Opsummering af AWS blogs for uge #18 i 2023

I uge 18 publiserede AWS 100 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og Programstreaming

Et kig tilbage på IGEL Disrupt 2023 Nashville og hvordan man opretter en AS2TrustedDomains DNS TXT-post til omdirigering af AppStream 2.0 Native Client

IGEL for nylig har været vært for sit første US-baserede fysiske arrangement siden 2019, IGEL DISRUPT 2023 Nashville. De fleste store spillere inden for End User Computing (EUC) fik repræsentation ved dette spændende arrangement. Deltagerne nød brudsessioner og demonstrationer af nylige innovationer.
AS2TrustedDomains DNS TXT-posten kan kun aktivere det samme domæne (eller underdomæner), som DNS TXT-posten er oprettet på. For at bruge en tredjepartsidentitetsudbyder uden at eje domænet, er en anden arkitektur nødvendig. Denne blog beskriver processen med at oprette en AS2TrustedDomains DNS TXT-post til omdirigering af AppStream 2.0-klienten Native.

Forståelse af behovet for sessionsudløb og nedtællers timer i Amazon AppStream 2.0

Amazon AppStream 2.0 bliver ofte brugt til at streame ressourceintensive applikationer, der kræver lange beregninger eller simuleringer. Hvis sessionen afsluttes for tidligt, vil brugeroplevelsen og produktiviteten lide. For at illustrere skal man tage et scenarie, hvor brugere kører simuleringer, der normalt tager tre timer at fuldføre. For at holde omkostningerne overkommelige, kan AppStream 2.0-konfigurationsindstillinger justeres, så sessionerne slutter efter to timer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Ingeniørerne hos KeyCore kan hjælpe dig med at designe og implementere en løsning, der imødekommer organisationens unikke behov. Vores eksperter er bekendte med de nyeste EUC-teknologier samt med alle de tilgængelige muligheder, der er relateret til Amazon AppStream 2.0. Vi kan hjælpe dig med at bestemme den bedste måde at konfigurere AppStream 2.0 på for at reducere omkostningerne uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen. Desuden kan vores hold hjælpe dig med at oprette en AS2TrustedDomains DNS TXT-post til omdirigering af AppStream 2.0-klienten Native til en tredjepartsidentitetsudbyder.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversætning af input

AWS CloudFormation og DevOps Guru Insight

Hvad er AWS CloudFormation?

AWS CloudFormation er en Infrastructure as Code (IaC) tjeneste fra AWS, der giver kunder mulighed for at modellere deres skyressourcer i skabelonfiler, der kan forfattes eller genereres i en række forskellige sprog. Kunderne kan implementere disse ressourcer og administrere deres stakke via AWS Management Console, AWS Command Line Interface (AWS CLI) eller AWS API. CloudFormation giver kunderne en nem måde at oprette og administrere deres AWS-infrastruktur ved hjælp af et deklarativt sprog.

Integrering af DevOps Guru Insight med CloudWatch Dashboard

Amazon DevOps Guru giver avancerede maskinlærings-powered OpsBridge-funktioner, der giver brugerne mulighed for at overvåge sundhed og ydeevne af deres applikationer i realtid. Mange kunder bruger Amazon CloudWatch-dashboards til at overvåge deres applikationer, og spørger ofte, hvordan de kan integrere Amazon DevOps Guru Insight for at have et samlet dashboard til overvågning.

For at hjælpe kunder med dette, vil denne blogpost vise, hvordan man integrerer DevOps Guru proaktive og reaktive indsigter til et CloudWatch-dashboard ved hjælp af brugerdefinerede widgets. Med denne integration kan kunder sammenligne tendenser i deres applikations ydeevne og sundhed med DevOps Guru insights.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Uanset om kunder er nye til AWS, ønsker at øge deres udnyttelse af AWS-tjenester, eller søger råd om, hvordan man bedst integrerer DevOps Guru Insight med CloudWatch-dashboards, kan KeyCore hjælpe. Vores team af certificerede AWS-eksperter specialiserer sig i at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres AWS-tjenester, og kan hjælpe kunder med at skabe tilpassede løsninger til deres specifikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Machine Learning-blog

På grund af specialiserede indbyggede instruktioner tilbyder nye generationer af CPU’er forbedret ydeevne i maskinlæring (ML) inferens. AWS, Arm, Meta og andre har hjulpet med at optimere ydeevnen af ​​PyTorch 2.0 inferens på AWS Graviton-processorer.

AWS Graviton-processorer er optimeret til ML-inferens ved hjælp af PyTorch 2.0. De giver forbedret ydeevne i forhold til andre eksisterende hardwareløsninger, på grund af deres fleksibilitet, udviklingshastighed og lave driftsomkostninger.

AWS, Arm, Meta og andre har samarbejdet for at optimere ydeevnen af ​​PyTorch 2.0 inferens på disse processorer. Dette har gjort det muligt for organisationer at bruge PyTorch 2.0 til ML-inferens til lavere omkostninger og højere ydeevne.

Hos KeyCore tilbyder vores AWS Advanced AI-konsulenter dig at optimere dine ML-modeller til AWS Graviton-processorer. Vi tilbyder professionelle services og managed services, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dine ML-modeller. Kontakt os i dag for at lære mere om vores services og hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

Denne uge i AWS-annonceringer, opdateringer og lanceringer

Introduktion til Bobs brugte bøger

I dag lancerede AWS et nyt open source-eksempelprogram, en fiktiv brugt bogs e-handel butik kaldet Bobs brugte bøger. Denne applikation er designet til at hjælpe .NET-udviklere, der arbejder med AWS, og tilbyder detaljerede eksempler, der kan hjælpe udviklere med at oprette deres egne applikationer. Med Bobs brugte bøger kan udviklere få de indsigter, de har brug for for at opbygge en pålidelig, virkelighedsnær applikation.
KeyCore kan hjælpe hold, der overvejer at opbygge applikationer med AWS. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, og vores avancerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at designe, arkitektur og lancere en vellykket applikation hurtigt.

Konfigurer dine AWS-meddelelser på et sted

AWS har også lanceret User Notifications, et enkelt sted i AWS-konsollen til opsætning og visning af AWS-meddelelser på tværs af flere AWS-konti, regioner og tjenester. Denne nye funktion gør det meget lettere at konfigurere og administrere meddelelser for at sikre, at din applikation og infrastruktur kører som forventet.
KeyCore kan hjælpe hold, der ønsker at udnytte AWS User Notifications. Vores avancerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med hurtigt at opsætte meddelelser ved hjælp af CloudFormation-skabeloner, AWS API-kald og andre værktøjer.

AWS Verified Access, Java 17, Amplify Flutter og mere

Denne uge så også lanceringen af AWS Verified Access, en ny tjeneste, der hjælper kunder med at godkende brugere og enheder ved hjælp af deres eksisterende virksomhedssikkerhedskontrol. Desuden annoncerede AWS frigivelsen af Java 17, frigivelsen af Amplify Flutter og begyndelsen af konferencesæsonen med New York Swifty-konferencen.
KeyCore kan hjælpe hold, der ønsker at udnytte disse nye tilbud. Vores avancerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at tilpasse din applikation med Java 17, udnytte Flutter til dine mobile apps og bruge AWS Verified Access til sikker godkendelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Kontainere”

Hurtigere container-deployment med pre-fetching af billeder og semantisk versionering

Forudhentning af billeder for hurtigere at starte pods

Mange kunder hos Amazon Web Services (AWS) bruger Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) til at køre maskinlæringsbelastninger. Containere er et fantastisk værktøj til maskinlæringsingeniører til at pakke og distribuere modeller, mens Kubernetes hjælper med at installere, skalere og forbedre. Da vi hjalp kunder, der kører maskinlæringstræningsjob i Kubernetes, bemærkede vi, at jo større datamængden var, jo længere tog det at starte en pod i Kubernetes. For at overvinde dette kan vi forudhente billedet, før vi indsendte jobbet. Forudhentning involverer oprettelse af en pod i Kubernetes med et særligt billede-puller-billede og derefter at få det til at trække det faktiske billede, der skal installeres på klyngen. Dette sparer tid, da den faktiske pod ikke skal vente på, at billedet skal trækkes først.

Brug af semantisk versionering til kontinuerlig deployment

I dag opbygger kunder automatisk, tester og distribuerer nye versioner af deres applikation flere gange om dagen. Denne proces kaldes kontinuerlig deployment og sikrer hurtigere opdateringer for slutbrugerne. En afgørende faktor for kontinuerlig deployment er semantisk versionering, et system, der tildeler specifikke mærkater til forskellige versioner af et softwarepakke. Dette hjælper med at styre frigivelsescyklusprocessen, da udviklere hurtigt kan identificere, hvilken version af softwaren de arbejder med.

Ved hjælp af semantisk versionering med AWS App Runner kan kunder hurtigt distribuere deres applikationer til AWS Fargate eller Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) samtidig med automatisk at tilføje mærkater til deploymenten. Med dette kan udviklere spore og administrere de individuelle versioner af deres applikation og reducere risikoen for at distribuere forkerte versioner.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og managed services til kunder, der bruger AWS. Vores team af AWS-eksperter har alle den nødvendige viden og erfaring til at hjælpe kunder med at forbedre deres container-deploymenter ved hjælp af forudhentning af billeder og semantisk versionering. Vi kan hjælpe kunder med at optimere den tid det tager at starte en pod i Kubernetes, og hjælpe dem med at administrere frigivelsescyklusprocessen med semantisk versionering. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om vores AWS-tilbud.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum-teknologier Blog

Sporing af kvanteexperimenter med Amazon Braket Hybrid Jobs og Amazon SageMaker Experiments

Når man kører hybride kvante-klassisk eksperimenter i skyen, er det nyttigt at spore og styre dem for at sikre de bedste resultater. Amazon Braket og Amazon SageMaker Experiments, som begge er tilgængelige på AWS, kan hjælpe med dette.

Hvad er Hybrid Jobs?

Hybrid Jobs er et træk ved Amazon Braket, der gør det muligt for udviklere at køre hybride eksperimenter. Disse eksperimenter kombinerer kvante algoritmer med klassiske algoritmer, hvilket giver udviklere mulighed for at bruge kvante- og klassiske beregningskapaciteter sammen for at fremskynde deres beregningsopgave. Hybrid Jobs kører eksperimenter på kvante beregningsenheder og alle andre skyberegningsressourcer, såsom virtuelle maskiner eller Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) instanser.

Hvad er Amazon SageMaker Experiments?

Amazon SageMaker Experiments er en Amazon Web Services (AWS) tjeneste, der bruges af maskinlærings (ML) udviklere til at organisere deres eksperimenter og forsøg. Det er en del af Amazon SageMaker og giver udviklere en enkel måde at spore, sammenligne og styre deres eksperimenter på.

Sporing af hybride eksperimenter med Amazon Braket og Amazon SageMaker Experiments

Amazon Braket Hybrid Jobs og Amazon SageMaker Experiments kan bruges sammen til at spore og styre hybride kvante-klassisk eksperimenter. Ved at bruge Amazon SageMaker Experiments til at spore eksperimenterne, kan udviklere sammenligne forskellige eksperimenter og let finde de bedste resultater.

Amazon Braket tilbyder en API, der giver udviklere mulighed for at sende deres eksperimentresultater til Amazon SageMaker Experiments. Dette giver udviklere mulighed for at gemme deres eksperimentresultater i en Amazon S3-buket og derefter bruge Amazon SageMaker Experiments til at sammenligne og analysere resultaterne.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vores team af AWS-eksperter dig med at få det meste ud af AWS og dets værktøjer, herunder Amazon Braket og Amazon SageMaker Experiments. Vi tilbyder komplette professionelle og administrerede tjenester, der hjælper dig med at styre dine eksperimenter og få mest muligt ud af dine kvante-klassisk eksperimenter. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog fra Amazon Web Services

SAP SQL Anywhere (også kendt som Sybase SQL Anywhere) er en populær database, der bruges i IT- og servicesindustrien. Overflytning til Amazon Relational Database Service (RDS) for SQL Server eller Microsoft SQL Server på Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) kan være udfordrende på grund af forskelle i SQL-syntaks, datatyper og sikkerhedskonfigurationer.

I dette indlæg vil vi diskutere kodeomdannelsesmønstre for at gøre processen så gnidningsløs som muligt. Vi vil også give tip til, hvordan man sikrer, at de migrerede databaser er optimeret til Amazon EC2.

Automatisering af High Availability-opsætning med Amazon RDS Custom for Oracle

Amazon Relational Database (Amazon RDS) Custom automatiserer databaseadministrationsopgaver og -operationer. Med RDS Custom kan du tilpasse din database- og operativsystemsmiljø for at imødekomme krav fra legacy, brugerdefinerede og pakkede applikationer. Amazon RDS Custom for Oracle understøtter opsætninger med høj tilgængelighed (HA), som muliggør automatisk failover for glatte, kontinuerlige operationer.

I dette indlæg vil vi diskutere, hvordan man automatiserer HA-opsætningen i Amazon RDS Custom for Oracle, samt give tip til, hvordan man optimerer opsætningen.

Brug af Amazon Aurora Global Database til katastrofeberedskab inden for Indien

Katastrofeberedskab (DR) er afgørende for en virksomheds succes. Det sikrer, at operationerne kan fortsætte ved uventede forstyrrelser som naturkatastrofer, strømafbrydelser eller cyberangreb. Amazon Aurora Global Database opfylder kravene fra mange tilsynsmyndigheder på tværs af flere industrier ved at give et katastrofeberedskabsløsning med multi-region replikering og krydskontinentale læsereplikat.

I dette indlæg vil vi diskutere, hvordan man opretter et katastrofeberedskabsløsning med Amazon Aurora Global Database inden for Indien. Vi vil også give tip til, hvordan man sikrer, at dataene er sikre og overholder standarderne.

Forbedring af forespørgselsperformance og reduktion af omkostninger med planlagte forespørgsler i Amazon Timestream

Amazon Timestream er en serverløs tidssekvensdatabase, der gør realtidsanalyse mere performant og omkostningseffektiv. Planlagte forespørgsler gør det muligt at udlede yderligere indsigter fra dine data og træffe bedre forretningsbeslutninger.

I dette indlæg forklarer vi, hvordan du bruger planlagte forespørgsler i Amazon Timestream til at forbedre forespørgselsperformance og reducere omkostninger. Vi giver også tip til, hvordan du optimerer opsætningen.

Accelerér store databasemigreringer til Amazon RDS Custom Oracle ved hjælp af Tsunami UDP

Migrering af en database til skyen indebærer overførsel af eksisterende data fra kilden (onsite) til målet (cloud). For mellemstore og store databaser, såsom dem, der spænder fra hundredvis af gigabyte til 5 terabyte, betyder hastigheden for datatransfer noget. Tsunami UDP er et åbent kildeværktøj til høj hastighed, som kan bruges til at accelerere store databasemigreringer til Amazon RDS Custom Oracle.

I dette indlæg diskuterer vi, hvordan man bruger Tsunami UDP til at minimere nedetiden for din database migration. Vi giver tip til, hvordan du optimerer opsætningen og sikrer, at dine data overføres sikkert.

Bygge et videns graf på Amazon Neptune med AI-drevet videoanalyse ved hjælp af Media2Cloud

Et videns graf giver os mulighed for at kombinere data fra forskellige kilder for at få en bedre forståelse af et specifikt problemområde. I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan du bruger Amazon SageMaker og pgvector til at bygge et AI-drevet søgeværktøj i PostgreSQL. Vi vil give tip til, hvordan du optimerer din opsætning og sikrer, at søgemotoren er præcis og pålidelig.

Sikre dine data med Amazon RDS for SQL Server: En vejledning i bedste praksis og forstærkelse

Amazon Relational Database Service for SQL Server (Amazon RDS) leverer flere sikkerhedsfunktioner for at sikre konfidentialiteten, integriteten og tilgængeligheden af ​​dine databasemiljøer. I dette indlæg diskuterer vi, hvordan du sikrer dine data med Amazon RDS for SQL Server. Vi giver bedste praksis og tip til, hvordan du styrker din opsætning og sikrer, at dine data er sikre.

Vælge den rigtige Amazon RDS-deployeringsmulighed

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) tilbyder et udvalg af serviceydelser for at hjælpe dig med at vælge den rigtige mulighed for din belastning. I dette indlæg forklarer vi forskellen mellem en single-AZ-instance, en multi-AZ-instance og en multi-AZ-databasekluster. Vi giver også tip til, hvordan du evaluerer dine krav og vælger det rigtige sæt af serviceydelser.

Bygge et videns graf på Amazon Neptune med AI-drevet videoanalyse ved hjælp af Media2Cloud

Generativ AI og store sprogmodeller (LLMs) revolutionerer den kreative proces på tværs af mange sektorer. Organisationer udforsker nye måder at forbedre brugeroplevelsen på ved at udnytte disse kraftfulde værktøjer. I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan du bruger Amazon SageMaker og Media2Cloud til at bygge et AI-drevet videns graf på Amazon Neptune. Vi vil give tip til, hvordan du optimerer din opsætning og sikrer, at dit videns graf er nøjagtigt og brugbart.

Sammenkæding af historiske data mellem Amazon Athena og Amazon RDS for PostgreSQL

I visse scenarier skal en applikation forespørge både aktive data og arkiverede data samtidig. For at få gavn af at bruge Amazon Athena og Amazon RDS for PostgreSQL, skal udviklere have en løsning, der lader dem sammenkæde historiske data mellem disse to tjenester.

I dette indlæg forklarer vi, hvordan man sammenkæder historiske data mellem Amazon Athena og Amazon RDS for PostgreSQL. Vi giver tip til, hvordan du optimerer din opsæ

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Udvikling af dedikerede servere kan være vanskelig, hvilket er grunden til, at udviklere skal kunne teste og iterate deres spil hurtigt. For at hjælpe med dette har Amazon Web Services (AWS) for nylig opdateret deres Amazon GameLift Server SDK – tilbyder en Unreal Engine-plugin kompatibel med både Unreal Engine 4 og Unreal Engine 5.

Hvordan plugin’en forenkler udviklingen af dedikerede servere

Plugin’en fra AWS gør det lettere at opbygge dedikerede servere til Unreal Engine. Det giver en række funktioner, såsom evnen til at:

 • Integrer Amazon GameLift med API’er i Unreal Engine-projektet
 • Håndtér dedikerede spilservere til direkte deployment og til Amazon GameLift-hosting
 • Start dedikerede spilservere på Amazon GameLift on demand eller som en del af best-effort- eller spot-flåder
 • Skalér spilserverklynger op eller ned baseret på spilsessionens efterspørgsel.
 • Opret forbindelse til spilservere ved hjælp af Remote Procedure Calls (RPC’er) via AWS Global Accelerator

Disse funktioner er tilgængelige uden at skulle håndtere den underliggende infrastruktur, hvilket betyder, at udviklere kan fokusere på at tilføje nye funktioner til deres spil i stedet for at administrere servere.

Brug af plugin’en til deployment med Amazon GameLift Anywhere

Den opdaterede plugin inkluderer også support til Amazon GameLift Anywhere. Dette er en fuldt administreret tjeneste, der bruges til at udvide Amazon GameLifts beregningsflåde til on-premises, edge eller hybrid cloud-miljøer. Det gør det muligt for udviklere at udrulle dedikerede spilservere til enhver sky- eller on-premise-infrastruktur, herunder på virtuelle maskiner og stålhote.

Amazon GameLift Anywhere gør det let at udrulle dedikerede spilservere til enhver infrastrukturkonfiguration. Det tilbyder også yderligere funktioner, såsom:

 • Isolerede netværksmiljøer til spilservere
 • Integreret logning og overvågning af spilservere
 • Automatisk skalering af spilserverklynger
 • Opgavekøer til styring af spilservernes levetid
 • Indbygget sundhedstjek af spilservere

For udviklere, der ønsker at drage fordel af Amazon GameLift Anywhere-tjenesten, er Unreal Engine-plugin’en det bedste sted at starte.

KeyCore kan hjælpe med udvikling af dedikerede servere

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til AWS-kunder, der ønsker at drage fordel af Amazon GameLift Server SDK. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alt fra den indledende opsætning og konfiguration til tilpasning af plugin’en for at tilpasse dine udviklingsbehov bedre.

Vi har stor erfaring med udvikling og udrulning af spilservere på AWS, og vi forstår kompleksiteten ved at oprette et miljø til spiludvikling. Vores ekspertise gør det muligt for os at give dig den bedste rådgivning, så du får mest muligt ud af Amazon GameLift Server SDK.

Kontakt os i dag for at diskutere, hvordan KeyCore kan hjælpe med at gøre dit spiludvikling lettere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS træning og certificering Blog

AWS Training og Certificering er stolte af at annoncere lanceringen af en ny samling af kurser om Real-World Engineering Management, sponsoreret af AWS og udelukkende tilgængelig på Coursera. Advancing Women in Tech (AWIT) er en ikke-statslig organisation, der sigter mod at tackle kønsforskellen i lederskab inden for ingeniørvidenskab ved at tilbyde opkvalificeringsveje og forøge antallet af kvindelige tekstledere som mentorer.

Hvad er Real-World Engineering Management?

Real-World Engineering Management er et omfattende sæt kurser, der giver ingeniører, tekniske ledere og mentorer de nødvendige kundskaber for at lykkes inden for ingeniør- og teknologiområdet. Kurserne fokuserer på følgende emner: arkitektur, teknisk ledelse, design, innovation og teknisk ledelse. Som en del af kurset vil studerende lære fundamentet for teknisk ledelse og udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i deres karriere.

Fordele ved Real-World Engineering Management

Real-World Engineering Management giver studerende de nødvendige færdigheder og viden for at lykkes i deres ingeniør- og teknologikarriere. Kurserne giver studerende fundamentet for teknisk ledelse samt nødvendig indsigt til at udvikle et teknisk team og håndtere det effektivt. Derudover får studerende værdifuld indsigt i ingeniørfagets rolle i virksomheden som helhed, så de er i stand til at forstå den indvirkning, deres ingeniørbeslutninger har på virksomhedens overordnede succes.

KeyCore tilbyder professionelle tjenester til AWS Training og Certificering

Hos KeyCore tilbyder vi et bredt udvalg af professionelle tjenester for at hjælpe dig til at få mest muligt ud af AWS Training og Certificering. Vores erfarne team af AWS-professionelle kan hjælpe dig med at designe, implementere og administrere AWS Training og Certificering-planer, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vi kan også give støtte og vejledning for at sikre, at du får mest muligt ud af kurserne Real-World Engineering Management. Kontakt os i dag for at lære mere om vores professionelle tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Arbejdsbyrder på AWS

Integrering af Amazon QuickSight Analytics i .NET-applikationer

Amazon QuickSight Embedded Analytics er en funktion af QuickSight, der anvender dataanalyse til applikationer, der bruges af slutbrugere, analytikere og ledere. Denne blogindlæg for .NET-udviklere giver trinvis vejledning i, hvordan man integrerer Amazon QuickSight Analytics i .NET-applikationer ved hjælp af QuickSight APIs og gør dem tilgængelige for Amazon Cognito-autentificerede brugere.

Kom godt i gang

Processen med at integrere Amazon QuickSight Analytics i en .NET-applikation starter med opsætning af en Amazon Cognito-brugerpool, fulgt af oprettelsen af en Amazon QuickSight-bruger, der skal bruges til at få adgang til den analytiske indhold. Herefter skal .NET-koden udvikles til at integrere det analytiske indhold.

Konfiguration af Amazon Cognito-brugerpool

Amazon Cognito-brugerpoolen giver brugerne mulighed for at logge ind i applikationen. Når brugeren er blevet autentificeret, er applikationen i stand til at foretage opkald til Amazon QuickSight APIs for at integrere det analytiske indhold. For at konfigurere Amazon Cognito-brugerpoolen skal brugerne oprette et identitetspool i AWS Management Console. Dette identitetspool skal være forbundet med brugerpoolen, som skal bruges til at autentificere brugerne.

Oprettelse af Amazon QuickSight-bruger

Amazon QuickSight-brugeren skal bruges til at få adgang til det analytiske indhold, der skal integreres i applikationen. Brugeren skal have de korrekte adgangsrettigheder for at sikre, at indholdet er autoriseret og synligt. For at oprette en Amazon QuickSight-bruger skal brugerne oprette en Amazon QuickSight-bruger i Amazon QuickSight-konsollen. Brugeren skal være forbundet med det samme Amazon Cognito-identitetspool som applikationen.

Udvikling af .NET-kode

Når Amazon Cognito-brugerpoolen og Amazon QuickSight-brugeren er konfigureret, kan brugerne begynde at udvikle .NET-koden til at integrere indholdet i applikationen. Koden skal inkludere de legitimationsoplysninger for Amazon QuickSight-brugeren samt Amazon QuickSight API-opkald. Derefter kan brugerne foretage opkald til API’en og integrere det analytiske indhold i applikationen.

KeyCores tilbud

KeyCore tilbyder både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe dig med dine AWS-behov. Vores erfarne team af udviklere og rådgivere kan hjælpe dig med dine dataanalyseprojekter og sørge for, at dine .NET-applikationer er korrekt integreret med Amazon QuickSight analytics. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at komme i gang med dit projekt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle blog om store data fra Amazon Web Services

Amazon Redshift Serverless gør det let at køre og skalere analyser hurtigt uden at skulle administrere datavarehus klynger. Takket være Redshift Serverless kan dataanalytikere, udviklere, forretningsspecialister og datascience-specialister få adgang til indsigter fra data ved at indlæse og forespørge data varehuset.

Encored Technologies har bygget serverløse begivenhedsbaserede data pipelines med AWS. Dette er et samarbejdskabt gæsteblogindlæg af SeonJeong Lee, JaeRyun Yim, og HyeonSeok Yang fra Encored Technologies. Encored Technologies er et energiteknologiselskab fra Korea som hjælper kunderne med at generere mere indtægt og reducere omkostninger i branchen for fornybar energi gennem at levere forskellige AI-baserede løsninger. Encored udvikler maskinlærings (ML) applikationer til prædiktion af elpriser.

Dask på AWS hjælper med at bygge effektive, tværregionale, I/O-intensive arbejdsbyrder. Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) er et eksempel på en skalerbar løsning, der forbliver økonomisk fordelagtig for større datamængder. Amazon Sustainability Data Initiative (ASDI) bruger mulighederne i Amazon S3 og Amazon Athena til at behandle og analysere bæredygtighedsdata.

Amazon EMR på Amazon EKS er et tilbud fra Amazon EMR der gør det muligt at køre Apache Spark-applikationer på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) på en effektiv måde. EMR runtime til Apache Spark øger ydeevnen så dine jobs kører hurtigere og koster mindre. Apache Spark hjælper kunder med hurtigt, pålideligt og omkostningseffektivt at behandle og analysere data.

For at overholde reglen om transparens i dækning, som den blev endeligt vedtaget af Center for Medicare og Medicaid Services (CMS) i oktober 2020, kræver sundhedsselskaberne at give klare og præcise oplysninger om fordele, omkostninger og dækningsdetaljer til forbrugerne. For at opfylde denne krav, skal sundhedsselskaberne give data i et format, som forbrugerne kan forstå. AWS Glue gør det let at udtrække, transformere og indlæse data fra forskellige kilder som Amazon S3, MongoDB og mere.

SOCAR håndterer store IoT-data med Amazon MSK og Amazon ElastiCache for Redis. SOCAR er et førende selskab inden for bilsdeling og leasing i Korea som håndterer store mængder af reeltids-IoT-data. For at behandle disse data i realtid, bruger SOCAR Amazon MSK og Amazon ElastiCache for Redis.

For at analysere data hurtigt og sikkert bruger Amazon Redshift Amazon Redshift Query Editor V2 som et webbaseret værktøj der gør det muligt at indlæse og forespørge data i dit datavarehus. Den tilbyder funktioner såsom single sign-on til godkendelse, query/fil editor til data management og query-historie til auditability.

Amazon Managed Workflows for Apache Airflow (Amazon MWAA) er en manageret orkestreringsservice som gør det let at opsætte og drive end-to-end data pipelines. Amazon MWAA støtter Apache Airflow versioner (v1.10.12, v2.0.2, og v2.2.2). Nylig tilføjede Amazon understøttelse for Apache Airflow v2.4.3 med Amazon MWAA.

Som organisationer vokser, har de ofte hundreder af konti at håndtere. Når der ikke er et unifikt dashboard, skal administratorerne manuelt aktivere hver konto for at se og administrere support cases. For at forenkle denne proces kan du med AWS Security Hub multi-account view bygge en analytics pipeline til at overvåge flere konti fra en enkelt konsol.

Real-time anomalidetektion er et brugstilfælde til at opdage og markere usædvanlig adfærd i streaming data så det opstår. Online maskinlærings (ML) algoritmer er populære til dette brugstilfælde fordi de kan tilpasse sig en ændring baseline og ikke er afhængige af eksplicitte regler. Amazon Kinesis Data Analytics bruger Random Cut Forest (RCF) algoritme til real-time anomalidetektion.

Hos KeyCore kan vores team af eksperter hjælpe dig med at implementere løsningerne beskrevet i dette blogindlæg. Vores team leverer både professionelle tjenesteydelser og managed services. Vi har erfaring og færdigheder til at designe, bygge og administrere dine AWS-arkitekturer og sikre maksimal ydeevne og pålidelighed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværk og indholdslevering med AWS

AWS tilbyder en række tjenester, der hjælper organisationer med at bygge, implementere og vedligeholde sikre netværk til deres applikationer. Én sådan tjeneste er NetDevOps, som giver en automatiseret og orkestreret måde til at administrere netværksændringer på AWS. Det reducerer tiden til at implementere nye netværk, hvilket fører til en hurtigere implementeringscyklus, som giver organisationer mulighed for bedre at tjene deres kunder og være konkurrencedygtige.

AWS re:Inforce

AWS re:Inforce er en sikkerhedskonference, som hjælper udviklere og brugere med at lære om de nyeste løsninger inden for sikkerhed, overholdelse, identitet og privatliv. Deltagerne har mulighed for at deltage i hundredvis af tekniske og ikke-tekniske sessioner samt udforske de forskellige sikkerhedsrelaterede løsninger, der tilbydes af AWS.

NAT-gateways

NAT-gateways er et højt tilgængeligt og vandret skalerbart tjeneste til netværksadresseoversættelse (NAT) fra AWS. Det gør det muligt for instanser i private underniveauer at oprette forbindelse til ressourcer uden for underniveauerne ved hjælp af NAT-gateways IP-adresse. Det giver også mulighed for at skalere egress trafikmønstrene ved at knytte flere IP-adresser til en NAT-gateway.

KeyCore og AWS Netværk og Indholdslevering

Hos KeyCore er vi AWS-eksperter, der leverer professionelle og managed services til vores kunder. Vi kan hjælpe dig med at udnytte de netværks- og indholdsleveringstjenester, som AWS tilbyder, såsom NetDevOps, AWS re:Inforce og NAT-gateways. Vores team af erfarne professionelle kan hjælpe dig med at oprette, implementere og vedligeholde sikre netværk til dine applikationer. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Beregningsblog

Brug af AWS EventBridge, AWS Cloud Development Kit (CDK) og AWS Fargate til at opbygge en begivenhedsstyret arkitektur

Mange applikationer i dag indeholder såvel serverløse som containeriserede arbejdsbyrder. Når din applikation vokser i kompleksitet, opstår der et krav om at integrere de to arkitekturer og udvide serverløse egenskaber til eksisterende containeriserede arbejdsbyrder på AWS. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man udnytter AWS EventBridge, AWS Cloud Development Kit (CDK) og AWS Fargate til at opbygge en begivenhedsstyrt arkitektur, der udnytter både serverløse og containeriserede arbejdsbyrder.

Derudover vil vi undersøge tre tilgange til opsætning af en API til sikker overførsel af indhold til Amazon S3-bucket via HTTPS. Dette kan være utroligt nyttigt til scenarier, hvor du har brug for en tjeneste til lagring og håndtering af data, men ikke ønsker overhead af en dedikeret API eller klientapplikation.

Udnyttelse af EventBridge til begivenhedsstyrt arkitektur

I hjertet af afkobling af tjenester er EventBridge, en serverløs regelmotor, der giver dig mulighed for at forbinde forskellige applikationer og tjenester fra AWS og fra din egen kode. Det er en begivenhedsbuss, der kan detektere og reagere på begivenheder fra dine applikationer og AWS-tjenester. EventBridge fungerer som kilden til sandheden og giver dig mulighed for at oprette en begivenhedsstyrt arkitektur, der er meget mere skalérbar og udbyggelig end en traditionel monolitisk arkitektur.

Ved hjælp af EventBridge kan du nemt integrere dine eksisterende containeriserede arbejdsbyrder med en ny begivenhedsstyrt arkitektur. Bloggen forklarer, hvordan man bruger EventBridge og AWS CDK til at opbygge en modulær arkitektur med tjenester adskilt fra hinanden.

Upload filer til S3 med en API

Det andet emne, der diskuteres i denne blogpost, er sikkert overførsel af indhold til en Amazon S3-bucket uden at skulle opbygge en dedikeret API eller klientapplikation. Vi vil undersøge tre forskellige tilgange til at opsætte en API til dette:

1. Ved hjælp af Amazon API Gateway og AWS Lambda kan du oprette et API-slutpunkt, som kan acceptere en overførselsanmodning og behandle filen i overensstemmelse hermed.
2. Alternativt kan du bruge Amazon S3 Transfer Acceleration-funktionen og uploade filer direkte fra klientapplikationen.
3. Endelig kan du udnytte Amazon CloudFront’s tilpassede originale funktion til at oprette en API, der kan acceptere en overførselsanmodning og behandle filen i overensstemmelse hermed.

Hver af disse metoder har sine egne brugssager og fordele, og afhængigt af dine specifikke applikationskrav kan en tilgang være mere egnet end den anden.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten ved administration af containere og behovet for at udvide serverløse egenskaber til eksisterende containerarbejdsbyrder. Vores erfaring med AWS EventBridge og CloudFormation hjælper vores kunder med at opbygge en begivenhedsstyrt arkitektur, der udnytter både serverløse og containeriserede arbejdsbyrder. Derudover hjælper vi også kunder med at integrere deres eksisterende applikationer med Amazon S3 og konfigurere en API til sikkert at overføre indhold via HTTPS.

Uanset om du lige er begyndt eller allerede har en eksisterende applikation, kan KeyCore hjælpe dig med at opbygge en sikker og pålidelig skyinfrastruktur, der opfylder dine forretningsmæssige krav. Vores tjenester og managed services-tilbud vil give den ro i sindet, at dine skyapplikationer og infrastruktur kører sikkert og effektivt. For mere information om KeyCore og vores tilbud, besøg venligst vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Brugeranalyse til forbedring af videospilningskvalitet med Amazon IVS

Optagelse og bevarelse af seernes opmærksomhed er en stigende udfordring for indholdsdistributører. Investering i interaktivt indhold kan holde seerne engagerede længere, men denne ekstra investering kan gå tabt, hvis seerne oplever problemer med afspilning. Amazon Interactive Video Service (Amazon IVS) er en administreret live streaming-løsning, der gør det let for kunderne at oprette, administrere og skalere live streaming-video til enhver enhed uden behov for kompleks video-infrastruktur.

Amazon IVS er tæt integreret med AWS-analyseværktøjer som Amazon CloudWatch og Amazon Kinesis Video Streams for at give kunderne dybtgående indsigt i deres streaming-ydeevne. Amazon CloudWatch kan bruges til at overvåge sundheden af ​​streaming-endepunkter og se nøgletal som antallet af seere, antallet af billeder pr. Sekund (FPS), antallet af droppede billeder og buffertiden. Med Amazon Kinesis Video Streams kan kunderne inspicere videokvaliteten af ​​deres live stream med en indbygget videoanalyse-API. Kunden kan bruge API’en til at få adgang til detaljer om lav niveau om videoen, såsom opløsning, bitrate, fps og pakke tab ratio.

Kunderne kan også analysere videoens ydeevne og problemer med afspilning for at identificere tendenser og mønstre. Amazon IVS giver kunderne afspilningsdiagnostik for hurtigt at identificere problemet, der påvirker videostrømmens kvalitet. Amazon IVS-playback diagnostik konsollen giver kunderne synlighed i deres streaming-ydeevne samt muligheder for overvågning og alarmerende afspilning. Med konsollen kan kunderne hurtigt identificere årsagen til afspilningsproblemer, såsom langsom opstartstid, dårlig billedkvalitet og forbindelsesproblemer. Dette gør det lettere for kunderne at løse streamingproblemer hurtigt og effektivt.

Hos KeyCore har vi stor erfaring med Amazon IVS og AWS-analyseværktøjer. Vi kan hjælpe dig med at opsætte dit overvågningssystem til streamingydeevne hurtigt og effektivt, så du altid har streamingydeevnen på det højeste niveau. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din streamingydeevne.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage-blog: Oversættelse

AWS Storage Blog – Canva, Amazon EBS Volume Metrics og Automation

Canva, et online design-værktøj, der giver brugere verden over mulighed for at designe, redigere og offentliggøre alt, hvad de kan forestille sig, er et godt eksempel på kraften af at køre produktionsworkloads på AWS. Ved at udnytte tjenester som Amazon S3, Amazon ECS, Amazon RDS og Amazon DynamoDB, sparer Canva over 3 millioner dollars årligt i Amazon S3-udgifter.

Forbedring af applikationssikkerhed og tilgængelighed

Valget af de korrekte målinger, der skal overvåges, og opsætningen af ​​alarmer i tilfælde af behov, er afgørende for, at kunderne opnår mål om applikationssikkerhed og tilgængelighed. Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) leverer en suite af målinger, der kan bruges sammen med AWS Fault Injection Simulator til at hjælpe kunder med at opbygge en robust infrastruktur. Denne simulator kan hjælpe med at indsprøjte fejl i et kontrolleret miljø for at hjælpe kunderne med at forstå, hvordan deres applikationer opfører sig i tilfælde af reelt nedbrud.

Automatisering af CloudWatch Dashboard-oprettelse for Amazon EBS Volume KPIs

Virksomheder drager stor fordel af at optimere block-lagringsydelsen i skyen. Ud over hurtigere og mere pålidelig dataadgang til at understøtte kritiske forretningsoperationer og realtime-applikationer, kan de også opnå besparelser ved at øge den operative effektivitet og reducere behovet for yderligere ressourcer. Ved hjælp af automatisering af CloudWatch-instrumentbrættet kan virksomheder hurtigt få synlighed i deres Amazon EBS-performance KPIs og træffe proaktive skridt for at løse eventuelle problemer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan sikre, at virksomheder udnytter hele udvalget af AWS-lagertjenester med vores professionelle og managede tjenester. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe dig med at identificere de bedste tjenester til dine forretningsbehov og oprette en komplet strategi for udnyttelse af dem. Vi kan hjælpe dig med at automatisere oprettelsen af ​​dit CloudWatch-instrumentbræt, samt overvåge og administrere Amazon EBS Volume-målinger og alarmer. Med vores assistance kan du sikre, at dine applikationer er robuste og pålidelige, mens du også udnytter alle de besparelser, der er knyttet til AWS-lagertjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

Nye blogindlæg fra AWS Partner Network (APN)

Forbedr din sikkerhedsposition med Claroty xDome-integration med AWS Security Hub

Digital transformation af industrielle systemer forbinder operational technology (OT) med internettet, IT-systemer og løsninger, hvilket gør dem mere modtagelige for malware og ransomware. Claroty xDome og AWS Security Hub giver sikkerheds- og sårbarhedsovervågning og synlighed for sikkerhedshændelser for operationelle teams. Med denne integration hjælper KeyCore kunder med at forbedre deres sikkerhedsposition ved at udnytte den kraftfulde kombination af AWS Security Hub og Claroty xDome.

Hvornår skal du bruge en grafdatabase som Neo4j på AWS

Grafdatabaser er gode til at løse problemer relateret til tilsluttede data, repræsentere data som noder og afdække relationer mellem data, som andre tilgange ikke kan. AWS- og Neo4j-eksperter undersøger fire typer databaser og deres mest almindelige anvendelser. Industrier kan bruge grafdatabaser som en del af en AWS-arkitektur. KeyCore kan hjælpe kunder med at vurdere deres data og bestemme, hvornår og hvordan de skal bruge grafdatabaser i deres AWS-arkitektur.

Næste generations Kubernetes-administrationsansøgninger til håndtering af hybrid- og edge-applikationer

For at udnytte skyen fuldt ud skal kunder have vigtig infrastruktur kørende straks, med automatiseret administration og drift. Rafay Systems leverer et højt niveau af automation, sikkerhed, bæredygtighed og governance oven på Amazon EKS. Mange kunder bruger Amazon EKS og udnytter Rafay til at forenkle deres livscyklushåndtering, applikationsdeployment og governance-krav til containeriserede apps, der kører i EKS. KeyCore kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres sky, udnytte Amazon EKS og Rafay til at administrere deres hybrid- og edge-applikationer.

Forenkling af blockchain-tokenisering med HCLTech OBOL og AWS

Tokenisering baseret på blockchain er en kraftfuld måde for virksomheder at nå nye kunder på grund af den tillid og finansielle inklusion, der fremmes af blockchain. HCLTechs OBOL er en no-code/low-code tokeniseringsplatform, der er nem at integrere og designet til at blive deployeret på AWS. OBOL giver virksomheder en rig brugergrænseflade til at oprette og bruge tilpassede tokens. KeyCore kan hjælpe kunder med at forenkle tokeniseringsrejsen ved at udnytte den kraftfulde kombination af HCLTech OBOL og AWS.

Infor OS på AWS accelererer intelligente erhvervsløsninger med AI og datakapaciteter

Infor OS er en digital forretningsplatform, der forbinder Infor’s forskellige softwareprodukter og løsninger fra tredjepart. Det giver understøttelse af AI/ML, integration, hyperautomatisering, applikationsudvikling, datahåndtering og analytics. Infor OS på AWS kan hjælpe virksomheder med at tackle brugssager til innovation og låse den fulde potentiale i deres data. KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte kombinationen af Infor OS og AWS til at accelerere deres intelligente erhvervsløsninger.

Vellykkede decentraliserede kliniske forsøg: en sand mulighed med AWS i den post-pandemiske æra

Decentraliserede kliniske forsøg (DCTs) sætter patienten i centrum af forsøgsoplevelsen og bruger digitale teknologier til at adressere udfordringerne ved traditionelle kliniske forsøg. SourceFuse udnytter AWS til at opbygge løsninger, der skal omdanne klinisk forskning. KeyCore kan hjælpe kunder med at bruge AWS til at gøre vellykkede decentraliserede kliniske forsøg til en sand mulighed i den post-pandemiske æra.

Optimering af energifodspor med edge-analytics og artificielt intelligens af ting med Bosch Phantom

Organisationer bruger miljømæssige, sociale og governance (ESG)-kriterier til at reducere energiforbruget og øge effektiviteten. Bosch løser dette problem med hjælp af edge-analytics, maskinlæring og kernekomponenter for Internet of Things (IoT), som er leveret af AWS. Bosch Phantom hjælper med at udtrække informationer uden at trænge ind. KeyCore kan hjælpe kunder med at optimere deres energifodspor gennem Bosch Phantom, udnytte den kraftfulde kombination af edge-analytics, AIoT og AWS.

Hvordan interne udviklerplatforme bygget med AWS Proton hjælper med at opnå DevOps-bedste praksis

Platformteknologi kan forbedre udviklerens oplevelse ved at give den rigtige sæt værktøjer, teknologier og skabeloner i et selvbetjeningsportal. Redapt opretter interne udviklerplatforme, der giver ansøgningsudviklere magt samtidig med, at de leverer sikre og omkostningseffektive miljøer. Redapt bruger AWS Proton, en AWS-managed service, til at implementere IDP-funktioner til løbende drift. KeyCore kan hjælpe kunder med at oprette og bruge interne udviklerplatforme bygget med AWS Proton til at opnå DevOps-bedste praksis.

Nye AWS-ambassadører fra Q1 2023 og seneste ambassadøractiviteter

AWS Ambassador Program er et internationalt fællesskab af tekniske eksperter, der deler deres AWS-ekspertise online og offline. De forfatter blogindlæg og whitepapers, skaber offentlige præsentationer og bidrager til open source-projekter. De evangeliserer AWS via sociale medier og faciliterer videndeling ved at præsentere på konferencer, lede workshops og være vært for brugergruppearrangementer. KeyCore kan hjælpe kunder med at bruge AWS Ambassador Program til at få adgang til en levende verdensomspændende kommune af tekniske eksperter.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blogg

Den skiftende rolle for den Chief Trade-Off Officer: Et dyk ned i DJ-analogien

Det kan være svært at gøre alle glade, især som leder af en stilling som ‘Chief Trade-Off Officer’ (CTO). Med kunsten at være DJ som en god analogi til CTO’s rolle – at balancere flere opgaver, behov og kunder på én gang – undersøger denne artikel ideen om at introducere binære indstillinger i mixet.

DJ-analogien

DJ-analogien kan bruges til at demonstrere CTO’s rolle i at balancere flere opgaver og gøre alle glade. En DJ skal styre mange variable – volumen, bas, diskant osv. – som alle kommer med deres egen sæt handelsaftaler. For at gøre opgaven lettere foreslår vi, at alle de komplekse glidere på deres mikserblad erstattes med binære kontakter: on / off. Med dette kan CTO fokusere på de vigtigste opgaver, såsom at forstå kundernes behov, forstå projektets kontekst og definere de rigtige handelsaftaler.

Være agil

Ofte betyder det at være agilt, at man skal gøre kompromiser. Det er vigtigt for CTO at kunne vurdere situationen og træffe de rigtige beslutninger hurtigt, samtidig med at man forstår projektets kontekst. CTO skal også kunne forstå kundens behov og hvordan de kan opfyldes hurtigt. Dette kræver evnen til at være i stand til at vurdere situationen og træffe de rigtige beslutninger hurtigt, samtidig med at man forstår projektets kontekst.

KeyCores rolle i CTO’s rolle

Hos KeyCore forstår vi, at det kan være svært for organisationer at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til deres enterprises strategi. Det er derfor, vi er her for at hjælpe. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, der kan hjælpe vores kunder med at træffe de bedste beslutninger for deres forretning. Vores hold er meget avanceret i AWS og kan give tekniske detaljer og / eller referencer til AWS-dokumentation eller kodesnippets i CloudFormation YAML eller API-opkald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3. Vi kan hjælpe organisationer med at navigere den skiftende rolle for CTO ved at give de ressourcer og ekspertise, de har brug for, for at træffe de rigtige beslutninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversættelse af indhold

Skalering af beregningsressourcer til behandling af Celery-opgaver med AWS Batch

Mange applikationer udnytter distribuerede opgave systemer som Celery til at håndtere asynkront arbejde. Når computerkrævende opgaver tilføjes arbejdsbyrden, kan det dog være svært at skalere beregningsressourcerne op for at holde trit med efterspørgslen. AWS Batch kan give løsningen, hvilket giver mulighed for at skalere ressourcerne efter behov for at håndtere arbejdsbyrden.

Brug af AWS Batch med Celery

Ideen bag brug af AWS Batch med Celery er at frigøre de computerkrævende opgaver fra den primære Celery-proces og sende dem til AWS Batch til behandling. For at opnå dette skal du oprette en brugerdefineret Celery-opgave kø og en brugerdefineret AWS Batch job kø til hver af de computerkrævende opgaver. Dette vil give dig mulighed for at skalere beregningsressourcerne op og ned efter behov. Processen er som følger:

 • Opret en brugerdefineret Celery-opgave kø
 • Registrer den brugerdefinerede Celery-opgave kø
 • Opret AWS Batch job køen
 • Opret AWS Batch job definitionen
 • Send AWS Batch jobbet
 • Vent på, at jobbet er færdigt
 • Hent resultaterne

Når du har oprettet AWS Batch job køen og job definitionen, kan du sende jobbet til køen, og det vil blive behandlet af AWS Batch-tjenesten. Tjenesten vil skalere op og ned afhængigt af efterspørgslen, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for beregningsressourcer. Du kan også oprette automatisk skalering regler for dine job køer, så de ressourcer, der er allokeret til dem, justeres automatisk for at matche arbejdsbyrden.

KeyCores ekspertise

På KeyCore kan vores erfarne AWS-konsulenter hjælpe dig med at oprette Celery-opgaver og integrere dem med AWS Batch. Vores team kan vejlede dig gennem processen, fra opsætningen af den brugerdefinerede Celery-opgave kø til oprettelsen af AWS Batch job køen og job definitionen. Vi kan også hjælpe dig med at oprette automatisk skalering regler for dine job køer for at sikre, at dine beregningsressourcer skalerer korrekt for at imødekomme efterspørgslen.

For at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte AWS Batch til at håndtere Celery-opgaver, kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Raiffeisen Bank International (RBI) har et multi-account AWS-miljø, der kræver central logning af alle sessioner etableret til Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser. For at opfylde dette krav har RBI brugt AWS-tjenester som AWS Session Manager, Amazon CloudWatch og Amazon Simple Queue Service (SQS). AWS Session Manager bruges til centralt at administrere EC2-instanssessions.

Amazon CloudWatch bruges til overvågning og revision af sessioner, og Amazon SQS bruges til asynkront at propagere sessiondata, når en session er begyndt. Denne løsning giver compliance og auditlogning for alle sessioner på tværs af alle konti og kan hjælpe RBI med at sikre, at deres centrale sikkerheds-guardrails overholdes.

Hos KeyCore har vi et hold af AWS-certificerede fagfolk med dyb erfaring med AWS-tjenester som AWS Session Manager, Amazon CloudWatch og Amazon SQS. Vores konsulenter og ingeniører kan hjælpe dig med at oprette guardrails i dit multi-account AWS-miljø og sikre compliance med dine sikkerhedspolitikker.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

I dagens hurtige verden med stadig vækst er det vigtigt for virksomheder at udnytte mulighederne inden for Amazon Web Services (AWS) til at forbedre deres drift. Hos KeyCore står vores team af AWS-eksperter klar til at hjælpe jer med at designe og implementere de bedste AWS-løsninger til jeres organisation. Vores team har stor erfaring med maskinlæring, AI-assisteret annoncering, markedsføring og ordrehåndtering – alle nøglekomponenter i en vellykket drift. Med vores hjælp kan du sikre, at din organisation kører så effektivt og effektivt som muligt.

For eksempel kan kunderne bruge Long Short Term Memory (LSTM) maskinlæringsmodeller til at forudsige potentiale fejl eller tilbagetrækninger i bildele. Disse forudsigelser kan overgå eksisterende manuelle processer og hjælpe kunderne med at træffe informerede beslutninger. AI-assisteret annoncering af medicinske billeder ved hjælp af MONAI Label på AWS kan hjælpe med at strømline processen med billedannotering, hvilket hjælper med at sikre, at AI-modellerne er opdaterede og præcise.

Derudover kan CDP-integration med Amazon Marketing Cloud hjælpe virksomheder med at udnytte 1P signal til at levere relevante annoncer og forbedre deres ROI. Endelig kan virksomheder bruge flere forskellige værktøjer fra Amazon Web Services (AWS) – såsom Amazon SageMaker, Amazon Comprehend, Amazon Rekognition og Amazon Textract – til at vælge den bedste automatiske maskinlæringsløsning til deres produktion.

Vi hos KeyCore ser frem til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit AWS-setup.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace

Brug af InfinStor MLflow med Amazon SageMaker Studio til maskinlæringsforsøg

I denne artikel undersøger vi, hvordan man bruger InfinStor MLflow med Amazon SageMaker Studio til at eksperimentere, samarbejde, træne og køre inferens med denne ML-platform. Med denne løsning behøver brugerne ikke at skrive speciel kode til eksperimentovervågning eller modellering. InfinStor MLflow leverer overvågnings- og modelleringsemnet af platformen, og SageMaker Studio leverer Notebook- og fjern IPython-kerneemnet.

Eksperimentovervågning og modellering med InfinStor MLflow

InfinStor MLflow tilbyder brugerne et sæt værktøjer, der gør det let at overvåge og administrere maskinlæringsforsøg. MLflow tilbyder et væld af funktioner, såsom eksperimentovervågning, modellering og integration med andre værktøjer. Med MLflow kan brugerne let overvåge deres forsøg, samarbejde med kolleger og gemme deres modeller. MLflow gør det også muligt for brugerne at gemme, søge og versionere deres modeller, så det er let at finde den rigtige model til opgaven.

Maskinlæringsforsøg med SageMaker Studio

SageMaker Studio tilbyder et kraftfuldt sæt værktøjer til udvikling og implementering af maskinlæringsmodeller. Med SageMaker Studio kan brugerne let oprette og administrere Notebooks, få adgang til fjernede computerkræfter og bruge SageMaker-algoritmer til at træne, evaluere og implementere modeller. SageMaker Studio forenkler også processen med at samarbejde med kolleger, da brugerne kan dele deres arbejde med autoriserede kolleger.

Konklusion og KeyCore-løsninger

Ved hjælp af InfinStor MLflow og Amazon SageMaker Studio kan brugerne let overvåge, administrere og samarbejde om maskinlæringsforsøg. KeyCore tilbyder et væld af professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe brugerne med at få mest muligt ud af deres ML-workflow. Vores ML-eksperter kan hjælpe brugerne med at optimere deres forsøg og modeller og også hjælpe brugerne med at få mest muligt ud af deres ML-platform. Kontakt os i dag for at lære mere om vores ML-løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, annonceringer og how-to-indlæg fra AWS

De seneste sikkerheds-, ID- og compliance-lanceringer fra AWS

Finde ændringer med den nye Finding History-funktion i Security Hub

AWS Security Hub hjælper sikkerhedsteam med at opdage og overvåge sikkerhedsfunderinger for at beskytte deres organisations aktiver. Som led i cloud security posture management hjælper Security Hub med at identificere og håndtere sikkerhedsfunderinger på en hurtig og effektiv måde. Den nye Finding History-funktion i Security Hub tilbyder yderligere kontrol over ændringer af sikkerhedsfunderinger.

Dette værktøj giver kunderne mulighed for at se en komplet liste over alle fund, herunder dem, der allerede er blevet løst, og dem, der stadig er udestående. Det giver også kunderne en kronologisk liste med alle aktiviteter, der er forbundet med et fund, såsom, hvornår det blev opdaget første gang, hvornår det blev løst, og hvem det blev tildelt. Desuden kan kunderne nu søge efter fund ved hjælp af tekst og filtrere dem efter forskellige kriterier, såsom fundtype og status.

Opfyldelsen af ​​AWS’ digitale suverænitetsløfte

Hos AWS er tillid fra kunder afgørende for virksomhedens succes. For at beskytte kundedata lancerede AWS Digital Sovereignty Pledge i november 2020. Denne forpligtelse giver kunderne en garanti for, at deres data forbliver inden for deres valgte region og aldrig overføres eller gemmes over landegrænser.

Som led i denne forpligtelse giver AWS kunderne forskellige værktøjer og ressourcer til at hjælpe dem med at opretholde kontrol over deres data. Dette inkluderer en detaljeret compliance-audit, en Data Access and Protection Policy og en klar proces til overvågning og rapport af enhver datatilgang til kundens valgte region.

Skanning af AWS Lambda-funktioner med Amazon Inspector

Amazon Inspector er et sårbarhedsstyring- og applikationssikkerhedsservice, der hjælper med at forbedre sikkerheden for arbejdsbelastningen. Med Amazon Inspector kan kunderne automatisk scanne applikationer efter sårbarheder og se en detaljeret liste over sikkerhedsfunderinger, der er organiseret efter alvorlighedsniveau. Derudover gives kunderne løsningsvejledninger.

Amazon Inspector-servicen tilbyder nu forbedrede skanningsmuligheder for AWS Lambda-funktioner. Dette inkluderer understøttelse af flere Lambda-funktioner i en enkelt scan, forlænget skannetid og muligheden for at scanne funktioner så ofte som en gang dagligt. Desuden kan kunderne nu se et enkelt dashboard for alle deres Lambda-funktionsskanninger og anvende tags til deres Lambda-funktioner for bedre organisation.

Overvågning af udløb af SAML Identity Provider-certifikater i Amazon Cognito User Pools

Amazon Cognito-brugerpools giver kunderne mulighed for at konfigurere tredjeparts SAML-identitetsudbydere (IdPs), så brugerne kan logge ind med deres IdP-legitimationsoplysninger. Amazon Cognito-brugerpools bruger SAML IdP’s offentlige certifikat til at verificere signaturen. For at sikre sikkerheden ved autentificering skal kunderne overvåge udløbet af SAML-IdP-certifikater.

Amazon Cognito-brugerpoolen tilbyder nu en ny funktion, der giver kunder mulighed for at blive underrettet om udløb af SAML-IdP-certifikater. Når et udløbet certifikat registreres, sender Amazon Cognito-brugerpoolen en automatiseret underretning til kunderne, som derefter kan handle for at erstatte det udløbne certifikat og sikre den fortsatte sikre autentificering af brugere.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan hjælpe kunder med at navigere i de seneste sikkerheds-, ID- og compliance-lanceringer fra AWS. Vores team af certificerede AWS-udviklere, cloud-arkitekter og DevOps-ingeniører har erfaring med at hjælpe kunder med at adoptere og implementere AWS-tjenester. Vi holder os opdateret om de seneste AWS-nyheder og tilbud, så vi kan hjælpe kunder med at udnytte de nye funktioner og sikre et sikkert miljø. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web- og Mobiludvikling

AWS AppSync er en fuldt administreret skytjeneste, der giver udviklere mulighed for at oprette GraphQL-API’er. API’er, der er oprettet med AppSync, genererer en offentlig endpoint til sikkert at få adgang til, manipulere og kombinere data fra forskellige kilder. Ved at bænkemærke din mobilapp med rootede Android Private Devices og AWS Device Farm kan du forbedre appydelsen ved at låse værktøjer op, som kan analysere appen. Amplify UI tilbyder desuden et cloud-forbundet StorageManager-UI-element, der giver brugerne mulighed for at overføre og administrere filer til skyen.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe dig med at opbygge, administrere og optimere dine applikationer. Vores team af certificerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at opbygge og designe sikre GraphQL-API’er med AWS AppSync, bænkemærke og optimere dine mobile applikationer og bruge Amplify UI StorageManager-komponenten til filadministration. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Overvåg reeltidsmålinger ved hjælp af granulære adgangsregler i Amazon Connect

Introduktion

Kontaktcentersupervisorer, ledere, compliancerepræsentanter, arbejdskraftsanalytikere og andre kan overvåge kontaktcentrets reelle performance, herunder agenter, køer og routingprofilers ydeevne, ved hjælp af reeltidsmålere på Amazon Connect-konsollen. En stadigt skiftende fortroligheds- og regulerende ramme har gjort det nødvendigt at give granulære adgangsregler for brugere for at beskytte sensitiv og fortrolig data.

Granulære adgangsregler i Amazon Connect

Amazon Connect leverer nogle vigtige funktioner til at hjælpe med at administrere brugerprivilegier med granulære adgangsregler. Disse funktioner leveres af Amazon Cognito, AWS IAM og Amazon Connect-roller. Amazon Cognito hjælper med at oprette en brugerpool af autentificerede brugere og leverer en identitetsudbyder til at holde styr på dem. Med AWS IAM kan Amazon Connect-administratorer oprette IAM-roller til deres brugere og definere rettigheder for hver rolle. Amazon Connect-roller bruges til at definere brugerprivilegier inden for Amazon Connect.

Overvåg reeltidsmålinger ved hjælp af granulære adgangsregler i Amazon Connect

Amazon Connect giver supervisors, ledere, compliancerepræsentanter, arbejdskraftsanalytikere og andre brugere mulighed for at overvåge kontaktcentrets reelle performance. Amazon Connects reeltidsdashboard giver målinger af agenter, køer og routingprofilers ydeevne. Granulære adgangsregler kan sikre, at kun de nødvendige brugere har adgang til dashboardet. Amazon Cognito, AWS IAM og Amazon Connect-roller kan bruges til at definere brugerprivilegier og adgang for at sikre, at sensitiv og fortrolig data er beskyttet.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester relateret til Amazon Connect og granulære adgangsregler. Vores team af AWS-certificerede professionelle har erfaring og teknisk ekspertise til at hjælpe dig med at implementere Amazon Connect og konfigurere granulære adgangsregler. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af Amazon Connect.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovering i den offentlige sektor

Innovating i offentlig sektor

Offentlige organisationer investerer i teknologier, der forbedrer medlemmers oplevelse og øger effektiviteten og effektiviteten af processer. Cloud-teknologi kan hjælpe med dette, og denne artikel diskuterer to måder, hvorpå AWS ISV-partnere muliggør succes i den offentlige sektor, samt hvordan geospatial query-latens kan sænkes fra minutter til sekunder ved hjælp af Zarr på Amazon S3.

Forbedring af kreditforeningens medlemsopplevelse med cloud transformation

Kreditforeninger søger efter måder at gøre deres processer og praksis mere effektive og effektive for at imødekomme medlemmernes behov. Én af disse måder er at flytte arbejdsbyrder til skyen. Cloud transformation kan tilbyde mange fordele, fra besparelser til forbedret lagring og tilgængelighed. Kreditforeninger kan bruge ressourcer som Credit Union Cloud Ecosystem for at komme i gang med deres cloud transformation rejse og gøre processen så glat og hurtig som muligt.

Muliggøre succes for AWS ISV-partnere i den offentlige sektor

AWS ISV-partnere arbejder sammen med offentlige organisationer for at accelerere adoptionen af nye tjenester og teknologier uden behov for at udvikle og vedligeholde deres egne applikationer. AWS-partnerteamet tilbyder to vigtige måder at støtte ISV-partnere på, med det formål at hjælpe dem med både at reducere omkostningerne og øge salget. Dette muliggør en hurtigere digital transformation og forbedrede resultater for borgerne.

Formindskning af geospatial query-latens med Zarr på Amazon S3

Mange regerings- og nonprofit-organisationer frigiver geospatiale data i komprimerede filformater, såsom NetCDF og GRIB. For at få det bedste ud af disse datasæt, er det nødvendigt at lade dem ligge på et sted og forespørge dataene virtuelt, kun downloade det undergruppe, der er nødvendigt. Zarr, et cloud-native format, er designet til at lette denne form for virtuel adgang til komprimerede stykker af data gemt på Amazon S3. Denne vejledning forklarer, hvordan man konverterer NetCDF-datasæt til Zarr ved hjælp af et Amazon SageMaker-notat og en AWS Fargate-kluster, og hvordan man forespørger den resulterende Zarr-butik, hvilket reducerer den tid, der kræves til tidsrækkeforespørgsler fra minutter til sekunder.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er en førende dansk AWS-konsulentvirksomhed, der leverer både professionelle tjenester og managed services. Vores eksperter kan hjælpe med alle aspekter af cloud transformations og digital transformations, lige fra at hjælpe kreditforeninger med at forbedre deres processer og praksis til at muliggøre succes for AWS ISV-partnere og formindske geospatial query-latensen. Vi har erfaring, ressourcer og værktøjer til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-teknologier, der forvandler din organisation og forbedrer borgernes resultater.

Læs de fulde blogs fra AWS

The Internet of Things på AWS – Officiel Blog

Yasser Alsaied, viceadministrator for AWS IoT, diskuterede for nylig strategi, forpligtelse og udsigter for IoT i en samtale med KeyCore. Han beskrev AWS’ fokus på at give kunder mulighed for at udnytte deres eksisterende investeringer i IoT, mens de hjælper dem med at skride hurtigere frem i deres rejse. Han fremhævede også AWS’ forpligtelse til at hjælpe kunder med at spare tid og penge, ved at give løsninger, der gør IoT lettere at implementere og administrere.

Den nye funktion med delte abonnementer i AWS IoT Core giver kunderne lastbalanceringsfunktioner for flere abonnerende MQTT-sessioner eller forbrugere. Denne funktion sender et offentliggjort meddelelse til kun én af sine abonnenter på tilfældig vis i stedet for at sende det til alle abonnenter som ikke-delte abonnementer gør. Med dette blogindlæg vil KeyCore vise kunderne, hvordan de kommer i gang med de nye delte abonnementer i AWS IoT Core.

Kunder kan opleve lange ventetider og dårlig rendering ydeevne, når de indlæser en 3D-scene i AWS IoT TwinMaker. For at hjælpe kunder med at løse deres problemer, forklarer dette blogindlæg, hvordan man kan konvertere modeller til 3D-tiles-standarden til streaming i en scene. KeyCore kan hjælpe kunder med at konvertere glTF til 3D-tiles, så de får den optimale streaming-oplevelse, mens de stadig sikrer, at deres 3D-modeller ser fantastiske ud.

Endelig har KeyCore den viden og erfaring til at hjælpe kunder med at udnytte deres IoT-løsninger optimalt. Vores team kan hjælpe kunder med at designe, opbygge og implementere deres løsninger, samtidig med at de udnytter alle de funktioner og værktøjer, som AWS har at tilbyde. Med KeyCores ekspertise kan kunder få deres IoT-løsninger op og køre hurtigt og omkostningseffektivt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top