Langt de fleste større danske virksomheder, samt en række virksomheder i mellemsegmentet, anvender en ERP-løsning fra SAP til at styre virksomhedens processer. For at kunne sikre optimal rådgivning og implementering af SAP-services, har KeyCore derfor indgået et samarbejde med INVIXO Consulting Group, der er et af landets førende konsulenthuse med speciale i SAP.

Partner i KeyCore, Tue Lystrup, udtaler om det kommende samarbejde:

”I forbindelse med migrering, orkestrering og optimering af vores kunders cloudløsninger er det næsten uundgåeligt, at der også vil være et behov for at arbejde med deres ERP. INVIXO Consulting Group er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og implementering af SAP, der tilbyder en omfattende ERP-portefølje, og derfor vil vi med et partnerskab kunne sikre, at vores kunder både får en 360-graders service med fuld understøttelse af hele deres forretning, og at den bliver leveret af ledende eksperter på deres felt”.

Senior partner og CTO i INVIXO Consulting Group, Peter Kreiner-Sasady, understreger også behovet for at kunne tilbyde en specialiseret service, der adresserer det fulde business scope:

”Realiteten i dag er, at implementering og fuldt udbytte af SAP afhænger af cloudleverandøren. Inden vi overhovedet begynder at rådgive og hjælpe vores kunder med at integrere de relevante SAP-services, fokuserer vi derfor på, om de har det rette fundament gennem valg af cloudplatform. Og når det kommer til SAP, er AWS uden sammenligning den optimale løsning. Derfor har det for os været oplagt at indlede et samarbejde med KeyCore, der som en af de få i Skandinavien alene arbejder med AWS. De er en af de ledende AWS-partnere i Danmark og råder over de stærkeste kompetencer”.

Han bliver suppleret af Tue Lystrup:
”Det er indlysende, at det for os har være udslagsgivende, at INVIXO Consulting Group prioriterer valg af den rette cloudleverandør, når de rådgiver deres kunder. Den fælles forståelse af, at det er fundamentet for al yderligerligere udvikling og optimering, giver os et stærkt udgangspunkt til at kunne få vores kunder i mål med fuldt udbytte af deres løsning”.

For mere information om samarbejdet kontakt:

Senior partner og CTO Peter Kreiner-Sasady, INVIXO Consulting Group:
peter.kreiner@invixo.com

Partner og sales director Tue Lystrup, KeyCore:
tl@keycore.dk

Scroll to Top