Opsummering af AWS blogs for uge #27 i 2023

I uge 27 publiserede AWS 59 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstreaming

Maksimering af sikkerhed med Amazon WorkSpaces Core

Amazon WorkSpaces Core er en effektiv, cloud-baseret og fuldt administreret virtuel skrivebordsinfrastruktur (VDI), designet til at fungere sammen med tredjeparts VDI-håndteringsløsninger. I denne blog gennemgår vi de tre mest almindelige spørgsmål relateret til sikkerhed, som kunder stiller for at sikre, at deres arbejdsbelastninger er sikre med Amazon WorkSpaces Core.

1. Hvordan sikrer jeg klientforbindelsen?

For en sikker forbindelse til dine WorkSpaces Core-klienter skal du bruge AWS Client VPN for at give en krypteret forbindelse. Dette giver dig fleksibilitet til at tilpasse dine godkendelsespolitikker for dine klientforbindelser. Desuden kan du tilføje yderligere sikkerhedslag til dine klientforbindelser med funktioner såsom mutual TLS eller integration med din korporative identitetsudbyder for at sikre, at adgangen er sikret og auditabel.

2. Hvordan sikrer jeg netværksforbindelsen?

For en sikker netværksforbindelse skal du bruge Amazon Virtual Private Cloud (VPC) til at oprette isolerede netværk til dine klienter. Dette giver dig mulighed for at styre dine netværksadgangsregler, kontrollere de typer trafik, der kan komme ind og ud af dit netværk, og overvåge og auditere trafik med VPC flow-logs. Derudover kan du tilføje yderligere sikkerhedslag ved hjælp af netværksadgangskontrol (ACL) eller sikkerhedsgrupper for yderligere at sikre dit netværk ved kun at tillade tillid til netværkstrafik.

3. Hvordan sikrer jeg WorkSpaces Core-instanserne?

For at sikre dine WorkSpaces Core-instanser kan du bruge Amazon EC2-sikkerhedsgrupper eller netværksACL’er til at kontrollere indgående og udgående trafik til dine WorkSpaces Core-instanser. Desuden kan du bruge AWS Identity and Access Management (IAM) roller til at begrænse adgangen til AWS API’en og AWS-brugerkonti. Du kan også bruge AWS Secrets Manager til sikkert at gemme dine WorkSpaces Core-instanscredentialer og adgangsstyringspolitikker.

Hos KeyCore er vores AWS-certificerede eksperter altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Amazon WorkSpaces Core-service. Lad os hjælpe dig med at maksimere sikkerheden for dine arbejdsbelastninger og sikre, at dine klienter er tilsluttet sikkert og sikkert. Vores omfattende tjenester spænder fra professionel vejledning til managed services, der optimaliserer din skymiljø og maksimerer din succes. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvad KeyCore kan gøre for dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Machine Learning-blog

Integrering af maskinlæring med AWS SageMaker

AWS SageMaker er en omfattende maskinlæring platform, som giver kunder mulighed for at indtage, transformere og måle bias i data, træne, implementere og administrere modeller i produktion. Nogle af de funktioner, der hjælper med at lette denne proces, inkluderer Amazon SageMaker Data Wrangler, Amazon SageMaker Studio, Amazon SageMaker Canvas, Amazon SageMaker Model Registry, Amazon SageMaker Feature Store og Amazon SageMaker Experiments. Med SageMaker kan kunderne integrere med forskellige Software-as-a-Service (SaaS)-platforme for at muliggøre ML-drevne applikationer.

Fremhævning af tekst med Amazon Polly

Amazon Polly er en AWS-tjeneste, der konverterer tekst til livlig tale. Virksomheder inden for forskellige brancher kan bruge denne tjeneste til applikationer som chatbots, lydbøger og andre tekst-til-tale-applikationer. Derudover kan kunderne integrere Amazon Polly med andre AWS AI- eller ML-tjenester for at skabe en endnu mere kraftfuld oplevelse.

Forudsigelse af køretøjsflådefejl med Amazon SageMaker Jumpstart

Prædiktiv vedligeholdelse er afgørende inden for bilindustrien for at forhindre uventede mekaniske fejl og tilhørende reaktive vedligeholdelsesaktiviteter. Ved at forudsige køretøjsfejl og planlægge vedligeholdelse og reparationer kan virksomheder reducere nedetid, forbedre sikkerheden og øge produktiviteten. Med Amazon SageMaker Jumpstart kan kunderne bruge dybe læringsmetoder til at identificere områder, der driver køretøjsfejl.

Bevaring af PDF-format med Amazon Textract, Amazon Translate og PDFBox

Mange virksomheder har store mængder PDF-dokumenter, ofte skrevet på et andet sprog, der kræver oversættelse. For at imødekomme denne behov, kan virksomheder bruge en automatiseret løsning til at udtrække indholdet af disse PDF’er og oversætte dem hurtigt og økonomisk. Med Amazon Textract, Amazon Translate og PDFBox kan kunderne bevare den oprindelige PDF-formatering, mens de ser de oversatte dokumenter.

Auto-labeling til dyb læringsbaserede avancerede førerassistentsystemer på AWS

Labeling er en forudsætning for at forberede træningsdata til at træne en dyb læringsmodel. For at forenkle denne proces tilbyder Amazon en auto-labeling modul til dyb læringsbaserede avancerede førerassistentsystemer på AWS. Denne modul sparer et utal af timer, der bruges på manuelt at generere labels fra billeder og videoer til computer vision applikationer.

Hos KeyCore kan vores eksperter hjælpe dig med at implementere Amazons maskinlæringstjenester, som SageMaker, Polly, Textract, Translate og PDFBox. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores eksperter kan hjælpe dig med at forstå konsekvenserne af at bruge maskinlæring og hvordan man integrerer den i din egen virksomhed. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

KeyCore introducerer nye løsninger og opdateringer på AWS

Hos KeyCore stræber vi stadig efter at give vores kunder de nyeste løsninger og opdateringer til deres AWS-applikationer. Denne uge har vi nogle gode nyheder til dem, der bruger klikstrømanalyse og AWS-applikationsmigreringsservice.

Klikstrømanalyse på AWS til mobile og webapplikationer

Fra i dag kan kunderne implementere løsningen Clickstream Analytics on AWS til deres mobile og webapplikationer. Løsningen er bygget på standard AWS-tjenester og giver kunderne mulighed for at fange, indhente, lagre, analysere og visualisere deres kunders klikstrømme. Desuden understøtter løsningen både Android- og iOS-applikationer.

Store opdateringer til AWS-applikationsmigreringsservice

AWS-applikationsmigreringsservice gør det nemmere, hurtigere og mere kosteffektivt at migrere dine applikationer til AWS. Det giver kunderne mulighed for at løfte og flytte mange fysiske, virtuelle eller skybaserede servere uden kompatibilitetsproblemer, ydelsesforstyrrelser eller lange overgangsperioder. Automatisering af replikering og konvertering af kildeservere er også muligt, ligesom andre postkøbshandlinger.

Global visning er blevet tilføjet til tjenesten, samt muligheden for at importere og eksportere fra lokal disk.

Opdateringer til Amazon SageMaker Data Wrangler og mere

Udover opdateringerne til klikstrømanalyse og AWS-applikationsmigreringsservice er Amazon SageMaker Data Wrangler også blevet opdateret. Denne opdatering, sammen med de andre, blev dækket i sidste uges AWS Week in Review-indlæg.

KeyCore er her for at hjælpe

Hos KeyCore er vores team af eksperter her for at hjælpe. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services med det formål at maksimere værdien af vores kunders AWS-applikationer. Vores eksperter er meget avancerede i AWS og kan levere skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om KeyCore og vores tilbud.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Containere”

Brug af prefix delegationstilstand for at øge pod densiteten på Windows-knudepunkter i Amazon EKS

Amazon Web Services (AWS) har for nylig annonceret støtte til prefix delegationstilstand for Windows-knudepunkter, der kører i Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Denne funktion øger antallet af tilgængelige IP-adresser pr. node, hvilket gør det muligt for kunder at køre flere pods pr. Windows-node på AWS Nitro-baserede Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2).

Fordele ved prefix delegationstilstand

Prefix delegationstilstand har mange fordele, såsom mulighed for kunder for at køre flere pods pr. Windows-node, mens de udnytter den samme underliggende infrastruktur som Amazon EC2-instanser. Dette kan resultere i forbedret ressourceudnyttelse, reducerede omkostninger og forbedret ydeevne. Desuden kan prefix delegationstilstand reducere kompleksiteten ved deployment og driftsstyring af Windows-knudepunkter i Amazon EKS.

Kom i gang med prefix delegationstilstand

For at komme i gang med prefix delegationstilstand skal kunder først sikre, at deres Amazon EKS-kluster kører på understøttede versioner af Kubernetes. Som dette skrives, er de understøttede versioner 1.14 og senere. Kunder skal også konfigurere deres Amazon EKS-kluster til at bruge prefix delegationstilstand. Dette kan gøres via AWS CLI, CloudFormation eller med Amazon EKS-konsollen.

KeyCores rolle for at øge pod densiteten på Windows-knudepunkter i Amazon EKS

Drift og deployment af Amazon EKS-kluster kan være en kompleks proces. KeyCore har års erfaring i skyen og kan tage sig af processen for dig. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe dig med at konfigurere, udrulle og administrere dine Amazon EKS-kluster, så du ikke skal bekymre dig. Vi kan også give dig support og rådgivning om brug af prefix delegationstilstand til øget antallet af tilgængelige IP-adresser pr. node, og hvordan man bedst udnytter denne funktion. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at øge pod densiteten på Windows-knudepunkter i Amazon EKS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversætning af input til dansk titel

Fire grunde til at opgradere din lille eller mellemstore virksomheds website eller app til skyen

I et konkurrencepræget miljø er det afgørende at have et up-to-date website eller app. Dit website er din digitale indgangsdør og skal både etablere tillid og lette konverteringer til kunder. Uanset hvilken type virksomhed du er i, forventer kunderne at finde og kommunikere med din virksomhed online på ethvert tidspunkt – enten via en internetforbindelse derhjemme eller via en mobilenhed i lommen.

1. Øget pålidelighed

Ved at implementere dit website eller program i skyen, kan du drage fordel af skalerbarheden og redundansen, som skycomputeren tilbyder. Dette er især vigtigt for små og mellemstore virksomheder (SMBer), da de ofte ikke har ressourcerne til at opbygge og vedligeholde deres egne dedikerede datacentre. Med skyhosting behøver du ikke at bekymre dig om nedetid som følge af fysisk udstyrsvanskeligheder. Amazon Web Services (AWS) tilbyder tjenester som Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) og Amazon Relational Database Service (RDS), som kan bruges til at være vært for dine applikationer og databaser i skyen.

2. Forbedret sikkerhed

Når du værter dit website eller program i skyen, drager du fordel af sikkerheds- og overholdelsestilbudene fra skyudbyderen. AWS tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedsfunktioner som Identity and Access Management (IAM) og Security Groups til kontrol af adgang til dine ressourcer, samt overvågningsservices som Amazon CloudWatch til at opdage og reagere på sikkerhedstrusler. AWS tilbyder også et antal overholdelsestjenester til at opfylde industri- eller regeringsstandarder for sikkerhed og privatliv.

3. Lavere omkostninger

Implementering af dit website eller program i skyen kan også hjælpe dig med at spare penge. Ved at udnytte skyens elastiske egenskaber, kan du spare penge ved kun at betale for de ressourcer, du har brug for, når du har brug for dem. Dette betyder, at du ikke behøver at investere i hardware eller betale for vedligeholdelse, og du behøver ikke at betale for de ressourcer, du ikke bruger. AWS tilbyder også et væld af omkostningsoptimeringstjenester, såsom Amazon EC2 Reserved Instances og Amazon CloudFront, der yderligere kan reducere dine omkostninger.

4. Hurtigere tid til markedet

Ved at udnytte skyen, kan du hurtigt og let implementere dit website eller program. AWS tilbyder en række tjenester som Amazon Elastic Beanstalk og AWS CloudFormation, der gør det let at implementere og skalere dine applikationer. Med disse tjenester kan du implementere dine applikationer og infrastrukturer på få minutter uden nogen forudgående kapitaludgift.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi værdien af et godt styret website og program i skyen. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for AWS, og tilbyder et bredt udvalg af tjenester til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine skyinvesteringer. Vores team af AWS-certificerede ingeniører kan hjælpe dig med alt fra arkitektur design og omkostningsoptimering til overvågning og sikkerhed. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Database Blog

Vi ved hos KeyCore vigtigheden af data og betydningen af at udnytte sky-native løsninger for at få mest muligt ud af dine data. Vores eksperter kan hjælpe med at planlægge og udføre din datas flytning, sikre at processen er sikker, og at du får glæde af skyen til dine arbejdsbelastninger. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din sky-native dataoverførsel i dag.

For traditionelle databaseadministratorer (DBAs) har automatisering været både en tilpasning og et gave. De fleste af DBAs’ ansvarsområder involverer provisionering, adgangskontrol, vedligeholdelse, overvågning, høj tilgængelighed og sikkerhedskopiering/restaurering. I del 1 af vores serie talte vi om, hvordan denne rolle har ændret sig til at fokusere mindre på platformen og mere på applikationer.

I del 2 af vores serie kigger vi på, hvordan skyen har påvirket rollen som cloud database engineer, og hvordan de nu er udstyret med et sæt værktøjer, bedste praksis og managed services, som er tilgængelige fra skyudbydere som Amazon Web Services (AWS).

Vi skal se på hvordan man opretter data pipelines fra Amazon DocumentDB til Amazon Kinesis Data Firehose og publicere ændringer til din destination. Vi skal også se på, hvordan man implementerer Oracle GoldenGate bidirektionel replication mellem Amazon RDS for Oracle-databaser. Endelig skal vi se på, hvordan man håndterer betingede skrivefejl i høj konkurrencyscenarier med Amazon DynamoDB og hvordan man migrerer fra en Microsoft SQL Server AlwaysOn read-only replica til Amazon Aurora PostgreSQL med AWS DMS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spilblog

Kom godt i gang med udvikling af Unreal Engine på AWS

Unreal Engine er et populært spilmotiv, der bruges til at skabe højkvalitets 3D-spil og oplevelser, og er særligt kendt for dens avancerede grafikfunktioner. AWS gør det lettere for udviklere at oprette og implementere Unreal Engine-applikationer, hvilket gør det muligt for dem at fokusere på at skabe gode spil uden at bekymre sig om infrastruktur.

Demokratisering af udvikling af Unreal Engine på AWS

AWS-endbrugercompute (EUC)-produkter som Amazon AppStream 2.0 og Amazon WorkSpaces giver udviklere mulighed for at få adgang til high-end-hardware fra ethvert sted, uden at skulle administrere eller vedligeholde den underliggende infrastruktur. Dette demokratiserer udvikling af Unreal Engine, hvilket giver udviklere mulighed for at få adgang til mere kraftfuld hardware fra ethvert sted, selv på et budget.

Avancerede GPU-baserede EC2-instanser

Unreal Engine tilbyder et bredt udvalg af funktioner, herunder avanceret gengivelse og animation. For at få mest muligt ud af disse funktioner skal udviklere have adgang til GPU-baserede EC2-instanser. AWS tilbyder et bredt udvalg af GPU-baserede EC2-instanser, der er optimeret til udvikling af Unreal Engine. Disse instanser er designet til at give udviklere den kraft, de har brug for til at skabe højkvalitets spil.

Brug af AWS til udvikling af Unreal Engine

Unreal Engine kan bruge AWS-tjenester til at skabe en immersive gaming-oplevelse. AWS tilbyder et bredt udvalg af tjenester, der kan bruges til at opbygge en end-to-end-gaming-oplevelse. Disse tjenester omfatter Amazon Elastic Computing Cloud (EC2), Amazon Simple Storage Service (S3), Amazon Relational Database Service (RDS) og Amazon ElastiCache. Med disse tjenester kan udviklere oprette højskalablerede, sikre og stabile miljøer til spiludvikling.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS, og vi specialiserer os i at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af AWS-tjenester. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe dig med at opsætte og administrere din Unreal Engine-miljø på AWS, så du kan fokusere på at skabe gode spil. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang med udvikling af Unreal Engine på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-træning og certificering Blog

Ophøj og Omskolning til Sky Sikkerheds Karrierer

Da sky sikkerhedslandskabet hurtigt udvikler sig, skal organisationer holde sig foran de seneste tendenser og trusler. Det betyder, at sikkerhedspersonale er i høj efterspørgsel, uanset erfaring. I dette blogindlæg vil vi undersøge de forskellige roller i cybersikkerhed og ressourcer til ophøjning, så du kan skille dig ud på cybersikkerhedsjobsmarkedet.

Indgangsniveau Sikkerhedsroller

Hvis du lige er begyndt i sikkerhedsfeltet, eller hvis du leder efter en karriereændring, er der et par indgangsniveauroller at overveje. Sikkerhedsingeniører er ansvarlige for udvikling, implementering og vedligeholdelse af sikkerhedssystemer på en skybaseret platform. Sikkerhedsanalytikere fortolker data fra disse systemer og udvikler strategier til beskyttelse af organisationens infrastruktur. Sikkerhedsadministratorer har ansvaret for overvågning og styring af sikkerhedssystemer. Endelig er sikkerhedsarkitekter ansvarlige for design af skyarkitektur, der opfylder sikkerhedsstandarder.

Avancerede Sikkerhedsroller

Mere avancerede sikkerhedsroller involverer trusselsanalyse, penetrationstest og compliance management. En trusselsanalytiker har ansvaret for overvågning af trusler mod organisationens systemer og reaktion på potentielle angreb. Penetrationstestere er ansvarlige for at teste sikkerheden af organisationens systemer, og compliance managers sørger for, at organisationen overholder branchestandarderne. Endelig tilbyder sikkerhedsrådgivere ekspertadfærd og vejledning til organisationer, der ønsker at styrke deres sikkerhed.

Ophøjning og omskoling Ressourcer

AWS tilbyder flere ressourcer til at hjælpe individer med at ophøje eller omskole i sky sikkerhed. AWS Training and Certification hjemmesiden tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedskurser, såsom Security Engineering on AWS og AWS Security Fundamentals kurset. Desuden dækker AWS Security Specialty certificering emner som databeskyttelse, identitet og adgangshåndtering, logging og overvågning samt håndtering af hændelser.

For mere teknisk vejledning, tjek AWS Security Blog. Det tilbyder tips og bedste praksis til sikring af din sky miljø, samt walkthroughs af specifikke sikkerhedsscenarier. Desuden giver AWS Solutions-siden en liste over foruddefinerede løsninger, der kan hjælpe dig med at sikre din infrastruktur.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS konsulent og tilbyder et bredt udvalg af professionelle tjenester og managed services for cloud security. Vi tilbyder et komplet sæt af sikkerhedstjenester, herunder sikkerhedsvurderinger, sikkerhedsremediering og arkitektur design. Desuden kan vores team af AWS-certificerede eksperter hjælpe dig med at udvikle en skræddersyet sikkerhedsstrategi, der er tilpasset dine behov.

Vi forstår, at sky sikkerhed kan være et komplekst projekt, og vi er her for at give vejledning og assistance hvert skridt på vejen. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din sky miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft arbejdsbyrder på AWS

Opgradering af Windows Server 2012 og opbygning af et automatiseret C#-kodedokumentationsgenerator med AWS
Microsofts Windows Server 2012 nåede sin slutdato for support i oktober i år. Derfor er det vigtigt at flytte til en understøttet version. I denne fire-delte serie vil vi give muligheder for at håndtere opgraderingen. Del 1 gennemgår dilemmaet om support, mulighederne for en manuel opgradering på stedet og AWS Application Migration Service. AWS Application Migration Service er designet til at forenkle migrationer af applikationer og den underliggende infrastruktur. Det kan bruges til automatisk at flytte applikationer til AWS, håndtere deres konfigurationer og teste applikationerne for at sikre, at de fungerer som forventet.

Opbygning af et automatiseret C#-kodedokumentationsgenerator
AWS tilbyder muligheden for at oprette en dokumentationsløsning, som kan automatisk generere og udgive et teknisk dokumentationswebsted baseret på kildekodekommentarer, API-definitioner og Markdown-dokumenter, der findes i et .NET-projekt. Med hjælp fra AWS DevOps kan udviklere oprette et automatiseret C#-kodedokumentationsgenerator til deres projekt. Et teknisk dokumentationswebsted forbedrer udviklerens produktivitet og giver mere klarhed over brug og adfærd af API’er.

KeyCore kan hjælpe
KeyCore kan hjælpe dig med at opgradere din Windows Server 2012 samt opbygge og vedligeholde automatiserede C#-kodedokumentationsgeneratorer i AWS Cloud. Vores erfarne konsulenter og ingeniører er klar til at hjælpe dig med at migrere dine applikationer til AWS, håndtere deres konfigurationer og teste applikationerne for at sikre, at de fungerer som forventet. Derudover er vi velbevandrede i brugen af ​​AWS DevOps til at opbygge og vedligeholde automatiserede C#-kodedokumentationsgeneratorer. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Big Data-blog

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed og tilbyder både professionelle og managed services for at hjælpe vores kunder med at få det optimale ud af deres data. Vores dedikerede team har omfattende viden og erfaring med arbejde med AWS Lambda, Amazon EMR og Apache Iceberg, samt med data processing, AI og kvantitativ finans.

Vi kan hjælpe dig med at udnytte disse tjenester til hurtigt og nemt at udtrække tidsrækkedata fra satellit- eller numerisk vejrudsigtsdata, samt til at backteste og optimere index rebalancering arbitrage strategier. Vi kan også hjælpe dig med at optimere ydeevnen af ​​dine applikationer og sikre, at dine data er sikre og omkostningseffektive. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få det meste ud af dine data.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværk og indholdslevering med AWS Cloud WAN, Amazon VPC Lattice og AWS Transit Gateway Connect

Ataccama er et globalt softwareselskab med et samlet platform til automatisering af data kvalitet, MDM og metadata management – Ataccama ONE. For at forenkle konfiguration og administration har de migreret deres globale WAN til AWS Cloud WAN.

Ekstern tilslutning til Amazon VPC Lattice

For at opnå en vellykket tilslutning af on-premise og eksterne tjenester til Amazon VPC Lattice, er der visse arkitektoniske overvejelser og krav. Disse omfatter tilslutning af tjenester fra betroede steder (on-premises), ikke-betroede steder (3. parts) og tværs af AWS-regioner. For at lette dette tilbyder AWS en løsning, der bygger en kapacitet, der giver brugerne mulighed for at tilslutte deres on-premises-netværk til AWS.

Segmentering af hybridnetværk med AWS Transit Gateway Connect

Virtuel Routing og Forwarding (VRF) er en traditionel netværksfunktion, der bruger isolerede logiske routingdomæner (routetabeller / VRF’er) til at holde netværkstrafik adskilt indenfor det samme fysiske infrastruktur. AWS Cloud WAN og AWS Transit Gateway tilbyder en måde at segmentere et hybridnetværk for at udnytte VRF’s isolationsmuligheder. Dette kan gøres ved hjælp af AWS Cloud WAN til at oprette en ny VPC og tilslutte VPC’en til transit gateway’en. Derudover kan flere AWS Cloud WAN-gateways knyttes til transit gateway’en for at oprette en aktiv / aktiv eller aktiv / passiv forbindelse mellem on-premises-miljøet og AWS.

Hos KeyCore kan vores team af erfarne AWS-konsulenter hjælpe dig med at migrere til AWS Cloud WAN, Amazon VPC Lattice og AWS Transit Gateway Connect, og give vejledning til at sikre, at dit netværk kører effektivt og sikkert. Vi kan hjælpe dig med at forenkle dit netværks- og indholdsdistributionsprocesser, reducere omkostningerne og forbedre ydeevnen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: Oversætning af input

Udnyt kraften af ​​AWS Lambda og Nitro Enclaves

For at få mest muligt ud af AWS Lambda og AWS Nitro Enclaves er det vigtigt at forstå grænserne for hver tjeneste. I dette blogindlæg vil vi undersøge de tre nøglekrav, der anvendes til Lambda-kald, undersøge, hvordan man producerer og validerer attesteringsdokumenter med Nitro Enclaves, og gennemgå de bedste mønstre for at implementere fejlhåndtering for Lambda.

Forstå AWS Lambda Invoke Throttling Limits

AWS Lambda anvender tre begrænsninger til kald: grænsen for samtidighed, hastighedsgrænsen og burst-grænsen. Samtidighedsgrænsen sikrer, at en applikation ikke overbelastes af for mange kald på én gang. Hastighedsgrænsen forhindrer, at en enkelt kunde påvirker ydeevnen af ​​andre kunder i samme region. Og burst-grænsen giver applikationer mulighed for at overskride hastighedsgrænsen i korte perioder.

Produktion og validering af attestdokumenter med Nitro Enclaves

AWS Nitro Enclaves tilbyder et isoleret, styrket og stærkt begrænset miljø til værtsførelse af sikkerhedskritiske applikationer. Det giver flere niveauer af sikkerhed ved hjælp af hardware-isolation. Et af de vigtigste sikkerhedsfeatures ved Nitro Enclaves er attest, som er en proces til at verificere integriteten af ​​Nitro-miljøet. For at validere attestdokumenter bruger Nitro Enclaves softwarebaserede og hardwarebaserede attesteringer.

Implementering af fejlhåndteringsmønstre for Lambda

Begivenhedsstyrede arkitekturer er en effektiv måde at opbygge pålidelige og skalerbare applikationer på. Opdelingen af ​​en applikation i løst sammenkoblede tjenester giver hver tjeneste mulighed for uafhængigt at skalere, men det tilføjer også kompleksitet, når det kommer til håndtering af fejl. For at administrere fejl i en serverløs arkitektur er det vigtigt at bruge en blanding af genoprettelser, dead-letter køer, AWS SNS-meddelelser og AWS CloudWatch-advarsler.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i serverløse arkitekturer. Vores hold kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Lambda og AWS Nitro Enclaves. Vi kan gennemgå din aktuelle Lambda-konfiguration og hjælpe dig med at optimere din arkitektur til ydeevne, skalerbarhed og sikkerhed. Vi hjælper også dig med at implementere robuste fejlhåndteringsmønstre, så dine applikationer forbliver i gang. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Indledning

National Hockey League’s udvidelse til Seattle skabte en unik mulighed for det nystiftede Seattle Kraken (Kraken) for at opbygge et fundament for årtiers fans engagement, mens de forbereder sig på sæsonen 2021-2022. For at gøre dette vendte de sig til IMT, en AWS Advanced Consulting Partner, for at hjælpe med at opbygge et moderne infrastruktur til holdet. IMT arbejdede sammen med Kraken for at identificere det rigtige sæt af skytjenester, der skal muliggøre teamet at udnytte kraften af AWS fuldt ud for at accelerere innovation.

Opbygning af fundamentet

IMT begyndte med at hjælpe Kraken med at vælge en optimal arkitektur for deres miljø, herunder Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Relational Database Service (Amazon RDS), Amazon Elastic File System (Amazon EFS) og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Holdet adopterede også Amazon GuardDuty, AWS Identity and Access Management (IAM) og AWS CloudTrail for at sikre sikkerheden af miljøet. Ved at udnytte IMT’s ekspertise i AWS, etablerede Kraken hurtigt et sikkert, pålideligt og økonomisk miljø, hvor de kan fungere.

Fordele og resultater

Ved at udnytte IMT’s erfaringer med AWS, kunne Kraken hurtigt opbygge et sikkert og pålideligt miljø til deres drift. Som et resultat kunne holdet bruge skyen til at lagre, beskytte og analysere dataene, der driver fanens oplevelse i realtid. Dette har givet Kraken mulighed for at få adgang til datadrevne indsigter på et brøkdel af den tid, det tidligere tog. Desuden kunne Kraken reducere deres IT-udgifter ved at udnytte AWS’ “betal efter forbrug”-model.

KeyCore: Hjælper AWS-kunder med at udnytte deres investering maksimalt

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at opbygge et sikkert og økonomisk miljø for at maksimere afkastet på din AWS-investering. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at designe og implementere den rigtige arkitektur til at opfylde dine behov. Fra udvikling af skræddersyede løsninger til udnyttelse af de seneste funktioner i AWS, kan KeyCore hjælpe dig med at låse potentialet af skyen. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS-investering.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagerblog

Kom godt i gang med AWS Snowball Edge Storage

Kunder inden for mange brancher har brug for at udvide deres applikationer fra skyen til ikke-koblede lokationer for at kunne optage og behandle data, hvor det skabes. Mange af disse kunder bruger i øjeblikket tredjeparts lagerløsninger til dette formål, men det kræver betydelig indsats for at konfigurere applikationer til både cloud og edge computing.

AWS Snowball Edge Storage Solution

AWS tilbyder en lagerløsning til kunder, der skal overføre store mængder data fra skyen til kanten. AWS Snowball Edge-enheder er bærbare lagerenheder, som kunderne kan bruge til at overføre deres data til og fra skyen. De er designet til at være robuste til let transport og tilbyder sikker datatransfer med AWS Key Management Service (KMS).

Amazon S3-kompatibel lager

Udover overførsel af data kan Snowball Edge-enheder også fungere som en Amazon S3-kompatibel lagerløsning. Det betyder, at kunderne kan gemme og få adgang til deres data ved hjælp af de samme Amazon S3-APIs, som de allerede bruger i skyen. Det gør det nemt for kunderne at flytte deres applikationer fra skyen til kanten uden at skulle konfigurere deres applikationer igen.

Fordele ved AWS Snowball Edge Storage

AWS Snowball Edge Storage tilbyder kunderne en række fordele i forhold til andre tredjeparts kantlagerløsninger. Det eliminerer behovet for at konfigurere applikationer til både sky og edge computing, og det tilbyder sikker datatransfer med AWS KMS. Derudover er Snowball Edge-enheder lette at transportere og er designet til at være robuste til let transport.

Accelerér datatransfer med AWS DataSync

Kunder har brug for løsninger til hurtigt at øge lagerkapaciteten uden at skulle udvide datacentre, øge forbrug af energi eller på anden måde styre hardware-opdateringer. Med AWS DataSync kan kunderne frigøre plads fra on-premises-lagringssystemer eller andre skyer, uanset om det er for eksisterende arkivdatasæt, overførsel af deres data til skyen eller for bevægelse af data mellem forskellige AWS-tjenester.

Scale Out-arkitekturer

AWS DataSync giver kunder mulighed for at skalere arkitekturer for datatransfer med understøttelse af op til fire samtidige opgaver. Dette muliggør øget parallelisering og højere gennemløbshastigheder for dataoverførsler. DataSync understøtter også fil- og mappefiltrering til kunder, der kun skal overføre bestemte undergrupper af filer eller mapper.

DataSync-tjenester

AWS DataSync-tjenester tilbyder kunder lave latenstider ved datatransfer, pålidelige gentagelsesmekanismer til afbrudte overførsler og mulighed for at justere båndbreddebrugen. Dette hjælper kunderne med at reducere omkostningerne ved at minimere den tid, det tager at overføre data, og ved at sikre, at datatransfersprocesser er effektive og pålidelige.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore er vores AWS-certificerede professionelle klar til at hjælpe dig med at komme i gang med AWS Snowball Edge og AWS DataSync. Vores eksperter kan hjælpe dig med at optimere din datatransferproces ved at oprette DataSync-opgaver, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi kan også hjælpe dig med at integrere Snowball Edge-lager med dine eksisterende applikationer, så du hurtigt kan flytte dine data til og fra kanten med minimal indsats. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af edge computing.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Udvikler Værktøjer Blog

Brug af AWS .NET Distribueret Cache Provider for DynamoDB (forhåndsvisning)

Hos KeyCore forstår vi, at et kraftfuldt og effektivt cachesystem er afgørende for mange applikationer. Derfor er vi glade for at kunne annoncere forhåndsvisningen af ​​AWS .NET Distribueret Cache Provider for DynamoDB. Denne bibliotek gør det muligt for Amazon DynamoDB at blive brugt som lager til ASP.NET Core’s distribuerede cache-ramme, hvilket gør dine applikationer hurtigere og mere pålidelige.

Fordele ved brug af AWS .NET Distribueret Cache Provider for DynamoDB

Ved at bruge AWS .NET Distribueret Cache Provider for DynamoDB kan udviklere nyde følgende fordele:

  • Skalerbarhed: DynamoDB kan automatisk skaleres for at håndtere større arbejdsbyrder og give højere tilgængelighed.
  • Pålidelighed: DynamoDB er designet til at give konsistent ydeevne og tilgængelighed, selv i tilfælde af uventede trafikbølger.
  • Sikkerhed: Med integrering af AWS Identity and Access Management (IAM) kan udviklere kontrollere, hvem der kan få adgang til deres cache-data, og sikre datas integritet med kryptering.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med at sætte op og bruge AWS .NET Distribueret Cache Provider for DynamoDB effektivt og sikkert. Vores erfarne team af AWS-professionelle vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du får det meste ud af dit cachesystem, og hjælpe dig med at finde den perfekte balance mellem ydeevne, tilgængelighed og sikkerhed.

Uanset om du opbygger en ny applikation eller optimerer en eksisterende, kan KeyCore give den nødvendige vejledning til at få det meste ud af AWS .NET Distribueret Cache Provider for DynamoDB. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores team kan hjælpe dig med at få det meste ud af dit cachesystem.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Hvordan kan KeyCore hjælpe dig med at reducere arkivomkostninger og styre AWS-infrastruktur

Reducer arkivomkostninger med serverløs databearkivering

Finansielle tjenesteydelses- og forsikringsselskaber skal holde data tilgængelige i årevis efter, at ansøgningen er pensioneret af regulatoriske årsager. Traditionelt har disse selskaber enten outsourcet arkivering til tredjeparts tjenesteydere eller købt vendorsoftware. Med AWS kan virksomheder nu drage fordel af serverløs dataarkivering med besparelser og skalering.

Databearkivering med serverløse løsninger, der udnytter AWS S3, AWS Glue, AWS Lambda, AWS Step Functions og Amazon Athena, giver virksomheder mulighed for at spare tid og penge, da der ikke er behov for at provisionere og administrere servere. AWS-tjenester gør det muligt dynamisk at analysere data, let forespørge data og opnå omkostningsbesparelser ved at udnytte S3-lagringsklasser.

Introduktion til den nyeste Machine Learning Lens for AWS Well-Architected Framework

AWS Well-Architected Framework hjælper virksomheder med at designe og udføre ML-workloads på AWS. Den omfatter seks piller: Operational Excellence, Sikkerhed, Pålidelighed, Performance Efficiency, Cost Optimization og Bæredygtighed. Denne seneste version af AWS Well-Architected Machine Learning (ML) Lens whitepaper giver arkitektoniske bedste praksis og vejledning til at hjælpe virksomheder med at træffe informerede beslutninger om deres ML-workloads.

AWS giver ML-specifik vejledning til konfiguration af AWS-tjenester som Amazon SageMaker, AWS Glue, AWS Steps Functions, Amazon Kinesis og Amazon EMR. Dette giver udviklere mulighed for hurtigt at oprette og implementere ML-tjenester. Derudover tilbyder AWS omfattende værktøjskasser og ressourcer til at hjælpe udviklere med at bygge, implementere og vedligeholde ML-løsninger.

Lad os Architect! Governance bedste praksis

God styring i AWS-miljøer er vigtig for overholdelse af love, sikkerhed og operativ effektivitet. Let’s Architect!-serien fokuserer på AWS-tjenester og bedste praksis for konfiguration af styring.

Bedste praksis for konfiguration af styring på AWS inkluderer skygovernance-rammer og tjenestekontrolpolitikker, der sikrer overholdelse af interne politikker eller eksterne regulatoriske krav. Ved hjælp af AWS-tjenester som AWS Config, AWS CloudFormation, AWS IAM og AWS Organizations kan virksomheder identificere, administrere og auditere ressourcer. Derudover kan AWS Security Hub og Amazon Macie bruges til overvågning og analyse af sikkerhedstrusler.

Hos KeyCore kan vores hold af erfarne AWS-eksperter hjælpe dig med at reducere dine arkivomkostninger, implementere den seneste ML Lens til AWS Well-Architected Framework og konfigurere governance bedste praksis til dit AWS-miljø. Med vores hjælp kan din virksomhed udnytte de seneste teknologier for at opnå besparelser, effektivitet og sikkerhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog Titel

Et ekspertteam fra KeyCore er dedikeret til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS-miljø. Vi specialiserer os i omkostningsoptimering, sikkerhed og pålidelighed og modernisering af datamiljøer. Vores team af dygtige AWS-rådgivere kan designe de mest passende løsninger til dit forretningsbehov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din skyoplevelse.

Kubernetes tilbyder organisationer et kraftfuldt værktøj til autoscaling, som giver dem mulighed for dynamisk at tilpasse deres applikationsressourcer, så de opfylder skiftende krav. Men omkostningsoptimering kan stadig være udfordrende. Karpenter og StormForge Optimize Live er to værktøjer, der hjælper med automatisk ressourcefordeling, ydeevneoptimering og omkostningsreduktion og gør omkostningsoptimering mere tilgængelig og effektiv.

Gremlin, en AWS-partner, leverer en løsning til forbedring af pålideligheden af ​​teknologistakker. Teams kan opdage skjulte risici for pålidelighed, standardisere pålidelighedstest og simulere nedbrud med biblioteket af test. Gremlin Reliability Management og Amazon CloudWatch hjælper med at teste og måle pålideligheden af ​​AWS-systemer.

Offentlige sundhedsagenturer og laboratorier er ofte fanget i at bruge fax til at transmittere testresultater, som kræver manuelt arbejde og hyppige ændringer af dokumentformater. Quantiphis QDox, en intelligent dokumentprocesseringsløsning, udnytter AI til at identificere dokumenttype, udtrække data og levere output i det ønskede format. Som en AWS Premier Tier Services-partner er Quantiphi en kategori-definerende analyseløsning, maskinlæring og cloud-modernisering virksomhed.

Optimering af miljøer for omkostninger er ofte en proces, der kun sker som svar på uventede omkostninger i regningen. nOps nSwitch gør denne proces lettere, så ingeniør- og finansteam kan udforske, identificere og automatisere optimeringsmuligheder. Dens integration med Amazon EventBridge hjælper kunder med at pause, genkonfigurere og justere populære AWS-tjenester til optimal omkostning, mens man bevarer pålidelighed og sikkerhed.

Decentralisering af dataprodukter ved hjælp af data mesh er vigtig for at opretholde innovation og fremme forretningsværdi. Eksperter fra AWS og IBM forklarer, hvordan man balancerer forretningsejerskab ved hjælp af data mesh til at modernisere datamiljøet og fremme innovation. Dette involverer referencerbare teknikker til at opbygge datasætmuligheder ved hjælp af AWS-nativeservices, såsom Amazon DataZone, AWS Lake Formation og AWS Glue.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Målinger af succes: Et paradoks og en plan

At måle resultater er en essentiel del af erhvervslivet, men målinger er meningsløse uden kontekst. At opnå succes i dagens hurtigt skiftende verden af ​​cloud computing kræver at man tager en helhedsorienteret tilgang til ydelsesmåling. Dette betyder, at man har en plan, der tager hensyn til interaktionen mellem teknologi, mennesker og processer.

Teknologiske overvejelser

For teknologifokuserede virksomheder kræver det at have en veldefineret plan for at måle succes, at forstå kundens mål. Dette indebærer forståelse af kundens aktuelle teknologi, kundens ønskede resultater og de potentielle risici og muligheder, der præsenteres af kundens teknologi-stack. Desuden hjælper en forståelse af kundens mål med at identificere de målinger, der vil være mest nyttige for at måle succes.

Menneskelige overvejelser

Ud over teknologiske overvejelser kræver succesmåling at vurdere indvirkningen af ​​beslutninger og aktiviteter, der er relateret til mennesker. Dette betyder at forstå, hvordan mennesker interagerer med teknologi, de færdigheder, der er nødvendige for at gøre vellykkede teknologi-implementeringer mulige, og den organisationelle kultur, der er nødvendig for vellykket performance måling. Desuden er det vigtigt at vurdere effekten af ​​beslutninger om ledelsesuddannelse og hvordan de påvirker performance.

Procesovervejelser

Til sidst kræver succesmåling at vurdere indvirkningen af ​​beslutninger og aktiviteter, der er relateret til processer. Dette omfatter forståelse af indvirkningen af ​​processkifte, værktøjerne, der bruges til at muliggøre vellykkede procesimplementeringer, og de ydelsesmålinger, der er knyttet til processer.

KeyCore: Hjælp til kunder med at måle succes

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at måle succes, og vi tager en helhedsorienteret tilgang til ydelsesmåling. Vi har bred erfaring inden for cloud computing og kan hjælpe kunder med at identificere de målinger, der vil være mest nyttige for at hjælpe dem med at måle succes. Desuden kan vi hjælpe kunder med at udvikle en plan til at måle succes, der tager hensyn til interaktionen mellem teknologi, mennesker og processer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at måle succes.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: oversættelse

Forskere inden for lægemiddelforskning og -design bruger ofte AI-værktøjer som AlphaFold til at forudsige proteinstruktur og analysere potentielle lægemiddelkandidater. For at gøre proteinstrukturprognoser lettere tilgængelige for forskere, har vi oprettet en open source-prøveimplementering af en webfrontend og en sky-HPC-backend.

Denne implementering bruger AWS ParallelCluster og Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) til at provisionere og administrere et beregningskluster i AWS Cloud. AWS Cloud gør det muligt for brugere at oprette et beregningskluster hurtigt og nemt, og klusteret kan bruges til at køre AI- eller ML-jobs på meget større skala. Webfrontenden gør det muligt for forskere at indsende job og se jobstatus uden at skulle administrere beregningsklusteret manuelt.

Ud over at hjælpe forskere med at køre proteinstrukturprognosejob hurtigt og nemt, giver denne implementering også et eksempel på, hvordan man bruger AWS ParallelCluster og Amazon EC2 til at oprette et kraftfuldt og fleksibelt beregningskluster. Dette kan bruges til at køre andre typer af ressourceintensive arbejdsbelastninger, såsom simuleringer, billedbehandling og datanalyse.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunder med at designe, implementere og administrere beregningskluster i AWS Cloud. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan give rådgivning og assistance med opsætning og administration af AWS ParallelCluster-klynger samt andre AWS-tjenester. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at automatisere din beregningsklusters udrulning og udnytte fleksibiliteten og skalerbarheden i AWS Cloud.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Operationer og Migrationer Blog

Introduktion:

Mange organisationer ser efter måder at reducere omkostninger på, og en måde at gøre dette på er at nedgradere udgaven af Microsoft SQL Server, som de bruger på Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) instanser. Hvis du ikke bruger funktionerne i Enterprise-udgaven, kan du nedgradere til Standard-udgaven.

Bestemmelse af, om nedgradering er det rette for dig:

For at hjælpe dig med at bestemme, om nedgradering af SQL Server på dine EC2-instanser er det rette for dig, har vi oprettet en flowchart for at hjælpe dig med at identificere de funktioner, som ikke er tilgængelige i Standard-udgaven. Dette kan hjælpe dig med at beslutte, om besparelserne fra nedgradering til Standard-udgaven er det værd at miste funktionerne.

Nedgradering med AWS Systems Manager:

Når du har bestemt, at besparelserne ved nedgradering til Standard-udgaven vil have til gavn for din organisation, kan du bruge AWS Systems Manager til at udføre nedgraderingen. AWS Systems Manager giver en nem og sikker måde at automatisere almindelige IT-operationer som deployment af applikationer og patches, konfigurationsstyring og “runbooks” til drift.

At bruge AWS Systems Manager til at nedgradere SQL Server er en simpel proces. Først skal du oprette et Systems Manager-dokument, som er definitionen af operationerne, der skal udføres. Dette dokument indeholder alle kommandoerne og parametrene, der er nødvendige for at udføre nedgraderingen.

Når dokumentet er oprettet, og du har bekræftet, at alle kommandoerne og parametrene er korrekte, håndterer Systems Manager deploymenten af dokumentet til EC2-instansen, udfører de nødvendige operationer, og returnerer resultaterne.

KeyCore kan hjælpe:

Nedgradering af SQL Server-udgaven på dine EC2-instanser kan hjælpe dig med at spare omkostninger, men deployment og administration af nedgraderingen med AWS Systems Manager kan være kompleks. Hos KeyCore kan vores erfarne AWS-professionelle hjælpe dig med at administrere og optimere din skyinfrastruktur for at spare dig tid og penge. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din skydeployering.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS for Industrier”

Organisationer inden for regulerede industrier som lifescience har brug for at sikre, at deres datasikkerhed og overholdelse af standarder er i orden. MachineMetrics på AWS er en løsning, der gør det muligt for disse organisationer at opnå robust automation og analytics, samtidig med at de overholder industriens standarder. Platformen bruger MachineMetrics og AWS-rammer til at vedligeholde stærk sikkerhed og overholdelse på skala.

Med MachineMetrics kan organisationer overvåge, administrere og analysere produktionsdata fra enkelte maskiner og maskinerflåder. Platformen kan bruges til at identificere og adressere områder, der skal forbedres, og til at generere indsigter til fremtidig beslutningstagning. Det gør det også muligt for organisationer at udnytte AWS’ skalerbarhed til at håndtere store datamængder.

På KeyCore har vi erfaring med at hjælpe organisationer inden for regulerede industrier med at opfylde deres datasikkerheds- og overholdelsesmål. Vores AWS-certificerede konsulenter kan hjælpe med design, implementering og drift af MachineMetrics på AWS, så deres data er sikker og overholder standarderne.

FAIR-dataprincipperne blev foreslået i 2016 af en gruppe internationale eksperter inden for dataadministration og kurateret. FAIR står for Findability, Accessibility, Interoperability og Reusability. Målet med FAIR-principperne er at gøre data mere opdageligt, tilgængeligt og genbrugeligt på tværs af forskningsdiscipliner.

HCLS-datasøer er datasystemer, der er bygget med FAIR-principperne for øje. Målet med HCLS-datasøerne er at give forskningsorganisationer et omfattende og interoperabelt datasystem. Ved at udnytte skalerbarheden og sikkerheden på AWS kan organisationer bruge HCLS-datasøer til at gemme store mængder data, mens de sikrer, at data er sikker og overholder standarderne.

På KeyCore tilbyder vi en række tjenester rettet mod at hjælpe organisationer med at opbygge og vedligeholde HCLS-datasøer på AWS. Vores AWS-certificerede konsulenter har den ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at designe, implementere og administrere HCLS-datasøer på AWS.

Konsumentemballagede varer (CPG) virksomheder investerer stort i integreret data og analytics for at dreje innovationen. En dataprodukter strategi giver CPG-virksomheder mulighed for at få indsigt i kundeadfærd og præferencer for at udvikle nye produkter og tjenester.

AWS tilbyder et udvalg af tjenester, som hjælper CPG-virksomheder med at opbygge og administrere deres dataprodukter. Med AWS kan CPG-virksomheder drage fordel af machine learning modeller til at analysere kundedata og generere indsigter. De kan også bruge AWS-tjenester som Amazon SageMaker til at udvikle og implementere machine learning-modeller. Desuden tilbyder AWS også tjenester som Amazon Personalize til hurtigt at udvikle og implementere personlige oplevelser.

På KeyCore har vi erfaring med at hjælpe CPG-virksomheder med at opbygge og administrere deres dataprodukter på AWS. Vores AWS-certificerede konsulenter har den ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at designe, implementere og administrere dine dataprodukter på AWS.

Georgia-Pacific, ejet af Koch Industries, gik i gang med at modernisere deres skyapplikationer og forbedre deres applikationsresilience. For at opfylde dette, flyttede de deres Disaster Recovery (DR) processer fra et manuelt arbejde til et mere automatiseret. Til dette implementerede de AWS Resilience Hub, en tjeneste, der hjælper organisationer med at opretholde applikationsavailability og performance på AWS.

AWS Resilience Hub giver organisationer et udvalg af funktioner som disaster recovery automation, resilience analysis af tjenester og proaktive console-meddelelser. Disse funktioner hjælper organisationer med hurtigt at opdage og reagere på hændelser, samt opretholde applikationsavailability og performance i tilfælde af en hændelse.

På KeyCore har vi erfaring med at hjælpe organisationer med at opbygge resiliente applikationer på AWS. Vores AWS-certificerede konsulenter har den ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at designe, implementere og administrere resiliente applikationer på AWS. Vi kan også hjælpe dig med at udnytte AWS Resilience Hub til at sikre, at dine applikationer forbliver tilgængelige og performante i tilfælde af en hændelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Messaging & Targeting Blog: Oversæt til dansk

Generativ AI er en af ​​de mest transformative teknologier i det 21. århundrede, og dens implikationer for marketing-branchen er bemærkelsesværdige. Generativ AI kan revolutionere markedsføringsstrategier, der tilbyder innovative løsninger og forbedrede kundeoplevelser. Denne post undersøger potentialet af generativ AI i markedsføring og dens indvirkning på virksomheder.

Hvad er generativ AI?

Generativ AI giver en automatiseret løsning til at generere indhold, som er et uvurderligt værktøj til marketingbranchen. Det drives af maskinlæringsalgoritmer og kunstig intelligens, som hjælper med at skabe indhold. Det kan generere indhold i forskellige former som billeder, videoer, tekst og lyd. Generativ AI kan bruges til at skabe meget personlige oplevelser for kunder, der tilbyder en unik touch til indhold.

Fordele ved generativ AI i marketing

Generativ AI tilbyder et stort potentiale, når det kommer til markedsføring. Det kan bruges til at skabe en personlig oplevelse for kunder med indhold, der er skræddersyet efter deres behov og præferencer. Generativ AI kan også bruges til at skabe kvalitetsindhold hurtigere, med minimal indsats. Det kan automatisere processer som indholdsgenerering, indholdskuration og indholdsanalyse for at forbedre brugeroplevelsen.

Generativ AI giver også markedsførere mulighed for at træffe datadrevne beslutninger, som hjælper med at øge effektiviteten af ​​kampagner. Ved at analysere kundedata kan markedsførere identificere mulige muligheder eller strategier til at forbedre kundedeltagelse. Generativ AI kan også bruges til at identificere målmarkeder og muligheder for bedre ROI.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester relateret til AWS. Med vores ekspertise i AWS kan vi hjælpe virksomheder med at integrere generativ AI ind i deres markedsføringsstrategier. Vores team kan hjælpe virksomheder med at oprette den nødvendige infrastruktur til generativ AI og sikre en glidende implementering. Desuden kan vi hjælpe med at optimere processer og udnytte maksimalt af generativ AI til markedsføring.

Vi kan også give råd og vejledning til virksomheder om, hvordan de kan udnytte generativ AI til forbedrede kundeoplevelser. Vores team er erfarne i at udnytte AI til at levere løsninger, der er tilpasset virksomheders behov. Med vores hjælp kan virksomheder sikre maksimal effektivitet og værdi fra generativ AI.

Generativ AI har potentiale til at revolutionere marketingbranchen, der tilbyder innovative løsninger og forbedrede kundeoplevelser. Med hjælp fra KeyCore kan virksomheder udnytte det fulde potentiale af denne teknologi og udnytte fordelene ved at bruge generativ AI til markedsføring.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelsesfrigivelser, meddelelser og hvordan-man-indlæg

AWS opnår sin tredje ISMAP-autorisation i Japan

At opnå og vedligeholde kundetillid er et vigtigt engagement for Amazon Web Services (AWS). For at imødekomme dette har AWS-teamet arbejdet hårdt for at give kunderne de nødvendige compliance-rapporter, attester og certifikater for at sikre, at deres data er sikre og sikre. AWS har nu opnået autorisation under Information System Security Management and Assessment Program (ISMAP) for tredje gang i Japan, effektiv fra april 2021 og gyldig i to år.

ISMAP-standarden er en tredjepartsgodkendelse, der sikrer, at AWS’ sikkerhedsprocesser og procedurer overholder de japanske regeringskrav. For at modtage denne autorisation, gennemgik AWS en grundig auditproces for at sikre, at den overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Denne autorisation bygger på de eksisterende ISO / IEC 27001 og 27017-certifikater, som AWS har opnået i Japan, og demonstrerer vores engagement i at imødekomme de strenge sikkerhedskrav fra vores japanske kunder.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​sikre og overholdelsesdygtige sky-løsninger. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at vurdere dine sikkerhedsbehov og sikre, at du overholder de nødvendige standarder for overholdelse. Vores team kan hjælpe dig med at designe den perfekte sikkerhedskonfiguration og give den nødvendige support for at sikre, at dine data er sikre og sikre.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups-bloggen

Generative AI-applikationer til din start-up

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​kunstig intelligens (AI) for startups. Den rigtige AI-løsninger kan hjælpe startups med hurtigt og effektivt at lancere produkter og tjenester. En særlig område af AI, der er værd at udforske, er generative AI. Denne artikel vil forklare de grundlæggende om generative AI og give et overblik over komponenterne, der kræves for at bygge generative AI-applikationer til din start-up.

Hvad er generative AI?

Generative AI er processen med at bruge AI til at skabe indhold, såsom billeder, videoer, tekst og musik. Det er en spændende teknologi, der kan bruges til at skabe unikke og interessante indhold, der kan hjælpe startups med at skille sig ud fra konkurrencen. Generative AI-applikationer anvendes inden for en række brancher, fra markedsføring og reklame til underholdning og gaming.

Typer af generative AI-applikationer

Der er flere typer af generative AI-applikationer, som startups kan bruge til at skabe indhold. Den mest populære type er dyb indlæring, som bruger neuronale netværk til at generere indhold. Andre typer generative AI-applikationer inkluderer natural language processing, image synthesis og reinforcement learning. Hver type af applikation har sine egne styrker og svagheder, så det er vigtigt at forstå, hvilken type der bedst egner sig til start-ups behov.

Komponenter af generative AI-applikationer

Generative AI-applikationer har brug for nogle få vigtige komponenter for at være vellykkede. Den første komponent er data. Data bruges til at træne AI-modellen og vil være kilden til det indhold, der genereres. Den anden komponent er AI-modellen, som er algoritmen, som dataen fodres ind i for at generere indholdet. Til sidst er der output, som er indholdet, der genereres af AI-modellen.

KeyCore og generative AI-applikationer

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services for at hjælpe startups med at få det bedste ud af deres generative AI-applikationer. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at designe og implementere de rigtige AI-løsninger til din start-up, så du hurtigt og effektivt kan lancere produkter og tjenester. Vi tilbyder også træning og support for at sikre, at din applikation kører problemfrit. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at bygge den perfekte generative AI-applikation til din start-up.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web & Mobiludvikling

Apollo GraphQL-føderation og klientside-cacheringsstrategier til en Next.js-app med AWS Amplify

Apollo GraphQL Federation er en kraftfuld arkitektur og specifikation, der bruges til at opbygge og forbinde flere distribuerede backend-tjenester. Dette gør det muligt at skabe en sammensætning af uafhængige, men alligevel forbundne GraphQL-tjenester. Ved at udnytte AWS AppSync til at opbygge og forbinde disse tjenester kan det gøres endnu nemmere at opbygge kraftfulde og modstandsdygtige applikationer.

For udviklere, der allerede er fortrolige med AppSync, er overgangen til Apollo Federation lige så nem. De to har de samme kernekomponenter, med nogle få forskelle i måden, tjenesterne er forbundet på. Den største forskel er måden, hvorpå GraphQL-tjenesten er opdelt mellem de forskellige knuder: Mens AppSync-tjenester er forbundet gennem resolvere, er Apollo Federation alle tjenester forbundet gennem skemaet.

Ved at bruge AWS AppSync kan det yderligere forenkle processen med at oprette en GraphQL-tjeneste. AWS AppSync giver en administreret tjeneste, der håndterer alle de hårde arbejde med at oprette og køre en GraphQL-tjeneste. Det betyder, at udviklere ikke behøver at bekymre sig om at oprette GraphQL-servere, administrere databaser og oprette de forskellige resolvere. I stedet kan de fokusere på forretningslogikken i applikationen.

Klientside-cacheringsstrategier til en Next.js-app med AWS Amplify

Den Next.js-applikation, vi har bygget i denne serie, har gjort brug af AWS Amplify til at styre lagring af dokumenter, men den har endnu ikke en caching-lag. For at forbedre applikationens ydeevne er det vigtigt at introducere et caching-lag.

Der er flere muligheder for at tilføje et caching-lag til en Next.js-applikation. Den mest populære tilgang er at bruge Apollo Client til at cache GraphQL-forespørgsler. Det har fordelen af, at det giver udviklere mulighed for let at kontrollere de cacheringsstrategier og også at gøre dataene tilgængelige for enhver komponent, der har brug for det.

En anden tilgang, der kan bruges, er at opsætte et klientcaching-lag i browseren. Dette kan gøres ved hjælp af den populære bibliotek, IndexedDB. Denne tilgang giver udviklere mulighed for nemt at kontrollere de cacheringsstrategier og også lagre data lokalt i browseren.

Uanset hvilken metode der vælges, er det vigtigt at sikre, at cacheringsstrategierne er sat op ordentligt. Dette vil sikre, at applikationen er så performant som muligt. Derudover er det vigtigt at sikre, at dataene er korrekt sikrede, og at cacheringsstrategierne regelmæssigt opdateres.

Hos KeyCore har vi omfattende erfaring med at designe og bygge applikationer ved hjælp af AWS Amplify og Next.js. Vi kan hjælpe dig med at oprette et caching-lag til din applikation og sikre, at det er korrekt konfigureret for maksimal ydeevne.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet of Things på AWS – Officiel Blog

Sådan opnås maksimal effektivitet med AWS IoT SiteWise

Samlet udstyrseffektivitet (OEE) er standarden for måling af produktivitet i produktionen. OEE omfatter tre faktorer: kvalitet, ydeevne og tilgængelighed. Jo højere OEE-score, jo mere effektiv den produktionsproces. En perfekt OEE-score er 100%, hvilket betyder, at et produktionssystem kun producerer gode dele, så hurtigt som muligt og uden stoppetid.

Hvad er AWS IoT SiteWise?

AWS IoT SiteWise er en managed service, der samler og organiserer data fra industriudstyr. Det giver sikker og konsekvent adgang til udstyrsdata, der er gemt i Amazon Web Services (AWS)-skyen. Med AWS IoT SiteWise kan organisationer overvåge ydeevnen af deres aktiver, optimere deres drift og identificere potentielle problemer, før de bliver til problemer.

Hvordan kan AWS IoT SiteWise hjælpe med at opnå maksimal effektivitet?

AWS IoT SiteWise kan hjælpe organisationer med at måle og overvåge deres OEE i realtid. Det kan spore ydeevnen af ​​enkelte maskiner og rapportere om kvalitet, tilgængelighed, hastighed og andre faktorer, der er vigtige for OEE. Dette gør det lettere at identificere muligheder for forbedringer og implementere ændringer, der resulterer i en højere OEE-score.

AWS IoT SiteWise kan også bruges til at samle og gemme data fra andre kilder, såsom sensorer og andet udstyr. Disse data kan derefter bruges til at skabe indsigter og optimere driften. For eksempel kan dataene bruges til at identificere områder med øget effektivitet, forudsige potentielle problemer og træffe korrigerende handlinger.

KeyCore kan hjælpe med at opnå maksimal effektivitet med AWS IoT SiteWise

Hos KeyCore hjælper vi organisationer med at opnå maksimal effektivitet med AWS IoT SiteWise. Vi tilbyder professionelle tjenester, der hjælper organisationer med at designe, udvikle og implementere deres AWS IoT SiteWise-løsninger. Vores managed services tilbyder løbende overvågning og vedligeholdelse af AWS IoT SiteWise, så det altid kører på maksimal effektivitet.

Vi tilbyder også konsulent- og træningsydelser, der hjælper organisationer med fuldt ud at udnytte de funktioner, der er tilgængelige i AWS IoT SiteWise. Vores team er velbevandret i alle aspekter af AWS IoT SiteWise og kan give vejledning om, hvordan man bedst udnytter platformen for at opnå maksimal effektivitet.

Hvis du ønsker at øge effektiviteten af ​​din produktionsdrift, skal du kontakte KeyCore i dag for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå maksimal effektivitet med AWS IoT SiteWise.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top