badge-aws-partner

AWS Solution Architect

Vi mener det, når vi siger, at vi vil være det bedste sted at arbejde med AWS
Det er vigtigt for os, at vi alle sammen har en god balance mellem arbejde og alle de andre ting, vi ellers laver og er en del af. Så uanset om du har familie, hobbyer, dyr eller helt andre ting du prioriterer, så skal der være plads til det alt sammen. Derfor tilbyder vi en fleksibel arbejdsdag, både i forhold til sted og tid. Selvfølgelig skal vores kunder være glade, men vores erfaring er, at man kommer langt med dialog, og på den måde finder vi altid en løsning alle er glade for. 

Til dit hjemmekontor giver vi både udstyr og tilskud, ligesom du selv vælger hvilket udstyr du ønsker at arbejde med.  

Vi tror på, at vi bliver bedre, når alle hjælper hinanden i dagligdagen og med vidensdeling. Ordentlighed, respekt og godt kollegaskab er værdier, som kan ses og mærkes: Både i vores daglige arbejde og i vores interaktion med kunder. Det er vores individuelle kompetencer, der skaber fundamentet, men det er samspillet, der for alvor gør os stærke. 

Medarbejdere hos KeyCore er blandt de højest certificerede i AWS’ løsninger og services. Din udvikling starter allerede ved din onboarding, og du får dit eget træningsbudget, som du selv håndterer. Der er al den sparring, du har brug for, men det er dig, der bedst ved, hvad du har brug for, og hvad der motiverer dig.

Hvordan bliver du glad for jobbet?
Du har formentlig allerede solid erfaring med områder som fx infrastruktur, applikationsarkitektur, cloud-adoption, migrering, design og implementering. Du kender også AWS.  

Du kan selvfølgelig kode og gerne på flere forskellige kodesprog. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med agile udviklingsmetoder og måske også DevOps. 

Vores arbejde foregår i tæt sparring med vores kunder, og derfor vil erfaring med kundekontakt og forståelse for de forretningsvendte aspekter være en god ballast at have med. 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan godt være datalog eller ingeniør, men vi har flere som har en helt anden baggrund, så længe du kan omsætte din viden, er din uddannelse ikke så vigtig. 

Hvordan er ansøgningsprocessen? 
Du søger jobbet ved at følge linket og sende os dit cv. Vi håndterer rekrutteringsprocessen via LinkedIn Recruiter. Vi glæder os meget til at få flere nye kolleger og holder derfor løbende samtaler, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi er uformelle og åbne, så spørg endelig om alt hvad du gerne vil vide. 1. samtale er via Teams, og 2. samtale tager vi på vores kontor, så kan du også se det. 

Hvis du vil høre mere om jobbet som AWS Solutions Architect hos KeyCore, er du velkommen til at kontakte Konsulentchef Michael Sjøberg-Nielsen på tlf. 3116 2779.  

Hvis du vil vide mere om KeyCore generelt eller vores rekrutteringsproces, er du velkommen til at kontakte vores People Manager, Anette Jespersen på tlf. 3030 5360.  

  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Scroll to Top