Opsummering af AWS blogs for uge #26 i 2023

I uge 26 publiserede AWS 105 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstrømning

Optimer din appoplevelse med AppStream 2.0 Applications Manager

AppStream 2.0 Applications Manager er et kraftfuldt værktøj, som gør det nemmere at opsætte en ny app. Med denne funktion kan du oprette og forbinde til en appblockbuilder-instans og bruge den nye applikationsbygningsassistent til at overvåge din appinstallation. Denne funktion øger kompatibiliteten mellem apps og elastiske flåder og forkorter opsætningsprocessen.

Processautomatisering

AppStream 2.0 Applications Manager gør det muligt for dig at automatisere opsætningsprocessen. Assisten klarer installationen, forbindelserne og konfigurationerne på én gang. Dette fjerner behovet for at gå frem og tilbage mellem indstillinger og sikrer, at alt er konfigureret korrekt. Du kan også kontrollere adgang til bestemte ressourcer, så kun autoriserede personer kan få adgang til systemet.

Kompatibilitet med elastic flåder

Funktionen sikrer også kompatibilitet med elastiske flåder. Dette betyder, at applikationer der er bygget på AppStream 2.0 nemt kan køre på en række platforme. Dette sikrer, at applikationer hurtigt og nemt kan deployes uden nogen kompatibilitetsproblemer.

Forenklet administration

Applications Manager forenkler også administrationsprocessen. Du kan nemt styre dine applikationer og overvåge deres ydelse. Dette hjælper med at sikre, at applikationerne kører effektivt, og at eventuelle ydelsesproblemer hurtigt kan løses.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede services for AppStream 2.0. Vores team med erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at implementere Applications Manager-funktionen med lethed. Vi kan også hjælpe dig med at fejlfinde eventuelle problemer og sikre, at dine applikationer kører optimalt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din appoplevelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Kundere, der kører arbejdsbyrde på AWS, kan udvikle og forbedre deres forretningsprocesser ved hjælp af ABAP. Brugerdefineret ABAP-kode og teams af ABAP-udviklere bruges ofte til at bygge, vedligeholde og udvikle for virksomheden. AWS SDK for SAP ABAP gør det let for kunder at integrere AWS-tjenester i deres ABAP-applikationer, så de kan udnytte AWS’e kraftige cloud computing-funktioner.

For kunder, der ønsker at udnytte AWS SDK for SAP ABAP, tilbyder KeyCore ekspertisen til at komme i gang. Vores team af erfarne rådgivere er velbevandret i de nyeste AWS-teknologier og bedste praksis, og kan hjælpe dig med at udvikle skyinfrastruktur og applikationer, der opfylder dine behov. Derudover tilbyder vores managed services løbende support og vedligeholdelse af dine applikationer, så du kan opretholde overholdelse og være opdateret med de seneste teknologiændringer. Med vores hjælp kan du hurtigt og let automatisere dine processer med AWS SDK for SAP ABAP.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Maskinlæringsblog

Maskinlæring bloggen fra Amazon Web Services

Demokratiser computer vision defektdetektion til produktkvalitet ved hjælp af no-code maskinlæring med Amazon SageMaker Canvas

Kvaliteten i produktion er i tankerne hos mange. Kvalitetsfejl forårsager skrot og omkostninger til genarbejde, reducerer igennemstrømning og kan påvirke kunder og virksomheders omdømme negativt. Kvalitetskontrol på produktionslinjen er essentielt for at opretholde kvalitetsstandarder. I mange tilfælde anvendes visuel inspektion af mennesker til at vurdere kvaliteten og opdage defekter, som kan være arbejdskrævende og tidskrævende.

Amazon SageMaker Canvas giver et no-code miljø, så producenter hurtigt og kompetent kan udrulle computer vision-modeller til at automatisere defektdetektion. Det er en visuelt arbejdsbænk i Amazon SageMaker, der hjælper brugere med hurtigt at udvikle, fejlfinde og udrulle modeller. Med den kan brugere trække og slippe komponenter for at konstruere en maskinlæringspipeline. Amazon SageMaker Canvas gør det let at tilføje tilpasset logik og arbejdsgange for at integrere problemfrit med eksisterende systemer.

Ved hjælp af Amazon SageMaker Canvas kan brugere få adgang til værktøjer og komponenter, der er nødvendige for at bygge, ændre og udrulle computer vision-modeller til defektdetektion. Canvas-miljøet giver en hurtig og fleksibel måde at bygge, fejlfinde og udrulle modeller uden at skulle skrive kode. Derudover kan brugere let oprette tilpassede arbejdsgange ved hjælp af simple træk-og-slip-operationer.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og vedligeholdte tjenester for at hjælpe dig med at udnytte Amazon SageMaker Canvas til det maksimale. Vores team af eksperter kan sikre, at hele processen kører problemfrit, fra oprettelse af modeller til udrulning for defektdetektion. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lancementer

Generative AI er ved at overtage verden, og denne uge så vi udgivelsen af ​​to relaterede produkter: et nyt hands-on-kursus fra DeepLearning.AI og AWS og AWS AppFabric, et overvågningsprodukt til SaaS-applikationer. Vi fik også opdateringer fra Amazon Web Services i form af versions- og aliasfunktioner til Step Functions, EC2-instanser med Graviton3E-processorer og meget mere.

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder både professionelle tjenester og administrerede tjenester for at hjælpe vores kunder med at udnytte AWS-tilbud mest muligt. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe dig med at implementere de nyeste AWS-teknologier, såsom AWS AppFabric og Generative AI-kurset, og sikre, at dine applikationer udnytter alle fordelene ved disse teknologier.

Læs de fulde blogs fra AWS

Kontainere

Brugen af containere på AWS til datascience-workflows

Datavidenskab og -ingeniørarbejde har gjort Apache Airflow til et populært open source-værktøj til oprettelse af datapipelines på grund af dets aktive fællesskab, Python-udvikling og en bibliotek af foruddefinerede integrationer. For at lette denne proces er Amazon Managed Workflows for Apache Airflow (MWAA) et manageret tjeneste for Apache Airflow, der forenkler denne proces. MWAA giver udviklere og datascientists mulighed for hurtigt at opsætte og køre Apache Airflow-workflows på AWS.

Amazon ECS-task startopførsel

Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) er en containerorchestrator, der hjælper med at starte og spore applikationscontainere. Med den seneste forbedring af Amazon ECS-taskens startopførsel kan opgaver nu starte hurtigere på containere, der kører opgaver med lange nedlukningsperioder. Dette giver kunderne hurtigere arbejdsbelastningsskalering og bedre infrastrukturudnyttelse.

CoStar bruger Karpenter til at optimere deres Amazon EKS-ressourcer

CoStar er kendt for deres førende kommercielle ejendomsdata, men de har også store hjem-, leje- og lejlighedswebsteder, såsom apartments.com. Deres traditionelle kunder er velinformerede og bruger komplekse data til at træffe forretningsbeslutninger. For at sikre succes skulle de have et program, der kan håndtere deres støt stigende arbejdsbyrder. Dette førte til implementeringen af Karpenter, et kostoptiméringsplatform for Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Dette gav dem mulighed for at justere deres ressourcer og reducere deres omkostninger med op til 15%, mens de stadig opretholder ydeevnen.

Liv360’s rejse til et multi-cluster Amazon EKS-arkitektur

Life360 tilbyder avancerede kørsels-, digitale og locationssikkerhedsfunktioner samt locationsdeling for hele familien. For at forbedre pålideligheden og skalerbarheden flyttede de fra en single-cluster til en multi-cluster Amazon EKS-arkitektur. Dette gav dem mulighed for at skifte til en mere robust arkitektur ved at tilføje flere clusters, samtidig med at de reducerede tiden til at implementere applikationer og forbedre platformens ydeevne.

Brug af containere på AWS er en god måde at effektivisere datascience-workflows og øge infrastrukturudnyttelsen og ydeevnen. Med hjælp fra tjenester som Amazon ECS, MWAA og Amazon EKS kan kunderne nemt oprette og administrere containerapplikationer. For virksomheder med komplekse arbejdsbyrder, kan kostoptimering-platforme som Karpenter hjælpe med at justere deres ressourcer og reducere deres omkostninger, mens de stadig opretholder tjenesteydeevnen.

Hos KeyCore stræber vi efter at hjælpe vores kunder med at udnytte de bedste teknologier og tjenester, som AWS har at tilbyde. Vores team af AWS-certificerede specialister har omfattende erfaring med implementering og administration af applikationer på AWS. Vores managed services-team kan hjælpe dig med at designe og implementere en løsning, der opfylder dit forretningsbehov, og tilbyde løbende support og vedligeholdelse. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med containere på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum-teknologier Blog

Vinderholdet af den første neutrale-atomcomputerhackathon

Tidligere på året sponsorerede QuEra og AWS den første hackathon på en neutrale-atom computer. I et 24-timers maraton løste deltagere fra hele verden hårde problemer ved hjælp af virkelige kvantecomputere. Det var en intens, stimulering og spændende oplevelse. Vi bad det vindende hold om at fortælle os deres historie.

Holdet:

Det vindende hold, kaldet ”Quantum Knights”, bestod af fire medlemmer fra tre lande: Luca De Feo (Frankrig), Matthieu Dumont (Belgien), Piotr Migdał (Polen) og Donatas Tamosauskas (Litauen). Hvert medlem har ekspertise inden for forskellige videnskabelige, tekniske og matematiske områder.

Udfordringen:

Udfordringen krævede, at holdene programmerede en kvantecomputer ved hjælp af deres egen software og hardware. Opgaven var at oprette et kvante-kredsløb, der kan løse et problem, ligesom et spil eller et puslespil, uden at kunne ”se” løsningen. Holdet skulle designe deres egne algoritmer og skrive kode til at styre hardwaren.

Løsningen:

Quantum Knights stødte på en stejl læringskurve, og de stødte initiellt på betydelige vanskeligheder med at arbejde med kvantecomputeren. Men med hjælp fra QuEra-samfundet og AWS-skytjenester, fik de hurtigt styr på det og oprettede deres eget kvantekredsløb. Med QuEra-softwaren og -hardwaren løste de udfordringen på under 24 timer.

Hackathonens indvirkning:

Resultaterne af den første Quantum Knights Hackathon har vist, at det er muligt at programmere en kvantecomputer på kort tid. Det er også klart, at arbejde med kvantecomputere er udfordrende og kræver et højt teknisk niveau. Men med hjælp fra QuEra-samfundet og AWS-skytjenester, formåede Quantum Knights at overvinde disse hindringer og gennemføre udfordringen.

Hvordan KeyCore kan hjælpe:

Hos KeyCore forstår vi magten af kvantecomputere og er passionerede omkring at hjælpe vores klienter med at udnytte deres muligheder. Vi er eksperter i AWS og kan hjælpe dig med hver trin i din kvantecomputerekspedition, fra den indledende opsætning til udvikling af dine egne kvanteapplikationer. Vores team af eksperter i kvantecomputing vil arbejde sammen med dig for at designe og udvikle en effektiv kvantecomputingsstrategi, der vil hjælpe dig med at udlåse den fulde potentiale af denne nye teknologi.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt indhold til dansk

Navigering af IT-udfordringer med AWS

Små og mellemstore virksomheder (SMB’er) oplever ofte hurtig vækst, og med dette kommer mange drifts- og kulturelle udfordringer. Integrationen af nye opkøb kan være særligt vanskeligt når det kommer til IT, da mange er fristet til at stole på legacy, on-premises teknologi i stedet for at udforske mulighederne for cloud-migration.

Historien om en mellemstor forsikringsmægler

En SMB, der tog springet og omfavnede cloud-baserede løsninger, er en mellemstor forsikringsmægler. Uden internt tech-talent, der kunne forstå udfordringerne og mulighederne, der blev tilbudt af skyen, lagde de deres tillid til en AWS-partner. Denne partner gav ekspertisen til at oprette et IT-system, der kunne understøtte deres hurtige vækst.

Fordelene ved at migrere til AWS

Forsikringsmægleren indså potentialet ved AWS til at hjælpe dem med at spare omkostninger og tid, mens de samtidig forbedrede deres serviceniveau og skalerbarhed. Med AWS kunne de hurtigt oprette et højtydende IT-system, der gjorde det muligt for dem at skalere hurtigt og omkostningseffektivt for at imødekomme deres kunders behov. De kunne også reducere deres IT-omkostninger, da de ikke længere behøvede at købe og vedligeholde dyre on-premises hardware.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne og mulighederne, der følger med hurtig vækst for SMB’er. Vi kan hjælpe din virksomhed med at udnytte de omkostnings- og skaleringsfordele, der er ved migration til AWS. Med vores erfaring inden for cloud-baserede løsninger kan vi give den ekspertise, du har brug for, til at oprette et IT-system, der kan understøtte din hurtige vækst, og give en grundig evaluering af de økonomiske implikationer. Med vores professionelle service og managed services kan vi hjælpe dig med at opnå den skalerbarhed, de omkostningsbesparelser og det serviceniveau, du har brug for.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Database Blog

Optimering af ydeevne og omkostninger for Amazon Neptune Serverless og brug af AWR-rapporter til Amazon RDS for Oracle Read Replicas

Amazon Neptune Serverless er en fuldt administreret databaseservice, der gør det lettere at opbygge og køre grafapplikationer. Det tilbyder understøttelse af RDF- og Property Graph-modeller, så udviklere nemt kan oprette relationer mellem dataene. Derudover tilbyder Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for Oracle læsereplikker til at aflaste læse-kun arbejdsbyrder. I denne artikel undersøger vi brugssager og bedste praksis for Amazon Neptune Serverless samt, hvordan man genererer AWR-rapporter til Amazon RDS for Oracle read replicas.

Brug af Amazon Neptune Serverless

Amazon Neptune Serverless gør det lettere for brugerne at opbygge og køre grafapplikationer. Det tilbyder understøttelse af RDF- og Property Graph-modeller, så udviklere nemt kan oprette relationer mellem dataene. Derudover har Neptune Serverless ingen opsætningsomkostninger, så brugerne betaler kun for de ressourcer, de bruger.

Når du bruger Neptune Serverless, skal du være opmærksom på bedste praksis for at opnå optimal omkostningseffektivitet og ydeevne. For omkostningseffektivitet skal brugerne sigte mod at minimere mængden af lagring og komputerede ressourcer, der bruges. Desuden skal brugerne bruge fejltolerance-teknikker for at minimere nedetid. For ydeevneoptimering skal brugerne være opmærksomme på forespørgsleseksekveringstider og latenstid, og optimere forespørgslerne for at reducere den tid, der kræves for at udføre dem.

Generering af AWR-rapporter til Amazon RDS for Oracle Read Replicas

Oracle-databasadministratorer bruger værktøjer såsom Oracle’s Automatic Workload Repository (AWR)-rapport til at identificere og løse problemer, der opstår i en database. Men da Amazon RDS for Oracle-read replicas kun er læse-kun, kan brugerne ikke generere AWR-rapporter til at overvåge ydeevnen af deres read replicas.

Heldigvis tilbyder Amazon RDS for Oracle en løsning til dette problem. Babelfish for Aurora PostgreSQL understøtter SQL Server-wireprotokol og T-SQL, den forespørgselsproces, der bruges i Microsoft SQL Server. Det betyder, at udviklere kan bruge Babelfish til at køre deres eksisterende SQL Server-applikationer på Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel udgave uden at skulle skifte databasesdrivere eller helt omskrive deres forespørgsler.

Migrering af On-Premises SQL Server-workloads til Amazon RDS-tilpasset for SQL Server

For at reducere migreringsnedetid tilbyder Amazon RDS-tilpasset for SQL Server en løsning med fordelt tilgængelighedsgrupper. Denne løsning hjælper med at levere kontinuerlig datasyndikering kombineret med et failover-process. Desuden kan brugerne også bruge denne løsning til høj tilgængelighed og nødsituationer, hvis det er nødvendigt.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe kunderne med at optimere deres AWS-deploymenter. Vores teams erfarne ingeniører kan hjælpe dig med at identificere og løse eventuelle problemer, du måtte have med din Amazon Neptune Serverless eller Amazon RDS for Oracle read replicas. Desuden kan vores eksperter hjælpe dig med at migrere dine on-premises SQL Server-workloads til Amazon RDS-tilpasset for SQL Server, og de kan give best practices-anbefalinger til både omkostnings- og ydeevnoptimering.

Kontakt os i dag for at komme i gang med at optimere dine AWS-deploymenter for ydeevne og omkostninger!

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Lås nye muligheder op med Graviton kerner i Unreal Engine-baserede spil

Udviklere af Unreal Engine-baserede spil kan nu udnytte fordelene ved Graviton-processorer for at låse nye muligheder op og frigive større ydeevne. Denne post fra Yahav Biran, Principal Solutions Architect, og Matt Trescot, Games SA Leader – Americas, beskriver fordelene ved denne udvikling og hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte dem.

Historiske udfordringer

Traditionelt har skabelsen og kørslen af komplekse spilservere låst udviklere ind i en enkelt CPU-arkitektur, typisk Intel/AMD. Udviklere har fundet det vanskeligt at introducere forskellige CPU-arkitekturer i deres eksisterende spilservere.

Graviton kerner til Unreal Engine-baserede spil

Graviton kerner tilbyder nu muligheden for at overvinde denne udfordring. Amazon EC2 A1-instanser, der drives af AWS Graviton-processorer, er designet til skalerbare arbejdsbyrder, der er understøttet af Unreal Engine. Med EC2 A1-instanser kan du kompilere Unreal Engine-applikationer, der udnytter de nyeste optimeringer til Graviton-processorer.

Fordele ved Graviton processor

Graviton-processorer giver besparelser, forbedret ydeevne og større effektivitet for mange arbejdsbyrder. Da Graviton-processorer er designet til skalerbare arbejdsbyrder, kan de håndtere høje niveauer af samtidige forespørgsler og skaleer let med din arbejdsbyrdes krav. Dette gør Graviton til et ideelt valg til spil bygget på Unreal Engine, hvilket giver udviklere mulighed for at få adgang til mere beregningskraft til lavere omkostninger.

Kom i gang med KeyCore

Hos KeyCore har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at komme i gang med instanser, der drives af Graviton-processorer. Vi kan hjælpe dig med at opbygge den rigtige systemarkitektur til dit spil, optimere omkostninger og ydeevne og sikre, at din server kører problemfrit. Vores team af erfarne AWS-rådgivere kan hjælpe dig med at udløse kraften i Graviton-processorer og maksimere ydeevnen af dit Unreal Engine-baserede spil.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

AWS træning og certificering Blog

Anna Malanchuk var tandlæge, der var næsten færdiguddannet, da krigen brød ud i hendes hjemland Ukraine i februar 2022. Flygtning til Norge, så Portugal, fandt hendes mand en job. Anna stødte på ITSkills4U, et gratis træningsprogram for ukrainere til at skifte karriere til IT og besluttede at omskole sig.

Nye kurser og opdateringer fra AWS træning og certificering

I maj og juni 2023 udgav AWS fem digitale træningsprodukter på AWS Skill Builder for at hjælpe med at vokse skyekspertise. AWS skabte et bæredygtigheds-kursus, en ny AWS Builder Lab til at konfigurere VPC Traffic Monitoring, en opdateret AWS Certified Security – Specialty Official Practice Exam og AWS Cloud Quest Tournaments. Derudover skabte AWS en guide til at hjælpe med at planlægge en certificeringsvej og et nyt AWS Migration Essentials klasseværelseskursus.

Ny træningsserie – Start din karriere med AWS Cloud

AWS udsendte deres nye træningsserie, Start din karriere med AWS Cloud, som et måde at lære mere om efterspurgte skykarrierer og de færdigheder, arbejdsgivere leder efter. Denne træningsserie er tilgængelig på Coursera og edX, der giver et overblik over skygrundlæggende, introduktion til skycomputing-roller og de nødvendige færdigheder. Lære vil høre fra ægte AWS-eksperter i forskellige skyroller, når de deler deres rejse til IT, hvad de gør hver dag, og de spørgsmål, udfordringer og muligheder, de oplever.

Når cloud transformation skaber personlig transformation

I 2018 troede Ian Butler, Cloud Capability Lead for ANZ, aldrig, at han ville opnå alle 12 AWS-certificeringer. Men med sin virksomheds accelererende skyrejse, COVID-19-nedlukningen, hans ambition og nyfoundet passion for at træne andre, bestod Butler med succes alle 12 AWS-certificeringer over en toårig periode.

KeyCore – vejen til AWS konsulentydelser

KeyCore er vi den førende AWS-konsulent i Danmark. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, der hjælper vores klienter med deres skytransformationsrejse. Vi har adgang til et bredt udvalg af AWS-tjenester, værktøjer og specialister, hvilket gør os i stand til at tilpasse vores løsninger efter vores klienters behov. Uanset om du er ny på AWS eller allerede er på din skyrejse, kan vi hjælpe dig med at komme, hvor du vil.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-workloads fra Microsoft

Microsoft Workloads på AWS

AWS tilbyder et bredt udvalg af værktøjer og tjenester til kørsel af Microsoft-workloads. Denne post forklarer, hvordan man opgraderer og moderniserer Windows Server 2012 og 2012 R2 ved hjælp af Windows-containere på AWS samt hvordan man migrerer en Microsoft SQL Server-database fra en Azure SQL Managed Instance til SQL Server på Amazon Web Services (AWS).

Opgradering og modernisering af Windows Server 2012

Afsætning af Windows Server 2012 eller 2012 R2 på AWS kan give et organisation med mulighed for hurtigt og nemt at skalere deres infrastruktur med hjælp fra Amazon Web Services. Den følgende fire-dels serie giver muligheder for at håndtere den kommende end-of-support-begivenhed i oktober. Del en af denne serie oversigter over end-of-support-dilemmaet samt hvordan man udfører en in-place, manuel opgradering. Det giver også indsigt i de nye funktioner, der er introduceret i Windows Server 2016 og hvordan Windows-containere kan hjælpe med at modernisere eksisterende applikationer.

Del to af serien fokuserer på, hvordan man forbereder sig på en Windows Server 2016-migration. Dette inkluderer opsætning af AWS-miljøet, konfiguration af EC2-instanserne og tilslutning til Windows Server 2016-instansen. Del tre forklarer, hvordan man opgraderer og moderniserer Windows Server 2012 med Windows-containere på AWS. Det dækker, hvordan man installerer, konfigurer og afvikler Windows-containere og hvordan man migrerer eksisterende applikationer til dem. Til sidst forklarer del fire, hvordan man migrerer legacy-applikationer til Windows Server 2016.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore yder vi ekspertrådgivning og managed services for at hjælpe kunder med at forberede deres migration til AWS og opgradere deres Windows Server 2012 og 2012 R2. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe med at gennemgå kundekrav, planlægge migrationen og sikre, at alle applikationer kører korrekt i det nye miljø. Vores team kan også yde løbende support og vedligeholdelse af dine AWS-baserede Microsoft-workloads.

For yderligere oplysninger om, hvordan KeyCores professionelle tjenester kan hjælpe med Microsoft-workloads på AWS, kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

Position2, iostudio og AWS udnytter Amazon Web Services til data-drevne løsninger

Position2’s Arena Calibrate hjælper kunder med at drive markedsføringseffektivitet med Amazon QuickSight Embedded

Position2, en førende amerikansk vækstmarkedsføringsservicesprovider, har etableret en kundebase, der omfatter American Express, Lenovo, Fujitsu og Thales. Position2 udviklede Arena Calibrate for at forbedre kundens markedsføringseffektivitet med Amazon QuickSight Embedded. Arena Calibrate integrerer Position2’s datavidenskab og teknologi med Amazon QuickSight for at levere indsigter til kunderne og træffe data-drevne beslutninger. For eksempel hjælper det markedsførerne med at identificere digitale kanaler med høj ydeevne og optimere kampagner for at øge salget.

Migrering fra Amazon Kinesis Data Analytics for SQL-applikationer til Amazon Kinesis Data Analytics for Apache Flink

AWS anbefaler, at kunderne flytter fra Amazon Kinesis Data Analytics for SQL-applikationer til Amazon Kinesis Data Analytics for Apache Flink for at udnytte Apache Flinks avancerede streaming-funktionaliteter. Data Analytics for Apache Flink er en fuldt administreret streaming-datavidenskabs service, der kan analysere streaming-data i realtid. Servicen hjælper også kunderne med hurtigt at oprette streaming-datapipelines uden at skulle administrere nogen infrastruktur eller skrive komplekse koder.

Centralisering af næsten realtidsstyring gennem alarm på Amazon Redshift-datavarehuse for sensitive forespørgsler

Amazon Redshift er en fuldt administreret, petabyte-skala datavarehouse-tjeneste i skyen, der kan analysere data og levere indsigter på alle dine data med den bedste pris-ydeevne. Amazon Redshift tilbyder også brugerne evnen til at centralisere næsten realtidsstyring gennem alarmer på datavarehuse for sensitive forespørgsler. Dette inkluderer muligheden for at opsætte alarmer og underretninger for visse typer forespørgsler, som potentielt kan føre til datalækage eller uautoriseret adgang.

Kom godt i gang med næsten realtidsoperationale analyser ved hjælp af Amazon Aurora-zero-ETL-integrationen med Amazon Redshift

Amazon Aurora-zero-ETL-integrationen med Amazon Redshift blev annonceret ved AWS re:Invent 2022 og er nu tilgængelig i offentlig forhåndsvisning. Denne integration gør det muligt for brugere hurtigt og nemt at overføre data fra Amazon Aurora-databaser til Amazon Redshift-datavarehuse med zero-ETL. Dette hjælper brugerne med hurtigt at opbygge næsten realtidsoperationale analytikpipelines og eliminere latenstid og omkostninger i forbindelse med traditionelle ETL-jobs.

Udnyttelse af zero-ETL-tilgangen fra AWS

Data er i centrum for hver applikation, proces og forretningsbeslutning. AWS zero-ETL-tilgang giver brugerne mulighed for hurtigt at opbygge næsten realtidsanalysepipelines og let at udtrække indsigter fra data. Dette hjælper brugerne med at innovativt og driver forretningsvækst. Avancerede indsigtsdrevne virksomheder er 8,5 gange mere sandsynligt end begyndere at rapportere mindst 20% vækst i omsætningen.

iostudio leverer nøgletal til offentlige sektorsrekruttere med Amazon QuickSight

iostudio, en prisvindende marketingvirksomhed, skrev denne gæsteblog i samarbejde med Sumitha AP fra AWS. iostudio bruger Amazon QuickSight til at levere nøgletal til offentlige sektorsrekruttere. Amazon QuickSight giver brugerne mulighed for hurtigt og let at visualisere data fra flere kilder. Dette hjælper brugerne med hurtigt og let at udtrække indsigter fra deres data og træffe mere informerede beslutninger.

Harmonisering af data ved hjælp af AWS Glue og AWS Lake Formation FindMatches ML for at opbygge en kunde 360-visning

For at give uovertrufne kundeoplevelser skal virksomheder indsamle data fra flere kilder og rense det for at give indsigter. AWS Glue og AWS Lake Formation FindMatches ML kan bruges til at harmonisere data for at opbygge en kunde 360-visning. AWS Glue er en fuldt administreret ekstraktion, transformation og indlæsning (ETL)-tjeneste, der gør det let for kunderne at forberede og indlæse deres data til analyse. AWS Lake Formation FindMatches ML er en maskinlæring (ML)-drevet kategoriseringsservice, der hjælper med at automatisere processen med at matche og sammensmeltning af data fra flere kilder.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med disse løsninger?

Hos KeyCore hjælper vi kunderne med at udnytte fuldt ud de AWS-tjenester og løsninger, der er diskuteret i dette indlæg. Vores team af erfarne AWS-fagfolk kan hjælpe kunderne med at opsætte og administrere deres datapipelines samt give indsigter og råd om, hvordan man får mest muligt ud af AWS-tjenesterne. Vi tilbyder også managed services, der hjælper kunderne med hurtigt og nemt at opsætte deres datapipelines og forenkle deres processer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine data-drevne mål.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Introduktion

AWS har for nyligt tilføjet flere nye funktioner til deres Elastic Load Balancers (ELB), som giver brugerne kontrol over hvornår trafik skiftes mellem mål. Disse nye muligheder kan bruges til at forbedre tilgængeligheden og modstandsdygtigheden af ​​applikationer. To typer af ELB-helseedshold er tilgængelige: målgruppe helseedstjek og statiske helseedstjekgrænser.

Målgruppehelseedstjek giver brugerne mulighed for at konfigurere en målgruppegrænse, der er det antal sunde mål, der skal vedligeholdes. Hvis antallet af sunde mål falder under denne grænse, skiftes trafikken automatisk til andre sunde mål. Dette hjælper med at sikre, at applikationen altid kører på sit bedste.

Statiske helseedstjekgrænser giver yderligere kontrol. Når de er aktiveret, kan brugerne konfigurere en statisk grænse, som er det antal sunde mål, der skal vedligeholdes for at omdirigere trafik til dem. Dette er nyttigt til applikationer, der kræver et højere niveau af tilgængelighed.

Lightning in a Bottle Festival 2023: DDR.Live Deployer AWS Private 5G

DDR.Live, en digital eventsplatform, har for nyligt implementeret AWS Private 5G til at drive udgaven af ​​Lightning in a Bottle Festival 2023. Med denne løsning kunne DDR.Live give gæsterne en række teknologier, såsom POX (Point of Sale), adgangs kontrol, billetbestilling og check-in.

AWS Private 5G-løsningen gjorde det muligt for DDR.Live at administrere den store mængde trafik, som begivenheden genererede. Det gav også gæsterne en pålidelig forbindelse, selv på eksterne steder. Desuden fungerede løsningen problemfrit med ELB helseedstjekgrænserne, hvilket sikrede, at kun sunde mål modtog trafik.

Fordelene ved at bruge AWS Private 5G & ELB-helseedstjekgrænser

Ved at bruge AWS Private 5G og ELB helseedstjekgrænser sammen kunne DDR.Live give gæsterne en glidende og pålidelig oplevelse. Løsningen sørgede for, at begivenheden altid kørte på sit bedste, selv på eksterne steder. Desuden tillod integrationen af ​​ELB-helseedstjekgrænser DDR.Live at sikre, at kun sunde mål modtog trafik. Dette forbedrede den samlede tilgængelighed og modstandsdygtighed af begivenheden.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at give gæsterne en pålidelig og glidende oplevelse. Vores team af AWS-certificerede professionelle kan hjælpe dig med at designe, implementere og vedligeholde en pålidelig infrastruktur ved hjælp af AWS Private 5G og ELB helseedstjekgrænser. Uanset om du skal opbygge en applikation fra bunden eller optimere en eksisterende, kan vi give dig ekspertisen og vejledningen, du har brug for, for at sikre, at din begivenhed kører glat og sikkert. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute-blog: Oversæt det ovenstående

Hybrid Cloud Storage på AWS Local Zones

AWS Local Zones er en type infrastrukturdeployering, der placerer computere, lagring, databaser og andre udvalgte AWS-tjenester tæt på store befolknings- og industricentre. Med Local Zones tæt på store befolkningscentre i storbyområder kan kunderne levere lav-latenstilgang til tjenester som Amazon S3 og Amazon DynamoDB. Denne post vil gå igennem, hvordan man sætter hybrid storage op på AWS ved hjælp af AWS Storage Gateway og Local Zones.

Hentning af parametre og hemmeligheder med AWS Powertools

Når man bygger serverløse applikationer ved hjælp af AWS Lambda, har udviklere ofte brug for at hente parametre, såsom databaseforbindelsesdetaljer, API-hemmeligheder eller globale konfigurationsværdier ved kørselstid. AWS Powertools er et open source-bibliotek til serverløse udviklere, der giver en konsistent API på tværs af flere tjenester og platforme og lette processen med sikker og pålidelig hentning af sådanne parametre eller hemmeligheder.

Implementering af AWS-architektens bedste praksis for Amazon SQS

Amazon Simple Queue Service (Amazon SQS) er en fuldt administreret beskedkøtjeneste, der gør det let at adskille og skalere mikrotjenester, distribuerede systemer og serverløse applikationer. Denne blogpost-serie demonstrerer bedste praksis for Amazon SQS ved hjælp af AWS Well-Architected Framework. Del 1 dækker pålidelighed, del 2 dækker sikkerhed og del 3 dækker ydelseseffektivitet.

Ved at følge bedste praksis for Amazon SQS, kan kunderne oprette mere pålidelige, sikre og effektive applikationer, der udnytter denne tjeneste. Denne blogpost-serie dækker emner som betydningen af at designe til fejl, brugen af kryptering til meddelelsespayloads og overvågning af køer til ydeevne og omkostningseffektivitet.

KeyCore kan hjælpe med at opbygge og implementere serverløse applikationer, der bruger Amazon SQS. Vores certificerede AWS-eksperter har erfaring med AWS Well-Architected Framework og kan hjælpe dig med at sikre, at dine applikationer er optimeret til omkostninger, sikkerhed, ydeevne og pålidelighed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) har en lang og ærefuld historie, der dateres tilbage til slutningen af 1940’erne. Det er blevet et af verdens mest anerkendte motorsportorganisationer, der giver fans uforglemmelige og spændende oplevelser. For at sikre disse oplevelser leveres på bedst mulige måde, bruger NASCAR Amazon Web Services (AWS) til at levere realtid racingdata til udsendere, racingteams og fans.

Gennem brugen af AWS har NASCAR forbedret sine dataoverførselsfunktioner, samtidig med at udsendere og racingteams får indsigt fra de data, de indsamler. Dette inkluderer data om sporbundsforhold, kørerens præstationer og biloplysninger. Ved at udnytte kraften af AWS har NASCAR været i stand til at analysere data fra flere kilder i realtid, hvilket hjælper teamet med at træffe mere informerede beslutninger under løbet.

De data, der indsamles via AWS, er også blevet brugt til at skabe interaktive oplevelser for fans. Dette inkluderer at give indblik i bilens præstationer og kørerens adfærd i realtid. Disse oplevelser har skabt en immersiv og engagerende fanoplevelse, der holder dem kommer tilbage til mere.

Sky Italia er en af Europas førende medie- og underholdningsvirksomheder og den største betalings-TV-udbyder i Italien. En afgørende faktor for dens succes er dens prisbelønnede TV-musikkonkurrence ‘X-Factor’. I løbet af showet kan hjemmevisningspublikum stemme på deres yndlingsperformere. For at gøre dette muligt havde Sky Italia brug for en stemmeplatform, der kunne håndtere millioner af forespørgsler fra seerne.

Sky Italia var i stand til at insource sin stemmeplatform med AWS, hvilket resulterede i en betydelig forbedring af ydeevnen og en reduktion på 84% i omkostninger. Ved at udnytte skalering og omkostningseffektiviteten af AWS, kunne Sky Italia give seerne en øjeblikkelig og sikker stemmeoplevelse. Dette tillod showet at nå flere seere og gav dem en mere engagerende oplevelse.

Medie- og underholdningsvirksomheder står ofte over for udfordringen ved at monetarisere deres livesendte indhold. Med platforme som sociale medier kan det være svært at annoncere præcis, som du ønsker det inden for din show eller begivenhed.

Amazon IVS er en managed live streaming-løsning, der gør det muligt for medie- og underholdningsvirksomheder at levere en høj kvalitet og lav latency live streaming-oplevelse. Med Amazon IVS er virksomheder også i stand til at skabe interaktive annonceringsoplevelser for deres seere. Dette kan gøres ved at udnytte de lave latency streaming-funktioner i IVS og genkende begivenheder i strømmen.

Ved at genkende begivenhederne inden for strømmen, er virksomheder i stand til at vise målrettede annoncer i realtid. Dette hjælper med at skabe en engagerende oplevelse for seeren og gør det lettere for medie- og underholdningsvirksomheder at monetarisere deres livesendte indhold.

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent og leverer både professionelle og managed services. Vores team af eksperter kan hjælpe medie- og underholdningsvirksomheder med at udnytte kraften af AWS fuldt ud. Vi kan hjælpe med at opsætte og administrere AWS-tjenester, optimere ydeevnen og udvikle skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine behov.

Uanset om du har brug for hjælp til at opsætte Amazon IVS eller ønsker at udnytte skalering og omkostningseffektiviteten af AWS, kan vores team hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog: Oversættelse af Indhold

Katastrofehåndtering og kaosteknologi med AWS Systems Manager og Amazon EBS

I den digitale æra er det afgørende for virksomheder i alle størrelser, at de sikrer forretningskontinuitet gennem effektive katastrofeberedskabsforanstaltninger. Det kan være en krævende og tidskrævende opgave at opsætte katastrofeberedskabsløsninger manuelt, f.eks. ved at installere opsvingagenter på flere servere. Derfor søger mange kunder mere og mere automatisering for at forenkle almindelig administration og sikre, at systemerne er klar til uforudsete hændelser. AWS Systems Manager har længe været et værktøj, som kunderne har brugt til at spare tid og forenkle implementering, patching og konfigurationsstyring af ressourcer. Mere for nylig er AWS Systems Manager blevet udvidet til at understøtte automatiseret katastrofeberedskab i stor skala.

Implementering af AWS Elastic Disaster Recovery i stor skala

Ved hjælp af AWS Elastic Disaster Recovery kan kunderne opbygge orkestrerede arbejdsgange til at automatisere katastrofeberedskab og minimere fejloverskridelsestid mellem AWS-regioner. Ved hjælp af AWS Systems Manager kan de implementere en Disaster Recovery Orchestrator-løsning (DRO) på en flåde af EC2-instanser. DRO’en er en agent, der installeres på instanserne, og som vil vente på et defineret katastrofeberedskabsevent, før der startes en fejloverførsel til en alternativ AWS-region. Det vil koordinere mellem instanserne, så de alle kører i den korrekte rækkefølge og forbinder til de korrekte ressourcer i målregionen. Mens DRO’en kører i baggrunden, kan kunderne fokusere på deres kerneforretning, fordi de ved, at deres tjenester vil være tilgængelige ved en katastrofe.

For at sikre, at DRO er klar til at håndtere katastrofeberedskabsbegivenheder korrekt, kan kunderne bruge AWS Fault Injection Simulator til at udføre kaosteknologi-eksperimenter. Fault Injection Simulator er en AWS-administreret tjeneste, som kunderne kan bruge til at simulere virkelige komponentfejl, såsom, at Amazon Elastic Block Store (EBS)-volumener bliver utilgængelige, en netværksforstyrrelse mellem to tilgængelighedszoner, eller en systems genstart. Ved at simulere et bredt udsnit af scenarier kan kunderne afgøre, om deres DRO-løsning er klar til at håndtere ethvert problem.

Udførelse af kaosteknologi-eksperimenter på Amazon EBS

Kaosteknologi-eksperimenter hjælper kunderne med at teste robustheden af ​​deres applikationer ved bevidst at injicere fejl i dem. AWS Fault Injection Simulator hjælper kunderne med at gennemføre disse eksperimenter i et kontrolleret miljø, så de hurtigt kan forstå, om deres applikationer kan håndtere problemer, der kan opstå fra komponenter, der mislykkes. Ved at simulere et EBS-volumen, der fejler, f.eks., kan kunderne evaluere, hvordan deres applikationer og DRO-løsninger håndterer situationen.

Ved hjælp af AWS Fault Injection Simulator kan kunderne definere en fejlindsprøjtning, herunder typen og omfanget af fejlen. Derefter kan de angive miljøet, hvor eksperimentet skal køre, med muligheder som Amazon Virtual Private Cloud, Amazon EC2-instanser eller applikationsressourcer. Efter validering af fejlindsprøjtningen kan kunderne overvåge resultaterne på Amazon CloudWatch Logs. Fault Injection Simulator hjælper derefter med at korrelere fejlindsprøjtningerne til handlingerne, som DRO’en tager, herunder start og stop af EC2-instanser, og den indvirkning, det har på applikationen.

KeyCore og katastrofeberedskab

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​robuste katastrofeberedskabsløsninger for virksomheder i alle størrelser. Vi tror på at udnytte kraften af ​​AWS til at bygge automatiserede og orkestrerede systemer, der muliggør, at vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning, samtidig med at de er forberedt på ethvert tilfælde. Vores team af eksperter inden for AWS-konsulenter er altid klar til at hjælpe med at designe, implementere og administrere den optimale katastrofeberedskabsløsning til din arkitektur. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Opdagelse af Microservices med Amazon EC2 og HashiCorp Consul

Organisationer i alle størrelser har investeret i microservices-arkitekturer for at opfylde kravene til distribuerede, redundante og skalerbare applikationer. Udfordringen med effektiv serviceopdagelse og konfigurationsstyring er særlig kompleks på grund af behovet for at spænde over flere cloud-platforme, on-premise datacentre og colocation-faciliteter.

Hvordan Service Discovery udgør en udfordring

Serviceopdagelse og konfigurationsstyring er afgørende for ethvert microservices-miljø. Ved dynamisk at kortlægge servicekomponenterne og deres relationer kan services pålideligt lokaliseres uden at der skal hardcodes IP-adresser og porte i applikationskoden. Dette er nøglen til at gøre microservices-applikationerne robuste over for ændringer i deres miljø, såsom skalering og udrulning af nye services.

Udfordringen er, at serviceopdagelse skal være pålidelig og effektiv. Servicesne skal kunne finde hinanden hurtigt, og serviceændringer skal spredes hurtigt og præcist. Der er flere populære løsninger til serviceopdagelse, men en af de mest populære er HashiCorp Consul.

Brug af Amazon EC2 og HashiCorp Consul til Service Discovery

HashiCorp Consul er en open source serviceopdagelsesløsning, der er tilgængelig på Amazon EC2-platformen. Den er letvægts og let at installere og konfigurere, og den giver et udvalg af funktioner, der hjælper med serviceopdagelse og konfigurationsstyring.

Den mest vigtige funktion i Consul er dets evne til automatisk at registrere og afregistrere services, når de udrulleres og afinstalleres. Dette hjælper med at sikre, at services altid er tilgængelige, og deres placeringer altid er aktuelle. Desuden kan Consul bruges til at gemme og hente servicekonfigurationsdata og overvåge servicesenes sundhed.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore forstår vi, hvor vigtig serviceopdagelse er for microservices-arkitekturer. Vi har stor erfaring med HashiCorp Consul og Amazon EC2, og vi kan hjælpe dig med at udnytte disse teknologier optimalt. Vi kan hjælpe dig med at opsætte Consul på EC2, konfigurere det korrekt og sikre, at det kører pålideligt. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversættelse af Input

APN-bloggen: De nyeste AWS-løsninger fra vores partnere

HCLTech Metafinity og AWS: HCLTech driver udviklingen af ​​to-dimensionelle applikationer til tre-dimensionelle interaktive ved hjælp af sin flagskibsløsning – Metafinity. Metafinity skaber brugerdefinerede 3D-avatarer og integreres med HCLTechs OBOL-tokeniseringsramme. Med dette kan kunderne opleve immersiv kundeoplevelse inden for metaversen.

Live fejlfinding af Amazon EKS-applikationer med dynamisk instrumentering og Lightrun: Ved brug af Lightrun-udviklerobservationsplatformen og Amazon EKS sammen kan organisationer maksimere deres gennemsnitstid til løsning af defekter, forbedre udviklers produktivitet og reducere det samlede loggeomkostninger. Lightrun og Amazon EKS giver fuld cyklus-observabilitet til udviklerne.

Skaler dit software og dine tjenester med AWS Marketplace: AWS Marketplace giver kunderne yderligere effektiviteter, omkostningsbesparelser og fleksible betalings- og betalingsbetingelser. For at hjælpe partnere med at skalere deres tilbud i AWS Marketplace har AWS gjort operationelle og selvbetjeningen forbedringer. Disse forbedringer hjælper partnere med at skabe værdi for kunder, reducere omkostningerne ved drift og accelerere tiden til lukning.

Byg et skalerbart maskinlæringsmodelovervågningssystem med DataRobot: DataRobots skystyring- og orkestreringsplatform, TCS Cloud Exponence, kan hjælpe kunder med at overvåge og styre flere maskinlæringsmodeller. Dette hjælper kunderne med at reducere den operationelle overhead og forbedre effektiviteten. Med hjælp af Amazon SageMaker kan kunderne overvåge både DataRobot-oprindede modeller og SageMaker-oprindede modeller på et enkelt sted.

Start din læringsrejse med den rigtige roadmap fra AWS-uddannelse og certificering: AWS har oprettet flere metoder, herunder læringsplaner, kurser med forskellige træningsstile og en kurateret liste over populære kurser for at hjælpe partnere med at begynde deres skyfærdighedsrejse. AWS Partner Training og Certification hjælper partnere med at bryde barrierer ned og udvikle deres skyfærdigheder.

Ganit Transformerer Fast Fashion Apparel Retail med Intelligent Demand Forecasting på AWS: Ganit har implementeret lagerstyring systemer med intelligent efterspørgselsestimering i deres kerne. Dette har gjort det muligt for klienterne at optimere deres lager, hvilket fører til effektiv anvendelse af arbejdskapital og forbedring af top- og bundlinjen.

Forenkle aktivitetsovervågning med TCS Cloud Exponence og AWS CloudTrail Lake: TCS Cloud Exponence leverer vedligeholdelse af ressourcer, patching, perimeters overvågning, sårbarhedsbeskyttelse, observabilitet og compliance-auditering. For at støtte overvågnings- og compliance-auditeringfunktioner har TCS udnyttet AWS CloudTrail Lake.

3 simple måder at bruge FactSets finansielle data i AWS-workflows: FactSet leverer finansielle tjenestemarkeds- og alternativedata for at hjælpe brugerne med enkel og skalerbar adgang til deres data. FactSet har innovative produkter og funktioner, der gør det lettere at migrere data og workloads til skyen, samt forbedringer af søgning, samarbejde, business process automatisering og analytics.

Accelerér din analytikrejse på AWS med DXC Analytics and AI Platform: DXC Technologies Analytics and AI Platform hjælper kunderne med at udvikle og implementere analytiske applikationer hurtigere. Denne platform hjælper kunderne med at se længere og dybere og hente forretningsindsigter fra data, de ikke kunne få adgang til eller administrere før.

Abonner og indtag AWS Data Exchange-data til Databricks og visualiser dem med Amazon QuickSight: AWS Data Exchange-datasæt kan forbruges til at transformere og gemme data i Databricks Lakehouse Platform ved hjælp af Delta Live Tables (DLT). DLT er et rammeværk til at opbygge pålidelige, vedligeholdelige og testbare databehandlingspipelines. Visualisering af denne data i Amazon QuickSight vil yderligere hjælpe kunder med at oprette betydningsfulde og dybere indsigter.

Automatiser datadeling med Collibra og AWS Lake Formation: Collibra og AWS har udviklet produkter og funktioner til at hjælpe kunder med adgang til data, datastyring, data kvalitet og observabilitet i skyen. Innovationer inkluderer nye funktioner, der gør det lettere at migrere data og workloads til skyen, samt forbedringer af søgning, samarbejde, business process automatisering og analytics.

Forenkle Industry 4.0-fremgangsmåder for legacy-producenter med Tech Mahindra Factory Information System: Tech Mahindra FIS hjælper producenter med at omfavne Industry 4.0-teknologier, optimere deres operationer og udlåse nye muligheder. Ved at bruge Tech Mahindra FIS kan producenter drage fordel af den transformerende potentiale ved Industry 4.0, forbedre produktivitet, effektivitet og konkurrenceevne.

Sådan optimerede Snowflake sine virtuelle varehuse til bæredygtighed ved hjælp af AWS Graviton: Snowflake reducerede sin kulstofemission-fodaftryk og forbedrede ydeevneeffektiviteten ved at skifte virtuelle varehuse til AWS Graviton-baseret instancetype. Dette gjorde det muligt for Snowflake at reducere kulstoftætheden af ​​workloads, mens efterspørgselsbehovet blev mødt bæredygtigt.

Hos KeyCore hjælper vi kunderne med at skabe meningsfulde og dybere indsigter for at forbedre deres kundeoplevelse. Vores erfarne cloud-rådgivere kan hjælpe kunderne med at migrere deres tjenester og workloads til skyen og udnytte fuldt ud AWS-tjenester – fra analytics og AI-platforme til lagerstyring systemer og datadelingsløsninger. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi-blog

Generative AI er blevet et emne af megen spænding og spekulation i samtaler med AWS kundeexecutives. De undrer sig over, hvordan denne teknologi vil påvirke deres forretninger. Det handler ikke om, hvad generative AI kan gøre, men hvad det betyder for kunderne.

Generative AI automatiserer den tidskrævende proces med at oprette et digitalt tvillingprodukt eller -tjeneste og giver brugerne mulighed for at simulere det i et virtuelt miljø. AI kan hurtigt generere og tilpasse design og kan også registrere anomali og identificere fejl. Med hjælp fra generative AI kan kunderne teste og analysere flere løsninger og hurtigt designe et nyt produkt eller en ny tjeneste.

Generative AI har potentiale til at revolutionere visse sektorer, fra produktion til sundhed. For eksempel i bilindustrien kan generative AI tilpasse designet af en bil, mens det samme sikkerhedsniveau opretholdes. Det kan også hjælpe med at reducere tiden til markedet og lavere omkostninger forbundet med at oprette et nyt produkt.

Generative AI kan også understøtte kundeoplevelsen ved at hjælpe virksomheder med at forstå kundepræferencer og tilpasse deres produkter eller tjenester. Det kan også hjælpe virksomheder med at identificere nye markeder, opbygge prediktive modeller og forudsige efterspørgslen.

Hos KeyCore har vores team af erfarne AWS-professionelle stor erfaring med generative AI og kan hjælpe dig med at udnytte denne teknologi maksimalt. Vi tilbyder professionelle tjenester som skyarkitektur, migration og DevOps og også managed services som hosting, overvågning og support. Vores team kan hjælpe dig med at designe og implementere en løsning, der udnytter generative AI, hvilket gavner din forretning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: oversættelse af input

Opdag fordelene ved AWS HPC-instanser

AWS tilbyder en række HPC-instansfamilier og -størrelser for at hjælpe kunder med at accelerere deres mest krævende arbejdsbyrder. I dette blogindlæg går vi i dybden med fordelene ved AWS HPC og instansfamilien Hpc7g, der drives af AWS Graviton3E. Vi undersøger også, hvordan SeatGeek udnytter AWS Batch til at simulere massiv belastning, og hvordan HPC på AWS hjælper med overgangen til et mere bæredygtigt økonomisk system.

Størrelser i Amazon EC2 Hpc7-familien

Hpc7-familien af instanser er den første Amazon EC2 HPC-tilbud med flere instansstørrelser. Denne opsætning adskiller sig lidt fra at få mindre instanser fra andre ikke-HPC-instansfamilier. Disse instansstørrelser hjælper kunder med at optimere omkostninger, ydeevne og hukommelses-til-kerne-forhold til deres applikationer og arbejdsbyrder. Hpc7g er en Amazon EC2-instans, der drives af AWS Graviton3E, som er en ARM-baseret processor, der er specielt udviklet til arbejdsbyrder som HPC.

Applikationsydeevne og skalering med Hpc7g-instansen

For at få et bedre indblik i, hvordan Hpc7g-instansen yder med forskellige HPC-arbejdsbyrder og -discipliner, udførte AWS en række eksperimenter. Disse eksperimenter testede instansens ydeevne og skaleringsmuligheder. Resultaterne viste, at Hpc7g-instansen kunne håndtere forskellige applikationer og -arbejdsbyrder og producerede betydelige besparelser sammenlignet med andre instanser.

Hvordan HPC på AWS hjælper med overgangen til et bæredygtigt økonomisk system

Organisationer over hele verden stræber efter at gå over til et mere bæredygtigt økonomisk system, og HPC spiller en stor rolle i at opfylde disse mål. AWS HPC-services giver kunder mulighed for at skalere deres HPC-arbejdsbyrder hurtigt for at nå disse mål. AWS har også oprettet en HPC-benchmark-suite for at give kunderne de oplysninger, de har brug for til at sammenligne deres arbejdsbyrder med de bedste i branchen.

SeatGeek udnytter AWS Batch til belastningstest

SeatGeek havde brug for et system til at simulere massiv belastning for at kunne forberede sig ordentligt til store trafiktoppe ved begivenheder. For at nå dette mål udnyttede de AWS Batch til at opbygge et belastningstestsystem, der kan simulere 50.000 samtidige brugere. Dette system kører nu ugentligt for at hjælpe SeatGeek med at styrke deres kode. Ved at udnytte AWS-tjenester var SeatGeek i stand til at oprette en nem at bruge og omkostningseffektiv løsning til deres problem.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder professionelle og administrerede tjenester. Vi er meget avancerede i AWS og kan hjælpe kunder med at udnytte HPC-tjenester for at nå deres mål. Vores erfarne team af eksperter kan hjælpe dig med at evaluere dine HPC-arbejdsbyrder, vælge den bedste instansstørrelse og optimere ydeevnen til omkostninger. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Overvågning af on-premise Kubernetes miljøer med AWS-managede tjenester

Brug af curaterede pakker og AWS-managede åbne kildetjenester

Kunder, der kører containeriserede arbejdsbyrder på deres egne hardware, bruger Amazon EKS Anywhere (EKS-A) til at styre deres Kubernetes-kluster. For at overvåge disse moderne applikationer, ser de efter udskreven vejledning. Ved hjælp af AWS-managede åbne kildebaserede tjenester, såsom AWS Distro for OpenTelemetry (ADOT), Amazon Managed Service for Prometheus og Amazon Managed Grafana, kan kunder drage fordel af de seneste teknologifremstød inden for observabilitet og frigøre den tilknyttede driftsomkostning.

ADOT er et curateret sæt af åbne kildepakker og komponenter, såsom OpenTelemetry og Jaeger, der er tilpasset og testet for optimal ydeevne og kompatibilitet med AWS. Med ADOT kan kunder nemt overvåge deres Kubernetes-arbejdsbyrder, der kører på EKS-A, og få et komplet overblik over deres applikationer. ADOT integreres nemt med Amazon Managed Service for Prometheus, som giver kunderne en out-of-the-box monitoreringsoplevelse uden behov for at installere og styre en Prometheus-server.

Ved hjælp af sine cloud-nativee datavisualiserings- og dashboardevner hjælper Amazon Managed Service for Grafana kunder med at overvåge deres miljø og se de indsamlede metrikker fra Prometheus. Løsningen tilbyder også foruddefinerede dashboards til EKS Anywhere, hvilket hjælper kunderne med hurtigt at komme i gang. Kunden kan også tilpasse dashboards med data fra flere tjenester og applikationer, som kører på deres klynge.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan hjælpe kunder med at overvåge deres applikationer og arbejdsbyrder, der kører på deres Kubernetes-kluster, ved hjælp af AWS-managede tjenester. Vi har bred erfaring i Kubernetes-implementering og -optimering, så vi kan hjælpe kunderne med at udnytte alle fordelene ved AWS-managede tjenester for hurtigt at etablere observabilitet af deres Kubernetes-kluster. Kontakt os i dag for at lære mere!

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS til industrier”

Verden står over for et presserende behov for hurtigt at reducere CO2-udledningerne for at undgå katastrofal klimaændring. For at opfylde dette mål skal virksomheder bruge kulstofværdi-modellering for at opnå netto-nul emissioner og holde Jordens gennemsnitstemperatur under 2° C i forhold til førindustrielle niveauer. AWS hjælper branchen for hospitality til at migrere legacy-systemer og applikationer til skyen, hvilket giver virksomheder mulighed for at drage fordel af digital transformation. Desuden hjælper AWS industrielle virksomheder sikkert og effektivt at udnytte deres operationelle og informations-teknologidata til indsigt, optimering og forbedrede forretningsbeslutninger.

Coriell Life Sciences bruger AWS til at give patienter, læger og farmaceuter indsigt i de sikreste og mest effektive medicin baseret på en persons DNA og andre faktorer. For detailhandelsindustrien sponsorerede AWS Mach Two-konferencen i Amsterdam, som var et forum for lederskab for at forstå fordelene ved sammensætbare teknologier for brands og detailhandlere. Derudover har AWS udgivet vejledning om RFID-lageroptælling. Denne teknologi kan hjælpe detailhandlere med udsolgte situationer, vækkede varer og skrump.

Endelig samarbejder AWS med CPGer for at hjælpe dem med at løse store udfordringer, såsom forstyrrelser i leverandørkæden og arbejdskraftsmangel. Derudover hjælper AWS også kommunikationsudbydere med at udnytte 5G-kernenetværk på skyen.

Hos KeyCore er vi meget fremskredne i AWS og kan hjælpe virksomheder med at udnytte disse teknologier til at skabe forretningsværdi. Vores ekspertise omfatter professionelle tjenester, managed services og tekniske anbefalinger. Vi kan også give vejledning om digital transformation og migration til skyen. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-meddelelser og målrette blog

Hvad du skal vide om Amazon Simple Email Service

Amazon Simple Email Service (SES) er en bulk- og transaktionssendelsestjeneste til virksomheder og udviklere. For at få mest muligt ud af SES skal brugerne være opmærksomme på de forskellige funktioner og muligheder, der er til rådighed. I dette indlæg vil vi gennemgå, hvordan man giver en anden SES-konto eller -bruger tilladelse til at sende e-mails, hvordan man opretter en e-mailservice på SES, hvordan man lister over 1000 e-mailadresser fra en kontoniveau-suppressionsliste, hvordan man verificerer en e-mailadresse i SES, som ikke har en indbakke, hvordan man administrerer globale sending af SMS med Amazon Pinpoint, hvordan man undersøger, hvad der skete med den e-mail, der blev sendt via SES, men aldrig nåede frem til modtagerens indbakke, og hvordan man administrerer SMS-afmeldinger med Amazon Pinpoint. Vi vil også diskutere, hvad en spamfælde er, og hvorfor du skal tage dig af det.

Giv en anden SES-konto eller -bruger tilladelse til at sende e-mails

For at sende e-mails fra en bestemt e-mailadresse via SES skal brugerne verificere ejerskabet af e-mailadressen, domænet, der anvendes af e-mailadressen, eller et overordnet domæne til domænet, der anvendes af e-mailadressen. Denne proces kan forenkles ved at give en anden bruger eller SES-konto tilladelse til at sende e-mails. For at gøre dette skal brugerne oprette en identitetspolitik, og derefter tilføje den ønskede bruger eller SES-konto til politikken.

Opbygning af en e-mailservice på SES

Kunderne kan sende og modtage e-mails ved hjælp af SES ved hjælp af en kombination af offentlige SMTP-grænseflader og SES-SDK’en. For at opbygge en e-mailservice på SES skal kunderne oprette en SMTP-server, bruge en e-mailsendingsbibliotek, opsætte behandling af indgående e-mails og opsætte behandling af udgående e-mails. Opsætning af en SMTP-server indebærer opsætning af et internetdomænenavn, oprettelse af en DNS-post og konfiguration af et TLS-certifikat. Opsætning af et e-mailsendingsbibliotek indebærer opsætning af en godkendelsesudbyder og konfiguration af et e-mailsendingsbibliotek. Til sidst involverer opsætning af indgående og udgående e-mailbehandling konfiguration af en meddelelsesprocessor, konfiguration af en meddelelsesvaliderer, konfiguration af en e-mailadresseprocessor og konfiguration af en e-mailvaliderer.

Listning af over 1000 e-mailadresser fra en kontoniveau-suppressionsliste

SES tilbyder en kontoniveau-suppressionsliste, som hjælper kunderne med at undgå at sende e-mails til adresser, der tidligere har resulteret i bounce- eller klagebegivenheder. For at liste over 1000 e-mailadresser fra denne liste skal brugerne foretage et API-kald til ListSuppressedDestinations API-handlingen. Alternativt kan brugerne bruge Amazon Pinpoint-konsollen til at eksportere listen.

Verificering af en e-mailadresse i SES, som ikke har en indbakke

Amazon SES giver brugerne mulighed for at sende e-mails fra deres egne e-mailadresser og domæner. For at verificere en e-mailadresse i SES, som ikke har en indbakke, skal brugerne oprette et AWS-brugerkonto, oprette en SES-identitet, oprette en SMTP-brugerkonto og verificere e-mailadressen. For at oprette en AWS-brugerkonto skal brugerne logge ind på AWS og oprette en ny bruger i IAM-konsollen. For at oprette en SES-identitet skal brugerne få adgang til SES-konsollen og bruge VerifyEmailIdentity API-handlingen. For at oprette en SMTP-brugerkonto skal brugerne oprette en ny SMTP-bruger i SES-konsollen. Endelig skal brugerne for at verificere e-mailadressen klikke på bekræftelseslinket i verificerings-e-mailen.

Administrering af global sending af SMS med Amazon Pinpoint

Amazon Pinpoint har en global SMS-dækning på 240 lande og regioner. For at bruge denne funktion skal kunderne oprette et Amazon Pinpoint-projekt, konfigurere meddelelseskanaler, oprette meddelelsesskabeloner og sende meddelelser. Opsætning af et Amazon Pinpoint-projekt indebærer oprettelse af et projekt i Amazon Pinpoint-konsollen og tilslutning til et AWS-konto. Konfiguration af meddelelseskanaler indebærer integration af forskellige meddelelsestjenester med Amazon Pinpoint og opsætning af meddelelsesskabeloner. Endelig involverer sending af meddelelser et API-kald til SendMessages API-handlingen.

Undersøgelse af, hvad der skete med en e-mail sendt via SES

Somme tider kan e-mails sendt via SES aldrig nå frem til modtagerens indbakke. For at undersøge, hvad der skete med e-mailen, skal brugerne kontrollere meddelelseshovederne, slå modtagerens e-mailadresse op og kontrollere meddelelsesleveringsmetrikker. For at kontrollere meddelelseshovederne skal brugerne åbne meddelelsen i deres e-mailklient og se de originale meddelelseshoveder. For at slå modtagerens e-mailadresse op skal brugerne bruge SES-konsollen eller Amazon Pinpoint-konsollen. Endelig skal brugerne for at kontrollere meddelelsesleveringsmetrikkerne bruge SES-konsollen eller Amazon Pinpoint-konsollen.

Administrering af SMS-afmeldinger med Amazon Pinpoint

For at overholde lovgivningen skal virksomheder give kunderne mulighed for at framelde sig modtagelse af SMS-komm

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace – Danmarksmarked

Hvordan KeyCore kan hjælpe din virksomhed med AWS Marketplace

Hos KeyCore forstår vi værdien af en markedsplads, der giver kunder mulighed for at købe produkter og tjenester fra third-party sellere. Vores AWS-konsulentydelser giver virksomheder den støtte, de har brug for for at udnytte deres tilstedeværelse på AWS Marketplace maksimalt. Vores team af eksperter hjælper din virksomhed med at implementere funktionerne til købsordre til AWS Marketplace og selvbetjeningsopdateringer til container-baserede produkter.

Vi vil også arbejde sammen med dig for at sikre overholdelse af CAE og oprette en sikker og effektiv indkøbsproces. Vores erfarne AWS-konsulenter vil guide dig trin for trin og give de nødvendige værktøjer og ressourcer for at hjælpe dig med at lykkes.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores AWS-konsulentydelser og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med AWS Marketplace.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste lanceringer, meddelelser og how-to-opslag om AWS-sikkerhed, -identitet og -overholdelse

AWS re:Inforce 2023 fokuserede på de nyeste sikkerhedsbaserede løsninger og bedste praksis for at hjælpe med at beskytte kundearbejdsbyrde. Der blev afholdt hundredvis af tekniske og ikke-tekniske sessioner over seks spor, hvilket gav kunder, partnere og branchekolleger mulighed for at lære om de nyeste sikkerhedstendenser.

Trusselsdetektering og incidentresponssporet på AWS re:Inforce gav et dybtgående kig på, hvordan kunder kan bruge AWS-sikkerhedstjenester og -funktioner til hurtigt at opdage og reagere på trusler. Højdepunkter på sporet inkluderede en session med Michelle McManus, Chief Security Officer hos Autodesk, og John Biggs, VP of Security hos AWS, om bedste praksis for at accelerere incidentrespons.

Bedste praksis for at accelerere incidentrespons

Under sessionen fremhævede McManus og Biggs flere bedste praksis for at accelerere incidentrespons i skyen. Disse inkluderer etablering af sikre skybaserede fundamenter, opbygning af en effektiv incidentresponsplan og udnyttelse af automation for at fremskynde detektering og respons tid.

Etablering af sikre skybaserede fundamenter

Den første bedste praksis, som McManus og Biggs foreslog, var at etablere sikre skybaserede fundamenter. Dette inkluderer at vælge de rigtige tjenester til sikker drift, konfigurere og implementere dem korrekt og overvåge miskonfigurationer eller ondsindede aktiviteter.

Opbygning af en effektiv incidentresponsplan

Den næste bedste praksis er at opbygge en effektiv incidentresponsplan. Dette indebærer udvikling af en responsplan, gennemførelse af regelmæssige øvelser og oprettelse af en incidentresponsgruppe. Derudover foreslog McManus og Biggs at udnytte AWS Security Hub til hurtigt at opdage og reagere på incidenter.

Udnyttelse af automation til at fremskynde detektering og respons tid

Den sidste bedste praksis, som McManus og Biggs diskuterede, var udnyttelse af automation til at fremskynde detektering og respons tid. Automation kan bruges til at forenkle opgaver, reducere menneskelige fejl og hurtigt opdage og reagere på trusler.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi erfaring med at hjælpe kunder med at opbygge effektive incidentresponsprogrammer, der udnytter de nyeste AWS-sikkerhedstjenester og -funktioner. Vores team kan hjælpe dig med at udvikle en omfattende incidentresponsplan, oprette en incidentresponsgruppe og udnytte automation for at fremskynde detektering og respons tid. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Danmark Version

AWS Global Fintech Accelerator og AWS Impact Accelerator

AWS Global Fintech Accelerator

Amazon Web Services (AWS) har for nylig lanceret sin første globale Fintech Accelerator. Dette program giver fintech-grundlæggere den støtte og vejledning, der er nødvendig for at udvikle finansielle tjenester, der udnytter AI / ML og skyen.

AWS Impact Accelerator

Rapporter viser, at kun 1% af venture-backed grundlæggere er sorte, 1,8% latinoer og 9% kvinder. For at bidrage til denne ændring har AWS lanceret AWS Impact Accelerator for startups, der drives af underrepræsenterede grundlæggere. Dette program giver pre-seed startups de nødvendige værktøjer og viden til at nå vigtige milepæle som at rejse midler eller blive accepteret til et seed-stage acceleratorprogram mens de skaber kraftfulde løsninger i skyen.

Programmet har haft tre kohorter så langt, og hver kohort har gjort betydelige fremskridt. Kohort 1-grundlæggere har rejst mere end 1,3 millioner kroner i seedfinansiering, Kohort 2-grundlæggere har rejst mere end 1,6 millioner kroner, og Kohort 3-grundlæggere har rejst mere end 2,9 millioner kroner.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere avancerede AWS-tjenester til at hjælpe fintech-startups og andre virksomheder med at udnytte kraften af ​​skyen. Vores tjenester inkluderer professionelle og administrerede tjenester samt vejledning og vejledning til brugere af AWS. Vi tilbyder også højteknologisk hjælp til dem, der bruger AWS, såsom hjælp med CloudFormation YAML, AWS API-opkald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS maksimalt.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af Forretning

Forbedr SaaS-applikationssikkerhed og observerbilitet med AWS AppFabric

Adoptionen af software-as-a-service (SaaS)-applikationer vokser støt, og mange organisationer bruger nu hundredvis af SaaS-apps i deres forretning. Selvom SaaS-apps kan hjælpe med at forbedre medarbejdernes produktivitet, kan de data siloer, de skaber, føre til sikkerhedsproblemer og ineffektivitet. IT- og sikkerhedsteam har ofte svært ved hurtigt at identificere og respondere på sikkerhedstrusler.

AWS AppFabric tilbyder en løsning, der gør det muligt for organisationer at centralisere overvågningen og kontrollen over SaaS-applikationer, mens man samtidig bevarer datasikkerhed og compliance. AppFabric giver et enkelt centralt kontrolpunkt, der gør det nemt at overvåge og logge aktiviteten på tværs af SaaS-apps. Det giver også en auditlog over brugerhandlinger, som gør det muligt for sikkerhedsteamene hurtigt at identificere og reagere på trusler.

AppFabric sikrer også compliance med de gældende regler. Det hjælper organisationer med at identificere følsomme data i deres SaaS-apps, og sikrer, at denne data håndteres i overensstemmelse med branchens og de regulatoriske standarder. Det giver også en måde at automatisere processen med at opdage og afhjælpe eventuelle compliance-problemer.

Ved at bruge AppFabric kan organisationer forbedre sikkerheden og observerbiliteten af ​​deres SaaS-applikationer samtidig med, at de sikrer compliance med de gældende regler. KeyCore tilbyder en række professionelle tjenester og managed services, der hjælper kunder med at implementere og optimere AppFabric. Vores hold af eksperter inden for AWS-konsulenter kan give ekspertise og vejledning for at sikre, at AppFabric er korrekt implementeret og konfigureret, og kan yde løbende support og administration for at sikre, at organisationer får det mest mulige ud af AppFabric.

Gør det nemt at opsummere telefonsamtaler med Amazon Chime SDK Call Analytics: trinvis guide

Amazon Chime SDK Call Analytics Real-Time Summarizer er en løsning, der giver realtidsopsummering af telefonsamtaler, der holdes via Amazon Chime SDK Voice Connector, med Amazon Chime SDK call analytics. Denne Real-Time Summarizer bruger natural language processing (NLP) til at generere realtidsopsummeringer af telefonsamtaler.

Real-Time Summarizer forenkler processen med at identificere nøgletemaer og beslutninger fra telefonsamtaler. Det giver brugerne et sammendrag af samtalen i tekstformat, sammen med tidspunktet for, hvornår hvert emne blev diskuteret. Dette gør det nemt for brugerne hurtigt at gennemgå og forstå de vigtigste punkter fra hver samtale. Det giver også en transskript af samtalen, som gør det nemt at slå op og gennemgå ethvert bestemt punkt fra samtalen.

Ved hjælp af Amazon Chime SDK Call Analytics Real-Time Summarizer kan organisationer nemt og ubesværet opsummere og gennemgå deres telefonsamtaler. KeyCores hold af eksperter inden for AWS-konsulenter kan hjælpe kunder, der ønsker at implementere og bruge denne løsning. Vores hold af eksperter inden for AWS kan hjælpe kunder med at sikre, at løsningen er korrekt implementeret og konfigureret, og yde løbende support og optimering for at sikre, at organisationer får mest muligt ud af løsningen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

AWS Amplify Hosting & Library Support for WatchOS og tvOS med et nyt Badge Program

AWS Amplify er en komplet løsning, der hjælper front-end web- og mobiludviklere med let at bygge, sende og værte fuldstakke applikationer på AWS. Frontend-udviklere kan drage fordel af mere end 175 AWS-tjenester til brugssager, som udvikler sig. Nu understøtter Amplify Library for Swift watchOS og tvOS-platforme.

Del kode mellem Next.js Apps med Nx på AWS Amplify Hosting

AWS Amplify Hosting tilbyder kapacitet til at interface med monorepos, specifikt Nx. Monorepos er især praktisk til at implementere flere applikationer, der alle bruger de samme komponenter, såsom en boligkalkulator. Ved hjælp af en monorepo med Nx er det muligt at dele kode mellem flere dokumenter. Denne metode hjælper udviklere med at spare tid, da de kun skulle ændre koden på et sted.

Introduktion til AWS Amplify Badge Program

For at anerkende bidragene fra AWS Amplify-fællesskabet, introducerer AWS AWS Amplify Badge Program. Programmet belønner kunder og partnere, der har adopteret Amplify, og opfordrer til bidrag til det åbne kildekode-økosystem.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe vores kunder med at udnytte kraften af ​​AWS Amplify. Fra opsætning af godkendelse, lagring og kort til udvikling af brugerdefinerede komponenter kan vores team af eksperter give dig en omfattende og tilpasningsbar løsning, der opfylder dine behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Administrér prompter programmæssigt med Amazon Connect

Kontaktcirkler bruger prompter til at interagere med kunder, indhente information fra kunder og give opdateringer til kunder. Prompterne er optagede lydfiler, der afspilles i opkaldsflader. Kontaktcirkuladministratorer skal hurtigt reagere på virksomhedens behov ved at tilføje nye prompter eller ændre eksisterende prompter. Det kan være udfordrende at spore og administrere et stort antal prompter, så Amazon Connect giver udviklere mulighed for at administrere prompter programmæssigt.

Udfordringen ved at administrere prompter

I kontaktcirkler bruges prompter til at give kundesupport. Det er vigtigt at administrere disse prompter på en måde, der er økonomisk effektiv og som giver kontaktcirkuladministratorer mulighed for hurtigt at opdatere og ændre dem i takt med virksomhedens behov. Det kan være tidskrævende og vanskeligt at spore, hvis prompterne skabes manuelt. Det gør det svært for virksomhederne at administrere deres kontaktcirkler på en økonomisk og effektiv måde.

Administrér prompter programmæssigt med Amazon Connect

Amazon Connect giver udviklere mulighed for at administrere prompter programmæssigt. Det gør det muligt for kontaktcirkuladministratorer hurtigt at oprette, opdatere og slette prompter uden manuelt at skulle opdatere hver enkelt prompt. Desuden giver Amazon Connect udviklere mulighed for at spore og administrere et stort antal prompter på effektiv vis. Det gør det lettere for virksomhederne at administrere deres kontaktcirkler på en økonomisk og effektiv måde.

KeyCores Rolle

Hos KeyCore har vores hold af AWS certificerede konsulenter hjulpet virksomheder med deres AWS Kontaktcirkler og udnyttelse af Amazon Connect til at administrere prompter programmæssigt. Vores hold har erfaring med at udnytte de seneste AWS-teknologier til at levere løsninger, der er tilpasset hver enkelt virksomheds behov. Vi kan hjælpe med at opsætte din kontaktcirkul eller arbejde med dig for at optimere din eksisterende opsætning. Hvis du leder efter et hold erfarne AWS certificerede konsulenter til at hjælpe med din kontaktcirkul, så kontakt os i dag!

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Innovering i den offentlige sektor med skyen og AI

Brug af data-drevne løsninger til at afslutte hjemløshed

Gennem det byggede for nul program arbejder Community Solutions, en US-baseret nonprofit, sammen med byer over hele landet for at reducere hjemløshed. Ved hjælp af AWS kan Community Solutions låse data op for at måle og overvåge fremskridt, og teamet har kunne gøre en reel forskel. AWS Fix This podcast diskuterede for nylig, hvordan Community Solutions og den nonprofit Coming Home of Middlesex County i New Jersey arbejder sammen for at skabe et bedre fremtid.

Ved hjælp af AWS kan Community Solutions måle sit fremskridt ved at indsamle data om hjemløse befolkningsgrupper og integrere denne data med andre relevante datasæt. Derefter kan disse data bruges til at oprette programmer, der er tilpasset hver enkelt bys specifikke behov. Ved hjælp af skyen kan Community Solutions også hurtigt og nemt samarbejde med partnere organisationer, såsom Coming Home of Middlesex County, til at dele og analysere data.

AWS gør det også muligt for Community Solutions at bruge prediktivanalyse til at identificere personer, der er i risiko for at blive hjemløse, og give støtte, før de er i krise. Organisationen har også udviklet en online platform, Zero, for at give realtidsadgang til realtidsdata om hjemløshed. Denne platform er tilgængelig for interessenter i samfundet, såsom offentlige myndigheder, sundhedsudbydere og ikke-statslige organisationer, så de kan identificere og løse problemer hurtigere.

Et rammeværk til at imødegå bias og forbedre resultater i den nye æra af AI

AI og ML-teknologier kan give ægte værdi til organisationer i den offentlige sektor, men de er ikke uden deres udfordringer. Biases i algoritmer, manglende gennemsigtighed og manglende forståelse af teknologien kan alle begrænse den bredere adoption af AI og ML.

AWS tilbyder et rammeværk til at hjælpe med at løse disse udfordringer og sikre bedre resultater for dem, der afhænger af offentlige tjenester. Rammeværket består af tre vigtige trin og brug af AWS-tjenester til at muliggøre hvert trin. Det første trin er at identificere og forklare de potentielle kilder til bias i et AI-model. AWS tilbyder et sæt af tjenester til at hjælpe organisationer med at forstå opførselen af ​​et AI-system, såsom Amazon Comprehend til NLP og Amazon SageMaker til ML.

Når bias-kilder er identificeret, er det andet trin at udvikle en strategi til at imødegå dem. AWS tilbyder tjenester som Amazon Augmented AI til at identificere og imødegå bias i et AI-system, og Amazon Personalize til at generere anbefalinger fra ML-modeller. Udover at bruge disse tjenester bør organisationer også overveje at bruge bedste praksis som datasplittelse og teste forskellige modelarkitekturer for at sikre de bedst mulige resultater.

Det tredje og sidste trin er at overvåge og auditere AI-modeller for at sikre, at de fortsat opfylder organisationens mål. AWS tilbyder tjenester som Amazon Fraud Detector til at opdage svindel og Amazon CodeGuru til kodegennemgang og forbedring.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester til at hjælpe offentlige sektororganisationer med at bruge skyen og AI til at udfolde deres fulde potentiale. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at identificere og imødegå bias i dine AI-modeller, udvikle en strategi for at forbedre resultaterne og overvåge og auditere dine modeller for at sikre, at de opfylder forventningerne. Vi kan også hjælpe dig med at bygge, implementere og optimere dine applikationer på AWS, så du kan fokusere på innovation og forbedring af servicen til dine vælgere. For at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Den Internet of Things på AWS – Officiel Blog”

AWS tilbyder kunder nye og opdaterede arkitektoniske retningslinjer og designmønstre til modernisering og udvikling af Connected Vehicle-platforme med AWS IoT. Disse løsninger giver bilproducenter (OEM’er) mulighed for at differentiere deres porteføljer ikke kun gennem hardware og specifikationer, men også gennem innovative, softwarebaserede tilslutningsfunktioner. Køretøjsforbindelse og Edge-computing hjælper kunder med at opfylde strenge krav såsom lavlatenstestning, dårlig eller ingen forbindelse til internettet og sikkert datastyring.

Med AWS IoT kan OEM’er opbygge digitale tvillinger, der indsamler og gemmer data om køretøjskomponenter såsom motorer, batterier, bremser og dæk. De kan også oprette predictive maintenance-modeller til at identificere anomali i køretøjsydelsen, advare kunderne og hjælpe med forebyggende vedligeholdelse. AWS IoT giver også OEM’er mulighed for sikkert at tilslutte køretøjer til skyen og gemme data i AWS. Desuden gør AWs IoT det muligt at udvikle softwarebaserede funktioner som over-the-air-opdateringer, fjerndiagnose og flådestyring.

AWS IoT Greengrass giver kunder mulighed for at distribuere og benchmark ML-modeller ved kanten. Det giver kunderne mulighed for at køre ML-processer, selv når der ikke er forbindelse til internettet, hvilket resulterer i lav latency og sikkert datastyring. Ved hjælp af AWS IoT Greengrass kan kunderne udnytte funktioner som ML-inference, lokal datalager, enhedssynkronisering og budbrokering.

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentfirma. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunderne med at få det bedste ud af deres AWS-løsninger. Vores hold af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe kunder med deres Connected Vehicle-platforme og Edge-computing-projekter. Uanset om du lige har startet med IoT og ML eller ønsker at modernisere dine eksisterende systemer, kan vi hjælpe dig med at identificere, implementere og optimere den rigtige AWS-løsning til dine specifikke behov. Kontakt os for at høre mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe din organisation med sine AWS IoT-løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode-blog

Navigering af skyressourcer på AWS med Steampipe-relation-grafer

Navigering af skyressourcer på AWS kan være en udfordrende opgave. Når ressourcerne er spredt ud over flere tjenester, kan det være en stor udfordring at holde styr på dem alle. Heldigvis er der en ny åben kildekoderelationstegn værktøj, der kan hjælpe. Steampipe AWS Insights-dashboards har tilføjet nye funktioner, der gør det lettere at navigere mellem ressourcer.

Visualisering af ressourcer med Steampipe

Steampipe er et gratis åben kildekodeprogram, der giver brugere mulighed for at visualisere deres AWS-ressourcer. Det giver en interaktiv dashboard, der viser knuder og kanter, der repræsenterer AWS-ressourcer og deres relationer. I stedet for at skulle navigere manuelt mellem forskellige tjenester og ressourcer, gør Steampipe AWS Insights arbejdet for dig, og præsenterer alle de nødvendige oplysninger for at hjælpe brugerne med at identificere relationer mellem deres ressourcer.

De nye relationstegnfunktioner, der er tilføjet Steampipe AWS Insights, gør det endnu lettere at holde styr på ressourcer. Du kan nu nemt se forbindelserne mellem ressourcer såsom EC2-instanser, S3-buckets og Lambda-funktioner. Dashboardet giver dig mulighed for hurtigt at identificere og navigere mellem ressourcer.

Overvågning og optimering af ydeevnen med Steampipe

Ud over at hjælpe dig med at navigere, kan Steampipe AWS Insights-dashboards også hjælpe dig med at overvåge og optimere ydeevnen. Du har adgang til en række ydelsesmål, såsom CPU-udnyttelse, hukommelsesforbrug og datahastigheder. Du kan også oprette brugerdefinerede advarsler for at blive underrettet, når en ressource ikke fungerer som forventet.

Oversigtsdashboardet kan også hjælpe dig med at finde kilden til problemer og hurtigt nå til den grundlæggende årsag. Dette kan hjælpe dig med at spare tid og penge, samt optimere dine ressourcer til at køre mere effektivt.

KeyCores AWS-tjenester

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder med at udnytte deres AWS-ressourcer mest muligt. Vores erfarne team har en omfattende viden og erfaring med AWS-platformen og kan tilbyde skræddersyet vejledning og rådgivning. Vi tilbyder også en række managed services, såsom optimering og overvågning, for at sikre, at dine ressourcer kører så effektivt som muligt.

Med Steampipe AWS Insights og hjælp fra KeyCore kan du nemt holde styr på dine ressourcer og overvåge deres ydeevne. Vores erfarne team kan hjælpe dig med at sikre, at dine ressourcer kører optimalt, så du kan få mest muligt ud af din AWS-platform.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top