Lad os hjælpe jer med at være både agile og i kontrol

Et af de væsentligste konkurrenceparametre i moderne finansiel virksomhed er at udvikle digitale produkter og services, der kan skabe ny forretning og tilfredsstiller de stadigt større krav fra såvel private som professionelle kunder samtidig med at regulatoriske krav overholdes.

Dette er muligt ved anvendelse af agile udviklingsmiljøer som understøtter en hurtig time-to-market end det traditionelt set er sket i den finansielle sektor.

KeyCore sikre med udgangspunkt i AWS services , at udviklingstiden for nye digitale services bliver forkortet signifikant via oprettelse af sikre udviklingsmiljøer i AWS-infrastruktur med multikonti og individuelle landing zones. og det sikres at anvendelse af de mange AWS services sker under fuld kontrol og compliance. Et velgennemtænkt set-up for landing zones hjælper med at reducere omkostninger, når der skal opsættes nye driftsmilijøer.

Ud over presset for at levere nye løsninger til kunderne øges det regulatorisk pres, og manglende compliance har både retslige konsekvenser og alvorlige implikationer på image-kontoen.

Ved at benytte AWS Compliance Program og adgangen til AWS’ fulde katalog af templates til at overholde verdens forskellige compliance-regimer kan KeyCores assistere finansielle aktører med design af cloud-infrastruktur. Blandet andet med tilpassede templates, der definerer politikker for acces, logging og warnings samt minutiøs dokumentation af interaktioner og transaktioner.

badge-aws-partner
Vores tilgang

Lad os hjælpe med PCI DSS og alle de andre krav, som I bliver mødt af

Vi er specialister i cloud sikkerhed

Vores status som den førende AWS partner i Danmark forpligter. Men heldigvis er vi alle certificerede AWS Specialister. De fleste af os kommer fra en baggrund i den finansielle sektor, og vi arbejder med sikkerhed på tværs af mange sektorer der har compliance krav som ligner det der findes i den finansielle sektor.

Design for oppetid

For mange finansielle virksomheder er tilgængelighed og stabilitet en kritisk parameter - kunder og markeder kan være afhængige af systemtilgængelighed så det er kritisk i den finansielle sektor. Lad os vise jer hvordan AWS kan hjælpe jer til så mange ni-tallers oppetid, som jeres forretning kræver.

Data sikkerhed i Cloud leveret med omtanke

Vi har prøver det før. Så vi ved præcis, hvordan vi kan hjælpe jer med at sikre jeres data både i transit og at rest.

HSM'er, stærk kryptering og beviselig sikkerhed

Til de allermest kritiske systemer er der brug for særlige løsninger. Vi ved, hvordan Hardware Security Modules kan bygges ind i jeres Cloud løsninger, hvordan de kan integreres i en CI/CD model og meget mere.

Cases

Opsummering af AWS blogs for uge #28 i 2024

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 28 i 2024

Opsummering af AWS blogs for uge #27 i 2024

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 27 i 2024

Scroll to Top