Opsummering af AWS blogs for uge #35 i 2023

I uge 35 publiserede AWS 94 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Desktop- og applikationsstreaming

Skrivebords- og applikationsstreaming

Fordele ved cloud-baseret levering

For at følge med i den digitale udvikling søger virksomheder skybaserede løsninger og SaaS-modeller, der forbedrer effektiviteten og giver mulighed for modernisering. Amazon AppStream 2.0 har potentialet til at låse den webbaserede applikationers kraft op. Fordelene er forbedret afkast på investeringen (ROI) og større tilgængelighed. Med AppStream 2.0 kan virksomheder være mere konkurrencedygtige i deres respektive branche.

Forbedring af sikkerheden ved webbaserede arbejdsbyrder

Amazon WorkSpaces Web er et overkommeligt og styret Linux-baseret service, der er designet til at sikre browserbaserede arbejdsbyrder. Det giver adgang til interne websteder og brug af webapps i et sikkert miljø. På EUC Innovation Day 2023 vil vi diskutere potentialet for virksomheder af alle størrelser til at forbedre sikkerheden ved deres webbaserede arbejdsbyrder med Amazon WorkSpaces Web.

Arkitektur af end-user computing-miljøer

IT-teamsene udfordres med at give de værktøjer, som medarbejderne har brug for, i et konstant skiftende miljø. Uanset størrelsen på organisationen eller branchen er velarkitekterede løsninger inden for end-user computing afgørende for agilitet, sikkerhed og omkostningseffektivitet. Hele vejen hertil vil vi diskutere dette emne på AWS End User Computing Innovation Day 2023 den 13. september.

Infor udnytter Amazon AppStream 2.0

Infor, en global leder inden for ERP og skybaseret software specifikt til industrien, bruger Amazon AppStream 2.0 til at levere et SaaS-produkt af deres konstruktionslønapplikation til kunderne på en kosteffektiv måde. AppStream 2.0 gør leveringen mere effektiv og forbedrer kundeoplevelsen. AppStream 2.0 er et værdifuldt værktøj for Infor.

Optimering og kontrol af AppStream 2.0-flådernes omkostninger

Med stigende efterspørgsel efter applikationer er der brug for at optimere og kontrollere omkostningerne til AppStream 2.0-flåderne. Automatisering af AWS serverløse services kan hjælpe med at kontrollere omkostningerne, og en faktureringsalarm kan sende en advarsel, når AppStreams omkostninger overskrider en bestemt tærskel.

Single Sign-On og lydoptimering med Amazon WorkSpaces

Organisationer bruger ofte agenter, der bruger flere applikationer i skyen med Amazon WorkSpaces. Kontaktkontrolpanelet (CCP) af Amazon Connect kan påvirke lydkvaliteten, og Single Sign-On med OKTA kan hjælpe med at optimere dette. Derudover kan Amazon WorkSpaces også konfigureres til at optimere lydkvaliteten.

KeyCore-tjenester

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services, der hjælper virksomheder med at drage fordel af fordelene ved skybaserede applikationer og levere dem til kunderne på en sikker og kosteffektiv måde. Vores team af certificerede AWS-professionelle vil arbejde sammen med dig for at udnytte Amazon AppStream 2.0, Amazon WorkSpaces og andre AWS-tjenester til det maksimale for at opnå optimal ydeevne og besparelser.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

Mange AWS-kunder udnytter bredden og dybden af ​​AWS-tjenester til at modernisere deres SAP-landskab. Dette forenkler fremtidige opgraderinger og udvidelse, hvilket gør det muligt for dem at udvikle på hurtigere tempo ved hjælp af AWS-tjenester. Med hjælp fra AWS-tjenester kan kunderne hurtigere imødekomme forretningsbehov, forbedre fleksibiliteten og reducere IT-udgifter.

Implementering af SAP-applikationer

Det første skridt i implementering af SAP-applikationer på AWS er oprettelsen af ​​et SAP-landskab. Dette inkluderer konfiguration af netværks-, lagrings- og beregningslag til at understøtte SAP-applikationer. Desuden skal kunderne konfigurere et godkendelsessystem til sikkert at administrere adgang til deres SAP-systemer. AWS tilbyder et fuldt udvalg af tjenester til implementering af et SAP-landskab.

Overvågning og optime

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Maschine Learning-blog

Introduktion til Amazon SageMaker: Forenklet generativ AI-oplevelse

Amazon SageMaker er en magtfuld platform, der gør det muligt for brugere hurtigt og let at implementere generative AI-applikationer. Platformen tager nu oplevelsen til det næste niveau med det nyligt tilgængelige streamingunderstøttelse til realtidsinference. Med denne funktion kan klienter nu få øjeblikkelige svar på inference-forespørgsler, hvilket eliminerer behovet for at vente på, at hele svaret genereres. Dette gør tid-til-første-byte til mange generative AI-applikationer meget hurtigere, hvilket gør det muligt for glattere brugeroplevelser.

Fundamentmodel- og sprogmodeloperationer (FMOps & LLMOps)

Mange kunder er ivrige efter at udforske den potentielle generative AI og implementere den i deres operationer. For at gøre dette glat har Amazon oprettet FMOps og LLMOps – to MLOps-principper, der lette vellykket integration af generativ AI i eksisterende operationer. Mens FMOps fokuserer på de fundamentmodeller, der bruges til generative AI-applikationer, er LLMOps et undergruppe af FMOps specifikt for tekst-til-tekst-applikationer. Begge principper hjælper med at forenkle processen med at operationalisere generativ AI, så det er lettere for kunderne at implementere.

Amazon SageMaker-modeller for forbedret modelgovernance

Som en del af ML-governancen tilbyder Amazon SageMaker-modeller et enkelt sandhedskilde til modelinformation. Det giver brugere mulighed for at dokumentere, auditere og gemme oplysninger om modeller, mens de bevæger sig gennem modellifecyklussen. Dette gør det meget lettere for brugere at holde styr på en models historie og performance, sikre glat governance af modeller. Modeller giver også bedre kommunikation mellem interessenter, så alle er på samme side, når det kommer til et models fremskridt.

QnABot på AWS-løsningen og generative AI-funktioner

QnABot på AWS-løsningen, der er drevet af Amazon Lex, giver et åbent kildekode, multi-kanal, multi-sprog chatbot. Denne løsning er designet til at forbedre kundeservice ved at give selvbetjenings AI, reducere omkostninger, formindske ventetider og skabe en bedre kundeoplevelse. Det tilbyder også nu muligheden for at inkorporere generative AI-funktioner som f.eks. forståelse og generering af naturligt sprog, hvilket gør det muligt for kunderne at udnytte det fulde potentiale af deres chatbot.

Radiologirapportresumé med generativ AI på AWS

Denne post giver et eksempel på finjustering af offentligt tilgængelige LLM’er til opgaven med radiologirapportresumé ved hjælp af AWS-tjenester. LLM’er tilbyder fordelene ved at reducere beregningsomkostninger, reducere CO2-aftryk og tillade brugere at bruge state-of-the-art-modeller uden at skulle træne dem fra bunden. Dette gør dem særligt attraktive til dette brugstilfælde, da de tilbyder det bedste af begge verdener – hurtige, pålidelige resultater og besparelser.

MLOps til batch-inference med Amazon SageMaker, HashiCorp Terraform og GitLab CI/CD

I denne post diskuterer vi, hvordan man opretter et MLOps-workflow til batch-inference, der automatiserer jobskhedulering, modelovervågning, retræning og registrering, samt fejlhåndtering og -notifikation. Dette workflow bruger Amazon SageMaker, Amazon EventBridge, AWS Lambda, Amazon Simple Notification Service (Amazon SNS), HashiCorp Terraform og GitLab CI/CD. Kombineret giver disse værktøjer en skabelon til at styre ML-livscyklussen gennem automation, overvågning, auditbarhed og skalering, hvilket gør kompleksiteten og omkostningerne ved at vedligeholde batch-inference-belastninger i produktion meget lettere at håndtere.

University of San Francisco Data Science Conference og AWS Datathon

Ved Data Science Conference (DSCO 23) gik AWS sammen med Data Institute på University of San Francisco (USF) for at afholde en datathon. Målet var at have både gymnasie- og collegeelever konkurrere om et datascienceprojekt relateret til luftkvalitet og bæredygtighed. Dette er i overensstemmelse med missionen for Data Institute – at støtte tværfaglig forskning og uddannelse inden for datascience – og Data Science Conference, som giver en unik blanding af akademisk forskning og tech-industrien.

KeyCore og AWS Cloud Services

Hos KeyCore, Danmarks førende AWS-konsulent, kan vi hjælpe med at opbygge og administrere dine skytjenester. Vores tjenester omfatter professionelle og managed services til alle dine skybehov. Vi tilbyder avancerede tjenester i AWS, og vores kunder kan stole på vores ekspertise og erfaring til at hjælpe med at opbygge de mest sikre, effektive og omkostningseffektive skytjenester. Du kan læse mere om vores tjenester og tilbud på KeyCore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, opdateringer og lanceringer

Denne uge afholder AWS Summit Mexico, hvor kunder og partnere deltager. Under dette arrangement vil AWS diskutere kundeoplevelser med AWS-platformen og lytte til historier om udvikleroplevelsen.

Som en del af dette har Amazon Kinesis Data Analytics fået nyt navn til Amazon Managed Service for Apache Flink. Dette helt managede og serverløse service giver udviklere mulighed for at bygge og køre reelle strømninger applikationer ved hjælp af Apache Flink uden at påvirke de igangværende operationer, udviklinger eller applikationer.

Med Amazon Managed Service for Apache Flink kan udviklere hurtigt og nemt bygge streaming-applikationer og drage fordel af skalibilitet, pålidelighed og sikkerhed fra AWS-platformen. De kan også medbringe deres egne biblioteker og afhængigheder til platformen og udnytte eksisterende Flink-funktioner som understøttelse af Java, Scala og SQL.

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter stor erfaring med Amazon Managed Service for Apache Flink og kan hjælpe dig med dine streaming applikationsbehov. Vores professionelle kan hjælpe dig med opsætning og deployment af Apache Flink samt eventuelle yderligere udvikling eller support du måske har brug for. KeyCore kan også give vejledning til, hvordan man udnytter fremragende Flink-funktioner som Java, Scala og SQL-understøttelse. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

AWS har for nylig annonceret to store opdateringer til deres container-tjenester. Den første er støtte til Bitbucket i form af App Runner, en fuldt styret container-applikationsservice. Det giver brugerne mulighed for at opbygge, implementere og køre deres containeriserede webapplikationer og API-tjenester uden tidligere infrastruktur eller container-erfaring. Den anden opdatering er native støtte til Kubernetes-netværkspolitikker med deres Amazon VPC Container Networking Interface (CNI) Plugin.

Ved hjælp af App Runner til Bitbucket gør det muligt for brugerne at få adgang til deres Bitbucket-repository til bygning og implementering af tjenester. Processen er simpel og kræver kun få trin. Først skal du oprette en App Runner-instans. Derefter skal du tilslutte dit Bitbucket-repository og oprette en container til din applikation. Endelig kan du implementere applikationen ved at indstille miljøvariabler og trykke på ‘Implementer’-knappen. Denne proces tilbyder hurtig og nem implementering for Bitbucket-brugere.

Netværkspolitikker med VPC CNI gør det muligt for brugere at implementere både pod-netværk og netværkspolitikker native. Dette forenkler processen med at sikre trafikken i Kubernetes-kluster, da det eliminerer behovet for yderligere værktøjer og plugins. Det sikrer også, at politikkerne træder i kraft hurtigt og præcist.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS-container og kan hjælpe dig med at udnytte dine containerbaserede applikationer bedst muligt. Vi tilbyder både professionelle og administrerede tjenester, så du kan regne med os for at sikre succesen med dine projekter. Vi kan hjælpe dig med at implementere, vedligeholde og administrere dine containerbaserede applikationer på AWS, samt rådgive dig om den bedste konfiguration til dit miljø. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officielt Database-blog for Amazon Web Services

Officiel database blog fra Amazon Web Services

Introduktion til Amazon RDS Extended Support

Amazon Web Services (AWS) forbereder sig på den kommende udløbsdato for MySQL Community Version v5.7 i oktober 2023. Når en stor version af PostgreSQL eller MySQL når sin end-of-life, vil der ikke længere blive udgivet opdateringer, sikkerhedspatcher eller fejlrettelser af fællesskabet. For at forberede sig på dette har AWS introduceret Amazon RDS Extended Support for Amazon Aurora PostgreSQL og Amazon RDS for PostgreSQL 11 samt Amazon RDS for MySQL-databaser på Amazon Aurora og Amazon RDS.

Sikre AWS Aurora-kluster i HIPAA-kompatible arbejdsbyrder

NextGen Healthcare, Inc., en førende leverandør af skybaserede teknologiløsninger til sundhedssektoren, er på en mission for at forbedre livskvaliteten for personer i det medicinske praksis og deres patienter. For at gøre dette bruger de NextGen Population Health-løsningen, der bruger sammenlægning og transformation af multi-source-data for at give handlingsorienterede indsigter direkte til plejeteamene. Denne løsning er skybaseret, så den er designet til at være robust og sikker. For at sikre HIPAA-overholdelse skal AWS Aurora håndteres og konfigureres korrekt.

Udforske Amazon DynamoDB SDK-klienter

Udviklere har mulighed for at vælge mellem en lavniveauklient og en højniveauklient i de fleste af de AWS SDK’er, der tilbydes, når der arbejdes med Amazon DynamoDB. Lavniveauklienter tilbyder en stor grad af kontrol, mens højniveauklienter tilbyder hurtigere opsætning og nemmere brug. At forstå forskellene mellem disse klienttyper er afgørende for effektivt at interagere med DynamoDB.

Strategier og bedste praksis for store databaseoverflytninger til Amazon RDS for Oracle

Overførsel af store databaser kan være et komplekst process og kræver forståelse af forskellige værktøjer, teknikker og bedste praksis. Det er vigtigt at minimere nedetiden og fejl og sikre en glat overgang. Denne post ser på strategier og bedste praksis for store databaseoverflytninger til Amazon RDS for Oracle.

Implementer en CI / CD-pipeline til udvikling af Ethereum Smart Contract på AWS – del 1

Continuous integration og continuous delivery (CI / CD) er en proces, der automatiserer softwareudviklingsworkflows og deployer højere kvalitetssoftware, der undgår fejl og kode fejl. Denne post beskriver trinene for at implementere en CI / CD-pipeline til udvikling af Ethereum-smart-kontrakt på AWS.

Forbedr performance af realtidsanalyse og blandede arbejdsbyrder med Database In-Memory-indstillingen på Amazon RDS for Oracle

Denne post forklarer, hvordan Oracle Database In-Memory-indstillingen kan bruges til at forbedre ydeevnen af ​​realtidsanalyse og blandede arbejdsbyrder på Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for Oracle uden at påvirke Online Transaction Processing (OLTP).

Overvåg reale RDS-OS-metrikker med forbedret overvågning

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) giver adgang til reale tidsmetrikker til dit operativsystem, hvilket gør det muligt at overvåge, hvordan forskellige processer eller tråde bruger RDS-ressourcer. Metrikker kan håndteres på Amazon RDS-konsollen og overvåges med Amazon CloudWatch.

Automatisér switchover af Oracle E-Business Suite på Amazon RDS Custom for Oracle

For at minimere nedetiden ved kørsel af Oracle E-Business Suite er det vigtigt at udvikle evnen til hurtigt at skifte applikation og database. Denne post forklarer, hvordan man automatiserer switchover af Oracle E-Business Suite på Amazon RDS Custom for Oracle.

Tilslut Amazon RDS for SQL Server til dit selvadministrerede Active Directory

Denne post viser, hvordan man integrerer Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) til SQL Server-instanser med dit selvadministrerede Active Directory (AD). Du kan oprette forbindelse til dit on-premises AD via en tillidsforbindelse eller via en AWS Direct Connect.

Udfør fuzzys fuldtekstsøgning og semantisk søgning på Amazon DocumentDB med Amazon OpenSearch Service

Denne post beskriver, hvordan man integrerer Amazon DocumentDB (med MongoDB-kompatibilitet) med Amazon OpenSearch Service ved hjælp af AWS Lambda-integration og kører fuldtekstsøgning, fuzzysøgning og synonym søgning på et kunstigt genereret anmeldelsesdatasæt.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der leverer både professionelle og managede tjenester. Kundeover hele verden stoler på os til at støtte dem i deres skybaseret initiativ rejse. Med vores ekspertise i AWS er vi klar til at hjælpe vores kunder med at migrere deres databaser, realisere værdien af ​​deres data og automatisere deres processer. Vores team af eksperter kan håndtere kompleksiteten af ​​databaseoverflytninger og sikre, at alle de bedste praksisser bliver fulgt for en vellykket overgang. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomisk Ledelse

Sådan oprettes et miljømæssigt proxy-målingsshowback-mekanisme til optimering af AWS-forbrug til bæredygtighed

I anden del af denne blogserie diskuterede vi motivationen for miljømæssige proxy-målinger og nøgleperformanceindikatorer (KPIs) og begrebet brugsvise målinger, normalisering og inkludering af eksterne faktorer for at fastslå den sande udnyttelse. Vi går nu videre til at diskutere, hvordan man etablerer et miljømæssigt proxy-målingsshowback-mekanisme.

Opret målepipeline

Nøglen til sporing og opsætning af et vellykket showback er at opbygge en effektiv målepipeline. Dette kan gøres ved hjælp af AWS-omsætnings- og forbrugsrapporter (AWS CUR), der giver detaljerede linje-itemdata om alle omkostninger og forbrug, der er knyttet til en AWS-konto. CUR’en kan kombineres med Cost Explorer for at opbygge en effektiv datapipeline, som kan hjælpe med sporing og analyse af forbrug og omkostninger.

AWS CUR’er giver den højeste niveau af granularitet i dataene, og de kan bruges til overvågning og sporing af AWS-tjenesters forbrug. Cost Explorer giver et let måde at visualisere og analysere omkostnings- og forbrugsdata. Det kan også integreres med AWS Cost and Usage Report for at give et bedre indblik i brugsmønstre. Cost Explorer kan bruges til at identificere og overvåge omkostningstendenser, oprette omkostningsprognoser og indstille alarmer for at forhindre omkostningsoverskridelser.

Evaluering af målinger

Når målepipeline er opbygget, er det vigtigt at evaluere målingerne for at sikre, at de er præcise og opdaterede. Dette kan gøres ved hjælp af AWS-fakturering og kostallokeringstags til overvågning og måling af forbrug og omkostninger. AWS-fakturering kan give et detaljeret overblik over forbrug og omkostninger knyttet til specifikke ressourcer, mens kostallokeringstags kan bruges til at tildele omkostninger og forbrug til specifikke konti, tjenester eller afdelinger.

Brug af Cost Analyzer

AWS Cost Analyzer kan bruges til at spore og analysere forbrug og optimere omkostninger. Cost Analyzer kan bruges til at identificere underudnyttede ressourcer, opdage anomalier og spore ressourceforbrug over tid. Cost Analyzer kan også bruges til at indstille omkostningsgrænser og alarmer for at forhindre omkostningsoverskridelser.

KeyCores ekspertise

Hos KeyCore har vi et specialiseret hold af AWS-eksperter, der kan hjælpe dig med at etablere et showback-mekanisme og spore forbrug og omkostninger effektivt. Vi tilbyder både professionelle services og managede services, der er skræddersyet til dine behov. Vores hold af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at overvåge forbrug og optimere omkostninger samt udvikle en effektiv målepipeline for at sikre korrekt sporing af forbrug og omkostninger. Med vores ekspertise inden for AWS kan KeyCore hjælpe dig med at opfylde dine miljømæssige mål.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

Forenkling af udstedelse af certifikater med AWS Private Certificate Authority og Microsoft Active Directory

Med Amazon Web Services (AWS) og Microsoft Active Directory (AD) kan udstedelse af certifikater meget let forenkles. Med hjælp fra AWS Private Certificate Authority (AWS Private CA) kan du udstede certifikater til brugere og maskiner med blot et par klik. Denne blogpost vil undersøge, hvordan AWS Private CA kan reducere den tid, der kræves for udstedelse, og give en forbedret ydeevne af dine Microsoft SQL Server-installationer.

Udstedelse af certifikater med AWS Private CA og Active Directory

AWS Private CA er en funktion, der kan hjælpe med udstedelse af certifikater i dit Microsoft Active Directory-miljø. Connector for Active Directory bruges til at forenkle certifikatudstedelsesprocessen. Denne connector opsætter en automatiseret proces, så du nemt kan udstede certifikater til brugere og maskiner med blot et par klik. AWS Private CA kan reducere den tid, der kræves til udstedelse af certifikater, samtidig med at sikkerheden og skalerbarheden forbedres.

Skalering af ydeevnen af SQL Server med Amazon FSx

Amazon FSx er en tjeneste, der giver fuldt administrerede, høje ydelsesfiler i skyen. Denne tjeneste kan hjælpe med at skalere ydeevnen af Microsoft SQL Server-deploymenter på AWS. Med Amazon FSx kan AWS give 2 til 3 gange så mange transaktioner pr. minut (TPM) sammenlignet med andre strategier. Desuden kan Amazon FSx hjælpe med at forbedre skalerbarheden, sikkerheden og tilgængeligheden af ​​dit program.

KeyCore kan hjælpe med at optimere dine Microsoft-workloads på AWS

Hos KeyCore, den førende AWS-konsulent i Danmark, forstår vi kompleksiteten ved styring af Microsoft-workloads på AWS. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at optimere og skalere dine workloads, så du får det bedste resultat og de største besparelser. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services. For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel blog om Big Data fra Amazon Web Services

Forenkling af dataindførsel med Amazon OpenSearch og Amazon MSK

Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (MSK) gør behovet for datastrømning til driftanalysearbejdsbyrder meget enklere. Det har tidligere været en udfordring at bruge MSK og Amazon OpenSearch-tjenesten til at indfange og skrive data. Ved hjælp af AWS Lambda, brugerdefineret kode, Kafka Connect og Logstash skal data indføres, bygges og vedligeholdes. Nu tilbyder Amazon OpenSearch Ingestion en serverfri, fuldt administreret, realtidsdataindfanger, der forenkler processen.

Forespørgsel på isbjerge-tabeller i Data Lake ved hjælp af Amazon Redshift (forhåndsvisning)

Amazon Redshift understøtter forespørgsel på forskellige datakilde- og tabelformater, såsom CSV-, JSON-, Parquet-, ORC-, Apache Hudi-, Delta- og nu også Apache Iceberg-formater i forhåndsvisning. Redshift kan forespørge indlejrede data med komplekse datatyper som struct, array og map. Dette gør det muligt for Amazon Redshift at udvide datawarehouse-skalaen fra petabyte til exabyte-skala på Amazon S3 på en omkostningseffektiv måde.

Implementering af Amazon OpenSearch Serverless med Terraform

Amazon OpenSearch Serverless tilbyder søge- og analysefunktionalitet uden den manuelle overhead i at konfigurere, administrere og skalere OpenSearch-klynger. Med Terraform er det muligt at forenkle håndteringen af OpenSearch Serverless-ressourcer, da det giver infrastruktur som kode til implementering, administration og oprydning af OpenSearch Serverless-infrastruktur. Dette indlæg giver en vejledning til, hvordan man bruger Terraform til dette formål.

Opbygning af et ETL-processer til Amazon Redshift ved hjælp af Amazon S3-begivenhedsmeddelelser og AWS Step Functions

Dette indlæg viser, hvordan Amazon S3 Event Notifications og AWS Step Functions kan bruges til at oprette og orkestrere en begivenhedsstyret datapipeline fra datakilde til datawarehouse. Denne ETL-proces gør det muligt at spore hver fase og hurtigt reagere på fejl. Alternativt kan Amazon Redshift auto-copy fra Amazon S3 bruges til at forenkle indlæsning af data fra Amazon S3 til Amazon Redshift.

Overvågning af Apache Spark-applikationer på Amazon EMR med Amazon CloudWatch

Overvågning af ydeevne og adfærd af en Spark-applikation er vigtig for at forbedre dens effektivitet. Dette indlæg demonstrerer, hvordan Spark-metrikker kan publiceres fra Amazon EMR til Amazon CloudWatch for at identificere flaskehalse, mens der optimeres ressourceudnyttelse.

Overvågning af Amazon OpenSearch Serverless med AWS-brugermeddelelser

Amazon OpenSearch Serverless tilbyder søge- og analysefunktionalitet ved at skalere ressourcer baseret på arbejdsbyrden, og kun betale for de ressourcer, der er blevet brugt. Dette indlæg forklarer, hvordan AWS-brugermeddelelser kan bruges til at overvåge OpenSearch Serverless, ved at give kunder mulighed for at oprette meddelelser for specifikke OpenSearch Compute Unit (OCU)-tærskler.

Generering af sikkerhedsindsigter fra Amazon Security Lake-data med Amazon OpenSearch Ingestion

Amazon Security Lake indsamler sikkerhedseventslogs fra AWS-miljøer, andre skyudbydere, on-premise-infrastruktur og andre SaaS-løsninger. Ved hjælp af Open Cybersecurity Schema Framework, en åben standard til opbevaring af sikkerhedsevents, kan Amazon OpenSearch Ingestion bearbejde dataene og generere sikkerhedsindsigter, såsom potentielle problemer eller risici.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore ved vi, at datastrømning, forespørgsel, ETL-processer og overvågning er helt afgørende for at udnytte Amazons tjenester fuldt ud. Vores team af AWS-certificerede konsulenter kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine data. Fra opsætningen af Amazon MSK til streaming til konfiguration af Amazon Redshift til forespørgsel, kan vi tilbyde den ekspertise, der skal til for at få jobbet gjort. Vi kan også hjælpe dig med at opbygge og orkestrere en ETL-proces til Amazon Redshift, overvåge Apache Spark-applikationer på Amazon EMR og overvåge Amazon OpenSearch Serverless. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine data.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

I dag lancerede AWS en ny forbedring af Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) indgangsruting-funktionen. Kunden kan nu angive en Gateway Load Balancer-endepunkt (GWLBE) som næste-hop i den virtuelle private gateway (VGW) routes-tabel. Dette giver kunderne mulighed for at inspicere deres trafik, der kommer ind i AWS, videresende den til det ønskede mål og opnå forbedret sikkerhed, netværksydelse, tilgængelighed og skalering. Fungerer funktionen GWLBE kunderne til at styre deres trafik baseret på kriterier som virtuel private gateway (VGW), destinations-IP-adresse, destinationsport og protokol.

Denne funktion er nyttig for kunder, der har brug for at inspicere deres trafik før de videresender den til bagendemålet. For eksempel kan kunderne inspicere trafikken for malware eller tjekke om den overholder visse sikkerhedspolitikker. Denne funktion kan også bruges til at videresende trafik til flere bagendemål baseret på de regler, der er konfigureret i GWLBE.

Som det offentlige IPv4-adresseområde er udgået, og private IPv4-adresser bliver stadig mere sjældne, vælger flere og flere organisationer at adoptere IPv6 i deres miljøer. Denne transformation kan dog være svær at fuldføre på grund af behovet for at vurdere applikationsadfærd i IPv6-aktiverede miljøer på AWS.

AWS tilbyder en løsning på dette problem med Amazon VPC Lattice, en IPv6-kompatibel service, der giver kunderne mulighed for at videresende trafikken til den korrekte destination og drage fordel af forbedret sikkerhed, tilgængelighed og skalering. Med Amazon VPC Lattice kan kunderne hurtigt opsætte et IPv6-kompatibelt miljø og oprette rutningsregler til at lede trafikken til de ønskede mål. Desuden gør tjenesten det muligt for kunden at inspicere deres trafik for malware og kontrollere om den lever op til visse sikkerhedspolitikker.

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten ved IPv6-migration og udfordringerne forbundet med processen. Vores udviklere og ingeniører er eksperter i alle aspekter af AWS og kan hjælpe dig med at opsætte Amazon VPC Lattice til din organisation. Vi kan hjælpe dig med at konfigurere dine virtuelle netværk på AWS, oprette rutningsregler og inspicere din trafik for overholdelse af sikkerhedspolitikker. Kontakt os i dag for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig med at accelerere din IPv6-adoption på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-beregning Blog

Giv udviklere mulighed for at oprette og administrere programmer med nye funktioner i AWS Step Funktioner

Step Funktioner-holdet hos Amazon Web Services (AWS) har lanceret Workflow Studio, et lavkode visuelt værktøj til at oprette og administrere Step Funktioner arbejdsgange i AWS Management Console. Denne banebrydende udvikling gør det lettere for udviklere og brugere af alle niveauer at opbygge serverløse applikationer, der udnytter skalerbarheden af Step Funktioner.

Workflow Studio er blevet stadig mere kraftfuld, med tilføjelsen af funktioner som f.eks. muligheden for intra-VPC-kommunikation på tværs af flere Outposts med Direct VPC Routing. Denne funktion gør det muligt for brugere at opbygge komplekse programmer med arbejdsgange, der strækker sig over flere Outposts, hvilket muliggør bedre skalerbarhed og agilitet i applikationsudvikling og -deployment.

Step funktioner-holdet har også introduceret funktioner, der gør det lettere at dele filer sikkert med eksterne parter. Med hjælp fra Amazon S3 og Step Funktioner kan brugere nu hurtigt og sikkert dele filer med autoriserede eksterne parter, spore adgang og udvide og tilpasse deres arbejdsgange for at opfylde deres brugs tilfælde krav.

KeyCores rolle i at styrke udviklere med Workflow Studio

Hos KeyCore er vores mission at hjælpe udviklere af alle niveauer med at opbygge og administrere serverløse applikationer med Workflow Studio. Vores hold af erfarne AWS-konsulenter har et dybt kendskab til AWS-platformen og kan hjælpe dig med at drage fuld fordel af de funktioner, der er tilgængelige.

Vi kan give vejledning om, hvordan man opsætter og konfigurerer Workflow Studio, hjælpe med at implementere løsninger, der opfylder dine brugs tilfælde krav, og yde support i form af managede tjenester. Med vores erfaring og ekspertise kan vi hjælpe dig med at styrke dine udviklingsteams til at opbygge engagerende og kraftfulde applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for M&E: Sådan udnytter du det

Formel 1 bruger AWS til fjernstyring og produktion af Abu Dhabi Young Driver Test. Med hjælp fra AWS kan Formula 1 levere en problemfri, realtidsoplevelse for seere af Abu Dhabi Young Driver Test. AWS giver dem mulighed for at give seere mulighed for fjernstyring og produktion, så de kan se begivenheden fra hvor som helst i verden.

Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) anvendes til at give beregningsressourcer, mens Amazon Relational Database Service (RDS) bruges til at gemme data i en relationsdatabase. Amazon CloudFront bruges til streaming af video til seerne og Amazon Elastic File System (EFS) bruges til opbevaring af filer.

KeyCore kan hjælpe virksomheder med at drage nytte af kraften i AWS til deres egne behov for fjernstyring og produktion. Vores certificerede løsningsarkitekter og udviklere er eksperter i AWS og kan hjælpe med at designe og opbygge den perfekte skybaseret infrastruktur til virksomheder i alle størrelser. Vores managed services er også tilgængelige til at hjælpe med at administrere og vedligeholde AWS-miljøer, så virksomheder får mest muligt ud af deres skybaserede løsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS opbevaringsblog

Som kunder skalerer deres datamigreringsindsatser med flere overførsler af store datasæt, der indeholder millioner af filer, står de over for udfordringen ved at få et samlet overblik til revision og sporing af alle processer. Sporing af succes eller fiasko for hver fil, der migreres, sammen med fejlårsagen i tilfælde af fiasko, kan være en tidskrævende manuel opgave.

Brug af AWS Glue og Amazon Athena til at oprette en opgaverapport

AWS DataSync kan automatisere store datamigreringsopgaver. AWS Glue Data Catalog kan også bruges til at gemme opgave-niveau-metadata, herunder opgaverapporten. Med DataSync-API’en kan kunderne få adgang til opgaverapporten og gemme den i AWS Glue Data Catalog. Derefter kan kunderne oprette en Athena-tabel til at forespørge opgaverapporten.

Analyse af fejlede overførsler med Amazon QuickSight

Amazon QuickSight giver kunderne mulighed for hurtigt at analysere oplysningerne i opgaverapporten. Med QuickSight kan kunderne nemt oprette intuitive visualiseringer og dashboards til at besvare spørgsmål som ‘hvilke filer mislykkedes under overførslen’ og ‘hvilken fil forårsagede fejl’. Derudover kan kunderne bruge Amazon QuickSight til at oprette advarsler for at identificere fejlede overførsler.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vores ekspertkonsulenter velbevandrede i at automatisere store datamigreringsprocesser. Uanset om det er opsætning af AWS DataSync for kunder eller oprettelse af datavisualiseringer og dashboards med Amazon QuickSight, kan KeyCore hjælpe. Vores managed services-team kan også tilbyde 24/7-overvågning og advarsler for at sikre, at datamigreringsprocesserne er vellykkede. Kontakt os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Hvordan Braze URL-forkortelse og kostoptimering af AWS Workloads kan spare dig penge

Med øget konkurrence skal markedsførere nå hver bruger med personligt indhold på deres mest vigtige kanaler. Short Message Service (SMS) kan være et vigtigt element i puslespillet, da den når 5 mia. mennesker verden over og har en imponerende åbne rate på 82%. Men SMS mangler de engagement-metrikker, som andre kanaler har. Braze URL-forkortelse er et effektivt værktøj ikke kun til at reducere omkostninger, men også til at muliggøre integreret SMS-sporing.

Kostoptimering

Softwarekomponenter er bygget med det formål at give nyttige funktioner og skabe forretningsværdi. Skalébarhed og lethed af udvikling er vigtige faktorer, men ydeevne og kostoptimering bør ikke overse. Når det kommer til AWS-workloads, er der flere måder at optimere omkostningerne på, mens man opretholder eller endda forbedrer ydeevnen.

Serverløs

Serverløse beregningsydelser som AWS Lambda er en effektiv og kosteffektiv måde at køre kode på uden at skulle bekymre sig om at administrere den underliggende infrastruktur. Med Lambda betaler du kun for det, du bruger, uden provisionering, ingen administration og ingen behov for et orkestreringslag. Du kan også oprette et autoscaling-system til din applikation og være sikker på, at din applikation altid kører så kosteffektivt som muligt.

Lager og data

I AWS kan opbevaring og brug af data have en betydelig indvirkning på dine omkostninger. Tjenester som Amazon S3 og Amazon DynamoDB hjælper dig med at reducere omkostningerne ved at lade dig skalere opbevaring og brug af data op eller ned, som du har brug for. Desuden kan du bruge Amazon Redshift til at lagre og analysere data mere effektivt, og Amazon ElastiCache til at lagre data i hukommelsen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle og managede tjenester til at hjælpe dig med at optimere din AWS-workloads og reducere omkostningerne. Vi har stor erfaring med AWS og kan hjælpe dig med at udnytte effektiviteten og spare på omkostningerne med dine applikationer. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at analysere dine workloads og udvikle en skræddersyet løsning, der reducerer omkostningerne, mens ydeevnen opretholdes eller forbedres.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt titel

Ved AWS-sponsorerede VMware Explore US 2023-arrangementet viste AWS og VMware deres forpligtelse til at hjælpe kunder med deres digitale transformation. Fra AWS-standen til sponsorerede sessioner lærte deltagerne, hvordan kunder kan drage fordel af VMware Cloud on AWS til hurtigere, sikrere og mere omkostningseffektive skymigreringer. I dette indlæg gennemgår vi de spændende annonceringer, ser på nogle af de sessioner, der blev tilbudt, og diskuterer, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med deres digitale transformation.

Vi tager et kig på de måder, hvor embeddings bruges i maskinlæring, og diskuterer, hvordan kunder kan udnytte WhyLabs AI Observatory Platform til at identificere problemer og oprette monitorer for at undgå dem i fremtiden. Vi vil også diskutere, hvordan KeyCore kan hjælpe med dette.

Når man opbygger en multi-tenant data-indtagelses- og bearbejdningsmotor, skal der tages højde for flere komponenter og overvejelser, der kan påvirke designet. Vi vil se på, hvordan AWS-tjenester kan bruges til at indtage, transponere og gemme multi-tenant streaming-data, mens man også sikrer, at der er sikker behandling indbygget i røret. Vi diskuterer også, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med denne proces.

Sidste år blev Amazon FSx for NetApp ONTAP integreret med VMware Cloud on AWS, og der blev introduceret support til enkelt-AZ-deploymenter. Nu er AWS Transit Gateway ikke længere et krav for løsningen, da der er tilføjet VPC-peering til kunder. Vi diskuterer fordelene og mulighederne ved at bruge VPC-peering og diskuterer, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte denne nye mulighed.

Forudgående godkendelse er en vigtig del af sundhedsprocessen, og Neurons Lab samarbejdede med Treatline for at forenkle denne proces ved hjælp af intelligent dokumentbehandling og generativ AI. Vi tager et kig på, hvordan denne platform fungerer, og diskuterer, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med at udnytte denne teknologi.

Som SaaS-leder kan et kostnadsbevidst miljø hjælpe med at drive bæredygtig vækst, maksimere ressourceeffektivitet og føre til økonomisk succes på længere sigt. Vi gennemgår, hvordan man skaber denne type kultur for at træffe informerede beslutninger, der er i overensstemmelse med både produktmål og kostnadsoptimering. Vi diskuterer også KeyCores rolle i at hjælpe kunder med deres SaaS-vækst.

AWS Marketplace giver kunderne flere fordele, herunder muligheden for at udnytte foretrukne Channel Partners for yderligere værdi såsom professionelle tjenester, implementeringssupport, finansiering og meget mere. Vi gennemgår fordelene, som kunderne har set, når de bruger AWS Marketplace som deres indkøbsvogn, og diskuterer, hvordan kvalificerede Channel Partners kan hjælpe med at maksimere besparelser, forenkle indkøb og accelerere innovation. Vi diskuterer også, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med denne proces.

AWS CloudFormation tilbyder to metoder til at opdatere stack-værdier og tilføje nye ressourcer til et program: direkte opdatering eller ændringssæt. Vi ser på, hvordan man opdaterer og tilføjer ressourcer til en Amazon RDS-deployment ved hjælp af CloudFormation-skabeloner, og diskuterer nogle af arkitekturløsningsdiagrammerne, der kan hjælpe kunder med at forstå, hvordan systemet opfører sig, når ændringerne træder i kraft. Vi gennemgår også, hvordan KeyCore kan hjælpe med denne proces.

Læs de fulde blogs fra AWS

Cloud-strategi for erhverv på AWS

Spild Aldrig Din Tid – Optimer Med en Agil Erhvervsvirksomhed Med AWS Cloud Services

Tid er en værdifuld ressource, og mange organisationer spilder den, når de forsøger at håndtere, prioritere og gennemføre opgaver uden en ordentlig strategi. Denne blogindlæg dykker ned i, hvordan man kan optimere og blive mere agil ved at udnytte AWS cloud-tjenester.

Codus Interruptus: Stop Spild Af Tid

Som Catherine Pulsifer sagde, “spild ikke din tid; det er for kostbart”. Organisationer støder naturligvis på nye krav, der kan få dem til at være underbemandede og overvældede. Udfordringen er, hvordan man styrer disse krav og prioriterer dem. Ved at udnytte AWS-cloudtjenester kan organisationer blive mere agile og optimere deres tid.

Den Agile Virksomhed

Den digitale verden forandrer sig hele tiden, og organisationer skal være agile for at kunne reagere hurtigt. Leveringsprocesser for teknologi kan forbedres ved at udnytte AWS-tjenester. AWS kan udnyttes til at øge agiliteten, gøre teknologileveringsprocessen mere effektiv og på den måde spare tid.

Hvordan KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til at hjælpe organisationer med at udnytte AWS-tjenester og blive agile. Vi er avancerede i AWS og kan yde rådgivning og udviklingstjenester for at optimere processer, spare tid og deploye applikationer hurtigere. Vores AWS-eksperter kan hjælpe dig med at deployere cloud-baserede løsninger for at øge agiliteten, håndtere arbejdsbyrder og udnytte besparelserne ved at bruge skyen.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversætning af Indhold

Spring dine HPC-programmer til AWS med Amazon File Cache og AWS ParallelCluster

I dag annoncerer vi integrationen mellem Amazon File Cache og AWS ParallelCluster, som især er vigtigt for hybridscenarier. Denne artikel vil vise dig, hvordan det virker, og hvordan det implementeres.

Vandforsyningen: Bedste praksisinfrastruktur til at fremme HPC på AWS

Hvis du ønsker at opbygge en enterprise-grad HPC på AWS, kan du være usikker på den bedste måde at komme i gang. Skal du oprette en ny AWS-konto og bygge fra bunden? Denne post giver dig de bedste praksis til at få opsat et rent og effektivt miljø.

Kom godt i gang med HPC på AWS

Når du opbygger et HPC-miljø på AWS, er det første skridt at oprette en AWS-konto. Dette giver dig adgang til hele udvalget af AWS-tjenester og de ressourcer, der er nødvendige for at oprette et kraftfuldt HPC-miljø. Når du opsætter din konto, skal du overveje at oprette en faktureringsalarm og opsætte din konto med AWS Organizations, som begge vil hjælpe dig med at holde dig inden for budgettet og administrere dine ressourcer effektivt.

Når din AWS-konto er oprettet, kan du begynde at opsætte dit HPC-miljø. Den bedste praksis er at bruge AWS ParallelCluster til dette formål, da det er en integreret løsning, der gør implementering og drift af HPC-ressourcer på AWS let og effektivt. Med AWS ParallelCluster kan du hurtigt spinne op et HPC-miljø med hardware, software og netværk, som er nødvendige for din specifikke HPC-applikation. Det giver også automatisk skalering og bursting-funktioner, som gør, at dit HPC-miljø kan udvides eller indskrænkes baseret på arbejdsbyrder.

Ud over AWS ParallelCluster er integrationen af Amazon File Cache også fordelagtig. Denne tjeneste er en fuldt administreret, hukommelsesfilsystem, der giver lav latency adgang til filer, der er gemt i S3. Med Amazon File Cache kan du reducere den tid, der er nødvendig for at forberede og overføre data, samt øge ydeevnen af ​​dit HPC-programmer. Ved at integrere Amazon File Cache med AWS ParallelCluster kan du nemt administrere og få adgang til data fra S3, hvilket signifikant øger dine HPC-workloads.

KeyCore’s ekspertise i HPC på AWS

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managede tjenester til at hjælpe organisationer i alle størrelser med at implementere HPC på AWS. Vores team af eksperter har erfaring med at opbygge robuste HPC-miljøer, der er tilpasset hver kundes specifikke behov. Vores managede tjenester tilbyder løbende support og vedligeholdelse af dit HPC-miljø, så det kører jævnt og effektivt. Derudover er vores team kyndig inden for de nyeste teknologier, herunder integrationen af ​​Amazon File Cache og AWS ParallelCluster, som kan hjælpe dig med at udnytte ydeevnen i dine HPC-programmer.

Hvis du leder efter hjælp til at implementere HPC på AWS, skal du ikke tøve med at kontakte os på KeyCore. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at opbygge et kraftfuldt og kosteffektivt HPC-miljø, der er tilpasset dine specifikke behov. For mere information om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med HPC på AWS, kan du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Sikring af effektiv governance og compliance i et multi-account miljø kan udgøre en udfordring for virksomheder. Især for de virksomheder, der er underlagt reguleringer, er det nødvendigt at investere tid og ressourcer i at identificere risici og udvikle kontroller for at håndtere service relationer og afhængigheder. AWS Control Tower tilbyder kunderne en række bedste praksis for at hjælpe med at forenkle denne proces.

AWS Control Tower stiller en række predefinerede guardrails til rådighed for at hjælpe kunderne med at opsætte og styre deres multi-account miljøer. Disse guardrails er baseret på AWS bedste praksis og almindelige compliant frameworks, og hjælper kunderne med at sikre deres miljø samtidig med at sikre IT-agilitet.

Guardrailerne kan konfigureres for at give organisationer mulighed for at operere på skala og håndhæve governance over deres AWS-konti. De giver en ramme, som hjælper kunderne med at identificere risici forbundet med at give privilegier til konti og services, såvel som deployment af ressourcer og adgangskontrol. Desuden hjælper de kunderne med at auditere deres miljø, automatisere remedieringsaktiviteter og give et sikkert grundlag for deres deploymenter.

For at kunderne skal kunne sikre, at deres cloudbaserede løsninger fungerer glat og hurtigt udføre remediering, når det er nødvendigt, er det nødvendigt at implementere observabilitet på skala, ofte over tusindvis af services. AWS tilbyder anbefalinger til bedste praksis for at hjælpe kunderne med at forstå, hvordan man bedst overvåger og diagnosticerer deres applikationer.

AWS tilbyder mange værktøjer og tjenester, der hjælper kunderne med at overvåge og diagnosticere deres applikationer. CloudWatch er en populær overvågning og observabilitetstjeneste, der giver kunderne indblik i deres applikationer og infrastruktur. Desuden er AWS X-Ray en distributed tracing-tjeneste, der hjælper kunderne med at identificere årsagerne til ydeevne- og stabilitetsproblemer.

KeyCore kan hjælpe kunderne med at opnå effektiv governance og compliance i deres multi-account miljø. Vores AWS-certificerede fagfolk kan assistere med konfigurationen af Control Tower guardrailerne, så kunden kan operere på skala og overholde compliance.

Vi hjælper også med at implementere observabilitet i kunders applikationer. Vores erfarne ingeniører kan hjælpe kunderne med at bruge det fulde udvalg af værktøjer og tjenester, som er tilgængelige på AWS, til at overvåge og diagnosticere deres applikationer.

For yderligere oplysninger om, hvordan KeyCore kan hjælpe kunder med at sikre og styre deres multi-account miljø, kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS er en skyplatform, der er designet til at levere et væld af tjenester til at imødekomme behovene hos mange forskellige industrier. For finansielle tjenester, halvledere, detailhandel og bilindustrien tilbyder AWS løsninger, der hjælper kunder med at drive deres virksomhed mere effektivt. KeyCore er et førende AWS-konsulentfirma, der tilbyder professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med at udnytte AWS fuldt ud.

AWS Batch giver kunder mulighed for at køre batch-computing-workloads på AWS-platformen. Nøgleovervejelser for kunder, der kører workloads på AWS Batch, inkluderer opnåelse af compliance, databeskyttelse, isolation af computerenvironments, audits med APIs og adgangskontrol/sikkerhed. For at sikre compliance kan kunder bruge AWS Config til at auditere deres konfigurationer. For databeskyttelse kan de bruge AWS Key Management Service og AWS Password Policy til at beskytte data i transit og hvile. For at sikre isolation af computerenvironments kan kunder bruge virtuelle private skyer (VPC’er) til at konfigurere netværk, definere regler og kontrollere adgang. For at sikre auditing med APIs kan kunder bruge AWS CloudTrail til at overvåge API-opkald. Endelig kan kunder bruge AWS Identity and Access Management (IAM) til at oprette og administrere tilladelser for at sikre adgangskontrol og sikkerhed.

Semikonductor-udbyttesekvensanalyse er blevet mere avanceret i de seneste år, da datavidenskab bruges til at forstå og imødegå et bredt spektrum af bidragende faktorer. For at få indsigt i fremstillingsprocessen skal semikonductor-virksomheder kunne behandle store mængder data hurtigt. AWS tilbyder tjenester som Amazon Elastic MapReduce (EMR), Amazon Simple Storage Service (S3) og Amazon Athena, der giver kunder hurtig og sikker behandling, lagring og analyse af deres data. Desuden har AWS og Deloitte partnerskab til at levere en løsning, der giver kunder mulighed for at forbedre udbyttesekvenshåndtering. Denne løsning følger bedste praksis inden for datasikkerhed og analyse for at give kunder et end-to-end-udbyttesekvensanalysesystem.

Fysiske butikker er stadig en populær destination for shoppere, selvom e-handel er stigende. For at sikre en god butiksoplevelse har detailhandlere vendt sig til smarte butiksløsninger. Disse løsninger hjælper detailhandlere med at forbedre den operative effektivitet, accelerere innovation og engagere kunder bedre. AWS tilbyder et væld af løsninger til smarte butiksløsninger, såsom Amazon Personalize, Amazon Rekognition og Amazon Connect. Disse tjenester giver detailhandlere mulighed for at tilpasse deres butiksoplevelser til at imødekomme kundens behov. Desuden hjælper AWS IoT Solutions Lab kunder med at bruge tilsluttede enheder til at optimere butiksdriften.

Detailhandlere kan miste betydelige salgsmængder, hvis de ikke har de rigtige produkter på lager. For at løse dette kan intelligente produkterstatninger bruges til at tilbyde lignende produkter, når det ønskede emne er udsolgt. AWS giver produkter og tjenester, der giver kunder mulighed for at opbygge intelligente produkterstatningsløsninger. Disse omfatter Amazon SageMaker til maskinlæring, Amazon DynamoDB til datalagring og Amazon Kinesis til at indtage streamingdata. Desuden har AWS og Accenture partnerskab til at give kunder vejledning om brug af AWS-tjenester og -værktøjer sammen til at opbygge og implementere intelligente produkterstatningsløsninger.

AWS giver også produkter og tjenester, der gør det muligt for kunder at udvikle og teste automotivsoftware på storskala. Disse omfatter Amazon EC2 Spot og Amazon EC2 Auto Scaling, der gør det muligt for kunder at udvikle og teste automotivsoftware på storskala. Desuden kan kunder bruge AWS-tjenester som AWS RoboMaker og Amazon SageMaker til maskinlæring til at udvikle og teste autonom køresoftware. Endelig giver AWS IoT Greengrass kunder mulighed for at implementere og administrere software, kode og tjenester sikkert on-premises og i skyen.

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med at udnytte AWS-platformen og dens tjenester fuldt ud. Vores erfarne AWS-konsulenter er velbevandret i alle aspekter af AWS, og kan give råd og vejledning til at hjælpe kunder med at udvikle og implementere løsninger. Vi kan også hjælpe med at udvikle og teste automotivsoftware, transformere udbyttesekvenshåndtering og genopfinde butiksoplevelsen. Desuden kan vi give kunder vejledning om at bruge AWS-tjenester og -værktøjer til at opbygge og implementere intelligente produkterstatningsløsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Messaging & Targeting Blog: Oversætning af input til titel på dansk

Forbedr dine e-mailleveringer med Amazon SES

E-mail forbliver et vigtigt værktøj for virksomheder til at nå kunder, og Amazon Simple Email Service (Amazon SES) er en sky e-mail-udbyder, der hjælper kunder med at sende hundredvis af milliarder e-mails hver måned. Med Amazon SES kan kunderne forbedre e-mailleveringerne og undersøge kampagnens succes.

Forstå din e-maileverings- og engagementhistorie

Amazon SES tilbyder kunderne indblik i deres e-maileverings- og engagementhistorie, hvilket gør det muligt for dem at forstå kampagnens præstationer og effektiviteten af deres e-mailliste. Denne data kan hjælpe kunderne hurtigt med at identificere de modtagere, der er mest tilbøjelige til at engagere sig med deres meddelelser.

Virtuel MTA og dedikeret IP-adresse muligheder

Amazon SES’s virtuelle mailoverførselsagent (MTA) giver kunderne en fleksibel og omkostningseffektiv løsning til at sende e-mail-kampagner. Den leveres også med en dedikeret IP-adresse-mulighed, som gør det muligt for kunderne at konfigurere deres egen IP-adresse, så deres e-mail-reputation bevares.

Ombordstigning på Amazon SES

Amazon SES tilbyder kunderne et udvalg af muligheder for ombordstigning til servicen. Dette inkluderer simple opsætningsmuligheder, såsom Amazon SES-konsollen, samt mere komplekse muligheder, der kræver mere tilpasning. For at sikre en vellykket ombordstigningsproces, bør kunderne overveje deres e-mailinfrastruktur, sikre, at de har de rigtige værktøjer og ressourcer til rådighed, og konfigurere Amazon SES med de rigtige indstillinger.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi et team af erfarne AWS-professionelle, der kan hjælpe dig med ombordstigning til Amazon SES og forstå din e-maileverings- og engagementhistorie. Vi kan hjælpe dig med at konfigurere din egen IP-adresse, optimere dine e-mail-kampagner og sikre, at din e-mailinfrastruktur er konfigureret korrekt. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte præstationerne af dine e-mail-kampagner.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Marketplace: Danmark

Accelerér produktlevering med tilpassede SaaS-landingssider

Landingssider er første skridt i kunderejsen og har ofte en stor indflydelse på kundens oplevelse. I denne blogpost gennemgår vi, hvordan du tilpasser din serverløse SaaS-integrationslandingsside ved at tilføje yderligere felter og oprette inputvalideringer.

Oprette tilpassede felter

Du kan tilpasse din landingsside ved at tilføje yderligere felter, der indsamler oplysninger relateret til produktet eller tjenesten. Disse felter kan bruges til at indsamle data som produktdetaljer, kundepræferencer eller faktureringsoplysninger. Dette giver dig mulighed for at tilbyde en mere tilpasset oplevelse til dine kunder.

Oprette inputvalideringer

Inputvalideringer bruges til at sikre, at de indsamlede oplysninger på landingssiden er korrekte og komplette. Dette er vigtigt for at sikre nøjagtigheden og sikkerheden af ​​kundens data. Der kan oprettes inputvalideringer til de nye variabler, der er tilføjet til landingssiden, for at sikre, at de er korrekt formateret og gyldige.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der tilbyder professionelle og managerede tjenester. Vores team af AWS-certificerede løsningsarkitekter kan hjælpe dig med at tilpasse din landingsside til serverløs SaaS-integration. Vi har omfattende erfaring med at designe og implementere tilpassede landingssider, der opfylder kundernes behov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, meddelelser og how-to-opslag fra AWS

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-udgivelser og annonceringer

Accelerering af JVM-kryptering med AWS Corretto Crypto Provider 2

AWS lancerede for nylig Amazon Corretto Crypto Provider (ACCP) 2, en krypteringsudbyder bygget til JVM-applikationer. ACCP 2 leverer betydelige ydelsesforbedringer, hvor nogle algoritmer (såsom elliptisk kurve-nøglegenerering) forbedres med op til 13 gange i forhold til ACCP 1. Den nye udgivelse tilføjer også understøttelse af FIPS og OpenSSL 1.1.1 samt forbedret ydeevne til Java 8-applikationer.
Hos KeyCore hjælper vores professionelle services-team dig med at udnytte de yderligere ydelses- og sikkerhedsfordele, som ACCP 2 giver til dine JVM-applikationer.

Opdag fordelene ved AWS WAF Advanced Rate-Based Rules

I 2017 annoncerede AWS udgivelsen af Rate-based Rules til AWS WAF, en regeltype, der er designet til at beskytte websites og API’er mod DDoS, brute force-loginsforsøg og ondsindede bots. Rate-based-regler fungerer ved at spore antallet af anmodninger fra hver unikke IP-adresse og blokere anmodninger, hvis raten overskrider en bestemt tærskel. AWS WAF giver også mulighed for at konfigurere rate-based-regler på tværs af flere dimensioner, såsom IP-adresse, anmodningskilde og URL’er.
Hos KeyCore hjælper vores managed services-team dig med at konfigurere AWS WAF rate-based-regler til at beskytte dine web- og API-applikationer.

Embrace vores brede ansvar for at sikre digitale infrastrukturer i Den Europæiske Union

Digitale teknologier har medført enorme fordele for vores samfund, regeringer, virksomheder og daglige liv. Da vi bliver mere afhængige af dem, må vi også sørge for, at de er sikre. Denne forpligtelse hviler på samfund, virksomheder og regeringer. Hos AWS tager vi dette ansvar alvorligt, og vi har implementeret mange sikkerhedskontroller og revisionsprocesser for at beskytte kundedata.
Hos KeyCore hjælper vores professionelle services-team dit firma med at opfylde Europæiske digitale sikkerhedsreguleringer og sikre sikkerheden for dine kritiske data.

To eksempler fra den virkelige verden, hvorfor begrænsning af tilladelser virker: Lektioner fra AWS CIRT

Denne blogpost fra AWS Kunde Incident Response Team (CIRT) undersøger to hændelser, der viser den reelle verdensfordele ved begrænsning af tilladelser. Holdet fandt ud af, at begrænsning af tilladelser i mange tilfælde faktisk kan reducere risikoen og forhindre ondsindede handlinger. Hos KeyCore hjælper vores managed services-team dit firma med at implementere tilladelseskontrolpolitikker og procedurer for at minimere risikoen for datalækager eller andre sikkerhedshændelser.

161 AWS-tjenester opnår HITRUST-certificering

AWS er stolte af at annoncere, at 161 tjenester er certificeret til HITRUST CSF version 11.0.1 for 2023-cyklussen. Listen over AWS-tjenester, som er certificeret under HITRUST CSF, er nu tilgængelig på AWS-websiden. Denne certificering demonstrerer AWS’ engagement i at tilbyde sikkerhed og fortrolighed til vores kunder.
Hvis dit firma søger at opnå HITRUST-certificering, kan KeyCores professionelle services-team hjælpe dig med at overholde de nødvendige reguleringer og standarder.

Forår 2023 SOC-rapporter nu tilgængelige på spansk

For at kunne betjene vores kunder og interessenter bedre, tilbyder AWS nu forårets 2023 System- og Organisation Controls (SOC) 1, SOC 2 og SOC 3 rapporter på spansk. Dette gør det muligt for virksomheder at let forstå og overholde de forskellige sikkerhedsstandarder og -reguleringer.
Hvis du søger hjælp til forståelse og overholdelse af disse sikkerhedsstandarder, kan KeyCores professionelle services-team give dig den nødvendige vejledning og støtte.

Valider IAM-politikker ved hjælp af IAM Policy Validator for AWS CloudFormation og GitHub Actions

Denne blogpost viser dig, hvordan du kan validere AWS Identity and Access Management (IAM)-politikker ved hjælp af en kombination af IAM Policy Validator for AWS CloudFormation (cfn-policy-validator) og GitHub Actions. Policy-validering er designet til at minimere udrulningen af uautoriserede IAM-politikker.
Hos KeyCore hjælper vores managed services-team dig med at konfigurere IAM-politikker og automatisere valideringsprocessen for at sikre, at dine konti er sikre.

Generer maskinlæringsinsikter fra Amazon Security Lake Data ved hjælp af Amazon SageMaker

Amazon Security Lake tilbyder en centraliseret samling af sikkerhedsrelaterede logfiler og hændelser fra integrerede AWS- og tredjepartstjenester. For at få mening ud af dette data, kan du bruge native AWS-tjenester som QuickSight, OpenSearch og CloudWatch. Du kan også bruge Amazon SageMaker til at generere maskinlæringsinsikter fra dataene.
Hvis du leder efter hjælp til at udnytte Amazon SageMaker til at få indsigt fra Amazon Security Lake-data, kan KeyCores professionelle services-team hjælpe dig.

Forbedr dine sikkerhedsundersøgelser med Detective Finding Groups Visualizations

Denne blogpost dækker, hvordan AWS-kunder kan bruge AWS Detective til at reducere alarmtræthed og prioritere sikkerhedsalarmer. Detective Finding Groups-visualiseringer hjælper kunder med hurtigt at identificere kilden til en alarm og de ressourcer, som er berørt af en undersøgelse.
Hvis du leder efter hjælp til at komme i gang med AWS Detective, kan KeyCores managed services-team give dig den nødvendige vejledning og støtte.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog: Oversættelse af indhold

Arcadia fremskynder klimatetech-innovationen med AWS

Arcadia er et klimateteknologiselskab, der udnytter Amazon Web Services (AWS) til at gøre energiforbrugsdata og prisdata tilgængelige og nyttige for virksomheder og individer. Med sikring af datasikkerhed, skalerbarhed og adgang til skycomputing kan Arcadia accelerere klimatetech-innovation.

Datasikkerhed for energidata

AWS giver Arcadia den sikkerhed, der er nødvendig for at sikre deres kundedata. Med Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) og Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) kan Arcadia give en sikker, skalerbar infrastruktur, som kunderne kan få adgang til deres data. Desuden gør Amazon DynamoDB det let for Arcadia at give kunderne let adgang til deres data, mens det samtidig beskyttes med kryptering ved hvile.

Skalerbar skycomputing

Arcadia kan udnytte magten af ​​cloud computing til at give en skalerbar og fleksibel infrastruktur til deres kunder. Med Amazon EC2 kan Arcadia let skaleres op eller ned med deres computere ressourcer, hvilket gør det muligt at møde kravene til store projekter. Desuden giver Amazon S3 let lagring og hentning af kundedata.

Forbedret tilgængelighed og brugervenlighed

AWS giver Arcadia værktøjer, som gør det lettere for kunderne at få adgang til og bruge deres data. Med Amazon Athena kan kunderne hurtigt og let forespørge deres data uden at skulle skrive kode. Desuden gør Amazon Rekognition det let for Arcadia at give kunderne adgang til deres data i et tilgængeligt og let at bruge format.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med at udnytte magten af ​​AWS for at fremskynde din klimatetech-innovation. Vi kan give professionel konsulenthjælp og managed services samt hjælpe dig med at oprette og køre AWS i dit firma. Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af din AWS-sky og øge effektiviteten af ​​dine klimatetech-initiativer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af virksomheder

Sådan hjælper AWS AppFabric virksomheder med at overvinde teknisk overbelastning

Virksomheder licenser og styrer ofte flere software-som-en-tjeneste (SaaS)-applikationer, og nogle implementerer mere end hundrede applikationer årligt. Disse applikationer er designet til at gøre medarbejderne mere produktive, men de kan ofte skabe sikkerheds- og produktivitetsudfordringer, når de ikke fungerer godt sammen.

Hos AWS har vi observeret en grundlæggende ændring i, hvordan virksomheder styrer deres teknologistak fra flere SaaS-applikationer til en forenet visning med AWS AppFabric. Med AppFabric kan virksomheder sikkert håndtere og forbinde alle deres applikationer på et sted, reducere byrden ved at styre flere SaaS-applikationer og de data, der er indeholdt i hver.

Hvordan hjælper AppFabric?

AWS AppFabric forenkler måden, hvorpå virksomheder styrer deres teknologistak med en forenet visning af alle deres applikationer og de data, der er knyttet til hver. Det giver organisationer mulighed for at forbinde sikkert og styre deres applikationer og reducere byrden med at styre flere forskelligartede SaaS-applikationer og de data, der er indeholdt i hver. AppFabric hjælper også med at reducere sikkerhedsrisici ved at forene autentificering og adgangskontrol, så brugerne kun får adgang til applikationer, de har brug for og som de er autoriseret til at tilgå.

AppFabric hjælper også organisationer med at styre deres data bedre, herunder dataopsamling, arkivering og rapportering. Ved at forene måden, applikationerne styres på, gør AppFabric det muligt for organisationerne at forstå bedre de data, de styrer, og bestemme de bedste handlinger, de kan tage for at sikre dataintegritet og sikkerhed.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services for AWS AppFabric. Vores erfarne hold af certificerede AWS Solutions Architects kan hjælpe virksomheder med at designe og implementere en AppFabric-løsning, der imødekommer deres specifikke behov. Vi kan også yde løbende support, vedligeholdelse, overvågning og optimering af en AppFabric-løsning, så virksomhederne kan fortsætte med at få mest muligt ud af deres teknologistak.

Hvis din virksomhed leder efter en måde at reducere byrden med at styre flere SaaS-applikationer på, så kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan AWS AppFabric og KeyCore kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Verificer dine apps brugere med AWS Amplify og ansigts aktivitet

I disse tider med falske identiteter og ondsindede aktører, er det vigtigere end nogensinde at sikre, at din app kun bruges af verificerede brugere. Med hjælp fra Amazon Rekognition har AWS Amplify skabt Amplify UI FaceLivenessDetector komponenten for at hjælpe dig med at verificere identiteten af ​​din apps brugere. Med FaceLivenessDetector komponenten behøver du ikke nogen viden om maskinlæring eller AI for at detektere ægte brugere. Al ledelse og tunge løft udføres af Amazon Rekognition.

AppSync og DynamoDB

AWS AppSync er en service, der giver dig mulighed for at opbygge, styre og være vært for GraphQL-API’er i skyen. Når du forbinder datakilder til AppSync, anvendes resolvere til at oversætte GraphQL-forespørgsler til oplysninger fra datakilden. For nylig indførte AWS den nye AppSync Module og funktioner for DynamoDB JavaScript-resolvere. Dette gør det lettere at arbejde med DynamoDB-datakilder i et AppSync-program.

Tilføj sikkerhed med tidsbaseret engangskode

AWS Amplify understøtter nu Time-Based One-Time Password (TOTP) som en to-faktor godkendelsesmetode til Swift, Android og Flutter apps. Dette hjælper med at sikre din app ved at kræve, at brugere indtaster en unik kode, der kun er gyldig i en kort periode. Denne kode genereres af en TOTP-applikation som f.eks. Google Authenticator. Med hjælp fra AWS Amplify kan du nemt tilføje TOTP som en to-faktor godkendelsesmetode til dine mobile og cross-platform apps.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​app-sikkerhed, og vi er passionerede omkring beskyttelse af vores kunders applikationer. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services til støtte for dine sikkerhedsbehov. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udvikle en effektiv sikkerhedsstrategi og guide dig gennem implementeringen af ​​godkendelsesmåder som TOTP. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovering i det offentlige sektor

Innovativt i den offentlige sektor

Offentlige organisationer står over for særlige udfordringer, når de skal modernisere deres operationer og processer. Med begrænsede ressourcer og behovet for at overholde strenge sikkerheds- og privatlivsregler er det ikke let at innovativt arbejde i den offentlige sektor. Heldigvis kan skyteknologier som kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) hjælpe med at modernisere operationer og processer, så offentlige organisationer kan være mere effektive, sikre og omkostningseffektive.

Opdagelse af skovbrand med AI

Skovbrande kan fordobles i størrelse og intensitet hver tre til fem minutter, og det er vigtigt for offentlige organisationer at kunne opdage disse brande tidligt for at reducere svartider. Heldigvis kan Amazon Rekognition hjælpe offentlige organisationer med at opdage skovbrandrøg. Amazon Rekognition er en cloudbaseret AI-service, der kan genkende objekter, mennesker og scener i billeder og levere dyb læringsbaseret analyse af video og lyd.

Med Amazon Rekognition kan offentlige organisationer oprette en højniveauarkitektur til at opdage skovbrandrøgbilleder og underrette førsteindsatspersonale. Denne arkitektur indebærer indsamling og forudbehandling af data, træning af et maskinlæringsmodel og implementering af modellen til at opdage skovbrandrøg. Når modellen er trænet, kan den implementeres i realtid til at identificere og klassificere skovbrandrøgbilleder.

Oprettelse af en helstatscybersikkerhedsstrategi

Staten og de lokale myndigheder skal også overveje deres cybersikkerhedsstrategier for at sikre sikkerheden af deres data og tjenester. Et måde at gøre dette på er at implementere et helstatscybersikkerhedsprogram (WOS). Dette indebærer oprettelsen af et WOS-rammeverk for at sikre, at data og tjenester er sikre og at regeringsorganisationer overholder alle de nødvendige sikkerheds- og privatlivsregler.

Pioner-stater har haft nogle succeser med etableringen af en WOS-fodaftryk ved at oprette korte og langsigtede resultater for at støtte sikre digitale transformationer og beskytte borgerdata og -tjenester. Bedste praksisser, som offentlige organisationer bør overveje, når de etablerer et WOS-program, inkluderer udvikling af en omfattende sikkerhedspolitik, udnyttelse af et risikostyringsrammeverk og oprettelse af en hændelsesplan.

Migrering sikkert med AWS

Offentlige organisationer skal også tage foranstaltninger for at sikre deres data, når de overføres fra et system til et andet. Heldigvis tilbyder Amazon Web Services (AWS) nogle tjenester, der kan hjælpe offentlige organisationer med sikkert at overføre og gemme deres data.

En sådan tjeneste er AWS Snowcone, som er en robust, ultraportabel edge computing og datasendevogn, der er ideel til sikre dataoverførsler og -backupper. AWS Snowcone opfylder også Canadas regerings (GC) krav til sikkerhed og privatliv. En anden tjeneste, der tilbydes af AWS, er Amazon S3, som er et lagerløsning, der kan bruges til sikkert at gemme data i skyen.

To GC-organisationer har allerede brugt disse tjenester til sikkert at migrere deres data, hvilket demonstrerer magten ved AWS til at hjælpe offentlige organisationer med at opfylde deres sikkerheds- og privatlivskrav ved overførsel og opbevaring af data.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vores AWS-konsulenter hjælpe offentlige organisationer med at opbygge et sikkert og robust infrastruktur for at imødekomme deres operative behov. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at opbygge en robust og omfattende WOS-cybersikkerhedsstrategi, sikkert overføre data med AWS Snowcone og Amazon S3 og oprette AI-baseret løsninger til at opdage skovbrandrøg. For at lære mere om vores tilbud, besøg os på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Sporing af internetting af ting på AWS – Officiel blog

Kraften i Tamagotchi forbundet med AWS IoT

Tamagotchi, den verdensberømte virtuelle kæledyrstøjsmodel, er blevet opdateret for den digitale tidsalder. Tamagotchi Uni er den første Tamagotchi-model, der er forbundet til internettet, hvilket giver brugerne mulighed for at interagere med andre Tamagotchi fra hele verden. For at gøre dette muligt har BANDAI CO., LTD., selskabet, der er ansvarlig for produktudvikling og salg, adopteret AWS IoT. Ved at udnytte den skalering, fleksibilitet og automatisering, der tilbydes af AWS, kunne BANDAI effektivt administrere millioner af Tamagotchi-enheder.

Accelerér din IoT-løsningsprototyping med AWS CDK, AWS IoT Greengrass og Docker

Forskning tyder på, at det tager et gennemsnit på 18-24 måneder for en Internet-of-Things-løsning (IoT) til at nå markedet og være klar til adoption. Men ved at adoptere et prototypedesignmønster, der kombinerer en AWS Cloud Development Kit (AWS CDK), AWS IoT Greengrass og Docker, kan du betydeligt accelerere din tid til markedet.

AWS CDK er et åbent kildesoftwareudviklingsramme til at definere skyinfrastruktur som kode. Det giver udviklere mulighed for at modellere og provisionere skyapplikationer ved hjælp af velkendte programmeringssprog. I mellemtiden er AWS IoT Greengrass en administreret tjeneste, der giver enheder mulighed for at interagere sikkert med skyapplikationer og andre enheder. Og Docker giver en måde at køre applikationer sikkert og isoleret fra andre applikationer.

For at opbygge en IoT-løsningsprototype kan du bruge AWS CDK til at oprette applikationsressourcer som Amazon DynamoDB, Amazon SNS og Amazon SQS i et skyudviklingsmiljø. Du kan derefter konfigurere en AWS IoT Greengrass Core-enhed og tilslutte den til skyudviklingsmiljøet. Når alt er sat op, vil du være i stand til at deployere dit applikationskode til AWS IoT Greengrass Core-enheden og køre koden i et Docker-container.

Hvordan KeyCore kan hjælpe med IoT-løsninger

Hos KeyCore forstår vi de udfordringer, der er forbundet med udvikling og implementering af en IoT-løsning. Vi kan hjælpe dig med hurtigt at bygge og implementere en IoT-løsningsprototype ved hjælp af AWS CDK, AWS IoT Greengrass og Docker. Vores erfarne AWS-certificerede ingeniører kan give vejledning og støtte under hele processen. Vi kan også tilbyde professionelle tjenester til at hjælpe dig med at designe, implementere og vedligeholde din IoT-løsning på AWS. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit IoT-projekt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Open Source Blog: Oversæt det ovenstående til et titel på dansk

Kafka Connector i managed miljøer med MongoDB og AWS

MongoDB og AWS er gået sammen for at gøre det muligt for kunder at køre det åbne source MongoDB Kafka Connector i managed miljøer. Denne nye funktionalitet gør det muligt for kunder at definere certifikater, der er placeret i forbindelseskonfigurationen.

MongoDB Kafka Connector

MongoDB Kafka Connector er et kompatibelt Kafka Connect-connector, som gør det muligt for brugere at streame data let til og fra MongoDB. Dette gør det muligt for udviklere at opbygge realtidsdatapipelines fra MongoDB til andre systemer, såsom Apache Kafka. Data, der modtages fra MongoDB, leveres til Kafka-klyngen som en strøm af JSON-formaterede dokumenter. Dette gør det muligt for realtidsstreaming og analyse af data.

Definition af certifikater i forbindelseskonfigurationen

Den nye funktionalitet gør det muligt for kunder at definere certifikater, der er placeret i forbindelseskonfigurationen. Dette giver sikker adgang til MongoDB-databaserne. Certifikaterne defineres i forbindelseskonfigurationen og hentes derefter fra MongoDB-databaserne. Dette giver sikker og pålidelig adgang til de data, der er gemt i MongoDB-databaserne.

Fordele ved managed miljøer

Ved at køre MongoDB Kafka Connector i managed miljøer får kunden glæde af en sikker og pålidelig forbindelse til deres MongoDB-databaser. Dette giver kunderne tryghed for, at deres data er sikre og beskyttet. Desuden kan kunderne administrere deres data på en mere sikker måde, da forbindelseskonfigurationen giver sikker adgang til de data, der er gemt i MongoDB-databaserne.

KeyCore Managed Services

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services. Vores managed services tilbyder et væld af tjenester til kunder, herunder også support til MongoDB Kafka Connector. Med vores managed services kan kunder drage fordel af sikker og pålidelig adgang til deres MongoDB-databaser. Vores hold af eksperter er kyndige i MongoDB Kafka Connector og kan hjælpe kunder med opsætning og konfiguration af forbindelsen. Derudover tilbyder vi løbende support til forbindelsen, så kunderne har en sikker og pålidelig forbindelse til deres MongoDB-databaser.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top