Opsummering af AWS blogs for uge #39 i 2023

I uge 39 publiserede AWS 98 blog posts – her er et overblik.

Indhold

AWS DevOps Blog

Amazon CodeCatalyst og AWS Signer er værktøjer, der gør det muligt for softwareudviklingsteam at effektivisere deres CI/CD-workflows. Med CodeCatalyst kan teams planlægge arbejdsopgaver, samarbejde om kode, bygge, teste og implementere applikationer med CI/CD-værktøjer. Desuden er CodeCatalyst også integreret med AWS-ressourcer og -tjenester såsom AWS Signer og AWS App Runner, hvilket gør implementering af containeriserede applikationer effektive og nemme.

Med CodeCatalyst-blueprints kan teams hurtigt generere kildekode og en CI/CD-pipeline til at implementere almindelige mønstre til deres AWS-konto. Ved at bruge blueprints kan teams oprette og implementere nye projekter på få minutter uden at skulle være eksperter inden for programmering. Dette øger produktiviteten og reducerer tiden til markedet.

Ved brug af CodeCatalyst’s native CI/CD-workflow-aktioner kan udviklingsteam hurtigt implementere applikationer og løse driftsudfordringer. CodeCatalyst’s flydende arbejde fra planlægning til implementering gør det muligt for teams automatisk at signere kode til AWS Lambda-funktioner ved hjælp af Amazon CodeCatalyst og AWS Signer. Dette skaber en sikker og automatiseret proces til kodesignering af Lambda-funktioner, hvilket reducerer tiden og arbejdet, der er nødvendigt for at fuldføre opgaven.

Kombinationen af Amazon CodeCatalyst og AWS Signer streamlinerer CI/CD-workflows og gør det muligt for teams hurtigt at lancere deres applikationer. KeyCore kan hjælpe softwareudviklingsteam med at udnytte den fulde potentiale af Amazon CodeCatalyst og AWS Signer. Vores team af AWS-eksperter kan yde rådgivning og opsætning af CI/CD-pipelines, og hjælpe teams med at opbygge sikre og automatiserede kodesigneringsprocesser til deres projekter.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til SAP

SAP-kunder, der kører kritiske workloads på Linux på AWS, kan stole på Pacemaker, et open source-resursmanager, til at orchestrere maksimal tilgængelighed. Pacemaker kan opdage og reagere på fejlsituationer, der påvirker SAP-oppetid ved at forstyrre den underliggende infrastruktur, operativsystemet eller SAP-applikationen selv. AWS har samarbejdet med SUSE og Red Hat om at udvikle vejledning til konfiguration af Pacemaker på Linux på AWS til kunder, der bruger SAP Central Services (ASCS).

Kunder, der kører SAP-workloads, vil ofte udveksle data med eksterne kilder ved hjælp af protokoller som SSH File Transfer Protocol (SFTP), File Transfer Protocol Secure (FTPS), File Transfer Protocol (FTP) og Applicability Statement 2 (AS2). Data, der udveksles, kan inkludere indkøbsordrer, fakturaer, lagerlister, bankoplysninger og lønseddel, som typisk indeholder fortrolige forretningsoplysninger. For at hjælpe med at beskytte fortroligheden af ​​dette data, giver AWS kunder mulighed for sikkert at overføre filer med AWS SDK for SAP ABAP.

Ved at kombinere Pacemaker-konfiguration og sikker filoverførsel kan kunder maksimere tilgængeligheden og sikkerheden af ​​deres SAP-workloads på Linux på AWS. Ved hjælp af AWS-tjenester og værktøjer kan kunder få den skala og ydeevne, der er nødvendig for at opfylde kravene til deres mest kritiske SAP-workloads.

Hos KeyCore er vores AWS-fagfolk eksperter i at konfigurere og administrere Pacemaker til SAP Central Services og sikker filoverførsel med AWS SDK for SAP ABAP. Med vores certificerede AWS Solutions Architects og DevOps Engineers kan vi sikre, at dine SAP-workloads altid er tilgængelige og sikre, støttet af skalen på AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dine SAP-workloads på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om maskinlæring

Amazon Web Services har lanceret et antal nye værktøjer til maskinlæring, der skal hjælpe virksomheder med at komme på forkant med den hurtigt voksende tendens mod generativ AI. Vi kigger her nærmere på nogle af de seneste lanceringer, der gør det lettere for virksomheder at indarbejde generativ AI i deres forretning.

K-nearest neighbours (KNN) -modellen blev brugt til at gennemføre segmentering af afgrøder. Dette er en effektiv måde at identificere endringer i landbrugsjord på, da satellitbilleder med høj frekvens giver et konstant overblik over de hurtigt skiftende miljøer.

Accenture har oprettet Knowledge Assist-løsningen, der bruger generative AI-tjenester fra AWS. Knowledge Assist bruger natural language processing til hurtigt at besvare spørgsmål og giver hurtig, præcis og aktuelt information fra en videnbase.

Ved hjælp af Amazon SageMaker Canvas kan virksomhedsanalytikere oprette maskinlæringsmodeller til tidsrækkeprognoser uden at skrive kode. Dette betyder, at virksomheder kan opnå en op til 50 procent forøgelse af hastigheden ved tidsrækkeprognoser.

MLOps-integration med Amazon SageMaker gør det muligt for organisationer at opnå fleksibilitet, samarbejde og gentagelighed i maskinlæringsprocessen. Generative AI Gateway, der er oprettet af AWS, gør det muligt for organisationer at få adgang til FMs (foundation models) på en sikker og overholdelsesorienteret måde, hvilket låser potentialet for generativ AI op.

For at finde en balance mellem kundeservice og vækst skal virksomheder udvikle en strategi, der tager højde for kundeservice, lagerbeholdning og kapacitetsudnyttelse.

AWS har lanceret nye værktøjer for at hjælpe organisationer med udvikling, debugging, deployment, management og governance. Dette gør det muligt for virksomheder at bruge generativ AI til at skabe nyt indhold og ideer, herunder samtaler, historier, billeder, videoer og musik.

MDaudit har udviklet et SaaS-platform, der bruger AI-funktioner til at sikre, at sundhedsplejekunder opretholder reguleringscompliance og bevarer indtægt.

For at bygge og værts ML-applikationer kan brugere bygge brugerdefinerede containere ved hjælp af Amazon SageMaker. SageMaker JumpStart gør det også muligt for brugere at oprette applikationer og identificere og fjerne implicit bias.

For at optimere hastigheden ved inference af Llama 2-modeller tilbyder Amazon SageMaker en række optimeringer, herunder dedikeret hardware til ML-inference, caching af data og brug af parallelisme.

Organisationer af alle størrelser begynder at udnytte fordelene ved generativ AI. AWS har lanceret en række nye værktøjer, som hjælper organisationerne med at implementere generativ AI og udnytte dets potentiale.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer og Lanceringer

Amazon Bedrock, Amazon MSK og mere: AWS ugentlige opsamling for september 25, 2023

Amazon Bedrock er nu generelt tilgængelig

Amazon Bedrock er en fuldt administreret tjeneste, der giver udviklere mulighed for at bygge og skalere AI-applikationer med grundmodeller (FMs), som leveres af førende AI-løsninger såsom AI21 Labs, Anthropic, Cohere, Stability AI, Amazon og andre udbydere. Det tilbyder et udvalg af højtydende grundmodeller, så udviklere hurtigt kan implementere AI-løsninger og konfigurere dem uden driftsoverhoved.

Amazon MSK introducerer datadistribution fra Apache Kafka til din datasø

Amazon Managed Streaming for Apache Kafka (MSK) tilbyder nu en mulighed for kontinuerligt at indlæse data fra et Apache Kafka-cluster til Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Dette er muligt takket være Amazon Kinesis Data Firehose, en pålidelig extract, transform og load (ETL)-tjeneste. Alt hvad udviklere behøver at gøre er at angive et Kafka-emne, og Firehose vil indsamle og transformere dataene og derefter levere dem til S3.

AWS ugentlige opsamling

Denne uge annoncerede AWS den generelle tilgængelighed af Amazon EC2 M2 Pro Mac, Amazon Coretto 21 og Amazon CloudWatch Synthetics. Desuden afholdt AWS et arrangement i Jakarta for at støtte AWS User Group Indonesia og AWS Cloud Day Indonesia, med en hovedtema for ”Innovating Yourself as Early-Stage Developers.”

KeyCore: Udnyt de nyeste AWS-teknologier

Hos KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, tilbyder vi både professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe kunder med at udnytte deres investeringer i skyen. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe dig med at konfigurere, implementere og administrere løsninger, der er drevet af de nyeste AWS-teknologier, herunder Amazon Bedrock og Amazon MSK. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine skyinvesteringer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Beholder”

Oplås sikker og højhastighedsapplikationsnetværk med Amazon ECS, AWS Lambda og Amazon VPC Lattice

Sikkert forbind tjenester med Amazon VPC Lattice

VPC Lattice er en Amazon-tjeneste, der giver dig mulighed for at offentliggøre og bruge tjenester, der kører på Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) og AWS Lambda. Det giver kunderne en sikker og lav latenstilslutning mellem tjenester og giver en høj hastighed af innovation. VPC Lattice giver dig mulighed for at oprette isolerede netværk inden for AWS, hver med deres egen sæt af ressourcer og tilladelser.

AWS App Runner understøtter Monorepos

AWS App Runner er en fuldt administreret containerapplikationstjeneste, der giver dig mulighed for at bygge, deploye og køre containeriserede webapplikationer og API-tjenester. Det understøtter nu implementering af tjenester fra kildekodearkiver, der følger en monorepo-struktur. Du kan fortælle AWS App Runner placeringen af ​​arkivet og eventuelle nødvendige kommandoer til bygning, og det vil bygge, implementere og administrere applikationerne.

Amazon EKS understøtter Kubernetes 1.28

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) understøtter nu Kubernetes-version 1.28. Denne version forbinder planter til Kubernetes og giver avancerede funktioner som multi-cluster til understøttelse af distribuerede applikationer. Amazon EKS Anywhere (udgivelse 0.18.0) understøtter også Kubernetes 1.28.

Nyt CoreDNS Add-on

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) Add-ons blev introduceret i december 2021. CoreDNS add-on var blandt de første, der blev udgivet, da DNS spiller en afgørende rolle i Kubernetes. For nylig er der blevet foretaget ændringer til CoreDNS add-on for at forbedre ydeevnen og håndterbarheden.

Udforsk etcd Defragmentering i Amazon EKS

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) bruger etcd, en distribueret nøgle-værdi-butik, til at gemme klyngekonfiguration, tilstand og metadata. Etcd Defragmentering giver bedre udnyttelse af hukommelse og forbedret ydeevne. I dette indlæg vil vi undersøge, hvordan man bruger etcd Defragmentering til at optimere Amazon EKS, og diskutere fordele og ulemper ved funktionen.

KeyCore kan hjælpe

Amazon ECS, AWS Lambda og Amazon VPC Lattice er kraftfulde tjenester, der kan hjælpe organisationer med at opbygge sikre, højhastighedsapplikationsnetværk. KeyCore er et AWS Advanced Consulting-partner, der har erfaring og ekspertise til at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af disse tjenester. Vores hold af AWS certificerede eksperter kan hjælpe dig med at designe og implementere et sikkert og højhastighedsapplikationsnetværk og give løbende support og vedligeholdelse. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt denne indgang til et titel på dansk

Udforskning af generativ AI til små- og mellemstore virksomheder

Kunstig intelligens (AI) udvikler sig hurtigt, og det kan være udfordrende for små- og mellemstore virksomheder (SMB’er) at vurdere, hvordan den skal anvendes. Fra ikke-tekniske til tekniske ledere er det nødvendigt at navigere kompleksiteten og de løbende ændringer i AI for at virksomhederne kan forblive konkurrencedygtige. For at opnå dette skal SMB’er prioritere de ressourcer, der er nødvendige for at sikre deres virksomhed og muliggøre vækst.

Hvad er generativ AI?

Generativ AI henviser til processen med at bruge AI til at oprette nye elementer, såsom indhold, design, ideer eller produkter. Sådanne AI-applikationer bruges til at skabe kunst, designe produkter og strukturer, generere ideer og mere. Desuden kan generativ AI bruges til opgaver som tekstanalyse, naturlig sprogbehandling, billed-/videoanalyse og meget mere.

Fordele ved generativ AI for SMB’er

Generativ AI giver SMB’er mulighed for at automatisere udviklingen af ​​nye produkter og tjenester. Denne automatisering kan frigøre mange ressourcer og tid, der ellers skulle bruges på manuelt arbejde. Derudover kan virksomheder bruge generativ AI til hurtigt at prototypen nye ideer og produkter, så de hurtigt kan reagere på markedsudviklingen og kundebehov.

Desuden kan generativ AI bruges til markedsføring og kommunikation. SMB’er kan oprette og implementere personlige meddelelser og producere indhold i stor skala. Det betyder, at SMB’er i stedet for at skulle lave hver meddelelse manuelt, kan udnytte generativ AI og oprette unikke og konsistente meddelelser til hver kunde.

Skybaserede generative AI-platforme

For at få mest muligt ud af generativ AI bør SMB’er overveje at bruge skybaserede platforme som AWS. Med AWS kan SMB’er få adgang til et stort udvalg af tjenester og værktøjer, der kan bruges til deres generative AI-applikationer. Desuden tilbyder AWS enterprise-sikkerhed, skalérbarhed og tilgængelighed for at sikre, at SMB’ers applikationer altid er tilgængelige.

Hvordan KeyCore kan hjælpe SMB’er med at bruge generativ AI

KeyCore kan tilbyde et bredt udvalg af tjenester til SMB’er, der ønsker at bruge generativ AI. Vores eksperter kan hjælpe SMB’er med implementering og integration af generativ AI i deres eksisterende systemer. Derudover kan vi tilbyde oplæring og rådgivning om bedste praksis for SMB’er, så de får mest muligt ud af generativ AI. Endelig kan vores team af AWS Certified-professionelle give ekspert vejledning og support til SMB’er, der ønsker at bruge AWS til at understøtte deres generative AI-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog fra Amazon Web Services

Når man samler flere afdelinger med separate AWS-konti til én AWS-konto, splitter en enkelt konto eller afdelinger op i flere AWS-konti for bedre styring eller duplikerer en AWS-konto på tværs af regioner, er det ofte nødvendigt at migrere databasen fra én AWS-konto til en anden med minimal nedetid. Amazon Relational Database Service (RDS) for Oracle tilbyder en enkel løsning på dette problem ved at give mulighed for at tage snapshots af en kørende RDS for Oracle-instans og gendanne snapshots til en anden AWS-konto i samme region eller en anden region.

AWS Data Migration Service (DMS) gør det lettere at flytte data fra én AWS-konto til en anden og tilbyder en fleksibel, omkostningseffektiv og sikker måde at migrere store datamængder på. Ved hjælp af DMS kan du replikere data fra én RDS-instans til en anden med minimal nedetid og replikere hele skemaet eller vælge tabeller. Derudover kan du også migrere data fra én databaseserver til en anden, såsom Oracle til Amazon Aurora eller Amazon RDS.

Analyse af data som stammer fra en blockchain kan være et udfordrende og tidskrævende arbejde på grund af kompleksiteten og variationen af ​​smarte kontraktstrukturer. For at forenkle denne opgave gør The Graph og Amazon Managed Blockchain det lettere at hente indsigt fra data gemt på blockchainen. Ved at udnytte Amazon Managed Blockchain kan brugerne let opsætte og konfigurere et blockchain-netværk samt vedligeholde det uden de ekstra omkostninger ved manuel konfiguration.

The Graph er et decentralt forespørgselsprotokol til blockchain-baserede applikationer, der tilbyder en kraftfuld indekseringsmotor, der kan bruges til at forespørge blockchain-data. Med The Graph kan brugerne oprette GraphQL-APIs til at forespørge blockchainen for data, hvilket gør det muligt at få let adgang til data gemt på blockchainen. Desuden er The Graph fuldt integreret med Amazon Managed Blockchain, hvilket gør det muligt for brugere at implementere og forespørge deres blockchain-data let.

Migrering af en Transparent Data Encryption (TDE)-aktiveret Amazon Relational Database Service (RDS) for Oracle-databaseinstans fra én AWS-konto til en anden er et almindeligt brugstilfælde i situationer, når man opkøber, sælger eller fusionerer operationer eller omorganiserer ens AWS-konti og organisatoriske struktur. For at sikre sikkerheden af ​​de data, der migreres, understøtter AWS DMS migrering af TDE-aktiverede RDS for Oracle-DB-instanser med minimal nedetid.

I 2020 introducerede DynamoDB en funktion til at eksportere DynamoDB-tabeldata til Amazon Simple Storage Service (S3) med inkrementelle eksporter. Dette giver brugerne mulighed for nemt at eksportere deres DynamoDB-tabeldata til S3 inkrementelt, som derefter kan bruges til analyse, sikkerhedskopier eller arkivering.

For at gøre det lettere at udvikle og implementere Ethereum-smarte kontrakter tilbyder AWS et end-to-end CI/CD-pipeline til udvikling af Ethereum-smarte kontrakter, der kan implementeres på AWS. Pipeline består af et GitHub-repository, en kontinuerlig integration (CI) ved hjælp af AWS CodeBuild og en kontinuerlig deployment (CD) ved hjælp af AWS CodePipeline. CI/CD-pipeline giver udviklere mulighed for hurtigt at implementere og teste smarte kontrakter og hurtigt iterate over dem. Desuden kan udviklere også bruge AWS CloudFormation til nemt at definere, provisionere og administrere de AWS-ressourcer, der bruges til CI/CD-pipeline.

Væksten af ​​Machine Learning (ML) har ændret måden, hvorpå virksomheder opererer, og har gjort det nødvendigt at integrere ML tæt på kritiske beslutningspunkter. For at forbedre kundeinteraktioner, øge salget og forbedre driftseffektiviteten har virksomheder brug for at opbygge et ultra-lavlatent online funktion-lager, der kan bruges til hurtigt at levere ML-modeller. Amazon ElastiCache for Redis gør det nemmere at gøre dette, da det giver en hurtig hukommelsescache, der kan bruges til at gemme og levere ML-modeller.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere både professionelle og managed services til AWS. Vores team af eksperter har stor erfaring med migration og analyse af data på tværs af AWS-konti. Vi kan hjælpe dig med opsætning, konfiguration og vedligeholdelse af de AWS-ressourcer, der bruges til CI/CD-pipeline, og kan også hjælpe med at opbygge et ultra-lavlatent online funktion-lager ved hjælp af ElastiCache for Redis. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Capgemini og AWS: Fremme af social bæredygtighed gennem digital inklusion

Capgemini og Amazon Web Services (AWS) har indgået et partnerskab for at lukke digital afstand og fremme digital inklusion som en del af bæredygtighed. Anurag Kumar Pratap, Capgeminis Vice President og CSR-leder i Indien, forklarer samarbejdet mellem Capgemini og AWS re/Start-programmet, et program, der sigter mod at uddanne 1.800 lærlinge i Indien til karrierer inden for skyen inden 2024.

Hos KeyCore tror vi fast på, at teknologi kan være et magtfuldt middel til social godhed. AWS re/Start-programmet hjælper med at lukke den kløft mellem dem, der har adgang til digitale ressourcer, og dem uden. Ved at partnere med AWS gør Capgemini det muligt for flere individer at få adgang til de ressourcer, der er nødvendige for at deltage i den digitale verden, og sikrer, at digital inklusion er en del af sin bæredygtighedspligt.

Nye kurser og certificeringsopdateringer fra AWS Training and Certification i september 2023

Denne måned har AWS Training and Certification rullet 16 nye digitale træningsprodukter ud på AWS Skill Builder. Disse omfatter seks AWS Builder Labs, hvoraf to er fokuseret på udvikling af færdigheder i generativ AI, samt to nye AWS Jam Journeys, der fokuserer på sikkerhedsudfordringer fra AWS re:Inforce 2023. Der er også et nyt AWS-certificerings eksamen, nu i beta: AWS Certified Data Engineer – Associate.

For ny-til-skyen-lærlinge, aldersgruppen 18+, er der en stor seks-kursers serie tilgængelig for at hjælpe med at udvikle professionelle færdigheder. Og for at gøre det endnu lettere at komme i gang, er der en 7-dages gratis prøveversion af AWS Skill Builder Individual-abonnementet.

Hos KeyCore udvikler vi tilpassede trænings- og certificeringsprogrammer til vores klienter. Vores team af erfarne AWS Certified Solutions Architects og AWS Certified DevOps Engineers tilbyder den bedste klasse vejledning og støtte til at hjælpe dig med at blive certificeret i skyen.

Erobring af et bjerg: 5 tips til at bestå AWS Certified Solutions Architect – Professional

At bestå AWS Certified Solutions Architect – Professional-eksamen er en bedrift på højde med at erobre et bjerg. Ligesom træning til en vandretur er forberedelse nøglen til succes. I denne blog vil vi diskutere fem tip, der vil hjælpe dig med forberedelse til denne udfordrende eksamen.

Det første tip er at udvikle en dyb forståelse af de AWS-tjenester, der er relevante for eksamen. Du skal også kunne forklare de underliggende principper for tjenesterne. Hos KeyCore kan vi give erfarne AWS Certified Solutions Architects og AWS Certified DevOps Engineers til at tilbyde coaching og støtte til at hjælpe dig med at blive certificeret i skyen.

Det andet er at sørge for at få praktisk erfaring. Prøv at oprette forskellige typer infrastrukturer ved hjælp af IaaS, PaaS og SaaS-tjenester. Dette vil hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, du har brug for for at bestå eksamen.

Tredje, øv dig i at tegne diagrammer. Evnen til at tegne diagrammer hurtigt til komplekse arkitekturer kan hjælpe dig med at spare tid under eksamen.

Det fjerde er at øve sig på at svare eksamensstil spørgsmål. Find prøveeksamener og familiær dig med de typer spørgsmål, der bliver stillet.

Til sidst, bliv organiseret. Sæt dig selv en tidslinje og sørg for at følge den. Når det kommer til at studere til eksamen, jo før du starter, jo mere tid har du til at gennemgå, øve og planlægge.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at bestå AWS Certified Solutions Architect – Professional-eksamen. Vores team af erfarne AWS-certificerede professio nelle kan hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og viden, du har brug for for at forberede til eksamen og bestå den med flyvende farver.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-belastninger på AWS

Microsoft-arbejdsbyrder kan let udrulle og administreres på AWS. I dette indlæg præsenterer vi tre dybdegående blogindlæg om, hvordan man eksporterer Windows Failover Cluster-loggen til CloudWatch, integrerer flere Microsoft Entra ID-lejligheder med AWS IAM Identity Center og reducerer Microsoft SQL Server-licensomkostninger med AWS Compute Optimizer.

Eksportering af Windows Failover Cluster-loggen til CloudWatch

Windows Event Viewer-logs er en afgørende faktor for overvågning og fejlfinding af Windows-systemer. Dette blogindlæg giver en trin-for-trin-vejledning til, hvordan man optager Windows Failover Cluster Event Viewer-logs ved hjælp af Amazon CloudWatch-agenter og sender alarmer ved hjælp af Amazon Simple Notification Service (Amazon SNS).

Denne proces starter med konfiguration af din Windows failover cluster til at fange Windows Event Viewer-logs og sende dem til Amazon CloudWatch-agenten. Derefter kan du oprette et Amazon SNS-emne og konfigurere det til at modtage alarmer fra Amazon CloudWatch. Når dette er gjort, kan du aktivere Amazon SNS-emnet til at modtage meddelelser fra Amazon CloudWatch-agenten.

Ved at følge trinene, der er beskrevet i dette indlæg, kan du nemt eksportere Windows failover cluster-loggen til Amazon CloudWatch og opsætte Amazon SNS til at modtage meddelelser fra Amazon CloudWatch-agenten. KeyCore kan yde professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at opsætte og konfigurere Amazon CloudWatch-agent og andre services.

Integration af flere Microsoft Entra ID-lejligheder med AWS IAM Identity Center

Organisationer bruger ofte flere Microsoft Entra ID-lejligheder til at administrere adgang til skyressourcer. Dette blogindlæg vejleder dig gennem konfiguration af tværlejlighedssynchronisering med flere Microsoft Entra ID-lejligheder ved hjælp af AWS IAM Identity Center.

Processen starter med at konfigurere AWS IAM Identity Center med de relevante Microsoft Entra ID-lejligheder. Derefter kan du oprette en IAM-rolle i AWS IAM Identity Center, der er knyttet til de relevante Microsoft Entra ID-lejligheder. Når dette er gjort, kan du konfigurere IAM-rollen til at få adgang til de relevante Amazon Web Services (AWS)-ressourcer.

Ved at følge trinene, der er beskrevet i dette indlæg, kan du forenkle adgangen til dine Amazon Web Services (AWS)-ressourcer samtidig med, at du muliggør samarbejdsindsatser mellem Entra ID-lejligheder inden for din organisation. KeyCore kan yde professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at konfigurere og administrere flere Microsoft Entra ID-lejligheder med AWS IAM Identity Center.

Reducer Microsoft SQL Server-licensomkostninger med AWS Compute Optimizer

AWS Compute Optimizer giver kunder mulighed for at reducere Microsoft SQL Server-licensomkostninger. Dette blogindlæg undersøger en ny funktion i AWS Compute Optimizer, der genererer Microsoft SQL Server-licensanbefalinger.

AWS Compute Optimizer giver kunder, der kører Microsoft SQL Server på Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), anbefalinger til optimering af licensomkostninger. Disse anbefalinger kan resultere i betydelige omkostningsbesparelser i SQL Server-licens.

Ved at følge trinene, der er beskrevet i dette indlæg, kan du reducere Microsoft SQL Server-licensomkostninger ved hjælp af AWS Compute Optimizer. KeyCore kan yde professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at optimere dine Microsoft SQL Server-licensomkostninger med AWS Compute Optimizer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Det officielle Big Data-blog fra Amazon Web Services

Processer og analyserer XML-filer med AWS Glue og Athena

XML-filer er et populært format til udveksling af data, og analyse af XML-filer kan hjælpe organisationer med at få indsigt i deres data og træffe bedre beslutninger. I dette indlæg ser vi på, hvordan man behandler og analyserer stærkt indlejrede og store XML-filer ved hjælp af AWS Glue og Amazon Athena.

Behandling af XML-filer med Glue

AWS Glue er en fuldt styret ETL (ekstrakt, transformér og indlæs) tjeneste, der gør det let at forberede og indlæse dine data til analyse. Med Glue kan du nemt få adgang til og behandle data gemt i Amazon S3 eller andre datalagre, samtidig med at du også integrerer med andre AWS-tjenester som Amazon Athena, Amazon Redshift og Amazon EMR.

For at behandle en XML-fil med Glue skal du først oprette en Glue-crawler for at crawle dataene. Crawleren opretter en Glue Data Catalog til dine data, som gemmer metadata og tabelstruktur i en Data Catalog-tabel, hvilket gør det lettere at forespørge XML-filerne.

Når Glue Data Catalog er oprettet, kan du oprette Glue-jobs for at transformere dataene og skrive dem til et andet datalager som f.eks. Amazon S3 eller Amazon Redshift. Glue tilbyder også et kraftfuldt sæt værktøjer til tilpasning af transformationen. For eksempel kan du bruge Glues indbyggede datatransformationsfunktioner til at konvertere XML til JSON eller andre formater, eller filtrere specifikke elementer fra XML-filen.

Forespørg XML-filer ved hjælp af Athena

Når XML-data er gemt i en S3-bucket eller andet datalager, kan du bruge Amazon Athena til hurtigt at forespørge dataene. Athena er en serverløs forespørgsels- og analysetjeneste, der gør det let at analysere store mængder data i S3 ved hjælp af standard SQL.

Athena understøtter et bredt udvalg af dataformater, herunder XML. Du kan bruge Athena til at forespørge både flade og indlejrede XML-filer. Athena understøtter også komplekse forespørgsler, herunder joins og aggregat, hvilket gør det let at forespørge og analysere store og komplekse XML-filer.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vores eksperter dig med at oprette din ETL-proces og analysere dine XML-filer med AWS Glue og Amazon Athena. Vi kan også hjælpe dig med at konfigurere din datapipeline og oprette fine-grained tilladelser for at sikre, at dine data er sikre. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din datapipeline.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Netværk & Indholdslevering med AWS Cloud WAN for Optimal Ruting

Opnå Optimal Ruting med AWS Cloud WAN for Multi-Region Netværk

AWS Cloud WAN kan bruges til at implementere centraliserede arkitekturer til brugssager såsom trafikinspektion, hybridforbindelse (ved hjælp af AWS Transit Gateways og AWS Direct Connect) og internetudgang. En internetudgang VPC kan bruges pr. AWS Region eller pr. geografi (samling af AWS Regioner) såsom Amerika (AMER GEO). Hvis man bruger det sidste, kan kunderne drage fordel af yderligere optimering af deres netværkstrafik, når de ruter den til den rigtige VPC. For at opnå dette tilbyder AWS et væld af værktøjer og tjenester, der tillader kunderne at optimere datastien for deres trafik mellem AWS-regioner eller fra AWS-regioner til deres on-premises-placeringer.

For eksempel kan kunderne bruge AWS Global Accelerator til at reducere latency og forbedre tilgængeligheden af ​​deres applikationer ved at rute trafik til AWS-regioner, der ligger på forskellige fysiske steder. Med Global Accelerator kan kunderne også bruge endpoint-grupper til at definere deres active-active-arkitektur for deres applikationer, hvilket hjælper dem med at levere trafik til den mest optimale VPC til deres brugssag.

Forbered og Kør Ydelsestests med Amazon CloudFront og Real User Monitoring

For kundevendte websider og mobile apps er hastigheden, hvormed indholdet loader, afgørende for forretningens succes. Amazon CloudFront er en webservice, der øger leveringen af ​​en kundes hjemmeside, API eller medieindhold ved at mellemlagere indholdet i kantplaceringer over hele verden. For at sikre, at kunderne får den bedste ydelse fra deres CloudFront-deploymenter, bør kunderne køre ydelsestests.

Amazon CloudFronts Real User Monitoring (RUM) funktion hjælper kunderne med at måle ydelsen af ​​deres hjemmeside eller applikation ved at indsamle ydelsesdata fra brugerens webbrowsere. RUM fanger sideload, DNS-opløsning og TCP-forbindelsesmetrikker, hvilket giver kunderne mulighed for at forstå, hvordan deres indhold leveres, og identificere eventuelle ydelsesproblemer. Kunderne kan også bruge RUM-dataene til at sammenligne ydelsen af ​​deres hjemmeside eller applikation med lignende hjemmesider og applikationer.

Forbedre Ydelse og Sikkerhed af Dynamiske Websider med AWS Edge Services

AWS edge-tjenester kan bruges til at forbedre ydelsen og sikkerheden af ​​websider. Specifikt kan kunderne hurtigt opsætte en Content Delivery Network (CDN) og en Web Application Firewall (WAF) for at stoppe en DDoS-angreb, der målretter deres hjemmeside, eller for at reducere sideload-tider.

AWS WAF er en webapplikationsfirewall, der hjælper med at beskytte webapplikationer mod skadelig aktivitet ved at overvåge HTTP- og HTTPS-trafik og tillade kunderne at definere regler til at opdage skadelige anmodninger. Kunderne kan bruge AWS WAF til at blokere, tillade eller overvåge trafik og inspicere indhold inden for deres trafik.

AWS CloudFront er en CDN, der øger hastigheden på webindholds-levering. Når kunderne bruger CloudFront, mellemlagres deres indhold på kantplaceringer og serveres til deres brugere fra den placering, der er tættest på dem. Dette reducerer latensen mellem brugeren og den originale webserver, hvilket resulterer i hurtigere sideload-tider og forbedret brugeroplevelse.

Introduktion til Dual-Stack og IPv6-Only Support for Amazon Route 53 Resolver Endpoints

Organisationer skifter fra IPv4-only til dual-stack (IPv4 og IPv6) og IPv6-only arkitekturer for at imødekomme den løbende vækst af internettet. For at understøtte disse overgange tilbyder Amazon Route 53 Resolver nu dual-stack og IPv6-only support for alle Resolver-endepunkter.

Kunderne får glæde af hurtigere opløsning over IPv6 sammenlignet med IPv4, og dual-stack og IPv6-only support giver en mere pålidelig forbindelse til kunders applikationer og tjenester, der kører på AWS. Dette giver også kunderne mulighed for at flytte væk fra at bruge IPv4-only arkitekturer og omfavne IPv6-only arkitekturer.

KeyCore Kan Hjælpe

Hos KeyCore er vores højtuddannede AWS Certified Solutions Architects og Solutions Architects udstyret med erfaring og teknisk viden til at hjælpe dig med at udnytte dit AWS Cloud WAN, Amazon CloudFront, AWS WAF og Amazon Route 53 Resolver deployeringer mest effektivt og sikre, at du får den bedste performance og sikkerhed fra dine dynamiske websteder. Kontakt KeyCore i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog: oversættelse

Brug af AWS til visuelt at designe og sikre applikationer

Design af applikationer med AWS kan let gøres med AWS Application Composer. Med 1134 CloudFormation-ressourcetyper til rådighed er AWS Application Composer et nyttigt værktøj til oprettelse og opdatering af applikationsarkitekturer.

Integrering af AWS WAF med Amazon Lightsail-instans

Sikkerhed er et topprioritet hos AWS og for alle, der bruger Amazon Lightsail-instanser, kan integrationer af AWS Web Application Firewall (AWS WAF) hjælpe med at øge applikationssikkerheden. Skrevet af Riaz Panjwani, Solutions Architect, Canada CSC og Dylan Souvage, Solutions Architect, Canada CSC, tilbyder dette indlæg vejledning i hvordan man øger applikationssikkerhedsstilling på Amazon Lightsail-instanser med integration af AWS WAF.

Arkitektur til skalering med private integrationer til Amazon API Gateway

Dette blogindlæg undersøger opbygning af skalerbare API Gateway-integrationer til mikrotjenester ved hjælp af VPC-links. Denne integration muliggør videresendelse af ekstern trafik til bagudmikrotjenester uden at udsætte dem for internettet eller forlade AWS-netværket. Indlægget gennemgår skaleringsbetragtninger baseret på brug af REST-API’er i forhold til HTTP-API’er og hvordan de integreres med NLB’er eller ALB’er på tværs af VPC’er.

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter mulighed for at hjælpe med at designe og sikre applikationer, der skalerer. Vores tjenester spænder fra professionelle tjenester som konsulenter og træning til administrerede tjenester som katastrofeberedskab og sikkerhed. Vi sørger for, at dine applikationer er pålidelige og sikre, med vores bedste praksisimplementering og løbende support. Vi kan hjælpe med at få dine applikationer op og køre hurtigt og nemt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E-blogg

AWS for Medie- og Underholdningsbranchen

Medie- og underholdningsvirksomheder (M & E) kan bruge magten af AWS til at innovativt og transformere deres forretninger. I dette blogindlæg diskuterer vi, hvordan AWS Elemental MediaConvert og Amazon Transcribe kan hjælpe Slack med at forbedre sin mediapipeline, hvordan Arch Platform udnytter NICE DCV til stream med god ydeevne og sikkerhed, og de AWS-streamingpartnere, der viste deres løsninger ved IBC 2023.

Slack forbedrer mediepipeline med AWS Elemental MediaConvert og Amazon Transcribe

Slack, den intelligente produktivitetsplatform, evaluerer konstant områder til forbedring baseret på kundebrug og ønsket om at lancere skillefunktioner. Et sådant element, klip, giver brugere mulighed for at optage og sende lyd- og videofiler direkte med andre personer. For at sikre den højeste kvalitet af lyd og video vælger Slack at bruge AWS Elemental MediaConvert og Amazon Transcribe.

AWS Elemental MediaConvert giver mulighed for højkvalitetsvideoindhold, der skal konverteres til flere formater med hastighed og fleksibilitet. Det giver også foruddefinerede video-profiler og justerbare indstillinger for at forbedre outputkvaliteten. Amazon Transcribe gør det let at konvertere lyd til tekst hurtigt og præcist. Dette giver Slack et system til hurtigt og let at konvertere lyd- og videofiler til forskellige formater og transskribere dem til tekst.

Fremvisning af Arch Platform-integration med NICE DCV

Arch Platform er en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) platform, der giver “Samarbejdende infrastruktur-som-en-tjeneste” på AWS til teams på tværs af alle brancher. Det bruger NICE DCV, samt flere andre protokoller, til at understøtte arbejdsbelastninger såsom redigering, VFX, animation og postproduktion.

NICE DCV er en erhvervsgraderet fjernvisningsprotokol, der giver brugerne adgang til 3D-applikationer og virtuelle skriveborde på ethvert skala med høj ydeevne og sikker kryptering. Det kan bruges til at forbedre skalerbarheden og ydeevnen af ​​applikationer i skyen, forbedre brugeroplevelsen og give sikker adgang til illustrative ressourcer.

Arch Platform-integrationen med NICE DCV vil hjælpe M & E-virksomheder med at udnytte skyens omkostningseffektivitet og skalerbarhed til at administrere deres arbejdsbelastninger.

AWS Direct-To-Consumer & Streaming Partner Showcase ved IBC 2023

Ved IBC 2023 i Amsterdam viste AWS-partnere cloud-løsninger, der forandrer medie- og underholdningsbranchen. Med over 40.000 deltagere fra 170+ lande gav IBC mulighed for, at AWS-partnere kunne demonstrere, hvordan de hjælper M & E-virksomheder med at genskabe arbejdsbelastninger i skyen for et stort publikum.

De viste løsninger inkluderede end-to-end streaming-løsninger, direkte til konsumenttjenester, og løsninger, der hjælper M & E-virksomheder med at migrere og administrere deres arbejdsbelastninger i skyen. Disse løsninger giver brugerne mulighed for hurtigt og let at oprette, gemme og levere indhold samt sikkert og let at administrere brugeradgang, sikkerhed og fakturering. Ved at udnytte magten fra skyen kan M & E-virksomheder reducere deres omkostninger og øge deres effektivitet.

KeyCore’s Ekspertise Med AWS for Medie- og Underholdningsbranchen

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder i medie- og underholdningsbranchen med at udnytte magten fra skyen. Vores hold af erfarne AWS-konsulenter har omfattende viden og erfaring med AWS-platformen, og de kan hjælpe dig med at opbygge og administrere cloud-baserede løsninger, der hjælper med at forvandle din forretning.

Vores tjenester inkluderer professionelle tjenester og managed services. Vores professionelle tjenester vil hjælpe dig med at designe, opbygge og implementere cloudbaserede løsninger, der er skræddersyet til dine forretningsbehov. Vores managed services vil hjælpe dig med at vedligeholde og overvåge dine cloudbaserede løsninger for at sikre optimal ydeevne og skalerbarhed.

Vi har omfattende erfaring med AWS-produkter og -tjenester, såsom S3, EC2, CloudFront, Lambda og mere. Vi kan hjælpe dig med at skabe den ideelle cloudbaserede løsning til at imødekomme dine behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte magten fra AWS til din M & E-forretning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-opbevaringsblog

Migrering fra Google Cloud Platform til AWS og krydslokalitetskatastrofeberedskab med Amazon FSx for NetApp ONTAP

Migrering fra Google Cloud Platform (GCP) til AWS

Kunder, der bruger Google Cloud Platform (GCP), kan vælge at sprede eller overføre deres skyforbrug til andre udbydere af forskellige årsager, herunder prisevalueringer, centralisering af data eller ændringer i forretningskrav. Effektive migreringsløsninger kan føre til tid- og omkostningsbesparelser samt reducere nedetid. AWS Application Migration Service (AWSAMS) er en fuldt administreret tjeneste, der forenkler migreringsprocessen, så kunderne kan migrere deres applikationer med minimal nedetid og indsats.

AWSAMS kan migrere applikationer fra GCP til Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) og Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS). Desuden giver det kunderne mulighed for at migrere applikationsdata på tværs af cloud-miljøer. AWSAMS tilbyder også muligheder for at migrere applikationer fra GCP til AWS funktionsmæssigt for at genskabe det eksisterende applikationsmiljø i det målrettede cloud-miljø.

Migrering kræver en initial vurdering af applikationen for at identificere de arbejdsbelastninger og afhængigheder, der skal migreres, og derefter oprette en migreringsplan for at identificere den sekvens, hvori applikationskomponenterne og dataene skal migreres. AWSAMS’ intuitive brugergrænseflade vejleder kunderne gennem hele migreringsprocessen, herunder vurdering, opdagelse, migrering og validering.

Krydslokalitetskatastrofeberedskab med Amazon FSx for NetApp ONTAP

Databeskyttelse er et højeste prioritet for kunder, og deres katastrofeberedskabs (DR) strategi kan kræve, at de kontinuerligt replikerer deres data på tværs af flere geografiske regioner for at afhjælpe naturkatastrofer som jordskælv eller tekniske katastrofer, der kan påvirke en bestemt geografisk region. Amazon FSx for NetApp ONTAP tilbyder fuldt administreret delt opbevaring med høj tilgængelighed og data-modstandsdygtighed, der kan bruges til at oprette et krydslokalitetskatastrofeberedskab (DR).

Amazon FSx for NetApp ONTAP synkroniserer kontinuerligt data fra et primært filsystem til et sekundært filsystem, der er placeret i en anden tilgængelighedszone eller region. Det er designet til at reducere gendannelsestidsmål (RTO) og gendannelsespunktsmål (RPO) og understøtter forskellige filadgangprotokoller, såsom Network File System (NFS) og Server Message Block (SMB).

Det er let at oprette et krydslokalitets DR-miljø ved hjælp af Amazon FSx for NetApp ONTAP. Kunderne kan oprette det sekundære filsystem i DR-regionen, og derefter konfigurere replikering fra det primære filsystem til det sekundære filsystem. Opsætningen automatiseres, og kan gennemføres på få minutter.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore tilbyder både professionel service og managed services for at hjælpe kunder med at migrere deres applikationer fra GCP til AWS og opsætte et krydslokalitets DR-miljø med Amazon FSx for NetApp ONTAP. Vores team af AWS-certificerede fagfolk kan hjælpe kunderne med vurderingen af ​​deres applikationer, planlægningen af ​​migreringsprocessen og valideringen af ​​migreringen. Vi tilbyder også end-to-end-support til opsætning af et DR-miljø med Amazon FSx for NetApp ONTAP. Vores team af eksperter kan hjælpe med opsætning, konfiguration og overvågning af miljøet, så kunderne opnår høj tilgængelighed og data-modstandsdygtighed. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Blog om AWS-arkitektur

Amazon Web Services (AWS) tilbyder software-arkitekter skalerbarhed, automatiseret styring, robust sikkerhed og kosteffektivitet, når de udnytter SQL-databaser. Denne kombination gør det lettere for arkitekter at oprette effektive og skalerbare software-systemer, som forbedrer ydeevnen og sikkerheden. I dette blogindlæg diskuterer vi de caching-strategier, som er tilgængelige for software-arkitekter, når de arbejder med SQL-databaser på AWS.

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) er en af ​​de tjenester, der er tilgængelige på AWS-platformen til brug for software-arkitekter. Det er en webtjeneste, der gør det lettere at opsætte, drive og skalere en relationel database i skyen. Der er flere caching-strategier tilgængelige på Amazon RDS, såsom:

– Læsereplikering – Dette giver mulighed for at skalere læseydelsen af ​​din database ved at oprette replikker af din database og videresende læseanmodninger til dem.
– Multi-AZ-deployment – Dette giver mulighed for at skalere læs- og skriveydelsen af ​​din database ved at implementere flere tilgængelighedszoner og replikere data på tværs af dem.
– Caching – Dette gør det muligt at skalere læseydelsen af ​​din database ved at cache data i hukommelsen og hente den hurtigt, når det er nødvendigt.

Når du bruger Amazon RDS, skal arkitekter overveje, hvilken type databaseinstans de har brug for, samt eventuelle særlige krav til den valgte caching-strategi. For eksempel, hvis en arkitekt har brug for en læsereplika, skal de sikre, at instancetypen understøtter læsereplikker. Hvis en arkitekt har brug for en caching-strategi, skal de sikre, at instancetypen understøtter caching.

Amazon Aurora er en anden tjeneste, der er tilgængelig på AWS-platformen til brug for software-arkitekter. Det er en relationel databaseengine, der kombinerer hastighed og tilgængelighed af højendelses kommercielle databaser med enkelhed og omkostningseffektivitet af åbne kildekodedatabaser. Ligesom Amazon RDS tilbyder Amazon Aurora flere caching-strategier. Disse inkluderer:

– In-memory read caching – Dette gør det muligt at skalere læseydelsen af ​​din database ved at cache data i hukommelsen og hente den hurtigt, når det er nødvendigt.
– In-memory write caching – Dette gør det muligt at skalere skriveydelsen af ​​din database ved at cache data i hukommelsen og skrive den hurtigt, når det er nødvendigt.
– Parallel query caching – Dette gør det muligt at skalere forespørgselsydelsen af ​​din database ved at cache forespørgselsresultater i hukommelsen og hente dem hurtigt, når det er nødvendigt.

Når du bruger Amazon Aurora, skal arkitekter overveje, hvilken caching-strategi de har brug for, og sikre, at instancetypen understøtter den.

Hos KeyCore hjælper vores erfarne team software-arkitekter med at udnytte Amazon RDS og Amazon Aurora-tjenesterne mest muligt. Vores professionelle tjenester og managed services tilbyder løsninger, der er tilpasset hver enkelts behov. Vi kan hjælpe dig med valg af instancetyper, implementering af caching-strategier, skalering af ydeevne samt løbende databaseadministration. For flere oplysninger om vores tjenester, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

KeyCore er en førende AWS-konsulentvirksomhed, der hjælper organisationer i alle størrelser med at udnytte deres investering maksimalt og hurtigt modernisere deres operationer med AWS. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, og vi specialiserer os i at hjælpe kunder med at opbygge løsninger, der er tilpasset deres specifikke behov. Uanset om du skal migrere til VMware på AWS, opnå skalering af datatokenisering, optimere IoT-rejser eller forenkle SAP-operationer, kan KeyCore hjælpe. Vores interne team af AWS-eksperter vil samarbejde med dig for at vurdere dine behov, udvikle effektive strategier og implementere løsninger, der vil opfylde dine mål. Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe dit firma med at lykkes.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

Mange virksomheder har anerkendt værdien af et Cloud Center of Excellence (CCOE) for at accelerere deres sky migreringer og større digitale transformationer. Dette skyldes de unikke udfordringer, som hver virksomhed præsenterer. Der er dog nogle generelle mønstre og antipatterns, som virksomheder skal være opmærksomme på, når de opretter deres CCOE.

Hvad er et Cloud Center of Excellence?

Et Cloud Center of Excellence (CCOE) er en gruppe af eksperter, der fungerer som et centralt hub for alle sky migration projekter. Teamets mål er at give vejledning og støtte for at sikre succesfulde sky migreringer. CCOE er ansvarlig for at fastsætte standarder for sky migrationer, give styring og overvågning, og hjælpe med at identificere bedste praksis og muligheder for forbedring.

Fordele ved et Cloud Center of Excellence

Et Cloud Center of Excellence kan hjælpe en virksomhed med at reducere den tid og det arbejde, der kræves til sky migrationer, såvel som reducere risikoen for fiasko. Det hjælper også med at sikre, at en virksomheds sky strategi er i overensstemmelse med dens overordnede forretningsmål. Desuden hjælper CCOE med at sikre, at skymiljøet er både sikkert og kompliant.

Sådan designer du et Cloud Center of Excellence

Det første skridt ved etablering af et CCOE er at identificere virksomhedens sky mål og mål. Dette hjælper med at sikre, at CCOE fokuserer på de rigtige aktiviteter og mål. Desuden skal CCOE identificere skyteknologiens teknologistak, som virksomheden bruger, såvel som de processer, værktøjer og målinger, der skal bruges til at måle succes.

CCOE skal også have myndighed til at træffe beslutninger og handle. Dette omfatter at træffe beslutninger om skyinfrastruktur, migrationstrategier og processer, såvel som at fastsætte standarder for sky sikkerhed og kompliance. Desuden skal CCOE være ansvarlig for overvågning og måling af skyprojekters ydeevne.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er Danmarks førende AWS rådgivning. Vi leverer både professionelle tjenester og managed services, der kan hjælpe virksomheder med at migrere til skyen. Vores erfarne team af AWS eksperter kan hjælpe med at identificere de bedste sky løsninger til dine specifikke behov, og designe et CCOE, der er skræddersyet til din virksomheds unikke mål. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din sky migration.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog

Opsæt HPC-infrastruktur på AWS med et Shared VPC og det nye Community Recipe Library

High performance computing (HPC) er et vigtigt værktøj for mange organisationer, der giver dem adgang til store mængder af compute-ressourcer. Skyen giver et attraktivt alternativ til HPC, og Amazon Web Services (AWS) tilbyder de nødvendige tjenester til at støtte organisationers HPC-behov. I denne blogpost vil vi vise, hvordan man opretter en HPC-infrastruktur på AWS med et Shared Virtual Private Cloud (VPC) og det nye Community Recipe Library.

Implementering af AWS ParallelCluster med et Shared VPC

AWS ParallelCluster er et populært værktøj til at oprette HPC-kluster på AWS. Det er et open source-klyngestyring værktøj designet til at gøre det lige så let at køre jobs på en klynge af EC2-instanser som at køre dem på din lokale maskine. Med ParallelCluster kan brugerne automatisere udrulning og styring af deres klynge, herunder installation af software og konfiguration af sikkerhedsindstillinger.

Når man udrullerer en HPC-klynge på AWS, kan det være fordelagtigt at bruge et delt VPC. Et delt VPC hjælper med infrastrukturadministration, klyngedrift og omkostningssegregering. Det hjælper også med at sikre, at HPC-infrastrukturen er korrekt isoleret fra andre arbejdsbelastninger, der kører i samme konto. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du udrullerer ParallelCluster i et miljø med et delt VPC.

Introduktion af HPC Recipes Community Library

I dag introducerer vi også vores community library of HPC Recipes for AWS. Biblioteket er et offentligt bibliotek på GitHub, der tilbyder kodesnippets og skabeloner til at hjælpe organisationer med at opnå funktionelle, pålidelige HPC-uddelelser, der er klar til at køre deres arbejdsbelastninger. Biblioteket dækker et bredt udvalg af emner, herunder sikkerhed, netværksforbindelse, lagring og jobplanlægning. Biblioteket tilbyder også eksempler på, hvordan man bruger AWS-tjenester som Amazon S3 og Amazon EFS i forbindelse med HPC-arbejdsbelastninger.

Biblioteket er beregnet til organisationer, der ønsker at oprette deres egen HPC-infrastruktur på AWS, men det kan også være nyttigt for eksisterende HPC-uddelelser, da det tilbyder en række bedste praksis og opskrifter, der kan bruges til at forbedre ydeevnen og pålideligheden af deres klynger.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for at hjælpe organisationer med at få mest muligt ud af deres HPC-infrastruktur på AWS. Vores eksperter har omfattende erfaring med opsætning og administration af HPC-uddelelser på AWS, og kan hjælpe dig med at udnytte den nye community recipe-bibliotek. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din HPC-infrastruktur på AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Cloud-drifts- og migreringsblog ved hjælp af AWS

Choice Hotels International er en af ​​verdens største franchisetagere. Som udfordrer i det luksuriøse segment og leder i mellemklasse og udvidet ophold, har Choice mere end 7.000 hoteller i 41 lande og territorier, der repræsenterer et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder fra økonomi til luksus. Choice Hotels havde brug for at finde en skalérbar og omkostningseffektiv måde at overvåge deres sky- og on-premise-infrastruktur på. Choice Hotels valgte Amazon Managed Service for Prometheus (AMP) for at forenkle den operationelle kompleksitet af overvågning af deres sky- og on-premise-infrastruktur.

AWS Transit Gateway (TGW) og AWS PrivateLink tilbyder en sikker og skalérbar måde at oprette et enkelt forbindelsespunkt og administrere flere forbindelser (VPC’er, on-premise-netværk og AWS-tjenester) for at udvide on-premise-applikationer til skyen. Ved at bruge AWS TGW og AWS PrivateLink kan du sikkert forbinde Amazon Managed Grafana til flere datakilder for at muliggøre en end-to-end-observabilitetsløsning.

AWS Control Tower har for nylig opnået FedRAMP High-autorisation i AWS GovCloud (US) Regioner. Dette hjælper kunderne med hurtigt at oprette en basislinje af multi-konto-miljø, mens de har adgang til vejledninger for at hjælpe med at opretholde overholdelse og sikkerhed. AWS Control Tower giver en automatiseret skygovernance-løsning, der sætter og overvåger kontinuerligt overholdelse af bedste praksis for sikkerhed og drift.

AWS Health Events Intelligence Dashboard giver en omfattende oversigt over alle AWS Health-begivenheder. Det giver detaljeret information om hver begivenhed, herunder begivenhedens indvirkning, berørte AWS-tjenester og tilgængelige omgåelser. Det giver også indsigter i begivenhedens indvirkning, hvilket hjælper kunderne hurtigt at identificere og reagere på de mest kritiske begivenheder.

Software as a Service (SaaS) udbydere kan drage fordel af en SaaS-driftsmodel på mange måder. En af de mest indflydelsesrige fordele er forbedringer af driftseffektiviteten, og én af de fundamentale teknikker er at vedligeholde en enkelt softwareversion for alle kunder. Det kræver, at kunderne kan konfigurere softwaren for at opfylde deres individuelle krav, mens de holder sig opdaterede med sikkerheds- og driftsopdateringer. AWS AppConfig hjælper SaaS-udbydere med at administrere konfigurationsændringer for deres kunder.

Ved KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunder med at designe og opbygge deres AWS-løsninger. Vi har stor erfaring med udvikling af løsninger, der udnytter AWS-tjenester som AWS AppConfig for at give kunderne mulighed for hurtigt at opbygge og implementere multi-tenant SaaS-løsninger. Vores hold af eksperter kan hjælpe dig med at designe og opbygge en pålidelig og sikker SaaS-løsning, der opfylder alle dine krav. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at designe og opbygge den rigtige løsning for din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Industrier

Philips har skabt et prototypeplatform på AWS for næsten realtidsspådom af billedterapi-løsninger. Platformen giver mulighed for hurtigere udrulning af nye teknologier og muliggør innovation på afstand.

Platformen bruger AWS-tjenester som Amazon EC2, Amazon SageMaker og AWS Lambda for at hjælpe Philips med hurtigt at udvikle og implementere applikationer. Dette hjælper med at sikre, at billederne forbliver nøjagtige og ajourførte, samtidig med at det gør det muligt at skalere det let og sikkert gemme data.

Platformen giver også Philips mulighed for at bruge AI og maskinlæring til at analysere billeder og udtrække meningsfulde indsigter. Dette hjælper med at sikre, at patienterne modtager den bedst mulige pleje.

Hos KeyCore er vi her for at hjælpe dig med at implementere AWS-værktøjer og -tjenester i dit firma. Vores team af AWS-certificerede fagfolk kan hjælpe dig med at definere den optimale arkitektur for din applikation, og sikre, at du udnytter alle fordelene ved cloud. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere AWS’ fulde potentiale.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, meddelelser og hvordan-man-poster

De seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer fra AWS samt vejledninger til, hvordan man bruger dem

Håndtering af AWS Security Hub ved hjælp af CloudFormation

AWS Security Hub giver kunderne et overblik over deres sikkerhedsstatus i deres AWS-miljø. Med de nyligt lancerede Security Hub CloudFormation-ressourcer kan kunderne nu aktivere og konfigurere AWS Security Hub. Hub-ressourcen kan bruges til at aktivere Security Hub og Standard-ressourcen bruges til at konfigurere den. Desuden støtter AWS Security Hub nu ressourcer fra alle andre AWS-tjenester, som kan håndteres centralt. Med Security Hub kan kunderne automatisere sikkerhedsbedste praksis, overvåge trusler og holde styr på sikkerhedscompliance.

Få fuld udbytte af IMDSv2 og deaktiver IMDSv1 på tværs af din AWS-infrastruktur

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) Instance Metadata Service (IMDS) giver kunderne en sikker og skalerbar måde at opbygge applikationer på. IMDS løser en sikkerhedsudfordring for skybrugere ved at give adgang til midlertidige og ofte skiftende legitimationsoplysninger og ved at fjerne behovet for at hardkode eller distribuere følsomme legitimationsoplysninger til instanser manuelt eller programmeret. Instance Metadata Service Version 2 (IMDSv2) giver forbedrede sikkerhedsindstillinger i forhold til IMDSv1, og kunderne opfordres til at migrere til IMDSv2.

Hvordan AWS Threat Intelligence afskrækker trusselfolk

AWS har et kraftfuldt sæt af funktioner til at registrere og effektivt afværge hundredvis af cybersikkerhedsangreb på Amazon Web Services (AWS)-skyinfrastrukturen. Disse forsvarsværker omfatter et globalt netværk af sensorer og tilhørende sæt af forstyrrelsesværktøjer. Gennem dette system gør AWS det vanskeligt og dyrt for trusselfolk at udføre eller vedligeholde et vellykket angreb. AWS gør desuden brug af maskinlæring til at identificere og blokere trusler fra kendte ondsindede IP-adresser.

AWS opnår QI2 / QC2-kvalifikation til vært for kritiske data og arbejdsbelastninger fra den italienske offentlige administration

Amazon Web Service (AWS) har opnået QI2 / QC2-kvalifikationsniveauet, som er fastsat af den italienske nationale cyber-sikkerhedsagentur (ACN) i afgørelse nr. 307/2022. Dette kvalifikationsniveau omfatter håndtering af kritiske data og arbejdsbelastninger for den italienske offentlige sektor og gør det muligt for AWS at levere disse tjenester til kunder i den italienske offentlige sektor. Denne kvalifikation bygger også på AWS’ allerede robuste sikkerheds- og compliance-funktioner.

Deployer AWS WAF hurtigere med sikkerhedsautomatiseringer

AWS WAF er et kraftfuldt værktøj til beskyttelse mod typiske webangreb, såsom SQL-injektion og cross-site scripting. Med løsningen Sikkerhedsautomatiseringer for AWS WAF kan kunderne nu hurtigere og mere effektivt implementere AWS WAF-styrede regler. Denne automatiserede løsning giver også kunderne mulighed for at oprette overvågning og få ekstra anbefalinger til beskyttelse mod webangreb.

Aktiver eksterne pipelinesdeploymenter til AWS Cloud ved hjælp af IAM-roller overalt

Tjenester til kontinuerlig integration og kontinuerlig levering (CI / CD) hjælper kunderne med at automatisere deploymenter inden for skyen. Mens AWS tilbyder native CI / CD-tjenester, såsom AWS CodePipeline, AWS CodeBuild og AWS CodeDeploy, kan kunderne nu også bruge tredjeparts CI / CD-tjenester, der er vært uden for AWS Cloud, såsom Jenkins, GitLab og Azure DevOps. Dette er muliggjort gennem IAM Roles Anywhere, som giver kunderne mulighed for sikkert at implementere deres pipeline uden at skulle håndtere legitimationsoplysninger.

KeyCore Can Help

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres AWS-infrastruktur. Vores team af certificerede AWS-eksperter kan hjælpe kunderne med at aktivere og administrere AWS Security Hub, migrere til IMDSv2, implementere AWS WAF og udnytte IAM Roles Anywhere til eksterne pipeline-deploymenter. Vi kan også hjælpe kunderne med andre AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-opgaver, såsom opsætning af sikkerhedsautomatisering, overvågning af trusler og sporing af compliance. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med dine AWS-sikkerhedsbehov.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog

Sign-Speak bygger tilgængelige oplevelser til døve og hørehæmmede individer med AI på AWS

Sign-Speak er et innovativt startup, der udnytter teknologi til at skabe tilgængelige oplevelser for døve og hørehæmmede individer. Ved hjælp af maskinlæring genkender deres sprogsoftware amerikansk tegnsprog (ASL) og oversætter det til tale ord (og omvendt) i realtid. Deres platform tilbyder også avatar- og transkriberingsydelser for yderligere at lette kommunikation.

For at udvikle deres platform yderligere, rekrutterede Sign-Speak hjælp fra AWS Impact Accelerator Latino Founders-kohorten. Dette program giver teknisk og forretningsmæssig støtte til startup-virksomheder, hvilket gør det muligt for Sign-Speak at gøre store fremskridt i at gøre verden mere inkluderende og tilgængelig.

AWS giver den ideelle kombination af værktøjer og tjenester til at hjælpe startups med at komme i gang og blive succesfulde. Med Amazon SageMaker kunne Sign-Speak skalere maskinlæringsmodeller for at opnå realtid ASL-genkendelse. Amazon S3 blev også brugt til at opbevare data, mens Amazon EC2-instancer håndterer behandling af data.

Ud over dette giver AWS den støtte, der er nødvendig for en startup for at vokse og forfine deres platform. AWS Impact Accelerator Latino Founders-kohorten tilbyder et netværk af eksperter, der kan give værdifulde råd og feedback om, hvordan man optimerer deres platform. Kombinationen af ​​begge de tekniske og forretningsmæssige støtte gør det til det perfekte miljø for startups til at vokse.

KeyCore er Danmarks førende AWS-konsulenter, der leverer professionelle tjenester, managed services og avanceret viden om AWS. Vi kan hjælpe Sign-Speak med at udnytte magten i AWS-platformen til yderligere at udvikle deres platform og optimere den til et bredt udvalg af applikationer. Vi er specialister i at hjælpe startups udnytte magten i skycomputering for at accelerere deres virksomheder. Vores team af certificerede AWS-fagfolk kan tilbyde en række tjenester, såsom skyarkitektur og omkostningsoptimering.

Vi har også en omfattende viden om AWS-tjenester, der kan bruges til at skabe en robust platform. Vi kan levere ekspertise inden for områder som Amazon SageMaker, Amazon S3 og Amazon EC2 for at hjælpe Sign-Speak med at bruge de bedste værktøjer til at gøre deres vision til virkelighed. Vores team af eksperter kan også give værdifulde råd og feedback gennem hele udviklingsprocessen.

Hos KeyCore er vi forpligtet til at hjælpe startups med at lykkes. Vi kan hjælpe Sign-Speak med at udnytte magten fra skyen og AWS’s tjenester til at skabe en endnu mere robust platform, der er tilgængelig for døve og hørehæmmede.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend Web og Mobil

KeyCore: Introducerer udviklerprøven af ​​AWS Amplify JavaScript v6

I dag offentliggør KeyCore med stolthed udviklerprøven af ​​v6 af AWS Amplify JavaScript-biblioteket. Dette er et vigtigt skridt, der lover at forbedre den måde, webudvikling kan tilgås med en sky baggrund. AWS har lyttet til feedback fra kunderne, og dagens annoncering adresserer nogle af de mest betydningsfulde pakkestørrelses-, TypeScript- og Next.js-understøttelsesproblemer.

Reduceret pakkestørrelse

Den opdaterede version af AWS Amplify JavaScript-biblioteket giver øget skalering og ydeevne, hvilket gør det muligt for udviklere at reducere bibliotekets størrelse og forbedre applikationsindlæsningstiden. Den nye v6-udviklerprøve har et forbedret modulligestruktur på øverste niveau, der har en dramatisk reduceret pakkestørrelse, hvilket fører til hurtigere indlæsningstider og mere effektiv hukommelsesbrug. Den nye utility-baserede tilgang gør det muligt for udviklere at vælge kun den funktionalitet, de har brug for, hvilket yderligere reducerer pakkestørrelsen.

Forbedret TypeScript-understøttelse

Den nye v6-udviklerprøve tilbyder også forbedret TypeScript-understøttelse, hvilket giver udviklere mulighed for at bruge biblioteket uden nogen type definitioner og reference enkeltpersoner AWS-tjenester med brugerdefinerede TypeScript-definitioner. Denne metode giver udviklere mulighed for at drage fordel af alle Amlify-biblioteksfunktioner uden at kompromittere typesikkerhed.

Next.js Support

V6-udviklerprøven tilføjer også forbedret support til Next.js, et React-baseret rammeværk. Gennem denne forbedring vil udviklere kunne bruge Amlify API-operationer, såsom GraphQL og REST API i Next.js-applikationer. For at gøre det lettere for udviklere at bruge tjenesten har AWS også oprettet et dedikeret plugin, der giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at konfigurere deres projekt og komme i gang hurtigt.

KeyCore og AWS Amplify JavaScript v6

Hos KeyCore stræber vi efter at være up-to-date med de nyeste og bedste teknologier for at give vores kunder de bedste mulige tjenester. Vi kan tilbyde professionelle tjenester og managedservices til kunder, der ønsker at bruge AWS Amplify JavaScript v6. Ved at udnytte de avancerede funktioner i v6-udviklerprøven kan vores kunder drage fordel af den forbedrede skalering og ydeevne. Vores team er velbevandret i AWS-platformen, og kan hjælpe vores kunder med at få det meste ud af denne nye version. For at lære mere om vores tilbud skal du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovering i den Offentlige Sektor

Innovation inden for den offentlige sektor med skyteknologi

Skyteknologi har revolutioneret den offentlige sektor, hvilket har muliggjort større modstandskraft og skalerbarhed samt hurtig udrulning af nye løsninger. I denne artikel undersøger vi, hvordan skyteknologi anvendes inden for sundhedssektoren og programmerne for kvinder, børn og unge (WIC), samt hvilken rolle den spiller i udviklingen af bæredygtighedsinitiativer.

Sundhedssektoren

Skyteknologien har muliggjort en datadreven tilgang til sundhedssektoren, hvilket har hjulpet med at forbedre den individuelle behandling, offentlig sundhed og forskning. Fremadskridende områder som epidemiologi, genetik og dataværktøjer har yderligere understøttet denne udvikling.

Kvinder, børn og unge (WIC)

Arizona Department of Health Services (AZDHS) var det første sted i landet, der flyttede deres WIC-løsning til Amazon Web Services (AWS). Dette øgede modstandskraften, så nødvendige tjenester kunne være tilgængelige for WIC-modtagere, samtidig med at det gav en glattere programoplevelse.

Bæredygtighed

Universiteter har en vigtig rolle i at finde løsninger på globale bæredygtighedsudfordringer. Arizona State University (ASU) og AWS har samarbejdet for at skabe Smart City Cloud Innovation Center (CIC), som accelererer innovationen gennem praktisk implementering.

KeyCore-tilbud

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunder med at udnytte deres skyteknologiløsninger. Vores team af eksperter kan yde professionelle og managed services, som hjælper dig med at integrere skyteknologi med dine offentlige sektorinitiativer. Med vores hjælp kan du sikre maksimal effektivitet, skalerbarhed og modstandskraft. For at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte din skyteknologi bedst muligt, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top