Opsummering af AWS blogs for uge #32 i 2023

I uge 32 publiserede AWS 80 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og programstrømning

Migrere fra Amazon WorkSpaces Services til Microsoft 365

Amazon WorkSpaces-tjenester kan bruges til at køre kontorpakker. I øjeblikket kan kunder købe Microsoft Office som en del af en WorkSpaces-applikationspakke. Men begyndende den 1. august 2023 kan kunder bringe Microsoft 365 Apps for Enterprise licenser til brug på Amazon WorkSpaces-tjenester. Microsoft 365 tilføjer ydeevnen af WorkSpaces-tjenester ved at inkorporere populære tjenester som Exchange, Skype, SharePoint og Teams i WorkSpaces tjenester.

Hvad tilbyder Microsoft 365?

Microsoft 365 tilbyder et bredt udvalg af funktioner til at forbedre brugen af ​​WorkSpaces-tjenester. Disse funktioner inkluderer Exchange, Skype, SharePoint og Teams. Exchange giver kunder mulighed for at få adgang til deres e-mails, kalendere og kontakter fra enhver enhed. Skype holder kunderne forbundet med videokonference, telefon og messaging. SharePoint giver sikker filopbevaring og samarbejdsmuligheder. Og Teams giver chat- og samarbejdsfunktioner, så kunderne kan arbejde sammen.

Yderligere fordele ved Microsoft 365

Ud over de funktioner, som Microsoft 365 tilbyder, vil kunderne få glæde af forbedret håndterbarhed og sikkerhed. Kunderne vil kunne håndtere deres miljø mere effektivt med fjernlevering og hurtig provisionering. Microsoft 365 tilbyder også forbedrede sikkerhedsfunktioner som Multi-Factor Authentication, Data Loss Prevention og Mobile Device Management.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services. Vores eksperter kan hjælpe kunder med at migrere fra Amazon WorkSpaces-tjenester fra Microsoft Office inkluderede pakker til Microsoft 365 Apps for Enterprise. Vi kan hjælpe kunder med at vurdere deres aktuelle miljø og identificere den bedste tilgang til at migrere til Microsoft 365 Apps for Enterprise. Vi er også i stand til at give rådgivning og vejledning for at sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres WorkSpaces tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Forenkle SAP-backup med AWS-tjenester

Kunder af SAP, der kører belastninger på AWS, bør have en solid backup-strategi for at beskytte deres database og applikations-ikke-database-filsystemer. Backups er afgørende for at gendanne systemer i tilfælde af datatab. AWS-kunder har flere muligheder fra tredjepart, database-native og AWS-native til backup-strategier.

Muligheder fra tredjepart

Muligheder fra tredjepart tilbyder et væld af funktioner og tilpasning med deres tilbud. Disse løsninger integreres ofte med SAP HANA og kan tilbyde funktioner som API’er, data-prioritering, database-specifikke funktioner som flashback og integrationsmuligheder med cloud storage.

Database-native muligheder

Database-native muligheder er den enkleste backup-løsning. SAP HANA-databasemotoren giver mulighed for at tage backup og gendanne data native. Dette er en god mulighed for kunder, der ønsker en simpel og let implementerbar løsning.

Muligheder fra AWS

Muligheder fra AWS tilbyder meget automation og fleksibilitet. AWS-native backup-løsninger kan scripts med AWS CLI og AWS CloudFormation til automatisering. Med denne mulighed kan kunder drage fordel af AWS-tjenester som AWS Backup og Amazon S3 til storage.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter specialudviklede services og managed services specielt tilpasset kunder, der kører SAP på AWS. Vores team kan hjælpe dig med at identificere den mest hensigtsmæssige backup-strategi til din situation, herunder opsætning af den nødvendige automation. For at lære mere om vores ydelser, besøg venligst vores hjemmeside KeyCore.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Amazon Web Services har lanceret en række maskinlæringsblogs, der gør det muligt for organisationer at drage fordel af avancerede teknologier. Amazon Translate har for nylig forbedret sin funktion til kundetilpasset terminologi for at sikre nøjagtighed og sammenhæng. Ved at benytte Amazon Translate, kan organisationer administrere og tilpasse op til 10 millioner termer for at opnå præcise oversættelser.

Derudover har Amazon SageMaker JumpStart tilføjet en skabelon til at udføre zero-shot tekstklassifikation. Det gør det muligt for udviklere at opbygge og udrulle modeller uden yderligere annoteret træningsdata. Amazon SageMaker tilbyder også en skabelon til at opsætte et centraliseret overvågnings- og rapporteringssystem, så organisationer kan overvåge ML-arbejdsbelastninger og spore aktiviteter på tværs af konti.

Generativ AI revolutionerer også markedsføring, og Amazon SageMaker giver mulighed for at udrulle generative AI-modeller, der er foruddannet med billeder. Dette gør det muligt for organisationer at generere kreativ markedsføring hurtigt og effektivt uden behov for store datasæt eller manuel annotation.

Endelig er det muligt at konfigurere Spark UI på Amazon SageMaker Studio ved hjælp af en serverløs klynge, der giver brugerne mulighed for at udføre databehandlingsscenarier. AWS har desuden foretaget finjustering af en stor sprogmodel (LLM) til at klassificere giftig tale til et stort spilfirma.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe organisationer med at udnytte deres AWS-investeringer maksimalt. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at integrere og optimere løsningerne, der er diskuteret i denne blogpost, samt vejlede dig i AI- og ML-projekter. Kontakt os for flere oplysninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Launches

KeyCore forstår vigtigheden af ​​skylagring i udvikling af applikationer og tjenester til vores kunder. Vi arbejder sammen med kunderne for at identificere deres dataspeicher behov og derefter hjælpe med udviklingen af ​​en løsning, der opfylder deres behov. Vores hold af AWS-certificerede konsulenter har den ekspertise til at vejlede kunderne gennem hele processen, fra at identificere deres krav til at lancere deres applikationer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores hold kan hjælpe dig.

AWS Storage Dag 2023, der fandt sted den 9. august, blev først vært i 2019 og er blevet en innovativ dag, som kunderne ser frem til hvert år. Sidste års Storage Day-post diskuterede, hvordan AWS Storage er en vigtig del af kundens skyrejse, og i år har Storage Day vist, hvordan kunderne kan bruge lagring til at løse nogle af deres mest almindelige udfordringer.

Mountpoint for Amazon S3 er et open source-filklient, der gør det let for Linux-applikationer at oprette forbindelse til Amazon Simple Storage Service-bøtter (Amazon S3). Det blev annonceret tidligere på året som en alpha-udgivelse og er nu generelt tilgængeligt og klar til produktionsbrug. Det understøtter store læseintensive applikationer som data lakes, analyse og medie- og underholdningsbelastninger.

Amazon S3 Glacier fejrede nyligt sit 10-års jubilæum og har gennem de sidste par år gjort mange forbedringer. Amazon S3 Glacier-lagerklasser giver kunderne langsigtede, sikre og holdbare lagerindstillinger til den laveste pris. Amazon S3 Glacier Flexible Retrieval Tier understøtter nu Standard Retrieval Tier, som kan forbedre genoprettelsestiden med op til 85%.

Del interaktive reelle tid live-streams med Amazon IVS. Live streaming er ved at blive en stadigt mere populær måde at engagere kunder med mærker og deres yndlingsinfluencers. Amazon Interactive Video Service (Amazon IVS) er en helt styret live streaming-løsning og blev introduceret i marts. Det hjælper kunderne med at opbygge interaktive live stream- og videooplevelser til deres publikum. Med Amazon IVS kan kunderne levere interaktive reelle tid live-streams med lav forsinkelse og høj lydkvalitet.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

Kontainerværktøjsinfrastrukturprovidering med AWS-kontrol tårn og AWS Proton

De fleste virksomhedskunder stræber efter centraliseret kontrol og organisationens brede politikker, når det kommer til fordeling af skyressourcer blandt flere teams. Disse teams tenderer til at falde ind i tre kategorier: IT-drift, Enterprise Security og app-udvikling. Levering af forretningsværdi fra applikationsstandpunktet ligger i hænderne på App-udviklingsteamet, men dette skal gøres i overensstemmelse med de politikker, der er etableret af de to andre teams.

Brug af SBOM til at finde sårbare containerbilleder, der kører på Amazon EKS-kluster

Ligesom du tjekker ingredienslisten på et forudpakket madvare fra din lokale butik for at forstå, hvad der er indeni, og for at sikre, at du ikke indtager nogen uplanlagte ingredienser, du ikke ønsker, kan denne samme idé anvendes, når du kører containerbilleder på Amazon EKS-kluster. Ved hjælp af Security Bill of Materials (SBOM) kan du forstå de komponenter, der bruges til at bygge et containerbillede, hvilket kan hjælpe dig med mere præcist at vurdere sikkerhedsposturen for dine kørende billeder.

Meddelelse om yderligere Linux-kontroller til Amazon ECS-opgaver på AWS Fargate

En Amazon Elastic Container Service-opgave (Amazon ECS) er en lille samling af containere, der planlægges på enten AWS Fargate eller en Amazon EC2-containerinstans. Containerarbejdsbelastninger isoleres fra hinanden gennem brug af Linux-navnerum, selvom containerene planlægges sammen i Amazon ECS-opgaven. På grund af dette er det muligt at tilføje yderligere Linux-kontroller til dine Amazon ECS-opgaver, der kører på Fargate, så du får mere kontrol og synlighed over dine kørende containere.

KeyCore Managed Services

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services til vores kunder når det kommer til drift og opbygning af deres containerinfrastruktur. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at opbygge en effektiv og sikker containerinfrastruktur, der tager sig af konfiguration og provisionering af dit AWS Control Tower og AWS Proton. Vi kan også sikre, at dine Amazon ECS-opgaver, der kører på Fargate, bruger de seneste sikkerhedsforanstaltninger for at holde dine containere sikre og sikre.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies Blog: Oversætning af titel

Kør kvantekemiske beregninger på AWS ParallelCluster

Kvantecomputingforskere, der søger at sammenligne deres kvante- eller hybridalgoritmer med klassiske beregninger, kan nu drage nytte af kombinationen af ​​kvantecomputing og High Performance Computing (HPC) på AWS. Amazon Web Services (AWS) leverer det open source HPC-program Amazon ParallelCluster (APC), der gør det muligt for forskere hurtigt og omkostningseffektivt at udføre kvantekemiske resultater i skyen.

Oversigt over APC

Amazon ParallelCluster er et open source klyngeorchestreringsværktøj, der gør det let at implementere og administrere HPC-klynger i AWS-skyen. Når en bruger har konfigureret deres ønskede klynge, håndterer APC alle arbejdet med opsætning af klyngen, herunder lancering og konfiguration af beregningsnoder samt konfiguration af den passende softwarestack på hver. APC tilbyder også funktioner til monitorering af klyngens sundhed og skalering op eller ned efter behov.

Kør kvantekemiske eksperimenter

At bruge APC til at køre kvantekemiske eksperimenter er ret enkelt. Først skal du oprette en klynge med det korrekte softwarestack. Dette inkluderer at installere kvantekemiprogrammet, såsom Quantum Espresso, samt eventuelle yderligere biblioteker eller pakker, der kræves. Efter at klyngen er sat op, kan brugeren indsende jobs, der skal køres på klyngen. APC-softwaren sørger for at fordele jobbene på beregningsnoderne og overvåge jobmets fremskridt.

Fordele ved APC

Der er en række fordele ved at køre kvantekemiske eksperimenter på en APC-klynge. Den første er besparelser. APC er meget billigere end at køre det samme eksperiment på en traditionel HPC-klynge, da du kun betaler for den beregnede tid, du bruger på AWS. Desuden kan APC-klynger oprettes og nedbrydes hurtigt, hvilket gør det meget nemmere at eksperimentere med forskellige konfigurationer og prøve forskellige parametre uden at skulle vente længe. Endelig tilbyder APC muligheden for dynamisk at skalere klyngen op eller ned, så brugerne hurtigt kan tilføje eller fjerne beregningsnoder efter behov.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe organisationer med at udnytte den kraft, der ligger i kvantecomputing og HPC på AWS. Vores eksperter kan hjælpe dig med at oprette en APC-klynge og konfigurere den til at køre dine kvantekemiske eksperimenter. Vi kan også hjælpe dig med udviklingen af ​​kvantealgoritmer og give løbende support og vedligeholdelse af din klynge. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte den kraft, der ligger i kvantecomputing og HPC på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt indholdet ovenfor til en titel på dansk

Forenkler digital transformation for små og mellemstore virksomheder med AWS

Tara Palacios Forbedrer Arlington-virksomheder

Da COVID-19 pandemien ramte, vidste Tara Palacios fra Arlington, Virginia (USA), at hun hurtigt måtte handle. Denne livlige by med over 200.000 indbyggere blev stærkt påvirket af pandemien, og små virksomheder blev ramt af konsekvenserne. Restauranter, butikker og andre elskede højdepunkter i miljøet havde brug for en måde at komme online og holde sig i live.

Tara så potentialet i skyen til at hjælpe små og mellemstore virksomheder (SMBer) i denne tid og satte i gang på et ambitiøst mission for at opbygge en enterprise-niveau skyinfrastruktur. Hendes mål var at give virksomheder mulighed for hurtigt og omkostningseffektivt at komme online og udnytte de nyeste teknologier og tjenester.

Cloud-baserede løsninger hjælper SMBer med at optimere ydeevnen

Data er fremtidens valuta, og SMBer har brug for at indsamle data sæt for at oprette visualiseringer og analyser, der kan hjælpe dem med at optimere ydeevnen og forudse og reagere på ændringer.

Dog kan det være svært for SMBer at opbygge den nødvendige data-framework, da de mangler tid og ressourcer til det. Derfor arbejdede Tara sammen med AWS for at skabe en cloud-baseret, sikker og pålidelig løsning, som ville give SMBer mulighed for hurtigt og nemt at komme online.

Brug af AWS til at forvandle Arlington-virksomheder

Tara og AWS samarbejdede for at hjælpe lokale virksomheder ved at give dem en cloud-baseret platform, som ville give dem mulighed for hurtigt at komme online og få adgang til de nyeste teknologier. Med hjælp fra AWS CloudFormation og AWS CloudFormation Designer var Tara i stand til at oprette en sikker og pålidelig data-framework, der gav SMBer adgang til de ressourcer, de havde brug for at komme online.

Dette platform gav virksomheder mulighed for effektivt at styre deres drift, drage fordel af omkostningseffektiv skalibilitet og få adgang til tjenester som AWS Lambda, AWS Step Functions og Amazon Elasticsearch Service. Disse værktøjer gav virksomheder mulighed for hurtigt og nemt at oprette digitale butikker, automatisere processer og få adgang til kraftfulde analytics-værktøjer til at indhente indsigt.

Resultaterne

Den innovative skyinfrastruktur, som Tara skabte med hjælp fra AWS, resulterede i en dramatisk stigning i antallet af SMBer i Arlington, der nu er online. Desuden har platformen givet virksomheder mulighed for at øge effektiviteten, optimere ydeevnen og forblive konkurrencedygtige i denne svære tid.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS-teknologi og kan hjælpe din virksomhed med at gøre transitionen til skyen. Vores professionelle tjenester og managed services kan hjælpe dig med hurtigt at oprette din egen enterprise-niveau skyinfrastruktur og udnytte fordelene ved skyen. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at komme online og forblive konkurrencedygtig.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services Officiel Database Blog

Vejledning til digital aktivtokenisering til finansielle tjenester med Amazon Managed Blockchain

Del 1: Opret et digitalt aktivtokeniseringssystem
Tokenisering af digitale aktiver til finansielle tjenester er ved at vinde indpas. Denne blogserie er en vejledning til finansielle tjenesteudbydere, der ønsker at lære mere om emnet, og som måske overvejer at opbygge et digitalt aktiv til deres egne brugssager.

Amazon Managed Blockchain er en fuldt administreret tjeneste, der gør det let at oprette og administrere sikre blockchain-netværk i skyen. Amazon Managed Blockchain forenkler opsætningen og vedligeholdelsen af ​​blockchain-netværk ved at give et brugervenligt web-grænseflade, foruddefinerede blockchain-rammer og infrastrukturhåndtering, der administreres af tjenesten. Tjenesten er ideel til brugssager som tokenisering af digitale aktiver, hvor flere parter skal sikkert transaktionere aktiver uden at skulle stole på en central myndighed.

Ved hjælp af Amazon Managed Blockchain kan du hurtigt og nemt oprette et sikkert blockchain-netværk, der spænder flere AWS-konti, og holde det opdateret. Du kan også konfigurere blockchain-netværket til at bruge ressourcerne fra flere AWS-konti og administrere tilladelser og adgangskontrol. Ved at udnytte Amazon Managed Blockchain kan du hurtigt opbygge et digitalt aktivtokeniseringssystem til støtte for finansielle tjenester.

Del 2: Sådan styrer du case-sensitiv data i PostgreSQL
Når du udfører forespørgsler eller sammenligninger på tekstdata i PostgreSQL, er det vigtigt at være opmærksom på databasens casesensitivitet. PostgreSQL er casesensitiv som standard, når der sorteres eller sammenlignes strengværdier, hvilket betyder, at “amazon” og “Amazon” ikke ville returnere det samme resultat. Du kan konfigurere databasen til at håndtere dette problem ved at bruge LOWER ()-funktionen til at konvertere strengene til et casesensitivt format.

Del 3: Konfigurer Amazon RDS Custom for Oracle ved hjælp af AWS CloudFormation og AWS Systems Manager for JD Edwards One-Click
Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) Custom giver dig mulighed for at automatisere databaseadministrationsopgaver og -operationer. RDS Custom giver dig adgang til at tilpasse dit database- og operativsystem, så du kan opfylde krav til applikationer som legacy, brugerdefinerede og pakkede løsninger.

En måde at konfigurere din database til at imødekomme disse krav på er at bruge AWS CloudFormation og AWS Systems Manager for JD Edwards One-Click. Med denne metode kan du definere detaljerne i din deployment i en CloudFormation-stack, herunder specifikke indstillinger for din database. Når stacken er distribueret, kan du bruge Amazon RDS Custom til at provisionere og konfigurere databasen.

Del 4: Hent Bitcoin- og Ethereum-offentlig blockchain-data med Amazon Managed Blockchain Query
Offentlig blockchain-adoption har været drevet af tre primære brugssager: decentral finansiering (DeFi), ikke-fungible tokens (NFT’er) og digital valutabetaling. Amazon Managed Blockchain Query gør det muligt at interagere med blockchains for at hente data fra disse brugssager ved hjælp af standard SQL. Ved at udnytte Managed Blockchain Query kan du forespørge og analysere offentlige blockchain-data for at få indsigt i blockchain-netværkets tilstand.

Del 5: Migrer Microsoft SQL Server SSIS-pakker til Amazon RDS Custom for SQL Server
Microsoft SQL Server Integration Service (SSIS) bruges til at oprette, udtrække, transformere og indlæse arbejdsgange ved at oprette forbindelse til forskellige datasøger. SSIS giver dig mulighed for at konfigurere dataene til indlæsning til destinationssystemet ved at kopiere, rense og behandle dataene.

For kunder, der bruger Amazon RDS Custom for SQL Server, er det muligt at migrere disse SSIS-pakker til Amazon RDS Custom. Til dette kan du bruge AWS Database Migration Service (AWS DMS) til at migrere dine data og SSIS-pakker samt DMS-opgaveindstillingerne til Amazon RDS Custom. Når migreringen er fuldført, kan du bruge Amazon RDS Custom-motoren til at udføre SSIS-pakker.

Del 6: Amazon Aurora PostgreSQL: krydskonto-synkronisering ved hjælp af logisk replikering
Du kan bruge Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel version til at oprette krydskontologisk replikering ved hjælp af Auroras krydskontoklon og PostgreSQL-logisk replikering. Dette giver dig mulighed for at opnå næsten realtidssynkronisering mellem en kilde og et måldatabase på forskellige AWS-konti. Du kan tilpasse løsningen til at opfylde dine specifikke krav, herunder selektiv replikering og parallel replikering.

Del 7: Fjern temporal tabeller og historieobjekter, mens du migrerer til Amazon DynamoDB ved hjælp af Amazon DynamoDB Streams
Kunder kan bruge brugerdefinerede databasefunktioner som Microsoft SQL Server temporal tabeller og Oracle Flashback til at gemme historiske data eller registrere en ændringsspor af indhold. Disse temporal tabeller kan fjernes, mens du migrerer til Amazon DynamoDB ved hjælp af Amazon DynamoDB Streams.

Amazon DynamoDB Streams giver dig mulighed for at optage og behandle ændringer af dine DynamoDB-tabelposter i næsten realtid. Du kan bruge tjenesten til at registrere ændringer i dine DynamoDB-tabeller og udløse en AWS Lambda-funktion til at behandle disse ændringer. Dette giver dig mulighed for at reagere næsten realtid på ændringer, herunder fjernelse af temporal tabeller og historieobjekter.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?
Hos KeyCore har vores AWS-certificerede løsningsarkitekter mulighed for at hjælpe dig med at opbygge et digitalt aktivtokeniseringssystem til dine finansielle tjenestebrugssager ved hjælp af Amazon Managed Blockchain. Vi kan også hjælpe dig med at migrere dine Microsoft SQL Server SSIS-pakker til Amazon RDS Custom og fjerne temporal tabeller og historieobjekter, mens du migrerer til Amazon DynamoDB ved hjælp af Amazon DynamoDB Streams. Kontakt os i dag for at lære mere

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud økonomisk styring

AWS Sky Financial Management

Mål og spore cloud effektivitet med bæredygtighed proxy-metrikker

Bæredygtighed har blive en vigtig beslutning faktor for kunder, medarbejdere, regulatorer, investorer og partnere. Med virksomheder, der ser ud til at reducere miljøpåvirkninger, er optimering af IT-infrastruktur et afgørende skridt. For at måle og spore cloud-effektivitet kan bæredygtighed proxy-metrikker hjælpe.

Specifikt måler kostoptimering proxy-metrikker effektiviteten af IT-infrastruktur samt effektiviteten af kostoptimering indsatser. Omkostninger, anvendelse og tilgængelighed er blandt de metrikker, der spores, da disse kan afsløre potentielle besparelser. Derudover kan kostoptimering proxy-metrikker også give indsigt i mulige ydelsesforbedringer af IT.

Sporing over tid giver også en værdifuld måling af fremskridt. Når ændringer i IT-miljøet implementeres, hjælper sporing af kostoptimering proxy-metrikker med at vurdere, hvor effektive de er. Med rapporter og indsigter kan beslutninger træffes med bedre synlighed i potentielle besparelser.

Kostoptimering flywheel

Kostoptimering er en løbende proces, og kostoptimering flywheel-tilgangen hjælper med at sikre, at besparelser fortsat udnyttes. Denne proces består af fire vigtige trin. Det første er omkostningstransparens. At have synlighed om, hvor pengene går og hvad der bliver brugt på, muliggør en datadrevet tilgang til beslutningstagning.

Det andet skridt er kostoptimering. Når synligheden er der, kan optimale cloud-anvendelser udvikles og implementeres. Dette omfatter strategier som right-sizing af ressourcer, optimering af reserverede instanser og brug af Spot-instanser.

Det tredje trin er udnyttelse af besparelser. Ved at reinvestere besparelser i cloud-baserede innovationer kan yderligere effektivitet og konkurrencemæssige fordele opnås. Eksempler herpå er opbygning af infrastruktur som kode og automatisering, anvendelse af maskinlæring til optimering af udgifter og udnyttelse af kosteffektive tjenester.

Endelig er det fjerde trin løbende forbedring. Måling af kostoptimering proxy-metrikker på en løbende basis hjælper med at sikre, at processen er effektiv, og at forbedringer fortsætter.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore tilbyder professionelle og styrede tjenester til at hjælpe organisationer med at optimere deres skyudgifter og sikre, at omkostninger er transparente og spores. Vores tjenester omfatter omkostningstransparens og optimering, cloud-migrering og kosteffektiv udvikling.

Med vores forståelse af kostoptimering flywheel er vi unikt positioneret til at guide organisationer på deres cloud-rejse. Vores hold af AWS-eksperter kan hjælpe med at identificere besparelsesmuligheder, opbygge og vedligeholde omkostningstransparens og løbende optimere cloud-anvendelsen.

Sammen kan vi sikre, at din organisation opnår maksimale besparelser og udnytter disse besparelser til deres fulde potentiale. Kontakt KeyCore for at lære mere om vores tjenester og cloud kostoptimering i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Introducere AWS Industry Quest: Sundhedssektoren

AWS lancerede for nylig AWS Industry Quest: Sundhedssektoren, et skyfærdighedstrænings tilbud specifikt til sundhedsindustrien. Dette omfattende program giver sundhedsprofessionelle en interaktiv læringsoplevelse, og dækker 25 virkelige verdens AWS Cloud-færdigheder.

Træning til sundhedsindustrien

Sundhedsprofessionelle står overfor et stadigt skiftende landskab, og dette program er designet til at hjælpe dem med at opkvalificere og blive foran udviklingen. AWS Industry Quest: Sundhedssektoren giver sundhedspersonale de værktøjer og ressourcer, der er nødvendige for at opbygge skybaserede løsninger, der kan hjælpe deres organisation med at forblive agil og reagere på det skiftende landskab.

Programmet er tilpasset de unikke behov i sundhedssektoren, og dækker emner som medicinsk informatik, prognostisk analyse, sundhedsmaskinlæring og mere. Derudover er AWS Industry Quest: Sundhedssektoren designet til at være engagerende for alle færdighedsniveauer, fra dem, der lige er begyndt at udforske AWS Cloud, til erfarne brugere, der ønsker at fordype deres forståelse af skyen.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi forpligtet til at hjælpe sundhedsorganisationer med at få mest muligt ud af deres cloudteknologiinvesteringer. Som den førende danske AWS-konsulent leverer vi både professionelle tjenester og managed services til organisationer i alle størrelser. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udnytte denne træning mest muligt og sikre, at du udnytter den mest opdaterede cloudteknologi og de bedste praksis.

For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg venligst vores hjemmeside www.keycore.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at udnytte kraften af ​​AWS Cloud.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Big Data-blog

Reducer dataforarbejdningsomkostninger og overvåg datapipeline med AWS

Kunder leder altid efter måder at optimere omkostningerne, når de implementerer dataforarbejdningsworkloads i AWS Cloud. Med teknologier som Amazon EMR eller serverløse teknologier som AWS Glue kan kunder minimere den udifferencierede tunge løft, der er nødvendig for dataforarbejdning. Ontraport kunne reducere deres dataforarbejdningsomkostninger med 80% ved hjælp af AWS Glue.

Introduktion af Apache Airflow Version 2.6.3 Support på Amazon MWAA

Organisationer som Siemens, ENGIE og Choice Hotels International bruger Amazon Managed Workflows for Apache Airflow (Amazon MWAA) til at forbedre og skalere deres forretningsworkflows. Amazon MWAA er en administreret orchestreringsservice for Apache Airflow, der gør det let at opsætte og drive end-to-end-datapipelines i skyen. Med version 2.6.3 kan brugerne nu drage fordel af funktioner som Kubernetes Executor, konfigurerbar Web UI-autentificering og rig kommandolinjefølelse.

Udfør Amazon Kinesis Load Testing med Locust

Strømningsprogrammer, der kører i skala, håndterer ofte store mængder data, op til GB pr. Sekund, og det kan være svært at simulere de højtrafik Amazon Kinesis-baserede programmer, der er nødvendige for at generere sådanne belastninger. Locust er et open-source-værktøj, der kan simulere og måle ydeevnen af ​​disse programmer og Amazon Kinesis. Det giver brugerne mulighed for hurtigt at opbygge ydeevnetester, måle mange ydeevnemålinger og oprette detaljerede rapporter.

Overvåg datapipelines i en serverløs datalake

For at opbygge en serverløs datalake kan AWS serverløse tjenester bruges, herunder men ikke begrænset til AWS Lambda, AWS Glue, AWS Fargate, Amazon EventBridge, Amazon Athena, Amazon Simple Notification Service (Amazon SNS), Amazon Simple Queue Service (Amazon SQS) og Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Disse tjenester giver mekanismer til at indsamle og transformere data til datalakes, men kræver også, at brugerne overvåger datapipelines for at sikre datakvalitet og datagodkendelse.

Konfigurer SAML-føderation for Amazon OpenSearch Serverless med Okta

OpenSearch er en fuldt administreret søgetjeneste fra Amazon, der giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at opsætte, administrere og skalere en søgeoplevelse til et websted eller en applikation. Moderne applikationer skal anvende sikkerhedskontroller på mange systemer og deres underkomponenter, og dette kan være ganske udfordrende. Opsætning af SAML-føderation til Amazon OpenSearch Serverless med Okta kan hjælpe med at løse dette problem. Okta leverer centraliseret identitetsstyring, hvilket gør det muligt for en enkelt identitetsudbyder (IdP) at autentificere aktører og administrere og distribuere deres rettigheder.

Udfør tidsrækkeforecasting med Amazon Redshift ML og Amazon Forecast

Amazon Redshift anvendes til at behandle store mængder data hver dag for at drive analyseverkørsel. Med Amazon Redshift ML kan brugerne anvende maskinlæringsmodeller til data gemt på Amazon Redshift. Dette gør det muligt at bruge tidsrækkeforecasting med Amazon Redshift og Amazon Forecast. Tidsrækkeforecasting hjælper virksomheder med at analysere tidligere mønstre og forudsige fremtidige tendenser, hvilket gør det lettere at træffe mere informerede beslutninger baseret på nøjagtige forudsigelser.

Hos KeyCore tilbyder vi et bredt udvalg af faglige tjenester og managed services til at hjælpe organisationer med at reducere dataforarbejdningsomkostninger og overvåge datapipeline i en serverløs datalake. Vi kan hjælpe dig med at forstå de tilgængelige muligheder og implementere den mest effektive løsning til din virksomhed. Vi har også ekspertisen til at hjælpe dig med at konfigurere SAML-føderation til Amazon OpenSearch Serverless med Okta og bruge tidsrækkeforecasting med Amazon Redshift ML og Amazon Forecast. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Content Delivery

Fordelene ved at bruge dual-stack-acceleratorer med IPv6 EC2-endepunkter

AWS Global Accelerator tilbyder nu acceleratorer med dual-stack, som gør det muligt for brugere at omdirigere både IPv4- og IPv6-trafik til Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser som endepunkter, udover Application Load Balancers. Dette giver flere vigtige fordele.

Forbedret pålidelighed og tilgængelighed

Ved at omdirigere trafik til både IPv4- og IPv6-endepunkter hjælper dual-stack-acceleratorer med at forbedre pålidelighed og tilgængelighed. Hvis en af protokollerne mislykkes, kan den anden overtage og sørge for, at dine kunder får den bedst mulige oplevelse, når de får adgang til dine applikationer og tjenester.

Bedre ydeevne

Ved at inkludere både IPv4- og IPv6-endepunkter i accelerationstien, kan latencen for en applikation reduceres markant. Dette kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen og øge kundetilfredsheden.

Forenklet administration

Ved at bruge dual-stack-acceleratorer forenkles administration også. I stedet for at skulle administrere både IPv4- og IPv6-endepunkterne separat, kan dual-stack-acceleratoren håndtere begge automatisk. Dette kan reducere kompleksiteten ved at administrere endepunkterne og hjælpe med at holde applikationerne kørende jævnt.

Trin-for-trin-vejledning til tilføjelse af IPv6 EC2-endepunkter til AWS Global Accelerator

AWS Global Accelerator gør det nemt at tilføje IPv6 EC2-endepunkter til din accelerator. Alt du skal gøre er at oprette en ny accelerator, tilføje dine IPv6 EC2-endepunkter som lytter og derefter konfigurere rutningen for din accelerator. Her er en trin-for-trin-vejledning til at tilføje IPv6 EC2-endepunkter til din AWS Global Accelerator:

  1. Opret en ny IPv6-kun-accelerator eller tilføj en IPv6-lytter til en eksisterende accelerator.
  2. Konfigurer din accelerator med IPv6-lytteren ved at angive de porte, du vil bruge.
  3. Konfigurer den EC2-instans, som du vil tilføje som lytter-endepunkt, ved at angive IP-adressen og porten for lytter.
  4. Konfigurer rutningen for din accelerator ved at angive trafikfordelingen for dine lytter-endepunkter.

Når du har konfigureret din accelerator, vil EC2-instansen blive tilføjet som lytter-endepunkt, og trafikken vil blive omdirigeret til den på samme måde som for et IPv4-endepunkt.

KeyCore kan hjælpe med at tilføje IPv6 EC2-endepunkter

At tilføje IPv6 EC2-endepunkter til din accelerator kan være en kompliceret proces. KeyCore kan hjælpe med denne proces ved at tilbyde erfarne AWS-professionelle, der kan hjælpe dig med at konfigurere din accelerator og sikre, at den er sat op korrekt. Vi kan også give råd om, hvordan du optimerer din accelerator for ydeevne og pålidelighed. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: Oversætning af input

Bygning af højtydende Windows-workstations på AWS til grafisk intensive applikationer

Applikationer som videoredigering, professionel visualisering og video spil kræver ofte højtydende Windows-workstations med GPUs for at være ressourcekrævende. Det er ønskeligt at have et højtydende fjernskærmsprotokol for at få adgang til instansens grafiske skrivebord fra den fjernklient for at levere en glat oplevelse.

Opsætning af workstation

For at opsætte en workstation på Amazon Web Services (AWS) skal brugerne bruge en instans type med GPUs. AWS tilbyder et bredt udvalg af instans typer med forskellige GPUs, som kan bruges til at bygge en højtydende Windows-workstation. Dette inkluderer Amazon EC2 G4-instancer, der drives af NVIDIA T4 GPUs.

Ud over en instans type med GPUs, skal brugerne konfigurere instansen til brug som en workstation. Dette inkluderer opsætning af operativsystemet, installation af drivere og konfiguration af fjernskærmsprotokol. Fjernskærmsprotokollen bruges til at få adgang til instansens grafiske skrivebord fra den fjernklient.

Konfiguration af fjernskærmsprotokol

AWS tilbyder et bredt udvalg af fjernskærmsprotokoller, som kan bruges til at få adgang til instansens grafiske skrivebord. Dette inkluderer VNC, RDP og X2Go. Disse fjernskærmsprotokoller kan bruges til at levere en glat oplevelse til brugeren.

For at konfigurere fjernskærmsprotokollen skal brugerne installere de relevante drivere til GPU’en og konfigurere fjernskærmsprotokollen. Dette inkluderer opsætning af port videresendelse på firewallen og konfiguration af fjernskærmsprotokollen til at tillade adgang fra den fjernklient.

Brug af Lambda Response Streaming til optimering af ydeevne

AWS Lambda Web Adapter kan bruges til pakning af webapplikationer, der understøtter Lambda response streaming. Dette kan bruges til at forbedre tiden til det første byte (TTFB) for web sider og forbedre brugeroplevelsen og ydelsesmetrikkerne for webapplikationen.

For at bruge Lambda response streaming skal AWS Lambda Web Adapter installeres på instansen. Dette vil give instansen mulighed for at understøtte Lambda response streaming. Når den er installeret, kan brugerne konfigurere webapplikationen til at bruge Lambda response streaming, som kan bruges til at forbedre ydeevnen for webapplikationen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS og kan hjælpe dig med at bygge og konfigurere højtydende Windows-workstations på AWS til grafisk intensive applikationer. Vi tilbyder professionelle tjenester, som kan hjælpe dig med at opsætte workstationen, konfigurere fjernskærmsprotokollen og bruge Lambda response streaming til at optimere ydeevnen. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: En blog

AWS har tilføjet tolv nye partnere løsninger specielt tilpasset medie- og underholdningsbranchen til AWS Solutions Library. Biblioteket tilbyder specialdesignede teknologier, softwarepakker, klar til at blive implementeret, og skræddersyede arkitekturer, som tilbydes af AWS og AWS-partnere.

Multi-region rendering med Deadline og Hammerspace

Visuelle effektstudier har i de senere år gået global, med satellitstudier, eksterne artister og co-lokalisering med produktionsteam. Renderfarms på et enkelt sted er ikke længere normen, og kræver nye løsninger for at sikre effektiv rendering på tværs af flere regioner. Deadline, en cross-platform render manager leveret af AWS Thinkbox, giver en komplet løsning til rendering af M&E-workloads over flere regioner.

Deadline tillader VFX-studier at indsende jobs til renderfarms på tværs af flere AWS-regioner, hvilket understøtter høj ydeevne on-demand rendering, autoscaling og arbejdsbelastningshåndtering. Hammerspace, et filcontroller-system, leverer høj ydeevne filopbevaring og adgang til distribuerede rendering-workflows.

Scheduling Unreal Engine Pipelines med AWS Thinkbox Deadline

Epic Games’ Unreal Engine har revolutioneret 3D-indholdsproduktion, manipulation og rendering. Med teknologiske fremskridt som Lumen og Nanite i Unreal Engine 5 kan studier hurtigere end nogensinde før generere højkvalitetsvisuelle. AWS Thinkbox Deadline leverer en kraftfuld løsning til planlægning og håndtering af Unreal Engine-pipelines.

Deadline integrerer med Unreal Engine, hvilket gør det muligt for studier at skalere Unreal Engine-pipelines på tværs af flere AWS-regioner, on-premises eller i hybrid-konfigurationer. Det understøtter også autoscaling, rendering med GPUs og avanceret jobhåndtering. Med Deadline kan studier låse den fulde potentiale i Unreal Engine og accelerere deres produktionspipelines.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore, den førende danske AWS-konsulent, tilbyder professionelle og managed services for at hjælpe medie- og underholdningskunder med at få mest muligt ud af AWS. Vores team af certificerede eksperter hjælper med at opsætte og køre workloads på AWS, og leverer optimale arkitekturer og kosteffektive løsninger. Vi kan også konfigurere, implementere og administrere partnere løsninger for M&E – inklusive de løsninger, der findes i AWS Solutions Library – så de er tilpasset kundernes specifikke krav. For at lære mere om vores tjenester, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lagringsblog

Alt hvad du behøver at vide om AWS Storage

Deaktivering af Amazon S3 Access Control Lists med S3 Inventory

Amazon Simple Storage Service (S3) blev lanceret i 2006 med Access Control Lists (ACLs) som den primære auktoriseringsmekanisme. I 2011 begyndte Amazon S3 også at understøtte AWS Identity and Access Management (IAM) politikker til håndtering af adgang til S3-bøtter, og det anbefales, at kunder bruger IAM-politikker i stedet for ACL’er, hvor det er muligt.

For at flytte væk fra ACL’er, kan kunder bruge den nyligt annoncerede S3 Inventory-funktion til at liste alle objekterne i deres bøtter. S3 Inventory kan bruges til at analysere alle ACL’erne i en kundes bøtte og finde objekter, der har alt for tilladelige eller restriktive ACL’er. Desuden kan S3 Inventory bruges til at generere en revisionslog over objekterne inden for en kundes bøtte.

Migrering af DigitalOcean Spaces til Amazon S3 med AWS DataSync

Organisationer har undertiden brug for at flytte store mængder objektdata fra en cloud service-udbyder til en anden af ​​forskellige årsager, såsom datakonsolidering, belastningsmigration, planlægning af katastrofeberedskab eller kostnadsoptimering. For at flytte DigitalOcean Spaces til Amazon S3, kan kunder bruge AWS DataSync til at kopiere data mellem de to tjenester.

AWS DataSync giver kunderne flere nøgleelementer, der er nødvendige for en vellykket migration. Dette inkluderer fuld kryptering af data, der overføres, muligheden for at følge med fremskridtet i migrationen og muligheden for at pause og genoptage overførsler efter behov. AWS DataSync giver også kunderne mulighed for at bruge deres eksisterende lagerklassepolitikker til at bestemme, hvornår data skal flyttes mellem tjenester.

Forenkling af multicloud databevægelse med AWS DataSync

Hos AWS får kunderne den bedste oplevelse, ydeevne og pris, når de kører deres IT-operationer i skyen. Nogle kunder kan dog finde sig selv i et multicloud-miljø på grund af årsager som f.eks. opkøb eller datadeleaftaler. I disse tilfælde kan AWS DataSync bruges til at flytte data mellem skytjenester på en gnidningsløs måde.

AWS DataSyncs nøglefunktioner inkluderer kryptering af data, sporbare fremskridt og muligheden for at pause og genoptage overførsler. Et yderligere benefit ved AWS DataSync er, at kunderne kan bruge deres eksisterende lagerklassepolitikker til at bestemme, hvornår de skal flytte data mellem tjenester.

Introduktion af AWS Backup Logically Air-Gapped Vault

Datatabsevents som ransomware eller kompromitteret konto forbliver en af ​​de største bekymringer for kunder. AWS Backup har nu introduceret Logically Air-Gapped Vault for at hjælpe kunder med at dele gendannelsespunkter gemt i AWS Backup med andre konti. Dette inkluderer på tværs af organisationer for at lette hurtigere direkte gendannelser. Desuden skal kunderne opretholde adgang til de oprindelige AWS Key Management Service (KMS) Customer Master Keys (CMKs) for at dekryptere data.

Logically Air-Gapped Vault-funktionen giver også kunderne mulighed for at opretholde kontrol over de krypteringsnøgler, der bruges til deres data. Det betyder, at AWS-administratorer ikke har adgang til kundens data, og kunder har mulighed for at tilbagekalde adgangen, når det er nødvendigt.

Reducer gendannelses tiden og optimer opbevaringsomkostningerne med hurtigere gendannelser fra Amazon S3 Glacier Storage Classes og Commvault

Data er stadig vigtigere for virksomheder, og organisationer gemmer flere kopier af deres applikationsdata end nogen sinde før. Dette hjælper dem med at gendanne fra data tab, reparere datakorruption eller ransomware-skader, reagere på compliance-forespørgsler og blive mere datadrevne. For at reducere gendannelsestiden og optimere opbevaringsomkostningerne, kan Amazon S3 Glacier Storage Classes og Commvault bruges til at aktivere hurtigere gendannelser.

Amazon S3 Glacier Storage Classes understøtter hurtige gendannelser og giver kunderne mulighed for at vælge en hentningsvalgmulighed, der opfylder deres ydelsesbehov og budget. Dette inkluderer hentningsmuligheder som Expedited, Standard og Bulk, som kan bruges til at hente data, der varierer fra 1 MB til 5 TB i størrelse. Commvault giver også kunderne flere muligheder for at gendanne data, såsom at gendanne en enkelt fil eller en gruppe filer.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS Storage, og vi kan hjælpe dig med at optimere din skyopbevaring for den bedste ydeevne, pris og sikkerhed. Vores team af AWS Certified Consultants kan hjælpe dig med at konfigurere og migrere dine data, konfigurere AWS Backup og hjælpe dig med at sikre, at dine data er sikre. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din skyopbevaring.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Udviklerværktøjer Blog

AWS SDK til Java 2.x-holdet er stolte over at introducere en ny funktion: Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) Cross-Region-klient. Denne funktion gør det meget nemmere at få adgang til kurve i forskellige AWS-regioner med ét klientprogram.

Hvad er AWS SDK til Java 2.x?

AWS SDK til Java 2.x er en samling af softwareudviklingssæt til Java-applikationer, der integrerer med Amazon Web Services (AWS)-platformen. Med denne SDK kan udviklere udnytte AWS-tjenester som Amazon S3, Amazon EC2, Amazon DynamoDB og Amazon SQS. Det giver også adgang til andre AWS-tjenester såsom AWS Service Catalog, AWS CloudFormation og AWS Lambda.

Hvordan virker S3 Cross-Region-klienten?

Den nye S3 Cross-Region-klient gør det nemmere at få adgang til kurve i forskellige AWS-regioner. Med denne funktion behøver udviklere ikke længere at skifte manuelt mellem regioner for deres S3-kurve. I stedet kan de nu konfigurere ét klientprogram til cross-region-adgang og bruge det til at få adgang til kurve i forskellige regioner.

Derudover understøtter Cross-Region-klienten flere godkendelsesmekanismer, herunder AWS Identity and Access Management (IAM) og Amazon Cognito. Det gør det nemmere at få sikkert adgang til kurve i forskellige regioner.

Fordele ved S3 Cross-Region-klient

S3 Cross-Region-klienten hjælper udviklere med nemt at få adgang til kurve i forskellige regioner. Det forenkler udviklingsprocessen og reducerer tiden, som bruges på manuelt at skifte mellem kurve og regioner. Derudover tilbyder Cross-Region-klienten bedre ydeevne end den tidligere version af SDK’en.

KeyCores AWS-ekspertise

Hos KeyCore er vi eksperter i Amazon Web Services. Vores team af professionelle yder hånd-på-rådgivning og managed services for at hjælpe din virksomhed med at udnytte skyen AWS. Vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af S3 Cross-Region-klienten og andre AWS-tjenester. Kontakt os i dag for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte og bruge S3 Cross-Region-klienten.

Læs de fulde blogs fra AWS

“Blog om AWS-arkitektur”

Sådan bruges genanvendelige ETL-rammer og overvåges AWS-sundhedsalarmer på størrelse for at bygge en serverløs detailhandelsløsning for Endless Aisle på AWS

Fordele ved Data Lakes og Lake House-arkitekturer

Data lakes og lake house-arkitekturer bliver stadig vigtigere komponenter i de dataplatforme, som organisationer bruger. Det kommer dog med mange udfordringer, når de udvikles og integreres med forskellige kildesystemer. Denne blog vil dække disse udfordringer og give indsigt i, hvordan en genanvendelig ETL-ramme kan hjælpe.

Data lakes tilbyder nem adgang til data i sin rå form. Dette gør det let at forbruge, administrere, lagre og analysere data på samme måde. Derudover tillader lake house-arkitekturer, at data lakes integreres med datavarehuse, hvilket muliggør, at dataene gemmes og administreres på en måde, der muliggør problemfri adgang og deling mellem forskellige systemer.

Brug af en genanvendelig ETL-ramme kan hjælpe med at tackle de udfordringer, der opstår, når der udvikles en lake house-arkitektur. Dette framework skaber en gentagelig proces til at flytte data fra kildesystemer til data lake’en, hvilket gør det lettere at integrere med flere systemer. Det forenkler også processen med at foretage ændringer i den underliggende data lake-arkitektur i fremtiden.

Overvågning og sporing af AWS-sundhedsalarmer

Thomson Reuters er en ledende leverandør af forretningsinformationsydelser og er forpligtet til sin “cloud first” -strategi på AWS. Derfor skulle de finde en måde at overvåge og spore AWS-sundhedsalarmer på størrelse.

For at løse denne udfordring udviklede Thomson Reuters et brugerdefineret alarmsystem baseret på AWS CloudWatch Events og Amazon SNS. Dette system giver dem mulighed for at overvåge og spore AWS-sundhedsalarmer og modtage notifikationer, når begivenheder opstår.

Derudover har de implementeret et system til analyse af de data, der indsamles fra AWS-sundhedshændelserne, for at sikre, at oplysningerne overvåges og spores korrekt. Dette system inkluderer en automatiseret proces til indsamling, behandling og analyse af data samt et webbaseret dashboard til overvågning og rapportering af data.

Bygning af en serverløs detailhandelsløsning for Endless Aisle

Detailhandlere håndterer typisk ordrefuldførelse fra start til slut, inklusive lagerstyring, lagerhuse og forsyningskæder. Men ikke alle detailhandlere er i stand til at bære ekstra lager. “Uendelige hylde” -virksomhedsmodellen er en løsning til lean retailers, der ønsker at undgå at gå glip af indtægter.

Denne løsning bruger en serverløs arkitektur på AWS til at give en uendelig hyldeevne til kunderne, ved at lade dem bestille varer, der ikke er i butik, men er tilgængelige fra et lager. Løsningen inkluderer AWS-tjenester som Amazon API Gateway, Amazon S3, AWS Lambda og Amazon DynamoDB for at give kunderne mulighed for at foretage ordrer og se produktinformation.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at opbygge, administrere og vedligeholde skybaserede løsninger. Vores tjenester spænder fra professionelle tjenester, såsom at hjælpe kunder med at designe og implementere en genanvendelig ETL-ramme, til managed services, såsom overvågning og sporing af AWS-sundhedsalarmer.

Vi kan hjælpe dig med at udnytte AWS-tjenester til at opbygge en serverløs detailhandelsløsning til din uendelige hylde. Vi har ekspertisen til at give dig indsigter og værktøjer, du har brug for, for at sikre, at din løsning er optimeret til succes. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) blog: Oversættelse af titel

Mange organisationer har stadig vanskeligheder med at realisere den fulde forretningsværdi af deres data på grund af dyre single-use-datamiljøer. IBM’s moderne datoacceleratorer på AWS kan hjælpe med at opbygge en modern implementering af en datafabrikarkitektur. Denne arkitektur standardiserer dataintegration på tværs af virksomheden, så kunderne kan opnå hurtigere værdiskabelse.

AIShield er integreret i Amazon SageMaker-miljøet for at hjælpe med at lindre AI-sikkerhedsbekymringer. Det minimerer risikoen før og efter udrulning, så kunderne kan udvikle og udrulle AI-applikationer med tillid.

AWS-analytiske tjenester og migrationsværktøjer, sammen med HCLTech-rammer, kan bruges til at orkestrere OLAP-løsninger. Dette gør det muligt at reducere omkostningerne, forbedre ydeevnen og øge forretningsfleksibiliteten.

I juli modtog 161 AWS-partnere enten nye eller fornyede designeringer i de globale AWS-kompetence, AWS-managed Service Provider (MSP), AWS-servicelevering og AWS-servicerklæringer programmer. Designeringerne dækker last, løsning og branche, hvilket hjælper AWS-kunder med at identificere de rigtige AWS-partnere til kerneforretningsmål. AWS-partnere fokuserer på kundesucces og hjælper kunderne med at udnytte de fulde fordele ved AWS.

Accenture AWS Business Group (AABG) har forenklet denne kompleksitet med sin Mainframe Zero Approach. Accenture tilbyder omfattende løsninger til at migrere og administrere drift på AWS.

CyberArk og AWS har udviklet en løsning til at centralisere kontrol af hemmeligheder, automatisere rotation og eliminere skattekrævning. Denne løsning ændrer ikke udvikleres arbejdsgange, mens den giver forbedret sikkerhed.

Kyndryl Cloud Native Services for AWS (KCNS) er designet til at accelerere og automatisere managed services til arbejdsbelastninger, der bruger AWS-native tjenester. KCNS giver et webgrænseflade, Control Plane, som brugere kan bruge til forskellige cloud-operationer.

Avahi Technologies og AWS har samarbejdet for at hjælpe InovCares med udfordringen ved at tune en cloud-infrastruktur. Avahi er velegnet til dette projekt og hjælper kunderne med at konkurrere med hastighed ved hjælp af en skyførst strategi.

TrackIt udnyttede en suite af AWS-tjenester til at implementere en tilpasset Chainlink-arbejdsgang. Dette indlæg giver vejledning til at implementere en sikker, pålidelig og skalerbar Chainlink-miljø på AWS.

Tek Mahindra har overført et segment af telekomkunder fra en legacy monolitisk applikation til en selvstyret microservices-applikation, der bruger Kubernetes-operationer og ende-til-ende-databeskyttelse på AWS.

OPSWAT MetaDefender kan hjælpe med at automatisere cybersecurity-forsvaret og hjælpe med at forebygge moderne trusler og andet skadeligt software ved indgangen.

KeyCore forstår, hvor vanskeligt det kan være at navigere gennem kompleksiteten af ​​AWS-tjenester. Vores eksperter er erfarne i brugen af ​​AWS-tjenester til at opbygge sikre, pålidelige og skalerbare løsninger. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder med at udnytte alle fordelene ved AWS og sikre, at deres applikationer er beskyttet mod filbårne trusler. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at lykkes i skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog: Oversætning af Indlæg

Automatisering af jobplanlægning med AWS Batch og AWS Fargate

I denne blogpost vil vi undersøge, hvordan man automatisk kan planlægge job for Docker-containere ved hjælp af AWS Batch, AWS Fargate og Amazon EventBridge. Den løsning, vi diskuterer her, er fuldt administreret, serverløs og hændelsesdrevet, hvilket betyder, at den er ideel for organisationer, der har brug for at planlægge batchjob for containere.

Hvad er AWS Batch?

AWS Batch er en tjeneste til at køre batch-computingsjob på AWS. Det giver brugerne mulighed for at oprette, køre og køre batch-computingsjob med lethed. AWS Batch giver mulighed for at køre batch-computingsjob i skyen og frigøre ressourcer til andre arbejdsbyrder. AWS Batch giver brugerne mulighed for at definere jobafhængigheder, opsætte jobforsøg og opsætte jobtimeout.

Hvad er AWS Fargate?

AWS Fargate er en serverløs computermaskine til kørsel af Docker-containere på AWS. Fargate giver brugerne mulighed for at køre deres containere uden behov for at administrere servere. Fargate tilbyder en omkostningseffektiv og højskalerende løsning til kørsel af containere i produktion. Fargate kan automatisk skalere op og ned for at imødekomme skiftende arbejdsbyrde.

Hvad er Amazon EventBridge?

Amazon EventBridge er en serverløs begivenhedsbuss, der giver brugerne mulighed for let at forbinde applikationer sammen. EventBridge kan bruges til at udløse automatiserede arbejdsgange eller integrere applikationer med tjenester som AWS Batch og AWS Fargate. EventBridge er designet til at være meget pålidelig og er understøttet af Amazons SLA på 99,9% tilgængelighed.

Hvordan virker det?

Ved hjælp af AWS Batch, AWS Fargate og Amazon EventBridge kan brugere oprette en jobplanlægningsløsning til deres containere. Først definerer brugerne deres jobdefinitioner i AWS Batch og indstiller deres jobafhængigheder. Derefter opsætter brugerne Amazon EventBridge til at udløse jobplanlægningen. Endelig opsætter brugerne deres AWS Fargate-opgaver for at køre jobbet. Jobbet udløses derefter af Amazon EventBridge-begivenheden, og opgaven udføres på AWS Fargate.

Fordele ved at bruge AWS Batch, AWS Fargate og Amazon EventBridge

Ved at bruge AWS Batch, AWS Fargate og Amazon EventBridge til automatisering af planlægning af job for containere får brugerne en række fordele.

Først er løsningen fuldt administreret, hvilket betyder, at brugerne ikke skal administrere nogen infrastruktur. Det gør løsningen nemmere at opsætte, vedligeholde og skalere.

For det andet er løsningen serverløs, hvilket betyder, at brugerne ikke skal bekymre sig om at administrere eller skalere servere. Dette gør løsningen mere pålidelig og omkostningseffektiv.

Endelig er løsningen hændelsesdrevet, hvilket betyder, at den kan udløses af en række hændelser. Dette gør det lettere for brugerne at integrere deres applikationer og tjenester.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore yder vi professionelle tjenester og administrerede tjenester for at hjælpe kunder med at udnytte kraften af ​​AWS. Vores hold af erfarne AWS Certified Solutions Architects kan hjælpe dig med at opsætte og vedligeholde en jobplanlægningsløsning til dine containere. Vi kan hjælpe dig med at definere jobdefinitioner, opsætte jobafhængigheder og opsætte dine AWS Fargate-opgaver. Vi kan også hjælpe dig med at integrere dine applikationer og tjenester med Amazon EventBridge. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at automatisere planlægning af job til dine containere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Opsætning og migrationer i AWS Cloud-blog

AWS er stolte af, at have været navngivet som Challenger for andet år i træk i den 2023 Gartner Application Performance Monitoring (APM) og Observability Magic Quadrant. Gartner vurderer leverandører ud fra deres evne til at udføre og fuldføre deres vision, og rapporten giver indsigt i en leverandørs evner såvel som deres tilgang til markedet.

APM- og observabilitetværktøjer er kraftfulde analytikplatforme, der indtager flere datakilder for at give et overblik over applikationsydelsen og helbredet. Disse værktøjer giver indsigt i applikationsydelsen, infrastrukturydelsen og kundeoplevelsen, så holdene kan identificere og løse ydelsesproblemer hurtigt. Med AWS kan kunderne drage fordel af skalérbarheden og fleksibiliteten i skyen samt værktøjer som Amazon CloudWatch og AWS X-Ray, og de kan også benytte sig af bredden og dybden af tredjepartsværktøjer, der findes i AWS Marketplace.

Organisationer, som har skræddersyede konfigurationskrav til deres ressourcer, kan finde det udfordrende at sammenligne faktiske ressourcekonfigurationsindstillinger med deres etablerede krav. For at hjælpe kunder med at håndtere dette udfordring har AWS udgivet et nyt offentligt depot med prøver på AWS Config brugerdefinerede regler ved hjælp af AWS CloudFormation Guard. Dette depot indeholder brugerdefinerede politikregler, som kunderne kan benytte til at vurdere deres ressourcekonfigurationer.

AWS Config er en fuldt administreret tjeneste, der giver kunderne mulighed for at vurdere, revidere og evaluere konfigurationer af deres AWS-ressourcer. Derudover tillader AWS Config brugerdefinerede regler kunderne at definere deres egne konfigurationsindstillinger for ressourcer og holde overensstemmelsen af disse i AWS-miljøet. Prøvedepotet leverer en samling genanvendelige regler, som kunderne kan bruge til at komme i gang med AWS Config.

Ved hjælp af det åbne kildekode-prøvedepot kan kunderne hurtigt vurdere deres ressourcer mod de brugerdefinerede regler, som de har defineret. Dette hjælper med at sikre, at ressourcerne opfylder de ønskede konfigurationer, og eventuelle potentielle problemer kan identificeres og afhjælpes hurtigt, hvilket reducerer omkostninger og forbedrer kundeoplevelsen.

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten ved håndtering af skræddersyede konfigurationskrav og vurdering af ressourceoverholdelse, og vi står klar til at hjælpe. Vores erfarne AWS-ingeniører har de nødvendige færdigheder og viden til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Config og CloudFormation Guard. Uanset om du har brug for hjælp til opsætning af dine egne brugerdefinerede politikregler, eller du har brug for vejledning i de bedste praksis til vurdering af ressourcekonfigurationer, står vores hold klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

For virksomheder der søger at udnytte AI og AWS for at optimere deres efterspørgselsforudsigelse og øge salget, kan KeyCore tilbyde specialiserede professionelle og managed services. Gennem vores omfattende kendskab til AWS-platformen kan vi hjælpe dig med at identificere de bedste løsninger til din specifikke brugssag. Ligeledes har vores team erfaring til at hjælpe dig med at migrere til et næste generations CPE-system med bedre sikkerhed, privatliv og skalerbarhed. Vi kan også give assistance vedrørende åbne hardwareplatforme til bilapplikationer, hvilket hjælper dig med at udnytte mulighederne. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-meddelelser og målrettet blog

Send SMS ved hjælp af Amazon Pinpoint-konfigurationssæt

Denne blogpost forklarer, hvordan man bruger Amazon Pinpoint-konfigurationssæt til at sende SMS-meddelelser. Konfigurationssæt gør det nemt at håndtere forskellige brugssager såsom markedsføring og One-Time Password (OTP) eller Multi-Factor Authentication (MFA) fra et sted. I dette indlæg gennemgår vi, hvordan man bruger konfigurationssæt med Amazon Pinpoint.

Opret et konfigurationssæt

Det første skridt er at oprette et konfigurationssæt. Dette kan gøres via Amazon Pinpoint-konsollen. Klik på indstillingen “Konfigurationssæt” i den venstre menu. Klik derefter på knappen “Opret et konfigurationssæt”. Dette åbner en dialogboks, hvor du kan give konfigurationssættet et navn og en beskrivelse. Klik derefter på “Opret konfigurationssæt” for at gemme konfigurationssættet.

Tilføj opt-outs til konfigurationssættet

Det næste skridt er at tilføje opt-outs til konfigurationssættet. Dette kan gøres via Amazon Pinpoint-konsollen. Klik på indstillingen “Opt-outs” i den venstre menu. Klik derefter på knappen “Opret et opt-out”. Dette åbner en dialogboks, hvor du kan indtaste telefonnummeret samt en beskrivelse for opt-out’en. Klik derefter på “Opret opt-out” for at gemme opt-out’en.

Send en SMS-meddelelse med konfigurationssættet

Når konfigurationssættet er oprettet og opt-outs er tilføjet, kan du sende en SMS-meddelelse med konfigurationssættet. Dette kan gøres via Amazon Pinpoint-konsollen. Vælg først konfigurationssættet, du oprettede i det foregående trin. Klik derefter på knappen “Send en SMS-meddelelse”. Dette åbner en dialogboks, hvor du kan indtaste telefonnummeret samt meddelelsen, der skal sendes. Klik derefter på “Send meddelelse” for at sende meddelelsen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​meddelelser og målretning i dagens digitale landskab. Vores team af AWS certificerede ingeniører kan hjælpe dig med at opsætte Amazon Pinpoint og konfigurere konfigurationssæt for maksimal effektivitet. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, meddelelser og how-to-opslag

AWS Identity Solutions Team: Hvad de gør og hvordan KeyCore kan hjælpe

AWS Identity Solutions-teamet er en gruppe specialiserede løsningsarkitekter og ingeniører, der arbejder med AWS-sikkerhed, identitet og overholdelse. Holdet ledes af Senior Manager Ilya Epshteyn, og Principal Solutions Architect Remek Hetman er en del af holdet. I denne post undersøger vi arbejdet med Identity Solutions-teamet og diskuterer, hvordan KeyCore kan hjælpe.

Hvad gør Identity Solutions Team?

Identity Solutions-teamet bygger løsninger til sikker godkendelse og autorisation (AuthN / AuthZ) til kunder på AWS. Dette inkluderer at give sikker adgang til AWS-tjenester, oprette roller til at håndtere brugerrettigheder og opbygge federated identity-løsninger. Teamet udvikler også teknologier til databeskyttelse, herunder kryptering og nøglehåndteringssystemer, samt løsninger til at give sikker adgang til applikationer og data.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er en førende leverandør af professionelle AWS-tjenester og managed services. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder med deres AWS-sikkerhed, identitet og overholdelsesbehov. Vores team kan hjælpe dig med at vurdere din sikkerhedsstilling, planlægge din identitets- og adgangskontrolstrategi og udvikle løsninger ved hjælp af AWS-identitetstjenester. Derudover kan vi hjælpe dig med at implementere databeskyttelsesforanstaltninger som kryptering og nøglehåndtering og oprette godkendelsessystemer til sikker adgang til applikationer og data.

For at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med dine AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelsesbehov, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af virksomheder

Introduktion til at bygge et Dashboard til Amazon Chime SDK Voice Connectors

Amazon Chime SDK Voice Connector er en cloudbaseret service, der giver et Session Initiation Protocol (SIP) trunking til stemmekald. Med hjælp af Amazons CloudWatchs kraftfulde overvågningsfunktioner kan du proaktivt identificere og tackle eventuelle problemer, der måtte opstå, og sikre høj kvalitet og uafbrudt stemmekommunikation. Ved at oprette et dashboard til Amazon Chime SDK Voice Connectors, kan systemadministratorer overvåge helbredet for hele deres stemmekommunikationssystem samt se nærmere på specifikke metrikker til fejlfinding og debugging.

Fordele ved overvågning af Amazon Chime SDK Voice Connectors med CloudWatch

Overvågning af Amazon Chime SDK Voice Connectors med CloudWatch giver flere fordele. Det giver administratorer mulighed for at være proaktive i at identificere og løse problemer, samt få et bedre indblik i systemets samlede helbred. Dette er især vigtigt for stemmekommunikationssystemer, som kan påvirkes negativt, hvis nogen af de underliggende komponenter ikke fungerer korrekt.

Ved hjælp af CloudWatch kan administratorer: Overvåge helbredet for deres stemmekommunikationssystem. Fejlfinde og debugge specifikke metrikker. Modtage alarmer, når visse betingelser er opfyldt. Se ydelsesdata og metrikker i realtid. Identificer potentielle problemer og tage forebyggende foranstaltninger.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-professionelle hjælpe dig med at oprette et dashboard til Amazon Chime SDK Voice Connectors ved hjælp af CloudWatch. Vores eksperter kan hjælpe dig med at optimere dit stemmekommunikationssystem, så det altid kører jævnt og effektivt. Vi kan give vejledning om de bedste praksis for overvågning af dit stemmekommunikationssystem, samt hjælpe dig med at identificere og tackle eventuelle underliggende problemer. Vores team kan også hjælpe med at fejlfinde og debugge eventuelle problemer, der opstår. Med vores hjælp kan du sikre den højeste kvalitet af stemmekommunikation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Forståelse af server-side rendering (SSR) og statiske sidegenerering (SSG) med Next.js

Next.js er et populært React-framework, der ændrer måden, udviklere opbygger moderne web-applikationer på. Det tilbyder kraftfulde funktioner som server-side rendering (SSR) og statisk sidegenerering (SSG), der optimerer ydeevnen og brugeroplevelsen af ​​din applikation. Men hvilken skal du vælge?

Hvad er server-side rendering (SSR)?

Server-side rendering (SSR) er en proces, hvor serveren genererer HTML’en til en webside fra et givet skabelon og indhold. Når en bruger besøger en side, genererer serveren dynamisk HTML’en og returnerer den til brugerens browser. Dette giver mulighed for dynamisk indhold, der ændres baseret på brugerinput, som kan vises på siden.

Hvad er statisk sidegenerering (SSG)?

Statisk sidegenerering (SSG) er en proces, der genererer statiske HTML-sider fra indhold og skabeloner. Dette giver mulighed for at generere indhold uden at skulle bruge server-sidekode og kan endda gøres på forhånd. SSG bruges typisk til sider, der er indholdsrige og ikke kræver meget brugerdata.

Fordele ved SSG mod SSR

Fordelene ved SSG i forhold til SSR er, at den er hurtigere, mere sikker og mere økonomisk. Da HTML’en genereres på forhånd, er der ikke behov for, at serveren genererer HTML’en ved hver sideindlæsning, hvilket resulterer i hurtigere sideindlæsninger. Desuden, da koden er statisk, er der ingen risiko for, at ondsindet kode bliver indsat i HTML’en. Endelig er omkostningerne ved at køre et SSG-drevet website meget lavere, da der ikke køres server-sidekode.

Fordele ved SSR mod SSG

Fordelene ved SSR i forhold til SSG er, at det er mere dynamisk og giver mulighed for mere tilpasning. Da HTML’en genereres på serveren ved sidens indlæsning, giver det mulighed for at servere dynamisk indhold til brugeren baseret på brugerinput. Desuden, da serveren genererer HTML’en, giver det mulighed for mere tilpasning af output.

Hvornår skal du bruge SSG eller SSR i Next.js?

Når du skal vælge mellem SSG og SSR i Next.js, er det vigtigt at overveje den type website, du bygger. Hvis du bygger et indholdstungt website, der ikke behøver at ændre sig dynamisk baseret på brugerinput, er SSG det bedste valg. Hvis du derimod har brug for at servere dynamisk indhold baseret på brugerinput, er SSR det bedre valg.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vores team af erfarne AWS-konsulenter dig med at bestemme, hvilken renderingsmetode der er bedst for din Next.js-webapplikation. Vi kan hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS til at optimere ydeevnen og brugeroplevelsen af ​​din applikation. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at opsætte SSR og SSG i Next.js, såvel som implementering af CloudFormation YAML, AWS API’en ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dit firma med at lykkes.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

AWS er blevet navngivet som leder i 2023 Gartner Magic Quadrant for Contact Center som Service, en anerkendelse baseret på Amazon Connect, det AI-drevne skykontaktcenter, der blev lanceret i 2017. Med denne anerkendelse er AWS nu i stand til at levere skyressourcer, der er nødvendige for at køre næste generations kontaktcentre til organisationer af alle størrelser.

Kontaktcenter som service (CCaaS) er et komplet kommunikationsværktøj, der giver organisationer mulighed for at yde kundeservice over telefon og via digitale kanaler som SMS, e-mail, webchat og sociale medier. Det inkluderer en suite af funktioner som automatisk opkaldsomdeling, stemmegenkendelse og AI-drevet analyse.

Ved at udnytte skyressourcer kan organisationer reducere hardware- og telekommunikationsomkostninger, forbedre kundeservice og forbedre driftsydelsen. AWS’s anerkendelse som leder i 2023 Gartner Magic Quadrant for CCaaS er et vidnesbyrd om stabiliteten og skalerbarheden af ​​Amazon Connect og kontaktcenterløsninger baseret på skyen.

Organisationer bruger kontaktcentre til at besvare indgående opkald og starte udgående kommunikation til deres kunder. Udgående kampagner kan omfatte påmindelser om aftaler, telemarketing, fornyelser af abonnementer, faktureringspåmindelser og opfølgningopkald. Amazon Connect giver organisationer mulighed for at tilpasse kommunikationskanaler og bruge hændelsesbaserede udløsere til at initiere udgående kampagner. Derudover giver Amazon Connect funktioner som automatisk opkaldsomdeling, stemmegenkendelse og AI-drevet analyse.

Hos KeyCore kan vores team af AWS-certificerede konsulenter give vejledning og ekspertise til at hjælpe organisationer med at overføre deres kontaktcentre til skyen. Vi specialiserer os i Amazon Connect og kan hjælpe med opsætning, integration og optimering af dit kontaktcenter. Vores team med managed services kan også give 24/7 overvågning og helpdesk support for at sikre, at dit kontaktcenter fungerer optimalt. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovating i den offentlige sektor

AWS lancerede nylig en $20 millioner K12 Cyber Grant Program, der skal hjælpe med at forbedre kyberbeskyttelsen for k12-uddannelsesfællesskaber. Samtidig har AWS lanceret AWS Industry Quest: Healthcare, der lærer udviklere, hvordan man kan skabe skybaserede løsninger, der kan forbedre de sundhedsmæssige kunder over hele verden.

AWS AI-tjenester kan også bruges til at skabe intelligente dokumentbehandlingsløsninger, der effektivt kan håndtere store mængder dokumenter, som modtages dagligt. Disse løsninger kan distribueres på tværs af flere regioner for at øge dokumentbehandlingens gennemstrømning.

Hos KeyCore forstår vi betydningen af ​​AWS til offentlige sektorer. Vi tilbyder professionelle og administrerede tjenester for at sikre, at din organisation kan drage fordel af den nyeste AWS-teknologi. Vores team kan hjælpe dig med at udvikle og implementere AWS-baserede løsninger, der gavner offentlige sektorer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode Blog

OCSF er et sikkerhedsfokuseret open source-projekt

Open Cybersecurity Schema Framework (OCSF) er et open-source-projekt, der er fokuseret på at forenkle processen med at styre sikkerhedstelemetridata. Det blev udviklet for at gøre det lettere for sikkerhedspersonale at oprette løsninger, der kræver sikker datahåndtering.

I anledning af OCSF’s ét-års jubilæum lancerede teamet version 1.0.0 af OCSF-projektet. I det år siden frigivelsen har OCSF haft en stor indflydelse på sikkerhedsbranchen.

Projektet har påvirket sikkerhedsteam verden over

OCSF-projektet er blevet brugt af sikkerhedsteam over hele verden til hurtigt at udvikle løsninger, der kræver sikker datahåndtering. Dette projekt har gjort det lettere at imødekomme kravene fra sikkerhedsbranchen og har hjulpet med at gøre verden til et sikrere sted.

En af de centrale funktioner i OCSF er, at den tilbyder et nemt at bruge skema til indsamling og håndtering af sikkerhedstelemetridata. Ved at gøre processen med at indsamle og håndtere sikkerhedsdata lettere, har OCSF reduceret det tid og den indsats, som sikkerhedsteam skal bruge på at administrere deres data.

OCSF har muliggjort, at sikkerhedsteam har optimeret deres effektivitet

Med OCSF kan team hurtigt oprette løsninger, der kræver sikker datahåndtering. Det giver en måde for teamene hurtigt at indsamle, gemme og administrere deres sikkerhedsdata. Derudover kan de også bruge OCSF til hurtigt at oprette og integrere nye sikkerhedsløsninger i deres eksisterende infrastruktur.

Ved hjælp af OCSF kan sikkerhedsteam hurtigt udvikle nye løsninger og optimere deres effektivitet. Dette projekt har gjort det lettere for teamene at udvikle løsninger, der kræver sikker datahåndtering.

KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte OCSF

Hos KeyCore er vi din kilde til løsninger baseret på AWS. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at udnytte OCSF-projektet og oprette løsninger, der kræver sikker datahåndtering.

Vi kan også give dig den ekspertvejledning, du har brug for, til hurtigt og effektivt at udvikle sikker datahåndteringsløsninger. Vores team af certificerede AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at udvikle den rigtige løsning til dine sikkerhedsbehov og sikre, at dine data forbliver sikre.

Når du har brug for de bedste løsninger baseret på AWS, er KeyCore her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte OCSF-projektet og oprette løsninger, der kræver sikker datahåndtering.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top