Vil du være en del af KeyCore?

KeyCore vil være en arbejdsplads for de dygtigste medarbejdere i branchen. Intet mindre. Og vi mener, at vi opnår det ved at arbejde med de mest interessante projekter, ved at stille de bedste rammer til rådighed for arbejdet og ved at have nogle fair, transparente og logiske regler for, hvordan vi arbejder og udvikler os sammen. Læs herunder, hvad det betyder.

badge-aws-partner
Fleksible arbejdsforhold

Du bliver en del af en unik arbejdsplads

Fleksibilitet om tid og sted

  • Det er vigtigt, at vi alle har en god balance mellem vores arbejde og andre ting, vi bruger vores liv på og er en del af. Så uanset om det er familie, hobbyer, dyr eller andet, du prioriterer uden for arbejdet, så skal der være plads til det. Derfor tilbyder vi en fleksibel arbejdsdag både i forhold til sted og tid. Selvfølgelig skal vi holde vores kunder glade, men vores erfaring er, at man kommer langt med dialog, og på den måde finder vi altid en løsning alle er glade for.

Udvikling, træning og læring

  • Vi er i en branche, hvor tingene udvikler sig hurtigt. Den viden, vi har i dag, bliver hurtigt forældet. Så for at sikre, at vi altid er relevante og aktuelle, har alle KeyCore medarbejdere et årligt træningsbudget, som de selv administrerer. Der er tæt sparring mellem medarbejder og leder, men det er medarbejderne selv, som bedst kan vurdere deres behov, og hvad der vil motivere dem.

Udstyr

  • Vi mener, at det er en vigtig motivationsfaktor, at man har de værktøjer, der er nødvendige for at kunne udføre sit arbejde. Lige som træning og fortsat udvikling er essentielt, skal man også have det rette udstyr. Så vi har ingen standarder, og vi opererer ikke på maskiner, der er halvt slidt op. Du vælger selv, hvad du skal bruge af pc, telefon, headset mm.

Hjemmekontoret

  • Da det er vigtigt, at du har stor fleksibilitet, er det på sin plads, at du har et hjemmekontor, der kan forebygge skader eller andre problemer. Derfor giver vi et tilskud til, hvad du måtte ønske, ud over skærm, tastatur og mus, som du får af os. Det hele købes på en bruttolønsordning.

Arrangementer og godt kollegaskab

  • Vi afholder jævnligt forskellige arrangementer, alt efter hvad der kommer af forslag. Fra en pokeraften til vinsmagning og familiearrangementer. Du er velkommen med nye forslag.

Hvad forventer KeyCore af dig som kollega?

Tilsammen er vi vores arbejdsplads. Derfor har vi nogle forventninger til hinanden om, hvordan vi agerer og interagerer med hinanden.

  • Du bidrager til fællesskabet, både med din viden og dine ideer. Vi hjælper hinanden, og alle opfordres til at bede om hjælp i stedet for at sidde og ruge over et problem selv. Der er sikkert en kollega som kan hjælpe dig.
  • Du bidrager til, at vi hele tiden bliver bedre. Både fagligt og når det gælder processer, produkter og alt muligt andet. Alles tanker og ideer er vigtige for, at vi udvikler os.
  • Vi tager alle sammen ansvar for at spille hinanden gode, at hjælpe hinanden og lave de bedst mulige løsninger for vores kunder.

Spørgsmål du ikke kan finde svar på?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og høre om hvordan det er at arbejde i KeyCore.

Ofte stillede spørgsmål

VI har forsøgt at samle svar på nogen af de spørgsmål vi ofte er blevet stillet - hjælp os gerne hvis der er noget vi burde tilføje

Vores opgaver er meget forskellige, og indeholder næsten altid et element af udvikling, men svaret på det spørgsmål afhænger i virkeligheden fuldstændigt at hvordan du defineret rollen som "udvikler". Hos KeyCore er vi mange der kommer fra en baggrund i applikations udvikling og bruger disse færdigheder næsten hver eneste dag. Vi er også mange der kommer fra en mere infrastruktur relateret baggrund og har mere fokus på disse dele - fælles for os alle er dog at vi forstår at i en moderne cloud arkitektur hænger lagene meget mere sammen end i den traditionelle IT verden og vi har derfor alle en bred forståelse for både infrastruktur og applikationer.

Man kan ikke være ekspert i alt omkring AWS, men du kan være specialist inden for et eller flere områder. Så du skal enten være specialist eller tung generalist inden for AWS.

Det afhænger meget af den enkelte opgave. Helt generelt kan vi sige, at hvis du ikke kan kode får du det svært.

Vi har en intern projektmetodik vi bruger til de projekter vi kører alene, og denne er baseret på vores mangeårige erfaring med agilemetoder og styring af både leverancer og krav. Hos vores kunder opererer vi i og med de metodikker som kunderne foretrækker, men disse er næsten altid også baseret på de agile principper.

Det er igen meget forskelligt, men vi ser en hel del Java, JavaScript og Python.

Alt fra et par dage til år. Hvad du foretrækker taler vi om. Man kan godt starte på et projekt og rulle af inden det er færdigt (hvis det er et længere projekt) eller sig, nej tak, til en forlængelse.

Det er også noget vi aftaler og kan jo også påvirkes af længden på projektet og om graden af hvor meget kunden forventer du er on-prem. Vi har kontor i både København og Aarhus og har kunder i både hele Danmark og uden for landets grænser. Hvad der passer for dig aftaler vi. Vi vil aldrig sende en konsulent på en opgave der ikke passer på dig, uanset om det er pga. loaktion eller noget andet.

Ja nogle gange kan du godt blive sat på en opgave alene. Hvad du foretrækker er det vi vil forsøge at tilbyde dig.

Den er ved udgangen af 2022 ca 45 år. 

Vi har vores årlige Julehygge, Nytårskur og Sommerfest og udover det har vi alt fra vinsmagning, til Pokeraften, Fredagsbarer og meget andet. Alle er meget velkomne til at komme med ideer, så støtter vi meget gerne op.

Så kan du lige som andre af vores konsulenter være generalist, men ingen ting er statisk, så hvis du ønsker at skifte fokus, finder vi ud af hvordan du bedst gør det.

Det er sker ofte for de fleste af os i KeyCore. Vi opfordre alle til udvikling og læring, dermed er det også naturligt at dine interesser skifter over tid.

Hvis der kommer projekter som kræver det og du gerne vil, så ja ellers skal du ikke.

Den først måneds tid opfordrer vi alle nye til at være så meget som muligt på kontoret. Vi har erfaret, at det er nemmere at lære al ting at kende, når man er fysisk til stede. Efter en første måned tilrettelægger du din arbejdsdag så det harmonerer med kunden, KeyCore og dine øvrige behov ift. familie, hobbys mm.

Den sidste fredag i måneden prøver vi alle, at samles på kontoret. Så har vi vidensdeling, der kan indeholde alt fra indlæg fra kolleger eller eksterne om fx nye features, gode løsninger eller andre services.
En gang i kvartalet arbejder vi med vidensdeling hele dagen ellers er det fra kl. 12. Vi spiser frokost sammen og slutter som regel af med en øl og en snak.

Nej der er ingen hos KeyCore, der forventer du arbejder mere end hvad du er ansat til fx 37 timer om ugen. Hvis der pga. travlhed på et projekt kunne være behov for ekstra tid, og det ikke lige passer ind, det kunne fx være fordi du skal hente børn, så er der ingen sure miner over det. Dit liv skal kunne hænge sammen.

Scroll to Top