badge-aws-partner

Dedikeret til at være de bedste til AWS siden 2015

KeyCore blev grundlagt i 2011 med målet om at give kunderne vigtige (Key) ressourcer og kernekompetencer (Core) i områder relateret til succesfulde IT-projekter. Med udgangspunkt i mange års erfaring fra nogle af Danmarks største virksomheder, søgte vi at gøre en forskel i branchen. I 2015 gennemførte vi en væsentlig ændring og blev en AWS-konsulentpartner. Siden da er vi vokset og er nu den største AWS-partner i Danmark og den eneste store AWS-pureplay-partner i Norden.

Med over 40 ansatte og kontorer i både København og Aarhus, tilbyder vi et bredt udvalg af serviceydelser, alle centreret omkring dyb AWS-viden. Vores ydelser inkluderer planlægning af migreringer, introduktion af bedste praksis inden for devops, udvikling af applikationer, IoT-projekter, big data, migreringer og mere. Vi tilbyder også unikke managed services-tilbud, der giver kunderne mulighed for at køre deres workloads med lethed.

Vi er meget stolte af vores talentfulde team, der arbejder hårdt for at gøre vores kunder bedre hver eneste dag. Vi har skabt en rygte for at levere fremragende service og give værdifulde indsigter for at hjælpe kunderne med at opnå deres mål. Med fokus på AWS og en forpligtelse til kundesucces er KeyCore en troværdig partner for organisationer, der ønsker at udnytte potentialet i skyen.

Vores vision og mission

Vi vil være Danmarks førende AWS team, der i samarbejde med hinanden og vores kunder, definerer, udvikler og driver de bedste og mest innovative løsninger.

Udvikling

Vi udvikler og driver avancerede cloudløsninger, og sætter en ære i at være på forkant med den nyeste udvikling.

Motivation

Det driver os at være med til at udbrede den fjerde industrielle revolution, og vi ser cloud-teknologi som en afgørende komponent heri.

Deling

For første gang siden dampmaskinens opfindelse er adgangen til at anvende den nyeste og mest avancerede teknologi lige tilgængeligt for både små og store virksomheder.

Dedikation

Vi er optagede af at være de bedste til at hjælpe vores kunder med at udnytte alle de muligheder, det giver.

_D9A8954

Vores team

Hos KeyCore tror vi, at diversitet er en styrke. Vores team er dedikeret, og vi har en diversificeret række baggrunde og erfaringer, som vi mener bidrager til vores succes. Vi værdsætter de unikke perspektiver og idéer, der kommer fra at have en diversificeret gruppe af individer, der arbejder sammen.

Vi har et flat hierarki, og vi mener, at alle inputs er værdifulde. Vi opfordrer til åben kommunikation og samarbejde, og vi tror, at teamet er stærkere, når alle arbejder sammen. Vi er stolte af at hjælpe hinanden med at vokse, og sørge for at hvert opgave er løst til det bedst mulige af teamets kombinerede evner.

Vi tror, at vores diverse baggrunde, både personligt, kulturelt og arbejdsmæssigt, er nøglen til vores succes. Vi er forpligtet til at fremme en inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig værdsatte og respekterede, og hvor alle kan bidrage med deres unikke færdigheder og idéer. Vi er stolte af det team, vi har bygget, og vi tror, at vores diversitet er det, der gør os unikke i branchen.

Vores services

Vi sørger for, at vores klienter oplever en sikker og styrkende digital transformation med løsninger, der er tilpasset både nuværende og fremtidige behov.

Cloud Specialister

Vi arbejder med alle dele af AWS og hjælper virksomheder i alle størrelser med at udnytte mulighederne i skyen. KeyCore har et stærkt team af dygtige konsulenter, der har solid erfaring i implementering og styring af AWS-løsninger, og kan hjælpe alle med at få mest muligt ud af deres investering i AWS.

Managed Services (drift)

I partnerskab med AWS Managed Services (AMS) tilbyder vi Cloud-drift, som vi mener det burde være. Brug dine ressourcer på det vigtige for din virksomhed, og lad os og AWS tage os af driften.

Migreringer

Migrering til skyen med AWS er en transformation til nye muligheder med bedre, hurtigere, billigere og sikrere samarbejde, samt mulighed for øget innovation og drift.

Interesseret?

Interesseret i at blive en del af et verdensklasse-team dedikeret til den nyeste teknologi?

Kontakt os i dag for at lære mere om hvordan det er at være en del af KeyCore

At arbejde på tværs af mange forskellige brancher giver os mulighed for at formidle en bred vifte af metoder, der virker til gavn for alle vores kunder.

Tue Lystrup, Partner

Scroll to Top