Lad os håndtere driften så I kan håndtere jeres kunder

KeyCore leverer automatisering, operationel ekspertise og hastighed
KeyCore arbejder sammen med din organisation for at levere det niveau af cloud-miljøstyring, der opfylder dine behov. Fra hændelsesstyring til infrastrukturoptimeringer. KeyCore udnytter vores AWS-ekspertise som AWS-partner ved at kombinere vores knowhow med AMS-virksomhedsdriftsmodellerne, infrastrukturautomatisering, for at vokse og vedligeholde dit cloud-fodaftryk.
Dette giver din organisation mulighed for at fokusere på forretningsvækstmuligheder, mens KeyCore optimerer din AWS-infrastruktur og håndterer hændelser på dine vegne for forretningskritiske applikationer, der kører i AWS.

badge-aws-partner
Samarbejde

KeyCore sammen med jer bestemme den bedste tilgang og løsning til din virksomhed, og vil give jeret detaljeret forslag, der skitserer de tjenester, de vil levere, og de tilhørende omkostninger.

Når I har aftalt tjenesterne, vil vi begynde processen med at onboarde jer Dette involverer typisk levering af den nødvendige infrastruktur og ressourcer, konfigurering af tjenesterne til at opfylde dine specifikke behov og yde løbende support og vedligeholdelse for at sikre, at dine Amazon Managed Services kører problemfrit og effektivt.

Ud over at opsætte og administrere din Amazon Managed Services-konto, vil vi også give jertræning og support for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af tjenesten. Dette kan omfatte træning i, hvordan man bruger de forskellige værktøjer og funktioner i Amazon Managed Services, samt hjælp til fejlfinding og løsning af eventuelle problemer, der måtte opstå.

Samlet set kan samarbejdet  for at komme i gang med Amazon Managed Services give en række fordele, herunder adgang til ekspertviden og erfaring, en personlig løsning, der er skræddersyet til jeres specifikke behov, og løbende support for at sikre, at jeres Amazon Managed Services er kører jævnt og effektivt.

Sådan kommer I igang

Vores effektive on-boarding process sikrer både hastighed og kvalitet i overgangen til KeyCore Managed Services

image 38
Fase 1 - Scoping

Via en eller flere workshops sammensætter vi sammen det rigtige scope for jeres workload. På baggrund af scope og forståelse af jeres workload kan vi sammensætte et fast tilbud for onboarding, herunder tidsplan og estimerede udgifter til servicen.

image 39
Fase 2 - Onboarding

Onboarding og aktivering. Vi udfører og holder jer orienterede om fremdrift hele vejen. I har stadig fuld adgang til accounts og kan kigge os over skulderen efter behov.

image 40
Drift

Fra det aftalte tidspunkt overtager KeyCore Managed Services ansvaret for driften af jeres løsning og vil stå for patch, backup og alt det andet der er aftalt. Vi vil reagere på alarmer og rapportere løbende til jer. I har stadig fuld adgang til jeres AWS account og kan se alt hvad der foregår.

News & insights

Opsummering af AWS blogs for uge #28 i 2024

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 28 i 2024

Opsummering af AWS blogs for uge #27 i 2024

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 27 i 2024

Opsummering af AWS blogs for uge #26 i 2024

Opsummering af hvad AWS bloggede om i uge 26 i 2024

Scroll to Top