badge-aws-partner

Få adgang til landets bedste og mest erfarne AWS Team

Hos KeyCore er vi stolte af at være AWS-partner, der giver vores kunder banebrydende løsninger fra vores base i Danmark. Vores team af erfarne fagfolk har en dyb forståelse af AWS-platformen, og vi er forpligtet til at hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres investering i skyen.

Nogle af de generelle tjenester, vi tilbyder, omfatter:

  • Cloud-migrering: Vi kan hjælpe dig med at planlægge og udføre en problemfri migrering til AWS-skyen, der sikrer, at dine applikationer og data overføres sikkert og effektivt.
  • Cloud Architecture Design: Vores team kan arbejde sammen med dig om at designe en cloud-arkitektur, der stemmer overens med dine forretningsmål, under hensyntagen til faktorer som sikkerhed, ydeevne og omkostningsoptimering.
  • Cloud Cost Optimization: Vi kan hjælpe dig med at identificere områder, hvor du kan spare penge på din AWS-regning, gennem teknikker såsom reserverede forekomster, rettighedsstørrelse og tagging af omkostningsfordeling.
  • Administrerede tjenester: Vores team kan yde løbende support og administration af dit AWS-miljø, herunder overvågning, alarmering og hændelsesrespons.
  • Træning og uddannelse: Vi tilbyder en række trænings- og uddannelsesmuligheder for at hjælpe dig og dit team med at komme godt i gang med AWS, herunder personlige workshops og onlinekurser.

Uanset hvad dine behov er, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering i AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine cloud-mål.

Vores tilgang

Vi stræber efter at forstå de unikke behov og udfordringer for hver af vores kunder og skræddersy vores tjenester til at opfylde deres specifikke mål og mål

Forstå de unikke behov og udfordringer for hver enkelt kunde

Ved at tage sig tid til at forstå de specifikke mål og mål for hver enkelt kunde, kan vi skræddersy vores tjenester til at opfylde deres behov og hjælpe dem med at opnå deres ønskede resultater.

Vi bringer branchekendskab og erfaring til hvert engagement

Vores konsulenter har en bred vifte af branchebaggrunde og erfaring, hvilket giver os mulighed for at give værdifuld indsigt og anbefalinger til vores kunder.

Prioritering af løbende kommunikation og samarbejde

Vi mener, at løbende kommunikation og samarbejde er afgørende for at opbygge stærke, langsigtede relationer med vores kunder. Vi prioriterer feedback og input i alle vores beslutningsprocesser.

Løbende forbedring og udvikling af vores tjenester

Ved at lytte til vores kunder og indsamle deres feedback, kan vi løbende forbedre og udvikle vores tjenester for bedre at imødekomme deres behov og give enestående værdi.

Services-tidl.-Loesninger-scaled

Vi kan arbejde på mange måder og under mange modeller

Hvordan er din virksomheds modus operandi? KeyCore kan løse opgaver og stille folk til rådighed på måder og vilkår, der matcher de forskellige behov, som din virksomhed har. Vi har prøvet det meste, så det gælder om at finde frem til det, som passer til jeres måde at arbejde på.

Læs mere om de mange måder vi arbejder på

Cases

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked   Den finske multicloud-virksomhed, Cloud2, opkøber det danske AWS-specialiserede konsulenthus, KeyCore med det formål at…

Fordele ved brug af SSO for SAML federation i AWS Cognito

Mulighed for anvendelse af Single Sign-on med SAML i AWS Cognito give udviklere signifikante fordele   Tilføjelsen af signering, kryptering og identitetsudbyder-initieret Single Sign-On (SSO) for SAML-føderation til AWS Cognito…

Scroll to Top