KeyCore rådgiver om flytning af Microsoft workloads til AWS

Amazon EC2 (Elastic Compute Cloud) tilbyder en række fordele, når du kører Microsoft Windows Server-instanser hos AWS.
badge-aws-partner
Microsoft workloads

Her er nogle af de vigtigste fordele ved flytning af Microsoft workloads til AWS:

Amazon EC2 tilbyder din virksomhed skalerbarhed, omkostningseffektivitet og sikkerhed, hvilket er afgørende for at imødekomme behovene for kunder i brancher som medier, finansielle tjenester og life science.

En forbrugsafhængig prismodel, høj tilgængelighed og globalt reach giver dig mulighed for at levere skræddersyede løsninger, der optimerer omkostninger og opfylder strenge sikkerheds- og compliancekrav. Integration med AWS-økosystemet og de fleksible licensmuligheder giver yderligere værdi i forbindelse med afvikling af Microsoft workloads på EC2.

KeyCore tilbyder desuden en service, hvor vi desuden leverer en komplet Managed Service på alle dine AWS workloads så din virksomheder fokusere mere på forretningslogik og applikationsudvikling i stedet for at bekymre sig om den underliggende infrastruktur.

Læs mere om vores service på KeyCore Managed Services

 

 

 

- EC2 giver dig mulighed for at vælge instanstyper og -størrelser, der matcher ydelses- og kapacitetskravene for dine Windows-applikationer.

- Auto Scaling hjælper dig med at opretholde applikationstilgængelighed og giver dig mulighed for dynamisk at skalere din Windows-serverkapacitet op eller ned i henhold til de betingelser, du definerer.

- Du kan bruge On-Demand Instances, Reserved Instances eller Spot Instances for at optimere omkostninger.

- AWS Cost Explorer og Budgets-værktøjerne kan hjælpe dig med at overvåge og administrere dine udgifter.

- AWS leverer forudkonfigurerede Amazon Machine Images (AMI'er) til Windows Server, hvilket hjælper med hurtige udrulninger.

- EC2-instanser kan nemt administreres via AWS Management Console, AWS Command Line Interface eller SDK'er.

- EC2-instanser integrerer problemfrit med andre AWS-tjenester som S3, RDS og CloudWatch for lagrings-, database- og overvågningsløsninger hhv.

- Avancerede DevOps-, Data & Analytics- og IoT-applikationer kan nemt bygges ved at integrere EC2 med tjenester som AWS Lambda, AWS IoT Core og AWS Data Pipeline.

- AWS leverer flere indbyggede sikkerhedsfunktioner som Security Groups, Network Access Control Lists (ACL'er) og Virtual Private Cloud (VPC) for at isolere dine Windows-instanser.

- Du kan også bruge AWS Identity and Access Management (IAM) til at indstille tilladelser og politikker.

- AWS understøtter forskellige compliance standarder, hvilket kan være gavnligt, især for life science og FSI-vertikaler, der ofte kræver overholdelse af regulatoriske standarder.

- AWS tilbyder administrerede tjenester som AWS Systems Manager til operationelle indsigter eller AWS Managed Microsoft AD til fortegnelsestjenester.

- 24/7 premium support er tilgængelig fra AWS, sammen med en bred vifte af online ressourcer og tredjepartsværktøjer.

- EC2-instanser kan startes i flere tilgængelighedszoner, hvilket øger fejltolerance for dine applikationer.

- EC2 understøtter forskellige backup-, restore- og disaster recovery strategier for at beskytte dine data.

Hvis du vil vide mere omkring Microsoft workloads i AWS:

Windows workloads on AWS

Og et link til vores blog omkring mulige omkostningsbesparelser ved flytning af Microsoft workloads til AWS:

Optimering af licenser reducerer omkostninger

 

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at transformere din virksomhed

News & insights

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2

Danske KeyCore går sammen med finske Cloud2 og bringer ny multicloud-ekspertise til det danske marked   Den finske multicloud-virksomhed, Cloud2, opkøber det danske AWS-specialiserede konsulenthus, KeyCore med det formål at…

Fordele ved brug af SSO for SAML federation i AWS Cognito

Mulighed for anvendelse af Single Sign-on med SAML i AWS Cognito give udviklere signifikante fordele   Tilføjelsen af signering, kryptering og identitetsudbyder-initieret Single Sign-On (SSO) for SAML-føderation til AWS Cognito…

Insife – Pharmacovigilance og compliance i skyen

At overholde reglerne for pharmacovigilance er en meget omfattende opgave, men med øget digitalisering og udvikling af software er overholdelsen blevet både bedre og nemmere at administrere. For en af…

Scroll to Top