Omkostnings minimering

AWS cloud giver adgang til fri skalerbarhed. En befrielse fra on-prem eller warehouse’ udfordringer mht. sikring af den rette kapacitet. Men kun med den rette ekspertise kan I få sikkerhed for, at det ikke bliver elastik i metermål.

badge-aws-partner
Cost

AWS Cloud med styr på økonomien

Hvis overgangen fra CAPEX til OPEX i en skalerbar infrastruktur skal ske uden overraskelser og budgetter, der bliver overskredet, kræver det dyb viden. Ikke blot om tekniske specifikationer men en bredere og mere specialiseret kompetenceprofil.

Derfor har KeyCore særligt uddannede AWS Cloud Economists, der har indsigt og erfaring på de tre kerneområder: Cloud-infrastruktur, interne processer og arbejdsgange samt budgetoptimering og økonomi.

Ideelt set er en AWS Cloud Economist med fra start for at sikre, at der bliver etableret klare politikker for logging, warnings og automatisering af cost-kontrollerende processer og agil ressourceallokering på tværs i organisationen.

Har I allerede en eksisterende AWS cloud-infrastruktur, udarbejder vores AWS Cloud Economist en analyse ved hjælp af bl.a. AWS CloudWatch, der giver indsigter ned til mindste instance: Time til time, minut til minut, sekund til sekund. I får fuldt overblik over det samlede forbrug på tværs af alle EC2 instances, kategoriseret på afdelinger, services eller forretningsområder så langt som 15 måneder tilbage.

Baseret på dette bliver der udarbejdet et samlet katalog af politikker for den optimale allokeringsstrategi og automatiserede processer til understøttelse af de prioriterede behov.

News & insights

Brug AWS Clean Rooms til en sikker deling af sensetivt data

AWS Clean Rooms er et kraftfuldt værktøj til organisationer, der ønsker at samarbejde og analysere fælles datamængder uden at afsløre underliggende data. En af de vigtigste funktioner i AWS Clean…

PowerBI og AWS – et match made in the clouds

I dagens digitale verden er dataanalyse et afgørende værktøj for at træffe informerede beslutninger og forstå kunderne bedre og PowerBI er et af de mest populære værktøjer til datavisualisering og…

“Hold your own key” som en Service

Dette ”hold-your-own-key” princip giver AWS kunder mulighed for at være i endnu større kontrol med deres data, og hjælper dem med at overholde lovkrav som f.eks. GDPR. Som Danmarks førende…

Scroll to Top