badge-aws-partner

Avancerede ydelser fra vores hold af specialister

Med udgangspunkt i vores erfaring på tværs af brancher kan din virksomhed gøre brug af række værdiskabende tjenester, der kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investering i AWS. Med ekspertise og erfaring inden for AWS kan vi hjælpe med at opnå bedre performance, fleksibilitet, sikkerhed og compliance.

Vores tjenester inkluderer bl.a. applikation teknisk support, automatiseret backup og disaster recovery, performance tuning og -optimering, sikkerhedsaudit og -rådgivning, samt migration af on-premises workloads til skyen. Desuden tilbyder vi skræddersyet uddannelse og kompetenceudvikling for cloudteams, regelmæssig porteføljeanalyse og -rapportering, samt udvikling af skræddersyede cloud applikationer og -løsninger.

Alt sammen for at hjælpe jer imødekomme jeres specifikke forretningsbehov og -udfordringer, og opnå en forbedret forretningsdrift, øget agilitet og konkurrencefordele. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop jer med at opnå jeres mål med AWS.

Udvalgte ydelser

Alle vores ydelser er drevet af kundebehov - kontakt os i dag hvis du ikke finder hvad du leder efter

Automatiseret backup og disaster recovery

I skyen kan alle lave backup - men med vores særlige tjeneste får I udover ugentlige rapporter over backup status også 4 årlige disaster recovery tests. Så der aldrig er tvivl om at jeres tjenester altid kan genskabes hvis det bliver nødvendigt.

Sikkerhedsaudit og -rådgivning

Vores dygtige specialister vil sammen med jer gennemgå jeres løsning fra et sikkerhedsperspektiv og komme med detaljerede anbefalinger hvor det måtte være nødvendigt. Vi forstå både applikation og infrastruktur, samt ikke mindst AWS og ved præcis hvordan vi skal hjælpe jer til best-in-class security for jeres løsninger.

Forbindelse til jeres datacenter

Med vores hybrid netværks support pakke sikrer vi forbindelsen fra cloud til datacenter, og administrerer IP adresser for jer. Vi leverer en managed transit gateway og overvåger alle forbindelser.

Styr på AWS Landing Zonen

Lad os administrere jeres AWS Landing Zone, og sikre det er nemt at udrulle nye AWS Accounts i jeres organisation. Vi sikrer adgangsstyring, fælles sikkerhedsregler, detaljerede omkostningsrapporter og alt det andet der kræves for at administrere mange AWS accounts

Data

Lad os hjælpe jer med at bevare den fulde kontrol over jeres data

Det kan være kompliceret at navigere i sikkerhedsoverholdelse – vi har gjort det enkelt
For følsomme arbejdsbelastninger er vejen til dataoverholdelse ofte en kombination af interne og eksterne krav i kombination med AWS-best-practice-anbefalinger. At navigere i alle disse kan være kompliceret i en agile indstilling, hvor teams opfordres til hyppige udgivelser. Med det i tankerne har KeyCore og AWS arbejdet sammen om at tilbyde et sæt kontrolelementer og autoværn, der gør dette enklere. For arbejdsbelastninger, der håndteres af KeyCore Managed Services, kan et sæt politikker og overvågningskontroller aktiveres for at hjælpe og beskytte dine teams mod fejlkonfiguration af databeskyttelse på AWS.
Baseret på AWS bedste praksis for overholdelse af PCI-DSS, HIPAA, GDPR, GxP, NIS2, ISO27001 og andre overholdelsesordninger konfigurerer KeyCore kunde AWS-konti til kun at tillade gyldige sikkerhedsindstillinger for alle tjenester og kun tillade de regioner, der er tilladt af jeres politiker.

Læs mere her

Kom igang

Kontakt vores drifts specialister i dag og sæt en workshop op hvor vi sammen kan afdække jeres behov

Vi er altid klar til at hjælpe, lære og lære fra os - lad os sammen definere hvordan den perfekt driftsmodel ser ud for jeres forretning.

Vores specialister er altid klar til at definere nye ydelser, der passer præcis til jeres krav

Tue Lystrup, Partner

Scroll to Top