Opsummering af AWS blogs for uge #31 i 2023

I uge 31 publiserede AWS 106 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og applikationsstreaming

Giv dit personale magt med Amazon WorkSpaces og Microsoft 365

Introduktion til Amazon WorkSpaces-tjenesterne

Amazon WorkSpaces giver sikre, skalerbare og omkostningseffektive virtuelle skriveborde til brugerne til at udføre deres job. Med Amazon WorkSpaces-tjenesterne kan tusinder af kunder bruge et bredt udvalg af applikationer på deres virtuelle skriveborde fra WorkSpaces, fra simple web-apps til komplekse rendering-applikationer. Det er let at skalere op eller ned for at imødekomme kravene med Amazon WorkSpaces.

Forbedret sikkerhed med Amazon WorkSpaces

Amazon WorkSpaces giver også forbedrede sikkerhedsforanstaltninger til at hjælpe med at beskytte kundedata. Kunden kan bruge godkendelsesmetoder såsom aktiv mappe eller RADIUS til at godkende brugere og udnytte Amazon WorkSpaces’ krypterings- og isoleringsfunktioner til at hjælpe med at beskytte kundedata. Derudover kan kunderne bruge Amazon WorkSpaces-tjenesterne til at kontrollere og administrere sikkerheden af ​​deres virtuelle skrivebordsmiljøer.

Integrering af Microsoft 365 med Amazon WorkSpaces

Integrering af Amazon WorkSpaces og Microsoft 365 giver kunderne en kraftfuld slutbrugercomputing-tjeneste. Ved at kombinere Amazon WorkSpaces og Microsoft 365, kan kunderne give en sikker, omkostningseffektiv, skalerbar virtuel skrivebordsopplevelse til deres ansatte, alt sammen med fordelene ved den berigede sikkerhed, produktivitet og samarbejdsfunktioner i Microsoft 365.

KeyCores professionelle tjenester og managede tjenester

Hos KeyCore, den førende danske AWS-rådgivning, tilbyder vi både professionelle tjenester og managede tjenester til at styrke dit personale med Amazon WorkSpaces og Microsoft 365. Vores hold af eksperter kan hjælpe dig med at designe, opbygge og administrere dit virtuelle skrivebordsmiljø. Med vores professionelle tjenester kan vi hjælpe dig med at opsætte den rigtige infrastruktur for en vellykket udrulning. Og med vores managede tjenester kan vi give dig den løbende support, du har brug for, for at sikre, at dit virtuelle skrivebordsmiljø er oppe og kører problemfrit.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at opnå den mest omkostningseffektive og sikre virtuelle skrivebordsoplevelse med Amazon WorkSpaces og Microsoft 365.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversætning af indtastning

Arbejd med forskellige teknologier med Amazon CodeWhisperer

Som et softwareudviklingsteam er det ofte nødvendigt at arbejde med flere programmeringssprog, rammer og teknologier afhængigt af den pågældende opgave. Dette kan være resultatet af at vælge det rigtige værktøj til et specifikt problem, eller det kan være påbudt som følge af at følge en bestemt teknologi, som holdet har adopteret. Amazon CodeWhisperer er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe softwareudviklingsteams med at arbejde effektivt med forskellige teknologier.

Forskellige tiltag for AWS CloudFormation

AWS CloudFormation er en Infrastructure as Code-tjeneste (IaC), som giver brugerne mulighed for at modellere, provisionere og administrere AWS- og tredjepartsressourcer. For nylig frigav AWS CloudFormation en ny sprogtransformering, der forbedrer det kerne-sprog. Siden sin første udgivelse er der blevet tilføjet to yderligere forbedringer: Fn::FindInMap-forbedringer og en ny løkkefunktion – Fn::ForEach. Disse nye sprogtransformationer giver brugerne mere funktionalitet og gør det nemmere at udrulle applikationer i et multicloud-miljø.

Udrulning af serverløse applikationer i et multicloud-miljø med Amazon CodeCatalyst

Amazon CodeCatalyst er en integreret tjeneste, der er designet til softwareudviklingsteams, der omfavner kontinuerlig integration og udrulning i deres softwareudviklingsproces. CodeCatalyst tilbyder udviklere værktøjerne i et sted, så de kan planlægge arbejde, samarbejde om kode og bygge, teste og udrulle applikationer ved hjælp af CodeCatalyst-workflows. I det første indlæg i denne serie så vi, hvordan organisationer kan udrulle belastninger til virtuelle maskiner (VMs) i et hybrid- og multicloud-miljø. Dette indlæg undersøger, hvordan organisationer kan bruge CodeCatalyst til at udrulle containeraftaler i et multicloud-miljø.

Brug af Amazon CodeCatalyst til at udrulle containerapplikationer i et multicloud-miljø

Containerteknologi bliver stadig mere populær som en måde at udrulle applikationer i et hybrid- og multicloud-miljø på. Amazon CodeCatalyst gør det nemmere for organisationer at udrulle containeraftaler i sådan et miljø ved at give en struktureret proces og et sæt værktøjer til at forenkle opgaven. CodeCatalyst-workflows kan bruges til at provisionere den påkrævede infrastruktur og udrulle containerapplikationen. Derudover tilbyder CodeCatalyst også et dashboard og automatiserede rapporter, der giver synlighed i udrulningsprocessen for applikationen.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder omfattende professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder til at få mest muligt ud af deres skyinvestering. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe din organisation med at udrulle applikationer i et multicloud-miljø med Amazon CodeCatalyst. Fra opsætning af den nødvendige infrastruktur til udrulning og administration af dine containeraftaler kan vores team give den ekspertise og vejledning, du har brug for, for at få opgaven hurtigt og effektivt løst.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Optimering af dataforberedelse med Amazon SageMaker Data Wrangler

Dataforberedelse er et afgørende skridt i ethvert dataorienteret projekt, og det at have de rigtige værktøjer kan betydeligt forbedre den operationelle effektivitet. Amazon SageMaker Data Wrangler er et kraftfuldt værktøj, der kan reducere tiden til at aggregere og forberede tabulær og billeddata til maskinlæring (ML) fra uger til minutter.

Funktioner af SageMaker Data Wrangler

SageMaker Data Wrangler forenkler processen med dataudforskning, transformation, rengøring og validering til ML. Den kan let forbinde til datakilder såsom Amazon S3-buckets, Amazon Athena, Amazon Redshift og Apache Hive. Det giver en brugervenlig grafisk brugergrænseflade med et intuitivt træk-og-slip-interface for at forenkle processen med datatransformation. Du kan forhåndsvise transformationerne, før du anvender dem, hvilket gør ML-udviklingsprocessen hurtigere og nemmere.

Brug af integration med Salesforce Data Cloud og SageMaker

Integrationen af Salesforce Data Cloud og Amazon SageMaker gør det muligt for virksomheder at få sikker adgang til deres Salesforce-data med en nul-kopi-tilgang. SageMaker-værktøjer kan bruges til at opbygge, træne og implementere AI-modeller, mens inferensendepunkterne udbydes gennem Amazon API Gateway. Integrationen gør det nemt for virksomheder at få adgang til deres data fra Salesforce uden yderligere opsætning. Desuden udnytter integrationen funktionerne i SageMaker, såsom Amazon SageMaker Processing, SageMaker træningsjobs og SageMaker multi-model endpoints (MMEs) til at skalere træning og inferens af tusindvis af ML-modeller.

Generativ AI og Amazon SageMaker

Generativ AI kan bruges til at forbedre og accelerere det kreative arbejde på tværs af forskellige brancher. Det giver mere personlige oplevelser for publikum og forbedrer den samlede kvalitet af de endelige produkter. Amazon SageMaker er et fuldt administreret platform, der giver udviklere og datascientister mulighed for hurtigt at opbygge, træne og implementere ML-modeller. Det leveres med foruddefinerede Docker-billeder, der indeholder populære pakker til ML, datascience og datavisualisering samt IDEs som JupyterLab.

Anvendelser af generativ AI med Amazon SageMaker

Generativ AI kan bruges til at skabe personlige avatarer og kaptajner til billeder samt automatiseret kreativitet til markedsføringskampagner. Amazon Kendra er en intelligent søgetjeneste, der er drevet af ML, som gør det nemt at finde indhold, der er spredt over flere steder og indholdsrepositorier. Generativ AI kan også bruges til at accelerere lægemiddeludviklingsprocesser med proteinfoldningsworkflows.

Amazon SageMaker Canvas og avancerede målinger

Amazon SageMaker Canvas er en visuel grænseflade, der gør det muligt for forretningsanalytikere at generere nøjagtige ML-forudsigelser selv, uden at kræve nogen ML-erfaring eller skrive en eneste linje kode. Det giver forretningsanalytikere mulighed for at gennemse og få adgang til forskellige datakilder i skyen eller on-premise, og det kan bruges til at få indsigt i, hvorfor kunder forlader.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan hjælpe dig med at optimere din dataforberedelse, få indsigt i kundeadfærd og udvikle automatiseret kreativitet til dine markedsføringskampagner ved hjælp af Amazon SageMaker og generativ AI. Vores konsulenter har en omfattende erfaring med AWS og er dygtige til at opbygge ML-modeller, implementere dem effektivt og vedligeholde dem skaleret. Vi kan tilbyde professionelle og administrerede services, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine data og AWS-tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oplysninger, Opdateringer og Udgivelser

AWS har for nylig gjort historie i ASEAN-samfundene – den første AWS User Group Malaysia holdt sit første AWS Community Day, og AWS User Group Philippines fejrede sit tiende jubilæum med to dages AWS Community Day.

I løbet af ugen 31. juli 2023, lancerede AWS forskellige opdateringer og tjenester til kunderne. Dette inkluderede udgivelsen af Agents for Amazon Bedrock, som giver kunderne mulighed for hurtigt at opsætte og administrere programmer på storskala. AWS frigav også Amazon SageMaker Canvas, en ny administreret tjeneste til at oprette interaktive maskinlæringsnoter, og forskellige nye muligheder for Amazon EventBridge.

AWS lancerede også nye Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) M7i-Flex og M7i-instanser, der drives af egne 4. generations Intel Xeon Scalable-processorer, som kun er tilgængelige på AWS. Disse nye instanser leverer den bedste ydeevne sammenlignet med Intel-processorer, der bruges af andre cloud-udbydere, med op til 15% hurtigere hastigheder. M7i-Flex-instanserne har mulighed for at give burst op til 100 Gbps i udvalgte instansstørrelser og tilbyder op til fem gange pakke pr. sekund (pps) -frekvensen sammenlignet med tidligere generationsinstanser.

M7i-instanserne giver også høj ydeevne med op til 100 Gbps netværksbåndbredde og op til 10 millioner pps. Muligheden for at køre i både burst- og non-burst-ydelses tilstand giver kunderne fleksibilitet og besparelser. M7i-Flex og M7i-instanser er perfekte til programmer, der kræver lav latency, såsom webservere, spilservere og in-memory databaser.

Vores team af AWS-eksperter hos KeyCore kan hjælpe kunderne med at udnytte alle de nyeste tjenester og opdateringer fra AWS. Vi har et stort erfaring med at hjælpe kunderne med at administrere og implementere deres programmer på storskala, oprette interaktive maskinlæringsprojekter og udnytte nye AWS-tjenester. Vi kan også hjælpe kunderne med at udnytte de forbedrede sikkerheds- og compliance-rammeverkværktøjer, der tilbydes af den nye Tel Aviv-region. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores team kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) er en administreret container-orkestreringsservice fra AWS, der forenkler deployment, styring og skalerbarhed af containeriserede applikationer. Med Amazon ECS Anywhere kan kunder køre containere på deres eksisterende servere uden at skulle styre et container-orkestreringsframework. For at sikre, at deres tjenester fungerer sammen, kan kunder implementere brugerdefineret tjenestediscovery for at sikre, at containerene er i stand til at identificere og oprette forbindelse til hinanden.

For at forbedre observabilitet og fejlfinding er det bedst at sende containeren logfiler fra computeren til en container, der kører på en centraliseret logserver. Når logserveren ikke er i stand til at acceptere logfiler, skal der ofte gøres kompromiser. Non-blockeringstilstand kan bruges i AWSLogs containerlogdriver for at hjælpe med at forhindre tab af logfiler.

Når Amazon VPC Container Network Interface (CNI)-plug-in tildeler IPv4-adresser til Pods, allokerer den dem fra VPC CIDR-området, der er tildelt klyngen. For at bekæmpe udtømningen af det begrænsede antal IPv4-adresser, kan der automatiseres brugerdefinerede netværk for at løse IPV4-udtømning i Amazon EKS.

Regeneron er en bioteknologivirksomhed, der udvikler livsforvandlende medicin, og bruger AWS Proton til at optimere og sikre deres AI / ML-infrastruktur. AWS Proton giver dem mulighed for at administrere og automatisere ressourcer på skalaer på en gentagelig, pålidelig og sikker måde. Det hjælper dem med systematisk at definere, implementere og styre deres applikationsstakker, så de hurtigt kan levere højkvalitets, konsistente og sikre applikationer.

AWS Fargate tilføjer støtte til større ephemerale volumener. AWS Fargate er en serverløs, pay-as-you-go-computermotor, der fokuserer på at opbygge applikationer uden at være nødt til at styre servere. Fra i dag er den mængde ephemeral lagring, du kan tildele containerne i en EKS Fargate-pod, konfigurerbar op til et maksimum på 175 GiB pr. Pod.

H2O.ai er en bioteknologivirksomhed, der bruger Karpenter og Bottlerocket til at optimere og sikre deres AI / ML-infrastruktur. De bruger en AWS SaaS-platform, H2O AI Managed Cloud, til hurtigt at opbygge produktive modeller og få indsigt i deres data. Karpenter og Bottlerocket hjælper dem med hurtigt at provisionere AI-platforme, forbedre observabilitet og identificere og fejlfinde eventuelle problemer.

KeyCore hjælper virksomheder som Regeneron og H2O.ai med at optimere og sikre deres AI / ML-infrastruktur. Vi tilbyder et fuldt udvalg af professionelle tjenester og administrerede tjenester for AWS, herunder ekspertise i brugerdefineret tjenestediscovery, forebyggelse af logtab, IPV4-udtømmelsesautomatisering, automatisering af AWS Proton-infrastruktur, større ephemerale volumener og optimering af Karpenter / Bottlerocket. Vores team af meget kvalificerede AWS-konsulenter har den nødvendige viden til at hjælpe dit firma med at automatisere dine ressourcer på skalaer på en gentagelig og sikker måde. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Teknologier Blog

Wolfram Quantum Framework og Amazon Braket

Wolfram Quantum Framework er en kraftfuld måde at få adgang til kvantecomputere, og i dette indlæg vil vi se nærmere på, hvordan det fungerer sammen med Amazon Braket. Amazon Braket er en managed service, der giver adgang til en række kvantecomputere og simulatorer. Det gør det nemmere for udviklere at komme i gang med kvantecomputere og at indarbejde kvantecomputere i deres applikationer.

Hvad er Wolfram Quantum Framework?

Wolfram Quantum Framework er et open source-bibliotek, der giver udviklere adgang til kvantecomputere. Det tilbyder et sæt af værktøjer og API’er, der gør det lettere at oprette og udføre kvanteprogrammer. Disse værktøjer inkluderer en Jupyter Notebook-grænseflade til at skrive og køre kode samt en kommandolinje-grænseflade til interaktion med kvantecomputere.

Hvordan virker Wolfram Quantum Framework med Amazon Braket?

Wolfram Quantum Framework kan bruges med Amazon Braket til at få adgang til de underliggende kvantecomputere og simulatorer. Det tilbyder et sæt af API’er, der giver udviklere mulighed for at interagere med kvantecomputere. Det gør det nemmere at oprette og udføre kvanteprogrammer på Amazon Braket-platformen.

Hvilke fordele er der ved at bruge Wolfram Quantum Framework?

Brugen af ​​Wolfram Quantum Framework sammen med Amazon Braket tilbyder en række fordele. Det giver en enklere måde at interagere med kvantecomputere, hvilket gør det lettere at komme i gang med kvantecomputere. Det giver også udviklere mulighed for at indarbejde kvantecomputere i deres applikationer. Derudover giver det et sæt af API’er, der giver udviklere mulighed for at oprette og udføre kvanteprogrammer mere effektivt.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle services og managed services, der kan hjælpe dig i gang med Wolfram Quantum Framework og Amazon Braket. Vi kan give vejledning og ekspertise om, hvordan man bedst bruger Wolfram Quantum Framework og Amazon Braket til at oprette og udføre kvanteprogrammer. Vi kan også hjælpe dig med at udforske og udvikle kvantecomputerens evner til dine applikationer. Kontakt os for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle databaseblog

Amazon Web Services Database Blog

Amazon Web Services (AWS) tilbyder et bredt udvalg af databasetjenester til opbygning og kørsel af applikationer med stærkt forbundne datasæt. I dette blogindlæg diskuterer vi de seneste funktioner og opdateringer, der er udgivet til nogle af de mest populære databasetjenester på AWS: Amazon Neptune, Amazon Managed Blockchain Access Bitcoin, Amazon Aurora I/O-Optimized Feature og Amazon RDS for MySQL med Multi-AZ DB-klynger. Vi diskuterer også, hvordan man migrerer fra Microsoft SQL Server til Babelfish for Aurora PostgreSQL med minimal nedetid, hvordan man gør dashboards hurtigere og mere kosteffektive med Grafana-forespørgselscaching og Amazon Timestream, og hvordan man bruger lokal skrivevideresendelse med Amazon Aurora. Med disse opdateringer kan AWS-kunder optimere deres databaser for øget ydeevne, tilgængelighed og kosteffektivitet.

Udforskning af feature-pakket 1.2.1.0-udgivelse til Amazon Neptune

Amazon Neptune er en hurtig, pålidelig og fuldt administreret grafdatabase-tjeneste. Den seneste 1.2.1.0-motoropdatering til Amazon Neptune inkluderer mange nye funktioner, såsom udvikling og kørsel af applikationer på krypterede grafdatabaser ved hjælp af AWS KMS, forbedret ydeevne til store grafer og muligheden for at oprette brugerdefinerede funktioner i Amazon Neptune. Med disse funktioner kan udviklere nemmere og sikrere opbygge applikationer til videngrafer, svindelgrafer, identitetsgrafer og sikkerhedsgrafer end nogensinde før.

Præsenterer Amazon Managed Blockchain Access Bitcoin

Amazon Managed Blockchain Access Bitcoin er designet til at reducere kompleksiteten ved at administrere blockchain-noder. Det giver en administreret blockchain-nodetjeneste, der eliminerer behovet for, at kunderne selv konfigurerer, provisionerer og vedligeholder nodene. Dette giver brugerne mulighed for at få adgang til Bitcoin-transaktioner og Bitcoin-netværket uden at skulle bekymre sig om infrastrukturudgifter eller manuel opsætning. Dette gør det lettere for udviklere at opbygge og implementere applikationer, der udnytter blockchain-teknologi.

Estimer besparelser for Amazon Aurora I/O-Optimized Feature ved hjælp af Amazon CloudWatch

Amazon Aurora I/O-Optimized-funktionen giver brugerne mulighed for at udnytte Auroras lagerarkitektur og forbedrede ydeevne. Det giver brugerne et let måde at estimere deres besparelser med Auroras I/O-Optimized-funktion ved hjælp af Amazon CloudWatch. Med I/O-Optimized-funktionen kan brugerne spare op til 40% på deres databaseomkostninger. Desuden understøtter Aurora MySQL- og PostgreSQL-open source-databasemotorer, hvilket gør det til et godt valg for brugere, der ønsker at spare penge og få den bedste ydeevne muligt.

Bedste strategier for at opnå høj ydeevne og høj tilgængelighed på Amazon RDS for MySQL med Multi-AZ DB-klynger

Amazon RDS for MySQL med Multi-AZ DB-klynger giver brugere høj tilgængelighed og høj ydeevne. Multi-AZ-deploymenter har enten en eller to standby-DB-instanser, der kan give failover-support, men kan ikke betjene læse-trafik. Når der er to læsbare standby DB-instanser, kaldes deploymenten for en Multi-AZ DB-klynge deployment. Med denne opsætning kan brugere drage fordel af øget pålidelighed, forbedret tilgængelighed og bedre ydeevne.

Migrer Microsoft SQL Server til Babelfish for Aurora PostgreSQL med minimal nedetid ved hjælp af AWS DMS

Migrering fra Microsoft SQL Server til open source-databaser som PostgreSQL kan være en udfordring. Med AWS Database Migration Service (AWS DMS) kan brugerne migrere deres data fra Microsoft SQL Server til Babelfish for Aurora PostgreSQL med minimal nedetid. AWS DMS understøtter et bredt udvalg af kilder og destinationsdatabaser og kan oprette en migrationsplan, der sikrer en vellykket migration med minimal nedetid. KeyCore kan hjælpe med migreringsprocessen og sikre, at det er gjort korrekt.

Gør dine dashboards hurtigere og mere kosteffektive med Grafana-forespørgselscaching og Amazon Timestream

Grafana-forespørgselscaching og Amazon Timestream er kraftige værktøjer til at gøre dashboards hurtigere og mere kosteffektive. Med forespørgselscaching kan brugerne reducere forespørgselsforsinkelsen for deres dashboards og gøre dem mere reaktive. Amazon Timestream giver også brugerne mulighed for at gemme og administrere deres tidsræksdata mere effektivt, hvilket reducerer deres omkostninger. KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte disse værktøjer og optimere dine dashboards for øget ydeevne og kosteffektivitet.

Lokal skrivevideresendelse med Amazon Aurora

For stateful-ressourcer som databaser kan skalering være mere udfordrende. Med Amazon Aurora kan brugerne udnytte lokal skrivevideresendelse til at hjælpe med at skalere deres databaser. Med lokal skrivevideresendelse kan brugerne udnytte den fulde kapacitet af deres Amazon Aurora-baserede databaseklynge og sikre, at applikationen kan skaleres i takt med behovene hos deres virksomhed. KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte denne funktion og sikre, at dine databaser er i stand til at skalere med din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spilblog

Skalerbare tværplatformsspilbackends på AWS

Spildesignere i dag skal udvikle sikre og skalerbare back-end-funktioner for at støtte tværplatforms-onlineelementer i deres spil. Kunden skal muliggøre, at spillere kan spille med deres venner på tværs af platforme og flytte spiloplevelsen mellem disse platforme for at give en glidende spilleroplevelse. For at imødekomme disse krav har AWS skabt ny løsningsvejledning til opbygning af skalerbare tværplatformsspilbackends på AWS.

Nøglefordele

AWS tilbyder mange funktioner og tjenester, der er bevist nyttige for spildesignere. Disse inkluderer dedikerede beregningstjenester, herunder Amazon EC2 og AWS Fargate, administrerede databaser som Amazon Aurora, Amazon DynamoDB og Amazon Redshift samt lagring og indholdsleveringstjenester som Amazon S3 og Amazon CloudFront. AWS tilbyder også global indholdslevering gennem sin globale infrastruktur, som kan bruges til at levere hurtigere ydeevne til spillere på forskellige steder.

Løsningsvejledning

Denne nye Løsningsvejledning giver et omfattende overblik over de funktioner og tjenester, der er tilgængelige på AWS til opbygning af skalerbare tværplatformsspilbackends. Den giver et overblik over de AWS-tjenester, der er relevante for spildesignere, og hvordan de kan bruges til at opbygge en sikker og skalerbar backend til deres spil. Derudover forklarer vejledningen, hvordan spildesignere kan udnytte den globale infrastruktur, der er tilgængelig på AWS, for at levere hurtig og pålidelig ydeevne til deres spillere.

KeyCores Rolle

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe kunder med at opbygge sikre og skalerbare back-end-funktioner til deres spil. Vi tilbyder ekspertise i arkitektur, design og udvikling af skybaseret native applikationer, og vi arbejder sammen med kunder for at sikre, at deres spil kører på den mest effektive og pålidelige infrastruktur, der er tilgængelig. Vores team af eksperter yder også vejledning om, hvordan man udnytter de AWS-funktioner og -tjenester, der er tilgængelige for at opbygge skalerbare tværplatformsspilbackends. Vi kan hjælpe kunder med at få mest muligt ud af deres spilbackend-infrastruktur og sikre, at deres spillere har en glidende oplevelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

TCS og Salesforce har opdaget potentialet ved at bruge AWS-uddannelse og -certificering til at udvikle sky-native færdigheder hos deres medarbejdere. I denne blog-post vil vi se på, hvordan TCS og Salesforce udnytter AWS-uddannelse og -certificering til at accelerere skyvæksten og -omvandlingen.

TCS har været i stand til at fremskynde processen med at udpege entry-level-medarbejdere til projekter takket være kriteriet, at disse medarbejdere skal være AWS-certificerede. Før dette kriterium blev anvendt, tog det TCS 2-3 måneder at udpege entry-level-medarbejdere til projekter efter onboarding. Ved at samarbejde med AWS-uddannelsesprogrammer har TCS haft mulighed for at komme i kontakt med en pool af entry-level, sky-kompetente talenter, hvilket betydeligt har reduceret tiden til udpegning af nyansatte.

Som en af de største leverandører af kunderelationsstyringsprogrammer med over 150.000 virksomhedskunder verden over, har Salesforce sat sig ud fra mængden ved konstant at investere i deres medarbejdere for at holde dem ajour med de nyeste teknologier. Specifikt har Salesforce udnyttet AWS-uddannelse og -certificering til at udvikle og forbedre sky-native færdigheder i deres medarbejdere. Ved at gøre dette, kan Salesforce innovativt bruge AWS og vedligeholde sit position som leder inden for kunderelationstyring.

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, tilbyder et bredt udvalg af professionelle og managede serviceydelser. Vores team af meget avancerede AWS-eksperter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-uddannelse og -certificering, så din medarbejderstab er kompetent i skyen og klar til at tage de nyeste teknologier i brug.

For yderligere oplysninger om KeyCore og vores tilbud, skal du besøge vores hjemmeside. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-uddannelse og -certificering.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

Microsoft arbejdslast på AWS

Brug af AWS Launch Wizard til at implementere SQL Server Always On Failover Cluster instanser med Amazon FSx for NetApp ONTAP

AWS Launch Wizard giver en kraftfuld måde at implementere en SQL Server Always On Failover Cluster (FCI). Med Amazon FSx for NetApp ONTAP er det nemt at oprette fælles lager til din klynge. I denne blogpost gennemgår vi trinene, der kræves for at implementere en SQL Server Always On Failover Cluster ved hjælp af AWS Launch Wizard med Amazon FSx for NetApp ONTAP.

Først skal du konfigurere den ønskede klynge størrelse, instans typer og Availability Zones for knuderne i klyngen. Du skal også angive kapaciteten for det fælles lager fra Amazon FSx. Derefter skal du konfigurere brugerindstillingerne, såsom brugernavnet og adgangskoden til administrator kontoen. Til sidst skal du konfigurere de valgfrie indstillinger, såsom netværksindstillinger og sikkerhedskopiindstillinger.

Når konfigurationen er afsluttet, er det tid til at starte klyngen. Dette gøres ved at klikke på knappen ‘Launch’ i konsollen for AWS Launch Wizard. Start processen tager flere minutter at fuldføre. Når den er færdig, har du en fuldt funktionel SQL Server Always On Failover Cluster med Amazon FSx for NetApp ONTAP, der leverer det fælles lager.

Hos KeyCore kan vores hold af AWS eksperter hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Launch Wizard og Amazon FSx for NetApp ONTAP. Vi kan hjælpe dig med at konfigurere din klynge og dit lager for at sikre den bedst mulige ydeevne og pålidelighed. Vores eksperter kan også hjælpe dig med at designe og implementere DR strategier til din Active Directory.

Analyse moderniseringsincompatibiliteter ved hjælp af AWS Migration Hub Strategy Recommendations

AWS Migration Hub Strategy Recommendations giver en omfattende analyse af dit miljø, herunder serverinventar, kørende programmer og databaser. Det ser efter mulige migreringshindringer og giver anti-pattern rapporter. Denne blogpost gennemgår, hvordan AWS Migration Hub Strategy Recommendations fungerer, hvilke aspekter den analyserer og hvordan du udnytter anti-pattern rapporter.

AWS Migration Hub Strategy Recommendations undersøger dit miljø for at identificere mulige migreringshindringer. Det undersøger dit serverinventar, runtime miljø, programmer og databaser for at detektere eventuelle inkompatibiliteter med AWS skyen. Platformen genererer derefter anti-pattern rapporter, som kan hjælpe dig med at identificere og håndtere eventuelle problemer.

AWS Migration Hub Strategy Recommendations kan også hjælpe dig med at planlægge din migreringsstrategi. Du kan bruge rapporterne til at hjælpe dig med at identificere, hvilke programmer og tjenester der skal flyttes først, og som kan vente. Du kan også bruge rapporterne til at planlægge sekvensen af din migration – hvilke komponenter der skal migreres først og hvilke der kan vente. Dette kan hjælpe dig med at flytte dine arbejdsbelastninger til skyen hurtigere og mere effektivt.

Hos KeyCore kan vores hold af AWS eksperter hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Migration Hub Strategy Recommendations. Vi kan hjælpe dig med at analysere dit miljø, identificere eventuelle problemer og oprette en plan for din migration. Vores hold kan også hjælpe dig med at planlægge, implementere og administrere din migration, så du kan flytte dine arbejdsbelastninger til skyen hurtigt og pålideligt.

Automatiser disaster recovery for dit selvadministrerede Active Directory på AWS

Denne blogpost viser dig, hvordan du udnytter AWS til disaster recovery for dit selvadministrerede Microsoft Active Directory. Det giver også en automatiseret løsning, der hjælper dig med at køre periodiske DR-tests af dit AD-infrastruktur.

Første trin er at oprette en Amazon Machine Image (AMI) af Active Directory-serveren. Dette giver dig mulighed for hurtigt at spinne nye instanser op i tilfælde af en katastrofe. Du kan derefter bruge AWS CloudFormation og AWS Systems Manager til at automatisere processen med at oprette og teste de nye instanser.

AWS CloudFormation og AWS Systems Manager kan bruges til at oprette og konfigurere instanserne, og de kan også bruges til at automatisere test af de nye instanser. Dette inkluderer at køre scriptet tests for at kontrollere, at de nye instanser fungerer, som forventet. Dette hjælper med at sikre, at disaster recovery processen er pålidelig og gentagelig.

Hos KeyCore kan vores hold af AWS-eksperter hjælpe dig med at få mest muligt ud af Amazon Machine Image, AWS CloudFormation og AWS Systems Manager. Vi kan hjælpe dig med at oprette, konfigurere og teste din Active Directory-disaster recovery-løsning. Vi kan også hjælpe dig med at oprette en regelmæssig tidsplan for DR-tests, så du kan være sikker på, at din disaster recovery-plan er up-to-date.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om Big Data

Modernisering af din datalake med AWS-services: Konfigurer cross-Region-tabeladgang med AWS Glue og Lake Formation, oprett en Apache Hudi-baseret datalake med AWS DMS, Amazon Kinesis og Glue Streaming ETL, estimeret Scope 1-carbonfodaftryk med Athena, hurtig løsning af billetter med OpenSearch-tjeneste, skalering til 1 GB / sekunds ingest-kapacitet med Kinesis Data Streams, giv Jira-data med AppFlow og Glue og migrer SQL-baserede ETL-workloads til serverløs infrastruktur med Glue

Konfigurer cross-Region Tabelladgang med AWS Glue-kataloget og AWS Lake Formation: Virksomheder skal være i stand til at dele og få adgang til data sikkert og sikkert på tværs af regioner. AWS Glue Data Catalog er en serverløs repository, der gør data tilgængelige på tværs af flere konti og regioner, så organisationer kan let dele og få adgang til data. AWS Lake Formation udvider denne replikeringsfunktionalitet til autoriserede brugere i andre regioner med introduktionen af ​​Cross-Region-tabeladgang. Dette hjælper organisationer med at opsætte datadeling på tværs af regioner og understøtter forskellige adgangsniveauer afhængigt af dataklassificering.

Opret en Apache Hudi-baseret nær-realtime transaktionel datalake ved hjælp af AWS DMS, Amazon Kinesis, AWS Glue streaming ETL og datavisualisering ved hjælp af Amazon QuickSight: AWS Glue streaming ETL-job konsumerer kontinuerligt data fra streamingkilder, rengør og transformerer dataet i flyvet og gør det tilgængeligt til analyse på få sekunder. AWS Database Migration Service (AWS DMS) kan replikere data fra dine kildesystemer til Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), som typisk vært for lagringen af ​​datalake. Med AWS-services som Kinesis, Glue streaming ETL og Amazon QuickSight kan organisationer anvende CDC-ændringer fra Amazon RDS eller andre relationelle databaser til en S3-datalake og transformere og berige dataene i nær-real time.

Estimering af Scope 1 Carbon Footprint med Amazon Athena: For at hjælpe organisationer med at nå deres mål om net-nul carbon, giver Amazon Athena kunderne mulighed for hurtigt og nemt at estimere deres Scope 1-carbonfodaftryk. Athena giver kunderne mulighed for at forespørge store datamængder gemt i Amazon S3 ved hjælp af standard SQL, hvilket gør det muligt for dem at analysere deres carbonfodaftryk på få minutter. Dette hjælper organisationer med at identificere muligheder for at reducere deres emissioner og gør det muligt for dem at handle hurtigt for at opfylde deres bæredygtighedsmål.

Hvordan FIS indtager og søger vektordata for hurtig løsning af billetter med Amazon OpenSearch-tjeneste: FIS bruger Amazon OpenSearch-tjenesten til at indtage og søge vektordata for hurtig løsning af billetter. Med OpenSearch kan FIS hurtigt hente og se data i ét samlet overblik, hvilket hjælper dem med hurtigere at løse billetter. OpenSearch kan også bruges til at registrere anomali og problemer med data, samt give indsigt til hjælp FIS træffer bedre beslutninger.

Amazon Kinesis Data Streams kapacitet i on-demand-tilstand skalerer nu op til 1 GB / sekunds indtagelseskapacitet: Amazon Kinesis Data Streams er en serverløs datastrømningstjeneste, der gør det lettere at fange, behandle og gemme streamingdata i enhver skala. Med on-demand-kapacitetstilstanden kan Kinesis Data Streams nu skaleres op til 1 GB / sekunds indtagelseskapacitet, hvilket gør det lettere at håndtere uforudsigelig datatrafik.

Giv dine Jira-data i en datalake med Amazon AppFlow og AWS Glue: Organisationer kan bruge Amazon AppFlow og AWS Glue til at indlæse data fra Atlassian Jira Cloud til en datalake. Hvis Jira-data indlæses i en datalake, kan organisationer berige data med andre datasæt og opnå dybere indsigt, samt oprette prædiktive analyser, der kan hjælpe organisationer med at optimere deres softwareudviklingsprocesser.

Migrering af eksisterende SQL-baserede ETL-workload til en AWS serverløs ETL-infrastruktur ved hjælp af AWS Glue: Med AWS-tjenester som AWS Glue kan organisationer let migrere deres eksisterende SQL-baserede ETL-workloads til en serverløs ETL-infrastruktur. Glue kan kontinuerligt indtage og transformere streamingdata, og kan også bruges til at rengøre og forberede data til brug i andre AWS-tjenester. Ved hjælp af serverløs ETL med Glue kan organisationer reducere deres driftsomkostninger og forbedre deres ETL-ydeevne.

KeyCore kan hjælpe: KeyCore er den førende AWS-rådgivning i Danmark og leverer både professionelle tjenester og managed services. Vi tilbyder komplet support til alle AWS-tjenester, der er beskrevet i dette indlæg, og kan hjælpe dig med at implementere en modern, serverløs datalake med AWS. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at oprette datalaker, der er sikre, skalerbare og omkostningseffektive, og kan hjælpe dig med at imødekomme dine længerevarende data

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Sådan konfigureres blokvarighed for IP-adresser, der er begrænset af AWS WAF

Forståelse af volumetriske angreb

Volumetriske angreb er en af ​​de mest almindelige typer af cyberangreb. I disse angreb bliver en webapplikation overvældet af et enormt antal HTTP-anmodninger. Denne oversvømmelse af trafik sætter en belastning på applikationens servere, hvilket fører til nedsat ydeevne, øget forsinkelse for legitime brugere og endda udpintning i alvorlige tilfælde.

Brug af AWS WAF til at forhindre volumetriske angreb

Heldigvis giver AWS WAF ratebaserede regler til at håndtere denne type angreb. Disse regler giver kunder mulighed for at konfigurere grænsen for anmodninger fra en bestemt IP-adresse. Det betyder, at hvis antallet af anmodninger overstiger det indstillede grænseværdi, så vil AWS WAF afvise anmodningen og blokere yderligere anmodninger fra samme IP-adresse i en forudbestemt varighed.

Konfiguration af blokvarighed for IP-adresser, der er begrænset af AWS WAF

Når du konfigurer blokvarigheden for en IP-adresse, der er begrænset af AWS WAF, er det første skridt at beslutte, hvordan du skal indstille grænsen. For at gøre dette skal du overveje applikationens normale trafikmønstre. For eksempel, hvis du ved, at din applikation typisk ser en peak på 10 anmodninger pr. Sekund fra en bestemt IP-adresse, kan du indstille grænsen til noget meget højere end 10. Dette vil hjælpe med at sikre, at legitime anmodninger ikke blokeres.

Når du har indstillet grænsen, skal du beslutte, hvor længe du skal blokere IP-adresser, der overstiger grænsen. Når du gør dette, er det vigtigt at tage højde for alvorligheden af ​​angrebet. For eksempel, hvis du ser en pludselig stigning i anmodninger fra en bestemt IP-adresse, kan det indikere, at IP-adressen er en del af et mere aggressivt angreb, og den skal blokeres i en længere varighed.

Konklusion og hvordan KeyCore kan hjælpe

Ved at bruge tid på at konfigurere blokvarigheden for IP-adresser, der er begrænset af AWS WAF, kan kunderne sikre, at deres applikationer beskyttes mod volumetriske angreb. Hvis du har brug for hjælp til konfiguration af AWS WAF, eller hvis du har brug for hjælp til administration af din AWS-miljø, kan KeyCore hjælpe. KeyCore tilbyder både professionelle services og managed services til AWS, og vores team af erfarne AWS Certified Solutions Architects er klar til at hjælpe dig med at opbygge, vedligeholde og sikre dit AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: Oversætning af indhold

Introducer automatisk sletning af opgaver med Amazon EventBridge Scheduler

Amazon EventBridge Scheduler muliggør, at kunder kan oprette, køre og administrere planer i stor skala. Dette er en utrolig kraftfuld kapacitet, men det kan være svært at administrere individuelle planer. For at hjælpe med at administrere disse planer mere effektivt, har Amazon EventBridge Scheduler nu mulighed for at konfigurere automatisk sletning af planer efter afslutning.

Konfigurer automatisk sletning i EventBridge Scheduler

Med EventBridge Scheduler kan kunder nu konfigurere engangs- og gentagne planer med en slutdato, der automatisk slettes, når de er fuldført. Dette hjælper kunder med at reducere omkostningerne ved administration af planerne ved at mindske behovet for at administrere individuelle planer. Kunder kan også konfigurere planerne til at blive slettet efter en bestemt periode, såsom efter en time eller en dag.

Fordelene ved automatisk sletning i EventBridge Scheduler

Ved at udnytte den automatiske sletningsfunktion i EventBridge Scheduler, kan kunder spare tid og penge på administration af deres planer. Dette hjælper kunder med at reducere det manuelle arbejde, der kræves for at holde styr på deres planer, så de kan fokusere på andre aktiviteter. Desuden kan kunder også konfigurere deres planer til at blive slettet efter en bestemt periode, såsom efter en time eller en dag, hvilket hjælper kunder med at reducere deres omkostninger til kørsel af planerne.

Hvordan kan KeyCore hjælpe

Hos KeyCore har vores AWS-certificerede eksperter stor erfaring med opsætning og administration af AWS EventBridge Scheduler. Vores team kan hjælpe dig med at opsætte og konfigurere dit EventBridge Scheduler til at udnytte den automatiske sletningsfunktion. Dette vil hjælpe dig med at spare tid og penge på administration af dine planer, så du kan fokusere på din kerneforretning. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores eksperter kan hjælpe dig med at udnytte denne kraftfulde funktion.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: Bloggen

Fordelene ved AWS til M&E – et omfattende kig

I denne blogindlæg undersøger vi fordelene ved at bruge AWS til medie- og underholdnings (M&E) arbejdsbyrder og hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte dine M&E arbejdsbyrder maksimalt. Vi vil se på den seneste version af AWS Thinkbox Deadline, Outpost VFX’s brug af AWS til tjeneste nye klienter, vigtigheden af ​​resilient video-kodning og Live Cloud Production Initiative.

AWS Thinkbox Deadline tilføjer final-pixel-rendering-understøttelse til realtidsanimationsarbejde i Unreal Engine 5

AWS Thinkbox Deadline 10.3 er den seneste version af batch-computerens renderplanlægger, der nu er tilgængelig, og tilføjer understøttelse af Epics Games realtids 3D-indholdskreativitetsværktøj, Unreal Engine. Denne version inkluderer også versionsoppdateringer til mange andre branchestandard digitale indholdskreativitets (DCC) applikationer. Deadline 10.3 er kompatibel på Windows, Linux og macOS-platforme og understøtter over 150+ applikationer og plugins.

AWS gør det muligt for Outpost VFX at servicere nye klienter overalt i verden på få timer

Outpost VFX er en virksomhed, der skaber visuelle effekter til film og episodisk tv. Da de blev grundlagt i 2012, forventede de aldrig, at deres lokale computere infrastruktur ville nå det bygningens elektriske system. Ved hjælp af AWS kan de nu servicere nye klienter overalt i verden på bare få timer, noget som aldrig før har været muligt.

Resilient video-kodning på tværs af flere AWS-regioner

I medie- og underholdningsindustrien kan forstyrrelse af mediearbejdsbyrder føre til kundeskift eller brandbeskadigelse. For at sikre resiliens skal arbejdsbyrder have en resilient arkitektur, men ikke være overudviklet. AWS tilbyder mediarbejdsbyrder muligheden for at kode video på tværs af flere regioner, hvilket giver et mere pålideligt og resilient system.

AWS støtter multi-partner interoperabilitetsværksted som en del af Live Cloud Production Initiative

I april 2022 lancerede AWS Live Cloud Production Initiative (tidligere Virtual Live Remote Production Initiative) for at udvide broadcast-løsningsporteføljen i samarbejde med AWS-partnere. Formålet er at levere resultater, der gavner partnere, kunder og M&E-fællesskabet. AWS har støttet et multi-partner interoperabilitetsværksted som en del af denne initiative, hvilket gør det muligt at samarbejde om udvikling af løsninger, der opfylder kundens behov.

Konklusion:

AWS tilbyder et bredt udvalg af løsninger til at imødekomme de behov, der findes inden for medie- og underholdningsindustrien. Fra den seneste version af AWS Thinkbox Deadline til Outpost VFX’s brug af AWS, til resilient video-kodning, til Live Cloud Production Initiative gør AWS det muligt for medie- og underholdningsvirksomheder at forbedre deres drift og bedre betjene deres kunder. Hos KeyCore kan vores team af AWS-certificerede professionelle hjælpe dig med at udnytte AWS fuldt ud og skabe det perfekte setup til dine M&E-arbejdsbyrder.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Udviklerværktøjer Blog

AWS-udviklerværktøjer Blog: Introducing Smithy til Python

AWS er stolte af at introducere forhåndsvisningen af ​​Smithy-klientgenerering til Python. Dette værktøj er en god ny måde for udviklere at generere klienter i type-hintet Python. Med denne models drevne model har udviklere den samme oplevelse som den, som AWS har brugt til at udvikle sine tjenester i mere end et årti.

At skrive og vedligeholde håndskrevne klienter til et websted er en kedelig og tidskrævende proces. Det kræver også omfattende færdigheder i Python og andre programmeringssprog. Nu tilbyder Smithy til Python en lettere måde for udviklere at generere disse klienter. Dette eliminerer behovet for manuelt at oprette og vedligeholde klienter til webservices.

Hvad gør Smithy til Python?

Smithy til Python genererer klienter, der er optimeret til en bestemt tjeneste. Dette gøres muligt ved at udnytte Smithy-modellen, der arbejder med et sæt skhemadefinitioner. Disse definitioner bruges til at generere klienter, der er optimeret til tjenesten, denne model er designet til. Dette betyder, at udviklere har adgang til en klient, der er fuldt optimeret til webservicen, de arbejder med.

Smithy til Python automatiserer også processen med at generere klienter. Det betyder, at udviklere ikke behøver at oprette og vedligeholde klienter til tjenester manuelt. Smithy-modellen håndterer generering og vedligeholdelse af de relevante klienter. Dette gør det lettere for udviklere at fokusere på de opgaver, der har brug for deres opmærksomhed.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er den førende danske AWS-konsulent, der tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vi specialiserer os i at hjælpe organisationer med at lykkes med deres skymigration og sikre, at deres AWS-løsninger er optimeret til deres specifikke behov. Vi er meget erfarne i AWS-teknologi og har adgang til alle de nødvendige værktøjer og ressourcer til at hjælpe dig med at udnytte Smithy til Python. Vores team af eksperter er dedikeret til at hjælpe dig hvert skridt på vejen.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Multi-Tenancy i AWS Cloud

Fordelene ved Multi-Tenancy

Flere og flere softwareudbydere vender sig mod multi-tenancy for at optimere ressourcer og reducere driftsomkostninger. Med Amazon Web Services (AWS) Cloud har kunderne mulighed for at drage fordel af fordelene ved multi-tenancy. AWS tilbyder kunderne skalérbarhed, sikkerhed og kosteffektivitet, der er nødvendig for at gøre overgangen til multi-tenancy vellykket.

Arkitektonisk robusthed

Robusthed er et vigtigt aspekt, når man overvejer en multi-tenancy-arkitektur. AWS Well-Architected Framework definerer robusthed som ”evnen til at genoprette, når den er påvirket af belastning, uheldige eller bevidste angreb og fejl i enhver del af workloads-komponenter.” Robusthed er afgørende for virksomheder med multi-tenancy-arkitekturer, da det sikrer fortsat drift i tilfælde af en forstyrrelse.

Medicinsk billedbehandling og AWS HealthImaging

Medicinsk billedbehandling er afgørende for patientdiagnose og behandlingsplaner, men håndtering, lagring og analyse af medicinske billeder kan være kostbart og tidskrævende. AWS HealthImaging hjælper sundhedsudbydere med at håndtere disse udfordringer ved at give kraftige lagrings- og billedbehandlingsmuligheder. Med hjælp fra AWS SageMaker bliver medicinske billedbehandlingsstrømme lettere og mere effektive.

KeyCores AWS-løsninger

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af multi-tenancy-arkitekturer og fordelene ved at samarbejde med AWS. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, der hjælper kunder med at designe og implementere multi-tenancy-løsninger. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opbygge en pålidelig, kosteffektiv og sikker multi-tenancy-arkitektur, der lever op til dine virksomheders behov. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt input til en titel på dansk

AWS Partner Network (APN) giver et bredt udvalg af løsninger, der hjælper organisationer med at modernisere og beskytte deres dataprogrammer. Liberty Mutuals langsigtede projekt, der skal migrere og opgradere deres primære kravsprocesplatform til Guidewire Software, en AWS Partner, er blot et eksempel på de spændende muligheder, der er for at udnytte AWS til skymigrering. Derudover kan AWS Lake Formation bruges til at styre datatilgængelighed gennem integration med Privacera, og organisationer kan accelerere deres data-drevne succes med Fivetran og Amazon S3. Administrering af AWS-kontorroden MFA med CyberArk Privileged Access Manager giver et ekstra lag af sikkerhed, og Amazon CloudWatch kan bruges til at overvåge arbejdsbyrder, der er vært for VMware Cloud på AWS. AI21 Labs’ Jurassic-2 (J2) store sprogmodel kan tilgås via en AWS Lambda-endepunkt, og IBM’s energianomalidetekteringsløsning til energiselskaber gør brug af personlig AI. Endelig brugte Sapphire Systems AWS-migreringsaccelerationsprogram (MAP) til at migrere til SAP på AWS på skala for at øge hastighed og agility, mens Totogis Charging-as-a-Service-platform hjælper kunder med at reducere deres kulstofaftryk.

Hos KeyCore kan vi hjælpe organisationer med at modernisere og beskytte deres dataprogrammer på AWS. Vores team har stor erfaring med at udnytte skymigreringsløsninger til at hjælpe kunder med at overgå til skyen. Vi kan også hjælpe organisationer med at opbygge deres data lake og rørledninger til at forbruge tjenester. Derudover kan vores team hjælpe med at implementere sikkerhedsprotokoller som administration af AWS-kontorroden MFA med CyberArk PAM og overvågning af arbejdsbyrder, der hostes på VMware Cloud på AWS. Vi har også ekspertise i arbejde med store sprogmodeller som Jurassic-2 og IBMs energianomalidetekteringsløsninger, samt løsninger til reduktion af kulstofaftrykket af mobilnetværksdrift. Endelig har vores team erfaring i arbejde med SAP på AWS, og vi kan hjælpe kunder med at udnytte AWS-migreringsaccelerationsprogrammet (MAP) ramme til deres migreringer.

Hos KeyCore stræber vi efter at give kunderne de bedst mulige løsninger til modernisering og beskyttelse af deres dataprogrammer på AWS. Vores team har ekspertisen til at hjælpe kunder med at overgå til skyen, opbygge deres data lake og rørledninger og implementere sikkerhedsprotokoller til at holde dataene sikre. Vi kan også hjælpe kunder med at udnytte store sprogmodeller, IBMs energianomalidetekteringsløsninger og løsninger til reduktion af kulstofaftrykket af mobilnetværksdrift. Vores team har erfaring med arbejde med SAP på AWS, og vi kan hjælpe kunder med at udnytte AWS-migreringsaccelerationsprogrammet (MAP) ramme til deres migreringer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores team kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: oversætning af indhold

AWS Batch & NFL Player Health

National Football League (NFL) ønskede at bruge maskinlæring (ML) til at forbedre spillerens sundhed, så de henvendte sig til AWS Batch. Batch gjorde det muligt at skalere deres ML-arbejdsbelastninger, og resultaterne var så imponerende, at de kunne reducere manuel arbejdskraft med 90% og resultaterne overgik menneskelig nøjagtighed med 12%.

Fair Share Scheduling i AWS Batch

Fair Share Scheduling (FSS) i AWS Batch sikrer, at alle jobber jævnt fordeles til køer. Med FSS tildeles hver kø et andel af timeinstansen, og job kan placeres på baggrund af andelen. I denne blog dykker vi ned i detaljerne af FSS og illustrerer resultaterne af forskellige andelspolitikker. Vi diskuterer også praktiske brugssager, hvor FSS kan have stor fordel for Batch.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med AWS Batch

Hos KeyCore tilbyder vi både professionel service og managed services for AWS Batch. Vores erfarne cloud-eksperter kan hjælpe dig med at optimere jobplaceringer og hjælpe dig med at finde den rigtige fair share politikker til dine arbejdsbelastninger. Vi tilbyder end-to-end tjenester fra opsætning og konfiguration af AWS-miljøet til integration af maskinlæringsmodeller med AWS Batch.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud drift & migrations blog

AWS Cloud Operations & Migrations Blog

Overvågning af versionens overholdelse af Amazon Elastic Kubernetes Service ved hjælp af AWS Config

Amazon Elastic Kubernetes Services (Amazon EKS) forenkler klyngeoperationer ved at overføre udifferencieret tung løft til AWS. Det er svært for kunderne at holde deres EKS-kluster ajour på grund af Kubernetes udgivelsescyklus hvert fjerde måned, især på tværs af flere AWS-konti. AWS Config hjælper med at sikre, at kunderne kører den nyeste version af EKS til deres klynger. Dette hjælper kunderne med at opretholde overensstemmelse og garantere den bedste ydeevne. Gennem AWS Config kan kunderne overvåge den aktuelle version af deres EKS-kluster, såvel som at se de tilgængelige opdateringer og udgivelsesnoterne til hver version. Ved at oprette en config-regel kan kunderne sikre, at deres EKS-kluster altid kører den nyeste version.

Konfiguration af grænseværdier for oprettelse af helbredsbegivenheder i Amazon CloudWatch Internet Monitor

Amazon CloudWatch Internet Monitor giver nu kunderne mulighed for at konfigurere grænseværdier, når helbredsbegivenheder oprettes for deres applikations internettrafik. Internet Monitor opretter helbredsbegivenheder, når tilgængeligheds- eller ydeevnescore falder på tværs af overvågede geografier. Indstillingsmulighederne for grænseværdier giver næsten kontinuerlige internetmålinger af tilgængeligheds- og ydeevneværdier som f.eks. Latens, jitter og pakketab. Kunderne kan bruge denne information til at få indsigt i applikationens ydeevne og hurtigt identificere og løse problemer.

Import af eksisterende AWS Control Tower-konti til Account Factory for Terraform

AWS Control Tower Account Factory for Terraform (AFT) giver kunder mulighed for at oprette og tilpasse deres konto i AWS Control Tower ved hjælp af Terraform. AFT giver også kunderne mulighed for at importere eksisterende AWS Control Tower-styrede konti til AFT-administration. Dette giver kunderne mulighed for at administrere den globale og kontospecifikke tilpasning på skala ved hjælp af Terraform. Kunderne kan også bruge AFT til at automatisere deres kontooprettelsesproces og reducere arbejdsbelastningen forbundet med manuel kontooprettelse.

Udvinding af handlingsorienterede forretningsindsigter med overvågning af Amazon MSK med Amazon Managed Service for Prometheus og Amazon Managed Grafana

Overvågning er en kritisk del af vedligeholdelsen af sundhed og ydeevne i enhver distribueret system. Applikationer baseret på Apache Kafka afhænger af robust overvågning af deres Kafka-kluster for at sikre behandling af realtidsdata. Amazon MSK tilbyder nu Amazon Managed Service for Prometheus og Amazon Managed Grafana, hvilket hjælper kunderne med at overvåge deres Kafka-kluster uden større indsats. Med hjælp af disse tjenester kan kunderne få handlingsorienterede indsigter i deres Kafka-kluster og hurtigt fejlfinde eventuelle problemer.

Hvordan udføres en Well-Architected Framework Review – Del 3

Som diskuteret i de foregående to blogindlæg består Well-Architected Framework Review (WAFR) af tre faser: Forbered, Gennemgå og Forbedr. Forbedringsfasen handler om at tage feedback fra gennemgangsfasen og anvende den på dine workloads. Dette involverer at oprette handlingsplaner for de identificerede problemer, implementere ændringerne, der skal løse disse problemer, og derefter verificere, at ændringerne var effektive. Kunderne bør også bruge denne fase til at uddanne deres hold om betydningen af cloud bedste praksis og fordelene ved at overholde dem.

Udnyttelse af Infrastruktur som kode til AWS Mainframe Modernisering med AWS CloudFormation

AWS Mainframe Moderniseringstjeneste understøtter AWS CloudFormation-skabeloner til at administrere miljøer og applikationer. Dette giver kunder mulighed for at udnytte bedste praksis for Infrastructure-as-Code (IaC), såsom automatiseret provisionering, konfiguration og deployment. CloudFormation giver mange fordele for mainframe-applikationer moderniseret med AWS cloud, såsom forbedret synlighed og governance, nem skalerbarhed og bedre sikkerhed. Desuden kan kunder hurtigt replikere deres miljø og spare tid og penge.

Administration af kontinuerlig overholdelse ved hjælp af AWS Config Configuration Recorder Resource Type

AWS Config har nu understøttelse af configuration recorder som en ressourcetype. Denne konfigurationspost (CI) hjælper kunder med at spore ændringer i tilstanden af ​​AWS Config configuration recorder. Kunder kan bruge denne CI til at sikre, at tilstanden for configuration recorderen ikke er afviget fra dens oprindelige tilstand. Derudover kan kunder bruge denne CI til at sikre overensstemmelse med det ønskede konfigurationsbaseline.

Optimering af alarmlivscyklus med Amazon CloudWatch Metrics Insights Alarms

Amazon CloudWatch Metrics Insights Alarms hjælper kunder med nemt at overvåge og indstille alarmer på deres dynamisk ændrende ressourcer. Denne forenklede måde at oprette alarmer justerer automatisk til ressourcer, der tilføjes eller fjernes fra flåderne. Kunderne kan også slippe af med hængende alarmer, der roder deres visning og spilder ressourcer. Dette hjælper kunder med at spare tid og penge og samtidig optimere deres alarmlivscyklus.

Øget synlighed og governance på skyen med AWS Cloud Operations Services – Del 2

Dette blogindlæg er fortsættelsen af ​​den første del af serien om øget synlighed og governance på skyen med AWS Cloud Operations-tjenester. Vi diskuterede nogle grundlæggende mønstre til forberedelse af miljøer til centraliseret drift og governance. I denne blog (Del 2) viser vi dig, hvordan du bruger AWS Systems Manager Parameter Store og AWS Backup til yderligere at forbedre dine synligheds- og governance-funktioner

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS tilbyder et bredt udvalg af løsninger til Finansielle Tjenesteydelser-industrien såvel som andre industrier. Gennem AWS kan kunder udnytte event-driven arkitektur til ISO 20022-messaging-workflows såvel som IoT- og embedded softwareudviklingsløsninger. KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe organisationer med at drage nytte af kraften fra AWS for at opfylde deres behov.

Bio-Rad Laboratories bruger AWS Systems Manager til at opbygge et IoT-enhed, hvilket gør det muligt for dem at levere en næste generations kvalitetskontrolinformationsløsning. Denne løsning hjælper kliniske diagnostiklab’er med at levere præcise og nøjagtige resultater med hver kørsel og strømline arbejdsgange, reducere fejl og fremme compliance.

WirelessCar tilbyder Smart EV Routing, en Software-as-a-Service (SaaS) API designet til bilkonstruktører for at tilbyde elbilskunder en state-of-the-art ruterplanlægger. Denne nøjagtige og pålidelige EV-ruteplanlægning hjælper med at reducere tid og energikostnader såvel som forhindrer unødvendige forsinkelser på grund af rækkeviddeanxiety.

BlackBerry Limited har nyligt frigivet BlackBerry QNX on AWS-workshop, en hands-on lab-oplevelse for at hjælpe AWS-kunder med hurtigt at få fat i embedded softwareudvikling med QNX® OS på AWS. Denne workshop giver vejledning om brug af AWS Cloud, hvilket gør det muligt for kunder nemt og sikkert at opbygge og implementere embedded softwareudviklingsarbejdsbyrder.

AWS kunder, der kører workloads på Amazon Elastic File System (Amazon EFS), kan ved at følge disse fem centrale overvejelser sikre compliance, databeskyttelse, isolation af computerenvironments, revisioner med APIs og adgangskontrol og sikkerhed. Referencearkitekturer, sikkerhedsbest practices og anden vejledning er tilgængelige for at hjælpe kunder med at opfylde disse og andre krav.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Køb og sælg software på nettet

Den 2023 Forrester-undersøgelse viste, at forsikringsselskaber stadig er i de tidlige stadier af skyadoption. Selvom de fleste forsikringsselskaber forstår potentialet af cloud-teknologi, har mange endnu ikke implementeret det. Et af de største barrierer for adoption? Arvsystemer. Disse systemer er ofte forældede og svære at integrere med, hvilket gør det vanskeligt for forsikringsselskaber at flytte til skyen.

Paneldeltagerne diskuterede, hvordan forsikringsselskaber kan udnytte cloud-teknologi for at forenkle processer og forbedre kundeoplevelsen. Ved at udnytte skaleringen af skyen, kan forsikringsselskaber tilbyde kunder mere personlige produkter og tjenester. De kan også forbedre driftsintegritet og reducere omkostninger ved at automatisere processer og udnytte data til smartere beslutninger.

Paneldeltagerne diskuterede også fordelene ved skyteknologi til forsikringsselskaber, såsom forbedret agilitet, større skalering og forbedret kundeoplevelse. Ved at udnytte skyen, kan forsikringsselskaber hurtigt og nemt ændre eksisterende produkter og tjenester til at imødekomme kunders skiftende behov. Derudover kan de hurtigt skalere op for at imødekomme kunde efterspørgsel, samt identificere kundetrends og præferencer for at tilbyde mere målrettede produkter og tjenester.

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne, som forsikringsselskaber står over for ved at adoptere og integrere cloud-teknologi. Derfor tilbyder vi professionelle tjenester og managed services for at hjælpe forsikringsselskaber med at modernisere deres processer og udnytte kraften af ​​skyen. Ved at udnytte vores ekspertise, kan forsikringsselskaber hurtigt og nemt integrere cloud-teknologi for at forbedre driftsintegritet og kundeoplevelse.

Vores team af erfarne professionelle kan hjælpe forsikringsselskaber med at flytte deres forretningsprocesser til skyen, såvel som designe og udvikle tilpassede løsninger til at imødekomme deres specifikke behov. Vi forstår de unikke krav fra forsikringsselskaber og kan hjælpe dem med at forenkle processer, reducere omkostninger og forbedre kundeservice.

Vi er stolte af at hjælpe forsikringsselskaber med at modernisere deres processer og udnytte kraften af ​​skyen. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at drive vækst gennem forsikringsmodernisering.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, annonceringer og how-to-indlæg

Sikker deling af ressourcer via AWS RAM, kontinuerlig scanning for sårbarheder med Amazon Inspector og modtagelse af alarmer for ændringer i IAM-konfiguration

Deling af ressourcer med AWS RAM

Administratorer kan bruge AWS Resource Access Manager (RAM) til at administrere ressourcer på tværs af konti og organisationer på en sikker og organiseret måde. RAM muliggør kun provisionering af ressourcer én gang, og derefter deling gennem RAM med andre konti. AWS RAM understøtter en række forskellige ressourcetyper, og er en effektiv måde at dele ressourcer på i en organisation eller inden for en OU.

Kontinuerlig scanning med Amazon Inspector

Amazon Inspector er en automatiseret sårbarhedsadministrationsservice, som er i stand til at scanne workloads såsom dem, der findes på AWS Lambda, efter software-sårbarheder eller netværksudstødning. Denne blogpost demonstrerer, hvordan Amazon Inspector kan aktiveres for én eller flere AWS-konti for at blive underrettet, når en sårbarhed detekteres.

Modtagelse af alarmer for ændringer i IAM-konfiguration

Det er afgørende at skabe beskyttende kontroller i sikkerhedskonfigurationen for AWS-administratorer. Som en detektivkontrol kan det muligt at overvåge ændringer i IAM-konfigurationen og oprette alarmer, når ændringer finder sted. Denne post blev oprindeligt udgivet i 2015, og blev opdateret i 2023.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle og managed services relateret til sikkerhed, identitet og compliance. Vores team af erfarne AWS-folk kan hjælpe med at opsætte AWS RAM, Amazon Inspector og IAM-konfigurationsalarmer. Vi sørger for, at du kan drage fordel af den nyeste AWS-sikkerhed, identitet og compliance, så kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversæt til dansk

Compute for Climate Fellowship og opbygning af serverless dynamisk DNS-system

Compute for Climate Fellowship

Da klimaforandringer fortsat er en stor trussel mod vores planet, er der behov for teknologiske løsninger til at hjælpe med at løse krisen. AWS har oprettet Compute for Climate Fellowship for at anerkende og støtte projekter, der aktivt arbejder på løsninger. Denne fellowship giver mulighed for at have projekter fremhævet på AWS re:Invent-konferencen i november 2023. Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 31. august 2021, og ansøgninger, der indsendes efter den 1. september, vil blive vurderet til udvikling i 2024.

Opbygning af et serverless system med AWS

Opbygning af et serverless system med AWS-tjenester og et par linjer kode er en simpel, økonomisk og skalerbar løsning for startups. Dette giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneforretningslogik uden at bekymre sig om skalering og vedligeholdelse af den underliggende infrastruktur. Med AWS kan startups hurtigt og nemt opbygge det serverless system, de har brug for, så de hurtigt kan komme i gang.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services, så startups kan få den hjælp, de har brug for, mens de opbygger deres serverless-systemer. Vores ekspertise i AWS gør det muligt for os at hjælpe startups med hurtigt og effektivt at oprette deres serverless systemer. Vi forstår de udfordringer, startups står overfor, og vi kan hjælpe dem med at overvinde disse og oprette det rigtige serverless system til deres behov. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med serverless systemer eller har brug for noget støtte undervejs, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

AWS Amplify Logger til Swift og Android udviklere

Amazon Web Services (AWS) har nyligt frigivet AWS Amplify Logger til Swift og Android udviklere, hvilket gør det lettere for app-udviklere at sende logs til Amazon CloudWatch. Med Amplify Logger kan udviklere hurtigt konfigurere de loggningsniveauer, de har brug for, for at holde øje med fejl, som opstår i forskellige dele af deres apps.

Fordele ved at bruge CloudWatch Logging

CloudWatch Logging er nyttigt for udviklere, da det giver dem en centralrepository til overvågning og visning af deres logs. Dette gør det lettere at debugge og identificere fejl hurtigt, og loggen kan bruges til at fejlfinde potentielle problemer. Derudover kan CloudWatch Logging bruges til at oprette alarmer, som underretter udviklere, hvis der opstår et problem, så de kan tage handling med det samme.

KeyCores professionelle services for AWS Logging

Hos KeyCore tilbyder vi en række professionelle services for AWS Logging. Vores erfarne team af AWS eksperter kan hjælpe dig med at oprette CloudWatch Logging til din app, så du kan få mest muligt ud af Amplify Logger. Vi tilbyder også managed services, så vores klienters applikationer kører så optimalt som muligt. Hvis du vil vide mere om de professionelle og managed services vi tilbyder, besøg https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

INFINITT Healthcare, et HealthTech-firma baseret i Sydkorea, revolutionerer digital patologi ved at forenkle udtrækning og omdannelse af Whole Slide Imaging (WSI)-output til en Digital Imaging and Communications in Medicine (DICOM) -fil. Denne digitale version af WSI hjælper patologer med at spare tid, ressourcer og accelerere tiden til løsninger til patientpleje. De resulterende filer gemmes i det skybaserede Digital Pathology System (DPS) bygget på AWS.

Amazon DynamoDB bruges til at gemme historiske geografiske data, såsom vejrdata. Denne tilgang giver praktisk talt ubegrænset mængder dataopbevaring kombineret med hurtig forespørgslesydelse til interaktive brugergrænseflader. Udviklere kan bruge DynamoDB til at filtrere efter data eller placering og muliggøre økonomisk forespørgsel.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle tjenester og managed services i forbindelse med AWS. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe dig med at implementere de nyeste AWS-tjenester til din fordel. Vi kan hjælpe dig med at opbygge et digitalt patologisystem til brug i den offentlige sektor og udvikle en webbaseret brugergrænseflade til at forespørge dine historiske geografiske data. Vores erfarne AWS-konsulenter er velbevandret i CloudFormation, Typescript og AWS-SDK til JavaScript v3.

For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Internet af ting på AWS – officiel blog

IoT på AWS – Bedste praksis for dataindsamling, certifikatkrav og deviceopdagelse og OEE med AWS IoT SiteWise

Bedste praksis for dataindsamling

Forståelse af den forventede adfærd fra enheden er nøgleelementet, når man designer en skalérbar dataindsamlingsteknik. Hvordan sender enheden data, og hvor meget, hvilket mønster følger dataene, og hvilken latency er nødvendig? Svar på disse spørgsmål vil hjælpe med at definere den bedste tilgang til dataindsamling.

For at imødekomme skalering bør data sendes asynkront, hvis det er muligt, for at reducere belastningen på enheden. Det er også gavnligt at batch data så meget som muligt. AWS IoT Core og Amazon Kinesis kan bruges til at facilitere indsamling.

AWS IoT Core er et administreret service fra AWS, der kan bruges til at indsamle og behandle data fra IoT-enheder og derefter gemme dem i andre AWS-tjenester. Ved hjælp af protokolbrofunktionen i AWS IoT Core kan data fra enheder sendes til AWS IoT Core ved hjælp af enhver protokol, som f.eks. MQTT eller HTTP. Disse data transformeres derefter til det specifikke AWS-format og publiceres til et MQTT-emne. Beskedbroen i AWS IoT Core kan bruges til at bevare data til senere brug.

Amazon Kinesis giver mulighed for streaming af data til AWS-skyen. Data fra IoT-enheder kan sendes til Amazon Kinesis ved hjælp af Kinesis Firehose-API’en eller PutRecord-API’en. Kinesis Firehose giver mulighed for at streame data ved en bestemt hastighed og automatisk gemme dem i forskellige datalagringssteder som f.eks. Amazon S3 og Amazon Redshift. Kinesis PutRecord-API’en giver mulighed for at sende data i batch og gemme dem i en Kinesis Data Stream.

Opdatering af certifikatkrav

AWS IoT Core har annonceret en kommende skift af control plane endepunkter og nystøttede kundeendepunkter til TLS1.2-specifikationen, samt et fornyet Symantec Server Intermediate Certificate Authority (ICA). Dette skift er for at sikre den højeste sikkerhed af dataene i transit til og fra AWS IoT Core-endepunkterne.

Dette skift kræver, at udviklere og kunder opdaterer deres applikationer, Gateways og Connected Devices til at kommunikere med AWS IoT Core ved hjælp af TLS1.2. Hvis du bruger AWS IoT Core, anbefales det at opdatere din applikation og enheder til at bruge TLS1.2.

Forbedring af deviceopdagelse

Brug af attributter for AWS IoT-typer er en god måde at søge efter og opdage en bestemt enhed eller et sæt enheder baseret på deres identiteter og evner. AWS IoT Core understøtter nu op til 50 attributter for hver type, der kan bruges til at gemme enhedsinformation som f.eks. Serienumre, placeringer og anden metadata. Disse attributter kan bruges til at filtrere enheder til målrettede operationer; For eksempel kan enheder på bestemte steder identificeres og bruges til en bestemt handling, såsom firmwareopdateringer.

Beregning af Overall Equipment Effectiveness (OEE)

Beregning af Overall Equipment Effectiveness (OEE) er en kompleks opgave. For at forenkle processen kan AWS IoT SiteWise bruges til at indsamle, gemme, transformere og vise beregninger. Denne blogindlæg giver et dybdegående kig på, hvordan man beregner OEE ved hjælp af native evner i AWS IoT SiteWise.

AWS IoT SiteWise understøtter OEE-beregningsprocessen ved at gøre det muligt for kunder at indsamle data fra forskellige kilder som sensorer, PLC’er og databaser, derefter omdanne disse data til meningsfulde måleenheder og endelig vise disse målinger i dashboards. AWS IoT SiteWise giver også API’er til programmeringsadgang til data og resultaterne af OEE-beregningerne.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunder med at implementere løsninger på AWS, der passer bedst til deres behov. Med vores ekspertise i AWS-tjenester kan vi hjælpe dig med at opsætte dine IoT-enheder og dataindsamlingsprocesser. Vi kan også hjælpe dig med at designe dit system til at bruge AWS IoT Core og AWS IoT SiteWise til at indsamle, gemme og analysere data for at beregne OEE og andre målinger. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det meste ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top