Omkostnings minimering

AWS cloud giver adgang til fri skalerbarhed. En befrielse fra on-prem eller warehouse’ udfordringer mht. sikring af den rette kapacitet. Men kun med den rette ekspertise kan I få sikkerhed for, at det ikke bliver elastik i metermål.

badge-aws-partner
Microsoft workloads

AWS Cloud med styr på økonomien

Hvis overgangen fra CAPEX til OPEX i en skalerbar infrastruktur skal ske uden overraskelser og budgetter, der bliver overskredet, kræver det dyb viden. Ikke blot om tekniske specifikationer men en bredere og mere specialiseret kompetenceprofil.

Derfor har KeyCore særligt uddannede AWS Cloud Economists, der har indsigt og erfaring på de tre kerneområder: Cloud-infrastruktur, interne processer og arbejdsgange samt budgetoptimering og økonomi.

Ideelt set er en AWS Cloud Economist med fra start for at sikre, at der bliver etableret klare politikker for logging, warnings og automatisering af cost-kontrollerende processer og agil ressourceallokering på tværs i organisationen.

Har I allerede en eksisterende AWS cloud-infrastruktur, udarbejder vores AWS Cloud Economist en analyse ved hjælp af bl.a. AWS CloudWatch, der giver indsigter ned til mindste instance: Time til time, minut til minut, sekund til sekund. I får fuldt overblik over det samlede forbrug på tværs af alle EC2 instances, kategoriseret på afdelinger, services eller forretningsområder så langt som 15 måneder tilbage.

Baseret på dette bliver der udarbejdet et samlet katalog af politikker for den optimale allokeringsstrategi og automatiserede processer til understøttelse af de prioriterede behov.

News & insights

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked   Den finske multicloud-virksomhed, Cloud2, opkøber det danske AWS-specialiserede konsulenthus, KeyCore med det formål at…

Fordele ved brug af SSO for SAML federation i AWS Cognito

Mulighed for anvendelse af Single Sign-on med SAML i AWS Cognito give udviklere signifikante fordele   Tilføjelsen af signering, kryptering og identitetsudbyder-initieret Single Sign-On (SSO) for SAML-føderation til AWS Cognito…

Insife – Pharmacovigilance og compliance i skyen

At overholde reglerne for pharmacovigilance er en meget omfattende opgave, men med øget digitalisering og udvikling af software er overholdelsen blevet både bedre og nemmere at administrere. For en af…

Scroll to Top