Velkommen til vores nye blog, her på keycore.dk

Vi brænder for AWS, og derfor har vi altid noget spændende at fortælle om emnet. I denne blog vil du kunne læse om alle de muligheder AWS giver dig, nyeste teknologier, nyheder og eksempler på de løsninger vi hver dag strikker sammen til vores kunder – så de kan gøre det de er bedst til – nemlig at koncentrere sig om deres kunder.

Formålet med de kommende blogindlæg er altså både at fortælle om hvad vi kan, men også give dig et indblik i den verden vi arbejder i – hvad der interesserer os og hvorfor, indblik i nyeste trends og beretninger om, hvad der sker, der hvor vi er – f.eks. vil der komme et blogindlæg om den AWS konference vi var til i Las Vegas, i december 2017. Vi vil altså gøre vores bedste for at inspirere dig som læser, men også formidle alt det vi oplever i den spændende – og hurtigt udviklende – AWS-verden.

Det nyeste vi har udviklet her i Keycore, er det vi kalder AWS Center of Excellence as a Service – det er her, vi på baggrund af krav fra nuværende kunder, har sammensat fire forskellige basis abonnementer som sikrer, at dine systemer kører som de skal – så står KeyCore for bl.a. AWS-overvågning, e-mail support, genstart ved fejl, periodiseret kapacitetstilpasning, applikationsovervågning og meget mere. Vi ved også, at mange virksomheder har brug for skræddersyede løsninger, så tag endelig fat i os for en uforpligtende snak.

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi. Over jul og nytår har vi haft travlt med at flytte til nye lokaler – nu bor vi på toppen af Codan bygningen på Gammel Kongevej 60 på øverste etage – og som man måske kan forstå ved at kigge på nedenstående billede, så er vi rigtig glade for vores nye lokation. Her er vi altid klar til en kop kaffe og en snak om den rette AWS-løsning for din virksomhed.

 

Vi glæder os til at levere næste blogindlæg, så du også kan blive klogere på, hvad der sker inden for AWS – og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

 

 

Scroll to Top