badge-aws-partner

Danmarks førende AWS partner

KeyCore er den førende AWS partner i Danmark, og har udelukkende certificerede konsulenter med stor ekspertise inden for AWS-teknologi. Vi arbejder med alle dele af AWS og hjælper kunder af alle størrelser med at udnytte mulighederne i skyen. KeyCore har et stærkt team af dygtige konsulenter, der har stor erfaring med at implementere og administrere AWS-løsninger, og som kan hjælpe alle med at få mest muligt ud af deres investering i AWS. Med KeyCore som partner har I adgang til en dygtig og erfaren rådgiver, der kan hjælpe med at skabe værdi gennem brugen af cloud.

Vores tilgang til Cloud

Vi sikrer vores kunder en sikker digital transformation med løsninger, der er gearet til både nutid og fremtid.

Vi åbner verdens største cloud

Som førende AWS-partner i Danmark sikrer vi vores kunder optimale og skræddersyede løsninger, der fuldt udnytter mulighederne i Amazon Web Services: Verdens største udbyder af cloud.

Vi ser begge sider

Når mulighederne er tæt på uendelige, er det afgørende at have en samarbejdspartner, der har indgående ekspertviden. Ikke bare i muligheder og fordele, men også i udfordringer og problematikker. Det er vores AWS-specialisters viden og mangeårige erfaring, der sikrer vores kunder, at de kommer sikkert og styrket i mål med løsninger, der er gearet til både nutid og fremtid.

Teknologien kommer i anden række

Vi sætter altid forretning over teknologi. Vores AWS-eksperter tager udgangspunkt i, hvordan vores kunder kan opnå de største forretningskritiske fordele og få værktøjerne, der optimerer deres konkurrenceevne, innovationskraft og bundlinje når de benytter AWS.

Meget bred erfaring

Vi er den partner i Danmark med flest certificerede konsulenter, og vi har meget bred baggrund fra mange forskellige brancher og har derfor med stor sandsynlighed set jeres udfordringer før.

Vi forstår hvordan detaljeret økonomistyring og agilitet fungerer sammen
pink pig figurine on white surface

AWS Cloud med styr på økonomien

Hvis overgangen fra CAPEX til OPEX i en skalerbar infrastruktur skal ske uden ubehagelige overraskelser og overskridelser af budgetterne, kræver det indgående forståelse ikke bare af de tekniske specifikationer, men en bredere og mere specialiseret kompetenceprofil.

Derfor har KeyCore særligt uddannede AWS Cloud Economists, der kombinerer dyb indsigt og erfaring med de tre kerneområder: Cloud-infrastruktur, interne processer og arbejdsgange samt budgetoptimering og økonomi.

Ideelt set er vores AWS Cloud Economist med fra begyndelsen for at sikre, at der etableres klare politikker for logging, warnings og automatisering af cost-kontrollerende processer og agil ressourceallokering på tværs i organisationen.

Er der allerede en eksisterende AWS cloud-infrastruktur udarbejder vores AWS Cloud Economist en dybdegående analyse vha. bla. AWS CloudWatch, der giver indsigter ned til mindste instans: Time til time, minut til minut, sekund til sekund. Fuldt overblik over det samlede forbrug på tværs af alle EC2 instanser, kategoriseret på afdelinger, services eller forretningsområder så langt som 15 måneder tilbage.

Baseret på dette udarbejdes et samlet katalog af politikker for den optimale allokeringsstrategi og automatiserede processer til understøttelse af de prioriterede behov.

Cases

Insife – Pharmacovigilance og compliance i skyen

At overholde reglerne for pharmacovigilance er en meget omfattende opgave, men med øget digitalisering og udvikling af software er overholdelsen blevet både bedre og nemmere at administrere. For en af…

Hvorfor vælge en AWS partner med life science competency ?

I det konstant udviklende landskab inden for life sciences, hvor banebrydende opdagelser og innovative løsninger konstant eftersøges, er det afgørende at vælge den rette teknologipartner for succes. KeyCore har som…

Kom igang

Compliance er hverken et tilvalg eller et add-on. Det er en bærende søjle i alle digitale løsninger

Compliance har aldrig været vigtigere. Ikke bare som udefrakommende juridisk krav, men som et stadig mere essentielt internt styringsredskab, der ikke alene understøtter stringent overholdelse af de sikkerhedsmæssige aspekter, men på tilsvarende vis systematiserer korrekt håndteringen af alle processer på tværs, både vertikalt og horisontalt.

Samme princip definerer KeyCores udvikling af digitale løsninger, hvor compliance er en integreret bærende søjle for vores sikkerheds- og compliance-eksperter, der benytter deres indgående viden og erfaring med AWS’ Well-Architected Framework (WAF) til at skabe compliance-løsninger, der tager udgangspunkt i virksomheders organisatoriske og operationelle rammebetingelser og understøtter de forretningsmæssige målsætninger.

AWS har markedets bredeste vifte af compliance ressources, der muliggør overholdelse af alle globale compliance-forordninger og dokumentationskrav. Som Advanced Partner er KeyCore certificeret til at arbejde med og videreudvikle med udgangspunkt i AWS’ omfattende ressourcekatalog til sikring af compliance.

Vores specialister har mange års erfaring med at løse avancerede opgaver for kunder på tværs af mange forskellige brancher, der erfaring videregiver vi til vores kunder for at skabe compliant native løsninger i AWS.

Tue Lystrup, Partner

Scroll to Top