Som den første danskbaserede AWS-partner har KeyCore kvalificeret sig til at få akkrediteringen AWS Migration Competency.

KeyCores AWS eksperter er blandt de højst certificerede i Skandinavien. Kompetenceprofilerne er bredt favnende, men et løbende fokus har fra begyndelsen været at sikre en målrettet specialisering inden for en række væsentlige områder. Et særligt prioriteret område har været cloudmigrering og gennem en række større, velorkestrerede migreringsprojekter, er KeyCore blevet auditeret og er officielt blevet certificeret med AWS Migration Competency.

Valideringsproces  

Akkrediteringen AWS Migration Competency forudsætter validering gennem en langvarig, omfattende auditing, hvor audits bliver gennemført af hhv. AWS’ interne team og en ekstern audit-partner. Disse audits bliver gennemført via nøje granskning af konkrete gennemførte migrationsprojekter hos udvalgte kunder. Dette inkluderer vurdering og validering inden for hovedkategorierne Migration Methodology, Operational Excellence, Security, Reliability, Performance Efficiency og Cost Optimization. 

På alle disse områder, via dokumenterede resultater hos de udvalgte kunder, er KeyCore blevet godkendt og anerkendt som en partner, der lever op til AWS’ høje kvalitetskrav.

Partner Tue Lystrup udtaler:

”KeyCores AWS Migration Competency-akkreditering er en meget velkommen bekræftelse af, at vores strategi om løbende at arbejde for at skærpe og målrettet vores stærke AWS-faglige profil. Vi er en af de førende AWS-partnere i Skandinavien og vi er også en af de AWS-partnere, som har fleste lokale AWS-kompetencer, hvilket gør os i stand til at understøtte vores danske og nordiske kunder i deres migrering. Vores eksperter understøtter migreringsprocessen on-site for at sikre, at de satte mål med migrering nås, og hele organisationen er aligned. 

Det forudsætter, at vi hele tiden holder os skarpe og har de rette kompetencer, og derfor er vores eksperter på en konstant, struktureret og ambitiøs læringskurve, hvor bredden og ikke mindst dybden af deres kompetencer på AWS bliver forstærket. Men vi tror også på, at man skal fokusere som AWS-partner – det det er ikke muligt at være ekspert på alle AWS-services – og hér valgte vi, at migrering skulle være et prioriteret område. Det, har vi nu fået en officiel validering fra AWS på, var den rigtige vej at gå”.

For yderligere information om KeyCores services inden for cloudmigrering kontakt:
Partner Tue Lystrup
contact@keycore.dk
+45 70555404

Scroll to Top