Opsummering af AWS blogs for uge #36 i 2023

I uge 36 publiserede AWS 91 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebord og Applikations Streaming

Desktop- og applikationsstreaming

I dagens dynamiske og spredte arbejdsstyrke kræver det fleksibilitet og valg, når det kommer til at få adgang til programmer. AWS End User Computing-tjenester tilbyder kunderne dette, så de kan vælge det operativsystem, den enhed og det sted, der passer til dem. For at sikre, at programmerne er aktiveret i et virtuelt skrivebordsmiljø, kræver det omhyggelig strategi.

Strategi for virtuelle skrivebordsmiljøer

AWS End User Computing (EUC) tjenester tilbyder kunderne muligheden for at få adgang til programmer fra stort set enhver placering, ved hjælp af forskellige operativsystemer og enheder. For bedst muligt at aktivere programmer i et virtuelt skrivebordsmiljø skal den underliggende arkitektur strategiseres omhyggeligt. AWS EUC-tjenester kan hjælpe kunderne i denne indsats og tilbyde fleksibilitet og valg.

Valg af den rigtige EUC-tjeneste

At navigere i den hurtigt udviklende slutbrugercomputing-miljø kan være tricky, og kræver omhyggelig udvælgelse af den rigtige AWS EUC-tjeneste. Kunderne kan drage fordel af at deltage i AWS End User Computing Innovation Day-sessionen “Vælg den rigtige AWS End User Computing-tjeneste til dine behov” for at få råd om at træffe det rigtige valg for deres situation. AWS EUC-tjenester tilbyder fleksibilitet og valg for operativsystemer, enheder og placeringer.

Konvertering af skrivebordsprogrammer til cloudtjenester

På AWS End User Computing Innovation Day kan kunderne lære, hvordan man hurtigere kan konvertere skrivebordsprogrammer til cloudbaseret levering. Sessionen “Konvertering af et skrivebordsprogram til en cloudtjeneste på mindre end en time” vil give et overblik over Amazon AppStream 2.0 og drøfte nye funktioner. Kunderne lærer, hvordan man bruger app block builder til hurtigt at implementere programmer.

Migrering af VDI-løsninger til AWS

På AWS End User Computing Innovation Day kan kunderne også lære, hvordan man migrerer on-premise VDI-løsninger til AWS ved hjælp af Amazon WorkSpaces Core. Amazon WorkSpaces Core tilbyder cloudbaseret, fuldt administreret virtuelt skrivebordsinfrastruktur designet til at arbejde med løsninger til tredjeparts VDI-styring. Deltagerne kan lære, hvordan man migrerer deres on-premise VDI-løsninger til AWS og få råd om, hvordan man træffer det rigtige valg for deres situation.

Overvågning og automatisering af AWS EUC

CloudFormation-skabelonen kan bruges til at implementere AWS Chatbot i et AWS-konto. Dette værktøj kan bruges til at overvåge og automatisere AWS End User Computing (EUC) implementeringer. Amazon EUC-administratorer kan bruge chatboten til at blive notificeret om systemændringer og træffe handling. AWS Chatbot kan også bruges til at automatisere rutinemæssige opgaver og holde systemet kørende effektivt.

KeyCore-support til desktop- og applikationsstreaming

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunderne med at optimere deres desktop- og applikationsstreaming. KeyCores team af AWS-eksperter kan hjælpe kunderne med at strategisere for virtuelle skrivebordsmiljøer, vælge den rigtige EUC-tjeneste, konvertere skrivebordsprogrammer til cloudtjenester, migrere VDI-løsninger til AWS og overvåge og automatisere EUC-implementeringer. Besøg KeyCore.dk for at lære mere om vores tjenester og tilbud.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog: Oversætning

Brug af AWS CloudFormation og Cloud Development Kit til at levere multicloud-ressourcer

For kunder, der har brug for at arkitekturere løsninger på tværs af flere skytjenester, giver AWS Cloud Development Kit (CDK) et kraftfuldt værktøj til forsyning af ressourcer. Denne post vil forklare, hvordan man bruger AWS CloudFormation (CFN)-tjenesten og CDK til at skabe multicloud-løsninger.

Brug af AWS Cloud Development Kit

CDK er et multi-sprog open-source-softwareudviklingsframework fra AWS. Det giver udviklere mulighed for at modellere og forsyne cloud-ressourcer med en infrastruktur som kode (IaC)-tilgang. CDK bygger på AWS CloudFormation-tjenesten, der udnytter dens muligheder, mens en højere abstraktions- og automatiseringsniveau tilføjes. Med CDK kan udviklere bruge almindelige programmeringssprog som TypeScript, Python, Java og C# til at forsyne og administrere deres cloud-ressourcer.

Fordele ved at bruge CDK og CloudFormation til multicloud-løsninger

CDK og CFN giver flere fordele til kunder, der ønsker at opbygge multicloud-løsninger. Først og fremmest giver CDK og CFN en low-code-løsning til forsyning af ressourcer på tværs af skyer. Dette gør det muligt for udviklere at spinne ressourcerne op hurtigt og begynde at arbejde på deres applikationer. Desuden tilbyder CDK og CFN en forenet tilgang til styring af multicloud-ressourcer. Det betyder, at udviklere kan bruge et enkelt sprog og et enkelt værktøjssæt til at administrere ressourcer i flere skyer. Endelig giver CDK og CFN kunderne et overblik over deres arkitekturer. Dette gør det muligt for udviklere nemt at identificere ændringer i deres ressourcer og foretage ændringer, hvis det er nødvendigt.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der tilbyder professionelle tjenester og managed services. KeyCore kan hjælpe kunder med at skabe multicloud-løsninger ved hjælp af mulighederne i AWS CloudFormation og Cloud Development Kit. Vi har et team af erfarne ingeniører og cloud-arkitekter, der kan guide din organisation gennem hele processen, fra udvikling af arkitekturen til forsyning af ressourcerne. Med vores ekspertise kan du sikre, at dine multicloud-løsninger imødekommer dine behov og fungerer præcis, som du ønsker det. For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside på keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle maskinlæringsblog

Udnyt kraften i maskinlæring med Amazon Web Services

Smart dokumentsøgeindeks med Amazon Textract og Amazon OpenSearch

Organisationer i alle størrelser kan bruge kraften i Amazon Textract og Amazon OpenSearch til hurtigt og nøjagtigt at få adgang til og uddrage indsigter fra dokumenter. Denne løsning er skræddersyet til at give virksomheder mulighed for at udnytte dataene, de har brug for, med uset hastighed og større pålidelighed. Inden for HR betyder det f.eks. muligheden for hurtigt at finde bestemte klausuler i ansættelseskontrakter, mens økonomianalytikere hurtigt kan søge igennem fakturaer for at uddrage betalingsdata.

Semantisk billedesøgning med Amazon Rekognition, Amazon SageMaker og OpenSearch Service

Digitale udgivere kan udnytte Amazon Rekognition, Amazon SageMaker JumpStart og Amazon OpenSearch Service til at automatisere processen med at finde det bedste billede til et artikel fra et repository af millioner af billeder. Automatisering af denne proces sparer tid og penge samt sikrer, at billederne i repositoryet korrekt tagges. Som et eksempel fra virkeligheden har Aller Media haft stor succes med denne løsning.

Forbedring af aktivhelbred og netværksmodstandsdygtighed med maskinlæring

Duke Energy arbejdede med AWS Machine Learning Solutions Lab (MLSL) for at bruge computervision til at automatisere inspektion af træforsyningspæle for at forhindre strømafbrud, skader på ejendomme og endda kvæstelser. Maskinlæring kan forvandle, hvordan processer og virksomheder arbejder, og dette er blot et eksempel på, hvordan virksomheder kan udnytte kraften bedst muligt.

Optimer udstyrsdrift med historiske data, Ray og Amazon SageMaker

Amazon SageMaker gør det muligt for udviklere at opbygge en end-to-end-løsning til at finde optimale kontrolpolitikker ved kun at bruge historiske data. Ved at udnytte Ray’s RLlib-bibliotek på Amazon SageMaker kan brugerne optimere udstyrsdriften og reducere omkostningerne. For at lære mere, kan du kontrollere artiklen om at bruge forstærkningslæring med Amazon SageMaker.

Aktiver pod-baserede GPU-metrikker med Amazon CloudWatch

Dette indlæg giver detaljer om, hvordan man konfigurerer containerbaserede GPU-metrikker, og der findes et eksempel på, hvordan man indsamler disse metrikker fra EKS-pods. Med Amazon CloudWatch kan brugerne overvåge GPU-ydelsen og registrere eventuelle potentielle problemer.

Bedste praksis og designmønstre til at opbygge maskinlæringsarbejdsstrømme med Amazon SageMaker Pipelines

Amazon SageMaker Pipelines giver en række fordele for udviklere, men for at udnytte disse fordele maksimalt, er det vigtigt at følge bedste praksis. Dette indlæg giver detaljer om nogle almindelige scenarier og designmønstre samt eksempler på, hvordan man adresserer dem.

Opret en sikker virksomhedsapplikation med generativ AI og RAG på Amazon SageMaker JumpStart

Dette indlæg forklarer, hvordan man opretter en sikker virksomhedsapplikation inden for Generativ AI-domænet ved hjælp af AWS-tjenester. Ved at udnytte Amazon SageMaker JumpStart, Amazon SageMaker-endepunkter og Amazon OpenSearch Service kan brugerne opbygge en tekst-til-tekst-eller tekst-til-billede- og Retrieval Augmented Generation (RAG)-applikation.

Søg intelligent efter Adobe Experience Manager-indhold med Amazon Kendra

Amazon Kendra gør det muligt for brugere at konfigurere AEM-connectoren til at indeksere indhold og søge efter AEM-aktiver og -sider. Desuden vil connectoren også indsamle ACL-oplysninger for at sikre, at brugerne kun ser søgeresultater, de har tilladelse til at se.

Fejlfinjuster Llama 2 til tekstgenerering på Amazon SageMaker JumpStart

Med Amazon SageMaker JumpStart har brugerne mulighed for at finjustere Llama 2-modellerne ved hjælp af Meta. Llama 2-familien af store sprogmodeller (LLMs) er en samling af foruddannede og finjusterede generative tekstmodeller, der varierer i omfang fra 7 milliarder til 70 milliarder parametre. Med denne kraft kan brugerne optimere til dialogbrugssager og generere den endelige beslutning inklusive sikre/usikre etiketter og kategorityper.

Kør flere generative AI-modeller på GPU med Amazon SageMaker og TorchServe

TorchServe understøtter nu Amazon SageMaker MMEs, hvilket gør det muligt for brugerne at implementere generative AI-modeller på GPUs, mens de stadig bruger TorchServe-serverstakken. Dette indlæg forklarer, hvordan man vært for generative AI-modeller ved hjælp af SageMaker MMEs og TorchServe for at opbygge et sprogbaseret redigeringssystem, der kan hjælpe kunstnere med at skabe kunstværker hurtigere.

Opret en generativ AI-baseret indholdsmodereringløsning på Amazon SageMaker JumpStart

Dette indlæg introducerer en innovativ metode til udførelse af indholdsmoderering med Amazon SageMaker JumpStart. Ved at udnytte multimodal pre-træning og en stor sprogmodel (LLM) kan brugerne direkte forespørge billedindhold baseret på interesserede spørgsmål, hvilket gør det muligt for dem at chatte med billedet for at sikre, at det ikke overtræder organisationens politikker.

Sådan forudsiger Carrier fejl i HVAC-anlæg ved hjælp af AWS Glue og Amazon SageMaker

Carrier- og AWS-teamene anvendte ML til at forudsige fejl på tværs af store udstyrsmotiver ved hjælp af en enkelt model. De brugte AWS Glue til meget parallel dataforarbejdning og Amazon SageMaker til featureengineering og opbygning af en skalerbar styret dybdealeringsmodel.

Optimer distributionsomkostningerne for Amazon

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, opdateringer og lanceringer

Nye Amazon EC2 R7iz-instanser er optimeret til høj CPU-ydeevne og arbejdsbyrder med højt hukommelsesforbrug

Amazon har annonceret almindelig tilgængelighed af Amazon EC2 R7iz-instanserne. Disse instanser er de hurtigste 4. generation Intel Xeon Scalable-baserede (Sapphire Rapids) instanser i skyen med 3,9 GHz ved opretholdt alle kerneturbofrekvens. R7iz-instanserne er velegnede til arbejdsbyrder, der kræver større mængder hukommelse og databehandling. Med disse instanser kan kunderne opnå hurtigere ydeevne i hukommelsesintensive applikationer og arbejdsbyrder.

R7iz-instansfamilien er tilgængelig i fem størrelser, der strækker sig fra 4 GiB til 384 GiB hukommelse. Dette udvalg af instansstørrelser giver kunderne fleksibilitet til at vælge den mest økonomisk gunstige mulighed for deres beregningsbehov. Derudover kan kunderne kombinere R7iz-instanser med andre Amazon EC2-instansfamilier for højere gennemløb og lavere latenstid ved udførelse af komplekse arbejdsbyrder.

KeyCore kan hjælpe kunderne med at få det meste ud af deres R7iz-instanser med vores professionelle tjenester. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe kunderne med at designe, opbygge og skalere deres infrastruktur til deres forretningsbehov. Desuden kan vores managed services give kunderne løbende support og vedligeholdelse af deres instanser.

De nyeste AWS Heroes er her – 20. september 2023

AWS Heroes-programmet anerkender tekniske eksperter, der bruger deres viden til at løfte AWS-fællesskabet. Disse inspirerende individer bruger ofte teknologi på unikke måder, som f.eks. at skabe fascinerende julelys eller udvikle innovative apps. De bidrager også væsentligt til fællesskabet ved at arrangere workshops, tale ved arrangementer eller skrive nyttige blogs.

For september 2023 har AWS Heroes-programmet valgt syv personer fra hele verden. Disse AWS Heroes kommer fra forskellige baggrunde og har et bredt udvalg af færdigheder, der spænder fra DevOps til database-teknologi.

Hos KeyCore har vi et team af erfarne AWS Heroes, der kan hjælpe kunderne med at få det meste ud af deres AWS-oplevelse. Vores professionelle kan give kunderne vejledning og ekspertise til at udnytte AWS-teknologier og -tjenester til at skabe kraftfulde applikationer og infrastrukturer. Vi tilbyder også managed services for at støtte kunder gennem hele applikationers og infrastrukturers livscyklus.

AWS End User Computing Innovation Day 2023: Arkitekturering af slutbrugercomputing for ændringer og fleksibilitet

Onsdag den 13. september vil AWS afholde et online-arrangement, AWS End User Computing Innovation Day 2023. Arrangementet vil være tilgængeligt på flere platforme, herunder LinkedIn Live, Twitter, YouTube og Twitch. Arrangementet vil fokusere på at give vejledning til slutbrugercomputing i et komplekst landskab formet af tilbagevenden til kontorordrer, pres til at flytte ud af selvdriftede datacentre, stigende sikkerhedshensyn og mangel på ressourcer.

Hos KeyCore har vi erfarne professionelle, der kan hjælpe kunderne med at navigere i kompleksiteten i slutbrugercomputing. Vores AWS-professionelle kan give kunderne vejledning og ekspertise til at arkitektere og udvikle kraftfulde slutbrugercomputing-løsninger. Vores managed services-team kan også sikre, at kundernes slutbrugercomputing-infrastruktur kører effektivt og sikkert.

Hvordan Vercel leverede cron jobs på 2 måneder ved hjælp af Amazon EventBridge Scheduler

Vercel var i stand til hurtigt at implementere cron jobs ved hjælp af Amazon EventBridge Scheduler. Dette muliggjorde deres kunder at oprette, administrere og køre planlagte opgaver i stor skala. Denne funktion så hurtig adoption, der nåede over 7 millioner ugentlige cron-invokeringer inden for få måneder efter udgivelsen. Denne artikel dækker processerne bag denne implementering og hvordan Vercel håndterer den enorme skala af deres Cron Jobs.

Hos KeyCore har vi et team af erfarne professionelle, der kan hjælpe kunderne med at implementere cron jobs ved hjælp af Amazon EventBridge Scheduler. Vores team af AWS-eksperter kan give kunderne vejledning og ekspertise til at udvikle og vedligeholde kraftfulde applikationer. Desuden kan vores managed services-team hjælpe kunderne med at vedligeholde og opdatere deres cron jobs for at sikre, at alt kører effektivt og sikkert.

AWS ugentlig opsamling: Farvel til EC2-Classic, EBS 15 år og mere (4. september 2023)

Sidste uge skrev AWS-teknikledere om Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) og Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS). Dr. Werner Vogels skrev en afskedstekst til EC2-Classic, der har tjent kunder i 17 år siden begyndelsen af ​​cloud computing. Brad Anderson skrev om Amazon EBS’s 15 års succes og hvordan det har været en integreret del af AWS-platformen.

Hos KeyCore har vi et team af AWS-eksperter, der kan hjælpe kunderne med at få det meste ud af deres EC2- og EBS-tjenester. Vores professionelle kan give kunderne ekspertise og vejledning til at udvikle kraftfulde, sikre og økonomisk attraktive infrastrukturer. Vores managed services-team kan også sikre, at kunders infrastrukturer kører effektivt og sikkert.

Læs de fulde blogs fra AWS

Container

Containerløsninger med AWS

Med Apache Spark, Amazon ECS og AWS Fargate leverer AWS den fleksibilitet og skalerbarhed, der skal til for at køre containerbearbejdninger på traditionelle kraftige centralprocessorer (CPU’er) såvel som specialiserede grafikprocessorer (GPU’er). Med Amazon Service Connect, Application Load Balancers og AWS Fargate Task Retirement giver AWS muligheder for forbedret operativ synlighed, bedre sikkerhed og mere effektiv ressourceudnyttelse.

Kør Spark-RAPIDS ML-workloads med GPU’er på Amazon EMR på EKS

Apache Spark revolutionerede databehandlingen på grund af dets distribuerede beregningsmuligheder. Det tilbyder den fleksibilitet, der skal til for at køre på traditionelle CPU’er såvel som GPU’er, hvilket giver specielle fordele for forskellige workloads. Eftersøgningen efter hurtigere og mere effektive maskinlæring (ML) og kunstig intelligens (AI) -tjenester har drevet behovet for specialiseret hardware. GPU’er er et ideelt beregningsvalg, når der køres ML-workloads, på grund af deres evne til at håndtere hurtigt skiftende data ved høje hastigheder.

Migrer eksisterende Amazon ECS-tjenester fra en intern Application Load Balancer til Amazon ECS Service Connect

Modernisering af arkitektur kræver effektiv service-til-service-kommunikation og Application Load Balancers til indgående trafik. Amazon ECS Service Connect hjælper med at opnå dette gennem evnen til sikkert at få adgang til og forbinde tjenester, der kører på Amazon ECS eller andre AWS-tjenester med minimal konfiguration. Dette bidrager til at minimere driftsoverhead, mens det giver de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at holde tjenesterne kørende problemfrit.

Forbedring af operativ synlighed ved hjælp af AWS Fargate Task Retirement-notifikationer

AWS Fargate leverer serverløse beregningsmuligheder for containerbearbejdninger, hvilket gør det muligt for udviklere at fokusere deres tid og kræfter på applikationers funktioner i stedet for den underliggende infrastruktur. AWS Fargate Task Retirement er en af ​​måderne, hvorpå AWS holder infrastrukturen sikker og up-to-date. Når en opgave bliver pensioneret, sender den en notifikation til kunden, så den kan træffe passende handlinger. Dette sikrer, at opgaver altid kører i et sikkert og up-to-date miljø, og det giver organisationer forbedret operativ synlighed.

Hos KeyCore hjælper vores eksperter dig gennem processen med at udnytte AWS containerløsninger. Vores team kan hjælpe dig med at oprette en sikker, skalerbar og effektiv arkitektur, der opfylder dine specifikke krav. Vi kan også yde assistance til at migrere eksisterende tjenester til Amazon ECS Service Connect, samt hjælpe dig med at administrere og overvåge AWS Fargate task-pensioneringer. Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business-blog

Opkvalificer dine medarbejdere i mellemstore og små virksomheder med kendskab til skyteknologi

For mellemstore og små virksomheder (SMB’er) er det mere vigtigt end nogensinde at følge med teknologien. Med fremkomsten af ​​cloud computing er SMB’erne udfordret til at forstå, hvordan man bruger den, og sikre, at deres medarbejdere er opkvalificerede til at bruge den effektivt. Uden den rette træning risikerer virksomheder at gå glip af potentialet, som cloud computing tilbyder.

Fordelene ved skyteknologi

Cloud computing tilbyder et væld af fordele for SMB’er, fra omkostningsbesparelser til skalerbarhed og mere. Det har derfor revolutioneret måden, hvorpå virksomheder drives. Ikke kun kan SMB’er få adgang til de samme værktøjer og ressourcer som store virksomheder, men de kan gøre det til lavere omkostninger. Derudover kan skyteknologi hjælpe SMB’er med at blive mere agile og effektive og åbne nye muligheder.

Opkvalificere medarbejdere til skyteknologi

At opkvalificere eksisterende medarbejdere er en god måde for SMB’er at sikre, at deres teams er udstyret med det nødvendige kendskab til cloud computing. Her er nogle af de vigtigste områder, der skal fokuseres på, når man opkvalificerer medarbejdere til cloud computing:

  • Forståelse af grundlæggende viden om cloud computing, såsom de forskellige skyudbydere, services og teknologier.
  • Lær hvordan man udnytter skytjenester til forskellige forretningsbehov.
  • Udvikle færdigheder til effektivt at bruge skyteknologier.
  • Bliv kyndig i de forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der kræves for at beskytte data og systemer i skyen.

Derudover er det essentielt for SMB’er at investere i de nyeste skyteknologier, såsom Amazon Web Services (AWS). Disse løsninger kan hjælpe SMB’erne med at optimere deres omkostninger, samtidig med at de udnytter de nyeste teknologier.

Omfavn et agilt tilgang

Når man opkvalificerer medarbejdere til cloud computing, er det vigtigt at omfavne en agil tilgang. Det betyder at udnytte de nyeste teknologier og udnytte nye værktøjer og tjenester, så ofte det er muligt. Derudover skal virksomheder sikre, at de har de rigtige processer og procedurer på plads for at udnytte cloud computing.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe SMB’er med at opkvalificere deres medarbejdere i cloud computing. Vores tjenester omfatter at give ekspert rådgivning og tilbyde træning til medarbejdere for at hjælpe dem med at lære de nyeste teknologier og holde sig opdateret med fremskridt i cloud computing-området. Derudover kan vi tilbyde løbende support og vejledning for at hjælpe virksomheder med at udnytte deres cloud-investeringer mest muligt.

Ved at opkvalificere deres medarbejdere i cloud computing får SMB’erne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udnytte cloud-teknologierne mest muligt og udløse potentialet i deres virksomheder. Med vores ekspert vejledning og træning kan KeyCore hjælpe SMB’erne med at opkvalificere deres teams og sikre, at de holder sig foran konkurrenterne.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel databaseblog fra Amazon Web Services

Administrer og analysere dine Amazon-databasespildarbejdsbyrder

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) og Amazon DocumentDB (med MongoDB-kompatibilitet) er hurtige, pålidelige og fuldt administrerede databaseservicer, der gør det let at opsætte, drive og skalere i skyen. Begge services tilbyder overvågningsfunktioner, og nu tilføjer Performance Insights endnu flere muligheder for at visualisere databasespændingen og analysere eventuelle problemer, der kan påvirke den.

Opret brugerdefinerede PostgreSQL-datatyper ved hjælp af betroede sprogudvidelser

PostgreSQL leveres med mange robuste datatyper til de fleste kundespild. Imidlertid kan indførelsen af ​​nye datatyper på storskala i arkitekturer, der spænder over flere AWS-konti og Regioner, være udfordrende. Med Trusted Language Extensions (TLE) kan du nemt oprette og administrere brugerdefinerede datatyper til let distribution over dine infrastrukturer på en sikker og effektiv måde.

Administrer Amazon RDS Custom for SQL Server CEV AMIs ved hjælp af EC2 Image Builder

Amazon RDS Custom for SQL Server giver dig mulighed for at bruge en brugerbestemt motoreversion (CEV) ved at give en Amazon Machine Image (AMI). Denne post giver vejledning og bedste praksis til at opbygge, teste og distribuere AMI’er ved hjælp af en EC2 Image Builder-pipeline.

Migrer data til Amazon Redshift med AWS DMS

Migrering af data fra en instance af SQL Server til Amazon Redshift kan gøres let og effektivt ved at bruge en sekundær replika-instance i en Always On-tilgængelighedsgruppe som kilde. Dette reducerer den udnyttelsesoverhoved, der ellers ville blive lagt på den primære replika.

Transformér og migrer data fra et relationelt til et ikke-relationelt database ved hjælp af AWS Glue

Denne post beskriver, hvordan man transformerer og migrerer data fra et relationsdatabase som Amazon RDS for MySQL til et ikke-relationelt database som Amazon DocumentDB (med MongoDB-kompatibilitet) ved hjælp af AWS Glue. Denne metode kan hjælpe dig med hurtigt at migrere dine data og reducere den tid og indsats, der bruges på manuel dataindtastning.

Implementer beskyttelsesmekanismer mod forfald i Amazon RDS for Oracle

Databasblokkorruption kan være et alvorligt problem, men du kan reducere risikoen for skade eller datatab ved at følge de anbefalede løsninger og bedste praksis, der er angivet i denne post. Med den rigtige implementering kan du beskytte dine databaser, der kører på Amazon RDS for Oracle, og sikre sikkerheden af ​​dine data.

Hos KeyCore hjælper vores AWS-certificerede fagfolk dig med at administrere og analysere arbejdsbyrden for dine Amazon-databaser. Vi kan give vejledning og implementering af løsningerne, der er beskrevet i denne post, samt tilpasse løsninger til dit særlige brugssag for at sikre, at dine data er sikre og administreres effektivt. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Fordelene ved AWS Guild Turneringen og AWS re/Start for karriere succes

AWS Training and Certification-teamet har skabt to kraftfulde programmer for at hjælpe individer med hurtigt at opbygge deres skykompetencer – AWS Guild-turneringen og AWS re/Start. Disse programmer tilbyder fundamentale læringsoplevelser og den nødvendige karrierestøtte til at få individer klar til at tage springet til karrierer med cloud-baseret teknologi.

AWS Guild Turnering: Opbygning af cloud-færdigheder

Village Roadshow gik nylig i gang med AWS Guild-turneringen, et 12-ugers læringsprogram, der leveres af AWS Training and Certification. Programmet var designet til hurtigt at udstyre deres team med de fundamentale skyviden, der er nødvendig for at bygge og vedligeholde robuste, sikre og højt tilgængelige cloud-baserede løsninger. Deltagerne får de nødvendige færdigheder til at blive dygtige til cloud-teknologi, så de kan arbejde på stadig mere komplekse projekter.

Fra chokoladesalg til en karriere i skyen med AWS re/Start

AWS re/Start er et program, der hjælper individer med at udvikle deres skyfærdigheder og lancere karrierer i skyen. Olumuyiwa (Muyiwa) Kolayemi deltog i programmet efter han flyttede til USA fra Nigeria og ikke kunne finde et job, der passede til hans ingeniøruddannelse. Efter at have brugt lidt tid på Boston Public Market for at få enderne til at mødes, opdagede Muyiwa AWS re/Start og tilmeldte sig det gratis, multipel-ugers træningsprogram.

Kun tre år senere, reflekterer Muyiwa over sin rejse fra chokoladesalg til en karriere i skyen. Han har fået de nødvendige skyfærdigheder og fået selvtilliden til at finde et job, der kan udnytte hans ingeniøruddannelse.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle ydelser og managed services for at hjælpe vores kunder med at nå deres cloud-baserede mål. Disse tjenester kan bruges til at udvikle robuste, sikre og højt tilgængelige cloud-løsninger og sikre, at de kører optimalt. Uanset om du er en virksomhed, der ønsker at udvikle dine cloud-færdigheder, eller en enkeltperson, der søger karrierestøtte, er vores team her for at hjælpe. For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg vores hjemmeside.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Workloads på AWS

Microsoft Workloads på AWS: Sådan kopieres data fra Azure Blob Storage til Amazon S3

Mange kunder ønsker at flytte data fra Azure Blob Storage til Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) pålideligt. Dette kan være til en enkelt migration eller til en kontinuerlig data-pipeline. Uanset hvad skal det sikres, at data overføres sikkert.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du kopierer data fra Azure Blob Storage til Amazon S3 med kode. Vi vil dække følgende trin:

Trin 1: Opsæt din AWS-miljø

Før du kommer i gang, skal du oprette et AWS-miljø. Dette inkluderer oprettelse af IAM-brugere og roller, konfiguration og implementering af AWS CLI, samt opsætning af Amazon S3 og AWS Lambda.

Trin 2: Opret Amazon S3 Bucket og IAM Role

Når dit AWS-miljø er sat op, skal du oprette en Amazon S3-bøtte og en IAM-rolle til Lambda-funktionen. Bøtten vil opbevare de data, der overføres fra Azure Blob Storage, og rollen vil give de nødvendige tilladelser til Lambda-funktionen til at få adgang til bøtten.

Trin 3: Opret Lambda-funktionen

Derefter skal du oprette Lambda-funktionen. Denne funktion vil blive udløst, når der tilføjes et nyt objekt til Amazon S3-bøtten. Funktionen vil derefter kopiere objektet fra Amazon S3-bøtten til Azure Blob Storage.

Trin 4: Konfigurer Lambda-funktionen

Efter oprettelsen af ​​Lambda-funktionen skal du konfigurere den. Dette inkluderer opsætning af udløseren og forsyning af de nødvendige godkendelser til at oprette forbindelse til Azure Blob Storage.

Trin 5: Test funktionen

Til sidst skal du teste funktionen for at sikre, at den fungerer korrekt. Du kan gøre dette ved at tilføje et nyt objekt til Amazon S3-bøtten og kontrollere, om det er blevet kopieret korrekt til Azure Blob Storage.

Ved at følge trinnene ovenfor kan du pålideligt kopiere data fra Azure Blob Storage til Amazon S3 ved hjælp af kode. KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med denne proces. Vores team af AWS-eksperter har den nødvendige erfaring og ekspertise til at sikre, at dine data flyttes sikkert. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Big Data-blog fra Amazon Web Services

En AWS-drevet løsning til forbedring af dataanalyse og -ledelse

Amazon Web Services (AWS) tilbyder et sæt af tjenester, værktøjer og løsninger, der imødekommer behovene hos virksomheder af alle størrelser og brancher. I denne blog diskuterer vi flere AWS-drevne løsninger, der kan hjælpe kunder med at forbedre dataanalyse og -ledelse.

Håndtering af Amazon EBS Volume Throughput-grænser i OpenSearch-tjenestedomæner

For at hjælpe kunder med at optimere brugen af ​​ressourcer og få det meste ud af deres Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) diske, tilbyder Amazon OpenSearch-tjenesten grænser for gennemløb, som kan administreres. Dette hjælper med at forhindre eller mindske muligheden for gennemløbshæmning.

Forbedring af kapacitetsstyring og Amazon EMR Managed Scaling

Amazon EMR-teamet har i det seneste år arbejdet hårdt på at tilbyde kunder nye funktioner og forbedringer af deres kapacitetsstyring og skaleringsoplevelse på Amazon EMR-kluster på EC2. Dette inkluderer forbedret klyngeudnyttelse og reducerede omkostninger.

Udtræk nøgleindsigter fra Amazon S3-adgangslogfiler med AWS Glue for Ray

AWS Glue, en serverløs dataintegrationsservice, kan bruges til at partitionere og formatere serveradgangslogfiler for at generere en katalog til adgangslogfiler og oprette dashboarder til indsigter. Dette kan gøres på skala, hvilket gør det muligt for kunder at udtrække nøgleindsigter fra Amazon S3-adgangslogfiler.

Streaming datapipelines med Amazon MSK Serverless og IAM-godkendelse

Amazon MSK Serverless tilbyder en brugervenlig tilgang, evnen til automatisk at skalere og kostbesparende fordele. Brugere skal dog bruge kontrol af adgang til AWS Identity and Access Management (IAM) for at få adgang til tjenesten. For at hjælpe med at navigere dette obstacle kan kunder bruge Amazon API Gateway og AWS Lambda.

Brug Reverse Token-filteret til at aktivere suffixmatchende forespørgsler i OpenSearch

OpenSearch er en open source-søgemaskine, der kan konvertere ustruktureret tekst til struktureret tekst og levere hurtige resultater for komplekse forespørgsler. For at aktivere søgning baseret på endelser kan kunder bruge reverse token-filteret.

Stored Procedure-forbedringer i Amazon Redshift

Amazon Redshift tilbyder nu forbedringer til lagrede procedurer for ikke-atomisk transaktionstilstand. Denne tilstand giver forbedrede transaktionskontroller, der giver kunder mulighed for automatisk at commit de udsagn, der er indeholdt i den lagrede procedure.

Hos KeyCore hjælper vores AWS-certificerede eksperter dig med at få mest muligt ud af løsninger til dataanalyse og-ledelse. Vores team af AWS-eksperter tilbyder omfattende vurderinger samt udvikling og implementering af skræddersyede løsninger. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte kraften af ​​AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og Indholdslevering

Som teknologiverden fortsætter med at udvikle sig hurtigt, er det blevet endnu vigtigere for enhver organisation at holde sig opdateret med de nyeste trends og innovationer. AWS Direct Connect er et sådant platform, der har givet organisationer mulighed for at forbedre deres netværksydelse ved at tilslutte deres datasentre og filialer direkte til AWS-skyen. For mange kunder er denne platform blevet en integreret del af deres teknologistak.

For nylig har AWS annonceret tilgængeligheden af ​​nye AWS Direct Connect-placeringer. Når disse placeringer bliver tilgængelige, anbefales det, at kunderne gennemgår deres muligheder for at sikre, at de bruger den bedste rute til at oprette forbindelse til AWS-skyen. At flytte forbindelsen til en geografisk nærmere Direct Connect-placering kan ofte forbedre netværksydelsen.

Før flytningen skal kunderne tage deres eksisterende Direct Connect-ressourcer og de tilhørende omkostninger i betragtning. Direct Connect-placeringer kræver en fysisk forbindelse, såsom en leaset linje fra en udbyder, for at oprette en sikker forbindelse. Kunden skal være opmærksom på, at eventuelle tilknyttede gebyrer eller kontrakter skal overføres til den nye placering.

Organisationer skal også sikre, at deres eksisterende netværkssikkerhedspolitikker kan aktiveres med de nye Direct Connect-ressourcer. Dette indebærer at kontrollere, at de nødvendige VPC’er og undernet er tilgængelige på den nye destination, samt at sikre, at alle sikkerhedsgrupper og netværksacl’er er korrekt konfigureret.

Når alle de nødvendige undersøgelser er gennemført, kan kunderne begynde migrationprocessen. Denne proces involverer at overføre ressourcerne til den nye AWS Direct Connect-placering, oprette en ny virtuel grænseflade og etablere en sikker forbindelse til AWS-skyen. Når forbindelsen er etableret, skal kunderne teste forbindelsen for at sikre, at den ønskede ydeevne opnås.

Hos KeyCore forstår vi kompleksiteten ved at administrere AWS Direct Connect-ressourcer, og vi er her for at hjælpe. Vores team af eksperter er tilgængelige for at hjælpe organisationer med deres migrationsproces. Uanset om du har brug for vejledning til den oprindelige vurdering af dine eksisterende ressourcer eller assistance med overførsel og konfiguration af de nye ressourcer, kan KeyCore hjælpe dig hvert skridt på vejen. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

AWS SAM tilføjer HashiCorp Terraform-understøttelse

November 2022 annoncerede AWS den offentlige prøveversion af AWS Serverless Application Model (AWS SAM)-understøttelse af HashiCorp Terraform. Nu, efter yderligere udvikling, har AWS SAM’s Terraform-understøttelse nået almindelig tilgængelighed (GA).

Hvad er AWS SAM?

AWS SAM er et open source-framework, der bruges til at definere og implementere serverløse applikationer. SAM giver udviklere et sæt API’er, der forenkler oprettelse, konfiguration og implementering af serverløse applikationer. AWS SAM giver også en kommandolinjegrænseflade (CLI) til lokal testning af serverløse applikationer.

Hvad er nyt med AWS SAM og Terraform?

Den offentlige prøveversion af AWS SAM og Terraform introducerede et undersæt af funktioner til at hjælpe brugere med at teste serverløse applikationer lokalt. Nu, hvor Terraform-understøttelsen nåede GA-milepælen, er dette sæt af funktioner blevet udvidet. Nogle af de nye muligheder, der er tilgængelige i AWS SAM, inkluderer:

  • Understøttelse af integration med Amazon CloudWatch til logning og måleovervågning
  • Integration med Amazon EventBridge til hændelsesdrevne serverløse applikationer
  • Understøttelse af IAM-politikker (Identity and Access Management) til sikring af applikationer
  • Øget fleksibilitet til implementering af applikationer på både offentlige og private skymiljøer

KeyCore-tjenester

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe kunder med at udnytte kraften af AWS og Terraform. Vores erfarne team af AWS-certificerede løsningsarkitekter og certificerede Terraform-udviklere kan give ekspertise og rådgivning til at hjælpe kunderne med at udnytte AWS SAM og Terraform. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med AWS SAM eller Terraform, eller hvis du vil vide mere om vores tjenester, så kontakt os i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blog

AWS er glade for at kunne annoncere udvidet understøttelse af Key-Length-Value (KLV) metadata-behandling på tværs af deres medietjenester og AWS Elemental Appliances & Software. KLV har længe været understøttet i AWS Elemental-produkter og -tjenester, og for nylig har de tilføjet nye måder at transportere KLV-oplysninger på i video-workflows for øget fleksibilitet.

KLV er et metadataformat, der bruges i broadcast og medieprogrammer til at gemme oplysninger om videoindhold – såsom titler, forfatterens navn, tidsstempler og mere. Den udvidede støtte til KLV gør det nemmere for kunder at bruge AWS-produkter og -tjenester til at håndtere og behandle metadata i deres workflows.

Ud over udvidet støtte til KLV har AWS lanceret et nyt AWS for Media & Entertainment (AWS for M&E) løsningsområde med fokus på monetisering. Dette nye løsningsområde giver kunderne skræddersyede AWS-tjenester og partnerfremstillede produkter til at forenkle og modernisere deres annoncering, licensering og andre monetiseringsaktiviteter.

Ved IBC 2023 vil AWS og AWS-partnere vise, hvordan skyen forvandler medi- og underholdningsindustrien. Fra 15. til 18. september på RAI: Amsterdam kan deltagerne opleve nye medie- og underholdningsløsninger designet til at forenkle industriens workflows og fremme innovation. AWS-kunder kan også lære mere om det brede udvalg af monetiseringsløsninger, der er tilgængelige.

Ved IBC 2023 vil AWS demonstrere et bredt udvalg af transformative M&E-skyløsninger, herunder kundepræsentationer og paneldiskussioner. Disse demonstrationer og diskussioner vil illustrere, hvordan skyen kan skabe, levere og monetalisere spændende indholdsoplevelser.

KeyCore kan hjælpe kunderne med at få det meste ud af disse avancerede sky-løsninger. Vores hold af AWS-certificerede konsulenter kan hjælpe med alt fra udvikling af en skystrategi til implementering og styring af skybaseret medietjeneste. Med vores mange års erfaring med AWS og medier & underholdning kan KeyCore hjælpe kunderne med at navigere udfordringerne ved den digitale transformation og bringe deres digitale tjenester i fokus. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-udviklerværktøjer Blog

Hold Jer Opdaterede på AWS Developer Værktøjer

Oprettelse af Smithy-projekter med Smithy Init

Smithy-teamet har nylig frigivet Smithy CLI init-kommandoen, hvilket gør det meget enklere at oprette Smithy-projekter. Før denne kommando skulle udviklere omhyggeligt følge en vejledning eller blogpost for at konfigurere deres Smithy-projekter, hvilket var tidskrævende og fejlbehæftet. Nu kan udviklere hurtigt og nemt oprette deres egne Smithy-projekter ved hjælp af Smithy CLI init-kommandoen.

Opdatering af AWS SDK og Tools for PowerShell

Denne blogpost har til hensigt at underrette kunder, der bruger visse versioner af AWS SDK og AWS Tools for PowerShell, om en kommende ændring i parametertypen for S3 GetObjectAttributes API’en. Den 20. september 2023 bliver en typedefinitionændring i koden nødvendig.

AWS Toolkit til Visual Studio tilføjer understøttelse til Arm64 Visual Studio

AWS Toolkit til Visual Studio er nu tilgængelig på Arm64 Visual Studio! Det betyder, at Visual Studio-brugere på native Arm64-enheder eller på enheder, der kører Windows Arm64 på Apple-enheder af klasse M, kan udnytte AWS Toolkit til Visual Studio.

Hos KeyCore hjælper vores hold af AWS-certificerede eksperter dig med at holde dig opdateret med de nyeste funktioner og værktøjer fra AWS Developer Tools. Uanset om du skal oprette et Smithy-projekt, opdatere din AWS SDK eller tilføje understøttelse til Arm64 Visual Studio, er vores team klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS Developer Tools.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog: Oversæt Titlen

Udforsk de nyeste løsninger fra AWS Partner Network til kantberegning, datamesh, sporing af lejers aktivitet, Salesforce Connect og Amazon RDS, Cloud Savings, AI-baseret luftfartsmaintenance, generativ AI, FinOps, Chaos Engineering og Automotive Competency

Abstraktion af kantberegningskompleksiteter med AWS og Edge Signal-platformen

Udvikling af applikationer til Internet of Things (IoT) kan give udfordringer med skalerbarhed, forbindelser, sikkerhed, pålidelighed, integration og styring. Edge Signal har oprettet deres infrastrukturplatform for at hjælpe udviklere med at fokusere på deres kerneforretning og reducere distraktioner fra infrastrukturkompleksiteter. Platformen udnytter AWS til at abstrahere kompleksiteterne ved kantberegning og åbner mange anvendelsesmuligheder.

Hvordan fremskynder Accenture opbygning af Enterprise Data Mesh Architecture på AWS?

Data Mesh er en decentraliseret tilgang til datastyring og Accenture og AWS har anvendt Velocity-platformen til at opbygge et Data Mesh Fabric Component for at minimere tid og anstrengelser, der kræves for at oprette datamesh-arkitektur på AWS. Denne teknolog og projektcentrerede model gør det muligt for kunder at udvikle en produktcentreret og forretningsdrevet tilgang til data.

Sporing af lejers aktivitet for multi-konto SaaS med AWS Distro for Open Telemetry

SaaS-udbydere har brug for at observere lejers aktivitet på tværs af flere AWS-konti. AWS Distro for Open Telemetry (ADOT) hjælper med at instrumentere AWS Lambda-funktioner til at inkludere lejerinformationer i sporing for at etablere en servicemap over flere konti. Ved at udnytte AWS observabilitetsteknologi, forbedres den operative effektivitet for at give mulighed for at omdirigere opmærksomheden mod udviklingsmål.

Hvordan løser man kundeproblemer hurtigere med Salesforce Connect og Amazon RDS-integration?

Organisationer bruger Salesforce til at håndtere kundeforhold og AWS til dets mange datalagre, hvilket gør Amazon RDS til et innovativt værktøj til at opsætte, betjene og skalere databaser i skyen. Salesforce Connect-adapteren til GraphQL giver organisationer mulighed for nemt at integrere Salesforce og Amazon RDS for hurtigere at løse kundeproblemer.

Levering af sikre og sikre besparelser vurderinger på AWS med CloudFix

Aurea udviklede CloudFix, en skalerbar løsning til at identificere og rette besparelsesmuligheder i AWS-miljøer. Dette værktøj til AWS-omkostningsoptimering hjælper brugere med at adoptere og bruge AWS-tjenester effektivt. CloudFix hjælper Aurea med at administrere og vedligeholde 120+ AWS-hostede SaaS-produkter på tværs af hundredvis af AWS-konti med stigende omkostninger.

Transformation af luftfartsmaintenance med Infosys Generative AI-løsning bygget på Amazon Bedrock

Infosys udviklede en AI-baseret løsning bygget på Amazon Bedrock til kommerciel luftfartsmaintenance, reparation og overhaul (MRO). Denne generative AI-løsning hjælper med at reducere udgifterne til søgning, analyse, fortolkning og administration af dokumenter samtidig med, at produktiviteten forbedres. Det bringer også nykommere i MRO-industrien på et niveau.

Hvorfor er AWS-partnere begejstret for de seneste innovationer inden for generativ AI på AWS?

Betroede AWS-partnere er begejstrede for AWS-kunstig intelligensinnovationer til generativ AI. Succeshistorier fra IBM Consulting, Caylent, Cohere, Wipro, Deloitte, Automation Anywhere, Capgemini og TensorIoT beviser, hvordan disse innovationer kan understøtte kunder.

Embracing FinOps for at maksimere skyværdi og kontrollere omkostninger med Deloitte FinOps Framework

Deloitte er en FinOps Certified Service Provider med tjenester til at hjælpe kunder med at undersøge og planlægge skyforbrug og overvåge omkostninger. Ved at implementere Deloitte FinOps-rammearbejdet får organisationer viden om deres skybrug og omkostninger, så de kan træffe datafremstillede beslutninger.

Forbedring af systemets modstandsdygtighed og observabilitet: Chaos Engineering med AWS FIS og AWS DLT

Distributed Load Testing på AWS (DLT) automatiserer ydelsestest og AWS Fault Injection Simulator (AWS FIS) udfører kontrollerede chaos engineering-eksperimenter. Ved at kombinere kraften i AWS FIS og DLT, kan organisationer udføre komplet modstandsdygtighedstest og validere systemer.

Accelerer din digitale transformationrejse med partnere med AWS Automotive Competency

AWS Automotive Competency fokuserer på specialiserede AWS-partnere, der tilbyder professionelle tjenester og softwareløsninger til automotive kunder. Løsningerne spænder fra autonom mobilitet, softwaredefinerede køretøjer, tilsluttet mobilitet, bæredygtighed, digital kundeoplevelse, produktingeniørarbejde, produktion og supply chain.

KeyCores professionsydelser og managede tjenester til AWS

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managede tjenester til AWS. Vores avancerede AWS-ekspertise hjælper kunder med at udnytte værdi og kontrollere omkostninger. Vores eksperter kan hjælpe kunder med at administrere skyforbrug, overvåge omkostninger og træffe datafremstillede beslutninger for at accelerere deres digitale transformationrejse.

For at lære mere om KeyCore og vores tilbud, besøg www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Bygning af et Fundament af Resilience: En Guide til Datastrukturer og Teknologier, der er Nødvendige for Succes

At bygge et forretningsgrundlag, som kan håndtere ethvert, som fremtiden kaster på det, kræver et datafundament, der er kraftfuldt nok til at drive succes. Et datafundament indebærer at organisere data, sikre dets kvalitet, håndtere metadata og give et centralt katalog over data. Når disse elementer er på plads, kan virksomheder få adgang til ren, organiserede og let tilgængelige data.

Oprettelse af et Datafundament

Organisering af data kræver en kraftfuld infrastruktur. Kvalitetsdata sikrer, at indsigterne trukket fra det er korrekte og kan betroes. Det betyder, at der skal træffes foranstaltninger for at sikre, at data er normaliserede, korrekt mærkede og filtreret for at fjerne unødvendige elementer. Metadata er den information, der beskriver data, såsom dets kilde, format og eventuelle andre karakteristika. Det er vigtigt at håndtere metadata og sikre, at data er korrekt tagget, og et centralt katalog er den måde, hvorpå virksomheder kan få adgang til og forespørge data.

Opbygning af en Kultur med Resilience

Uventede afbrydelser, såsom pandemien COVID-19, vil kræve, at virksomheder er forberedt på eventuelle ændringer i teknologi, processer, kommunikation, personale og mere. For at sikre resilience bør virksomheder skabe en kultur med risikostyring og udvikle strategier til at tilpasse sig eventuelle ændringer. Dette inkluderer opsætning af regelmæssige gennemsyn af data og teknologi og have backup-planer for personale, kommunikation og teknologi.

Fuld Udnyttelse af AWS Cloud

AWS Cloud kan hjælpe med at give infrastruktur, tjenester og processer, der er nødvendige for at opbygge et datafundament og en kultur med resilience. AWS Cloud er sikker, pålidelig og økonomisk og tilbyder en række tjenester som containerisering, serverløs computing og datasøer. KeyCore, den førende AWS-konsulent i Danmark, kan hjælpe organisationer med at udnytte disse tjenester fuldt ud og oprette et sikkert, robust og fremtidsrettet datafundament. Med vores eksperte konsulenter og managed services kan virksomheder sikre, at deres data er sikre, og deres fundament er bygget til at holde i den konstante forandrende verden af business.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: Oversat til dansk

Amazon Search optimerer beregningsressourcer og omkostninger med fair-share planlægning.

Amazon Searchs M5-team er et stort eksempel på, hvordan man optimerer beregningsressourcer og omkostninger, når det kommer til dyb læringsarbejdsbyrder. I denne blogpost ser vi nærmere på, hvordan de opnår dette ved hjælp af AWB-batch fair-share planlægning.

Hvad er fair-share planlægning?

Fair-share planlægning er et algoritme, der bruges til at allokere ressourcer blandt mange brugere eller arbejdsbyrder. Ved hjælp af fair-share planlægning kan beregningsressourcer allokeres mere effektivt, da arbejdsbyrder kan prioriteres og få tildelt et bestemt antal ressourcer. Dette gør det muligt at bruge beregningsressourcerne mere effektivt, samtidig med at alle brugere stadig har adgang til de ressourcer, de har brug for.

Hvordan bruger Amazon Search Fair-Share planlægning?

Amazon Search bruger Fair-Share planlægning til at planlægge distribuerede dyb læringsarbejdsbyrder. Ved hjælp af Fair-Share planlægning er Amazon Search i stand til at prioritere arbejdsbyrder og sikre, at deres beregningsressourcer bruges på den mest effektive måde. Amazon Search er også i stand til at bruge fair-share planlægning til at begrænse ressourcerne, når det er nødvendigt for at optimere omkostningerne.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore specialiserer sig i at levere professionelle og administrerede tjenester til Amazon Web Services. Vi er meget avancerede i AWS og kan give den ekspertise og vejledning, der er nødvendig for at hjælpe dig med at optimere dine beregningsressourcer og omkostninger. Uanset om du har brug for hjælp til opsætning af AWS Batch Fair-Share planlægning eller administration af dine beregningsressourcer, står vores team af erfarne AWS-eksperter klar til at hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS Cloud Operationer og Migrationer

Organisationer i Life Sciences-industrien skal overholde mange lokale og internationale regler. Automatisering af processer kan hjælpe Life Sciences-organisationer med at opfylde disse krav og samtidig reducere risikoen for overtrædelse af kravene. I denne todelt serie undersøger vi, hvordan kunder i Life Sciences-industrien kan bruge AWS-tjenester til automatisk at indsamle beviser til løbende overholdelse af kravene.

Part 1: Implementering af ændringsstyring ved hjælp af AWS Systems Manager Change Manager og AWS Config

Organisationer i Life Sciences-industrien skal overholde mange lokale og internationale krav. Det er vigtigt at følge etablerede processer og standarddriftsprocedurer (SOP’er) for at opfylde disse krav. AWS Systems Manager Change Manager og AWS Config kan bruges til at automatisere ændringshåndtering og lette kravene til reguleringsoverholdelse.

AWS Systems Manager Change Manager kan bruges til at spore ændringer i AWS-ressourcer og sikre, at alle ændringer er godkendt og dokumenteret. Det giver kunderne mulighed for at definere og håndhæve godkendelsestrin for enhver ændring af ressourcer i deres AWS-miljø. Dette giver en enkelt kilde til sandheden om ændringer, der er foretaget i AWS-miljøet.

AWS Config registrerer ændringer i konfigurationsfiler og indstillinger, der er foretaget på AWS-ressourcer. Det er velegnet til at optage ændringer i konfigurationer, der er nødvendige for overholdelse af regler. Kombinationen af ​​AWS Systems Manager Change Manager og AWS Config giver kunderne et omfattende og gennemsigtigt system til at spore ændringer og sikre, at SOP’erne følges.

Part 2: Automatisering af organisatoriske retningslinjer med tilpassede AWS Config-regler og bevisindsamling i AWS Audit Manager

Kunder kan bruge AWS Config-regler til at overvåge deres AWS-miljø for ændringer af konfigurationer, der er nødvendige for overholdelse. AWS Config-regler kan bruges til at overvåge ændringer i konfigurationer, der er nødvendige for overholdelse af regler. Kunderne kan bruge håndterede regler, som leveres ud af boksen af ​​AWS, eller de kan oprette tilpassede regler til at overvåge ændringer i konfigurationer, der er specifikke for deres organisation.

AWS Audit Manager hjælper kunder med at foretage revisioner og vurdere deres AWS-miljø i forhold til deres organisatoriske retningslinjer. Den samler beviser på tværs af alle understøttede AWS-tjenester og registrerer alle ændringer, der er foretaget i beviserne. Dette gør det muligt for kunderne at foretage let revisioner af miljøet for overholdelse og levere bevis for overholdelse, hvis det er nødvendigt.

Part 3: Fælles ansvar med AWS Resilience Hub

AWS Resilience Hub giver kunderne en tjeneste til at forstå og forbedre deres arbejdsbyrder. Den tilbyder operationelle og modstandsdygtige anbefalinger baseret på AWS Well-Architected bedste praksis. Dette hjælper kunderne med at opfylde deres organisatoriske og arbejdsbyrdebaserede krav, mens de stadig overholder AWS Shared Responsibility Model.

Ved hjælp af de AWS-tjenester, der er nævnt i denne todelt serie, kan Life Sciences-organisationer sikre, at de overholder reglerne og håndterer deres ændringer på en kontrolleret og konform måde.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore kan hjælpe kunder i Life Sciences-industrien med at automatisere processer til indsamling af beviser til løbende overholdelse af kravene. Vi tilbyder professionelle og managed services for at hjælpe kunder med at implementere AWS-tjenester for at sikre reguleringsoverholdelse. Vores team af certificerede AWS-eksperter arbejder sammen med kunder for at planlægge, arkitekturere og udvikle skyarkitekturer, der opfylder organisationens behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at automatisere kravene til overholdelse i din Life Sciences-organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til industrier

AWS tilbyder et bredt udvalg af ressourcer til forskellige brancher, lige fra finansielle services til produktion og hospitality. Denne samlede oversigt dækker fem vigtige overvejelser om AWS Private Certificate Authority (AWS Private CA), hurtigere post-siliciumanalyse med en AWS-datalake, betal og få belønninger på restauranter og barer med Amazon One, sikker dataacquisition og kontrol af DERs og gridenheder med ASE/Kalkitech Data Hub på AWS, tilslutning af Google Analytics-data i AWS Clean Rooms, hvordan generativ AI giver energi til skønhedsindustrien, CPG-partnersamtaler: GE Digital bruger AI til at drive energieffektivisering og automatiser Packet Acceleration-konfiguration ved hjælp af DPDK på Amazon EKS.

AWS Private Certificate Authority (AWS Private CA) er et godt værktøj til at opnå compliance. Med AWS Private CA kan kunderne oprette og administrere private certifikater til sikkert at identificere og godkende enheder, services og brugere inden for deres organisation. Det giver også databeskyttelse, isolation af computerenvironmenter og automatisering af revisioner med API’er. Der er referencearkitekturer og tekniske tutorials til rådighed for at sikre, at kunderne følger alle compliancekrav.

Produktion af halvsølvsfabrikanter kræver ydelsesoptimering for at reducere omkostninger og amortisere udviklingsomkostninger over flere typer. AWS Data Lake er et ideelt værktøj til post-siliciumanalyse, da det tilbyder kunderne en sikker og skalérbar platform til datalagring og analytics. AWS Data Lake giver kunderne omfattende services, der kan hjælpe dem med at forenkle deres operationer og øge deres overskud.

Amazon og hospitality-industrien stræber begge efter at forbedre gæstens oplevelse og forbedre driftseffektiviteten. Amazon One og AWS har udviklet løsninger og services, der hjælper restauranter og barer med at tilbyde en gnidningsfri digital oplevelse. Amazon One gør det muligt for kunderne at betale og tjene belønninger på restauranter og barer. Denne service er designet til at reducere checkout-tider og øge kundetilfredsheden.

Virksomheder har brug for at ændre deres energiplanlægningsmodeller og operationer for at bevare nettets pålidelighed og stabilitet på grund af væksten af ​​vedvarende energi og distribuerede energiresourcer. ASE/Kalkitech Data Hub på AWS kan hjælpe med at sikre dataacquisition og kontrol af DERs og gridenheder. Denne service giver kunderne mulighed for sikkert at overføre data fra flere steder og systemer i et on-premises-miljø.

Forretninger kan bruge AWS Clean Rooms til at oprette forbindelse til Google Analytics-data for at generere flere indsigter i deres kunder, optimere markedsførings- og annonceringskampagner og forbedre rapporterings- og måleevnen. AWS Clean Rooms giver kunderne en sikker platform til at udføre datadrevne beslutninger uden at kompromittere de underliggende data.

Generativ AI revolutionerer skønhedsindustrien, hvilket giver brands mulighed for hurtigere at udforske og implementere nye ideer. Med denne teknologi kan brands hurtigt analysere kundeadfærd og udvikle produkter, der opfylder og overstiger kundeforventninger. Desuden kan generativ AI bruges til at personliggøre produktudbud, øge inventarstyringseffektiviteten og optimere produktpris.

AI er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe CPG-virksomheder med at øge salg og profitmarginer på et volatilt marked. AI kan bruges til at forudsige forbrugertrends, forbedre efterspørgselsprognoser og forbedre produktets ydeevne. Desuden kan AI bruges til at analysere kundedata og udvikle personlige kundeoplevelser.

Paket acceleration er afgørende for at optimere arbejdsbelastninger og opnå maksimal gennemstrømning, båndbredde og minimal latency. Nøgleindustrier som Telco, Media & Entertainment, Robotics og IOT har brugt SRIOV (Single Root I/O Virtualization) til at opnå paketacceleration. Amazon EKS giver kunderne en sikker og administreret miljø til at implementere DPDK (Data Plane Development Kit) og automatisere paketaccelerationskonfiguration.

Som førende AWS-konsulent kan KeyCore hjælpe kunder over hele verden med at udnytte det fulde potentiale i AWS. Ved hjælp af vores ekspertise i AWS-tjenester kan vi hjælpe kunderne med at oprette, administrere og optimere deres AWS-deploymenter til forbedret ydeevne og omkostningseffektivitet.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer fra AWS, annonceringer og how-to-opslag

De seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer

Automatisk detektering og blokering af lavvolumennetværksflom

Netværksflomme kan forårsage alvorlig forstyrrelse af en applikations tilgængelighed. For at imødekomme dette har AWS frigivet en løsning, der bruger AWS Lambda, Amazon CloudWatch Logs Insights og Amazon Timestream til at styre livscyklussen automatisk af Amazon VPC Network Access Control List (ACL)-regler.

AWS kan overvåge netværkstrafik for at detektere flomme og kan implementere de nødvendige regler for at blokere dem. Udviklere, der bruger denne løsning, vil kunne sikre, at deres applikationer forbliver tilgængelige i lyset af netværksflomme.

AWS opnår ISO/IEC 20000-1:2018-certificering

AWS har opnået ISO/IEC 20000-1:2018-certificering for AWS Asia Pacific (Mumbai) og (Hyderabad) Regioner i Indien. Denne certificering er begrænset til AWS Indias datacenter (DC) Operations’ IT Service Management System (ITSMS), der understøtter levering af tjenester.

Certificeringen signalerer, at AWS er dedikeret til at sikre, at deres tjenester leveres på en effektiv måde og med kvalitetsstandarder, der lever op til kundeforventninger.

Gennemførelse af DN-navnbegrænsninger i AWS Private CA

AWS understøtter brugen af ​​brugerdefinerede certifikatextensioner, inklusive navnbegrænsninger, gennem brug af AWS Certificate Manager (ACM) Private Certificate Authority (CA). Ved at definere DNS-navnbegrænsninger med underordnet CA kan organisationer oprette guardrails for at forbedre sikkerheden i offentlig nøgleinfrastruktur (PKI) og mindske misbrug af certifikater.

For eksempel kan du indstille en DNS-navnbegrænsning, der begrænser de certifikater, en underordnet CA udsteder. Dette kan hjælpe med at forhindre, at et certifikat bruges på et uautoriseret domæne.

Reducering af sikkerheds- og overholdelsesrisici for beskedapps med AWS Wickr

Beskedapps bliver stadig vigtigere for arbejdspladsens samarbejde, med et estimeret antal på 3,09 milliarder mobiltelefonbrugere, der får adgang til beskedapps i 2021. Jo mere disse apps bruges, jo større bliver de tilknyttede sikkerheds- og overholdelsesrisici.

AWS Wickr giver organisationer med en sikker, overholdelsesoverholdende beskedplatform. Det bruger et multilag-krypteringssystem til at beskytte data i transit og på lager. Desuden gemmer Wickr meddelelser på en uændret log, hvilket gør det muligt for organisationer at spore brugeraktiviteter og overvåge overholdelsesproblemer.

Oprettelse af et dataperimeter på AWS

Begrænsning af adgangen til virksomhedsdata er vigtigt, og organisationer skal være fortrolige med de forventede netværksadgangsstrenge for at opnå dette. For at hjælpe med dette, kan AWS hjælpe med at etablere organisation-wide guardrails for at begrænse adgangen til autoriserede brugere fra kendte lokationer.

AWS kan overvåge netværkstrafik for uventet adfærd og kan hurtigt implementere de nødvendige regler for at blokere uautoriseret adgang. Dette hjælper med at sikre, at kun autoriserede brugere kan få adgang til virksomhedens data, og hjælper med at beskytte mod ondsindede aktører.

KeyCore kan hjælpe din organisation med at udnytte de seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer

Hos KeyCore hjælper vores AWS-eksperter din organisation med at udnytte de seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer. Vores team kan vurdere din infrastruktur og udvikle en strategi for at implementere effektive sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter din organisations data.

Med vores erfarne ingeniører og professionelle tjenester kan vi hjælpe dig med at opnå de højeste mulige sikkerhedsstandarder for din AWS-infrastruktur. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at maksimere sikkerheden i sin AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

Produktivitet af Forretningsdrift

Amazon Chime SDK til virksomhedsproduktivitet

Amazon Chime SDK er et sæt sammensætbare API’er, der er designet til at hjælpe udviklere med at tilføje kommunikationsfunktioner til deres applikationer. Dette er især nyttigt for virksomheder, der ønsker at optage, transskribere og analysere kundesamtaler. Med dette værktøj er det muligt nemt at optage opkald, automatisk transskribere samtaler og trække nyttige indsigter ud.

iOS og Android SDK’er

Amazon Chime SDK er især nyttig for udviklere, da det kan hjælpe dem hurtigt med at tilføje audioopkald, videoopkald og skærmføring til deres egne applikationer. Dette er baseret på samme kommunikationsinfrastruktur og -tjenester, der driver Amazon Chime, et online mødeservice fra AWS.

AI- og maskinlæringsinnovationer

Senest diskuterede Mike Goodwin, Sr Manager Applied Science for Amazon Chime SDK, hans teams arbejde og de seneste innovationer inden for feltet. Amazon Chime SDK er en drivkraft bag nye lydteknologier, der kontinuerligt udfordrer grænserne for, hvad der er muligt med kunstig intelligens og maskinlæring.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services relateret til AWS. Vi kender den kraft, Amazon Chime SDK har, og kan tilbyde vores ekspertise for at hjælpe dig med at få det maksimale ud af dette kraftfulde værktøj. Vores team er højt avanceret, når det kommer til AWS, og vi kan tilbyde ressourcer og vejledning for at hjælpe dig med at udnytte Amazon Chime SDK til det fulde potentiale.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

Udvikling af en samtalebaseret AI-app indebærer flere komponenter som autorisationsarbejdsgange, API-grænseflader, dataadministration og hensigtsmæssig fuldførelse af forretningslogik. Disse komponenter kan være vanskelige at integrere og opsætte, især for udviklere med begrænset erfaring med AWS-tjenester.

Denne artikel vil vejlede udviklere gennem processen med at udvikle en samtalebaseret AI-app, der interagerer med AWS ved hjælp af AWS Amplify. Denne artikel vil fokusere på udviklingsprocessen på frontend, som involverer oprettelse af den samlede applikationsstruktur, integration af AWS Amplify-biblioteket, opsætning af autorisationsarbejdsgangen og opbygning af brugergrænsefladen.

For at komme i gang med at bruge AWS Amplify-biblioteket skal det installeres ved hjælp af npm. Derefter skal de nødvendige komponenter importeres i applikationen. AWS Amplify-biblioteket tilbyder også et CLI-værktøj, der kan bruges til at generere kodesnippets til opsætning af autorisationsarbejdsgangen og andre komponenter.

Når AWS Amplify-biblioteket er integreret i applikationen, er det næste skridt opsætning af autorisationsarbejdsgangen. Dette involverer opsætning af de nødvendige sikkerhedspolitikker og konfiguration af sign-in- og sign-up-strømme. AWS Amplify tilbyder et sæt af API’er, der kan bruges til at aktivere autorisationsarbejdsgangen. API’erne kan bruges til at oprette brugerkonti, opsætte autorisationspolitikker og administrere autorisationsarbejdsgangen.

Det sidste skridt i opsætningen af ​​en samtalebaseret AI-app er opbygning af brugergrænsefladen. Dette indebærer oprettelse af de nødvendige komponenter som tekstindtastningsbokse, knapper og andre brugergrænsefladeelementer. AWS Amplify-biblioteket tilbyder et sæt af API’er, der kan bruges til at oprette brugergrænsefladen. Disse API’er kan bruges til at oprette tekstindtastningsbokse, knapper og andre brugergrænsefladeelementer.

Udvikling af en samtalebaseret AI-app indebærer flere trin, fra opsætning af applikationsstrukturen til opbygning af brugergrænsefladen. Ved hjælp af AWS Amplify-biblioteket kan udviklere forenkle processen med at opsætte autorisationsarbejdsgangen og oprette brugergrænsefladen.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester til at hjælpe udviklere med at oprette samtalebaserede AI-apps ved hjælp af AWS Amplify. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at udvikle og implementere din applikation hurtigt og effektivt. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Udnyttelse af den generative AI til kontaktcentre

Generative AI er et kraftfuldt værktøj til at løse kundeserviceudfordringer, da det kan skabe nye indhold og ideer, herunder samtaler, historier, billeder, videoer og musik. Ifølge McKinsey bliver kundeoplevelser (CX) mere vigtige end nogensinde for virksomheder, da kunder forventer en gnidningsfri og personlig oplevelse hver gang de interagerer med et selskab.

Finpudsning af AI til at tilpasse løsninger til din virksomhed

Generative AI kan bruges til at skabe personlige oplevelser for kunder, da det kan generere helt unikke, skræddersyede løsninger til kundens behov. Denne type AI kan bruges til at give kunderne mere kontrol over deres interaktioner med kontaktcentret, da AI’en kan lære af tidligere interaktioner for at skabe en mere meningsfuld oplevelse.

Integrere AI til kontaktcentre

For at integrere den generative AI til dit kontaktcenter skal du først definere målet med AI’en og derefter bestemme den bedste måde at implementere den på. AI kan bruges til at strømline kundeinteraktioner, forbedre kundetilfredshed og øge kundeloyalitet. Derudover kan AI bruges til at forbedre kundeservice ved at automatisere rutinemæssige kundeanmodninger, øge selvbetjeningskundeservice og personliggøre kundeoplevelser.

KeyCore: Avanceret AI til kontaktcentre

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere avancerede AI-løsninger til kontaktcentre. Vi kan hjælpe dig med at definere målet med din AI og udvikle de bedste strategier til at integrere den i dit kontaktcenter. Vores team af erfarne ingeniører har bred erfaring med skycomputingsplatforme som AWS, og kan levere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Med vores hjælp kan du begynde at udnytte den generative AI for at skabe usammenlignelige kundeoplevelser.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Innovering i den offentlige sektor

Offentlige myndigheder har brug for at arbejde på tværs af siloer for at levere sømløse digitale tjenester. Komposabilitet er et systemdesignprincip, der hjælper med at skabe samarbejde og interoperable processer for at navigere siloer og arbejde mod digital transformation. For at demonstrere kraften af ​​komposabilitet ser denne blogpost på to eksempler på succesrige offentlige tjenester, et fra University of New South Wales (UNSW) og et andet fra europæiske marinaer og havne. Lær også, hvordan sundhedsorganisationer kan bruge skyteknologi til at støtte bæredygtighedsinitiativer.

Oprettelse af komposable applikationer til sømløse offentlige tjenester

Komposabilitet er et systemdesignprincip, der hjælper med at skabe samarbejde og interoperable processer for at hjælpe offentlige myndigheder med at navigere siloer. Ved at oprette komposable applikationer kan offentlige myndigheder bryde siloer ned og opbygge sømløse digitale tjenester.

For at illustrere konceptet med komposabilitet, hjælper det at give eksempler på, hvordan dette systemdesignprincip allerede fungerer. Et eksempel kommer fra University of New South Wales (UNSW). På bare tre år designet og byggede universitetets kandidatstuderende en verdensrekordholder solcellebil – Sunswift 7. Holdet skabte alt fra aerodynamisk design til softwaren, der bruges til at køre bilen. Ved at bruge AWS satte holdet et nyt Guinness World Record for den hurtigste elektriske køretøj, der kørte over 1.000 km (621 miles) på en enkelt opladning.

Et andet eksempel på komposabilitet i offentlige tjenester kommer fra europæiske marinaer og havne. Med skyteknologi bruger disse øer innovative nye løsninger til at styre deres havne og marinaer, hvilket gør dem til katalysatorer for økonomisk vækst, turisme og den blå økonomi.

For at få mest muligt ud af komposabilitet, bør offentlige myndigheder tage et par bedste praksisser i betragtning. Offentlige myndigheder skal sikre, at der er koordinering mellem holdene for at sikre, at applikationerne opbygges med den rigtige komposition. Dette inkluderer at sikre, at holdene er opmærksomme på komponenterne, de skal bygge, samt forstå det overordnede systemdesign og arkitektur. Desuden bør offentlige myndigheder fokusere på at oprette open source-komponenter, der kan genbruges og moduliseres.

Støtte af bæredygtighedsinitiativer med skyen

Sundhedsorganisationer kan også drage fordel af skyteknologi. Ved hjælp af skyteknologi kan sundhedsorganisationer støtte bæredygtighedsinitiativer. For eksempel kan skyteknologi hjælpe sundhedsorganisationer med at reducere deres CO2-fodavtryk ved at skære energiforbrug og effektivisere processer. Desuden kan skyteknologi hjælpe sundhedsorganisationer med at følge deres miljømæssige præstation.

Cloud-baserede løsninger giver også sundhedsorganisationer mulighed for at overvåge deres data i realtid, hvilket giver mere præcise indsigter, der kan hjælpe med at identificere og adressere miljørelaterede problemer hurtigt. Med hjælp af cloud-baserede analyser kan sundhedsorganisationer også skabe mere effektive og bæredygtige driftsmæssige forhold.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​komposabilitet og den kritiske rolle, det spiller ved vellykket digital transformation for offentlige myndigheder. Vores erfarne team af AWS-eksperter kan hjælpe offentlige myndigheder med at oprette komposable applikationer for at hjælpe med at bryde siloer ned og levere sømløse digitale tjenester. Vi leverer også løsninger, der hjælper sundhedsorganisationer med at reducere deres CO2-fodaftryk og skabe bæredygtige driftsmæssige forhold med hjælp af skyteknologi.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managede tjenester for at hjælpe offentlige myndigheder og sundhedsorganisationer med at nå deres digitale transformationmål. For at lære mere om vores produkter, kontakt vores team af eksperter i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top