Opsummering af AWS blogs for uge #19 i 2023

I uge 19 publiserede AWS 97 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstreaming

Hvad er nyt i skrivebords- og applikationsstreaming?

Leostream annoncerer støtte til Amazon WorkSpaces Core

I dag annoncerede Leostream Platform støtte til Amazon WorkSpaces Core. Med denne nye løsning kan organisationer provisionere, implementere og administrere Virtual Desktop Infrastructure (VDI) drevet af WorkSpaces Core direkte fra Leostream Remote Desktop Access Platform. Denne nye løsning kombinerer Leostreams platform med sikkerhed, global pålidelighed og økonomisk effektivitet af AWS-infrastrukturen.

Desuden drager brugerne fordel af forbedret fleksibilitet, da to organisationer ikke er nødt til at bruge samme kombination af infrastruktur, applikationslevering og sikkerhedspolitikker. Denne nye kapacitet giver organisationer mulighed for hurtigt at implementere og administrere VDI, samtidig med at brugerne har sikker adgang til de applikationer, de har brug for.

Gartner Digital Workplace Summit 2023 (EMEA)

Det er en spændende tid i End User Computing (EUC)-industrien. Organisationer adopterer hurtigt digitale arbejdspladsværktøjer for at imødekomme kravene fra deres hybrid- og fjerne ansatte. De har ikke kun brug for de rigtige værktøjer til at udføre deres arbejde, men de skal også sikre, at de udnytter deres investeringer mest muligt.

Gartner 2023 EMEA Digital Workplace Summit er det perfekte arrangement for disse organisationer. På topmødet får deltagerne et tæt kig på de seneste digitale arbejdsplads tendenser, samt bedste praksis for implementering og administration af digitale arbejdsplads løsninger. Eventen vil også have workshops, paneldiskussioner og keynotes fra brancheeksperter.

Brug af serverløse AWS-tjenester som ekstern autentificering for NICE DCV

NICE DCV er et højyttelses-fjernskærmsprotokol, der giver yderligere fleksibilitet til autentificering gennem DCV ekstern autentificering. For at en bruger skal få adgang til en sikker DCV-sessionsstrøm, skal de autentificeres mod skærmprotokollen. Typisk bruger DCV systemautentificering, som delegerer autentificering til det underliggende operativsystem.

Med brug af ekstern autentificering kan kunderne bruge serverløse AWS-tjenester som Amazon Cognito og Amazon API Gateway til at autentificere brugere mod en autentificeringsservice efter eget valg. Dette giver organisationerne mulighed for at autentificere mod brugerdefinerede systemer som LDAP eller Active Directory, samtidig med at de stadig kan drage fordel af sikkerheden og skalerbarheden af AWS-infrastrukturen.

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter stor erfaring med at hjælpe organisationer med at udnytte ydeevnen og kostnadseffektiviteten af deres digitale arbejdspladsløsninger. Vi kan hjælpe dig med at opsætte sikker autentificering til NICE DCV og ethvert andet skybaseret program, du kører på AWS-platformen. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversætte input

AWS SDK for Java-teamet er glade for at annoncere, at Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) URI-parsing er nu generelt tilgængelig i AWS SDK for Java 2.x. Med det nye parseUri() API og S3Uri-klassen kan udviklere nu let hente bucket, nøgle, region, stil og forespørgselsparametre med path-style og virtual-hosted-style S3-URI’er. Denne funktion kan forenkle processen med at arbejde med S3-ressourcer i et Java-miljø.

S3-URI-parsing er en metode, som udviklere kan bruge til hurtigt at få adgang til komponenterne i en S3-URI. Dette inkluderer bucket, nøgle, region, stil og forespørgselsparametre. Det er især nyttigt for applikationer, der muligvis arbejder med flere S3-ressourcer, da det hjælper med at organisere og få adgang til komponenterne hurtigt. Desuden kan parseUri() API nu bruges til at oprette et S3Uri-objekt fra en streng, der indeholder en S3-URI.

S3-URI-parsing kan hjælpe udviklere med hurtigt at få adgang til komponenterne i en S3-URI. Det er meget effektivt for applikationer, der arbejder med flere S3-ressourcer – for eksempel en applikation, der bruger flere buckets til forskellige datasæt. Med det nye API kan udviklere let hente bucket, nøgle, region, stil og forespørgselsparametre fra deres programmer. Desuden giver API’en en forenklet måde at få adgang til komponenterne i URI’en, i stedet for manuelt at parse strengen for den ønskede information.

De største fordele ved S3-URI-parsing er muligheden for hurtigt at få adgang til komponenterne i en S3-URI. Dette gør det lettere for udviklere at arbejde med flere S3-ressourcer i en enkelt applikation. Desuden hjælper API’en med at forenkle processen med at få adgang til komponenterne i URI’en, da det eliminerer behovet for manuelt at parse strengen for den ønskede information.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og tilbyder professionelle og administrerede tjenester. Vores hold af AWS-certificerede professionelle kan hjælpe dig med at sikre, at dine applikationer udnytter S3-URI-parsing optimalt. Uanset om du har brug for hjælp til at opsætte API’en eller integrere den i en applikation, kan vores team give ekspertise og branchens bedste praksis for at sikre, at din applikation kører problemfrit.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Automatiserede og forenklede SAP HANA-sikkerhedskopier med AWS Backup

SAP HANA-workloads, der kører på Amazon Web Services (AWS), er afgørende for virksomhedsdriften og håndterer kritiske forretningsprocesser, herunder finansiering, indkøb og løn. For at beskytte og sikre pålideligheden af ​​data inden for disse systemer, er der brug for et effektivt backup- og restore-tilgang. AWS Backup tilbyder et bekvemt og automatiseret løsning til dette krav, og denne artikel vil give en introduktion til, hvordan man bruger det.

Oversigt over AWS Backup

AWS Backup er en service, der hjælper kunderne med at automatisere og administrere sikkerhedskopier af deres AWS-ressourcer, såsom Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)-instanser, Elastic Block Store (EBS)-volymer, Amazon RDS-databaser og Amazon Redshift-kluster. Desuden giver AWS Backup kunderne mulighed for at oprette politikker til at automatisere sikkerhedskopier og administration af deres data.

AWS Backup er integreret med flere AWS-tjenester, såsom Amazon EBS, Amazon DynamoDB og Amazon RDS. Denne integration hjælper kunderne automatisk med at sikkerhedskopiere deres data i overensstemmelse med de definerede politikker. Desuden giver AWS Backup kunderne en forenklet konsol til at administrere deres sikkerhedskopier samt overvåge deres lagerforbrug.

Brug af AWS Backup til SAP HANA

AWS Backup kan bruges til at tage regelmæssige sikkerhedskopier af SAP HANA-databaser, der kører på AWS. AWS Backup hjælper kunderne med at konfigurere data-policer for SAP HANA-sikkerhedskopier, herunder regelmæssige sikkerhedskopier og on-demand-sikkerhedskopier. Derudover kan kunderne bruge AWS Backup til at bevare sikkerhedskopier i en bestemt periode.

AWS Backup er integreret med AWS Management Console, hvilket giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres SAP HANA-sikkerhedskopier. Desuden kan kunder bruge AWS Backup til at overvåge deres lagerforbrug og sikre, at deres sikkerhedskopier er i overensstemmelse med deres compliance-krav.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er et førende dansk AWS-konsulentfirma, der leverer både professionelle tjenester og managed services. Vores omfattende erfaring med AWS Backup gør det muligt for os at hjælpe kunderne med at konfigurere deres SAP HANA-sikkerhedskopier og sikre, at deres data er sikkert og pålideligt gemt. KeyCore kan også hjælpe kunderne med deres backup- og restore-behov og sikre, at deres data altid er sikker og sikker.

Med vores hjælp kan kunderne være sikre på, at deres data er beskyttet og pålideligt sikkerhedskopieret med AWS Backup. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte værdien af ​​AWS Backup til SAP HANA.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle maskinlæringsblog

Amazon Web Services (AWS) tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe virksomheder hurtigt og nemt at udvikle, træne og implementere maskinlærings (ML) modeller. Med Amazon SageMaker kan kunderne hurtigt spinne op og samarbejde om notebooks, udlåse indsigter fra data, der er gemt i Amazon S3 med Amazon Kendra, og operationalisere ML-modeller i produktion med Amazon SageMaker Model Registry. Desuden kan kunderne bruge TensorBoard til værtsbaseret debugging, reducere inferenstid med AWS Graviton og bruge Amazon QuickSight til at publicere prognostiske dashboards.

AWS bidrager til at demokratisere generativ AI, og for at hjælpe med det har selskabet open source-teknologien ESMFold, et sprogmodel til proteinstrukturvurdering på Amazon SageMaker. For at analysere unstructured sundhedsdata kan kunderne bruge Amazon HealthLake, en ML-drevet tjeneste, der omdanner, analyserer og opdager indsigter fra unstructured sundhedsdata.

Hos KeyCore er vi overbeviste om, at vores professionelle tjenester og managed services kan hjælpe virksomheder hurtigt og nemt at udvikle, træne og implementere ML-modeller på AWS. Med vores ekspertise i AWS kan vi udvikle skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine specifikke behov, og hjælpe dig med at udnytte ML-modeller til at udlåse forretningsindsigter. Vores team af eksperter tilbyder også dyb ekspertise i MLflow og hjælper dig med at opbygge og sikre ML-workflows. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer”

AWS fortsætter med løbende at forbedre deres produkter og introducere nye. For nylig annoncerede de en Serverless Innovation Day, introduktionen af Aurora I/O-Optimized Cluster Configuration og Storage-optimized Amazon EC2 I4g Instances. Derudover havde de en Week in Review, der opsummerer de seneste innovationer.

AWS Serverless Innovation Day er en gratis virtuelt arrangement, der finder sted den 17. maj. Under arrangementet kan deltagerne lære om, hvordan man moderniserer applikationer ved hjælp af AWS Serverless-teknologier og event-driven arkitekturer fra kunder, eksperter og ledere. Dette arrangement er en stor mulighed for at give byggere og tekniske beslutningstagere viden om AWS Serverless-teknologier som AWS Lambda, Amazon Elastic Container og mere.

AWS har også introduceret en I/O-Optimized Cluster Configuration for Amazon Aurora. Hundredtusinder af kunder har allerede valgt Aurora til at køre deres krævende applikationer på grund af dens høje ydeevne, tilgængelighed og MySQL / PostgreSQL-kompatibilitet. Denne nye konfiguration giver kunderne op til 40% besparelser på I/O-intensive applikationer.

AWS har også introduceret nye storage-optimized Amazon EC2 I4g Instances, der er drevet af AWS Graviton2-processorer. Disse instanser tilbyder op til 15% bedre databehandling end deres andre storage-optimized instanser, med op til 64 vCPU’er, 512 GiB hukommelse og 15 TB NVMe-lagring. Disse nye instanser er ideelle til storage-intensive applikationer.

AWS Week in Review opsummerer de seneste udviklinger i AWS-økosystemet. I den seneste gennemgang diskuterede de AWS-brugermeddelelser, det kommende Serverless-arrangement og mere. Gennemgangen giver et godt overblik over de seneste AWS-funktioner og er en stor ressource til at holde sig ajour med den stadigt skiftende AWS-suite.

Hos KeyCore kan vores AWS-certificerede konsulenter hjælpe dig med at udnytte de mange AWS-innovationer. Vores erfarne konsulenter kan hjælpe med alt fra serverless-arkitekturer til storage-intensive applikationer. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS bedst muligt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt Indholdet Ovenfor til en Titel på Dansk

Modernisering af containerplatform med Amazon EKS, Karpenter og Dagster

Condé Nast moderniserer deres containerplatform på Amazon EKS

Condé Nast er et globalt mediehus, der hjemmehører ikoniske brands som Vogue, GQ, AD og mange flere. Deres rejse med containerapplikationer startede i 2014 og har siden da været i konstant modernisering.

Ved hjælp af Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) nåede Condé Nast deres mål om høj tilgængelighed, omkostningseffektivitet og sikkerhed. Amazon EKS tilbyder også et automatiseret styresystem for deres containere, hvilket gør det nemt at deploye og styre nye applikationer. Med deres containerplatform på Amazon EKS er de i stand til at skalere hurtigere og mere omkostningseffektivt end hvis de selv skulle styre platformen.

Sentra maksimerer omkostningseffektivitet med Amazon EKS

Sentra udnytter Amazon EKS og andre AWS-tjenester til at maksimere omkostningseffektivitet og minimere driftsomkostninger. Sentra bruger Karpenter, et open source-version af Dagster, en cloud-native orchestrator, til at køre effektive og skalerbare datastrømsarbejdsopgaver og behandlingsarbejdsopgaver på AWS Fargate og EC2 Spot. Dette gør det muligt for dem kun at betale for den kompute kraft, de har brug for, og derefter skalere op eller ned, når det er nødvendigt.

Amazon EKS tilbyder et nemt og sikkert styresystem til styring og skalering af containerbaserede applikationer. Dette gør det muligt for dem at rulle applikationer ud og styre dem hurtigt uden manuel intervention.

AWS Lambda for containersudvikleren

Når man skal vælge mellem AWS Lambda og en containerprodukt som Amazon ECS eller Amazon EKS, er der mange faktorer at overveje, såsom omkostninger, skaleregenskaber og applikationstype.

AWS Lambda er en serverløs kompute-tjeneste, der kører kode som reaktion på begivenheder og automatisk styrer de kompute-ressourcer, der kræves. Dette kan reducere omkostninger og øge skalering, når det sammenlignes med at køre en containerbaseret applikation.

Det kan dog ikke være det rigtige valg til alle applikationer, da det er designet til at køre statsløse applikationer. For applikationer, der har brug for en hel udviklingspakke, er containere et bedre valg, da de kan give et mere komplet udviklingsmiljø.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for din applikation. Vores team af certificerede AWS-løsningsarkitekter og DevOps-ingeniører har den erfaring og ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at implementere den rigtige løsning til dine applikationer. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies Blog: Oversætning af titel

Good Chemistry leverer Tangelo, et værktøj til kvantechemi-simulering, der kan bruges til at undersøge molekulers opførsel i den kvante verden. Dette gøres ved at løse Schrödingers ligning, der er det centrale ligning der bruges til at beskrive opførsel af kvantesystemer. Med Tangelo kan brugere udføre beregninger, som tidligere ville have været umulige at gøre på klassiske computere.

Good Chemistry tilbyder også QEMIST Cloud, en cloud-baseret platform til at køre eksperimenter på Amazon Braket. Det giver brugerne et intuitivt grænseflade til at opsætte og køre eksperimenter på AWS, og gør det nemt at gemme og analysere data fra Amazon Braket. Med QEMIST Cloud kan brugerne hurtigt designe og udføre eksperimenter, som ville have været for komplekse eller tidskrævende at gøre på en klassisk computer.

Hos KeyCore er vi eksperter inden for cloud computing og AWS-løsninger. Vi leverer professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder med at designe og implementere Amazon Braket-eksperimenter med Tangelo og QEMIST Cloud. Desuden er vi i stand til at levere den nødvendige rådgivning, uddannelse og udviklingstjenester for at hjælpe kunderne med at komme hurtigt i gang.

Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon Braket og andre AWS-løsninger. Vi kan give dig den ekspertvejledning og rådgivning, du har brug for, for at designe og implementere dine kvantecomputereksperimenter. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at tage dine kvantecomputereksperimenter til det næste niveau.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Danmark-versionen

Modernisering med serverløs computerudnyttelse låser VBA Software’s potentiale

Introducer VBA Software

VBA er en teknologifirma baseret i Wisconsin, USA, der leverer komplette softwareløsninger til sundhedsforsikringsindustrien. Deres flagskib, VBA Software, tilbyder kunderne sikre og fleksible kravsbehandlingsløsninger. Det gør det til et godt valg for små og mellemstore virksomheder (SMB’er), der ønsker at modernisere deres systemer og låse nye muligheder op.

Serverløs computerudnyttelse accelererer kravsbehandling

Gennem modernisering og brugen af ​​serverløs computerudnyttelse har VBA formået at accelerere kravsbehandlingstiden fra minutter til sekunder. Ved at bryde kravet ned i mindre opgaver og udnytte serverløs computerudnyttelse er VBA Software i stand til hurtigt at behandle tusindvis af krav og give en effektiv service til deres kunder.

Forretningsintelligence hjælper SMB’er med at forblive konkurrencedygtige

Forretningsintelligence (BI) bliver mere og mere vigtig for virksomheder af enhver størrelse, især SMB’er. Datastyringsværktøjer kan være en stor hjælp til at opnå en konkurrencemæssig fordel. SMB’er, der bruger BI, er to gange så sandsynligt at rapportere indtægtsvækst sammenlignet med dem, der ikke gør det.

KeyCore kan hjælpe din virksomhed med modernisering

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle ydelser og managed services til AWS. Vi forstår vigtigheden af ​​modernisering for enhver virksomhed, og vores erfarne team af konsulenter kan hjælpe dig med at udnytte AWS-teknologien bedst muligt. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte det fulde potentiale af din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel databaseblog for Amazon Web Services

Automatisering af databasebenchmark tests for Amazon Aurora PostgreSQL

Optimering af en database er en afgørende del af styring af applikationsarbejdsbelastninger, og benchmarktests kan være med til at hjælpe med dette. Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel udgave gør det let at udføre disse tests. Denne artikel giver et overblik over de trin, der er nødvendige for at automatisere benchmarktests til Amazon Aurora PostgreSQL.

Trin til at automatisere benchmarktests

Det første skridt til at automatisere benchmarktests er at opsætte benchmarkmiljøet. Dette inkluderer at oprette forbindelse til databasen og køre benchmarket. For at sikre, at benchmarktests er præcise, skal du også indstille parametre såsom antallet af samtidige brugere, typen af ​​forespørgsler og mængden af ​​data.

Når miljøet er sat op, kan du begynde benchmarktests. Du skal køre forespørgslen flere gange for at få præcise resultater. Du kan også bruge AWS-tjenester som Amazon CloudWatch eller Amazon EventBridge til at overvåge resultaterne.

Til sidst kan du analysere resultaterne af benchmarktests. Dette inkluderer at undersøge ydeevnen af ​​databasen, omkostningerne og skalerbarheden af ​​databasen samt sikkerheden og pålideligheden af ​​databasen.

Konklusion

Ved at automatisere benchmarktests til Amazon Aurora PostgreSQL kan du sikre, at din database er optimeret til dine applikationsarbejdsbelastninger. Med det rigtige miljø, forespørgselsparametre og overvågningsværktøjer kan du nemt køre benchmarktests og analysere resultaterne.

Hos KeyCore har vi omfattende erfaring med automatisering af benchmarktests til Amazon Aurora PostgreSQL. Vores team af certificerede AWS-professionelle kan hjælpe dig med at oprette benchmarkmiljøet, køre testene og analysere resultaterne. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine behov inden for databasebenchmarking.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spilblog

AWS GameTime er et nyt game streaming show på Twitch, der er dedikeret til at give dig indsigt, rådgivning og bedste praksis ved at forbinde dig til spilfagfolk fra Amazon Web Services (AWS). Bidragyderne til showet omfatter Camille Jubin, Account Executive for Frankrig med AWS for Games; Darren Ko, Solutions Architect fra Storbritannien / Irland; Darshi McKenzie, Account Executive for AWS for Games; Florencia Huart, Senior Account Manager for AWS for Games; Taras Mogetich, EMEA Senior Business Development Representative for AWS for Games og Tristan Greaves, Solutions Architect fra AWS.

Showet er vært for Richard Lattle, en Solutions Architect fra AWS. Under showet giver eksperter fra en række spilindustrier spillere råd om, hvordan de bruger AWS til at få mest muligt ud af deres spil.

Showet dækker en række emner, der relaterer sig til gaming, såsom forbedring af ydeevnen, spiloptimering og spilmonetisering. Derudover tager showet også et kig på nye tendenser inden for gaming, såsom cloud gaming og streaming. Showet giver også råd om de bedste praksisser for lancering og styring af spil på AWS.

Udover showet har AWS GameTime også en bibliotek af ressourcer, som spillere kan bruge til at lære mere om AWS og hvordan de optimerer deres gaming oplevelse.

Hos KeyCore forstår vi, hvor vigtig ydeevne og monetisering er for spiludviklere. Vi tilbyder løsninger, der hjælper udviklere med at reducere omkostninger, optimere deres spil til hurtigere ydeevne og sikre, at deres spil overholder AWS-platformen. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at evaluere og implementere de rette AWS-tjenester til at drive dine spil. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit spil.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Anastasiia, en ukrainsk flygtning, skiftede fra sin lille forretning (et skønhedssalon) for at bygge evner og AWS-certificeringer for at starte en ny karriere inden for cloud DevOps. Hendes rejse kan være et værdifuldt eksempel for dem, der ønsker at gøre et lignende skifte.

April 2023 så udgivelsen af ​​15 digitale træningsprodukter på AWS Skill Builder, herunder AWS Jam Journey: Security re: Invent og en ny AWS Builder Lab til AWS Skill Builder-abonnenter, og tre læringsplaner (med digitale mærker) til cloud-essentials, Media and Entertainment og Amazon Connect. Desuden blev AWS Certified Security – Specialty-eksamen opdateret, og lærere, der gennemfører alle 12 opgaver i AWS Cloud Quest: Cloud Practitioner, kan optjene en 25% eksamensvoucher til AWS Certified Cloud Practitioner.

Hos KeyCore tilbyder vi avancerede professionelle tjenester og managed services til AWS-skydeployeringer. Vores team har stor erfaring med AWS og en dyb forståelse af cloud-sikkerhed, infrastruktur, arkitektur og DevOps-bedste praksis. Vi tilbyder tilpassede AWS-uddannelses- og certifikatprogrammer, designet til at hjælpe dit team med at opbygge de nødvendige færdigheder til at udnytte kraften i skyen. Vores træningskurser dækker alle niveauer af ekspertise og egner sig til både begyndere og erfarne fagfolk. Vi tilbyder også support til AWS-certificering, hvor vi giver vejledning og øvelsesprøver for at hjælpe kandidaterne med at forberede sig til eksamen og øge deres chancer for succes.

Kontakt os for at høre mere om vores AWS-uddannelse og certifikatprogrammer og om, hvordan vi kan hjælpe dit team med at opnå AWS-certificeringer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

Microsoft Workloads på AWS

Er AWD-kunder nyttige af 64 KB-blokstørrelse til SQL Server-lagring?

Mange tror, at 64 KB-blokstørrelse er fordelagtig for Microsoft SQL Server-ydeevnen på Amazon Web Services (AWS). For at teste denne antagelse, vil denne blogpost sammenligne ydeevnen af SQL Server på Amazon EBS og Amazon FSx for Windows File Server med blokstørrelser fra 16 KB til 64 KB.

Testene sammenlignede skriveydelsen og omkostningerne ved lagring. Det blev fundet, at 64 KB-blokstørrelse leverede god ydelse, når den blev brugt med Amazon EBS, mens omkostningerne til lagring var lidt højere. Og med Amazon FSx var der selvfølgelig et lille forbedringspotentiale i ydeevnen, men omkostningerne til lagring var betydeligt højere.

Konklusionen var, at 64 KB-blokstørrelse giver nogle fordele for SQL Server-ydeevnen, men at de tilhørende øgede omkostninger måske ikke er værd for nogle brugere.

Optimer ydeevne og reducere licensomkostninger: Udnyt AWS Compute Optimizer for Amazon EC2 SQL Server-instanser

AWS Compute Optimizer har for nylig tilføjet en ny funktion, der bruger maskinlæring til at opdage Microsoft SQL Server-workloads, der kører på Amazon EC2. Denne funktion hjælper med at identificere og optimere disse workloads og giver mulighed for at forbedre ydeevne og reducere licensomkostninger.

Rightsizing er et af de centrale elementer i optimering af ydeevne og omkostninger. AWS Compute Optimizer kan hjælpe med at identificere den mest optimale instancetype til dine SQL Server-workloads med hensyn til hukommelse, lagring og computerkraft.

Desuden kan AWS Compute Optimizer hjælpe dig med at optimere dine licensomkostninger ved at sikre, at du kører den relevante SQL Server Enterprise-udgave. Dette sikrer, at du ikke bruger flere penge end nødvendigt på licenser.

KeyCore kan hjælpe dig med at optimere dine SQL Server-workloads, der kører på AWS med AWS Compute Optimizer. Vi kan give vejledning om, hvordan du bruger værktøjet, og hjælpe dig med at opnå de nødvendige ressourcer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

Amazon Web Services: Oversigt over nyeste opdateringer

Amazon OpenSearch Service Under Hjelmen: Multi-AZ med standby

Amazon OpenSearch Service tilbyder nu Multi-AZ med standby, en deployment-mulighed designet til kritiske forretningsworkloads. Denne mulighed giver forbedret pålidelighed og hjælper med at forenkle konfiguration og administration af klynger. Det gør også klynger mere modstandsdygtige over for infrastrukturfejl som hardware- eller netværksfejl og hjælper med at opnå 99,99% tilgængelighed.

Udfør sikker database skriv tilbage med Amazon QuickSight

Amazon QuickSight er en skalérbar, serverløs, ML-drevet forretningsintelligence-løsning til at oprette forbindelse til data, oprette interaktive dashboards, få adgang til ML-aktiverede indsigter og dele visuals og dashboards med brugere. Du kan nu bruge QuickSight til sikker databaseskrivning tilbage.

Ti nye visuelle transformationer i AWS Glue Studio

AWS Glue Studio gør det nemt at oprette, køre og overvåge ETL-job i AWS Glue. Du kan nu bruge den til at sammensætte datatransformationsworkflows med knudepunkter, der repræsenterer forskellige databehandlingsstadier. AWS Glue Studio har nyligt tilføjet ti nye visuelle transformationer.

Brug SAML-identiteter til programmatisk adgang til Amazon OpenSearch Service

Kunder af Amazon OpenSearch Service kan nu bruge SAML-identiteter til programmatisk adgang. Dette gælder for identitetsudbydere, der understøtter SAML 2.0, herunder ADFS, Okta og AWS Single Sign-On (SSO).

Skalér dine AWS Glue for Apache Spark-job med de nye større arbejdertyper G.4X og G.8X

Hundredetusinder af kunder bruger AWS Glue, en serverløs dataintegrationsservice, til analyse, ML og applikationsudvikling. Nu kan du bruge de større arbejdertyper G.4X og G.8X til at skalere dine AWS Glue for Apache Spark-job. Hver DPU giver 4 vCPU, 16 GB hukommelse og 64 GB disk.

Nye spredningsdiagrammuligheder i Amazon QuickSight for at visualisere dine data

Spredningsdiagrammer er en kraftfuld visuel type til at identificere mønstre, outlier og styrken af ​​relationer mellem variable. Amazon QuickSight tilbyder nu spredningsdiagramfunktioner til at tage din korrelationsanalyse til det næste niveau.

KeyCore kan hjælpe!

Hos KeyCore tilbyder vi professionel og administreret service til brugere af Amazon Web Services. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udnytte disse funktioner fuldt ud for at få mest muligt ud af din dataanalyse og sky-løsninger. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger!

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværk og indholdslevering Track Sessions ved AWS Summit Washington DC 2023

AWS Summit i Washington, DC vender tilbage i 2023 med et program tilpasset de offentlige sektorers behov og interesser. Denne post gennemgår Netværk spor Breakout, Chalk Talks, Builders session og Workshop-sessioner, så du kan planlægge din dagsorden. Det foregår på stedet i Walter E. Washington Convention, hvor Summit giver mulighed for at lære om de nyeste opdateringer og gennembrud i skyteknologi.

Breakout Sessions

Breakout-sessionerne dykker ned i de seneste AWS-netværks- og indholdsleveringsinnovationer. Dækkende emner fra grundlæggende af Amazon VPC til avancerede netværksarkitekturer, tilbyder Breakoutsessionerne omfattende dækning af AWS-netværks- og indholdsleveringstjenester. Deltagerne lærer, hvordan man opbygger sikre og robuste sky-netværk og hvordan man udvider deres netværk- og indholdsleveringsfunktioner med AWS.

Chalk Talks

Chalk Talks giver mulighed for at lære direkte fra eksperterne. Drevne af AWS Solutions Architects fokuserer disse interaktive sessioner på de grundlæggende funktioner i AWS-netværks- og indholdsleveringstjenester. Deltagerne vil diskutere reelle brugssager, bedste praksis og løsninger på almindelige udfordringer.

Builder’s Session

Builders sessionen dykker dybt ned i håndværksøvelser og workshops. Deltagerne får mulighed for at opbygge deres egne løsninger ved hjælp af Amazon VPC, Amazon Route 53, AWS Transit Gateway og AWS-netværks- og indholdsleveringstjenester. Builders sessionen er en stor måde at få erfaring med de nyeste løsninger og tjenester.

Workshop Sessions

Workshop-sessionerne er designet til at give deltagerne værktøjer og ressourcer til at tage deres AWS-netværks- og indholdsleveringsløsninger til det næste niveau. Deltagerne lærer, hvordan man designer og opbygger komplekse netværksarkitekturer, hvordan man forbedrer ydeevnen af ​​enkelt-side-applikation (SPA) med en samme domænepolitik ved hjælp af Amazon CloudFront og hvordan man udvikler og administrerer AWS-netværks- og indholdsleveringsløsninger.

Hos KeyCore rådgiver vores AWS-konsulenter dig om de bedste løsninger og tjenester til dine netværks- og indholdslevering. Vi har omfattende erfaring med at designe og implementere sky-løsninger, og vi kan hjælpe dig med at udnytte de seneste innovationer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS computerens blog

AWS Nitro System får uafhængig bekræftelse af dets konfidentielle computerkapaciteter

At sikre arbejdsbyrder og bevare konfidentialiteten er et prioriteret område for AWS og dets kunder. AWS Nitro System er en vigtig del af denne indsats, og det er nu blevet uafhængigt bekræftet for sine konfidentielle computerkapaciteter.

Anthony Liguori, AWS VP og Distinguished Engineer for EC2, forklarer, hvordan AWS har innovativt på sikkerheds-, privatlivsværktøjer og praksis for at imødekomme og overgå kundeforventninger. Dette inkluderer brugen af Nitro System til at oprette et sikkert og isoleret miljø til at køre kundearbejdsbyrder. Med den uafhængige bekræftelse af dets kapaciteter, kan kunderne nu have større tillid til sikkerheden af ​​deres arbejdsbyrder.

Hos KeyCore kan vores AWS-konsulenter hjælpe dig med at udnytte Nitro-systemet og bruge det til at sikre og isolere dine arbejdsbyrder. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, der kan hjælpe dig med hurtigt og sikkert at implementere dine arbejdsbyrder. Kontakt os for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Hvordan AWS Media and Entertainment Solutions forbedrer live video streaming-oplevelsen

Automatisk stoppen af ​​AWS Elemental MediaLive-kanaler

AWS Elemental MediaLive er en hurtig, pålidelig og nem at bruge live video streaming-service, der gør det muligt for medieorganisationer og virksomheder at levere højkvalitetsstrømme uden at skulle styre infrastruktur. Det forenkler live video-operationer ved at automatisere konfiguration og styring af kodning og optagelseskomponenter til behandling og levering. Fra i dag kan man bruge en ny funktion, der gør det muligt for MediaLive-kanaler at stoppe automatisk, når der ikke registreres input. Dette gøres ved at indstille en maksimal tomgangstid og inputtabsdauer. Når disse tidspunkter nås, overgår kanalen automatisk til en stoppet tilstand.

Bag kulisserne for at oprette en NFL-planlægning

At opbygge en 18-ugers 272-spilsplan, der spænder over 576 mulige spilvinduer på kun tre måneder, er ingen nem opgave. Men det er lige præcis, hvad National Football League (NFL) klarer. Hvordan gør de det? Efter samtalen med NFL-ledere afslørede de, at de bruger en kombination af AWS-tjenester, herunder AI, ML, analytics, computer, database og storage-tjenester. De udnytter også prædiktiv analyse til at optimere planlægningen og forudse, hvad fans vil se i december.

Hvordan Bundesligaen udnytter AWS for en bedre visningsopplevelse

Tysklands førende nationale fodboldliga, Bundesliga, forbedrer fanopplevelsen ved at udnytte AWS. Ved hjælp af AI, ML, analytics, computer, database og storage-tjenester kan Bundesligaen levere reelle tidsstatistikker for at forbedre indsigten i spilstrategier og resultater. Derudover foreslås personligt indhold til fans og partnere på flere kanaler. Alexander Altenhofen, direktør for produkt og teknologi hos Bundesliga, oplyser, at kombinationen af ​​AWS og deres sportsdataplatform resulterede i en revolutionerende platform med de mest avancerede teknologier.

Immersiv visning af NASA Artemis 1-lanceringen

Live streaming i flere formater til flere enhedstyper kan være en kompleks og tidskrævende proces. Futuralis, Felix & Paul Studios og AWS samarbejdede for at levere en immersiv visningsopplevelse af lanceringen af ​​NASA Artemis 1. De brugte en kombination af AWS-tjenester, såsom Amazon Kinesis Video Streams og AWS Elemental MediaLive og MediaConvert, for at reducere kompleksitet og omkostninger, mens de leverede den højeste kvalitet visningsopplevelse.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder professionelle tjenester og managede tjenester. Vores ekspertteam af AWS-konsulenter og AWS Certified Solutions Architects kan hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS til at bygge, implementere og administrere de højeste kvalitet live video streaming-tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog: Oversættelse af Input

Opgradering fra CloudEndure Disaster Recovery til AWS Elastic Disaster Recovery

Hvad er AWS Elastic Disaster Recovery?
AWS Elastic Disaster Recovery (DRS) er den anbefalede tjeneste til genopretning til AWS. Det er den næste generation af CloudEndure Disaster Recovery (CEDR), da teknologien fra CloudEndure Disaster Recovery blev brugt til at opbygge Elastic Disaster Recovery.

Brug af AWS Systems Manager til opgradering af replikerende kildeservere
Det er nu muligt at opgradere replikerende kildeservere fra CloudEndure Disaster Recovery til Elastic Disaster Recovery via CEDR Server Migration-funktionen, som er en del af AWS Systems Manager. Denne funktion automatiserer processen med at migrere servere fra CloudEndure Disaster Recovery til AWS Elastic Disaster Recovery, herunder overførsel af alle eksisterende gendannelsesindstillinger, såsom målvirtuelle privatnet (VPC) og undernet, tilgængelighedszoner og instancetyper.

Fordele ved at migrere fra CloudEndure Disaster Recovery til AWS Elastic Disaster Recovery
Migrering fra CloudEndure Disaster Recovery til AWS Elastic Disaster Recovery har flere fordele. Elastic Disaster Recovery bruger ikke kun teknologien fra CloudEndure Disaster Recovery, men tilbyder også flere funktioner såsom forbedret automation, automatisk failover og understøttelse af flere genoprettelsessites. Derudover er AWS Elastic Disaster Recovery mere kosteffektiv end CloudEndure Disaster Recovery, og den er designet til at hjælpe organisationer med hurtigt at genoprette deres IT-infrastruktur i tilfælde af en katastrofe.

KeyCore kan hjælpe
Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services for at hjælpe organisationer med at migrere fra CloudEndure Disaster Recovery til AWS Elastic Disaster Recovery. Vores team af certificerede AWS-løsningsarkitekter har den nødvendige viden og ekspertise til at assistere med migreringsprocessen og sikre, at den udføres korrekt og effektivt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere fra CloudEndure Disaster Recovery til AWS Elastic Disaster Recovery.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS arkitektur

Gør Oracle Data Guard miljøer lettere at forbinde til med Amazon Route 53 CNAME poster

På grund af deres modstandsdygtighed, ydeevne og skalerbarhed vælger kunder ofte Amazon Web Services (AWS) til at køre deres Oracle-databasearbejdsbyrder. For at sikre, at arkitekturen opfylder Service Level Agreements (SLA’er), skal høj tilgængelighed (HA) løsninger tages i betragtning, når Oracle-databaser migreres eller implementeres i AWS.

Amazon Route 53 CNAME-poster kan hjælpe med at forbedre konnektiviteten af ​​Oracle Data Guard-miljøer. CNAME-poster bruges til at angive, at et domænenavn er et alias for et andet domæne, normalt domænet for den målrettede destination. Når det bruges i kombination med Oracle Data Guard, kan CNAME-poster give hardkodede referencer til primære og standby Database-instanser, så kunder kan bruge den samme forbindelsesstreng mellem de to.

Ved hjælp af CNAME-poster forenkler kunden også konfigurationen af ​​forbindelsesstrengen. Det giver kunderne mulighed for at pege deres applikationer på en enkelt forbindelsesstreng, der automatisk løses til den Oracle Database-instans, der aktivt tjener.

Med Amazon Route 53 CNAME-poster kan kunder forenkle deres arkitekturer, reducere kompleksitet og reducere tidskrævende database-niveaukonfiguration når der skiftes mellem primære og standby-instanser.

KeyCore kan hjælpe kunder med at starte deres migration til en AWS serverløs arkitektur. Vores Professional Services og Managed Services-tilbud giver omfattende vejledning og support til kunder, der ønsker at flytte til en serverless løsning. Vores team består af certificerede AWS-eksperter, der vil hjælpe kunder med at overføre deres applikationer med succes, så de kan udnytte den skalerbarhed og de omkostningseffektive løsninger, der følger med serverless-modellen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog Titel

SAP Business Technology Platform (SAP BTP) er et forenet, virksomhedsorienteret og åbent platform for hele SAP-ecosystemet. Det er tilgængeligt på AWS og giver brugerne mulighed for at integrere og skabe værdi fra data og udvide deres SAP- og tredjepartsløsningslandskaber for at imødekomme den skiftende virksomhedsbehov. Kunde, der kører SAP på AWS, opnår den laveste samlede ejeromkostning og den hurtigste tid til værdi. Denne artikel beskriver, hvorfor kunderne skal køre SAP BTP på AWS.

Cloud Storage Security (CSS) tilbyder Antivirus for Amazon S3, en selvværtmalware-løsning, der er installeret i kundens AWS-konto, så data ikke forlader kundens AWS-konto. Denne artikel forklarer, hvordan man let kan scanne arbejdsbyrder med Antivirus for Amazon S3, og hvordan man integrerer malware-scanning i dataforbrugs-pipelinen. CSS er en AWS Security Competency-partner, der hjælper kunder med at forhindre udbredelse af malware og lokalisere følsomme data til applikationer og data søer, der bruger AWS-styrede tjenester.

AWS-partnere i ASEAN er blevet anerkendt for at hjælpe kunder med at accelerere innovation, udvikle brancheorienterede løsninger og bygge modstandsdygtighed trods en forandret økonomisk klima. Da virksomheder fortsætter med at navigere økonomiske turbulenser, spiller AWS-partnere en afgørende rolle som strategiske rådgivere og teknologieksperter for at hjælpe kunder med at innovere, reducere omkostninger og bygge brancheorienterede løsninger på AWS.

Amazon EKS Anywhere gør det muligt for kunder at køre containeriserede arbejdsbyrder på kundestyrede infrastrukturer. Nutanix forbedrer listen over deployment-muligheder for EKS Anywhere-kunder, som allerede inkluderer bare metal-servere, VMware vSphere og Docker. AWS samarbejdede med Nutanix for at integrere Amazon EKS Anywhere med Cluster API-udbyderen for Nutanix for at give kunderne mulighed for at oprette, konfigurere og administrere klynger med deklarative, containerbaserede Kubernetes-style API’er.

Begivenheds-orienterede arkitekturer gør det nemmere at bygge sky-applikationer ved at oprette, opdage, forbruge og reagere på flere begivenheder i realtid. DXC Technology hjalp en kunde i energisektoren med at indsamle og skubbe begivenheder fra elmålere ved hjælp af begivenhedsorienteret arkitektur. Denne tilgang giver bedre skalerbarhed, fejltolerans og hurtigere udvikling, jo mere kompleks applikationen er.

Udnyttelse af Apache Iceberg-funktioner med Dremio og Amazon EMR Serverless kan hjælpe organisationer med at skalere deres virksomhed ved at følge med i ændringer i deres data- og analyseportefølje. Iceberg er et højydelsesformat til store analytiske tabeller designet til at mindske udfordringerne ved uforudsete ændringer, som virksomhederne observerer. Dremio er en sødata-motor, der leverer hurtig forespørgselshastighed og en selvbetjeningssemantisk lag, der arbejder direkte mod Amazon S3-data.

KeyCore tilbyder AWS-brugere både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dem med at bygge og implementere deres applikationer og IT-infrastrukturer. Vores team af certificerede AWS-konsulenter kan give vejledning om bedste praksis for kørsel af SAP BTP på AWS, integrering af malware-scanning i din dataforbrugs-pipeline, udnyttelse af Apache Iceberg-funktioner og mere. Med KeyCore kan organisationer sikre, at deres applikationer og IT-infrastrukturer er bygget og administreret med bedste praksis, hvilket resulterer i den bedste ydeevne og besparelser.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog

Udrulning af et Level 3 Digital Twin Virtual Sensor med Ansys på AWS

Hvorfor Level 3 Digital Twins er nødvendige for virtuelle sensorer

Level 3 digitale tvillinger er nødvendige for at give den nødvendige data til at opnå en dyb forståelse i virtuelle sensorer. Ved at udnytte denne teknologi, kan brugere få mere indsigt i de data, de indsamler, ved hjælp af den virtuelle sensor til at skabe simuleringer, der kan bruges til at få et bedre kendskab til miljøet, de måler. Denne data kan bruges til at optimere processerne eller produkterne, der måles, samt hjælpe med at forhindre problemer eller fejl fra at opstå.

Derudover kan Level 3 digitale tvillinger bruges til at oprette virtuelle simuleringer i skyen. Dette kan omfatte simulerede miljøer, hvor brugerne kan interagere med dataene i realtid og træffe beslutninger baseret på det, de observerer. Denne teknologi kan bruges til at teste mulige forbedringer af systemet og sikre, at eventuelle ændringer er i overensstemmelse med de ønskede resultater.

Udrulning af et Level 3 Digital Twin på AWS

AWS tilbyder værktøjer til at hjælpe kunder med at udrulle et Level 3 Digital Twin Virtual Sensor på skyen. Først og fremmest kan kunderne ved hjælp af AWS CloudFormation oprette tilpassede applikationstemplates, der hjælper dem hurtigt og let med at provisionere de nødvendige ressourcer til deres digitale tvilling. Dette inkluderer computerkomponenter, lagring og netværkskomponenter, der er nødvendige for den virtuelle sensor. Desuden kan brugere udnytte AWS SDK for JavaScript v3 til at foretage API-opkald til AWS-tjenesterne, så de kan få realtidsoplysninger om tilstanden af deres digitale tvilling og miljøet, den er udrullet i.

Endelig kan kunderne bruge Ansys-simuleringsovervågning til at oprette den virtuelle sensor. Ansys tilbyder et udvalg af værktøjer til at oprette virtuelle simuleringer med en høj grad af nøjagtighed. Når simuleringen er oprettet, kan den så udrules til skyen via AWS. Dette vil tillade kunderne at skalere deres Level 3 Digital Twin Virtual Sensor efter den krævede størrelse og opdatere den, når det er nødvendigt.

KeyCores hjælp til Level 3 Digital Twin Virtual Sensors

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, der kan hjælpe kunder med at udrulle og administrere et Level 3 Digital Twin Virtual Sensor på AWS. Vores eksperter kan hjælpe med CloudFormation-skabeloner, AWS SDK for JavaScript v3 og Ansys-simuleringsovervågning. Desuden er vores team tilgængeligt for at give løbende support, så kunderne altid kan blive på toppen af ​​den nyeste teknologi og sikre, at deres digitale tvilling kører optimalt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Level 3 Digital Twin Virtual Sensor på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

AWS Cloud-drift og migrationer: Udnyt AWS Config, PCI DSS-overholdelse, AWS Chatbot, Servicekatalog og CloudTrail Lake optimalt

AWS Config er en kraftfuld tjeneste, der hjælper kunder med at spore og logge ændringer af AWS-ressourcer inden for deres konto. Når der sker ændringer, opretter konfigurationsoptageren i AWS Config en konfigurationspost. Dette kan hjælpe kunder med at forstå og styre deres omkostninger samt overholde branchens standarder. For at hjælpe kunder med at opnå og opretholde PCI DSS-overholdelse tilbyder AWS et bredt udvalg af tjenester som AWS Service Catalog, CloudTrail Lake og AWS Chatbot. Derudover er AWS for nylig blevet anerkendt som førende i ISG Provider Lens for Mainframe Application Modernization Software i 2023.

Estimering af AWS Config Recorder-omkostninger og forbrug

For at hjælpe kunder med bedre at forstå deres AWS Config-omkostninger og brug, kan de bruge AWS CloudTrail. Denne tjeneste hjælper kunderne med at spore og overvåge API-aktivitet inden for deres konto. Desuden kan CloudTrail bruges til at oprette alarmer og advarsler, søge og visualisere hændelser samt understøtte styring, overholdelse og operational auditing. Ved at forstå deres AWS Config-omkostninger, kan kunderne bedre styre de ressourcer, de bruger.

Tilpasning af forretning og IT for at opnå og opretholde PCI DSS-overholdelse

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) er et sæt krav til organisationer, der lagrer eller behandler kortholdernes data. For at hjælpe kunderne med at opfylde disse krav tilbyder AWS et bredt udvalg af tjenester og løsninger. For eksempel hjælper AWS Service Catalog kunderne med at styre IT-tjenesteleverancerne, mens CloudTrail Lake og AWS Chatbot hjælper kunderne med at overvåge og analysere aktivitet i realtid. Med den rette kombination af tjenester kan kunderne tilpasse deres forretnings- og IT-mål for at opnå og opretholde PCI DSS-overholdelse.

Automatisering af hændelseslogfiler med AWS Systems Manager

AWS Systems Manager automatiserer indlæsning af hændelseslogfiler fra styrede knudepunkter til AWS CloudTrail Lake. En nylig opdatering gør det muligt for kunderne at forespørge hændelseslogfiler i stor skala, hvilket hjælper dem med at få øjeblikkelig indsigt i deres infrastruktur og opdage potentielle sikkerhedstrusler. Dette kan hjælpe kunderne med hurtigt at reagere på hændelser og minimere potentiel nedetid.

AWS anerkendt som en førende leverandør af mainframe-applikationsmoderniseringssoftware

AWS er for nylig blevet anerkendt som en førende leverandør i ISG Provider Lens for Mainframe Application Modernization Software i 2023. Denne rapport vurderer evnerne hos leverandører, der tilbyder mainframe-applikationsmoderniseringssoftware og -tjenester til virksomheder, og fremhæver, at AWS Mainframe Modernization-tjenesten er en ideel løsning til kunder, der ønsker en omfattende tilgang til at modernisere deres mainframe-applikationer.

Rapportering og visualization af dit AWS Service Catalog Estate

AWS Service Catalog hjælper kunder med at oprette og administrere kataloger over IT-tjenester, der er godkendt til brug på AWS. Dette inkluderer virtuelle maskinbilleder, servere, software og databaser. Med Service Catalog kan kunderne centralt styre de ressourcer og metadata, der er forbundet med deres IT-tjenester. Desuden kan kunderne bruge Service Catalog til at rapportere og visualisere deres IT-ejendom.

Reduktion af responstider for incidenthåndtering

AWS Chatbot kan hjælpe kunder med at reducere responstiderne for incidenthåndtering af deres kontainerværksteder. Denne tjeneste giver øjeblikkelig indsigt i ydelsesproblemer, trafikstigninger, infrastrukturelle hændelser og sikkerhedstrusler, så kunderne kan handle hurtigt. Med den rette kombination af tjenester kan kunderne minimere nedetiden af deres mission-critical kontainerværksteder.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi, at AWS-kunder skal overholde branchens standarder, optimere deres omkostninger og hurtigt reagere på sikkerhedstrusler. Vores team af AWS-certificerede specialister kan hjælpe kunderne med at udnytte deres AWS-tjenester optimalt, såsom AWS Config, Service Catalog, CloudTrail Lake og AWS Chatbot. Kontakt os i dag for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Industrier

Exberry skabte et cloudbaseret matchmotorplatform på AWS

Exberry er et cloudbaseret matchmotorplatform-udbyder, der hjælper traditionelle og alternative børser med lynhurtigt at lancere markeder med ultralav latenstid. Exberrys platform benytter AWS til at behandle op til 1 million handler pr. sekund med latenstider på kun 20 mikrosekunder. Ved hjælp af skyens kraft kan Exberry give langt bedre performance, end det ellers ville have været muligt.

Vodafone bruger AWS og Broadband Forum User Service Platform til CPE-styring

Vodafone Group Plc er et globalt kommunikationsselskab, der leverer mobile, faste, tv, IoT, cloud- og sikkerhedstjenester til forbrugere og virksomheder. For at følge med efterspørgslen benytter Vodafone sig af kraften fra AWS og det bredbåndsforum, der bruger User Service Platform (USP) standarden til at re-arkitekturere styringen af ​​deres Customer Premise Equipment (CPE). Dette gør det muligt for Vodafone at være mere tilpasselig over for ændringer i markedet og samtidig forbedre deres operativ effektivitet.

Fremtiden for produktion for små og mellemstore virksomheder

Den kommende årti udgør en stor udfordring for produktionssektoren, samt muligheder for vækst og innovation. For at være stærke i konkurrencen skal producenter være så flexible og robuste som muligt. Dette er især sandt i tider med økonomisk usikkerhed. Forskning fra Forrester viser, at producenter skal omfavne automatisering og avancerede teknologier som kunstig intelligens (AI) og Internet of Things (IoT), for at forblive konkurrencedygtige.

AWS tilbyder et stort udvalg af tjenester, der kan hjælpe producenter af alle størrelser. F.eks. gør Amazon SageMaker det let for producenter at opbygge, træne og implementere maskinlæringsmodeller, mens Amazon Kinesis kan hjælpe med at indsamle, behandle og analysere reelle strømdata.

Ved at udnytte kraften af ​​AWS, kan producenter hurtigt og let automatisere deres processer og blive mere konkurrencedygtige. Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services, der hjælper virksomheder af alle størrelser med at flytte til skyen og udnytte dets muligheder. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og Sælg Softwareprodukter

Sådan bruger du AWS Marketplace i AWS GovCloud

AWS GovCloud (US) er et sikkert cloud computing-miljø, der specifikt er udviklet til at opfylde kravene fra amerikanske regeringsorganer og kontraktører. AWS GovCloud giver kunder mulighed for at benytte de samme sikre og tillidsfulde tjenester, der er tilgængelige i andre AWS-regioner, men med yderligere kontrol og compliance-programmer, der er tilpasset de unikke amerikanske regeringskrav.

Hvorfor bruge AWS Marketplace i AWS GovCloud?

Ved at bruge AWS Marketplace i GovCloud kan kunder hurtigt og nemt købe software uden at skulle håndtere indkøbsprocessen. Kunder kan vælge mellem et stort udvalg af software og tjenester leveret af uafhængige softwareudbydere (ISV’er) på AWS Marketplace og abonnere på produkterne med et enkelt klik. Dette gør det lettere for kunderne at få den software, de har brug for, hurtigt og sikkert.

Sådan provisioner du software, der er tilgængeligt på AWS Marketplace i AWS GovCloud

For at købe og provisionere software tilgængelig på AWS Marketplace skal kunder først logge ind på AWS GovCloud-konsollen. Derefter kan brugerne søge efter det produkt, de ønsker ved at klikke på fanen “Software” i AWS Marketplace. Når produktet er identificeret, kan brugerne klikke på knappen “Abonner” for at abonnere på produktet og starte provisningsprocessen.

Når abonnementet er fuldført, kan brugerne begynde opsætningen af ​​softwaren ved hjælp af vejledningen fra udbyderen. Opsætningsprocessen kan fuldføres på få minutter, og brugerne kan begynde at bruge produktet med det samme.

Håndterede tilladelser og private tilbud

AWS Marketplace tilbyder også håndterede tilladelser og private tilbud i AWS GovCloud. Håndterede tilladelser giver kunder mulighed for at købe software og tjenester i bulk, mens private tilbud giver kunder mulighed for at købe software og tjenester direkte fra ISV’er.

Håndterede tilladelser giver kunder mulighed for at administrere flere abonnementer fra ét enkelt konto og foretage betalinger med ét betalingsmetode. Private tilbud giver kunder mulighed for at købe software og tjenester fra en ISV og betale for dem direkte. Private tilbud kan bruges til at imødekomme specifikke kundekrav, såsom særlige vilkår, rabatter eller yderligere tjenester.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore kan hjælpe kunder med at få det meste ud af deres AWS GovCloud-oplevelse ved at yde ekspertise inden for omkostningsoptimering og compliance samt hjælpe kunderne med at vælge det bedste software og de bedste tjenester til deres behov. Vi kan også hjælpe kunder med at administrere deres abonnementer og tilladelser, så kunderne får mest muligt ud af deres software- og tjenesteinvesteringer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få det meste ud af AWS GovCloud.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, annonceringer og how-to-opslag

De seneste AWS Security, Identity og Compliance-lanceringer, bekendtgørelser og how-to-opslag

Gennemgå AWS Verified Access Policies

AWS Verified Access hjælper med at forbedre en organisations sikkerhedsforanstaltninger ved hjælp af tillidsudbydere til at give adgang til applikationer. Det giver kun adgang, når brugers identitet og brugers enhed opfylder de konfigurerede sikkerhedskrav. Dette indlæg giver et overblik over tillidsudbydere og politikker, og gennemgår derefter, hvordan man opsætter AWS Verified Access-politikker. Det forklarer også de tilgængelige klienttyper og måder at udnytte kontrolplanet fra et teknisk perspektiv.

Opdag trusler mod data, der er gemt i RDS-databaser med GuardDuty

Amazon Relational Database Service (RDS) er en måde at konfigurere, drive og skalere en relationel database i skyen. Det giver økonomisk effektiv, skalerbar kapacitet til en branchestandardrelationel database og administrerer almindelige databaseadministrationsopgaver. Amazon GuardDuty RDS Protection er en tjeneste, der kan opdage trusler mod data, der er gemt i RDS-databaser. Det kan hjælpe kunder med at forblive sikre ved at overvåge deres RDS-instanser og sende sikkerhedsfund til et Amazon CloudWatch-logstream.

Kundecheckliste til eIDAS Regulation

AWS har udgivet en checkliste for at hjælpe kunder med at opfylde kravene i EUs elektroniske identifikations-, godkendelses- og tillidstjenester (eIDAS) forordning. Dette dækker elektronisk identifikation og tillidstjenester til elektroniske transaktioner i det europæiske enemarked. eIDAS-reguleringen hjælper med at verificere brugerens identitet og transaktionens oprindelse, hvilket sikrer sikkerhed og tillid ved elektroniske transaktioner.

Et sneak peek til Identity og Access Management Sessions for AWS re:Inforce 2023

AWS re:Inforce 2023 nærmer sig hurtigt. Dette indlæg giver et kig på sessionerne i identitets- og adgangsstyringstracket. AWS re:Inforce er et læringskonference fokuseret på identitets- og adgangsstyringsteknologi, cloud-sikkerhed og overholdelse. Et fuldt konferencepas koster 1.099 dollar. KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte disse teknologier, og tilbyder ekspertise til at implementere IAM-strategier og sikre overholdelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog for AWS Startups

AWS er stolte over at annoncere de 20 virksomheder, der udgør AWS Impact Accelerator Latino Founders Cohort. Denne 8 ugers program vil give disse underrepræsenterede grundlæggere de ressourcer, kapital og fællesskab, der er nødvendige for at give dem et konkurrencemæssigt forspring i startverdenen. Programmet vil starte denne uge i Seattle og afslutte med en investor pitching dag i New York City – inklusive Nasdaq Closing Bell Ceremony.

AWS skyen giver en række fordele til startups. Den giver skalering, fleksibilitet, kosteffektivitet og sikkerhed, hvilket gør den til det perfekte miljø for disse iværksættere til at bygge og lancere deres produkter. Ved hjælp af skyen vil disse startups kunne udvikle og implementere deres applikationer hurtigere og med større alsidighed. Derudover giver AWS adgang til en række skytjenester, såsom Amazon S3, Amazon EC2 og Amazon Athena, hvilket gør det muligt for disse virksomheder at optimere deres ressourcer, reducere overhead omkostninger og forblive konkurrencedygtige.

AWS Impact Accelerator-programmet giver disse startups adgang til den magtfulde Amazon-økosystem. Dette omfatter adgang til AWS-tjenester som Amazon Machine Learning og Amazon Rekognition, samt Amazons uovertrufne e-handel og logistikinfrastruktur. Derudover vil kohorten også få adgang til mentorordninger, investeringsmuligheder, korporative partnerskaber og meget mere. Alt dette vil give dem mulighed for at drage fordel af den fælles erfaring og ressourcer i Amazon-økosystemet.

Hos KeyCore er vi stolte over at støtte AWS Impact Accelerator-programmet og de 20 startups, der er udvalgt til Latino Founders Cohort. Som professionel AWS-rådgivning tilbyder KeyCore både professionelle og administrerte tjenester, der hjælper vores kunder med at få mest muligt ud af AWS-skyen. Vores blanding af tekniske og forretningsorienterede tjenester sikrer, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse fra AWS-skyen. Uanset om det er hjælp til at migrere en eksisterende applikation til skyen eller at opbygge og administrere en sky nativ applikation, er KeyCore her for at hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-end web og mobil

Automatiseret test med autentificeret ved hjælp af AWS Amplify og Cypress

Test er en afgørende del af software-levering, og automatisering af denne proces hjælper med at sikre høj kvalitet og hurtig levering. Ved hjælp af AWS Amplify og Cypress kan udviklere oprette automatiserede end-to-end-tests til deres CI / CD-deployments med Amplify Console.

Oversigt

Ved hjælp af AWS Amplify og Cypress kan udviklere automatisk teste deres program fra ende til anden med autentificering. De kan oprette tests, der kører, efter at en bygning er indsendt til Amplify Console, eller have flere Amplify Console-bygninger, der kører samtidigt, og udløse Cypress-tests for hver bygning. Denne automation hjælper med at fange og løse fejl, før deployment, hvilket fører til bedre kvalitet software med hurtigere levering.

Opsætning

For at opsætte automatiserede end-to-end-tests med autentificering skal udviklere oprette en dedikeret bruger i programmet. Denne bruger vil blive brugt i Cypress-testen, når den automatiserede test kører. Ved at oprette en bruger specifikt til test, kan udviklere sikre, at ingen brugeroplysninger udsættes, og at programmet er sikkert.

Derefter skal udviklere oprette en AWS Identity and Access Management (IAM) rolle til testbrugeren, der giver brugeren adgang til de ressourcer, der er nødvendige for testene, såsom S3 og DynamoDB. Denne IAM-rolle skal oprettes i samme konto og region som programmet. Når IAM-rollen er oprettet, kan udviklere bruge AWS SDK for JavaScript v3 til at autentificere deres program ved hjælp af IAM-rollen og generere en adgangsnøgle til testbrugeren.

Kørsel af tests

Når testbrugeren er sat op, kan udviklere bruge Cypress til at køre deres tests. Cypress giver udviklere mulighed for at skrive og køre tests, der dækker hele funktionaliteten i deres program. Dette omfatter test af programmets brugergrænseflade, API og autentificering. Når testene køres, kan udviklere bruge adgangsnøglen til testbrugeren til at autentificere og teste programmets autentificeringsprocesser.

Med Cypress kan udviklere også oprette automatiserede tests, der kører, efter at en bygning er sendt til Amplify Console. Dette giver udviklere mulighed for at teste deres program kontinuerligt og fange fejl, før de deployerer en ny version af deres program. Udviklere kan også have flere Amplify Console-bygninger, der kører samtidigt, og udløse Cypress-tests for hver bygning. Dette giver udviklere mulighed for at teste forskellige versioner af deres program parallelt.

Fordelene ved automatiserede tests

Automatisering af processen med at teste software giver udviklere mulighed for hurtigere at levere høj kvalitetssoftware og mindske risikoen for fejl. Ved at udnytte AWS Amplify og Cypress til at automatisere end-to-end-tests med autentificering, kan udviklere sikre, at deres programmer testes grundigt og er sikre, før de deployerer en ny version. Med automatiserede tests kan udviklere også finde eventuelle fejl, før de går i produktion, hvilket fører til bedre kvalitet software og hurtigere deployment.

KeyCores rolle

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af automatiserede tests i software-levering. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opsætte automatiserede tests med autentificering ved hjælp af AWS Amplify og Cypress. Vi har erfaring med opsætning af IAM-roller, skrivning af CloudFormation YAML-scripts og brug af AWS SDK for JavaScript v3. Vores team kan hjælpe dig med at automatisere processen med at teste software og levere højkvalitetsprogrammer hurtigt og sikkert.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Just Energy er en førende nordamerikansk distributør af elektricitet og naturgas med over 20 års erfaring. Virksomheden søgte at flytte deres kontaktcenterplatform til skyen med Amazon Connect for at overvinde de udfordringer, de stod overfor med deres legacy-platform. I dette blogindlæg vil vi dele, hvordan skiftet til Amazon Connect hjalp Just Energy med at øge deres kontaktcenterinnovation.

Forenklet kontaktcentermanagement

Med Amazon Connect kunne Just Energy effektivt forenkle deres kontaktcentermanagement. Den cloudbaserede kontaktcenterplatform gav Just Energy mulighed for hurtigt at tilføje og fjerne agenter, oprette nye køer og routingregler og justere deres kontaktcenterbemanning i realtid for at imødekomme kundekrav. Det betyder, at de kan reagere hurtigere på kundehenvendelser og yde bedre kundeservice.

Optimeret kontaktcenterydelse

Ved at udnytte Amazon Connect kunne Just Energy optimere ydelsen af deres kontaktcenter. Amazon Connect tilbød forbedret skalerbarhed, som gjorde det muligt for Just Energy at håndtere flere kundeforespørgsler med det samme antal agenter. De nød også forbedret systemstabilitet og oppetid, hvilket gjorde det muligt for dem at levere en bedre kundeserviceoplevelse og minimere forstyrrelser af deres kontaktcenterdrift.

Reduceret kontaktcenteromkostninger

Ved at skifte til Amazon Connect kunne Just Energy reducere deres kontaktcenteromkostninger. Amazon Connect giver organisationer mulighed for kun at betale for de ressourcer, de har brug for og bruger, i stedet for en flad afgift for et helt system. Dette giver dem mulighed for at spare penge og bedre styre deres kontaktcenterbudget.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi erfaring med at hjælpe vores klienter med at strømline og optimere deres kontaktcenterdrift med Amazon Connect. Vi tilbyder professionelle tjenester og managede tjenester, herunder opsætning og konfiguration af Amazon Connect. Vi kan også yde løbende vedligeholdelse og support.

Hvis du har brug for hjælp til opsætning og håndtering af dit kontaktcenter, så kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Data-drevne beslutninger er afgørende for den offentlige sektor for effektivt at kunne respondere på uventede begivenheder og give en bedre borgeroplevelse. I dette blogindlæg diskuterer vi, hvordan man opsætter datadrevne strategier, opbygger et team-videnbase og etablerer et skycenter of excellence, samt hvordan KeyCore kan hjælpe.

Data-drevne strategier

Data-drevne strategier er afgørende for regeringsorganisationer for at træffe bedre beslutninger ved at sætte data i centrum af deres beslutningsprocesser. Ved at forstå borgernes ambitioner og krav vil offentlige sektororganisationer kunne skabe en bedre borgeroplevelse.

Videnbase med Amazon Lightsail

At have et organiseret system til almindelig information, såsom adresser, telefonnumre og mødeskemaer, kan vise sig at være utrolig værdifuldt for professorer og deres hold. At opbygge denne videnbase på AWS med Amazon Lightsail kan spare timer med administration og vedligeholdelse, samtidig med at der gives ekstra kontrol og fleksibilitet til fjernadgang.

Cloud Centers of Excellence

Eftersom flere organisationer bevæger sig mod skycomputeren, leder mange efter måder at sikre, at de bruger skyen effektivt og effektivt. At etablere et skycenter of excellence (CCoE) kan hjælpe med at forenkle cloudadoptions-, sikkerheds- og innovationsbehov, reducere omkostninger og mere.

KeyCores ekspertise i AWS

Som den førende danske AWS-konsulenttilbyder KeyCore professionelle og managede tjenester til at hjælpe organisationer med at innovativ i den offentlige sektor. Vores eksperter er meget avancerede i AWS og er bekendte med CloudFormation YAML, AWS API-opkald, TypeScript og AWS SDK for JavaScript v3. Vi har erfaringen og viden til at hjælpe dig med at opsætte data-drevne strategier, opbygge et team-videnbase og etablere et skycenter of excellence.

For mere information, besøg venligst https://www.keycore.dk og kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode-Blog

I dag annoncerede AWS Find & Fix (F2) det åbne kildekode-sikkerhedsforskningshold lanceringen af Snapchange, en åben kildekode KVM-backed fuzzing-ramme designet til at gøre det lettere at identificere og rette sikkerhedsfejl.

Snapchange er et åbent kildekode fuzzing-værktøj, der gør brug af KVM-backed snapshotting til at identificere og rette sikkerhedsfejl. Ved at tage snapshots af en KVM-gæst, kan Snapchange hurtigt generere nye fuzzing-testscenarier. Snapchange kan bruges til hurtigt at finde og adressere tidligere uidentificerede sikkerhedsfejl og er designet til at registrere hukommelseskorruptioner, kernelhukommelseskorruptioner og privilegielevationer.

Med Snapchange kan AWS-kunder hurtigt opdage og rette sikkerhedsfejl i deres programmer. KeyCore tilbyder ekspertisen og tilpassede tjenester til at hjælpe kunder med at forstå og udnytte Snapchange til at sikre deres programmer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top