Opsummering af AWS blogs for uge #23 i 2023

I uge 23 publiserede AWS 122 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og Applikationsstrømning

Gartner Digital Workplace Summit: AWS EUC-løsninger til Nordamerika

Gartner Digital Workplace Summit (Nordamerika), der finder sted den 12.-13. juni i San Diego, er det perfekte arrangement for slutbrugere af computere (EUC), ledere, praktikere og serviceudbydere fra hele verden. Deltagerne får mulighed for at dele informationer og diskutere de nyeste udviklinger inden for branchen.

Brug af Amazon CloudWatch til analyse af brugeradgang til Amazon WorkSpaces

På AWS Summit i Washington D.C. den 8. juni afholdes en session (EUC202) om, hvordan man bruger Amazon CloudWatch til at få indsigt i, hvordan brugere opretter forbindelse til Amazon WorkSpaces. Denne session dækker emner som sporing og rapportering af IP-adresser, platforme og klientversioner, der bruges til at få adgang til Amazon WorkSpaces.

AWS Summit Washington, DC: Hvad er nyt med AWS og slutbruger-computertjenester

På AWS Summit i Washington, DC, afholder Tushar Dhanani og andre talere en chalk talk (session EUC 201) fokuseret på, hvad der er nyt med AWS og slutbrugercomputertjenester (EUC). De vil give en overordnet oversigt over AWS EUC-tjenester og nye funktioner til Amazon WorkSpaces, herunder den nyligt frigivne Amazon AppStream 2.0.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med desktop- og applikationsstreaming

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og managede tjenester til enhver virksomhed, der ønsker at opsætte deres desktop- og applikationsstreaming. Vores team har stor viden om AWS, og kan give dig den vejledning og støtte, du har brug for, for at implementere streamingløsningerne med succes. Vi har stor erfaring med opsætning af Amazon WorkSpaces og kan tilbyde skræddersyede løsninger til hver enkelt af vores kunder.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversættelse af titlen

Sådan balanceres governance og agility med AWS-udvikler værktøjer til et multicloud miljø

Da organisationer bevæger sig mod en “cloud first”-strategi, flytter mange over til et multicloud-miljø. Selvom primære skyudbydere kan tilbyde den bedste oplevelse, performance og kostestruktur, vælger nogle organisationer at bruge flere skytjenester af forskellige grunde. For at sikre succes skal organisationer balancere governance og agility, mens de bruger AWS-udviklerværktøjer til deres multicloud-miljø.

Balance mellem governance og agility

Når man implementerer DevSecOps, søger organisationer efter en balance mellem governance og agility. Governance henviser til sikkerhed og bedste praksis, som organisationer bør overholde for at beskytte deres systemer, data og brugere. Agilitet, derimod, giver udviklere mulighed for hurtigt at flytte og innovere. AWS CodeBuild er en fuldt administreret kontinuerlig integrationstjeneste, der hjælper organisationer med at opnå denne balance ved at automatisere bygge-, test- og deployment-processen.

CodeBuild hjælper med at reducere den tid og de omkostninger, der er forbundet med at teste og implementere applikationer og tjenester til skyen. Det giver organisationer mulighed for at sikre overholdelse af bedste praksis og sikkerhedspolitikker uden at gå på kompromis med agilitet. Desuden automatiserer CodeBuild byggeprocessen, så udviklere kan fokusere på innovation og forbedring i stedet for manuelt at køre tests.

Modernisering af cloud-drift

I løbet af det seneste årti har forholdet mellem IT-drift og applikationsudviklere ændret sig hurtigt. Mens IT-driften tidligere har været ansvarlig for at vedligeholde servere, lagring, DNS og andre komponenter til applikationen, tager udviklere nu mere ansvar. Denne ændring skyldes den stigende kompleksitet af skyapplikationer og behovet for, at organisationer skal omfavne DevSecOps.

AWS tilbyder et sæt udviklerværktøjer til at hjælpe organisationer med at modernisere deres cloud-drift. Disse værktøjer giver udviklere mulighed for hurtigt at bygge, teste og implementere applikationer til skyen uden at gå på kompromis med sikkerhed eller overholdelse. Desuden giver disse værktøjer organisationer fleksibilitet til hurtigt at tilpasse sig ændringer i cloud-miljøet.

Hjælp fra KeyCore

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og cloud-computing. Vores hold af AWS-professionelle kan hjælpe dig med at implementere arbejdsbelastninger i et multicloud-miljø ved hjælp af AWS-udviklerværktøjer. Vi kan også hjælpe dig med at balancere governance og agility med AWS CodeBuild og modernisere dine cloud-operationer med hele suiten af AWS-udviklerværktøjer. Kontakt os i dag for yderligere oplysninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Maskinlæringsblog

Hos KeyCore, Danmarks førende AWS-rådgivningsfirma, tilbyder vi professionelle og managed services, der hjælper vores kunder med at udnytte potentialet i maskinlæring med Amazon Web Services. Vores team af specialister kan hjælpe dig med at opsætte avancerede træningsteknikker til distribueret træning, såsom understøttelse af mixed precision, akkumulering af gradienter og checkpointing. Vi kan også hjælpe dig med at udvikle og teste bots, retræne modeller med opdaterede datasæt, opbygge ML-klare datasæt, tune modeller og træne store sprogmodeller. Vi har den nødvendige færdighed og viden til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dine ML-projekter med AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte potentialet i maskinlæring.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oplysninger, Opdateringer og Lanceringer

Velkommen til de seneste AWS Heroes og udnyt de nye SQS-API’er – juni 2023

Denne måned vil vi gerne takke og velkomme de seneste medlemmer af AWS Heroes-programmet – en gruppe dedikerede personer, der afsætter tid og ekspertise til at hjælpe andre med at bygge bedre og hurtigere på AWS-platformen. AWS Heroes bidrager til open source-projekter, afholder møder, organiserer AWS Community Days, holder oplæg på konferencer, vejleder udviklere og meget mere.

Ud over velkomsten til de nye AWS Heroes lancerer AWS også et sæt nye API’er til Amazon SQS Dead-Letter Queue Redrive. Ved hjælp af AWS SDK’er eller AWS CLI kan brugerne nu programmatisk flytte meddelelser fra DLQ til deres oprindelige kø eller til en brugerdefineret kødestination. Dette giver kunderne en lettere måde at administrere deres DLQ’er på.

Til slut omfattede denne uges AWS Week in Review den generelle tilgængelighed af Amazon Security Lake, nye handlinger på AWS Fault Injection Simulator og meget mere. Med Amazon Security Lake kan kunderne samle, gemme og analysere alle deres sikkerhedsrelaterede data på et sted for bedre overblik over mulige trusler. AWS Fault Injection Simulator tilbyder også en omkostningseffektiv måde for kunderne at teste og forbedre deres applikationers robusthed.

Udnyt fordelene med KeyCore

Hos KeyCore specialiserer vi os både i professionelle tjenester og managed services relateret til AWS-platformen. Vores tjenester kan hjælpe dig med at udnytte de seneste AWS-opdateringer, såsom de nye SQS-API’er til DLQ redrive og Amazon Security Lake for forbedret sikkerhedsopløsning. Vi kan også hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Fault Injection Simulator til test af applikationers robusthed. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-platformen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

Vi er stolte over at fejre 5-årsdagen for Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Siden lanceringen i 2018 har Amazon EKS tjent titusinder af kunder verden over ved at køre robuste, sikre og skalerbare kontainerbaserte applikationer. Amazon EKS, der bruger upstream Kubernetes, er blevet den mest udbredte Kubernetes-as-a-Service-løsning, og det er nu den hurtigst voksende tjeneste hos AWS.

Amazon EKS gør det muligt for kunder at køre Kubernetes på AWS med et par få klik. Det giver kunden en administreret, sikker miljø til at køre kontainerbaserte applikationer, og det kan bruges til at administrere klynger med op til tusinder af noder. Det hjælper også kunderne med at spare tid og penge ved at give indbyggede observabilitets- og skalerbarhedsfunktioner.

Hos KeyCore er vi forpligtet til at hjælpe vores kunder med at udnytte moderne teknologier som Amazon EKS. Vi er her for at give vejledning og bedste praksis for kunder, der er nye til Amazon EKS, såvel som for at hjælpe dem, der allerede bruger det, med at forbedre deres deployment- og administrationsprocesser. Vi tilbyder også en bred vifte af professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af Amazon EKS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at låse den fulde kapacitet i skyen med Amazon EKS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business-blog

Hvordan den nyeste produktionsteknologi forvandler små og mellemstore virksomheder

De seneste år har produktionsteknologier haft en kædereaktion på virksomheder på tværs af mange forskellige brancher. Det betyder, at små og mellemstore virksomheder (SMB’er) i enhver sektor skal holde øje med de nye tendenser, som forvandler produktionens landskab.

Ved at holde sig opdateret med disse tendenser, kan SMB’er øge deres konkurrencemæssige kant og træffe bedre informerede beslutninger. I denne artikel vil vi dykke ned i de fem store tendenser, der i øjeblikket ændrer produktionsteknologi, og hvordan SMB’er kan udnytte dem.

1. Automatisering

Automatisering er processen med at bruge teknologi til at reducere manuelt arbejde. Det er en af de mest udbredte tendenser i produktionsindustrien og hjælper til at øge effektiviteten og reducere omkostningerne. Automatisering kan også hjælpe med kvalitetskontrol og forbedre produktkonsistens. SMB’er kan udnytte automatisering ved at investere i ny teknologi såsom robot-processautomatisering (RPA) eller AI-forstærkede løsninger.

2. Industri 4.0

Industri 4.0 er et udtryk, der bruges til at beskrive den fjerde industrielle revolution. Det refererer til integrationen af digitale teknologier – herunder automatisering, dataudveksling, analyse og AI – ind i produktionsprocessen. Ved at udnytte Industri 4.0-teknologier, kan SMB’er øge deres operative effektivitet og reducere deres produktionsomkostninger.

3. Additiv produktion

Additiv produktion er en proces med at skabe 3D-objekter ved at bygge lag af materiale. Det bruges ofte til fremstilling af små dele og komponenter og kan hjælpe med at reducere omkostningerne og effektivisere produktionen. SMB’er kan udnytte additiv produktion ved at investere i 3D-printteknologi.

4. Digitale tvillinger

Digitale tvillinger er virtuelle repræsentationer af fysiske produkter. De bruges til at overvåge og analysere ydeevnen af produkterne i realtid, og kan hjælpe med at identificere potentielle problemer, før de bliver store problemer. SMB’er kan bruge digitale tvillinger til at forstå deres produkter bedre og træffe mere informerede beslutninger.

5. Skycomputering

Skycomputering er en type computing, der gør det muligt for organisationer at få adgang til data og applikationer over internettet. Det bliver stadig mere populært i produktionsindustrien, da det kan hjælpe med at reducere omkostningerne og øge skalerbarheden. SMB’er kan udnytte skycomputering ved at bruge cloud-baserede software og tjenester til at gemme og analysere data.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi, at det kan være overvældende for SMB’er at holde sig opdateret med de seneste tendenser inden for produktionsteknologi. Derfor tilbyder vi omfattende AWS-skykonsulenttjenester designet til at hjælpe SMB’er med at udnytte de seneste teknologier og holde sig foran konkurrencen. Vores hold af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe dig med at identificere de rigtige løsninger til dine behov og implementere dem i din produktionsproces. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel databaseblog fra Amazon Web Services

Kraftværksanalyse og opdagelse af harmoniproblemer med Amazon Timestream

I denne todelt serie demonstrerede vi, hvordan kraftværker kan bruge Amazon Timestream-databasen og dens tidssekvensfunktioner til at identificere harmoniproblemer i stor skala. Et elektricitetsværk engagerer sig normalt både i elproduktion og distribution, og for at opretholde kvaliteten af service er det vigtigt, at den elektriske strøm er fri for harmoniske og forvrængninger.

Ved at bruge Timestream til dette formål, kan kraftværker analysere kunde brugsdata såvel som kvalitetsdata for strøm for at opdage eventuelle harmoniproblemer hurtigt. Ved hjælp af korrelation af målinger for millioner af kunder, kan processen automatiseres til håndtering af store datamængder.

Yderligere softwarekomponenter på Amazon RDS Custom til Oracle

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) Custom er et administreret databaseservicetilbud, der giver større fleksibilitet i forhold til et typisk administreret relationalt databaseservicetilbud. Specifikt er Amazon RDS Custom til Oracle bygget til legacy-, custom- og pakketapplikationer, samt til kunder, der ønsker at tilpasse databasen, det underliggende server- og/eller operativsystemkonfigurationer.

Optimering af SQL Server-omkostninger med Bring Your Own Media (BYOM) på Amazon RDS Custom til SQL Server

Organisationer migrerer deres Microsoft SQL Server-arbejdsbyrder til administrerede databaseservicer som Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) til SQL Server eller Amazon RDS Custom til SQL Server. Det gør det nemt at oprette, drive og skalere SQL Server-deploymenter i skyen. For at optimere Amazon RDS-omkostningerne, kan kunder også bruge bring your own media (BYOM) på Amazon RDS Custom til SQL Server.

Migrering af en Informix-database til Amazon Aurora PostgreSQL ved hjælp af CData Connect Cloud fra AWS Glue Studio

Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel version er en fuldt administreret PostgreSQL-kompatibel databaseengine, der kører på AWS. Det er en drop-in-erstatning for PostgreSQL, økonomisk at opsætte, drive og skalere, og kan implementeres til nye eller eksisterende applikationer. Imens er Informix et relationalt databasesystem fra IBM og understøtter OLTP og andre arbejdsbyrder.

Ved hjælp af CData Connect Cloud fra AWS Glue Studio, kan kunder migrere en Informix-database til Amazon Aurora PostgreSQL. Denne proces kan automatiseres og forenkles med CData Connect Clouds forudkonstruerede forbindere til Informix og Amazon Aurora PostgreSQL, og kunder kan hurtigt og sikkert flytte data mellem de to databaser.

Forbedring af applikationsydelse på Amazon RDS for MySQL- og MariaDB-instancer og MySQL Multi-AZ DB-kluster med optimerede skrives

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) gør det nemt at opsætte, drive og skalere deploymenter af MySQL og MariaDB i skyen. Kunden kører forskellige typer arbejdsbyrder på Amazon RDS til MySQL og Amazon RDS til MariaDB, og kan bruge læsereplikker til at skalere læseindstillingerne for deres arbejdsbyrder. For yderligere at forbedre applikationsydelsen, kan kunderne aktivere optimerede skrives.

Optimerede skrives giver op til en to-dobling af ydelsen ved at reducere disk-I/O og øge RAM’ens udnyttelse. Denne funktion er tilgængelig for Amazon RDS for MySQL- og MariaDB-instancer og MySQL Multi-AZ DB-kluster, og tilbyder en simpel og omkostningseffektiv måde at forbedre applikationernes ydelse.

Arbejde med datatyper for dato og tidsstempel i Amazon DynamoDB

Kunder af Amazon DynamoDB har ofte brug for at arbejde med datoer og tider i DynamoDB-tabeller. For at understøtte dette er det vigtigt at kunne effektivt forespørge dato- og tidsdata inden i en DynamoDB-tabel. DynamoDB understøtter datatyper til dato og tid i form af strenger, tal og binære typer.

Ved hjælp af de native dato- og tidsstempel datatyper i DynamoDB sikres det, at dataene repræsenteres nøjagtigt, og det giver mulighed for mere effektiv forespørgselbearbejdning. Desuden tilbyder DynamoDB også et antal funktioner til at arbejde med dato- og tidsstempeldata, hvilket forenkler processen med at forespørge efter dato- og tidsdata.

Generering af forslag til fritidsaktiviteter i realtid med Amazon Neptune

DoGet App er en mobilapplikation, der forbinder venner til at dele personlige øjeblikke sammen. Forslag til aktiviteter til at deltage i med venner præsenteres for brugerne på form af et kortstak. Swipe-op betyder, at der ikke er interesse for en aktivitet, og swype-ned betyder interesse og udløser en opfølgning på, hvornår en bruger er tilgængelig.

For at give denne funktionalitet bruger DoGet App Amazon Neptune til at generere forslag til aktiviteter i realtid. Ved at udnytte Amazon Neptunes grafbaserede data model, genereres aktivitetsforslag hurtigt og nøjagtigt, og de er personliggjort baseret på brugerens interesser og præferencer.

Sikring af applikationer, der kører på Amazon RDS for SQL Server

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) til SQL Server understøtter flere sikkerhedsfunktioner, der beskytter data både under overførsel og hvilende. Disse funktioner giver adskillelse af ansvarsområder og revisionsevner, hvoraf de fleste er indbygget i SQL Server. Eksempler på disse funktioner er godkendelse, kryptering, revision, netværksisolation og datamaske.

Ved at bruge disse funktioner kan kunderne bedre beskytte deres applikationsdata på AWS og sikre, at det er sikkert både under over

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Spil Blog

Brug af Amazon GameLift til at bringe Crossfar og Super Mega Baseball 4 til liv

Crossfar og Super Mega Baseball 4 er to populære videospil, der bruger Amazon GameLift til at give en glat og pålidelig spiloplevelse. Crossfar, et indie-spil, er en science fiction-version af e-sport, hvor spillere kæmper hoved-til-hoved i et zero gravity-kuglespil arena indstillet mellem stjernerne. Super Mega Baseball 4, udviklet af Metalhead og en del af EA SPORTS, giver brugerne mulighed for at opleve et kryds-platformsspil til seks platforme.

Realisering af en out-of-this-world vision med Amazon GameLift

Crossfar blev udviklet på kun to år af en enkelt indie-udvikler. Den bruger Amazon GameLift til at give spillerne en glat og pålidelig spiloplevelse, mens de forsvarer deres gate, ødelægger fjendens forsvar og træffer taktiske beslutninger for at komme ud på toppen. Ved hjælp af Amazon GameLift giver Crossfar spillerne mulighed for at opleve spillet med minimal forsinkelse, lav latency og ingen forstyrrelser.

Cross-platform gaming med Amazon GameLift

Metalhead, som en del af EA SPORTS, har taget Super Mega Baseball-franchisen til nye højder med Super Mega Baseball 4. Spillet er ikke kun visuelt imponerende, det bruger også Amazon GameLift til at give spillerne mulighed for at opleve et kryds-platformsspil til seks platforme. Amazon GameLift giver en pålidelig forbindelse mellem spillere på forskellige platforme og giver dem en optimeret spiloplevelse med minimal forsinkelse, lav latency og ingen forstyrrelser.

KeyCore og Amazon GameLift

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til at hjælpe vores kunder med at udnytte Amazon GameLift til at give deres spillere den bedste spiloplevelse. Vores team af AWS-certificerede solutions architects og DevOps-ingeniører kan hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde en skalerbar infrastruktur, der understøtter dine spilbehov. Uanset om du leder efter at implementere Crossfar eller Super Mega Baseball 4, har vores team de færdigheder og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-uddannelse og certifikat Blog

Forøg din serverløse ekspertise med AWS-uddannelse og certificering

Da virksomheder fortsætter med at udnytte serverløse, begivenhedsstyrede arkitekturer til at drive deres applikationer, er der vokset et behov for personale med serverløs ekspertise. For at hjælpe fagfolk med at holde sig foran kurven har AWS Training og Certification skabt en læringssti for at opbygge serverløse færdigheder og optjene digitale badges.

Byg din viden med AWS-uddannelse

AWS-uddannelsesprogrammet er designet til at give fagfolk de færdigheder, de har brug for til at bygge, implementere og skalere applikationer på AWS. AWS Training tilbyder et udvalg af kurser, både gratis og betalt, der lærer grundlæggende serverløse arkitekturer. Kurser som Developing on AWS og Architecting on AWS lærer de bedste praksisser til brug af AWS-tjenester i serverløse applikationer. Desuden tilbyder AWS Training også kurser som AWS Serverless Application Bootcamp, der er skræddersyet specifikt til serverløse.

Ud over kurser tilbyder AWS Training også håndværksværksteder, der hjælper individuelle med at lære ved at gøre. I AWS-værksteder vil deltagerne bruge deres egen AWS-konto til at opbygge deres egne serverløse applikationer. Denne immersive tilgang giver dem den praktiske erfaring, de har brug for til at begynde at opbygge deres egne serverløse applikationer.

Bevis dine færdigheder med AWS digitale badges

Når individuelle har bygget deres viden om serverløse arkitekturer, kan de bevise deres ekspertise ved at optjene digitale badges. AWS digitale badges tildeles efter, at individuelle har gennemført AWS Trainings som f.eks. AWS Serverless Application Bootcamp. De er den officielle anerkendelse fra AWS for serverløse færdigheder, som individuelle har lært, og de demonstrerer, at de forstår de bedste praksisser for at bygge, implementere og administrere serverløse applikationer.

Individuelle kan føje deres digitale badges til deres CV, LinkedIn-profil og andre faglige netværk for at demonstrere deres ekspertise og skille sig ud på jobsøgningsmarkedet. Desuden kan digitale badges også deles med kolleger og kolleger for at vise viden og fremme samarbejde.

KeyCore kan hjælpe dig i gang

Hos KeyCore har vi hjulpet adskillige kunder med at udnytte kraften af ​​AWS til at opbygge og implementere serverløse applikationer. Vores erfarne team af AWS-fagfolk kan give den vejledning, du har brug for for at komme i gang med serverløs og give de bedste praksisser for at bygge og implementere applikationer. Vi har også et udvalg af managed services, der kan hjælpe dig med at skalere dine serverløse applikationer.

Hvis du vil komme i gang med serverløs, skal du kontakte os i dag for at få flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

I dagens hurtige, digitale verden har virksomheder brug for deres data for at træffe informerede beslutninger. Amazon OpenSearch Service er et kraftfuldt søge- og analyseværktøj, som tilbydes af AWS. OpenSearch Service giver øjeblikkelige indsigter i data for at støtte brugssager som interaktiv loganalyse, klikstrømanalyse til personliggørelse og endda svindelsdetektion.

For at sikre, at dataene gemmes og analyseres korrekt, er det vigtigt at indstille alarmer for eventuelle problemer eller afvigelser, der opstår. Med hjælp fra PagerDuty og Amazon OpenSearch Service kan brugere nemt indstille alarmer for at blive orienteret om eventuelle problemer, der måtte opstå. PagerDuties fleksible alarmeringsmuligheder giver brugerne mulighed for at tilpasse deres alarmer og opsætte eskaleringer for at sikre, at eventuelle problemer hurtigt bliver håndteret.

Ved at udnytte kraften af PagerDuty og OpenSearch Service kan brugerne sikre, at deres data gemmes og analyseres korrekt, og at eventuelle problemer hurtigt bliver løst. Dette giver virksomheder mulighed for hurtigt og effektivt at få adgang til data og træffe informerede beslutninger og drive bedre forretningsresultater.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Automatisering af NLB-målgrupper for skalering af netværksforbindelser til ydeevne

Når ydeevnen afhænger af antallet af netværksforbindelser, kan traditionelle lastbalanceringsmetrikker som CPU-belastning eller hukommelsesudnyttelse ikke give dig den nødvendige information til at træffe skaleringsbeslutninger. I dette indlæg undersøger vi en løsning, der automatisk skalerer bagudforbindelserne til en netværksbelastningsbalancer (NLB) målgruppe baseret på antallet af tilgængelige forbindelser.

Brug af CloudWatch-metrikker til at få forbindelsesdata

Løsningen udnytter CloudWatch-metrikker, der måler antallet af tilgængelige forbindelser og antallet af forbindelser, der bruges af målgruppen. Disse metrikker er tilgængelige for hver af målene i målgruppen. For at spore tilgængelige forbindelser bruger løsningen “Networking/ELB/Targets/EstablishedConnections”, og for at spore forbindelser der bruges, bruger løsningen “Networking/ELB/Targets/TargetConnections”-metrikken.

Brug af Lambda til at automatisere skalering af målgruppen

Løsningen bruger AWS-Lambda-funktioner til at behandle CloudWatch-metrikkerne og vurdere antallet af forbindelser, der er tilgængelige for målgruppen. Hvis antallet af tilgængelige forbindelser er under en given tærskel, udvider Lambda-funktionen målgruppen ved at tilføje flere mål. Hvis antallet af tilgængelige forbindelser er over tærsklen, fjerner Lambda-funktionen mål fra målgruppen.

Konklusion

Denne løsning tilbyder en måde at automatisere skaleringen af ​​NLB-målgrupper baseret på forbindelsesydelsen. Med denne løsning kan du sikre, at antallet af forbindelser, der er tilgængelige til målgruppen, altid er inden for en acceptabel tærskel uden manuel indgriben.

Hos KeyCore har vi stor viden og erfaring med NLB’er og håndtering af arbejdsbelastninger i skyen. Vi kan hjælpe dig med at designe en passende løsning til dine arbejdsbelastninger og vejlede dig i dens implementering. Kontakt os i dag for at lære mere om vores AWS-baserede rådgivningstjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute-blog: oversætning af indhold

Økonomisk effektiv kapacitetsreservation til forretningskritisk arbejdsbyrde med Amazon EC2

Alt mislykkes hele tiden – det er en berømt sætning fra Amazon CTO Werner Vogels. Bygning af robuste systemer med skalerbarhed, fejltolerance og forretningskontinuitet er en vigtig faktor i systemdesign. Amazon EC2 tilbyder kunder Kapacitetsreservationer for at hjælpe med at administrere deres forretningskritiske arbejdsbyrder med økonomisk effektivitet.

Hvad er Kapacitetsreservationer?

Kapacitetsreservationer er en måde, hvorpå en AWS-kunde kan reservere Amazon EC2-beregningsevne til sine programmer. Dette giver kunder mulighed for at have øget kontrol med deres beregningskapacitet og mulighed for at provisionere ressourcer for at opfylde deres forretningskrav. Kapacitetsreservationer er også økonomisk effektive, da de kan købes på forhånd til en lavere timepris end den tilbudte pris.

Fordele ved Kapacitetsreservationer

Kapacitetsreservationer kan tilbyde et antal fordele for AWS-kunder. Først og fremmest giver de kunderne mulighed for at reservere EC2-instanser med en bestemt instancetype, operativsystem og tilgængelighedszone i en længere periode. Dette hjælper kunderne med at sikre, at deres programmer kan køre på samme instancetype og OS i en længere periode. For det andet tilbyder Kapacitetsreservationer kunderne en økonomisk besparelse, da de kan købes på forhånd til en lavere pris end tilbudte instanser. Endelig giver Kapacitetsreservationer kunderne mere fleksibilitet i provisionering af deres ressourcer, da de kan købe kapaciteten på forhånd og bruge den, når det er nødvendigt.

Hvordan utnytte Kapacitetsreservationer til forretningskritisk arbejdsbyrde?

Kapacitetsreservationer kan bruges til at administrere forretningskritisk arbejdsbyrde mere effektivt. Når man bruger Kapacitetsreservationer, bør kunderne overveje følgende:

  • Forstå forretningskrav: Kunderne bør forstå deres forretningskrav og den kapacitet, der kræves for at opfylde disse krav. Dette vil hjælpe dem med at bestemme varigheden og typen af ​​Kapacitetsreservationer, der skal købes.
  • Vælg den rigtige instancetype: Kunderne bør vælge den instancetype, der er optimal for deres arbejdsbyrder. Dette vil hjælpe dem med at sikre, at Kapacitetsreservationerne er økonomisk effektive, og at deres arbejdsbyrder kører med den korrekte ydelse.
  • Overvåg brug: Kunderne bør overvåge deres brug og justere deres Kapacitetsreservationer i overensstemmelse hermed. Dette vil hjælpe dem med at udnytte deres Kapacitetsreservationer mere effektivt.

Ruby 3.2 Runtime er nu tilgængelig i AWS Lambda

Udviklere kan nu benytte sig af Ruby 3.2-runtime, når de udvikler applikationer med AWS Lambda. Ruby 3.2 er nu tilgængelig i Lambda og giver udviklere mulighed for at oprette og administrere deres Lambda-funktioner med denne runtime. For at bruge Ruby 3.2 skal udviklere foretage de nødvendige ændringer for kompatibilitet og angive en runtime-parameter-værdi på ruby3.2, når de opretter eller opdaterer deres Lambda-funktioner.

Implementering af brugerdefinerede domænenavne til Amazon API Gateway Private Endpoints

Kunder, der har brug for at anvende private endepunkter sikkert med Amazon API Gateway på tværs af AWS-konti og inden for et VPC-netværk, kan bruge en revers-proxy med et brugerdefineret domænenavn. Denne løsning forenkler kortlægningen mellem private endepunkter med API Gateway og brugerdefinerede domænenavne, sikrer sikker konnektivitet. For at implementere denne løsning skal kunderne oprette en revers-proxy med et brugerdefineret domænenavn, der er peget på API Gateway-endepunktet i kundens VPC.

Hvorfor KeyCore?

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten af ​​AWS, og vi kan hjælpe dig med at designe og implementere systemer til dine forretningskritiske arbejdsbyrder. Vores team af AWS-eksperter har den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at designe dit system til fejl og sikre tilgængelighed, skalerbarhed, fejltolerance og forretningskontinuitet. Vi kan hjælpe dig med Kapacitetsreservationer og implementere brugerdefinerede domænenavne til dine Amazon API Gateway private endepunkter ved hjælp af en revers-proxy. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine AWS-behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: En blog

Organisationer som medievirksomheder, udsendere og streamingtjenester bruger stadig oftere virtuelle linjære OTT-kanaler til at levere både video on demand (VOD) og live streaming-videoer til deres publikum. For at sikre en god kvalitet i tjenesten skal de omhyggeligt administrere disse kanaler. AWS Elemental MediaTailor hjælper dem med dette ved at give mulighed for at definere en kanalplan og sikre den højeste kvalitet i tjenesten til seerne.

AWS Elemental MediaTailor gør det muligt at oprette virtuelle linjære OTT-kanaler med en klar og enkel kanalplanlægning. Kanalerne kan oprettes ved hjælp af VOD-ressourcer, live streaming-ressourcer eller en blanding af begge. Når planen er defineret, anvender MediaTailor automatisk de relevante indstillinger for hver ressource, hvilket sikrer en høj kvalitet i tjenesten på lav latency.

Desuden gør MediaTailor det muligt at indsætte dynamiske annoncer i hver ressource i kanalen uden manuelt intervention. Dette sikrer, at seerne får en engagerende visningsoplevelse, mens kanalejeren maksimerer den indtjening, der genereres fra annoncerne.

For at sikre, at seerne har den bedst mulige oplevelse, giver MediaTailor også en række brugerdefinerede mål, der kan bruges til at overvåge netværket for kvaliteten af tjenesten (QoS). Disse mål måler ting som sessionens starttid, afspilningstiden og latensen samt eventuelle fejl eller datatab, der kan forekomme. Ved hjælp af disse mål kan organisationer identificere og løse eventuelle problemer, der kan påvirke kvaliteten af deres videoer.

For at hjælpe organisationer med at reducere deres CO2-udledning tilbyder AWS en række tjenester til fjernproduktion. Dette inkluderer tjenester som AWS Elemental MediaLive, som kan bruges til sikkert at levere videoer til fjernbeliggende steder, og AWS Elemental MediaStore, som giver en sikker lagring af medieressourcer.

Ved hjælp af AWS til fjernproduktion kan organisationer reducere deres CO2-udledning, mens de stadig leverer højkvalitetsindhold til deres seere.

NHL EDGE IQ, der er drevet af Amazon Web Services (AWS), har introduceret en ny analyse kaldet Opportunity Analysis, som bruger maskinlæring til at analysere millioner af historiske og realtidsdata for at vise fans, hvor vanskelig et skud var på tidspunktet for frigivelsen. Ved at analysere forskellige parametre, såsom hastighed, vinkel og placering, kan Opportunity Analysis give seerne et skøn over vanskeligheden af et skud, der beregnes inden for få sekunder fra spillet.

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder både professionelle og managede tjenester, der kan hjælpe organisationer med at forbedre kvaliteten af tjenesten for deres virtuelle linjære OTT-kanaler med dynamisk annonceindsættelse. Vores avancerede kendskab til AWS gør det muligt for os at levere organisationerne med skræddersyede løsninger, der imødekommer deres specifikke behov, samtidig med at de kan reducere deres CO2-udledning med vores tjenester til fjernproduktion.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lager Blog

Vælg den rigtige lagerløsning til cloud-native CI/CD på Amazon EKS

Bygning og testning af software kan være et ressourceintensivt arbejde, der involverer kraftige servere, der venter på build-jobs. Med adoptionen af cloud-native CI/CD-systemer (Continuous Integration / Continuous Delivery) på Kubernetes er der nu en bevægelse væk fra de store og ofte over-provisionerede statiske flåder af build-servere.

Vælg den rigtige lagerløsning

Valget af den rigtige lagerløsning til kørsel af CI/CD på Amazon EKS er afgørende for vellykkede implementeringer. AWS tilbyder et væld af lagerløsninger, der kan bruges, hver med deres egne egenskaber og fordele. Amazon Elastic Block Store (EBS) er en blokniveau-lagerløsning, der giver stabile blokniveau-lagervolumener til brug med Amazon EC2-instanser. Mens EBS leverer konsistent, lav-latensydelser, er det ofte dyrere end andre lagerløsninger. Amazon S3 er en højtilgængelig, billig objektlagerløsning, der kan bruges til lagring af objekter såsom filer, billeder, videoer og applikationsdata. Amazon EFS er en filniveau-lagerløsning, der giver en simpel, skalerbar og fuldt administreret filsystem til brug med AWS-ressourcer. AWS tilbyder også Amazon FSx for NetApp ONTAP, der giver et enterprise-niveau-filsystem, der er højtilgængeligt, skalerbart og holdbart.

Deaktivering af adgangskontrolposter (ACL’er)

Adgangskontrolposter (ACL’er) bruges til at definere brugeradgang og de operationer, brugerne kan udføre på specifikke ressourcer. Amazon S3 blev lanceret i 2006 med ACL’er som den primære godkendelsesmekanisme. Selvom ACL’er stadig understøttes, anbefaler Amazon S3 nu brug af AWS Identity and Access Management (IAM)-politikker til styring af adgang til S3-bøtter. Deaktivering af ACL’er kan hjælpe med at reducere angrebsoverfladen og forbedre sikkerheden i Amazon S3-arbejdspladser.

Hvorfor valgte S&P Global Amazon FSx for NetApp ONTAP?

For organisationer, der ønsker at opbygge højtilgængelighed og katastrofeberedskab (HADR) løsninger til deres SQL Server-infrastruktur, er Amazon FSx for NetApp ONTAP et fremragende valg. Dette enterprise-niveau-filsystem er højtilgængeligt, skalerbart og holdbart, hvilket gør det perfekt til mission-critical arbejdsbelastninger. Det er også dækket af AWS’ sikre, cloud-native infrastruktur og giver den agilitet og fleksibilitet, der kræves for moderne analytiske tilgange.

Bedste praksis for beskyttelse af data lake

Data lakes, der drives af Amazon S3, giver organisationer med tilgængelighed, agilitet og fleksibilitet, der kræves for moderne analytiske. Beskyttelse af sensitive eller forretningskritiske data, der er gemt i disse S3-bøtter, er af højeste prioritet. For at hjælpe med at simplifyse denne proces kan AWS Backup for Amazon S3 bruges til centralt at automatisere oprettelsen og administrationen af ​​sikkerhedskopipolitikker.

Forbedring af upstream-arbejdsbelastninger med Amazon FSx for NetApp ONTAP

Organisationer i Upstream Energy-industrien står ofte over for en operativ byrde med at kopiere data til flere løsninger til forskellige protokoller. Med Amazon FSx for NetApp ONTAP er det ikke længere nødvendigt, da det giver et enkelt og samlet filsystem med høj ydelse og lav latens. Dette gør det perfekt til G&G-arbejdsbelastninger, såsom Reservoir Simulation, Subsurface Interpretation og Drilling og Completions.

Massiv cross-region data migration med Amazon S3 Batch Replication

Kurtosys leverer sikre, cloudbaserede løsninger designet til at gøre deres kunders liv nemmere. For at hjælpe dem med hurtigt at fuldføre en massiv cross-region data migration, brugte de Amazon S3 Batch Replikation. Dette gav dem mulighed for at replikere data på tværs af flere Regioner, mens de samtidig opretholdt sikkerhed, holdbarhed og tilgængelighed af deres data.

Forenkling af Amazon EBS Volume Migration og ændringer på Kubernetes

Når kritiske applikationer køres i containere, er adgang til et persistent lagringslag ofte nødvendigt. Amazon EBS giver høj ydeevne, lav latens og et persistent lagringslag, der sikrer, at data kan tilknyttes forskellige containerinstanser. For at forenkle processen kan Amazon EBS Container Storage Interface (CSI)-driveren bruges til nemt at migrere og ændre Amazon EBS-volumener på Kubernetes.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at vælge den rigtige lagerløsning til CI/CD på Amazon EKS. Vores team af erfarne AWS-fagfolk kan hjælpe dig med at vælge den bedste lagerløsning til din implementering og hjælpe dig med at implementere den. Vi tilbyder også managed services for Amazon S3 og Amazon EBS, så vi kan hjælpe dig med at sikre, at dine data er beskyttet og tilgængelige. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Udvikler Værktøjer Blog

Introducerer Amazon S3-checksummer i AWS SDK til Kotlin

Vi hos KeyCore glæder os over at annoncere understøttelse af Amazon S3-checksummer i AWS SDK til Kotlin! Checksummer spiller en vigtig rolle for at opretholde dataintegritet under datatransmissioner, og det nye SDK gør det muligt for udviklere at konfigurere disse checksummer hurtigt og let.

Hvad er en checksum?

Checksummer er fingeraftryk beregnet ud fra et sæt data. De bruges til at kontrollere, om dataen er blevet ændret eller ødelagt under overførslen. Checksummer er en uvurderlig forholdsregel for udviklere, for at sikre, at dataene er korrekte.

Hvordan hjælper SDK’en?

AWS SDK til Kotlin forenkler processen med at konfigurere checksummer i S3. I fortiden skulle udviklere manuelt beregne og konfigurere checksummer. Denne proces tog meget tid og kunne være sårbar over for fejl. Med SDK’en kan udviklere nu drage fordel af automatiserede checksummer for S3-overførsler.

Hvilke fordele har checksummer?

Checksummer tilbyder flere fordele for udviklere. Først og fremmest hjælper de med at sikre dataens nøjagtighed og integritet ved at gøre det muligt for udviklere at identificere og rette fejl som f.eks. datakorruption. Desuden reducerer de mængden af tid, der bruges på manuelt at verificere datanøjagtigheden. Endelig tilbyder checksummer et ekstra sikkerhedslag, da ondsindede aktører skal kende checksummet for succesfuldt at kunne ændre dataen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore kan hjælpe udviklere med at få mest muligt ud af det nye AWS SDK til Kotlin. Vores hold af erfarne AWS-professionelle kan give vejledning om de bedste måder at konfigurere checksummer på og sikre dataens nøjagtighed og sikkerhed. Vi kan også hjælpe udviklere med at implementere deres applikationer i skyen og sikre, at systemerne kører problemfrit. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Sådan simuleres og designs arkitekturer for multi-tenancy på AWS

Simulering af Kubernetes-workload AZ-fejl med AWS Fault Injection Simulator

For at sikre, at applikationer fungerer korrekt, selv ved infrastrukturfejl som f.eks. et helt Availability Zone (AZ) der bliver utilgængeligt, er det essentielt for skyenheder som AWS. Kubernetes-workloads der kører på AWS bruger ofte flere AZ’er for høj tilgængelighed og fejltolerance. For at simulere fejl og sikre, at applikationer håndterer dem hensigtsmæssigt, tilbyder AWS et værktøj kaldet Fault Injection Simulator (FIS).

FIS er et værktøj der hjælper kunder med at teste deres applikations robusthed uden at forårsage nedetid eller afbrydelser. Det lader kunder injicere fejl på AZ-niveau, hvilket simulerer fuldstændig fjernelse af visse AZ’er fra systemet. Dette hjælper kunder med at forstå hvordan deres applikationer opfører sig ved AZ-fejl. FIS kan bruges i Kubernetes-baserede workloads ved hjælp af AWS Cloud Development Kit (CDK).

Med CDK kan kunder bruge FIS til at simulere en eksisterende Kubernetes-klynge der kører på AWS. Dette giver dem mulighed for at injicere fejl til klyngen og bekræfte at deres applikation kan håndtere fejlene hensigtsmæssigt. CDK giver også kunder mulighed for at definere hvilken type fejl der skal injiceres, såsom retry eller abort, og hvornår fejlen skal injiceres. Dette gør det nemt at simulere forskellige fejl-injiceringsscenarier.

Design af arkitekturer for multi-tenancy

Multi-tenancy er et kritisk faktum for software-as-a-service (SaaS) leverandører, da de er ansvarlige for at isolere lejers data sikkert. Arkitekter og udviklere skal forstå arkitektoniske mønstre for multi-tenancy for at kunne levere skalerbare, sikre og kosteffektive løsninger.

Når der designs en multi-tenant arkitektur til AWS er der tre hovedtilgange: single tenant, multi-tenant og hybrid. Single tenant-tilgangen indebærer at der oprettes et helt isoleret miljø til hver kunde. Dette giver det højeste niveau af sikkerhed og isolation, men det kan resultere i højere omkostninger.

Multi-tenant tilgangen indebærer at ressourcer deles mellem flere lejere i et enkelt miljø. Dette reducerer omkostninger, men øger også kompleksiteten og risikoen for datalækage. Hybrid tilgangen kombinerer single tenant og multi-tenant tilgange, ved at oprette et multi-tenant miljø, samtidig med at der tilbydes isolerede miljøer til specifikke kunder.

For at sikre at hver lejers data er isoleret, anbefaler AWS brug af en multi-region tilgang. Dette involverer replikering af data til flere regioner, hvilket gør det muligt for kunder at få adgang til deres data fra enhver region i tilfælde af en service disruption eller datatab. Desuden anbefaler AWS også brug af kryptering til at beskytte lejers data.

KeyCores ekspertise

Hos KeyCore har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at designe og udrulle multi-tenant arkitekturer på AWS. Vores hold af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at identificere den bedste tilgang til dit behov og udvikle en pålidelig løsning der imødekommer dine sikkerheds- og skaleringsbehov.

Vores managed services kan hjælpe dig med at holde dit multi-tenant miljø kørende sikkert og smertefrit. Vi tilbyder et fuldt spektrum af services, herunder overvågning og logging, deployment automation og incident response. Vi tilbyder også professionelle services til at hjælpe dig med at sætte dit multi-tenant miljø op, konfigurere sikkerhedskontroller og optimere dine omkostninger.

For mere information om vores services, besøg venligst https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

APN Blog – Sådan udnyttes AWS til at forbedre finansiel kontrol, indsigt i cyber sikkerhed, virtuel pleje, database migration, privat konnektivitet, sensor data indtagelse, løbende overholdelse af løsninger, identitets- og tilladelsessystemer, datastyring, billedmanipulations-workflows og analyse af medicin

Optimering af finansiel kontrol med AWS

Ganit hjælper klienter med at reducere den tid, der bruges på rapporter, og i stedet drive handling til forbedring af top- og bundlinje-tal. Som et eksempel hjalp Ganit en finansiel kontroldivision af et indisk datterselskab af et stort tøjfabrikat med at optimere udgifter på tværs af divisioner og sikre, at funktionerne virkede effektivt med en data sø og data lager, der blev implementeret på AWS.

Levering af omfattende indsigt i cyber sikkerhed med AWS

Tenable One Exposure Management Platform hjælper organisationer med at se deres angrebsflade og sårbarheder for at forhindre sandsynlige angreb, kommunikere korrekt cyberrisiko og opnå forretningsmæssige indsigter fra et eksponeringsplatform. Tenable bruger AWS til at indsamle data fra flere kilder og omdanne det til en enkelt standardstruktur.

Udnytte kraften af AI / ML og cloud-tjenester til virtuel pleje

Virtuel pleje er et nøgleværktøj til skift til ønskede resultater. HARMAN Intelligent Healthcare Platform udnytter AI / ML, cloud-tjenester og data for at frigøre værdi, omdanne data, analyse, intelligens og governance-funktioner i et sikkert, omkostningseffektivt og privatbeskyttelsesprocess. Det tilbyder forbedret kundeoplevelse og engagement gennem prædiktive analyser og handlingsanvisning.

Migrering til CockroachDB med AWS DMS

CockroachDB er en cloud-native, distribueret SQL-database designet til applikationer med dataintensive arbejdsbyrder. AWS Database Migration Service kan hjælpe med at migrere data til CockroachDB uden nedetid og datatab. Et eksempel på migration beskrives i detaljer.

Etablering af privat konnektivitet med AWS PrivateLink til TiDB Cloud

AWS PrivateLink kan forbinde en kundes VPC til TiDB Cloud-tjenester på AWS, som om den var i deres egne VPC’er, uden at kræve VPC-peering. Denne post giver vejledning i, hvordan man bruger AWS PrivateLink til at opbygge tillidsfuld og sikker privat konnektivitet mellem data og TiDB Cloud.

Indtagelse af sensordata med AWS IoT Core

IoT giver kunder mulighed for at supportere et bredt udvalg af brugssager. Data kan strømmes til en data sø, hvor indsigter kan indhentes ved at udnytte AWS maskinlærings-tjenester. Noser Engineering hjalp med at opbygge en generel digital tvillingplatform i stand til at tilpasse sig hurtige ændringer gennem integration af mange forskellige sensortyper.

Acceleration af SaaS-udbyders rejse til overholdelse med Drata

Dratas kontinuerlige automatiserede overholdelsesløsninger kan hjælpe SaaS-udbydere til at accelerere deres rejse til overholdelsesrammer. De tilbyder mulighed for at overvåge forskellige arbejdsbyrder på tværs af flere konti og tilpasse de kontroller, der er nødvendige for det valgte overholdelsesrammearbejde.

Katanemo forenkler onboarding og udvikler sikkerhedsfunktioner til SaaS på AWS

Katanemos identitets- og finmasket tilladelsessystem giver udviklere mulighed for effektivt at onboarde kunder og opbygge moderne sikkerhedsfunktioner til deres SaaS-applikationer på AWS. Yderligere poster og vejledninger fra Katanemo er tilgængelige om, hvordan lejere kan opsætte SSO, og hvordan udviklere kan bygge ABAC-autorisering og opfylde compliance-krav.

CloudCover Data Pipes forenkler datastyring på AWS

CloudCover Data Pipes giver et cloud-native datastyring-platform, så organisationer kan få indsigt i deres data. Ved at udnytte AWS-tjenester, kan det hjælpe med at indsamle, omdanne og gøre data genanvendelige.

Skalering af billmanipulations-workflows med Adobe Photoshop API

Adobe Photoshop APIs giver magtige integrationer og skalerbarhed af indholdsarbejdsprocesser. Organisationer kan nu få Photoshop-teknologi i skyen og bruge forskellige AWS-tjenester til at opbygge skalerbare billedmanipulations-workflows.

Drug Analyzer på AWS informerer behandlingsbeslutninger og støtter terapier

Drug Analyzer, en kommerciel lancering applikation der drives af AWS, giver lifescience-organisationer med data-indsigter, der informerer behandlingsbeslutninger og støtter udviklingen af nye terapier. Det er bygget på Change Healthcares sikkerhedsaktiverede analytiske cloud-tjeneste til vedvarende compliance-overvågning og meget tilpasselige analysecapaciteter.

KeyCores rolle ved udnyttelse af AWS

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede services for at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres data og AWS-tjenester. Vores erfarne konsulenter, cloud-ingeniører og dataspecialister kan hjælpe med at implementere forretningsintelligence-systemer, bruge AWS til at indsamle og omdanne data, udnytte AI / ML og cloud-tjenester, migrere data og arbejdsbyrder, etablere privat konnektivitet, indsamle sensordata, accelerere compliance-rejser, forenkle onboarding og bygge sikkerhedsfunktioner, forenkle datastyring, skalere billedmanipulations-workflows og opsætning af Drug Analyzer på AWS, foruden mange andre tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversætning af Input

Economister stræber konstant efter at give indsigt i, hvordan økonomiske systemer fungerer. Agent-Based Computational Economics (ACE) er et kraftfuldt værktøj, der giver økonomerne fleksibilitet til at tilpasse og justere adfærden af ​​agenter i en række økonomiske systemer. Med ekstrem skala beregning kan ACE bruges til at forstå økonomisk adfærd bedre og informere politikbeslutninger.

Hvad er Agent-Based Computational Economics?

Agent-Based Computational Economics (ACE) er et simulationsværktøj, der bruges af økonomer til at modellere adfærden af ​​agenter i et bredt udvalg af økonomiske systemer. ACE bygger på princippet om agentbaseret modellering (ABM), som er et simulationsforslag, der bruges til at studere adfærden af ​​enheder inden for et system. Med ACE sætter økonomer parametre for at definere adfærden af ​​agenter i et økonomisk system og observerer derefter, hvordan det økonomiske system reagerer på ændringer i disse parametre.

Fordelene ved ekstrem skala beregning

Ekstrem skala beregning er et kraftfuldt værktøj til vurdering af adfærden af ​​agenter i en ACE-simulering. Med ekstrem skala beregning kan store mængder af agenter simuleres på et brøkdel af den tid, der kræves af traditionelle beregningsmodeller. Dette giver økonomer mulighed for at analysere ændringernes indvirkning på systemparametrene med større præcision på kortere tid.

Brug af ACE til politikdesign

Ved at kombinere ekstrem skala beregning med ACE-simuleringer kan økonomer få værdifulde indsigter i, hvordan økonomiske systemer fungerer, og hvordan politiske ændringer kan påvirke disse systemer. Dette kan hjælpe regeringer og politikere med at træffe mere informerede beslutninger om økonomisk politik og sikre, at politikkerne er designet til at være effektive i den lange levetid.

KeyCore: Din AWS-løsninger leverandør

Hos KeyCore er vi erfarne i at designe og udvikle skybaserede løsninger til et bredt udvalg af virksomheder. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udvikle og implementere ACE-simuleringer med ekstrem skala beregning, så du kan få værdifulde indsigter i dit økonomiske system. Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger og sikre, at dit politikdesign er optimeret til succes. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du kontakte os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS Cloud-drift og migrationer Blog”

Organisationer skal opretholde applikations- og datas resilience mod den stadigt skiftende risikolandskab, som kan omfatte ransomware-angreb, naturkatastrofer, brugerfejl og hardwarefejl. For at sikre, at de kan gendanne arbejdsbyrder med minimal datatab, skal organisationer investere i en effektiv disaster recovery (DR) strategi. AWS Elastic Disaster Recovery (EDR) er en service, der hjælper organisationer med at opnå kosteffektive DR.

Forståelse af AWS Elastic Disaster Recovery

AWS EDR er en kosteffektiv og effektiv DR-løsning, der giver organisationer mulighed for at sikkerhedskopiere og gendanne deres applikationer og data. Gennem brug af AWS EDR, kan organisationer replikere arbejdsbyrder til et off-site lokation, konfigurere automatiske sikkerhedskopier, gemme data i skyen og nemt gendanne deres data i tilfælde af en katastrofe.

AWS EDR har et væld af funktioner, der sigter mod at hjælpe organisationer til at skabe en robust og pålidelig DR-strategi. Disse funktioner inkluderer automatiske sikkerhedskopier og kontinuerlig replication af data, samt multi-region failover og auto-skalering af ressourcer til at imødekomme ændringerne i efterspørgslen.

Testning af AWS Elastic Disaster Recovery

Organisationer skal teste deres AWS EDR-opsætning for at sikre, at den fungerer korrekt. Den bedste måde at gøre dette på er at simulere en katastrofe og se, hvordan systemet reagerer. Dette kan gøres ved at køre en række tests, der involverer nedlukning af infrastruktur, simulering af et netværksfejl eller simulering af et systemomfattende nedbrud.

Når man tester AWS EDR, skal organisationer sikre, at deres sikkerhedskopier fungerer korrekt, at deres data korrekt replikeres og at deres system kan fejle over til en ny region. Organisationer bør også tage sig tid til at teste gendannelsesprocessen, da dette vil hjælpe med at sikre, at arbejdsbyrder hurtigt kan gendannes med minimal datatab.

Provisioning produkter med ServiceNow

Organisationer kan bruge ServiceNow til at styre hændelser, spore planlagte og planlagte ændringer af infrastrukturen, styre nye serviceanmodninger og spore konfigurationsenheder på tværs af IT-systemer. ServiceNow kan også bruges til at provisionere nye instanser i AWS samt rejse patchændringsanmodninger.

For at provisionere produkter i AWS med ServiceNow, skal organisationer først konfigurere ServiceNow-platformen til at kommunikere med deres AWS-konto. Dette gøres ved at oprette en ServiceNow-integrationsbruger og give ServiceNow de nødvendige sikkerhedsoplysninger. Når dette er gjort, kan organisationer bruge ServiceNow til at provisionere produkter, såsom Amazon EC2-instanser, og rejse patchændringsanmodninger.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og kan hjælpe organisationer med at udvikle en effektiv AWS EDR-strategi. Vi kan hjælpe organisationer med at udvikle en robust testplan for deres AWS EDR-opsætning, samt hjælpe med provisionering af produkter og indgivelse af patchændringsanmodninger via ServiceNow. Vores team af AWS certificerede professionelle har omfattende erfaring med udvikling og implementering af skybaserede løsninger og kan hjælpe organisationer med at sikre, at deres DR-strategi er effektiv og pålidelig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for Industrier

Produktionsvirksomheder står overfor stigende forventninger om at følge både lønsomhed og bæredygtighed, og de bliver bevidste om vigtigheden af at reducere kulstofaftryk. Som et resultat vælger forbrugere og virksomhedskunder at tage kulstofaftryk i betragtning, når de træffer købs- og investeringsbeslutninger. Industri 4.0-løsninger, som AWS-databaser, kan hjælpe organisationer med at opnå deres mål om bæredygtighed ved at forbedre aktivydelsen, forenkle processer og reducere energiforbruget.

AWS-databaser hjælper producenter med at optimere deres aktiver og processer og skabe detaljerede visualiseringer af deres data. Dette gør det muligt for organisationen at identificere potentielle problemer og træffe øjeblikkelige beslutninger for at øge effektiviteten. Det giver også mulighed for at gemme og få adgang til data fra flere steder, så organisationen hurtigt kan reagere på ændringer i produktion og kundeordrer.

AWS-databaser giver også produktionsvirksomheder mulighed for at reducere deres energiregninger. Ved at kombinere analyser med maskinlæring, er det muligt at forudsige energiforbrug og optimere energiforbruget. Organisationer kan også bruge AWS til at implementere energieffektive løsninger, oprette en forbundet fabrik og reducere driftsomkostninger.

Derudover kan AWS-databaser give producenter mulighed for at analysere produktionsdata i et sikkert og overholdende miljø. Dette giver dem mulighed for at forstå ydeevnen af deres produkter, identificere områder, der skal forbedres, og sikre overholdelse af branchens standarder. Det hjælper også med at øge kundetilfredsheden og forhindre produktreklamationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-messaging og målrettet blog

Vedligeholdelse af et sundt e-mail-database

At have et velvedligeholdt e-mail-database er essentielt for virksomheder, der ønsker at kommunikere med deres kunder. E-mails bruges til markedsføringskampagner, kundeserviceopdateringer og vigtige meddelelser. Det er dog mere end blot at gemme e-mail-adresser. Virksomheder skal også sikre, at alle sendte e-mails er i overensstemmelse med CAN-SPAM-loven såvel som eventuelle andre relevante love, såsom GDPR.

Hold dit e-mail-database i overensstemmelse

CAN-SPAM-loven definerer regler, som virksomheder skal følge, når de sender e-mails ud. Dette inkluderer krav som at have en gyldig fysisk adresse i e-mailen, at give en måde for kunderne at afmelde på og at bruge kun kundens samtykke e-mail-adresse til at sende e-mails. Desuden kræver GDPR, at virksomheder opnår udtrykkeligt samtykke fra deres kunder, før de sender dem e-mails. Virksomheder skal også regelmæssigt rense deres e-mail-database og fjerne eventuelle ugyldige eller afmeldte adresser.

Accelerated Mobile Pages med SES

Accelerated Mobile Pages (AMP) kan bruges med Amazon Simple Email Service (SES) for at øge e-mail-engagement. AMP-e-mails understøtter interaktive elementer og dynamisk indhold, og de kan tilpasses med farver, logoer og billeder. Ved hjælp af SES-API’en kan virksomheder også sende personlige e-mails baseret på kundepræferencer og interesser. KeyCore kan hjælpe virksomheder med at konfigurere AMP med SES, samt give et fungerende kodeeksempel til at sende AMP-e-mails.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer fra AWS, annonceringer og how-to-opslag

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelsesudgivelser og meddelelser fra AWS

Anvendelse af den værtsbaserede brugergrænseflade eller oprettelse af en brugerdefineret brugergrænseflade i Amazon Cognito

Amazon Cognito er en godkendelse-, autoriserings- og brugerhåndteringsservice til web- og mobilapplikationer. AWS tilbyder en værtsbaserede brugergrænseflade, eller brugerne kan oprette en brugerdefineret brugergrænseflade til at godkende deres brugere med native konti inden for Amazon Cognito eller gennem tredjeparts sociale logins såsom Facebook, Amazon eller Google. Federation kan også konfigureres gennem en tredjeparts OpenID Connect-udbyder. Når godkendelsen er gennemført, gemmer Amazon Cognito brugerprofiler og adgangstokens sikkert.

Midlertidig forhøjet adgangshåndtering med IAM Identity Center

AWS anbefaler brugen af automation til at holde folk væk fra systemer, men nogle operationer kan kræve adgang fra menneskelige brugere. Til disse operationer kan særbehandling såsom midlertidig forhøjet adgang, også kendt som just-in-time-adgang, være nødvendig. For at muliggøre dette giver AWS Identity and Access Management (IAM) Identity Center kunder let håndtering, kontrol og revision af adgang til AWS-ressourcer.

AWS Security Profile-serien

AWS Security Profile-serien interviewer AWS-førende inden for sikkerhed om cloud-sikkerhed. I et sådant interview delte Matt Campagna, seniorprincipal, sikkerhedsingeniør hos AWS Cryptography, sine tanker om datasikkerhed, sky-sikkerhed, post-kvantum-kryptografi og mere. Valerie Lambert, senior softwareudviklingsingeniør hos Crypto Tools, blev også interviewet og delte sine indsigter om datasikkerhed, sky-sikkerhed og kryptografitools.

2023 ISO og CSA STAR-certifikater er nu tilgængelige

For at hjælpe kunder med at sikre deres AWS-miljø tilbyder AWS digital træning, whitepapers, blogindlæg, videoer, workshops og dokumentation. AWS gennemførte for nylig en særlig onboarding-audit uden bemærkninger for ISO 9001, 27001, 27017, 27018, 27701 og 22301, og Cloud Security Alliance (CSA) STAR CCM v4.0. Certifikater blev udstedt den 23. maj 2023. Denne audit vurderede AWS’ risikostyringsprogram, informationssikkerhedsprogram og sikkerhedsoperationer med hensyn til AWS Shared Responsibility Model.

Vores forpligtelse til fælles cybersikkerhedsmål

AWS forpligter sig til at arbejde med den amerikanske regering for at opnå deres National Cybersecurity Strategy-mål. Strategien skitserer en ambitiøs vision for at skabe en sikker fremtid i USA og rundt om i verden. AWS er en del af løsningen og tilbyder sikker sky-computing, som gør det muligt for organisationer at drage fordel af fordelene ved skyen.

Opdateret AWS Ramp-Up-guide tilgængelig for sikkerhed, identitet og overholdelse

AWS Ramp-Up Guide: Security er designet til at hjælpe kunder med at lære om sikkerhed i skyen. Det giver nyttig information om, hvordan man konfigurerer og sikrer AWS-tjenester, sikrer identiteter, opfylder overholdelseskrav og identificerer og responderer på sikkerhedshændelser. Det hjælper også kunderne med at identificere de bedste praksis til sporing og overvågning af deres ressourcer.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med at sikre deres AWS-miljø. Vores team af certificerede AWS-konsulenter har ekspertise inden for identitets- og adgangsadministration, sikkerhedsdrift, overholdelse og meget mere. Vi kan hjælpe kunder med at planlægge, implementere og vedligeholde sikre og overholdelsesmæssige løsninger. Vi kan også tilbyde overvågning, alarm og incidentrespons-tjenester til at beskytte kundedata og applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Next.js og AWS AppSync: Brug af sammensluttede API’er til at forenkle fuldendte React-apps

Next.js er et populært React-framework, der gør det utroligt enkelt at opbygge fuldstændige React-apps. Det automatiserer den vanskelige konfiguration, der kræves til server-side rendering og statisk sidegenerering, og giver indbygget støtte til styling, routing og datahentning. Desuden kan team bruge Next.js API-ruter med AWS Amplify til at hjælpe med håndtering af autentifikation, analytics, lagring og andre funktionskrav.

Sammenføjning af ressourcer med AWS AppSync

AWS AppSync er en serverløs GraphQL-service, der gør det let at oprette, administrere, overvåge og sikre dine GraphQL-API’er. For nylig lancerede den Sammensluttede API’er, som giver udviklere mulighed for at sammenføje ressourcer, herunder typer, datasources, funktioner og resolvere fra flere kilde-AppSync-API’er til en enkelt API. Dette forenkler processen med at håndtere flere API’er, og gør det lettere at dele ressourcer mellem dem. Desuden kan teams bruge Cross Account Merged API’er med AWS Resource Access Manager (RAM) for at give brugere med forskellige AWS-konti adgang til samme API.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi specialister i at hjælpe virksomheder med at opbygge og distribuere deres applikationer ved hjælp af de nyeste AWS-teknologier. Vores eksperter har stor erfaring med at hjælpe team med at udnytte Next.js og AppSync mest muligt, og kan yde bistand med opsætning af Sammensluttede API’er, der udnytter begge systemer bedst. Vi tilbyder også professionel og administreret service til at hjælpe med at designe, distribuere og vedligeholde din applikation. For at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest ud af din applikation, skal du besøge vores hjemmeside på www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovere i den offentlige sektor

På AWS Public Sector Partner Forum fremhævede Jeff Kratz, hvordan AWS opfinder og forenkler for AWS-partnere og udvikler nye ting til kundernes bedste. Over 350 AWS-partnere deltog på forummet, og tusinder flere er spredt verden over. Samme dag lykkedes det Dr. Eric Oermann og NYUMets-holdet fra NYU Langone Medical Center i samarbejde med AWS Open Data, NVIDIA og Medical Open Network for Artificial Intelligence (MONAI) at gøre den største datamængde af metastatisk kræft tilgængelig for forskere over hele verden, helt gratis. Dette var muliggjort med AWS Open Data Sponsorship Program.

Professorerne Monica Chiarini Tremblay og Rajiv Kohli fra Raymond A. Mason School of Business på William & Mary detaljerede, hvordan Carlos Rivero, tidligere chief data officer of the Commonwealth of Virginia, skabte et grundlag for datadeleing i Virginia ved hjælp af flere forskellige AWS-løsninger. På nøglehovedtalen på AWS Summit Washington DC, delte Max Peterson, vice president for Worldwide Public Sector hos AWS, hvordan offentlige kunder bruger cloud-teknologi til at gøre verden til et bedre sted. For at hjælpe GovTech-startups med at bygge løsninger til regeringsorganer, lancerede AWS sin første AWS GovTech Accelerator.

AWS udvidede også sin Partner Transformation Program (PTP) med Targeted Transformation Modules (TTMs), der giver workshops inden for specifikke emner for at hjælpe AWS-partnere. Deloitte’s Smart Factory Believers Program blev udvidet til District of Columbia Public Schools (DCPS), hvilket har påvirket over 1.600 elever i DC-området. Med hjælp fra AWS og Halcyon blev Climate Resilience in Latin America and the Caribbean Fellowship lanceret for at fremskynde løsninger, der adresserer klimaændringer. Endelig lancerede AWS nye kompetence- og uddannelsesprogrammer for at inspirere de cloud-nysgerrige studerende og styrke piger og kvinder over hele Virginia og udover.

Hos KeyCore er vi din go-to AWS-konsulent. Vores professionelle og managed services giver dig adgang til en erfaren hold af AWS-certificerede arkitekter og udviklere. Som certificeret AWS-partner kan vi hjælpe dig med din egen Partner Transformation Program. Derudover kan vores eksperter hjælpe dig med at bruge den samme cloud-teknologi, som offentlige kunder bruger, til at gøre verden til et bedre sted. Vores tekniske erfaring og viden kombineret med vores kundeorienterede tilgang sikrer, at du får de bedste løsninger til dit firma. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine AWS-behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Internet of Things på AWS – Officiel Blog”

Hvordan forenkler NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation udvikling og testning på AWS RoboMaker?

Højtydige simuleringer bliver stadig vigtigere for udvikling og testning af robotter, der udfører avancerede opgaver i den fysiske verden. Virtuelle miljøer med realistiske objekter og robotmodeller med nøjagtig fysik er afgørende for pålidelige robotter. Men opsætningen af en simulation, træning og testmiljø udgør flere udfordringer. Installation og konfiguration af forskellige komponenter, såsom NVIDIA Isaac Sim og Robotoperativsystemet (ROS) 2, er tidskrævende og komplekst.

AWS RoboMaker forenkler installation og konfiguration

AWS RoboMaker forenkler installationen af disse komponenter og konfigurationen af simulationen. Med RoboMaker kan brugere nemt oprette offentlige containerbilleder med NVIDIA Isaac Sim, ROS 2 og andre komponenter forudinstalleret og konfigureret. De kan udrulle og administrere robotter og robotapplikationer i skyen ved hjælp af samme udviklingsmiljø som on-premises.

Brug af NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation på AWS RoboMaker

Med NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation på AWS RoboMaker kan brugere oprette virtuelle miljøer med fotorealistiske objekter og robotmodeller, der nøjagtigt simulerer robotadfærd. Dette giver brugerne mulighed for at teste deres robotapplikationer i skyen uden at skulle installere og konfigurere komponenterne.

Fordele ved brug af NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation på AWS RoboMaker

Brug af NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation på AWS RoboMaker har flere fordele. Brugerne kan fokusere på udvikling og testning af deres robotapplikationer uden at bekymre sig om installation og konfiguration af komponenterne. Desuden kan de få adgang til samme udviklingsmiljø i skyen som de gør on-premises. Endelig kan de virtuelle miljøer og robotmodeller nøjagtigt simulere robotadfærd, hvilket sikrer pålidelige robotter.

Kom i gang med NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation på AWS RoboMaker

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og managed services til NVIDIA Isaac Sim og ROS 2 Navigation på AWS RoboMaker. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe dig med at sætte dit simuleringmiljø op hurtigt og effektivt, samtidig med at højtydighed opnås. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle og teste dine robotapplikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode Blog

AWS tilbyder kraftfulde serverløse teknologier, som giver udviklere mulighed for at opbygge skalerbare og sikre applikationer med minimal indsats. Ved hjælp af det open source OpenAPI Specification kan udviklere hurtigt definere APIs og rette deres fokus mod udvikling af endepunkter.

OpenAPI Specification (tidligere kendt som Swagger) er et standardformat til beskrivelse af RESTful APIer. Det giver udviklere mulighed for at definere en API og generere den nødvendige dokumentation og kode til API’et. Det gør det nemt for udviklere at samarbejde om at designe og implementere et omfattende API.

OpenAPI Specification gør det også muligt at oprette en API, der er kompatibel med AWS serverløse teknologier som Amazon API Gateway og AWS Lambda. Med disse teknologier kan udviklere implementere et serverløst API, der er sikkert, pålideligt og fuldt integreret med AWS-økosystemet.

For eksempel kan udviklere bruge Amazon API Gateway til at oprette et REST API med en HTTPS-endepunkt, og derefter konfigurere AWS Lambda-funktioner til at udløses, hver gang en API-forespørgsel foretages. Dette giver udviklere mulighed for at oprette et API uden at skulle bekymre sig om styring af servere eller skrive kompliceret kode.

Desuden kan udviklere bruge OpenAPI Specification til hurtigt at oprette et simpelt API uden store anstrengelser. Med Swagger-editoren kan udviklere nemt definere et API, generere den nødvendige dokumentation og generere kode til API’et.

OpenAPI Specification og AWS serverløse teknologier giver udviklere værktøjer til hurtigt at oprette sikre, pålidelige og skalerbare APIer. Ved hjælp af disse teknologier kan udviklere bruge mindre tid på at administrere servere og mere tid på at fokusere på udviklingen af deres API.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med deres AWS-løsninger. Vores team af erfarne AWS-udviklere kan hjælpe dig med at oprette og administrere et serverløst API med OpenAPI Specification og AWS serverløse teknologier. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top