Opsummering af AWS blogs for uge #21 i 2023

I uge 21 publiserede AWS 94 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og applikationsstreaming

Network Coverage udnytter Amazon End User Computing-tjenester til sikre drift

Founded i 1996 tilbyder Network Coverage en arkitektur, der imødekommer kravene fra et distribueret arbejdskraft, som ikke har råd til uplanlagt nedetid eller forbindelsesproblemer. For at støtte dette formål har Network Coverage et internt netværksdriftscenter (NOC) og et sikkerhedsdriftscenter (SOC), der er tilgængeligt 24x7x365. Derudover er Network Coverages skyteam udstyret til at yde design-, implementerings- og migreringsydelser til kundernes systemer.

Desktop- og applikationsstreaming gennem Amazon End User Computing

For at sikre sikker, pålidelig adgang til virtuelle skriveborde og applikationer udnytter Network Coverage Amazon End User Computing (EUC)-tjenester. Amazon EUC er en sikker, styret tjeneste til Windows og Linux-skriveborde og -applikationer. Ved hjælp af Amazon EUC kan Network Coverage give kunderne sikker, lav-latens adgang til deres virtuelle skriveborde og applikationer når som helst, hvor som helst.

Udnyt produktivitet og sikkerhed med Amazon EUC

Amazon EUC giver flere fordele for Network Coverage og deres kunder. Amazon EUC tilbyder en sikker, lavlatenstjeneste til adgang til virtuelle skriveborde og applikationer. Derudover er Amazon EUC integreret med AWS-tjenester som Amazon Cognito til brugergodkendelse, samt Amazon WorkSpaces, Amazon AppStream 2.0 og Amazon AppStream 2.0 Image Builder til opbygning og levering af applikationer. Denne integration med AWS-tjenester forenkler implementeringen betydeligt og sikrer en sikker, pålidelig oplevelse for slutbrugerne.

KeyCores ekspertise med Amazon EUC-tjenester

KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, tilbyder professionelle og styrede tjenester til AWS-kunder. KeyCores hold af certificerede AWS-professionelle har et dybt kendskab til Amazon EUC-tjenester, og kan hjælpe kunderne med at udnytte disse tjenester til sikkert at levere virtuelle skriveborde og applikationer til deres slutbrugere. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan Amazon EUC kan hjælpe din virksomhed med at maksimere produktivitet og sikkerhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversæt det ovenstående til et titel på dansk

Introducer Enhanced Document API til DynamoDB i AWS SDK for Java 2.x

AWS SDK for Java 2.x tilbyder nu Enhanced Document API til DynamoDB, som giver udviklere en bedre måde at arbejde med Amazon DynamoDB-elementer på. Dette indlæg fokuserer på brugen af ​​Enhanced Document API med DynamoDB Enhanced Client. Ved hjælp af Enhanced Document API kan udviklere oprette et intuitivt objektorienteret model for deres datalag, hvilket gør det lettere at forstå og administrere.

Fordele ved Enhanced Document API

Enhanced Document API tilbyder flere fordele. Den understøtter rige datatyper, hvilket gør det muligt for udviklere at repræsentere komplekse datamodeller i et objektorienteret format. Det understøtter også transaktionelle operationer, hvilket giver udviklere mulighed for at sikre, at flere operationer inden for en applikation gennemføres eller tilbagetrækkes sammen. Desuden understøtter Enhanced Document API strongly typed objekter, hvilket hjælper udviklere med at undgå almindelige fejl ved arbejde med DynamoDB-elementer. Endelig forenkler denne API processen med at arbejde med DynamoDB-elementer, hvilket gør det nemt for udviklere at gemme værdier og manipulere dem.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi en række services, der hjælper dig med at få mest muligt ud af AWS-platformen. Vores hold af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at konfigurere Enhanced Document API i dine applikationer samt vejledning i bedste praksis. Vi kan også hjælpe dig med at optimere dine applikationer til ydeevne, skalering og omkostninger, og give support til enhver anden AWS-relateret behov, du måtte have. For yderligere oplysninger, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Migrere SAP HANA-baserede systemer med AWS Migration Hub Orchestrator

AWS Migration Hub Orchestrator til SAP er en service, der hjælper kunder med at reducere tidsforbruget og kompleksiteten ved at migrere SAP HANA-baserede systemer til AWS Cloud. AWS Migration Hub Orchestrator tilbyder kunderne en omfattende samling af AWS og SAP-bedste praksisser og anbefalinger, så de hurtigt og nemt kan flytte deres on-premise SAP-miljøer til AWS med minimal forstyrrelse af deres virksomhed.

Hvordan virker AWS Migration Hub Orchestrator til SAP?

AWS Migration Hub Orchestrator til SAP hjælper kunder med at automatisere migrationen med et sæt trin, der inkluderer: forudgående vurdering og analyse, planlægning og vejledning af migration, validering af migration og post-migration-optimering.

Under fasen for forudgående vurdering og analyse hjælper AWS Migration Hub Orchestrator til SAP kunder med at identificere den bedste tilgang til at migrere deres SAP HANA-baserede systemer til AWS. Dette inkluderer evaluering af deres eksisterende infrastruktur og applikationer, identifikation af kompatibilitetsproblemer og afgørelse af den bedste migreringssti.

Fasen for migrationplanlægning og vejledning hjælper kunder med at udvikle en detaljeret migration plan, der inkluderer alle trinene i processen for at flytte deres SAP HANA-baserede systemer til AWS Cloud. Denne fase giver også kunderne vejledning i, hvordan de opbygger en migration proces, der lever op til deres specifikke krav.

Under fasen for validering af migration hjælper AWS Migration Hub Orchestrator til SAP kunder med at validere deres migration plan og sikre, at deres systemer fungerer som forventet efter migrationen.

Til sidst hjælper post-migration-optimeringen kunder med at optimere deres applikationer og systemer for den bedste ydeevne i AWS Cloud.

Fordele ved AWS Migration Hub Orchestrator til SAP

AWS Migration Hub Orchestrator til SAP giver kunderne følgende fordele:

  • Reduceret tidsforbrug og kompleksitet ved at migrere SAP HANA-baserede systemer til AWS Cloud.
  • Detaljeret migration plan, der opfylder kundespecifikke krav.
  • Validering af migrationen og systemydelsen.
  • Optimering af applikationer og systemer for bedst mulig ydeevne i AWS Cloud.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at udnytte fordelene ved AWS Migration Hub Orchestrator til SAP. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at vurdere din eksisterende infrastruktur og applikationer, udvikle en detaljeret migration plan, validere din migration proces og optimere dine applikationer og systemer for bedst mulig ydeevne i AWS Cloud. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at migrere dine SAP HANA-baserede systemer til AWS Cloud.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Machine Learning-blog

At KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, som hjælper kunder med at udnytte kraften af AWS for at opbygge og implementere deres projekter. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at oprette avancerede teknologier som de, der er beskrevet i dette blogindlæg, og udstyre dig med de nødvendige værktøjer til at accelerere din tid til værdi. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores tjenester kan hjælpe dig med at opnå succes.

Amazon Web Services’ officielle maskinlæringsblog tilbyder en række nye muligheder til at udnytte maskinlæring. Vi undersøger nogle af de seneste indlæg her, som omfatter oprettelse af højkvalitetsbilleder med stabile diffusionsmodeller, som kan implementeres kosteffektivt med Amazon SageMaker. Vi belyser også, hvordan man opbygger en magtfuld spørgsmål-svar-bot med Amazon SageMaker, Amazon OpenSearch Service, Streamlit og LangChain. Derudover viser vi, hvordan OCX Cognition reducerede ML-modeludviklingstiden fra uger til dage og modelopdateringstiden fra dage til real time ved hjælp af AWS Step Functions og Amazon SageMaker. Vi forklarer også, hvordan man bruger foundation-modeller til at gennemføre dialogguideret intelligent dokumentbehandling med Amazon SageMaker JumpStart, automatiserer dokumentvalidering og bedrageridetektion i låneprocessen og udfører batch-transformationer med Amazon SageMaker JumpStart Text2Text Generation Large Language Models. Derudover gennemgår vi, hvordan man indekserer Confluence-indhold med den nye Confluence Connector V2 for Amazon Kendra, accelererer ML-ytelsestid med Amazon SageMaker JumpStart og PwC’s MLOps Accelerator og instruktionsfinjustering for FLAN T5 XL med Amazon SageMaker Jumpstart.

At KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, som hjælper kunder med at udnytte kraften af AWS for at opbygge og implementere deres projekter. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at oprette avancerede teknologier som de, der er beskrevet i dette blogindlæg, og udstyre dig med de nødvendige værktøjer til at accelerere din tid til værdi. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores tjenester kan hjælpe dig med at opnå succes.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

AWS havde en travl uge, med en række opdateringer og lanceringer af nye tjenester. Sidste uge delte AWS-heltinden Anahit Pogosova sine serverfrie tips på CloudConf-konferencen i Torino, Italien.

AWS dokumentopdateringer

AWS udgav flere opdateringer til sin dokumentation, herunder nye oplysninger om, hvordan man kommer i gang og vejledninger til brug af Amazon EC2 Auto Scaling og Amazon CloudWatch, samt tjenestetilbud som Amazon Elasticsearch-tjeneste. Derudover er dokumentationen yderligere forenklet og opdateret for at følge mere tæt på de aktuelle AWS-tjenester.

Amazon EventBridge er hurtigere

AWS offentliggjorde også forbedret ydeevne til Amazon EventBridge, en serverfri hændelsesdrevet platform, der muliggør hurtig, pålidelig og sikker kommunikation mellem tjenester. Opdateringen har øget maksimal gennemstrømning til 4 millioner hændelser pr. sekund (millioner af hændelser pr. sekund) på tværs af alle regioner.

AWS Outposts tilbyder nu understøttelse af Amazon EC2 Auto Scaling og Amazon Aurora

Amazon EC2 Auto Scaling og Amazon Aurora er nu understøttet på AWS Outposts. Amazon EC2 Auto Scaling er en tjeneste, der hjælper kunder med at styre og skalere deres Amazon EC2-beregningstjenester, og Amazon Aurora er en avanceret relationsdatabase kompatibel med MySQL og PostgreSQL.

Hvordan kan KeyCore hjælpe dig med at udnytte de seneste AWS-opdateringer?

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunder med at udnytte de mest opdaterede og funktionelle AWS-tjenester. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at forstå de seneste opdateringer og hvordan de kan gavne din organisation. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS. Vores AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udvikle tilpassede løsninger og strategier for at få mest muligt ud af de seneste AWS-udgivelser. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte dine AWS-investeringer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Container Transportering

Etablering af privat forbindelse med Amazon Elastic Container Service Anywhere og validering af bedste praksis for Amazon EKS-kluster programmatisk

Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) er en fuldt administreret tjeneste fra AWS, der hjælper brugere med at implementere og skalere containeriserede applikationer. Amazon ECS Anywhere giver kunder mulighed for at køre disse applikationer lokalt, f.eks. i tilfælde, hvor applikationerne skal køres i et lokalt miljø. Derudover er Amazon EKS en administreret Kubernetes-tjeneste, der hjælper kunderne med at køre deres applikationer på Kubernetes i skyen. Amazon EKS-teamet har nu annonceret understøttelse af Kubernetes-version 1.27 og frigivet HardenEKS, en åben kildekode Python-baseret CLI, for at gøre det lettere at programmatisk kontrollere overholdelse af AWS EKS Best Practices Guide.

Amazon ECS Anywhere: Kør applikationer lokalt

Amazon ECS Anywhere giver organisationer mulighed for at implementere og administrere containeriserede applikationer i deres egne datacentre eller on-premise. Denne tjeneste hjælper kunderne med at køre deres applikationer i et lokalt miljø, f.eks. i tilfælde, hvor applikationerne skal køres i et lokalt miljø, mens de stadig udnytter det fulde sæt af funktioner og fordele ved Amazon ECS. Med Amazon ECS Anywhere kan kunderne automatisere og administrere implementering og skalering af deres applikationer samt reducere den operationelle overhead ved at køre deres applikationer lokalt.

Validering af bedste praksis for Amazon EKS-kluster programmatisk

Amazon EKS-teamet har nu frigivet HardenEKS, en åben kildekode Python-baseret kommandolinjegrænseflade (CLI). Denne CLI gør det lettere at programmatisk validere, om en Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) -kluster følger de bedste praksis, der er defineret i AWS EKS Best Practices Guide (EBPG). EBPG’en er et essentielt værktøj til Amazon EKS-operatører, der giver vejledning om, hvordan man korrekt konfigurerer og sikrer sine klynger.

HardenEKS hjælper kunderne med at validere deres EKS-kluster i forhold til vejledningen fra EBPG. Det kan scanne hele EKS-klusteret eller et undergruppe af ressourcer derinde og scanne efter overtrædelser af bedste praksis. Det kan også generere rapporter, der hjælper kunderne med at se, om nogle af deres EKS-kluster kører i en ikke-kompatibel tilstand. Det kan også bruges til at kontrollere eventuelle uventede ændringer, der kan have været foretaget på en EKS-kluster, f.eks. ændringer af eksisterende navneområder eller ressourcindstillinger.

Amazon EKS understøtter nu Kubernetes version 1.27

Amazon EKS-teamet er også glade for at annoncere understøttelse af Kubernetes-version 1.27 til Amazon EKS og Amazon EKS Distro. Dette inkluderer understøttelse af Amazon ECS Anywhere (udgivelse 0.16.0). Temaet for denne version blev valgt for at anerkende det faktum, at frigivelsen var meget afslappet, hvilket fik den passende frigivelsesnavn. Kubernetes 1.27 inkluderer mange nye funktioner og forbedringer, der hjælper kunderne med at køre deres applikationer på en mere sikker og pålidelig måde.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS-løsninger og kan hjælpe din organisation med at etablere privat forbindelse med Amazon Elastic Container Service Anywhere, validere bedste praksis for Amazon EKS-kluster programmatisk og sikre, at klyngerne kører den nyeste version af Kubernetes. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt det ovenstående input til en titel på dansk

Brug af skyteknologi til at styrke små og mellemstore virksomheder i den fjerde industrielle revolution

Smart Business Day 2023 Opsummering

Små og mellemstore virksomheder (SMB’er) har traditionelt været på et ulempe på grund af begrænsede budgetter og ressourcer. Som den fjerde industrielle revolution udfolder sig, har SMB’er brug for at optimere og forbedre deres produktionskapacitet for at forblive konkurrencedygtige.

Heldigvis har Amazon Web Services (AWS) gjort det lettere for SMB’er at udnytte skyteknologi. Som den mest omfattende og bredt anvendte skyteknologi tilbyder AWS mere end 200 fuldt administrerede tjenester, fra beregning og lagring til maskinlæring og kunstig intelligens.

AWS Smart Business Day 2023 så en række muligheder for SMB’er for at udnytte kraften af ​​AWS. Fra maskinlæring og analyse til migration og sikkerhed tilbyder AWS de værktøjer, der er nødvendige for at transformere og forenkle operationer, hvilket resulterer i forbedret effektivitet.

En guide til Industri 4.0

Industri 4.0 er betegnelsen for den fjerde industrielle revolution, som karakteriseres af brugen af ​​digitale teknologier, såsom dataanalyse, kunstig intelligens og Internettet af Ting. Som Industri 4.0 tager fart, har SMB’er brug for at investere i ressourcer og metoder for at holde deres forretning konkurrencedygtig.

AWS kan hjælpe SMB’er med dette. Digital transformation er en prioritet for mange virksomheder, og AWS tilbyder et komplet sæt værktøjer til at hjælpe SMB’er med overgangen.

AWS tilbyder også et antal andre tjenester, fra streaming og analyse til maskinlæring og kunstig intelligens, som kan hjælpe SMB’er med at optimere og forbedre produktionsprocesser. Dette kan hjælpe SMB’er med at forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne.

Valg af en cloud serviceudbyder

Når man vælger en cloud serviceudbyder, bør SMB’er overveje et par vigtige faktorer. Først skal de lede efter en udbyder med de nødvendige infrastruktur og ressourcer til at opfylde deres behov. AWS tilbyder den mest omfattende suite af skytjenester, fra beregning og lagring til maskinlæring og kunstig intelligens, så SMB’er kan være sikre på, at de får den bedste skyteknologi til rådighed.

SMB’er bør også overveje skalerbarheden og omkostningseffektiviteten af ​​de skytjenester, de overvejer. AWS tilbyder fleksibel skalering og et betal-efter-brug-modell, som kan hjælpe med at reducere omkostningerne.

Til sidst er det vigtigt at overveje sikkerheds- og overholdelsesfunktionerne i den cloud serviceudbyder. AWS er et af de mest sikre cloud-platforme til rådighed, og tilbyder et væld af tjenester, såsom identitets- og adgangshåndtering og datasikkerhedskryptering, for at holde data sikre.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at udnytte skyteknologi til at styrke små og mellemstore virksomheder i den fjerde industrielle revolution. Vores team af AWS-certificerede fagfolk kan hjælpe dig med at udnytte kraften af ​​AWS, fra at flytte til skyen til at optimere og forenkle operationer. Vi specialiserer os i at hjælpe SMB’er med at opnå deres mål med AWS, så de kan forblive konkurrencedygtige i et hurtigt skiftende landskab. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Database Blog

Amazon Auroras globale database med mindre version opgraderes i en hovedløs konfiguration

Amazon Aurora Global Database er specielt designet til at imødekomme behovet for globalt distribuerede applikationer. Det replikerer data på tværs af AWS-regioner uden at påvirke databases ydeevne og giver business continuity fra region-omfattende nedbrud.

Organisationer kan bruge Aurora Global Database i en hovedløs konfiguration, hvor primær- og replikdatabaser er placeret i separate AWS-regioner. I dette tilfælde understøtter Aurora nu mindre versionsoppgraderinger fra den ene primær til den næste, hvilket gør det muligt for kunder at opgradere deres databaser uden nedetid. Dette hjælper kunderne med at holde deres Aurora Global Database opdaterede og sikre.

KeyCore forstår de udfordringer, der er forbundet med at migrere mission-critical-databaser fra on-premise til skyen. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at vurdere kompatibiliteten af ​​din kildedatabase, migrere dine data og opgradere dine databaser med nul nedetid. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Documentdatabase er en hurtigt voksende type ikke-relational database, som giver spiludviklere en enklere måde at gemme og forespørge data i JSON-lignende dokumenter. Den fleksible, semi-strukturerede og hierarkiske karakter gør det til en ideel løsning til spilbrugssager såsom spillerprofiler og indgåede varer. Documentdatabaser tillader spiludviklere at organisere data som de ønsker, uden at skulle følge et foruddefineret sæt af regler.

DocumentDB er en documentdatabase tjeneste, som er leveret af Amazon Web Services (AWS). AWS DocumentDB er designet til at være højt tilgængelig, elastisk og skalerbar, med funktioner såsom hurtige og pålidelige læsninger og skrivninger, og evnen til automatisk at skalere op eller ned efter behov. AWS DocumentDB giver også et bredt udvalg af sikkerhedsmuligheder, herunder kryptering ved rest og i transit, og finmasket adgangskontrol.

AWS DocumentDB giver også et bredt udvalg af kraftfulde funktioner og værktøjer for at gøre det endnu nemmere for spiludviklere at komme i gang med documentdatabaser. Dette inkluderer APIs og SDKs til populære programmeringssprog, såsom Java, Node.js, Python og C#. Det inkluderer også et bredt udvalg af værktøjer til datastyring, såsom en interaktiv forespørgselseditor, en JSON-validator og en automatisk indeksgenerator.

Et andet fordel ved at bruge AWS DocumentDB til spiludvikling er, at det kan integreres problemfrit med andre AWS-tjenester. For eksempel kan AWS Lambda bruges til at udløse automatiske handlinger ved oprettelsen eller opdateringen af et dokument i AWS DocumentDB, såsom at sende en notifikation eller opdatere en leaderboard. Og Amazon SageMaker kan bruges til at træne maskinlæringsmodeller på data gemt i AWS DocumentDB.

Hos KeyCore har vi erfaringen, færdighederne og værktøjerne til at hjælpe spiludviklere med at få det meste ud af AWS DocumentDB. Vores team af eksperter kan give dig den support, du har brug for for at komme hurtigt og nemt i gang, og sikre, at din udvikling er optimeret til den bedste ydeevne og skalerbarhed. Vi kan også give løbende support og vedligeholdelse af din DocumentDB-opsætning, så du kan fokusere på udviklingen af ​​dit spil.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Sådan hjælper AWS startups og små virksomheder med at lukke kompetencehuller

Startups og SMB’er (Små og Mellemstore Virksomheder) søger i stigende grad efter skytjenester for at accelerere målene for digital transformation. Det er essentielt at have de rigtige færdigheder og kompetencer for at opnå succes, og AWS tilbyder programmer, der kan hjælpe SMB’er med at måle basiskundskaberne inden for skyen og udfylde eventuelle læringshuller.

Måling af basiskundskaber inden for skyen

AWS tilbyder et bredt udvalg af værktøjer og ressourcer, såsom Cloud Practitioner Essentials, som hjælper SMB’er med at måle deres basiskundskaber inden for skyen. Cloud Practitioner Essentials er et selvstændigt online kursus designet til dem med teknisk eller ikke-teknisk baggrund. Det giver en introduktion til AWS Cloud, kerneydelser, sikkerhed, arkitektur, prissætning og support.

Kurset dækker emner som AWS’ globale infrastruktur, lagring, databaser, netværk, analyse, maskinlæring, mobile tjenester og Internet of Things (IoT). Det er designet til at udruste SMB’er med de færdigheder og den viden, de har brug for, for at begynde deres skyrejse. Der er også tilgængelige yderligere ressourcer, såsom gennemgangen af AWS Well-Architected og vejledning til omkostningsoptimering.

Udfyldning af læringshuller gennem tilpassede læringsprogrammer

AWS tilbyder også tilpassede læringsprogrammer til at hjælpe SMB’er med at udfylde eventuelle læringshuller. Med AWS Trainings og Certificering kan SMB’er vælge mellem et bredt udvalg af online- og klasseværelsesskemaer, der er designet til at hjælpe dem med at accelerere deres læring. For eksempel hjælper AWS Technical Essentials nye skybrugere med at forstå de underliggende skykoncepter og få de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde med AWS.

AWS tilbyder også specialiserede læringsstier, såsom AWS Cloud Practitioner og Solutions Architect Associate-kurser, for at hjælpe SMB’er med at blive færdige inden for brugen af ​​skyteknologi. Disse læringsstier er designet til at hjælpe SMB’er med at lære fundamentet for skyoperationer og få de færdigheder, der er nødvendige for at arkitekturere, administrere og implementere sky løsninger.

Brug af AWS-partnere til at accelerere udviklingen

Udover de værktøjer og ressourcer, som AWS tilbyder, kan SMB’er også udnytte AWS-partnere for at accelerere deres udvikling. AWS har et omfattende partnernetværk, der inkluderer konsulent-, teknologi- og managed services-partnere, der kan give ekspertise og support til at hjælpe SMB’er med at opnå deres skyemål.

KeyCore er en førende AWS-konsulent i Danmark, der tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vi har omfattende erfaring med at hjælpe organisationer i alle størrelser med at realisere deres mål for digital transformation. Vores hold af AWS-certificerede specialister har den viden og erfaring, der er nødvendig for at hjælpe SMB’er med at forstå AWS-platformen, designe og implementere løsninger og optimere deres skybrug.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

Microsoft-workloads på AWS

Kørsel af Microsoft-workloads på AWS kan tilbyde mange fordele for virksomheder, herunder omkostningsbesparelser, forbedret ydeevne, skalerbarhed og robust observabilitet. I dette blogindlæg gennemgår vi, hvordan man korrekt opsætter observabilitet for .NET med Amazon CloudWatch og AWS X-Ray, samt hvordan Digiturk opnåede 65% omkostningsbesparelser med deres .NET-modernisering på AWS. Med hjælp fra KeyCore, en førende dansk AWS-rådgiver, kan virksomheder udnytte den fulde kraft af AWS for at sikre, at deres Microsoft-workloads kører problemfrit.

Del 1 – Metrikker

For at sikre en velarkitektureret .NET-applikation skal du overvåge ydeevnen, spore transaktioner, indsamle logfiler, indsamle metrikker og udløse alarmer, når metrikkerne overstiger tærsklerne. For at opnå dette kan du designe og implementere telemetri for at muliggøre observabilitetsfunktioner i .NET. Dette indlæg dækker implementeringen af ​​metrikker, hvor Amazon CloudWatch bruges til metrikker og alarmer, og AWS X-Ray bruges til anmodningssporing.

Del 2 – Logning

Logning er et afgørende aspekt af observabilitet, da det giver synlighed til applikationsadfærd. Når det kombineres med AWS CloudWatch Logs, kan du oprette logbaserede metrikker til overvågning af anomali og ydeevnesflaskehalse. Dette indlæg gennemgår, hvordan man konfigurerer CloudWatch Logs og X-Ray-logning til at indfange vigtige hændelser og spore transaktioner i .NET-applikationen.

Del 3 – Distribueret sporingsdata

Distribueret sporingsdata er essentiel for at forstå, hvordan anmodninger flyder gennem en applikation eller tjeneste. Med AWS X-Ray kan du indsamle distribuerede sporingsdata fra din .NET-applikation og visualisere dem for at fejlfinde og optimere ydeevnen. Dette indlæg dækker implementeringen af X-Ray til distribueret sporingsdata i .NET, så du hurtigt kan identificere og adressere ydeevneproblemer.

Hvordan hjalp Kloia Digiturk med at opnå 65% omkostningsbesparelser

Kloia, en AWS Partner Network-rådgivningspartner, arbejdede for nylig sammen med Digiturk, en afdeling af BeIN Media Group, for delvist at modernisere deres .NET Framework-monolitiske applikation til en .NET-baseret mikrotjenestearkitektur på AWS. Ved at udnytte kraften af ​​AWS opnåede de 65% omkostningsbesparelser. Dette indlæg forklarer den vellykkede moderniseringsproces, og hvordan KeyCore kan hjælpe virksomheder med at modernisere deres .NET-applikationer på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

AWS Glue er et fantastisk værktøj til kunder for at få adgang til deres data og behandle det hurtigt. Det tilbyder en række funktioner såsom et brugervenligt interface, automatiserede job, data lineage og rapportering. Desuden giver AWS Glue kunder mulighed for at overvåge deres jobressourcer, såsom læsning og skrivning af data, i realtid.

I denne post diskuterer vi, hvordan man automatiserer alarm og rapportering af brug af AWS Glue jobressourcer. Vi diskuterer også, hvordan kunder kan bruge Amazon QuickSight til at visualisere denne data, og hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med at implementere denne løsning.

For at overvåge brug af ressourcer skal kunder først aktivere AWS Glue Metrics-funktionen i AWS Glue-konsollen. Når den er aktiveret, har kunder adgang til jobmetrikker, såsom antallet af læste og skrevne dokumenter, den tid, der bruges på at behandle dokumenterne, og den gennemsnitlige læse- og skrivetid.

Defontana har udviklet et fuldt cloudbaseret virksomhedsapplikation til administration og styring af virksomheder. De tilbyder et 100% cloudbaseret Enterprise Resource Planning (ERP) system, der er udviklet til at imødekomme behovene hos virksomheder i Latinamerika. ERP-systemet hjælper kunder med at optimere deres forretningsprocesser og forbedre den operative effektivitet. Det giver også kunderne mulighed for at styre og overvåge deres forretningsoperationer i realtid.

Apache Iceberg er et åbent tabelformat til store datamængder i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) og giver hurtig forespørgselsperformance over store tabeller, atomiske commits, samtidige skrivere og SQL-kompatibel tabeludvikling. Når man opbygger transaktionsdatalag med Apache Iceberg for at løse funktionelle brugssager, skal kunder fokusere på operationel effektivitet.

For at opnå dette skal kunder sikre, at deres Apache Iceberg-tabeller er korrekt partitioneret og konfigureret til bedre ydeevne. Derudover kan kunder udnytte Amazon QuickSight til at visualisere deres data og generere indsigter fra deres Apache Iceberg-tabeller.

Realtids tidsrækkeanomalidetektering er nøglen til at informere tidsfølsomme beslutninger for at tilpasse sig uventede scenarier. Strømprocesseringsrammer som Apache Flink giver brugerne mulighed for at designe systemer, der kan optage og behandle kontinuerlige dataflow på skala.

I denne post diskuterede vi et strømmende tidsrækkeanomalidetekteringsalgoritme, der kan bruges til realtids tidsrækkeanomalidetektering. Algoritmen bruger et skydevindue af tidsrækkedata til at opdage anomali i dataene. Desuden kan algoritmen bruges til både batch- og strømmetidsrækkedata.

Hos KeyCore tilbyder vi en række professionelle og managed services for at hjælpe kunder med deres AWS Glue jobs. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe kunder med at implementere den løsning, der er beskrevet i denne post. Dette inkluderer hjælp til opsætning af AWS Glue jobmetrikker, konfiguration af Apache Iceberg til bedre ydeevne og support til realtids tidsrækkeanomalidetektering.

Vi kan også hjælpe kunder med datavisualiseringer ved hjælp af Amazon QuickSight. Vores team af certificerede QuickSight-eksperter kan hjælpe kunder med at opbygge interaktive dashboards og generere indsigter fra deres data.

Hvis du søger hjælp til dine AWS Glue-job, så kontakt os i dag. Vi vil gerne diskutere, hvordan vi kan hjælpe din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog – Oversæt til dansk

Mange kunder har succesfuldt overflyttet forretningskritiske arbejdsbyrder til AWS ved hjælp af tjenester som Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Auto Skaleringsgrupper (ASG’er), flere tilgængelighedszoner (AZ’er), regioner for forretningskontinuitet og høj tilgængelighed. For yderligere at reducere omkostningerne og forbedre ydeevnen, kræver de ofte muligheden for at reservere EC2-kapacitet på tværs af tilgængelighedszoner. On Demand Capacity Reservations (ODCR) kan bruges til dette.

ODCR’er giver mulighed for langtidsreserveret kapacitet i EC2 og gør det muligt for kunderne at reducere omkostningerne ved at forpligte sig til brugen af ​​en hel region. Kunderne kan også styre deres arbejdsbelastninger med større kontrol og forudsigelighed ved at vide, at kapaciteten er tilgængelig, når det er nødvendigt. Med ODCR’er kan kunder reservere kapacitet på tværs af flere tilgængelighedszoner, hvilket er nødvendigt for mission-kritisk arbejdsbyrde.

Ved hjælp af ODCR’er kan kunderne spare op til 70% på Amazon EC2-omkostninger og drage fordel af forbedret ydeevne og ressource tilgængelighed. KeyCore kan give support til udvikling og implementering af applikationer på AWS for at sikre, at kunderne udnytter disse omkostningsbesparelser. Vores erfarne hold kan hjælpe kunder med at oprette og administrere On Demand Capacity Reservations for at sikre, at deres arbejdsbelastninger kører optimalt og kosteffektivt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Europæisk Lig af Fodbold gør klar cloud-drevet fjernproduktionsinfrastruktur til sæson 2023 på under tre uger med AWS

Europæisk Lig af Fodbold (ELF) har været i rivende udvikling, og har tilføjet nye hold og tiltrukket flere fans. For at imødekomme den stigende mængde af seere, havde ELF brug for at udrulle en hurtig cloud-drevet fjernproduktionsinfrastruktur til sæson 2023.

Løsningen var at bruge Amazon Web Services (AWS) til at udrulle ELF produktionsinfrastruktur. ELF var i stand til at udnytte eksisterende funktioner for fan engagement, som f.eks. Amazon Interactive Video Service (Amazon IVS) og Amazon Elastic Transcoder, til at skabe et live streaming-oplevelse uden at gå glip af et beat.

Ved hjælp af AWS var ELF i stand til at udrulle sin produktionsinfrastruktur på under tre uger. Med et par flere justeringer, har opsætningen været optimeret til en fejlfri strømning.

Ved at udnytte kraften af AWS, var ELF i stand til hurtigt at skabe et cloud-drevet fjernproduktionsinfrastruktur til sin sæson 2023. Hos KeyCore, kan vores eksperter hjælpe dig med hurtigt at udrulle cloud-drevne løsninger til dit firma. Uanset om du streamer live-events eller skaber et prisvindende visuelle effekt-studie, har KeyCore ekspertisen til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lager Blog

Hvordan AWS Storage kan hjælpe med at optimere omkostninger, accelerere udviklingsopdateringscyklusser og sikre infrastrukturtilgængelighed

Organisationer skal ofte opretholde de højeste niveauer for tilgængelighed, modstandsdygtighed og ydeevne, mens de håndterer et stadigt stigende dataspor. Amazon Web Services (AWS) tilbyder et udvalg af funktioner og tjenester til at hjælpe virksomheder med at opnå disse mål. Denne blog vil diskutere, hvordan Amazon S3, AWS Elastic Disaster Recovery (AWD) og Amazon FSx for NetApp ONTAP Cloning kan hjælpe med at optimere omkostninger, accelerere udviklingsgenopfriskningscyklusser og sikre infrastrukturtilgængelighed.

Tving kryptering i transit med TLS 1.2 eller højere med Amazon S3

Starter den 28. juni begynder AWS gradvist at håndhæve TLSv1.2 på alle AWS-API’er i alle AWS-regioner. Kunder, der stadig bruger TLS-versionerne 1.0 og 1.1, vil begynde at modtage fejl. TLS 1.2 er en mere sikker krypteringsprotokol, der beskytter data i transit og hjælper med at forhindre, at skadelige aktører aflytter og får adgang til følsomme oplysninger. Det er derfor, AWS gradvist overgår alle API-endepunkter til det minimale krypteringsstandard TLS 1.2.

Fejloverfør Microsoft Azure-arbejdsbyrder til AWS ved hjælp af AWS Elastic Disaster Recovery

Virksomheder skal sikre, at deres applikationer, arbejdsbyrder og data forbliver tilgængelige under planlagt og uplanlagt nedetid. AWS Elastic Disaster Recovery (AWS EDR) giver kunder mulighed for at fejloverføre fra Microsoft Azure til AWS og fortsætte med at køre deres arbejdsbyrder i et sikkert miljø. AWS EDR understøtter også automatisk replikering af data fra én region til en anden, hvilket giver kunderne mulighed for at have fysisk og logisk adskillelse af deres data.

Accelerér udviklingsgenopfriskningscyklusser og optimer omkostninger med Amazon FSx for NetApp ONTAP Cloning

Udførelse af genopfriskninger af database-miljøer er afgørende for at sikre, at udvikling, test og QA kan udføres på kopier af de mest opdaterede, produktionslignende datasæt. Amazon FSx for NetApp ONTAP Cloning giver en omkostningseffektiv løsning til databaserefresher, der giver kunderne mulighed for hurtigt at klone deres miljø, mens de opretholder samme ydeevne og tilgængelighed som deres primære klynge. Denne service giver også mulighed for dynamisk tilpasning af størrelsen på de klonede ONTAP-systemer, hvilket hjælper yderligere med at reducere omkostningerne.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med at optimere omkostninger, accelerere udviklingsgenopfriskningscyklusser og sikre infrastrukturtilgængelighed

KeyCore tilbyder omfattende AWS-administrerede services til virksomheder, der ønsker at reducere omkostningerne og optimere deres AWS-miljøer. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe med at planlægge og implementere de funktioner og tjenester, der er beskrevet i denne blog, samt give løbende support og vedligeholdelse. Vi kan også hjælpe med AWS-bedste praksis og omkostningsoptimering strategier, så dit miljø kører optimalt, og du ikke behøver at bekymre dig om uventede omkostninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS-udviklerværktøjer Blog”

AWS SDK for Go følger Go Release Policy på understøttede runtimes

Go er i dag en af ​​de mest populære programmeringssprog og hurtigt ved at blive den foretrukne sprogvalg for mange udviklere. For at bedre tilpasse sig sprogets udgivelsespolitik, har AWS annonceret at versionerne 1 og 2 af AWS SDK for Go følger Go Release Policy-kadencen.

Hvad betyder dette?

Som en del af den nye kadence vil AWS understøtte de seneste to GA-versioner af Go, samt yderligere seks måneders understøttelse af den senest foreslåede kompilatorversion.

Fordele for udviklere

Denne ændring vil tilbyde en række fordele for udviklere. Den mest betydningsfulde er, at det sikrer, at de altid er opdateret på den seneste version af Go, så de kan udnytte alle dets mange funktioner og kapaciteter. Derudover vil det reducere mængden af ​​tid, de bruger på manuel version vedligeholdelse.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere både professionelle tjenester og managed services relateret til AWS. Vi har et team af certificerede AWS Solutions Architects, der er eksperter i både Go og AWS. Vores team kan hjælpe dig med alt fra opsætning og konfiguration af din Go-miljø på AWS til implementering og administration af dine applikationer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitekturblog

Arkitektur af Microservices med Containere med Vittorio Denti

Vittorio Denti er en erfaren maskinlæringsingeniør hos Amazon. Med sin viden har han været en utrolig aktivitet til AWS Architecture Blog, og har offentliggjort indlæg som “Lad os Arkitekt! Designing microservices arkitekturer” serien. I denne blog skal vi undersøge Vittorios rejse og hans ekspertise i arkitektur af microservices med containere.

Vittorios Rejse

Vittorio begyndte sin rejse i den tekniske verden ud af ren nysgerrighed og et indbygget interesse i den teknologiske verden. Han var altid fascineret af mulighederne for maskinlæring og var ivrig efter at udforske, hvordan det kunne bruges til at løse forskellige udfordringer.

Selvom Vittorio ikke havde en formel uddannelse i datalogi, havde han de tekniske færdigheder til at følge sin passion. Han sluttede til sidst sig til Amazon, hvor han kunne arbejde på spændende projekter og fortsætte med at udvikle sin viden inden for teknikkens verden.

Nu arbejder Vittorio som maskinlæringsingeniør hos Amazon og har været en utrolig værdifuld aktivitet for AWS Architecture bloggen. I sine indlæg taler han om de udfordringer, der er ved at arkitektere microservices med containere, og undersøger forskellige integrationsmønstre for at oprette sikre, skalerbare og omkostningseffektive arkitekturer.

Design af Microservices med Containere

I Vittorios artikel “Lad os Arkitekt! Designing microservices arkitekturer” taler han om de almindelige udfordringer, som softwarearkitekter og ingeniører står over for, når de arbejder med distribuerede systemer struktureret som microservices.

Han lægger stor vægt på vigtigheden af at skabe sikre, skalerbare og omkostningseffektive arkitekturer. Han forklarer de forskellige integrationsmønstre og tilgange, der bruges til at designe microservices med containere. Han dækker også emner som containeropprætning, deployment strategier og service mesh.

Vittorios artikel er et eksempel på hans dybe forståelse af AWS-platformen og giver værdifuld indsigt i de udfordringer og bedste praksis, man skal bruge, når man arkitekterer microservices med containere.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle services og managed services for at hjælpe vores kunder med deres AWS-behov. Vi forstår kompleksiteten og indsatsen, der kræves for at arkitektere en microservices-arkitektur med containere, og vores team af erfarne udviklere kan hjælpe dig med at skabe en sikker, skalerbar og omkostningseffektiv løsning.

Vi har stor erfaring med AWS-platformen og er meget bekendt med forskellige integrationsmønstre og tilgange. Vores ekspertise inden for CloudFormation og AWS SDK for JavaScript v3 gør det muligt for os at oprette automatiserede løsninger hurtigt. Uanset om du er ny eller har erfaring som ingeniør, kan vi hjælpe dig med at arkitektere en microservices-arkitektur med containere på en effektiv og omkostningseffektiv måde.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt Titlen

Accelerér sky migreringer med Datadog

Datadog giver en samlet oversigt over sundhed og ydeevne af applikationer og infrastrukturer på tværs af on-premise og AWS-miljøer. Det hjælper dig med at accelerere din migrering ved at give observabilitetsmuligheder til nemt at spore hver fase. Det kan optimere ressourcer, overvåge tilgængelighed af applikationer og måle nøgleforretningsmetrikker omkring service niveau mål.

Byg skalerbare IT-platforme med AWS CDK

AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) gør det nemmere at opbygge, implementere og administrere infrastruktur i AWS. Det giver udviklere mulighed for at definere deres infrastruktur som kode ved hjælp af kendte programmeringssprog, hvilket hjælper organisationer med at blive mere agile, pålidelige og skalerbare. Attini hjælper dig med at pakke din kode, konfiguration og installationsinstruktioner i ubrydelige artefakter og kører automatisk dine implementeringer.

Brug af digitale tvillinger til at køre elbilbatteriinsights

En digital tvilling er en virtuel repræsentation af et fysisk system, der opdateres med data for at efterligne struktur, tilstand og adfærd hos det fysiske system. MHP samarbejdede med AWS for at opbygge og implementere en Level 4 digital tvilling til en elbil som et middel til at overvåge og analysere batterierne af EV’er, der udnytter live data. Det kan hjælpe med at styre batteriets sundhed og ydeevne, såsom at lære chaufføradfærd og batterikarakteristika fra flåden.

AWS specialviden hjælper dig med at finde den rigtige partner

Med over 100.000 AWS-partnere kan det være svært at finde den rigtige partner til det rigtige job. AWS Specializations giver teknisk validering baseret på AWS-tjenester, arbejdsbyrder, brugssager, brancher og managed services. De fire programmer er Service Delivery, Service Ready, Kompetence og Managed Service Provider (MSP). Dette giver kunderne en kort liste over betroede skypartnere med diversificeret ekspertise.

Opret smarter samtaleforbindelser med Infinity Botzer

Traditionelle chatbots leverer forudbestemte svar, men samtal AI-bots er mere avancerede og kan håndtere enorme mængder data. Infinity Botzer fra LTIMindtree kan implementeres på få minutter og muliggør omfattende bot-livscyklushåndtering. Det sikrer hurtigere respons tid og er tilgængelig 24/7.

Accelerér tidsføringen for AWS IoT-applikationer

AWS-partnere har forudbyggede løsninger til at hjælpe med reducere risikoen ved at opbygge fundamentale elementer til implementering af en IoT-løsning på skala. Virksomheder bør overveje kapaciteter, leje, sikkerhed og overholdelse, migrering og prissætning før valg af partner.

Udnyt magten af ​​Esris ArcGIS Enterprise på Kubernetes med Amazon EKS

Esris GIS-løsninger opretter, administrerer, analyserer og mapper geospatiale data. ArcGIS er en kraftfuld mappings- og spatial analyse-teknologi. Implementering af ArcGIS Enterprise på Amazon EKS forbedrer skalerbarhed og modstandsdygtighed, mens den reducerer den tekniske kompleksitet.

Form fremtiden inden for life sciences med ZS ZAIDYN-platformen

ZS samarbejdede med AWS for at opbygge en intelligent livsvidenskabelig platform kaldet ZAIDYN. Det hjælper virksomheder med at holde øje med sundhedsudbyderes præferencer, opfattelser og forventninger, og skaber glidende kundestier og reagerer proaktivt på et skiftende sundhedslandskab.

Aktiver ML-adoption med Genpacts Analytics Modenhedsmåler

Genpact har udviklet et vurderingsrammeværktøj til analysemodenhed kendt som Analytics Maturity Meter (AMM). Det evaluerer en virksomheds nuværende evner inden for data, proces, teknologi, talent og ledelse af virksomheden.

KeyCore og AWS-tjenester inden for lifescience

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester, der hjælper sundhedsudbydere med at holde øje med kunders præferencer, opfattelser og forventninger. Vores AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udnytte Azure-tjenester til at skabe glidende kundestier og reagere proaktivt på et skiftende sundhedslandskab. Vi tilbyder full-stack-tjenester og leverer avancerede analyser og AI / ML på AWS. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blogg

Forberedelse til generativ AI og besparelser gennem affaldsreduktion

Generativ kunstig intelligens (AI) er en ny teknologi, der bliver stadig mere udbredt i mange aspekter af vores liv. Det estimeres, at dens indvirkning vil blive stadigt mere signifikant over de kommende år. Teknologiledere skal være forberedt på dens tilgang, både for at udnytte sine fordele og undgå dets potentielt skadelige virkninger. Samtidig er virksomheder i dag fokuserede på måder at reducere omkostninger og maksimere effektivitet, ofte gennem budgettering. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan man forbereder sig til generativ AI og hvordan besparelser gennem affaldsreduktion kan hjælpe.

Forberedelse til generativ AI

Generativ AI er et sæt af algoritmer og teknologier, der kan skabe data og indhold fra eksisterende input. Denne teknologi bliver stadig mere brugt i forskellige felter, fra kunstig kreativitet til behandling af naturlige sprog. Teknologiledere skal tage skridt nu for at forberede sig på dens kommende virkning, både fra et data- og indholdsperspektiv. For at gøre dette skal de starte med at opbygge en fundament af data og indhold, som kan bruges til at generere nye indsigter og ideer. Desuden bør de også oprette en infrastruktur til indsamling, lagring og udnyttelse af de genererede indsigter og ideer.

For at skabe disse data og indhold, er det vigtigt at udnytte eksisterende teknologier og tjenester. For eksempel tilbyder AWS et bredt udvalg af tjenester såsom Amazon Rekognition, Amazon Translate og Amazon Comprehend, der kan hjælpe med skabelse af data og indhold. Desuden tilbyder AWS også Amazon SageMaker-platformen, som kan bruges til at opbygge og træne ML-modeller og til at implementere dem i produktion. Endelig tilbyder AWS også Amazon Machine Learning, en fuldt administreret tjeneste til opbygning, træning og implementering af ML-modeller.

Besparelser gennem affaldsreduktion

En anden måde at reducere omkostninger i den korte tid på er at reducere affald. Hvis en virksomhed kan identificere og eliminere unødvendige omkostninger i sine operationer, kan den frigøre ressourcer til at investere i mere produktive områder. For at gøre dette skal virksomheder først identificere områder med ineffektivitet og derefter investere i løsninger til at adressere dem. Dette kunne inkludere automatisering af processer, udnyttelse af analytics til at identificere forbedringsmuligheder og opgradering af infrastruktur.

AWS tilbyder et antal tjenester, der kan hjælpe virksomheder med at reducere omkostninger gennem affaldsreduktion. For eksempel kan AWS Cost Explorer hjælpe virksomheder med at identificere ineffektive områder og give indsigt i områder med mulige omkostningsbesparelser. Desuden kan AWS Cost Optimization-tjenester som AWS Trusted Advisor og AWS Budgets hjælpe virksomheder med at administrere og optimere deres skyomkostninger. Endelig kan AWS Lambda og AWS Serverless Application Repository tilbyde måder at automatisere processer og reducere omkostninger.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og kan hjælpe virksomheder med at forberede sig på generativ AI og reducere omkostninger gennem affaldsreduktion. Vi kan hjælpe dig med at implementere de teknologier og tjenester, der er nødvendige for at oprette et data- og indholdsfundament for generativ AI. Desuden har vi erfaring med AWS Cost Explorer og AWS Cost Optimization-tjenester og kan hjælpe dig med at identificere og implementere måder at reducere omkostninger gennem affaldsreduktion.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversætning af input

AWS ParallelCluster 3.6 med GPU-helbredskontroller

AWS ParallelCluster 3.6.0 er den seneste version af den bredt populære HPC- og AI / ML-platform på AWS, og den indeholder nu GPU-helbredskontroller. Denne nye funktion giver kunder øget pålidelighed og forhindrer spild af udgifter.

Hvordan virker det?

GPU-helbredskontroller kører ved starten af ​​Slurm-jobs. Hvis kontrollerne mislykkes, bliver jobbet genforespurgt på en anden instans. Dette hjælper med at opdage GPU-fejl og sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres HPC- og AI / ML-opgaver.

Hvorfor er denne funktion vigtig?

Ved at have GPU-helbredskontroller kan kunderne være sikre på, at deres HPC- og AI / ML-opgaver kører optimalt. Denne funktion sikrer, at kunderne kan stole på pålideligheden af ​​deres opgaver, og at deres udgifter bruges effektivt.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore tilbyder professionelle og managed services, der hjælper kunder med at udnytte den nye GPU-helbredskontrol inkluderet i AWS ParallelCluster 3.6. Vi tilbyder vejledning til, hvordan man udnytter funktionen, og vi leverer ekspertise i HPC- og AI / ML-opgaver for at sikre, at dine applikationer kører problemfrit og pålideligt. Vi kan hjælpe kunder med at konfigurere deres AWS-miljø for at få mest muligt ud af AWS ParallelCluster. Vores eksperter står klar til at yde assistance hver gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drifts- og Migrationer Blog

Amazon EC2-instanser overvåges kritisk for at sikre deres ydeevne og proaktivt identificere eventuelle underliggende problemer. Amazon CloudWatch giver et pålideligt, skalerbart og fleksibelt overvågningssystem. For at gøre opsætningen af ​​alarmer og dashboards lettere, kan kunder, der kører EC2-instanser i et selvadministreret miljø, bruge AWS Systems Manager og Ansible til at automatisere processen.

Amazon CloudWatch bruges til at måle ydeevnen af ​​EC2-instanser og opsætte alarmer for at informere kunder om potentielle problemer. Ved at opsætte specifikke parametre for Amazon CloudWatch-metrikker, kan kunder overvåge ydeevnen af ​​deres EC2-instanser og straks blive underrettet, hvis nogen grænseværdier overskrides. Desuden kan kunder bruge metrisk matematik til at opsætte alarmer til at overvåge IO-metrikker for ydeevnen af ​​AWS EBS-volumener.

Operations-teams skal oprette og bruge tillidsvækkende procedurer til at håndtere operative begivenheder. For at sikre, at procedurerne er effektive, skal de opdateres som reaktion på forretningsændringer og inkorporere lærdomme, så fejltagelser minimeres og procedurer optimeres. AWS Health kan integreres i ændringsprocessen for at hjælpe operations-teams med at forudse og respondere på problemer hurtigere og mere effektivt.

Amazon CloudWatch Internet Monitor giver operations-teams mulighed for at overvåge netværksstierne mellem deres applikationer og slutbrugere fra forskellige steder. Denne funktion giver større synlighed omkring onlineoplevelser og hjælper teams med hurtigt at identificere de netværksstier, der forårsager problemer.

På AWS re:Inforce 2021 er der et sikkerhedslæringskonference, der tilbyder sessioner om skystyringsmetoder, risikostyring og overholdelse. I konferencen kan deltagerne lære af AWS-eksperter, partnere og kunder om, hvordan de bygger sikre applikationer i skyen, og hvordan de bruger AWS-sikkerheds- og overholdelsestjenester.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres skyinvesteringer. Vores erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe kunder med at optimere deres overvågningsløsninger, integrere AWS Health i deres ændringsprocesser og sikre, at deres onlineoplevelser altid er sikre og ajourførte. Kontakt os for at få flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS til Industrier”

Sådan hjælper AWS forskellige brancher

AWS kan hjælpe forskellige brancher på forskellige måder, fra at give sikre selvbetjeningsløsninger til at muliggøre glidende kasse og styring af energi kontrakter. Infor omdanner CPG-industrien med AI / ML, og Generativ AI kan have en positiv indvirkning på detailhandel. Desuden kan kunder, der kører arbejdslast på Amazon Elastic File System, drage fordel af overensstemmelse, datasikkerhed, isolation af computermiljøer, API’er, adgangskontrol og sikkerhed.

Bayer skaber sikker selvbetjeningsløsning på AWS

Den førende globale livsvidenskabelige organisation Bayer har en lang historie med ekspertise inden for sundhedsvæsen og landbrug. For at muliggøre, at datascientister hurtigt kan adoptere avancerede analyser, har Bayer skabt en sikker selvbetjeningsløsning på AWS. Dette blev gjort med hjælp fra Accentures Advanced Technology Center og deres AWS-arkitekt, Maciej Wroblewski. Løsningen gør det muligt for datascientister hurtigt at opbygge og implementere maskinlæringsmodeller ved hjælp af et forudkonfigureret miljø, der er i overensstemmelse med organisationens sikkerheds- og datagoverningpolitikker.

Sikre gemte betalingsoplysninger leverer ubesværet checkout

E-handelsvirksomheder prioriterer kundeoplevelseinnovation, især ved checkout- eller betalingsfasen af ​​kundelivet. Gemte betalingsoplysninger er et kraftigt værktøj til at skabe en ubesværet checkout-oplevelse, som kan resultere i højere salg. Funktioner som tokenisering, kryptering og integrerede svindelkontroller giver kunderne mulighed for at gemme betalingsoplysninger sikkert. KeyCore kan hjælpe e-handelsvirksomheder med at udnytte gemte betalingsoplysninger, reducere checkout-modstand og øge salget.

Styr og fakturer strukturerede energikontrakter på AWS

Energi selskaber bruger muligvis arkitekturer baseret på monolitiske systemer til styring og fakturering af energiservicekontrakter. Sådanne arkitekturer begrænser forretningsenhedernes evne til at oprette, administrere og fakturere kontrakter baseret på nye produkter og tjenester. Ved at udnytte skalerbarhed og omkostningseffektiviteten af ​​AWS, kan KeyCore hjælpe energi selskaber med at modernisere deres arkitekturer. Dette kan låse virksomhedens potentiale for hurtigt at oprette og administrere nye kontrakter og tjenester og tilbyde mere personlige tjenester til kunderne.

Infor omdanner fødevare- og drikkevareindustrien med AI / ML

Pandemien skabte store udfordringer for virksomheder i fødevare- og drikkevareindustrien, lige fra forsyningskædeshindringer til manglende arbejdskraft. Infor bruger AI / ML for at hjælpe CPG-virksomheder med at overvinde disse udfordringer. Med Infors hjælp kan CPG-selskaber få dybere indsigt i deres kunder, forbedre produktvalg og skabe en mere personlig oplevelse. KeyCore kan give CPG-kunder støtte og vejledning til at udnytte Infors suite af løsninger mest muligt.

Generativ AI kan have en positiv indvirkning på detailhandel

Generativ AI, såsom ChatGPT, har vundet popularitet i detailhandelsindustrien. Det kan bruges til at generere tekst og billeder, der giver detailhandlere mere dynamisk indhold og mere personlige kundeoplevelser. KeyCore kan vejlede detailhandlere om, hvordan de bruger Generativ AI til at skabe en mere engagerende shoppingoplevelse og øge salget.

Amazon Elastic File System (Amazon EFS) til finansielle tjenester

Kunder, der kører arbejdslast på Amazon Elastic File System (Amazon EFS), kan drage fordel af fem nøglebetragtninger til at opnå overensstemmelse, datasikkerhed, isolation af computermiljøer, revisioner med API’er og adgangskontrol og sikkerhed. KeyCore kan give vejledning og hjælpe kunder med at implementere Amazon EFS på en sikker og lovlydig måde inden for deres miljø for finansielle tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-messaging og målretning blog

Hvordan man udnytter AWS SES til multi-tenancy og e-mail levering

Det er almindeligt for virksomheder at skulle sende e-mails på vegne af deres kunder, hvilket betyder, at de har brug for en multi-tenant-tilgang til e-mail-sending. Det er her, Amazon Simple Email Service (SES) kommer ind i billedet. Det giver den skalerbarhed og pålidelighed, du har brug for at sende e-mails på vegne af dine egne kunder, og med den rigtige implementering kan det hjælpe dig med at forbedre din e-mail-levering.

Implementering af multi-tenancy med SES

Når du udnytter SES til multi-tenancy, er målet at sikre, at e-mail-sendebehovene hos dine nedstrømskunder håndteres effektivt. For at gøre dette, skal du designe din arkitektur med følgende best practices for øje:

  • Sørg for, at de kontospecifikke detaljer vedligeholdes i kundens miljø.
  • Vedligehold separate og sikre kontoadgange for hver kunde.
  • Giv hver kunde et unikt sæt af Amazon SES-legitimationsoplysninger.
  • Implementer en godkendelsesworkflow for kundeinitierede e-mails.
  • Bevar fuld kontrol over e-mailsendeprocessen.

Forbedring af e-mail-levering

E-mail-levering er afgørende for succesen med dine kampagner, da det sikrer, at dine meddelelser når frem til modtagerens indbakke. Faktorer som at undgå spamfiltre, øge åbnerater og minimere bounces skal alle tages i betragtning, når du forbedrer din e-mail-levering. Ofte kan problemer med levering opstå på grund af dårlig afsenderreputation, utilstrækkelig listerenskab og manglende korrekt godkendelsesmåde.

For at forbedre e-mail-leveringen skal du sikre, at din afsenderreputation konstant overvåges, og din listerenskab altid er up-to-date. Derudover skal der være korrekte godkendelsesmåder på plads, såsom DKIM, SPF og DMARC. At sende e-mails over dedikerede IP-adresser kan også hjælpe med at forbedre leveringen, og med den nye dedikerede IP (managed)-funktion i Amazon SES er opsætning og håndtering af IP-adresser nu nemmere og mere omkostningseffektiv end før.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed. Vi leverer både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder med at udnytte det fulde potentiale af AWS. Vores eksperter kan hjælpe dig med at oprette multi-tenancy med SES og sikre, at din e-mail-levering er up-to-date og sikker. Med vores erfaring kan vi give dig den bedst mulige implementering af din e-mailsendeproces, så du kan fokusere på din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace – Dansk Titel

Sådan pakkes og prissættes løsninger i AWS Marketplace

Oprettelse af software, services eller dataprodukter i AWS Marketplace giver mulighed for at nå AWS-kunder, der er klar til at bruge skyen. Denne artikel giver de bedste praksis til, hvordan man pakker og prissætter løsninger i AWS Marketplace, specifikt tilpasset forskellige typer af løsninger, salgsteknikker og prisstrategier.

Pakning af løsninger

Når man pakker en løsning, anbefaler KeyCore at vurdere, om løsningen kræver manuel eller automatiseret opsætning. Til manuel opsætning foreslår KeyCore at oprette et implementeringsvejledning, der indeholder et overblik over opsætnings trin samt specifikke instruktioner. Derudover anbefaler KeyCore at tilbyde hurtige startskabeloner, workshops, tutorials og/eller videoer til supplement af den manuelle opsætningsproces.

Til automatiseret opsætning anbefaler KeyCore at bruge CloudFormation-skabeloner, da disse er meget tilpasningsdygtige og lette at implementere. Automatisering giver kunderne mulighed for hurtigt og pålideligt at implementere løsninger. AWS tilbyder også en automatiseret løsningsleveringsfunktion, der gør det muligt for kunderne at starte via AWS Marketplace med et enkelt klik.

Løsningen skal også tilpasses kundens miljø. For eksempel bør kunderne kunne vælge typen og størrelsen på instansen, de ønsker at bruge samt versionen af det operativsystem. Desuden bør kunderne have mulighed for at specificere placeringen af ​​implementeringen.

Priser på løsninger

Når man prissætter en løsning, skal der tages hensyn til flere faktorer. KeyCore foreslår at tilbyde både brugs- og abonnementsbaserede planer til AWS-kunder. Brugsbaserede planer er ideelle for kunder, der ønsker at betale pr. brug, mens abonnementsbaserede planer er et godt valg for kunder, der foretrækker at betale for en fast periode. Prissætningen skal også tilpasses kundens behov. For eksempel kan det være nyttigt at tilbyde en betal-som-du-goer-plan til kunder, der ikke er sikre på, hvor meget de faktisk vil bruge.

Derudover, for løsninger, der ikke kan prissættes ved hjælp af de traditionelle brugs- eller abonnementsmodeller, foreslår KeyCore at overveje en prisalgoritme. Denne algoritme skal kunne tage hensyn til kundens brug og tilpasse prissætningen derefter. Dette gør det muligt for kunderne at betale kun for de ressourcer, de bruger.

Til sidst anbefaler KeyCore at tage hensyn til kundens budget. Kunderne skal kunne betale for løsningen som én engangsbetaling eller i rater. Dette kan hjælpe kunderne med at følge deres budget og gøre løsningen mere overkommelig.

Konklusion

Pakning og prissætning af løsninger i AWS Marketplace kan være en kompleks proces. Men med den rigtige strategi kan løsninger tilpasses kundens miljø, brug og budget. KeyCore har erfaring med at hjælpe kunder med at pakke og prissætte deres løsninger, så de kan begynde at nå AWS-kunder.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, annonceringer og how-to-opslag

Forøg API Gateway sikkerheden og forbedr AWS Cloud forbindelser med TLS 1.3

Hos Amazon Web Services (AWS) forstår vi, at kunderne har brug for de nyeste sikkerheds- og ydeevneteknologier for at holde deres data sikre og deres applikationer kørende på højeste ydeevne. Af denne grund er vi stolte af at kunne annoncere flere opdateringer, der forbedrer sikkerhed, identifikation og overholdelse, samtidig med at de muliggør hurtigere forbindelser.

Udelad Cipher Suiter med en Network Load Balancer sikkerhedspolitik

I dette blogindlæg vil vi vise, hvordan man bruger Amazon Elastic Load Balancing (ELB), specifikt en Network Load Balancer, til at pålægge flere detaljerede kontrol med de cipher suiter, der bruges mellem klienter og servere, når der etableres en SSL/TLS-forbindelse med Amazon API Gateway. Denne løsning bruger virtuelle private sky (VPC) endepunkter (drevet af AWS PrivateLink) til at levere en sikker forbindelse mellem Network Load Balancen og API Gateway.

At bruge en Network Load Balancer til at kontrollere valg af cipher suite giver flere fordele. Det giver mulighed for mere detaljeret kontrol over, hvilke cipher suiter der skal tillades eller afvises, og giver kunderne mulighed for at håndtere alle de cipher suiter, som API Gateway understøtter, i stedet for at skulle konfigurere hver enkelt individuelt. Denne opsætning er også mere sikker og tilbyder bedre ydeevne på grund af de reducerede rundrejser, der er nødvendige.

Konfigurationsprocessen kræver brug af AWS CloudFormation og AWS CLI. CloudFormation gør det muligt for kunderne at hurtigt og nemt at deployere Network Load Balancer med foruddefinerede sikkerhedspolitikker i deres VPC’er, mens AWS CLI giver mulighed for at tilføje og ændre sikkerhedspolitikker for Network Load Balancen. For at lære, hvordan man konfigurerer en sikkerhedspolitik for Network Load Balancer, så man kan udelade cipher suiter, kan du se vores blogindlæg her.

Hurtigere AWS Cloud forbindelser med TLS 1.3

For yderligere at forbedre kundeoplevelsen har AWS begyndt at aktivere TLS version 1.3 globalt på vores API endepunkter til AWS services. Dette vil forbedre den samlede ydeevne for kundeforbindelser, og vi forventer, at denne proces vil være afsluttede inden udgangen af år 2020.

TLS 1.3 tilbyder flere fordele i forhold til tidligere versioner, såsom reduceret håndtrykslatens, forbedret ydeevne og større sikkerhed. TLS 1.3 indeholder også de nyeste sikkerhedsalgoritmer, hvilket giver en mere sikker forbindelse end tidligere versioner. For at lære mere om TLS 1.3 og hvordan du kan drage fordel af det, kan du se vores blogindlæg her.

Få hjælp fra KeyCore

Hos KeyCore er vi forpligtet til at tilbyde vores kunder state-of-the-art cloud-computing løsninger, der forbedrer sikkerhed, identifikation og overholdelse. Hvis du søger hjælp til at konfigurere en sikkerhedspolitik for en Network Load Balancer eller drage nytte af TLS 1.3, kan vores team af eksperter med AWS hjælpe dig. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre sikkerheden og ydeevnen af dine cloud-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversættelse af titel på dansk

AWS er begejstret for at annoncere den kohort af 21 startups, der er accepteret til det globale AWS Generative AI Accelerator-program. Deltagerne vil modtage skræddersyede tekniske råd, dedikeret vejledning, op til 300.000 $ i AWS-kreditter og muligheden for at præsentere deres demonstrations til venturekapitalister (VC’er) i AWS-netværket, hvilket alle samles i et 10-uka program, der begynder den 24. maj på AWS San Francisco Startup Loft.

Generative AI Accelerator giver startups adgang til erfaringerne fra AWS Solutions Architects, Machine Learning Specialists og medlemmer af AWS AI-teamet, samt muligheden for at knytte forbindelse til erfarne venturekapitalister. Disse ressourcer kombineret med netværksmulighederne blandt andre teams vil hjælpe med at skabe langsigtede relationer og ressourcer til at hjælpe med at drive succes.

Hold, der er accepteret til Generative AI Accelerator, kommer fra alle hjørner af kloden, spreder sig over en række brancher og brugssager. Nogle hold udvikler løsninger, der tilbyder AI-as-a-Service til virksomheder, mens andre bruger AI til at muliggøre sensornetværk eller forbedre produktdesignprocesser. Alle hold har arbejdet hårdt på deres løsninger og er ivrige efter at vise verden, hvad de kan.

Hos KeyCore tilbyder vi ekspertise og ressourcer for at hjælpe virksomheder med at udnytte det bedste af AWS for at maksimere deres afkast. Vores professionelle services-team er tilgængeligt for at give skræddersyede råd og vejledning til projekter, der er relateret til AWS, mens vores managed services-team er klar til at give løbende support og vedligeholdelse. Med vores hjælp kan virksomheder sikre, at de udnytter alle fordelene ved AWS Generative AI Accelerator.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet på Forretningsniveau

NTT DOCOMO, der er en af ​​de største mobiltelefonoperatører i Japan, har med succes implementeret deres online kundesupportvideosystem i 2022 ved hjælp af Amazon Web Services (AWS).

Udfordringen

Projektet stod overfor betydelige tekniske udfordringer. NTT DOCOMO skulle finde ud af, hvordan man sikrede, at kunderne hurtigt og uden større anstrengelser kunne oprette forbindelse til videoservicen. Kunden skulle også kunne styre videostrømmen, mens deres data forblev sikre.

Løsningen

For at opfylde disse krav samarbejdede NTT DOCOMO med Peers Co, Ltd og AWS. Peers Co. Ltd leverede en specialiseret video-kundesupportplatform, som blev integreret med AWS Elemental Media Services. Peers Co. Ltd’s platform tilbød en sikker, lav-latens videoforbindelse med AWS Networking Services, såsom Amazon VPC, for at sikre, at kundens data blev fuldstændig beskyttet. Peers Co. Ltd og AWS samarbejdede desuden om at udvikle en selvbetjent applikation, som kunderne nemt kan oprette forbindelse til og styre videostrømmen.

Fordelene

Denne løsning gjorde det muligt for NTT DOCOMO at levere en sikker, lav-latens video-kundesupportservice til deres kunder. Det hjalp også dem med at spare tid og penge ved at forenkle kundesupportprocessen. Som et resultat kunne NTT DOCOMO tilbyde en bedre kundeoplevelse og øge kundetilfredsheden.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore har omfattende erfaring med at levere AWS-baserede løsninger til virksomheder. Vi kan hjælpe virksomheder med at planlægge, implementere og vedligeholde AWS-baserede videokundesupportsystemer for at sikre, at de opnår den bedst mulige ydeevne og sikkerhed. Desuden kan vores ekspertteam af AWS-konsulenter rådgive virksomheder og sikre, at deres løsninger er optimeret til deres specifikke behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Fordelene ved sammenskrevne APIer på AWS AppSync

AWS AppSync er en serverløs GraphQL-tjeneste, der gør det let at oprette, administrere, overvåge og sikre GraphQL-APIer. Ved hjælp af AppSync kan udviklere få adgang til data, der er gemt i flere forskellige datakilder, herunder Amazon DynamoDB, AWS Lambda og HTTP-APIer.

I takt med at tjenesten fortsætter med at få større adoption, har kunderne stået over for udfordringer i forbindelse med synkronisering af data på tværs af forskellige datakilder. For at overvinde dette har AWS AppSync lanceret en ny funktion kaldet ‘sammenlagte APIer’. Denne funktion gør det muligt for udviklere at forespørge flere datakilder gennem en enkelt GraphQL-API. Dette forenkler processen med at bygge applikationer ved at eliminere behovet for at administrere flere APIer.

Sammenlagte APIer giver også en række fordele for udviklere. Ved hjælp af Sammenlagte APIer kan udviklere oprette et forenet datalag for deres applikation, som kan bruges til at hente data fra flere forskellige datakilder. Dette eliminerer behovet for at skrive komplekse kode til at synkronisere data mellem forskellige kilder. Desuden gør Sammenlagte APIer det let for udviklere at opdatere data på tværs af flere datakilder samt optimere forespørgselsperformance.

Derudover giver sammenskrevne APIer også en række sikkerhedsfordele for udviklere. Ved hjælp af Sammenlagte APIer kan udviklere kontrollere adgang til data gemt i flere datakilder, samt sikre data på API-niveau for at sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til dataene.

SwiftUI-baseret godkendelseskomponent til iOS, iPadOS og Catalyst-applikationer

I dag har AWS frigivet den åbne kildekode SwiftUI-baserede godkendelseskomponent til iOS, iPadOS og Catalyst-applikationer. Denne komponent giver udviklere mulighed for at godkende deres bruger på ethvert tidspunkt i brugerflytningen. Godkendelse er et essentielt element i enhver applikation, og med denne SwiftUI-komponent kan udviklere let tilføje godkendelsesfunktioner til deres applikationer.

Ved hjælp af denne komponent kan udviklere let kontrollere adgang til data samt gemme deres brugeres præferencer. Desuden gør godkendelseskomponenten det også muligt for udviklere lettere at låse op for premiumfunktioner eller sikre deres data mod uautoriserede brugere.

Udover sikkerhedsfordelene er godkendelseskomponenten også let at bruge og integrere i eksisterende applikationer. Den er bygget med SwiftUI, som gør den til en ideel løsning til udviklere, der bruger programmeringssproget Swift. Komponenten understøtter også et bredt udvalg af signeringsmetoder, herunder sociale mediers signering, SMS-signering og identitetsudbydersignering.

Ved hjælp af SwiftUI-baseret godkendelseskomponent kan udviklere let tilføje godkendelsesfunktioner til deres applikationer. Dette giver dem mulighed for let at gemme præferencer, låse op for premiumfunktioner og kontrollere adgang til data.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe vores kunder med AWS. Vores team af erfarne AWS-udviklere kan hjælpe dig med at designe, udvikle og implementere applikationer på AWS AppSync og SwiftUI-baseret godkendelseskomponent. Vi kan også hjælpe dig med at sikre din applikation og sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til dataene.

Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, så du ikke skal bekymre dig om at administrere dine applikationer på AWS. Vi forstår kompleksiteterne ved at arbejde med AWS, og vi kan hjælpe dig med at udnytte dets funktioner og muligheder fuldt ud. Hvis du vil vide mere om vores ydelser og hvordan vi kan hjælpe, skal du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk/.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovere i den offentlige sektor

Innovativ innovation i det offentlige med AWS

Optimer effekten med AWS Glue og Amazon Redshift ML

Ikke-profitorganisationer fokuserer på mission-drevne initiativer for at påvirke deres medlemmer, samfund og verden. Ressourcer er ofte begrænsede, så det er vigtigt at optimere effekten af ​​hver indsats. AWS Glue og Amazon Redshift ML giver kraftige værktøjer til støtte af datadrevne beslutninger, der maksimerer effekten af ​​ikke-profitorganisationer.

Denne vejledning fokuserer på brugs casen med at bruge åbne data til at støtte fødevaresikkerhedsprogrammering, men de samme principper kan anvendes på mange andre initiativer inden for ikke-profitsektoren. Amazon Redshift ML kan bruges til at analysere offentlige datasæt for at forstå årsagerne og virkningerne af fødevareusikkerhed bedre og udvikle mere effektive løsninger.

Sikring af uddannelsestjenester med AWS

Sekolah.mu er et blandet læringssystem i Indonesien, der tilbyder fleksible læringsprogrammer for alle typer af lærere. Når det kommer til digitale uddannelsestjenester, er det afgørende for Sekolah.mu at tjene tilliden og tilliden hos eleverne, lærerne og familierne.

For at opnå dette byggede Sekolah.mu deres uddannelsesplatform på AWS. Ved at udnytte AWS-datasikkerhed og -privatliv på design, var de i stand til at levere sikre og pålidelige uddannelsestjenester til mere end 11 millioner elever.

Design af et biometrisk IoMT-løsning med AWS ProServe

Sundhedsorganisationer har taget konceptet med forbundne enheder ved hjælp af internettet af medicinske ting (IoMT). Logiksavvy Innovations (LSI) tog dette koncept til det næste niveau ved at udvikle en IoMT-løsning designet til at opdage og forhindre kritiske helbeseventer.

Ved at samarbejde med AWS gennem Health Equity Initiative, var LSI i stand til at samarbejde med AWS ProServe og udvikle en brugbar bevis-for-koncept med AWS Cloud. Ved at udnytte AWS-tjenester og ekspertise, var LSI i stand til at skabe en løsning, der kunne hjælpe sundhedsorganisationer med at levere ligeværdige, pålidelige og skalerbare sundhedstjenester.

Accelerér missioner med skyen – årlig AWS Summit Washington, DC

Registrering er nu åben for den årlige AWS Summit Washington, DC. Der afholdes 7-8 juni i Walter E. Washington Convention Center, er dette arrangement et fremragende studiested for offentlige sektorfagfolk til at lære, hvordan skyteknologi kan drive kulturændringer, digital transformation, modernisering af infrastruktur og meget mere.

Accelerér offentlig sundhedsinnovation med AWS-partnere

Moderne infrastruktur er essentielt for offentlige sundhedsmyndigheder, så deres sundhedsløsninger kan skaleres ligeværdigt og pålideligt i enhver situation. Mange amerikanske offentlige sundhedsmyndigheder har vendt sig til AWS og AWS-partnernetværket for at hjælpe dem med at innovere hurtigt.

I dette eksempel samlede AWS tre offentlige sundhedsmyndigheder og partnere for at skabe en skalerbar løsning designet til at støtte offentlig sundhed. Ved at udnytte ekspertisen og ressourcerne hos AWS og dets partnere, kan offentlige sundhedsorganisationer udvikle og implementere innovative løsninger i en sikker, omkostningseffektiv måde.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe offentlige sektorer med at drage fuld fordel af AWS Cloud. Gennem vores faglige tjenester og vedligeholdte tjenester kan vi hjælpe dig med at maksimere effekten af ​​dit offentlige sektorinitiativ og støtte udviklingen af ​​sikre og pålidelige løsninger.

Vi forstår, at hver organisation har unikke behov og mål, hvilket er grunden til, at vi vil arbejde sammen med dig hvert skridt på vejen for at udvikle en løsning, der er skræddersyet til dine krav. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at accelerere din offentlige sektors innovation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åbent Kildekode Blog

Foretag servicekonfigurationer om mere enkel med Kustomize-komponenter, Spinnaker-operatøren og Amazon EKS Blueprint

Kontinuerlig deployment kan hjælpe DevOps-hold med at automatisere deres applikationsopdateringer og fremskynde deres levering til produktion. En deployment-pipeline automatiserer processen med at skubbe kode fra udvikling til produktion og håndtere fejl undervejs. Processen starter med at automatisere byggeriet, herefter verificeres kode-kvaliteten, og endelig deployeres koden til produktionsmiljøet. AWS tilbyder værktøjer som Amazon EKS Blueprint til at skabe en automatiseret deployment-pipeline for Amazon EKS.

Brugen af Kustomize-komponenter med Amazon EKS

Kustomize er et open source-værktøj til at håndtere Kubernetes-objekter og forenkle deployment-processen. Kustomize-komponenter giver en let måde at oprette og opdatere Kubernetes-objekter. Med Kustomize-komponenter kan du oprette egendefinerede pakker af Kubernetes-objekter og dermed hurtigere og mere enkelt opdatere Kubernetes-objekter i dine Amazon EKS-kluster.

Forenkling af servicekonfigurationer med Spinnaker Operator

Spinnaker Operator er et værktøj til at deployere og håndtere Spinnaker-tjenester i Kubernetes-klubber. Med Spinnaker Operator kan du hurtigt og nemt konfigurere og deplyere Spinnaker-tjenester i dine Amazon EKS-kluster. Dette gør det muligt hurtigt at oprette en automatiseret deployment-pipeline til dine applikationer og tjenester.

Brug af Amazon EKS Blueprint med Spinnaker-operatøren

Amazon EKS Blueprint er et værktøj til deployment af applikationer og tjenester til Amazon EKS-klubber. Med Amazon EKS Blueprint kan du hurtigt og nemt deplyere applikationer og tjenester til dine Amazon EKS-klubber. Amazon EKS Blueprint integreres med Spinnaker-operatøren, hvilket gør det muligt at konfigurere og deplyere Spinnaker-tjenester i dine Amazon EKS-klubber.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med servicekonfiguration?

Hos KeyCore kan vores erfarne ingeniører og certificerede konsulentpartnere hjælpe dig med at forenkle dine servicekonfigurationer med brug af Kustomize-komponenter, Spinnaker-operatøren og Amazon EKS Blueprint. Vores team har års erfaring med Kubernetes, DevOps og AWS og kan hjælpe dig med at lave en automatiseret deployment-pipeline til dine applikationer og tjenester med lethed. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forenkle dine servicekonfigurationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top