Retail

Som detailvirksomhed ved I alt om, hvor hurtigt forbrugerne stiller nye krav om elegante købsoplevelser og integrerede kunderejser. Gennem alle kanaler. Omnichannel-frontends og globale værdikæder forudsætter, at moderne retail har robust, skalerbar cloud-infrastruktur med agilt applikation-økosystem for hurtig time-to-market for nye services. Det kan KeyCore hjælpe din virksomhed med.

badge-aws-partner
Open

KeyCore har indgående erfaring med etablering af AWS cloud-infrastruktur, der kan håndtere store mængder data, og som gør det nemt at integrere nye applikationer, der skal kunne trække og levere data til eksisterende systemer, uden af disse bliver påvirket.

Vores AWS-eksperter og Cloud Economists leverer desuden omkostningsoptimerede setups, hvor maksimal skalerbarhed sikrer stabil drift selv ved meget store sæsonbestemte spikes i trafik og workloads.

Typisk arbejder vi med en arkitektur bestående af et API-lag, et microservice-lag og en integrationsplatform (Event Hub). Data fra eksisterende systemer i LOB (Line Of Business) leveres ind i integrationsplatformen, hvor de kan trækkes til microservices og udstilles til PaaS-systemerne gennem veldefinerede API’er. Hovedkomponenterne er AWS Managed KubernetesKafka Event Hub samt SQL- og NoSQL-databaser.

Opsummering af AWS blogs for uge #22 i 2023

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 22 i 2023

services

Forbedring af styring og sikkerhed: Introduktion af AWS Control Tower’s nye proaktive kontroller

Introduktion til AWS Control Tower’s nye funktionalitet AWS Control Tower, en kraftfuld administrationsydelser til multi-account AWS-miljøer, har for nylig lanceret 28 nye proaktive kontroller, der yderligere styrker dets styringskapaciteter. Disse…

Opsummering af AWS blogs for uge #21 i 2023

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 21 i 2023

Scroll to Top