Opsummering af AWS blogs for uge #29 i 2023

I uge 29 publiserede AWS 95 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og Applikationsstreaming

Skrivebord og applikationsstreaming

Justering af automatisk skaleringstrin og grænser med AWS Lambda

Amazon AppStream 2.0 giver automatisk skalering af flåden mulighed for automatisk at justere AppStream 2.0 flådens størrelse til at matche brugeradfærd. Men for nogle anvendelsesmønstre skal der foretages manuelle justeringer af skaleringpolicyr. For at adressere dette har KeyCore udviklet en løsning, hvor en event-drevet AWS Lambda-funktion kan bruges til automatisk at justere AppStream 2.0-skaleringen baseret på tidspunkt på dagen.

Med denne løsning kan AppStream 2.0-flåden konfigureres til at håndtere peak-timer og have forskellige flåder defineret. I timesvis uden for peak-timen kan flådens størrelse reduceres for at spare omkostninger, mens under peak-timen kan størrelsen øges for at imødekomme brugeradfærd.

Denne løsning kan implementeres ved hjælp af følgende trin:

  • Konfigurer din AppStream 2.0-flåde.
  • Definer skaleringen.
  • Opret en AWS Lambda-funktion til at justere skaleringen baseret på tidspunkt på dagen.
  • Konfigurer AWS CloudWatch-begivenheder til at udløse Lambda-funktionen på en planlagt basis.

Med denne løsning kan kunderne være sikre på, at deres AppStream 2.0-flåde altid skaleres til at imødekomme brugeradfærd, mens de altid minimerer omkostningerne. KeyCore kan hjælpe dig med at konfigurere og implementere denne løsning, så du kan drage fordel af AppStream 2.0’s fleksibilitet og skalerbarhed.

Dynamisk indstilling af NICE DCV-sessionsrettigheder ved Windows Logon

NICE DCV er en sikker, højpræstationsfjernskrivebordsløsning til Windows og Linux. Når systemauthentifikation bruges, delegerer Windows-baserede NICE DCV-servere klientauthentifikationen til det underliggende operativsystem. Efter godkendelse validerer DCV DCV-tilladelserne, som angiver de brugere, der har lov til at få adgang til strømmen, og de funktioner, de kan bruge.

Ved dynamisk at indstille DCV-sessionsrettigheder giver administratorerne mulighed for at automatisere sessionsrettighederne på baggrund af specifikke gruppemedlemskaber eller brugerroller. Med denne løsning kan brugere have forskellige adgangsrettigheder, afhængigt af godkendelseskonteksten og sessionstypen.

For at indstille dynamiske DCV-sessionsrettigheder kan kunderne følge følgende trin:

  • Konfigurer NICE DCV-godkendelse med Windows.
  • Opret roller og tilladelser til brug.
  • Opret en godkendelsesudbyder for at definere roller og tilladelser.
  • Konfigurer NICE DCV til at bruge godkendelsesudbyderen til dynamiske sessionsrettigheder.

Denne løsning gør det muligt for kunderne at konfigurere deres NICE DCV-servere til at indstille sessionsrettighederne i henhold til godkendelseskonteksten. KeyCore kan hjælpe kunderne med at indstille dynamiske DCV-sessionsrettigheder, så de kan drage fordel af en sikker og skalerbar fjernskrivebordsløsning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps-blog

Integrationstest af AWS CDK-applikationer

Integrationstest giver udviklere mulighed for at validere systemkomponenter og skabe tillid til nye softwareudgivelser. For applikationer, der kører på AWS-clouden, kan integrationstest validere AWS Identity and Access Management (IAM)-politikker, tjenestegrænser, konfiguration og runtime-kode.

Integration af AWS CDK med integrationstest

For udviklere, der udnytter AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) som deres værktøj til infrastruktur-som-kode (IaC), kan integrationstest integreres i udviklingspipelinen. AWS CDK bruger TypeScript eller Python til at definere skyinfrastruktur som kode, så udviklere kan bruge generelle programmeringssprogskoncepter som klasser, løkker og betingelser til at provisionere skyapplikationer.

AWS CDK Toolkit giver udviklere mulighed for at definere og distribuere ressourcer programmatisk ved hjælp af AWS CDK. AWS CDK Toolkit automatiserer også integrationstestprocessen med AWS CDK Testing Library. Denne bibliotek giver udviklere mulighed for at konstruere og udføre integrationstest for de ressourcer, der er oprettet af AWS CDK.

Kom godt i gang med AWS CDK Testing Library

AWS CDK Testing Library virker ved at udføre et CloudFormation-skabelon – enten ved at oprette en ny “syntetiseret” skabelon eller ved at bruge en eksisterende skabelon – og evaluerer betingelserne beskrevet i testene.

For at komme i gang skal du oprette en ny mappe og installere AWS CDK Testing Library. AWS CDK Testing Library er kompatibel med Typescript og Python, så udviklere kan bruge enten sprog afhængigt af deres applikation.

Integrationstest med AWS CDK

AWS CDK Testing Library giver udviklere mulighed for at simulere og teste ændringer i deres AWS CDK-applikationer, før de deployeres. For at udføre integrationstest skal udviklere oprette en assert-metode, der sammenligner den forventede output af ressourcen med den faktiske output fra CloudFormation-stakken. Dette gør det muligt for udviklere at validere, at ressourcen er oprettet korrekt, og at ændringerne til AWS CDK-applikationen fungerer som forventet.

Fordele ved AWS CDK Integration Testing

Integrationstest af AWS CDK-applikationer giver udviklere mulighed for at sikre, at deres ressourcer deployeres korrekt, og at IAM-politikker, tjenestegrænser og konfigurationer fungerer som forventet. Det hjælper udviklere med at opbygge tillid til de applikationer, de frigiver, og minimerer uventede problemer ved distribuering af ressourcer til AWS-clouden.

The KeyCore Advantage

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter dyb viden og erfaring med udrulning af applikationer til AWS-clouden. Vi specialiserer os i at bygge cloud-native applikationer og kan hjælpe dig med at udnytte AWS CDK maksimalt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge og udrulle sikre og pålidelige applikationer til AWS-clouden.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

SAP tilbyder et bredt udvalg af produkter med forskellige licensprodukter for at opfylde kundernes behov. Optimering af omkostningerne ved kørsel af SAP-programmer i AWS kræver forståelse af, hvordan man kan bruge disse muligheder til deres fulde. Denne artikel dækker de tilgængelige indstillinger og hvordan AWS og branchens førende samarbejder for at give ekstra sikkerhed for SAP-arbejdsbyrder.

Licensindstillinger

Et eksempel på de forskellige licensindstillinger, der er tilgængelige, er SAP BusinessObjects (SAP BOBJ). Dette understøtter samtidige sessioner (CS) / Concurrent Access License (CAL), navngivet bruger (NU) og CPU-licenstyper. Kunden skal være opmærksom på, at den valgte licenstype kan påvirke omkostningerne. Valg af den mest passende licenstype til deres situation er afgørende for at sikre den mest effektive brug af disse programmer.

Sikring af SAP med AWS Network Firewall

Cyberkriminalitet anslås at koste verden 10,5 trillioner dollar årligt inden 2021. Med dette for øje er beskyttelse af SAP-arbejdsbyrder et prioriteret emne. AWS og branchens førende samarbejder for at give ekstra sikkerhed til kunder, der bruger SAP-programmer i AWS.

AWS Network Firewall tilbyder styrede regler, der giver kunderne mulighed for hurtigt at kontrollere og overvåge deres netværkstrafik. Dette inkluderer muligheden for at definere SAP-specifikke regler, som kan hjælpe med at beskytte kunder, der bruger SAP-programmer. Funktionen med styrede regler kan også bruges til at implementere og administrere regler på tværs af flere AWS-konti.

KeyCore Services

KeyCore tilbyder professionelle og managede tjenester til at hjælpe kunderne med deres SAP-arbejdsbyrder. Vores team af eksperter kan give vejledning i de forskellige licensindstillinger, der er tilgængelige, og hvordan man kan optimere omkostningerne. Vi har også erfaringen til at hjælpe kunder med at konfigurere og sikre deres SAP-programmer ved hjælp af AWS Network Firewall.

Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det meste ud af dine SAP-arbejdsbyrder, der kører på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Machine Learning-blog

Udforsk Amazons officielle maskinlæringsblog

Amazon Web Services (AWS) tilbyder en officiel maskinlæringsblog, der dækker et bredt spektrum af emner, der spænder fra kontrol af gnavere til administration af kraftgrid og anomalidetektering. I dette indlæg vil vi udforske de seneste artikler fra bloggen og forklare, hvordan KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning, kan hjælpe dig med at anvende disse teknikker på dine egne projekter.

Analyser gnaverea infestation ved hjælp af Amazon SageMaker geospatiale funktioner

I artiklen Analyze Rodent Infestation Using Amazon SageMaker Geospatial Capabilities forklarer forfatterne, hvordan man bruger Amazon SageMaker til at identificere og overvåge områder med høj gnavereativitet. Ved at opbygge et geospatialt model kan skadedyrsbekæmpelsesorganisationer planlægge indsatser og udrydde gnavere mere effektivt.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at anvende disse teknikker på dine egne projekter. Vi specialiserer os i at designe, udvikle og implementere brugerdefinerede ML-modeller ved hjælp af AWS. Vores erfarne hold af AWS ML-eksperter kan hjælpe dig med at opsætte modellen, optimere den og løse eventuelle problemer, du måtte støde på.

Enel automatiserer storskala kraftgrid asset management og anomalidetektering ved hjælp af Amazon SageMaker

I artiklen Enel Automates Large-Scale Power Grid Asset Management and Anomaly Detection Using Amazon SageMaker forklarer forfatterne, hvordan Enel, et multinationalt selskab, bruger Amazon SageMaker til at automatisere storskala kraftgrid asset management og anomalidetektering.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at implementere lignende løsninger til dine egne projekter. Vores AWS ML-ingeniører kan hjælpe dig med at designe og implementere ML-modeller, der analyserer store datasæt og detekterer eventuelle afvigelser i dataene. Vi kan også guide dig igennem processen med at implementere modellerne til produktion og sikre, at modellerne er optimeret til den bedste ydeevne.

Træn effektivt, juster og implementer brugerdefinerede ensembler ved hjælp af Amazon SageMaker

I artiklen Efficiently Train, Tune, and Deploy Custom Ensembles Using Amazon SageMaker diskuterer forfatterne ensemble modeling, en populær tilgang til ML, og hvordan man bruger Amazon SageMaker til effektivt at træne, justere og implementere brugerdefinerede ensembler.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at anvende disse teknikker til dine egne ML-projekter. Vores AWS ML-konsulenter har omfattende erfaring med udvikling og implementering af brugerdefinerede ensembler modeller. Vi kan hjælpe dig med at optimere ydeevnen af ​​din model og implementere den til produktion hurtigt og effektivt.

Brug et generativ AI-grundlæggende model til opsummering og spørgsmålssvar ved hjælp af dine egne data

I artiklen Use a Generative AI Foundation Model for Summarization and Question Answering Using Your Own Data, forklarer forfatterne, hvordan man bruger store sprogmodeller (LLMs) til at analysere komplekse dokumenter og give opsummeringer og svar på spørgsmål.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at opbygge og implementere brugerdefinerede modeller ved hjælp af AWS. Vores hold af AWS ML-eksperter kan hjælpe dig med at opsætte og optimere din LLM-model og implementere den til produktion. Vi kan også hjælpe dig med at vedligeholde og overvåge din model i produktion for at sikre, at den opfører sig som forventet.

Integrer Amazon SageMaker Model Cards med Model Registry

I artiklen Integrate Amazon SageMaker Model Cards with the Model Registry, forklarer forfatterne, hvordan man bruger Amazon SageMaker Model Cards til at dokumentere og auditere maskinlæringsmodeller (ML). Ved at oprette en enkelt kilde til sandhed for forretnings- og teknisk metadata kan modulkort hjælpe med at sikre, at ML-modeller er dokumenteret, revideret og overvåget.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at integrere Amazon SageMaker Model Cards til dine ML-projekter. Vores erfarne hold af AWS ML-ingeniører kan hjælpe dig med at opsætte dit modelregister og sikre, at det er optimeret til den bedste ydeevne. Vi kan også guide dig igennem processen med at oprette og revidere modulkort til dine ML-modeller.

Forbedr Amazon Lex med samtale-FAQ-funktioner ved hjælp af LLMs

I artiklen Enhance Amazon Lex with Conversational FAQ Features Using LLMs udforsker forfatterne en innovativ løsning til at opbygge et spørgsmål- og svar-chatbot i Amazon Lex, der bruger eksisterende FAQ’er fra din hjemmeside.

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at opbygge og implementere brugerdefinerede chatbots ved hjælp af AWS. Vores erfarne hold af AWS ML-eksperter kan hjælpe dig med at designe og opbygge et brugerdefineret chatbot, der er skrædd

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

AWS Outposts understøtter nu Amazon Route 53 Resolver og AWS Fargate gør det muligt at starte containere hurtigere.

Amazon Route 53 Resolver er nu tilgængelig på AWS Outposts rack, der tilbyder on-premise tjenester og applikationer med lokal DNS-opløsning direkte fra Outposts. Route 53 Resolver på Outposts hjælper med at forbedre applikationernes tilgængelighed og reducere latency, så trafikken kan rutes hurtigt og effektivt. Lokale Route 53 Resolver endepunkter gør det også muligt at løse DNS mellem Outposts og en on-premise DNS-server. Dette gør det muligt for kunder at holde deres applikationer kørende i et miljø med lav latency, mens de stadig udnytter skalerbarhed og global tilgængelighed fra Route 53.

Amazon CodeWhisperer er et generativ AI-system, der drives af et grundlæggende model til at forstå semantik og kontekst af kunders kode. Det forenkler og forenkler måden, de udvikler software på. CodeWhisperer giver kunder mulighed for hurtigt at identificere fejl samt foreslå rettelser og ændringer. Dette giver en nem måde at opbygge software med færre fejl og mere effektiv kode.

AWS har for nylig udgivet serien Data Centered: Eastern Oregon mini-documentary, der kigger på den reelle indvirkning af den $15 milliarder investering, firmaet har gjort i den lokale samfund. Også sidste uge lancerede AWS opdateringer på Amazon FSx for NetApp ONTAP, AWS Lambda, eksctl, Karpenter og mere. Amazon FSx for NetApp ONTAP giver kunder mulighed for at få adgang til lagerydelsen og funktionerne fra NetApp ONTAP, mens AWS Lambda tilføjer support til Node.js 12.x og eksctl tilføjer support til Amazon Elastic Container Service for Kubernetes (EKS).

AWS Fargate gør det nu muligt at opstarte containere hurtigere ved hjælp af Seekable OCI. Dette gør det muligt for kunder at skalere deres containeriserede applikationer hurtigere og reducere latency. Denne forbedring i opstartstid hjælper med at optimere omkostningerne samt reducere vedligeholdelsestiden for kunder. Desuden hjælper denne funktion med at reducere den tid, der er nødvendig for at implementere applikationer og tjenester, da containere nu kan deployeres hurtigere.

Hos KeyCore kan vores AWS-eksperter hjælpe dig med at udnytte alle funktionerne i AWS Outposts og Fargate. Vi kan hjælpe dig med at opsætte din Amazon Route 53 Resolver og CodeWhisperer, samt udvikle løsninger, der udnytter AWS Lambda, Amazon FSx for NetApp ONTAP og andre tjenester. Vi er også velbevandret i brugen af containere og kan hjælpe dig med at optimere opstartstiden for dine containeriserede applikationer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine AWS-behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Containere”

Hvad kan KeyCore gøre for at hjælpe?

Hos KeyCore er vi erfarne eksperter i AWS og tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vi kan hjælpe din gruppe med at forstå og udnytte disse nye AWS-tjenester til containeriseret arbejdsbelastningsmiljøer. Vores team af erfarne fagfolk kan guide dig gennem opsætning og konfiguration af søgbare OCI, AWS Fargate, Windows-godkendelse med gMSA, Amazon ECS og Amazon Cognito, og sikre, at din gruppe har de indsigter, der er nødvendige for at få mest muligt ud af Kubernetes-omkostningssynlighed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt til dansk

Mindre og mellemstore virksomheder bør udnytte deres data til maksimal fordel

Mindre og mellemstore virksomheder (SMB’er) befinder sig i en unik position, da de genererer data i et omfang, der ofte overstiger deres evne til at bruge dem. Denne data kan være utroligt nyttig for disse virksomheder, og SMB’er bør udnytte fordelene ved at udnytte denne data. I dette indlæg diskuterer vi, hvorfor SMB’er bør udnytte deres data for at udnytte virksomhedens fulde potentiale.

Hvorfor bruge dine data?

Dataene, som virksomhederne genererer, kan være utroligt værdifulde, da forståelse af kunder, tendenser, udgifter og andre datadrevne indsigter giver SMB’er mulighed for at optimere deres operationer og øge deres profitmarginer. Ved at udnytte den genererede data kan virksomheder blive mere effektive, mens de også får mulighed for bedre at forudsige kundeadfærd og afdække nye muligheder.

Hvordan udnytter du dine data?

For at udnytte de data, som virksomheder genererer, skal SMB’er flytte dataene til skyen. Dette giver let adgang og opbevaring af dataene, samt mulighed for at udnytte kraftfulde analyseverktøjer, der kan hjælpe med at afdække værdifulde indsigter. Derudover kan SMB’er også bruge automatiseringværktøjer til hurtigt at handle på dataene for at få maksimal nytte.

Fordelene ved at udnytte dine data

SMB’er, der udnytter deres data, kan drage stor fordel af de indsigter, den kan give. Ved at udnytte kraften af ​​skyen, kan SMB’er få mulighed for hurtigt og nøjagtigt at analysere store mængder data. Dette kan hjælpe dem med at træffe smartere beslutninger, øge effektiviteten og ultimativt forbedre deres bundlinje.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne, som SMB’er står overfor, når de forsøger at bruge deres data. Vi har den ekspertise, der skal hjælpe SMB’er med at flytte deres data til skyen og udnytte kraftfulde analyser og automatiseringsværktøjer til at udnytte deres datas fulde potentiale. Vores team af certificerede AWS-professionelle kan hjælpe dig med at designe, implementere og administrere din sky-datainfrastruktur, så du kan udnytte dine data mest muligt. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle databaseblog

Revolutionér detailhandel anbefalinger med Amazon RDS for PostgreSQL og GenAI

I dagens digitale tidsalder er e-handel blevet normen, hvilket giver forbrugerne bekvemmelighed og et stadigt voksende udbud af produktvarianter. For at forstærke den online shopping oplevelse, vender detailhandlere sig til personlige produktanbefalinger som en vigtig taktik til at engagere kunder og øge salget. Blandt de førende teknologier, der driver denne revolution, er vektor databasen, et kraftfuldt værktøj til at levere nøjagtige og tidsnøje anbefalinger.

Hvordan hjælper Amazon MemoryDB for Redis og AWS DMS med datamigrering?

Som virksomheder vokser, står de overfor udfordringen med at levere samme service niveau til deres slutbrugere. Det gælder især databaser, som ofte bliver flaskehalse, når brugen overstiger kapaciteten. For at forbedre ydeevnen, vender mange kunder sig til caching strategier, der frigør ofte brugt data til et cache som Redis. Dog kræver dette yderligere overhead for at holde cachen opdateret.

AWS Database Migration Service (DMS) hjælper med at forenkle denne proces. Med DMS kan kunderne hurtigt og sikkert migrere data fra deres Amazon Aurora PostgreSQL-database til Amazon MemoryDB for Redis for at oprette en hurtig og effektiv caching-strategi.

Design af en højskalabel multimodel løsning med Amazon Neptune

Når man skaber en løsning til at håndtere komplekse data krav, kan arkitekter ofte drage fordel af at tage en multimodel-tilgang, der kombinerer forskellige datamodeller og database teknologier. For at gøre dette skal de have adgang til formålsbyggede motorer, der er designet til at understøtte forskellige datamodeller. AWS tilbyder mere end femten sådanne motorer, herunder relationelle, graf, dokument- og hukommelsesdatabaser.

En sådan motor er Amazon Neptune, en hurtig, pålidelig og fuldt styret graf-database service. Neptune understøtter to populære graf modeller, Property Graph og W3Cs Resource Description Framework (RDF), så kunderne let kan få adgang til data med kraften af grafen uden at skulle lære et komplekst spørgesprog.

PostgreSQL Arkitektur overvejelser for applikationsudviklere

Design af en applikation til en database motor handler ikke kun om skjema design; det er også vigtigt at forstå, hvordan databaser læser og skriver data til deres lagerenheder. For at opnå dette skal applikationsudviklere overveje, hvordan PostgreSQLS arkitektur fungerer og hvordan den påvirker ydeevnen.

PostgreSQL partitionerer data i flere filer, hver indeholdende et bestemt antal rækker. Det anvender også flere teknikker til at reducere disk I/O, såsom data caching og data prefetching. Ved at forstå disse teknikker, kan udviklere justere deres applikationer for at udnytte PostgreSQLs muligheder og øge ydeevnen.

Fordelene ved at arbejde med KeyCore på Amazon Web Services

Hos KeyCore, den førende danske AWS konsulentvirksomhed, specialiserer vi os i professionelle og managed services. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Amazon Web Services-investeringer. Vi tilbyder tjenester som design og opbygning af sky løsninger, hjælp til kunder med at migrere til skyen og udvikling af brugerdefinerede sky applikationer. Med vores erfaring og ekspertise kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-ressourcer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomistyring

Optimér din økonomistyring med AWS-omkostningskategorier og Amazon Athena

AWS-omkostningskategorier og Amazon Athena giver et kraftfuldt værktøj til at optimere din økonomistyring. Ved at kombinere omkostnings- og brugsdata fra alle AWS-tjenester, konti, tags, omkostningskategorier og andre felter fra AWS-omkostnings- og brugsrapporter (CUR) får du et granulært omkostningsdimension, som giver dig større kontrol med din økonomistyring.

Oprettelse af en omkostningskategori-hierarki

Oprettelse af et hierarki for omkostningskategorier er en vigtig del af at styre dine AWS-finanser. Et hierarki hjælper dig med at organisere omkostningerne i mere håndterbare kategorier, hvilket gør det lettere at spore, analysere og optimere dine omkostninger.

For at oprette et hierarki for omkostningskategorier skal du først oprette omkostningskategorier. Dette gøres ved hjælp af AWS-omkostningskategorier API. API’en giver dig mulighed for at oprette omkostningskategorier og tildele dem et unikt navn og en beskrivelse. Når omkostningskategorierne er oprettet, kan du oprette et hierarki ved at tildele hver omkostningskategori til en overordnet kategori. Dette giver dig mulighed for at oprette et hierarki på flere niveauer for dine omkostningskategorier, hvilket gør det lettere at administrere og spore omkostninger.

Når du har oprettet omkostningskategorierne og oprettet hierarkiet, kan du bruge Amazon Athena til at forespørge og samle dine omkostnings- og brugsdata. Med Athena kan du oprette tabeller og visninger, der giver dig mulighed for at analysere dine omkostnings- og brugsdata på tværs af flere omkostningskategorier, konti, tags og andre felter. Dette kan give dig større indsigt i dine omkostninger og hjælpe dig med at identificere muligheder for omkostningsoptimering.

KeyCore: Hjælp til at optimere dine AWS-finanser

Hos KeyCore specialiserer vi os i at yde professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe vores kunder med at optimere deres AWS-finanser. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at oprette og vedligeholde omkostningskategorier og -hierarkier, forespørge dine omkostnings- og brugsdata med Amazon Athena og identificere potentielle besparelsesmuligheder. Vi kan også hjælpe dig med at bruge AWS Savings Plans og Reserved Instances for at få mest muligt ud af dit AWS-miljø.

For at få mere at vide om KeyCore og vores tjenester, besøg venligst vores hjemmeside på www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

AWS-træning og certificering og AWS Enterprise Strategists har udviklet et sæt digitale træninger for at hjælpe C-suite ledere og ledere med at få en bedre forståelse af mulighederne for skycomputing og generative AI. Gennem korte, mundrette videoer, hjælper eksperterne fra AWS forretnings- og teknologiledere igennem den nødvendige information, de har brug for for at udnytte skyen mest muligt.

Lær fra eksperterne

Ledet af AWS Enterprise Strategists Jake Burns, Chris Hennessy og Clarke Rodgers, kan C-suite ledere holde sig ajour med de vigtigste skycomputing-koncepter på kort tid. Hver video giver et overordnet overblik over fordelene og mulighederne i skyen, og er designet til at hjælpe travle ledere med at træffe informerede beslutninger om skybaserede løsninger.

Udløs kraften af ​​skyen

Lige fra små virksomheder til store virksomheder giver skyen virksomheder i alle størrelser mulighed for at innovativ og vokse. Med AWS-skytjenester kan virksomheder ikke kun reducere omkostninger og øge fleksibiliteten, men også få adgang til de nyeste teknologier – såsom AI og maskinlæring – for at forbedre kundeoplevelsen.

Få hjælp fra KeyCore

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe virksomheder i alle størrelser til at udnytte skyen mest muligt. Vores AWS-certificerede eksperter kan hjælpe dig med at udvikle en skystrategi, tilpasse AWS-tjenester til dine behov, sikre infrastrukturen og meget mere. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores tjenester og kontakt os for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-arbejdsbyrder for Microsoft

Skift fra AWS-styret Microsoft AD til selvstyrt AD for Amazon RDS for SQL Server

Skift fra AWS-styret Microsoft AD til selvstyrt AD er ikke en beslutning, man skal tage let på. Virksomheder skal veje fordele og ulemper ved hver tilgang i forhold til deres forretningsbehov. For at træffe et informeret valg, skal organisationer forstå forskellene mellem begge tilgange.

AWS-styret Microsoft AD

AWS-styret Microsoft AD er en managed tjeneste, som AWS tilbyder for at hjælpe organisationer med at implementere deres directory-tjenester i skyen. Tjenesten leverer en skybaseret Microsoft AD-infrastruktur, som kan bruges til at godkende og autorisere brugere til adgang til ressourcer, der er vært for på AWS-skyen. Fordelen ved at bruge AWS-styret Microsoft AD-tjeneste er, at den er fuldt driftssikret, kræver ingen opsætning og tilbyder forbedret sikkerhed.

Selvstyrt Microsoft AD

Selvstyrt Microsoft AD er en on-premises-implementering af Microsoft Active Directory, som organisationer selv administrerer og vedligeholder. Fordelen ved selvstyrt Microsoft AD er, at organisationer får fuld kontrol over deres directory-tjenester, hvilket tillader dem at tilpasse opsætningen og konfigurationen for at imødekomme deres specifikke behov.

Migrering fra AWS-styret Microsoft AD til selvstyrt AD for Amazon RDS for SQL Server

Organisationer kan migrere fra AWS-styret Microsoft AD til selvstyrt Microsoft AD for Amazon RDS for SQL Server. Denne blogpost giver vejledning i, hvordan man udfører sådan en migrering.

Det første skridt er at oprette en Windows Server-instans ved hjælp af Amazon EC2. Windows Server-instansen bliver domænecontrollen for den nye selvstyrte Microsoft AD. Domænecontrollen bruges til at administrere brugerkonti, godkende brugere og autorisere adgang til ressourcer.

Det næste skridt er at oprette den selvstyrte Microsoft AD-skov og domæne. Dette gøres ved hjælp af Active Directory Domain Services-rollen på Windows Server-instansen, der blev oprettet tidligere.

Når den selvstyrte Microsoft AD er på plads, er det næste skridt at migrere Amazon RDS for SQL Server-databaser fra AWS-styret Microsoft AD til den selvstyrte Microsoft AD. Dette gøres ved at oprette en tillidsforhold mellem de to Active Directory-skove.

Til sidst skal brugerkonti og sikkerhedsgrupper migreres fra AWS-styret Microsoft AD til den selvstyrte Microsoft AD. Dette kan gøres ved hjælp af Active Directory Migration Tool (ADMT).

KeyCore: Hjælp med at migrere til selvstyrt AD

Hos KeyCore har vi stor erfaring med at hjælpe kunder med at migrere fra AWS-styret Microsoft AD til selvstyrt Microsoft AD. Vores team af eksperter kan hjælpe organisationer med hele migreringsprocessen, herunder oprettelse af Windows Server-instans, opsætning af den selvstyrte Microsoft AD-skov og domæne og migrering af Amazon RDS for SQL Server-databaser og brugerkonti. Kontakt os i dag for at høre mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

Organisationer, der er drevet af data, har brug for en moderne dataarkitektur for at udnytte deres data og få meningsfulde indsigter til bedre forretningsbeslutninger. AWS Lake Formation er den perfekte løsning til sådanne organisationer, da det giver dem mulighed for at implementere tagbaseret adgangskontrol til deres data-lake og deling af Amazon Redshift-data.

Med AWS Lake Formation kan organisationer spørge deres Apache Hive Metastore med kraftfulde tilladelser. Dette giver brugerne mulighed for at streame data til og fra Metastore samt holde dataene sikre og overholde de lovgivningsmæssige krav.

Orca Security har samarbejdet med AWS for at opbygge en petabyte-scale data-lake med Apache Iceberg og AWS Analytics. Med AWS Lake Formation tilbydes der et letanvendeligt, centraliseret interface til styring, sikkerhed og reguleret håndtering af data lagret i data-lake. Dette giver brugerne mulighed for nemt at få adgang til og analysere data, mens sikkerheden og efterlevelsen af krav opretholdes.

Amazon Redshift er et fuldt administreret og petabyte-scale skydatawarehouse, der bruges af tusinder af kunder til at behandle exabytes af data hver dag for at drive deres analysearbejdsbyrde. Dimensionel modellering er en teknik, der anvendes til at strukturere data, måle forretningsprocesser og hurtigt få værdifulde indsigter. Amazon Redshift gør det nemt at implementere en dimensional model med sit SQL-baseret datawarehouse-system.

AWS Glue tilbyder nu et nyt forbindelsesmodul til Google Cloud Storage, hvilket giver kunderne mulighed for nemt at flytte data bi-directionalt mellem Google Cloud Storage og Amazon S3. Dette giver kunderne mulighed for at designe applikationer, der gør data portabelt på tværs af cloud miljøer, og giver dem mere fleksibilitet i deres cloud-arkitektur.

Kunder, der bruger Amazon Managed Workflows for Apache Airflow (Amazon MWAA) til at køre Apache Airflow på skalaer i skyen, kan benytte AWS Lake Formation til at bruge de eksisterende OpenID Connect single-sign-on-autentificering og autorisation til at få sikker adgang til Amazon MWAA-miljøer. Dette giver kunderne mulighed for at give en ensartet autentificerings- og single sign-on-oplevelse ved hjælp af deres adopteret identitetsudbydere.

Amazon QuickSight tilbyder nu en field-baseret farveoplevelse, der gør det muligt for kunderne hurtigt at kommunikere vigtige indsigter og datapunkter med farve. Denne oplevelse er tilgængelig og konsistent, hvilket sikrer, at brugerne kan tolke data nøjagtigt.

Denne post viste, hvordan man kan opbygge en logindgangs-pipeline ved hjælp af Amazon OpenSearch Indgangs, en fuldt administreret dataindsamler, der leverer realtids log- og sporingsdata til Amazon OpenSearch Service-domæner. Denne pipeline drives af den open-source Data Prepper, som er en del af det open-source OpenSearch-projekt.

Med AWS Lake Formation kan organisationer frigøre potentialet af deres data. Fra styring af adgangskontrol til Apache Hive Metastore til opbygning af serverless loganalysepipelines til brug af feltbaseret farveoplevelse til Amazon QuickSight tilbyder Lake Formation en omfattende løsning. KeyCore kan hjælpe organisationer med at frigøre magten i data med AWS Lake Formation ved hjælp af vores dybdegående kendskab og ekspertise til AWS. Vi kan hjælpe dig med at designe, implementere og administrere din skymiljø med en optimal arkitektur og bedste praksis.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Integrering af AWS Verified Access og implementering af hybridnetværk med AWS

AWS leverer et sæt af tjenester til opbygning, håndtering og overvågning af et forenet globalt netværk, samt forbindelse af ressourcer, der kører på tværs af sky- og on-premise miljøer. I dette indlæg diskuterer vi, hvordan virksomheder kan udnytte disse tjenester til sikker fjernadgang med AWS Verified Access og CrowdStrike, samt til implementering af hybridnetværk med AWS Cloud WAN og AWS Direct Connect.

Hvordan man arkitekturerer Zero Trust med AWS Verified Access

Zero Trust er et konceptuelt sikkerhedsmodel, der anvender kontroller til alle aktiviteter i en virksomheds netværk, uanset om aktiviteterne stammer fra inden eller uden for netværket. Mange organisationer vender i stigende grad til Zero Trust for at sikre fjernadgang og beskytte mod trusler.

AWS Verified Access er en tjeneste, der hjælper virksomheder med at implementere Zero Trust ved at levere sikker fjernadgang til applikationer og ressourcer uden at gå på kompromis med agilitet. Tjenesten fungerer i tandem med en identitetsudbyder, såsom Okta, for at godkende brugere, før de får adgang til ressourcer. Virksomheder kan tage deres sikkerhed af Zero Trust-arkitekturen endnu længere ved at integrere deres identitetsudbyder med en enhedstrustudbyder, såsom CrowdStrike.

CrowdStrike er en cloud-baseret platform til slutpunktbeskyttelse, der leverer funktioner til enhedstrust. Ved at integrere CrowdStrike med en identitetsudbyder kan organisationer sikre, at kun betroede enheder får adgang til deres applikationer og ressourcer.

Implementering af hybridnetværk med AWS Cloud WAN og AWS Direct Connect

AWS Cloud WAN er en manageret WAN-tjeneste, der gør det muligt for organisationer at oprette sikre forbindelser mellem deres cloud- og on-premise miljøer. For organisationer, der har eksisterende on-premise-infrastruktur, er AWS Direct Connect et hurtigt og pålideligt værktøj til at oprette forbindelse til AWS Cloud WAN. Ved hjælp af AWS Cloud WAN og AWS Direct Connect kan organisationer hurtigt implementere hybridnetværk, der kombinerer offentlige og private netværk for hurtigere og mere sikker adgang til applikationer og ressourcer.

KeyCore tilbyder professionelle og managede tjenester til at hjælpe organisationer med at arkitekturere, implementere og administrere hybridnetværk på AWS. Vores hold af AWS-certificerede eksperter bruger de nyeste værktøjer og teknologier til at opbygge og administrere sikre og pålidelige hybridnetværk og sikre, at kunderne kan få sikker adgang til deres applikationer og ressourcer. For at finde ud af mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at opbygge og administrere hybridnetværk, kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS beregningsblog

AWS Step Functions kan bruges til at styre udførelsen inden for en applikation. I dette indlæg, som er skrevet af Madhav Vishnubhatta, Senior Technical Account Manager for Enterprise Support, forklarer han, hvordan man bruger Step Functions til at styre udbrydningen af en parallel tilstand, så snart et minimumskrav er opfyldt.

Parallelle tilstande afsluttes, når alle parallele processer inden for dem er færdige. Selvom dette fungerer godt i de fleste tilfælde, kan en parallel tilstand i nogle scenarier stoppes, når en bestemt beslutning eller betingelse er opfyldt. Dette kaldes et tidligt exit-mønster. I denne blog forklarer vi, hvordan man bruger “Choice”- og “Wait”-tilstande til at implementere dette mønster.

“Choice”-tilstanden definerer en betingelse, der skal opfyldes, for at gå videre til den næste tilstand. Det evalueres hver gang tilstanden indtastes. “Wait”-tilstanden giver os mulighed for at tilføje en inaktivitetstimeout for hele statemaskinen. Dette er nyttigt til at kontrollere den maksimale varighed af den parallele flow.

Ved at kombinere “Choice”-tilstanden med “Wait”-tilstanden kan vi implementere tidlige exit-mønsteret. “Choice”-tilstanden definerer betingelsen, der skal opfyldes, og “Wait”-tilstanden definerer, hvor længe der skal ventes, før udgangen. Hvis betingelsen opfyldes, før timeou

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

Forbedr dine live stream-oplevelser med Snap’s Camera Kit og Amazon IVS

Augmenteret virkelighed (AR) vinder støtter hos moderne kommunikation, med over 250 millioner daglige brugere af Snapchat. Denne teknologi har potentialet til at revolutionere den måde, indhold konsumeres og deles på, især når det kommer til live streaming. Det er da heller ikke overraskende, at Snap Inc. for nylig lancerede et Camera Kit for at streamline processen med at skabe AR-forbedrede live streaming-oplevelser via en Amazon IVS-integration.

Snap’s Camera Kit

Snap’s Camera Kit er en samling af softwareudviklingssæt (SDK’er), der giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at skabe AR-forbedrede live streaming-oplevelser. Camera Kit SDK’erne er tilgængelige både til iOS og Android, og integrationen med Amazon IVS gør det muligt at strømme disse oplevelser problemfrit til web. Dette låser en række nye muligheder for at skabe rige, interaktive indhold, herunder ansigtsfiltre, kropstracking og andre AR-effekter.

Låser op for skaberens udtryk

Amazon IVS-integrationen med Snap’s Camera Kit gør det lettere for skabere at udtrykke sig selv og skabe engagerende live streaming-oplevelser. SDK’et understøtter et bredt udvalg af AR-effekter, herunder ansigtsfiltre, kropstracking og postproduktion redigeringsfunktioner. Dette giver skabere mulighed for at skabe unikke og interaktive oplevelser i stor skala, der er tilpasset deres målgruppe.

Hvordan serverless-tjenester kan hjælpe medievirksomheder

Fra gaming til shopping, fitness til uddannelse har live streaming revolutioneret den måde, vi kommunikerer, deler og konsumerer indhold på. Derfor har medie- og underholdningsvirksomheder en unik mulighed for at drage fordel af de nye muligheder, der er muliggjort af serverløse tjenester.

Serverløse tjenester kan hjælpe medievirksomheder med at få en strategisk fordel i et meget konkurrencepræget marked. Ved at udnytte skalerbarhed, omkostningsbesparelser og fleksibiliteten ved serverløse tjenester, kan medievirksomheder hurtigt og nemt udvikle og implementere applikationer. Brugen af ​​serverløse tjenester eliminerer også behovet for at administrere servere og andet hardware, så virksomheder kan fokusere på at levere de bedste oplevelser for deres kunder.

KeyCore Managed Services

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til AWS, herunder opsætning og implementering af serverløse tjenester. Vores erfarne hold af AWS-certificerede løsningsarkitekter kan hjælpe medievirksomheder med at få mest muligt ud af deres AWS-miljøer og udnytte de nyeste serverløse teknologier. Vi kan også hjælpe med opsætning og implementering af Snap’s Camera Kit, Amazon IVS og andre teknologier, der er nødvendige for at skabe AR-forbedrede live streaming-oplevelser. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte potentialet i dit AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Opbevaringsblog

Sikker opbevaring og autorisation af adgang til data med AWS IAM-roller overalt og detektering af malware-trusler med AWS Transfer Family

Opbevaring og autorisation af data

Organisationer har brug for en ensartet autorisationsopplevelse for at give adgang til data for hybridarkitekturer, og AWS har den perfekte løsning. Ved hjælp af AWS Identity and Access Management (IAM) Roles Anywhere kan du autorisere klienter uden for AWS-miljøet og samtidig sikkert opbevare dine data på tjenester som Amazon Elastic File System (EFS). Med denne funktion kan du give sikker adgang til dine data uanset hvor klienten er, uden at skulle administrere komplekse adgangskontrolpolitikker.

Detektering af malware-trusler

Deling af filer over SFTP, FTP og FTPS er en almindelig praksis i B2B-workflows, ofte brugt til at overføre lager, fakturering og overholdelse af oplysninger. Det er afgørende for virksomheder at sikre sikkerheden af ​​de delte filer, da de kan indeholde ødelæggende materiale, der kan kompromittere deres systemer. AWS Transfer Family tilbyder løsningen til dette problem. Med Transfer Family kan du opdage malware-trusler ved hjælp af Amazon Macie, en intelligent sikkerhedstjeneste, der bruger maskinlæring til automatisk at opdage og advare om følsomme data. Macie tilbyder branchens mest omfattende sæt af funktioner til at hjælpe dig med at beskytte dine data og få indsigt i mistænkelig aktivitet.

KeyCore’s Assistance

KeyCore tilbyder erfarne AWS-fagfolk, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af IAM Roles Anywhere og AWS Transfer Family. Vores team kan hjælpe dig med at designe sikre arkitekturer, udvikle autoriseringspolitikker og opsætte Amazon Macie til trusselsdetektering. Vi er også tilgængelige for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine andre AWS-tjenester, så kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-udviklerværktøjer Blog

AWS-udviklerværktøjerne er glade for at kunne annoncere den generelle tilgængelighed af Lambda-annotationsrammen for .NET. Denne nye programmeringsmodel giver .NET-udviklere en forbedret oplevelse, når de skriver Lambda-funktioner i C#, takket være integrationen af ​​C#-kildegeneratorer.

Hvad er Lambda-annotationsrammen?

Lambda-annotationsrammen er en programmeringsmodel, der forenkler processen med at skrive .NET-Lambda-funktioner. Rammen gør det muligt for udviklere at oprette Lambda-funktioner direkte fra C#-kode, uden behov for manuel konfiguration og opsætning.

Hvilke fordele er der ved at bruge rammen?

Med Lambda-annotationsrammen kan udviklere skrive Lambda-funktioner hurtigere og mere effektivt. Rammen eliminerer behovet for manuel konfiguration og opsætning, og det giver udviklere mulighed for at fokusere på at skrive selve koden til deres Lambda-funktion. Desuden giver rammen også indbygget understøttelse til debugging, testning og deployment af Lambda-funktioner.

Hvordan virker rammen?

Lambda-annotationsrammen bruger C#-kildegeneratorer til at arbejde sit magi. Kildegeneratorer er værktøjer, der giver udviklere mulighed for at transformere C#-kode til et format, der derefter kan bruges til at oprette Lambda-funktioner. De kildegeneratorer, der bruges af rammen, forenkler processen med at arbejde med Lambda-funktioner i C#, og det giver udviklere mulighed for hurtigere og lettere at oprette Lambda-funktioner.

Hvad er KeyCore-takeawayet?

Lambda-annotationsrammen for .NET giver .NET-udviklere en forbedret oplevelse, når de skriver Lambda-funktioner i C#. Det forenkler processen med at skrive kode til Lambda-funktioner og tilbyder indbygget understøttelse til debugging, testning og deployment af funktionerne.

Hos KeyCore sørger vi for at være foran kurven, når det kommer til de nyeste og mest avancerede AWS-services og -værktøjer. Vores team af erfarne AWS-professionelle er kyndige i Lambda-annotationsrammen og kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du bruger den for at opnå dine udviklingsmål. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte Lambda-annotationsrammen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Financial trading hus og børser genererer store mængder af data i næsten virkelig tid, hvilket gør det vanskeligt at udføre bi-temporale beregninger, der giver nøjagtige resultater. For at løse denne udfordring og opfylde strenge latency-krav, har virksomheder brug for en arkitektur, der kan håndtere store mængder data under peak-bølger og skalere derefter.

Dette indlæg undersøger en temporal data lake-arkitektur, der udnytter Amazon Web Services (AWS) for at give et robust og pålideligt løsning. I denne arkitektur bruges Amazon Simple Storage Service (S3) til at gemme og behandle data i næsten virkelig tid, hvilket gør det muligt at opnå hurtigere og mere nøjagtig analyse. Desuden bruges Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) til at automatisere indtagelsen af ​​data og forbedre skalerbarheden.

Arkitekturen udnytter også AWS Glue Data Catalog til at give et forenende syn på dataene, hvilket gør det muligt for brugere at køre forespørgsler, der spænder over flere datakilder. Amazon Athena bruges til at forespørge dataene, hvilket giver en interaktiv forespørgselsoplevelse for brugere. Det udnytter også Amazon Redshift Spectrum til at muliggøre interaktiv analyse af store datamængder gemt på S3.

DevOps har revolutioneret softwareudvikling og drift ved at fremme samarbejde, automatisering og kontinuerlig forbedring. Ved at sammenføre udviklings- og driftshold kan organisationer accelerere softwareleverancer, forbedre pålideligheden og opnå hurtigere tid-til-markedet.

Dette indlæg undersøger de bedste praksis og arkitektoniske overvejelser til implementering af DevOps med AWS. Dette inkluderer brugen af ​​AWS CodeCommit som et administreret kildekontrolservice, samt udnyttelse af AWS CodeBuild og AWS CodePipeline til automatisering af bygge- og deploymentprocesser. Det anbefaler også at bruge AWS CloudFormation til at styre og implementere applikationsstakker og AWS Systems Manager til at overvåge og patch systemer.

På KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres AWS-tilbud. Vi tilbyder omfattende DevOps-løsninger til at optimere build-, deploy- og driftsprocesser, så virksomheder kan reducere omkostninger og eliminere manuelle trin. Vores team af DevOps-eksperter kan hjælpe dig hurtigt og effektivt med at implementere DevOps-bedste praksis på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

Udforsk nye opfindelser i AWS Partner Network (APN)

AWS Partner Network (APN) er et livligt fællesskab af tekniske eksperter, der samarbejder for at skabe et bredt udvalg af løsninger og services. Der sker en utrolig mængde innovation i APN, og vi kan tage et kig på nogle af de seneste udviklinger fra 2. kvartal 2023. Fra forbedring af sikkerhedspostur og udnyttelse af location intelligence til transformation af kontaktcentre og forbedring af ransomware-beskyttelse er der et væld af løsninger, som AWS-partnere bygger på .

Nye AWS Ambassadører fra 2. kvartal 2023 og seneste aktiviteter

AWS Ambassadørprogrammet er et voksende globalt netværk af tekniske eksperter, der brænder for at dele deres viden gennem blogs, whitepapers og open source-projekter. De engagerer sig også med AWS-fællesskabet ved at lede konferencer, workshops og brugergrupper. Gennem præsentationer, sociale medier og samarbejder hjælper AWS-ambassadører med at evangelisere de mange muligheder, som AWS tilbyder.

Accelerér modernisering af politikadministration på AWS med Cognizant Insurance Model Office for OIPA

Cognizant Insurance Model Office for OIPA blev designet som en DevOps-løsning til let opsætning af OIPA på skyen. Dette produkt hjælper forsikringsselskaber med hurtigt at udvikle flere nye forretningsmæssige evner, da det tager højde for Oracle og AWS-teknologier. Cognizant Insurance Model Office for OIPA giver forsikringsselskaberne en effektiv og produktiv oplevelse med politikadministration.

Forbedr din sikkerhedspostur med Claroty xDome Integration med Amazon Security Lake

Integrationen mellem Claroty xDome og Amazon Security Lake gør det nemmere at streame sikkerhedsbegivenheder, så dataene centraliseres for effektiv lagring, forespørgsel og analyse. Amazon Security Lake hjælper kunderne med at analysere års sikkerhedsdata fra OT, IIoT og cloud-miljøer, så de øger deres trusselsdetekterings- og svarmuligheder.

Integrér edge-løsninger med AWS Outposts Rack, AWS Local Zones og Megaport

AWS Outposts Rack gør det muligt at opbygge hybrid edge-infrastruktur, men deployment og forbindelse af routeren, switch’er, rack’er og strøm skal administreres. Det er her Megaport kommer ind i billedet, da det tilbyder flere deployment-muligheder til at forbinde dets Fabric og Network Edge til Outposts. Dette forenkler edges tilslutning, og det eliminerer behovet for yderligere kundetilknyttede netværksenheder til hybridløsninger.

Bedste praksis til udvikling af et AWS Co-Sell-program

For at øge samarbejdet mellem AWS og dets partnere, skal der udvikles et co-sell-program. Denne blog gennemgår flere bedste praksisser til at oprette et sådant program, som kan bruges af AWS-partnere, der er en del af AWS Partner Network (APN) og deltager i AWS ISV Accelerate-programmet. Disse bedste praksisser kan bruges til at identificere de nødvendige aktiviteter, administrere dem og levere de ønskede resultater.

Sådan navigerede Emumba de udfordringer, der er forbundet med håndtering af streaming IoT-data i skala

Som AWS-partner forstår Emumba de udfordringer, der er forbundet med håndtering af streamingdata fra millioner af enheder. Denne post ser på, hvordan skalaen for indtagelse ændrer designbeslutninger, og deler lektioner, der kan hjælpe andre virksomheder med at træffe informerede beslutninger ud fra deres unikke omstændigheder. Emumba er et firma, der lægger lige så stor vægt på produktdesign, brugeroplevelse og solid ingeniørkunst.

Hvordan man hurtigt og sikkert opretter forbindelse til AWS med Fortinet SD-WAN

AWS tilbyder et sæt netværksservices, som kan bruges til at etablere en sikker privat forbindelse med AWS. Dette kan opnås ved hjælp af Fortinet SD-WAN, som giver fleksibel, sikker og skalerbar forbindelse til at accelerere digital transformation. For eksisterende Fortinet-kunder reducerer dette tidsforbruget ved at udnytte den eksisterende infrastruktur.

Sig hej til 182 AWS MSP, Service Ready, Service Delivery og Kompetencepartnere, som er blevet tilføjet eller fornyet i juni

182 AWS-partnere har fået nye eller fornyede betegnelser i maj for globale AWS Competency, AWS Managed Service Provider (MSP), AWS Service Delivery og AWS Service Ready-programmer. Disse betegnelser dækker arbejdsbyrder, løsninger og industrier og hjælper AWS-kunder med at identificere de bedste AWS-partnere, der kan hjælpe med deres forretningsmæssige mål. AWS-partnere kan hjælpe kunderne med at udnytte fordelene ved deres AWS-tjenester maksimalt.

Udnyt location intelligence med AWS Data Exchange og Foursquare

Lokationsdata er magtfulde, da de tilbyder realtidsoplysninger og predictive analytics. AWS og Foursquare hjælper virksomheder med at udnytte location intelligence ved at levere virksomheder med brugervenlige, højkvalitetsdata gennem AWS Data Exchange. Ved at udnytte location intelligence kan virksomheder træffe bedre beslutninger, der relaterer sig til et bredt udvalg af områder.

Transformér kontaktcentre med et AI-først-tilgang ved hjælp af Amazon Connect og IBM Consulting CCM

Kontaktcenteragenter har brug for de rigtige værktøjer til hurtigt at finde kundeserviceløsninger. IBM Consulting Contact Center Modernization (CCM) med Amazon Connect er et cloudbaseret platform, der hjælper med at reducere den tid og indsats, som

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Sky Enterprise Strategi Blog

Innovér med datadrevne strategier

På arbejdet står mange af os over for det samme problem: Hvordan man konverterer problemløsning til innovation. Det kan være svært at identificere en mekanisme til at fremme innovation, især i en kompleks branche som bilindustrien. Heldigvis kan datadrevne strategier hjælpe med at give en vej til innovation.

Hvad betyder datadrevet?

Datadrevne strategier bruger data til at analysere og informere beslutningstagning. Denne type strategi indebærer indsamling og analyse af data for at informere beslutninger og foretage informerede forudsigelser. Dette er forskelligt fra beslutningstagning baseret på intuition eller mavefornemmelse. Ved at indsamle og analysere data kan organisationer træffe bedre og mere informerede beslutninger end nogensinde før.

Datadrevne strategier for bilindustrien

Datadrevne strategier kan være særligt værdifulde for bilindustrien. Datadrevne strategier kan hjælpe organisationer i bilindustrien med at identificere kundebehov, skabe bedre produkter og optimere deres operationer. For eksempel kan data bruges til at identificere tendenser og mønstre i kundeadfærd. Dette kan hjælpe bilvirksomheder med at forstå kundens behov bedre og udvikle produkter, der bedre passer til disse behov. Derudover kan datadrevne strategier hjælpe bilvirksomheder med at optimere deres operationer ved at identificere områder til forbedring og potentielle besparelser.

Fordele ved datadrevne strategier

Datadrevne strategier tilbyder mange fordele. Ved at bruge data til at måle ydeevnen, kan organisationer bedre identificere områder til forbedring og potentielle besparelser. Desuden kan datadrevne strategier også hjælpe organisationer med at træffe bedre beslutninger ved at give et mere præcist billede af deres nuværende situation. Dette kan hjælpe organisationer med at identificere muligheder, som de ellers kunne have overset. Til sidst kan datadrevne strategier også hjælpe organisationer med at identificere kundebehov bedre og udvikle produkter, der bedre passer til disse behov.

KeyCore kan hjælpe din organisation med at blive datadreven

KeyCore er en førende AWS-konsulentvirksomhed, der tilbyder både professionelle tjenester og managerede tjenester for at hjælpe din organisation med at blive datadreven. Vores team af erfarne fagfolk kan hjælpe din organisation med at identificere kundens behov, skabe bedre produkter og optimere operationer. Vi kan også hjælpe din organisation med at opbygge og implementere en AWS Cloud-strategi, der lever op til dine unikke behov og mål. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere om vores datadrevne tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Skydrift og Migrationer Blog

Overvågning og maksimering af cloud fordele med AWS Cloud Operations & Migrations

Hybride og multicloud miljøer

Når kunder skifter til skyen og transformerer deres virksomheder, kan de finde sig selv med at styre IT-operationer i et hybrid eller multicloud miljø. For at gøre dette lettere tilbyder AWS Systems Manager og Amazon CloudWatch løsninger, så kunderne kan overvåge og administrere deres applikationer og infrastruktur. Løsninger fra flere cloud-udbydere kan bruges, så kunderne kan opfylde deres specifikke behov.

Modernisering med AWS ModAx

Organisationer kan hurtigt flytte deres on-prem-workloads til skyen ved hjælp af ”lifting og shifting”. Denne tilgang giver dem mulighed for at udnytte cloud-besparelser og skalerbarhed, men for de største fordele skal organisationer modernisere deres workloads. AWS ModAx er et værktøj, der kan hjælpe med dette.

IBM AIX System p til Amazon Linux 2 og Amazon Oracle RDS

Kunder, der ønsker at modernisere forretningsworkloads fra IBM AIX System p-miljøer til AWS, kan være nødt til at refaktorere eller re-platforme på grund af forskelle i operativsystemer og processorarkitekturer. Dette process gøres lettere med AWS, da kunderne kan flytte workloads til Amazon Linux 2 og Amazon Oracle RDS.

AWS CDK Observability Accelerator og Terraform

AWS CDK Observability Accelerator tilbyder opinionerede moduler til at hjælpe kunderne med at oprette observabilitet til deres AWS-miljøer. Desuden kan kunderne bruge mønsteret beskrevet i dette indlæg til at planlægge automatiserede operationer for Terraform-styrede ressourcer på AWS.

Service Quota Observabilitet på tværs af regioner og konti

Kunderne kan lancere workloads i nye konti og regioner, og de skal være opmærksomme på servicebegrænsninger. AWS Service Quota-tjenesten kan give et samlet overblik over servicequoten på tværs af regioner og konti.

Accelerér Enterprise On-Premises Migration til AWS Cloud

Ved overflytning fra on-premises til AWS-skyen skal kunderne overveje fem vejledende principper. Dette omfatter forståelse af migrationens landskab, at kende, hvordan man konstruerer migrationplanen, forstå designet af det cloud-native system, vælge det rigtige migrationsværktøj og have en plan for post-migration operationer.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore er en førende dansk AWS-konsulentvirksomhed, der leverer professionelle og managed services. Vores erfarne team kan hjælpe med kompleksiteten af ​​cloud-migreringer, og giver avanceret vejledning gennem hele processen. Fra at forstå migrationens landskab til post-migration operationer er KeyCore her for at hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS for Brancher”

Hvordan AWS understøtter forskellige brancher

Forbedret pålidelighed og ydeevne for teleoperation for selvkørende køretøjer på AWS

Selvkørende teknologi forandrer hurtigt bilbranchen, hvilket fører til forbedret sikkerhed, effektivitet og bekvemmelighed. For bred vedtagelse skal bilproducenter håndtere flere udfordringer, såsom pålidelig, sikker og lav-latens kommunikation mellem køretøjer og teleoperationscentre. Dette sikrer realtidsrespons og beslutningstagning i komplekse forhold. AWS tilbyder de værktøjer og rammer, der er nødvendige for at muliggøre end-to-end-forbindelse, fra kanten til skyen. AWS-tjenester som AWS IoT Greengrass og Amazon ECS og Amazon EKS kan bruges til at bygge, implementere og administrere arbejdsbelastninger i skyen og på kanten. AWS tilbyder også værktøjer som Amazon SageMaker og AWS Fargate til at hjælpe med at opbygge og implementere ML / AI-modeller til selvkørende køretøjer.

Ledelsesdialoger med Nosis Bio og Vevo: Brug af generativ AI på AWS til at skifte lægemiddelforskning og -udviklingsparadigmet

Organisationer søger at udnytte magten af ​​generativ AI til hurtigere innovation og omskrivning af patientresultater. Selvom dette har skabt meget hype, er adoption af disse teknologier inden for lægemiddeldesign stadig en udfordring. AWS tilbyder de værktøjer og rammer, der er nødvendige for at gøre dette muligt, herunder Amazon SageMaker til at bygge, uddanne og implementere ML / AI-modeller samt Amazon ECS og Amazon EKS til contanercontainere. Med AWS kan organisationer hurtigt skalere deres lægemiddeldefineringsprocesser med robust infrastruktur og pålidelig, sikker datalagring.

Hvorfor skal mobile virtuelle netværksoperatører (MVNO’er) migrere og bygge på AWS?

MVNO-markedet er i øjeblikket vurderet til 70,3 mia. USD i 2022 og forventes at nå 147,7 mia. USD inden 2032. AWS tilbyder de værktøjer og ressourcer, der er nødvendige for at hjælpe MVNO’er med at udnytte denne voksende markedsplads. AWS kan give pålidelig og omkostningseffektiv skycomputering, lagring, analyser og maskinlæringstjenester, herunder AWS IoT Core, Amazon Kinesis og Amazon EMR, der kan hjælpe MVNO’er med at opbygge og implementere applikationer hurtigt. Med AWS kan MVNO’er også få adgang til data fra mange kilder på ét sted, hvilket giver dem mulighed for at træffe mere informerede beslutninger.

AppsFlyer-rapport om eCommerce-app-marketing i 2023

2023-udgaven af ​​AppsFlyer State of eCommerce app-marketingsrapporten giver indblik i de nuværende tendenser, der præger ecommerce-apprummet. Det giver data fra 20 lande og en række benchmarkdata. AWS-tjenester som Amazon Pinpoint, Amazon Kinesis og Amazon EMR tilbyder de værktøjer, der er nødvendige for at oprette skræddersyede markedsføringskampagner, analysere data i realtid og visualisere data for bedre indsigt.

Skalerbar løsning til omlægning af rapporteringsløsninger på AWS

Rapporter som boring, afslutning og arbejdsrapporter er vigtige for olie- og gasindustrien. Manuelt behandling af disse rapporter kan dog være udfordrende. AWS tilbyder værktøjer og tjenester, der er nødvendige for at forenkle denne proces. AWS-tjenester som Amazon Kinesis, AWS Lambda og Amazon S3 kan bruges til at optage, behandle og opbevare store mængder data. AWS tilbyder også maskinlæringsværktøjer som Amazon SageMaker til automatisk at registrere anomali i dataene.

SoftServe og TS Cyanergy partner for at reducere motoremissioner i løsninger drevet af AWS

Sporing og rapportering af forbrændingsemissioner er nødvendigt for olie- og gasoperatører for at måle og reducere deres miljømæssige påvirkning. AWS tilbyder infrastrukturen, der er nødvendig for at hjælpe operatører med at opfylde kravet om mere præcise rapporteringer. AWS-tjenester som AWS Lambda, Amazon Kinesis og Amazon S3 kan bruges til at opbygge reelle datapipeline til behandling, lagring og analyse af store mængder data. AWS tilbyder også maskinlæringstjenester som Amazon SageMaker til at identificere anormaliteter i dataene.

Capture klikstrømsdata ved hjælp af AWS-serverløse tjenester

Optagelse og skabelse af indsigter fra brugerdata i realtid kan være udfordrende. AWS-serverløse tjenester som AWS Lambda, Amazon Kinesis og Amazon S3 giver en skalerbar arkitektur til at optage, behandle, visualisere og indlæse klikstrømsdata uden at skulle administrere den underliggende infrastruktur. AWS tilbyder også analyseverktøy som Amazon QuickSight til at hjælpe med at skabe handlingbare indsigter fra dataene.

Drive forretningsresultater med klikstrømsdata

Udnyttelse af kundedata er afgørende for kundeobsession. AWS tilbyder de værktøjer, der er nødvendige for at indsamle og analysere kundedata i realtid. AWS-tjenester som Amazon Kinesis og Amazon EMR kan bruges til at opbygge reelle datapipeline, der optager, behandler og lagrer store mængder data. AWS tilbyder også maskinlæringstjenester som Amazon SageMaker til at oprette modeller til identifikation af kundemønstre og tendenser.

KeyCore: AWS Professional Services og Managed Services

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe organisationer med at udnytte magten af ​​AWS. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe med at designe, opbygge og administrere skybaserede løsninger, der er

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Besked- og målrettet blog

Amazon Simple Email Service får fleksibel Gratis Tier, plus forbedrede e-mail-funktioner fra Quirion

Amazon Simple Email Service (SES) foretager ændringer i dens gratis tier ved at tilføje nye funktioner og mere fleksibilitet. Fra den 1. august 2023 kan AWS-kunder bruge SES til at sende eller modtage op til 3.000 e-mails hver måned i et år uden beregning. Dette nye tilbud giver kunderne en chance for at blive bedre fortrolige med SES, før de forpligter sig til et betalt setup.

Levere avancerede e-mail-funktioner med SES

Gæsteserien forfatter quirion er en prisbelønnet tysk robo-rådgiver med mere end 1 milliard euro under forvaltning. Hos quirion sender de 5.000 e-mails om dagen til over 60.000 kunder. For at møde denne efterspørgsel skulle de finde en måde at levere optimerede e-mails med SES.

For at starte oprettede quirion indlejrede e-mail-skabeloner med SES. Dette gav dem mulighed for mere effektivt at oprette e-mails samtidig med at de blev tilpasset deres kunder. De kunne også medtage vedhæftede filer som PDF’er, videoer og billeder. Når det gælder selve indholdet, kunne de tilføje tilpasset HTML, oprette dynamisk indhold og meget mere.

Med SES kunne quirion tage e-maildistributionen til det næste niveau. Ved at udnytte de funktioner, der tilbydes af SES, kunne de optimere deres e-mails til maksimal effektivitet. Derudover kunne de tilpasse deres e-mails på måder, de ikke kunne før.

Samarbejde med KeyCore

KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning, tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores avancerede AWS-eksperter kan hjælpe dig med at tage din e-maildistribution til det næste niveau med SES. Ved at udnytte de funktioner, som SES tilbyder, kan vores team hjælpe dig med at optimere dine e-mails for maksimal effektivitet og tilpasse dem til dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, -meddelelser og -how-to-opslag

De seneste lanceringer, annonceringer og how-to-opslag om sikkerhed, identitet og overholdelse hos AWS

Migrering af dine hemmeligheder til AWS Secrets Manager

Migrering af hemmeligheder til AWS Secrets Manager er et vigtigt skridt for at opretholde sikkerhed og overholdelse. I del 1 af denne serie blev der givet vejledning om, hvordan man opdager og klassificerer hemmeligheder og udvikler en migrationsløsning til kunder. Der blev også nævnt trin til at aktivere forebyggende og detektive kontroller. Del 2 af denne serie dykker ned i implementeringen af at migrere hemmeligheder og giver detaljerede instruktioner om, hvordan man udfører migreringen.

AWS re:Inforce 2023

AWS re:Inforce fandt sted over to dage med mere end 250 engagerende sessioner og hands-on labs i samarbejde med mere end 80 AWS-partnere. Keynoteen blev levered af CJ Moses, AWS Chief Information Security Officer, og dækkede forskellige emner relateret til sky-sikkerhed. Deltagerne blev også introduceret til AWS Security Hub, en cloud-sikkerhedspoststyringsservice, ved arrangementet.

OSPAR 2023

Outsourced Service Providers Audit Report (OSPAR)-auditcyklussen blev afsluttet den 1. juli 2023. I år var OSPAR-certificeringscyklussen også med nye ni services i øjesyn, hvilket bragte det samlede antal services i øjesyn til 153 i AWS Asia Pacific (Singapore)-regionen.

Håndtering af certifikatløb med ACM-eventsdrevne workflows

Ved hjælp af AWS Certificate Manager (ACM) kan kunderne håndtere certifikatløb ved at oprette eventsdrevne workflows, der skal underrette eller tage bestemte handlinger ved udløb af TLS-certifikater. Med ACM kan TLS-certifikater provisioneres, administreres og implementeres med integrerede AWS-tjenester som Amazon CloudFront og Elastic Load Balancing (ELB).

Beskyttelse af API’er med Amazon API Gateway og perimetersikkerhedstjenester

API’er er ofte hoveddøren til værtsbaserede applikationer, og de skal være sikret for at beskytte fortrolige oplysninger. Amazon API Gateway og perimetersikkerhedstjenester kan bruges til at sikre API’er og hjælpe kunder med at overholde forskellige standarder såsom PCI-DSS, ISO eller HIPAA.

Amazon CodeGuru Security

Amazon CodeGuru Security hjælper kunderne effektivt med at balancere sikkerhed og hastighed. CodeGuru Security hjælper kunder med at administrere og gennemgå kode, evaluere sikkerhedsbedste praksis og identificere sikkerhedsbrister.

Scanning af EC2-AMIs med Amazon Inspector

Amazon Inspector er en automatiseret sårbarhedsadministrationsservice, der scanner AWS-workloads for software-sårbarheder og uønsket netværksudbredelse. Amazon Inspector kan scanne Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser, containerbilleder, der er gemt i Amazon Elastic Container Registry (Amazon ECR), og AWS Lambda-funktioner for sårbarheder.

Optimering af AWS Config for AWS Security Hub

AWS Security Hub er en cloud-sikkerhedspoststyringsservice, der udfører sikkerhedsbedste praksiskontroller, aggregerer sikkerhedsresultater fra AWS og tredjeparts-sikkerhedstjenester og muliggør automatisk afhjælpning. AWS Config hjælper kunderne med at optimere Security Hub-kontroller ved at give meddelelser om konfigurationsændringer næsten øjeblikkeligt.

KeyCore kan hjælpe med AWS-sikkerhed, identitet og overholdelse

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managede tjenester for at hjælpe kunder med AWS-sikkerhed, identitet og overholdelse. KeyCore leverer rådgivning om sky-sikkerhed og vejledning, samt sikkerhedspostvurderinger og udvikling af cloud-sikkerhedsbedste praksis og standarder. KeyCore kan hjælpe kunderne med at opsætte og konfigurere AWS Security Hub, få adgang til og bruge Amazon Inspector, beskytte API’er og håndtere certifikatløb.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web & Mobiludvikling

AWS forbedrer JavaScript-biblioteket for hurtigere indlæsningstider og smallere biblioteker

Hos KeyCore er vi glade for at kunne dele nyheden om, at AWS har reduceret bibliotekets størrelse markant for sin Amplify JavaScript-bibliotek, hvilket resulterer i hurtigere indlæsningstider, når man bruger apps. Denne forbedring blev foretaget som et resultat af kommunikation fra brugere og er blot en af de mange aspekter, som AWS-teamet hele tiden arbejder med, for at forbedre den.

Hvad betyder dette for dig?

Reduktionen af bibliotekets størrelse til kategorier som Auth, Storage, Notifikationer og Analyse er en stor forbedring, som resulterer i bedre ydeevne for brugere. Med hurtigere indlæsningstider har brugerne mulighed for hurtigere at få adgang til dine apps funktioner, hvilket giver dem en bedre oplevelse og opmuntrer dem til at komme tilbage.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle services og managed services til vores kunder. Vores AWS-eksperter har en omfattende viden om Amplify JavaScript-biblioteket, såvel som mange andre AWS-tjenester, og er godt rustet til at hjælpe med at udnytte forbedringerne. Vi kan tilbyde støtte og vejledning til, hvordan man konfigurerer biblioteket efter behov, såvel som at komme med forslag om, hvordan man bedst forbedrer ydeevnen.

Hvis du har brug for hjælp til at udnytte AWS Amplify JavaScript-biblioteket, så kontakt KeyCore i dag for at finde ud af, hvordan vi kan give den støtte, du har brug for. Med vores ekspertise kan du udnytte de nye funktioner og den forbedrede ydeevne til at give dine app-brugere den bedst mulige oplevelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovere i den offentlige sektor

Innovér i den offentlige sektor med AWS

En introduktion til AWS Data Connectors for velgørende organisationer

Holdet AWS til velgørende organisationer annoncerede for nylig en ny Amazon AppFlow data connector for at aktivere velgørende organisationer til at overføre data fra Blackbaud Raiser’s Edge NXT til AWS-tjenester og andre destinationer. Dette blogindlæg detaljerer nogle af de almindelige brugssager, der kan løses ved at integrere data med AWS-tjenester og kommercielt tilgængelige software-as-service (SaaS)-applikationer.

For velgørende organisationer kan data give værdifuld indsigt i både den nuværende og potentiale virkning af deres mission. Ved at udnytte Amazon AppFlow kan velgørende organisationer hurtigt og let overføre data fra Blackbaud Raiser’s Edge NXT til AWS-tjenester og andre destinationer. Herfra kan de bruge andre AWS-tjenester, som Amazon SageMaker, til at generere indsigt fra de data. Dette kan hjælpe velgørende organisationer med bedre at forstå deres nuværende og potentielle virkning, samt hjælpe dem med at træffe mere informerede beslutninger i fremtiden.

Fremme generativ AI og teknologi til det gode

I anden episode af AWS Behind the Cloud-serien talte Dominic Delmolino, vicepræsident for feltteknologi og -teknik for AWS worldwide public sector (WWPS), om de store muligheder for generativ AI, vigtigheden af kundeobsession i at opbygge langsigtede løsninger til den offentlige sektor, og hvorfor det er essentielt at sikre, at teknologien bruges til det gode.

Ved at udnytte generativ AI kan offentlige organisationer gøre mere med mindre, hvilket fører til større effektivitet i deres drift. Dette kan omfatte automatisering af manuelle processer, forenkling af styringen af kompleks infrastruktur og tilbyde mere omkostningseffektive og sikre løsninger. Organisationer kan også bruge generativ AI til at forbedre deres serviceniveauer, hvilket gør dem i stand til bedre at betjene deres kunder og interessenter med hurtigere og mere pålidelige løsninger.

Navigér brugssager på tværs af AWS GovCloud (US) og standard AWS

Der er visse brugssager, der kræver, at kunderne orchestrerer handlinger på tværs af AWS GovCloud (US) og standard AWS-partitioner. Dette kan skyldes tværdomæneapplikationer, funktionsparitet eller brug af tjenester, der ikke findes i AWS GovCloud (US).

I dette blogindlæg kan kunderne lære, hvordan de bedst navigerer disse scenarier. For eksempel kan kunderne bruge AWS PrivateLink til sikkert at få adgang til tjenester i deres standard AWS-konto fra deres AWS GovCloud (US)-konto, og omvendt. De kan også bruge AWS Transit Gateway til at forenkle processen med at oprette forbindelse til flere VPC’er, uanset partitionen.

For dem, der har brug for hjælp til at navigere disse scenarier, kan KeyCore tilbyde professionelle tjenester og managed services til at hjælpe med opsætningen og vedligeholdelsen af AWS GovCloud (US) og standard AWS-partitioner. Vores team af eksperter har stor erfaring med AWS og har de nødvendige færdigheder til at sikre en vellykket implementering.

Læs de fulde blogs fra AWS

Det Internet Of Things på AWS – Officiel Blog

Sådan overvåger du IoT-enhedsforbindelser med AWS IoT Device Defender

AWS IoT Device Defender giver nu kunder mulighed for at overvåge tilkoblingsstatus for deres internet of things (IoT) enheder med den nye Disconnected Duration-måling. Før dette skulle kunder bruge selvstyrte løsninger ved hjælp af enten AWS Lambda eller Amazon CloudWatch samt Connect/Disconnect-events fra AWS IoT Core.

Hvad er Disconnected Duration-målingen?

Disconnected Duration-målingen er et mål for, hvor lang tid en enhed er frakoblet en AWS IoT-endepunkt. Dette giver kunder mulighed for at opdage, når en enhed er frakoblet, og hvor længe. Denne data giver indsigt i netværksstatus for enheden og kan også hjælpe med at identificere og håndtere enhedsproblemer på en tidlig måde.

Hvilke fordele har man ved at bruge Disconnected Duration-målingen?

Ved at bruge Disconnected Duration-målingen kan kunder overvåge helbredet af deres IoT-enheder, identificere potentielle netværksproblemer og sikre kontinuiteten i deres forretninger. Det giver også kunder mulighed for at være proaktive med hensyn til enhedsproblemer, før de bliver alvorlige, og sikrer, at enheden altid er forbundet til internettet.

Sådan kommer du i gang med Disconnected Duration-målingen

Det er nemt at komme i gang med Disconnected Duration-målingen. Først skal kunder konfigurere deres AWS IoT Device Defender Detect for at aktivere målingen. Derefter skal de oprette regler for at opdage, når en enhed er frakoblet, og hvor længe. Endelig skal de konfigurere målingen til at udløse en alarm og/eller handle, når enheden er frakoblet i en længere periode.

KeyCore Managed Services til Disconnected Duration

KeyCore tilbyder professionelle og managed services til at hjælpe kunder med at få det bedste ud af deres AWS IoT-deploymenter. Vi kan hjælpe kunder med at konfigurere Disconnected Duration-målingen i AWS IoT Device Defender og oprette regler for at opdage, når en enhed er frakoblet, og hvor længe. Vi kan også hjælpe kunder med at konfigurere målingen til at udløse en alarm og/eller handling, når enheden er frakoblet i en længere periode. Vores erfarne team af certificerede AWS-eksperter kan hjælpe dig med at sikre, at dine IoT-enheder altid er forbundet og fungerer effektivt, så du kan fokusere på din forretning.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top