Som en del af AWS’ Partner Network (APN) er KeyCore nu også blevet udpeget som partner til udrulningen af AWS’ Jumpstart-program i Skandinavien. Et program, der sikrer starts-up det optimale digitale fundament med vækstoptimeret og skalérbar cloud.

AWS fortsætter med at øge sit engagement i Skandinavien. Blandt andet gennem udrulning af en række nye programmer, branchenetværk og services. Et af de mest ambitiøse nye initiativer, der nu bliver lanceret i Skandinavien, er Jumpstart-programmet, der indgår som en del af AWS’ særlige Startup-initiativ.

Godt fra start

Jumpstart-programmet er skræddersyet til startups, der er i de indledende faser i etableringen af deres cloud eller ønsker at migrere til AWS. Formålet er at sikre, at de får en vækstoptimeret og skalérbar infrastruktur med en nøje sammensat portefølje af strategisk håndplukkede AWS-services inden for Analytics, AI, ML, IoT, containers og non-relational databaser. En serviceportefølje, der vil give dem den perfekte digitale løsning til at understøtte og udvikle deres forretning.

Netop etableringen af en solid, skalérbar og forretningsunderstøttende infrastruktur er en af de store initiale barrierer for startups, der ikke nødvendigvis har de nødvendige finansielle ressourcer. Derfor indgår en 50% funding fra AWS af de samlede omkostninger op til $35,000.

Udrulning via AWS’ Partner Network

Startups, der bliver godkendt til at deltage i Jumpstart-programmet, bliver matchet med udvalgte lokale AWS-partnere, der er del af APN, og som har gennemgået en nøje orkestreret godkendelsesproces.

De strenge krav i forbindelse med udvælgelsen af AWS-partnere er for at tilsikre, at de er i stand til at levere på alle programmets bestanddele, der både indbefatter strategisk rådgivning, hands-on assistance og instruktion af de internt ansvarlige i AWS’ ressourcer og services internt.

KeyCore godkendt

Det er gennem denne proces, at KeyCore i forlængelse af vores akkreditering som Advanced Partner er blevet udvalgt som partner til AWS’ realiseringen af Jumpstart i Skandinavien. En udvælgelse som betyder, at vi vil få lejlighed til at benytte vores kompetencer og erfaringer hentet fra nogle af de største danske og internationale entreprises til at styrke og understøtte det store og spændende vækstlag, der har stort potentiale.

Hvis bare de kommer godt fra start med det optimale digitale fundament.

OnRobot

Og det er heldigvis allerede kommet godt fra start. Den spændende og hastigt ekspanderende virksomhed OnRobot med hovedkvarter i robot-klyngen på Fyn producerer både komponenter og software til industrielle robotter. Et marked, hvor Danmark efterhånden har etableret sig som verdensledende med et af de mest innovative startup-miljøer.

Som del af Jumpstart blev KeyCore matchet med virksomheden med et SoW på etablering af et AWS Control Tower.

Lignende og større projekter ligger i pipelinen, og vi ser frem til at bidrage til, at endnu flere startups bliver sendt godt i AWS-skyen med en skalérbar infrastruktur.

Scroll to Top