badge-aws-partner

Lad os hjælpe med at differentiere jer

Som kunde vil du opleve, at den rådgivning og de løsningsforslag, du får, bygger på erfaring, vi har hentet ved at arbejde:

 • På tværs af brancher, hvor vi har arbejdet med deres benchmarks og best practises
 • Vertikalt igennem værdikæderne, fra produktion over distribution til retail

Cloud er fremtiden for alle

Det er sjældent, at man inden for IT kan tale med sikkerhed om noget. Men når det gælder Cloud contra rene inhouse løsninger, er der ingen tvivl. For de fleste virksomheder handler den digitale transformation i høj grad om at gøre hele eller dele af forrentningen Cloud-båret. Og til det er AWS verdens førende platform. Det er en af grundene til, at vi har valgt at specialisere os i AWS.

Hvis I vil differentiere jer …

Vi ser i disse år, hvordan såvel den digitale transformation som nye teknologier som AI og IoT er med til at forstærke virksomheders differentiering. Det være sig igennem:

 • Produktudvikling
 • Produktion
 • Distribution
 • Økonomi
 • Kommunikation
 • HR og rekruttering
 • Business Intelligence
 • Marketing
 • Automatisering

Der er uendelig mange måder at differentiere sig på over for alle en virksomheds interessenter; kunder, partnere, medarbejdere og investorer. Og netop her er erfaring vigtig. Man kan jo ikke differentiere sig ved at gøre det samme som før – bare Cloud-baseret. Vælger du KeyCore, går vi ind i dine projekter med en ambition om at bruge vores erfaring til både at løse opgaverne og at gøre det på en måde, som skaber værdi og gerne differentierer din virksomhed.

Erfaring

Et udvalg af brancher, KeyCore har løst opgaver i

Pharma

Vi har bred erfaring i life-sciences og har hjulpet vores kunder med alt fra infrastruktur i tidlige stadier af forskning, entrerprise datalakes, GxP validerede software udviklings projekter, IoT på fabrikker, DevOps dicipliner til AI brug i Pharmacovigilance.

Læs mere her

Finans

Vi har erfaring fra de fleste dele af finansverdnen, både eID, payments og hvordan man udnytter AWS til at opnå PCI compliance med højere og sikkerhed og lavere omkostning end hvad der hidtil har været muligt.

Læs mere her

Medier

Vi har hjulpet vores kunder med mange forskellige ting i mediebranchen, fra introduktionen af avanceret AI til håndtering af arkiver, til strømlinede DevOps processer over mere klassiske AWS dicipliner som håndtering af omkostninger, oppetid og skalérbarhed.

Læs mere her

Retail

Vores konsulenter har deltaget på nogle af skandinaviens største cloud migreringsprojekter inden for retail og vi forstår både behovet for at udnytte cloud for at forblive konkurrence dygtig og for at lave integrationer med kunder og partnere der selv befinder sig på en foranderlig platform.

Læs mere her

Cases

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked   Den finske multicloud-virksomhed, Cloud2, opkøber det danske AWS-specialiserede konsulenthus, KeyCore med det formål at…

Fordele ved brug af SSO for SAML federation i AWS Cognito

Mulighed for anvendelse af Single Sign-on med SAML i AWS Cognito give udviklere signifikante fordele   Tilføjelsen af signering, kryptering og identitetsudbyder-initieret Single Sign-On (SSO) for SAML-føderation til AWS Cognito…

Scroll to Top