Værktøjskasse

Vores IT værktøjskasse er fyldt med de værktøjer og teknologier, der gør os i stand til at levere hurtige og effektive løsninger til vores kunder.

badge-aws-partner
Toolbox

For det første har vi en masse erfaring med at arbejde med AWS (Amazon Web Services), verdens førende cloud platform. Vi har dygtige teknikere, der har mange års erfaring med at udvikle og implementere applikationer og infrastruktur på AWS. Dette gør det muligt for os at levere stabile og skalerbare løsninger, der passer perfekt til vores kunders behov.

Derudover har vi også en masse best-practice fra AWS, som vi har opbygget gennem årene. Dette gør det muligt for os at levere løsninger, der lever op til de højeste standarder inden for både sikkerhed og ydeevne.

Endelig har vi også en række interne komponenter, der gør det muligt for os at bygge special løsninger til kunderne hurtigt og effektivt. Dette giver os mulighed for at tilpasse løsningerne til vores kunders specifikke behov, uanset om det drejer sig om at integrere med eksisterende systemer eller at implementere helt nye løsninger.

Alt i alt er vores IT værktøjskasse en stærk kombination af erfaring, best-practice og specialudviklede komponenter, der gør det muligt for os at levere løsninger, der passer perfekt til vores kunders behov.

CloudFormation og CDK (Cloud Development Kit) er to værktøjer, der gør det muligt for virksomheder at oprette og vedligeholde deres cloud-baserede IT-infrastruktur som kode. Dette betyder, at infrastrukturen kan defineres og styres ved hjælp af tekstfiler i stedet for manuelt at skulle konfigurere og administrere enkeltkomponenter i en cloud-platform.

Der er mange fordele ved at bruge CloudFormation og CDK til at lave infrastruktur som kode. For det første gør det det muligt for virksomheder at automatisere oprettelsen og konfigurationen af deres cloud-infrastruktur. Dette kan spare tid og ressourcer, og gøre det nemmere at styre infrastrukturen på en sikker og konsistent måde.

Derudover kan CloudFormation og CDK også bidrage til at øge genbrug af kode og infrastruktur. Virksomheder kan oprette skabeloner og biblioteker af kode, der kan genbruges på tværs af forskellige projekter og løsninger. Dette gør det muligt at standardisere og modulærisere infrastrukturen, så den nemmere kan vedligeholdes og udvikles videre.

Alt i alt kan CloudFormation og CDK bidrage til at øge effektiviteten og fleksibiliteten af cloud-infrastrukturen, og gøre det nemmere for virksomheder at genbruge og udvikle deres IT-løsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan accelere udvikling hos jer.

News & insights

Brug AWS Clean Rooms til en sikker deling af sensetivt data

AWS Clean Rooms er et kraftfuldt værktøj til organisationer, der ønsker at samarbejde og analysere fælles datamængder uden at afsløre underliggende data. En af de vigtigste funktioner i AWS Clean…

PowerBI og AWS – et match made in the clouds

I dagens digitale verden er dataanalyse et afgørende værktøj for at træffe informerede beslutninger og forstå kunderne bedre og PowerBI er et af de mest populære værktøjer til datavisualisering og…

“Hold your own key” som en Service

Dette ”hold-your-own-key” princip giver AWS kunder mulighed for at være i endnu større kontrol med deres data, og hjælper dem med at overholde lovkrav som f.eks. GDPR. Som Danmarks førende…

Scroll to Top