Internet of Things - IoT

Vi kan hjælpe din virksomhed med at udnytte, at den øgede digitalisering af hele værdikæden i produktions virksomheder hvor anvendelsen af AWS services åbner for at forbinde devices og efterfølgende indsamle og analysere data fra alle enheder i produktionen på tværs af eksisterende datasiloer og legacy hardware. Det er ikke fremtiden. Det er allerede muligt med implementering af AWS IoT services.

badge-aws-partner
Engineers in Workshop

AWS IoT

Med AWS’ løsninger kan din virksomhed indsamle data fra alle sensorer i en produktionslinje, en fabrik eller et netværk som et produktionsanlæg eller et pakning- og logistisk center. Med integration af både AI og ML kan I proaktivt forbedre jeres ydeevne ved at identificere potentielle flaskehalse, de mindste fejlkilde og produktionsstop, huller i produktionsprocesser og samtidig sikre opmærksomhed på kvalitetsproblemer, før de indtræffer.

Som AWS-partner implementerer KeyCore løsninger baseret på bl.a. AWS IoT CoreAWS IoT Device Defender og AWS IoT Device Management. Så vi kan levere redskaber til at sikre, kontrollere og administrere alle forbundne enheder og efterfølgende automatisere datamonitorering, dataindsamling og dataanalyse, naturligvis samtidig med at de ufravigelige krav til høj sikkerhed i IoT løsninger overholdes.

IoT (Internet of Things) kan have stor værdi for en virksomhed, da det giver mulighed for at indsamle data fra en lang række sensorer og enheder, som kan bruges til at forbedre forretningsprocesser og optimere driften. For eksempel kan sensorer i en produktionslinje indsamle data om maskinernes ydeevne, temperaturer, spild og andre parametre, som kan bruges til at forudsige fejl, forbedre kvaliteten af produkterne og øge effektiviteten i produktionen.

 

 

AWS (Amazon Web Services) tilbyder en række løsninger inden for IoT, herunder AWS IoT Core, som giver mulighed for at forbinde enheder til skyen og integrere dem med andre AWS-services. AWS IoT Device Defender giver mulighed for at sikre enheder mod cyberangreb og AWS IoT Device Management gør det muligt at administrere og overvåge enhederne på en centraliseret måde.

Cloud computing spiller en central rolle i mange IoT-løsninger, da det giver mulighed for at lagre og bearbejde store mængder data fra en lang række sensorer og enheder. Dette gør det nemt at få adgang til dataen fra hvor som helst og på tværs af enheder og platforme. Det giver også mulighed for at integrere dataen med andre systemer og tjenester, såsom analyseværktøjer og maskinlæring, for at få større værdi ud af dataen.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at transformere din virksomhed

Spørgsmål og svar

Når mulighederne er næsten uendelige, er det afgørende at have en partner, der har indgående ekspertviden. Ikke kun i muligheder og fordele men også i udfordringer.

IoT på AWS refererer til Amazon Web Services' løsninger for Internet of Things, der giver mulighed for at forbinde, sikre og administrere enheder på en centraliseret måde ved hjælp af skyen.

AWS tilbyder en række løsninger inden for IoT, herunder AWS IoT Core, AWS IoT Device Defender og AWS IoT Device Management.

AWS IoT Core er en plattform, der gør det muligt at forbinde enheder til skyen og integrere dem med andre AWS-services. Det giver mulighed for at sende og modtage data fra enhederne, samt at oprette regler for at reagere på specifikke hændelser eller data.

AWS IoT Device Defender er en sikkerhedsløsning, der giver mulighed for at sikre enheder mod cyberangreb og uautoriseret adgang. Det gør det muligt at oprette politikker for sikkerhedskrav og automatisk overvåge enhederne for at sikre, at de opfylder disse krav.

AWS IoT Device Management er en løsning, der gør det muligt at administrere og overvåge enheder på en centraliseret måde. Det gør det muligt at oprette og vedligeholde en liste over enheder, se deres status og sende opdateringer til enhederne.

Der er en række fordele ved at bruge AWS' løsninger inden for IoT, herunder:

  • Mulighed for at forbinde enheder på tværs af platforme og protokoller
  • Automatisering af dataindsamling og -analyse
  • Integration med andre AWS-services, såsom analyseværktøjer og maskinlæring
  • Centraliseret administration og overvågning af enheder
  • Høj sikkerhed gennem løsninger som AWS IoT Device Defender

AWS' løsninger inden for IoT er designet til at være brugervenlige og kan nemt integreres med eksisterende systemer og processer. Du behøver ikke at være en teknisk ekspert for at kunne bruge dem.

Ja, KeyCore tilbyder support og rådgivning til deres løsninger inden for IoT. Du kan få hjælp gennem AWS dokumentation, tutorials og andre ressourcer på deres hjemmeside, eller du kan kontakte vores supportteam via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller problemer.

News & insights

Brug AWS Clean Rooms til en sikker deling af sensetivt data

AWS Clean Rooms er et kraftfuldt værktøj til organisationer, der ønsker at samarbejde og analysere fælles datamængder uden at afsløre underliggende data. En af de vigtigste funktioner i AWS Clean…

PowerBI og AWS – et match made in the clouds

I dagens digitale verden er dataanalyse et afgørende værktøj for at træffe informerede beslutninger og forstå kunderne bedre og PowerBI er et af de mest populære værktøjer til datavisualisering og…

AWS CloudFront

AWS CloudFront er et global Content Delivery Network (CDN) som service, der giver mulighed for at levere statisk og dynamisk webindhold med høj hastighed og lav latency til brugere over…

Scroll to Top