Opsummering af AWS blogs for uge #22 i 2023

I uge 22 publiserede AWS 106 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Strømning af Skrivebord og Applikationer

Cloud Computing til voksende virksomheder med AWS Desktop og Application Streaming

Desktop- og Application Streaming-tjenester fra AWS giver en sikker, pålidelig, agil og omkostningseffektiv løsning til virksomheder til at skalere deres voksende behov. I denne artikel ser vi på, hvordan SoFi, en finansiel teknologivirksomhed, benytter Amazon WorkSpaces og AWS Systems Manager til at møde deres kundebehov. Desuden diskuterer vi de gratis workshops, der tilbydes af AWS End User Computing (EUC)-tjenester.

Håndtering af Amazon WorkSpaces i skala med AWS Systems Manager

SoFi, en finansiel teknologivirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment af finansielle produkter og tjenester, har brug for at skalere for at møde deres voksende forretningsbehov. Amazon WorkSpaces gav dem muligheden for hurtigt og nemt at oprette virtuelle skriveborde og programmer til en fordelt arbejdsstyrke. AWS Systems Manager gav dem oversigt og kontrol over deres miljø, så SoFi bedre kunne styre og vedligeholde deres Amazon WorkSpaces. Med den øgede oversigt og kontrol kunne SoFi bedre skalere deres Desktop as a Service (DaaS)-miljø, samtidigt med at de øgede sikkerheden, brugeroplevelsen og de operationelle besparelser.

AWS Systems Manager gav SoFi mulighed for at sikre deres Amazon WorkSpaces, så de var pålidelige og up-to-date. Sikkerhedscompliance-automatisering blev opnået ved at bruge AWS Systems Manager til at opdage misconfigurationer og manglende patches. Automatisk patching blev muliggjort ved at indstille automatiserede patch baselines, der ville styre og vedligeholde Amazon WorkSpaces. AWS Systems Manager gav også SoFi mulighed for nemt at holde styr på inventaret, automatisere opgaver og køre fjernkommandoer.

Med AWS Systems Manager kunne SoFi forbedre brugeroplevelsen ved at give brugerne en simpel og konsistent måde at få adgang til deres Amazon WorkSpaces på. Fjernsessioner til at fejlfinde brugerproblemer blev gjort nemmere og hurtigere med muligheden for at køre kommandoer fra fjernplaceringsstedet. Desuden kunne SoFi reducere driftsomkostningerne med den centraliserede håndtering af patches og konfigurationer.

Udnyt mest muligt af AWS EUC-tjenester med gratis Workshops

AWS End User Computing (EUC)-tjenester, herunder Amazon WorkSpaces og Amazon AppStream 2.0, har i næsten et årti været en værdifuld tilføjelse for organisationer af alle størrelser. Kunden kan stole på AWS til at give en sikker, pålidelig, agil og omkostningseffektiv løsning til brugssager som fjerne arbejdstagere, kontraktansatte, kontaktcenteragenter, erstatning af VDI, udviklere og brugere, der kører ressourceintensive programmer.

For at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres EUC-tjenester tilbyder AWS gratis workshops og webinars, der fremhæver de vigtigste funktioner og brugssager af tjenesten. Disse workshops og webinars har tekniske eksperter, der kan hjælpe kunderne med at finde de bedste løsninger til deres brugssager. De giver også værdifuld indsigt i, hvordan AWS EUC-tjenester kan hjælpe med at reducere omkostninger, forbedre sikkerheden og optimere ydeevnen.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​cloud computing og desktop- og application streaming for voksende virksomheder. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan give dig ekspertise og værktøjer, du har brug for til at optimere dit skykomputermiljø. Vi tilbyder professionelle tjenester til at hjælpe dig med at flytte til skyen, samt managed services til at hjælpe dig med at vedligeholde og overvåge dit miljø.

Vi kan også give workshops og webinars for at hjælpe dig med at forstå funktionerne, brugssager og bedste praksis for AWS EUC. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit cloud computing-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps-blog

AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) nåede End-of-Support og Amazon CodeWhisperer optimerer softwareudvikling

AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) nåede End-of-Support

Siden dets introduktion i 2018 har AWS CDK været brugt af udviklere til at konstruere Infrastructure as Code-løsninger. Som teknologien udvikler sig, skal ældre versioner af værktøjer nå deres End-of-Support. AWS CDK v1 nåede officielt sin End-of-Support den 1. juni 2023. AWS vil ikke længere supportere v1, og brugerne opfordres til at opgradere til den nyeste version. Den nyere version af CDK inkluderer nye funktioner som support til yderligere programmeringssprog, flere ressourcer og forbedret funktionalitet. Opgradering til den nye udgave af CDK kan hjælpe udviklere med at bygge bedre og mere effektive Infrastructure as Code-løsninger.

Amazon CodeWhisperer optimerer softwareudvikling

Virksomheder stræber efter at levere nye funktioner til deres kunder hurtigere. For at nå dette mål skal udviklere udnytte automatisering for at accelerere softwareudvikling og optimere kode-kvalitet, ydeevne og compliance-krav. Amazon CodeWhisper er en AI-kodeven, der er trænet på milliarder af linjer med Amazon- og open-source-kode. Det hjælper udviklere med at skrive kode med tillid og reducere rework og fejl ved at levere personlige anbefalinger til kodeoptimering. Amazon CodeWhisperer er et kraftfuldt værktøj til udviklere og virksomheder, der ønsker at tage deres softwareudvikling til det næste niveau.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent, der tilbyder både professionelle og managed services. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe din virksomhed med at optimere softwareudvikling ved hjælp af AWS CDK og Amazon CodeWhisperer. Uanset om du har brug for hjælp til at forstå de funktioner, der er tilgængelige i den nyeste version af CDK, eller hvis du vil vide mere om Amazon CodeWhisper og hvordan det kan hjælpe din udviklingsproces, kan KeyCore hjælpe dig. For at få mere at vide om vores AWS-tjenester, besøg venligst vores hjemmeside på KeyCore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Automatiser høj tilgængelighedstests for SAP HANA

Softwareindustrien har moderniseret sig, og DevOps anvendes i stigende grad som standard tilgange til processer. Selvom dette er tilfældet, tenderer installation og drift af SAP til at være manuelt drevet. For at hjælpe med at udvikle processen til en automatiseret tilgang, viste vores første blogindlæg, hvordan man konfigurerer infrastrukturen til SAP-systemer.

I dette blogindlæg diskuterer vi, hvordan man automatiserer testene for høj tilgængelighed (HA) med AWS-tjenester og -værktøjer. Høj tilgængelighed er evnen til et system til at fungere uden afbrydelse i en lang periode. I denne sammenhæng vil vi forklare HA-testene til SAP HANA-systemer og hvordan man bruger AWS-tjenester og -værktøjer til at automatisere dem.

AWS-tjenester og -værktøjer

AWS tilbyder et udvalg af tjenester og værktøjer, som kan hjælpe dig med at automatisere dine HA-test. Amazon CloudWatch er en overvågningsservice, som kan bruges til at overvåge sundheden af ​​dit system og opdage problemer. AWS Step Functions kan bruges til at definere trinene til at køre en test og automatisere dem. AWS CloudFormation giver dig mulighed for at modellere og give adgang til din infrastruktur som kode, mens AWS Lambda kan bruges til at udføre koden.

SAP HANA HA-test

HA-testene til SAP HANA-systemer indebærer simulering af et systemfejl og validering af, at systemet kan komme sig over det. Det er vigtigt at sikre, at systemet kan fejle over til den sekundære knude uden nogen datatab. Trinene til testen inkluderer:

1. Tag en sikkerhedskopi af det primære system.
2. Luk det primære system ned.
3. Gendan sikkerhedskopien til den sekundære knude.
4. Valider, at det sekundære system kører korrekt.

Automatiser HA-testene

Ved hjælp af ovennævnte AWS-tjenester og -værktøjer er det muligt at automatisere HA-testene. Her er et overblik over trinene til at gøre dette:

1. Opret en CloudFormation-skabelon til at give adgang til infrastrukturen til SAP HANA-systemet.
2. Brug Step Functions til at definere arbejdsgangen til HA-testen.
3. Brug Lambda-funktioner til at udføre koden, der kræves til testen, såsom at tage en sikkerhedskopi af det primære system og gendanne det til det sekundære system.
4. Brug CloudWatch til at overvåge systemerne og opdage eventuelle problemer.

Konklusion

HA-test er en vigtig del af at sikre, at dit SAP HANA-system kører optimalt og kan komme sig over systemfejl. Ved at automatisere testene kan du reducere den tid, det tager at køre dem, og sikre, at de udføres regelmæssigt.

Hos KeyCore har vi omfattende erfaring med AWS og SAP, og vi kan hjælpe dig med at automatisere dine HA-test. Vores team af erfarne konsulenter vil arbejde sammen med dig for at udvikle en løsning, som opfylder dine behov og krav. Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Maskinlæring med Amazon Web Services

Multi-Object Tracking-løsning på Amazon SageMaker

Efterspørgslen efter multi-object tracking (MOT) i videoanalyse er steget betydeligt i mange brancher, såsom live sport, fremstilling og trafikovervågning. For eksempel kan MOT anvendes til at spore fodboldspillere i realtid for at analysere fysisk præstation, såsom den reelle hastighed og den bevægelsesmængde. Ved at introducere ByteTrack i 2021 har Amazon Web Services (AWS) gjort MOT tilgængelig og let at implementere. Amazon SageMaker er blevet brugt til at opbygge et brugerdefineret datasæt og træne et model til at spore flere objekter i videoanalyse.

Oversættelse af dokumenter i realtid med Amazon Translate

At kunne forbinde sig til kunder på et globalt plan er blevet stadig vigtigere for virksomheder. At tilbyde indhold på flere sprog i realtid er en god måde at udvide rækkevidden på. Men at skabe indhold og lokalisere det kan være en tidskrævende og dyr proces. Amazon Translate giver virksomheder mulighed for hurtigt og omkostningseffektivt at oversætte dokumenter i realtid. Med Amazon Translate kan kunder let forbinde sig til en global kundebase, hvilket frigør ressourcer til andre aspekter af deres forretning.

Skalering af ML-workloads på Amazon ECS med AWS Trainium-instanser

Brugen af containere til at køre maskinlærings (ML) workloads er blevet mere almindelig. Containere kan kapsle ML-træningskode og hele afhængighedshækken, helt ned til de hardware-biblioteker og -drivere, for konsistente og mobile ML-udviklingsmiljøer. Derudover gør de det lettere at skalere klynger. AWS Trainium-instanser er designet til ML-workloads, og når de kombineres med Amazon ECS, giver de et miljø, der er optimalt egnet til at køre ML-workloads.

Værts ML-modeller på Amazon SageMaker med Triton CV Model og PyTorch Backend

PyTorch er et populært ML-framework, der anvendes til applikationer såsom computer vision og natural language processing. Det er designet med Python og er let at bruge, hvilket gør det til et stadigt mere populært valg. PyTorch understøtter dynamiske komputationsgrafikker og kan bruges til at opbygge og træne ML-modeller. Amazon SageMaker er det ideelle platform til at værte disse modeller. Triton CV Model, som er bygget på PyTorch, kan bruges til at implementere et model på SageMaker med få enkle trin.

Konfigurér og brug standardindstillinger med Amazon SageMaker Python SDK

Amazon SageMaker Python SDK er et open-source bibliotek, der bruges til at træne og implementere ML-modeller på Amazon SageMaker. Kunder i brancher som sundhedssektoren og finanssektoren, der kræver stram sikkerhed, skal sikre, at deres data er krypteret, og trafikken ikke bevæger sig over internettet. Det er her, SageMaker Python SDK’en kommer ind i billedet. Det giver kunderne mulighed for at konfigurere og bruge standardindstillinger til SageMaker-ressourcer, hvilket sikrer, at deres ML-workloads er sikre.

Højkvalitets menneskelig feedback til generative AI-applikationer med Amazon SageMaker Ground Truth Plus

Amazon SageMaker Ground Truth Plus forenkler processen med at oprette højkvalitets træningsdatasæt. Alt, brugeren skal gøre, er at dele data og mærkningskrav, og SageMaker Ground Truth Plus opsætter og administrerer data-mærkningens arbejdsgang for dem. Med Ground Truth Plus kan kunderne få adgang til højkvalitets menneskelig feedback til deres generative AI-applikationer.

Amazon SageMaker XGBoost tilbyder fuldt ud fordelt GPU-træning

Amazon SageMaker giver en suite af indbyggede algoritmer, præ-trænede modeller og præ-byggede løsningsskabeloner, som hjælper datasciencere og ML-brugere hurtigt med at komme i gang med træning og implementering af ML-modeller. Algoritmer og modeller kan bruges til både supervised og unsupervised learning, og kan håndtere forskellige typer inputdata. Med introduktionen af Amazon SageMaker XGBoost er der nu fuldt ud fordelt GPU-træning tilgængelig.

Analyse af Amazon SageMaker Spend og optimeringsmuligheder for omkostninger

Omkostningsoptimering er et vigtigt element i AWS Well-Architected Framework, og Amazon SageMaker er en fuldt administreret ML-service. Med hjælp fra AWS Support Proactive Services kan kunder optimere deres workloads, sætte grænser og forbedre synligheden af deres ML-workloads’ omkostninger og brug. Denne serie af poster dækker læringer om omkostningsoptimering i forskellige SageMaker-funktioner såsom træning, hosting, notebooks og Studio, samt Processing og Data Wrangler-jobs.

Lad KeyCore hjælpe dig med maskinlæring på AWS

Hos KeyCore er vi den førende danske AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder professionelle services og managed services, som giver vores kunder mulighed for at udnytte AWS-platformen fuldt ud. Vores ekspertise inden for AWS strækker sig over et bredt udvalg af teknologier, herunder maskinlæring. Vi kan hjælpe vores kunder med at optimere deres workloads, sætte grænser og få synlighed omkring deres ML-workloads’ omkostninger og brug. Vores hold er klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS og udnytte dine maskinlæringsprojekter til det yderste. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer Og Lanceringer

AWS har for nylig lanceret nye tjenester for at lette replikering og migration af data. AWS Database Migration Service (AWS DMS) blev først lanceret i 2016 og tilbyder en simpel proces til at migrere databaser. AWS Snow-familieenheder gør det muligt for kunder at overføre data til skyen til en lav pris. De nye Snowball Edge Storage Optimized-enheder er designet til at håndtere store datasæt og har 210 terabytes NVMe-lager og evnen til at overføre op til 1,5 gigabyte data per sekund.

Hos KeyCore hjælper vi dig med at få det bedste ud af AWS. Med den omfattende suite af tjenester som AWS tilbyder, er mulighederne næsten uendelige. Vores professionelle og managed services kan hjælpe dig med at udnytte AWS, så du får det maksimale ud af dine data. Med vores ekspertise og viden kan vores team vejlede dig i at træffe den bedste beslutning til dit projekt. Vi tilbyder også blogindlæg, der kan hjælpe dig med at guide dig igennem processen med at vælge og bruge de relevante AWS-tjenester til dit projekt.

Selvom AWS er en kraftfuld platform, kan det være svært at navigere. Med vores hjælp kan du få det meste ud af dine data og migrere det til skyen med lethed. Vi kan give vejledning og støtte gennem hele processen. Kontakt os i dag for at lære mere om vores professionelle og managed services og hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få det bedste ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

Containerbilleder bruges til at køre softwareprogrammer i forskellige typer af miljøer, og de gemmes typisk i registre. Pull Through Cache er en cache-funktion, der forbedrer hastigheden og pålideligheden af billedtræk og er nu tilgængelig i Amazon Elastic Container Registry (ECR). Denne funktion reducerer den tid, der kræves for at trække et billede, ved at udføre et enkelt træk af et billede og gemme det i cachen i stedet for, at hver container skal downloade det samme billede hver gang, den har brug for det.

Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) er en vedligeholdt Kubernetes-service, der gør det let for udviklere og DevOps-teams at køre og administrere containeriserede applikationer. Med den nyeste version af Kubernetes, version 1.24, er dockershim (en API-shim mellem kubelet og Docker-motoren) blevet afskrevet til fordel for at understøtte Container Runtime Interface (CRI) kompatible runtimes. Amazon EKS har også afsluttet støtten af ​​dockershim med dette release.

Containerd er et runtime, der implementerer CRI, og det gør det muligt for Kubernetes at kommunikere med andre containerruntimes. Dette gør det muligt for Kubernetes at understøtte et stort udvalg af containerruntimes, herunder Docker, uden at skulle opbygge sin egen implementering. Det giver også en mere effektiv ressourceudnyttelse, da det er muligt at køre flere forskellige runtimes inden for samme cluster.

Hos KeyCore har vi mange års erfaring med Amazon EKS og containeriserede applikationer. Vi kan hjælpe dig med at flytte fra den afskrevne dockershim til containerd, såvel som at drage fordel af den nye Pull Through Cache-funktion i Amazon ECR. Vi kan også hjælpe dig med at designe, udrulle og administrere dine applikationer på Amazon EKS og andre containeriserede miljøer. Vores team af eksperter kan tilbyde dig den rådgivning og vejledning, du har brug for, for at sikre, at dine applikationer kører problemfrit og sikkert. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine containererede applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies Blog: Oversætning af input til titel på dansk

Omkostningsstyring Løsning til Amazon Braket

Omkostningsstyring er afgørende for at lykkes med dine kvantecomputingsprojekter. I dette blogindlæg introducerer vi en Amazon Braket omkostningsstyring løsning, der er open source på GitHub og tilgængelig under en MIT-licens.

Hvad er Amazon Braket?

Amazon Braket er en fuldt styret tjeneste, der gør det muligt for udviklere, forskere og virksomheder at komme i gang med kvantecomputing. Det hjælper dig med at udforske og opbygge kvantealgoritmer, teste dem på simulerede kvantecomputere og køre dem på forskellige kvantehardwareteknologier.

Omkostningsstyring Løsning

Omkostningsstyring løsningen er designet til at hjælpe udviklere, forskere og virksomheder med bedre at styre deres Amazon Braket omkostninger. Den består af to komponenter: en estimator og en controller.

Estimatoren beregner den forventede omkostning ved et Amazon Braket-job, før det kører. Det tager hensyn til den kvantecomputer, der er valgt til jobbet, antallet af skud og varigheden af jobbet.

Controllen overvåger de kørende omkostninger ved Amazon Braket-jobs. Det sikrer, at omkostningerne ikke overstiger budgettet, der er angivet til jobbet. Dette hjælper med at begrænse omkostningerne ved at køre kvantealgoritmer, mens det sikrer, at jobbet kører med den højest mulige nøjagtighed.

Open Sourcing af Omkostningsstyring Løsning

Omkostningsstyring løsningen til Amazon Braket er open source på GitHub under en MIT-licens. Det betyder, at det er frit tilgængeligt for udviklere og virksomheder til at bruge og forbedre.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi et team af erfarne AWS-professionelle, der kan hjælpe dig med at komme i gang med og administrere dine Amazon Braket-projekter. Vi kan give dig professionelle tjenester og managede tjenester for at sikre, at dine kvantecomputingsprojekter kører problemfrit og omkostningseffektivt. For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Database Blog

I dagens moderne applikationer har der brug for hurtig og pålidelig datalevering, og Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (Amazon MSK) gør det nemt. Med Amazon DocumentDB, Amazon MSK Serverless og Amazon MSK Connect er datastrømning mellem tjenester enkel og pålidelig.

Migrering af relationelle databaser på Amazon Aurora MySQL-kompatibel udgave fra én AWS-konto til en anden kan være kompleks for store workloads, især da nedetid skal minimeres. Amazon Aurora-klonning og binlog-replikering er nyttige metoder til at reducere nedetiden under migreringsprocessen.

Denne artikel demonstrerer, hvordan man migrerer fra Azure til Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) Custom for SQL Server ved hjælp af den indbyggede sikkerhedskopi- og gendannelsesmetode. Den dykker også dybt ned i data-tiers applikationssikkerhedspakkefil. Amazon RDS Custom for SQL Server er en administreret databaseservice til legacy, brugerdefinerede og tredjepartsapplikationer.

Kemisk forskning kan være en kompleks proces, men Amazon Neptune og RDKit giver mulighed for at udforske kemiske strukturer på det mest fundamentale niveau. Denne kombination er afgørende for lægemiddeldiscovery, farmaceutisk forskning og kemisk ingeniørvirksomhed. Med Amazon Neptune bliver kemisk forskning mere effektiv, da den infunderer maskinlæring og kunstig intelligens.

Indekser i PostgreSQL hjælper med at optimere opslagningen af ​​information fra databasetabeller og giver PostgreSQL mulighed for hurtigere at finde og få adgang til relevante data. HypoPG er en Postgres-udvidelse, der giver brugeren mulighed for at opbygge hypotetiske indeks på bestemte kolonner uden at påvirke den aktuelt kørende database. Dette hjælper udviklere med at gennemgå ydeevneeffekten, som et bestemt indeks ville have, før det faktisk oprettes.

Amazon Keyspaces (for Apache Cassandra) er en skalerbar, højt tilgængelig og administreret Apache Cassandra-kompatibel databaseservice. Med Amazon Keyspaces kan kunderne køre deres Cassandra-workloads på AWS ved hjælp af samme Cassandra-applikationskode og udviklerværktøjer, som de bruger i dag. Servicen understøtter også afslutningsplanken for Cassandra v3.11.

Kunderne kan vælge at værtshuse deres Oracle-databaseworkloads i en administreret tjeneste som Amazon RDS for Oracle, men der kan være workloads, som har afhængigheder af Oracle-funktioner, der ikke understøttes af Amazon RDS. Et eksempel herpå er Oracle Flashback Database-funktionen. Denne artikel beskriver de alternativer, der er tilgængelige for Oracle Flashback Database-funktionen i Amazon RDS.

Når der udføres bulkopdateringer på store Amazon DynamodDB-tabeller, er det vigtigt at overveje omkostningerne. Denne artikel beskriver tre metoder til omkostningseffektiv bulkbehandling med DynamoDB.

Når man migrerer Microsoft SQL Server-workloads til AWS, kan kunderne ønske at automatisere migreringen og minimere ændringer i eksisterende applikationer. AWS SCT er et nyttigt værktøj til automatisering af migrering af SQL Server-workloads, der bruger SQL Server Integration Services (SSIS) til at udtrække, omdanne og indlæse (ETL) data.

Twilio er et kundeemneringsplatform, der driver reelle, personlige oplevelser til ledende mærker. For at modernisere sin Messaging Postflight-servicedatabase adopterer Twilio Amazon DynamoDB på grund af dens skalerbarhed og fleksibilitet. Med DynamoDB kunne Twilio hurtigt bygge et distribueret og fejlfrit system for at opfylde kundekrav.

Hos KeyCore er vi eksperter i at hjælpe vores kunder med at migrere til og administrere deres AWS-workloads. Vi tilbyder både professionelle services og managed services for at sikre, at alle kunder kan drage fordel af fordelene ved at bruge Amazon Web Services. Med vores ekspertise kan vi hjælpe kunder med at udnytte ydelsen, skalerbarheden og omkostningsbesparelserne ved deres AWS-workloads. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomisk Ledelse

Optimering af x86-baserede Amazon EC2-arbejdsbyrder for pris-til-performance balance

Hos KeyCore ved vi, at kunder ønsker at opnå den perfekte balance mellem udgifter og ydelse. Denne post demonstrerer, hvordan x86-baserede Amazon Elastic Cloud Compute (EC2) arbejdsbyrder kan optimeres for at få det maksimale ud af pengene. Uden arkitektoniske ændringer, kan vi hjælpe dig med at forbedre din pris til performance-forholdet uden at skulle indføre yderligere ingeniørmæssig overhead eller væsentlig tidsinvestering.

Ingen applikationeringskrav

Disse optimeringer kommer uden applikationeringskrav. Vi vil kunne gøre det hurtigt og let. Desuden vil denne strategi vise kunderne fordelene ved at køre deres x86 EC2-arbejdsbyrder på AMD-baserede EC2-instanser, hvilket giver mindst 10% besparelse i omkostninger.

Udnyttelse af besparelser

Ved at bruge denne optimeringsstrategi kan kunderne udnytte fordelene ved besparelser uden at gå på kompromis med ydeevnen. Hos KeyCore har vi arbejdet med et antal kunder for at hjælpe dem med at optimere deres x86 EC2-arbejdsbyrder til den bedst mulige ydelse til den bedst mulige pris. Vi kan give detaljeret rådgivning og støtte angående, hvordan denne optimeringsstrategi bedst implementeres.

Maksimering af dine besparelser med KeyCore

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder. Vi kan give AWS-ekspertise og rådgivning for at hjælpe dig med at maksimere dine besparelser og sikre, at dine EC2-arbejdsbyrder er optimeret til den bedst mulige ydelse. For at få flere oplysninger om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Trænings- og Certificeringsblog

Forberedelse til AWS Certified Cloud Practitioner og AWS Certified Solutions Architect – Associate eksamenerne

For at lykkes med cloud computing bliver det stadig vigtigere at have flere AWS-certifikater. Med den rette forberedelse er det muligt at opnå AWS Certified Cloud Practitioner og AWS Certified Solutions Architect – Associate eksamener indenfor få uger. I denne blog deler vi 10 trin til effektivt at forberede sig til begge eksamener samtidigt.

1. Klarificer dine læringsmål

Før du begynder nogen forberedelse, skal du bruge tid på at klareificere dine læringsmål. At definere dine mål vil hjælpe dig med at holde fokus og opnå bedre resultater.

2. Bliv fortrolig med eksamenerne

Bliv fortrolig med strukturen af eksamenerne og de emner, der dækkes. AWS-websiten har omfattende oplysninger om eksamenerne og hvad man kan forvente.

3. Udvik en studieplan

Opret en detaljeret studieplan, der beskriver, hvad du skal gøre dagligt og ugentligt. Planlæg pauser og hvileperioder, og sæt realistiske mål for at holde motivationen oppe.

4. Gør brug af de tilgængelige ressourcer

Internettet er fuld af nyttige ressourcer og studiematerialer. Brug de online officielle eksamensvejledninger og praktiske tests til at fastslå dine styrker og svagheder.

5. Brug AWS-tjenester til at øve

Øv med AWS-tjenester og anvend de koncepter, du lærer. Den bedste måde at forstå tjenesterne på er at bruge dem praktisk.

6. Opret et netværk

Koble dig med andre AWS-professionelle og deltag i online fællesskaber for at diskutere forskellige AWS-emner. Dette vil hjælpe dig med at holde dig ajour med branchetrends og forbinde dig med personer med samme interesser.

7. Udvik en forståelse af AWS-tjenester

Udvik en dyb forståelse af de forskellige AWS-tjenester og hvordan de interagerer med hinanden. Dette vil være nyttigt, når du forbereder dig til eksamen.

8. Brug AWS-dokumentationen

AWS-dokumentationen er et stor ressource til at få detaljeret information om de forskellige tjenester. Sørg for at gå igennem dokumentationen for hver tjeneste.

9. Tag praktiske eksamener

Bliv fortrolig med eksamensformatet og tag så mange praktiske eksamener som muligt. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvilke typer spørgsmål der vil blive stillet i den faktiske eksamen.

10. Få professionel hjælp

Hvis du har svært ved nogen af ​​emnerne, overvej at få professionel hjælp. KeyCore leverer AWS-konsulenthjælp til at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres skydeployeringer. Vores team af certificerede AWS-professionelle kan hjælpe dig med at forberede dig til eksamenerne og bygge dine færdigheder i skyen.

Forberedelse til både AWS Certified Cloud Practitioner og AWS Certified Solutions Architect – Associate eksamener kræver dedikation og hårdt arbejde. Men med et klart mål og de rette ressourcer er det helt bestemt opnåeligt. KeyCore kan hjælpe dig med at blive certificeret hurtigere og bygge dine færdigheder til en succesfuld karriere i skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

Hvordan hjælper AWS-tjenester kunder med behov for stordatastyringsopgaver

BWH Hotels skalerer virksomhedens forretningsintelligenceadoption og reducerer samtidig omkostningerne med Amazon QuickSight

BWH Hotels, en førende global hotelfællesskab bestående af tre hotelfirmaer, er forpligtet til at levere pålidelige gæsteforhold og drive hotellers succes. For at gøre dette havde de brug for at reducere dataomkostningerne og accelerere deres adoption af virksomhedens forretningsintelligence (BI). For at imødekomme disse behov vendte BWH sig til Amazon QuickSight.

QuickSight er en hurtig, skybaseret business analytics-service, der gør det let at opbygge visualiseringer, udføre ad-hoc-analyse og hurtigt få indsigt i data. Med QuickSight kunne BWH reducere tiden, det tog brugerne at få indsigt i deres data fra dage til minutter. De reducerede også deres dataomkostninger ved at udnytte Amazon Athena til ad-hoc-forespørgsler.

Med QuickSight så BWH en reduktion på 25% i deres dataomkostninger og en 5X-forøgelse af hastigheden af deres BI-adoption. KeyCore hjælper kunderne med at få mest muligt ud af QuickSight med tjenester såsom datakvalificering, performance tuning og dashboarddesign.

Migrer fra Google BigQuery til Amazon Redshift ved hjælp af AWS Glue og Custom Auto Loader Framework

Kunderne leder stadig efter værktøjer, der gør det lettere at migrere fra andre datavarehuse, såsom Google BigQuery, til Amazon Redshift. For at imødekomme dette behov tilbyder AWS Glue og et Custom Auto Loader Framework.

AWS Glue er en fuldt administreret udtræk, transform og indlæs (ETL)-service, der gør det let for kunderne at forberede og indlæse deres data til analitik. Custom Auto Loader Framework er et bibliotek, der giver kunderne mulighed for at bruge Glue til at oprette en automatiseret pipeline til indlæsning af data fra en kilde, såsom Google BigQuery, til en destination, såsom Redshift.

Custom Auto Loader Framework gør det også muligt for kunderne at migrere data i batch eller i realtid. Derudover kan den bruges til at replikere data på tværs af flere Redshift-kluster samt til at sikkerhedskopiere og gendanne data til S3. KeyCore kan hjælpe kunderne med at migrere fra Google BigQuery til Amazon Redshift ved hjælp af Custom Auto Loader Framework.

Realtime-injektion ved hjælp af dyb læring inden for Amazon Kinesis Data Analytics for Apache Flink

Kunderne kan bruge Amazon Kinesis Data Analytics for Apache Flink til at behandle streamingdata. Deep Java Library (DJL) er et åbent kildekode, højniveau-motorspecifikt Java-framework til dyb læring. Med kombinationen af ​​Amazon Kinesis Data Analytics for Apache Flink og DJL kan kunderne nu opbygge streaming-applikationer, der inkluderer realtidsinjektion ved hjælp af dyb læring.

Ved hjælp af denne kombination kan kunderne behandle streamingdata i realtid og bruge resultaterne af dyb læring til at udløse hændelser, udløse advarsler og træffe andre handlinger. KeyCore kan hjælpe kunderne med at udnytte kraften af ​​DJL i samspil med Amazon Kinesis Data Analytics for Apache Flink for at få mest muligt ud af deres streaming-applikationer.

Konfigurer Amazon OpenSearch Service til høj tilgængelighed

Amazon OpenSearch Service er en fuldstændig open source-søge- og analytics-motor, som kunderne kan bruge til brugssager som anbefalingsmotorer, e-handelswebsteder og katalogsøgning. For at få mest muligt ud af Amazon OpenSearch Service skal kunderne konfigurere den til høj tilgængelighed.

For at sikre høj tilgængelighed bør kunderne bruge Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) Auto Scaling til at øge antallet af noder i klyngen, når efterspørgslen efter indeksering øges. Derudover bør kunderne implementere klyngerne i flere Availability Zones (AZ’er) for at øge fejltolerencen og udnytte Amazon Elastic File System (EFS) til fælles fillagring.

KeyCore kan hjælpe kunderne med at konfigurere Amazon OpenSearch Service til høj tilgængelighed og optimere deres deploymenter for kostnad og ydeevne.

Trakstar låser nye analytiske muligheder op for sine HR-kunder med Amazon QuickSight

Trakstar, nu en del af Mitratech, er et HR-softwarefirma, der betjener kunder fra små virksomheder og uddannelsesinstitutioner til store virksomheder globalt. For at fremskynde medarbejdernes ydeevne omkring afgørende øjeblikke i talentudvikling havde Trakstar brug for en hurtig og omkostningseffektiv BI-løsning. For at imødekomme dette behov vendte Trakstar sig til Amazon QuickSight.

Med QuickSight kunne Trakstar hurtigt låse nye analytiske muligheder op for sine kunder, såsom overvågning af kritiske metrikker, forudsigelse af medarbejderudsmidning og tilbydelse af skræddersyede analyseløsninger. QuickSight hjalp også Trakstar med at opfylde deres mål om at sikre databeskyttelse og -sikkerhed for deres kunder.

KeyCore kan hjælpe kunderne med at accelerere deres BI- og analytikadoption med QuickSight ved at levere tjenester såsom datakvalificering, performance tuning og dashboarddesign.

Tilslut en streamingdatakilde med CDC-data til reeltids serverløs datastyringsopgave ved hjælp af AWS Glue, AWS DMS og Amazon DynamoDB

Data lakes er ikke transaktionelle pr. Default; Dog kan kunderne tilslutte en streamingdatakilde med change data capture (CDC)-data til reeltids serverløs datastyringsopgave. For at gøre dette kan kunderne bruge AWS Glue, AWS Database Migration Service (DMS) og Amazon DynamoDB.

AWS Glue giver kunderne mulighed for at transformere og normalisere streamingdata, mens DMS giver kunderne mulighed for at replikere CDC-data til DynamoDB. Når CDC’en og streamingdata

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Content Levering

IPv6-dag og blå/grøn udrulning på AWS

Verdenen af ​​skycomputing udvikler sig hele tiden, og IPv6-dagen er en dag til at fejre disse ændringer. Planlagt til 8. juni 2023 afholder AWS en hel dag med livesendt videomateriale, så brugerne kan lære mere om overgangen til IPv6. Overgangen til IPv6 kan være skræmmende, men Amazons Routing Loop Twitch-kanal tilbyder indsigter for at gøre det lettere.

Hvad er blå/grøn udrulning?

Blå/grøn udrulning er en populær strategi, der anvendes i softwareudvikling, som er designet til at reducere risici og nedetid ved introduktion af nyt kode. Metoden involverer kørsel af to identiske miljøer samtidigt, kaldet “blå” og “grøn”, og omdirigering af trafik mellem dem efter behov. Dette giver uafbrudt levering af nye funktioner samt en hurtig back-out-plan, hvis der er nogle problemer.

Opnå zero-downtime-udrulninger på AWS

Amazon CloudFront er det ideelle platform til udrulning af blå/grøn udrulninger. Dette skyldes det globale content-delivery-netværk, der har over 175 point of presence over hele verden. Det giver også en nem måde at skifte mellem forskellige versioner af en webapplikation, med sømløs failover, der sikrer ingen nedetid. Dette gør det til et ideelt værktøj for brugere, der ønsker at gå over til IPv6.

Få hjælp til IPv6 og blå/grøn udrulning

KeyCore – den førende danske AWS-konsulentvirksomhed – kan hjælpe med at gøre overgangen til IPv6 og udrulning af blå/grøn kode til en leg. Vores erfarne hold af AWS-fagfolk er kyndige i et bredt spektrum af emner, fra DevOps, Infrastructure-as-Code og Cloud Security til AWS CloudFormation, AWS Lambda og meget mere. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores tjenester og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af IPv6-dagen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: Sådan bruger du det

AWS afholder årligt en velgørenhedsfodboldturnering i London, England. I år har AWS udnyttet Amazon IVS til at streame begivenheden til et verdensomspændende publikum. Samtidig er Amazon IVS’ avancerede kanaltyper nu tilgængelige for kunder, så de bedre kan kontrollere omkostninger og serviceniveau.

Med Amazon IVS’ avancerede kanaltyper får brugerne mulighed for at kontrollere kvaliteten af deres visning og distribution af omkostninger. De kommer i SD og HD varianter, udover de oprindelige Basic og Standard-kanaltyper. Organisationer kan vælge mellem en skalerbar og omkostningseffektiv Basic-kanaltype eller den højere kvalitet Standard-kanaltype. Begge er designet til at håndtere den usikre natur af peakperformance.

AWS Media Services tilbyder brugerne muligheder for at bygge både live og on-demand video-workflows. Integrering af spredte metrikker og analyse af logfiler produceret af AWS Media Services giver dig mulighed for at opnå overvågning af dit live streaming-workflow. Dette kan gøres via Amazon CloudWatch-metrikker, AWS X-Ray, AWS Organizations og AWS CloudTrail. Alle er designet til at hjælpe dig med at få indsigt i dine mediearbejdsprocesser.

FOXs cloudbaserede medieproduktions- og distributionsplatform har betalt sig, som det er tydeligt fra produktionen af 2023 NFL-mesterskabet. Det nåede et peakviewership på 7 millioner seere med høj opløsning og lav forsinkelse. Den avancerede videoleverings-workflow er nu tilgængelig på tværs af FOXs digitale sportsovervågning, hvilket demonstrerer styrken ved at udnytte AWS til streaming.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og managed services for at hjælpe dig med at udnytte styrken af AWS. Vores højtuddannede AWS-professionelle er eksperter i AWS Media Services og kan hjælpe dig med at konfigurere og implementere en sikker og omkostningseffektiv video-streamingsløsning. Fra at give rådgivning og vejledning om de bedste services og konfigurationer til din brugssag til at hjælpe dig med at administrere og vedligeholde dine streaming-workflows, kan KeyCore hjælpe dig hvert skridt på vejen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Integrering & Automatisering

Brug af AWS CodePipeline til automatisering af dine Amazon Machine Image (AMI) builds

Amazon Machine Images (AMI’er) er en stor måde at standardisere konfigurationen af dine Amazon Web Services (AWS) arbejdsbyrder. Det kan dog være en udfordring at holde op med at opdatere dine AMI’er med de nyeste ændringer. I dette blogindlæg diskuterer vi en måde, du kan automatisere processen med at opbygge dine AMI’er ved hjælp af AWS CodePipeline.

Hvad er AWS CodePipeline?

AWS CodePipeline er en kontinuerlig integration og kontinuerlig levering (CI/CD) tjeneste, der hjælper dig med at automatisere din softwareudgivelsesproces. Den kan bruges til at bygge, teste og implementere ændringer til applikationer og infrastruktur på en automatiseret måde. Den kan også bruges til at automatisere processen med at skabe AMI’er.

Hvordan virker det?

Når du opretter en CodePipeline til AMI builds, kan du definere en kildekontrolrepository, såsom en Git-repository, til at gemme dine AMI-konfigurationer. Det betyder, at hver gang du foretager ændringer i din AMI-konfiguration, registreres ændringerne i repositoriet.

Derefter sætter du en byggeproces op i AWS CodePipeline

Du kan derefter definere en pipeline i CodePipeline for at implementere ændringerne til AWS. Denne proces omfatter:

  • En byggefase, hvor koden hentes fra repositoriet og kompileres;
  • En testfase, hvor din kode testes; og
  • En implementeringsfase, hvor ændringerne implementeres i AWS.

Implementeringsfasen er, hvor du definerer processen til at oprette AMI’en. Du kan bruge AWS CloudFormation eller AWS CodeBuild til at definere processen for at oprette AMI’en.

Du kan også definere udløsere

Du kan også definere udløsere i CodePipeline, som automatisk starter pipelinen, når der registreres ændringer i dit kilderepository. Det betyder, at hver gang du foretager ændringer i din AMI-konfiguration, implementeres ændringerne automatisk til AWS. Det eliminerer behovet for manuelt at oprette og implementere AMI’er.

Overvågning af din CodePipeline

Du kan også overvåge din CodePipeline ved hjælp af Amazon CloudWatch. Dette giver dig mulighed for at se status for din pipeline, herunder eventuelle fejl, der opstår.

KeyCore kan hjælpe med automatisering af dine AWS workloads

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe vores klienter med at automatisere deres AWS workloads. Vores team af eksperter inden for AWS-rådgivning kan hjælpe dig med at oprette en kontinuerlig integration og kontinuerlig levering pipeline til at håndtere dine AMI builds. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagringsblog

AWS-opbevaringsblog

Organisationer, der skal opfylde visse compliance-rammer, såsom FISMA, FEDRAMP, PCI DSS og SOC 2, har specifikke regler for at validere sikkerheden af deres systemer. For at imødekomme dette tilbyder AWS Key Management Service (KMS), som giver organisationer mulighed for at kryptere deres data-at-rest. Men for at få mest muligt ud af KMS, kan organisationer udnytte S3-bucket-nøgler-funktionen til at reducere deres omkostninger med op til 99%.

Hvordan AWS KMS og S3 Bucket Keys fungerer sammen

KMS er en AWS-tjeneste, der giver kunder mulighed for at generere, rotere og kontrollere de krypteringsnøgler, der bruges til at kryptere deres data-at-rest. Dette hjælper organisationer med at holde deres data sikre og overholde reguleringsstandarder. Mens KMS er kraftfuld, kommer den med en omkostning. For at hjælpe kunder med at reducere deres KMS-omkostninger, tilbyder AWS S3-bucket-nøgler-funktionen. Denne funktion giver kunder mulighed for at oprette krypterede objekter i S3-buckets uden behov for en KMS-nøgle.

Udvidelse af Java-applikationer til direkte adgang til filer i Amazon S3

Java-programmeringssproget er et populært sprog inden for softwareudvikling, og mange applikationer interagerer med filer. Men de fleste af disse applikationer er skrevet til at interagere med et filsystem baseret på bloklageret og kan ikke direkte få adgang til filer i Amazon S3. For at løse dette tilbyder AWS Java SDK, som giver udviklere mulighed for at udvide deres applikationer til direkte adgang til filer i Amazon S3 uden at skulle genkompilere deres kode.

Bedste praksis til overvågning af Amazon FSx for Lustre-klienter og filsystemer

Til belastninger, der kræver høj ydeevne, såsom maskinlæring (ML), højtydende computing (HPC), video-processering og finansiel modellering, tilbyder Amazon FSx for Lustre delt lagerplads med skalering og ydeevne i det populære Lustre-filsystem. For at få mest muligt ud af denne lagerplads er det vigtigt at overvåge systemet for ydeevne og anvendelse. AWS tilbyder flere bedste praksisser til overvågning af klienter og filsystemer i Amazon FSx for Lustre, herunder brug af Amazon CloudWatch til overvågning af ydeevnemålinger.

Forståelse af direkte netværksgrænseflader på AWS Snow Family

Netværksfunktioner (NFer), såsom firewalls, intrusion detection-systemer og malware-beskyttelsessystemer, er almindeligt brugt i telekommunikationsbranchen. For at lette implementering og administration af disse NFer tilbyder AWS AWS Snow Family af enheder. Disse enheder indeholder direkte netværksgrænseflader (DNIs), som er netværksgrænseflader, der kan bruges til at få adgang til flere ressourcer over en enkelt netværksforbindelse. Dette giver organisationer mulighed for at bruge en enkelt netværksgrænseflade til alle deres NFer, hvilket resulterer i forbedret sikkerhed og skalering.

Ydeevneanalyse for forskellige Amazon EFS Throughput-tilstande

For at hjælpe kunder med at bestemme den rigtige throughput-konfiguration til deres filopbevaringsbehov tilbyder Amazon EFS Throughput-tilstande, der giver kunderne mulighed for at specificere ydeevnen af deres filsystem. For at få mest muligt ud af disse Throughput-tilstande kan kunder bruge Amazon CloudWatch til at overvåge ydeevnen af deres arbejdsbyrder og bestemme den bedste konfiguration til deres behov. Dette kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres filopbevaringssystem.

Uden problemer kortlægning af fildelinger for Amazon FSx for Windows File Server med AWS Auto Scaling

For organisationer, der administrerer en flåde af Windows-instanser, er det afgørende at have et centralt repository til filer, som kan tilgås fra flere steder. For at muliggøre dette tilbyder AWS Amazon FSx for Windows File Server, som giver kunderne mulighed for at oprette filsystemer, der automatisk er kortlagt med Server Message Block (SMB)-protokollen, når brugerne opretter forbindelse til de domain-joined-instanser. Dette eliminerer behovet for manuelt at kortlægge filer til hundredvis af instanser, hvilket sparer tid og forbedrer effektiviteten.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi et team af erfarne AWS-eksperter, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-opbevaringsløsninger, herunder KMS, S3-bucket-nøgler, Amazon FSx for Lustre, AWS Snow Family-enhederne og Amazon EFS. Vi har hjulpet mange organisationer med at reducere deres omkostninger og forbedre deres sikkerhed og skalering med vores AWS-rådgivningstjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Digital Biomarkører og Scope 3 Udslip: Hvordan kan AWS hjælpe?

Storskala Digital Biomarkør-beregning

Digital biomarkører er objektive, kvantitative målinger af fysiologisk og adfærdsmæssig data, der indsamles af digitale enheder for at give et bedre billede af en persons frie aktiviteter. Denne data genererer store mængder data, normalt gemt i forskellige formater, som kræver behandling. AWS serverløse tjenester kan bruges til at beregne digital biomarkørdata mere effektivt og cost-effectivt.

AWS serverløse tjenester giver mulighed for at beregne storskala digital biomarkørdata uden nogen forudgående omkostninger, hvilket giver brugerne fleksibiliteten til at skalere i overensstemmelse med deres behov. Serverløs arkitektur kræver ikke forudgående provisionering eller styring af servere, og tjenesterne bliver faktureret baseret på de ressourcer, der bruges. Tjenesterne er også bygget med henblik på sikkerhed og overholdelse, hvilket gør det muligt at opbevare digital biomarkørdata sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen.

Administration af Datakonfidentialitet for Scope 3 Udslip

Scope 3-udslip er indirekte drivhusgasudslip, der stammer fra aktiviteter uden for dem, der direkte kontrolleres eller ejes af et firma. Måling af disse udslip kræver indsamling af data fra eksterne kilder, såsom leverandører og transportudbydere. En af de største udfordringer med Scope 3-udslip er datakonfidentialitet og -sikkerhed.

AWS Clean Rooms er en serverløs tjeneste, der giver brugere mulighed for sikkert at behandle fortrolige data fra eksterne kilder. Tjenesten giver et sikkert miljø, hvor data er krypteret og opbevaret sikkert. Dette giver brugerne mulighed for at analysere data fra eksterne kilder uden at udsætte fortrolige eller sensitive oplysninger.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder professionelle og managed services til AWS-brugere. KeyCores team af erfarne konsulenter kan hjælpe kunder med at navigere kompleksiteterne ved AWS og sikre, at deres digitale biomarkør- og Scope 3-udslipsdata opbevares og behandles sikkert. Vores hold kan også hjælpe kunder med at optimere deres serverløse arkitektur for at sikre, at ressourcerne bruges effektivt og cost-effectivt. Vi kan også give vejledning om anvendelse af AWS-tjenester, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt Til Danish

Chatbots revolutionerer brugeroplevelser ved hjælp af AWS Textract.

Chatbot-teknologi revolutionerer hurtigt kunders oplevelse ved at tilbyde virksomheder en måde at give øjeblikkelige og afstemte svar uden brug af yderligere arbejdskraft og ressourcer. Især forsikringsselskaber kan drage fordel af denne teknologi, da den bruges til at forenkle og gøre kravsprocessen mere effektiv for kunder og behandlingsagenter.

Ved hjælp af sociale medier og Amazon Textract kan kravprocessen automatiseres og forenkles for ethvert udgiftsbeløb. Textract er en tjeneste, der er designet til at uddrage og analysere tekst og data fra dokumenter, billeder og PDF’er. Ved at udnytte Textracts kraft kan virksomheder gøre processen med at læse nødvendige dokumenter til kravbehandling meget mere effektiv.

Continos bæredygtighedskontrolpanel og optimering af kulstofaftryk.

Organisationer forstår nu, at deres kulstofaftryk skal tages i betragtning på tværs af produktets forsyningskæde for at forbedre energieffektiviteten. For at løse dette problem oprettede Contino Sustainability Dashboard, et åbent kildekodeværktøj, der blev designet til at hjælpe kunder med at visualisere deres kulstofaftryk inden for deres AWS-miljø.

Dashboardet giver kunderne mulighed for at identificere deres energiforbrug og finde måder at optimere deres ressourceudnyttelse, hvilket resulterer i et lavere kulstofaftryk.

Mendix Low-Code Platform og den offentlige sektor.

Offentlige myndigheder skal være i stand til at følge med den hurtige innovation for at forblive konkurrencedygtige. Mendix, en global leder inden for enterprise low-code, har indgået et samarbejde med den offentlige sektor for at tilbyde en low-code softwareudviklingsplatform, der er i stand til at gøre netop dette.

Denne platform er udstyret med et robust økosystem, der muliggør, at kunder i den offentlige sektor hurtigt og nemt kan implementere og administrere digitale regeringsinitiativer. Ved at udnytte magten fra Mendix kan kunderne reducere barriererne, der er forbundet med traditionelle implementeringsmodeller, og innovatere hurtigere end nogensinde før.

Læs de fulde blogs fra AWS

Danmarks AWS Sky Enterprise Strategi Blog

KeyCore: Oprust din beslutningstagning med AWS Tenets

Fra Ralph Waldo Emersons berømte citat “Når du har truffet en beslutning, samarbejder universet for at få den til at ske”, ved vi, at beslutninger er afgørende for gennemførelsen af vores mål. Selv i vores daglige liv træffer vi utallige beslutninger om mad, tøj og andre hverdagslige opgaver.

Som beslutningstagning spiller en afgørende rolle for succesen af ​​ethvert projekt, må vi spørge os selv: Hvordan kan vi træffe bedre beslutninger? Selvom der ikke er nogen endeligt svar, er der en tilgang, der har fået meget opmærksomhed, nemlig brugen af ​​AWS Tenets. I denne blogpost undersøger vi, hvordan AWS Tenets kan bruges til at opruste beslutningstagningen.

Hvad er AWS Tenets?

AWS Tenets er et sæt af kerneværdier og principper, der udgør grundlaget for hele AWS Cloud Platform. AWS Tenets bruges til at sikre, at data er sikre, at applikationer er pålidelige, og at systemer er skalerbare og modstandsdygtige.

Tenetene er opdelt i tre store kategorier. Den første er Sikkerhed og Overholdelse, som inkluderer foranstaltninger som godkendelse og autorisering, kryptering og identitetsstyring. Det andet er Pålidelighed og Modstandsdygtighed, som fokuserer på fejltolerance og katastrofeberedskab. Den sidste er Performance og Effektivitet, som dækker områder som skalerbarhed og omkostningsoptimering.

Hvordan kan vi udnytte AWS Tenets til at opruste beslutningstagning?

Når du træffer en beslutning, er det vigtigt at overveje risici og fordele ved hver løsning. AWS Tenets kan hjælpe med at lette denne proces ved at give et sæt kriterier, som kan bruges til at sammenligne forskellige løsninger. Ved at se på kriterierne i hvert Tenet, kan du bestemme risici og fordele ved hver løsning og træffe et informeret valg.

For eksempel, lad os sige, at du prøver at vælge mellem to forskellige cloud-udbydere. Du kan bruge Tenet Performance og Effektivitet til at sammenligne kosteffektiviteten af ​​begge løsninger. Du kan bruge Tenet Security and Compliance til at sammenligne sikkerhedsforanstaltningerne for hver udbyder. Og du kan bruge Tenet Reliability and Resilience til at sammenligne fejltolerancens og katastrofeberedskabets kapacitet for hver udbyder.

Ved at anvende kriterierne i Tenetene kan du træffe et informeret valg og bestemme, hvilken løsning der tilbyder den bedste balance mellem risici og belønninger. Dette kan hjælpe med at sikre, at dine beslutninger er i overensstemmelse med dit virksomhedsmål og at du træffer det rigtige valg for din organisation.

KeyCore: Hjælp til at træffe det rigtige valg med AWS Tenets

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at træffe det rigtige valg. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at vurdere risici og fordele ved hver løsning og træffe et informeret valg. Vi kan også hjælpe dig med at implementere Tenets i din organisation, så du kan sikre, at dine data er sikre, og dine systemer er pålidelige og modstandsdygtige.

For at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte AWS Tenets til at opruste din beslutningstagning, kontakt os i dag. Vores team er her for at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for dit firma og sikre, at du får mest muligt ud af AWS Cloud Platform.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversættelse af input

Optimer dit maskinlæring-workflows på AWS Batch med Covalent

Udvikling af distribuerede maskinlæringsarbejdsbyrder kan være tidskrævende og udfordrende. Dette gælder især, når der arbejdes med flere trin og ressourcer. Til dette formål er Covalent et open source-orchestreringværktøj, der hjælper med at optimere deploymenten af distribuerede arbejdsbyrder på AWS-ressourcer som AWS Batch. I dette indlæg forklarer vi de vigtigste koncepter for Covalent og viser, hvordan du skaber et ML-workflow på AWS Batch på et par simple trin.

Hvad er Covalent?

Covalent er et open source-orchestreringværktøj, der er designet til at hjælpe ML-ingeniører med at bygge og distribuere distribuerede arbejdsbyrder på AWS. Det forenkler processen ved at oprette komplekse ML-workflows på skyen, så brugerne kan fokusere på deres data og kvaliteten af deres ML-modeller. Covalent kombinerer standard Python (eller ethvert andet valgfrit sprog) med den distribuerede behandling af AWS Batch, hvilket gør det muligt for brugere at spinne compute-ressourcer op hurtigt til deres workflows.

Hvordan virker Covalent?

Covalent giver ML-ingeniører mulighed for at oprette ML-workflows ved hjælp af en modulær tilgang. Ved at bryde ML-workflowet ned i et sæt modulære opgaver giver Covalent brugerne mulighed for at fokusere på de enkelte opgaver, der udgør ML-workflowet. De enkelte opgaver kan udføres parallelt eller sekventielt, afhængigt af kravene til workflowet. Desuden giver Covalent brugerne mulighed for at definere regler for udførelse af opgaven, såsom at forsøge at udføre en opgave igen, hvis den mislykkes, eller springe en opgave over, hvis bestemte betingelser er opfyldt. Dette gør det muligt for brugere effektivt at administrere kompleksiteten af deres ML-workflows.

Oprettelse af et ML-workflow med Covalent og AWS Batch

Lad os se et eksempel på, hvordan man opretter et ML-workflow med Covalent og AWS Batch. For at starte skal du definere trinene til dit ML-workflow. Hvert trin i workflowet skal pakkes ind i en Python-funktion og en liste af parametre. Derefter kan du definere afhængighederne mellem trinene og hvordan hvert trin skal udføres. Når dit ML-workflow er defineret, kan du bruge Covalent til at implementere det på AWS Batch. Covalent opretter de nødvendige jobdefinitioner til AWS Batch og compute-ressourcer til at køre ML-workflowet.

Når dit ML-workflow er implementeret, overvåger Covalent udførelsen af dit ML-workflow og giver indsigter i forløbet af workflowet. Du kan bruge denne information til at overvåge forløbet af dit ML-workflow og justere compute-ressourcerne efter behov. Derudover kan du bruge Covalent til at spore ydeevnen af dine ML-modeller og se resultaterne af ML-workflowet.

Fordelene ved at optimere ML-workflows med Covalent og AWS Batch

Kombinationen af Covalent og AWS Batch giver ML-ingeniører mulighed for hurtigt og effektivt at oprette og implementere distribuerede ML-workflows på skyen. Covalent giver et intuitivt interface til at udvikle og implementere ML-workflows, mens AWS Batch giver compute-ressourcerne til at køre ML-workflowet. Derudover giver Covalent indsigter i forløbet af ML-workflowet og ydeevnen af ML-modellerne, så ML-ingeniører hurtigt kan identificere og løse eventuelle problemer, der opstår.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne ved at udvikle ML-workflows på skyen. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med hurtigt og effektivt at oprette distribuerede ML-workflows med Covalent og AWS Batch. Vi kan også give vejledning i, hvordan du optimerer dine ML-workflows med hensyn til ydeevne og skalerbarhed. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vores team af eksperter kan hjælpe dig med at optimere dine ML-workflows.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Analysere NGINX-logfiler med CloudWatch
Kunder bygger, implementerer og vedligholder web-applikationer på AWS, ofte ved brug af NGINX som deres applikationsserver til at håndtere det store antal anmodninger. Med Amazon CloudWatch kan kunder overvåge responshastigheder, oppetid og mere for at sikre ydeevne. CloudWatch Contributor Insights kan bruges til generel analyse af NGINX-logfiler.

Administrere CloudWatch-syntetiske kæmpere på skala
Amazon CloudWatch Synthetics tilbyder automatiseret overvågning af applikationens slutpunkter, REST-API’er og websideindhold for at opdage problemer, før kunder gør det. Jo flere applikationer og kæmpere der er, jo mere krævende bliver det at administrere dem på skala. Automatisering af skalering af kæmpere kan hjælpe med at administrere denne kompleksitet.

A / B-testning og mørklancering med AWS IoT Core og CloudWatch
For at skabe værdi for kunderne, udvikler virksomheder hurtigt IoT-applikationer. Planlagte opdateringer kan skubbes til IoT-enheder, men funktionsflag giver også mulighed for at aktivere inaktiv kode. A / B-testning og mørklanceringer kan udføres på disse applikationer ved hjælp af AWS IoT Core og Amazon CloudWatch.

Tildeling af mindst privilegium til private EC2-instanser
I visse situationer skal adgang til private EC2-instanser gives til eksterne tredjeparter. AWS Systems Manager Session Manager tilbyder en sikker måde at gøre det på uden at skulle åbne indgående porte og vedligeholde bastionværter. Med den korrekte kombination af AWS-tjenester kan mindst privilegium gives.

Administrere teknisk diversitet og migrationsevne ved fusions- og overtagelsesoperationer
Ved sammenslutninger af organisationer skal teknisk diversitet og migrationsberedskab administreres for at sikre sammenhæng og succes. Dette blogindlæg diskuterer overvejelser, når det kommer til vurdering, mobilisering og operationalisering af forskellige organisationer. AWS tilbyder mekanismer til at hjælpe igennem disse faser.

Hos KeyCore bruger vi vores omfattende erfaring og kendskab til AWS til at guide vores kunder gennem alle stadier af deres rejse. Vi tilbyder rådgivning og managed services for at skabe skræddersyede løsninger til vores kunders behov. Vores team kan hjælpe med at planlægge migreringer og eksperimenter, der skal foretages for en vellykket fusion eller overtagelse, hvilket hjælper med at sikre vellykket integration og fortsat succes. Kontakt os i dag for at finde ud af mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for Industrier

Første og fremmest snakkede Lisa McFerrin, leder af Research, Discovery og Translational Medicine hos Amazon Web Services (AWS), med Shoaib Mufti, leder af Data and Technology hos Allen Institute for Brain Science, om, hvordan Allen Institute bruger skyen til at udvikle Brain Knowledge Platform (BKP) for U.S. National Institutes of Health (NIH). De diskuterede, hvordan data-teknologi og skyen har givet Allen Institute mulighed for at samle flere datasæt, såsom genomdata, neuraldata og billeddata, for at skabe BKP, som er et let tilgængeligt, interaktivt miljø for neurovidenskab og AI-forskere, der skal udvikle indsigter i hjernen. Gennem denne platform gør Allen Institute også deres datasæt åbne for offentligheden.

I disse dage har en pandemi ført til ændringer i kundeadfærd, der har resulteret i en stigning i e-handel og digitale kanaler. Små og mellemstore virksomheder står over for tab, på grund af manglen på kunder i fysiske detailbutikker. For at imødegå dette skal virksomheder fokusere på digitale kanaler og give mobile muligheder for kunderne. Mobiladoption betyder færre opkald til receptionsdisken og conciergen, hvilket frigør personale til at udføre mere værdifulde opgaver. Amazon Web Services (AWS) giver virksomheder teknologien og ressourcerne, der skal bruges til hurtigt at oprette deres e-handelsfunktioner.

Finansielle tjenester (FSI) gennemgår en betydelig transformation, hvor elektroniske betalinger spiller en nøglerolle. AWS giver de værktøjer, der er nødvendige for at behandle betalinger, herunder beskyttelsesforanstaltninger mod svindel, kundeautentificeringsstyring og datasikkerhed. AWS er også overholdelse af Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) og understøtter store betalingskortbehandlingsløsninger. Derudover giver AWS mulighed for at reducere omkostningerne ved at eliminere behovet for fysiske betalingskort og -maskiner.

Hoteller skal også holde trit med den mobile teknologi. Mobiladoption betyder mindre arbejdsmængde for receptionsdisk og concierge-personale, samt en forbedret kundeoplevelse. AWS tilbyder Conversations by NLX, en kraftfuld chatbot-tjeneste, der hjælper hoteller med at opbygge konversationsgrænseflader for at give en bedre kundeoplevelse. Dette giver kunder mulighed for at få adgang til information og foretage anmodninger via stemme eller tekst, 24/7.

Cloud-teknologi hjælper teleselskaber i Europa med at optimere deres netværk, reducere omkostninger, øge bæredygtighed og robusthed og understøtte innovative tjenester. AWS tilbyder tjenester som Amazon Connect, Amazon EC2 og Amazon SageMaker, der kan hjælpe teleselskaber med at flytte deres systemer til skyen. Dette kan reducere omkostninger, øge skalerbarheden og give teleselskaber mulighed for at give bedre kundeoplevelser.

Udviklingen og produktionen af ​​elektroniske enheder bliver stadigt mere komplicerede. Instrumental Inc., bygget på AWS, hjælper elektronikproducenter med at optimere deres produktion. Dette kan hjælpe producenter med at reducere omkostninger, øge produktionshastigheden og give bedre kundeoplevelser. AWS tilbyder tjenester, der kan hjælpe, såsom Amazon ECS, Amazon Athena og AWS Lambda.

KeyCore kan hjælpe virksomheder i alle størrelser med at få glæde af løsningerne fra AWS. Vores team af eksperter kan levere en løsning fra ende til anden for virksomheder, fra platformopsætning til løbende vedligeholdelse. Vi kan også hjælpe virksomheder med at opbygge og implementere brugerdefinerede løsninger, der opfylder deres unikke behov. KeyCores erfaring og ekspertise gør os til det perfekte valg for virksomheder, der ønsker at flytte deres operationer til skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Nyeste AWS-sikkerhed, identitet og overholdelse lanceringer, meddelelser og how-to-poster

De seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer fra AWS

Ny e-bog: 5 nøgler til sikker virksomhedsbeskeder

AWS er stolte af at offentliggøre deres nye e-bog, 5 nøgler til sikker virksomhedsbeskeder. Denne e-bog giver bedste praksis til at håndtere sikkerheds- og overholdelsesrisici forbundet med beskedapps. I øjeblikket bruger 3,09 milliarder mobiltelefonbrugere beskedapps, og dette antal forventes at vokse til 3,51 milliarder inden for 2021. E-bogen dækker emner som godkendelse, kryptering og datatabforebyggelse for at sikre sikre beskeder.

Annoncering af AWS Blueprint for Ransomware Defense

AWS har introduceret AWS Blueprint for Ransomware Defense for at hjælpe både enterprise- og offentlige organisationer med at beskytte data mod ransomware-hændelser. Blueprintet er en kortlægning af AWS-tjenester og funktioner, der er i overensstemmelse med aspekter af ransomware-forsvaret såsom backup og disaster recovery, incidentrespons og forensics samt adgangskontrol og identitetshåndtering.

Opdateret hvidbog tilgængelig: Arkitekturering for PCI DSS-segmentering og scoping på AWS

AWS har gendannet deres hvidbog Arkitekturering for PCI DSS-segmentering og scoping på AWS for at give vejledning om, hvordan man definerer omfanget af PCI Data Security Standard (DSS)-workloads, der kører i AWS Cloud. Denne hvidbog er blevet opdateret til at inkludere AWS bedste praksis og indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan man anvender segmentering til forskellige PCI DSS-workloads.

AWS Security Profile: Ritesh Desai, GM, AWS Secrets Manager

I AWS Security Profile-serien giver AWS-tænketanke indsigt i databeskyttelse, cloud-sikkerhed og hemmelighedshåndtering. I dette indlæg deler Ritesh Desai, generalmanager for AWS Secrets Manager, sine tanker om disse emner. Han skitserer også, hvordan AWS-tjenester kan hjælpe organisationer med at opdage, imødegå og beskytte mod datatrusler.

Få brugerdefineret data ind i Amazon Security Lake ved at indtage Azure Activity Logs

Amazon Security Lake centraliserer automatisk sikkerhedsdata fra cloud- og on-premises-kilder til en særligt designet datalake. Dette indlæg viser, hvordan man konfigurerer Amazon Security Lake-løsningen med cloudaktivitetsdata fra Microsoft Azure Monitor-aktivitetslogs. Det giver også vejledning om, hvordan man opretter de nødvendige ressourcer til at indtage Azure-aktivitetslogs til Amazon Security Lake.

Amazon Security Lake er nu generelt tilgængelig

Amazon Security Lake er nu generelt tilgængelig, efter at det første blev annonceret ved 2022 re:Invent. Security Lake centraliserer sikkerhedsdata fra AWS-miljøer, SaaS-udbydere, on-premise og cloud-kilder til en særligt designet datalake, der er gemt i AWS-kontoen. Det giver kunderne mulighed for at overvåge og revidere deres sikkerhedsstatus, opdage trusler og svare på sikkerhedshændelser.

Hos KeyCore har vi omfattende erfaring med AWS-tjenester og kan hjælpe dig med at udvikle og implementere strategier og løsninger til sikker virksomhedsbeskeder og ransomware-forsvar. Vores hold af AWS-certificerede fagfolk kan give vejledning i arkitekturering for PCI DSS-segmentering og scoping, opsætning af Amazon Security Lake og meget mere. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine sikkerheds- og overholdelsesmål.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversæt det ovenstående til en titel på dansk

C2i Genomics er et nyt, opstartet firma, der blev grundlagt i 2019 og sætter nye standarder for overvågning og detektion af kræft. Virksomheden bruger AI og ML-løsninger, der er bygget på AWS, for at analysere sekventerede genomesdata med en simpel blodprøve for at opdage tumorbyrden hos kræftpatienter.

Chris Garber, CFO hos Guild, har givet sine perspektiver om rollen som startup CFO i serien “The Evolving Role of the Startup CFO”. Chris mener, at livslang læring er nøglen til succes, og han opfordrer CFO’er til at være fleksible og engagerede for at støtte og bidrage til virksomhedens fremgang.

Hos KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at udnytte de kraftfulde løsninger, der tilbydes af AWS. Uanset om du er en sundheds- og lifescience-startup, der ønsker at udnytte AI og ML-løsninger, eller en startup CFO, der leder efter vejledning i den udviklende rolle, kan vores team af erfarne fagfolk levere de professionelle og managede services, du har brug for. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed!

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Adgang Data med AWS AppSync og Amazon Timestream

AWS AppSync er en fuldt administreret, serverløs GraphQL API-service, der forenkler udviklingen af ​​applikationer ved at give et enkelt endpoint til sikkert at forespørge eller opdatere data fra flere databaser, mikrotjenester og API’er. Flere organisationer på tværs af forskellige brancher, såsom sundhedsvæsen, produktion, energi-generering og transport, bruger en strøm af data til at forbedre virksomhedernes effektivitet og skabe bedre kundeoplevelser.

Aktivering af adgang til Amazon Timestream

Ved hjælp af AppSync til at få adgang til Amazon Timestream, kan organisationer drage fordel af en skalérbar, forespørgselsbar tids-seriedatabase til at træffe mere informerede beslutninger og give et mere moderne data-oplevelse for deres slutbrugere. AppSync giver udviklere mulighed for hurtigt at bygge forespørgsler til data i Timestream samt udføre opdateringer og mutationer i databasen. AppSync giver også udviklere mulighed for at bygge realtidsdataapplikationer, der kan forbindes til Amazon Kinesis, AWS Lambda eller andre tjenester.

Fordele ved Amazon Timestream

Amazon Timestream er en hurtig, skalérbar, serverløs og omkostningseffektiv tids-serie database-service til IoT, DevOps og andre applikationer, der gemmer og analyserer data over tid. Det er designet til at håndtere trillioner af begivenheder om dagen og automatisk håndtere lagring og hentning af data baseret på brugerdefinerede opbevaringspolitikker. Med Timestream kan udviklere nemt forespørge og analysere deres data ved hjælp af SQL.

Ved at udnytte AppSync kan organisationer bruge Timestream til hurtigt at gemme, forespørge og analysere data fra en række kilder, såsom IoT-sensorer, webapplikationer eller mobile enheder. Dette hjælper organisationer med at træffe mere informerede beslutninger og skabe kundeoplevelser, der er tilpasset individuelle kundebehov.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er en førende dansk AWS-konsulent virksomhed, der tilbyder både professionel service og managed services. Vi specialiserer os i at hjælpe organisationer med at oprette og bruge AWS AppSync og Amazon Timestream. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine data ved at integrere AppSync med Timestream og give vejledning om forespørgselsoptimering og andre bedste praksis.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

AWS Summit København i 2023 er et stort skridt mod offentlig sektor for at udforske potentialet i cloud computing-teknologi. Deltagere kan lære, hvordan cloud-teknologi kan fremme kulturændringer, digital transformation og modernisering af infrastruktur. For at få mest muligt ud af begivenheden bør deltagerne forberede sig ved at blive bekendt med emner som Amazon IVS, som kan bruges til at afholde byrådsmøder, og AWS Disaster Response, som tilbyder løsninger til orkanresponsindsatser.

Amazon IVS er en god løsning til ikke-lønsomme organisationer, der har brug for at give deres medlemmer og fordelere information, som de kan få adgang til fra alle steder. Live byrådsmøder kan hjælpe organisationer med at få deres besked ud og engagere sig med deres medlemmer. Denne gennemgang viser, hvordan Amazon IVS kan bruges til at opbygge et turnkey live streaming-platform, der integreres i en eksisterende hjemmeside.

Allyson Fryhoff er ledende direktør for nonprofit og nonprofit healthcare business hos AWS. I denne samtale diskuterer Allyson sit livsformål, hvem der inspirerer hende, og hvordan magten ved teknologi kan bruges til det gode. Hun taler også om sin yndlings Amazon Leadership Principle og hvordan AWS støtter offentlige sundhedspersonale med cloud-uddannelsesveje.

AWS Disaster Response arbejder allerede for at hjælpe organisationer og samfund med at reagere på orkaner, før sæsonen begynder. Igennem året udvikler og tester AWS Disaster Response nye innovationer, der bruger cloud-teknologi til at muliggøre mere effektive katastrofebesvarelser.

Share Our Strength, en national ikke-lønsom organisation, er dedikeret til at afslutte sult og fattigdom i USA og i udlandet. De brugte AWS til at overvinde dataadministrationsudfordringer og forbedre deres strategiske planlægningsresultater. Dette hjalp dem med at afslutte barndomssult i Amerika ved at arbejde med fællesskabsorganisationer og yde finansiering, teknisk bistand og ressourcer.

Øer kan vise, hvordan digitale teknologier kan hjælpe med at løse problemer som vandmangel. Denne artikel fremhæver øer, der bruger den mulige kunst for at understøtte en ren og jævn forsyning af vand.

Performance Dashboard på AWS er en open source-løsning designet af AWS-eksperter til at hjælpe organisationer med at opbygge, implementere og vedligeholde brugerdefinerede dashboards. For at sikre, at applikationen var tilgængelig, hentede Government Transformation Team hjælp fra Digital Accessibility Centre og LevelAccess i Storbritannien for at gennemføre tilgængelighedsundersøgelser.

KeyCore er den førende danske AWS Consultancy, der tilbyder både professionelle og managed services. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe med nogen af ​​de emner, der er diskuteret i dette blogindlæg. Vi kan hjælpe organisationer med at opbygge, implementere og vedligeholde brugerdefinerede dashboards, udnytte digitale teknologier til at håndtere vandmangel, tilbyde cloud-uddannelsesveje og meget mere. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet of Things på AWS – Officiel Blog

FleetWise og Kinesis: Få mest muligt ud af objektlagring og beriget data med AWS

I dag gør AWS IoT FleetWise det lettere og mere omkostningseffektivt for bilproducenter at oprette og administrere datastrømme fra deres køretøjer med støtte til objektlagring i Amazon Simple Storage Service (S3). Dette giver kunderne mulighed for at vælge, hvor køretøjsdataene gemmes i skyen, såsom til yderligere databehandling eller visualisering.

Samtidig hjælper Kinesis Data Firehose med at optage beriget internet af ting (IoT)-data til Amazon S3. Beriget data kan muligvis ikke findes i enhedens payload på grund af faktorer som at minimere enhedens payloadstørrelse, og Firehose giver den nødvendige funktionalitet til at komplementere de tilgængelige data.

Fordele ved at drage nytte af objektlagring og beriget data med AWS

FleetWise og Kinesis danner en kraftfuld kombination af objektlagring og brug af beriget data. Denne kombination kan give mange fordele, såsom hurtigt og let at få indsigt fra datastrømme. Ved hjælp af S3-buckets kan kunderne opbevare data på en sikker og omkostningseffektiv måde og derefter få adgang til det når som helst til yderligere analytiske formål.

Derudover kan Firehose streame data direkte til S3-buckets fra kilden, hvilket giver kunderne mulighed for hurtigt og let at optage beriget data og analysere den på en organiseret måde. Dette er især nyttigt, når der håndteres store mængder data, da Firehose kan håndtere store båndbredder uden nogen manuel indgriben.

KeyCore og brugen af objektlagring og beriget data med AWS

Hos KeyCore tilbyder vi ekspert- og managedservices for at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres AWS-løsninger. Vores team af eksperter er velbevandret i alle aspekter af AWS, herunder FleetWise og Kinesis, og kan hjælpe kunderne med at implementere og administrere deres datastrømme på den mest effektive måde.

Vores team kan også vejlede kunderne i de bedste måder at drage nytte af objektlagring og beriget data på med AWS. Vi kan hjælpe kunderne med at optimere deres arkitektur for ydeevne, skalerbarhed og sikkerhed, samt sikre, at deres datastrømme kører glat og effektivt.

Hvis du leder efter en måde at drage nytte af objektlagring og beriget data med AWS, kan KeyCore hjælpe. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af dine AWS-løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildeblog

Hvordan bruger Traveloka Backstage som en API-udviklerportal til Amazon API Gateway?

Traveloka er en af de største online rejseselskaber i det sydøstasiatiske område, og de bruger åben kildekode Backstage som deres udviklerportal til API’er, der er vært for Amazon API Gateway. Denne artikel vil forklare, hvordan Traveloka bruger Backstage, hvad der gør Backstage til en ideel løsning til Amazon API Gateway, og hvordan KeyCore kan hjælpe med at implementere en lignende løsning.

Hvad er Backstage?

Backstage er en open source-platform til udviklere til at styre, implementere og overvåge deres software. Det er bygget oven på Kubernetes-økosystemet og giver en samlet udvikleroplevelse. Det giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at implementere deres applikationer til Amazon Web Services, Microsoft Azure og andre skyudbydere. Backstage giver også en API-portal, hvor udviklere kan lagre og administrere deres API’er sikkert. Portalen indeholder også en API-udforsker, hvor udviklere kan udforske og interagere med deres API’er.

Hvordan bruger Traveloka Backstage?

Traveloka bruger Backstage til at administrere deres API’er, der er vært for Amazon API Gateway. De har skabt en brugerdefineret portal, som giver en API-udforsker til deres udviklere til at interagere med deres API’er. Portalen giver også et sted at lagre og administrere dokumentation samt adgangskontrol til deres API’er.

Hvad gør Backstage ideel til Amazon API Gateway?

Backstages API-portal er godt egnet til Amazon API Gateway, da den giver en nem måde at administrere og overvåge API’er på. Med Backstage kan udviklere nemt konfigurere deres API’er og tjekke ydelsen af ​​deres API’er i realtid. Udviklere kan også konfigurere adgangskontrol til deres API’er for at sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til dem. Derudover kan udviklere med Backstage hurtigt og let implementere deres API’er til Amazon Web Services og andre skyudbydere.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er en førende dansk AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe klienter med at få mest muligt ud af deres AWS-infrastruktur. Med vores ekspertise i AWS kan vi hjælpe klienter med at implementere en udviklerportal baseret på Backstage til deres Amazon API Gateway-API’er. Vores hold af eksperter kan hjælpe klienter med at konfigurere deres API’er, konfigurere adgangskontrol, implementere deres API’er og overvåge deres API’er i realtid.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top