere APIs. Vi har arbejdet med AWS-udviklere for at skabe og vedligeholde APIs hurtigt og effektivt. Ved hjælp af Smithy kan vi hjælpe dig med at definere specifikationer for din API, automatisere konverteringen af disse specifikationer til kode og generere AWS SDK’erne. Vi er erfarne i at udnytte Smithys tilpasningsmuligheder og automatiseringsfunktioner til hurtigt at oprette services. Hvis du ønsker at udnytte Smithy til hurtigt at skabe og distribuere APIs, skal du venligst kontakte os.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Automatiser intelligent dokumentbehandling og container med AWS

Lås indsigter fra ustrukturerede data med automation

Mange organisationer kæmper for effektivt at håndtere og uddrage indsigter fra det store mængde ustrukturerede data låst i e-mails, PDF’er, billeder, scannede dokumenter og meget mere. Dette kan være en udfordring på grund af den store variation af formater, dokumentlayout og tekst, som kan gøre det vanskeligt for enhver standard optisk tegngenkendelse (OCR) at udtrække nøgleindsigter. For at hjælpe organisationer med at løse denne udfordring, tilbyder AWS automatiserede intelligente dokumentbehandlings (AIDP) løsninger.

AIDP bruger maskinlæringsmodeller til at behandle disse dokumenter og udtrække vigtige datapunkter. Det kan derefter omdanne denne information til et struktureret dataformat for lettere analyse. AWS tilbyder flere services til at hjælpe kunder med AIDP, såsom Amazon Textract og Amazon Comprehend Medical. Derudover kan KeyCores team af eksperter hjælpe kunder med opsætning og implementering af AIDP-løsninger.

Udnyt styrken af ​​container i AWS

Da flere organisationer flytter mod cloud-native programmer eller modernisering af programmer, bliver containere et stadigt mere populært valg til at køre microservices-applikationer. AWS tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe kunderne med at udnytte styrken af ​​containere.

Ved hjælp af containere i AWS tilbyder kunderne flere fordele, såsom øget portabilitet, skalerbarhed og fleksibilitet. Desuden giver AWS-tjenester som Amazon ECS og Amazon EKS kunden de værktøjer, de har brug for til at distribuere, administrere og skalere containeriserede applikationer.

Kombinationen af ​​containere og AWS-tjenester giver kunderne de værktøjer, de har brug for til hurtigt at distribuere applikationer, sikkert og med høj tilgængelighed. AWS og KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte fordelene ved containere ved at levere de nødvendige tjenester og ekspertise.

Ved hjælp af AWS og KeyCores ekspertise kan kunderne udnytte automatiserede intelligente dokumentbehandlings- og containerløsninger til at låse indsigterne ind i ustrukturerede dokumenter, hurtigt distribuere og skalere deres applikationer og reducere deres samlede omkostningsgrundlag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

Administrer adgang, opbyg og lancér SaaS-løsninger og udnyt APN med AWS

Adgang med lille privilegie på krævede tidspunkter med Okta og AWS Identity Center

AWS IAM Identity Center gør det nemt at administrere adgang på tværs af en organisation. Kunden kan udnytte Okta Access Requests og AWS IAM Identity Center til at give adgang på krævede tidspunkter til udviklere for kun en begrænset tidsperiode efter godkendelse. Det giver mulighed for at begrænse den aktive tidsramme for tildelinger af AWS-ressourcer.

Introduktion til Journey to SaaS-guiden, der hjælper med at opbygge, lancere og vedligeholde SaaS-løsninger på AWS

Den nye Journey to SaaS-guide er designet til at hjælpe med at opbygge, migrere, sikre og optimere SaaS-løsninger på AWS. Den giver et vejkort til identifikation af hvilken fase man er i, samt de tilhørende handlinger, motivationer, spørgsmål, smertepunkter og AWS SaaS Factory-ressourcer.

Opdag og omformulér succes med AWS Partner Network

AWS Partner Network tilbyder programmer og fordele, der hjælper partnere i alle størrelser med at forvandle og forbedre kundeoplevelsen. AWS-partnere kan udnytte APN-programmer til at hjælpe deres virksomhed med at vokse, nå deres målkunder og udnytte de AWS-ressourcer og programmer, der er tilgængelige for at understøtte den fortsatte vækst og succes.

Design højtydende applikationer med brug af Serverless TiDB Cloud og AWS Lambda

TiDB Cloud og AWS Lambda kan bruges til at opbygge skalerbare, økonomiske og serverløse mikrotjenester. TiDB Cloud er en cloud-native, open source-distribueret SQL-database med indbygget hybrid-transaktions- og analytisk bearbejdning (HTAP). Parringen af TiDB Cloud med AWS Lambda gør det muligt at opbygge serverløse, hændelsesorienterede mikrotjenester – yderligere forbedring af skalerbarheden og økonomien i ens arkitektur.

Fordele ved at køre virtuelle maskiner på Red Hat OpenShift til AWS-kunder

IBM Consulting og AWS-eksperter deler fordelene ved at køre VM’er på toppen af Red Hat OpenShift Container Platform på AWS. Disse fordele inkluderer integreret administration, migration og modernisering samt forbedret udviklerproduktivitet. Red Hat OpenShift Virtualization gør det nemt at implementere og administrere VM’er på OpenShift.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder med at udnytte de forskellige funktioner i AWS. Vi kan hjælpe vores kunder med at administrere adgang ved hjælp af værktøjer som Okta Access Requests og AWS IAM Identity Center, opbygge og lancere SaaS-løsninger ved hjælp af Journey to SaaS-guiden, opdage og omformulere succes med AWS Partner Network og designe højtydende applikationer ved hjælp af serverløs TiDB Cloud og AWS Lambda. Vores hold af erfarne AWS Certified-konsulenter kan hjælpe kunder med at opbygge, migrere, sikre og optimere deres SaaS-løsninger på AWS. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversæt den ovenstående input til en titel på dansk

Hvordan Evolvere Biosciences udfører makromolekulærdesign på AWS

Evolvere Biosciences bruger en tilpasset arkitektur, som består af AWS Batch og Nextflow, for effektivt og hurtigt at køre deres makromolekulærdesign-pipeline. Denne blogpost undersøger, hvordan dette gøres, og hvordan KeyCore kan hjælpe.

Evolutionen af lægemiddelforskning

Landskabet for lægemiddelforskning ændrer sig konstant, og i tiden med datascience og maskinlæring bliver processen mere effektiv og økonomisk. Evolvere Biosciences gør brug af AWS til at aktivere deres makromolekulærdesign-workflows.

Evolvere Biosciences’ Arkitektur

Evolvere Biosciences har skabt en tilpasset arkitektur, som kombinerer AWS Batch og Nextflow til deres makromolekulærdesign-pipeline. AWS Batch gør det muligt for dem at køre tusindvis af simuleringer ved at oprette compute-miljøer, som kan skaleres efter behov. Nextflow gør det muligt for dem at styre deres pipelines og oprette komplekse workflows, som forenkler deres udviklings- og deploymentsprocesser.

Fordelene ved AWS

Ved at anvende AWS til lægemiddelforskning har mange fordele. Ved hjælp af AWS Batch kan Evolvere Biosciences skalere deres compute-miljøer for at tackle udfordringerne med lægemiddelforskning. Desuden gør Nextflow det muligt for dem at oprette komplekse workflows, som stort set forenkler udviklings- og deploymentsprocesserne.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at udnytte skyen til at accelerere lægemiddelforskning. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe kunder som Evolvere Biosciences med at skabe tilpassede arkitekturer for at køre deres workloads effektivt og økonomisk. Vi kan give professionel service og managed services, så du får mest muligt ud af AWS og accelererer din lægemiddelforskning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Sky Operations & Migrationer Blog

Seneste nyheder inden for AWS Cloud-operationer & Migrations

Valg af Amazon Managed Grafana-version med support for 9,4
Amazon Managed Grafana har tilføjet version valg, nu med support for version 9,4. Dette tilbyder kunderne de nyeste produktfunktioner, såsom navigation, dashboards og visualiseringer. Denne version understøtter også en række datakilder, herunder AWS, Prometheus, InfluxDB og mere. AWS-kunder kan nu udnytte de nye funktioner i version 9,4, hvilket forbedrer navigationen og visualiseringen af deres data.

Skalér AWS Well-Architected Framework Reviews med den nye samlede rapport
AWS Well-Architected Framework Reviews hjælper med at identificere risici og forbedringsområder for kunde-workloads. Med den nye samlede rapport-funktion kan kunder hurtigt prioriteres risici og skabe en forbedringsstrategi. Denne nye funktion giver kunderne mulighed for hurtigt at identificere og løse problemer i deres miljø, hvilket forbedrer sikkerhed, ydeevne og omkostningsstyring.

Sporing og afhjælpning af ikke-kompatible ressourcer med AWS Config og Atlassian Jira Service Management
Organisationer kræver, at deres skymiljø er sikkert og overholder ledelsespolitikker. AWS Config giver kunderne detaljer om konfigurationen af ressourcer, og kan anvendes med AWS Config-styrede regler, AWS Config-brugerdefinerede regler og konformitetspakker. For nylig har AWS tilføjet muligheden for at integrere AWS Config og Atlassian Jira Service Management gennem automatiserede webhooks, hvilket giver kunderne mulighed for hurtigt at spore og afhjælpe ikke-kompatible ressourcer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe
KeyCore tilbyder et fuldt udvalg af AWS-professionelle tjenester og managed services, som kan hjælpe kunder med de seneste cloud-operationer og migrations. Vores team af certificerede løsningsarkitekter og DevOps-ingeniører har erfaring og ekspertise til at hjælpe kunder med at optimere deres skymiljø, udnytte de nyeste funktioner og opretholde overholdelse. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Industrier

Financial Services Institutions (FSI’er) leder efter måder at øge deres transaktioner gennem deres kanaler, partneres kanaler og betalingsmetoder. Amazon Web Services, Inc. (AWS) giver mulighed for dette. Ifølge Forrester vil samlere og mellemmænd, der skaber værdi på tværs af brancher, blive vigtige aktører i et diversificeret samarbejdende økosystem. Imidlertid har ikke alle organisationer denne evne.

AWS øger også skaleringen af ​​Epic-databasedrift. Virksomheden støtter nu driftsdatabasebelastninger op til 42 millioner GRefs/s – en stigning på 61% sammenlignet med den tidligere AWS GRefs/s-størrelsesmeddelelse. Denne trinvis ændring i skalering leveres på R6in-instansen, hvilket giver kunder mulighed for at levere forbedret ydeevne og skalering til applikationer.

I Europa har AWS samarbejdet med WindEurope og Accenture for at forenkle vindtilladelser. Vindenergi er afgørende for Europas energisikkerhedsstrategi og den leverer allerede 17% af kontinentets elektricitet. Den Europæiske Kommission ønsker, at vind skal udgøre halvdelen af ​​Europas elektricitet inden 2050, men den tilbageværende backlog i vindtilladelser har kompliceret overgangen til ren og vedvarende energi.

Takket være AWS, WindEurope og Accenture er der udviklet en ny tilladelsesplatform, der hjælper interessenter på tværs af Europa med at fremskynde tilladelser. Platformen bruger AWS-tjenester, såsom Amazon Elastic Container Service for Kubernetes, Amazon Elastic Compute Cloud og AWS Lambda. Dette giver forbedret kommunikation og koordinering mellem interessenter samt hurtigere og mere konsistente tilladelsesbeslutninger.

Hos KeyCore kan vi yde professionelle tjenester for at hjælpe FSI’er med at udnytte AWS’ muligheder for at øge deres transaktioner eller tilbyde managed services for at hjælpe kunderne med at udnytte den øgede skalering af Epic-databasedrift. Derudover kan vi hjælpe kunder med at implementere den nye tilladelsesplatform i Europa for at accelerere vindtilladelsesbeslutninger og overgangen til ren energi.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, nyheder og how-to-indlæg fra AWS

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, annonceringer og how-to-opslag

AWS har opnået et AAA Pinakes-rating for spanske finansielle enheder, en prestigefyldt certifikation, der dækker 166 tjenester på tværs af 25 globale AWS-regioner. Sammen med denne præstation har vi interviewet Tatyana Yatskevich, Principal Solutions Architect for AWS Identity, for at diskutere hendes erfaring hos AWS og den vigtige rolle, identitet spiller i sikkerheden.

Tatyana Yatskevich – Principal Solutions Architect for AWS Identity

Tatyana har arbejdet hos AWS i mange år, og hendes nuværende rolle er at opbygge identitetsløsninger til kunder, samtidig med at hun hjælper med at holde dem sikre. For at diskutere betydningen af ​​identitet i sikkerheden forklarer Tatyana, at identitet er grundlaget for enhver organisation, da det er mekanismen, hvormed brugerne får adgang til de ressourcer, de har brug for. Det er vigtigt at sikre håndtering af brugeridentiteter, da enhver mistænkelig aktivitet på disse konti kan have alvorlige implikationer for organisationen.

Tatyana foreslår, at organisationer bruger en løsning til multifaktorautentifikation (MFA) for at give et ekstra lag af sikkerhed for brugerkonti. Desuden bør organisationer overveje at implementere automatiserede adgangsadministrationskontroller for at sikre, at kun autoriserede brugere kan få adgang til de ressourcer, de har brug for. Dette vil hjælpe med at reducere risikoen for uautoriseret adgang til følsomme data eller systemer. Til sidst anbefaler Tatyana, at organisationer bruger rollebaseret adgangskontrol (RBAC) til at sikre, at brugerne kun kan få adgang til de ressourcer, de har brug for, og ikke nogen, de ikke har brug for.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vores AWS-eksperter højt specialiserede i at implementere identitetsløsninger og adgangskontroller for at hjælpe med at sikre din organisations sikkerhed. Vi kan hjælpe dig med at implementere en løsning til multifaktorautentifikation (MFA), automatiserede adgangsadministrationskontroller og rollebaseret adgangskontrol (RBAC) for at beskytte din organisation mod uautoriseret adgang. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om vores AWS-tjenester og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at beskytte din organisation mod sikkerhedstrusler.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversætning af indhold

I denne artikel deler Jeff Epstein, operating partner hos Bessemer Venture Partners, sine perspektiver med henblik på at hjælpe CFO’er med at navigere og muliggøre relationen mellem tekniske ledere, CTO’er og ingeniørteams.

Epstein mener, at CFO’ens rolle er blevet stadigt mere strategisk og kompleks. CFO’er har brug for en dyb forståelse af virksomhedens forretning, teknologi og markedsmiljø for at optimere deres virksomheders drift. De skal være i stand til at navigere turbulente tider og forstå konsekvenserne af økonomiske beslutninger for virksomhedens langsigtede succes.

For at opnå dette anbefaler Epstein, at CFO’erne stiller det rigtige spørgsmål til deres ledergruppe. De bør forstå virksomhedens forretningsmodel og sikre, at de rigtige nøgletal spores. CFO’er bør også være bekendt med nye teknologier og hvordan de kan bruges til at drive effektivitet og vækst. Derudover bør de forstå, hvordan deres beslutninger kan påvirke virksomhedens langsigtede vision.

Epstein anbefaler også, at CFO’erne opbygger stærke relationer med de tekniske teams. De bør forstå ingeniørernes prioriteter og stille de rigtige spørgsmål for at sikre, at deres investeringer i teknologi er velovervejet. CFO’er bør også give deres CTO’er klare retningslinjer for de økonomiske forventninger til hvert projekt.

Endelig understreger Epstein vigtigheden af kommunikation. CFO’er bør kommunikere deres mål til ledergruppen og kommunikere effektivt med deres ingeniører. De bør bruge data til at illustrere virkningen af de trufne beslutninger og diskutere afvejningerne mellem investering i teknologi og iværksætterprojekter.

Hos KeyCore kan vores team af erfarne AWS-konsulenter hjælpe CFO’er og tekniske ledere med deres rejse mod at optimere deres virksomheds drift. Vi tilbyder professionelle tjenester såsom skyarkitektur-design og omkostningsoptimering samt managed services som serverløse backups og databasesikkerhed. Vores team kan også udvikle skræddersyede løsninger til at hjælpe dig og dit team med at navigere igennem dagens digitale landskab. Kontakt os for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Introduktion

Organisationer har ofte svært ved at få et fuldstændigt overblik over deres agenters præstationer, hvilket skyldes den store mængde interaktioner og kommunikationskanaler med kunder. Det kan være vanskeligt at analysere relevante datapunkter til præstationsevaluering. Heldigvis tilbyder Contact Lens for Amazon Connect kunder muligheden for at evaluere agentpræstationer og kundetilfredshed med AI-drevne analyser.

Contact Lens for Amazon Connect

Contact Lens for Amazon Connect er en AI-drevet analyseplatform, der hjælper kunder med at forbedre kundeoplevelsen og agentens præstationer ved at analysere kundeinteraktioner i realtid. Den giver et omfattende overblik over både kunde- og agentfølelser, hvilket hjælper kunderne med at måle kundetilfredshed. Med Contact Lens for Amazon Connect har kunderne mulighed for nemt at identificere mønstre i kundeinteraktioner, kategorisere begivenheder og afdække trends i kundeadfærd. Derudover kan kunderne bruge dataene til at træne agenter, forbedre kundeservice og justere kontaktcenterstrategien.

Undersøg API-aktivitet med AWS CloudTrail & Athena

For at følge de bedste praksisser på en multi-kontostrategi, lancerer og administrerer kunder ofte deres Amazon Connect-instanser på tværs af flere konti og regioner, baseret på deres produkter, teams, afdelinger osv. Dette giver individuelle forretningsudbydere, udviklere og ingeniører mulighed for at foretage ændringer i deres egne Amazon Connect-miljøer. I sådanne tilfælde har kunder brug for et centralt mekanisme til overvågning af API-aktivitet på tværs af organisationen.

AWS CloudTrail og Amazon Athena giver kunderne mulighed for at undersøge Amazon Connect-API-aktivitet på tværs af organisationen. CloudTrail er en webtjeneste, der optager API-aktivitet i en kundes Amazon Connect-konto og leverer logfiler til en Amazon S3-bucket. Kunden kan derefter bruge Athena til at udføre SQL-forespørgsler på CloudTrail-logfiler for at få indsigt i API-aktivitet på tværs af organisationen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester til kunder indenfor alle brancher. Vores hold af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe kunder med at udnytte AWS-løsninger for at få mest muligt ud af deres Amazon Connect-kontaktcenter. Vi kan hjælpe kunder med at opsætte Contact Lens for Amazon Connect og vejlede dem om, hvordan de kan bruge Athena og CloudTrail til at overvåge API-aktivitet. For at lære mere om vores tjenester, besøg os på KeyCore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovating i den offentlige sektor

Innovation i den offentlige sektor

Offentlige organisationer vender sig stadig oftere til cloud-baserede tjenester for at hjælpe med deres digitale transformation. I denne blogpost undersøger vi tre eksempler på, hvordan offentlige organisationer udnytter magten fra skyen for at innovere og gøre en forskel.

Brug af maskinlæring til tilpasning af nonprofits direkte mailings

Direkte mailings er et afgørende værktøj for mange nonprofit-organisationer, der hjælper med at understøtte fundraising-indsatser eller andre initiativer, der fremmer organisationens mission. Traditionelt har organisationer brugt alt lige fra Microsoft Word-mail-fletninger til tredjeparts mail-udbydere til deres direkte mailings. Men med kraften fra skyen har organisationer nu adgang til kapaciteter som personaliseret skalering. Gennem maskinlæringsteknikker og AWS kan nonprofits tilpasse deres direkte mailings for at opnå bedre resultater.

Georgien DHS etablerer en cloud-strategi gennem en multiårig moderniseringsrejse

Georgiens departement for menneskelige tjenester (DHS), den største af statens agenturer, kunne hurtigt skalere deres AWS Cloud-adoption og digitalt transformere deres forretning med AWS Managed Services (AMS). AMS muliggjorde GDHS at modernisere deres legacy-teknologi til en hosted platform, der opfylder strenge sikkerhedsretningslinjer. På re:Invent 2022 talte DHS’ chefinformationsofficer, Sreeji Vijayan, om deres cloud-migreringsrejse. Lær vigtige pointer fra DHS’ erfaringer med AWS, og se den efterspurgte session for at dykke dybere.

Forskning for offentlige ledere, når de forbereder sig på digitale aktiver

Reguleringsorganer i den offentlige sektor håndterer en væld af digitale aktiver i den private sektor, såsom kryptovalutaer, stablecoins, non-fungible tokens (NFT’er) og centralbankers digitale valutaer (CBDC’er). For at give vejledning om denne nye udvikling samarbejdede AWS med den brancheanalysefirma Constellation Research om at skrive en forskningsrapport om emnet. ”CIO-imperativ for digitale aktiver i den offentlige sektor” giver en omfattende undersøgelse af de emner, som CIO’er og deres teams skal forstå for at forberede sig på rejsen.

Offentlige organisationer begynder at tage cloud-baserede tjenester i brug for at udnytte de mange fordele, der følger med. I denne blogpost undersøgte vi tre eksempler på, hvordan offentlige organisationer innovere med skyen. Fra at udnytte maskinlæring til tilpasning af direkte mailings til at etablere en cloud-strategi gennem en multiårig moderniseringstur og levere forskning til offentlige CIO’er, der forbereder sig på digitale aktiver, beviser skyen sin alsidighed, når det kommer til digital transformation. Hos KeyCore kan vi hjælpe offentlige organisationer med at forstå de muligheder, der er tilgængelige med skyen, og udvikle strategier for bedst at udnytte cloud-baserede tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet of Things på AWS – Officiel Blog

Kunder, der ønsker at udnytte de nyeste funktioner i IoT på AWS, kan drage fordel af ekspertisen hos KeyCore, den førende danske AWS-rådgiver. KeyCore tilbyder professionelle og administrerede tjenester til kunder, der ønsker at udvikle, implementere og vedligeholde deres applikationer på AWS.

Vores team er meget avanceret i AWS og kan tilbyde kunder avancerede tekniske løsninger og rådgivning. Vores team har viden om de nyeste funktioner i AWS, såsom TLS 1.3, MicroPython og glTF & 3D Tiles, og kan give kunderne de indsigter, de har brug for for at udnytte deres applikationer bedst muligt.

Hos KeyCore har vores team omfattende erfaring med Internet of Things og kan hjælpe kunderne med at udvikle, implementere og vedligeholde applikationer på AWS. Vores team står klar til at give kunderne de råd, de har brug for, og hjælpe dem med at udnytte de nyeste teknologier.

For at lære mere om KeyCore og vores tjenester besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source Blog: Oversæt til dansk

Zomato forbedrer ydeevnen og reducerer beregningsomkostningerne med AWS Graviton

Zomato, en online madleveringsvirksomhed, har for nylig flyttet deres Apache Druid og Trino-workloads til AWS Graviton-baserede instanser for at forbedre ydeevnen og reducere beregningsomkostningerne. I dette blogindlæg vil vi kortlægge pris/ydelsesmæssige fordele ved at tage AWS Graviton-baserede instanser i brug til højt gennemstrømningsanalyse af store datasæt med næsten realtid.

AWS Graviton: Pris/ydelsesmæssige fordele for Big Data-analyse

AWS Graviton er en Amazon EC2-instansfamilie, der drives af AWS-designede Graviton-processorer, der er bygget på Arm Neoverse 64-bit-kerner. Graviton-processorerne leverer op til 40 % bedre pris/ydelse i forhold til de nuværende generationer af x86-baserede instanser til et bredt udvalg af workloads, herunder big data-analyse.

Graviton-baserede instanser er velegnede til workloads, der er hukommelsesafhængige, såsom dem, der bruger Java-baserede applikationer som Apache Druid og Trino. Apache Druid er et open source-analyse-datalager, der bruges til hurtige, interaktive forespørgsler i store datasæt. Trino er et SQL-forespørgselsengine, der er bygget på Apache PrestoDB, et open source-distribueret SQL-forespørgselsengine til kørsel af interaktive analytiske forespørgsler mod datasæt af alle størrelser.

Zomato adopterede AWS Graviton

Zomato, som bruger Apache Druid og Trino, adopterede AWS Graviton-baserede instanser til deres big data-analysearbejdsbyrder og så en forbedring på 25 % i ydelse og en reduktion på 30 % i beregningsomkostninger. Forbedringen af ydelsen og besparelsen på beregningsomkostninger skyldtes den økonomiske natur af Graviton-baserede instanser, som er op til 40 % lavere end x86-baserede instanser for den samme ydelse.

KeyCore kan hjælpe

Virksomheder, der ønsker at udnytte pris-/ydelsesmæssige fordele ved AWS Graviton-baserede instanser, kan drage fordel af ekspertisen fra KeyCore. Vores AWS-konsulenter har erfaring og viden til at hjælpe dig med at migrere dine workloads til Graviton-baserede instanser og sikre, at dine workloads er konfigureret og optimeret, så du fuldt ud udnytter de besparelser og ydelsesforbedringer, som disse instanser tilbyder. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top