Opsummering af AWS blogs for uge #40 i 2023

I uge 40 publiserede AWS 103 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebord og App-strømning

Overvågning af Amazon WorkSpaces-brug med brugerdefinerede rapporter

Amazon WorkSpaces giver forskellige målinger, så kunderne kan overvåge brugen af deres arbejdsbelastning. Disse målinger udgives på servicesiden, så der ikke er tilgængelige granulære målinger inden for sessioner. Med indførelsen af NICE DCV som desktop-streamingsmekanisme til WorkSpaces Streaming Protocol (WSP), kan kunderne drage fordel af forskellige niveauer for brugsrapportering.

WSP-API og NICE DCV Brugsrapporter

Amazon WorkSpaces Streaming Protocol (WSP) API giver kunderne adgang til forskellige målinger, såsom antallet af aktive sessioner og mængden af data, der er overført. Denne data er tilgængelig fra WSP-API’en, så kunderne kan generere brugerdefinerede rapporter. Kunderne kan også få adgang til NICE DCV-brugsdata, såsom antallet af tilsluttede brugere og varigheden af aktive sessioner.

Fordele ved brugsrapporter

Adgang til brugsrapporter giver kunderne mulighed for at få indsigt i deres arbejdsbelastning. Dette hjælper kunderne med at forstå, hvordan deres WorkSpaces bliver brugt, og identificere mulige områder, der kan forbedres. Kunderne kan også bruge brugsrapporterne til at få indsigt i effektiviteten af deres WorkSpaces-deploymenter.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi et omfattende udvalg af tjenester til Amazon WorkSpaces. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med opsætning og konfiguration af dine WorkSpaces samt vejledning om, hvordan du bruger brugsrapporterne til at få indsigt i din arbejdsbelastning. Vi tilbyder også managed services til Amazon WorkSpaces, som kan hjælpe med at sikre, at dine WorkSpaces altid kører optimalt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps-blog

Ressourceisolation og bygning & deployment med AWS CDK & Amazon CodeCatalyst

Når man arbejder med flere projekter og miljøer, kan styring af ressourcer være en udfordring. Amazon Web Services (AWS) Cloud Development Kit (CDK) forenkler processen med at lave Infrastructure-as-Code (IaC). Alligevel kan ressourceisolation stadig være vanskelig. For at hjælpe med dette har vi et nyt eksperimentelt bibliotek, App Staging Synthesizer (App Stage). App Stage forbedrer ressourceisolationen i AWS CDK, hvilket giver en bedre modulbaseret tilgang til ressourcehåndtering. App Stage giver også forbedret synlighed i ressourceafhængigheder.

Fordele ved App Staging Synthesizer

App Stage hjælper med at forbedre ressourceisolationen ved at give udviklere mulighed for at definere deres ressourcer i forskellige stadier. Dette gør det muligt for udviklere at opdele deres ressourcer i forskellige stadier, som for eksempel Udvikling, Test og Produktion. Hvert trin kan have sin egen sæt af tildelte ressourcer, hvilket gør det lettere at holde styr på ressourceafhængigheder. App Stage tilbyder også forbedret synlighed i ressourceafhængigheder, hvilket giver et bedre overblik over, hvilke ressourcer der deles mellem stadierne.

Deploy til Amazon EKS med CodeCatalyst

Amazon CodeCatalyst er en integreret service til softwareudviklingsteam, der tager imod praksisserne for kontinuerlig integration og deployment (CI/CD). CodeCatalyst giver alle de nødvendige værktøjer til udvikling, bygning og udgivelse af software på ét sted. Ved at integrere AWS-ressourcer med din deployment-proces, hjælper CodeCatalyst udviklingsteam hurtigt og nemt med at deploye til Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) og udnytte skalerbarhed og tilgængelighed af cloud computing.

KeyCore og vores fuldendte AWS-tjenester

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services til et bredt udvalg af AWS-løsninger. Vi er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed og specialiserer os i at hjælpe virksomheder med at flytte deres applikationer og data til skyen. Vores team af erfarne AWS-fagfolk har dyb viden om AWS-platformen og kan levere fuldendte tjenester, fra strategi og design til deployment og optimering. Hvis du leder efter hjælp til ressourceisolation, bygning & deployment eller andre AWS-relaterede tjenester, så kontakt os i dag, og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Opgradering af SAP-instanser med SUSE Linux Enterprise Server

Kunder af SAP, som kører deres arbejdsbyrder ved hjælp af SUSE Linux Enterprise Server (SLES) eller SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications (SLES for SAP), skal være opmærksomme på de forskellige metoder til opgradering af deres instanser og de potentielle problemer, der kan opstå ved opgraderinger, hvis de ikke gøres ordentligt. Denne blog vil give en oversigt over de bedste praksis for sikkert at opgradere SLES til det næste servicepakke og udføre en større versionsoppgradering fra SLES 12 til SLES 15.

Forberedelse til opgraderingen

Før opgradering af nogen SAP-programmer skal kunderne sikre, at deres programmer og hardware er kompatible med den ønskede version af SLES. Kunden skal bekræfte, at det nuværende SAP-program er kompatibelt med målversionen af ​​SLES, og sikre, at maskinvaren opfylder kravene, der er forbundet med målversionen af ​​SLES.

Udførelse af opgraderingen

SLES-opgraderinger deles op i to hovedkategorier: servicepakkeopgraderinger og større versionsopgraderinger. Servicepakkeopgraderinger er generelt mere enkle og kræver ikke en stor versionændring, mens større versionsopgraderinger kræver en mere intensiv proces.

For servicepakkeopgraderinger skal kunderne installere den nye version af SLES, udføre et systemopdatering og derefter genstarte systemet. Til større versionsoppgraderinger skal kunderne sikkerhedskopiere deres eksisterende system, installere den nye version af SLES, udføre et systemopdatering, og derefter gendanne deres eksisterende data.

Undgå faldgruber og sikre systemstabilitet

Ved opgradering af SLES skal kunderne sikre, at deres systemer er stabile og korrekt konfigurerede. Dette inkluderer at sikre, at maskinvaren er kompatibel med den nye version af SLES, samt at verificere, at deres SAP-programmer er kompatible med den nye version. Derudover skal kunderne også sikre, at systemet er korrekt sikkerhedskopieret og alle nødvendige data er gendannet efter, at opgraderingen er færdig.

KeyCores ekspertise

Hos KeyCore har vi erfaringen og ekspertisen til at sikre, at dine SAP-systemer korrekt opgraderes med den nyeste version af SLES. Vores team af eksperter tilbyder omfattende tjenester fra planlægning til udførelse, og kan hjælpe dig med at minimere risikoen forbundet med opgradering af dine SLES-instanser. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere dine SAP-systemer med tillid.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Machine Learning-blog

KeyCore hjælper kunder med at udvikle, implementere og skalere ML-pipelines på Amazon Web Services. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udvikle den bedste ML-pipeline til din brugssag og vejlede dig i at udnytte de forskellige maskinlæringsapplikationer på AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit ML-projekt.

Amazon Web Services tilbyder et væld af maskinlæringstjenester, der kan hjælpe dig med at udnytte dine data. Dette indlæg giver et overblik over populære maskinlæringsapplikationer, der kan bruges på Amazon Web Services, herunder personaliseringsgenerative AI-applikationer med Amazon SageMaker Feature Store, multimodale modeller på Amazon SageMaker til billede-til-tekst generative AI-applikationer, Amazon Comprehend til at forbedre kvaliteten af ​​tilpassede klassifikationsmodeller og AWS Trainium til hurtig og omkostningseffektiv Llama 2-finjustering. Det forklarer også, hvordan man bruger Amazon SageMaker Canvas til at forenkle medicinske billeddiagnoser, Amazon SageMaker JumpStart til at oprette en HCLS-dokumentsummeringsapp og CDS Hooks og AWS HealthLake til automatisering af forudgående godkendelse. Endelig gennemgås, hvordan man opbygger en ende-til-ende MLOps-pipeline til visuell kvalitetskontrol på kanten.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oplysninger, Opdateringer og Udgivelser

AWS lancerer Data and Generative AI Dag og annoncerer opdateringer og nye funktioner på EC2 og DataZone-tjenester

AWS afholder et gratis online event, Data and Generative AI Dag, torsdag den 5. oktober 2023. Eventet vil streame samtidig over LinkedIn Live og YouTube. Generativ AI udlåser det skjulte potentiale i organisationens data og gør det nemmere at opfylde unikke forretningsmål.

Compute-optimerte C7a-instanser

De compute-optimerede Amazon EC2 C6a-instanser blev lanceret i februar 2022 og havde 3. gen AMD EPYC (Milan) processorer der kørte med en frekvens på op til 3,6 GHz. Nu har AWS annonceret den generelle tilgængelighed af compute-optimerede Amazon EC2 C7a-instanser, der er drevet af 4. gen AMD EPYC (Genoa) processorer med en maksimal frekvens på op til 4,0 GHz.

Amazon DataZone er nu generelt tilgængelig

AWS har gjort Amazon DataZone generelt tilgængelig. Denne datastyringsservice gør det muligt for brugere at katalogisere, finde, analysere, dele og styre data inden for deres organisation. På AWS re:Invent 2022 blev tjenesten præannonceret og senere offentliggjort i marts 2023. DataZone gør det nemmere at samarbejde om data-projekter på tværs af organisatoriske grænser.

KeyCore kan hjælpe med dine AWS-behov

KeyCore, den førende danske AWS konsulenthusholdning, tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores personale er meget avancerede i AWS, og vi kan hjælpe dig med dine behov. Lige fra at skabe blogindlæg og skrive kodestykker i CloudFormation YAML eller AWS API-kald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3, til at yde professionelle tjenester og managed services, er KeyCore her for at hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Danske Containere

Organisationer har kommet til at stole på fælles Amazon virtuelle private skyer (VPC’er) for at forenkle netværksadministration og reducere omkostninger. Anvendelsen af ​​fælles VPC’er giver ikke kun disse fordele, men giver også organisationer mulighed for at anvende undernet på tværs af flere VPC’er.

Amazon EKS understøtter nu brugen af ​​delte VPC-undernet. Det betyder, at kunder nu kan udnytte undernet på tværs af flere VPC’er til deres EKS-kluster. Med delte VPC-undernet kan kunder få glæde af øget sikkerhed og forbedret ressourceudnyttelse. Derudover kan kunder bruge fælles VPC’er til at forenkle håndteringen af ​​flere EKS-kluster.

Amazon EKS tilbyder nu udvidet støtte til Kubernetes-versioner. Kunder kan nu køre Amazon EKS-kluster på en Kubernetes-version i et tidsrum på op til 26 måneder fra den tid, den version er generelt tilgængelig på Amazon EKS. Denne udvidede Support-funktion er i øjeblikket tilgængelig som en gratis prøveversion for alle Amazon EKS-kunder.

For at optimere Spring Boot til Fargate er der et antal optimeringsmetoder, der kan anvendes. En sådan optimering er brugen af ​​Spring Boot Optimized Images (SOCI) open source-projektet. SOCI giver teams mulighed for at starte en Spring Boot-applikation på så lidt som 4 sekunder. SOCI er en Docker-billede, der indkapsler en Spring Boot-applikation og dens afhængigheder i en enkelt, letvægtscontainer. Denne letvægtscontainer blev derefter udrullet til AWS Fargate ved opstart. Ved hjælp af SOCI kan teams drage fordel af fordelene ved et serverløst computermiljø og betydeligt reducere deres applikationsopstartstider.

Når man bruger Karpenter som autoscaler, skal alle noder i en nodegruppe være af samme størrelse og konfiguration. For at adressere dette tilbyder Karpenter en funktion kaldet “drift”, der giver mulighed for opgraderinger af noder i en nodegruppe uden at skulle slette og oprette nodegruppen igen. Med Drift kan teams opgradere deres workers noder og opretholde den samme nodegruppekonfiguration.

Hos KeyCore forstår vi, at udnyttelsen af ​​det fulde potentiale i AWS kan være et komplekst udfordring. Det er derfor, vi tilbyder både professionelle tjenester og managed tjenester til at hjælpe vores kunder med at udnytte deres AWS-investeringer mest muligt. Vores erfarne team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at optimere dine containerapplikationer til EKS, administrere dine Fargate-omkostninger, accelerere Spring Boot-applikationer, opgradere EKS-noder og meget mere. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies Blog

Brug af kvantealgoritmer til brugssager: En omfattende vejledning

Denne omfattende vejledning er designet til kvantecomputeresearcheres og kunder, der ønsker at undersøge, hvordan kvantealgoritmer kan anvendes til deres brugssager. Det introducerer konceptet om opbygning af en ”end-to-end”-kvantealgoritme, giver et overblik over de forskellige trin og forklarer kompleksiteten ved brug af kvantealgoritmer.

Forståelse af kvantealgoritmer

Kvantealgoritmer er computingteknikker, der bygger på kvantemekanikkens love for at øge hastigheden og effektiviteten af ​​visse beregninger markant. Det forventes, at kvantealgoritmer bliver mere almindeligt anvendt, jo mere udviklet og tilgængelig kvantecomputing bliver.

Kvantealgoritmer vs klassiske algoritmer

Kvantealgoritmer kan tilbyde dramatiske forbedringer over klassiske algoritmer i visse opgaver, såsom faktorisering og optimering. Kvantealgoritmer kan også hjælpe med problemer, der ikke kan løses med klassiske algoritmer, såsom simulering af kvantesystemer.

Opbygning af en “end-to-end”-kvantealgoritme

Opbygning af en ”end-to-end”-kvantealgoritme involverer flere trin, fra problemdefinition til implementering og analyse. Hvert trin har sine egne udfordringer og betragtninger, såsom valg af hardware og software, design af kvantecirklen og optimering af koden.

Brug af kvantealgoritmer til dine brugssager

Guiden Kvantealgoritmer: En gennemgang af anvendelser og end-to-end-kompleksiteter er designet til at hjælpe kvantecomputeresearcheres og kunder med at undersøge, hvordan kvantealgoritmer kan bruges til deres egne brugssager. Det giver et omfattende overblik over de forskellige trin involveret og kompleksiteten ved brug af kvantealgoritmer.

Lad KeyCore hjælpe dig med dine kvantecomputingbehov

Hos KeyCore er vi forpligtet til at hjælpe vores kunder med at udnytte de muligheder, der følger med kvantecomputing. Vores team af erfarne fagfolk kan tilbyde et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe dig med at udnytte kraften i kvantecomputing, såsom rådgivning, skræddersyede udvikling og managed services. For at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte kvantecomputing, kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog fra Amazon Web Services

Kør Ethereum Node på AWS til digital recordsmanagement

Administreret blockchain og AWS-partnere

Amazon Managed Blockchain og mange partnere hos AWS tilbyder en bekvem måde at bruge Ethereum-noder på uden at køre din egen infrastruktur. Dette er ideelt til almindelige blockchain-aktiviteter, såsom kørsel af arkivnoder eller deltagelse i Ethereum-staking.

Konsolidering af multi-tenant cloud assetdata-lager i Amazon Aurora MySQL

VMware Tanzu CloudHealth konsoliderede et multi-tenant, selvadministreret, 166-noders hyret MySQL-databaser til Amazon Aurora MySQL-kompatibel udgave og Amazon RDS-proxy. Dette var for at understøtte langvarig, kontinuerlig vækst af multi-faktor-data på deres platform samt forbedring af pålidelighed og forenkling af drift.

Konfigurering af databaseaktivitetsstrømme til monitorering i IBM Guardium

For at hjælpe med monitorering af Amazon Aurora PostgreSQL-kompatible edition-databaseaktivitetsstrømme (DAS), skal du følge disse trin for at konfigurere IBM Guardium med version 11.5. Aurora PostgreSQL-kompatibel er en fuldt administreret, PostgreSQL-kompatibel, ACID-kompatibel relationel databaseengine, der kombinerer hastighed, pålidelighed og håndterbarhed af Amazon Aurora med sikkerhedsforbedrede funktioner i PostgreSQL.

Opdagelse af sikkerhed og effektivitet med blockchain og smarte kontrakter

Blockchain-teknologi kan revolutionere håndteringen, lagringen og delingen af ​​personlige digitale optegnelser på grund af funktioner såsom uforanderhed, gennemsigtighed, sikkerhed og decentralisering. Potentiale anvendelser af blockchain-teknologi til personlige digitale optegnelser omfatter oprettelse af decentraliseret digital identitet, sikker lagring af poster, forebyggelse af identitetstyveri og sikker deling af personlige data med tredjepart.

Implementering af Auto-Increment med Amazon DynamoDB

Når du udvikler en applikation med Amazon DynamoDB, ønsker du ofte, at nye elementer indsættes i en tabel får et stigende sekvensnummer. DynamoDB giver ikke auto-increment som en funktion ud af boksen, men du kan bruge andre funktioner til at oprette denne funktionalitet i din applikation.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle services og managed services for at hjælpe virksomheder med at udvikle og vedligeholde applikationer med Amazon DynamoDB, Amazon Aurora og andre AWS-tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tilbud og om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte blockchain og smarte kontrakter til dine applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomistyring

AWS Cost Explorer er et uvurderligt værktøj til analyse af faktureringsdata. Dens proformaomkostningsunderstøttelse gør det muligt for slutbrugere af AWS-forhandlere og store organisationer at forstå og analysere omkostninger til deres forhandlinger. Med Cost Explorer kan brugere få indsigt i deres samlede udgifter over tid, identificere omkostningsdrivere og optimere deres udgifter.

Cost Explorer tilbyder et væld af funktioner, som gør det let at analysere tilpassede faktureringsdata. Det kan vise brugerne deres samlede udgifter over tid, hvilket gør det muligt for dem at holde bedre styr på omkostningerne og spotte uventede stigninger. Cost Explorer gør det også muligt for brugere at sammenligne deres omkostninger med andre organisationer og få indsigt i omkostningsdrivere. Brugere kan også bore ned i deres cost data for at finde ud af præcis, hvad der driver omkostningerne og identificere optimeringsmuligheder.

Cost Explorer tilbyder et væld af fordele for slutbrugere af AWS-forhandlere og store organisationer. Det giver brugerne øget synlighed over deres samlede udgifter over tid og identificere omkostningsdrivere. Med Cost Explorer kan brugere også bore ned i deres cost data for at hjælpe dem med at forstå og kontrollere deres omkostninger bedre. Desuden kan brugere sammenligne deres omkostninger med andre organisationer for at sikre, at de forbliver konkurrencedygtige.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services, der sigter mod at muliggøre, at vores kunder bedre kan kontrollere og optimere deres AWS-udgifter. Vi kan hjælpe dig med at analysere og forstå dine tilpassede faktureringsdata ved hjælp af funktionerne i AWS Cost Explorer. Vores team af AWS-eksperter kan også hjælpe dig med at overvåge dine omkostninger og drage fordel af eventuelle besparelsesmuligheder, der opstår. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-udgifter.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Cloud computing har givet virksomheder mulighed for at forny sig selv, og tilbyde kunder mere værdi eller skabe nye virksomheder. Spilindustrien er ingen undtagelse, og for udviklere og udgivere betyder det, at de kan udnytte fordelene ved cloud-teknologi. I denne blog undersøger vi, hvordan AWS kan hjælpe dig med at gå fra spiludvikling til at drive et spilplatform.

Authentificering og Autorisation

Administration af autentificering og autorisation af spillere til et mobilspil udstiller unikke udfordringer. Disse udfordringer skyldes brugen af mobile enheder og behovet for at sikre de forskellige backendsystemer, der anvendes til et moderne mobilspil. AWS tilbyder flere tjenester, der kan hjælpe dig med at administrere brugerautentificering og autorisation.

Det første skridt er Identity and Access Management (IAM). IAM gør det muligt for dig at oprette brugere med individuelle tilladelser, hvilket hjælper dig med at give adgang til de rigtige personer. Du kan også bruge Amazon Cognito, en tjeneste, der gør det let at tilføje autentificering til dine mobile og webapplikationer. Med Cognito kan du nemt tilføje login og logout-funktioner til dit spil og beskytte det mod uautoriseret adgang.

Amazon Cognito hjælper også med at autentificere spillere på tværs af flere enheder, så de kan få adgang til deres data på enhver enhed. Du kan også bruge AWS Single Sign-On (SSO) til sikkert at autentificere spillere i dit spil. Dette gør det muligt for dem at bruge deres eksisterende corporate credentials til sikkert at få adgang til spillet uden at skulle oprette et nyt sæt af credentials.

AWS for Games at Unreal Fest

Unreal Fest er et årligt konferencearrangement, som bliver organiseret af Epic Games, firmaet bag Unreal Engine. Det finder sted i New Orleans i oktober og giver udviklere, designere, kunstnere og professionelle fra andre industrier mulighed for at få indsigt i de nyeste teknologier. AWS for Games vil være der for at tale om, hvordan spiludviklere kan bruge AWS til at køre deres spil mere effektivt, reducere omkostningerne og øge ydeevnen.

På Unreal Fest vil AWS for Games have eksperter til rådighed for at give vejledning i, hvordan man kommer i gang med AWS, og de bedste praksis for kørsel af et spilplatform på skyen. Du vil også kunne lære om de nyeste AWS-tjenester og hvordan de kan hjælpe dig med at optimere dit spil.

KeyCore og AWS for Games

Hos KeyCore er vi dedikeret til at hjælpe vores kunder med at udnytte deres skyer fuldt ud. Vores avancerede AWS-tjenester og managed services kan hjælpe dig med at udnytte AWS for dit spilplatform fuldt ud. Vi kan give vejledning i, hvordan du kommer i gang, hjælpe dig med at oprette den rigtige arkitektur til dit spilplatform og give assistance med integration med AWS-tjenester.

Uanset om du er spiludvikler eller udgiver, kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med at få det mest mulige ud af AWS for Games. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

Amazon EC2 Windows Container Host-starts tid kan accelereres med Fast Launch.

I et Microsoft Windows-containermiljø, hvor Amazon EC2 Auto Scaling ændrer størrelsen på et klyngekapacitet, kan det tage op til otte minutter fra det øjeblik, Amazon EC2 Auto Scaling blev udløst, til det øjeblik, Windows-containeren svarer på trafikken. Dette kan skabe en flaskehals i applikationsskaleringsoperationer og begrænse tilgængeligheden af ​​din applikation.

Fast Launch-funktionen hjælper med at reducere denne starttid til mindre end 60 sekunder. Fast Launch fungerer ved at konfigurere Auto Scaling til at holde et sæt forvarmede Amazon EC2 Windows-container-værter klar til at svare på trafik. På denne måde, hvis Auto Scaling Group har brug for at skalere op, er ressourcerne allerede startet og klar til brug.

For at opsætte Fast Launch til din Auto Scaling Group skal du først oprette en Auto Scaling launch konfiguration. Denne launch-konfiguration skal aktivere Fast Launch og angive minimums- og maksimumsmålkapacitet for Auto Scaling Group. Når konfigurationen er oprettet, skal du konfigurere Auto Scaling Group til at bruge denne launch-konfiguration.

På dette tidspunkt skal du konfigurere Auto Scaling Group til at holde et sæt forvarmede Windows-container-værter klar til at svare på trafik. Fast Launch-funktionen kan konfigureres til Auto Scaling Group ved at angive målkapacitet, afkølingsperiode og helbredsgrace periode for Auto Scaling Group. Det sikrer, at Auto Scaling Group er i stand til at holde forvarmede containere klar til at svare på trafik.

Når Fast Launch er aktiveret, er Auto Scaling Group i stand til at opretholde et sæt forvarmede containere klar til at svare på trafik. Dette kan reducere starttiden for en Windows-container væsentligt og forbedre applikationsskalerbarhed og tilgængelighed.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe vores kunder med at drage fordel af Fast Launch-funktionen. Vores erfarne team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opsætte Fast Launch til din Auto Scaling Group og sikre, at du kan udnytte den forbedrede skalerbarhed og tilgængelighed fuldt ud. Kontakt os i dag for mere information.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

Forenkle datatransferen fra Google BigQuery til Amazon S3 med Amazon AppFlow

I dag er det essentielt, at organisationer har mulighed for nemt at flytte og analysere data på tværs af forskellige platforme. Amazon AppFlow, en fuldt administreret dataintegrationsservice, er designet til at lette datatransferen mellem AWS-tjenester, software-as-a-service (SaaS)-applikationer og nu Google BigQuery. Denne blogpost vil undersøge Amazons AppFlows nye Google BigQuery-forbindelse og diskutere, hvordan den forenkler processen med at overføre data fra Googles datalager til Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Dette kan give betydelige fordele for datafagfolk og organisationer, såsom demokratisering af multi-cloud dataadgang.

Definer grænseværdi for ressourcer pr. team for Big Data-arbejdsbyrder med Amazon EMR Serverless

Når cloud-ressourcer fordeles mellem forskellige teams (f.eks. udvikling, test, produktion) eller linje-for-business-brugere, står kunder ofte over for udfordringen ved at sikre, at der er tilstrækkelige ressourcer, der konstant er tilgængelige for produktionsarbejdsbyrder og kritiske teams, men samtidig forhindre adhoc-jobs i at forbruge for mange af ressourcerne. Amazon EMR Serverless er designet til at hjælpe kunder med at håndtere disse udfordringer ved at give dem mulighed for at definere grænseværdier for ressourcer pr. team til Big Data-arbejdsbyrder.

Lås data op på tværs af organisationelle grænser med Amazon DataZone

Amazon DataZone er nu generelt tilgængelig. Denne service gør det muligt for kunder at opdage, få adgang til, dele og styre data i skalaer på tværs af organisationelle grænser og reducere den indsats, der skal til for at gøre data- og analyseværktøjer tilgængelige for alle i organisationen. Dataingeniører, datascientister og dataanalytikere kan nu nemt dele og få adgang til data og få hurtigere værdi ud af data.

Automatiser konvertering af Legacy ETL til AWS Glue med Cognizant Data and Intelligence Toolkit (CDIT)

Cognizants Data & Intelligence Toolkit (CDIT)- ETL Konverteringsværktøj kan hjælpe kunder med at automatisere processen med at konvertere legacy ETL-kode til AWS Glue. Dette værktøj understøtter en række funktioner, der kan lette reduktion af den tid og indsats, der kræves for at gøre konverteringen, så kunderne hurtigere kan komme i gang.

Forespørg Big Data med resilience ved hjælp af Trino i Amazon EMR med Amazon EC2 Spot Instances

Trino med Amazon EMR giver forbedret resilience til kørsel af ETL- og batch-arbejdsbyrder på Spot Instances, hvilket gør det muligt for kunder at spare omkostninger. Denne post viser resilience af Amazon EMR med Trino ved hjælp af fejlresistent konfiguration til at køre lange forespørgsler på Spot Instances. Posten demonstrerer også, hvordan AWS Fault Injection Simulator (AWS FIS) kan bruges til at simulere Spot-interruptions på Trino-workernoder.

Migrer en eksisterende datasø til en transaktionsdatasø med Apache Iceberg

Datasøer er centrale lagringssteder, der kan bruges til at gemme alle strukturerede og ustrukturerede data i enhver skala. Med datasøer har kunderne den fleksibilitet at lagre deres data som det er, uden at de først skal strukturere dataene, og derefter køre forskellige typer af analytics for at få bedre forretningsindsigt. Denne post vil diskutere, hvordan man migrerer en eksisterende datasø til en transaktionsdatasø ved hjælp af Apache Iceberg.

Optimer Apache Iceberg til at løse problemet med små filer i Amazon EMR

Iceberg har et kompakteringsværktøj, der kan kompaktere små filer på tabel- eller partitionsniveau. Denne tilgang kræver dog, at kunderne implementerer kompakteringsjobbet ved hjælp af deres foretrukne jobskeduler eller manuelt udløser kompakteringsjobbet. Denne post vil diskutere en ny Iceberg-funktion, der kan bruges til automatisk at kompaktere små filer, mens der skrives data ind i Iceberg-tabeller ved hjælp af Spark på Amazon EMR eller Amazon Athena.

Ingestion af ikke-JSON med Amazon Kinesis Data Streams, Amazon MSK og Amazon Redshift Streaming Ingestion

Organisationer skal håndtere en stadig stigende række af dataformater, fra binær serialisering til kompakte strukturer som Protobuf. Denne post vil diskutere, hvordan kunderne kan bruge Amazon Kinesis Data Streams, Amazon MSK og Amazon Redshift Streaming Ingestion til at inddrage ikke-JSON-datastrømme og udlede indsigter fra dem.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore kan vores team af AWS certificerede professionelle hjælpe kunderne med at udnytte de funktioner, der diskuteres i denne blogpost. Vores eksperter har omfattende erfaring med at designe, udvikle og implementere store databruger og analytics-arkitekturer på AWS. Vi kan hjælpe kunderne med bedre at forstå fordelene og udfordringerne ved forskellige løsninger og hjælpe dem med at optimere deres arkitektur for at få mest muligt ud af deres data.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

Bygge en serverfri dokumentchat med AWS Lambda og Amazon Bedrock

Store sprogmodeller (LLMs) er stadig mere populære i AI-fællesskabet, på grund af deres alsidige evner til naturlig sprogbehandling. Fra tekstgenerering og summarisering til oversættelse og analyse kan de trænes på store datamængder for at udvikle et bredt generelt kendskab. Denne blogpost diskuterer, hvordan man bruger Amazon Bedrock med AWS Lambda til at opbygge en serverfri dokumentchat-applikation.

Hvad er Amazon Bedrock?

Amazon Bedrock er et åbent kildekode-framework til at opbygge naturlige sprogprocesseringsmodeller (NLP). Det giver udviklere mulighed for hurtigt at oprette og implementere maskinlæringsmodeller uden nogen tidligere erfaring med maskinlæring eller NLP. Med Amazon Bedrock kan udviklere nemt opbygge brugerdefinerede modeller eller bruge foruddannede modeller til at drive applikationer.

Hvordan virker Amazon Bedrock?

Amazon Bedrock virker ved at indtage naturlige sprogdata fra kilder som tekst eller lydoptagelser, og derefter træne modellen på denne data. Det bruger et specialdesignet algoritme til at registrere mønstre i data og lærer af dem. Outputtet fra træningen er en model, der er optimeret til at forstå og fortolke naturlige sprogdata.

Bygge en serverfri dokumentchat

Ved hjælp af Amazon Bedrock med AWS Lambda kan udviklere hurtigt opbygge en serverfri dokumentchat-applikation. Først skal udvikleren træne en Amazon Bedrock-model på naturlige sprogdata. Når modellen er trænet, kan den afvikles til AWS Lambda og oprette en serverfri funktion. Denne serverfri funktion er derefter ansvarlig for at håndtere alle indgående forespørgsler fra brugere. Brugerens forespørgsel sendes derefter til Amazon Bedrock-modellen, som behandler den og genererer et svar. Dette svar sendes så tilbage til brugeren.

Bruge KeyCore til at hjælpe med at bygge en serverfri dokumentchat

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med at opbygge serverfri dokumentchat-applikationer ved hjælp af Amazon Bedrock og AWS Lambda. Vi kan give træning og vejledning i, hvordan man bruger Amazon Bedrock til at opbygge brugerdefinerede modeller, og yde support i implementering og styring af serverfri funktion. Vores team af AWS-eksperter kan også hjælpe med debugging og optimering af ydeevnen for at sikre, at applikationen kører glat og imødekommer kundens behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M & E-blog

Mange organisationer leder efter måder at holde deres live mediestrømme sikre, mens de stadig giver kontrolleret adgang. Med Amazon Web Services (AWS) Media Services har organisationer nu muligheden for at gøre netop dette. AWS Media Services kan bruges til at gemme medieaktiver i Amazon Simple Storage Service (S3), som kan hentes og leveres sikkert via privat netværk.

Derudover er der tredjepartsløsninger, der kan hjælpe med at aflaste kameraoptagelser direkte til S3, såsom OffShoot Pro af Hedge. OffShoot Pro er et værktøj til aktivhåndtering og skyafløsning, der er designet til at forenkle mediebackup-processen. Det er integreret med AWS SDK for JavaScript v3, hvilket giver mulighed for næsten realtids medieoverførsler til S3, og den understøtter en række branchestandardkameraer.

Endelig kan indholdsproducenter gøre annoncesupporteret streaming mere tilgængeligt for indholdsejere via TVCoins. TVCoins er en teknologivirksomhed, der udnytter AWS til at bryde barriererne forbundet med lanceringen af FAST (Free Ad-Supported Streaming Television). TVCoins hjælper indholdsejere med at reducere omkostningerne og tiden forbundet med at få deres indhold op og køre.

På KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services, der hjælper organisationer med at udnytte fuldt ud de fordele, som AWS Media Services tilbyder. Vores løsninger kan hjælpe dig med at levere sikre, private strømme, reducere tid til markedet og maksimere effektiviteten af ​​indholdsproduktion. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tilbud og hvordan vi kan hjælpe dig med at drage nytte af magten i AWS Media Services.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Udviklerværktøjer Blog

Vigtig opdatering til AWS SDK for Java v2, AWS SDK for .NET v3, og AWS Tools for PowerShell

Den 20. september 2023 frigav AWS en ændring i parametertypen for S3 GetObjectAttributes API, som potentielt kan kræve en type definition ændring i kode brugt af kunder til at få adgang til API’en. Denne ændring påvirker dem, der bruger AWS SDK for Java v2.x, AWS SDK for .NET v3.x og AWS Tools for PowerShell v4.x.

Hvad er S3 GetObjectAttributes API?

AWS S3 GetObjectAttributes API bruges til at hente information om et specificeret objekt, der er gemt i S3. Denne information omfatter objektets størrelse, upload dato og storage class. Det er et kraftfuldt værktøj til udviklere, der arbejder med AWS S3, og det kan bruges til at hente vigtige oplysninger om objekter, der er gemt i S3.

Hvad er ændringen i parametertypen for S3 GetObjectAttributes API?

Ændringen i parametertypen for S3 GetObjectAttributes API påvirker kunder, der bruger AWS SDK for Java v2.x, AWS SDK for .NET v3.x eller AWS Tools for PowerShell v4.x. Ændringen kræver, at kunderne modificerer deres kode for at imødekomme den opdaterede parametertype. Ændringen blev implementeret for at forbedre funktionaliteten og nøjagtigheden af API’en.

Hvordan påvirker ændringen mig?

Hvis du bruger AWS SDK for Java v2.x, AWS SDK for .NET v3.x eller AWS Tools for PowerShell v4.x til at få adgang til S3 GetObjectAttributes API, skal du muligvis ændre din kode for at imødekomme den nye parametertype. Det at undlade at opdatere din kode kan føre til uventet opførsel eller fejl, når du forsøger at få adgang til API’en.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore hjælper vores AWS-certificerede team af professionelle dig med at opdatere din kode for at imødekomme den nye parametertype for S3 GetObjectAttributes API. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for AWS, og vores team er meget erfarne i at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres AWS-miljøer. For at finde ud af mere, besøg vores hjemmeside https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur-blog

Vigtige forbedringer af AWS Well-Architected Framework Guidance

AWS-teamet er stolte af at dele opdateringer til guiden AWS Well-Architected Framework. Denne opdatering har særlig fokus på de seks søjler i rammen: Operational Excellence, Sikkerhed, Pålidelighed, Ydeevneeffektivitet, Omkostningsoptimering og Bæredygtighed.

Mere prescriptive guidance og anbefalinger

De nye og opdaterede bedste praksis i AWS Well-Architected Framework er blevet mere prescriptive. Det betyder, at guiden nu indeholder forbedrede anbefalinger og trin-for-trin-vejledninger om, hvordan man implementerer genanvendelige arkitekturmønstre, bruger AWS-tjenester og designer løsninger for at opnå dine forretningskrav.

Brug AWS-tjenester til hurtigere at nå dine mål

Guiden til AWS Well-Architected Framework hjælper kunder med at reducere risikoen og træffe bedre beslutninger, når de flytter til skyen. Når den kombineres med de rigtige AWS-tjenester, hjælper den kunder med hurtigere at nå deres mål. AWS-tjenester som Amazon EC2, Amazon S3, Amazon RDS og Amazon VPC er blot nogle af de tjenester, som kunder kan bruge til at bygge og implementere arbejdsbyrder i skyen med tillid.

KeyCore kan hjælpe med adoption af AWS

KeyCore tilbyder professionelle og managed services til kunder, der ønsker at adoptere AWS. Vi er meget avancerede i AWS og kan levere tekniske detaljer, referencer til AWS-dokumentation og kodesnippets i CloudFormation YAML og AWS API-kald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3. Lad os hjælpe dig med at bringe dine programmer til skyen og udnytte magten af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

Udlås potentialet af smarte fabrikker med Infosys ConnectedOps på AWS

Industrier udvikler sig hurtigt, hvilket lægger stor vægt på agilitet, fleksibilitet, bæredygtighed og kosteffektivitet. ConnectedOps på AWS er en vigtig løsning fra Infosys Cobalt, der effektivt håndterer brancherelevante udfordringer. Den står på fire hovedpiller: digital produktekskvertering, digital industriel aktivhåndtering, digital arbejdsstyrke og digital bæredygtighed. Løsningen udnytter AWS IoT-tjenester og AWS Industrial Data Fabric.

Revolutionerende SAP-betalingsreconciliation med EPI-USE ERP PAY på AWS

EPI-USE ERP PAY giver end-to-end automatiseret reconciliation til SAP med en samlet oversigt over alle eksterne digitale betalingsværktøjer i organisationen. EPI-USE ERP Pay er designet og bygget af EPI-USE Payment Services for at adressere udfordringer for SAP-klienter uden behov for at ændre betalingsudbydere eller indføre ekstra software i kundens landskab. Desuden understøtter AWS SDK for SAP ABAP version 7.4 og derover.

Forstærkning af forretningsprocessautomatiseringer med UiPath og Amazon SageMaker

Organisationer vender sig mod intelligent automatiserings-teknologi for at forenkle deres forretningsprocesser og forbedre effektiviteten. UiPath Business Automation Platform og Amazon SageMaker kan integreres for at hjælpe virksomheder med at automatisere komplekse processer, forbedre beslutningstagningen og drive innovation ved hjælp af kraften af AI. Løsningen giver kunderne mulighed for at bringe maskinlæring fra SageMaker direkte ind i deres forretningsautomatisering.

Lær om modernisering på AWS med forskrevne veje i den nye partneruddannelsesserie

Kunderne fortsætter deres skyadoptionsrejse ved at modernisere og optimere workloads for at drage fordel af AWS-managed services. AWS har bygget nye træningskurser og læringsrejser udelukkende for AWS-partnere. Det digitale kursus “Brug af moderniseringsveje til modernisering på AWS” er tilgængeligt via AWS Skill Builder og giver et overblik over de seks moderniseringsveje og hvor de passer ind i migreringslandskabet.

Styring af supply chain-operationer med hastighed ved hjælp af IBM Consulting Supply Chain Ensemble på AWS

IBM Consulting og AWS har samarbejdet for at co-skabe et supply chain-rammeverk efter analyse og forbedring af 100+ brugssager, hvor fokus er på identifikation og håndtering af undtagelser. IBM Consulting Supply Chain Ensemble på AWS hjælper kunder med at overvinde almindelige udfordringer og levere effektivitet og optimering inden for deres supply chains. IBM er en AWS Premier Tier Services-partner, der hjælper kunder med at udnytte kraften af innovation og drive deres forretningstransformation.

Udlås innovation: Et nærmere kig på Deloittes generative AI-løsninger på AWS med Amazon Bedrock

Amazon og Deloitte har 40 års erfaring i AI-rummet, og fortsætter med at udvikle og bruge AI-teknologier til at ændre, hvordan virksomheder arbejder, vokser og trives. Amazon Bedrock er den nemmeste måde at opbygge og skalere med grundmodeller (FMs), og i dette indlæg deler vi, hvordan Deloitte kan hjælpe kunder med at drage fordel af AWS’ generative AI-tilbud.

Sådan hjalp DXC en kunde med at transformere dens monoliske applikation til microservices på AWS

Forældet teknologi kan forårsage talrige problemer, og det er ikke let at finde bæredygtige løsninger, der kan integreres med eller er økonomisk overkommelige for legacy-applikationer. Modernisering af legacy-systemer er den rigtige løsning til at engagere sig og tiltrække nye kunder. DXC Technology migrerer monoliske Java-applikationer fra on-premises til AWS og giver kunderne en automatiseret, cloud-baseret løsning.

Udnævnelse af vinderne af 2023 AWS Partner Award i Indien

Regional ceremoni for 2023 AWS Partner Awards India blev afholdt i Goa for at fejre partnere, der har opnået succesfulde kunderesultater ved at udnytte bredden og dybden af AWS. Følg med os og gratuler disse AWS-partnere for deres succes!

Malware-scanning for reguleringsvægtede workloads på AWS med cloud storage security

Mange af kravene til at opfylde og vedligeholde et sikkert miljø kan opfyldes ved hjælp af AWS FedRAMP-autoriserede regioner og tjenester. Antivirus til Amazon S3 af Cloud Storage Security kan bruges til automatisering af malware-scanning af applikationsworkflows eller dataingestion pipelines for at opnå datasikkerhed og overholdelse.

Accelerering af tid til compliance i HCLS gennem automatiseret FDA-formularbehandling med AI på AWS

Inden for sundheds- og livsvidenskabssfæren skal virksomheder overholde lovgivningsmæssige bestemmelser. Provectus hjalp PSC Biotech med at integrere AI-/ML- og automatisering i dokumentbehandlingspipeline, et afgørende skridt mod at levere den højeste standard for reguleringscompliance-tjenester.

State Farm øger effektiviteten og optimeringen ved at integrere Control-M med AWS Mainframe Modernization Service

State Farm er i spidsen for at modernisere sin mainframe-applikation ved at omfavne skyen og vedtage robuste workload-automatiseringstools. Denne moderniseringsrejse fremhæver den transformative kraft i cloud computing og intelligent workload-automatisering i dagens konkurrencedygtige forretningslandskab.

Automatisering af Know Your Customer-processen ved hjælp af Capgeminis AI-drevne løsning på AWS

Finansielle institutioner bruger “Know Your Customer”- (KYC) -metoden til at identificere og verificere en

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog

Designe med AI og CFD-simuleringer på AWS

Hurtig udforskning af nye designkoncepter inden for automotive og luftfart er muligt ved at kombinere generativ AI med konventionelle fysikbaseret CFD-simuleringer på AWS. I dette indlæg viser vi, hvordan denne proces fungerer, og hvordan KeyCore kan hjælpe.

Udforske designkoncepter

Med generativ AI er det muligt at skabe et designsprog, hvor et enkelt billede kan bruges til at udforske og visualisere mulige designkoncepter. Dette kan bruges inden for automotive- og luftfartsindustrien til hurtigt og let at skabe og iterere over nye ideer. Ved at kombinere generativ AI med fysikbaseret CFD-simuleringer på AWS, kan vi tage disse designkoncepter og validere dem, hvilket resulterer i mere præcise og pålidelige designs.

AI og CFD-simuleringer på AWS

AI og CFD-simuleringer kan bruges sammen til at skabe et kraftfuldt designsprog. AI kan skabe et stort antal potentielle designs, som derefter kan valideres ved hjælp af konventionelle fysikbaseret CFD-simuleringer. Dette giver mulighed for hurtig udforskning og validering af nye designkoncepter. Ved at køre simuleringerne på AWS, kan du hurtigt og let skalere den nødvendige computerkraft til behandling af simuleringerne.

KeyCore og AWS

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og administrerede tjenester på AWS. Med vores dybe forståelse af AWS kan vi give den nødvendige ekspertise til at oprette og køre AI- og CFD-simuleringer på AWS. Vi kan hjælpe vores kunder med planlægning, design og implementering af et sikkert og pålideligt AWS-platform, der er optimeret til at køre AI- og CFD-simuleringer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Operationer og Migrationsblog for AWS Cloud

Lås den automatiserede magt op med AWS CloudOps

Opsætning af AWS-applikationsmigrationsservice og elastic disaster recovery

AWS Application Migration Service (AWS MGN) er en automatiseret løfte-og-skift-service, der gør det lettere at flytte serveroverførsler til AWS i stor skala. Dette gør det nemmere for kunder at flytte fra deres nuværende infrastruktur til skyen. AWS Elastic Disaster Recovery (AWS DRS) hjælper med at øge robustheden for både on-premises og cloud-baseret applikationer ved at replikere data til AWS. For at bruge enten AWS MGN eller AWS DRS skal kunder gennemføre manuelle opsætningsopgave. KeyCore kan hjælpe med denne opsætningsproces og sikre, at kunderne er succesfulde i deres migrationsprojekter.

Overgang fra migration til modernisering i skyen

At flytte til skyen er det første skridt i at modernisere et IT-miljø. Når migrationen er færdig, kan virksomhederne drage fordel af et mere agilt, sikkert og moderne miljø. Nogle organisationer kan dog opleve en nedgang i momentum, som blev bygget op under migrationen, hvilket fører til et pause i processen. KeyCore kan hjælpe virksomheder med at overvinde disse udfordringer og låse potentialet i skyen med AWS Mainframe Modernization.

Strategiske overvejelser ved at flytte mainframe-planlægger til AWS

Mainframe-miljøer involverer ofte komplekse batch-procesopgaver. Når mainframe-applikationer flyttes til AWS med AWS Mainframe Modernization-tjenesten, skal der bruges lignende batchprocessingsevner. Denne blog forklarer tilgange og mønstre til at vælge og flytte en mainframe jobplanlægger til AWS. KeyCore kan assistere med denne proces og sikre en vellykket mainframe-migration.

Brug Lambda-backede brugerdefinerede ressourcer til at reducere overhead i et multi-konto-miljø

AWS CloudFormation forenkler processen med at provisionere AWS- og tredjepartsressourcer. Nogle arbejdsbyrder kræver dog, at der udføres brugerdefineret logik eller inputs ud over standardparameterværdier. Lambda-backede brugerdefinerede ressourcer er en ofte overset og nyttig CloudFormation-funktion. Med denne funktion kan virksomheder udnytte styrken af ​​automatisering til at reducere overhead i et multi-konto-miljø. KeyCores ekspert cloud-konsulenter kan hjælpe kunder med at bruge denne funktion til at optimere deres operationer.

Skaler arbejdsbyrdeoversigter med den nye skabelonfunktion i AWS Well-Architected Tool

AWS Well-Architected Tool giver mulighed for at definere og gennemgå arbejdsbyrder baseret på de nyeste AWS-arkitektoniske bedste praksisser. Dette hjælper kunder med at identificere styrkeområder og forbedringer i deres arbejdsbyrder. Med den nye skabelonfunktion kan virksomheder let skalere deres arbejdsbyrdeoversigter og modtage et forbedringsplan med detaljer om høje eller mellemrisikoproblemer. KeyCore kan give vejledning og ekspertise, der er nødvendig for at optimere arbejdsbyrder og få mest muligt ud af AWS Well-Architected Tool.

Migrer et WordPress-blog fra Azure til AWS med AWS Application Migration Service

Virksomheder leder hele tiden efter måder at optimere deres omkostninger og udnytte fordelene ved cloud computing. Derfor skal mange organisationer migrere deres virtuelle maskiner fra en skyudbyder til en anden. For eksempel at flytte fra Azure eller Google Cloud Platform (GCP) til AWS. AWS Application Migration Service forenkler processen med at migrere WordPress-blogs fra Azure til AWS. KeyCore kan give den ekspertise, der er nødvendig for at sikre, at migrationen er vellykket.

Optimer AWS Application Migration Service Replication-agent-deployment ved hjælp af MGN Connector

AWS Application Migration Service (AWS MGN) er den anbefalede tjeneste til migreringer til AWS. Det gør det lettere at migrere kildeservere fra forskellige platforme til AWS. I løbet af det sidste år har AWS introduceret flere nye funktioner til MGN, designet til at hjælpe kunder med deres migrationsprojekter. KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte disse funktioner, optimere deres AWS-migration og sikre et vellykket resultat.

Lær, hvordan man designer landingszonearkitekturer med nye AWS Control Tower-træninger

Design og opbygning af en landing zone er et afgørende trin i migrationsrejsen til AWS-skyen. En velstruktureret landing zone hjælper med at accelerere migrationen og forenkle styringen og governance af skyressourcer. For at hjælpe kunder med at opnå deres cloud governance-mål har AWS introduceret forskellige løsninger. KeyCore kan give den ekspertise, der er nødvendig for at hjælpe kunder med at designe og opbygge en sikker og agil landing zone-arkitektur.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS til industrier”

AWS til industrier

Direktørsamtaler: Generativ AI til ansvarlig innovation i farmaceutisk kommercialisering
EVERSANA er en førende leverandør af kommercielle tjenester til life sciences-industrien og udvikler generative kunstige intelligens (AI) programmer for at forbedre patientresultater og forretningsværdi. Scott Synder, Chief Digital Officer hos EVERSANA, talte for nylig med Ujjwal Ratan, Data Science and ML Leader for Healthcare and AWS, om implementeringen af AI i den farmaceutiske industri.
Ujjwal forklarede, at målet med generativ AI er at muliggøre ansvarlig innovation, og for at gøre dette er det vigtigste, at man anerkender, at data er følsomme og skal beskyttes. Det er her AWS er stærk; dens suite af sikkerheds- og compliance-tjenester er omfattende, robuste og lette at bruge. Derudover kan kunder ved hjælp af AWS-sikkerhedsfunktioner være sikre på, at deres data er sikre og overholder alle reguleringskrav.

AWS og Children’s Brain Tumor Network: Levering af multi-modal dataudveksling til forskning i børnehjernekræft
Children’s Brain Tumor Network (CBTN) leder kampen mod børnehjernekræft med et mål om at muliggøre personaliserede behandlinger skræddersyet til hver patients individuelle behov. De udnytter AWS til at drive en cloudbaseret platform, der gør det muligt at dele forskellige datasæt i realtid fra flere modaliteter, såsom MR-scanninger, CT-scanninger og genomiske data.

AWS blev valgt på grund af sin skalerbarhed og pålidelighed, hvilket giver mulighed for sikker opbevaring og behandling af store mængder data. AWS har også et brancheførende udvalg af tjenester, der tilbyder datakryptering, datastyring og overholdelse af forskellige love og regler. Det betyder, at CBTN kan forbedre nøjagtigheden og hastigheden i diagnosen samtidig med, at data sikres og overholder alle regler.

Brug af AWS generativ AI til at forbedre fejldetektion i produktion
Kvalitetskontrol af produkter og fejldetektion af overflader er afgørende for at reducere produktomkostninger og sikre kundetilfredshed. Mens menneskelig inspektion ikke kan skaleres, har computergenkendelsesmodeller brug for store mængder data til at opdage overfladearealfejl. For at imødekomme dette behov tilbyder AWS en suite af tjenester, der tilbyder skalerbarhed og pålidelighed og kan tilpasses enhver produktionsmiljø. Kunden kan udnytte AWS til at udvikle og implementere modeller, der er mere præcise og effektive, og samtidig sikre datasikkerhed og overholdelse af regler.

Esko muliggør øget hastighed-til-marked og kvalitet for life sciences-virksomheder
Life Sciences-virksomheder har brug for fleksible løsninger til at optimere deres processer og opfylde skiftende kundebehov. Esko hjælper med at imødekomme disse behov gennem R&D og partnerskaber med nøgle Life Sciences-kunder. Ved at udnytte AWS har Esko udviklet et sæt tjenester, der gør det muligt for life sciences-virksomheder at fremskynde produktlanceringer, reducere tidsforbruget til markedet og sikre produktkvalitet. Med AWS kan kunder drage fordel af skalerbarhed og pålidelighed samt robuste sikkerhedsfunktioner, der beskytter kundedata.

Finansielle tjenester Spotlight: Med Amazon DocumentDB
I denne udgave af månedlige blogserien Finansielle tjenester Industry (FSI) Services Spotlight gennemgår vi fem nøglebetragtninger for kunder, der bruger Amazon DocumentDB, herunder opfyldelse af compliance, databeskyttelse, isolation af beregningsmiljøer, revisioner med API’er og adgangskontrol/sikkerhed. Vi giver specifik vejledning, foreslåede referencearkitekturer og teknisk kode, teams kan tage i brug for at lette tjenestegodkendelse og hurtigt komme op og køre.

Hvordan Databricks on AWS hjælper med at optimere real-time bidding ved hjælp af maskinlæring
Real-time Bidding (RTB) står over for udfordringer som gennemsigtighed og risiko for adfraud. Databricks på AWS tilbyder en løsning med Databricks Real-time Bidding Accelerator, der bruger maskinlæring og prædiktive analyser til at optimere RTB-strategier. Kunden kan drage fordel af skalerbarhed og pålidelighed for AWS samt pakken af sikkerheds- og compliance-tjenester, der beskytter kundedata.

Hos KeyCore har vi stor erfaring med brug af AWS til industrier. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe dig med at udvikle og implementere den rette løsning til din organisation, mens du sikrer den højeste grad af sikkerhed og compliance. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Messaging & Targeting-blog:

Sådan implementeres multi-tenancy med Amazon Pinpoint og få værdi ud af din DMARC-politik

I dag er virksomheder komplekse enheder, der administrerer flere produktlinjer, kundesegmenter og endda geografiske placeringer. For Independent Software Vendors (ISV’er) i Business-to-Business (B2B)-branchen er det afgørende at tilbyde markedsføringsautomatiseringsløsninger til deres kunder. For at gøre dette skal de have en kundeengagementstrategi, der nemt kan tilpasses og skaleres til nye krav.

Brug af Amazon Pinpoint til multi-tenancy

Amazon Pinpoint er den perfekte løsning til at muliggøre multi-tenancy inden for en enkelt kundeengagementstrategi. Det giver ISV’er mulighed for at administrere flere kundesegmenter med en enkelt Amazon Pinpoint-projekt, hver med sin egen brugerliste, applikationer, kampagner og analyser. Desuden giver Amazon Pinpoint brugerdefinerede metrik og segmenteringsfunktioner, som giver ISV’er mulighed for at tilpasse deres kundeengagementstrategier til individuelle kundesegmenter.

Aktivering af e-mail-godkendelse med Amazon SES

For at forbedre sikkerheden og troværdigheden af ​​deres kunders e-mails kan ISV’er bruge Amazon Simple Email Service (Amazon SES). Amazon SES giver kraftfulde e-mail-godkendelsesfunktioner, der giver ISV’er mulighed for at etablere tillid til deres kunder og deres kunders kunder. Desuden giver Amazon SES ISV’er mulighed for at få maksimal værdi ud af deres Domain-baseret Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC)-politik.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managerede tjenester til Amazon Pinpoint og Amazon SES. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe ISV’er med at oprette og administrere deres kundeengagementstrategier på Amazon Pinpoint og give support til e-mail-godkendelse og DMARC-politikker på Amazon SES. For at lære mere om vores tjenester, besøg venligst vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer fra AWS, meddelelser og how-to-opslag

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelsesfunktioner

AWS-LC er nu FIPS 140-3-certificeret

AWS-kryptering har annonceret, at det amerikanske nationale institut for standarder og teknologi (NIST) har udstedt AWS-LC et valideringscertifikat som et Federal Information Processing Standards (FIPS) 140-3, niveau 1, kryptografisk modul. Denne vigtige milepæl gør det muligt for AWS-kunder, der kræver FIPS-valideret kryptering, at udnytte AWS-LC som et fuldt ejet AWS-implementering. AWS-LC er en vigtig del af AWS Cryptographys suite af kryptografiske løsninger og er designet til at hjælpe kunder med at opfylde deres kryptografiske behov på en sikker og omkostningseffektiv måde.

Brug AWS Secrets Manager til at gemme og administrere hemmeligheder i on-premise- eller multicloud-workloads

AWS Secrets Manager hjælper kunder med sikkert at gemme og administrere hemmeligheder, såsom databaseoplysninger, API-nøgler og andre hemmeligheder, gennem hele deres livscyklus. Kunden kan bruge Secrets Manager til at gemme og administrere hemmeligheder i applikationer, der er vært i skyen, såvel som i on-premise- eller multicloud-miljøer. Secrets Manager giver også kunder mulighed for automatisk at rotere hemmeligheder, så de ikke forbliver udsatte.

Aktivér Security Hub-partnerintegrationer på tværs af organisationen

AWS Security Hub tilbyder over 75 tredjepartspartnerproduktintegrationer, som kunderne kan bruge til at sende, modtage eller opdatere fund i Security Hub. Det anbefales, at kunden aktiverer deres tilsvarende Security Hub-tredjepartspartnerproduktintegrationer, når de bruger partners løsninger. Centralisering af sikkerheds- og overholdelsesdata i Security Hub fra alle kilder hjælper kunderne med bedre at evaluere deres sikkerhedspostur.

Valider IAM-politikker med Access Analyzer ved hjælp af AWS Config-regler

Kunder kan bruge AWS Identity and Access Management (IAM) Access Analyzer IAM-politikvalidering til at validere IAM-politikker mod IAM-politikkens grammatik og bedste praksis. Access Analyzers politikvalideringsfund giver handlingsanbefalinger, der hjælper kunderne med at skrive politikker, der er funktionelle og overholder AWS’ sikkerhedsbestemmelser.

Sådan bruger du AWS Certificate Manager til at håndhæve udstedelseskontroller

AWS Certificate Manager (ACM) giver kunder mulighed for at provisionere, administrere og implementere offentlige og private Transport Layer Security (TLS)-certifikater til brug med AWS-tjenester og interne tilsluttede ressourcer. Kunden har sandsynligvis mange brugere, applikationer eller konti, der anmoder om og bruger TLS-certifikater som en del af deres public key infrastructure (PKI). ACM Certificate Authorizations er en funktion, der giver kunderne mulighed for at administrere udstedelse af certifikater og giver yderligere kontrol over certifikatanmodninger.

Sikker ved design: AWS forstærker MFA krav i 2024

AWS styrker yderligere den standardiserede sikkerhedspostur for kundernes miljøer ved at kræve brug af multi-faktor-godkendelse (MFA) til de mest privilegerede brugere på deres konti, begyndende i 2024. MFA er én af de enkleste og mest effektive metoder til at forbedre sikkerhed og adgangskontrol for AWS-konti. KeyCore kan hjælpe kunderne med at forberede og aktivere MFA i deres organisationer samt uddanne brugere om bedste praksis omkring sikker brug af MFA.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog

AWS Startups er glade for at kunne annoncere lanceringen af et nyt globalt initiativ: AWS Startups Kvinders Demo Uge. Hvert år fra 6. november til 10. november afholdes begivenheden for at samle kvinderåndede iværksættere fra hele verden for at vise deres projekter frem og dele deres innovative ideer.

Kvinder i tech har mødt mange barrierer for succes, men der er nu voksende interesse i kvindeledede initiativer og en fornyet fokus på at skabe et mere lige og divers teknologilandskab. AWS Startups Kvinders Demo Uge er en unik mulighed for at fejre kvindelig lederskab og anerkende kvinders bedrifter inden for feltet.

I løbet af ugen vil AWS Startups Kvinders Demo Uge feature en bred vifte af aktiviteter, fra paneldiskussioner til netværksarrangementer og hackathons. Deltagere vil få mulighed for at møde og forbinde med andre kvindelige innovatører og iværksættere, og blive inspireret af deres præsentationer og ideer.

Enhver, der er interesseret i at deltage i AWS Startups Kvinders Demo Uge, kan tilmelde sig online. Begivenheden er gratis, og arrangørerne tilbyder rejselegater for at dække udgifterne til deltagelse. Alle deltagere skal udfylde en ansøgning og indsende den senest 21. oktober 2017 for at blive overvejet til begivenheden.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af diversitet og er forpligtede til at hjælpe vores klienter med at opbygge et inkluderende miljø. Vores hold af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at udnytte AWS Startups Kvinders Demo Uge. Fra opsætning af infrastrukturen til håndtering af begivenheden vil vores eksperter arbejde sammen med dig for at sikre, at du får det mest mulige ud af oplevelsen. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend web og mobil

Moderne værktøjer til din hjemmeside ved hjælp af AWS, Contentful & Next.js

I denne vejledning ser vi på opbygningen af et blogwebsted fra start til slut, der har en A-level Lighthouse performance-skala og lav vedligeholdelsesfriktion. For at gøre dette gemmer vi vores indhold ved hjælp af en Contentful-model, får adgang til indholdet fra en Next.js-app og distribuerer Next.js-appen på AWS.

Oprettelse af et API med Amazon Location Service

Geospatiale applikationer som interaktive kort og lokationsbaserede tjenester er blevet en essentiel del af vores daglige liv. Med øget efterspørgsel kræver udviklere kraftfulde og sikre værktøjer til at bygge pålidelige geospatiale løsninger. AWS er i spidsen for at give avancerede tjenester, og lanceringen af ​​Amazon Location Service (ALS) gør det muligt for udviklere nemt at oprette sikre og pålidelige APIs.

Distribution af et GraphQL-API med AWS Amplify

Den officielle AWS Cloud Development Kit (CDK) konstruktion for Amplifys GraphQL-API’ers evner er nyligt frigivet. Ved hjælp af konstruktionen kan udviklere oprette et realtid GraphQL-API drevet af datasider som Amazon DynamoDB-tabeller eller AWS Lambda-funktioner med én GraphQL-skema definition.

Brug af Amplify, Contentful & Next.js med AWS

Ved hjælp af ovennævnte værktøjer kan udviklere udnytte AWS til at opbygge sikre, pålidelige og ydeevne webapplikationer. Contentful tilbyder en brugervenlig tilgang til lagring og håndtering af indhold, Next.js er et kraftigt rammeværk til oprettelse af React-applikationer og Amplify & AWS kan bruges sammen til at oprette et GraphQL-API og datastak. Ved at bruge alle disse tjenester sammen kan udviklere oprette en A-level Lighthouse performance-skala og lav vedligeholdelsesfriktion hjemmeside.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

De ovennævnte værktøjer og tjenester kan være svære at administrere og konfigurere, og der er en potentiale for kostbare fejl. KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS, og vores professionelle og managed services kan give ekspertisen til at sikre, at dine webapplikationer er sikre, pålidelige og ydeevne. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det meste ud af dine webapplikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovere i den offentlige sektor

Innovation i den offentlige sektor

Den offentlige sektor har en række komplekse og krævende behov når det gælder sikkerhed, overholdelse af love og modernisering, og AWS er det perfekte platform for offentlige sektors innovatører til at opbygge sikre, økonomisk gavnlige, pålidelige og yderst performante applikationer.

Fortsat innovation i CJIS-overholdelse

Retssikkerheds- og offentlige sikkerhedsmyndighederne og deres løsningstilbydere har ved hjælp af AWS opbygget højt tilgængelige, robuste og sikre applikationer i et hurtigt tempo. AWS’s innovative funktioner og sikkerhedskontroller kan hjælpe kunderne med at overholde de seneste opdateringer af sikkerhedspolitikken hos Federal Bureau of Investigation (FBI) Criminal Justice Information Services (CJIS) og tilpasse sig CJIS-overholdelseskravene ikke kun i AWS GovCloud (US), men også i AWS (US) kommercielle regioner. Kunderne har tillid til at implementere CJIS-arbejdsbelastninger i enten AWS (US) Region, samtidig med at de har adgang til simple og kraftfulde cloud native-værktøjer til at administrere hele livscyklussen for følsomme data.

Omformulering af fremtiden for mobilitet på øer

Øer har særlige transportbehov og er ofte meget afhængige af eksterne transportforbindelser. Teknologier som digitale tvillinger, kunstig intelligens (AI), edge- og cloud computing samt åbne data kan hjælpe øer med at løse disse udfordringer. Endvidere kan offentlige sektorkunder udnytte AWS-tjenester til at modernisere deres applikationer og opbygge sikre, økonomisk gavnlige, pålidelige og yderst performante løsninger.

Opbygning af højt båndbredde-satellitdata-nedkoblingsarkitekturer med AWS Ground Station WideBand DigIF og Amphinicy Blink SDR

Cloudbaserede jordsektioner giver brugerne en række fordele, herunder muligheden for at transportere og levere Wideband Digital Intermediate Frequency (DigIF)-data med AWS Ground Station, samt opbygge et bevis-på-koncept ved hjælp af et softwaredefineret radio Blink oprettet af AWS-partner Amphinicy. Dette giver kunderne mulighed for hurtigt at flytte eksisterende arbejdsbelastninger til skyen, samtidig med at de kan administrere og styre et tværakontomiljø.

Kraften i samarbejde accelererer offentlig sektor-transformationen i Island

Digital Islands beslutning om at samarbejde med partnere for at få adgang til viden og kompetencer, gjorde det muligt for dem at digitalisere 20 tjenester på blot over tre år. Dette er et vidnesbyrd om samarbejdets kraft, og viser hvordan partnerskaber med AWS kan hjælpe den offentlige sektor med at transformere deres tjenester.

Landingszone-accelerator-forbindelse med VMware Cloud på AWS

Landingszone-accelerator-løsningen (LZA) på AWS installerer en skybase med bedste praksis og globale compliance-rammer. Kunden med højt reguleringsbelastede arbejdsbelastninger kan bruge LZA til bedre at administrere og styre deres tværkonto-miljø og integrere on-premises vSphere-miljøer for at flytte eksisterende arbejdsbelastninger til skyen.

Migrer og modernisér offentlige sektorapplikationer ved hjælp af containere og serverless

Containerisering og serverless kan hjælpe offentlige sektorkunder med at migrere og modernisere deres applikationer. AWS-tjenester som AWS Lambda, Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) og Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) kan bruges til at opbygge moderne applikationer til forskellige use cases, herunder de drevet af maskinlæring (ML) og genererende kunstig intelligens (AI).

Opbygning af intelligent infrastruktur: Brug af AWS-tjenester til digitale tvillinger

Digitale tvillinger er et vigtigt værktøj til opbygning af intelligent infrastruktur, og AWS-tjenester kan hjælpe med at oprette og vedligeholde dem. Dette blogindlæg giver et use case til digitale tvillinger og en open source digital tvilling sample front-end-applikation bygget med AWS Amplify, Amazon Cognito og AWS IoT Core, som kunderne kan udnytte som et udgangspunkt for at opbygge effektive, skalerbare og sikre digitale tvilling-løsninger.

Hos KeyCore har vores AWS-certificerede konsulenter erfaring med at udnytte AWS-tjenester til at hjælpe offentlige sektorkunder med at modernisere deres applikationer. Vores skyeksperter kan hjælpe dig med at udvikle sikre, økonomisk gavnlige, pålidelige og yderst performante løsninger bygget med de nyeste teknologier, fra containere og serverless til digitale tvillinger. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, fra strategi til implementering og ud over. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at innovation inden for den offentlige sektor.

Læs de fulde blogs fra AWS

Det Internet af Ting på AWS – Officiel Blog

Brug af NVIDIA Omniverse til Forberedelse af 3D-ressourcer til AWS IoT TwinMaker

Produktions- og arkitektur-, ingeniør-, konstruktions- og driftsindustrien har taget bygningsinformationmodelsoftware i brug til at generere præcise 3D-modeller til brug i digitale tvillinger. Disse 3D-modeller kan være alt fra fabriksgulve til byggepladser eller kontorbygninger.

Men eksport af 3D-modeller fra BIM-software kan være udfordrende, og de resulterende modeller er ofte ikke kompatible med de webbaserede 3D-applikationer, der er nødvendige for at implementere digitale tvillinger på AWS. NVIDIA Omniverse er en ny platform, der har ændret måden, 3D-ressourcer kan forberedes til AWS IoT TwinMaker.

Hvad er NVIDIA Omniverse?

NVIDIA Omniverse er et komplet 3D-ingeniørplatform, der gør det muligt at forberede 3D-ressourcer, samarbejde i realtid og udvikle online med flere brugere. Det har kraftfulde værktøjer til at importere 3D-modeller fra BIM-software, og det kan hurtigt konvertere dem til et format, der er kompatibelt med AWS IoT TwinMaker.

Det hjælper også brugerne med at oprette 3D-ressourcer med robuste fysiske simulationer gennem NVIDIA PhysX og GPU-accelereret rendering med NVIDIA RTX. Dette giver ingeniører mulighed for hurtigt og præcist at teste, optimere og validere 3D-ressourcer, før de implementeres på AWS.

Hvilke fordele giver NVIDIA Omniverse?

Brug af NVIDIA Omniverse sammen med AWS IoT TwinMaker giver brugerne mulighed for at drage fordel af en højere grad af automation. Det reducerer den tid det tager at implementere en digital tvilling, og det faciliterer en mere effektiv arbejdsproces.

NVIDIA Omniverse giver også brugerne en rig samling af eksisterende ressourcer og værktøjer, som kan bruges til hurtigt at oprette 3D-modeller. Dette hjælper brugere med at spare tid og penge, mens de optimerer kvaliteten af ​​deres digitale tvillinger.

Endelig forenkler NVIDIA Omniverse samarbejde ved at give flere brugere mulighed for at arbejde på den samme 3D-model samtidig. Dette hjælper teams med at opbygge og implementere digitale tvillinger hurtigt, og holde trit med kundernes behov.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​effektiv implementering af digitale tvillinger. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managede tjenester relateret til NVIDIA Omniverse og AWS IoT TwinMaker. Vores højt kvalificerede ingeniører kan hjælpe dig hurtigt med at oprette og implementere 3D-ressourcer til dine digitale tvillinger.

Vores team kan også hjælpe dig med at optimere og validere dine 3D-modeller med fysiske simuleringer, og give teknisk support og rådgivning, når du integrerer NVIDIA-teknologi i dit arbejdsflow.

Med KeyCore kan du være sikker på, at dine digitale tvillinger er skabt med de højeste kvalitetsstandarder. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge og implementere bedre digitale tvillinger med NVIDIA Omniverse og AWS IoT TwinMaker.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source-blog

Hvordan SIXT og AWS samarbejder ved hjælp af Crossplane på EKS og åbne kildedatabaser

SIXT og Crossplane på EKS

SIXT er en førende global mobilitetsudbyder, der tjener kunder i over 100 lande. For at opfylde behovene hos sine kunder, er virksomheden forpligtet til at skabe en spændende kundeoplevelse ved hurtigt at levere premiumservice og produkter. For at gøre det muligt, moderniserede de deres applikationer som mikrotjenester.

For at sikre, at deres applikationer kører problemfrit, bruger de Crossplane på Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS), en åben kildekontrolplan. Crossplane giver dem mulighed for let at provisionere, konfigurere og administrere skybaserede tjenester. Samtidig kan SIXT forene og standardisere deres infrastruktur og drift på tværs af flere cloud-udbydere, hvilket reducerer driftssværhedsgraden og omkostningerne.

Bag kulisserne på AWS’ bidrag til åbne kildedatabaser

Ingeniører fra Amazon Web Services (AWS) er betydelige bidragsydere til de åbne kildedatabaser, som deres styrede tjenester bygger på og bruges af kunder. Aurora PostgreSQL og MySQL-kompatible udgaver, såvel som Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for PostgreSQL, MySQL og MariaDB, er AWS-tjenester, der er bygget på eller kompatible med åbne kildedatabaser.

AWS-ingeniører har allerede bidraget til disse åbne kildedatabaser med ydelsesforbedringer, fejlrettelser og funktioner. Ved at fortsætte med at bygge på åbne kildedatabaser, kan AWS tilbyde deres kunder de seneste fremskridt og anvendte bedste praksisser.

Cloud Native Operational Excellence (CNOE)

AWS, SIXT og andre virksomheder er kommet sammen i et forsøg på at dele de bedste værktøjer og interne udviklerplatform (IDP) praksisser. Dette fælles projekt, Cloud Native Operational Excellence (CNOE), er målrettet forbedring af IDP-udviklingsprocessen. CNOE-medlemmer vil bidrage med værktøjer, plugins og referenceimplementeringer, der hjælper teams med at opbygge deres interne udviklerplatforme.

AWS’ bidrag til åbne kildedatabaser og CNOE repræsenterer virksomhedens dedikation til at give kunderne de bedste værktøjer og praksisser til at udvikle og vedligeholde deres applikationer. Med hjælp fra AWS og SIXT kan udviklere nu have en glattere og hurtigere oplevelse, når de bygger deres applikationer og IDP’er. Hos KeyCore er vi forpligtet til at hjælpe virksomheder med at holde sig ajour med de nyeste skybaserede teknologier. Vores team af erfarne AWS-ingeniører kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit skybaserede projekt. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top