Opsummering af AWS blogs for uge #38 i 2023

I uge 38 publiserede AWS 97 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Skrivebords- og applikationsstreaming

Intuit, en finansiel software virksomhed, udnytter Amazon AppStream 2.0 til at gøre det lettere for QuickBooks Desktop-brugere at migrere til QuickBooks Online. Denne blogindlæg, co-skrevet af Salil Sinai Cuncoliencar, Staff Software Engineer hos Intuit, og Manoj Kale og Upendra V hos AWS, vil forklare, hvordan Intuit har tilpasset Amazon AppStream 2.0-oplevelsen for at forenkle brugeroplevelsen ved migration.

Oprettelse af en simpel migrationsoplevelse

Intuit skulle give sine kunder en simpel migrationsoplevelse, der tillader brugere af QuickBooks Desktop at få adgang til QuickBooks Online med minimal forstyrrelse. Amazon AppStream 2.0 tillod dem at tilpasse streamingoplevelsen for at opfylde kundernes behov.

Intuit trak fordel af AppStream 2.0’s evne til at levere fulde skrivebordsprogrammer og oprette brugerdefinerede billeder. Dette gjorde det muligt for virksomheden at streame QuickBooks Desktop for at lade kunderne flytte deres data til QuickBooks Online med minimal forstyrrelse.

Oprettelse af tilpassede brugeroplevelser

AppStream 2.0-platformen tillod også Intuit at tilpasse brugeroplevelsen med funktioner som intelligent musbevægelse og understøttelse af flere sprog. Dette gjorde det muligt for Intuit at give en bedre og mere personlig oplevelse for deres kunder.

Desuden gav AppStream 2.0 Intuit mulighed for hurtigt og nemt at distribuere deres streamingoplevelse på en omkostningseffektiv måde. De opnåede dette ved at udnytte AppStream 2.0’s skalerbarhed og elasticitetsindstillinger.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vi specialister i Amazon AppStream 2.0 og kan hjælpe dig med at oprette en tilpasset streamingoplevelse, der opfylder dine kunders behov. Vores team har stor viden om alle AppStream 2.0-funktionerne, og vi kan hjælpe dig med at udvikle den perfekte streamingoplevelse til dine kunder. Kontakt os i dag for at høre mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps Blog

Import af eksisterende ressourcer til AWS CDK-stakke

Mange kunder har oprettet ressourcer med AWS-administrationskonsollen eller Infrastructure as Code (IaC)-værktøjer, før de senere begynder at bruge AWS Cloud Development Kit (AWS CDK). For at undgå at miste data eller påvirke ydeevnen kan AWS CDK bruges til at importere eksisterende ressourcer.

Ressourcetyper

AWS CDK giver mulighed for at importere ressourcetyper som Amazon S3-bucker, Amazon EC2-instanser, AWS CloudFormation-stakke, Amazon RDS-databaser og Amazon DynamoDB-tabeller. Amazon RDS-databaser, S3-bucker og DynamoDB-tabeller kan kun importeres til en stak, hvis stakken er i samme region som ressourcen.

Import af ressourcer med AWS CDK

Syntaksen til brug for at importere ressourcer er den samme i alle programmeringssprog, der bruges til at skrive AWS CDK-apps. Det følgende eksempel importerer en Amazon EC2-instans og opretter en AWS CDK-konstruktion for den, og tildeler den til variablen “instance”.

const instance = Instance.fromInstanceAttributes(this, 'Instance', {
instanceId: ec2InstanceId,
instanceType: ec2InstanceType
});

De importerede ressourcer kan derefter bruges på samme måde som andre AWS CDK-konstruktioner i stakken. Dette inkluderer at oprette relationer mellem ressourcer eller knytte politikker til, samt at importere værdier som instansens IP-adresse eller S3-buckets ARN.

Hjælp fra KeyCore

KeyCores AWS-konsulenter er meget kompetente og erfarne i at bruge AWS CDK til at hjælpe kunder med at administrere deres ressourcer. Vi kan hjælpe med alt fra opsætning af den oprindelige infrastruktur til import af eksisterende ressourcer, til løbende administration og vedligeholdelse. Kontakt os for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Forbedring af maskinlæring med Amazon SageMaker

Amazon SageMaker er et end-to-end maskinlæringsplatform, der giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at opbygge, træne og implementere ML-modeller. Med SageMaker kan kunderne hurtigt og nemt træne modeller på store datasæt og udnytte AWS’ bredeste og dybeste AI / ML-funktionalitet. Denne blogpost undersøger flere måder, kunder kan bruge Amazon SageMaker til at forbedre deres maskinlæringsevner.

Forbedring af dine LLMs med RLHF på Amazon SageMaker

I denne blogpost illustrerer vi, hvordan reinforcement learning med menneskelig feedback (RLHF) kan udføres på Amazon SageMaker. Vi udfører et eksperiment med det open-sourcede RLHF-repo Trlx og det offentligt tilgængelige Helpfulness and Harmlessness (HH)-datasæt leveret af Anthropic. Gennem vores eksperiment demonstrerer vi, hvordan RLHF kan bruges til at øge nyttigheden eller uskadeligheden af ​​et stort sprogmodel. Vi giver en Jupyter-notebook til kunderne for at replikere vores eksperimenter.

Sådan byggede United Airlines en omkostningseffektiv OCR-aktiv læringspipeline

United Airlines har i samarbejde med Amazon Machine Learning Solutions Lab bygget et aktivt læringsrammearbejde på AWS til automatisering af behandling af passageredokumenter. Dette rammeværk bruger Amazon SageMaker til at oprette en omkostningseffektiv optisk tegngenkendelsesaktiv læringspipeline. Den aktive læringspipeline udnytter modellens evne til at lære fra sine forudsigelser og forbedre sin nøjagtighed på efterfølgende iterationer.

Optimer generativ AI-arbejdsbelastninger for miljømæssig bæredygtighed

Denne post giver vejledning til kunder om optimering af dyb læring arbejdsbelastninger for bæredygtighed på AWS, med fokus på generativ AI-arbejdsbelastninger. Det inkluderer bedste praksis for træning af modeller fra bunden, finjustering med yderligere data, Retrieval Augmented Generation (RAG) og prompt engineering. Med disse praksis kan kunderne reducere deres miljøpåvirkning, mens de stadig opnår det maksimale udbytte af deres ML-modeller.

Træn og implementer ML-modeller i et multi-cloud-miljø ved hjælp af Amazon SageMaker

Denne post demonstrerer en af ​​de mange muligheder, kunder har for at udnytte AWS’ bredeste og dybeste sæt af AI / ML-funktionaliteter i et multi-cloud-miljø. Det viser, hvordan kunderne kan opbygge og træne en ML-model i AWS, lagre modellens artefakter i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) og implementere og køre modellen i Azure. Denne post giver også kunderne en step-by-step-vejledning til at replikere denne proces.

Generativ AI og multi-modalagenter i AWS: Nøglen til at låse ny værdi op i finansielle markeder

Multi-modal data er en værdifuld bestanddel af finansbranchen, der omfatter markeds-, økonomiske, kunde-, nyheds- og sociale medie- og risikodata. Finansielle organisationer kan bruge multi-modal data til at få indsigt i finansielle operationer, træffe bedre beslutninger og forbedre ydeevnen. Denne post fremhæver, hvordan kunder kan bruge Amazon SageMaker og andre AWS-tjenester til at frigøre værdien af ​​multi-modal data i finanssektoren.

Sådan accelererer VirtuSwap deres Pandas-baserede handelssimuleringer med en Amazon SageMaker Studio Custom Container og AWS GPU-instanser

VirtuSwap er et startup-selskab, der udvikler innovative teknologier til decentraliseret udveksling af aktiver på blockchains. Denne post, skrevet i samarbejde med Dima Zadorozhny og Fuad Babaev fra VirtuSwap, diskuterer, hvordan VirtuSwap accelererer deres pandas-baserede handelssimuleringer med en Amazon SageMaker Studio custom container og AWS GPU-instanser. Med denne tilgang er VirtuSwap i stand til at reducere omkostningerne, mens effektiviteten øges.

Lås ML-insigter op ved hjælp af Amazon SageMaker Feature Store Feature Processor

Amazon SageMaker Feature Store tilbyder en end-to-end-løsning til automatisering af feature engineering for maskinlæring (ML). Det giver kunderne mulighed for hurtigt at omdanne rådata til meningsfulde funktioner, der er optimeret til modeltræning. Denne post giver et overblik over Amazon SageMaker Feature Store Feature Processor og hvordan kunderne kan bruge den til at låse ML-insigter op.

Orkestrér Ray-baserede maskinlæringsworkflows ved hjælp af Amazon SageMaker

Denne post fokuserer på brugen af ​​Amazon SageMaker til at orkestrere Ray-baserede maskinlæringsworkflows. Den diskuterer, hvordan kunderne kan bruge SageMaker til at udnytte distribueret ML, hvilket muliggør parallelisering af opgaver på flere noder, hvilket fører til accelererede træningstider, forbedret skalerbarhed og forbedret nøjagtighed. Denne post giver også kunderne en trin-for-trin-vejledning til at replikere denne proces.

Design af robuste byer hos Arup ved hjælp af Amazon SageMakers geospatiale funktioner

Denne post, skrevet i samarbejde med Richard Alexander og Mark Hallows fra Arup, diskuterer, hvordan Arup bruger Amazon SageMaker og dets geospatiale funktioner til at lede beslutningsprocesser for robuste byer. Arups løsning bruger en kombination af ML og geografisk analyse til at identificere og analysere potentielle trusler og designbeslutninger, der gør byerne mere robuste over for naturkatastrofer eller andre begivenheder.

Ved hjælp af Amazon SageMaker kan kunderne hurtigt og nemt træne modeller på store datasæt og udnytte AWS’ bredeste og dybeste AI / ML-funktionalit

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

AWS frigiver opdateringer og nye funktioner

Tilføj dine swiftpakker til AWS CodeArtifact

I dag kan udviklere, der skriver kode til Apple-platforme (iOS, iPadOS, macOS, tvOS, watchOS eller visionOS) eller til Swift-applikationer, der kører på serversiden, bruge AWS CodeArtifact til sikkert at gemme og hente deres pakkedependenser. CodeArtifact integrerer med Xcode, xcodebuild og Swift Package Manager. AWS CodeArtifact er en fuldt administreret softwareartefaktbibliotek, der gør det lettere for udviklere at gemme, udgive og dele softwarepakker, der bruges i deres udvikling. For Swift-udviklere giver dette mulighed for at gemme deres Swift-pakker i AWS CodeArtifact og få adgang til dem ved hjælp af Swift Package Manager.

Amazon EC2 M2 Pro Mac-instanser

AWS har også officielt annonceret den generelle tilgængelighed af Amazon EC2 M2 Pro Mac-instanser. Disse instanser tilbyder op til 35% hurtigere ydeevne end de eksisterende M1 Mac-instanser, når de bygger og tester applikationer til Apple-platforme. M2 Pro Mac-instanserne drives af Apple M2 Pro Mac Mini-computere med op til 12 kjerner, op til 40 GiB RAM og op til 2 TB lokal SSD-lagerplads.

NVMe-reservationer til Amazon Elastic Block Store io2-volumener

Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) io2- og io2 Block Express-volumener understøtter nu lagringfencing ved hjælp af NVMe-reservationer. Lagringfencing bruges til at regulere adgangen til lagerplads for et beregnings- eller databasesammenstød, så kun en vært i sammenstødet har tilladelse til at skrive til datakilden. Denne opdatering forenkler processen med at oprette lagringfencing til applikationer, der kører på Amazon EBS io2- og io2 Block Express-volumener.

KeyCore Services

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for AWS – så du kan udnytte de seneste funktioner og opdateringer. Med vores ekspertise kan du sikre, at du får mest muligt ud af de nye funktioner, AWS tilbyder. Vores team med professionelle tjenester kan hjælpe med alt lige fra design og udvikling til test og implementering, og vores managed services tilbyder løbende support og vedligeholdelse af din AWS-miljø. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Technologies Blog

Quantum computing udvikler sig hurtigt med daglige nye fremskridt og gennembrud. BMW står i spidsen for denne udvikling ved at sponsorere ph.d.-studerende for at undersøge nye tilgange til computerelle udfordringer ved hjælp af Bayesian-optimeringer til kvanteoptimeringer.

Hybridalgoritmer, som kombinerer den bedste teori og den bedste praktiske erfaring, gør det muligt at forhindre gapet mellem akademia og industri ved at sikre, at det mest avancerede forskning kan bruges i praksis. Kvanteoptimeringer er nogle af de mest udfordrende problemer, som denne industri står overfor, men ved at bruge Bayesian-protokollerne til at udvikle hybridalgoritmer, er BMW i stand til at tackle disse problemer med større effektivitet. Dette giver et væld af fordele, herunder hurtigere problemløsning, forbedret præcision og lavere omkostninger.

Hos KeyCore forpligter vi os til at levere ekspert vejledning og service til alt, der har med AWS at gøre. Vi kan hjælpe dig med at bruge de nyeste teknologier til at maksimere din effektivitet i computerelle, lige fra grundlæggende udvikling til komplekse optimeringsproblemer. Uanset størrelsen på dit projekt er KeyCore her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog

SMB’er er en afgørende komponent i den globale økonomi, og deres succes afhænger ofte af, hvordan de udnytter data og analyser. Med den rette tilgang kan SMB’er skabe en konkurrencemæssig fordel ved at have bedre indsigt i kundepræferencer, markedstilstande og supply chain management. Denne artikel vil undersøge strategier, som SMB’er kan bruge til at få overhånden på markedet.

Data og analyser er et kraftfuldt værktøj for SMB’er til at få indsigt i kundeadfærd og præferencer samt markedstilstande og mulige muligheder. Forrester Insights diskuterer, hvordan SMB’er kan bruge data og analyser til at skabe en konkurrencemæssig fordel på markedet ved at udnytte prediktiv og præskriptiv analyse til at forudse kundebehov og træffe bedre beslutninger.

Revolutionize Small and Medium Business Retail Operations with Digital Supply Chain Management diskuterer, hvordan SMB’er kan bruge digital supply chain management til at løse udfordringer såsom demand planning, forecasting og en udvidende talentgap i supply chain. Et solidt digitalt supply chain kan hjælpe SMB’er med bedre at kontrollere deres lager, identificere efterspørgsels mønstre og mere effektivt styre deres ressourcer.

En checkliste til vurdering af cyber sikkerhedsbehov hos små og mellemstore virksomheder skitserer strategier for SMB’er for at hjælpe med at beskytte mod cyber trusler. Artiklen understreger vigtigheden af ​​at opretholde et sikkert IT-infrastruktur og foreslår værktøjer såsom CloudTrail og AWS WAF for at hjælpe med at beskytte dine systemer.

Hos KeyCore forstår vi udfordringerne, som små og mellemstore virksomheder står overfor, når de forsøger at udnytte data og analyse, digital supply chain management og sikkerhed for at skabe en konkurrencemæssig fordel. Vores team af eksperter er erfarne i at hjælpe SMB’er med at opnå deres mål ved at udvikle skræddersyede løsninger designet til at passe til deres specifikke behov. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at lykkes.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Database Blog

Introducer Amazon Relational Database Service (RDS) tilpasset til SQL Server

Amazon RDS tilpasset til SQL Server er en analytisk datamotor, der bruges til beslutningsstøtte og forretningsanalyse. Det letter den udifferentierede tungløftede administration af den underliggende infrastruktur i klyngen, så kunderne kan fokusere på deres forretningsbehov. I denne blogpost gennemgår vi, hvordan man implementerer SQL Server Analysis Services (SSAS) på RDS tilpasset i et nyt VPC-miljø, de forudgående krav til oprettelse af en Amazon RDS tilpasset til SQL Server-instans, hvordan man håndterer trafiktopper med Amazon DynamoDBs bestemte kapacitet, hvordan man overfører logins, database roller, brugere og objektniveau tilladelser til Amazon RDS for SQL Server ved hjælp af T-SQL og mere.

Opret et VPC-miljø til Amazon RDS tilpasset til SQL Server

Oprettelse af en Amazon RDS tilpasset til SQL Server-instans kræver nogle forudgående krav inden for en eksisterende netværksinfrastruktur. Kunden spørger ofte os, hvordan de kan oprette en RDS tilpasset til SQL Server-database i deres eksisterende netværksinfrastruktur. De ønsker at sikre, at databaseservere oprettes inden for det sikkerhedsområde, der er designet af deres netværksteam. I dette indlæg demonstrerer vi, hvordan man opretter en RDS tilpasset til SQL Server-instans og de forudgående krav inden for en eksisterende netværksinfrastruktur.

Håndter trafikbølger med Amazon DynamoDBs bestemte kapacitet

Hvis du bruger Amazon DynamoDB-tabeller med bestemt kapacitet, kan du være nødt til at håndtere en pludselig anmodning om trafikøgning (spike) uden at blive reguleret. Her gennemgår vi otte design til håndtering af trafikbølger, og vi præsenterer deres fordele og ulemper.

Migrer logins, database roller, brugere og objektniveau tilladelser til Amazon RDS for SQL Server

Det er muligt at migrere logins, database roller, brugere og objekt-niveau tilladelser fra on-prem eller Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) til SQL Server til Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) for SQL Server ved hjælp af T-SQL. I dette indlæg forklarer vi, hvordan man gør det.

Udnyt X2iedn-instanser til Amazon RDS for SQL Server

Amazon RDS for SQL Server understøtter nu X2iedn, der er drevet af tredje generations Intel Xeon Scalable-processorer, der bygger på AWS Nitro-systemet. Ved at udnytte disse nye instanser kan kunderne køre deres SQL Server-arbejdsbyrder op til 2 gange hurtigere end med hukommelsesoptimerings Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser.

Opret aggregeringer til Amazon DynamoDB-tabeller

I dette indlæg diskuterer vi, hvordan man udfører aggregeringer på en DynamoDB-tabel ved hjælp af Amazon DynamoDB Streams og AWS Lambda. Vi præsenterer også en referencearkitektur, en trinvis vejledning, eksempelkode og et tilhørende AWS CloudFormation-skabelon til nem deployment og test.

Migrer til Amazon RDS for Oracle ved hjælp af RMAN

Ved at migrere fra en Oracle-database, der er hostet på Amazon Elastic Compute CLoud (Amazon EC2), til Amazon RDS for Oracle, kan kunderne bruge RMAN XTTS-funktionaliteten til at reducere kompleksiteten af ​​deres migrationstrategi, reducere antallet og kopier af data og sikkerhedskopier, der kræves, og reducere applikationsnedetiden forbundet med afslutning af datamigrering.

Model hierarkisk bilkomponentdata

Til et brugertilfælde inden for automobilinformationstyring bruger vi Amazon DynamoDB til at levere transaktionsforespørgsler og større svar som en rekursiv forespørgsel til alle komponenter i et køretøj. Representation af rekursive objektrelationer kan gøres i grafdatabaser og traditionelle RDBMS’er, men det kan også repræsenteres i DynamoDB.

Integrer Amazon S3 i Amazon RDS tilpasset til Oracle

Ved hjælp af DBMS_CLOUD-pakken kan kunderne overføre filer mellem S3-bukke og mapper i en RDS tilpasset til Oracle-database. Desuden kan data fra Amazon S3 fås direkte ved hjælp af Oracles features såsom eksterne tabeller og hybridpartitionstabeller.

Optimér samarbejdet mellem statslige køretøjsregistreringskontorer med privat blockchain

Ved at flytte fra stat til stat skal personer fuldføre opgaven med at bytte deres kørekort fra deres tidligere stat af ophold til et kørekort i deres nye stat af ophold. Blockchain kan optimere denne proces og fremme dybere samarbejde mellem DMVs i alle 50 stater. I dette indlæg diskuterer vi fordelene ved at bruge blockchain-teknologi til udstedelse af kørekort.

Hos KeyCore forstår vi, hvor vigtigt det er at være på forkant med innovationen, når det kommer til styring af data infrastruktur. Ved at udnytte de nyeste AWS-tjenester kan kunderne reducere kompleksitet og omkostninger og forbedre skalerbarhed og ydeevne. Vores ekspert AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at få det meste ud af AWS-tjenester og sikre sikker og pålidelig databasestyring. Kontakt os i dag for at lære mere om vores AWS Professional- og Managed Services.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Sådan reduceres driftsomkostningerne og spiloplevelserne øges med Amazon GameLift og Dream11

Spiludviklere søger konstant efter nye måder at skabe mere interaktive multiplayer-oplevelser på, samtidig med at de skal styre budgetter og rentabilitet. At balancere spilperformance og rentabilitet kan være en udfordring, især for mindre studier. Dream11 og Amazon GameLift tilbyder to mulige løsninger, der kan hjælpe udviklere med at reducere omkostningerne og øge spiloplevelserne.

Amazon GameLift

Amazon GameLift er en fuldt administreret tjeneste til implementering, drift og skalering af sessionbaserede multiplayer-spil. Det hjælper udviklere med hurtigt at skabe spilsessioner, øge spillerkonkurrencen og reducere omkostningerne ved at reducere tiden og indsatsen for at implementere og drive deres spil. Med GameLift kan udviklere lancere et spil for under én dollar pr. spiller.

Ved hjælp af GameLift kan udviklere skalere spil på tværs af flere instanser og regioner, og styre spillerens adgang til spilene med fleksibel matchmaking. Udviklere kan også få adgang til og analysere spildata i realtid for at oprette brugerdefineret logik til spilsessioner. Dette hjælper dem med at overvåge deres kapacitet, beregne sessionens performance og skabe økonomisk effektive spildesign.

Dream11

Dream11 er verdens største fantasy-sportplatform, der tilbyder fantasy-cricket, fodbold, kabaddi, basketball, hockey, volleyball, håndbold, rugby, amerikansk fodbold og baseball. De har partnerskaber med flere nationale og internationale sportsorganisationer og cricketers. For at skalere deres ressourcer udviklede Dream11 en skaleringsplatform internt, der hjælper dem med hurtigt at reagere på brugerens efterspørgsel.

Dream11’s skaleringsplatform er opbygget til automatisk at forsyne ressourcer efter behov for at imødekomme brugerens efterspørgsel. Dette sikrer en høj kvalitetsopplevelse for deres brugere uden behov for manuelt arbejde. Det tillader også økonomisk effektivitet og forbedret pålidelighed. For at holde omkostningerne så lave som muligt, bruger Dream11 Amazon EC2 Spot-instanser til at reducere deres AWS-regning.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services til at hjælpe spiludviklere med at reducere deres driftsomkostninger, mens de leverer bedre spiloplevelser. Vores dygtige AWS-konsulenter kan hjælpe dig med at bruge Amazon GameLift og Amazon EC2 Spot-instanser til at lancere dit spil hurtigt, skalere det med tillid og holde omkostningerne nede. Kontakt os i dag for at drøfte dine projektbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Hector Rodriguez er en af de mange succeshistorier om at lave en karrierepivot med hjælp fra AWS Academy. Efter års arbejde som massør besluttede Hector at skifte til en karriere inden for cloud-teknologi og forbedre sine muligheder ved at supplere med cloud-uddannelse. Han valgte Queensborough Community College, et medlem af AWS Academy, for at få den træning, han havde brug for.

Få Cloud Viden

På Queensborough Community College fik Hector praktisk erfaring med Amazon Web Services (AWS). Han lærte i dybden om AWS Cloud, AWS-sikkerhed og overholdelse og AWS-appudvikling. Han modtog også træning i Python, et populært programmeringssprog til cloud computing.

Certificeringer og jobsøgningsmuligheder

Med sin nye viden kunne Hector bestå prøven Certified Cloud Practitioner Exam for at få en professionel certifikat. Denne certificering hjalp ham til at skille sig ud fra andre jobsøgere og åbne dørene til de professionelle muligheder, han søgte.

Bliv medlem af Morgan Stanley

Takket være hans træning og certificering kunne Hector tiltræde Morgan Stanley som Cloud Associate. Han er nu en del af et team af cloud-professionelle, der styrer selskabets cloud-infrastruktur. Hector fortsætter med at udvikle sin viden med AWS-træning og certificeringer og ser frem til at fortsætte sin karriere inden for cloud-teknologi.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at opfylde deres cloud-computing-behov. Vores team af certificerede AWS-professionelle har ekspertisen til at hjælpe kunder med at designe, udvikle og implementere løsninger, der udnytter det fulde potentiale af Amazon Web Services. Uanset om du ønsker at flytte til skyen, optimere din nuværende cloud-miljø eller udvikle en brugerdefineret løsning, har KeyCore teknologien og ekspertisen til at hjælpe dig med at lykkes.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft Arbejdsbyrder på AWS

Sikre dine Microsoft Windows-servere

Microsoft Windows Server 2012/2012 R2 når sin slutning af understøttelsesdatoen 10. oktober 2023, og dem, der kører Windows Server 2008/2008 R2, står over for stadig større udfordringer. Det er ikke altid let at skifte væk fra disse ældre versioner, da mange organisationer kører tredjepartssoftware, der ikke er kompatibel med nyere versioner.

AWS Migration Services

Migrering af arbejdsbyrder til AWS kan være en god måde at sikre sikkerheden på, samt at udnytte besparelser og de seneste funktioner og muligheder. AWS tilbyder et udvalg af migrationsservices til at hjælpe med overgangen, såsom AWS Database Migration Service, AWS Server Migration Service og AWS Application Discovery Service. Disse services er designet til at hjælpe organisationer med at flytte deres eksisterende arbejdsbyrder til AWS med minimal disruption.

Managed Services

AWS tilbyder også managed services til at hjælpe organisationer med at administrere deres Microsoft-arbejdsbyrder, såsom Amazon EC2 for Windows Server og Amazon Relational Database Service (RDS) for SQL Server. Disse services tilbyder managed-versioner af Windows Server og SQL Server, hvilket gør det lettere for organisationer at administrere deres Microsoft-opgaver på AWS med færre ressourcer.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore kan vores erfarne AWS-konsulenter hjælpe dig med at migrere dine Microsoft arbejdsbyrder til AWS og sikre, at de er sikre. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services til at hjælpe med alle trin i migrationsprocessen. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udvikle en tilpasset migration plan og vejlede dig gennem processen fra start til slut. Kontakt KeyCore for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at migrere dine Microsoft-opgaver sikkert til AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

KeyCore hjælper kunder med at bruge Amazon Redshift, Amazon MSK, Satori, AWS Glue, Amazon CodeWhisperer og mange andre AWS-tjenester til at optimere deres databehandling og udnytte værdien af deres data. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, der tilpasser sig kundens behov. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

AWS Lambda er et kraftfuldt serverløst system, der giver udviklere mulighed for hurtigt og omkostningseffektivt at opbygge, køre og vedligeholde applikationer og tjenester. Det bliver dog udfordrende at administrere Lambda Layers på tværs af flere konti og regioner, når brugen øges.

Lykkeligvis er det muligt at forenkle denne proces med en kombination af AWS Config, EventBridge Scheduler, AWS Systems Manager (SSM) Automation og CloudFormation StackSets.

Når der udvikles AWS Lambda-funktioner, er det vigtigt at designe for gentagelser og mulige fejl. Hvis funktionen fejler, vil Lambda-tjenesten forsøge igen og udføre din funktion igen med samme begivenhedsdata. På grund af dette skal du sørge for, at funktionen er idempotent, når du udfører opgaver som behandling af ordrer, håndtering af betalinger og ændring af data, hvilket betyder, at det samme kommando kan anvendes flere gange uden at ændre resultatet ud over den oprindelige anvendelse.

Alexander Schüren, Sr Specialist SA hos Powertools, foreslår at bruge nogle strategier til dette, såsom at tilføje et unikt identifikationsnummer til hvert kommando, bruge mønsteret “get-or-create” og opbygge distribuerede låse til serialisering af adgang til ressourcer.

Suranjan Choudhury (Head of TME og ITeS SA) og Anil Sharma (Sr PSA, Migration) foreslår, at kaos-teknologi kan hjælpe med at oprette pålidelige serverløse applikationer, der kan håndtere fejlscenarier. For at gøre dette skal man begynde med små eksperimenter, der stresser systemet for at identificere svaghedspunkter, etablere baser og overvågning og oprette runbooks til at dokumentere trin og beslutninger. De foreslår også at oprette post-mortem rapporter for at analysere begivenhederne og prioritere handlinger.

Hos KeyCore har vi ekspertisen og teknologien til at hjælpe dig med at implementere kaos-teknologi til dine AWS Lambda-funktioner. Vores team af AWS certificerede løsningsarkitekter, DevOps-ingeniører og systemadministratorer kan hjælpe dig med at vurdere dine serverløse applikationer, opbygge robuste arkitekturer og designe og implementere kaos-teknologiplaner. Kontakt os for yderligere information.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Udlås mulighederne for AWS for M&E med NFL og AI

Sport er et perfekt eksempel på det potentiale, som AWS tilbyder til M&E, og ingen anden sport illustrerer dette bedre end NFL. National Football League har altid været et spil af strategi og tal, og AWS bruger nu AI til at afsløre de skjulte måleenheder bag hvert spil. Introduktion af ‘Pressure Probability’, et AI-drevet værktøj, der tager højde for faktorer såsom afstand fra quarterback, hastighed og quarterbackens bevægelse for at kvantificere styrken af ​​tryk hver quarterback står over for.

Indvirkningen af ​​Next Gen Stats

Pressure Probability bringer et helt nyt niveau af analyse til NFL-spil, så fans, trænere og spillere har uovertruffen indsigt i, hvad der sker på hvert spil. Dette revolutionerende værktøj giver holdene mulighed for bedre at forstå presset, deres quarterback står over for, og åbner døren for mere informerede beslutninger om hvilke spil der skal køres, hvem der skal skrives, hvilke spillere der skal flyttes omkring, og hvordan man positionerer dem. Det er ingen overraskelse, at holdene allerede er begyndt at udnytte magten af ​​Trykke sandsynlighed når de evaluerer deres spillere og spilstrategi.

Generative AI forbedrer kreative arbejdsgange

Generativ AI går ud over NFL-analyse til at revolutionere måden, hvorpå indhold skabes og forbruges. Ved hjælp af generative AI-modeller, såsom Stable Diffusion, kan M&E-virksomheder generere billeder og videoer med et simpelt tekstprompt. Dette giver mulighed for mere personlige og engagerende indhold, samtidig med at det reducerer tiden og indsatsen for at producere visuelle af høj kvalitet. Derudover kan virksomheder med Amazon SageMaker inpaint eraser effektivt fjerne uønskede objekter fra billeder, hvilket sparer værdifuld tid og ressourcer.

KeyCore kan hjælpe dit firma med at udnytte AWS for M&E

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere både professionelle og administrerede tjenester relateret til AWS for M&E. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at udnytte magten af ​​generativ AI i din arbejdsgang, lige fra skabelse af personligt indhold til at optimere din visuals produktionsproces. Med vores støtte kan du låse mulighederne for AI og bringe dit indhold til det næste niveau.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitektur Blog

Brug af automation for at opnå flere-AZ-højtilgængelighed til Oracle WebLogic Server-administrationsserveren

Oracle WebLogic Server er et populært valg til drift af produktionsbelastninger, såsom Oracle E-Business Suite og Oracle Fusion Middleware-applikationer. For at administrere applikationen, deployer kunden WebLogic Server-instanser (managede servere) inden for et logisk organisationsenhed, der kaldes et domæne. Klustre af managede servere giver applikationshøjtilgængelighed og horisontal skalering til kunden.

Opnåelse af flere-AZ-højtilgængelighed

Opnå højtilgængelighed til Oracle WebLogic Server-administrationsserveren ved hjælp af AWS CloudFormation-skabelonen til automatisk deployment af en multi-Availability Zone (AZ)-arkitektur. AWS CloudFormation-skabelonen udbyder to tilgængelighedszoner (AZer) i samme region, med flere undernet og tilhørende ressourcer. Skabelonen automatiserer konfigurationen af ​​en multi-AZ Oracle WebLogic Server-domæne, som bruges til at administrere andre Oracle WebLogic Server-instanser.

Fordele ved automation

Automatisering giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at provisionere deres ressourcer, som de har brug for til at køre deres Oracle WebLogic Server-domæne i en højt robust og højtilgængelig multi-AZ-arkitektur. AWS CloudFormation-skabelonen automatiserer konfigurationen af ​​flere AZer og tilhørende web- og applikationsservere samt Oracle WebLogic Server-domænet. Dette fjerner kompleksiteten fra kundens manuelle konfiguration og giver kunden mulighed for hurtigt og nemt at deployere et højtilgængeligt multi-AZ Oracle WebLogic Server-domæne.

Fordele ved at bruge AWS til at være vært for Oracle WebLogic Server

Ved at bruge AWS til at være vært for Oracle WebLogic Server, får kunderne glæde af et væld af tjenester og funktioner. AWS tilbyder kunderne mulighed for hurtigt og nemt at skalere deres Oracle WebLogic Server-deploymenter samt adgang til kraftige værktøjer og tjenester som Amazon ElastiCache og AWS CloudFormation. AWS tilbyder også kunderne adgang til et rigt sæt udviklerværktøjer og tjenester, herunder AWS Cloud9, AWS CodeBuild og AWS CodeDeploy.

KeyCore – hjælp til kunder med at opnå flere-AZ-højtilgængelighed til Oracle WebLogic Server

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​flere-AZ-højtilgængelighed til Oracle WebLogic Server-administrationsserveren. Vi er eksperter i AWS og forstår tjenesterne og funktionerne, der er tilgængelige på AWS, og kan hjælpe kunderne til at udnytte dem bedst muligt. Vores certificerede AWS-professionelle kan hjælpe kunderne med at designe og implementere højtilgængelige og robuste arkitekturer, herunder automatiserede deploymenter af Oracle WebLogic Server-domæner med flere tilgængelighedszoner. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dit firma med at opnå flere-AZ-højtilgængelighed til Oracle WebLogic Server-administrationsserveren.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

AWS Partner Network (APN) er et afgørende element i modernisering af katastrofeberedskabsløsninger og accelerering af dataindsigtsoperationer. Virksomheder er stadig mere afhængige af cloud-first strategier for at opfylde klassifikations- og RTO / RPO-krav. Deloitte og AWS tilbyder sammen en integreret ATADATA og AWS Application Migration Service-løsning som katastrofeberedskabsløsning. Denne løsning tilbyder forretnings- og teknologifordele til at få databeskyttelse op og køre hurtigt.

Workday hjælper regeringsorganer med at forenkle og standardisere processer, få overblik over organisationen og hurtigt tilpasse sig ændringer. Workday Enterprise Management Platform på AWS tilbyder innovative funktioner som skalérbarhed, høj tilgængelighed, problemfri udrulning uden nedetid på skyen, fleksibel rapportering, realtidsovervågning og et sikkerheds- og overholdelsesprodukt tilpasset offentlige kundeemner.

For at oprette et succesfuldt co-sell-program med AWS er det nødvendigt at forstå dine AWS-samarbejdsformål og styrke din salgsteam til effektivt at samarbejde med AWS-interessenter. Dette omfatter træning i AWS’ kultur, salgs- og GTM-interessenter og salgsprocesser. Derudover kan udstyre salgsteam med de rigtige ressourcer, som f.eks. Præsentationsoplæg, opkaldsskrifter og cases, hjælpe co-sell mere effektivt. For at hjælpe med disse bestræbelser har AWS skabt Co-Sell Development Framework.

AWS-kunder bruger AWS Marketplace til at opdage, indkøbe, provisionere og administrere software, data og tjenester fra tredjepart mere effektivt. Kunden finansierer indkøb med AWS Marketplace Customer Financing for at accelerere digital transformation, forenkle indkøbsprocessen og optimere omkostningerne. Dette blogindlæg forklarer, hvorfor kunder bruger finansiering, hvordan det fungerer, og hvordan AWS Marketplace Customer Financing kan hjælpe kunder og AWS-partnere med at komme i gang.

I medie- og underholdningsindustrien afhænger produktionsplaner ofte af, hvor hurtigt kreativer kan få adgang til enorme filer. MASV er en stor filoverførselstjeneste, der bruges i M & E-rummet, der kan sende filer sikkert overalt i verden uden størrelsesbegrænsninger eller begrænsninger. Kombineret med Amazon S3 kan MASV behandle indhold hurtigere end realtid, hvilket giver sidste øjeblik indholdstilpasning uden lange ledetider og dyre redigeringer.

Cloud-teknologi spiller en stadig større rolle i håndtering af OT-data, som traditionelt har været on-premise. GE’s Proficy Historian hjælper industrielle organisationer med hurtigt og omkostningseffektivt at flytte OT-data til skyen sikkert og effektivt. Med Proficy Historian på AWS har organisationer et formålsbygget valg til at flytte historikerdata til skyen med skalering, ydeevne og økonomisk effektivitet i tankerne.

Organisationer søger mod skyen for at spare, skalere og gøre processerne mere effektive. Komprise gør det lettere at planlægge og flytte data – enten det er en fuld NAS / objektmigrering eller en kontinuerlig bevægelse af data til AWS-lagertjenester. Komprise tilbyder også værktøjer til at hjælpe med at analysere og forstå data for at afgøre, hvilke AWS-tjenester der giver den bedste ydelse og kostmatch.

Accenture og AWS har udvidet deres strategiske samarbejde for at hjælpe kunder med at udnytte værdien af ​​fundamentale modeller og generativ AI til hurtigere forretningstransformation. Accenture arbejder med AWS for at hjælpe kunder med at udnytte Amazon Bedrock, udnytte de mest avancerede fundamentale modeller som Amazon Titan og implementere branchedefinerende teknologier som Amazon SageMaker og Amazon Inferentia sammen med andre AWS AI-tjenester.

Medievirksomheder undersøger muligheder for ad-fremstøttede tv-kanaler og reklamebaseret video on demand. Prime Images Time Tailor hjælper dem med at spare betydelige omkostninger og tid, når de kombineres med AWS’ elastiske skyinfrastruktur. Time Tailor kan behandle indhold hurtigere end realtid, hvilket gør det muligt at foretage sidste øjebliks indholdstilpasning uden lange ledetider og dyre redigeringer.

AWS Marketplace tilbyder grundlæggende integrationskrav til at hjælpe kunder med at ombordnye nye lejere til SaaS-applikationer. Dette indlæg bygger på dette med teknikker til at give end-to-end AWS Marketplace-til-SaaS-applikationsintegration. Derudover er strategier beskrevet for at udnytte faktureringsmulighederne i AWS Marketplace til at fakturere for brug.

I 5G-æraen står telcos over for udfordringen med at finde nye måder at bygge, drive og monetisere netværk på mens de leverer værdi til kunderne. AWS Telecommunications Competency hjælper telcos med at finde valid

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Bliv klar til fremtiden

Som ledere i en virksomhed har man ansvaret for at sikre, at virksomheden er klar til fremtiden. Desværre er fremtiden meget uklar, især i denne tid med hurtige ændringer, usikkerhed og kompleksitet. Det er muligt at forudsige den nærmeste fremtid med en vis grad af sikkerhed, men jo længere frem vi ser, desto vanskeligere bliver det at forudsige hvad der vil ske.

Afbød risiko med agilt og sky

For at afbøde risikoen ved usikkerheden om fremtiden skal lederne i virksomheden adoptere digitale løsninger, som er fleksible og agile, og det rigtige teknologiinfrastruktur. En sådan løsning er cloud-teknologi, som giver større grad af agilitet, skalerbarhed og omkostningsreduktion, og dermed hurtigere innovation.

Fordelene ved AWS Cloud

AWS Cloud er en pålidelig skyplatform der giver virksomheder mulighed for at forvandle deres IT-infrastruktur til at møde deres dynamiske behov. Den tilbyder organisationer en række af tjenester, som gør det muligt at udrulle og skalere applikationer og tjenester hurtigt og sikkert, fra at bygge applikationer til hosting af hjemmesider.

AWS-platformen tilbyder også et bredt udvalg af tjenester, fra analytics og AI til mobil- og webudvikling, som gør det muligt for organisationer at bygge, udrulle og skalere applikationer hurtigt til skyen. Denne agilitet giver organisationer mulighed for at bevæge sig hurtigere, blive mere agile og innovere hurtigere end nogensinde.

Opnå fremtidsklar status med KeyCore

KeyCore hjælper organisationer med at blive fremtidsklar ved at tilbyde tjenester og managed services, der gør det muligt for dem at flytte til AWS Cloud hurtigt og sikkert. Vores erfarne team arbejder for at give organisationer en vellykket og sikker implementering og migration til AWS, samt hjælp til den løbende drift af deres cloud-infrastruktur.

Med vores erfaring og dedikation til AWS-platformen kan vi sikre, at organisationer har de nødvendige viden og kompetencer for at blive fremtidsklar og digitalt udviklet. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå fremtidsklar status.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog

Realkreditforretning på AWS

Kvantitative handel bliver stadig mere populær og kompleks, efterhånden som mængden af data og antallet af strategier stiger. Dette har skabt et udfordring for virksomheder at opretholde deres porteføljer i realtid og tvunget dem til at søge efter løsninger for at bryde denne udfordring op. Denne post vil undersøge den åbne kildes løsning, for at bygge et realtids kvantetrading system på AWS og hvordan det virker, efterfulgt af installations- og konfigurationsprocessen.

Udfordringen ved at overvåge porteføljer

Når der handles store summer penge, stiger behovet for at overvåge porteføljen i realtid. Virksomhederne skal hurtigt kunne detektere ændringer i markedet og justere deres porteføljer derefter. De skal overvåge de ejede positioner, kontobalancerne, værdien af hver position og margin kravet for hver transaktion. Dette kræver et komplekst og højt kapabelt infrastruktur, som kan være dyrt og vanskeligt at implementere.

AWS løsning til realtids kvantetrading

Løsningen på denne udfordring er at bruge det åbne kildeframework på AWS. Dette system består af en Amazon EC2 instance, Amazon S3, Amazon Redshift, Amazon Kinesis and Amazon Athena.

Frameworket bruger EC2 instancen til beregning og proceshåndtering. Det kan konfigureres til at bruge forskellige hardware, såsom GPU’er og FPGA’er og kan parallellisere opgaver for hurtigere resultater. Amazon S3 bruges til datalagring, mens Amazon Redshift bruges til datanalyse. Amazon Kinesis bruges til streaming af data og Amazon Athena bruges til forespørgsel af data.

Installation og konfiguration

For at installere frameworket, er det første skridt at opbygge en Amazon Machine Image (AMI) indeholdende alle de nødvendige komponenter. Dette tager et par trin, såsom installation af den nødvendige software, opsætning af netværk og konfiguration af hardware. Når dette er gjort, er det næste skridt at implementere AMI’en på en EC2 instance. Når AMI’en er implementeret, kan brugeren begynde at konfigurere frameworket efter deres specifikke behov.

Brug af AWS løsning

Når frameworket er sat op og konfigureret, kan brugerne begynde at bruge det til deres handelsopgaver. Frameworket er i stand til at behandle store mængder data i realtid og kan bruges til at overvåge porteføljer, detektere ændringer i markedet og tilpasse porteføljerne derefter.

KeyCore tjenester til realtids kvantetrading

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af at have pålidelige og effektive handelsløsninger for at maksimere dine overskud. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde et kvantetrading system på AWS. Vores hold af eksperter er højt erfarne og kan hurtigt deployere et system, som er tilpasset dine specifikke behov. Vi er dedikeret til at levere tjenester og support af højeste kvalitet, så kontakt os i dag for mere information.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

TMAP-mobilitet, et sydkoreansk platform med 20 millioner registrerede brugere og 14 millioner månedlige aktive brugere, blev lanceret i 2002. TMAP tilbyder navigationsservices med henblik på reeltrafikoplysninger og data, samt vertikale tilbud som brugerprofiler, loyalitetsprogrammer og meget mere. For at drive deres platform effektivt har TMAP migreret deres store Oracle-database til Amazon Aurora MySQL ved brug af AWS Database Migration Service (AWS DMS).

For at overvåge Lambda@Edge-log og -målinger kan kunderne oprette et centralt Amazon CloudWatch Dashboard.

AWS-kunder går ofte i gang med større skala cloud-migreringer for at opnå specifikke forretningsmæssige mål. Eksempler inkluderer konsolidering eller udflytning af datacentre eller reducere den totale ejeromkostninger for IT. For at kickstarte migreringerne kan kunderne bruge gentagelige mønstre til at migrere arbejdsbyrder. Dette kan hjælpe med at forenkle og accelerere processen.

For at opnå hurtige indsigter i store Amazon EC2-flåder på tværs af flere konti og regioner, kan kunderne automatisere indsigter ved hjælp af kombinationen af ​​AWS-tjenester såsom AWS CloudFormation, AWS Lambda, Amazon EC2 og AWS IAM.

Ved hjælp af AWS Control Tower kan kunderne oprette sandbox-konti med budgetgrænser. Dette er en god måde at holde skyomkostningerne under kontrol, mens medarbejdere kan få lov til at innov

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Industrier

AWS for Industrier

Sikring af din AI med AWS

Producenter kan øge sikkerheden, sikkerheden og omkostningsbesparelserne ved hjælp af maskinlæring i kanten med Amazon SageMaker. Denne fuldt administrerede tjeneste hjælper kunderne med hurtigere og med mindre indsats at oprette, træne og implementere modeller med lavere omkostninger. Amazon SageMaker tilbyder også muligheden for at administrere modeller, databaser og tilhørende ressourcer, så kunderne hurtigt kan implementere, overvåge og opdatere modeller for at sikre, at løsningerne er pålidelige og fremtidsorienterede. Derudover tilbyder Amazon SageMaker fleksible sikkerhedskontroller, så kunderne kan beskytte deres data og modeller. Endelig kan kunderne med Amazon SageMaker hurtigt flytte modellerne til kanten for øjeblikkelige indsigter og handlinger uden at skulle bekymre sig om administration og opdatering af den underliggende infrastruktur.

FSI-tjenester Spotlight: Med Amazon Rekognition

For kunder i finansielle tjenester (FSI) er Amazon Rekognition et kraftfuldt værktøj til detektering og analyse af objekter, ansigter, scener og aktiviteter i billeder og videoer. For at hjælpe FSI-kunder med at strømlinjeforme godkendelse af skytjenester giver denne blogserie fem vigtige overvejelser, der inkluderer specifik vejledning, foreslåede referencearkitekturer og teknisk kode. Amazon Rekognition tilbyder desuden et væld af sikkerheds- og overholdelsesfunktioner, såsom kryptering af data ved hvile og i transit og mulighed for at definere og administrere adgangsregler. Dette hjælper med at sikre, at kundedata og processer er beskyttet.

Forbedring af søgefunktioner og overholdelse af reguleringer hos AstraZeneca Japan ved hjælp af Amazon Kendra

Amazon Kendra er et kraftfuldt værktøj til virksomhedssøgning, der giver kunderne mulighed for hurtigt at finde relevante oplysninger fra deres data. Til lægemiddelindustrien i Japan kan Amazon Kendra hjælpe med at sikre etisk markedsføringsoverholdelse ved at forhindre misforståelse af forkerte eller forældede oplysninger. Amazon Kendra tilbyder også et væld af funktioner, der kan hjælpe med at forenkle processen med hurtigt at finde de rigtige oplysninger, såsom fleksibel søgning, automatisering af dokumentindeksering og naturlig sprogsøgning. Derudover giver Amazon Kendra stærke sikkerheds- og overholdelsesfunktioner, såsom kryptering ved hvile og i transit og adgangsregler, der hjælper med at beskytte kundedata og processer.

FSI Spotlight: Amazon ECR

Amazon Elastic Container Registry (ECR) er et kraftfuldt værktøj til FSI-kunder til at oprette, gemme og administrere Docker-billeder og andre artefakter. Denne blogpost giver fem vigtige overvejelser for brug af Amazon ECR i den finansielle sektor, herunder opnåelse af overholdelse, databeskyttelse, isolation af computerenvironmenter, automatisering af revisioner med API’er og operativ adgang og sikkerhed. Der gives specifik vejledning og foreslåede referencearkitekturer for hver overvejelse, der kan hjælpe med at strømline godkendelsesprocessen for skytjenester. Amazon ECR tilbyder også flere sikkerheds- og overholdelsesfunktioner, såsom kryptering af data ved hvile og i transit og adgangsregler, der hjælper med at beskytte kundedata og processer.

Udnyttelse af værdien af OT-data med DeepIQ DataStudio (Data + AI) på AWS

Operative teknologidata, såsom dem, der genereres af SCADA-systemer, datahistorikere og PLC’er, er en værdifuld kilde til information til industrielle miljøer. AWS tilbyder et bredt udvalg af tjenester, der kan hjælpe kunder med at udnytte kraften af OT-data. DeepIQ DataStudio (Data + AI) er et kraftfuldt værktøj til indsamling, udforskning og analyse af OT-data. Denne tjeneste indeholder også et sæt maskinlæringsmodeller, der er designet til at hjælpe kunder med hurtigt at identificere anomali, forudsige fremtidige begivenheder og opdage mønstre. Derudover kan kunderne bruge Amazon SageMaker til at oprette brugerdefinerede maskinlæringsmodeller tilpasset deres specifikke behov.

Digital Supply Management med avanceret analyse og serverløs arkitektur på AWS

BMW Group drager fordel af kraften af skyteknologi til at administrere sit omfattende internationale leverandørnetværk. Med AWS kan BMW Group hurtigt lancere produkter, levere digitale kundeoplevelser og reducere sin miljøpåvirkning. AWS tilbyder desuden et bredt udvalg af tjenester, der giver synlighed i leverandørnetværk og hjælper kunderne med at administrere og optimere deres forsyningskæde. AWS-tjenester til digital forsyningskædestyring inkluderer Amazon SageMaker til oprettelse af brugerdefinerede maskinlæringsmodeller, Amazon ECS og EKS til implementering af applikationer og AWS Fargate og Lambda til kørsel af serverløse applikationer.

Omdan din telekomvirksomhed med partnere til AWS Telecommunications Competency

Telcos er under pres for at finde nye måder at bygge, drive og skabe indtægter fra netværk, mens de leverer værdi til kunderne. For at hjælpe telcos med denne overgang tilbyder AWS et bredt udvalg af tjenester, såsom Amazon SageMaker til oprettelse af maskinlæringsmodeller, Amazon ECS og EKS til implementering af applikationer og AWS Fargate og Lambda til kørsel af serverløse applikationer. Derudover tilbyder AWS Partner Network (APN) en række tjenester og løsninger, der hjælper telcos med at bygge, drive og skabe indtægter fra deres netværk. Ved at udnytte kraften i APN kan telcos hurtigt og omkostningseff

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-meddelelser og målretning Blog

Amazon Simple Email Service (Amazon SES) giver nu mulighed for at modtage meddelelser om bounce og klager via Amazon Simple Notification Service (Amazon SNS). Denne funktion giver brugerne mulighed for at modtage e-mails og hurtigt at detektere bouncede e-mails og klager og træffe den korrekte handling i response.

Opsætning af meddelelser

For at opsætte meddelelser skal du se i Amazon SES Develop Guide eller Jeff Barrs blogindlæg. For at aktivere meddelelser skal brugerne oprette et Amazon SNS-emne og derefter give Amazon SES-endepunktet en Amazon SNS-emne ARN. Dette kan gøres enten via kommandolinjen eller en applikation.

Detektering af bounce og klager

Når Amazon SES detekterer enten en bounce eller en klage, publicerer den en meddelelse til emnets abonnenter. Disse meddelelser indeholder den oprindelige e-mail-information samt typen af meddelelse og specifikke oplysninger om bounce eller klage.

Handling

For at tage handling i forhold til en bounce eller klage, skal brugerne oprette et Amazon SNS-abonnement, der sender meddelelser til et bestemt endpoint. Dette endpoint kan være en e-mail-adresse, en HTTP- eller HTTPS-URL, en Amazon SQS-kø eller en AWS Lambda-funktion.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore er vores team af AWS-professionelle erfarne i at udnytte Amazon SES og SNS til håndtering af bounce og klager. Vores team står klar til at hjælpe kunder med at opsætte Amazon SES- og SNS-meddelelser og kan også give yderligere rådgivning og support til udvikling af en effektiv strategi til håndtering af bouncede e-mails og klager.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer fra AWS, annonceringer og how-to-indlæg

Amazon Web Services (AWS) annoncerede for nylig tilgængeligheden af 2023 H1 Information Security Registered Assessors Program (IRAP) rapporten. Denne vurdering blev udført af en uafhængig australsk Signals Directorate (ASD) certificeret IRAP-vurdering og indeholder yderligere seks AWS-tjenester. Med denne rapport kan australske kunder holde sig opdateret med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger for AWS.

Desuden understøtter AWS Identity and Access Management (IAM) Roles Anywhere nu brugen af X.509 digitale certifikater til at få midlertidige AWS-legitimationsoplysninger og få adgang til AWS-ressourcer uden for AWS, såsom servere, containere og applikationer. Kryptografiske moduler kan installeres for at sikre sikkerheden af private nøgler, der anvendes med IAM Roles Anywhere.

Hos KeyCore har vores højtuddannede AWS-professionelle rådgivning og assisterende ved at sikre, at din AWS-miljø har den højeste sikkerhed, identitet og overholdelse. Vi tilbyder et udvalg af professionelle tjenester, herunder udvikling og implementering af tilpassede sikkerhedsløsninger. Vores managed services tilbyder automatiseret overvågning og afhjælpning af sikkerheds- og overholdelsesproblemer.

Uanset om du leder efter professionelle eller managed services, er KeyCore her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at maksimere din AWS-sikkerhed, identitet og overholdelse.

Læs de fulde blogs fra AWS

WS Startups Blog

AWS Impact Accelerator’s indvirkning: Skalering af STIGMA’s Hope Delivery App med AWS

STIGMA styrker personer med erfaring

STIGMA er en asynkron messaging-app, der forbinder personer i nød med fremmede, der deler lignende erfaringer. Ved at give personer i nød levende bevis for, at de kan komme igennem deres kampe, hjælper STIGMA med at reducere stigma og støtte flere håbefulde samtaler.

Indsamling af indsigter fra AWS Impact Accelerator

STIGMA deltog for nylig i AWS Impact Accelerator Latino-grundlæggerkohorten. Gennem dette program kunne STIGMA drage fordel af AWS-teammedlemmers omfattende erfaring og viden samt indsigt fra andre deltagere. Dette gjorde det muligt for STIGMA at finde innovative løsninger til at forbedre produktopplevelsen for deres medlemmer.

Samtidig kunne STIGMA skærpe deres færdigheder inden for områder som levering af effektive pitch til investorer. Ved at opnå viden og teknisk ekspertise samt blive bekendt med AWS-sikkerheds- og compliance-bedst praksis, har STIGMA fået mulighed for at skalere deres tilbud med AWS.

Udnyttelse af AWS til skalerbarhed og sikkerhed

AWS Impact Accelerator har gjort det muligt for STIGMA at opbygge en sikker, skalerbar løsning, der opfylder brugeres behov. Ved at udnytte skalerbarhed og sikkerhed i AWS, har STIGMA kunne udvikle deres app hurtigt med sikker og pålidelig dataopbevaring og messaging-infrastruktur. Som et resultat kan brugerne let få adgang til deres beskeder og have deres samtaler tilgængelige når som helst, hvor som helst.

KeyCore’s støtte til voksende startups

Hos KeyCore har vi mission om at hjælpe startups med at vokse og give dem mulighed for at nå deres fulde potentiale. Vi gør dette ved at levere både professionelle tjenester og managed services, der er tilpasset de specifikke behov hos voksende startups. Med vores hjælp kan startups drage fordel af avanceret AWS-ekspertise med løsninger, der er optimeret til skalerbarhed og sikkerhed.

Ved at udnytte vores AWS-ekspertise, kan startups som STIGMA drage fordel af erfaring og indsigt fra AWS-teammedlemmer og andre deltagere i AWS Impact Accelerator. Med vores hjælp kan startups udvikle løsninger hurtigt, der er sikre, effektive og skalerbare. Kontakt os for at lære, hvordan KeyCore kan støtte din startup i dag.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Kontaktcenter

Identitetsstyring til Amazon Connect

Identitetsstyring er et rammeværk af politikker og teknologier, der sikrer, at de rigtige brugere har den passende adgang til teknologiske ressourcer. Amazon Connect tager identitetsstyring til det næste niveau ved at give kunderne mulighed for at bruge flere SAML-identitetsudbydere til én instance. Dette er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe virksomheder med at blive mere sikre og effektive, når de administrerer brugeridentiteter.

Tre måder at konfigurere godkendelse på

Amazon Connect tilbyder tre måder at konfigurere identitetsstyring på: opbevaring af brugere i Amazon Connect, tilslutning til en eksisterende direktor, eller brug af SAML 2.0-baseret godkendelse. Med sidstnævnte kan kunderne tilføje flere SAML-identitetsudbydere til styring af brugergodkendelse. Dette giver organisationer mulighed for at integrere identitetsstyringsløsninger fra forskellige udbydere.

Fordele ved flere identitetsudbydere

Brug af flere SAML-identitetsudbydere til Amazon Connect har mange fordele. Det gør det lettere for brugerne at få adgang til deres konti, da de kan bruge den godkendelsestjeneste, de foretrækker. Det øger også sikkerheden af ​​kontiene, da kunderne kan bruge mere end én sikkerhedsprotokol til at godkende brugere. Endelig reduceres mængden af ​​manuelt arbejde, der kræves til at administrere brugeridentiteter, da hver identitetsudbyder kan administrere sine egne konti og godkendelser.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, der leverer både professionelle tjenester og managed services. Vores eksperter kan hjælpe dig med at opsætte og administrere flere SAML-identitetsudbydere til din Amazon Connect-instans. Vi tilbyder detaljerede analyser af hver udbyders godkendelsesprotokol, og vi rådgiver om den bedste opsætning til din virksomhed. Kontakt vores venlige team af AWS-eksperter i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine identitetsstyringsbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Innovation i den offentlige sektor med AWS

Offentlige organisationer kan bruge AWS til at innovation og skabe en positiv forandring i deres lokalsamfund. I denne artikel ser vi på, hvordan AWS kan hjælpe offentlige organisationer med at få adgang til data fra tredjepart, drive digital transformation inden for offentlig sikkerhed, innovér for et mere bæredygtigt fremtid, støtte startups, der innovér løsninger inden for offentlig sikkerhed, hjælpe mikro-, små- og mellemstore virksomheder med at lave økonomiske og sociale indvirkninger og støtte studerende og spare skoler for tusindvis af dollars.

Få adgang til data fra tredjepart med API-drevne datapipelines på AWS

Offentlige organisationer bruger ofte tredjeparts Software-as-a-Service (SaaS) til at styre forskellige forretningsfunktioner. Men denne almindelige SaaS-landskab kan skabe datasiloer, som gør data isolerede og svære at centralisere. For at imødegå dette kan offentlige organisationer bruge AWS til at bygge en API-drevet datapipeline for at samle data fra SaaS-platforme, der tilbyder åbne APIs. AWS tilbyder de tjenester og værktøjer, der skal bruges til sikkert og pålideligt at opbygge disse pipelines, herunder Amazon API Gateway, Amazon Kinesis Data Streams, Amazon S3, Amazon Comprehend og Amazon Athena.

Drive people-centreret digital transformation inden for offentlig sikkerhed med AWS

På IMAGINE 2023-konferencen for uddannelses-, stats- og lokale ledere diskuterede justits- og offentlige sikkerhedseksperter, hvordan skyen kan fremme samarbejde, forbindelse og kommunikation for at støtte offentlige sikkerhedsorganisationer. Panelerne identificerede tre måder, hvorpå cloud-teknologi kan hjælpe politiet med at arbejde bedre internt, i partnerskab med andre organisationer og med de mennesker, de tjener. Disse inkluderer forbedret adgang til data, samarbejde mellem agenturer og bedre data-drevet beslutningstagning.

Innovation for et mere bæredygtigt fremtid: praktiske eksempler fra to nordiske organisationer

På AWS Summit Stockholm delte ledere fra Posti Group i Finland og Stockholm Exergi i Sverige, hvordan de bruger cloud-teknologi til at innovation hele værdikæden af deres tjenester og skabe en kultur af fælles ansvarlighed for bæredygtige løsninger til deres kunder og udover. Posti Group brugte AWS til at udvikle et automatiseret system til routing og levering af pakker, og Stockholm Exergi brugte AWS til at oprette en platform til at styre energinet mere effektivt.

AWS vælger 13 startups til at innovationere løsninger inden for offentlig sikkerhed gennem GovTech-acceleratoren

AWS annoncerede valget af 13 startupvirksomheder, der skal deltage i den første AWS GovTech-accelerator. Dette program støtter GovTech-startups, mens de udvikler innovative løsninger, der gør det muligt for justits- og offentlige sikkerhedsorganisationer at servere deres samfund bedre. Dette accelererer udviklingen af deres løsninger og giver adgang til AWS-tjenester, workshops, mentorship og andre fordele for at hjælpe dem med at bygge og implementere deres løsninger hurtigere.

Hjælp til mikro-, små- og mellemstore virksomheder til at lave økonomiske og sociale indvirkninger med cloud-teknologier

AWS udgav en rapport, der undersøger potentialet for flytning til skyen for mikro-, små- og mellemstore virksomheder (MSMEer), der tager hånd om sociale spørgsmål. Studiet fandt, at MSMEer inden for sundhedssektoren, uddannelsessektoren og landbrugssektoren forventes at låse op til 161 mia. US$ årligt i produktivitetsgevinster og støtte 95,8 millioner job inden 2030. AWS tilbyder et sæt tjenester, der kan hjælpe MSMEer med at opnå disse mål, fra cloud-hosting til databehandling og maskinlæring.

Hvordan East Central Ohio ESC støtter studerendes succes og sparer skoler for tusindvis af dollars med AWS

East Central Ohio Educational Service Center (East Central Ohio ESC) bruger AWS til at hjælpe skoler med at spare tusindvis af dollars i computeromkostninger. Ved at udnytte skyen kan East Central Ohio ESC give studerende og lærere de computerressourcer, de har brug for, for at lykkes i deres fag, uden at de behøver at investere i dyre hardware. AWS cloudløsninger giver skolerne skalérbarhed og fleksibilitet til at imødekomme kravene fra deres studerende og spare penge i processen.

Med AWS kan offentlige organisationer innovation for at drive positiv forandring i deres lokalsamfund. KeyCore kan hjælpe offentlige organisationer med at udnytte potentialet i skyen. Vores team af AWS-certificerede professionelle har erfaring og ekspertise til at bygge pålidelige og sikre cloud-baserede løsninger tilpasset din organisations behov. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at få det meste ud af AWS. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Det Internet af ting på AWS – Officiel Blog

Forbedring af bæredygtighed i produktion med digitale tvillinger

Bæredygtighed er blevet en vigtig del af produktionsindustrien, da interessenter prioriterer bæredygtighed. For at opfylde disse krav søger sektoren teknologiske fremskridt, såsom digitale tvillinger. Digitale tvillinger er en form for virtuel tveæggethed, der skaber en digital kopi af fysiske objekter, processer og systemer. Efterligningen kan bruges til at overvåge, analysere og interagere med deres virkelige verdensmæssige modstykker, hvilket gør det muligt for producenter at styre hele deres produktionslinje med præcision.

Fordele ved digitale tvillinger i produktion

Digitale tvillinger har flere fordele i produktion, herunder forbedret ressourceudnyttelse, reduceret affald og øget effektivitet i produktionsprocesser. For eksempel kan digitale tvillinger overvåge tilstanden af maskiner og give producenter besked, når vedligeholdelse er nødvendig, hvilket reducerer risikoen for nedbrud og omkostningerne ved reparationer. Desuden kan digitale tvillinger hjælpe producenter med at optimere deres produktionsprocesser og forstå kundebehov og præferencer for at producere produkter af højere kvalitet.

Brug af AWS til at drive digitale tvillinger til bæredygtighed

AWS tilbyder et bredt udvalg af tjenester, såsom Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) og Amazon Machine Learning (ML), der kan bruges til at drive digitale tvillinger til bæredygtighed. For eksempel kan Amazon EC2 bruges til at levere computerressourcer til digitale tvillingapplikationer, mens Amazon ML kan bruges til at udvikle modeller til at forudsige og analysere kundeadfærd. Desuden tilbyder AWS også et bredt udvalg af tjenester til at hjælpe producenter med at overvåge deres produktionslinjer og processer, såsom AWS IoT Core og AWS IoT Analytics.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe vores kunder med deres digitale tvillinginitiativer. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og implementere digitale tvillinger på AWS, samt yde AWS-relaterede rådgivningstjenester for at hjælpe dig med at få det meste ud af digitale tvillinger. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan levere skræddersyede løsninger til at imødekomme dine specifikke behov og hjælpe dig med at forbedre bæredygtigheden i dine produktionsoperationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode Blog

Ray er nu tilgængelig for AWS Trainium og AWS Inferentia

AWS Trainium og AWS Inferentia har taget et skridt mod at gøre AI og ML-udvikling lettere og hurtigere med integrationen af den åbne kildekode Ray. Ray er et distribueret system, der forener byggeklodserne til ML og AI-udvikling og giver udviklere de værktøjer, de har brug for for hurtigt og effektivt at udvikle, implementere og administrere deres projekter. Ray er nu tilgængelig på Amazon Elastic Compute Cloud (EC2).

Hvad er Ray?

Ray er et åbent kildeprojekt, oprindeligt udviklet på UC Berkeley, der giver et forenet programmeringsmodel til distribueret AI og ML-udvikling. Det giver et sæt biblioteker og værktøjer til at opbygge og køre distribuerede applikationer, herunder biblioteker til maskinlæring, reinforcement læring og dyb læring. Ray gør det muligt for udviklere hurtigt og effektivt at udvikle og distribuere ML- og AI-applikationer.

Hvilke fordele har Ray?

Ray giver udviklere et forenet programmeringsmodel til distribueret ML og AI-udvikling. Denne model udelukker behovet for manuelt at administrere og skalere den underliggende infrastruktur. Ray giver også udviklere de værktøjer, de har brug for til design, udvikling og distribution af AI- og ML-projekter i større skala. Desuden gør Ray det let at spore fremskridtet med projektet, overvåge ydeevnen og fejlsøge problemer.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med Ray?

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services for at hjælpe kunder med at komme i gang med Ray. Vores erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe med opsætning, konfiguration og implementering af Ray på EC2, samt give råd og støtte vedrørende udvikling af AI- og ML-projekter. Vores managed services kan også hjælpe kunder med løbende vedligeholdelse og support af deres Ray-drevne projekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top