Opsummering af AWS blogs for uge #20 i 2023

I uge 20 publiserede AWS 87 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og Applikationsstrømning

Hvordan Neo Financial og Veyon bruger Amazon Workspaces til Zero Trust og virtuelle laboratorier

Organisationer, der håndterer personlige finansielle data, skal opfylde strenge lovmæssige krav og opretholde højeste sikkerhedsniveau samtidig med, at de giver fjerarbejdere de nødvendige værktøjer til at udføre deres arbejde og støtter Zero Trust-initiativer. Neo Financial, en canadisk finansiel teknologivirksomhed, brugte Amazon WorkSpaces til at opnå disse mål. Amazon WorkSpaces giver Neo Financial mulighed for at give fjernadgang til ressourcer og applikationer, mens sikkerhedskravene og overholdelsen opretholdes.

Zero Trust-sikkerhed

Neo Financial har implementeret en Amazon WorkSpaces Zero Trust-arkitektur med Amazon WorkDocs og Amazon WorkLink. Med Amazon WorkDocs bruger Neo Financial en sikker, cloudbaseret lagerløsning til alle de filer, der skal opbevares, deles og samarbejdes om med deres fjerarbejdere. Amazon WorkLink giver sikker adgang til godkendte websider og ressourcer fra en godkendt liste. Dette gør det muligt for Neo Financials medarbejdere at få sikker adgang til godkendte virksomhedsressourcer uden at skulle bruge en virtuel privat netværk (VPN).

Overholdelseskrav

Neo Financial udnyttede også Amazon WorkSpaces til at opretholde overensstemmelse med Payment Card Industry (PCI) og Personal Information Protection and Electronic Documents Act (PIPEDA) regler. Amazon WorkSpaces hjælper Neo Financial med at sikre, at alle kundedata opbevares sikkert og ikke udsættes for uautoriseret adgang. Amazon WorkSpaces hjælper også med at reducere omkostningerne ved kontrolmæssige revisioner og holder Neo Financial i overensstemmelse med den nyeste version af PCI DSS.

Virtuelle laboratorier

Organisationer kan også udnytte Amazon WorkSpaces til at oprette virtuelle laboratorier. Veyon, en løsning til fjernstyring og overvågning af virtuelle laboratorier, kan bruges sammen med Amazon WorkSpaces til at oprette et sikkert og pålideligt virtuelt laboratoriemiljø. Med Veyon har lærere mulighed for at overvåge elevaktivitet og få fjernstyring af laboratoriemiljøet. Veyon giver lærere mulighed for at sikre, at eleverne kun får adgang til de ressourcer, applikationer og websider, der er godkendt til brug i laboratoriet. Veyon tilbyder også muligheden for at overvåge elevaktiviteten i realtid, så lærere kan gennemgå elevernes fremskridt og give assistance, når det er nødvendigt.

KeyCore og Amazon WorkSpaces

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at give kunderne sikre fjernadgangsløsninger samtidig med, at der overholdes strenge overholdelseskrav. Vores team af certificerede fagfolk kan hjælpe dig med at konfigurere og opsætte din Amazon WorkSpaces-miljø samt give råd om de bedste praksis for Zero Trust-sikkerhed og overholdelse. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte Amazon WorkSpaces til dine fjernadgangsbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversættelse af input

Cirrusgo, et dansk software engineering-firma, havde for nylig problemer med databasepræstation. Heldigvis kunne de hurtigt løse problemet takket være Amazon DevOps Guru for RDS-funktionen. Denne funktion bruger maskinlæringsalgoritmer til at hjælpe organisationer med at identificere og løse ydelsesrelaterede problemer i AWS-miljøet.

Sådan fungerer det

Amazon DevOps Guru bruger en kombination af algoritmer med AI-drevet og operativ bedste praksis til at registrere ydelsesproblemer i databaser, netværk og compute-ressourcer. Disse algoritmer analyserer millioner af linjer af rå operationelle data for at identificere, når et problem er tilstede. Når det er identificeret, vil algoritmen derefter give anbefalinger om, hvordan problemet skal løses.

Cirrusgos Resultater

Cirrusgo kunne bruge Amazon DevOps Guru for RDS til hurtigt at identificere og løse deres operationelle problem relateret til databasepræstation. Dette gjorde det muligt for dem at reducere indvirkningen på deres virksomhed og fortsætte med at levere det høje kvalitetsprodukt og den service, de er kendt for.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe organisationer med at få det mest muligt ud af deres AWS-miljø. Vi har erfaring med at udnytte Amazon DevOps Guru for RDS for at sikre, at vores klienter hurtigt kan identificere og løse eventuelle ydelsesrelaterede problemer. Vores team af AWS-eksperter vil arbejde sammen med dig for at skabe den bedste løsning til din organisation. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din sky-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Introduktion til AWS-applikationsbæltebærer til SAP Enterprise Portal

SAP Enterprise Portal (EP) er en Java-baseret applikation, der kræver, at kunderne bruger SAP Web Dispatcher som indgangspunkt for deres HTTP (s)-anmodninger. SAP Web Dispatcher tager sig af fordelingen af ​​anmodningerne på applikationsservere, og for webbaseret HTTP (s)-anmodninger skal det være synligt for internettet. Det er her, AWS Application Load Balancer (ALB) kommer ind.

Hvordan er ALB anderledes end Classic Load Balancer?

AWS Application Load Balancer (ALB) giver et moderne tilgang til fordeling af de indkommende anmodninger til applikationsservere. Det betyder, at det tilbyder et bredt udvalg af funktioner, der ikke er tilgængelige med den klassiske Load Balancer. Disse funktioner inkluderer SSL / TLS-afslutning, indholdsruting og automatisk provisionering af ressourcer.

Brug af ALB til SAP Enterprise Portal

ALB er et omkostningseffektivt alternativ til fordeling af anmodninger til SAP EP, hvilket betyder, at det kan bruges til at give sikker og pålidelig adgang til applikationen. Med ALB kan kunderne bruge SSL / TLS til at kryptere kommunikationen af ​​anmodninger og svar mellem applikationen og internettet sikkert, samt indholdsruting for at sende anmodninger til forskellige applikationsservere afhængigt af anmodningen.

Fordele ved at bruge ALB til SAP Enterprise Portal

Ved at bruge ALB i forbindelse med SAP Web Dispatcher til SAP Enterprise Portal, kan kunderne drage fordel af dets funktioner og besparelser. Disse inkluderer:

 • SSL / TLS-afslutning til sikker kommunikation.
 • Indholdsruting for at lede anmodninger til forskellige applikationsservere baseret på anmodningen.
 • Automatisk provisionering af ressourcer, som kan reducere driftsomkostninger og forbedre skalerbarhed.
 • Besparelser på grund af ALB’ens betal-pr-brugs-prismodel.

KeyCore Professional Services og Managed Services for SAP Enterprise Portal

KeyCore tilbyder både professionelle og managed services til kunder, der har brug for hjælp til at konfigurere og administrere deres SAP Enterprise Portal-deploymenter. Vores team af erfarne AWS-certificerede konsulenter kan hjælpe kunderne med deployment og administration af deres SAP Enterprise Portal-applikationer samt med at levere løbende support til deres deploymenter.

Vi tilbyder også managed services til kunder, der har brug for hjælp til at administrere deres SAP Enterprise Portal-applikationer på AWS. Vores managed services-team kan hjælpe kunder med deployment og konfiguration af deres applikationer samt med at give løbende vedligeholdelse og support.

Hvis du har brug for hjælp til dine SAP Enterprise Portal-applikationer på AWS, skal du kontakte KeyCore i dag, og lad os vise dig, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Machine Learning-blog

Kunstig intelligens og maskinlæringsløsninger fra Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) tilbyder et sæt produkter og tjenester til at hjælpe kunder med at udvikle maskinlærings (ML) og kunstig intelligens (AI) løsninger. Denne artikel vil diskutere nogle af de produkter og tjenester, der er tilgængelige fra AWS, herunder Amazon SageMaker, Amazon Kendra og Amazon Textract.

Billede-til-tale generativ AI-applikation ved hjælp af Amazon SageMaker og Hugging Face

AWS og Hugging Face har for nylig annonceret et samarbejde for at gøre generativ AI (kunstig intelligens, der er i stand til at skabe nye data) mere tilgængelig og omkostningseffektiv. For at demonstrere dette har de udviklet en billede-til-tale generativ AI-applikation, der kan bruges til at hjælpe personer med synsnedsættelse til at genkende ting, de måske ikke kan se. Denne applikation er bygget med Amazon SageMaker, en fuldt administreret tjeneste, der giver udviklere og dataforskere de ML-værktøjer, de har brug for, til hurtigt at opbygge, træne og implementere ML-modeller effektivt og omkostningseffektivt.

Microsoft SharePoint Connector (V2.0) til Amazon Kendra

Amazon Kendra er en intelligent søgetjeneste, der drives af ML. Den tilbyder datakilde-forbindelser for at forenkle processen med at indtage og indeksere indhold, uanset hvor det er gemt. Microsoft SharePoint-forbindelsen (V2.0) giver kunder mulighed for at indeksere indhold gemt i Microsoft SharePoint, herunder både strukturerede og ustrukturerede data, og gøre det tilgængeligt gennem Amazon Kendras søgetjenester. Dette gør det nemmere for organisationer at finde og bruge kritiske data gemt i SharePoint.

Serverløst mødesammendrag baggrundsproces med store sprogmodeller på Amazon SageMaker JumpStart

AWS og Hugging Face har også samarbejdet for at gøre det lettere for kunder at opbygge serverløse mødesammendrag baggrundsprocesser med store sprogmodeller på Amazon SageMaker JumpStart. JumpStart er ML-hubben på Amazon SageMaker, der giver adgang til højkvalitets åbne kildemodeller og prætrænede modeller, der kan bruges til at opbygge brugerdefinerede ML-løsninger. Denne løsning gør det nemmere for kunderne at generere sammendrag af møder hurtigt og omkostningseffektivt.

Forbered trænings- og valideringsdatasæt til Facies Classification ved hjælp af Snowflake Integration og træn med Amazon SageMaker Canvas

Facies klassifikation er processen med at segmentere lithologiske formationer fra geologiske data på brøndplaceringerne. For at gøre det lettere for kunderne at klassificere facies, skitserer denne blogpost en proces for at forberede trænings- og valideringsdatasæt ved hjælp af Snowflake integration og træning med Amazon SageMaker Canvas. Processen begynder med indtagning af logge til Snowflake og transformation af data til et brugbart format. Derefter eksporteres de mærkede data til Amazon S3, hvor de kan bruges til træning med Amazon SageMaker Canvas.

GPT-NeoXT-Chat-Base-20B Foundation Model til chatbot-applikationer er nu tilgængelig på Amazon SageMaker

Together Computers GPT-NeoXT-Chat-Base-20B sprogfoundation-model er nu tilgængelig for kunder, der bruger Amazon SageMaker JumpStart. GPT-NeoXT-Chat-Base-20B er en åben kildemodel til at opbygge konversations-bots. JumpStart gør det let for kunderne at bruge denne model til at opbygge brugerdefinerede chatbot-løsninger.

Efterspørgselsforecasting hos Getir opbygget med Amazon Forecast

Denne blogpost fra Getir beskriver, hvordan de opbyggede en efterspørgselsforecasting-løsning ved hjælp af Amazon Forecast. Getir er et tech-firma, der har revolutioneret sidste-mile-leveringen med sin “inden for minutter” leveringsproposition. For at oprette deres forecasting-model indtoges data til Amazon Forecast og trænedes modellen, og derefter blev modellen evalueret og implementeret.

Introduktion af Amazon Textract Bulk Document Uploader til forbedret evaluering og analyse

Amazon Textract er en maskinlæringstjeneste, der automatisk udtrækker tekst, håndskrift og data fra ethvert dokument eller billede. For at gøre det enklere at evaluere Amazon Textracts muligheder har de lanceret en ny Bulk Document Uploader-funktion på Amazon Textract-konsollet, som gør det muligt for kunderne hurtigt at behandle deres egen samling af dokumenter og få resultaterne i et format, der er let at analysere.

Hos KeyCore har vores erfarne team af AWS-eksperter hjulpet dig med at udnytte alle de produkter og tjenester, der er diskuteret i denne artikel, for at forbedre dine ML- og AI-løsninger. Fra at hjælpe dig med at opsætte og konfigurere produkter til at give råd og vejledning om, hvordan man bruger dem mest effektivt, er vores eksperter her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at accelerere dine AI- og ML-projekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Udgivelser

Meddelelser, opdateringer og lanceringer

Amazon SageMaker Geospatial-funktioner er nu generelt tilgængelige

Amazon SageMaker giver nu geospatiale funktioner, så datavidenskabsmænd og maskinlærings (ML) ingeniører kan opbygge, træne og implementere ML-modeller ved hjælp af geospatial data. Den geospatiale ML-support inkluderer adgang til let tilgængelige geospatiale data, formålbyggede behandlingsoperationer og åbne kildebiblioteker, foruddannede ML-modeller og indbyggede visualiseringsværktøjer. Desuden omfatter denne ML-support også sikkerhedsopdateringer og brugssampler, der blev forhåndsvist på AWS re:Invent 2022.

Ved hjælp af geospatial ML kan kunder analysere og forudsige tendenser til situationer som at forstå, hvordan visse faktorer som landbrugsdrift, vejr eller højde påvirker sygdommens udbredelse, eller hvordan trafikmønstre ændres på grund af konstruktion. Med denne nye funktion kan kunder hurtigere og mere effektivt opbygge pålidelige ML-modeller.

Forenkling af undersøgelse af AWS-sikkerhedsfund med Amazon Detective

Amazon Detective er en ny tjeneste, som er tilgængelig til at hjælpe kunder med at undersøge mulige sikkerhedsproblemer. Den samler og analyserer begivenheder fra AWS CloudTrail-logfiler, Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) Flow Logs, Amazon GuardDuty-fund og Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) auditlogfiler. Med Amazon Detective kan kunder visualisere sikkerhedsdata for at hjælpe med at spotte problemer.

Tjenesten inkluderer også en automatiseret undersøgelsesfunktion, der bruger maskinelæring til at undersøge data og opdage mistænkelig aktivitet. Dette gør det lettere at identificere og løse potentielle sikkerhedsproblemer hurtigt.

Udfasning af AWS-dokumentation på GitHub

For fem år siden blev AWS Documentation gjort åben kilde og vært på GitHub. Men efter en periode med eksperimenter har AWS besluttet at arkivere de fleste af repos’erne fra uge 5 i juni. Alle ressourcer vil nu blive dedikeret til direkte at forbedre AWS-dokumentationen og websitet.

AWS Week in Review – Ny open source-opdateringer til Snapchange, Cedar og Jupyter Community Contributions – 15. maj 2023

Sidste uge var der mange lanceringer relateret til AWS. Her er et par meddelelser, du bør vide:

 • Nye Amazon EC2 g5dn Metal-instanser.
 • Amazon Elastic Container Registry (Amazon ECR) frigav en ny funktion kaldet “Snapchange” for at hjælpe kunder med at spore ændringer i containerbilleder.
 • Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) for Kubernetes (EKS) understøtter nu den åbne kildekode Cedar-containerruntime.
 • AWS CodeBuild understøtter nu Jupyter-fællesskabsbidrag som en del af dets byggemiljø.

Hos KeyCore er vi forpligtede til at holde os opdateret med de seneste nyheder og udviklinger i AWS og til at give vores kunder de bedste løsninger. For at sikre, at du altid er opdateret med de seneste nyheder fra AWS, kan du regne med os for den mest opdaterede rådgivning og indsigter. Vi har et hold af AWS Certified Solutions Architects og DevOps Engineers med mange års erfaring, der kan hjælpe dig med at udnytte det nyeste AWS-udgivelser. Kontakt os for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Titel: Containere

Undersøgelse af effekten af topologi-bevidste hints med Amazon Elastic Kubernetes Service

Version 1.24 af Amazon EKS introducerede Topology Aware Hints (TAH) som en funktion, som kan bruges til at optimere trafikrouting inden for en Amazon EKS-kluster. I dette indlæg vil vi undersøge effekten af at bruge TAH til at reducere latenstid og inter-AZ-datatransportomkostninger, når der bruges flere AZ’er, og hvordan den fungerer i Amazon EKS.

Hvad er topologi-bevidste hints?

Topology Aware Hints (TAH) er en funktion, der blev introduceret i version 1.24 af Amazon EKS. Det giver et mekanisme, der forsøger at holde trafikken tættere på sin oprindelseskilde ved at forsøge at route trafikken gennem samme Availability Zone (AZ) eller en anden nærliggende AZ. TAH kan bruges med Amazon EKS til at optimere routingen af trafik mellem pods inden for en klynge, når der bruges flere AZ’er.

Hvordan virker det?

Når TAH er aktiveret for en bestemt pod, routes pod-trafikken gennem dens AZ (hvis det er muligt) eller en nærliggende AZ, der er tæt på trafikkens oprindelseskilde. Dette opnås ved at mærke hver pod med et hint, der specificerer pod’ens AZ. Under routing af trafik bruges hintet til at bestemme, hvilken AZ der skal vælges til trafikken. Målet med at bruge TAH er at reducere latenstid og inter-AZ-datatransportomkostninger ved at sikre, at trafikken routes gennem en AZ, der ligger tæt på trafikkens oprindelseskilde.

Fordele ved brug af TAH med Amazon EKS

Brug af Topology Aware Hints med Amazon EKS kan give flere fordele. For det første kan det reducere latenstiden ved at route trafikken gennem en AZ, der er tæt på trafikkens oprindelseskilde. Dette kan være især nyttigt, når der bruges flere AZ’er, og trafik skal routes mellem dem. For det andet kan brug af TAH reducere omkostningerne ved inter-AZ-datatransfers ved at route trafikken gennem en AZ, der er tæt på trafikkens oprindelseskilde. Dette kan også være især nyttigt, når der bruges flere AZ’er, og trafik skal routes mellem dem. Endelig kan brug af TAH hjælpe med at sikre, at trafikken routes gennem en AZ, der er tæt på kilden, hvilket kan resultere i forbedret ydeevne og hurtigere responshastigheder.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent og kan hjælpe dig med at undersøge effekten af, at du bruger topologi-bevidste hints med Amazon EKS. Vores professionelle services-team kan hjælpe dig med at implementere og konfigurere TAH i din Amazon EKS-kluster samt give vejledning om, hvordan du kan optimere trafikroutingen inden for din klynge bedst muligt. Derudover kan vores managed services-team hjælpe dig med den løbende drift og overvågning af din Amazon EKS-kluster, således at TAH er konfigureret korrekt, og at trafikken routerer optimalt.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS Quantum Technologies Blog: oversætning af input”

Amazon Braket lancerer IonQ Aria med indbygget fejlrettelse

Amazon Braket har for nyligt lanceret IonQ Aria, en kvantecomputer baseret på fangstionsteknologi. Dette er den første kvanteprocessorenhed (QPU) fra AWS med fejlrettelse, samt den første AWS QPU, der er tilgængelig på Amazon Braket.

Hvad er IonQ Aria?

IonQ Aria er et storskala, fangstionssystem, der omslutter ioner i et ultrahøj-vakuum og bruger laserlys til at kontrollere deres kvantetilstande. Det er det første system fra Amazon Braket med ”fejlrettelses”-teknologi, der tillader det at simulere kvantealgoritmer mere præcist. IonQ Arias fejlrettelsesteknologi bruger en kombination af læseparametre og teknikker, der gør det muligt at måle det udgående output af en kvantekreds mere præcist. Denne kombination af parametre og teknikker, der kaldes “kalibreringskubit”, gør det muligt for IonQ Aria at måle kvantekredse med højere nøjagtighed.

Hvilke fordele tilbyder IonQ Aria?

IonQ Aria tilbyder en række fordele for brugere af kvantecomputere. Dens fejlrettelsesteknologi giver brugere mere præcise resultater, så de mere effektivt kan udvikle og prototypen deres kvantealgoritmer. IonQ Aria tilbyder også den højeste kvantevolumen blandt de nuværende AWS QPU’er, hvilket gør den velegnet til at håndtere komplekse problemer. Desuden er IonQ Aria nem at bruge, da den kan tilgås direkte fra Amazon Braket, et fuldt administreret kvantudviklingsmiljø.

Hvad kan IonQ Aria bruges til?

Med sin høje kvantevolumen og fejlrettelsesteknologi er IonQ Aria et kraftfuldt værktøj til udvikling og kørsel af komplekse kvantealgoritmer. Den er velegnet til opgaver såsom kemisk simulering, materialediscovery og maskinlæring. Desuden kan IonQ Aria anvendes til en række forskerapplikationer, herunder kryptografi, optimering og kvantefysik.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med IonQ Aria?

KeyCore er den førende danske leverandør af professionelle tjenester og managed services for AWS. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at få det meste ud af IonQ Aria, fra at hjælpe dig med at sætte kvantecomputermiljøet op til at give rådgivning om, hvordan du optimerer dine kvantealgoritmer. Vi leverer desuden løbende support for at sikre, at dit kvantecomputermiljø kører problemfrit. Med vores hjælp kan du få det meste ud af IonQ Aria og drage fordel af kvantecomputering.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt til dansk

Hvordan kan kundeinteraktionsanalyse hjælpe SMV’er med at vokse?

Små og mellemstore virksomheder (SMB’er) benytter sig stadig mere af kundedata og analyser for at forstå deres kunder bedre og opnå deres mål. En undersøgelse fra 2022, som Gartner har foretaget, viser, at 84 procent af lederne for kundeservice og serviceunderstøttelse opfatter kundedata og analyser som “meget eller ekstremt vigtige” faktorer for deres succes i 2023. Denne guide giver information om kundeinteraktionsanalyse og hvordan den kan hjælpe SMV’er med at vokse.

Hvad er kundeinteraktionsanalyse?

Kundeinteraktionsanalyse er en teknologi, som giver SMV’er mulighed for bedre at forstå kundeadfærd og interaktion med deres virksomhed. Det giver virksomheder mulighed for at overvåge kundeinteraktioner på tværs af flere kanaler, herunder hjemmesider, e-mails, telefonopkald og mere. Ved at spore kundeinteraktioner kan virksomheder få indsigt i kundeadfærd og præferencer. Denne data kan derefter bruges til at træffe velinformerede beslutninger om, hvordan man kan optimere kundeoplevelser og øge salget.

Fordele ved kundeinteraktionsanalyse

Kundeinteraktionsanalyse har flere fordele for SMV’er, herunder:

 • Identifikation af kundesegmenter og præferencer
 • Forbedring af kundeengagement ved at give personlige oplevelser
 • Forbedring af kundeforhold og loyalitet
 • Bedre forståelse af kundens behov og forventninger
 • Forbedring af kundeservice og support
 • Øget kundetilbageholdenhed og salg

Ved at benytte kundeinteraktionsanalyse kan SMV’er få værdifulde indsigter i kundeadfærd og præferencer og bruge denne information til at optimere deres kundeservice og øge salget.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi omfattende AWS-løsninger for at hjælpe virksomheder med at udnytte kundeinteraktionsanalyse fuldt ud. Vores ekspertise AWS-konsulenter står klar til at hjælpe dig med at bestemme de bedste kundeinteraktionsanalyseløsninger til din virksomhed og implementere dem på en effektiv og kosteffektiv måde. Fra opsætning af den nødvendige infrastruktur til håndtering af kundedata har vi ekspertene og ressourcerne til at sikre, at dine kundedata og analyseværktøjer er klar til brug på ingen tid. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed med kundeinteraktionsanalyse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog af Amazon Web Services

Officiel databaseblog af Amazon Web Services

Backup strategier for Amazon DynamoDB

Backups er en vigtig del af enhver katastrofe recovery strategi, og Recovery Point Objective (RPO) og Recovery Time Objective (RTO) parametre er nøgle til at få det rigtigt. Det vigtigste spørgsmål, når man diskuterer databaser, er “Hvordan vil vi tage backup og gendanne vores data?” Amazon DynamoDB tilbyder indbygget sikkerhed, kontinuerlige backups, automatisk multi-Region replikering, 99.999% service level agreement (SLA), og data import og export værktøjer til at sikre, at dine backup strategier understøtter dine behov.

AWS Backup forenkler processen med at oprette og gendanne backups, og automatiserer backupen i henhold til den politik, du definerer. Gennem brug af AWS Backup kan du oprette et nemt og overskueligt, centraliseret system til at gemme dine data sikkert. AWS tilbyder også en række andre tjenester til at hjælpe dig med at automatisere og overvåge dit backup process, herunder AWS Data Pipeline, AWS CloudFormation, Amazon CloudWatch og AWS Identity and Access Management (IAM). Med disse tjenester kan du skalere dit backup process for at opfylde dine specifikke krav.

Hos KeyCore kan vores ekspert team af cloud ingeniører hjælpe dig med at designe og implementere den bedste backup strategi til din organisation. Vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS Backup for hurtigt og nemt at oprette og gendanne backups, og automatisere backupen i henhold til de politikker, du definerer. Med vores ekspertise i CloudFormation, Data Pipeline og CloudWatch kan vi sikre, at dine backups kører problemfrit og effektivt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

7 strategier til at optimere Microsoft-licenser på AWS

Flytning af virksomhedsarbejdsbyrder til skyen er blevet et af de vigtigste mål for virksomheder, men omkostningerne forbundet med kørsel af Microsoft-arbejdsbyrder på Amazon Web Services (AWS) kan være en betydelig hindring. Heldigvis er der syv optimeringsstrategier, der kan implementeres for at hjælpe med at sænke Microsoft-licensomkostningerne på AWS.

1. Udnyt delt kapacitet

Delt kapacitet giver virksomheder mulighed for at købe en fast sat mængde beregningskraft på forhånd og dele den mellem flere arbejdsbyrder. Dette hjælper kunderne med at få mest muligt ud af deres Microsoft-licenser ved at samle flere serverdeployeringer i en enkelt delt server.

2. Optimer Software Assurance

Software Assurance er et årligt gebyr, der giver kunderne en række fordele, herunder træning, deploymentshjælp og support. For kunder med flere udrulninger kan Software Assurance hjælpe med at reducere licensomkostningerne.

3. Udnyt AWS-tilbud

AWS tilbyder et varieret udvalg af tjenester og produkter, som kan hjælpe kunderne med at reducere deres Microsoft-licensomkostninger. For eksempel er AWS CloudFormation en tjeneste, der automatiserer provisionering af ressourcer, som kan hjælpe med at reducere antallet af licenser, der skal bruges. Derudover hjælper AWS Lambda kunderne med at køre kode uden at skulle styre servere, hvilket reducerer behovet for licenser.

4. Udnyt License Mobility

License Mobility giver kunderne mulighed for at overføre deres licenser mellem AWS-tilgængelighedszoner og AWS-regioner. Ved at flytte licenserne til den optimale region eller tilgængelighedszone, kan kunderne reducere deres licensomkostninger med op til 15%.

5. Overvej Manager Services

Manager Services fra AWS hjælper kunderne med at få mest muligt ud af deres Microsoft-licenser og optimere deres arbejdsbyrder. AWS Managed Microsoft AD, for eksempel, kan hjælpe kunderne med lettere at administrere brugerkonti og adgang til ressourcer.

6. Udnyt EC2 Reserved Instances

EC2 Reserved Instances giver kunderne en kapacitetsreservation på Amazon EC2. Dette reducerer omkostningerne med op til 75% i forhold til priser på forespørgsel. Reserved Instances kan også bruges til Microsoft-licenser for at hjælpe kunderne med at spare penge.

7. Udnyt KeyCore Professional Services

KeyCore Professional Services kan hjælpe kunderne med at optimere deres Microsoft-licensomkostninger. Vores eksperter kan hjælpe med at identificere de bedste licensstrategier og besparelsesmuligheder for at sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres investeringer.

Ved at udnytte disse syv strategier kan virksomheder reducere deres Microsoft-licensomkostninger på AWS og få mest muligt ud af deres investeringer. KeyCore Professional Services-holdet kan hjælpe kunderne med at optimere deres Microsoft-licensomkostninger og sikre, at de får mest muligt ud af deres investeringer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data Blog fra Amazon Web Services

Organisationer i alle størrelser prøver at låse den værdi, der er gemt i deres data. For at gøre det skal de ofte opbevare deres data i forskellige lager, søgesystemer, NoSQL-databaser og maskinlæringsservices. Med alle disse forskellige systemer kan det være svært at holde styr på dataene og flytte dem mellem systemer til analyse. Det er her, Amazon Managed Workflow for Apache Airflow (Amazon MWAA) kommer ind.

Amazon MWAA er en styret tjeneste, der hjælper organisationer med at forenkle komplekse datasprogopgaver og orkestrere workflow på tværs af forskellige analytikksystemer. Den giver skalering, tilgængelighed og sikkerhed uden behov for at administrere det underliggende infrastruktur. I april 2023 tilføjede Amazon MWAA støtte til opstartsscripts.

Amazon MWAA gør det lettere at orkestrere jobs og overvåge workflow. Den understøtter AWS Glue-jobs, Amazon SageMaker-noter og AWS Step Functions. Den tilbyder også funktioner som jobovervågning, fejlnotifikation og jobplanlægning. Tjenesten tilbyder også et letanvendeligt webanalysesgrænseflade.

AWS Glue 4.0 for Apache Spark tilføjer nye funktioner til dataintegration, herunder støtte til PySpark 3.0, støtte til AWS Glue Elastic Views og støtte til Amazon Athena-forespørgselsfederation.

Analyse er en vigtig del af dataudforskning, og Amazon QuickSight giver avancerede analysecapaciteter til organisationer. I denne gæstepost forklarer Softbrain Co., Ltd., hvordan deres SFA / CRM-værktøj e-Sales Manager bruger Amazon QuickSight til at give kraftige analysecapaciteter til deres salgskunder.

Amazon MSK er en strømmestyringsplatform, der hjælper med at opbygge virksomhedsdatahub. For at udnytte pub / sub-modellen til datadistribution gør Amazon MSK Connect det lettere at offentliggøre og distribuere data fra Amazon MSK-emner. Det bruger åbne JDBC-connectorer og understøtter strømme dataflyd fra Amazon MSK til eksterne databaser, datawarehouses og datalagre.

Peloton kunne drage fordel af at bruge Amazon Redshift for at udnytte datamaterialet maksimalt. Gennem Amazon Redshift kunne Peloton låse den magt, som data har. For at lære mere om dataoplysninger kan du deltage i AWS Data Insights Day den 24. maj 2023.

Logging er et vigtigt led i udvikling og administration af applikationer. Zoom, i samarbejde med AWS Data Lab, udviklede en arkitektur, der gør det muligt at strømme log-indtagning og effektive GDPR-sletninger ved hjælp af Apache Hudi på Amazon EMR.

Strømafbrydelser og strømkvalitetsproblemer kan koste virksomheder millioner af dollars i tjenesteafbrydelser. PG & E og Steve Alexander forklarer, hvordan de bruger smart sensordata og Amazon QuickSight til at forbedre effektiviteten af ​​kraftværksforsyningen.

Hos KeyCore har vi omfattende erfaring inden for cloud-engineering og dataingeniørarbejde, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine data. Vores AWS-certificerede professionelle kan give den rigtige vejledning til brug af de rigtige AWS-services og -værktøjer til dine behov for dataorkestrering og analyse. Kontakt os i dag for at diskutere, hvordan KeyCore kan hjælpe din organisation med at låse den magt, som data har.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Værtskab af single page applications (SPA) med tiered TTLs på CloudFront og S3

Mange kunder af KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, bruger Amazon CloudFront og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) til at implementere single page applications (SPA): webapplikationer skabt med React, Angular, Vue, etc. Udviklingsteamene bag disse SPAs står ofte over for to tilsyneladende modstridende krav: behovet for, at brugere skal opleve lav latency ved download af webapplikationen, og behovet for, at webapplikationen skal opdateres regelmæssigt.

Brug af CloudFront og S3 til at opnå tiered TTLs

Tiered Time-To-Live (TTL) er en måde at balancere behovet for lav latency og hyppige opdateringer. Ved hjælp af CloudFront og S3 gemmes applikationsressourcerne i en bestemt periode, mens andre ressourcer kan opdateres oftere. Ved hjælp af tiered TTLs kan brugeroplevelsen forbedres uden at gå på kompromis med behovet for at holde applikationen up-to-date.

For at opnå tiered TTLs ved hjælp af CloudFront og S3 skal S3-bucketten konfigureres til at udbyde statiske ressourcer. CloudFront-distributionen skal også konfigureres til at bruge S3-bucketten som et origin. Objekterne, der er gemt i S3-bucketten, skal have et cache-control-header, der er sat til en længere time-to-live (TTL) end objekterne, der serveres direkte fra CloudFront. På den måde kan brugeren drage fordel af den lave latency ved det cachede objekt, mens webapplikationen stadig er up-to-date.

Maksimal ydeevne med CloudFront

CloudFront giver også yderligere ydelsesfordele til single page applications. CloudFront kan bruges til at udbyde statiske ressourcer og dynamisk indhold fra samme origin, samt til at cache dynamisk indhold. Ved hjælp af en kombination af cache-control-headers, query strings og cache-invalidering kan dynamisk indhold serveres med minimal latency. Desuden kan CloudFront også bruges til at løfte SSL/TLS-afslutning ud og reducere belastningen på en origin-server, hvilket gør applikationen lettere at skalere.

Fordele ved tiered TTLs ved hjælp af CloudFront og S3

Brugen af tiered TTLs med CloudFront og S3 giver en række fordele til single page applications. Det gør det muligt for brugere at opleve lav latency ved download af webapplikationen, samtidig med at applikationen stadig kan holdes up-to-date. Derudover kan CloudFront bruges til at løfte SSL/TLS-afslutning ud og reducere belastningen på en origin-server, hvilket gør applikationen lettere at skalere. Med KeyCores ekspertise inden for AWS kan kunder udnytte deres tjenester til at udrulle og administrere deres single page applications med tiered TTLs på CloudFront og S3.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Computer Blog: Oversæt den ovennævnte input til et dansk titel

Optimere omkostninger med Amazon EC2 Spot Instanser

Amazon EC2 Spot Instanser tilbyder en bekvem måde for kunder til at optimere deres omkostninger ved at tillade dem at byde på overskydende beregningskapacitet i AWS-skyen. Dette kan give betydelige besparelser på beregningsomkostninger, og bruges af organisationer som National Football League (NFL) til at køre 4000 EC2 Spot Instanser.

Kontroller tilgængeligheden af ​​Spot Instanser

For at udnytte Amazon EC2 Spot Instanser maksimalt skal kunderne forstå, hvordan AWS styrer tilgængeligheden af ​​overskydende kapacitet. AWS vil afbryde Spot Instanser, hvis deres budpris er lavere end den aktuelle Spot pris. Det er vigtigt at planlægge for disse afbrydelser og sørge for, at de programmer, der kører på Spot Instanser, kan håndtere dem.

Minimer afbrydelser

For at minimere afbrydelser skal kunderne overveje at placere et højere budpris for deres Spot Instanser. Dette vil reducere deres risiko for afbrydelse og også mindske risikoen for at skulle vente i kø for Spot-ressourcer, der er tilgængelige. Derudover skal kunderne sikre, at de har de rigtige Spot Instance typer og størrelser til rådighed til deres arbejdsbyrder, samt rigelig buffer kapacitet til at optage eventuelle afbrydelser.

Vælg de rigtige instanser

Når man vælger de rigtige Spot Instanser til deres arbejdsbyrder, skal kunderne overveje deres burstable og ikke-burstable krav. Burstable Spot Instanser, såsom T3-familien, kan være ideel til arbejdsbyrder, der kræver lave omkostninger til beregningsressourcer, der kan håndtere korte perioder med høj udnyttelse.

Kunderne bør også overveje deres samtidige spot anmodninger. For at øge chancerne for at få de Spot Instanser, de har brug for, skal kunderne fordele deres anmodninger på forskellige Availability Zones og Spot Instance typer.

Byg modstandsdygtighed ind i din arkitektur

For at sikre modstandsdygtigheden af ​​deres applikationsarkitekturer skal kunderne overveje at bruge flere Availability Zones og sprede deres arbejdsbyrder på tværs af flere regioner. Derudover skal kunderne tilføje yderligere buffer kapacitet til deres Spot Instance flåder for at håndtere uventede trafikpikke.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne og mulighederne ved at udnytte AWS Spot Instanser til at optimere beregningsomkostninger. Vores team af AWS certificerede eksperter kan hjælpe dig med at identificere de rigtige Spot Instance typer og størrelser til dine arbejdsbyrder og hjælpe dig med at opbygge en modstandsdygtig arkitektur, der kan håndtere eventuelle afbrydelser. Kontakt os i dag for at lære mere om vores professionelle tjenester og managed services til Spot Instanser.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

IDN Media udnytter AWS IVS for at skabe IDN Live

IDN Media er en indonesisk platform, der henvender sig til Millennials og Gen Z og tilbyder underholdning og information. Selskabet, som blev grundlagt i 2014, har oplevet hurtig vækst, og har nu lanceret IDN Live, en live streaming-platform, på Amazon IVS. Denne streamingplatform fungerer som et forbindelsesled mellem skabere og fællesskaber og bruger Jakartas point of presence for at give en højkvalitets, lav-latensoplevelse på tværs af netværk.

Kernefordele ved IDN Live

IDN Live har forskellige fordele for indholdsskabere og seere. Det tilbyder pålidelige streamingfunktioner og skalérbarhed, hvilket giver seere adgang til højkvalitetsindhold, der er tilgængeligt på forespørgsel. IDN Live hjælper også skabere med at monetisere indhold ved at give dem mulighed for at opsætte betalingsvægge, hvilket skaber et vej til, at seere kan få adgang til premiumindhold. Derudover understøtter IDN Live flere samtidige live video streams, hvilket giver seerne mulighed for at se flere streams på én gang.

Hvordan AWS IVS gør IDN Live mulig

Amazon IVS er en drevet live streaming-service, der hjælper udviklere med at bygge og skalere live streaming-oplevelser. IVS håndterer vært og distribution, hvilket giver skabere mulighed for at fokusere på at skabe kvalitetsindhold. IVS er også i stand til at håndtere store mængder samtidige seere, hvilket gør det til en fremragende service til streaming af højkvalitetsindhold. Desuden giver IVS lav-latenst-streaming, som er afgørende for streaming af live-events.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med live streaming

KeyCore kan hjælpe kunder med at skabe og implementere live streaming-applikationer ved hjælp af AWS IVS. Vores team af eksperter kan hjælpe kunder med at opsætte og konfigurere IVS med de korrekte kodningsindstillinger, såvel som at hjælpe med at migrere eksisterende live streaming-applikationer til AWS. Derudover kan KeyCore oprette den nødvendige AWS-infrastruktur for at sikre en sikker og pålidelig streamingoplevelse. Vi tilbyder også professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med hele streamingprocessen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagerblog

Goldman Sachs, et finansielt serviceselskab, gemmer store mængder data, der skal være sikre og overholde regler. Goldman Sachs udnytter Amazon Virtual Private Clouds (VPC) til at levere sikre miljøer for implementering af ressourcer inden for AWS og samtidig give en sikker forbindelse til on-premise-netværk.

For yderligere at styrke sikkerheden bruger GS AWS PrivateLink til at oprette private forbindelser mellem AWS-tjenester og deres VPC’er. AWS PrivateLink opretter en privat forbindelse mellem VPC’er og Amazon S3, hvilket etablerer en sikker tunnel, så data kan overføres. Dette hjælper med at beskytte GS-data mod ondsindede brugere og andre eksterne trusler.

AWS PrivateLink gør det også muligt for GS at overvåge og administrere forbindelserne mellem deres VPC’er og Amazon S3, så de hurtigt kan identificere og håndtere eventuelle sikkerhedsproblemer. Desuden hjælper AWS PrivateLink GS med at opfylde GDPR, HIPAA og andre databeskyttelsesregler.

Hos KeyCore hjælper vores team af erfarne AWS-konsulenter dig med at oprette og vedligeholde de sikre forbindelser mellem VPC’er og Amazon S3. Vi har stor erfaring med opsætning af AWS PrivateLink og kan hjælpe dig med at oprette og administrere sikre forbindelser mellem dine VPC’er og Amazon S3. Vi kan også hjælpe dig med at sikre, at dine data er sikkert gemt og overført og at dit miljø opfylder alle nødvendige overholdelseskrav.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Brug af Amazon Cognito og Web3 med API Gateway til dApp-authentifikation

Når man udvikler en decentraliseret applikation (dApp), som skal interagere direkte med AWS-tjenester som Amazon S3 eller Amazon API Gateway, skal brugerne autoriseres ved at give dem midlertidige AWS-legitimationsoplysninger. Amazon Cognito kan kombineres med brugerens digitale tegnebog til at opnå gyldige Amazon Cognito-identiteter og midlertidige AWS-legitimationsoplysninger.

Fordelene ved Amazon Cognito

Amazon Cognito er Amazons Web Services’ (AWS) applikationsbrugers identitet- og datasynkroniseringsservice, der hjælper udviklere med sikkert at gemme og få adgang til brugerdata i skyen. Det giver også autentifikation og autorisation til applikationer, så de kan få sikker adgang til AWS-tjenester.

Amazon Cognito er et godt valg til dApp-autentifikation, fordi det understøtter et bredt udvalg af brugerautentifikationsmetoder, herunder brugernavn/adgangskode eller tokenbaseret autentifikation. Det kan også bruges til at gemme brugerprofiler og synkronisere brugerdata på tværs af enheder samt deles med andre applikationer. Desuden understøtter Cognito Amazons Single Sign-On (SSO)-funktion, som giver brugerne mulighed for at autentificere med deres eksisterende Amazon-, Google- eller Facebook-konti. Endvidere giver det mulighed for generering af midlertidige legitimationsoplysninger, som er essentielle for dApps, der kræver adgang til AWS-tjenester.

Brug af Web3Proxy med Amazon API Gateway

For at give en dApp mulighed for at interagere med AWS-tjenester, kan en Amazon API Gateway bruges som en proxy mellem dApp’en og AWS-tjenesterne. Denne proxy gør det muligt for dApp’en at kalde Amazon API Gateway med Web3-protokollen, som er nødvendig for at en dApp kan interagere med AWS-tjenester.

API Gatewayen foretager derefter de nødvendige opkald til AWS-tjenesterne på brugerens vegne og returnerer svar. Dette gør det muligt for dApp’en at få sikker adgang til AWS-tjenester uden selv at skulle styre autentifikationsprocessen.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vores erfarne team af AWS-eksperter stor erfaring med at udnytte magten i Amazon Cognito og Amazon API Gateway til dApp-autentifikation og autorisation. Vi kan hjælpe dig med at designe og implementere en sikker og pålidelig løsning, der opfylder dine behov. Kontakt os for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

AWS Partner Network (APN) er en global fællesskab af virksomheder og løsningsudbydere, der er specialiserede i at hjælpe kunderne med at udnytte skyen AWS fuldt ud. Gennem APN kan AWS-kunder finde den ekspertise, løsninger og serviceydelser, de har brug for til at drive deres virksomhed. I april blev 154 nye AWS-partnere tilføjet eller fornyet på specialiseringer på områderne arbejdsbelastning, løsning og branche. I denne blog undersøger vi, hvordan AWS-partnere hjælper kunderne med at låse data op, forenkle processer, accelerere sikkerhed og overvågning samt introducere generative AI.

Lås hovedframe-data op med Precisely Connect og Amazon Aurora

Mange virksomheder ser efter muligheder for at reducere omkostninger og låse dataskala op ved at transformere arve systemer til næste generations sky- og datapatformer. For at gøre denne proces lettere, tilbyder Precisely Connect en løsning, der føjer data problemfrit sammen fra arve systemer til AWS. Med Precisely Connect-løsningen kan data i form af sekventielle filer, VSAM-datasæt eller databaser som IMS og Db2 overføres til Amazon RDS, såsom Amazon Aurora. Dette gør det muligt at låse hovedframe-data op og flytte den hurtigt og let til skyen.

Forenkl talentrekrutteringsprocesser med Quantiphi og en moderne datastrategi på AWS

Talentrekruttering er et kritisk element i enhver virksomhed, og mange virksomheder vender sig til online-databaser for talentudvælgelse og rekruttering. Quantiphi tilbyder en sky-native datapatform, der lette sammenføjningen af talent- og rekrutteringsydelsesdata, hvilket giver vigtige indsigter i talentrekrutteringsprocessen. Dette sker gennem en serverløs, fuldt styret ETL-pipeline, et centraliseret lake-house-løsning og AWS. Ved at udnytte AWS og Quantiphis platform kan virksomheder mere effektivt administrere deres talentrekrutteringsprocesser.

Automatiser sikkerhed og overvågning med Amazon EKS Blueprints, Terraform og Sysdig

Den største udfordring for mange virksomheder, når de adopterer Kubernetes, er manglen på interne færdigheder. For at mindske denne forskel lancerede Sysdig et tilføjelsesprogram til Amazon EKS samt Sysdig EKS Blueprints, som gør det muligt for organisationer at udrulle instrumenterede Kubernetes-kluster ved hjælp af Terraform. Dette accelererer den praktiske erfaring, giver et reproducerbart fundament til nemmere at konfigurere, provisionere og ødelægge klynger og automatiserer sikkerhed og overvågning.

Gentag SAP til AWS i realtid med bevaret forretningslogik ved hjælp af BryteFlow

At få SAP-data til AWS i realtid giver virksomheder mulighed for at få værdifulde indsigter, realiseres konkurrencemæssige fordele, forbedre deling og samarbejde og forbedre driftsydelsen. BryteFlow’s SAP Data Lake Builder på AWS tilbyder en løsning til at udtrække og integrere SAP-data på AWS til brugssager som analytics, rapportering, AI / ML og IoT i realtid. Dette giver mulighed for at integrere data fra SAP og ikke-SAP-kilder problemfrit.

Omform dine kunders forretning med generativ AI på AWS

Generativ AI har potentialet til at revolutionere virksomheder i alle størrelser og brancher. For at sikre, at kunderne udnytter den fulde værdi af generativ AI-tilbud, arbejder AWS og partnere sammen for at vejlede udviklingen af forretningsforbedrende innovationer og løsninger. Ruba Borno, VP, WW Channels & Alliances hos AWS, forklarer den integrerede rolle, som AWS-partnere spiller i at hjælpe kunder med at udnytte magten af generativ AI.

Byg en sky-native arkitektur for vertikal federativ læring på AWS

DOCOMO Innovations fokuserer på federativ læring og især vertikal federativ læring (VFL). VFL har potentialet til at opnå bedre modelydelse ved at samarbejde med andre dataleverandører, og DOCOMO Innovations har undersøgt algoritmen og dens implementering på AWS til reelle scenarier. For at opbygge en sky-native arkitektur til VFL på AWS, har organisationer brug for distribuerede maskinlæringsmetoder, som ikke kræver, at data centraliseres, og som ikke afslører data til andre parter, mens modellen bygges.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at låse forretningsværdi op med AWS-partnere. Vores team af AWS-eksperter kan levere ekspertisen og sikre, at din virksomhed udnytter de nyeste AWS-løsninger og serviceydelser til deres fulde potentiale. Med vores professionelle ydelser og styrede tjenester hjælper vi dig med at udnytte AWS Partner Network maksimalt og sikre, at du får mest muligt ud af din sky-miljø. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversætning af Input

Benchmarking af Oxford Nanopore Technologies på AWS

Oxford Nanopore Technologies har muliggjort direkte, realtidsanalyse af lange DNA- eller RNA-fragmenter ved at overvåge ændringer i en elektrisk strøm, når nucleinsyrer passerer gennem en proteinnanopore. Det resulterende signal kodes for at give den specifikke DNA- eller RNA-sekvens ved hjælp af computerkrævende algoritmer, der kaldes basecallers. I et samarbejde mellem G42 Healthcare, Oxford Nanopore Technologies og AWS præsenterer denne blogpost benchmarkresultaterne for to af disse basecallers – Guppy og Dorado – på AWS.

Guppy Basecaller Benchmarking

Guppy basecaller er den standard Oxford Nanopore basecaller til hurtig og præcis sequencering. Det er computationsintensivt, med forlænget basecalling-tider for længere læsninger. For at benchmark ydeevnen af Guppy på AWS blev en række Amazon EC2-instanser brugt, fra C4-instanser til P3dn.24xlarge-instanser.

Benchmarkingresultaterne viste, at Guppy basecaller opnåede en maksimal speedup på 13,5 gange, når den bruges P3dn.24xlarge-instanser, i forhold til C4.2xlarge-instansen. Desuden gav P3dn.24xlarge-instanserne en gennemsnitlig speedup på 8,3 gange, med en vedvarende basecalling-hastighed på 25.000 læsninger pr. Sekund og 10-20-foldreduktioner i basecalling-tider for længere læsninger.

Dorado Basecaller Benchmarking

For mere præcise, højhastighedsbasecalling er Dorado basecaller det foretrukne valg til Oxford Nanopore-sequencering. Det er i stand til at basecalling med hastigheder 5-10 gange hurtigere end Guppy basecaller. For at benchmark ydeevnen af Dorado basecaller på AWS blev de samme række af Amazon EC2-instanser brugt, fra C4-instanser til P3dn.24xlarge-instanser.

Benchmarkingresultaterne viste, at Dorado basecaller opnåede en maksimal speedup på 22,9 gange, når den bruges P3dn.24xlarge-instanser, i forhold til C4.2xlarge-instansen. Desuden gav P3dn.24xlarge-instanserne en gennemsnitlig speedup på 14,1 gange, med en vedvarende basecalling-hastighed på 40.000 læsninger pr. Sekund og 40-50-foldreduktioner i basecalling-tider for længere læsninger.

Brug af AWS til Oxford Nanopore Basecalling

Disse benchmarkingresultater beviser, at brug af AWS til Oxford Nanopore basecalling betydeligt kan reducere basecalling-tiderne. Benchmarkingen blev udført ved hjælp af en række EC2-instanser, fra C4 til P3dn.24xlarge. Mens den maksimale speedup blev opnået ved brug af P3dn.24xlarge-instanser, kan den samme speedup opnås med billigere instanser afhængigt af sequencingslængden.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe vores kunder med at forenkle deres arbejdsgange og reducere omkostningerne med hjælp af skyteknologi. Vores team af certificerede AWS-løsningsarkitekter kan hjælpe med opsætning og optimering af Oxford Nanopore basecalling-infrastruktur på AWS. Kontakt os for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at komme i gang med Oxford Nanopore basecalling på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Dansk Cloud Drift og Migrationer Blog

Organisationer bruger stadig mere på skytjenester til at drive deres programmer og arbejdsbelastninger. AWS tilbyder et bredt udvalg af tjenester til at hjælpe organisationer med at implementere, administrere og skalere deres skyoperationer. For at sikre optimal ydeevne, pålidelighed og sikkerhed skal der følges bedste praksis, når skyoperationer opsættes og administreres. Denne artikel giver et overblik over bedste praksis for at opbygge og administrere skyoperationer på AWS.

Opbygning af CIS hærdede guldbilleder og rørledninger med EC2 Image Builder

For at opfylde Center for Internetsikkerheds (CIS) benchmark-retningslinjer skal kunder oprette egne komponenter til at styrke de operativsystemer, der bruges til deres skyoperationer. Indtil for nylig skulle kunder navigere til AWS Marketplace Console og søge efter kompatible Amazon Machine Images (AMIs) til deres billedrørledninger. Nu kan kunder med EC2 Image Builder automatisere processen med at oprette brugerdefinerede billeder med de nødvendige komponenter for at sikre, at deres skyoperationer opfylder sikkerhedsbenchmarks. EC2 Image Builder giver et simpelt interface og værktøjer til at samle brugerdefinerede billeder fra en samling af tilgængelige AWS- og tredjepartskomponenter.

Visualisering og indsigter fra VPC Flow Logs med Amazon Managed Grafana

Skyinfrastrukturen bliver stadig mere distribueret og dataintensiv. For at få bedre indsigt i netværkstrafikken skal organisationer analysere det stigende antal data, der sendes over netværk. Med Amazon Managed Grafana kan kunder visualisere og få indsigt i VPC-flow-logs. Amazon Managed Grafana giver en interaktiv dashboard til at analysere netværkstrafik og opdage potentielle sikkerhedstrusler eller ydelsesproblemer. Det hjælper kunder med at overvåge helbred og ydeevne af deres skyinfrastruktur.

Bedste praksis for AWS Application Migration Service

Større skyflytninger kræver flere opgaver, skalering af kompleksitet, manuelle processer, mange værktøjer og involverede parter. For at forenkle og øge hastigheden kan organisationer bruge AWS Application Migration Service (AWS MGN). Denne tjeneste er designet til at forenkle og accelerere komplekse migrationer, der kræver re-hosting. AWS MGN hjælper organisationer med at flytte programmer uden at skulle omskrive dem, automatisere processen med at identificere og analysere komponenter og hurtigt flytte programmer til skyen.

Bedste praksis for overvågning af AWS Outposts

AWS Outposts er designet til at give kunder mulighed for at køre AWS-infrastruktur og -tjenester on-premise. Dette hjælper kunder med at administrere deres hybride arbejdsbelastninger med lav latenstilgang til on-premise-systemer, lokal databehandling, dataresidence og applikationsmigration med lokale systeminterdependenser. For at sikre optimal ydeevne skal kunder overvåge deres Outposts ved hjælp af Amazon CloudWatch-metrikker og AWS Health-hændelser. Dette vil hjælpe dem med at opdage og diagnosticere eventuelle ydelsesproblemer hurtigt.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester til at hjælpe organisationer med at opbygge, implementere og administrere deres skyoperationer på AWS. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at sikre, at dine skyoperationer er sikre, pålidelige og optimeret til ydeevne. Vi kan hjælpe dig med at opsætte automatiserede rørledninger til kostoptimering, sikre overholdelse af forskellige branchestandarder og give vedligeholdelses- og overvågningsydelser. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

KeyCore har erfarne AWS-eksperter, der kan hjælpe virksomheder i brancherne energi, reklame- og markedsføring, rejser og turisme og CPG med at udnytte kraften af AWS. Vi kan hjælpe med at designe og implementere en skystrategi, der opfylder dine behov, uanset om det er at implementere dynamiske 5G Edge Discovery-arkitekturer, opbygge et enterprise Data Hub eller skalere intelligente alerts til dit firma. Kontakt vores team af AWS-eksperter i dag for at få flere oplysninger.

TC Energy driver et omfattende energistrukturportefølje i Nordamerika, hvilket betyder, at deres netværk på 93.300 km naturgasledninger leverer mere end 25 procent af daglige rene energibehov til millioner af mennesker på stedet. For at forbedre dokumentkonsistens og asset management har TC Energy implementeret AWS-tjenester, hvilket har tilladt dem at reducere omkostninger og forbedre kundeoplevelsen. AWS gør det muligt for TC Energy at administrere deres data på tværs af forskellige afdelinger og placeringer, samtidig med at de får sikker adgang til data, som er afgørende for energibranchen.

Elsevier og AWS har samarbejdet om at tilbyde OSDU Data Platform-kunderne AWS cloud-tjenester til at muliggøre opdagelsen af ​​mine-data. Dette giver kunderne mulighed for at få indsigt i deres data og udvikle nye applikationer. AWS har lanceret Amazon FinSpace med Managed kdb Insights, et nyt kapacitetsniveau, der gør det let at konfigurere, køre og styre kdb Insights på AWS. KX Systems’ kdb Insights er en analysemotor, der er optimeret til analyse af realtid og multi-petabyte historiske tidsrække-data og bruges bredt i kapitalmarkederne til at understøtte avancerede investeringsbeslutninger. Amazon FinSpace med Managed kdb Insights gør det nemt at skalere og behandle store mængder data hurtigt og sikkert.

Ved re:Invent 2022 annoncerede AWS et udvalg af nye service-, partner- og løsningsmeddelelser, der især er relevante for branchen for reklame- og markedsføringsteknologi. Dette inkluderer AWS S3 Access Analyzer, som giver indsigt i, hvem der får adgang til dine data, og AWS Babylon, som giver lav latency talegenkendelse ved hjælp af naturlig sprogbehandling til at analysere kundesamtaler.

AWS Hybrid Cloud og Edge Computing-tjenester udvider den globale dækning af AWS-infrastruktur. I USA alene er der nu 19 AWS Wavelength Zones tilgængelige, så udviklere kan få adgang til tjenester med lav latency til beregning og lagring. Implementeringen af ​​AWS Wavelength Zones har gjort det muligt at udvikle dynamiske 5G Edge Discovery-arkitekturer, der kan håndtere mission-critical real-time-applikationer.

Arriva, der er en førende udbyder af passagertransport i Europa, havde svært ved at måle virksomhedens performance på grund af manglende konsistente datasamlinger. Ved brug af AWS-tjenester kunne Arriva opbygge et Enterprise Data Hub, som tillod dem at få adgang til deres data fra forskellige virksomheder og placeringer. Dette gjorde det muligt for dem at begynde at måle deres virksomheds performance og træffe datadrevne beslutninger.

DHgate udnytter Amazon IVS til at give kunderne lav latency live streams, så det bliver lettere for kunderne at interagere med deres produkter og tjenester. Amazon IVS giver DHgate en simpel og omkostningseffektiv måde at streame live-indhold på.

Marathon Oil brugte AWS til at forbedre udviklingen af ​​deres alarmsignaler fra måneder til timer. Med 4.000 brønde at håndtere, udnyttede Marathon Oil AWS til at forbedre udviklingstiden for alarmsignaler og træffe informerede beslutninger. AWS-partner Seeq gav Marathon Oil muligheden for at behandle store mængder data hurtigt og sikkert, hvilket gjorde det lettere at skalere deres intelligente alarmer.

Hos KeyCore kan vores AWS-eksperter hjælpe virksomheder i energibranchen, reklame- og markedsføringsbranchen, rejse- og turismebranchen og CPG-branchen med at udnytte kraften af AWS. Vi kan hjælpe med at designe og implementere en skystrategi, der opfylder dine behov, uanset om det er at implementere dynamiske 5G Edge Discovery-arkitekturer, opbygge et enterprise Data Hub eller skalere intelligente alerts til dit firma. Kontakt vores team af AWS-eksperter i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-messaging og målrettet blog

Opdag hvordan du tester afsendelse af e-mails og miljøovervågning med AWS

Test af opsætningen af ​​e-mailinfrastrukturen er afgørende for at sikre, at din applikation fungerer effektivt. For at verificere dette er overvågning og test nødvendigt, og Amazon Web Services (AWS) tilbyder flere automatiserings- og overvågningsværktøjer, som gør det lettere. I dette blogindlæg skal vi undersøge, hvordan man bruger AWS til afsendelse af e-mails og miljøovervågning.

Opsætning af e-mailinfrastruktur

Når du opsætter din e-mailinfrastruktur og forbindelser til API’er, er det vigtigt at sikre, at du efter ændringer i din afsendelsespipeline verificerer, at din applikation fungerer som forventet. Det betyder test af afsendelsesprocessen og miljøovervågning.

Vælg det rigtige domæne for optimal levering

Vælg det rigtige domæne til den synlige Fra-header i dine udgående meddelelser, er nøglen til optimal levering, når du bruger Amazon Simple Email Service (SES). Dette blogindlæg vejleder dig igennem processen med at vælge det bedste domæne til brug med SES.

Det rigtige domæne kan påvirke leveringen og autenticiteten af ​​udgående e-mails. SES giver indbygget understøttelse af e-mailautentifikationsprotokoller som DKIM, SPF og DMARC, som er designet til at sikre, at e-mails modtages og autentificeres som legitime.

Opsætning af EasyDKIM til et nyt domæne

E-mailautentifikation er en proces til verifikation af afsenderidentiteten. Dette er et vigtigt skridt til at sikre, at e-mails sendes fra en verificeret afsender, og ikke fra en skadelig kilde.

EasyDKIM er et kommandolinjeværktøj, der gør det lettere at opsætte DKIM for domæner i Amazon SES. EasyDKIM giver en DNS-skabelon, hvilket gør udrulningen af ​​DKIM-poster for et domæne lettere.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore har vi erfarne AWS-konsulenter, der kan hjælpe dig med at opsætte og administrere din e-mailinfrastruktur. Vores ingeniører kan hjælpe med opsætning og konfiguration af en Amazon SES-konto, opsætning af EasyDKIM, konfiguration af DNS-poster og meget mere. Kontakt vores team i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte en pålidelig e-mailinfrastruktur.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og Salg

Sundhedsdata er underlagt strenge reguleringer, der kræver, at patientdata skal anonymiseres eller krypteres for at beskytte patienternes privatliv. I denne blogpost vil vi se på, hvordan man bruger DataMasques skabelon til Amazon HealthLake til at maske sundhedsdata for reguleringscompliance.

Oversigt over maskering af sundhedsdata med DataMasque

DataMasques skabelon til Amazon HealthLake er en brugervenlig løsning til maskering af sundhedsdata for reguleringscompliance. DataMasque tilbyder muligheder for at erstatte følsomme datafelter med stedorderværdier uden at afsløre patientens identitet. DataMasque giver også brugerne mulighed for at forespørge og analysere maskede datafelter uden at skulle bekymre sig om compliance-spørgsmål.

Maskering med DataMasque

For at maske sundhedsdata tilbyder DataMasque brugerne et bredt udvalg af muligheder til maskering af følsomme datafelter. Brugerne kan vælge at erstatte følsomme datafelter med anonymiserede værdier, eller de kan vælge at kryptere dataene og lagre de krypterede værdier i en separat database. DataMasque tilbyder også mulighed for at oprette brugerdefinerede masker, hvilket giver brugerne mulighed for at angive maskeringslogikken for hvert felt.

DataMasques maskeringsproces er designet til at sikre, at patientdata ikke afsløres, uanset hvordan dataen tilgås. Maskeprocessen udføres på dataniveau, hvilket betyder, at forespørgsler af de maskede data ikke afslører de oprindelige værdier.

KeyCores tjenester til Amazon HealthLake

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til Amazon HealthLake. Vores eksperter kan hjælpe med at konfigurere og implementere DataMasques skabelon til Amazon HealthLake samt vejlede om, hvordan man udnytter DataMasques maskeringsfunktionalitet for at sikre compliance med sundhedsreguleringer. Vi tilbyder også løbende support og vedligeholdelsestjenester for at sikre, at din Amazon HealthLake-installation kører problemfrit.

Ved at udnytte KeyCores tjenester til Amazon HealthLake kan du være sikker på, at dine sundhedsdata er korrekt maskeret, og at installationen overholder de gældende reguleringskrav. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med din Amazon HealthLake-installation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer fra AWS, meddelelser og how-to-opslag

De seneste sikkerheds-, identitets- og compliancelanceringer og meddelelser fra AWS

Højdepunkter fra RSA-konferencen 2023
RSA Conference 2023 samlede tusinder af it-sikkerhedsprofessionelle i San Francisco fra den 24. til den 27. april. To scener præsenterede over 30 oplæg fra eksperter som den anerkendte fysiker Dr. Michio Kaku og Grammy-vindende musiker Chris Stapleton. Der blev diskuteret emner ud over de traditionelle områder sikkerhed, identitet og compliance, herunder drøftelser af nye bedste praksisser.

Din guide til spor for trusselsdetektering og incidentrespons ved re:Inforce 2023
AWS re:Inforce vender tilbage til Anaheim, CA, den 13.-14. juni. Det er en chance for sikkerhedsbyggere for at få de færdigheder og selvtillid, de har brug for i branchen. Med en fuld konferencepass får deltagerne sessions med de nyeste fremskridt inden for trusselsdetektering og incidentrespons, samt muligheder for networking og hands-on-erfaring. Registrer dig til konferencen nu med koden secure150off for at modtage en begrænset tid $150 rabat.

Forår 2023 SOC-rapporter er nu tilgængelige med 158 tjenester i omfang
AWS fortsætter med at sikre kunderne deres sikkerhed, tilgængelighed, fortrolighed og privatliv med foråret 2023 System og Organisation Controls (SOC) 1, 2 og 3 rapporter. Dette dækker 1. oktober 2022 til 31. marts 2023 og giver forsikring over AWS kontrolmiljø.

AWS afslutter 2023 Cyber Essentials Plus-certificering og vurdering af NHS Data Security and Protection Toolkit
AWS er stolte over at kunne meddele, at den har afsluttet Cyber Essentials Plus-certificeringen fra Storbritannien og vurderingen af ​​National Health Service Data Security and Protection Toolkit (NHS DSPT). Disse certifikater er gyldige i et år indtil 28. marts 2024 og 30. juni 2024.

Del og forespørg krypteret data i AWS Clean Rooms
Kryptografisk computingsfunktionen i AWS Clean Rooms giver kunderne mulighed for at køre samarbejdende dataspørge-sessioner på følsomme datasæt, der befinder sig i forskellige AWS-konti uden at skulle dele, aggregere eller replikere dataene. Dette giver kunderne mulighed for at arbejde med hinandens data uden at kompromittere fortrolighed eller sikkerhed.

Hos KeyCore er vores team af eksperter velbevandret i de seneste lanceringer og meddelelser om AWS-sikkerhed, identitet og compliance. Vi kan hjælpe dig med at beskytte dine data og udnytte de nyeste fremskridt i branchen. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dine data med de nyeste AWS-teknologier.

Læs de fulde blogs fra AWS

Dansk blog for AWS-startups

Selvkørende biler og AI/ML-kostprisinnovation med AWS

Selvkørende teknologi har stor potentiale til at forandre fremtiden for mobilitet. I bilindustrien udnytter disruptive startups som TIER IV magten fra AWS til at opbygge platforme til selvkørende køretøjer. TIER IV, grundlagt af Shinpei Kato i Japan i 2015, administrerer deres platforme ved hjælp af AWS for at levere en open source software-oplevelse.

Træning og inferens til lavere omkostninger

Når startups begynder at implementere maskinlæringsarbejdsbelastninger, er der et vigtigt skridt at overveje, hvordan man bedst tilgår træning og inferens. Træning er processen med at opbygge og justere et model til en bestemt opgave ved at lære fra eksisterende data. Inferens er processen med at bruge dette model til at foretage forudsigelser fra nye inputdata. I de sidste fem år har AWS investeret i sine egne formålbyggede accelerere til at forbedre ydeevnen og reducere beregningsomkostningerne til ML-arbejdsbelastninger. Trainium- og Inferentia-acceleratorerne muliggør den laveste pris for modeltræning og kørsel af inferens i skyen.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vi startups med at udnytte magten fra AWS for at reducere omkostningerne og innovativ med AI/ML. Vores team af AWS-specialister kan hjælpe dig med at optimere dine ML-arbejdsbelastninger og bestemme de bedste strategier for træning og inferens. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS-platform. For at lære mere om KeyCore og vores tjenester, besøg venligst www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

AWS Amplify annoncerer lanceringen af to nye funktioner til Amplify Studio Form Builder: Storage Manager og Relationship Support. Denne udvidelse af Form Builder giver udviklere mulighed for at oprette brugerdefinerede React-formularer, som let kan forbindes til Amplify Storage, som er drevet af Amazon S3. Storage Manager giver udviklere mulighed for hurtigt at gemme og hente data relateret til de formularer, de har oprettet, mens Relationship Support giver udviklere mulighed for at koble flere formularer sammen.

AWS Amplify giver udviklere de nødvendige værktøjer til hurtigt at oprette og distribuere web- og mobilapplikationer. Med de nye funktioner i Form Builder kan udviklere nu hurtigt forbinde formularer med Amplify Storage, hvilket giver dem mulighed for at gemme og hente data relateret til hvert formular. Desuden giver Relationship Support-funktionen udviklere mulighed for at koble flere formularer sammen og oprette komplekse formularer med lethed.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Amplify’s Form Builder. Vi har erfaring og ekspertise til at sikre, at dine applikationer benytter Form Builder-funktionerne i deres fulde potentiale. Vores certificerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at implementere funktionerne i Form Builder såvel som andre AWS-tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine web- og mobile applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovér i den offentlige sektor

Innovating i den offentlige sektor

Offentlige organisationer leverer i stigende grad digitale tjenester til borgerne og udnytter skyen til at sikre og optimere leveringen af ​​offentlige tjenester. I denne blog diskuterer vi to cases af offentlige organisationer, der bruger skyen: Det første eksempel dækker strategisk regeringskontinuitet gennem skyadoption og det andet eksempel adresserer optimering af operationer til jordbaserede, ekstremt store teleskoper. Til sidst vil vi diskutere den nye softwaremarketplace og relaterede cloudtjenester fælles kontrakt fra OMNIA Partners.

Oprettelse af en strategisk tilgang til regeringskontinuitet

Flytning af digitale aktiver til skyen er et essentielt første skridt for regeringer til at sikre deres offentlige tjenester mod forstyrrelser. Denne overgang kan imidlertid bringe udfordringer, der er mere organisationelle end tekniske. KeyCore har arbejdet med et udvalg af offentlige sektorkunder og afslørede tre vigtige takeaway:

Udnyttelse af sky-løsninger til øget forretningskontinuitet: Flytning til skyen kan give en pålidelig, omkostningseffektiv måde at sikre, at offentlige tjenester ikke lider af store forstyrrelser. Cloud computing tilbyder regeringer mulighed for fleksibelt og let at skalere deres infrastruktur for at opfylde efterspørgslen og frigive tekniske ressourcer til støtte af andre vigtige initiativer.

Udarbejdelse af en strategisk roadmap: For at sikre en vellykket skyovergang er det vigtigt at udvikle en klar roadmap med klare mål og mål, taget i betragtning de specifikke behov og udfordringer for den offentlige sektororganisation. Denne roadmap skal omfatte en grundig vurdering af den eksisterende IT-infrastruktur, en evaluering af de tilgængelige cloud-computingsmuligheder og en analyse af udfordringerne ved migrering.

Muliggørelse af skyadoption: Den vellykkede adoption af cloud computing kræver deltagelse af interessenter fra hele organisationen. Det er vigtigt at involvere IT-fagfolk, men også folk fra andre afdelinger såsom indkøb, finanser og juridisk. Dette vil hjælpe med at sikre, at skyovergangen er vellykket, og at alle interessenter forstår fordelene og udfordringerne ved skymigrering.

Optimering af operationer til jordbaserede, ekstremt store teleskoper

Jordbaserede, ekstremt store teleskoper (ELT’er) såsom Giant Magellan Telescope vil spille en afgørende rolle i moderne astronomi ved at levere klare, detaljerede observationer af universet. Selvom ELT’er genererer store mængder data, kan håndtering af disse data og støtte optimale ydelser være udfordrende. AWS tilbyder et sæt skybaserede løsninger til at løse disse udfordringer og optimere operationerne for ELT’er.

Optimering af datalagring: AWS tilbyder løsninger til sikker lagring af data, såsom Amazon S3 og Amazon EFS, der er designet til at give skalering, holdbarhed og tilgængelighed til ELT-data. Desuden kan AWS-værktøjer såsom AWS Snowball og AWS Snowmobile bruges til sikkert at flytte store mængder data ind og ud af AWS-skyen.

Forbedring af dataadministration og behandling: AWS-løsninger såsom Amazon Redshift, Amazon EMR og Amazon SageMaker kan bruges til hurtigt og omkostningseffektivt at administrere og behandle ELT-data, der giver skalering og øget ydeevne.

Avanceret overvågning og fjernkontinuitet: AWS tilbyder også avancerede overvågningsløsninger, såsom Amazon CloudWatch og AWS CloudTrail, der kan bruges til at spore ydelsen og sundheden af ​​ELT-operationer og sikre optimal ydeevne. Desuden kan AWS give fjernkontinuitetsløsninger, der muliggør ELT-operationer, der kan fortsætte sikkert, hvis der opstår forstyrrelser.

AWS Marketplace annoncerer ny fælles kontrakt tilgængelig gennem OMNIA Partners

AWS har for nylig annonceret en ny landsdækkende fælles kontrakt til AWS-tjenester, herunder AWS Marketplace, gennem OMNIA Partners. Denne kontrakt er tilgængelig for OMNIA Partners deltagende agenturer, herunder statlige og lokale regeringsorganer, offentlige og private K12-skoledistrikter og videregående uddannelsesinstitutioner. Tilgængeligheden af ​​denne kontrakt er en mulighed for organisationer i den offentlige sektor for at få adgang til kapaciteterne af AWS til en attraktiv pris.

Hos KeyCore forstår vi de udfordringer, den offentlige sektor står overfor, og vi har en omfattende erfaring med at hjælpe organisationer i denne sektor med at udnytte skyen til at forenkle deres operationer og optimere deres tjenester. Vores hold af certificerede AWS Solutions Architects kan hjælpe offentlige sektorkunder med at udvikle en effektiv skystrategi, vurdere mulighederne og implementere sky-løsninger, der opfylder deres behov og budget. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Det Internet of Things på AWS – Officiel Blog

Styring af enhedsstatus og certifikater med AWS IoT Device Shadow Service og Greengrass

Ved udvikling af internet-tings (IoT) applikationer har udviklere ofte brug for at styre staten af IoT-enheder enten lokalt eller fjernbetjening. Et eksempel er en smart hjemme radiatoren, en enhed, hvor du kan justere temperaturen (staten) lokalt fra et kontrolpanel eller fjernbetjening ved at sende en temperaturjusteringsbesked. Udfordringen er at implementere et robust mekanisme, der kan håndtere enhedsstaten effektivt.

AWS IoT Device Shadow Service

AWS IoT Device Shadow Service er et nyttigt værktøj til styring af staten af enheder, der er tilsluttet AWS IoT-platformen. Det giver brugerne mulighed for at gemme, hente og administrere den aktuelle tilstand af IoT-enheder. Med Shadow Service kan kunderne gemme metadata og værdier af en enhed i et “skygge”-dokument. Dette dokument reflekterer enhedens aktuelle tilstand, som kan opdateres med de seneste oplysninger fra enheden. AWS IoT Device Shadow Service giver kunderne mulighed for at styre staten af deres IoT-enheder fra et hvilket som helst sted.

AWS IoT Greengrass

AWS IoT Greengrass er en platform, der bringer skyen tættere på kantenheder for at støtte applikationer, der kræver lokal databehandling og lav latency. For at sikre sikkerheden for kantenheder leveres AWS IoT Greengrass med Certificate Rotator-komponenten. Med dette kan kunder oprette, rotere og administrere de enhedscertifikater, der bruges til at oprette forbindelse til AWS IoT Greengrass Core.

KeyCore Services

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til virksomheder, der har brug for hjælp til at etablere og administrere deres AWS IoT Device Shadow Service og AWS IoT Greengrass. Vi har ekspertisen og den branche-specifikke erfaring til at hjælpe dig med at implementere og vedligeholde din IoT-infrastruktur. Med vores hjælp kan du være sikker på, at staten for din IoT-enhed håndteres effektivt og sikkert.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source-blog

Automatisering af Open Source Mail Server-deployment på Amazon Web Services

Open source mail-servere kan være vanskelige og tidskrævende at implementere og vedligeholde, samt udsat for datatab. Denne vejledning giver en oversigt over, hvordan man automatiserer deployment af en open source mail-server på Amazon Web Services (AWS), såvel som hvordan man hurtigt og ubesværet kan gendanne fra en sikkerhedskopi.

Fordele ved Automatiseret Deployment på AWS

Implementering af en open source mail-server på AWS giver flere fordele. For det første giver det mulighed for skalering, da serveren nemt kan tilføjes eller fjernes fra AWS-infrastrukturen baseret på brugsbehov. Desuden tilbyder AWS et bredt udvalg af tjenester, som kan kombineres for at forbedre serverens ydeevne og datasikkerhed. Endelig giver automatiseret deployment på AWS både tid og ressourcer.

Automatisering af Deployment på AWS

Processen med at automatisere deployment på AWS kræver følgende trin. Først skal man oprette et Amazon Machine Image (AMI), som indeholder alle de nødvendige softwarekomponenter til at køre mail-serveren. Derefter skal man oprette et Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)-instans baseret på AMI’et. Tredje skal man oprette et virtualt privat netværk (VPC) til at værts EC2-instansen. Derefter skal man konfigurere sikkerheds- og netværksindstillingerne for VPC’en, såvel som oprette en sikkerhedsgruppe for at sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til mail-serveren. Til sidst skal man indstille EC2-instansen til at køre mail-serversoftwaren og konfigurere mail-serversoftwaren til det specifikke miljø.

Genopretning fra en sikkerhedskopi

Når open source-mail-serveren er implementeret på AWS, er det vigtigt regelmæssigt at backuppe serveren for at sikre, at data ikke tabes i tilfælde af et nedbrud. AWS tilbyder flere muligheder for at backuppe serveren, herunder Amazon EBS og Amazon S3. Desuden tilbyder AWS værktøjer som Amazon Data Lifecycle Manager og AWS Backup til automatisk at oprette og administrere sikkerhedskopier. For at gendanne fra en sikkerhedskopi skal du blot vælge sikkerhedskopifilen og følge instruktionerne i AWS-konsollen.

KeyCore’s ekspertise

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS-automatisering og har succesfuldt implementeret open source mail-servere for vores kunder. Vores team af AWS-professionelle kan hjælpe dig med deployment og konfiguration af din mail-server, så du kan få tid tilbage til at fokusere på dit firma. Vi tilbyder også løbende supporttjenester for at sikre, at din mail-server kører optimalt hele tiden.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top