Opsummering af AWS blogs for uge #27 i 2024

I uge 27 publiserede AWS 53 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og Applikationsstreaming

Amazon AppStream 2.0 giver brugerne mulighed for at streame deres applikationer og desktops sikkert. En kritisk beslutning, som administratorer står over for, er, om de skal bruge enkelt-session eller multi-session flåder. Hver tilgang har sine egne fordele og overvejelser.

Enkelt-session Flåder

Med enkelt-session flåder modtager hver bruger en dedikeret instans til deres streaming session. Dette giver optimal ydeevne og sikkerhed, da ressourcer ikke deles. Det kan dog være dyrere, fordi hver bruger har brug for en separat instans. Enkelt-session flåder er ideelle til arbejdsbelastninger, der kræver høj ydeevne, følsomme data eller specialiserede applikationer.

Multi-session Flåder

I en multi-session flåde deler flere brugere den samme instans. Dette reducerer omkostningerne betydeligt, da ressourcerne deles og udnyttes mere effektivt. Ved at bruge Amazons velarkitekterede principper kan multi-session flåder optimeres for at balancere ydeevne og omkostninger. De er særligt nyttige i scenarier, hvor brugere har sporadisk brug eller hvor applikationer ikke kræver dedikerede ressourcer.

Omkostningsovervejelser

Valget mellem enkelt- og multi-session flåder påvirker driftsomkostningerne. Enkelt-session flåder sikrer høj ydeevne til en højere pris. Omvendt giver multi-session flåder besparelser, men kan kræve mere omhyggelig styring for at undgå ydeevneflaskehalse.

Sikkerhed og Overholdelse

Sikkerhedsovervejelser spiller også en rolle i denne beslutning. Enkelt-session flåder giver isolerede miljøer, hvilket øger sikkerheden. Multi-session flåder har brug for strenge adgangskontroller og overvågning for at sikre dataintegritet og overholdelse af regler.

Ydeevne og Brugeroplevelse

Ydeevne og brugeroplevelse kan variere mellem de to flådetyper. Enkelt-session flåder tilbyder typisk bedre ydeevne på grund af dedikerede ressourcer. Multi-session flåder kan have brug for yderligere overvågning og optimering for at opretholde en tilfredsstillende brugeroplevelse.

Konklusion

Valget mellem enkelt- og multi-session flåder afhænger af specifikke forretningsbehov, budget og sikkerhedskrav. Begge muligheder har deres egne fordele og afvejninger.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore kan hjælpe organisationer med at designe og implementere den mest effektive Amazon AppStream 2.0 flåde strategi. Ved at udnytte mange års AWS-ekspertise sikrer KeyCore omkostningseffektivitet, robust sikkerhed og optimal ydeevne tilpasset dine unikke behov. Med professionelle og administrerede tjenester understøtter KeyCore hele livscyklussen for din AppStream 2.0 implementering.

Opdag mere om, hvordan KeyCore kan forbedre din AppStream 2.0 oplevelse ved at besøge vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog

Refactoring til serverløs arkitektur er en kraftfuld metode til at forbedre effektiviteten, reducere omkostningerne og udnytte de fulde kapaciteter af AWS managed services. Denne proces involverer at erstatte traditionel applikationskode med cloud-automatisering, hvilket således adskiller forretningslogik fra den underliggende arkitektur. På den måde kan organisationer fokusere på applikationslogikken og overlade infrastrukturstyringen til AWS, som optimerer ressourceudnyttelse og omkostningseffektivitet.

Fordele ved Refactoring til Serverløs

Ved at skifte til serverløs kan organisationer opnå betydelige omkostningsbesparelser. Serverløs computing opkræver betaling baseret på faktisk brug i stedet for forudallokerede ressourcer, hvilket eliminerer udgifter til inaktiv kapacitet. Desuden fremmer serverløse arkitekturer decouplede systemer, hvilket øger skalerbarhed og fleksibilitet. Brug af managed services, såsom AWS Lambda og Amazon API Gateway, tillader teams at udnytte native kapaciteter som auto-scaling, høj tilgængelighed og indbygget sikkerhed, hvilket fører til mere robuste og sikre applikationer.

Implementering af Cloud Automation

Cloud-automatisering strømliner yderligere operationer ved at automatisere gentagende opgaver og muliggøre kontinuerlig integration og kontinuerlig deployment (CI/CD) pipelines. Værktøjer som AWS CloudFormation, AWS CodePipeline og AWS CodeBuild letter oprettelsen, testningen og deployment af serverløse applikationer. Denne automatisering reducerer menneskelige fejl, accelererer release-cyklusser og fremmer et miljø af kontinuerlig forbedring.

KeyCores ekspertise i AWS kan guide organisationer gennem hele refaktoringsprocessen. Fra initial vurdering og planlægning til implementering og optimering, sikrer vores team en problemfri overgang til serverløs arkitektur.

Modernisering af Java Applikationer med Amazon Q Developer

Mange virksomheder er afhængige af legacy Java-applikationer, der er svære at vedligeholde på grund af forældede frameworks, udokumenteret kode og sikkerhedssårbarheder. Modernisering af disse applikationer er afgørende, men kan også være komplekst og risikabelt. Amazon Q Developer tilbyder en omfattende løsning til denne moderniseringsindsats, der gør det muligt for teams at opdatere og forbedre deres Java-applikationer effektivt.

Udfordringer med Legacy Java Applikationer

Legacy Java-applikationer lider ofte under mangel på logging og fejlhåndtering, hvilket gør fejlfinding vanskeligt. Derudover udgør forældede biblioteker og frameworks sikkerhedsrisici og hæmmer ydeevnen. Modernisering af disse applikationer kræver, at disse problemer adresseres samtidig med at forretningsdriften påvirkes mindst muligt.

Fordele ved at Bruge Amazon Q Developer

Amazon Q Developer forenkler moderniseringsprocessen ved at tilbyde værktøjer og frameworks, der understøtter opdaterede Java-standarder og -praksisser. Det forbedrer sikkerheden, øger ydeevnen og introducerer moderne logging og fejlhåndteringsmekanismer. Denne moderniseringsindsats opretholder ikke kun, men forbedrer også applikationens funktionalitet, hvilket sikrer, at den lever op til nutidens standarder og forretningsbehov.

KeyCore kan hjælpe organisationer med at navigere i kompleksiteten ved at modernisere deres Java-applikationer. Ved at udnytte vores dybe AWS-ekspertise tilbyder vi skræddersyede løsninger, der minimerer risici, optimerer ydeevnen og sikrer en glidende overgang til moderne, vedligeholdelige Java-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Håndtering af moderne forsyningskæder indebærer enorme udfordringer som global ustabilitet, transportforstyrrelser og uforudsete ændringer i kundernes efterspørgsel. For at tackle disse problemer har forsyningskæder brug for agilitet, skalerbarhed og innovation. AWS Supply Chain tilbyder en overbevisende løsning for kunder, der ønsker at overvinde disse udfordringer og transformere deres forsyningskædeoperationer. AWS Supply Chain integreres problemfrit med SAP S/4HANA for at forbedre forsyningskædens modstandsdygtighed og optimere omkostninger.

Udfordringer i Moderne Forsyningskæder

Forsyningskædehåndtering er blevet stadig mere kompleks på grund af forskellige faktorer som global ustabilitet, transportforstyrrelser og uforudsigelige kundekrav. Disse udfordringer kræver en robust løsning, der kan tilpasse sig og skalere derefter.

Fordele ved AWS Supply Chain

AWS Supply Chain tilbyder et kraftfuldt sæt værktøjer designet til at forbedre modstandsdygtighed og optimere omkostninger. Det hjælper organisationer med bedre at håndtere deres forsyningskædeoperationer ved at tilbyde realtids-indsigt, avanceret analyse og AI-drevne beslutningskapaciteter.

Integration med SAP S/4HANA

AWS Supply Chain integreres problemfrit med SAP S/4HANA, hvilket giver virksomheder mulighed for at udnytte deres eksisterende investeringer i SAP-teknologier. Denne integration sikrer, at virksomheder kan optimere deres forsyningskædeprocesser, mens de opretholder robustheden og pålideligheden af SAP S/4HANA.

Generativ kunstig intelligens (generativ AI) er en type AI, der kan skabe nyt indhold og nye ideer, herunder samtaler, historier, billeder, videoer og musik. Disse AI-teknologier efterligner menneskelig intelligens i opgaver som billedgenkendelse, naturlig sprogbehandling (NLP) og oversættelse. Amazon Q og Bedrock tilbyder innovative løsninger til SAP-brugstilfælde ved at udnytte generativ AI.

Introduktion til Generativ AI

Generativ AI er en avanceret form for kunstig intelligens, der autonomt kan generere nyt indhold. Den bruger store datasæt til at lære og skabe nye, unikke output, hvilket gør den værdifuld til forskellige anvendelser.

Forbedring af Produktiviteten med Amazon Q og Bedrock

Amazon Q og Bedrock udnytter generativ AI til at forbedre produktiviteten i SAP-miljøer. Disse værktøjer giver virksomheder mulighed for at automatisere rutineopgaver, generere indsigt og skabe nyt indhold, hvilket markant forbedrer operationel effektivitet.

Anvendelser i SAP Brugstilfælde

Ved at integrere Amazon Q og Bedrock med SAP-systemer kan virksomheder strømline processer som dataanalyse, rapportering og indholdsskabelse. Denne integration hjælper organisationer med at låse op for nye niveauer af produktivitet og innovation, hvilket i sidste ende skaber bedre forretningsresultater.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore tilbyder ekspertkonsulenttjenester til at hjælpe virksomheder med at udnytte AWS Supply Chain og generative AI-løsninger som Amazon Q og Bedrock til SAP-brugstilfælde. Vores team af AWS-specialister kan assistere med integration, optimering og tilpasning for at sikre, at dine forsyningskædeoperationer er modstandsdygtige og omkostningseffektive. Ved at samarbejde med KeyCore kan virksomheder låse op for det fulde potentiale af AWS og SAP-teknologier, hvilket driver innovation og effektivitet i deres operationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officielle Maskinlæringsblog fra Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) tilbyder en række værktøjer og tjenester, der gør det muligt for organisationer at udnytte kraften i maskinlæring og kunstig intelligens. Her er et resumé af nogle nyere artikler fra den officielle Maskinlæringsblog hos Amazon Web Services.

Byg en Multilingual Personlig Kalenderassistent med Amazon Bedrock og AWS Step Functions

AWS demonstrerer, hvordan man bygger en fuldautomatisk, flersproget kalenderassistent ved hjælp af Amazon Bedrock, AWS Step Functions og Amazon Simple Email Service (Amazon SES). Assistenten kan forstå indkommende beskeder, oversætte dem til et foretrukket sprog og automatisk opsætte kalenderpåmindelser. Denne integration muliggør problemfri kommunikation på tværs af forskellige sprog, hvilket forbedrer produktivitet og brugeroplevelse.

Medicinal Indholdsoprettelse i Generativ AI’s Tidsalder

Generativ AI og transformerbaserede store sprogmodeller (LLMs) revolutionerer forskellige industrier, inklusive den stærkt regulerede sundheds- og livsvidenskabssektor (HCLS). Disse modeller udmærker sig i opgaver som spørgsmål-svar, tekstresumé, kodegenerering og meget mere. Virksomheder i HCLS-industrien udnytter LLMs til forskellige anvendelsesområder, hvilket viser det transformative potentiale af generativ AI i oprettelsen af medicinsk indhold.

Introduktion af Sikkerhedsforanstaltninger i Videnbaser for Amazon Bedrock

Videnbaser for Amazon Bedrock er en fuldt administreret funktion, der sikkert forbinder fundamentmodeller (FMs) til virksomhedsdata ved hjælp af Retrieval Augmented Generation (RAG). Denne funktion strømliner hele RAG-arbejdsgangen fra indtagelse til hentning og promptforøgelse, hvilket fjerner behovet for tilpassede integrationer og datastyring. Den sikrer, at de data, der bruges i AI-modeller, er nøjagtige og sikre.

Prompt Engineering Teknikker og Bedste Praksis

Interaktion med generative AI-værktøjer kræver ofte prompt engineering for at opnå de ønskede resultater. Teknikker og bedste praksis inden for prompt engineering er afgørende for at optimere ydeevnen af store sprogmodeller (LLMs). AWS giver indsigt i, hvordan man effektivt bruger disse teknikker med Anthropics Claude 3 på Amazon Bedrock, hvilket hjælper brugere med at få mere præcise og relevante svar fra AI-værktøjer.

Forbedr Produktiviteten med Amazon Q Business

Amazon Q Business er en generativ AI-drevet assistent, der er i stand til at besvare spørgsmål, opsummere indhold, generere nyt indhold og udtrække indsigt fra både digitale og scannede PDF-dokumenter. Dette værktøj er yderst gavnligt for industrier som finans, forsikring og sundhedsvæsen, hvor behandling af store mængder dokumenter er rutine. Det forbedrer produktiviteten markant ved at automatisere indholdsekstraktionsprocessen.

Accelereret PyTorch Inference med torch.compile på AWS Graviton

PyTorch 2.0 introducerede torch.compile for at optimere modelydeevnen ved at forudkompilere hele modellen til en enkelt graf, i modsætning til standard eager mode. Denne forbedring, især når den bruges på AWS Graviton-processorer, accelererer PyTorch inference, hvilket gør den mere effektiv til store maskinlæringsopgaver. Denne teknologiske udvikling muliggør hurtigere og mere effektiv modeludrulning i produktionsmiljøer.

Adgangskontrol for Vektorlagre med Videnbaser for Amazon Bedrock

Videnbaser for Amazon Bedrock inkluderer nu adgangskontrolfunktioner ved hjælp af metadatafiltrering, hvilket gør det muligt for organisationer at integrere deres data sikkert i sprogsmodellens genereringsproces. Denne funktion sikrer, at kun autoriserede data anvendes, hvilket forbedrer sikkerheden og nøjagtigheden af AI-genererede outputs. Den giver organisationer mulighed for fuldt ud at drage nytte af LLMs, mens de opretholder strenge dataadgangskontroller.

Accentures Brugeroplevelse med Custom Memory-Persistent Conversational

Accenture har ved hjælp af Amazon Q Business udviklet en memory-persistent conversational brugeroplevelse for at forbedre informationsgenfinding fra dokumenter. Denne tilgang reducerer den tid og indsats, der kræves for at finde og syntetisere information, hvilket forbedrer produktiviteten og reducerer risikoen for at overse kritiske indsigter. Denne innovative løsning viser potentialet af generativ AI til at transformere traditionelle dokumenthåndteringsprocesser.

Opret en Ende-til-Ende Serverless Digital Assistent med Amazon Bedrock

Organisationer anvender i stigende grad digitale assistenter til semantisk søgning ved hjælp af Retrieval Augmented Generation (RAG) over deres virksomhedsdata. AWS tilbyder en ende-til-ende serverless løsning med Amazon Bedrock, der gør det muligt for virksomheder at skalere deres arbejdsbelastninger effektivt. Denne serverless arkitektur minimerer den operationelle overhead, hvilket gør det lettere at administrere og implementere digitale assistenter i produktionsmiljøer.

Byg en Selvbetjenings Digital Assistent med Amazon Lex og Videnbaser

AWS fremhæver, hvordan organisationer kan bygge skalerbare og omkostningseffektive digitale assistenter ved hjælp af Amazon Lex og Videnbaser for Amazon Bedrock. Disse AI-drevne chatbots tilbyder menneskelignende interaktioner og håndterer generiske forespørgsler, hvilket frigør live-agenter til mere komplekse opgaver. Denne tilgang forbedrer kundesupporttjenester, samtidig med at den opretholder høje niveauer af effektivitet og brugertilfredshed.

Identificer Ubrugte Endepunkter i Amazon SageMaker

Amazon SageMaker forenkler opbygning, træning, udrulning og forvaltning af maskinlæringsmodeller i stor skala. AWS introducerer værktøjer til at identificere og administrere ubrugte endepunkter inden for SageMaker, hvilket optimerer ressourcebrug og reducerer omkostninger. Denne funktionalitet er afgørende for at opretholde effektive og omkostningseffektive maskinlæringsoperationer i dagens hurtige teknologiske landskab.

Indiske Sprog RAG med Cohere Multilingual Embeddings og Anthropic Claude 3

Medie- og underholdningsvirksomheder, der betjener flersprogede publikum, kan udnytte Retrieval Augmented Generation (RAG) med Cohere flersprogede embeddings og Anthropic Claude 3 på Amazon Bedrock. Denne tilgang gør det muligt at analysere ustruktureret tekst og billeder, hvilket muliggør generering af nyt indhold, der henvender sig til forskellige publikumssegmenter. Det fremhæver potentialet ved at kombinere flersprogede AI-muligheder med omfattende data for at skabe mere inkluderende medieoplevelser.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

Den seneste AWS Weekly Roundup for 1. juli 2024 bringer spændende opdateringer på tværs af forskellige AWS-tjenester, forud for den meget imødesete AWS Summit New York. Her er de vigtigste meddelelser og opdateringer:

AI21 Labs’ Jamba-Instruct i Amazon Bedrock

AI21 Labs har introduceret Jamba-Instruct inden for Amazon Bedrock, hvilket tilbyder forbedrede muligheder for naturlig sprogbehandling. Denne integration giver brugere mulighed for at udnytte avancerede AI-modeller til en række applikationer, fra chatbots til sprogoversættelse. Jamba-Instruct sigter mod at gøre AI mere tilgængelig og kraftfuld for AWS-kunder, hvilket øger produktivitet og innovation.

Amazon WorkSpaces Pools

Amazon WorkSpaces har lanceret WorkSpaces Pools, der gør det muligt for organisationer at administrere virtuelle desktop-miljøer mere effektivt. Denne opdatering muliggør bedre ressourceallokering og omkostningsstyring ved at pulje ressourcer på tværs af forskellige brugergrupper. Det er især gavnligt for virksomheder med dynamiske arbejdsstyrkebehov, hvilket sikrer optimal ydeevne og skalerbarhed.

AWS Summit New York

AWS Summit New York er kun 10 dage væk, og det lover at blive en begivenhedsrig sammenkomst med mere end 170 sessioner. Dette summit er en betydelig mulighed for AWS-brugere til at lære om de seneste fremskridt, netværke med kolleger og få indsigt fra brancheeksperter. Deltagerne kan se frem til dybdegående sessioner om cloud-strategi, banebrydende teknologier og bedste praksis.

A Night Out with AWS

Efter hovedsummit-arrangementet er AWS vært for “A Night Out with AWS”, der henvender sig til fagfolk fra medie- og underholdningsindustrien, gaming og sportsindustrien. Denne eksklusive begivenhed er designet til eksisterende AWS-kunder og har til formål at fremme fællesskabsengagement, dele succeshistorier og udforske nye muligheder i udnyttelsen af AWS-tjenester.

Disse opdateringer understreger AWS’s engagement i løbende at forbedre sine tjenestetilbud og støtte sine kunder i forskellige industrier. Den kommende AWS Summit New York er en fremragende platform for brugere til at holde sig foran kurven og maksimere deres AWS-investeringer.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore, som den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, er godt rustet til at hjælpe virksomheder med at navigere disse nye funktioner og opdateringer. Uanset om det er at integrere AI21 Labs’ Jamba-Instruct i dine applikationer, optimere ressourcehåndtering med Amazon WorkSpaces Pools, eller maksimere fordelene ved AWS Summit-læringer, tilbyder KeyCore ekspertvejledning og skræddersyede løsninger. Kontakt KeyCore for professionelle og administrerede tjenester, der sikrer, at dit AWS-miljø er robust, effektivt og fremtidssikret.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog af Amazon Web Services

Når du opretter en ny Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for SQL Server instans, får masterbrugeren visse privilegier til den databaseinstans. Det anbefales stærkt ikke at bruge masterbrugeren direkte i applikationer. I stedet bør man følge principperne om mindst nødvendige rettigheder og bedste praksis ved at anvende en databasebruger, der er oprettet med de minimumstilladelser, der kræves til din applikation.

Kloning af Masterbrugerens Rettigheder

Denne artikel beskriver, hvordan man kloner masterbrugeren til en ny login og gennemgår de minimale rettigheder, der kræves. Ved at klone masterbrugeren sikrer du, at applikationer ikke har for mange privilegier. Dette øger sikkerheden og følger bedste praksis inden for databasestyring.

Lagring i Amazon Aurora MySQL håndteres forskelligt fra traditionelle MySQL-databaser. Denne artikel udforsker de forskellige typer lagring, der er tilgængelige i Amazon Aurora MySQL, hvordan Aurora anvender disse lagringstyper, og hvordan man overvåger lagerforbrug. Den inkluderer også databaseforespørgsler og Amazon CloudWatch-metrikker til at estimere Aurora-lagringsfakturering.

Typer af Lagring i Amazon Aurora MySQL

Amazon Aurora MySQL anvender en kombination af SSD-understøttet lagring til data og log-lagring. Dette sikrer høj ydeevne og pålidelighed. Artiklen forklarer, hvordan disse lagringstyper udnyttes og administreres.

Overvågning af Lagerudnyttelse

At forstå lagermetrikker er afgørende for at optimere omkostninger og ydeevne. Dette afsnit dækker Amazon CloudWatch-metrikker og specifikke forespørgsler, der hjælper med at overvåge og estimere lagerforbrug, hvilket muliggør mere præcise faktureringsforudsigelser.

London Stock Exchange Group (LSEG) Capital Markets Business unit forbedrede deres Blue/Green softwareudrulningsmetodologi ved hjælp af kontinuerlig logisk database-replikering. Denne artikel beskriver processen med at implementere en Blue/Green udrulningsarkitektur ved brug af Aurora PostgreSQL Global Database.

Implementering af Blue/Green Udrulninger

Blue/Green udrulning fungerer som en robust og effektiv tilgang til at sikre, at applikationer forbliver modstandsdygtige og synkroniserede gennem hele processen. Artiklen udforsker bedste praksis og overvejelser ved konfigurationen af arkitekturen og viser, hvordan LSEG opnåede optimerede udrulninger.

Denne artikel viser, hvordan man bruger Aurora Global Database til at bygge robuste multi-region applikationer og bedste praksis for denne opsætning.

Bygning af Multi-Region Applikationer

Ved at bruge Aurora Global Database kan man oprette applikationer, der er modstandsdygtige på tværs af flere regioner. Artiklen forklarer strategier og praksis for oprettelse af en robust multi-region databasearkitektur, hvilket sikrer høj tilgængelighed og katastrofegendannelse.

Med AWS DMS homogen migration kan data migreres fra en kilde database til en tilsvarende motor på AWS ved hjælp af native databaseværktøjer. Denne artikel beskriver et eksempel på en komplet homogen migrationsproces fra PostgreSQL til Amazon Aurora PostgreSQL og Amazon RDS for PostgreSQL, sammen med fejlfindingstrin.

Migrationsprocessen

Artiklen giver en trin-for-trin guide til at migrere databaser ved hjælp af AWS DMS, hvilket sikrer dataintegritet og minimal nedetid. Dette hjælper med at strømline migrationsprocessen og reducerer kompleksiteten ved at flytte databaser til skyen.

Fejlfinding af Migrationsproblemer

Almindelige udfordringer og deres løsninger diskuteres, hvilket giver praktiske fejlfindingstrin. Dette sikrer, at migrationer forløber gnidningsløst og at eventuelle potentielle problemer adresseres hurtigt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Spil Blog

Forestil dig et visuelt lærred, hvor idéer mødes, og skaber inspiration og samarbejde. Det er kraften i et moodboard—en kurateret samling af billeder, farver og teksturer, der indfanger essensen af et projekt. Disse alsidige værktøjer giver kunstnere og designere mulighed for at visualisere koncepter og etablere en sammenhængende vision på tværs af forskellige kreative industrier, herunder videospil. Denne introduktion er en del af en serie om brugen af Amazon Bedrock og Miro til at forbedre skabelsen af moodboards.

Introduktion til Amazon Bedrock og Miro

Amazon Bedrock er et kraftfuldt sæt af AI-tjenester fra AWS, der gør det muligt for udviklere at bygge, træne og implementere maskinlæringsmodeller i stor skala. Miro, derimod, er en kollaborativ online whiteboard-platform, der samler teams til at brainstorme og visualisere idéer. Ved at integrere disse værktøjer kan skabere forbedre deres moodboard-skabelsesproces, hvilket gør den mere effektiv og innovativ.

Øge Kreativiteten med AI

Amazon Bedrock tilbyder AI-drevne funktioner som billedgenkendelse og naturlig sprogbehandling, som kan forbedre arbejdsflowet i forbindelse med moodboards betydeligt. For eksempel kan designere bruge AI til automatisk at kategorisere og tagge billeder, hvilket gør det lettere at organisere og finde visuelle elementer. Derudover kan AI foreslå komplementære billeder og farver baseret på det oprindelige input, hvilket giver en ny dimension af kreativ assistance.

Med over 550.000 brugere globalt tilbyder Gamer Arena et unikt økosystem for videospilspillere til at konkurrere og tjene belønninger. Etableret i 2020, har virksomheden til formål at introducere gamere til fordelene ved blockchain-teknologi på en sjov og spændende måde. Den huser en mobilapplikation med mere end 20 selvudgivne spil samt et levende fællesskab af spillere.

Optimering af Drift med AWS

For at minimere DevOps-krav og udnytte potentialet i generativ AI anvender Gamer Arena AWS-tjenester. Med AWS Lambda og Amazon ECS administrerer virksomheden sin backend-infrastruktur effektivt, så udviklingsteamet kan fokusere mere på spildesign og brugeroplevelse. Derudover sikrer AWS’s robuste sikkerhedsfunktioner, at brugerdata er beskyttet, hvilket er afgørende for at opretholde tilliden til platformen.

Frigørelse af Generativ AI Potentiale

Gamer Arena udnytter AWS’s maskinlæringstjenester, såsom Amazon SageMaker, til at udforske anvendelser af generativ AI. Dette inkluderer oprettelse af nyt spilindhold, personalisering af brugeroplevelser og forbedring af interaktioner i spillet. Ved at udnytte AWS’s skalerbare infrastruktur kan Gamer Arena hurtigt prototype og implementere AI-drevne funktioner og holde sig foran i den konkurrenceprægede spilindustri.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, tilbyder vi både professionelle og managed services for at hjælpe organisationer med at udnytte AWS til deres unikke behov. Uanset om det drejer sig om at forbedre kreative arbejdsprocesser med Amazon Bedrock og Miro eller optimere spil-infrastruktur som Gamer Arena, kan KeyCore levere den nødvendige ekspertise for at maksimere fordelene ved AWS. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med at implementere avancerede AWS-løsninger til dine projekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data Blog fra Amazon Web Services

Finkornet adgangskontrol er afgørende for datasikkerhed i moderne datalakes og datalagre. Organisationer håndterer enorme mængder data fra flere kilder, hvilket øger vigtigheden af at administrere følsomme oplysninger. At sikre, at de rette personer får adgang til de rette data uden at eksponere følsomme informationer, er nøglen til at opretholde datasikkerheden.

Automatiser dataindlæsning til Amazon Redshift

Amazon Redshift er et hurtigt, skalerbart og sikkert cloud-datalager. Det gør det enkelt og omkostningseffektivt at analysere data ved hjælp af standard SQL og eksisterende ETL (extract, transform, load), BI og rapporteringsværktøjer. Titusindvis af kunder behandler eksabyte af data med Amazon Redshift. Automatisering af dataindlæsning fra databaser til Amazon Redshift kan opnås ved hjælp af AWS Database Migration Service (DMS), AWS Step Functions og Redshift Data API. Denne automatisering strømlinjer dataarbejdsgange og forbedrer operationel effektivitet.

Introduktion af selvadministrerede datakilder til Amazon OpenSearch Ingestion

Mange virksomheder anvender Amazon OpenSearch Ingestion (OSI) for at bringe data ind i Amazon OpenSearch Service til forskellige brugsscenarier såsom loganalyse, realtidsstreaming, sikkerhedsanalyse og søgning i semistrukturerede data. OSI forenkler denne proces med enkle integrationer, hvilket gør det nemt at indlæse data fra AWS-tjenester som Amazon DynamoDB, Amazon S3 og andre. Denne selvadministrerede tilgang giver større fleksibilitet og kontrol over dataindlæsningsarbejdsgange.

Bedste praksis for håndtering af Python-afhængigheder i Amazon MWAA

Dataingeniører og forskere bruger Amazon Managed Workflows for Apache Airflow (Amazon MWAA) til at orkestrere datapipelines og ML-arbejdsbelastninger. De har ofte brug for yderligere Python-pakker, såsom Apache Airflow Providers. Korrekt håndtering af disse afhængigheder er afgørende for en gnidningsfri drift af datapipelines. Ved at følge bedste praksis for håndtering af Python-afhængigheder sikres det, at arbejdsprocesserne kører effektivt og pålideligt.

Forbedret datadiskovering med avanceret søgefiltrering i Amazon DataZone

Amazon DataZone er en fuldt administreret datastyringstjeneste, der hjælper organisationer med at katalogisere, opdage, analysere, dele og styre data. De nye avancerede søgefiltreringsfunktioner i Amazon DataZone’s forretningsdatakatalog forbedrer rendering af glosartermer, hvilket gør det lettere at navigere i store datasæt. Disse forbedringer øger datadiskovering betydeligt og gør det muligt for brugere hurtigt og effektivt at finde relevant information.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore specialiserer sig i at levere omfattende AWS-løsninger skræddersyet til virksomheders behov. Med ekspertise i datasikkerhed, automatisering, dataindlæsning, afhængighedshåndtering og datadiskovering kan KeyCore hjælpe organisationer med at implementere og optimere disse AWS-tjenester. Uanset om det drejer sig om at opsætte finkornet adgangskontrol, automatisere dataarbejdsgange eller forbedre datadiskovering, sikrer KeyCore’s professionelle og administrerede tjenester optimal ydeevne og sikkerhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk & Indholdslevering

I maj 2024 introducerede Amazon Web Services (AWS) en banebrydende funktion for internetvendte Application Load Balancers (ALB’er), som gør det muligt at provisionere disse load balancers uden behov for offentlige IPv4-adresser. Denne forbedring er særligt betydningsfuld for miljøer, der bevæger sig mod IPv6-only konnektivitet, hvilket letter en mere problemfri overgang og fremtidssikrer netværksarkitekturen.

IPv6-Only Konnektivitet

Med denne nye funktion kan klienter forbinde til ALB’er udelukkende ved hjælp af IPv6-adresser. Klienter opnår dette ved at løse AAAA DNS-poster, der er tildelt Application Load Balancer. Ved at eliminere afhængigheden af offentlige IPv4-adresser understøtter AWS den voksende tendens til IPv6-adoption og hjælper organisationer med at forberede sig på en fremtid, der domineres af IPv6.

Fordele og Forretningsværdi

De vigtigste fordele ved denne dual-stack-funktion inkluderer forbedret skalerbarhed, bedre ydeevne og øget sikkerhed. Ved at udnytte IPv6 kan organisationer drage fordel af et stort adresseområde, hvilket reducerer risikoen for udtømning af IP-adresser. Derudover tilbyder IPv6 mere effektiv routing og forbedret end-to-end konnektivitet, hvilket kan forbedre applikationens ydeevne. Sikkerhedsforbedringerne inkluderer indbygget IPsec-understøttelse, som giver bedre beskyttelse af data under transport.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore, som førende dansk AWS-konsulentfirma, kan hjælpe organisationer med problemfrit at integrere denne dual-stack-funktion i deres eksisterende infrastruktur. Vores team af eksperter kan tilbyde vejledning om bedste praksis for IPv6-adoption, sikre smidige overgangsprocesser og tilbyde managed services for at opretholde optimal ydeevne og sikkerhed. Uanset om du ønsker at implementere denne funktion for første gang eller optimere din nuværende opsætning, har KeyCore ekspertisen til at hjælpe dig med at udnytte det fulde potentiale af AWS’s seneste netværksforbedringer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

Den 26. udgave af AWS Serverless ICYMI (In Case You Missed It) kvartalsvise rekapitulation giver et omfattende overblik over alle de bemærkelsesværdige begivenheder fra 2. kvartal 2024 i den serverløse verden. Denne kvartalsvise rekapitulation dækker produktlanceringer, funktionsforbedringer, blogindlæg, webinars, livestreams og forskellige andre interessante opdateringer. Her er en opsummering af, hvad der skete i det serverløse økosystem i dette kvartal.

Produktlanceringer og Funktionsforbedringer

I 2. kvartal 2024 introducerede AWS flere nye serverløse tjenester og forbedringer af de eksisterende. Disse opdateringer har til formål at forenkle udviklingen af serverløse applikationer og forbedre ydeevnen. Nøglepunkter inkluderer forbedringer af AWS Lambdas kolde start ydeevne og introduktionen af nye funktioner i AWS Step Functions.

Uddannelsesindhold og Læringsressourcer

Kvartalet så også udgivelsen af mange uddannelsesressourcer. AWS udgav flere blogindlæg, der dækkede bedste praksis for serverløs arkitektur, optimeringsteknikker og casestudier. Derudover blev der afholdt webinars og livestreams for at give praktiske læringssessioner og dybdegående indblik i serverløse teknologier.

Opdateringer fra Fællesskabet og Økosystemet

AWS fortsætter med at fremme et stærkt fællesskab omkring serverløse teknologier. Dette kvartal bød på forskellige fællesskabsdrevne events, meetups og hackathons. Disse samlinger tjener som en platform for videndeling og erfaringsudveksling, der hjælper udviklere med at holde sig opdateret med de nyeste tendenser og innovationer inden for serverløs computing.

Forretningsværdi af Serverløse Innovationer

De innovationer, der blev lanceret i 2. kvartal 2024, bringer betydelig forretningsværdi. Forbedret ydeevne og nye funktioner muliggør hurtigere udviklingscyklusser og lavere driftsomkostninger. Disse forbedringer hjælper virksomheder med at innovere hurtigere og levere applikationer af høj kvalitet til deres brugere mere effektivt.

KeyCore’s Ekspertise i Serverløse Teknologier

KeyCore er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at udnytte det fulde potentiale af AWS serverløse teknologier. Med omfattende erfaring i at implementere og optimere serverløse løsninger kan KeyCore hjælpe med at designe skalerbare og omkostningseffektive arkitekturer. Uanset om det er gennem professionelle services eller managed services, sikrer KeyCore, at kunderne opnår deres mål med de nyeste serverløse fremskridt.

For et mere detaljeret kig på opdateringerne og ressourcerne fra 2. kvartal 2024, se den fulde AWS Serverless ICYMI rekapitulation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Med den enorme mængde af National Football League (NFL) programmering, der er tilgængelig i dag, er det let at overse den begrænsede dækning fra fortiden. Siden sin lancering i 2003 har NFL Media udviklet sig til en betydelig sportsunderholdningsenhed. Den udgiver nu et bredt udvalg af indhold gennem sine egne kanaler, partnerkanaler og en direkte-til-forbruger app.

Udviklingen af NFL Media

NFL Medias vækst gennem årene er imponerende. I starten var dækningen begrænset til kampdagsudsendelser. I dag tilbyder den omfattende programmering, herunder live kampe, højdepunkter og bag-scenen indhold. Denne udvikling er drevet af efterspørgslen efter konstant og mangfoldigt NFL-relateret indhold fra fans.

Moderne Distributionskanaler

Distributionskanaler har spillet en afgørende rolle i denne transformation. NFL Media bruger sine egne platforme og samarbejder med partnere for at sikre, at indholdet når ud til fans på deres foretrukne enheder. Den direkte-til-forbruger app er et fremragende eksempel, der giver fans nem adgang til live kampe og andet eksklusivt indhold.

Teknisk Infrastruktur

Bag kulisserne understøtter en robust teknisk infrastruktur denne enorme mængde af indhold. AWS-tjenester er en integreret del af dette setup og tilbyder skalerbare og pålidelige cloud-løsninger, der håndterer høje trafikmængder i spidsbelastningstider, som kampdage. AWS’s medietjenester, såsom AWS Elemental MediaLive og MediaPackage, hjælper med realtidskodning og levering af indhold.

Forretningsmæssig Indvirkning

Fremskridtene inden for NFL Medias indholdsdistribution har væsentligt øget fanengagement og seertal. Ved at udnytte AWS kan NFL Media tilbyde en problemfri seeroplevelse, hvilket resulterer i højere abonnentfastholdelse og tiltrækning af nye seere.

KeyCores Rolle

KeyCore kan hjælpe organisationer i medie- og underholdningsindustrien med at opnå lignende succes. Ved at udnytte AWS-tjenester og KeyCores ekspertkonsulentvirksomhed kan virksomheder forbedre deres indholdsleveringsinfrastruktur og sikre skalerbarhed, pålidelighed og høj kvalitet i brugeroplevelserne.

For mere indsigt i, hvordan KeyCore kan støtte dine behov inden for medier og underholdning med AWS, udforsk vores tilbud på KeyCore’s hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-udviklerværktøjsblog

Meddelelse om afsluttet support til PHP Runtimes 8.0.x og tidligere i AWS SDK for PHP

Fra og med den 13. januar 2025 vil AWS SDK for PHP ikke længere understøtte PHP 8.0.x, som nåede sin end-of-life den 26. november 2023. Denne ændring gælder også for PHP-versionerne 7.2.x, 7.3.x og 7.4.x, som nåede end-of-life i henholdsvis november 2020, november 2021 og november 2022. Udviklere, der i øjeblikket bruger disse PHP-runtimes, skal opgradere til understøttede versioner for at fortsætte med at modtage opdateringer og support.

Opgraderingsanbefalinger

Hvis du bruger nogen af de udfasede PHP-runtimes, anbefales det at opgradere til PHP 8.1 eller senere. En opgradering sikrer, at du fortsat modtager sikkerhedsrettelser og support fra AWS SDK for PHP. Derudover kan en opgradering give præstationsforbedringer og adgang til nye funktioner i de nyeste PHP-versioner.

Forretningsmæssige konsekvenser

Undladelse af at opgradere PHP-runtimes kan resultere i sikkerhedsrisici og mangel på support, hvilket potentielt kan påvirke dine forretningsaktiviteter. At sikre, at din AWS SDK for PHP er opdateret, hjælper med at opretholde sikkerheden og effektiviteten af dine webapplikationer.

Meddelelse om afsluttet support til Node.js 16.x i AWS SDK for JavaScript (v3)

AWS SDK for JavaScript (v3) vil ikke længere understøtte Node.js 16.x fra og med den 6. januar 2025. Node.js 16.x nåede sin end-of-life den 11. september 2023. Det er vigtigt at bemærke, at denne meddelelse er specifik for AWS SDK for JavaScript (v3) og ikke påvirker AWS Lambda, som begyndte at udfase Node.js 16.x den 12. juni 2024.

Opgraderingsanbefalinger

For at fortsætte med at modtage support og opdateringer anbefales det at opgradere dit Node.js-miljø til version 18.x eller senere. En opgradering sikrer kompatibilitet med de nyeste funktioner og sikkerhedsrettelser leveret af AWS SDK for JavaScript (v3).

Forretningsmæssige konsekvenser

Brug af ikke-understøttede Node.js-versioner kan udsætte dine applikationer for sikkerhedsrisici og driftsmæssige udfordringer. En opgradering til en understøttet version hjælper med at opretholde integriteten og ydeevnen af dine JavaScript-applikationer, der bruger AWS SDK.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder ekspertvejledning og professionelle tjenester for at hjælpe dig med en smidig overgang til understøttede PHP- og Node.js-runtimes. Vores team kan analysere dit nuværende miljø, anbefale den bedste opgraderingssti og assistere med implementeringen for at sikre minimal afbrydelse af dine operationer. Derudover kan vores managed services vedligeholde og overvåge dine AWS SDK-miljøer og sikre, at de forbliver sikre og opdaterede.

Besøg KeyCore for at lære mere om, hvordan vi kan støtte dine AWS-udviklingsbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

Aerospike Cloud: Skalerbar Real-time Database-as-a-Service med AWS SaaS Factory Support

Aerospike tilbyder en real-time, højtydende database løsning, der kan skalere til at imødekomme kravene fra lav-latens arbejdsbyrder. Understøttet af AWS SaaS Factory, gør Aerospike Cloud det nemt for virksomheder at køre database-as-a-service (DBaaS). Samarbejdet leverer omfattende løsninger til at adressere de skalerbarheds- og ydeevnebehov, som moderne applikationer kræver. Integration med AWS forenkler deployment og management, hvilket sikrer robust datahåndtering og real-time analyse.

Vigtige punkter:

 • Lav-latens, højtydende arbejdsbyrder
 • Skalerbar database-as-a-service
 • Omfattende support fra AWS SaaS Factory

Real-time Dataovervågning med AWS IoT Core og Imply Data

Imply Polaris, en managed version af Apache Druid, giver brugere mulighed for at få real-time indsigt fra IoT telemetridata. Ved at udnytte AWS IoT Core og Imply Polaris kan virksomheder udvikle en real-time overvågnings- og analyseapplikation. Bloggen giver en trin-for-trin guide til at forbinde enheder, dirigere data og visualisere indsigt, hvilket gør det lettere at håndtere og analysere IoT-data effektivt.

Vigtige punkter:

 • Real-time overvågning af IoT-data
 • Trin-for-trin integration med AWS IoT Core
 • Visualisering af IoT telemetriindsigt

Migrer og Moderniser Cloudera On-Premises til CDP på AWS

Cloudera Data Platform (CDP) på AWS tilbyder en hybrid dataplatform, der administrerer, sikrer og forbinder datalivscyklussen. Bloggen diskuterer, hvordan man migrerer og moderniserer Cloudera on-premises installationer til CDP på AWS. Den fremhæver, hvordan virksomheder kan drage fordel af AWS cloud infrastruktur, hvilket forbedrer datahåndtering og operationel effektivitet.

Vigtige punkter:

 • Hybrid dataplatform med CDP på AWS
 • Migrering og modernisering af Cloudera installationer
 • Fordele ved AWS cloud infrastruktur

Nye MAP Incitamenter til at Fremskynde Migration og Modernisering

AWs Migration Acceleration Program (MAP) har annonceret nye incitamenter for at hjælpe AWS partnere med at fremskynde kundemigrationer til skyen. Siden starten i 2016 har MAP støttet tusindvis af kunder. De nye opdateringer giver flere ressourcer, som direkte svar på partnerfeedback, for bedre at støtte cloud migration og modernisering.

Vigtige punkter:

 • Forbedrede MAP incitamenter for AWS partnere
 • Støtte til hurtigere og skalerbare cloud migrationer
 • Direkte svar på partnerfeedback

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore er klar til at hjælpe virksomheder med at udnytte disse AWS-løsninger for at maksimere deres potentiale. Fra implementering af lav-latens databaser med Aerospike Cloud til real-time dataovervågning ved brug af AWS IoT Core og Imply Polaris, tilbyder KeyCore ekspertvejledning og support. Vores team er også dygtige til at facilitere migrering og modernisering af Cloudera on-premises installationer til CDP på AWS. Derudover kan vi hjælpe dig med at udnytte de nye MAP incitamenter fuldt ud, og sikre en smidig og effektiv overgang til AWS skyen. Kontakt KeyCore for ekspert AWS konsulent- og managed services for at transformere dine cloud operationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

I enhver digital transformation er det afgørende at tilpasse personalepolitikken med organisationens mål. Denne tilpasning sikrer, at talentmassen er motiveret og udstyret til at drive innovation. Et bemærkelsesværdigt tilfælde involverer et olieselskab, der stod over for udfordringer i deres transformationsrejse på grund af en overset kompensationsmodel.

Identificering af Misforholdet

Selskabets kompensationsstrategi opmuntrede ikke medarbejderne til at tage risici. Denne tilbageholdenhed med at tage risici var en væsentlig hindring for at opnå transformationsmålene. Den eksisterende model fokuserede på traditionelle belønninger, som ikke inspirerede til innovation eller omfavnede den nye digital-first tilgang, som virksomheden sigtede mod at vedtage.

Strategisk Revision af Kompensationen

Ledelsen erkendte behovet for at revidere kompensationsstrategien. De ændrede medarbejdernes aktiebelønningssystem for bedre at tilpasse det til organisationens transformationsvision. Denne nye model tilskyndede til risikotagning og innovation og opmuntrede medarbejderne til at bidrage mere effektivt til virksomhedens mål.

Frigørelse af Innovation

Med den reviderede kompensationsstrategi oplevede olieselskabet en betydelig ændring i medarbejdernes adfærd. Den nye belønningsmodel fremmede en kultur af innovation og risikotagning. Som et resultat gjorde virksomheden betydelige fremskridt i deres digitale transformationsrejse, hvor medarbejdernes indsats blev tilpasset organisationens ambitioner.

KeyCores Ekspertise

KeyCore kan hjælpe organisationer med at tilpasse deres personalepolitik med transformationsmålene. Med ekspertise inden for AWS og digital transformation tilbyder KeyCore skræddersyede løsninger, der driver innovation og vækst. KeyCores team af konsulenter kan vurdere nuværende strategier, anbefale justeringer og implementere effektive kompensationsmodeller, der understøtter organisatoriske mål.

For virksomheder, der ønsker at frigøre deres fulde potentiale, giver et partnerskab med KeyCore adgang til brancheførende viden og AWS teknologiløsninger. Transformativ succes begynder med en veltilpasset talentstrategi, og KeyCore er her for at guide organisationer gennem hele processen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog

Højtydende computering (HPC) arbejdsbelastninger kan drage stor fordel af de muligheder, AWS tilbyder. Med den rette tilgang kan organisationer opnå betydelig miljømæssig bæredygtighed og operationel effektivitet. Nedenfor udforsker vi to centrale case-studier: Baker Hughes’ overgang til cloud-baseret HPC for reducerede CO2-udledninger og Boliden Groups brug af AWS til at simulere autonome mineoperationer.

Miljømæssig Bæredygtighed gennem HPC-arbejdsbelastninger på AWS

Mange virksomheder søger at reducere deres CO2-fodaftryk uden at gå på kompromis med produktiviteten. Baker Hughes lykkedes med at migrere deres HPC-arbejdsbelastninger til AWS og opnåede en bemærkelsesværdig reduktion i udledningerne på 99%. Denne overgang viser kraften i at udnytte cloud løsninger for både miljømæssig bæredygtighed og operationel effektivitet.

For at optimere HPC-arbejdsbelastninger på AWS bør organisationer fokusere på tre områder: beregning, lagring og netværk. Ved at vælge energieffektive instanser, optimere datatransfer og udnytte effektive lagringsløsninger kan virksomheder betydeligt reducere deres miljøpåvirkning, samtidig med at de vedligeholder eller endda forbedrer deres beregningskapacitet.

For praktiske tips til at optimere HPC-ressourcer kan man overveje at bruge AWS-ressourcer som Amazon EC2 Spot Instances for omkostningseffektiv og energieffektiv beregningskraft, Amazon S3 for skalerbar og holdbar lagring samt AWS Direct Connect for sikre og hurtige netværksforbindelser. Disse optimeringer kan hjælpe organisationer med at tilpasse deres bæredygtighedsmål til deres tekniske krav.

Simulering af Autonome Mineoperationer med Robotec.ai på AWS

Mineindustrien gennemgår betydelige ændringer med vedtagelsen af autonome operationer. Boliden Group er i spidsen for denne transformation ved at bruge AWS Batch til at simulere flåder af autonome lastbiler. Denne tilgang forbedrer både sikkerheden og effektiviteten i mineoperationer.

Ved at udnytte AWS Batch kan Boliden Group effektivt administrere og skalere deres beregningsressourcer, hvilket muliggør simuleringen af komplekse scenarier, der involverer flere autonome køretøjer. Dette forbedrer ikke kun sikkerhedsprotokollerne, men sikrer også operationel effektivitet ved at maksimere udnyttelsen af tilgængelige ressourcer.

Robotec.ai, en vigtig partner i denne bestræbelse, leverer de nødvendige værktøjer og rammer til at skabe realistiske simulationer. AWS’s skalerbare infrastruktur sikrer, at disse simulationer kan køre problemfrit og leverer værdifulde indsigter, der hjælper med at optimere virkelige mineoperationer.

Sådan Kan KeyCore Hjælpe

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, kan hjælpe organisationer med at optimere deres HPC-arbejdsbelastninger for både bæredygtighed og operationel effektivitet. Med omfattende ekspertise inden for AWS-tjenester kan KeyCore designe og implementere skræddersyede løsninger, der reducerer CO2-fodaftryk, samtidig med at de forbedrer beregningspræstationen.

Uanset om det drejer sig om at overføre HPC-arbejdsbelastninger til skyen, optimere beregnings-, lager- og netværksressourcer eller simulere komplekse scenarier som autonome mineoperationer, tilbyder KeyCore de professionelle og forvaltede tjenester, der er nødvendige for at nå disse mål. Kontakt KeyCore for at finde ud af, hvordan du kan udnytte AWS’s kapaciteter til at opfylde dine forretnings- og miljømål.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Operations & Migrations Blog

Teknologier som maskinlæring (ML), kunstig intelligens (AI) og Generativ AI (GenAI) baner vejen for en ny æra af effektiv og bæredygtig fremstilling. Disse teknologier styrker arbejdsstyrken og forbedrer forskellige produktionsprocesser. AI kan anvendes inden for forudsigende vedligeholdelse, defektdetektion, synlighed i forsyningskæden, efterspørgselsprognoser og produktdesign, blandt andre områder. Fordelene inkluderer forbedret oppetid, højere produktkvalitet og reducerede omkostninger.

Anvendelse af AI i Fremstilling

Forudsigende vedligeholdelse hjælper med at forudsige udstyrsfejl, før de opstår, hvilket reducerer nedetid og vedligeholdelsesomkostninger. Defektdetektion bruger AI til at identificere defekter i produkter tidligt i produktionsprocessen, hvilket sikrer højere produktkvalitet. Synlighed i forsyningskæden forbedres gennem AI, hvilket giver realtidsindsigt i forsyningskæden og fører til bedre beslutningstagning. Efterspørgselsprognoser udnytter AI til præcist at forudsige produktbehov, hvilket optimerer lagerbeholdninger. AI i produktdesign accelererer designprocessen og forbedrer design effektiviteten.

Fordele ved AI i Fremstilling

Implementering af AI i fremstilling forbedrer driftseffektiviteten, reducerer omkostninger og forbedrer produktkvaliteten. Det gør det muligt for producenter at være mere responsive over for markedsbehov og reducerer tiden til markedet for nye produkter. Derudover er AI-drevne produktionsprocesser mere bæredygtige, hvilket reducerer spild og energiforbrug.

Fremskynd Testning med AWS Mainframe Modernization Application Testing

Modernisering af mainframe-applikationer involverer omfattende testning, som er tidskrævende og kritisk. AWS Mainframe Modernization Application Testing er en cloud-native tjeneste designet til at reducere testtid og omkostninger i stor skala. Denne tjeneste tilbyder en struktureret tilgang til testning, hvilket sikrer grundig validering af moderniserede applikationer.

Testtilgang og Fordele

AWS Mainframe Modernization Application Testing automatiserer forskellige testfaser, inklusive enhedstest, integrationstest og funktionstest. Dette reducerer manuel indsats og fremskynder testprocessen. Tjenesten muliggør også parallel testning, hvilket yderligere reducerer den samlede testvarighed. Derudover tilbyder den omfattende testrapportering og analyser, der giver indsigt i testdækning og applikationsydelse.

Test Walkthrough

Test walkthroughet demonstrerer, hvordan man opsætter, udfører og overvåger tests ved hjælp af AWS Mainframe Modernization Application Testing. Det dækker trinene til at konfigurere testmiljøer, definere testcases og analysere testresultater. Dette sikrer en smidig og effektiv testproces, som muliggør hurtigere tid til markedet for moderniserede applikationer.

Optimer Cloud-Implementeringer med Prioriterede Trusted Advisor Anbefalinger

AWS Trusted Advisor Priority hjælper med at optimere cloud-implementeringer ved at give fokuserede anbefalinger om robusthed, sikkerhed og omkostningseffektivitet. Enterprise Support kunder får adgang til prioriterede anbefalinger kurateret af AWS-kontoteams og maskin-genererede kontrolpunkter fra AWS-tjenester.

Funktioner af AWS Trusted Advisor Priority

Denne tjeneste tilbyder kontekst-drevne anbefalinger, skræddersyet til en organisations specifikke behov. Disse anbefalinger hjælper med proaktivt at identificere og adressere potentielle problemer, hvilket forbedrer den samlede sundhed af cloud-infrastrukturen. Trusted Advisor Priority integreres også med operationelle arbejdsgange, hvilket muliggør problemfri implementering af anbefalinger.

Forretningsværdi

Ved at udnytte AWS Trusted Advisor Priority kan organisationer forbedre deres cloud-infrastrukturs robusthed, sikkerhed og omkostningseffektivitet. Dette fører til bedre ressourceudnyttelse, reducerede operationelle risici og optimerede udgifter, hvilket i sidste ende driver forretningsvækst og innovation.

Reducer Kodeduplikation med Amazon CloudWatch Synthetics

Load testning er afgørende for at sikre softwareydelse før produktionsimplementering. Når først i produktion, hjælper syntetisk overvågning med at overvåge applikationernes helbred. Amazon CloudWatch Synthetics reducerer kodeduplikation ved at tillade brug af de samme scripts til load testning og syntetisk overvågning.

Fordele ved CloudWatch Synthetics

Denne tjeneste muliggør ensartet testning og overvågning ved hjælp af et samlet sæt scripts. Dette reducerer den indsats, der kræves for at vedligeholde separate scripts til load testning og syntetisk overvågning. CloudWatch Synthetics giver også detaljerede indsigter i applikationsydelse, hvilket fremmer proaktiv problemløsning.

Implementering og Brugsscenarier

Opsætning af Amazon CloudWatch Synthetics involverer oprettelse af canarier til at simulere brugerinteraktioner med applikationen. Disse canarier overvåger kontinuerligt applikationsendepunkter og giver realtidsydelsesdata. Dette sikrer, at eventuelle ydelsesproblemer opdages og adresseres hurtigt, hvilket opretholder applikationens pålidelighed.

Brug Amazon CloudWatch Contributor Insights til Apache Logs Analyse

Webapplikationsydelse er en nøglemetrik for moderne virksomheder. Mange AWS-kunder implementerer webapplikationer ved hjælp af Apache webapplikationsserveren. Amazon CloudWatch Contributor Insights hjælper med at analysere Apache logs og giver værdifulde indsigter i applikationsydelse.

Analyse af Apache Logs med CloudWatch Contributor Insights

Denne tjeneste aggregerer og analyserer logdata og identificerer nøglebidragydere til applikationsydelsesproblemer. Den hjælper med at overvåge svartider, oppetid og service level agreements (SLAs), hvilket sikrer optimal applikationsydelse. Contributor Insights tilbyder også tilpassede dashboards og advarsler, hvilket muliggør proaktiv overvågning og problemløsning.

Forretningspåvirkning

Ved at bruge Amazon CloudWatch Contributor Insights til Apache logs analyse forbedres webapplikationsydelsen og pålideligheden. Dette fører til bedre brugeroplevelser, højere kundetilfredshed og reducerede driftsomkostninger. Organisationer kan også træffe datadrevne beslutninger for at optimere deres webinfrastruktur.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, tilbyder ekspertvejledning og support til organisationer, der ønsker at implementere og optimere AWS-tjenester. Vores professionelle serviceteam kan hjælpe med at designe og implementere AI- og GenAI-løsninger til fremstilling, hvilket sikrer effektive og bæredygtige operationer. Vi tilbyder også managed services til at håndtere kompleksiteten ved AWS Mainframe Modernization Application Testing, hvilket optimerer dine testprocesser og reducerer omkostninger.

Vores eksperter kan hjælpe dig med at udnytte AWS Trusted Advisor Priority til at optimere dine cloud-implementeringer, hvilket forbedrer robusthed og sikkerhed. Vi yder også support til Amazon CloudWatch Synthetics og Contributor Insights, hvilket hjælper dig med at reducere kodeduplikation og få værdifulde indsigter fra dine applikationslogs. Med KeyCores ekspertise kan du maksimere fordelene ved AWS-tjenester og drive innovation i din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for Brancher

For at planlægge trådløse netværk effektivt, skal kommunikationsserviceudbydere (CSP’er) analysere levedygtigheden af potentielle cellesteder. Dette inkluderer identificering af potentielle faciliteter, hindringer, interferenskilder osv. Traditionelt krævede det at indsamle disse oplysninger en fysisk besigtigelse, hvilket kan være dyrt, især i stor skala. Ved at udnytte maskinlæring (ML) og computer vision til at analysere stedets levedygtighed kan CSP’er spare betydelig tid og penge.

Fjernanalyse af kommunikationsinfrastruktur

Moderne teknologi gør det muligt for CSP’er at bruge computer vision til at analysere fjernkommunikationsinfrastruktur. Droner eller statiske kameraer kan fange billeder af potentielle cellesteder. ML-algoritmer kan derefter behandle disse billeder for at identificere potentielle hindringer, evaluere synslinjer og opdage interferenskilder. Dette minimerer behovet for fysiske inspektioner og reducerer driftsomkostningerne.

Forretningsværdi

Ved at udnytte computer vision og ML kan CSP’er planlægge trådløse netværk mere effektivt. Reduktion af behovet for fysiske besøg mindsker arbejds- og transportomkostningerne. Derudover kan hurtigere stedvurderinger fremskynde netværksudrulningen, hvilket giver CSP’erne en konkurrencefordel. Dette kan føre til mere pålidelig netværksdækning og øget kundetilfredshed.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore tilbyder ekspertise i at implementere ML og computer vision-løsninger på AWS. Vores team kan hjælpe CSP’er med at udvikle og implementere højt pålidelige og skalerbare infrastrukturanalyssystemer. Ved at udnytte AWS-tjenester som Amazon Rekognition og SageMaker sikrer vi, at vores kunder opnår optimale resultater med minimal driftsomkostning.

Med den hurtige udvikling af Internet of Things (IoT) stræber virksomheder efter effektivt at integrere, konfigurere, overvåge og administrere talrige kant-enheder. Disse enheder og serversystemer skal være yderst sikre og pålidelige, da de ofte bliver mål for hackere. Regelmæssige gennemgange, sikkerhedskrypteringsopdateringer og robuste godkendelses- og autorisationsmekanismer er nødvendige for at sikre sikkerhed og funktionalitet.

Dexatek IoT Smart Devices

Dexatek tilbyder en løsning til håndtering af IoT-smart-enheder og backend-systemer. Deres platform gør det muligt for virksomheder at integrere en bred vifte af kant-enheder problemfrit. Dette inkluderer omfattende overvågnings- og administrationsfunktioner, der sikrer, at hver enhed fungerer optimalt. Sikkerhed er en topprioritet, med funktioner som kryptering og stærke godkendelsesprotokoller implementeret for at beskytte data og enhedsintegritet.

Forretningsværdi

Den robuste administrationsløsning fra Dexatek hjælper virksomheder med at strømline deres IoT-drift. Ved at tilbyde en centraliseret platform til enhedsadministration reducerer det administrative omkostninger og øger operationel effektivitet. Forbedrede sikkerhedsforanstaltninger beskytter også mod potentielle cybertrusler, hvilket sikrer systems pålidelighed og dataintegritet. Dette gør det muligt for virksomheder at fokusere på innovation og vækst i stedet for at bekymre sig om infrastrukturstyring.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore kan hjælpe virksomheder med at implementere og administrere Dexateks IoT-løsninger på AWS. Vores ekspertise i AWS IoT-tjenester sikrer, at kunderne kan udnytte det fulde potentiale af deres enheder og backend-systemer. Vi tilbyder end-to-end support, fra den indledende opsætning til løbende administration og sikkerhedsvedligeholdelse, hvilket sikrer en problemfri og sikker IoT-infrastruktur.

Læs de fulde blogs fra AWS

De seneste AWS sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, meddelelser og how-to indlæg.

Sidste måned annoncerede AWS de første tjenester, der er tilgængelige i AWS European Sovereign Cloud. Denne uafhængige cloud er specielt designet til Europa og forventes at blive lanceret inden udgangen af 2025. Investeringen i dette nye cloud-initiativ beløber sig til €7,8 milliarder. Denne cloud har til formål at imødekomme offentlige sektororganisationers behov i regionen ved at tilbyde robuste og sikre cloud-løsninger, der overholder europæiske krav til datasuverænitet.

Vigtige Funktioner ved AWS European Sovereign Cloud

AWS European Sovereign Cloud vil blive drevet og kontrolleret af en ny AWS-europæisk organisation. Dette sikrer, at data forbliver inden for Europa og overholder lokale regler og standarder. Clouden vil tilbyde et bredt udvalg af AWS-tjenester, der er skræddersyet til at opfylde behovene hos europæiske kunder. Disse tjenester inkluderer beregning, opbevaring, databaser, maskinlæring, dataanalyse og sikkerhedstjenester.

Første Tjenester

De første tjenester, der er tilgængelige i AWS European Sovereign Cloud, inkluderer:

 • Amazon EC2: Tilbyder skalerbar computerkapacitet i skyen.
 • Amazon S3: Tilbyder objektlagring med branchens førende skalerbarhed, data tilgængelighed, sikkerhed og ydeevne.
 • Amazon RDS: Gør det nemt at oprette, drive og skalere en relationel database i skyen.
 • AWS Lambda: Gør det muligt for brugere at køre kode uden at provisionere eller administrere servere.
 • AWS IAM: Administrerer adgang til AWS-tjenester og ressourcer sikkert.
 • AWS CloudTrail: Muliggør styring, overholdelse og operationelle samt risikorelaterede audits af AWS-konti.

Overholdelse og Sikkerhed

Et af de primære mål med AWS European Sovereign Cloud er at sikre overholdelse af europæiske regler og standarder. Dette er kritisk for offentlige sektororganisationer, som skal overholde strenge databeskyttelseslove. AWS vil tilbyde en omfattende pakke af overholdelses- og sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at kundedata er beskyttet og opfylder alle lovgivningsmæssige krav.

Forretningspåvirkning

AWS European Sovereign Cloud vil have en betydelig indvirkning på offentlige sektororganisationer i Europa. Ved at tilbyde en sikker, overholdende og kraftfuld cloud-infrastruktur kan disse organisationer fokusere på deres kerneopgaver uden at bekymre sig om datasuverænitetsproblemer. Denne nye cloud vil også drive innovation og effektivitet, hvilket gør det muligt for offentlige sektor enheder at udnytte de nyeste teknologiske fremskridt til bedre at betjene deres samfund.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore er veludrustet til at hjælpe organisationer med at navigere i kompleksiteten af AWS European Sovereign Cloud. Med dyb ekspertise inden for AWS-tjenester og overholdelse kan KeyCore hjælpe offentlige sektororganisationer med at designe, implementere og administrere deres cloud-infrastruktur. Dette sikrer, at de fuldt ud udnytter fordelene ved AWS European Sovereign Cloud, mens de forbliver i overensstemmelse med alle relevante regler.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-End Web & Mobil

I den højteknologiske verden af motorsport skal datatransmission være lige så hurtig som bilerne selv. International Motor Sports Association (IMSA) står over for denne udfordring ved at levere realtids-telemetri, som fans kan overvåge under løb som Rolex 24 Hours of Daytona.

Realtids-telemetri

IMSA bruger avancerede telemetrisystemer til at levere live data fra de ti GTP (Grand Touring Prototype) biler, der konkurrerer i løbet. Disse data inkluderer hastighed, motorpræstation, brændstofniveauer og andre kritiske målepunkter. Informationen fanges og transmitteres i realtid, hvilket giver fans mulighed for at opleve løbet fra et nyt perspektiv.

Teknologi bag kulisserne

For at opnå dette anvender IMSA en kombination af sensorer, dataloggere og trådløse kommunikationsteknologier. Disse komponenter arbejder sammen problemfrit for at indsamle og videregive data fra bilerne til en central server. Serveren behandler dataene og gør dem tilgængelige for fans gennem en webinterface, hvilket sikrer, at informationen er både nøjagtig og opdateret.

Fordele for fans

At levere realtids-telemetri forbedrer fanoplevelsen ved at tilbyde en dybere forståelse af løbsdynamikken. Fans kan følge deres yndlingsbiler, sammenligne præstationer og få indsigt i de strategier, som hold og kørere anvender. Dette niveau af engagement bringer fans tættere på handlingen og fremmer en mere interaktiv og fordybende seeroplevelse.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore, som er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, kan hjælpe organisationer som IMSA med at udnytte AWS-tjenester til at bygge robuste og skalerbare telemetriløsninger. Ved at anvende AWS-administrerede tjenester som AWS IoT Core, Amazon Kinesis og Amazon RDS kan KeyCore designe og implementere end-to-end telemetrisystemer, der sikrer realtidsdata levering med høj pålidelighed og lav ventetid.

For mere information om, hvordan KeyCore kan hjælpe din organisation med at udnytte kraften af realtidsdata, besøg vores website.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovativ i den Offentlige Sektor

Styring af adgang til websteder og beskyttelse af brugere mod skadeligt indhold er en kritisk komponent i en lagdelt cybersikkerhedsstrategi, især i uddannelsesmiljøer. Skoler og institutioner for videregående uddannelse har et ansvar for at sikre en sikker online oplevelse for deres studerende og personale. Traditionelt er dette blevet opnået gennem on-site webfiltreringsapparater. Amazon Web Services (AWS) Network Firewall giver kunder mulighed for at filtrere deres udgående webtrafik fra on-premises miljøer baseret på fuldt kvalificerede domænenavne (FQDN) eller Server Name Indication (SNI) for krypteret trafik. Dette indlæg vil bruge AWS Client VPN til at demonstrere routning og filtrering af trafik fra eksterne ressourcer gennem Network Firewall.

Webfiltrering i Uddannelsesinstitutioner

For uddannelsesinstitutioner er webfiltrering afgørende for at sikre, at studerende og personale er beskyttet mod skadeligt online indhold. Traditionelt har skoler brugt on-site webfiltreringsapparater til at håndtere dette. Dog tilbyder AWS Network Firewall en moderne løsning, der giver institutioner mulighed for at filtrere udgående webtrafik baseret på FQDN eller SNI, selv for krypteret trafik.

Brug af AWS Client VPN

AWS Client VPN kan anvendes til at route og filtrere trafik fra eksterne ressourcer gennem AWS Network Firewall. Denne integration sikrer en omfattende og sikker online oplevelse, der beskytter brugere mod potentielle trusler samtidig med, at fleksibiliteten og skalerbarheden af en cloud-baseret løsning opretholdes.

Uddannelsesorganisationer, herunder Kaplan, McGraw Hill, New York University (NYU) og Coursera, har vendt sig til CreatorUp for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter online læring. CreatorUp kombinerer en innovativ blanding af menneskedrevne kreative og generative kunstig intelligens (AI) leveret af Amazon Web Services (AWS) for at hjælpe organisationer med hurtigt at skalere deres digitale indholdsproduktion.

Skalering af Digital Indholdsudvikling

Med det stigende behov for online læring søger uddannelsesorganisationer effektive måder at udvikle digitalt indhold på. CreatorUp samarbejder med AWS for at udnytte AI-værktøjer, der markant forbedrer hastighed og kvalitet af indholdsproduktionen.

Kombination af Menneskelig Kreativitet og AI

CreatorUps tilgang integrerer menneskelig kreativitet med AWS’s generative AI-værktøjer. Denne kombination gør det muligt for uddannelsesinstitutioner at producere indhold af høj kvalitet i stor skala, hvilket effektivt imødekommer de voksende behov hos online lærende.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, tilbyder ekspertise i implementering af AWS-løsninger skræddersyet til uddannelsesinstitutioner. Uanset om institutionerne har brug for robust webfiltrering ved hjælp af AWS Network Firewall eller ønsker at skalere deres indholdsudvikling med AWS AI-værktøjer, tilbyder KeyCore omfattende støtte fra planlægning til udførelse. Vores professionelle tjenester sikrer, at kunderne opnår sikre, skalerbare og effektive løsninger, mens vores managed services tilbyder løbende support og optimering. Kontakt KeyCore for at udforske, hvordan AWS-teknologier kan forbedre uddannelsesoperationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top