badge-aws-partner

Sådan kan KeyCore konvertere og drive din virksomheds løsning sikkert og effektivt i Cloud

Undersøgelser har vist, hvad ledere i store virksomheder tænker om at eksekvere deres it i Cloud. Typisk vil de gerne:

 • Løfte deres operationelle performance
 • Blive mere kundeorienterede
 • Indfri deres forretningsmæssige potentiale
 • Øge hastigheden – blandt andet af innovationen
 • Reducere omkostningerne – både i IT og i den øvrige operation

Men de har også betænkeligheder:

 • ”Har vi (adgang til) de nødvendige Cloud-kompetencer?”
 • ”Er sikkerheden i orden?”
 • ”Vil en konvertering til Cloud forløbe som planlagt, og vil vi opnå de fordele, som er grunden til, at vi skifter?

For at imødekomme både ønsker og betænkeligheder, tilbyder KeyCore et setup, som kan give din virksomhed maksimal tryghed i forhold til sikkerhed og en pålidelig drift.

KeyCore Managed Services er bygget på et fundament af AWS Managed Services, som er Amazons second-to-none driftservice. Med KeyCore Managed Services har du adgang til:

 • Lokale specialister, der kender og forstår din løsning, og som har den teknologiske ekspertise, så de kan hjælpe din virksomhed med at høste alle fordelene ved jeres Cloud-løsning
 • AWS Managed Services, som er teknisk back-office support i verdensklasse. AWS Managed Services kan monitorere jeres system, forudse problemer og gribe hurtigt ind ved driftstop

Med KeyCore Managed Services har din virksomhed både lokal support og et internationalt service-backbone, som giver maksimal sikkerhed for, at jeres system er i optimal drift

AWS Management Services (AMS) møder de flestes behov

Intuitivt tænker de fleste, at jo mere kompleks en virksomheds IT-løsning er, jo sværere er det at skifte til en anden platform. Det er også en rationel tommelfingerregel. Men mange bliver positivt overraskede, når de er tilknyttet AMS. For det er en unik service, der sikrer en effektiv og sikker konvertering og drift Cloud for store virksomheder.

Konvertering og drift af løsninger i stor skala

Som AWS-partner kan KeyCore tilbyde din virksomhed lokal adgang til de dygtigste eksperter og specialister i AWS. Folk som med AWS-værktøjer kan vejlede jer og eksekvere best practises med automatiseringer, kompetencer og erfaring. Vi kan vejlede jer med udgangspunkt i både det IT-miljø, I kommer fra, og jeres applikationer.

Vi kan proaktivt og forebyggende hjælpe jer med at reducere jeres risiko uden at begrænse jeres fleksibilitet. Så I fortsat kan holde fokus på innovation og udvikling i det hele taget. AMS hjælper jeres team med bl.a. at monitorere driften, detektere hændelser, sikre høj oppetid, styre sikkerheden, tage backup og holde øje med jeres omkostninger.

Hvad får din virksomhed med AMS?

Et abonnement på AMS omfatter en lang række services og funktioner. Blandt andre:

 • 24/7 Service Desk på dansk og engelsk
 • Sikkerhedsstyring
 • Overvågning
 • Omkostnings-optimering
 • Dedikerede DevOps-teams
 • Backup & DRP Management
 • Rapportering og logregistrering
 • Patch Management
 • Compliance & Government
 • Kapacitetsstyring

Samlet set vil I opnå fordele på 5 nøgleområder, når vi taler IT i det hele taget:

 • Effektivitet

AMS handler i høj grad om automatisering med de fordele, det giver: Færre menneskelige fejl, højere hastighed, større præcision og betydelige besparelser. AMS-kunder sparer i gennemsnit 10-15% om året på AWS driften. Jo højere grad jeres IT bliver automatiseret, jo mere kan jeres medarbejdere og vores support-teams fokusere på at løse kundeproblemer og skabe forbedringer.

 • Sikkerhed

AMS stiller operationel ekspertise til rådighed for sikkerhedsovervågning og problemløsning. AMS reducerer jeres løbende risici ved at udnytte AWS best practice og en bred pakke af AWS-native værktøjer. Lige som en række sikkerhedsmekanismer forebygger og kontrollerer driften. Der er flere end 150 sikkerhedsrutiner og tjekpunkter indarbejdet i AMS.

 • Tilgængelighed

I får strukturerede reviews, jeres IT-regler bliver kontrolleret, der bliver løbende foretaget risiko-vurdering, og iværksat forebyggelse osv. AMS overvåger jeres løsnng 24x7x365 med proaktive alarmer og end-to-end håndtering af eventuelle uheld.

 • Modstandsdygtighed

AMS kan skalere din virksomheds operationelle kapacitet, samtidig med, at vi hjælper jer med at være beskyttet i det stadig skiftende sikkerheds-landskab. AMS-driftsmodellen er baseret på en læringsmekanisme, der evaluerer workloads og pipelines i forhold til de sikkerhedspolitikker, I har på det givne tidspunkt.

 • Compliance

AMS hjælper jer med hurtigere at compliance-krav. Både de nuværende krav og krav der kommer fremover. AMS har opnået certificeringer og attesteringer i forhold til PCI-DSS, HIPAA, HiTrust, GDPR, ISO, SOC 1, 2 og 3. Og vi har forhåndsautorisation til at betjene arbejdsbelastninger, der kræver FedRamp Moderate.

KeyCore er international partner med Amazon omkring Manged Services, og den samlede løsning, vi kan tilbyde, er fuldt integreret. Så din virksomhed er dækket ind fra teknisk monitorering og support til Konfigurering og udvikling af jeres applikationer.

Betal efter forbrug

En af grundene til at arbejde i Cloud i det hele taget, er at omkostningerne er relateret til éns forbrug – i stedet for at bevæge sig i ryk, efterhånden som en intern tech-stack skal udvides.

I samme ånd er det med KeyCore Managed Services og AWS Managed Services. Her er jeres omkostninger direkte relateret til, hvor meget i bruger systemerne i Cloud. Baset på løbende måling.

Konkrete resultater

Amazones AMS-program måler løbende på, hvilken performancefremgang, virksomheder oplever. Blandt måleresultaterne er:

 • 80% af alle hændelser bliver proaktivt opdaget og notificeret
 • 1.350.000+ dokumenter bliver eksekveret hver måned, og ca. 97% bliver automatiseret
 • Virksomheder, der abonnerer på AMS opnår 10-15% besparelser på de løbende omkostninger til AWS

Vil du vide mere om KeyCore MS samt en tryg konvertering og drift af store løsninger til Cloud?

Kontakt os meget gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan KeyCore med Amazon i ryggen kan sikre jer en sikker og effektiv skalering af jeres forretning, hvis I vælger at skifte til Cloud.

Det perfekte miks af lokale specialister og globale eksperter

Lad os sammen sikre den bedste cloud drift for lige netop jeres workloads. KeyCore Managed Services er en fleksibel service der kan tilpasses individuelle behov. Baseret på best-practices fra både AWS og KeyCore vil vi sammen med jer, definere præcis det setup I har brug for. Vi tager ansvaret for at sikre overvågning, vi reagerer proaktivt når mønstre ændrer sig, vi er der hvis uheldet er ude. Altid. Døgnet rundt, året rundt og vi er altid på vagt.

Når hele datacentret er et API så ændrer driftens rolle sig og det giver ikke længere mening med tekniske siloer der kun kan se en del af løsningen. Derfor er alle vores ressourcer "fuld stack" - der forstår både netværket og applikationsarkitekturen. Vi tilbyder jer en mulighed for at få os til at håndtere jeres drift - uden at I mister frihed eller agilitet i at bygge løsningen.

 

Cloud drift som det burde være

Uanset hvor I er på jeres Cloud rejse så er vi klar til at bringe jer hurtigere fremad

Landets førende AWS specialister

Positionen som Danmarks førende AWS Partner sikrer vi vores kunder optimale og individuelle løsninger der hjælper dem med at udnytte de mange muligheder i AWS. De muligheder er tilgængelige i alle dele af jeres produkt livscyklus.

Interne eksperter og best-practices fra AWS

Vi kombinerer det bedste af to verdener - de lokale specialister der i samarbejde med jer sikrer præcis den løsning I har brug for, baseret på de globale erfaringer fra internt i AWS. Sammen er vi altid tilgængelige, altid på vagt, altid klar til at hjælpe og altid fokuserede på at sikre jeres løsning fungerer som den skal.

Unikke muligheder for sikkerhed og compliance

Vi har i samarbejde med AWS udviklet en række unikke services der baseret på AMS sikrer selv de mest kritiske løsninger kan driftes uden at gå på kompromis. Vi tilbyder jer en model hvor I er i fuld kontrol med sikkerhed og data beskyttelse, men hvor vi giver jer værktøjerne til at overholde lige præcis de krav der stilles til jer.

Lad os håndtere driften så I kan håndtere jeres kunder

Lad os være dem der reagerer når overvågningen giver signaler, lad os være dem der sikrer I udnytter alle de avancerede overvågningsmuligheder der er i AWS, lad os tage os af at sikre jeres backup både kører og virker. Så kan I være dem der fokuserer på jeres kunder.

FAQ om Managed Services

When possibilities are almost endless, it is crucial to have a partner who has in-depth expert knowledge. Not just in opportunities and benefits, but in challenges.

AWS Managed Services tilbyder to operationsplaner for at imødekomme dine behov: 1) AWS Managed Services Accelerer for dine nye og eksisterende AWS-konti via detektionskontroller, hvilket giver dig fuld kontrol og fleksibilitet til at bruge AWS, som du altid har gjort, og 2) AWS Managed Services Advanced med forebyggende kontroller via et ændringsstyringssystem inden for en AWS-administreret landingszone. Det giver en komplet, operationel løsning og bytter en vis fleksibilitet for øget operationel stringens for at beskytte dine kritiske forretningsapplikationer.

AWS Managed Services kan fremskynde din cloud-adoption ved at levere en komplet række af operationelle tjenester, der øger din infrastrukturstyringskapacitet og understøtter dine eksisterende operationelle processer. Ved at udnytte AWS-tjenester og et voksende bibliotek af automatiseringer, konfigurationer og kørebøger leverer vi en end-to-end operationel løsning til både nye og eksisterende AWS-miljøer.

AWS Managed Services tilbyder dig en pay-as-you-go-tilgang til prissætning af cloud-tjenester. Med AWS betaler du kun for de individuelle tjenester, du har brug for, og kun så længe du bruger dem. Prisen på AWS Managed Services beregnes baseret på antallet af forekomster og brugsgebyrerne for alle andre AWS-tjenester inden for de konti, vi administrerer.

AWS Managed Services er designet til at fungere via API'er, hvilket muliggør integration af tjenesten i en bred vifte af eksisterende IT Service Management (ITSM) systemer og udviklingsplatforme. Der leveres en standardintegration med ServiceNow til AWS Managed Services Advanced, mens AWS Managed Services Accelerate-kunder kan bruge AWS ITSM-integration. Integrationer kan udføres af AWS Professional Services eller en AWS Managed Services Partner.

AWS Managed Services følger Information Technology Infrastructure Library (ITIL*), den populære IT-servicestyringsramme, der bruges af virksomheder. Mange af de underliggende AWS-tjenester, der administreres af AWS Managed Services, er certificerede. AWS Managed Services er certificeret til HIPAA, HITRUST, GDPR, SOC, ISO og PCI.

* ITIL® er et (registreret) varemærke tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

AWS Managed Services understøtter AWS-infrastruktur og -tjenester, der bruges i traditionelle, moderniserede og cloud-optimerede arbejdsbelastninger. Vi understøtter hele udvalget af AWS-tjenester og hjælper op til og med operativsystemet på Amazon EC2-instanser. AWS Managed Services administrerer driften for AWS-infrastruktur, herunder AWS-skyressourcer, der kører på AWS Outposts-implementeringer på stedet.

AWS Managed Services (AMS) tilbyder overvågning, hændelsesdetektion, respons og afhjælpning af AWS-infrastruktur og sikkerhedshændelser. Derudover er AWS Incident Detection and Response, en tilføjelse til Enterprise Support, der tilbyder 24x7 proaktiv overvågning og hændelsesstyring for tilmeldte eller onboardede arbejdsbelastninger.

AWS Managed Services (AMS) har specialiseret sig i at administrere AWS-infrastruktur og -tjenester. AMS driver eller konfigurerer ikke dine applikationer men kan arbejde med applikationsteams for at udvikle applikationsspecifik sundhedsovervågning gennem standard AWS-tjenester såsom Amazon CloudWatch. Ved at udnytte AMS kan du holde dine AWS-ressourcer fokuseret på innovation i stedet for udifferentierede driftsopgaver. Til brugerdefinerede og pakkede applikationer har vi et fællesskab af AWS-partnere, der leverer applikationsstyring som en del af deres portefølje af tjenester.

AWS Managed Services (AMS) møder dig, hvor du er i din cloud-rejse. Uanset om du overvejer at flytte til skyen, om I er ved at migrere eller har arbejdsbelastninger kørende på AWS, kan AMS udvide jeres operationelle muligheder. AWS Managed Services Accelerate arbejder med dine eksisterende AWS-konti og arbejdsbelastninger og kan hjælpe dig med at arbejde hurtigt. AWS Managed Services Advanced kan også hjælpe dig gennem din operationelle planlægning og beslutningstagning, og driften vil begynde, når vi har implementeret vores administrerede landingszone og den første arbejdsbyrden er blevet migreret.

AWS Managed Services (AMS) tilbyder fleksibilitet i, hvordan du interagerer med AWS-ressourcer. AWS Managed Services Accelerate-kunder kan interagere med AWS-tjenester, som de gør i dag, og udnytte AWS API'er, AWS Console, AWS Command Line Interface, gennem AMS Console eller enhver eksisterende ISV-integration. AWS Managed Services Avancerede kunder vil interagere primært gennem AMS change management platform ved hjælp af AWS CloudFormation Templates. Din virksomhed kan dog også udnytte Developer Mode til at interagere med tjenester direkte i deres Dev Test-konti og kan selv levere tjenester til udvalgte AWS-tjenester, der drager fordel af direkte interaktion via AWS-konsollen eller API'er.

Ja, AWS Managed Services (AMS) Accelerate-kunder kan frit bruge AWS Control Tower til at implementere og administrere deres konfigurationer og landingszoner. AWS Control Tower kan bruges med AWS Managed Services Advanced, efter at AMS har oprettet en landingszone inklusive netværk, logning og applikationskonti.

AWS Support leverer en blanding af værktøjer og teknologi, mennesker og programmer designet til proaktivt at hjælpe kunder med at optimere ydeevnen, sænke omkostningerne og innovere hurtigere. AWS Support adresserer anmodninger, der spænder fra besvarelse af spørgsmål om bedste praksis, vejledning om konfiguration, hele vejen til break-fix og problemløsning.

AWS Managed Services (AMS) hjælper virksomheder med at indføre AWS i stor skala og operere mere effektivt og sikkert. Vi er i stand til at udføre operationel bedste praksis på vegne af kunden gennem specialiserede automatiseringer, færdigheder og erfaring, der er kontekstuelle for deres miljø og applikationer. Vi leverer proaktive, forebyggende og detektive muligheder, der hæver den operationelle bar og hjælper med at reducere risikoen uden at begrænse smidigheden, hvilket giver kunderne mulighed for at fokusere på innovation. Vi udvider kundernes teams og operationelle muligheder, herunder overvågning, hændelsesdetektion, sikkerhed, patch, backup og omkostningsoptimering.

_D9A8993

Fleksible priser, ingen binding og individuelt tilpassede løsninger

Vælg det service niveau I har brug for og lad os sammen definere præcis hvordan det passer ind i netop jeres organisation. Vi håndterer alt fra enkelte-server løsninger, til komplekse setups med mange tusinde servere.

Læs mere om vores muligheder her

Process

Vi ved hvordan vi sikrer at lige præcis jeres løsning kan driftes stabilt, sikkert og med fokus på konstant tilgængelighed

image 38
Step 1 - Analyse

Vores specialister vil sammen med jer analysere jeres løsning og identificere den optimale måde at drifte den på. Skulle der være nogle elementer som vi anbefaler ændret hjælper vi naturligvis også med det.

image 39
Step 2 - On-boarding

Vi gennemfører i samarbejde med jer et kort projekt (som regel 4-6 uger), der sikrer at jeres løsning bliver on-boardet og I kan følge med hele vejen. Vi har faste møder og "gates" før vi går videre og først når I accepterer at vi er klar, vil vi aktivere ydelsen.

image 40
Step 3 - Drift

Vores avancerede automatisering vil sikre at alle nye services i måtte tage i brug efter on-boarding også bliver overvågede, og vi vil løbende sikrer at alt virker som det skal.

Når der går en alarm vil det være rigtige mennesker der reagerer på dem, vores reaktions SLA går helt ned til 15 minutter for kritiske alarmer.

Resourcer

Bliv klogere på hvordan vi gør

services

Hvad er AMS?

KeyCore Managed Services er et samarbejde imellem KeyCore og Amazon Managed Services (AMS). Bliv klogere på hvad er AMS er og hvordan I kan drage fordel af denne service.

Læs om AMS her

Data

Fuld data kontrol

Vi har en række unikke services der hjælper jer med at sikre data bliver i Europa, kun kan tilgås af jer og hjælper jeres teams med at undgå at konfigurere tjenester forkert.

Læs mere om data kontrol her

ID

Mulighed for navngivne resourcer

Med vores unikke compliant cloud produkt har I mulighed for at kombinere det bedste fra AMS med navngivne, trænede DevOps ressourcer der arbejder inden for jeres interne processer

Læs mere om vores compliant cloud her

Fokuser på det i er gode til

Med KeyCore Managed Services kan jeres teams fokusere på at gøre jeres forretning bedre

normal_aws_model

Stabil og sikker drift kræver robuste processer

KeyCore Managed Services er et samarbejde imellem KeyCore og Amazon Managed Services (AMS). Bliv klogere på hvad er AMS er og hvordan I kan drage fordel af denne service.

Læs om AMS her

keycore_managed_services

KeyCore Managed Services giver jer driftsprocesser i verdensklasse

KeyCore Managed Services er et samarbejde imellem KeyCore og Amazon Managed Services (AMS). Bliv klogere på hvad er AMS er og hvordan I kan drage fordel af denne service.

Læs om AMS her

Kom igang

Sådan kommer I igang med KeyCore Managed Services

Vi ved hvad der skal til. Vi har prøvet det før og har en fast proces for hvordan vi sikrer jer præcis den løsning i har brug for. Igennem en række workshops afdækker vi sammen behov, forventninger og ansvarsfordeling. Derefter udarbejder vi en projektplan til jeres godkendelse og sikrer herefter at jeres løsning bliver on-boardet præcis som aftalt.

Vores velafprøvede on-boarding process sikrer hurtig og sikker on-boarding af alle slags løsninger.

Tue Lystrup, Partner

Scroll to Top