Velkommen til KeyCore Managed Services – din one-stop-løsning til at køre workloads af enhver størrelse på AWS. Vi er stolte af at præsentere et unikt administreret servicetilbud drevet af Partner-LED AWS Managed Services (AMS) og vores stærke applikations- og AWS-kompetencer.

Hvis du er systemejer eller it-chef, ved du, at administration og vedligeholdelse af en cloud-infrastruktur kan være en kompleks og tidskrævende opgave. Det er her, administrerede tjenester kommer ind i billedet. Administrerede tjenester er en omkostningseffektiv måde at outsource administration og vedligeholdelse af din cloud-infrastruktur til et team af specialister, hvilket frigør din tid og dine ressourcer til at fokusere på din kerneforretning.

KeyCore Managed Services tager dette et skridt videre ved at tilbyde en lokal servicedesk med applikations- og certificerede AWS-specialister. Det betyder, at du har adgang til erfarne fagfolk, som er fortrolige med din virksomhed og kan yde rettidig og præcis support, når du har brug for det.

En af de mange fordele ved KeyCore Managed Services er muligheden til at skalere med dine arbejdsbelastninger. Du betaler kun for de ressourcer, du bruger, og du kan nemt skalere op eller ned, efterhånden som dine behov ændrer sig. Dette sikrer, at du har de ressourcer, du har brug for til at støtte din virksomhed, uden at betale for meget for unødvendige ressourcer.

Udover at skalere med dine arbejdsbelastninger tilbyder AMS også den bedste automatisering og overvågning i klassen. Vores team af eksperter bruger avancerede værktøjer og teknikker til at overvåge din infrastruktur 24/7, hvilket sikrer, at eventuelle problemer opdages og løses hurtigt og effektivt. Dette er med til at minimere nedetiden og sikre, at din virksomhed forbliver oppe og køre problemfrit.

Men det er ikke alt. KeyCore Managed Services tilbyder også en bred vifte af yderligere fordele, herunder:

  • Lavt engagement: Vores administrerede tjenester er designet til at være fleksible og tilpasningsdygtige uden langsigtede kontrakter eller forpligtelser.
  • Ekspertvejledning: Vores team af certificerede AWS-specialister kan hjælpe dig med at optimere din infrastruktur og få mest muligt ud af din cloud-investering.
  • Sikkerhed og compliance: Vi tager sikkerhed og compliance alvorligt og arbejder på at sikre, at din infrastruktur er beskyttet mod trusler og opfylder alle relevante industristandarder.

Overordnet set tilbyder KeyCore Managed Services en omfattende, omkostningseffektiv løsning til styring og vedligeholdelse af din cloud-infrastruktur på AWS. Med vores lokale tilstedeværelsesservice, erfarne fagfolk og avancerede automatiserings- og overvågningsværktøjer har vi alt, hvad du behøver for at holde din virksomhed kørende. Så hvis du er klar til at tage det næste skridt i din cloud-rejse, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om vores administrerede tjenester, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få succes.

Læs mere om KeyCore Managed Services her

Scroll to Top