Opsummering af AWS blogs for uge #30 i 2023

I uge 30 publiserede AWS 105 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og Applikationsstreaming

En virtuel skrivebordsinfrastruktur (VDI) bliver stadig mere populær på grund af deres evne til at give effektiv og fleksibel adgang til fjerne skrivebordsmiljøer fra ethvert sted. Amazon Web Services (AWS) tilbyder fuldt administrerede slutbrugercomputingsløsninger såsom Amazon Workspaces og Amazon AppStream 2.0, som kan bruges til at værts- og administrere virtuelle skriveborde og applikationer. NICE DCV er en virtuel skrivebordsløsning, der drives af AWS, der giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at opbygge deres egen tilpassede VDI-portal.

NICE DCV tilbyder et omfattende udvalg af features, herunder single sign-on-godkendelse, forbindelsesmægling og brugerhåndtering. Derudover giver NICE DCV kunderne mulighed for at tilpasse brugeroplevelsen med deres egen branding og stil. Dette giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at oprette en intuitiv og sikker miljø til deres slutbrugere.

K-12-organisationer har implementeret alternative metoder for at hjælpe eleverne med at få erfaring med erhvervsuddannelses- og STEM-undervisning. Amazon Web Services (AWS) tilbyder en løsning til dette formål, som kaldes AppStream 2.0. Dette er en fuldt administreret applikationsstreamingløsning, der kan bruges til at streame og administrere applikationer fra skyen.

AppStream 2.0 giver K-12-organisationer mulighed for at give deres elever hands-on teknisk erfaring. Det gør det nemt at oprette et sikkert, pålideligt og skalerbart applikationsstreamingsmiljø til elever i ethvert sted. Med AppStream 2.0 kan eleverne få adgang til deres applikationer fra ethvert enhed, herunder Chromebooks, iPads, bærbare computere og stationære pc’er. Desuden er AppStream 2.0 nem at implementere, og det kan bruges til at streame enhver eksisterende Windows-applikation.

Amazon CloudWatch er en tjeneste, der leveres af Amazon Web Services (AWS), der giver kunderne mulighed for at overvåge og analysere deres AWS-ressourcer, såsom Amazon WorkSpaces. Kunder, der bruger Amazon WorkSpaces, kan bruge Amazon CloudWatch til at få yderligere indsigt i, hvordan deres brugere forbinder til Amazon WorkSpaces. Amazon CloudWatch kan bruges til at spore og rapportere om IP-adresser, platforme og klientversioner, der bruges til at få adgang til Amazon WorkSpaces.

På AWS EUC New York Summit den 26. juli vil AWS afholde et builders-session (EUC201) om, hvordan man bruger Amazon CloudWatch til at analysere brugeradgang til Amazon WorkSpaces. Denne session vil give kunderne de nødvendige ressourcer og vejledning til at oprette og overvåge deres Amazon WorkSpaces-miljø.

KeyCore tilbyder professionelle og administrerede tjenester relateret til Desktop og Application Streaming. Vi har et team af erfarne AWS-professionelle, som kan hjælpe din organisation med at udnytte de nyeste AWS EUC-tilbud, såsom Amazon Workspaces og Amazon AppStream 2.0. Vi kan hjælpe dig med at opbygge og administrere et sikkert, pålideligt og skalerbart applikationsstreamingsmiljø. Desuden kan vores eksperter også hjælpe dig med at oprette og overvåge dit Amazon WorkSpaces-miljø ved hjælp af Amazon CloudWatch. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Udlås kraften af generativ AI med Stable Diffusion XL og Amazon SageMaker JumpStart

I dag gør Amazon SageMaker JumpStart Stable Diffusion XL 1.0 (SDXL 1.0) tilgængeligt for kunder. SDXL 1.0 er den seneste billedgenereringsmodel fra Stability AI og er designet til professionelt brug. Den er kalibreret til højopløselig billedgenerering på forskellige aspektforhold.

Mærk uønskede sprog i samtaler med Amazon Transcribe Toxicity Detection

Sociale aktiviteter som online spil eller sociale netværk har set en stigning i voldelig eller aggressiv adfærd. Dette inkluderer hadesprog, cyberbølle og chikane. Online-spil-fællesskaber bruger ofte stemmechat til at lette kommunikation mellem deres brugere, men dette kan føre til uønskede samtaler. Amazon Transcribe Toxicity Detection markerer disse samtaler, så brugere kan tage handling.

Maksimer SDXL-ydelsen og reducerer inferenceomkostninger med AWS Inferentia2

Generative AI-modeller bliver stadig mere populære på grund af deres evner til at skabe realistisk tekst, billeder, kode og lyd. Stable Diffusion-modeller skiller sig ud med deres evne til at skabe højkvalitetsbilleder baseret på tekstprompter. Disse modeller kan generere et bredt udvalg af billeder, såsom landskaber, portrætter eller abstrakt kunst. For at reducere inferenceomkostninger tilbyder AWS Inferentia2 en omkostningseffektiv løsning.

Planlæg en AI-strategi med nye vejledninger fra AWS

Nylige udviklinger inden for AI og ML har gjort det svært for forbrugere og organisationer at vurdere, hvilken teknologi der er tilgængelig, og hvordan man skal udnytte den. For at hjælpe med dette tilbyder AWS nu nye vejledninger om AI, ML og generativ AI. Dette giver brugere det nødvendige information, de skal bruge til at oprette en AI-strategi for deres organisation.

Udvikl dit generative AI-viden med et gratis kursus

For at udvide denne viden tilbyder AWS nu et gratis kursus om Generative AI Foundations on AWS. Dette giver brugere de konceptuelle fundamenter, praktiske råd og hands-on vejledning til at pre-train, fine-tune og deploye state-of-the-art-modeller på AWS og udover.

AWS bekræfter sin forpligtelse til ansvarlig generativ AI

AWS er forpligtet til at udvikle og implementere generativ AI ansvarligt. Med et dedikeret ansvarlig AI-team er AWS fokuseret på at sikre, at generativ AI bliver brugt til at forbedre samfundets, og de forbliver forpligtet til den ansvarlige brug af denne teknologi.

Generative AI-grundmodeller uden internetforbindelse ved hjælp af Amazon SageMaker JumpStart

Generativ AI bliver mere populær i mange industrier til at løse specifikke forretningsproblemer. Denne type AI skaber indhold og ideer som samtaler, historier, musik, billeder og videoer. Nu kan Amazon SageMaker JumpStart bruges til at implementere generative AI-grundmodeller i VPC-tilstand uden internetforbindelse.

Hvordan brugte Patsnap GPT-2 Inference på Amazon SageMaker

Du er sikkert bekendt med autocomplete-forslagfunktionen, når du søger efter noget på Google eller Amazon. For at give denne funktion brugte Patsnap GPT-2-inference på Amazon SageMaker. Dette gjorde det muligt for dem at levere tjenester med lav latens og omkostninger.

Optimer AWS Inferentia-udnyttelse med FastAPI og PyTorch-modeller på Amazon EC2 Inf1 og Inf2-instanser

Når man implementerer dybe læringsmodeller på skala, er det vigtigt at udnytte den underliggende hardware til at maksimere ydeevne og kostefordele. For at gøre dette er det vigtigt at overveje Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) -instansen, modelservingstacken og udrulningsarkitekturen. FastAPI og PyTorch-modeller på EC2 Inf1 & Inf2-instanser giver en effektiv måde at optimere AWS Inferentia-udnyttelsen på.

Udlås kraften af generativ AI med KeyCore

Organisationer kan bruge ovennævnte værktøjer og tjenester fra AWS til at udlåse kraften af generativ AI. KeyCore er den førende danske AWS-rådgivning. Vi leverer professionelle tjenester og managed services for at hjælpe organisationer med at forstå, adoptere og drive innovation med AWS. Vores team af eksperter vil samarbejde med dig for at bygge en vellykket generativ AI-strategi og udvikle en omkostningseffektiv og effektiv implementeringsarkitektur. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at udlåse kraften af generativ AI.

Læs de fulde blogs fra AWS

Kunngørelser, Opdateringer og Udgivelser

AWS har udgivet en række opdateringer og lanceringer.

Fra 1. februar 2024 vil der være en afgift for offentlige IPv4-adresser. Der vil være en afgift på $0,005 per IP per time for alle offentlige IPv4-adresser, selv de der ikke er knyttet til en tjeneste. Afgiften gælder for alle AWS-kunder, og KeyCore kan hjælpe kunder med at analysere deres brugsmønstre og justere deres brug derefter.

Der er nu tilgængelige EC2 C7g, M7g og R7g-instanser, der drives af AWS Graviton3-processorer. Disse instanser leverer op til 25 % højere ydeevne, op til dobbelt så høj flydende punkt-ydeevne og op til dobbelt så hurtig kryptografibearbejdningsydeevne i forhold til AWS Graviton2-processorer. KeyCore kan hjælpe kunder med at vurdere deres arbejdsbelastninger og bestemme, hvilke instanser der er det bedste match til deres behov.

AWS har åbnet en ny lokal zone i Phoenix, Arizona, med flere instanser, lagerklassifikationer og tjenester end nogensinde før. Lokale zoner giver kunderne fordelen af AWS-tjenester, der er fysisk tæt på deres brugere, så de kan reducere latency med applikationer, der kræver høj hastighedsnetværk. KeyCore kan hjælpe kunder med at afgøre, om en lokal zone er det bedste match til deres applikationer.

AWS og NVIDIA har samarbejdet om at lancere Amazon EC2 P5-instanser, der drives af NVIDIA H100 Tensor Core GPUs. Disse instanser er optimeret til træning af store sprogmodeller og udvikling af genererings AI-applikationer. KeyCore kan hjælpe kunder med at implementere og administrere disse instanser, samt vurdere deres applikationer og brugssager for at afgøre, om P5-instanser er det bedste match.

AWS Entity Resolution hjælper organisationer med at matche og linke relaterede poster fra flere applikationer og datalagre. Når organisationer vokser, tenderer posterne, der indeholder information om kunder, virksomheder eller produkter, til at være stadig mere fragmenterede og siloede. KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte AWS Entity Resolution samt bygge og administrere de applikationer, der integreres med den.

Amazon Bedrock er en fuldt administreret tjeneste, der gør fundamentale modeller fra Amazon og førende AI-startups tilgængelige til bygning med generativ AI på AWS. KeyCore kan hjælpe kunder med at evaluere, implementere og administrere deres maskinlæringsimplementeringer med Amazon Bedrock.

Generativ AI og maskinlæring var stjernerne på showet ved AWS-topmødet i 2023 i New York. Andre annonceringer omfattede nye tjenester, produkter og teknologier, som alle kan udnyttes med hjælp fra KeyCore.

Denne uges AWS-nyheder fokuserede på lanceringen af ​​flere nye tjenester og produkter. Dette inkluderede Redshift + Forecast, CodeCatalyst + GitHub, Lex Analytics, Llama 2 og meget mere. KeyCore kan hjælpe kunder med at evaluere og implementere disse nye tjenester og produkter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt input ovenfor til en titel på dansk

Sikring af containere til dine cloud-native applikationer

Containerløsninger giver udviklere mulighed for hurtigt og effektivt at implementere cloud-native applikationer. Men containere kan være sårbare over for sikkerhedstrusler, hvis de ikke håndteres korrekt. I dette indlæg ser vi på, hvordan du skal skifte fokus til venstre for at sikre din container-forsyningskæde og sikre, at dine applikationer kører sikkert i skyen.

Applikationsførste levering på Kubernetes med Open Application Model

Kubernetes er den mest populære containerorchestrierings teknologi på markedet i dag. Men for at få mest muligt ud af Kubernetes skal brugerne forstå applikationsdeployment-konfigurationer, som Deployment, Services og Ingress. Open Application Model (OAM) er en specifikation, der gør det lettere at definere og implementere cloud-native applikationer på Kubernetes.

Byg bedre containerbilleder

Containerbilleder er de fundamentale byggesten i microservice-arkitekturer. De er ansvarlige for at pakke applikationer til implementering og kørsel i skyen. Det er derfor vigtigt at sikre, at containerbillederne er bygget med henblik på sikkerhed. Dette indlæg ser på, hvordan man bygger bedre containerbilleder til sikre cloud-implementeringer.

Accelerer Amazon ECS-baserede workloads med Blueprints

Amazon Elastic Container Service (ECS) er en kraftfuld platform til kørsel og administration af containere. Med introduktionen af ECS Blueprints til AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) er det nemmere og hurtigere end nogensinde at opbygge container workloads til Amazon ECS. Dette indlæg forklarer, hvordan ECS Blueprints gør det lettere at bygge og administrere containere på ECS.

Implementering af applikationsloadbalancering af Amazon ECS Anywhere workloads ved hjælp af Traefik Proxy

Amazon ECS Anywhere leverer en platform til kørsel og administration af containere på kunde-administreret infrastruktur. Men hvordan sikrer du, at applikationerne, der kører på Amazon ECS Anywhere, er optimeret til ydeevne og tilgængelighed? Dette indlæg ser på, hvordan man bruger Traefik Proxy til at implementere applikationsloadbalancering for Amazon ECS Anywhere workloads.

Hos KeyCore er vi eksperter i cloud-native-teknologier som Kubernetes, Docker og Amazon ECS. Vores team af erfarne skyarkitekter og -ingeniører kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine cloud-native-applikationer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din containerforsyningskæde og accelerere dine container-baserede workloads.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies Blog: Oversæt til dansk

Grafmaling med fysikinspirerede graf neurale netværk

I dette indlæg gennemgår vi, hvordan fysikinspirerede graf neurale netværk kan bruges til at løse grafmalingproblemet, som er notorisk vanskeligt, men kan hjælpe i et utal af ressourceallokeringproblemer. Grafmalingproblemet kan bruges til at løse velkendte problemer som sportsplanlægning og udlejning af biler.

Hvad er grafmaling?

Grafmaling er et kombinatorisk optimeringsproblem. Målet er at tildele farver til visse elementer af en graf, således at ingen to tilstødende elementer har den samme farve.

For eksempel kan hver grafnode i grafen nedenfor repræsentere et universitet, og hver kant repræsentere forbindelsen mellem to universiteter. Målet med grafmalingalgoritmen er at tildele en farve til hvert universitet for at repræsentere universitetets ”identitet”. Udfordringen er, at hvert universitet skal have en unik farve, og ingen to tilstødende universiteter skal have den samme farve.

Fysikinspirerede graf neurale netværk

Fysikinspirerede graf neurale netværk (GNN’er) er en type kunstigt neurale netværk, der er i stand til at forstå grafens struktur. GNN’er kan bruges til at løse grafmalingproblemer ved at finde den optimale farvefordeling til grafens noder. GNN’er er især nyttige til at løse store skala grafmalingproblemer, da de er i stand til at skalere til store datasæt.

Anvendelser af grafmaling

Grafmalingproblemet kan bruges til at løse et utal af velkendte ressourceallokeringproblemer. For eksempel kan det bruges til at løse sportsplanlægningsproblemer, hvor visse hold skal spille mod hinanden på visse dage. Det kan også bruges til at administrere udlejningsbiler, hvor hver bil er tildelt en unik farve for at repræsentere dens identitet. Grafmalingproblemet kan også bruges til at løse problemer inden for telekommunikations- og computernetværksindustrien.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore kan vi hjælpe dig med at forstå, hvordan fysikinspirerede graf neurale netværk kan bruges til at løse grafmalingproblemet. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan give dig den ekspertise, du har brug for til at udvikle og implementere kraftfulde maskinlæringsløsninger. Vi kan også give support og vejledning til, hvordan man bedst udvikler og implementerer GNN’er i AWS ved hjælp af CloudFormation YAML, AWS API-opkald og SDK for JavaScript v3. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine maskinlæringsprojekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt Det Ovennævnte Til Et Dansk Titel

Sådan hjælper skyen små og mellemstore virksomheder med bæredygtig produktion og telemedicin

Fremstillingen udgør en betydelig del af den globale økonomi, og små og mellemstore virksomheder må finde bæredygtige måder at producere deres produkter på for at være konkurrencedygtige. Desuden har den seneste pandemi øget efterspørgslen efter telemedicintjenester, hvilket har medført nye udfordringer til branchen. I dette blogindlæg undersøger vi, hvordan små og mellemstore virksomheder kan bruge skyen til at overvinde udfordringerne med bæredygtig produktion, og hvordan sky-IT-tjenester har hjulpet en lille telemedicinvirksomhed med at imødekomme den øgede patientefterspørgsel.

Bæredygtig produktion i skyen

Skyen giver virksomheder mulighed for at blive mere effektive og reducere deres miljøaftryk. Ved at udnytte skytjenester kan virksomheder udnytte de nyeste teknologier som software og enheder, der kan overvåge deres udstyr for at få værdifulde indsigter. Desuden gør skyen det muligt for virksomheder at optimere deres processer, minimere spild og ultimativt reducere deres samlede energiforbrug.

Cloud IT-tjenester til telemedicin

Da COVID-19-pandemien ramte, steg efterspørgslen efter lettilgængelige telemedicintjenester eksplosivt. Heldigvis havde det argentinske firma Llamando al Doctor allerede integreret Amazon Web Services (AWS) i deres platform, hvilket gjorde det muligt for dem hurtigt at skalere til at imødekomme denne øgede efterspørgsel. Med AWS var virksomheden i stand til at gemme og behandle store mængder patientdata, samt tilbyde et sikkert og pålideligt netværk til deres kunder.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i cloud computing og kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine skyinvesteringer. Vi tilbyder professionelle og managed services for at hjælpe dig med at skifte til skyen og maksimere dennes potentiale. Vores team af professionelle har stor erfaring med implementering af tjenester som AWS, og vi kan hjælpe dig med at udvikle en skystrategi, der imødekommer dine virksomheders behov. Med vores hjælp kan du skabe en mere bæredygtig og effektiv produktionsproces til din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services offentlige database-blog

Med AWS Schema Conversion Tool (AWS SCT) kan udviklere effektivt flytte databasen fra IBM DB2 z/OS til Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for MySQL eller Amazon Aurora MySQL-kompatibel udgave. Amazon Managed Blockchain (AMB) tilbyder nu to nye tjenester, Amazon Managed Blockchain Access and Query, som giver udviklere hurtig og sikker skalering af applikationer. Vector Datastores giver effektiv datarepresentation til store maskinlæringsarbejdsbyrder, hvilket gør det muligt for udviklere at lagre og behandle store mængder data og maskinlæringsmodeller med minimal indsats.

Organisationer kan bruge Amazon S3 og Amazon Athena til at opfylde kompliansekrav ved at indsamle, lagre og opbevare revisiondata fra Amazon RDS for PostgreSQL. For at forbinde Amazon RDS Custom for Oracle til SQL Server kan udviklere bruge Oracle Database Gateway. Dette giver dem adgang til data i en SQL Server-database fra en Oracle-database og muliggør desuden dataforskydning, distribuerede transaktioner og fjernprocedurer mellem begge databaser.

KeyCore hjælper organisationer med at migrere deres databaser fra on-premise-løsninger til skyen. Vores erfarne hold af AWS-certificerede professionelle kan give den nødvendige vejledning og ekspertise for at gøre migreringsprocessen lettere og mere effektiv. Vi kan også hjælpe med at installere og konfigurere Amazon RDS Custom for Oracle og Oracle Database Gateway for sikker og problemfri forbindelse til SQL Server. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS til at imødekomme dine behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spilblog

Hvordan Oculus Studios Division reducerer spildesignstid og omkostninger med Amazon GameLift

Metas Oculus Studios fremmer fortællinger i virtual reality (VR) gennem udgivelse af populære multiplayer-spil, såsom “Population One”, “Onward VR” og “Beat Saber”. For at fortsætte udviklingen af deres VR-fortællere har Oculus Studios etableret et pålideligt og skalerbart spiludviklings- og værtssystem, som holdet kan trække på – Amazon GameLift.

Amazon GameLift støtter Oculus Studios

Amazon GameLift tilbyder et udvalg af tjenester, lige fra spilhosting, der gør det muligt for udviklere at reducere deres driftsomkostninger, til spilmatchmaking, som kan bruges til at skabe en god spilleroplevelse. Oculus Studios har brugt værtstjenesten til at distribuere deres spil over flere regioner, så deres spillere kan opleve lavlatenstegaming uden nogen opstart eller vedligeholdelse.

Ved hjælp af Amazon GameLift har Oculus Studios reduceret tiden, det tager at implementere spil. Før Amazon GameLift blev brugt, måtte Oculus Studios manuelt opsætte og administrere spilservere over hele verden. Denne proces var både tidskrævende og dyr.

Ved at lade Amazon GameLift håndtere hostingen, kan Oculus Studios nu lancere spil hurtigt og omkostningseffektivt. Dette har givet holdet mulighed for at fokusere på udvikling af deres spil, hvilket har resulteret i en bedre oplevelse for deres spillere.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med at reducere spildesignstid og omkostninger ved hjælp af Amazon GameLift. Vores team kan give dig den nødvendige støtte, fra teknisk rådgivning til managed services, for at sikre, at dine spil kan lanceres hurtigt og med minimal indsats.

Vores team af eksperter kan også give dig vejledning om andre AWS-tjenester, der kan hjælpe dig med at udvikle spil hurtigere og til en lavere pris. Med vores teams hjælp kan du udnytte de funktioner og tjenester, Amazon tilbyder, for at sikre, at dit spil er vellykket.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Trænings- og Certificeringsblog

Opbyg dine Cloud færdigheder med AWS Træning og Certificering i juli 2023

I juli udgav AWS Træning og Certificering 52 digitale træningsprodukter på AWS Skill Builder, designet til at hjælpe personer i udvikler-, cloudarkitekt-, cloudtekniker- og cloudadministratorroller med at opbygge deres skyfærdigheder. Højdepunkter inkluderer AWS Industry Quest: Healthcare, AWS Cloud Quest: Networking, 19 AWS Builder Labs og ny eksamensforberedelse til AWS Certified Cloud Practitioner og AWS Certified DevOps Engineer – Professional. Desuden blev der også tilbudt to nye træninger, der er udelukkende for AWS-partnere i salgsroller.

19 nye AWS Builder Labs

Disse 19 nye AWS Builder Labs er designet til at styrke læring i skyen på tværs af forskellige emner, herunder containere, udvikling, serverløs, netværk, sikkerhed og AWS Well-Architected Framework. Hver lab inkluderer en nyttig videooversigt, en detaljeret lab guide og en vurdering for at hjælpe brugerne med at måle deres fremskridt og forståelse.

Bygning af serverløse applikationer på AWS

Til udviklere og softwareingeniører, der ønsker at få grundlæggende viden og færdigheder til at udvikle i AWS Cloud og forstå AWS-tjenester, er der den nye tre-kursus serie “Bygning af serverløse applikationer på AWS”. Denne serie er tilgængelig på både Coursera og edX, og er et godt sted at begynde at bygge i skyen.

5 trin til at lære AWS bedste praksis og blive vel-arkitekteret

Uanset om du lige er begyndt med AWS eller ønsker at skærpe dine nuværende færdigheder, er AWS Well-Architected Framework et kraftfuldt værktøj til at hjælpe dig med at bygge og administrere din skybaserede infrastruktur. Her er fem tips og tilhørende ressourcer til at hjælpe dig i gang og lære bedste praksis:

 • Forstå værdien af ​​Well-Architected Framework.
 • Lær faserne i Well-Architected Framework-gennemgangen.
 • Bliv bekendt med AWS Well-Architected Tool.
 • Opnå viden om de fem søjler.
 • Tag det nye træningskursus fra AWS Træning og Certificering for at bygge din praktiske viden.

Efter afslutning af vurderingen kan brugerne tjene et digitalt mærkat.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-certificerede konsulenter hjælpe dig med at begynde at lære og bruge AWS Well-Architected Framework. Fra educative sessioner til hands-on workshops kan vi hjælpe dig med at gennemgå din nuværende arkitektur og designprincipper og støtte dig med bedste praksis til at bygge og administrere din skyinfrastruktur. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

For virksomheder, der ønsker at modernisere deres Windows Communication Framework (WCF)-service til CoreWCF, er der visse udfordringer og erfaringer at lære. CoreWCF er en port af serverede del af WCF til .NET Core-rammeverket og er understøttet af Microsoft. Det er relativt enkelt at bidrage til denne teknologi.

Rotér aktive directory-konti

For at holde adgangskoder og andre kontoudlysninger, der er gemt i Microsoft Active Directory, synkroniseret med AWS Secrets Manager, er det muligt at bruge AWS Systems Manager (SSM) Automation. Denne funktion krypterer hemmelighederne med en AWS Key Management Service (KMS) kundedefineret nøgle (CMK) for yderligere sikkerhed.

Synkronisering af Active Directory-brugere til AWS IAM

For kunder, der allerede har en etableret Active Directory Federation Service (ADFS)-implementering, er det muligt at drage fordel af den til føderal adgang til AWS. For at opnå dette kan PowerShell bruges til at synkronisere ændringer til brugere og grupper i Microsoft Active Directory ved hjælp af Simple Cloud Identity Management (SCIM).

Hos KeyCore er vi specialister i AWS og kan hjælpe med at modernisere Microsoft-belastninger ved at levere professionelle tjenester og managed services. Vores avancerede team af AWS-konsulenter kan give den nødvendige ekspertise til at sikre, at dine belastninger overføres glat og sikkert.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

KeyCore er førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der tilbyder professionelle serviceydelser og managed services til vores kunder. Vores team af eksperter har dyb erfaring og en bevist succes med at hjælpe kunder med at udnytte deres data maksimalt og optimere deres AWS-miljø. Vi kan hjælpe din organisation med at udvikle og implementere en end-to-end-data strategi, der udnytter serverless-teknologier som Amazon Athena, Amazon Redshift Serverless og AWS Glue Studio. Vores team af AWS Certified Solutions Architects, Data Engineers og DevOps-ingeniører kan hjælpe dig med at opbygge data pipelines, udvikle ETL-job og konfigurere overvågning og alarmer for at holde omkostningerne forudsigelige. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest mulig værdi ud af dine data.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdsudsendelse

Forståelse af webtrafik og brugeradfærd er afgørende for at forstå resultaterne af nye funktioner, indholdsopdateringer eller nuværende produktiterationer for websider og applikationer. Dette hjælper med at få indsigt ikke kun i, hvem der besøger websiden, men også hvor de kommer fra og hvilket indhold der bliver set. En populær teknik til dette er kaldet ‘webstift’.

En webstift er et gennemsigtigt billede, der er indlejret i en webside, der kan bruges til at detektere, når en bruger besøger en side, brugerens IP-adresse og andre oplysninger. Dette kan bruges til at spore brugeradfærd eller se, om en e-mail er åbnet, hvilket alle er vigtige for webanalyse. Denne teknik har dog nogle ulemper ved storskalabrug, såsom øget latency og lavere ydeevne for slutbrugere og højere omkostninger for websiden.

AWS Edge-tjenester kan bruges til at løse disse problemer. Ved hjælp af kanttjenester som AWS Lambda @ Edge, Amazon CloudFront og Amazon CloudWatch kan websider udføre webanalyse med storskala uden de ulemper, der er forbundet med webstifter. Denne blogpost vil forklare, hvordan man opsætter en tracking-pixel-drevet webanalyse med AWS Edge Services.

Først skal du oprette en Amazon CloudFront-distribution til din webside. Med CloudFront kan du konfigurere det til at videresende anmodninger til din originserver, når det anmodede indhold ikke er tilgængeligt i CloudFront-cachen. Dette sikrer, at dine brugere altid modtager det seneste indhold.

Dernæst skal du oprette en AWS Lambda @ Edge-funktion. Denne funktion udløses, når en bruger besøger din webside, og den er ansvarlig for at køre analysen. Den skal indsamle brugerens IP-adresse, siden de besøgte og andre relevante oplysninger, og derefter videresende dem til dit valgte værktøj til webanalyse.

Til sidst skal du opsætte Amazon CloudWatch for at overvåge ydeevnen af ​​dit analytics. Med CloudWatch kan du holde styr på, hvor lang tid det tager for analytics at køre, og hvor mange brugere der faktisk besøger din webside. Dette hjælper dig med at identificere, når du skal skalere dit system eller foretage forbedringer for at sikre, at analytics kører effektivt.

Ved hjælp af AWS Edge-tjenester kan du let opsætte tracking-pixel-drevet webanalyse og overvåge, hvordan de fungerer. Dette hjælper dig med bedre at forstå betydningen af ​​nye funktioner, indholdsopdateringer eller nuværende produktiterationer for din webside eller applikation, så du kan træffe mere informerede beslutninger.

Hos KeyCore tilbyder vi et væld af professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe vores kunder med deres AWS-behov. Uanset om det er at opsætte og optimere analysepipelines eller administrere CloudFront-distributioner, har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at få det bedste ud af AWS Edge-tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Computer Blog: Oversætning af input

Introduktion af AWS Lambda Python 3.11-runtime og migrering fra Go1.x-runtime til den brugerdefinerede runtime på Amazon Linux 2

Introduktion af Python 3.11-runtime i AWS Lambda

Amazon Web Services (AWS) har for nylig tilføjet Python 3.11-runtime til Lambda, så kunder kan oprette og implementere funktioner ved hjælp af sproget. Opbygning og implementering af funktioner er tilgængelig gennem en række metoder, herunder AWS Management Console, AWS CLI, AWS SDK, AWS SAM, AWS CDK og Infrastructure as Code (IaC). Desuden kan det brugerdefinerede containerbasebillede Python 3.11 bruges, hvis kunder foretrækker at opbygge og implementere deres funktioner gennem containerbilleder.

Migrering fra Go1.x-runtime til den brugerdefinerede runtime på Amazon Linux 2

AWS Lambda afskaffer Go1.x-runtime i overensstemmelse med Amazons end-of-life-dato for Amazon Linux 1, der er sat til 31. december 2023. Derfor skal kunder, der bruger Go med Lambda, migrere deres funktioner til provided.al2-runtime. De primære fordele ved denne migration er understøttelse af AWS Graviton2-processorer med bedre pris-ydeevne og en forenklet indkaldelsessti med hurtigere ydeevne.

KeyCore: Hjælper kunder med at styre og optimere deres AWS Lambda-funktioner

Hos KeyCore forstår vi, hvor vigtigt det er for kunder at sikre, at deres AWS Lambda-funktioner er opdaterede og kører på højeste ydeevne. Derfor tilbyder vores team af certificerede AWS-konsulenter professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at migrere til den nyeste AWS Lambda-runtime og optimere deres funktioner.

Hvis du vil vide mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at styre og optimere dine AWS Lambda-funktioner, så kontakt vores team i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

For fem år siden begyndte Formula 1 en skytransformationrejse sammen med AWS for at accelerere deres sportsoperationer. Chris Roberts, organisationens IT-direktør, ledede dette projekt, og nyligt talte han med Neil Ralph, AWS Principal Sports Partnership Manager, om den utrolige fremskridt Formula 1 har lavet. Fra streaming af løbet til Carlos Sainz Jr., #55 Ferrari, under AWS Gran Premio de Espana Practice 3 til at give et væld af avancerede analyser, har Formula 1 fundet en pålidelig partner i AWS.

OTT-platforme bliver stadig mere populære, og en god måde at monetisere indholdet på er ved at planlægge live lineær TV-udsendelser. AWS Elemental MediaTailor er et kraftfuldt værktøj til denne slags medielevering, med en række funktioner, der giver brugerne mulighed for at skabe en immersiv visningsopplevelse. Fra “Before-TV”-oplevelsen til at sikre, at seerne kan se deres favoritindhold med det samme, giver AWS Elemental MediaTailor en ideel løsning til mediekunder.

Overvågning af reelle brugeroplevelser er afgørende for streamingtjenesteoperatører. Og Datazoom på AWS kan hjælpe med at optage begivenheder fra applikationer eller videospillere. Med disse data kan streamingtjenesteoperatører få indsigt i brugeroplevelser, måle kvaliteten af servicemålinger og observere ydeevneproblemer for at sikre brugerengagement. Takket være Datazoom på AWS kan kunderne også udtrække forskellige indholdskonsumtions- og engagementmetrikker i realtid.

For at holde trit med de konstant skiftende krav fra sportsfans har FOX og AWS slået sig sammen for at levere et gennembrud “Recap Feature”. Denne Catch Up With Highlights-funktion er drevet af Amazon Media Replay Engine (MRE), som bruger AI til at generere øjeblikkelige højdepunkter fra live streams og skabe en virkelig immersiv visningsopplevelse. Gennem denne partnerskab kunne FOX og AWS give fans øjeblikkelige højdepunkter uanset når de tunede ind.

Hos KeyCore hjælper vi virksomheder med at navigere og implementere komplekse, sky-native løsninger. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at spare tid og penge med vores skytjenester, fra avancerede analyserløsninger til streaming af live lineære kanaler. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-udviklerværktøjer Blog

Konfigurer Endpoint-URL’er for API-forespørgsler med AWS SDKs og værktøjer

AWS SDKs og værktøjer-holdet er begejstrede for at annoncere forbedringer, der giver brugerne øget fleksibilitet, når de konfigurerer deres endpoint-URL’er, der bruges til API-serviceforespørgsler. Før denne annoncering kunne brugerne kun angive endpoint-URL’en, der bruges til AWS-forespørgsler, ved at angive –endpoint-url-kommandolinjeparameteren eller ved at ændre SDK-konfigurationsfilen. Nu kan brugerne indstille miljøvariabler for at give endpoint-URL’en for alle deres forespørgsler uden behov for manuel konfiguration.

Konfigurering med –endpoint-url-kommandolinjeparameter

–endpoint-url-kommandolinjeparameteren er et godt valg for brugere, der hurtigt vil teste en funktion eller køre et eksperiment mod en alternativ API-endepunkt. Det er også nyttigt til scenarier, hvor det standardendepunkt er konfigureret i SDK-konfigurationsfilen, men et alternativt endpoint er nødvendigt for en bestemt forespørgsel.

Konfigurering med SDK-konfigurationsfil

SDK-konfigurationsfilen giver brugerne mulighed for at angive det standardendepunkt, der skal bruges til alle forespørgsler. Konfigurationsfilen er nyttig for brugere, der skal foretage flere forespørgsler til samme API-endepunkt. Brugere kan indstille konfigurationsfilen én gang og ikke bekymre sig om manuelt at konfigurere endpoint-URL’en for hver forespørgsel.

Konfigurering med miljøvariabler

De seneste forbedringer giver brugerne mulighed for at indstille miljøvariabler for at give endpoint-URL’en for alle deres forespørgsler. Denne funktion er især nyttig for brugere, der har flere API-endepunkter og gerne vil skifte mellem dem nemt. Miljøvariabler er også nyttige til scenarier, hvor det standardendepunkt er konfigureret i SDK-konfigurationsfilen, men et alternativt endpoint er nødvendigt for en bestemt forespørgsel.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi, at det at vælge de rigtige værktøjer til dine API-forespørgsler er afgørende for succesen med dine applikationer. Vores erfarne hold af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at bestemme det bedste valg til dine specifikke behov, og sikre, at dine APIs korrekt konfigureres med AWS SDKs og værktøjer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS SDKs og værktøjer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Ustruktureret data med multilingual semantiske søgning forklaret

Organisationer, der har brug for at søge gennem store mængder ustruktureret data på tværs af flere sprog, står ofte over for et særligt udfordrende sæt af udfordringer. I denne todelt blogserie undersøger vi fundamentet i Amazon-arkitekturen, som er nødvendig for at opbygge et indholdsrepositorium med dynamisk adgangskontrol og evnen til multilingual semantisk søgning.

Del 1: Opsætning af fundamentet

De vigtigste komponenter i denne arkitektur var dynamisk adgangskontrollogisk med et web-UI til at uploade dokumenter. Denne adgangskontrolbaserede logik blev implementeret med Amazon Cognito for sikkert at autentificere brugere og give adgang til indholdet. Derudover blev Amazon CloudFront brugt til at give en sikker forbindelse fra web-UI’et til indholdsrepositoriet.

Del 2: Opbygning af multilingual semantiske søgninger

I del 2 byggede vi videre på fundamentet, som vi skabte i del 1 for at tilføje evnen til multilingual semantiske søgninger. Søgefunktionaliteten blev implementeret ved hjælp af en kombination af Amazon Translate til at generere sprogspecifikke versioner af søgeord og Amazon Elasticsearch Service til at levere søgeresultater.

Amazon Translate-tjenesten blev brugt til at konvertere søgeordene til specifikke sprog, med hvert sprog, der genererer sin egen søgeindeks i Amazon Elasticsearch Service. Dette gav repositoriet mulighed for at søge gennem dokumenter på flere sprog og stadig få relevante resultater.

Kerneområder

Denne todelt blogserie viser, hvordan organisationer kan bruge AWS til at opbygge et indholdsrepositorium med sikker adgangskontrol og multilingual semantiske søgningsevner. Med Amazon Cognito som giver adgangskontrol og Amazon Translate og Amazon Elasticsearch Service som leverer søgefunktionalitet, kan organisationer søge sikkert gennem store mængder ustruktureret data, der spænder over flere sprog.

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og managed services for at hjælpe organisationer med at opbygge deres eget indholdsrepositorium med multilingual semantiske søgefunktioner. Vores team af erfarne AWS Certified Solutions Architects og DevOps-ingeniører kan hjælpe dig med at opbygge en sikker og pålidelig arkitektur, der passer til dine forretningsbehov. Kontakt os i dag for at lære mere!

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titlen

Softwareudviklingsprocesser kan være komplekse og kræver ofte en enkelt dashboard for at give indsigt i forretnings-, process- og personcentrerede metrikker. Apexons COMPASS-løsning bruger maskinlæring til at indsamle og integrere data på tværs af softwareudviklingslivscyklussen og giver overblik over ydeevnen for ressourcerne og dens indvirkning på KPIs. Løsningen tilbyder et forenklet overblik over udviklingsprocessen, så hold kan følge deres fremskridt, identificere forbedringsområder og justere strategier i realtid.

TD SYNNEX og CoreStack har samarbejdet for at levere en innovativ løsning, der kombinerer AWS Well-Architected Framework og CoreStacks AI-drevne NextGen cloud governance og FinOps-funktionaliteter. Denne løsning giver kunder mulighed for at optimere cloud-omkostninger og forbedre cloud-operationerne.

Før man adopterer AWS Backup med private interface VPC endepunkter (drevet af AWS PrivateLink), skal kunder overveje arkitekturdesign og overvejelser.

Ness Digital Engineering hjælper organisationer med at sikre, at deres AWS-infrastruktur understøtter strategiske initiativer. De har en tilgang til store virksomheder til at justere skyomkostninger med deres forretningsværdi, hvilket indebærer forskellige ændringsmanagementsudfordringer. En robust FinOps-funktion kan adressere kroniske problemer, der er relateret til styring af skyomkostninger i store virksomheder.

AWS transformerer måden, partnere arbejder sammen på, og giver nye muligheder på alle stadier af rejsen. I de kommende måneder vil AWS foretage vigtige forbedringer for at forstærke partneres ekspertise og udvide værdien på tværs af forretningsmodeller. Dette inkluderer at give et enkelt, forenklet overblik over muligheder, muliggøre samarbejde mellem sælgere og tilbyde nye måder at transaktionere gennem AWS Marketplace.

Kontaktcenters og kundeoplevelsesindustrien udvikler sig hurtigt, og virksomheder investerer i løsninger som Amazon Connect for at forenkle deres systemer. For at understøtte kundeengagement på tværs af flere kanaler er Amazon Connect Ready-specialisering introduceret. Denne specialisering omfatter forbedret dataindsamling, analyse, indsigter og optimeringsdashboards.

Digital transformation kan accelereres ved at køre applikationer i containere. For at hjælpe kunder med at forenkle implementering af containerværtsbelastninger er Amazon ECS-specialiseringen blevet introduceret. Amazon ECS-leverandørpartnere tilbyder ekspertise i vurdering, skoping, design, integration, implementering, drift og optimering af containermiljøer ved hjælp af enten Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) eller AWS Fargate.

IBM watsonx.data er en åben datalakehouse på AWS, der muliggør skalering af analyse og AI med et formålstjenstegrænset datalager. Det giver forespørgsler, governance og åbne dataformater for nem adgang til og deling af data, og kunder kan oprette forbindelse til deres data inden for få minutter. Med IBM watsonx.data kan kunder hurtigt få pålidelige indsigter og reducere omkostningerne til datavarehus.

Salt Securitys platform gør det muligt at analysere API-trafik, der afslører komplekse angreb, herunder dem, der er identificeret i OWASP API Security Top 10-listen. Salt Security bruger big data og AI / ML til at opdage og stoppe komplekse API-angreb, så organisationer kan beskytte deres APIs mod skadelige angreb.

Dataadgangsovervågning er nødvendig for at sikre konsistent og troværdig data, og Privacera aktiverer dataadgangsovervågning på Amazon Aurora. Det inkluderer policies baseret på adgangskontrolmærkater og maskering / filtrering af kolonner eller rækker. Dette giver organisationer mulighed for at definere, overvåge og administrere, hvem der har adgang til specifikke data i henhold til deres politikker og eksterne regler.

Den stigende efterspørgsel efter elbilsbatterier har sætter fokus på miljømæssige og sociale konsekvenser af batteriproduktion og -indkøb. Amplo Global udviklede en AI-drevet platform på AWS for at give en ende-til-ende sporbarhed af elbilbatteriproduktion og muliggøre virksomheder at skabe en gennemsigtig og robust forsyningskæde, som er mindre modtagelig for forstyrrelser.

IoT involverer ofte et enormt antal tilsluttede enheder og data. Confluent og AWS kan udnyttes til at løse enhedsadministrations- og datahåndteringsudfordringer, som opstår i IoT-brugssager. Disse løsninger giver mikrocomputing-funktionaliteter i næsten alle typer af enheder, hvilket muliggør et fuldt tilsluttet verden.

KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning, tilbyder professionelle og managed services for at hjælpe virksomheder med at forenkle deres softwareudviklingsprocesser og accelerere deres skytransformation. KeyCore kan hjælpe kunder med at designe og implementere den bedste løsning, der passer til deres behov, ved hjælp af de nyeste AWS-teknologier som AWS WAF, Amazon API Gateway, Amazon Connect, Amazon ECS, AWS Backups, Confluent, IBM Watsonx.Data, Privacera, Salt Security, TD SYNNEX og CoreStack. Vores team af eksperter og certificerede AWS-professionelle har den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at udnytte det bedste af skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategy Blog: Oversæt titlen til dansk

Thomas Edisons opfindelse af den første praktiske glødepære i hans laboratorium i New Jersey belyste Christie Street på nytårsaften 1879 og lagde vejen for fremtidig teknologisk fremskridt. Selv om det i dag kan virke som magi, er det kun gennem kraften af ​​avanceret teknologi, at vi kan låse det potentiale for virksomhedstransformation op. Dette gælder især når det kommer til generativ AI og samarbejde.

Lås det potentiale af generativ AI op

Generativ AI har enormt potentiale til at forvandle virksomheder. Med evnen til at automatisere arbejdskrævende og tidskrævende opgaver kan AI frigøre ressourcer og accelerere innovationshastigheden. Det er derfor ikke overraskende, at mange virksomheder vender sig mod AI-drevne løsninger for at optimere deres operationer.

En af de vigtigste områder, hvor AI kan anvendes, er analyse og optimering af data. Ved hjælp af AI til at analysere store datamængder kan virksomheder identificere mønstre og tendenser, der kan hjælpe dem med at afdække nye muligheder og få et større indblik i deres kunder og markeder. Desuden kan AI-drevne løsninger bruges til at forenkle processer og automatisere gentagne opgaver, hvilket hjælper virksomheder med at reducere omkostninger og forbedre effektiviteten.

Rollen for samarbejde til at låse dette potentiale op

For at låse det potentiale af generativ AI, skal virksomheder også overveje, hvordan samarbejde spiller en rolle i ligningen. Med stigningen af ​​cloud-baserede teknologier er det nu lettere end nogensinde før for teams at samarbejde i næsten reel tid. Dette giver virksomheder mulighed for hurtigt at dele ideer, få feedback og træffe datadrevne beslutninger.

Derudover kan AI bruges til at fremme samarbejde mellem teams og afdelinger ved at give indsigter, der kan hjælpe dem med at forstå deres kunder og markeder bedre. Dette kan føre til mere informerede beslutninger og større succes på længere sigt.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere AWS-baserede tjenester og løsninger, der hjælper virksomheder med at låse potentialet af generativ AI og samarbejde. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at komme i gang med de nyeste teknologier, så du kan få fuldt udbytte af AI og samarbejde. Fra opsætning af dit miljø til optimering af dine operationer kan vi hjælpe dig hvert skridt på vejen. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversat til dansk

Brug af digitale teknologier til at forbedre den cirkulære økonomi

Den cirkulære økonomi er et vigtigt koncept for virksomheder, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning og blive mere bæredygtige. Digitale teknologier kan hjælpe virksomheder med at udnytte deres ressourcer bedst muligt ved at øge effektiviteten, reducere spild og sikre, at de altid er opdaterede med de nyeste trends. I dette indlæg vil vi undersøge fordelene ved digital teknologi for den cirkulære økonomi og give vejledning om, hvordan virksomheder kan bruge digital teknologi til deres fordel.

Fordele ved digitale teknologier for den cirkulære økonomi

Digitale teknologier kan hjælpe virksomheder med at opnå en mere bæredygtig tilgang til deres drift. Ved at udnytte digitale teknologier kan virksomheder få adgang til mere data om deres processer og bruge denne data til at informere deres beslutninger. Dette hjælper med at sikre, at ressourcerne bruges effektivt, og at virksomheder har adgang til de mest ajourførte oplysninger om deres branche. Desuden kan digitale teknologier hjælpe med at reducere spild ved at muliggøre automatisering af processer og reducere manuelt arbejde.

Implementering af digitale teknologier for den cirkulære økonomi

Når digitale teknologier implementeres for den cirkulære økonomi, bør virksomheder prioritere løsninger, der er både effektive og omkostningseffektive. AWS kan give virksomheder de værktøjer, de har brug for for at få mest muligt ud af deres ressourcer, herunder adgang til data og analyseverktøjer, automatiseringsservice og managed services.

AWS’s data og analyseverktøjer, såsom Amazon QuickSight, kan hjælpe virksomheder med at få indsigt i deres drift og træffe mere informerede beslutninger. Desuden kan AWS’s automatiseringsservice, såsom Amazon EC2 og AWS Lambda, hjælpe virksomheder med at automatisere deres processer og reducere manuelt arbejde. Endelig kan AWS’s managed services, såsom Amazon ECS og AWS Fargate, hjælpe virksomheder med at håndtere deres ressourcer mere effektivt.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services, der kan hjælpe virksomheder med at skifte til den cirkulære økonomi. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan give virksomheder den vejledning, de har brug for for at identificere de mest omkostningseffektive løsninger til deres drift. Desuden kan vores team af managed services-specialister hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres AWS-ressourcer. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skifte til den cirkulære økonomi.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Automatiser migration og udnyt cloud-adoptionsfordelene fuldt ud med AWS

Automatiser servere til at slutte sig til et aktivt domæne med AWS Application Migration Service og AWS Systems Manager

AWS Application Migration Service (MGN) hjælper dig med at migrere kildeservere hurtigt fra fysisk, virtuelt eller cloud-infrastruktur, så de kan køre native på AWS. Efter-lanceringstilstandene i MGN giver dig mulighed for at styre og automatisere handlinger, efter at dine servere er blevet lanceret i AWS. Du kan bruge foruddefinerede kommandoer eller brugerdefinerede scripts til at slutte et aktivt domæne, og efter-lanceringstilstandene til at konfigurere dit IT-miljø. Med MGN kan du hurtigt og sikkert migrere servere, automatisere migrationen og sikre en glidende overgang til skyen.

Udnyt cloud-adoptionsfordelene fuldt ud ved hjælp af en vel-arkitektureret organisationkultur

Organisationens kultur er en stærk bestemmende faktor for transformationssucces, og dette gælder især med cloud-transformation. Skyens ekstraordinære muligheder er kun begrænset af organisationens evne til at omfavne ændringer og udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at få adgang til og bruge skyens muligheder. At forstå kulturens indflydelse på cloud-transformation og sikre, at din organisation har den rigtige kultur for succes, kan hjælpe dig med at udnytte cloud-adoptionsfordelene fuldt ud.

Migrering til Amazon Managed Service for Prometheus med Prometheus Operator

Prometheus Operator forenkler processen med at udrulle og administrere Prometheus-kluster i Kubernetes. Denne blogpost vil vise dig, hvordan du bruger Prometheus Operator til at udrulle Prometheus og migrere dine overvågningsarbejdsbyrder til Amazon Managed Service for Prometheus, og udnytte dets avancerede automatiseringsfunktioner.

Identificer potentielle problemer med værktøjet Fault Tolerance Analyzer

Arbejdsbyrdens holdbarhed er et fælles ansvar mellem AWS og kunderne; mens AWS leverer den holdbare underliggende cloud-infrastruktur, vedligeholder kunderne holdbarheden af deres applikationer. Værktøjet Fault Tolerance Analyzer hjælper dig med at identificere potentielle problemer med dine applikationer, før de opstår, så du kan træffe korrigerende foranstaltninger og opretholde arbejdsbyrdens holdbarhed.

Opnå testsucces med AWS Application Migration Service for smertefri overgange

Brug af AWS Application Migration Service kan forenkle og accelerere din migration til AWS. Men test er afgørende for en vellykket migration, og en del af det er at identificere afhængigheder af fælles tjenester såsom Microsoft Active Directory, integrationer med andre tjenester og backup-servere. Denne blogpost vil fokusere på fire vigtige områder, der skal testes, før og efter en vellykket migration.

Forbedr overvågningen for Network Load Balancers med Amazon CloudWatch Internet Monitor

Amazon CloudWatch Internet Monitor giver nu internetydelses- og tilgængelighedsmålinger for bruger trafik, som får adgang til specifikke Network Load Balancers. Denne blogpost viser dig, hvordan du udnytter den nye funktion til at forbedre overvågningen og sikre, at dine NLB’er svarer på brugerens anmodninger på tid og pålidelig måde.

Brug AWS Systems Manager til VMware Cloud on AWS (VMC) operations management

Drift af et hybrid cloud-miljø, som spænder over VMC og cloud-miljøer, kan være udfordrende. AWS Systems Manager giver et enkelt vindue til at visualisere og handle operativ data, og udrulningen af automatisering og kontrol af cloud-infrastruktur. Denne blogpost forklarer, hvordan du kan bruge AWS Systems Manager til at forenkle og optimere administrationen af dit hybrid cloud-miljø.

Bedste praksis for linsens livscyklus: Mål og forbedr

AWS Well-Architected Custom Lens giver dig mulighed for at vurdere arkitekturen af dine applikationer og arbejdsbyrder i forhold til dine egne bedste praksisser. Denne blogpost beskriver bedste praksis og ressourcer for at hjælpe dig med at opbygge, validere og forbedre en AWS Well-Architected Custom Lens og rulle den ud på tværs af din organisation.

Hos KeyCore har vores eksperter meget erfaring med at hjælpe kunder med at oprette og implementere deres egen AWS Well-Architected Custom Lens. Vi tilbyder de ressourcer og vejledning, der er nødvendig for at sikre, at du har de bedste praksisser til dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din brugerdefinerede linses livscyklus.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

Med Amazon Working Backwards-mekanismen og brugeroplevelsesdesign kan man fremskynde adoptionen af et cloudbaseret udviklingsmiljø kaldet Virtual Engineering Workbench (VEW). VEW er designet til at hjælpe softwareudviklere, softwareintegratorer og softwaretestere med at arbejde mere effektivt. Arbejdsbackwards-mekanismen kan bruges til at starte med brugeroplevelsen og designe et produkt, der opfylder brugerne. Det er en proces, der indebærer analyse af brugerfeedback, design af oplevelsen og oprettelse af et prototypemiljø. UX-designprocessen involverer oprettelse af en prototype, der testes med brugere for at vurdere brugervenligheden og indsamle feedback. Processen er iterativ og giver mulighed for hurtige ændringer og forbedringer. Som et resultat kan udviklingsmiljøet tilpasses brugerens behov og præferencer.

Cloud computing og maskinlæring (ML) teknologier har revolutioneret energiindustrien. Digitalisering har muliggjort nye niveauer af operativ effektivitet, produktivitet og sikkerhed samt reduceret miljøpåvirkninger. F.eks. kan AI-baserede optimeringsværktøjer hjælpe med at optimere energiforbrug og energilagring. Desuden kan AI bruges til at opbygge prediktive modeller for energiproduktion og efterspørgsel samt til at opdage anomali på energimarkedet. ML-systemer kan bruges til automatisere beslutningstagning og forenkle processer. Ved at udnytte kraften af AI kan energivirksomheder blive mere effektive og omkostningseffektive.

Virksomheder, der administrerer essentielle bygninger som sundhedsfaciliteter, produktionsanlæg og retshåndhegningscentre, har komplekse ledelses- og vedligeholdelsesbehov. De skal overholde strenge regler, kompliance og sikkerhedskrav. For at imødekomme disse krav vendte CGL Facility Management sig til AWS-partner QModo AI for at udvikle en app, der hjælper teknikere med hurtigt og nøjagtigt at diagnosticere og reparere udstyr. Appen udnytter kraften af AI til at opdage anomali og tilbyde prediktiv vedligeholdelsesanbefalinger. Desuden kan appen bruges til at administrere komplekse reservedelslagre og få realtidsopdateringer om status for reparationer.

AWS HealthScribe er en HIPAA-kompatibel tjeneste, der kan hjælpe sundhedssoftwareudbydere med at opbygge kliniske applikationer, der genererer foreløbige kliniske noter ved at analysere patient-kliniker-samtaler. Med AWS HealthScribe kan man opbygge applikationer, der integrerer med patient- og klinikersamtaler, forstår konteksten og trækker relevante informationer. Dette kan hjælpe med at forbedre patient-klinikersamarbejdet og reducere den administrative byrde. Desuden kan det forbedre nøjagtigheden af plejebeslutninger og reducere misforståelser.

Medicinsk billeddata udgør en vigtig rolle i diagnostik og behandling af medicinske tilstande. Når efterspørgslen efter diagnostisk billeddiagnostik stiger, skal sundhedsorganisationer kunne få adgang og administrere medicinsk billeddata hurtigt og nøjagtigt. AWS HealthImaging er en tjeneste specielt designet til medicinsk billedbehandling, der kan hjælpe sundhedsorganisationer med at administrere store volumener af data. Det indtager data i DICOM P10-format og leverer APIs til lavlatenstehentning. Desuden kan HealthImaging bruges til at dele medicinsk billeddata mellem sundhedsorganisationer og til sikkert at gemme medicinsk billeddata i skyen.

Data er et afgørende aktiv for energivirksomheder, og OSDU Data Platform er designet til at hjælpe med at administrere data effektivt og sikkert. Platformen er drevet af open source og giver et komplet overblik over troværdig data, der følger konsistente forretningsregler. Desuden giver platformen mulighed for hurtig dataundersøgelse og skaber en grundsten til datadreven beslutningstagning. Ved at centralisere data på OSDU Data Platform kan energivirksomheder spare tid og ressourcer og træffe mere informerede beslutninger.

AWS HealthImaging er en tjeneste specielt designet til at hjælpe udviklere med at opbygge sky-native applikationer til lagring, analyse og deling af medicinsk billeddata i petabyte-skala. Tjenesten indtager data i DICOM P10-format og leverer APIs til lavlatenstehentning og sikker lagring. Desuden kan tjenesten bruges til at dele medicinsk billeddata mellem sundhedsorganisationer. AWS HealthImaging kan hjælpe sundhedsorganisationer med at spare tid og ressourcer ved at gøre det lettere at administrere medicinsk billeddata og sikkert at gemme petabytes af data i skyen.

Hos KeyCore har vores eksperthold af AWS-konsulenter hjælpe sundhedsorganisationer med at planlægge og implementere AWS HealthImaging. Uanset om du ønsker at optimere dine eksisterende applikationer eller bruge AWS HealthImaging til at oprette nye, kan vores hold hjælpe dig i gang. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS HealthImaging.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og Salg

Bedste praksis for modtagelse, accept og distribution af private tilbud i AWS Marketplace

AWS Marketplace er et digitalt katalog over softwareprodukter, der hjælper kunderne med at finde, købe og implementere softwareløsninger på AWS-platformen. Det tilbyder et omfattende udvalg af softwareprodukter, som nemt kan tegnes og bruges på AWS-platformen. Private tilbud giver virksomheder mulighed for at tilpasse og administrere køb og licensdeployering af produkter, der er tilgængelige i AWS Marketplace.

Modtagelse og accept af private tilbud i AWS Marketplace

AWS Marketplace giver kunderne mulighed for at finde, købe og bruge softwareprodukter på AWS-platformen. Kunderne kan søge efter produkter, der er tilgængelige i markedet, og modtage private tilbud fra softwareleverandører. For at modtage et privat tilbud skal kunden logge ind på AWS Marketplace og klikke på “private tilbud” under fanen “alle produkter”.

Når kunden modtager tilbuddet, kan de gennemgå det og acceptere det, hvis det opfylder deres krav. Efter accept af tilbuddet kan kunden se og administrere deres abonnement fra AWS Marketplace-instrumentbrættet.

Skalering af private tilbud med håndterede retlige rettigheder

Administrerede retlige rettigheder giver kunderne mulighed for at skalere deres private tilbud med AWS Marketplace. Kunderne kan bruge denne funktion til at administrere licensrettighederne til deres private tilbud. Dette giver kunderne mulighed for nemt at administrere og spore licenserne til deres private tilbud uden at skulle administrere hver enkelt licens manuelt.

Forbedret sikkerhed med delegatede administrator-konti

Delegerede administrator-konti giver et ekstra lag af sikkerhed til kunder, der bruger private tilbud i AWS Marketplace. Denne funktion giver kunderne mulighed for at oprette en separat konto til deres licensrettigheder, som kan bruges til at administrere og distribuere licenser, der er knyttet til deres private tilbud. Ved at oprette en separat konto til licensrettighederne kan kunderne sikre, at deres licenser er sikre og kun tilgængelige for autoriserede brugere.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed og kan hjælpe kunder med deres softwarebehov i AWS Marketplace. Vores team af erfarne eksperter kan hjælpe kunderne med at finde de bedste produkter til deres behov, oprette og administrere private tilbud og sikre, at deres licensrettigheder forbliver sikre. KeyCore kan også hjælpe kunderne med at skrive CloudFormation YAML-kode til automatisering og administration af deres licensrettigheder samt bruge AWS SDK til JavaScript v3 til at foretage API-opkald. Kunderne kan finde mere information om KeyCore og vores tilbud på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet i Forretninger

Amazon Chime SDK forbedrer mediepipelines til strømlinede workflows

Den 24. juli 2020 annoncerede Amazon Chime SDK store forbedringer af sammensætningsmulighederne for mediepipelines. Disse ændringer gør det muligt for brugere at kombinere flere video-strømme og skærmdeling til en samlet virtuell præsentation. Med de nye layoutelementer kan brugere lægge videoer oven på hinanden og oprette dynamiske overgange for yderligere at forbedre den visuelle oplevelse.

Avancerede sammensætningsmuligheder

De nye muligheder tillader avancerede sammensætninger, herunder evnen til:

 • Kombiner flere video-strømme
 • Læg videoer oven på hinanden
 • Opret dynamiske overgange mellem video-strømme
 • Opret 10 nye layoutelementer
 • Inkluder annoteringer i video-strømme
 • Brug forskellige videoformater

Disse forbedringer gør det muligt for brugere at oprette samlede virtuelle præsentationer med større præcision, klarhed og detaljer. Dette gør det lettere for brugere at samarbejde i realtid.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vi organisationer med at udnytte AWS-kraften fuldt ud for at forbedre forretningsproduktiviteten. Vores AWS-arkitekter og udviklere kan hjælpe med opsætningen og integrationen af ​​Amazon Chime SDK og give vejledning i, hvordan man bedst udnytter de nye sammensætningsmuligheder. Vores DevOps-teams kan oprette automatiserede løsninger, så dine mediepipelines er konfigureret til at opfylde dine specifikke forretningsbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend web- og mobiludvikling

Brug af Amplify Studio til at opbygge en social netværksapp med Form Builder og Storage

Opbygning af en app, der er stærkt afhængig af billedfiler, som f.eks. et socialt medie, kræver at man effektivt kan håndtere filupload og adgang. Uden de rette værktøjer kan dette være besværligt og tidskrævende. Heldigvis tilbyder Amazon Web Services (AWS) Amplify Studio – en suite af værktøjer, der kan forenkle processen og spare udviklere tid.

Hvordan kan Amplify Studio hjælpe?

Amplify Studio tilbyder en suite af værktøjer, der gør det let at integrere med AWS S3-lager. Form Builder er en del af denne pakke, og den giver en brugerflade til hurtigt og nemt at håndtere filer som billeder. F.eks. kan Form Builder gengive en upload-knap for hver filtype, så brugerne nemt kan uploade billeder. Den kan også skalere billederne for at passe til appens behov, samt gemme dem i den rigtige formater og lokation.

Fordele ved Amplify Studio

Brug af Amplify Studio til at opbygge en social netværksapp med Form Builder og Storage giver mange fordele. For det første giver det en intuitiv brugerflade for brugerne, så de nemt kan uploade og håndtere billeder. Det forenkler også processen med at integrere med AWS S3-lager, da udviklere ikke længere er nødt til manuelt at opsætte og konfigurere serviceydelserne.

Desuden gør Form Builderen det muligt for brugerne at gemme og få adgang til billeder i det rigtige format. Det sikrer, at appen ser og fungerer som forventet, samt at den har hurtige indlæsningstider.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med at opbygge en social netværksapp med Amplify Studio. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, og vores team af eksperter er meget veluddannede inden for AWS. Vi kan give dig den rådgivning og vejledning, du har brug for, for at sikre at din app opfylder dine behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovere i den offentlige sektor

Innovating i den offentlige sektor med AWS

Cloud-teknologi har revolutioneret den offentlige sektor i hele verden. AWS har været i episkenteret af denne revolution, hvilket gør det muligt for offentlige organisationer at reducere omkostninger, udvikle og skalere med lethed. I denne artikel undersøger vi, hvordan offentlige myndigheder udnytter magten af ​​AWS til at skabe nye løsninger til projekter der spænder fra sprogoversættelse til fødevareusikkerhed.

Swindon Borough Council udnytter AI til oversættelse

Swindon Borough Council tjener en flerkulturel befolkning på 230.000 borgere i det sydlige England. For at sikre, at alle borgere har adgang til de tjenester, de har brug for, undersøger rådet konstant nye teknologier. For nylig udnyttede rådet magten af ​​AI og skytjenester til et oversættelsesprojekt. Projektet var en stor succes, og omkostningerne blev reduceret med imponerende 99,6% sammenlignet med traditionelle oversættelsesmetoder.

Offentlig-privat partnerskaber til fødevareusikkerhed

Reduktion af fødevareusikkerhed og adgang til sund mad er topprioriteter for mange regeringer. For at fremskynde fremskridtene samarbejder regeringer, private aktører og flere for at gense, hvordan man gør sunde fødevarer både kosteffektive og enkle. AWS, Amazon Access og statlige og lokale agenturer slår sig sammen i denne mission.

Automatisering af klinisk laboratorie-workflow med skyen

BioMark er et digitalt diagnostisk og terapeutisk firma, der leverer avancerede løsninger til mere end 7.000 klinikker og 63 hospitaler i Sydøstasien. BioMark udnytter AWS-platformen til at gøre det muligt for medicinske fagfolk at få hurtig og nøjagtig adgang til laboratorieresultater. Dette giver for hurtig diagnose og behandling af patienter i de lande, de tjener, herunder Malaysia, Singapore, Filippinerne, Thailand, Brunei, Vietnam og Indonesien.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi den enorme værdi, som skyteknologi kan bringe til den offentlige sektor. Vi specialiserer os i AWS-rådgivning og tilbyder både managed og professionelle services til organisationer af alle størrelser. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at udvikle og implementere innovative løsninger, der udnytter magten af ​​skyen. Med vores hjælp kan du optimere dine offentlige sektorens operationer og reducere omkostninger, mens du sikrer de højeste niveauer af sikkerhed og skalerbarhed. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet-Ting på AWS – Officiel Blog

AWS IoT Device Defender er AWS-tjenesten, der hjælper kunder med at beskytte deres IoT-enheder med forbedret synlighed og kontinuerlig auditering af deres enhedsflåder. Nu kan kunder udnytte den nye måling, den frakoblede varighedsmåling, til at overvåge enhedsforbindelsesstatus og varigheden af ​​afbrydelser.

Hvad er den frakoblede varighedsmåling?

Den frakoblede varighedsmåling i AWS IoT Device Defender giver kunder mulighed for at overvåge forbindelsesstatus og varigheden af ​​afbrydelser for deres IoT-enheder. Det er et nyttigt værktøj til overvågning af ydeevnen af ​​deres IoT-applikationer og fejlfinding af enhver forbindelsesproblemer. Målingen er tilgængelig for kunder, der bruger AWS IoT Device Defender Detect, og kunderne kan oprette alarmer, når enhederne bliver frakoblet.

Fordelene ved den frakoblede varighedsmåling

Den nye frakoblede varighedsmåling tilbyder IoT-kunder flere fordele. Det giver forbedret synlighed i den operationelle ydelse af deres IoT-applikationer. Desuden kan kunder bruge det til at fejlfinde eventuelle forbindelsesproblemer, de måtte opleve med deres IoT-enheder, og også til at oprette alarmer, når enhederne bliver frakoblet. Derudover er målingen tilgængelig ud af boksen, hvilket eliminerer behovet for, at kunderne skal oprette brugerdefinerede selvadministrerede løsninger.

Hvordan kan KeyCore hjælpe kunder med at udnytte den frakoblede varighedsmåling

Hos KeyCore har vores team med AWS-certificering ekspertisen til at hjælpe kunder med at drage fordel af den nye frakoblede varighedsmåling. Vores team kan hjælpe kunder med at konfigurere målingen til at overvåge deres IoT-enhedsforbindelsesstatus og afbrydelsens varighed. Vi kan også hjælpe dem med at oprette alarmer, når enhederne bliver frakoblet, for at sikre, at eventuelle driftsproblemer med deres enheder hurtigt bliver adresseret. Desuden kan vores team hjælpe kunder med at optimere deres opsætning af AWS IoT Device Defender Detect for at sikre, at deres enheder altid kører som forventet, og at eventuelle forbindelsesproblemer hurtigt identificeres og løses.

Hvis du har brug for hjælp til den nye frakoblede varighedsmåling eller har brug for hjælp til opsætningen af ​​AWS IoT Device Defender Detect, er vores team klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få glæde af vores AWS-ekspertise og for at sikre, at dine enheder altid kører som forventet.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode Blog

Introduktion

Denne blog post forklarer, hvordan man bruger Terraform til at konfigurere open source Keycloak på Amazon EKS, en managed tjeneste, der gør det nemt at køre Kubernetes på AWS. Vi vil diskutere, hvorfor Keycloak er et fantastisk værktøj til at styre open source-applikationer i skyen, og hvordan man bruger Terraform til at implementere og konfigurere softwaren. Til sidst vil vi diskutere, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at administrere open source-applikationer i AWS.

Hvad er Keycloak?

Keycloak er en open source identitets- og adgangsstyringsløsning, der giver brugere mulighed for sikkert at autentificere og styre adgang til applikationer og tjenester. Det giver administratorer mulighed for at styre, hvem der har adgang til hvad, hvornår og hvorfra. Keycloak har også et omfattende autentificeringssystem, der understøtter SAML, OAuth, OpenID Connect, LDAP og andre protokoller.

Hvorfor bruge Keycloak på Amazon EKS?

Kørsel af applikationer på Amazon EKS er en effektiv og sikker måde at administrere open source-applikationer i skyen. Keycloak er et ideelt valg til at kontrollere adgang til open source-applikationer på EKS. Keycloak integrerer problemfrit med EKS, hvilket giver brugere mulighed for let at administrere autentificering og autorisation til deres applikationer.

Sådan konfigureres Keycloak på Amazon EKS ved hjælp af Terraform

Terraform er det mest populære Infrastructure-as-Code værktøj og kan bruges til at implementere og konfigurere Keycloak på EKS. Ved hjælp af Terraform kan brugere hurtigt og nemt konfigurere Keycloak og sikre, at alle nødvendige ressourcer oprettes og konfigureres korrekt.

Først skal brugere oprette et Amazon EKS-kluster. Dette kan gøres via Amazon EKS-konsollen eller via Terraform AWS-udbyderen. Når klusteret er oprettet, skal brugere konfigurere Keycloak til at bruge klusteret. Dette kan gøres ved hjælp af Terraform Kubernetes-udbyderen. Udbyderen giver brugerne mulighed for at implementere og konfigurere Keycloak på EKS, så alle nødvendige ressourcer oprettes korrekt.

Når Keycloak er konfigureret, kan brugere bruge det til at administrere autentificering og autorisation til deres applikationer på EKS. For eksempel kan brugere oprette autentificeringsregler for at styre, hvem der har adgang til hvilke applikationer og tjenester.

KeyCore: Din partner til administration af open source-applikationer i AWS

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed tjenester til at hjælpe dig med at administrere open source-applikationer i AWS. Vores team af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe dig med at implementere og konfigurere Keycloak på EKS samt yde assistent til andre open source-applikationer.

Vi forpligter os til at hjælpe dig med at udnytte dine open source-applikationer mest muligt. Uanset om du har brug for hjælp til at konfigurere Keycloak på EKS eller administrere andre open source-applikationer i AWS, er KeyCore her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig med at administrere open source-applikationer i AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top