Opsummering af AWS blogs for uge #25 i 2023

I uge 25 publiserede AWS 96 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstreaming

Forbedr videoopkald med Amazon WorkSpaces og certificerbaseret autentificering

Med Amazon WorkSpaces og certificerbaseret autentificering (CBA) kan organisationer give en problemfri autentificering til deres slutbrugercomputing (EUC) tjenester. Zoom har udvidet deres støtte til virtuelle skriveborde med deres Zoom-plugin til Amazon WorkSpaces, så brugere kan optimere deres videooplevelse, når de bruger Zoom med en Windows-klient fra Amazon WorkSpaces.

Optimer videooplevelsen med Zoom-plugin til Amazon WorkSpaces

Når du starter et Zoom-møde i en Amazon WorkSpaces-session, etablerer plugin’et en sikker forbindelse med Zoom-mødeklienten i Amazon WorkSpaces-sessionen. Plugin’et kombinerer også lyd- og video-strømme fra Amazon WorkSpaces-sessionen til Zoom-mødet, så brugere kan starte deres videomøde uden ekstra opsætning.

Designovervejelser med certificerbaseret autentificering

Organisationer standardiserer mere og mere på SAML 2.0-identitetsudbydere som AWS IAM Identity Center og OKTA til deres identitetsløsning til adgang til EUC-tjenester i AWS. Med CBA indeholder logon-oplevelsen til en virtuel skrivebord godkendelse af klienten via certifikatafgiften (CA). CA’en kontrollerer gyldigheden af certifikatet, og hvis det er gyldigt, udsteder CA’en en token til klienten, som bruges til autentificering.

KeyCore: Hjælper med AWS-tjenester

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe kunder med deres AWS-tjenester. Vi er meget avanceret i AWS og kan levere specifikke løsninger til kunder, såsom tjenester til Amazon WorkSpaces og certificerbaseret autentificering. For at læse mere om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversætning af Input

Politikbaseret adgangskontrol i applikationsudvikling med Amazon Verified Permissions

Adgangskontrol er et af de vigtigste elementer i applikationssikkerhed. For nylig er politikbaseret adgangskontrol (PBAC) blevet mere populært, da den tilbyder flere fordele sammenlignet med traditionelle metoder som rollebaseret adgangskontrol (RBAC) og adgangsstyrelister (ACLer).

Hvad er politikbaseret adgangskontrol?

PBAC er et mekanisme, der tilbyder en standardiseret måde at definere, administrere og håndhæve adgangskontrol på tværs af en organisation. Et politikbaseret adgangskontrolsystem består af en policymotor, et policyarkiv og en håndhævelsesmotor. Policymotoren bruges til at definere adgangskontrolpolitikkerne, mens policyarkivet gemmer dem. Endelig er håndhævelsesmotoren ansvarlig for at håndhæve politikkerne.

Fordele ved PBAC

PBAC tilbyder flere fordele sammenlignet med traditionelle adgangskontrolmekanismer. Først og fremmest giver det øget fleksibilitet og skalérbarhed ved at tillade adgangskontrol at blive administreret på granulært niveau. Dette giver organisationer mulighed for at konfigurere adgang til specifikke ressourcer individuelt samt reducere mængden af ​​manuel arbejde, der kræves for at administrere adgangskontrol. Desuden hjælper PBAC med at sikre, at adgangskontrol er ensartet på tværs af organisationen, da politikkerne nemt kan opdateres og håndhæves på flere ressourcer.

Amazon Verified Permissions

Amazon Verified Permissions (AVP) leverer et brugervenligt politikbaseret adgangskontrolsystem til Amazon Web Services (AWS). AVP giver udviklere mulighed for at definere og håndhæve politikker for AWS-ressourcer på automatisk vis, ved hjælp af AWS-identitet og adgangsstyring (IAM) -tjenesten. AVP giver et komplet set af funktioner til oprettelse, redigering og administration af politikker samt til verifikation af deres effektivitet.

AVP giver også brugerne mulighed for hurtigt og nemt at opsætte og administrere brugeradgangskontrolpolitikker for forskellige AWS-tjenester. Med AVP kan brugerne definere granulære adgangskontrolpolitikker, der sikrer, at kun autoriserede brugere har adgang til de nødvendige ressourcer. Derudover kan AVP bruges til at sikre, at adgangskontrolpolitikker håndhæves ensartet på tværs af flere AWS-tjenester.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​adgangskontrol i applikationsudvikling, og vi er erfarne i at hjælpe kunder med at implementere politikbaseret adgangskontrol med Amazon Verified Permissions. Vores eksperter kan hjælpe dig med at udvikle en AVP-politik, der opfylder dine sikkerhedskrav, og som skaber et effektivt og effektivt adgangskontrolsystem til din AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Machine Learning-blogUdnyt potentialet for Amazon SageMaker med Data Wrangler, FastAPI, Live Call Analytics og mere

Accelerér tid til virksomhedsindsigt med den direkte forbindelse til Snowflake fra Amazon SageMaker Data Wrangler
Amazon SageMaker Data Wrangler er et kraftfuldt visualt interface, der lader dig vælge og rydde data, skabe funktioner og automatisere datapræparation i maskinlæringsarbejdsgange uden at skrive nogen kode. Dette reducerer den tid, der er nødvendig for at forberede data og udføre funktionseksperimenter fra uger til minutter. SageMaker Data Wrangler understøtter Snowflake, en populær datavarehusløsning, der integrerer med en række tjenester og databaser. Denne integration giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at visualisere, registrere anomalier, registrere uoverensstemmelser mellem datapunkter og slå data fra forskellige kilder sammen.

Udrul en serverløs ML-inferensendepunkt af store sprogmodeller ved hjælp af FastAPI, AWS Lambda og AWS CDK
Udrulning af et lokalt trænet maskinlæringsmodel (ML) til skyen til inferens og brug i andre applikationer kan være en stor udfordring for datascientister. Men med de rigtige værktøjer som FastAPI, AWS Lambda og AWS Cloud Development Kit (CDK) kan denne proces gøres nemmere. Med disse tjenester kan datascientister udrulle en serverløs ML-inferensendepunkt af store sprogmodeller effektivt og hurtigt.

Hvordan Light & Wonder byggede en løsning til forudsigelig vedligeholdelse for spillemaskiner på AWS
I samarbejde med AWS udviklede Light & Wonder for nylig en branchens første sikre løsning, Light & Wonder Connect (LnW Connect), der muliggør forudsigelig vedligeholdelse til spillemaskiner. LnW Connect giver brugerne mulighed for at overvåge deres spillemaskiner sikkert og fjernbetjent med indsigt til forudsigelig vedligeholdelse og analyse. Dette hjælper brugerne med at reducere nedetider og forbedre spiloplevelsen for deres kunder.

Brug AWS CDK til at udrulle Amazon SageMaker Studio Lifecycle-konfigurationer
Amazon SageMaker Studio er den første fuldt integrerede udviklingsmiljø (IDE) til maskinlæring (ML). Studio tilbyder et enkelt webbaseret visuelt interface, hvor du kan udføre alle ML-udviklingstrin, der er nødvendige for at forberede data, samt opbygge, træne og udrulle modeller. Lifecycle-konfigurationer er shell-skript, der udløses af Studio livscyklushændelser, såsom start eller stop af en notesblokinstance, for at automatisere datapræparation, funktionseksperimenter eller modeltræning. AWS Cloud Development Kit (CDK) giver dig mulighed for hurtigt at definere og udrulle disse konfigurationer ved hjælp af Infrastructure-as-Code (IaC).

Boost agentproduktiviteten med Salesforce Integration til Live Call Analytics
Kontaktcenteragenter kan nu fokusere på at have produktive kundesamtaler i stedet for at blive distraheret af at skulle slå kundeoplysninger og videnartikler op. Med Salesforce-integration til Live Call Analytics har agenterne adgang til kundedetaljer og dokumenter i realtid, hvilket øger produktiviteten. Denne løsning er bygget på Amazon Connect, Amazon Comprehend og Amazon Transcribe.

Omboard brugere til Amazon SageMaker Studio med Active Directory-gruppespesifikke IAM-roller
For at komme i gang med Amazon SageMaker Studio skal du først oprette et Amazon SageMaker-domæne, som giver et sikkert ML-miljø. Du kan bruge Active Directory-gruppespesifikke IAM-roller til hurtigt og nemt at omboarde brugere til SageMaker-domænet. Dette forenkler processen med at provisionere Studio i din AWS-konto og region. Med gruppespesifikke IAM-roller kan du omboarde nye brugere med de relevante roller og tilladelser til SageMaker-domænet med et par klik.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester for at hjælpe dig med at udnytte kraften i Amazon SageMaker. Vores erfarne team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udvikle og udrulle ML-modeller hurtigt og effektivt og optimere dine ML-workloads for bedre ydeevne. Kontakt os for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Udgivelser

Announcing lanceringen af Amazon EC2 Hpc7g, C7gn, og Amazon EC2 Instance Connect Endpoint til at strømline og sikre SaaS-applikationer

Ved AWS re:Invent 2022 introducerede AWS CEO Adam Selipsky Amazon EC2 Hpc7g-instanser, der er optimeret til High Performance Computing (HPC)-workloads, såsom vejrudsigter, strømningsdynamik og opsætningspriser. Nu tilgængelig er EC2 C7gn-instanser designet til krævende netværksintensive workloads, såsom firewalls, virtuelle routere, load balancere og dataanalyse. Begge er drevet af AWS Graviton3E-processorer.

Derudover har AWS lanceret flere andre tjenester til at hjælpe med at strømline og sikre SaaS-applikationer. Disse omfatter Amazon EC2 Instance Connect Endpoint, AWS Detective, Amazon S3 Dual Layer Encryption og Amazon Verified Permission.

Amazon EC2 Hpc7g- og C7gn-instanser er designet til at give kunderne mulighed for at køre compute-intensive HPC-workloads med lethed, og de tilbyder op til 20 gange hurtigere ydeevne end tidligere generations HPC-instanstyper. C7gn-instanser er til gengæld optimeret til compute- og netværksintensive workloads, datanalyse og tætte klusters beregninger, og de understøtter op til 200 Gbps-netværksbåndbredde.

Amazon EC2 Instance Connect Endpoint tilbyder en sikker fodfæste til instanser, så kunderne kan administrere og fejlfinde deres EC2-instanser uden at skulle åbne yderligere porte eller aktivere offentlige IP-adresser. AWS Detective giver kunderne mulighed for at automatisere processen med at spore og analysere deres sikkerhedsproblemer. Amazon S3 Dual Layer Encryption tilbyder en ekstra sikkerhedslag ved at kryptere data ved rest, og Amazon Verified Permission giver kunderne adgang til ressourcer uden at skulle administrere IAM-politikker.

Med disse nye tjenester kan virksomheder nu let og sikkert adoptere SaaS-applikationer. KeyCore kan hjælpe kunderne med at strømline og sikre deres SaaS-applikationer, så de kan adoptere og bruge de mest moderne værktøjer og teknologier. Vi tilbyder både professionel og administreret service til AWS, så kunderne får den support, de har brug for, for at få mest muligt ud af deres SaaS-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Kontainere”

Quora moderniserer MLOps på Amazon EKS for at forbedre kundeoplevelsen

Quora er en førende Q&A platform med missionen om at dele og udvikle den viden, der er tilgængelig i verden, og giver hver måned hundredvis af millioner brugere adgang til tjenesten. Quora bruger maskinlæring (ML) til at generere en tilpasset feed af spørgsmål, svar og indholdsrekommendationer baseret på hver brugers interesser.

Quoras rejse

For at kunne understøtte disse ML-applikationer, havde Quora brug for at administrere deres dataintensive arbejdsbyrder. De startede først med en monolitisk arkitektur, men stødte hurtigt på ressourceknapphed. For at forbedre ydeevnen besluttede Quora at skifte til en microservices-baseret arkitektur, hvor hver tjeneste kører i sin egen container. Til at administrere disse containere valgte de Kubernetes, og specifikt Amazon EKS som platform.

Optimering af ressourcer med MLOps

Quora havde brug for at deploye og skalere deres ML-applikationer hurtigt og effektivt, så de besluttede at adoptere MLOps. MLOps gør det muligt for teamene at hurtigt deploye og administrere ML-applikationer, så de kan fokusere på at bygge bedre modeller og optimere deres ML-pipelines. Med MLOps kunne Quora spare tid og ressourcer ved at automatisere deployment, overvågning og skalering af deres applikationer.

Adoption af ML-pipelines på EKS

Quora adopterer ML-pipelines på EKS til at administrere deres ML-applikationer. ML-pipelines er et sæt værktøjer, der gør det muligt for teamene at hurtigt oprette, deployere og administrere ML-applikationer i et containeriseret miljø. Med ML-pipelines kunne Quora automatisere deployment og skalering af deres ML-applikationer, samt overvågning og optimering af deres ML-pipelines.

Forbedret kundeoplevelse

Ved at adoptere MLOps på Amazon EKS, kunne Quora reducere deres brug af ressourcer og forbedre deres kundeoplevelse. Ved at udnytte skaleringen af EKS, kunne Quora hurtigt og effektivt deployere og administrere deres ML-applikationer, hvilket gav dem mulighed for at fokusere på at bygge bedre modeller og optimere deres ML-pipelines.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS konsulentvirksomhed, der tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres skyinfrastruktur. Med vores ekspertise i Amazon EKS kan vi hjælpe kunderne med deployment, administration og optimering af deres ML-applikationer. Vores team af erfarne AWS-professionelle har viden og erfaring til at sikre, at kunderne får den optimale ydelse fra deres ML-pipelines.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business-bloggen

Automatiser dine forretningsprocesser for optimering og besparelser

Tilbagevendende forretningsprocesser at automatisere

Der er mange tilbagevendende processer i virksomheder, som kan automatiseres for at spare tid og penge. Små og mellemstore virksomheder (SMB’er) bruger ofte forældede it-systemer og software, eller bekymrer sig om ændringer i it-systemet, der påvirker deres drift. Selvom nogle ineffektiviteter måske er det værd ikke at modernisere, er der mange processer, der kan automatiseres for at spare ressourcer. Automatisering af processer kan hjælpe SMB’er med at øge effektiviteten og produktiviteten og hjælpe med at styre omkostningerne.

Automatisering kan hjælpe med opgaver som løn, regnskab, kundefakturering og dokumentbehandling. Automatisering af disse opgaver kan frigøre tid til, at medarbejdere kan fokusere på mere vigtige aktiviteter, spare penge på ressourcer som tid og arbejdskraft og sikre, at manuelle processer udføres mere effektivt og nøjagtigt. Automatisering kan også hjælpe med at øge sikkerheden ved at sikre, at data gemmes og bearbejdes sikkert og nøjagtigt.

Høj effekt, lav indsats opgaver til at optimere IT-omkostningerne

Styring af sky IT-udgifter er en af ​​de største udfordringer for 80 procent af SMB’er. I dagens turbulente forretningslandskab skal virksomheder være forsigtige, især SMB’er. Optimer dine sky IT-omkostninger er en lavindsatsopgave, der kan have en stor indvirkning på besparelser.

For at optimere dine sky IT-omkostninger, skal du identificere dine skybehov og forstå de udgifter, der er forbundet med disse behov. Du skal også udnytte rabatter og betal-som-du-går-prismodeller, der tilbydes gennem skyudbydere som AWS. Desuden kan du bruge cloudmonitoreringsværktøjer til at spore din brug og omkostninger og træffe foranstaltninger til at minimere eventuel overdreven brug.

KeyCore kan hjælpe med at automatisere dine forretningsprocesser og optimere omkostningerne

Hos KeyCore kan vi hjælpe SMB’er med at automatisere deres forretningsprocesser og optimere deres sky IT-omkostninger. Vores professionelle tjenester og managede tjenester tilbyder et væld af muligheder for at opfylde vores kunders behov. Vi har mange års erfaring med AWS og kan arbejde sammen med dig for at udvikle en plan for at automatisere processer og optimere omkostningerne ved hjælp af AWS. Vores team af eksperter kan levere skræddersyede løsninger, der passer til dine virksomheds unikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at automatisere dine forretningsprocesser og optimere dine sky IT-omkostninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services Officiel Database Blog

Kør Ethereum Validatorer i AWS Nitro Enclaves for maksimal sikkerhed

Introduktion

Ethereum validatorer er operatører på blockchainen, der servicerer netværket. KeyCore bruger AWS Nitro Enclaves til at tilbyde en sikker og pålidelig Web3Signer blockchain validering og signeringsservice. Dette gør det muligt for knodeoperatører at tilbyde staking pools og staking-as-a-service med minimal risiko. Nitro Enclaves-systemet er det optimale valg til at køre kryptografiske workloads.

Drift med AWS Nitro Enclaves

AWS Nitro Enclaves gør det muligt at køre kryptografiske operationer sikkert i et fjernmiljø. Nitro Enclave-systemet er et tilpasset hardwaremodel kombineret med et tilpasset kernel, der tilbyder et isoleret miljø til at køre kode. Dette gør det muligt at køre Ethereum validatorer på blockchainen uden nogen sikkerhedsrisici.

Kryptering af Amazon RDS for PostgreSQL og Amazon Aurora PostgreSQL Database med minimal nedetid

KeyCore hjalp for nyligt en af sine kunder med at kryptere deres usikrede Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for PostgreSQL. Løsningen, vi leverede, brugte database Snapshot og PostgreSQL logisk replikering til uden afbrydelse at skabe en krypteret database med minimal forstyrrelse for applikationerne.

Optimering af omkostningerne til Amazon ElastiCache for Redis-workloads

Amazon ElastiCache for Redis er en omkostningseffektiv caching-tjeneste, der giver ultra hurtig respons til moderne applikationer. KeyCore har 5 anbefalinger til at optimere omkostningerne til dine Amazon ElastiCache for Redis-kluster. Disse inkluderer optimere instance størrelse, udnytte reserverede instanser, bruge Auto Skalering, indstille korrekte bortvisningspolitikker og indstille passende TTL-værdier.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af erfarne AWS-rådgivere hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Ethereum validatorer. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services med et team af eksperter, der er fortrolige med AWS Nitro Enclaves-systemet. Vores team kan hjælpe dig med at optimere dine Ethereum validatorer, så du kan maksimere sikkerhedsnetværket. Vi kan også hjælpe med at kryptere din Amazon RDS for PostgreSQL og Amazon Aurora PostgreSQL-database med minimal nedetid. Vi kan også hjælpe dig med at optimere omkostningerne til din Amazon ElastiCache for Redis-workload, så du kan få mest muligt ud af din caching-tjeneste.

Hvis du vil vide mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med dine AWS-behov, skal du besøge vores hjemmeside: https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Opnå succes og certificering med AWS

Tag din AWS-certificeringsprøve online med tillid

Online-supervision er en stor måde at tage din AWS-certificeringsprøve fra dit eget hjem eller kontor. AWS-certificeringsholdet har givet fem tips til, hvordan du kan være succesfuld og selvsikker ved at tage en AWS-certificeringsprøve via online-supervision.

  • Sørg for at læse alle instruktionerne omhyggeligt og følg vejledningerne.
  • Sørg for, at dit arbejdsområde er stille, uden afbrydelser og godt oplyst.
  • Giv dig selv masser af tid til at indstille prøvemiljøet og til at gennemføre prøven uden pres.
  • Sørg for at din computer opfylder systemkravene til prøven.
  • Glem ikke at medbringe en gyldig, ikke-udløbet form for regeringsudstedt ID.

Disse tips vil hjælpe med at sikre, at du har den bedste oplevelse, når du tager en online-superviserede prøve.

Opdateringer til AWS Certified Cloud Practitioner Exam

AWS Certified Cloud Practitioner (CLF-C01) opdateres for at afspejle ændringer i tendenser, branchelandskabet og arbejdsgange for skyprofessionelle. Du har mulighed for at tage den aktuelle prøve den 18. september 2023 eller den opdaterede AWS Certified Cloud Practitioner-prøve (CLF-C02) fra den 19. september 2023.

Opnå alle seks specialiserede AWS-certificeringer på første forsøg

En AWS Solutions Architect opnåede seks AWS-certificeringer på første forsøg. Deres rejse for at forberede sig til og tjene AWS Specialty Certifications indebar kompetence og validering af deres ekspertise i AWS Cloud. Som den enkelte nævnte, var deres rejse ikke uden vanskeligheder, men med fokuseret studie og øvelse, kunne de forberede sig til og bestå alle seks prøver på første forsøg.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe dig med alle dine AWS-certificeringsbehov. Fra certificeringsklarhedsvurderinger til AWS-træning og certificeringsprøver kan vores team af eksperter give dig den viden og de færdigheder, der kræves for at tjene dine certifikater hurtigt og effektivt. Besøg os på KeyCore.dk for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services-arbejdsbelastninger på Microsoft

Microsoft Active Directory er et meget brugt identitetshåndteringsløsning til Windows-netværk. Det giver godkendelses- og adgangsprotokoller, såsom Kerberos, LDAP og SAMBA, til sikkert at håndtere identiteter for både on-premises og cloud-deploymenter. SAMBA 4 er en open source-implementering af Microsoft Active Directory, som kan bruges til at synkronisere identiteterne og oplysningerne med AWS IAM Identity Center.

I dette blogindlæg vil vi vise dig, hvordan du integrerer SAMBA 4 med AWS IAM Identity Center ved hjælp af enten AWS Managed Active Directory (AD) eller Active Directory Connector (ADC).

Active Directory Connector (ADC)

ADC er en tjeneste, der gør det muligt for kunder at synkronisere deres on-premises Active Directory med AWS IAM Identity Center. Denne tjeneste kan bruges til at synkronisere brugere, grupper og adgangskoder til AWS IAM Identity Center. Det kan også bruges til at aktivere single sign-on (SSO) for on-premises-brugere til AWS Manage Console.

Med ADC kan kunder udnytte SAMBA 4 til at synkronisere deres identiteter og oplysninger til AWS IAM Identity Center. SAMBA 4 er fuldt kompatibel med ADC, hvilket gør det muligt for kunder at håndtere disse identiteter og oplysninger sikkert i AWS IAM Identity Center.

AWS Managed Active Directory (AD)

AWS Managed AD er en tjeneste, der gør det muligt for kunder at lancere en AD-instans i AWS-skyen. Denne tjeneste giver kunderne mulighed for sikkert at håndtere deres identiteter og oplysninger i AWS-skyen.

AWS Managed AD understøtter SAMBA 4 og gør det muligt for kunderne at synkronisere deres identiteter og oplysninger fra den on-premises SAMBA-4-instans til den cloud-hostede Active Directory. Med denne tjeneste kan kunderne håndtere deres identiteter og oplysninger i skyen uden behov for manuel synkronisering.

Konklusion

Integrering af SAMBA 4 med AWS IAM Identity Center er en simpel og sikker måde at håndtere identiteter og oplysninger i skyen. Med AWS Managed Active Directory og Active Directory Connector-tjenester kan kunder let synkronisere deres SAMBA 4-identiteter og oplysninger til skyen.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services, der hjælper virksomheder med at integrere SAMBA 4 med AWS IAM Identity Center. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan aktivere single sign-on for on-premises-brugere til AWS Management Console og hjælpe kunderne med at håndtere deres identiteter og oplysninger i skyen. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

KeyCore er en AWS-certificeret dansk konsulentvirksomhed, der leverer både professionelle ydelser og managed services. Når det gælder datalake, kan KeyCore hjælpe dig med at låse værdien af dine data og opnå hurtigere indsigter ved at udnytte kraften i Amazon QuickSight. Vi kan også hjælpe med at oprette multi-tenant Apache Kafka-kluster i Amazon MSK, forenkle onboarding og integrationen med ThoughtSpot og Amazon Redshift samt forbedre query-optimering med Amazon QuickSight datasets parametre. For mere information om KeyCore og vores tilbud, besøg venligst vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Content Levering

AWS Cloud WAN og AWS Direct Connect gør det let for kunder at etablere og drive store netværk, der forbinder datacentre, filialer og Amazon Virtual Private Clouds (VPC’er). Med Cloud WAN kan kunderne oprette forbindelse til AWS via deres foretrukne lokale netværksudbyder og derefter bruge et centralt dashboard og netværkspolitikker til at oprette et sikkert hybridnetværk.

AWS Direct Connect kan også bruges til at give sikkert hybridforbindelser til AWS. Denne private, dedikerede forbindelse tilbyder en række fordele, herunder forbedret sikkerhed, reducerede netværksomkostninger og øget netværksydeevne. Med AWS Cloud WAN og AWS Direct Connect kan kunder oprette et sikkert hybridnetværk til deres applikationer.

Hos KeyCore kan vores eksperter i AWS-konsulenter hjælpe dig med at oprette et sikkert hybridnetværk. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder med at konfigurere og implementere AWS Cloud WAN og AWS Direct Connect, så du kan nyde forbedret netværksydelse og sikkerhed. Vores managed services og professionelle services sikrer, at vores kunders netværk er konfigureret optimalt til deres behov.

AWS WAF er Amazon Web Services’ skybaserede web applikations firewall designet til at hjælpe med at beskytte webapplikationer mod skadelige aktører. Ved at tilpasse blokperioden for rate-baserede regler, kan denne funktion forhindre skadelige aktører i at genbruge den samme sæt af IP-adresser til at generere HTTP-anmodningsfloder. Dette giver større sikkerhed, da regelbrudere blokeres i en længere periode, hvilket forhindrer dem i at genbruge de samme IP’er.

Rate-based rule er sat til standard for en blokperiode på en time, men denne periode kan tilpasses. For at gøre dette skal kunderne oprette en WAF-regel i webkonsollen og vælge en rate-baseret indstilling. Indstillingen er baseret på anmodninger pr. Sekund, og standarden er en anmodning pr. Sekund. Når reglen er oprettet, kan kunderne justere blokperioden i overensstemmelse hermed deres sikkerhedskrav.

Hos KeyCore kan vores eksperter i AWS-rådgivere rådgive dig om den bedste handlingsplan for at sikre, at din applikation er sikker. Vi tilbyder en række professionelle services og managed services for at hjælpe dig med at konfigurere de rigtige WAF-indstillinger og udvikle en effektiv sikkerhedsstrategi til din virksomhed.

Amazon CloudFront er en indholdsleveringstjeneste designet til at levere webindhold hurtigere og mere sikkert. Med den nye én-klikbeskyttelsesfunktion kan brugere opsætte og overvåge AWS WAF-beskyttelser til deres Amazon CloudFront-distributioner. Dette forenkler opsætningsprocessen og giver kunderne mulighed for hurtigt og effektivt at afhjælpe almindelige webtrusler.

Én-klik-funktionen giver lag-7-beskyttelser og tilbyder yderligere sikkerhedsforanstaltninger såsom forebyggelse af SQL-injektion og cross-site-scripting. Funktionen giver også pris- og sikkerhedsanbefalinger for bedre at oplyse kunderne om omkostningerne og sikkerheden ved deres CloudFront-distributioner.

Hos KeyCore kan vores AWS-eksperter tage gætværket ud af processen ved at hjælpe dig hurtigt med at opsætte og konfigurere én-klikbeskyttelsesfunktionen. Vi tilbyder en række managed services og professionelle services for at sikre, at dine Amazon CloudFront-distributioner er sikre og kører optimalt.

AWS Private 5G tilbyder kunderne en RF-estimator for at hjælpe dem med at bestemme antallet af enheder, der skal bruges for at opfylde deres dækning- og kapacitetskrav. Denne blog gennemgår, hvordan kunderne bruger RF-estimatoren til korrekt at fortolke deres netværkskrav.

RF-estimatoren kræver tre oplysninger: RF-dækningskrav, linkbudgetkrav og den generelle dækningsområde. Al denne information kan indtastes i estimatoren for at prædiktere antallet af enheder, der skal bruges. Når disse er bestemt, kan kunderne begynde at konfigurere og implementere AWS Private 5G-enhederne.

Hos KeyCore tilbyder vi AWS-managed services og professionelle services, der hjælper dig med hurtigt og effektivt at konfigurere og implementere AWS Private 5G. Vores eksperter i AWS-konsulenter rådgiver dig om den bedste handlingsplan for at sikre, at dit netværk kører optimalt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Computers Blog: Oversætting af indhold

Test og deployment af AWS Lambda-funktioner med AWS Step Functions

De senere år har serverless-udviklere ledt efter den mest effektive måde at teste og deploye deres applikationer i AWS Cloud uden at skulle efterligne sikkerhed, eksterne tjenester eller andre miljøvariable. Denne blog undersøger, hvordan man effektivt opnår dette ved hjælp af den nye AWS SAM remote invoke-funktion til test og versions- og alias-funktionen i AWS Step Functions til deployment.

Test med AWS SAM Remote Invoke

AWS Serverless Application Model (AWS SAM) har været tilgængelig for at hjælpe med at forenkle udviklingsprocessen for serverless applikationer. AWS SAM tilbyder et kommandolinjegrænseflade (CLI), der gør det nemt at oprette, teste og fejlsøge serverløse applikationer. Den nye AWS SAM remote invoke-funktion gør det muligt nemt at invokke en Lambda-funktion til test, uden at skulle bekymre sig om opsætning af miljøvariable eller andre relaterede ressourcer.

Ved hjælp af remote invoke-funktionen kan udviklere hurtigt invokke en Lambda-funktion med et simpelt kommando. Dette kommando vil videregive funktionens payload, herunder miljøvariable, og returnere outputtet af den forespørgsel. Dette gør test af Lambda-funktioner meget lettere og hurtigere, da udviklere ikke behøver at bekymre sig om efterligning af ressourcer eller opsætning af testdatabaser.

Deployment af statemaskiner med versioner og alias i AWS Step Functions

AWS Step Functions er en tjeneste, der giver udviklere mulighed for at oprette workflows til applikationslogik. Dette kan bruges til at koordinere flere AWS-tjenester og definere flyten af ​​deres applikationer. Den nye versioner og alias-funktion i AWS Step Functions gør det muligt at køre specifikke revisions af en statemaskine i stedet for den seneste. Dette giver kunderne mere kontrol over deres deployments og giver dem mulighed for at have mere pålidelige deployments, mens de kontrollerer risiko.

Ved hjælp af versioner og alias-funktionen i AWS Step Functions kan kunderne deployere en ny revision af deres applikationslogik til en specifik version og derefter fremme den til et alias. Dette giver udviklere mulighed for at teste den nye version, før den er tilgængelig for brugerne. Udviklere kan også nemt rulle tilbage til en tidligere version, hvis det er nødvendigt.

Hvordan hjælper KeyCore?

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managede tjenester til at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres serverløse applikationer på AWS. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe din organisation med at udvikle, deploye og fejlsøge serverløse applikationer på AWS hurtigt og effektivt med AWS SAM remote invoke-funktionen og versioner og alias-funktionen i AWS Step Functions.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: Blog

Hvordan kan medie- og underholdningsvirksomheder udnytte AWS-tjenester til at personificere indhold, levere mediedata på skala og låse nye indtjeningsmuligheder op?

Indholdspersonalisering med AI/ML

Med kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) kan digitale udgivere skabe personlige brugeroplevelser og vise og anbefale indhold, der er tilpasset en enkelt brugers interesser. Denne indholdspersonalisering kan forbedre kundetilfredsheden, øge brugerinteraktionen og reducere arbejdsbyrden for redaktionelle og andre teams.

Mediemetadata med AWS Serverless Application Model

Medie- og underholdningsvirksomheder (M&E) har ofte store samlinger af mediefiler gemt i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Før brug af disse filer er der brug for teknisk metadata om videokodekker, billedhastigheder, lydkanaler, varighed og andre oplysninger. Det er her MediaInfo kan hjælpe. En open source kommandolinjeværktøj, MediaInfo, kan give de nødvendige tekniske metadata om mediefiler. Ved hjælp af AWS Serverless Application Model kan medie- og underholdningsvirksomheder køre MediaInfo på skala.

Lås nye indtjeningsmuligheder op med Atmosphere

Med Atmosphere kan mærker nå forbrugere, mens de er i restauranter, barer, fitnesscentre, medicinske kontorer, lufthavne og meget mere. For at øge adgangen til disse målgrupper har Atmosphere bygget en gratis streamingtjeneste med reklamer baseret på skybaserede teknologier fra Amazon Web Services (AWS). Denne tjeneste låser nye indtjeningsmuligheder op for virksomheder og giver dem mulighed for at generere indtægter fra deres indhold ved hjælp af annoncer.

KeyCores AWS-tjenester til medie- og underholdningsbranchen

Hos KeyCore tilbyder vores avancerede AWS-konsulentydelser professionelle og administrerede tjenester, der skal hjælpe medie- og underholdningsvirksomheder med at udnytte AWS-tjenester. Uanset om det handler om indholdspersonalisering med AI/ML, mediedata med AWS Serverless Application Model eller om at låse nye indtjeningsmuligheder op med Atmosphere, kan vores eksperter hjælpe dig med det, du har brug for.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog: Oversættelse til dansk

At beskytte følsomme data er et prioritet for mange virksomheder, især i brancher som finanssektoren og sundhedsvæsenet. Disse kunder har brug for at kunne sikkert udveksle filer, der indeholder følsomme oplysninger, som personlige oplysninger (PII) og økonomiske poster, med deres brugere. For at gøre det, benytter de ofte Pretty Good Privacy (PGP) kryptering for at sikre overholdelse af lovgivning og datapolitikker.

AWS Transfer Family er en fuldt administreret tjeneste, der gør det muligt for kunderne at overføre filer sikkert over internettet. Den støtter både SFTP og FTPS protokoller, og understøtter nu også PGP kryptering. Dette gør det muligt for kunderne at sikre, at kun autoriserede brugere har adgang til deres data.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunderne med at udnytte alle de tjenester, der tilbydes af AWS. Vores team af erfarne AWS Certified Solutions Architects kan hjælpe dig sikkert med at migrere dine følsomme data til AWS Transfer Family og opsætte PGP kryptering. Desuden tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-løsninger. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dine data med AWS Transfer Family og PGP kryptering.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Udvikling af åbne kildesoftware på AWS: En vejledning

Åben-kilde-teknologi har været populær i noget tid nu, og AWS er gået forrest i anvendelsen og forstærkelsen af den. AWS er forpligtet til at fortsætte støtten til udvikling af åbne kilder, så kunderne har de rigtige værktøjer til at bygge og distribuere åbne kildeløsninger på AWS. I denne artikel diskuterer vi processen med at udvikle åbne kilder og hvordan AWS imødekommer udviklernes behov.

Åben kildesoftware på AWS

AWS tilbyder et bredt udvalg af åben kildesoftware i form af managed services, såsom Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), Amazon RDS og Amazon Redshift. Dette hjælper udviklere med at hurtigt og nemt at distribuere deres åbne kildeløsninger på AWS cloud. Derudover tilbyder AWS værktøjer og services som AWS CloudFormation, AWS CodeDeploy og AWS Code Pipeline, der giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at distribuere, teste og overvåge deres applikationer.

Udvikling af åbne kildesoftware på AWS

Udvikling af åbne kildesoftware på AWS er en relativt simpel proces. Først skal udviklere identificere den åbne kildeteknologi, de ønsker at bruge. Når teknologien er valgt, kan udviklere bruge AWS værktøjer og services til at distribuere den åbne kildeløsning på AWS cloud. Dette kan gøres inden for et par timer, afhængigt af applikationens kompleksitet og antallet af services, der skal distribueres. Når applikationen er distribueret, skal udviklere overvåge og vedligeholde applikationen. Derudover skal de sikre, at applikationen er sikker og lever op til de ønskede ydelsesstandarder.

Fordele ved at udvikle på AWS

Udvikling på AWS tilbyder flere fordele. For det første tilbyder AWS et bredt udvalg af managed services, der gør det muligt for udviklere at distribuere deres applikationer hurtigt og nemt. Derudover tilbyder AWS også værktøjer som CloudFormation og CodeDeploy, som giver udviklere mulighed for at teste og overvåge deres applikationer. Desuden tilbyder AWS et sikkert og pålideligt miljø til udvikling af åbne kildeløsninger. Dette sikrer, at applikationerne er sikre og opfylder de forventede ydelsesstandarder.

KeyCore og åbne kildesoftware på AWS

Hos KeyCore er vi dedikeret til at levere vores kunder med de bedste services, så de kan udvikle og distribuere åbne kildeløsninger på AWS cloud. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at vælge de rigtige værktøjer og services til dine behov og give dig vejledning og ekspertise, du har brug for for at sikre, at din applikation er sikker og opfører sig som forventet. Vi kan også hjælpe dig med at overvåge og vedligeholde dine applikationer for at sikre, at de altid er up-to-date og sikre.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt Titlen

Oversigt over blogindlæg fra AWS Partner Network (APN)

Wipros bedste praksis for gennemførelse af AWS Well-Architected-reviews med SAP-lenset

Wipro er en AWS Premier Tier-servicespartner og har hjulpet flere SAP-kunder, der kører deres SAP-applikationer på AWS, med at opnå agilitet, innovation med høj hastighed og forbedret modstandskraft. Dette indlæg fremhæver de bedste praksisser og læringer fra Well-Architected Framework-reviews, der blev gennemført af Wipro ved hjælp af SAP-linse. Wipros tilgang fokuserer på gennemførelse af reviews sammen med kunderne som et fælles teamspor med kundens teknologi- og forretningsteams involveret, og kunden tager ejerskab af den samlede review og de efterfølgende handlingselementer.

Accelerér offentlige finansielle processer med Baker Tilly Digitals Procure-to-Pay-portal på AWS

Baker Tilly Digital udviklede en serverløs indkøbs-til-betalingsportal på AWS, som blev implementeret i AWS GovCloud (US) for en offentlig myndighed. P2P-portalen hjalp med at automatisere leverandørstyring, forbedre præaward-funktionerne, transformere ordresystemet og forenkle fakturering. Løsningen udnyttede AWS Lambda, AWS IAM, Amazon API Gateway og Amazon DynamoDB til sikkert at lagre og behandle data samtidig med, at den tilbyder en end-to-end-brugeroplevelse.

Accelerér datastyringsprocesser i sundhedssektoren med Emids CoreLAKE

Emids CoreLAKE er et low-code-datamanagerplatform, der er bygget af sundhedspersonale for at accelerere modernisering af sundhedsdata. Det er et sæt af accelererere med præfremstillede funktioner, der udnytter AWS-funktioner til at udføre støjbaserede kvalitetstests på pålidelig og skalerbar måde, og det er samtidig helt modulært og omkostningseffektivt. CoreLAKE har også en funktion, så sundhedsorganisationer nemt kan etablere glidende integrationer med eksisterende systemer internt såvel som med deres partner- og klientøkosystemer.

Elastio integreres med AWS Backup for sikker sikkerhedskopiering til forbedret ransomwarebeskyttelse

Elastios integration mellem dens Cyber Recovery as a Service (CRaaS)-platform og AWS Backup muliggør, at kunder sikkert kan tage sikkerhedskopier af data og beskytte mod ransomware. Integration kører fra kundens AWS-konto, og Elastio har ikke adgang til at se eller tage vare på kundedata, og har heller ikke adgang til krypteringsnøgler. AWS-kunder har kontrol over politikdetaljerne, herunder hvilket/hvilke konti, den skal køres på, hvilke aktiver der skal scanne og om det skal skannes automatisk eller på et bestemt tidspunkt.

Handl nu eller hav et bagudslæb: Hvorfor SaaS-ledere ikke kan undvære PLG på AWS

Partner-Led Growth (PLG) er en spilændrende strategi for SaaS-virksomheder, der ønsker at reducere kundeindkøbsomkostninger, udvide deres flaskehals og udvide globalt. Ved at udnytte mulighederne i AWS SaaS Factory kan AWS-partnere implementere PLG-taktikker for at udløse potentialet i deres produkt. Alle fra bestyrelser, investorer, grundlæggere, C-suite-ledere og selv individuelle teammedlemmer kan drage fordel af at forstå denne strategi.

Sådan forbedrer MHP SOUNCE kvalitetskontrol på fabriksgulvet ved at analysere akustiske anomalier

MHP har bygget en kunstig intelligensunderstøttet akustisk testløsning kaldet MHP SOUNCE til fabriksgulve og produktionslinjer. Ved at udnytte mulighederne i AWS kan MHP SOUNCE udføre støjbaserede kvalitetstests på en pålidelig, skalerbar måde, mens det samtidig er helt modulært og omkostningseffektivt. MHP SOUNCE scanners audiofiler for at opdage og klassificere almindelige anomalier såsom mekaniske eller elektriske fejl for at forbedre kvalitetskontrolpraksis.

Opnå overholdelse af sundhedsregler ved hjælp af safeINITs HIPAA-kompatible miljø

SafeINIT udviklede et infrastructure-as-code HIPAA-kompatibelt miljø til sundhedsapplikationer på AWS. Miljøet er specielt designet til at beskytte følsomme data og udnytter AWS-funktioner såsom AWS CloudFormation, AWS Identity and Access Management (IAM), AWS Key Management Service (KMS), AWS Config og AWS CodeBuild til at gøre det muligt for organisationer at opnå og vedligeholde overholdelse af sundhedsreguleringer.

Sig hej til 176 AWS-kompetente, -ydelsesleverandør-, -serviceklare og -MSP-partnere, der blev tilføjet eller fornyet i maj

176 AWS-partnere modtog nye eller fornyede designeringer i maj for AWS Competency, AWS Managed Service Provider (MSP), AWS Service Delivery og AWS Service Ready-programmer. Disse designeringer spænder over arbejdsforløb, løsninger og brancher og hjælper AWS-kunder med at identificere de bedste AWS-partnere, der kan levere på kerneforretningsmål. AWS-partnere fokuserer på kundesucces og hjælper kunderne med at udnytte de forretningsmæssige fordele, som AWS tilbyder.

Brug af computervision til at muliggøre digitale bygningstwins med NavVis og AWS

NavVis og AWS samarbejdede om at opbygge en digital bygningstwin til en stor industrikunde. Twins brugte objektdetektionsalgoritmer og maskinlæring til at automatisere og skalere oprettelsen af en digital bygningstwin og levere præcise sandhedsdata for eksisterende brownfield-bygninger. Løsningen udnyttede AWS-tjenester såsom AWS Lambda, Amazon S3 og Amazon Rekognition for at give en end-to-end-b

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Navigering af Cloud Migration Bubble: Øg Business Value fra Cloud Governance

Stillingsstilling Prioritering Konventioner

Det er blevet almindelig praksis i møder at prioriterede opgaver og spørge, om noget er en prioritet uden at udfordre de underliggende antagelser. Men når der opstår problemer, er det som regel skyldes fejl prioritering. Organisationer skal huske på, at cloud governance er en nøglefaktor for en vellykket digital transformation og cloud migration initiativer.

Cloud Governance for Digital Transformation

Når du starter digital transformation initiativer, rådgiver vi AWS-kunder om at overveje, at cloud migration er en del af processen. Det er nødvendigt at etablere effektive cloud governance-programmer for at sikre vellykket migration og transformation. Efter cloud migration-delen er afsluttet, skal holdene fortsætte med at fokusere på governance med målet om at levere forretningsmæssige resultater.

Omdanning af Migration Bubble til et Blip

Skyen har revolutioneret, hvordan virksomheder opererer ved at give skalering, fleksibilitet og innovation på meget kortere tid. Imidlertid kan overgangen til skyen medføre uventede omkostninger, kompleksitet og udfordringer, som kan forstyrre processen. Alligevel kan organisationer bruge cloud governance til at håndtere og mindske disse problemer, effektivt omdanne migration bubble til et blip.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

KeyCores avancerede AWS-konsulenter har års erfaring i at hjælpe virksomheder med at administrere deres cloud migration og digital transformation initiativer. Ved at udnytte vores ekspertise i de bedste cloud governance-praksis, kan vi hjælpe dig med at navigere gennem migration bubble og sikre vellykkede forretningsmæssige resultater. Kontakt os i dag og opdag, hvordan KeyCore kan hjælpe din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: oversætning af input

Forståelse af High Throughput Compute Grid Blueprint

High Throughput Compute (HTC) Grid Blueprint er en løsning på udfordringer, som Finansielle Services Industrien (FSI) står over for ved høj gennemstrømning af computere på AWS. I denne post diskuterer vi driftsegenskaberne ved HTC-Grid, hvordan Novo Nordisk nærmede sig ved at implementere et skalerbart HPC-platform til kørslen af AlphaFold, og hvordan AWS ParallelCluster 3.6 kan hjælpe dig med at tilpasse Slurm-indstillinger og forbedre reproducerbarhed og selvdokumentation for din HPC-infrastruktur.

HTC-Grids driftsegenskaber

HTC-Grid-blåt print er designet til at møde udfordringerne, som FSI-organisationer står over for, når det gælder høj gennemstrømning af computere på AWS. Konkret er denne løsning designet med fire operationelle egenskaber for øje: Latens, gennemstrømning, skalering og omkostninger.

Latens er et mål for hvor lang tid det tager for en anmodning om at blive behandlet af HPC-platformen. HTC-Grid-blåt print er designet til at minimere latensen ved hjælp af Amazon EC2-instancetyper, der er optimeret til computerintensive arbejdsbyrder som C-type instanefamilier.

Gennemstrømning er hastigheden, hvormed opgaver kan behandles af HPC-platformen. HTC-Grid-blåt print er designet til at maksimere gennemstrømningen ved hjælp af Amazon EC2-instanefamilier, der er optimeret til højydelsescomputere (HPC) arbejdsbyrder som MPI-aktiverede P3-instanefamilier.

Skalerbarhed er evnen til at HPC-platformen kan øges eller reduceres i størrelse for at imødekomme ændrede arbejdsbyrdebehov. HTC-Grid-blåt print er designet til at maksimere skalerbarheden ved hjælp af Amazon EC2-automatiske skaleringsgrupper og Amazon Spot-flåder til at justere størrelsen af HPC-platformen hurtigt for at imødekomme stigende eller faldende arbejdsbyrdebehov.

Omkostninger er den samlede omkostning ved kørslen af HPC-platformen. HTC-Grid-blåt print er designet til at minimere omkostningerne ved hjælp af Amazon EC2 Spot-instanser og Amazon EC2-reserverede instanser for at maksimere omkostningsbesparelser.

Implementering af et HPC-platform med AWS Batch og AWS ParallelCluster

Novo Nordisk brugte AWS Batch og AWS ParallelCluster til at implementere et skalerbart HPC-platform til kørslen af AlphaFold. AWS Batch er en fuldt administreret compute-tjeneste, der hjælper kunder med at automatisere processen med at styre og køre batch-jobs. Det giver kunderne mulighed for nemt at opsætte compute-ressourcer og køre job uden at skulle håndtere kompleks infrastruktur.

Novo Nordisk brugte AWS ParallelCluster til at styre og konfigurere HPC-platformen. AWS ParallelCluster er et open source-klyngestyringværktøj, der gør det nemt at implementere og administrere HPC-klynger i skyen. Med AWS ParallelCluster 3.6 kan kunderne direkte angive Slurm-indstillinger i konfigurationsfilen til klynge, hvilket forbedrer reproducerbarheden og et andet skridt mod selvdokumentation for deres HPC-infrastruktur.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore består vores team af AWS certificerede Solutions Architects af erfarne specialister i implementering af high-performance computing (HPC) arbejdsbyrder på AWS. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder med at designe og implementere sikre, compliante og økonomisk effektive HPC-løsninger, der er skræddersyet til deres unikke krav. Vores team kan yde skræddersyede design- og implementeringsvejledninger til alle aspekter af din HPC-arbejdsbyrde, herunder, men ikke begrænset til:

– Design og implementering af high throughput compute (HTC)-grid-arkitekturer
– Opsætning af compute-ressourcer med AWS Batch
– Konfiguration og administration af klynger med AWS ParallelCluster
– Optimering af klyngindstillinger for forbedret reproducerbarhed og selvdokumentation
– Design og implementering af omkostningseffektive HPC-løsninger med Amazon EC2 Spot-instanser og Amazon EC2-reserverede instanser

Hvis du leder efter at designe og implementere en sikker, compliant og omkostningseffektiv HPC-løsning på AWS, så kontakt os i dag for at høre, hvordan KeyCore kan hjælpe!

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift & Migrationer Blog

AWS Control Tower og AWS Security Hub giver kunder mulighed for at overvåge og spore status for deres detective-kontrol i et enkelt, samlet dashboard. Med integrationen af ​​AWS Control Tower og AWS Security Hub kan kunder nu detektere kontroloperationer, der udføres på Security Hub detective-kontroller fra Security Hub-tjenesten.

AWS Application Migration Service (AWS MGN) er en højt automatiseret omlægningsløsning, der hjælper kunder med at flytte applikationer fra deres nuværende infrastruktur til AWS Cloud. Det giver de nødvendige værktøjer til at migrere applikationer på en automatiseret og sikker måde. Desuden tilbyder AWS MGN en kraftfuld patching-proces, der giver kunder mulighed for at holde deres applikationer opdaterede og sikre.

Automatisering af patching-processen med AWS MGN har flere fordele. Det giver kunder mulighed for at spare tid og ressourcer ved at eliminere den manuelle indsats, der er forbundet med patching. Desuden sikrer det, at applikationer er up to date med de nyeste sikkerhedspatcher, hvilket hjælper kunder med at opretholde et sikkert miljø. Endelig kan automatiseret patching hjælpe kunder med at reducere applikationsnedetid ved at anvende patcher på en regelmæssig tidsplan.

Virksomheder kan bruge AWS Cloud til at migrere deres on-premise Spring Cloud microservices-applikationer til Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) og drage fordel af styrede serviceydelser fra AWS. Med Amazon EKS kan udviklere eliminere behovet for at køre og administrere tværgående tjenester som Service Registry, Config Server og API Gateway og i stedet fokusere på at udvikle sky-native applikationer.

Migrering af Spring Cloud-applikationer til Amazon EKS kan deles op i tre trin: Forberedelse af applikationen og infrastrukturen, migrering til Amazon EKS og optimering.

Amazon CloudWatch er en kraftfuld tjeneste til indsamling, analyse og overvågning af målinger og logfiler fra AWS-ressourcer. Kunder kan bruge Amazon CloudWatch til at oprette et næsten realtids-dashboard til deres brugscase.

AWS Systems Manager hjælper kunder med at centralisere styringen af ​​deres konfigurationer på tværs af flere AWS-konti og regioner. Med AWS Systems Manager kan kunder bruge et enkelt grænseflade til at konfigurere, sikre og gennemgå deres Amazon EC2-instanser. Desuden kan kunder bruge AWS Systems Manager til at automatisere patching, sikkerhedsopdateringer og konfigurationsændringer.

Integrationen mellem AWS Control Tower og AWS Security Hub giver et antal fordele. Det giver kunder mulighed for at overvåge status for deres Security Hub detective-kontroller i et enkelt, samlet dashboard. Desuden hjælper det kunder med hurtigt at opdage sikkerhedsproblemer og reagere på dem rettidigt. Endelig hjælper det kunder med at reducere kompleksiteten og omkostningerne ved at overvåge sikkerhedsstillingen for deres applikationer.

Hos KeyCore har vores certificerede AWS-konsulenter erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at migrere til AWS Cloud og optimere din sikkerhedstilstand. Vores team kan hjælpe dig med at opsætte den automatiserede patching-proces, migrere dine Spring Cloud-applikationer, oprette Amazon CloudWatch-dashboards og centralisere din konfigurationshåndtering. Vi kan også hjælpe dig med at integrere AWS Control Tower og AWS Security Hub for at overvåge status for dine detective-kontroller. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS for industrier er et kraftfuldt værktøj til virksomheder, der ønsker at forbedre deres operationer. Generativ kunstig intelligens (AI) giver producenter mulighed for at generere nye idéer, produkter og processer, der kan give dem en konkurrencemæssig fordel. AWS tilbyder værktøjer såsom Amazon SageMaker og Amazon Elastic Cloud Compute (EC2) til hjælp til udvikling og implementering af generativ AI-applikationer til produktion. ConnectedFresh er en restaurantteknologi, der bygger på AWS, som forenkler processen med at håndtere udfald af udstyr og mad sikkerheds spørgsmål ved at give en cloud-native, low-code miljø. Med EnergySys kan operatører hurtigt og nemt implementere deres software og overvåge deres aktivdata i realtid, mens de holder omkostningerne nede. Endelig kan sundhedsvæsenet bruge AWS AI / ML-tjenester til at forbedre patient sikkerheds intelligens. KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, kan hjælpe virksomheder med at udnytte AWS for industrier. Vores team af eksperter kan hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere AI- og ML-applikationer, der kan forbedre deres operationer. Vi kan tilbyde professionelle og managed services for at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af AWS for industrier.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-beskeder og målretning Blog

Administrer emailleveringsdygtighed og indgående meddelelser på størrelse med Amazon SES

Amazon Simple Email Service (SES) er en skybaseret e-mail-udbyder, der gør det muligt for virksomheder at opbygge store skala-e-mail-løsninger og hoste flere domæner fra én konto. Med SES kan virksomheder sikre, at deres e-mails når de rigtige indbakker med avanceret leveringssporing og styring af indgående e-mails på størrelse. I denne blogpost gennemgår vi de forskellige funktioner i Amazon SES og hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte SES mest muligt.

Sådan sporer du emailleveringsdygtighed på domæneniveau med Amazon SES

Det er vigtigt at spore emailleveringsdygtighed pr. domæne for at sikre, at dine e-mails når de rigtige indbakker. Amazon SES tilbyder avancerede værktøjer til sporingsydighed, som kan hjælpe dig med at overvåge dine e-mails på domæneniveau. Dette er nyttigt til at forstå e-mail-engagement og fejlfinding af e-maileveringsproblemer.

Sådan sender du din første e-mail på SES

Det kan være kompliceret at sende din første e-mail på SES. Denne blogpost gennemgår, hvordan du sender din første e-mail på SES ved hjælp af SES-konsollen, og giver eksempler på, hvordan du kan bruge AWS SDK til at sende e-mails. Vores offentlige dokumentation giver ressourcer og vejledninger til, hvordan man kommer i gang.

Sådan sender du meddelelser til flere modtagere med Amazon SES

Kunder spørger ofte, hvad den bedste måde er at sende meddelelser til flere modtagere på én gang med SES. Denne blogpost viser dig, hvordan du bestemmer den bedste tilgang til at sende meddelelser til flere modtagere, mens du undgår at overskride det maksimale modtagergrænse. Derudover diskuteres bedste praksis for leveringsdygtighed.

Administrer indgående e-mails på størrelse med Amazon SES

Søger du efter en effektiv måde at håndtere indgående e-mails og optimere dine e-mail-processeringsarbejdsgange? Denne blogpost vejleder dig i opsætningen af ​​SES til indgående e-mails. Dette inkluderer opsætning, overvågning og brug af kvitteringsregler til at optimere e-mail-håndtering.

Hos KeyCore kan vores AWS-eksperter hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon SES. Vi tilbyder både professionelle og administrerede tjenester for SES med fokus på optimering af leveringsdygtighed, håndtering af indgående e-mails og optimere e-mail-processeringsarbejdsgange. Kontakt os for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon SES.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Robotics Blog: Oversættelse af input til dansk titel

Oversigt over kørsel af en SSH-server på AWS RoboMaker

AWS RoboMaker er en fuldt administreret tjeneste, der giver robotudviklere mulighed for at bygge, køre, skalere og automatisere simulationer uden at administrere nogen infrastruktur. Det er et ideelt valg for kunder, der ønsker at reducere den tid og omkostninger, der er forbundet med administration og skalering af robotapplikationer.

Under udviklingscyklussen kan robotteknikere have brug for at udføre dybere inspektion af, hvad der sker indeni den kørende beholder. CloudWatch tilbyder vigtige målinger og logfiler, der er relateret til simuleringer, men kunderne kan have brug for at få adgang til beholderen for at interagere direkte med den kørende beholder. Til dette kan kunderne opsætte en SSH-server på AWS RoboMaker.

Opsætning af en SSH-server på AWS RoboMaker

For at opsætte en SSH-server skal kunderne først oprette et Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)-nøglepar. Nøgleparet vil blive brugt til at godkende forbindelsen og består af en offentlig nøgle og en privat nøgle. Kunderne kan gemme den private nøgle sikkert, da AWS RoboMaker ikke har adgang til den. Den offentlige nøgle vil blive brugt til at autentificere den SSH-forbindelse.

Når nøgleparet er oprettet, kan kunderne opsætte SSH-serveren ved at give den offentlige nøgle til AWS RoboMaker-konsollen. Kunderne kan derefter få adgang til SSH-serveren ved hjælp af den private nøgle. AWS RoboMaker vil autentificere forbindelsen ved hjælp af den offentlige nøgle, som er blevet givet.

Fordele ved kørsel af en SSH-server på AWS RoboMaker

En af de primære fordele ved at køre en SSH-server på AWS RoboMaker er, at kunderne kan få adgang til beholderen og interagere direkte med den. Dette giver kunderne mulighed for at udføre dybere inspektion og fejlsøgning uden at skulle administrere og skalere infrastrukturen.

Kørsel af en SSH-server på AWS RoboMaker giver også kunderne forbedret sikkerhed, da kunderne kan kontrollere, hvem der har adgang til SSH-serveren. Derudover kan kunderne tilpasse SSH-serveren, så kun bestemte IP-adresser kan få adgang.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med kørsel af en SSH-server på AWS RoboMaker

KeyCore er en førende dansk AWS-rådgivning, der tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores team af erfarne AWS-ingeniører kan hjælpe dig med at opsætte og administrere en SSH-server på AWS RoboMaker samt give generel vejledning i opsætning og kørsel af robotapplikationer med AWS RoboMaker. For at lære mere om vores tilbud, besøg venligst https://www.keycore.dk/.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og Salg

Selvbetjeningsmuligheder til AWS Marketplace for SaaS baseret produkter

AWS Marketplace tilbyder nu en selvbetjeningsoplevelse for sælgere, uafhængige softwareleverandører (ISV’er) og rådgivende partnere (CP’er) til at opdatere deres software som en service (SaaS) baseret produkter. I denne blog vil vi gennemgå, hvordan man bruger denne funktion til at opdatere de forskellige funktioner af SaaS-baserede produkter i AWS Marketplace.

Brug af AWS Marketplace til at skabe kvalitetsbaserede fanoplevelser

I denne blog vil vi opsummere indholdet af webinaret Elevér seeroplevelser med broadcast-innovation. I dette webinar samarbejdede NBCUniversal, et multinationalt medie- og underholdningskonglomerat, og Harmonic, en leverandør af video streaming-løsninger, om at udvikle nye broadcast-løsninger i skyen.

For at få fuld udnyttelse af sky-funktionerne vendte NBCUniversal sig til AWS Marketplace. Med AWS Marketplace kunne de øge deres agile kompetencer og hastighed til markedet, samtidig med at de reducerede deres administrative overhead. NBCUniversal kunne også udnytte deres eksisterende infrastruktur og ressourcer mere effektivt, hvilket gjorde det muligt for dem at skalere hurtigt, da efterspørgslen efter seere øgede.

Gennem deres partnerskab med Harmonic kunne NBCUniversal udnytte video streaming-løsninger såsom encoding, transcodering og content delivery networks. Dette gjorde det muligt for dem at skabe en højkvalitets, problemfri fanoplevelse med lav latency og højkvalitets lyd- og videoelementer.

Hos KeyCore hjælper vi vores kunder med at udnytte magten i AWS Marketplace. Vores team af certificerede løsningsarkitekter har års erfaring med at bygge og implementere skybaserede løsninger, der hjælper vores kunder med at optimere deres forretningsdrift. Vi tilbyder også managed services, hvilket gør det muligt for os at give vedvarende support og vedligeholdelse af vores kunders skyinfrastruktur.

Hvis du ønsker at udnytte selvbetjeningsfunktionerne i AWS Marketplace, eller udnytte magten af ​​cloud computing til at skabe en højkvalitets seeropplevelse, så kontakt KeyCore i dag. Vores team af eksperter hjælper dig med at få mest muligt ud af dine investeringer i cloud computing.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerhed-, identitets- og compliance-lanceringer fra AWS, annoncer og how-to-opslag

AWS fortsætter med at udvide omfanget af sine garantiprogrammer og har annonceret, at 107 tjenester nu er certificeret som overholdende Cloud Infrastructure Services Providers i Europa (CISPE) Databeskyttelses kodeks for god opførsel. Dette demonstrerer AWS’ forpligtelse til at overholde CISPE-krav og sikrer, at kunder kan fortsætte med at stole på, at deres data er sikre.

Amazon Web Services (AWS) har frigivet kundekonformitetsguider (CCG’er) for at støtte kunder, partnere og revisorer i forståelse af, hvordan compliance-krav fra førende rammer kortlægger til anbefalinger om sikkerhedstjenester fra AWS. CCG’erne indeholder sikkerhedsvejledning kortlagt til 10 forskellige compliance-rammer og dækker over 100 tjenester og funktioner. Kunden kan vælge enhver af de tilgængelige rammer og tjenester for at få den bedste vejledning for at sikre, at de er i overensstemmelse.

AWS har for nylig fornyet sin akkreditering til United Kingdom (UK) Politiets sikre faciliteter (PASF) for officielt følsomme data i sin Europa (London) Region. Dette demonstrerer AWS’ forpligtelse til at opfylde de forøgede forventninger hos sine kunder i forhold til sikkerhed og compliance.

Derudover forklarer bloggen, hvordan AWS Private Certificate Authority (CA) skal bruges til at oprette Matter-enhedsattest CA’er og udstede enhedsattest certifikater (DAC). Denne løsning giver enhedsproducenter mulighed for at drive deres egne sikre enhedsattest CA’er ved hjælp af den solide sikkerhedsbase fra AWS Private CA.

På KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe kunder med at opfylde deres sikkerheds-, identitets- og compliance-behov. Vores team af AWS-certificerede løsningsarkitekter og DevOps-ingeniører kan levere ekspertise i design og implementering af de nødvendige løsninger. Desuden kan vores meget sikre datacenter hjælpe kunder med at overholde regulatoriske krav. Kontakt os i dag for mere information.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog for Startups på AWS

Valg af rigtig Foundation Model for startups på AWS

Når startups bygger generativ kunstig intelligens (AI) ind i deres produkter, er det vigtigt at vælge den rigtige Foundation Model (FM). Det påvirker brugeroplevelsen, go-to-market-strategien, ansættelsesbeslutningerne og rentabiliteten. Denne artikel diskuterer de mest betydningsfulde aspekter, man skal overveje, når man skal vælge en Foundation Model for at imødekomme et startups behov.

Hvad er en Foundation Model?

En Foundation Model (FM) er det mest grundlæggende model af et produkt, som startups kan bygge videre på for at tilføje yderligere funktioner og funktioner. Det giver den underliggende arkitektur af produktet og bestemmer kapaciteter og begrænsninger i det endelige produkt. Forståelse af FM er afgørende for, at startups kan skabe et produkt i overensstemmelse med deres mål og ønsker.

Faktorer, der skal overvejes ved valg af en FM

Startups skal overveje flere faktorer, når de vælger en FM, såsom skalerbarhed, ydeevne, omkostninger, sikkerhed og overholdelse.

Skalerbarhed

Skalerbarhed er et mål for, hvor let produktet kan skaleres op for at rumme flere brugere. Skalerbarhed er vigtig at overveje, da den bestemmer det potentielle antal kunder, produktet kan understøtte. Når man evaluerer en FM, skal startups overveje kompleksiteten i skalerbarhedsmodellen og skalerbarhedsbegrænsningerne i arkitekturen.

Ydeevne

Ydeevne er et mål for, hvor hurtigt produktet kan behandle anmodninger og reagere på brugerinput. Dette er især vigtigt for AI-drevne produkter, da brugerne forventer hurtige responshastigheder. Startups skal overveje ydeevnen af ​​arkitekturen samt størrelsen og kompleksiteten af ​​kodebasen.

Omkostninger

Omkostninger er en anden vigtig faktor at overveje, når man vælger en FM. Startups skal overveje omkostningerne til den underliggende infrastruktur samt omkostningerne ved at ansætte de nødvendige medarbejdere til udvikling og vedligeholdelse af produktet.

Sikkerhed

Sikkerhed er et afgørende faktor, når man vælger en FM, da den bestemmer pålideligheden af ​​produktet. Startups skal overveje de sikkerhedsfunktioner, der er bygget ind i arkitekturen, samt sikkerhedsprotokollerne til adgangskontrol og databeskyttelse.

Overholdelse

Overholdelse er en vigtig faktor at overveje, når man vælger en FM, da den bestemmer de regulatoriske krav og branchestandarder, der skal opfyldes. Startups skal overveje overholdelseskravene for den specifikke branche, de opererer i, samt de overholdelsesværktøjer, der er tilgængelige for at sikre, at produktet opfylder de nødvendige krav.

Hvordan CFO’er kan integrere skyen i deres langsigtede successtrategi

Dette er det første indlæg i en serie, der fokuserer på den udviklende rolle som startup-CFO. Denne serie vil tage fat på spørgsmål som: Hvad indebærer den moderne startups CFO-rolle, og hvordan vil den udvikle sig over livet af en startup? Hvordan kan CFO’er mest effektivt støtte skyens stigende dominans inden for organisationen og balancen? Kan CFO’er navigere bedre og endda muliggøre forholdet mellem tekniske ledere, CTO’er og ingeniørteams? Dette indlæg fokuserer på, hvordan startup-CFO’er kan integrere skyen i deres langsigtede successtrategi.

Skyens indflydelse på CFO-rollen

Skyen ændrer måden, startups fungerer på, og CFO-rollen er ingen undtagelse. Jo større skyen bliver en del af organisationens operationer, jo mere skal CFO’er tilpasse sig det skiftende landskab for at forblive konkurrencedygtige. Det betyder at forstå de forskellige skymodeller og muligheder, der er til rådighed, samt de tilhørende omkostninger og fordele.

Hvordan man udnytter skyen til at støtte langsigtet succes

Startup-CFO’er kan udnytte skyen til at støtte langsigtet succes på flere måder.

Skalerbarhed

Skyen giver uset skalerbarhed til startups. Det betyder, at CFO’er nemt kan justere ressourcer for at tilpasse sig ændringer i efterspørgsel og skalere op eller ned hurtigt, når det er nødvendigt. Dette hjælper CFO’er med at sikre, at organisationen har de ressourcer, den har brug for for at forblive konkurrencedygtig på lang sigt.

Omkostningsbesparelser

Skyen giver også omkostningsbesparelser til startups. CFO’er kan udnytte skyens betal-som-du-går-model til at reducere omkostninger og skære ubrugelige udgifter væk. Dette hjælper CFO’er med at sikre, at organisationen kører så effektivt som muligt, og at ressourcerne bruges på en klog måde.

Bedre sikkerhed

Skyen giver også bedre sikkerhed til startups. CFO’er kan udnytte skyens indbyggede sikkerhedsfunktioner til at beskytte organisationens data og sikre, at alle kunde- og medarbejderoplysninger forbliver sikre.

Core Services

Hos KeyCore forstår vi den skiftende rolle som CFO og hvordan skyen kan udnyttes til at støtte langsigtet succes. Vi tilbyder professionelle ydelser og managed services for at hjælpe startups med at integrere skyen i de

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af virksomhed

Optimer din forretningskommunikationsinfrastruktur med Amazon Chime SDK Voice Connector

Amazon Chime SDK Voice Connector er en skybaseret tjeneste, der tilbyder SIP-trunking til stemmekald, hvilket gør den til et populært valg for virksomheder og organisationer, der skal kommunikere med kunder og partnere. Denne tjeneste giver skalérbarhed, lavere omkostninger og bedre pålidelighed end on-premise løsninger.

Hvad er kald detaljeringsrapporter (CDR’er)?

Kald detaljeringsrapporter (CDR’er) er dataregistre, der indeholder oplysninger om stemmekald foretaget over et netværk som varighed, tid, opkalds- og modtagernumre og andre detaljer. Disse poster bruges til at analysere kaldsmønstre og overvåge netværksydelse og brug.

Hvordan kan CDR’er forbedre kommunikationsinfrastrukturen?

CDR’er giver værdifuld indsigt i ydelsen af kommunikationsinfrastrukturen. Ved at analysere CDR’er, kan virksomheder identificere tendenser, identificere potentielle muligheder for forbedringer og optimere deres kommunikationsinfrastruktur. CDR’er kan også hjælpe virksomheder med at opdage og forhindre svindel ved at registrere mistænkelige opkaldsmønstre.

Hvordan kan Amazon Chime SDK Voice Connector hjælpe?

Amazon Chime SDK Voice Connector gør det muligt for virksomheder nemt at integrere deres eksisterende telefonsystemer med skyen. Denne integration giver virksomhederne mulighed for at drage fordel af skalerbarhed, omkostningseffektivitet og pålidelighed af skyen samtidig med at udnytte funktioner som realtidsanalyse og forebyggelse af svindel. Med Amazon Chime SDK Voice Connector kan virksomheder analysere deres CDR’er for at identificere opkaldstendenser, optimere deres kommunikationsinfrastruktur og forhindre svindel.

KeyCore – din partner for Amazon Chime SDK Voice Connector

KeyCore er Denmarks førende AWS-konsulentfirma og kan hjælpe dig med at udnytte Amazon Chime SDK Voice Connector til at optimere din kommunikationsinfrastruktur. Vores erfarne AWS-professionelle vil yde ekspertise og vejledning for at få det bedste ud af tjenesten. Vi tilbyder også både professionelle og administrerede tjenester for at sikre, at den vellykkede integration af dit eksisterende telefonsystem til skyen.
KeyCore er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Amazon Chime SDK Voice Connector-oplevelse. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

EdIndia Foundation, en indisk nonprofit organisation, arbejder for at forbedre kvaliteten af ​​uddannelse på stor skala. Forskning udført af organisationen afslørede en betydelig ulighed i læringsresultater mellem elever, der blev undervist af højtpresterende lærere og dem, der undervises af lavere præsterende lærere. Som svar på dette problem besluttede EdIndia at bruge AWS til at forbedre lærernes færdigheder og dermed øge studentersucces.

I Latinamerika og Caribien er regionen den næstmest udsatte region for katastrofer i verden, og oversvømmelser er den mest almindelige naturkatastrofe i regionen. Nylig er oversvømmelser blevet især alvorlige i Panama. AWS Disaster Preparedness and Response Team og AWS Partner Grupo TX fastslog, at skyteknologi kunne bruges effektivt til bedre at forstå og forberede oversvømmelser med det ultimative mål om at redde liv.

Computerforskere ved University of British Columbia (UBC), Dr. Kevin Leyton-Brown og Neil Newman, bruger kunstig intelligens og mikroøkonomisk teori til deres forskning. Deres arbejde kræver storskalig, højtydende computer, og da de begyndte deres forskning i auktionsteorien bag 2016 US-wireless-spektrumsauktionen, havde de brug for mere computerkraft end deres on-premise-infrastruktur kunne give. For at opfylde dette behov vendte holdet sig til RONIN, en AWS Partner, og den virtuelt ubegrænsede infrastruktur i AWS Cloud.

National Institute on Aging Genetics of Alzheimer’s Disease Data Storage Site (NIAGADS DSS), som drives af AWS, giver adgang til offentligt tilgængelige datasæt til Alzheimers sygdom og relaterede neuropatologier. Skabt for at gøre Alzheimers-genetik kendskab mere tilgængeligt for forskere, indeholder NIAGADS genomdata på 172.701 prøver fra 98 datasæt og er nu 1,3 petabyte (PB) i alt størrelse. NIAGADS bruger datasamarbejde for at fremme videnskabelig opdagelse med en stor gruppe institutioner.

AWS afholder et todages, gratis arrangement for ledere fra hele stat og lokal regering og uddannelse. IMAGINE-konferencen afholdes den 11.-12. juli 2023 i Sacramento, CA. Ledere lærer, hvordan offentlige tjenester kan forvandles til at være gavnlige for studerende, vælgere og samfund. KeyCore kan hjælpe med at deltage konferencen og informere ledere om de mest relevante AWS-løsninger, der kan bruges til at forvandle offentlige tjenester.

Hartnell College oplevede en cyberhændelse i 2022 og brugte AWS og AWS-partner Ferrilli til at gendanne og genopbygge deres systemer. Ledere i højere uddannelse kan bruge den viden, der er opnået fra Hartnell College-oplevelsen, til bedre at forberede sig på og forebygge fremtidige cybeleventer. KeyCore kan levere rådgivningstjenester omkring forberedelse og gendannelse af cyberhændelser.

Læs de fulde blogs fra AWS

Internet af ting på AWS – Officiel blog

IoT-industrien tenderer mod enheder, der er stadig mere kompatible med de nyeste standarder, grænseflader og protokoller. For at enhedsproducenter kan forblive konkurrencedygtige, skal de være i stand til hurtigt og effektivt at udrulle nye funktioner, systemopdateringer og sikkerhedspatchere til deres produkter.

Softwareapplikationer har længe brugt automatiserede kontinuerlige integration- og leveringspipelines (CI/CD) til at styre denne proces. Nu er det muligt at bruge de samme pipeline til at udrulle applikationer til IoT-enheder. AWS IoT Device Management hjælper enhedsproducenter og systemintegratorer med at automatisere udrulningen af applikationer til deres IoT-enheder.

AWS IoT Device Management hjælper enhedsproducenter og systemintegratorer med at automatisere udrulningen af applikationer til deres IoT-enheder. Servicen giver kunder mulighed for at ombordlægge, organisere, overvåge og fjernstyre IoT-enheder gennem hele deres livscyklus, selv når de er geografisk spredt. Det hjælper også med at administrere enhedsflåder og deres tilhørende applikationer.

Med AWS IoT Device Management kan kunderne definere applikationslag til at repræsentere forskellige versioner eller funktioner af en applikation og derefter spore disse lag over enhedsflåder. Det gør det nemmere at konfigurere og udrulle applikationer til enhederne, så den korrekte applikation er installeret på hver enhed, og applikationerne forbliver opdaterede.

Hos KeyCore hjælper vores erfarne AWS-konsulenter med at integrere AWS-tjenester i din eksisterende IoT-infrastruktur. Vi kan hjælpe dit firma med at bygge og vedligeholde sikre, automatiserede CI/CD-pipelines til udrulning af applikationer til dine IoT-enheder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS IoT Device Management.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode-blog

Udnyttelse af Open Source-værktøjer til Kubernetes Multi-Cluster Service Discovery med AWS Cloud Map MCS Controller

Hvad er Kubernetes Multi-Cluster Service Discovery?

Multi-cluster service discovery henviser til processen med at finde og forbinde tjenester over Kubernetes-kluster. Dette kan være nyttigt til at forbinde workloads fra forskellige klynger sammen for at dele data, ressourcer og tjenester.

Oversigt over Open Source-værktøjer

Open source-værktøjerne til multi-cluster service discovery inkluderer upstream Kubernetes Multi-Cluster Services API (mcs-api) og det åbne kildekode Amazon Web Services (AWS) Cloud Map MCS Controller (MCS-Controller).

Mcs-api’en er en Kubernetes API-udvidelse, der giver en multi-cluster service discovery API. Det giver mulighed for at opdage tjenester over flere klynger, forbinde og administrere dem på en ensartet måde.

MCS-Controller er en controller, der kører på Kubernetes-kluster og interagerer med mcs-apien for at muliggøre service discovery over flere Kubernetes-kluster. MCS-Controller overvåger ændringer i mcs-apien og træffer de nødvendige handlinger.

Implementering af Multi-Cluster Service Discovery ved hjælp af mcs-api og MCS-Controller

For at implementere multi-cluster service discovery ved hjælp af open source-værktøjerne skal du først installere mcs-apien på de Kubernetes-kluster, du ønsker at tilslutte. Når den er installeret, vil mcs-apien overvåge ændringer i tjenesterne og træffe de nødvendige handlinger.

Når mcs-api’en er installeret, kan du derefter installere MCS-Controlleren på de klynger, du ønsker at tilslutte. MCS-Controlleren overvåger ændringer i mcs-apien og træffer de nødvendige handlinger. For eksempel, når en tjeneste oprettes i en klynge, opretter MCS-Controlleren automatisk den samme tjeneste i den anden klynge.

Fordele ved Multi-Cluster Service Discovery

Multi-cluster service discovery giver flere fordele, herunder øget pålidelighed, skalérbarhed og tilgængelighed af tjenester over flere klynger. Med service discovery over flere klynger kan tjenester hurtigt og let opdages, tilsluttes og administreres på en ensartet måde. Dette gør det muligt at distribuere workloads over flere klynger for øget skalérbarhed og tilgængelighed.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore yder vi professionelle og managed services for at hjælpe kunderne med deres multi-cluster service discovery-behov. Vores erfarne team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at installere mcs-api og MCS-Controlleren samt andre open source-værktøjer for at sikre, at dine tjenester er distribueret over flere klynger for maksimal skalérbarhed, pålidelighed og tilgængelighed. Vi tilbyder også support og vedligeholdelsestjenester for at sikre, at dine tjenester forbliver tilgængelige og performante. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine multi-cluster service discovery-behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top