I dagens digitale verden er dataanalyse et afgørende værktøj for at træffe informerede beslutninger og forstå kunderne bedre og PowerBI er et af de mest populære værktøjer til datavisualisering og -analyse, og det kan nu bruges på AWS for at få endnu mere ud af dine data.

Som Danmarks førende AWS partner er KeyCore klar til at hjælpe jer med at bruge PowerBI på AWS. Med PowerBI på AWS kan virksomheder nemt og sikkert få adgang til deres data, uanset hvor de er gemt, og visualisere den på en overskuelig og informativ måde.

PowerBI på AWS giver virksomheder mulighed for at oprette forbindelse til deres data, der er gemt i AWS-tjenester som Amazon RDS, Amazon Redshift og Amazon S3, og derefter bruge PowerBI’s avancerede værktøjer til at analysere og visualisere dataene. Dette giver virksomhederne mulighed for at drage fordel af AWS’ skalerbare infrastruktur og sikkerhed, samtidig med at de kan bruge PowerBI’s brugervenlige interface til at få mere ud af deres data.

En af de store fordele ved at bruge PowerBI på AWS er, at det giver virksomhederne mulighed for at få adgang til deres data fra enhver enhed, hvilket gør det nemmere at dele analyser og rapporter med andre i organisationen. Det giver også mulighed for at samarbejde om dataanalyse på tværs af afdelinger og geografiske placeringer.

KeyCore tilbyder også managed services, hvor de kan hjælpe virksomheder med at implementere og administrere deres PowerBI løsning på AWS. Dette giver virksomhederne mulighed for at fokusere på deres kerneforretning, mens KeyCore sørger for, at PowerBI-løsningen kører optimalt og er i overensstemmelse med lovkrav om databeskyttelse og sikkerhed.

I en verden hvor dataanalyse og datavisualisering er afgørende for at træffe informerede beslutninger, er brugen af PowerBI på AWS et kraftfuldt værktøj til at få mest muligt ud af din data. KeyCore er klar til at hjælpe din virksomhed med at implementere og administrere en PowerBI-løsning på AWS, så du kan fokusere på at drage fordel af dine data.

Læs mere om PowerBI og AWS hos AWS

Læs mere om PowerBI hos Microsoft

Scroll to Top