Opsummering af AWS blogs for uge #33 i 2023

I uge 33 publiserede AWS 85 blog posts – her er et overblik.

Indhold

AWS DevOps Blog

Tilføjelse af notifikationer og manuel godkendelse til en AWS CDK-pipeline

En distributionspipeline består typisk af flere trin såsom dev, test og prod, som sikrer, at ændringer gennemgår testing, før de når produktionsmiljøet. For at forbedre pålideligheden og stabiliteten af ​​udgivelsesprocesser skal DevOps-teams undersøge Infrastructure as Code (IaC)-ændringer, før de anvendes i produktion. Dette kan opnås ved at tilføje et mekanisme til notifikation og manuel godkendelse til AWS CDK-pipelinen. For at gøre dette skal AWS CDK-pipelinen konfigureres til at udløse en notifikation, når ændringer opdages. Desuden skal holdet give en brugerdefineret godkendelseshandling, der er knyttet til notifikationen for at muliggøre manuel godkendelse.

Implementering af automatisk driftdetektion i CDK-pipelines med Amazon EventBridge

CDK Pipelines-konstruktionen kan bruges til at sætte kontinuerlig integration, levering og distributionsproces op med AWS CodePipeline. Derudover kan Amazon EventBridge bruges til at implementere automatisk driftdetektion i CDK-pipelines. EventBridge gør det muligt for DevOps-teams at opdage ændringer i deres IaC og underrette interessenter om disse ændringer. Dette hjælper hold med at sikre, at deres ressourcer er i overensstemmelse med deres IaC, og tillader dem at reagere på uventede ændringer hurtigt og effektivt.

Belastningstest af programmer i en CI/CD-pipeline ved hjælp af CDK-pipelines og AWS Distributed Load Testing Solution

Belastningstest er et grundlæggende bærende element ved at bygge robuste applikationer. I øjeblikket er belastningstestpraksis på mange organisationer ofte baseret på skrivebordsværktøjer, hvor nogen manuelt skal køre ydelsestestene og validere resultaterne, før en softwareudgivelse kan fremmes til produktion. Dette fører til øget tid til markedet for nye funktioner og øger risikoen for at introducere fejl og fejl i produktionsmiljøer.

Ved hjælp af CDK pipelines og AWS Distributed Load Testing Solution kan belastningstest inkluderes i CI/CD-pipelinen. Dette hjælper med at skubbe til venstre for ydelsestestprocessen, så DevOps-teams kan opdage fejl og fejl tidligt i udgivelsesprocessen. AWS Distributed Load Testing Solution giver et brugervenligt løsning, som gør det muligt for udviklere hurtigt at sætte op og køre ydelsestest for at sikre, at applikationer kører optimalt.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi års erfaring med opsætning af AWS CDK-pipelines og Amazon EventBridge. Vores team af AWS-certificerede udviklere kan hjælpe med at sikre, at dine applikationer kører optimalt, og at din IaC er korrekt og ajour. Desuden kan vi give vejledning om, hvordan man bedst implementerer ydelsestest med AWS Distributed Load Testing Solution for at sikre pålideligheden og stabiliteten af ​​dine applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Amazon CloudWatch Application Insights hjælper dig med at overvåge dine applikationer, der bruger Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)-instanser sammen med andre underliggende AWS-ressourcer. Det gør det ved kontinuerligt at overvåge målinger, logs og alarmer og identificere og korrelere anomali og fejl. Når uheld indtræffer, underretter CloudWatch Application Insights brugere og opretter automatisk et ticket i virksomhedsservicestyringer.

Amazon CloudWatch Application Insights er en AWS-løsning, der udnytter AI og maskinlæring til at hjælpe teams med at opdage, diagnosticere og løse problemer med deres applikationer. Det bruger en kombination af målinger, logs og alarmer til at opdage og korrelere anomali og fejl. Det integrerer også med virksomhedsservicestyringer til automatisk at oprette tickets, når uheld indtræffer.

CloudWatch Application Insights integrerer med virksomhedsservicestyringer såsom ServiceNow, ConnectWise, BMC Remedy eller andre enterprise-systemer til at oprette tickets, når uheld indtræffer. Dette hjælper teams med at reagere hurtigt på uheld og reducere tid til løsning.

CloudWatch Application Insights er en effektiv og omkostningseffektiv måde at overvåge applikationer på AWS. Det giver teams med omfattende synlighed i deres applikationer og de underliggende ressourcer til en lav pris. Det hjælper også teams med at reducere den gennemsnitlige tid til løsning ved at opdage og korrelere anomalier og fejl, oprette tickets i virksomhedsservicestyringer og underrette brugere realtid.

KeyCore er førende inden for AWS-konsulentydelser og tilbyder professionelle tjenester og managed services. Vores team af certificerede AWS-eksperter har årtiers erfaring med at hjælpe organisationer i alle størrelser med at migrere deres SAP-belastninger til skyen og optimere deres applikationer for maksimal ydeevne og besparelser. Vi kan hjælpe dig med at designe og implementere dine SAP-applikationer på AWS, overvåge dem med CloudWatch Application Insights og automatisere håndtering af uheld. Besøg vores hjemmeside for at lære mere på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Maskinlæringsblog

Udnyt magten ved maskinlæring med Amazon Web Services

Byg ML-funktioner i skala med Amazon SageMaker Feature Store

Amazon SageMaker Feature Store muliggør skalering af ML-funktionalitet med brug af data fra Amazon Redshift, der er den mest populære sky datavarehus. Tusindvis af kunder anvender Redshift-datasæt til ML-formål, og Amazon SageMaker er den fuldt administrerede ML-tjeneste, der gør dette muligt. Med Amazon SageMaker kan praktikere udvikle funktioner offline i kodeformat og håndtere dem i skala.

Udlås af effektivitet med selektiv udførelse i Amazon SageMaker Pipelines

MLOps er en vigtig disciplin i processen med at produktionere ML-modeller. Det er vigtigt at overveje behovet for at arbejde med dusinvis eller endda hundredvis af modeller med flere trin. Selektiv udførelse i Amazon SageMaker Pipelines udnytter magten af ​​denne store skala-proces, hvilket muliggør genbrug af komponenter og integration af brugerdefineret logik. Dette kan hjælpe med at øge effektiviteten og forenkle processen med modeltræning og implementering.

Træn selvstyrede visionstransformere i luftbilleder med Amazon SageMaker

Amazon SageMaker kan bruges til at træne selvstyrede visionstransformere i luftbilleder. Dette rammeværk blev udviklet i samarbejde med Amazon Machine Learning Solutions Lab for at støtte og forbedre luftbilledemodelbrugssager.

Hvordan Thomson Reuters udviklede Open Arena på under 6 uger

Thomson Reuters Labs samarbejdede med AWS for at skabe Open Arena, en enterprise-brede stor sprogmodellegeplads, på under 6 uger. AWS-administrerede tjenester som AWS Lambda, Amazon DynamoDB og Amazon SageMaker blev brugt sammen med foruddannede Hugging Face Deep Learning Containers (DLCs). Med støtten fra AWS blev dette innovative projekt hurtigt og effektivt udviklet.

Hvordan Amazon Shopping bruger Amazon Rekognition Content Moderation

Produktanmeldelser er en vigtig kilde til information, som kunderne afhænger af, når de foretager køb. Amazon Rekognition Content Moderation bruges af Amazon Shopping til at gennemgå produktanmeldelser for at sikre, at de er fri for skadelige billeder. Denne proces hjælper med at fremme kundesikkerhed og tillid til anmeldelserne.

Intelligent video- og lyd-Q&A med flere sprogstøtte ved hjælp af LLMs på Amazon SageMaker

Digitale aktiver og optagede brugeradfærd kan bruges til at tilbyde kunderne interaktive og personlige oplevelser. Amazon SageMaker kan bruges til at udvikle et intelligent video- og lyd-Q&A-system med flere sprogstøtte ved hjælp af LLMs (Large Language Models). Dette hjælper med at gøre det digitale kundemøde mere effektivt og påvirkende.

Zero-Shot og Few-Shot Prompting med Amazon SageMaker JumpStart SDK

Amazon SageMaker JumpStart tilbyder algoritmer, modeller og ML-løsninger. Det inkluderer en voksende liste over FMs (Foundation Models), såsom BLOOM, Llama 2, Falcon-40B, Stable Diffusion, OpenLLaMA, Flan-T5 / UL2 eller FMs fra Cohere og LightOn. Med hjælp fra Amazon SageMaker JumpStart kan ML-praktikere bruge zero-shot og few-shot prompting til at oprette deres egne FMs.

Byg produktion klar generativ AI-applikationer med Haystack og Amazon SageMaker JumpStart

Denne post ser på, hvordan man bygger en Retrieval Augmented Generation (RAG) end-to-end generativ AI-applikation til enterprise søgning med Haystack-pipelines og Falcon-40b-instruct-modellen fra Amazon SageMaker JumpStart og Amazon OpenSearch Service.

KeyCore – Din AWS-rådgivning

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester samt blogindlæg for at hjælpe dig med at holde dig ajour med alle de nyeste udviklinger i AWS. Vi tilbyder avancerede tjenester og løsninger til alle dine AWS-behov med ekspertise i Machine Learning-løsninger og JumpStart SDK’er. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

The Everywhere Cloud og AWS-tjenester

AWS har gjort fremskridt for at nå længere og længere med deres tjenester. I januar 2022 lancerede de deres Amazon EC2 Hpc6a-instancer for at hjælpe kunder med compute-bound høj ydeevne computing (HPC) arbejdsbyrder. Seneste lancering i november 2021 er Amazon EC2 M7a General Purpose-instancer drevet af 4. generations AMD EPYC-processorer.

Amazon EC2 M7a General Purpose-instancer

M7a-instancerne drives af 3. generations AMD EPYC-processorer, der kører ved en frekvens på op til 3,6 GHz, med op til 35 procent forbedring i pris-ydeevne sammenlignet med M5a-instancer. Kunder, der kræver x86-instruktioner, såsom SAP, til deres arbejdsbyrder, kan gøre brug af M7a-instancerne. Dette er et godt valg for kunder, der har brug for mere hukommelse og flere kerner til deres generelle applikationer.

Amazon EC2 Hpc6a-instancer

HPC6a-instancerne er optimeret til kunder, der har brug for at køre HPC-arbejdsbyrder. De tilbyder op til 65 procent bedre pris-ydeevne sammenlignet med x86-baserede compute-optimerede instancer. Denne seneste lancering giver kunderne mere computerydelse, flere kerner og mere hukommelse, så de kan køre deres jobs med mere effektivitet.

AWS-hybrid sky og edge-dag

På AWS re:Invent 2021 afslørede Dr. Werner Vogels sit indblik i “everywhere cloud”, som bringer AWS-tjenester til nye steder gennem AWS-hardware og -tjenester. Det er en af ​​hans tekniske forudsigelser for 2022 og derover. AWS Hybrid Cloud & Edge Day er en stor mulighed for at lære mere om, hvordan kunder kan implementere applikationer i Everywhere Cloud ved hjælp af AWS-værktøjer og -tjenester.

Sidste uges lanceringer

Amazon MWAA understøtter nu Apache Airflow version 2.6, hvilket giver kunder mulighed for at udnytte deres eksisterende AWS-ressourcer og -tjenester til at administrere, overvåge og planlægge arbejdsgange. Amazon Managed Services (AMS) lancerede Amazon EMR Studio, så kunderne kan oprette, administrere og dele interaktive data, analytics og ML-applikationer. Derudover blev generativ AI, et nyt sæt tjenester til at hjælpe kunder med at udvikle og implementere AI-modeller hurtigere, annonceret.

KeyCore og AWS-tjenester

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS-teknologi, og vi leverer professionelle tjenester og managed services. Vi er din tillidsfulde partner, når det kommer til at holde sig opdateret med de seneste udviklinger i AWS-tjenester og -værktøjer. Vi kan hjælpe dig med at udnytte de nye AWS-tjenester ved at optimere dine applikationer og udvikle skræddersyede løsninger tilpasset dine behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt Indgangsoversigten

Netværksloadbalancer og adskil forskellige domæner med TLS på Amazon EKS

På AWS er sikkerhed det vigtigste, og med netværksloadbalancer og sikkerhedsgrupper har du mulighed for at konfigurere finjusteret kontrol over trafikken, der strømmer til og fra dine Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser, AWS-databaser, Application Load Balancers og containere.

Netværksloadbalancer og sikkerhedsgrupper

Netværksloadbalancer understøtter nu også sikkerhedsgrupper, hvilket gør det nemmere at administrere ressourcer og åbne og lukke porte efter behov. Dette giver bedre kontrol over trafikken mellem ressourcerne og loadbalancen, forhindrer ondsindede angreb og sikrer, at dine applikationer og tjenester kun er tilgængelige for autoriserede brugere.

Server forskellige domæner med TLS

Amazon Elastic Load Balancers tilbyder indbyggede indgangsopløsninger til belastninger, der er implementeret på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Med Network Load Balancer og Application Load Balancer (ALB) kan du servere forskellige domæner med TLS, som er drevet af Amazon Certificate Manager (ACM). AWS Load Balancer-controlleren (tidligere kaldet AWS ALB Ingress-controlleren) imødekommer Kubernetes-indgang ved hjælp af ALB og services-type loadbalancer.

Brug af AWS Load Balancer-controlleren

Ved hjælp af AWS Load Balancer-controlleren kan du oprette højtilgængelige, sikre applikationer på Amazon EKS med mulighed for at routere URLs og underdomæner til flere applikationer. Controlleren tilbyder også support til brugerdefinerede TLS-certifikater og certifikatskift. Derudover tilbyder den adgang til logning, port-forwarding og support til integrerede Amazon EC2 Container Service (Amazon ECS)-kluster.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at implementere netværksloadbalancer og servere forskellige domæner med TLS på Amazon EKS. Vores team af AWS-eksperter er klar til at hjælpe dig med din applikation og give den bedste løsning til dine behov. Kontakt KeyCore i dag for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officielt Database-blog for Amazon Web Services

Amazon Web Services Database Blog

Opgradering fra Amazon Aurora Serverless v1 til v2 med minimal nedetid

Amazon Aurora Serverless v1 repræsenterede en stor milepæl i 2018, da det gav virksomheder mulighed for at have et relationsdatabase uden at skulle betale for ubrugte computere og uden at lide under dårlig brugeroplevelse på grund af perioder med høj belastning og utilstrækkelig kapacitet. Med Amazon Aurora Serverless v2 tilbyder AWS betydelige ydelsesforbedringer, herunder op til tre gange skrivegennemstrømning, op til fem gange læsegennemstrømning og understøttelse af større databases størrelser. For at opgradere fra Aurora Serverless v1 til v2 med minimal nedetid, skal du først oprette en ny Aurora Serverless v2-kluster og derefter flytte databasen fra v1-klusteret til v2-klusteret. AWS tilbyder et par metoder, som du kan bruge til at migrere dataene, f.eks. ved hjælp af en AWS Database Migration Service replikationsinstans eller ved hjælp af Amazon Aurora MySQL binær logreplikering. Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, der hjælper med processen med at opgradere fra Aurora Serverless v1 til v2 og minimere nedetiden.

IPFS på AWS, dele 1, 2 og 3

I den tre-delte serie om IPFS (InterPlanetary File System) på AWS introducerer del 1 IPFS-koncepter og giver brugerne mulighed for at teste IPFS-funktioner på en Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instans. Del 2 foreslår en referencearkitektur og opbygger et IPFS-kluster på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Del 3 forklarer, hvordan brugerne kan gemme Non-Fungible Token (NFT) data på IPFS. Med IPFS kan indhold gemmes på en decentraliseret måde på den globale IPFS-netværk, hvilket resulterer i en høj grad af redundans og lav latens på grund af replikering, opslag og download af nærliggende IPFS-noder. KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services, der hjælper virksomheder med at udnytte IPFS på AWS og udnytte dets mange fordele.

Introduktion af kundedefinerede partitioneringsnøgler til Amazon Timestream

Amazon Timestream er et fuldt administreret, skalerbart og sikkert tidsrækkedatabase, der er designet til arbejdsbelastninger som infrastrukturobservabilitet, brugeradfærdsanalyse og Internet of Things (IoT) arbejdsbelastninger. For at optimere forespørgsels ydeevne har Amazon Timestream for nylig introduceret kundedefinerede partitioneringsnøgler, som giver kunderne mulighed for at definere den nøgle, der skal bruges til at gemme tidsrækkedata ved at angive en attribut eller kombination af attributter. Ved at udnytte denne funktion kan kunderne yderligere optimere deres forespørgsler samt deres omkostninger ved at reducere mængden af data, der skannes. KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services, der hjælper AWS-kunder med at udnytte kundedefinerede partitioneringsnøgler i Amazon Timestream til at optimere forespørgsler.

Datakonsolidering til analytiske applikationer ved hjælp af logisk replikering for Amazon RDS Multi-AZ clusters

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) Multi-AZ-deployments giver forbedret tilgængelighed og robusthed for databasen instanser. Med et Multi-AZ DB-kloster får applikationer automatiske failovers typisk inden for 30 sekunder og holdes ajour med de nyeste data. For yderligere at optimere deres applikationer, kan AWS-kunder overveje at konsolidere deres analytiske applikationer ved hjælp af logisk replikering for Amazon RDS Multi-AZ clusters. Logisk replikering gør det muligt for kunder at replikere og replikere data fra en kildedatabase til én eller flere måldatabaser uden at forstyrre kilden eller målapplikationerne. Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, der hjælper AWS-kunder med at optimere deres analytiske applikationer ved hjælp af logisk replikering for Amazon RDS Multi-AZ clusters.

Deployment af multi-Region Amazon RDS for SQL Server ved hjælp af cross-Region læsereplikeringer med en nødløsning blueprint – dele 1 og 2

Denne to-delt serie giver en omfattende vejledning til deployment af multi-Region nødløsning blueprint ved hjælp af Amazon Route 53, Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for SQL Server og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). I del 1 forklarer vejledningen valget mellem ind-Region og cross-Region nødløsninger og gennemgår proceduren med at deployere Route 53, RDS for SQL Server og S3. I del 2 forklares processen med at fremme RDS for SQL Server i den sekundære AWS-region og udføre en cross-Region failover. Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til hjælp med at hjælpe AWS-kunder med at deploere multi-Region Amazon RDS for SQL Server ved hjælp af cross-Region læsereplikeringer med en nødløsning blueprint.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil blog

AWS til spil på Gamescom 2022

Gamescom, den årlige videospilmesse og konference, der finder sted i Køln, Tyskland, var tilbage i fuld gang i 2022 med 265.000 besøgende. Denne konference, der er en af ​​verdens største spilbegivenheder, giver en platform for spiludviklere, udgivere og hardwareproducenter til at vise deres nyeste skabelser. AWS til spil var stærkt repræsenteret på eventen, med fokus på at give udviklere de værktøjer, de har brug for, til at skabe højtydende, sikre og omkostningseffektive sky-native spiloplevelser.

AWS til spil på eventen

AWS til spil-standen viste, hvordan spiludviklere kan bruge AWS-tjenester som Amazon Game Tech, Amazon GameLift, AWS Fargate, Amazon EC2, Amazon Cognito og Amazon Elasticsearch Service til at bygge, lancere og skalere sky-native spiloplevelser. AWS til spil annoncerede også lanceringen af ​​Amazon Game Tech Developer Center, hvor udviklere kan finde dokumentation, tutorials og bedste praksis til at opbygge spil på AWS. Deltagerne hørte også fra brancheeksperter og AWS-medarbejdere for Games-teamet, herunder en keynote fra AWS’ Head of Games, Justin West.

Tjenester og løsninger vist frem

På AWS til spil-standen kunne besøgende opleve hands-on demos af AWS-tjenester i aktion, såsom Amazon Game Techs GameOn og GameLift FleetIQ-tjenester. Amazon GameLift FleetIQ er en fuldt administreret tjeneste, der hjælper udviklere med automatisk at skalere deres spilservere i overensstemmelse med ændringer i spillerkrav. Desuden præsenterede AWS flere Amazon EC2-instanser, herunder de nyligt annoncerede M6g, C6g og R6g-instanser samt det nyligt annoncerede AWS Nitro-system. Deltagerne oplevede også demonstrationer af AWS Amplify-suitespillet udviklingsværktøjer, AWS DeepLens-kameraet og AWS DeepRacer-robotten.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi erfarne professionelle og managed services-udbydere i AWS-rummet. Vi kan hjælpe spiludviklere med at få mest muligt ud af deres investeringer i AWS for Games. Fra rådgivning til udvikling til managed services har vi ekspertise og erfaring til at hjælpe spilstudier med at distribuere og køre deres spiltjenester sikkert og omkostningseffektivt på AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dit firma med at opnå succes.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Hvordan kan AWS-træning og -certificering hjælpe dig med at skifte til en teknisk rolle?

For tre år siden satte en AWS-medarbejder ud på en utrolig rejse for at skifte fra en salgsrolle uden IT-baggrund til Solutions Architect. Gennem Amazon Web Services (AWS) træning og certificering var de i stand til at gøre store fremskridt i deres karriere. I denne blog gennemgår vi deres historie, de ressourcer, der var mest nyttige for dem, og nogle råd til IT-ledere for at styrke deres team til at gøre det samme.

Værktøjer til støtte for rejsen

Medarbejderen brugte en kombination af værktøjer for at nå deres mål. De startede med at få hånd på selv med AWS-platformen, bygge små projekter og udnytte den gratis tier til forskellige tjenester. Derefter udnyttede de jobopslaget på AWS-certificeringswebstedet for at finde jobmuligheder. Endelig tog de fordel af AWS-træning og certificeringskurser og ressourcer, herunder Digital Learning Platform og Specialty-eksamener.

Skabe muligheder

Ud over at udnytte de ovennævnte værktøjer tog medarbejderen også initiativ til at skabe deres egne muligheder. De engagerede sig i AWS-fællesskabet ved at se og deltage i webinarer, deltage i møder, tale med folk på AWS-forummet og deltage i AWS re:Invent.

Indvirkningen af ​​AWS-træning og -certificering

AWS Træning og Certificering var et uvurderligt værktøj til teammedlemmets rejse. Med adgang til den online Digital Learning Platform kunne teammedlemmet opnå den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at bestå Associate- og Professional-niveauprøverne. Derudover hjalp AWS-certificering dem med at skille sig ud fra konkurrencen, når de søgte job.

Råd til IT-ledere

For IT-ledere, der ønsker at hjælpe deres teammedlemmer med at skifte til en teknisk rolle, foreslår teammedlemmet at finde måder at gøre AWS Træning og Certificeringsressourcer tilgængelige på. De anbefaler at give teamet struktureret træning gennem Digital Learning Platform, forbinde dem med lokale AWS-brugergrupper og opmuntre dem til at deltage i AWS re:Invent-arrangementer. De anbefaler også at udnytte jobbordet for AWS-certificering til at finde jobmuligheder.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

Brug af Amazon EC2 Auto Scaling med Azure Pipelines Agent Capacity

Organisationer i dag skal implementere applikationer på flere cloud-udbydere, herunder Amazon Web Services (AWS). Det er her, hvor Azure DevOps og dens selv-hostede agenter på Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) kommer ind i billedet. Med Azure DevOps kan brugere opbygge og implementere deres applikationer på AWS og andre cloud-udbydere. For at sikre en pålidelig og konsistent implementeringsoplevelse er det vigtigt at have de rette funktioner til rådighed. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du bruger Amazon EC2 Auto Scaling med dine selv-hostede Amazon EC2 Azure Pipelines-agenter.

Fordele ved Amazon EC2 Auto Scaling med Azure DevOps

En af de vigtigste fordele ved at bruge Amazon EC2 Auto Scaling med Azure DevOps er, at det hjælper organisationer med deres kapacitetsplanlægning. Med Amazon EC2 Auto Scaling kan organisationer starte det ønskede antal instanser for at håndtere deres arbejdsbelastninger og derefter slukke dem ned, når arbejdsbelastningerne er færdige. Dette hjælper organisationer med at spare omkostninger, da de kun betaler for, hvad de bruger.

Derudover hjælper Amazon EC2 Auto Scaling organisationer med at sikre, at deres applikationer altid er tilgængelige. Dette skyldes, at Amazon EC2 Auto Scaling automatisk vil skalere antallet af instanser for at håndtere øgede arbejdsbelastninger. Dette hjælper organisationer med at levere en pålidelig og konsistent implementeringsoplevelse til deres brugere.

Sådan bruger du Amazon EC2 Auto Scaling med Azure Pipelines Agents

For at bruge Amazon EC2 Auto Scaling med Azure Pipelines skal du først konfigurere dine selv-hostede Amazon EC2-agenter til at kommunikere med Azure DevOps-serveren. Dette kan gøres ved at følge instruktionerne på Azure-dokumentationssiden.

Når dine selv-hostede Amazon EC2-agenter er konfigureret, kan du konfigurere Amazon EC2 Auto Scaling til at arbejde med dine selv-hostede Azure Pipelines-agenter. Dette kan gøres ved at oprette en Auto Scaling Group og indstille den ønskede kapacitet, minimum og maksimale antal instanser. Du kan også konfigurere Auto Scaling Group til at skalere op eller ned baseret på belastningen på instanserne.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og Azure DevOps. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe dig med at konfigurere Amazon EC2 Auto Scaling med dine selv-hostede Amazon EC2 Azure Pipelines-agenter. Vi kan også hjælpe dig med at optimere konfigurationen af ​​dine selv-hostede agenter og Auto Scaling Groups for den bedste ydeevne og besparelser. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere applikationer til AWS med Azure DevOps.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel AWS Big Data-blog

Big Data Analytics med AWS

AWS har et stort antal værktøjer og tjenester til at hjælpe med at gøre store datanalyse nemmere og mere effektivt. I denne blogpost tager vi et kig på nogle af de nye og forbedrede funktioner til arbejde med store data.

Amazon OpenSearch Serverless

Amazon OpenSearch Serverless giver brugere mulighed for at scanne og søge efter kildedata på op til 6 TB, op fra 1 TB. Denne større kapacitet betyder øget skalerbarhed for loganalyse, maskinlæringsapplikationer og e-handelsdata. Som en ekstra bonus behøver kunder ikke at bekymre sig om at styre eller skalere OpenSearch-domæner.

AWS Glue Crawler & Apache Iceberg Support

Apache Iceberg er et åbent tabelformat til store datasæt i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) og giver hurtig forespørgselsperformance over store tabeller. Det tillader ACID-transaktioner i datasøer, skjema- og partitionsudvikling og SQL-kompatibel tabeludvikling. AWS Glue Crawler understøtter nu Apache Iceberg, hvilket gør det lettere at bruge dette format til dataopbevaring og analyse.

Amazon Athena & Google Cloud Platform

Amazon Athena kan nu bruges til at forespørge data, der er gemt i Google Cloud Platform, så kunder i multi-cloud-miljøer kan få adgang til og analysere deres data mere bekvemt. Dette gør det lettere at få indsigt fra data, der er gemt på flere udbydere.

Automatiserede Dataanalyse med AWS

Automatiserede Dataanalyse (ADA) på AWS er en klar-til-brug dataanalyseplatform, der giver brugere mulighed for at udtrække betydningsfulde indsigter fra data på få minutter. ADA gør det lettere at analysere data hurtigt og få indsigt uden at skulle skrive nogen kode eller opsætte servere.

Data Product Porteføljestyring

En datamesh er en platform til styring af dataprodukter, især i et distribueret miljø. Datamesh-skiftets whitepaper beskriver de tankegang af datamesh og hvordan man implementerer dem praktisk. Denne blogpost er den første i en serie dedikeret til kunsten og videnskaben om praktisk datamesh-implementering.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at bruge de bedste værktøjer og tjenester, når det kommer til store datanalyse. Vores team af erfarne AWS-certificerede professionelle er klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS til dine databehov. Uanset om du har brug for hjælp til opsætning af en datamesh eller bare ønsker at lære mere om de tjenester, vi tilbyder, så kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværks- og indholdsleveringsbedste praksis med AWS-tjenester

Som et avanceret AWS-konsulentfirma, der leverer professionelle og styrede tjenester, forstår KeyCore vigtigheden af at implementere bedste praksis for netværk og indholdslevering. I dette blogindlæg gennemgår vores team de forskellige AWS-tjenester, der kan bruges til at forbedre internettets observationsevne, implementere IP-adresseadministration og sikre API-gateways med sikre cipherer.

Brug af Amazon CloudWatch Internet Monitor for forbedret internetobservation

Amazon CloudWatch Internet Monitor kan advare organisationer om kritiske internethelhedsbegivenheder, der kan påvirke deres applikationers brugere. Udover dette kan CloudWatch bruges til effektiv fejlfinding og afhjælpning af netværksproblemer, før de påvirker kunder eller forårsager hovedpine for ledelsen. For at udnytte de nye internetbaserede funktioner i Amazon CloudWatch kan kunderne bruge CloudWatch til at oprette alarmer for internetbaserede kontroller som HTTP / HTTPS, DNS og TCP / UDP. Dette giver kunderne mulighed for at identificere ydelsesmæssige flaskehalse og hurtigt reagere på ændrede applikationskrav.

Implementering af Amazon VPC IP Address Manager (IPAM) ved hjælp af AWS Service Catalog

Netværksadministratorer er ofte udfordret på at planlægge, spore og overvåge IP-adresser for store netværk. Dette gøres typisk ved hjælp af en kombination af regneark, confluence-sider og hjemmebyggede værktøjer. Men disse manuelle metoder er modtagelige for fejl, og selv mindre fejlkan forårsage alvorlige problemer. For at reducere fejl og forbedre IP-adresse tildeling, kan kunderne udnytte Amazon VPC IP Address Manager (IPAM) med AWS Service Catalog. AWS-servicekataloget giver kunderne mulighed for at oprette, administrere og provisionere skyprodukter i et styret katalog. Dette sikrer, at kunderne har fuld kontrol over de IP-adresser, der bruges i deres netværk, og hurtigt kan reagere på ændrede applikationskrav.

Sikring af Amazon API Gateway med sikre cipherer ved hjælp af Amazon CloudFront

Virksomhedskunder kan være forpligtet til at følge visse protokoller og standarder for sikkerhed, overholdelse, ledelse eller branche-specifikke årsager. For at sikre, at disse protokoller og standarder overholdes, kan kunderne specificere autoriserede TLS-protokoller og cipherer ved hjælp af Amazon CloudFront. CloudFront kan bruges til at sikre Amazon API Gateways og sikre, at kun autoriserede protokoller og cipherer bruges. Dette hjælper kunderne med at sikre, at deres applikationer overholder sikkerheds- og overholdelsesstandarder og hjælper med at beskytte deres kunders data.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore-teamet er her for at hjælpe dig med at implementere bedste praksis for netværk og indholdslevering. Vores eksperter kan hjælpe dig med at opsætte Amazon CloudWatch Internet Monitor, implementere Amazon VPC IP Address Manager (IPAM) med AWS Service Catalog og sikre Amazon API Gateway med sikre cipherer med Amazon CloudFront. For yderligere oplysninger om de tjenester, KeyCore kan levere, skal du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Computerets Blog

KeyCore’s Guide til AWS Compute-blog

Providere holdbare lager til AWS Outpost-servere ved hjælp af AWS Snowcone
Rob Goodwin, Specialist Solutions Architect, Secure Hybrid Edge, skrev om AWS Outpost-servere. AWS Outpost-servere er 1 rack-enhed (1U) eller 2 rack-enheder (2U), som kan bruges til at udrulle AWS Cloud-infrastruktur til regionale kontorer på en sammenhængende måde i stedet for at bruge 42U AWS Outposts-racket. Rob Goodwin diskuterede, hvordan man kan give holdbare lager til disse servere ved hjælp af AWS Snowcone. AWS Snowcone er et kompakt, edge computing- og datatransferenhed. Det har indbygget lager og kan overføre data ind og ud ved hjælp af AWS Snowball, AWS Snowmobile og en netværksforbindelse. AWS Snowcone leverer backup- og gendannelsestjenester for data, der er gemt på AWS Outpost-servere.

Implementering af transaktionel Outbox-mønster med Amazon EventBridge-rør
Pålidelig interservice-kommunikation er et vigtigt overvejelsespunkt i mikrotjenestedesign, især når man står over for dobbelt skrivning. For at opnå dette robust skal transaktionel outbox-mønstret kombineres med dobbelt skrivning. Amazon EventBridge Pipes giver en måde at gøre dette på ved at levere beskeder pålideligt mellem to tjenester. Det kan hjælpe med at sikre, at data sendt fra en tjeneste er blevet modtaget korrekt af den anden tjeneste.

Opret, brug og fejlfinding af launch-scripts på Amazon Lightsail
Brian Graf, Senior Developer Advocate, og Sophia Parafina, Senior Developer Advocate, skrev om kørsel af launch-scripts med yderligere softwarekonfigurationer på Amazon Lightsail. Amazon Lightsail er en virtual private server (VPS) til udrulning af både OS og foruddefinerede programmer. For at opnå dette skal launch-scripts oprettes og bruges. Disse scripts kan skrives på flere sprog og kan bruges til at installere yderligere software og konfigurere indstillinger. Fejlfinding af disse scripts kan gøres ved hjælp af Amazon Lightsails logfiler og diagnostiske værktøjer.

Integrering af IBM MQ med Amazon SQS og Amazon SNS ved hjælp af Apache Camel
Joaquin Rinaudo, Principal Security Consultant, og Gezim Musliaj, DevOps Consultant, skrev om integration af eksisterende on-premises MOM-systemer såsom IBM MQ med nye skytjenester såsom Amazon SQS og Amazon SNS. Apache Camel er et implementeringsramme for enterprisintegrationsmønsteret, som kan bruges til at give pålidelig integration mellem disse to typer af tjenester. Det kan hjælpe med at sikre, at meddelelser sendt fra en tjeneste modtages korrekt af den anden tjeneste.

Hos KeyCore har vi dedikerede og erfarne AWS og Cloud-eksperter, som kan hjælpe dit firma med implementeringen af ​​AWS Compute-bloggen. Vores team har ekspertise og viden til at hjælpe dig med at udnytte AWS Compute-blogfunktionerne fuldt ud og sikre, at din infrastruktur er sat op til succes. Vi er her for at give den støtte og vejledning, du har brug for, for at sikre, at dit firma kan drage fordel af AWS Compute-blogfunktionerne. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Live video streaming er blevet en stadig mere populær måde at engagere sig med publikum på. Men med et stadig større antal seere, har behovet for nøjagtig og tilgængeligt indhold fået øget betydning. Det er her Amazon Web Services (AWS) kommer ind. AWS tilbyder et bredt udvalg af services til at hjælpe virksomheder og organisationer med at skabe en tilgængelig og engagerende oplevelse for deres seere.

Spectrum Labs og Amazon IVS Chat tilbyder en skalerbar og tilpasselig måde at moderere indhold under live streams. Dette hjælper med at sikre, at seerne får det optimale ud af deres streamingoplevelse, og at indholdet er passende for målgruppen. Amazon IVS Chat giver også mulighed for automatiseret moderation ved hjælp af AI til at opdage og fjerne spam eller upassende indhold.

SyncWords og AWS Media Services gør det muligt for virksomheder at tilføje multisprogskapitler og audiodubning til deres live streaming begivenheder. Dette hjælper med at sikre, at seerne kan opleve begivenheden på deres modersmål uden at skulle ty til en tredjeparts kodningsløsning. Kapitlerne og audio dubbingen er også fuldt tilpasselige, så seerne selv kan styre deres oplevelse.

Loupe live shopping platform benytter Amazon IVS til at give en forbedret brugeroplevelse til kunder der leder efter sportskort. Gennem at tilbyde on-demand adgang til små virksomheder over hele USA, er Loupe i stand til at foster en fællesskab gennem live chat og spændende øjeblikke. Forhandlere kan streame salg gennem platformen, som er kompatibel med web, iOS og Android enheder.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og tilbyder både professionelle services og managed services, så vores klienter får det meste ud af deres AWS løsninger. Vores team har stor erfaring med CloudFormation, Typescript og AWS SDK for JavaScript v3, så vores klienter har adgang til de mest opdaterede og pålidelige løsninger. Vi tilbyder også støtte til, hvordan man bedst udnytter AWS services til at skabe tilgængelige og engagerende oplevelser for seerne. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dit firma.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagringsblog

Optimering ydeevne, når der køres Apache Spark-workloads på Amazon S3

Når kunder kører streaming, extract transform load (ETL), machine learning (ML) eller grafbehandlingsworkloads på Apache Spark og Kubernetes, er ydeevne det vigtigste. Kunden starter normalt med standardindstillingerne for Apache Spark og Kubernetes, men for at få det bedste ud af hver opgave, er det nødvendigt at justere. Derfor har Apache Spark-fællesskabet skabt optimale konfigurationer til Amazon S3.

Justering af Apache Spark på Amazon S3

For effektivt at justere Apache Spark, skal kunderne overveje tre vigtige områder: indgangslaget, klyngekonfigurationen og partioneringen.

Indgangslag

Når der streames data til Apache Spark fra Amazon S3, kan kunderne bruge Amazon S3 Select, som gør det muligt for kunderne at bruge SQL-udtryk til at filtrere data på stedet. Det betyder, at kunderne kun betaler for de data, de læser, og ikke for hele datasættet. Ved hjælp af Amazon S3 Select med Apache Spark kan ydeevnen øges med op til 400%.

Apache Spark-klyngekonfiguration

Justering af konfigurationen af Apache Spark-klyngen kan have en betydelig indvirkning på ydeevnen. Apache Spark-fællesskabet har skabt optimale konfigurationer til Amazon S3, som kunderne kan bruge. Disse konfigurationer er tilgængelige for alle større cloududbydere, og kunderne kan finde specifikke Amazon S3-konfigurationer i Apache Spark-dokumentationen.

Partionering

Partionering af Apache Spark-opgaver er afgørende for at opnå optimal ydeevne. Partionering af data gør det muligt for kunderne at parallelisere opgaven over flere eksekutorer. Dette kan hjælpe med at reducere den tid, der bruges til at behandle hver opgave. For at partionere data korrekt, skal kunderne overveje datasættets karakteristika og det forespørgsel, der køres.

Dele data på Amazon FSx til OpenZFS mellem Linux og Windows-klienter

Organisationer, der har brug for at få adgang til et højtydende delt filsystem fra både Linux og Windows-klienter, på trods af forskellige tilladelsesmodeller mellem de to platforme, kan bruge Amazon FSx til OpenZFS. For eksempel kan medie- og underholdningsvirksomheder vedligeholde arbejdsopgaver på begge platforme Linux og Windows, og kan bruge brugerkortlægning til at sikre, at deres Windows-klienter læser og skriver til de samme filsystemer som deres Linux-modpart.

Funktioner i Amazon FSx til OpenZFS

Amazon FSx til OpenZFS giver kunderne funktioner som skalering på anmodning, høj ydeevne og kompatibilitet med Linux og Windows-systemer. Desuden understøtter Amazon FSx til OpenZFS vigtige filsystemprotokoller som NFS og SMB, så kunderne kan få adgang til filsystemet med Windows- og Linux-klienter.

Fordele ved Amazon FSx til OpenZFS

Ved hjælp af Amazon FSx til OpenZFS kan kunderne få glæde af et højtydende delt filsystem mellem deres Linux og Windows-klienter. Det giver også kunderne mulighed for at skalere deres lager på anmodning og understøtter vigtige filsystemprotokoller som NFS og SMB. Desuden kan kunderne bruge Amazon FSx til OpenZFS i kombination med Amazon EFS og Amazon S3 til at opbygge en hybrid filopbevaringsløsning til deres applikationer.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore kan vores hold af eksperter og teknikere hjælpe dig med at optimere ydeevnen, når du kører Apache Spark-workloads på Amazon S3, og dele data på Amazon FSx til OpenZFS mellem Linux og Windows-klienter. Vores hold har mange års erfaring med Amazon Web Services, og vi kan hjælpe dig med at opbygge den mest optimale løsning for din organisation. Vores tjenester hjælper dig med at spare tid og penge og sikrer, at du bruger den rigtige teknologi til din applikation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Udviklerværktøjer Blog

Reducer Lambda Cold Start tider med AWS SDK for JavaScript v3

AWS SDK for JavaScript (JS SDK) v3 er en større omskrivning af v2, de største ændringer værende en mere modulær arkitektur, og første-klasse TypeScript-understøttelse. Som kunderne migrerer deres applikationer fra JS SDK v2 til v3, har de bedt om pålidelige benchmarks for at vurdere SDK’ens ydeevne. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan den nyeste version af AWS SDK for JavaScript kan hjælpe med at reducere Lambda cold start tider.

Forståelse af Cold Start

Før vi dykker ned i detaljerne om, hvordan JS SDK v3 kan hjælpe med at reducere cold starts, lad os tage et kig på, hvad “cold start” faktisk betyder. Cold start er den indledende forsinkelse i funktionens invokeringslatens, der opstår, når en Lambda-funktion kaldes efter en udvidet periode med inaktivitet. Det skyldes, at AWS skal initialisere Lambda-miljøet ved at oprette en ny beholder og indlæse alle de nødvendige afhængige biblioteker, rammer og kode til den.

For at bekæmpe dette anbefaler AWS forvarmning af dine funktioner. Dette indebærer at foretage en række forespørgsler til dine funktioner, før der kommer nogen rigtige forespørgsler. Dette sikrer, at miljøet allerede kører, og at forespørgselslatensen er lavere.

AWS SDK v3

AWS SDK v3 er blevet designet til at være mere effektiv og hjælpe med at reducere cold start tider. Det er mere modulært, så du kun kan indlæse de moduler, du har brug for. Dette reducerer mængden af ​​kode, der skal indlæses i Lambda-miljøet, hvilket resulterer i hurtigere initiale responshastigheder.

AWS SDK v3 understøtter også TypeScript, som er en stærkt typede superset af JavaScript. Dette hjælper udviklere med at detektere typerelaterede fejl tidligt i udviklingscyklussen, hvilket reducerer sandsynligheden for kørselsfejl. Dette hjælper også med at reducere det tid og den indsats, der kræves til fejlfinding og testing.

KeyCore og AWS SDK v3

Hos KeyCore – Danmarks førende AWS-rådgivning – tilbyder vi både professionelle og managed services for at hjælpe kunderne med at reducere cold start tider med AWS SDK v3. Vores erfarne team af AWS-fagfolk kan hjælpe dig med migreringen fra AWS SDK v2 til v3, sikre en glat overgang og effektiv ydeevne. Vi tilbyder også løbende overvågning og supportydelser for at hjælpe med at holde dine applikationer kørende jævnt.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af andre AWS-tjenester, fra DevOps til Cloud Architecture design og AWS Cloud Migration. Vi tilbyder også træningsydelser, der hjælper udviklere med at blive dygtige til at bruge AWS SDK. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere cold start tider med AWS SDK v3.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS arkitektur Blog

SeatGeek gennemgik en overgang til AWS Serverless for at sikre autentifikation, autorisation og rate-limiting i deres multi-tenant SaaS-applikation. De valgte at bruge Amazon Cognito til autentifikation, Amazon API Gateway og AWS Lambda som deres autoriseringslag og Amazon CloudWatch-målinger til rate-limiting. Ved at bruge AWS Serverless fik SeatGeek en række fordele, herunder at sikre alle brugerkredentialer, kontrollere adgang baseret på brugerroller og hurtigt at indstille grænser for antallet af anmodninger.

Hos KeyCore er vi specialiserede i at levere både professionelle ydelser og managed services relateret til AWS. Vores team af meget erfarne og vidende eksperter kan hjælpe dig med at implementere AWS Serverless til dine autentifikations-, autoriserings- og rate-limitingbehov. Vi tilbyder også træning og supportydelser, så du kan have tillid til implementeringen af dine sikkerhedsløsninger. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

Ved at bruge løsninger fra APN-partnere kan du nemt styre og forbedre din AWS-miljø. Til sikkerhedsmonitorering kan kunder benytte Veeam’s Kasten K10 til at sikkerhedskopiere og gendanne data i tilfælde af en brud eller data manipulering. K10 integrerer med Kubernetes Audit og Amazon GuardDuty og kan findes i Amazon CloudWatch-logfiler. For centraliseret AWS-observabilitet har Grafana Cloud over 60 tjenester, som gør det lettere at styre miljøet. Integrationworx har udgivet Amazon QuickSight Objects Management Tool OverSight til nemt at håndtere data og analyse. Pragmas bedste praksis kan hjælpe navigationen i API-økonomien med observabilitet og AWS, og Second Front Systems Game Warden tilbyder accelereret levering til DoD-netværk.

For at opfylde krav til SaaS-løsninger på AWS skal SaaS-udbydere overveje gode sikkerhedskontroller, databeskyttelse og datahåndtering. Derudover er regelmæssig overvågning og rapportering essentiel for at overholde disse rammer og gøre dem til en del af forretningsdriften.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og managed tjenester til AWS-kunder. Vores eksperter kan hjælpe dig med at integrere Kasten K10, Grafana Cloud, Integrationworx og Second Front System-løsninger effektivt. Desuden kan vores konsulenter også hjælpe dig med at designe og opbygge en kompatibel SaaS-løsning og også give den nødvendige observabilitetsarkitektur til din API-økonomi. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise-strategi Blog

Mange AWS-kunder kæmper for at opbygge en platform, der fremmer softwareudvikling, automatiserer deploymenter, forbedrer softwarekvalitet, reducerer omkostninger og sikrer sikkerhed og overholdelse af lovgivningen. Ofte afviser udviklingsteams platformen på grund af manglende funktioner eller kompleksitet. Dette kan føre til tidskrævende manuelle processer, øget risiko og højere omkostninger.

Før oprettelsen af en platform er det afgørende at forstå udviklingsteams’ krav. Dette omfatter indsamling af oplysninger om deres udviklingspraksis, såsom hvilken type software de skal udvikle, deres brug af versionsstyringssystemer og hvor meget tid de er villige til at afsætte til manuelle opgaver. Derudover er det vigtigt at forstå deres præferencer for udviklingsplatforme, såsom den type integreret udviklingsmiljø (IDE) de foretrækker at bruge.

Når udviklingsteams’ krav er forstået, er det tid til at begynde at oprette en infrastruktur til at støtte platformen. Dette omfatter opsætning af et kildekontrolsystem, såsom GitHub eller Bitbucket, til at administrere kode. Det er også vigtigt at oprette et kontinuerligt integrations- og leveringspipeline (CI/CD) for at automatisere softwareudviklings- og deploymentprocessen. Det er også vigtigt at oprette en sikker miljø, der opfylder lovgivningsmæssige krav.

Når man opretter en platform, er det essentielt at vælge de rigtige værktøjer til at drive den. Dette inkluderer valg af den bedste IDE og softwareudviklingsrammer, såsom Node.js, Angular eller React. Derudover er det vigtigt at vælge de rigtige værktøjer til håndtering af software-deploymenter og infrastruktur, såsom AWS CloudFormation og EC2. Det er også vigtigt at vælge de rigtige værktøjer til sikkerhed og overholdelse, såsom AWS Config og AWS Identity and Access Management (IAM).

Hos KeyCore har vi års erfaring med at hjælpe kunder med at oprette platforme, der opfylder udviklingsteams’ krav. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at forstå dine udviklingsteams’ krav og oprette en infrastruktur til at støtte platformen. Derudover kan vi vælge de rigtige værktøjer til at drive platformen, såsom den bedste IDE, softwareudviklingsrammer og værktøjer til sikkerhed og overholdelse. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at oprette en platform, der effektivt understøtter dine udviklingsteams.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversæt den indtastede ovenfor til en titel på dansk

Reezocar bruger computer vision til at ændre den måde, de opdager skader og prissætter brugte køretøjer til salg på det sekundære marked. Dette reducerer skrald og hjælper med at opnå målene for den cirkulære økonomi. Computer vision virker ved at bruge dyb læring og konvolutionsneurale netværk til at registrere ændringer i objekter i billedet.

Computer vision giver Reezocar mulighed for nøjagtigt at identificere køretøjets tilstand og estimere prisen baseret på den registrerede skade. Det har gjort det muligt at accelerere processen fra uger til minutter og har muliggjort, at man kan give mere præcise priser til kunderne.

Computer vision har også tilladt Reezocar at opdage og forhindre bedrageri mere effektivt. De kan opdage kilometeraflæsninger, hvilket hjælper med at beskytte kunderne mod at købe køretøjer med højere kilometertal end annonceret. Denne teknologi har også gjort det muligt for dem at opdage biler, der er blevet stjålet, og som tilbydes til salg på platformen.

KeyCore kan hjælpe Reezocar med at opfylde deres computer vision-mål. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at oprette og administrere infrastrukturen, der understøtter dine computer vision-systemer. Vores team kan også hjælpe dig med at designe og udvikle de dybe læringsmodeller, du har brug for, for at køre dine computer vision-systemer. Vi tilbyder også professionelle tjenester, der kan hjælpe dig med at udnytte dine computer vision-systemer til det maksimale. Med vores managed services kan du få mest muligt ud af dine computer vision-systemer og sikre, at de kører optimalt. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine computer vision-mål.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift & Migrationer Blog

Brug af Cloud Migration Factory til forenklet identitetshåndtering

Identitetshåndtering er en afgørende del af enhver organisations skydrift. AWS Cloud Migration Factory (CMF) tilbyder en løsning til at håndtere identiteter på tværs af flere skykonti. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvordan man konfigurerer CMF til at bruge SAML-godkendelse med en eksisterende identitetsudbyder (i dette tilfælde Azure Active Directory). Denne proces kan gentages for enhver identitetsudbyder, der tilbyder SAML-godkendelse.

Hvad er fordelene ved føderation af logins?

Fødering af logins og konti med CMF giver brugerne single-sign-on-funktionalitet. Dette gør det muligt for dem at bruge de samme legitimationsoplysninger på tværs af flere skykonti og dermed forenkle og optimere deres godkendelsesproces. Desuden hjælper det med at sikre sikker adgang til dine skyressourcer ved at udnytte eksisterende identitetsudbydergodkendelses- og godkendelsespolitikker.

Kom godt i gang med CloudWatch Agent og Collectd

Synlighed er afgørende for at forstå helbred, brug, ydeevne og kundeoplevelse for dine skyarbejdsbyrder. Med den rigtige synlighedsløsning kan du detektere hændelser og forstå indvirkningen af ​​nye funktioner på dine brugere og arbejdsgang.

Amazon CloudWatch giver et væld af målinger og logs, der hjælper dig med at få indsigt og fejlsøge problemer. Med CloudWatch Agent og collectd kan du nemt indsamle målinger og logs fra dine programmer og systemer.

Bygning af et multi-account adgangsanmodningssystem med Amazon EventBridge

Amazon EventBridge gør det muligt for dig at opsætte anmeldelser, når brugere logger ind på vigtige konti, så du kan træffe den passende handling. Dette blogindlæg vil vejlede dig gennem implementeringen af ​​en simpel, fleksibel og serverløs løsning til disse anmeldelser. Derudover kan advarsel om højrisikologførsøg opnås med Amazon GuardDuty.

Brug af målenavnefiltre i Amazon CloudWatch Metric Streams

Amazon CloudWatch Metric Streams hjælper dig med at indsamle og analysere måledata ved at give kontinuerlige, næsten realtidsstrømme af data. Nu har du muligheden for at få fin styring over de målinger, du vil streame med Include- og Exclude-målenavnefiltre.

Validering af godkendelse med selvsignerede certifikater i Amazon CloudWatch Synthetics

Proaktiv test af webapplikationer og API’er er afgørende for at sikre optimal ydeevne. Amazon CloudWatch Synthetics gør dette processen lettere. Dette blogindlæg vil vejlede dig gennem ændring af kildekoden til din canary for at understøtte selvsignerede certifikater og validere godkendelse.

Konklusion

I dette blogindlæg har vi diskuteret, hvordan Cloud Migration Factory (CMF) skal konfigureres til at bruge SAML-godkendelse med en eksisterende identitetsudbyder. Vi har også diskuteret CloudWatch Agent og collectd til synlighed, opbygning af et multi-account adgangsanmodningssystem med Amazon EventBridge og validering af godkendelse med selvsignerede certifikater i Amazon CloudWatch Synthetics.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder med at optimere deres skyoperationer. Vores AWS-certificerede eksperter har erfaringen til at hjælpe dig med opsætning af de løsninger, der er diskuteret i dette blogindlæg, og sikre, at dine skyoperationer er sikre, effektive og overholder gældende lovgivning. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS til industrier: Arkitektur af modstand og generativ AI til jernbaner og lægemiddelvirksomheder samt CPG-synlighed og acceleration

I dag bliver skycomputering mere populær blandt højt regulerede industrier, såsom jernbaner. Ved at flytte deres driftsteknologisystemer (OT) såsom kontrolsystemer, realtidsovervågning og transaktionshåndtering til skyen, kan de opnå høj tilgængelighed og redundans.

Lægemiddelvirksomheder som Merck & Co vender sig mod generativ kunstig intelligens (generativ AI) for at presse grænserne for datavidenskab og analyse inden for livsvidenskab. Denne teknologi bruges til at skabe nye muligheder med hensyn til adgang til nye markeder og indtægtskilder over hele verden.

Cropin & CPG-synlighed

Konsumvarepakkeringsselskaber (CPG) forsøger også at maksimere deres synlighed i deres værdikæder. Dette hjælper dem med at opfylde stigende forbrugerkrav samt overholde standarder, certificeringer og reguleringskrav. Med hjælp fra AWS-partnere kan CPG-selskaber accelerere deres innovation og holde sig flydende i det hyperkonkurrencedygtige marked.

KeyCore Professional Services & Managed Services

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at bruge cutting-edge-teknologi for at holde sig konkurrencedygtig. Vores team af eksperter tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe virksomheder i højt regulerede industrier med at udnytte skyen og maksimere deres synlighed. Uanset om du har brug for hjælp til at flytte dine OT-systemer til skyen eller accelerere din innovation med AWS-partnere, er KeyCore her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-messaging & målrettede blogindlæg

10DLC og SMS-kampagner med Amazon Pinpoint

Hvad er 10DLC?

10 Digit Long Code (10DLC) er en service, der specifikt er beregnet til at sende Application-to-Person SMS-beskeder i USA (USA). Hvis du ikke sender tekstbeskeder til USA, gælder 10DLC ikke for dig. 10DLC er designet til at dække volumen og gennemstrømning af midterfeltet mellem gratisnumre og kortkoder til SMS-beskeder.

SMS-kampagnetyper og kvoter

Amazon Pinpoint understøtter pr. Nu de 10DLC-kampagner, der er angivet i tabel 2. Som led i processen med at registrere sig til at sende SMS-beskeder til amerikanske telefonnumre, skal du vælge mindst en kampagne, der er knyttet til dit 10DLC-nummer. Hvis du har brug for mere end én kampagne, skal du registrere hver kampagne individuelt med sit eget 10DLC-nummer.

Bedste praksis til 10DLC-registrering

Når du registrerer dig for 10DLC, er der nogle bedste praksisser, du skal overveje. Først skal du bestemme den relevante kvote til din kampagne ved at analysere din forventede mængde af beskeder, den daglige og månedlige kvote samt typen af ​​besked, du sender. Du bør også kende til kravene til 10DLC og sikre, at dit beskedskabelon overholder dem. Til sidst bør du overveje at bruge Amazon Pinpoint til at styre din 10DLC-registrering.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores hold af erfarne AWS-konsulenter hjælpe dig med at oprette og administrere din 10DLC-registreringsproces med Amazon Pinpoint. Vores hold har en dyb forståelse af AWS-tjenester, og vi kan give hurtig og omfattende support til eventuelle 10DLC-relaterede spørgsmål eller problemer. Uanset om du har brug for hjælp til opsætning af dine kampagner, forståelse af kvoter eller optimering af din 10DLC-proces, har KeyCore ekspertisen til at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Robotics Blog – Oversættelse af titel

Udvikling af autonome robotter kan være vanskelig og dyrt. Med fysisk hardware og softwareintegration og testning er processen kostbar og tidskrævende. Simulationer giver robotudviklere imidlertid mulighed for hurtigt og gentagne gange at teste deres kode, før de udrulleres til hardware i et virkeligt miljø. Med hjælp fra højfidelity O3DE-simulationer kan udviklere nu teste deres robotter i et simuleret miljø, der ligner det fysiske miljø.

Hvad er O3DE-simulationer?

O3DE-simulationer er virtuelle 3D-miljøer, der kan bruges til at teste robotters adfærd i et rum, der ligner deres fysiske omgivelser. O3DE-simulationer er bygget med Amazon Sumerian, en Amazon Web Services (AWS)-tjeneste, der giver udviklere mulighed for at opbygge og køre virtuelle miljøer til 3D-simuleringer. Disse 3D-simuleringer kan bruges til at teste robotters adfærd i et virtuelt miljø, der ligner det fysiske miljø.

Hvordan fungerer O3DE-simulationer?

Med Amazon Sumerian kan udviklere konstruere virtuelle 3D-miljøer, hvor de kan teste deres robotter. Sumerian giver udviklere mulighed for at designe 3D-verdener, der inkluderer simulerede miljøer, objekter og mennesker samt robotter, der kan programmeres til at interagere med miljøet. Disse virtuelle verdener kan derefter testes ved hjælp af AWS RoboMaker, en AWS-tjeneste, der giver udviklere mulighed for at oprette og køre simuleringer af robotter i et simuleret miljø. Med RoboMaker kan udviklere simulere adfærden af deres robotter i en virtuel verden, der ligner det fysiske miljø.

Fordele ved O3DE-simuleringer

O3DE-simuleringer giver udviklere mulighed for hurtigt og effektivt at teste adfærden af deres robotter i et simuleret miljø. Med O3DE-simuleringer kan udviklere teste deres robotter i en virtuel verden, der ligner det fysiske miljø, hvilket gør det muligt at teste deres robotter under betingelser, de ville opleve i den virkelige verden. Desuden er O3DE-simuleringer omkostningseffektive, da de kan bruges til hurtigt at teste flere iterationer af robotter uden at skulle betale omkostningerne ved hardware og udviklingstid, der er forbundet med fysisk testning.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er den førende danske AWS-rådgivning, der tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe udviklere med at opbygge og køre O3DE-simuleringer i AWS RoboMaker, hvilket gør det muligt for dem hurtigt og effektivt at teste adfærden af deres robotter i et simuleret miljø. Med KeyCores erfaring og ekspertise kan udviklere spare tid og penge, mens de sikrer, at deres robotter er klar til udrulning i den virkelige verden.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, annonceringer og how-to-opslag fra AWS

Sikkerhed, identitet og compliance-lanceringer, annonceringer og how-to-posts fra AWS er de seneste nyheder. AWS introducerede programmet Security Guardians for at distribuere sikkerhedsbesiddelse og sikre, at kunderne får nye services, produkter og funktioner på en sikker måde. Det hjælper også med at identificere sikkerhedshuller i produktudviklingsprocessen og træffe skridt til at løse dem. For at oprette et tillidsforhold mellem On-Premises Active Directory og AWS kan AD Connector bruges. AWS IAM Identity Center (tidligere kendt som AWS Single Sign-On) kan bruges til at automatisere kontrol og håndhævelse af tilladelser for brugere og grupper. Firewalls er den første linje for sikkerhed for organisationer, og AWS Network Firewall er et administreret, statisk netværks firewall, der inkluderer overvågning og forebyggelse af indtrængen. Logning er en kritisk komponent af firewall-politikken, da den giver et revisionsspor for al trafik, der passerer gennem firewalleren. AWS Verified Access har for nylig introduceret forbedret logfunktionalitet. Ved hjælp af disse værktøjer kan organisationer sikre, at deres AWS-miljø er sikkert. Hos KeyCore tror vi, at sikkerhed skal være en prioritet for enhver organisation. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversætning af input

Generative AI-applikationer til dit start-up med AWS

AI-teknologi har potentiale til at revolutionere virksomheder og måden, vi interagerer med dem på. Generative AI-applikationer kan hjælpe start-ups med at komme hurtigt i gang med deres produkter med kosteffektivitet og høj ydelse. I denne artikel vil vi diskutere, hvilke AWS-tjenester, der kan hjælpe dig med at opbygge en generativ AI-applikation, så du kan udnytte dit start-up bedst muligt.

AI-modeller og -tjenester

Det første skridt til at oprette en generativ AI-applikation er at vælge en AI-model. AWS tilbyder flere modeller som Amazon Rekognition, Amazon Transcribe og Amazon Comprehend. Hver model tilbyder forskellige muligheder, og du skal vælge den model, der bedst passer til din applikations formål.

Når du har valgt en AI-model, skal du implementere den. AWS tilbyder flere tjenester som Amazon SageMaker, AWS Lambda og Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), der kan hjælpe dig med at implementere din AI-model. Hver tjeneste tilbyder forskellige muligheder, så du skal vælge den tjeneste, der bedst passer til dine applikationsbehov.

Dataopbevaring og -administration

Når du har implementeret din AI-model, skal du opbevare og administrere de data, den producerer. AWS tilbyder flere tjenester som Amazon DynamoDB, Amazon S3 og Amazon Redshift, der kan hjælpe dig med at opbevare og administrere dine data. Hver tjeneste tilbyder forskellige funktioner, så du skal vælge den tjeneste, der bedst passer til dine applikationsbehov.

Integration af AI i din applikation

Når du har implementeret din AI-model og opbevaret og administreret dine data, skal du integrere din applikation med AI-modellen. AWS tilbyder flere tjenester som Amazon API Gateway, Amazon Kinesis og AWS Step Functions, der kan hjælpe dig med at integrere din applikation med AI-modellen. Hver tjeneste tilbyder forskellige funktioner, så du skal vælge den tjeneste, der bedst passer til dine applikationsbehov.

Fordele ved generative AI-applikationer

Generative AI-applikationer kan hjælpe start-ups med at komme hurtigt i gang med deres produkter, samtidig med at kosteffektivitet og høj ydeevne bevares. Ved hjælp af AWS-tjenester kan start-ups hurtigt udvikle og implementere generative AI-applikationer, som kan give dem en fordel over for konkurrenterne.

KeyCores hjælp til generative AI-applikationer

Hos KeyCore – det førende danske AWS-konsulentfirma – tilbyder vi professionelle og managede tjenester til udvikling og implementering af generative AI-applikationer. Vores eksperter har mange års erfaring med udvikling og implementering af generative AI-applikationer med AWS. Vi tilbyder også et udvalg af produkter og tjenester til start-ups og virksomheder, der ønsker at udnytte kraften i generative AI-applikationer. For at lære mere om vores tilbud, besøg KeyCore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-End Web og Mobil

Retail-virksomheder har ofte brug for at øge adgangen og fodtrafikken på deres fysiske butikslokaler. For at hjælpe med dette støtter Amazon Location Services en API, der gør det muligt for kunder at nå den mest bekvemme butik. I denne blogpost vil vi se, hvordan man bruger Amazon Location Services, AWS Appsync og AWS SAM til at opbygge et serverløst butiksfinderwebsted.

AWS AppSync er en vedligeholdt tjeneste, der gør det let at oprette skalerbare API’er til at oprette forbindelse mellem applikationer og data. Fra at drive webapplikationer med en API, der forbinder til DynamoDB, til at opbygge reelle tidsdashboards, der giver brugere begivenhedsopdateringer, kan AppSync hjælpe. AWS AppSync understøtter nu JavaScript til alle resolvere i GraphQL-API’er, hvilket giver udviklere mulighed for at oprette kraftfulde applikationer.

AWS SAM giver en forkortet syntaks til at definere AWS-serverløse ressourcer. AWS AppSync gør det muligt for udviklere at oprette forbindelse til data og begivenheder ved hjælp af sikre, serverløse og ydelseskraftige GraphQL- og Pub / Sub-API’er. AWS SAM understøtter nu GraphQL-applikationer med AWS AppSync, hvilket giver udviklere mulighed for at oprette kraftfulde serverløse applikationer.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og vedligeholdte tjenester til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-værktøjer som Amazon Location Services, AWS Appsync og AWS SAM. Vores ekspertteam af ingeniører og arkitekter kan hjælpe dig med at bruge disse tjenester til at oprette kraftfulde serverløse applikationer og opbygge avancerede butiksfinderwebsteder. Vi kan yde rådgivning, designe og udvikle løsninger og administrere tjenester for at sikre, at alt fungerer problemfrit.

Hvis du vil vide mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at skabe det optimale serverløse butiksfinderwebsted, kan du kontakte os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovér i den Offentlige Sektor

Innovation i den offentlige sektor

Oprettelse af agentløse uddannelseskampagner for at støtte opløsning af Medicaid-programmer

Pandemien har lagt enorme pres på statens Medicaid-agenter (SMAs). For at imødekomme den øgede efterspørgsel, skal de kontakte alle deres medlemmer, men mangel på personale kan gøre dette vanskeligt. For at støtte sine medarbejdere og sikre, at medlemmerne er velinformerede, skal SMAs bruge skyteknologier og automatisering til at oprette uddannelseskampagner.

Ved hjælp af AWS kan SMAs let implementere serverløse uddannelseskampagner. Dette vil reducere den tid, der skal bruges til oplysning og tillade mere effektiv og effektiv kommunikation. Desuden kan automatiseringsprocessen bruges til at levere tilpasset indhold til medlemmerne.

4 trin til lancering af en vellykket datalitteraturprogram for offentlige ansatte

For at imødekomme borgernes forventninger og drive digital transformation i den offentlige sektor, skal medarbejdere besidde datalitteraturfærdigheder. Dette betyder, at de skal kunne læse, tolke, kommunikere og argumentere med data. For at hjælpe organisationer med at opbygge og administrere et datalitteraturprogram har Coursera, en AWS-træningspartner, oprettet et firetrinsramme.

Rammen gennemgår de fire trin: planlægning, opbygning, administration og måling. Det omfatter oprettelsen af en strategi, udviklingen af ​​et læringsforløb, implementeringen af ​​programmet og vurderingen af ​​dets succes. Med dette rammeværk kan offentlige sektororganisationer udstyre deres arbejdsstyrke med de nødvendige datalitteraturfærdigheder.

Transformation af pensionsopsparing ved hjælp af skyen

Pensionsadministratorer skal udnytte avancerede dataanalyseværktøjer for at træffe informerede beslutninger, der er i overensstemmelse med interessenters behov. Ved hjælp af cloudbaserede tjenester kan de udnytte avancerede maskinlærings (ML) -teknologier og opnå værdifulde indsigter.

AWS tilbyder personlige investeringsløsninger til investeringsfirmaer. Denne løsning gør det muligt for pensionsforvaltere at få hurtig og nem adgang til data og analyser, der skal bruges til at optimere deres strategier. Det hjælper også med at reducere omkostningerne ved at skabe effektivitet og automatisere visse processer.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan assistere offentlige sektororganisationer, når de ønsker at innovere og forbedre deres driftsprocesser. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe med at designe og implementere agentløse uddannelseskampagner for at støtte opløsning af Medicaid-programmer. Vi kan også give vejledning om, hvordan man lancerer en vellykket datalitteraturprogram og udnytter cloudbaserede teknologier til at transformere pensionsopsparing.

Derudover kan vores professionelle tjenester og managed services hjælpe organisationer med at realisere skyens fulde potentiale. Vi kender AWS bedst og er forpligtet til at hjælpe kunder med at opnå de ønskede resultater. For at lære mere om vores tilbud, besøg vores hjemmeside her.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top