Den digitale føretrøje forpligter - lad os hjælpe

Services med borgeren i centrum og digitalisering af offentlige kerneopgaver bliver stadig mere efterspurgt. Det har skærpet konkurrencen om at udvikle de mest innovative løsninger under skarp iagttagelse af offentlig regulering for håndtering af sikkerhed, tilgængelighed og gennemsigtighed.

Det er et kerneområde for KeyCore. Vi har mange års erfaring i udvikling og i at rådgive offentlige aktører og virksomheder, der leverer de services, som skal fastholde Danmark som en af verdens mest digitaliserede nationer, med det offentlige som vækstlokomotiv.

AWS har en bred vifte af løsninger, som KeyCores specialiserede eksperter benytter til udvikling af løsninger, der imødekommer de strenge krav til offentlige institutioner og samtidig leverer service i konkurrencekritisk topklasse.

logo-aws-partner
Vi forstår udfordringer med både udbud og data-residency

Uanset hvor om I har brug for sparring inden et projekt, hjælp til implementering eller brug for drift af cloud løsninger er vi klar til at sikre sikker og effektive services for jeres brugere

Vi er tilgængelige på SKI

Vores ydelser er tilgængelige på flere forskellige SKI aftaler. Kontakt os for en dialog om hvordan vi nemmest kan hjælpe jer.

GDPR, Schrems II, NIS2 og mere

Vores lange erfaring med at bygge sikre systemer på tværs af brancher og vores brede viden om mulighederne i AWS sætter os unikt i stand til at designe løsninger der lever op til de aller skrappeste krav om sikring af persondata.

Styr på omkostningerne

Vi ved præcis hvordan I kan kombinere behov for elastisk kapacitet og faste budgetrammer på den mest optimale måde.

Migrering til AWS kan forlænge levetiden og nedsætte omkostninger for mange ældre systemer

Der er mange måder at migrere til AWS på og vi er specialister i de fleste - lad os sammen med jer tage en snak om hvordan jeres behov bedst opfyldes med cloud.

Cases

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked   Den finske multicloud-virksomhed, Cloud2, opkøber det danske AWS-specialiserede konsulenthus, KeyCore med det formål at…

Fordele ved brug af SSO for SAML federation i AWS Cognito

Mulighed for anvendelse af Single Sign-on med SAML i AWS Cognito give udviklere signifikante fordele   Tilføjelsen af signering, kryptering og identitetsudbyder-initieret Single Sign-On (SSO) for SAML-føderation til AWS Cognito…

Scroll to Top