Opsummering af AWS blogs for uge #41 i 2023

I uge 41 publiserede AWS 98 blog posts – her er et overblik.

Indhold

AWS DevOps-blog

Intro

At styre kodekvalitet og sikkerhed er en svær, men nødvendig opgave for enhver organisation, som udvikler digitale applikationer. AWS CodeGuru Reviewer tilbyder automatiserede anbefalinger, som kan hjælpe udviklere med at identificere fejl og stræbe mod bedste praksis med programkode. Desuden kan AWS CodeGuru Security finde mulige sikkerhedsproblemer, såsom SQL-injektion, hårdkodede AWS-kontodetaljer og cross-site forespørgselsforfalskninger.

Brug af generativ AI til analyse af kode

Amazon CodeGuru Reviewer bruger maskinlæringsteknologi til at analysere kode og give hver linje en score baseret på, hvor godt den overholder accepterede kodepraksisser. AI’en gennemgår kode og sender udviklere automatiserede anbefalinger om, hvordan de kan forbedre deres kode. Dette sikrer, at koden er up-to-date med de nyeste kodekonventioner, og at kodekvaliteten bliver skubbet til det yderste.

Forbedring af kodekvaliteten med Amazon Bedrock

Amazon Bedrock er en automatiseret kodereviews-tjeneste fra AWS, som giver udviklere et komplet overblik over deres kode. Den analyserer kode fra kildekode-niveauet til applikationsudløsningsniveauet og leverer anbefalinger til overholdelse, ydeevne og sikkerhed. Den giver desuden detaljerede handlingsplaner med specifikke trin til forbedring af kodekvaliteten.

KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-rådgiver og tilbyder managed services samt professionelle services. Vi har omfattende ekspertise i AWS og kan levere komplet rådgivning til at sikre, at dine AWS-applikationer er sikre og velvedligeholdte. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dine AWS-applikationer.

Blue/Green-udløsninger med AWS CDK-pipelines og AWS CodeDeploy

Kunder har ofte brug for hjælp til implementering af Blue/Green-udløsninger til Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) ved hjælp af AWS CodeDeploy. Cross-region og cross-kontoudløsningsscenarier øger problemets sværhedsgrad. Når CodeDeploy bruges, er der også visse designbeslutninger, som skal tages.

AWS CDK-pipelines er et magtfuldt udløsningsværktøj, som gør det muligt for kunder at udgive deres applikationer med et automatiseret pipeline. Det håndterer cross-region og cross-kontoudløsninger og kan bruges til at udgive applikationer til Amazon ECS. AWS CodeDeploy kan også bruges til at gøre Blue/Green-udløsninger, så kunder hurtigt kan skifte mellem versioner af deres applikation.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vi give dig den ekspertise og støtte, du har brug for til at implementere Blue/Green-udløsninger på AWS. Vores team af cloud-eksperter har stor erfaring med AWS og kan hjælpe dig med at skabe en sikker og pålidelig udløsningspipeline. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine AWS-udløsninger.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ Officielle Machine Learning Blog

Amazon Web Services’ officielle maskinlæringsblog forbedrer Falcon-modellernes ydeevne med Amazon SageMaker. Med et overflødighedshorn af muligheder for at betjene store sprogmodeller (LLMs) til tekstgenererende generativ AI-applikationer, kan det være svært at identificere det optimale framework og konfiguration. Amazon SageMaker Large Model Inference (LMI) tilbyder kunder et sæt funktioner og evner til at håndtere disse store modeller og opnå optimal ydeevne for deres applikationer. LMI understøtter et udvalg af LLM-rammer, såsom TensorFlow, PyTorch og MXNet, hvilket gør det muligt for dig at bruge rammen efter eget valg. Det tilbyder også funktioner som autoskalering, modeliterationslagring og modellerverkonfigurationer, som giver dig mulighed for at tilpasse din modelydelse.

Amazon Kendra er en intelligent søgeservice, der hjælper kunder med at finde svar på deres spørgsmål fra indhold gemt på interne og eksterne websteder. Med webcrawler-funktionen kan du indeksere oplysninger gemt på websteder og bruge de intelligente søgefunktioner til at få svar på dine spørgsmål fra ustrukturerede dokumenter med naturligt sprognarrativt indhold. Den ML-drevne intelligente søgning giver dig mulighed for præcist at få svar uden at skulle stole på søgeordsøgning.

Amazon SageMaker Canvas er en visuel,klik-og-klik-tjeneste, der gør det let for forretningsanalytikere og borgerdatavidenskabsfolk at bruge klar-til-brug maskinelærings (ML) modeller og bygge specialiserede ML-modeller til at generere præcise forudsigelser. Klar-til-brug-modeller giver dig mulighed for hurtigt at udlede indsigter fra tekst, billede og dokumentdata uden at skulle skrive noget kode. De nye no-code generative AI-funktioner tillader dig at generere tekst, billeder og lyde fra ufærdige data og reducere antallet af manuelle opgaver, der kræves.

Whisper er et prætrænet model til automatisk lydgenkendelse (ASR) og taleoversættelse. Med Amazon SageMaker JumpStart kan du implementere OpenAI Whisper-grundmodellen med et enkelt klik. Trænet på 680.000 timer med mærket data, viser Whisper-modeller en stærk evne til at generalisere mange datasæt og domæner uden behov for omtræning.

Dette blogindlæg giver en vejledning til, hvordan man opbygger en cloud-native federated learning (FL)-arkitektur på AWS. Med hjælp af infrastruktur som kode (IaC) værktøjer, kan kunder let implementere FL-arkitekturer. En cloud-native arkitektur gør det også muligt for kunder at udnytte fuldt ud en række AWS-tjenester og forenkle udviklingen af FL.

Mistral AI’s Mistral 7B grundmodeller er nu tilgængelige for kunder via Amazon SageMaker JumpStart. Med 7 milliarder parametre kan Mistral 7B let tilpasses og hurtigt implementeres. Du kan prøve dette model med SageMaker JumpStart, en ét-klik implementeringsmulighed, der giver kunder mulighed for at implementere ML-modeller med et enkelt klik.

Kunder giver tilbagemeldinger og anmeldelser om produkter, de har købt gennem mange kanaler såsom anmeldelseswebsteder, grossistwebsteder, salgsopkald og sociale medier. Med den voksende mængde kundeanmeldelser kan det være svært at finde de indsigter, du har brug for. Amazon SageMaker Canvas-anmeldelsesmodeller og tekstanalyser tillader dig at bruge no-code maskinlæring til at udlede indsigter fra produktanmeldelser. Modellerne muliggør, at der automatisk detekteres stemning, identificeres emner og udtrækkes entiter med nøjagtighed.

En anbefalingsmotor kræver, at data forberedes i et passende format. For at få bedre personlige anbefalinger til slutbrugere, giver Amazon SageMaker Data Wrangler dig mulighed for at omdanne rådata til et format, der er klar til at blive fodret til et model. Dette blogindlæg giver en vejledning til, hvordan du forbereder MovieLens-datasættet, som er forberedt af GroupLens research, og importerer det til Amazon Personalize.

Hos KeyCore hjælper vores AWS-eksperter altid med at følge med i de seneste udviklinger inden for AWS Machine Learning. Med vores erfaring og viden har vi de kompetencer, der skal til for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ML-applikationer. Vi kan hjælpe dig med at optimere din modelydeevne, opsætte intelligente søgefunktioner og generere indsigter fra produktanmeldelser. Vores team kan også hjælpe dig med at designe og implementere dine cloud-native federated learning-arkitekturer på AWS. Kontakt os for at høre mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Opsummeringer, Opdateringer og Lanceringer

AWS Roundup: AWS Control Tower, Amazon Bedrock, Amazon OpenSearch Service, og mere

Med kun 50 dage igen til re:Invent 2023, lad os kigge på nogle af de spændende nyheder og meddelelser fra sidste uge. Sidste uge så lanceringen af ​​en række spændende nye tjenester og produkter fra AWS – AWS Control Tower, Amazon Bedrock, Amazon OpenSearch Service og mere.

AWS Control Tower

AWS Control Tower gør det lettere for kunder at oprette og styre en sikker, multi-account AWS-miljø. Det giver et foruddefineret kerne sikkerhedsbaseline, som gør det muligt for kunderne at oprette en sikker basiskonfiguration hurtigt og nemt. Derudover giver det også et sæt guard rails til sikkerhed, drift og overholdelse, som kunderne kan konfigurere til deres specifikke behov.

Amazon Bedrock

Amazon Bedrock er en ny tjeneste fra AWS, der gør det muligt for kunder at provisionere, overvåge og administrere virksomhedsskala databaser, herunder Oracle Database, Microsoft SQL Server og MySQL. Det giver kunderne en forenet konsol til administration af database provisionering, sikkerhed og overholdelse. Desuden forenkler det også vedligeholdelses- og overvågningsopgaver for databaser.

Amazon OpenSearch Service

Amazon OpenSearch Service er en ny søgetjeneste fra AWS, der gør det lettere for kunder at implementere og skalere søgeapplikationer. Det giver kunderne en fuldt administreret søgetjeneste, der giver dem mulighed for at søge i organisationens data og hurtigt opbygge søgeapplikationer uden behov for manuel opsætning eller konfiguration. Desuden understøtter det også et bredt udvalg af datakilder, herunder Amazon S3, Amazon Elasticsearch og Amazon DynamoDB.

KeyCores tilbud

Hos KeyCore er vi blandt de førende AWS-konsulenter i Danmark. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services. Vores professionelle tjenester omfatter DevOps, Cloud Migration og Security Services, mens vores managed services omfatter AWS-kostnadsoptimering, infrastrukturstyring og applikationsydelsesovervågning. Vi kan hjælpe dig med at opsætte, styre og sikre dit AWS-miljø med AWS Control Tower, samt hjælpe dig med at opbygge og skalere søgeapplikationer med Amazon OpenSearch Service. Desuden kan vi hjælpe dig med at provisionere, overvåge og administrere virksomhedsskala databaser med Amazon Bedrock.

Læs de fulde blogs fra AWS

Containere

Autentificering og modstandsdygtighed med AWS IAM og Amazon EKS

Autentificering med AWS IAM og Amazon VPC Lattice

Amazon VPC Lattice er en fuldt administreret applikationsnetværkstjeneste, der er bygget direkte ind i AWS-netværksinfrastrukturen, som kunder bruger til sikkert at forbinde og overvåge tjenester på tværs af flere konti og virtuelle private skyer (VPC’er). Med Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) kan kunder bruge Amazon VPC Lattice til at give autoriseret adgang til deres Amazon EKS-kluster. Dette gøres ved hjælp af AWS Identity and Access Management (IAM)-roller.

IAM-roller bruges til at definere det niveau af adgang, en bruger har til Amazon EKS-klusteret. For eksempel kan brugerne få adgang til klysteret gennem en læse-kun-rolle eller en administrativ rolle. Ved at give brugerne IAM-roller, kan kunderne kontrollere, hvilke dele af klysteret brugeren har adgang til. Dette kan hjælpe med at beskytte kunders klystere mod uautoriseret adgang.

Yderligere kan kunder bruge Amazon VPC Lattice til at sikre trafikken til og fra Amazon EKS-klusteret. Dette gøres ved at oprette en netværkssikkerhedspolitik, der definerer hvilken type trafik, der er tilladt på klysteret. For eksempel kan kunderne angive, hvilke typer IP-adresser, der er tilladt at oprette forbindelse til klysteret, eller hvilke porte der er tilladt at være åbne på klysteret. Dette hjælper med at reducere risikoen for, at uautoriserede personer forsøger at få adgang til klysteret.

Kør modstandsdygtige arbejdsbyrder på Amazon EKS

Når kunder bygger mission-kritik-applikationer på AWS, skal de sikre, at hvert stykke i applikationen er modstandsdygtigt over for fejl i systemet. Ved at bygge modstandsdygtige arbejdsbyrder og applikationer, kan kunder sikre, at deres applikationer og tjenester fortsat fungerer selv hvis forstyrrelser opstår.

For at hjælpe kunder med at bygge modstandsdygtige applikationer på Amazon EKS tilbyder AWS flere fejl-tolerance-tjenester og værktøjer. Amazon EKS-planlæggeren registrerer automatisk og genstarter fejlede opgaver, hvilket hjælper med at sikre, at tjenesterne fortsætter med at køre, selv om der opstår forstyrrelser. Yderligere kan kunder bruge Amazon EKS Auto Scaling til automatisk at skalere deres Amazon EKS-kluster for at sikre, at applikationerne forbliver tilgængelige og reaktive under toppunkter i arbejdsbyrden.

AWS tilbyder også flere andre tjenester, der kan hjælpe kunder med at opnå fejl-tolerance. For eksempel kan kunder bruge Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) til at gemme deres persistente data, så det ikke går tabt, hvis en knude fejler. Desuden kan kunder udnytte Amazon Elastic File System (Amazon EFS) til at gemme deres applikationsdata i et modstandsdygtigt og fejltolerant lager-system.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og administrerede tjenester for at hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres Amazon EKS-kluster. Vores team af eksperter med AWS-certificering kan hjælpe dig med at sikre dine klystere med Amazon VPC Lattice og AWS IAM-roller, og bygge modstandsdygtige arbejdsbyrder med Amazon EKS og andre AWS-tjenester. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Amazon EKS-kluster.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Quantum Teknologier Blog

Amazon Braket har annonceret forbedringer af opgavebehandlingshastighederne i støtte til parametrisk kompilering på Quantum Processing Units (QPU’er) fra Rigetti Computing. Dette gør det muligt for Amazon Braket Hybrid Jobs at køre op til 10 gange hurtigere.

Hvad er Amazon Braket?

Amazon Braket er en fuldt administreret AWS-tjeneste, der giver et udviklingsmiljø til videnskabsmænd, forskere og udviklere til at udforske og opbygge kvantealgoritmer. Det giver brugerne mulighed for at oprette kvantekredsløb og simulere dem på klassiske computere og også køre dem på kvanteudstyr fra leverandører som AWS, D-Wave, IonQ og Rigetti.

Hvordan accelererer Amazon Braket Hybrid Quantum Algoritmer?

Amazon Braket Hybrid Jobs giver brugerne mulighed for at kombinere klassiske og kvante beregninger for at oprette hybrid kvantealgoritmer. For at accelerere disse hybridkvantealgoritmer understøtter Amazon Braket nu parametrisk kompilering på QPU’er fra Rigetti Computing. Parametrisk kompilering er en teknik, der giver brugerne mulighed for at variere parametrene i kvantekredsløbet, mens den samme kvantelogik bevares. Dette giver dem mulighed for at reducere antallet af porte i kvantekredsløbet og fremskynde behandlingstiden.

Hvilke fordele er der ved at bruge Amazon Braket?

Ved hjælp af Amazon Braket kan brugerne få adgang til avanceret kvantedatabehandling og software, og evnen til at udvikle og køre hybrid kvantealgoritmer. Dette giver dem mulighed for at udforske og opbygge kvantealgoritmer hurtigere og mere effektivt. Det accelererer også innovation ved at give brugerne mulighed for hurtigt at eksperimentere og prototype med et bredt spektrum af kvantealgoritmer og bruge avancerede teknikker som parametrisk kompilering.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS. Med vores ekspertise i AWS kan vi hjælpe dig med hurtigt at udvikle og implementere hybrid kvantealgoritmer ved hjælp af Amazon Braket. Vi kan også hjælpe dig med at udnytte Amazon Brakets nye funktioner, såsom parametrisk kompilering på QPU’er fra Rigetti Computing, og finde den bedste måde at få de ønskede resultater på.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Forretningsblog

SMB’er er rygraden i økonomien og de står til at komme bedst ud af den nuværende økonomiske situation. Amazon’s “Day 1 Culture” kan være afgørende for deres succes. Det er en tilgang, der fokuserer på at forstå kunders behov, ønsker og smertepunkter, der kan forvandle enhver virksomhed.

For at skabe en SMB baseret på værdi og medfølelse er det vigtigste at have en forståelse for kunders behov, ønsker og smertepunkter. Amazon’s Day 1 Culture opfordrer virksomheder til hele tiden at innoviere og give løsninger til deres kunder.

Ved at kende deres kunder, kan SMB’er give skræddersyede tjenester, der opfylder deres behov. Da kundeadfærd og behov ændrer sig, kan SMB’er hurtigt justere og give nye tjenester for at holde sig foran konkurrenterne. Amazon’s Day 1 Culture giver også SMB’er mulighed for hurtigt at træffe beslutninger, hvilket er især vigtigt i den nuværende økonomiske situation med hurtige ændringer.

Application modernization kan være en god måde for SMB’er at udnytte Amazon’s Day 1 Culture. Det er processen med at opdatere eksisterende software og applikationer for at drage fordel af de nyeste teknologier. Dette kan hjælpe SMB’er til at være foran konkurrenterne ved at udnytte de nyeste teknologier og værktøjer.

Modernisering af applikationer kan også hjælpe SMB’er med at reducere omkostninger og forbedre kundeoplevelser. Ved at udnytte nye teknologier kan SMB’er forbedre brugeroplevelsen, reducere omkostninger og øge sikkerheden. Desuden kan modernisering af applikationer åbne døren for nye forretningsmuligheder og tillade SMB’er at skabe innovative løsninger, der udnytter den nyeste teknologi.

KeyCore tilbyder professionelle tjenester og managed services til SMB’er, der ønsker at modernisere deres applikationer. Vores eksperter kan hjælpe med at identificere og prioritere potentielle applikationer til modernisering, og derefter bestemme den bedste tilgang til modernisering. Vi tilbyder også avancerede AWS-tjenester, såsom rådgivning, arkitekturudformning og implementering af applikationer til AWS.

Vores eksperter kan hjælpe med at skabe en komplet strategi for modernisering af applikationer for at sikre, at dine applikationer fuldt ud udnytter de nyeste teknologier og værktøjer. Vi kan også give vejledning og råd for at sikre, at dine indsatser for modernisering af applikationer er vellykkede og omkostningseffektive.

Ved at udnytte KeyCores ekspertise, kan SMB’er fuldt ud udnytte Amazon’s Day 1 Culture og låse den potentiale, som deres virksomhed har for at vokse og trives. Uanset om du ønsker at modernisere dine applikationer eller skabe en innovativ løsning, kan KeyCore hjælpe dig med det på en omkostningseffektiv og vellykket måde.

Læs de fulde blogs fra AWS

Officiel Database Blog af Amazon Web Services

Migrering fra SQL Server til Babelfish for Aurora PostgreSQL ved hjælp af Compass-værktøjet og AWS DMS

AWS-kunder overgår i stigende grad deres arkitekturer til open-source-databaser. Denne overgang gøres lettere med Babelfish for Aurora PostgreSQL, som giver mulighed for at migrere applikationer fra SQL Server til Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel udgave. Med Babelfish understøtter Aurora PostgreSQL-kompatibel T-SQL-sprog og semantik, hvilket reducerer indsatsen for at ændre kode relateret til databaseopkald.

Arkivering til kold opbevaring med Amazon DynamoDB

Amazon DynamoDB er en styret NoSQL-database, der leverer hurtig og pålidelig ydeevne med problemfri skalerbarhed. Kunde fra flere industrier, herunder educational technology-selskaber, bruger DynamoDB til at gemme studerendes eksamensresultater og kursusudvikling. Når studerende fortsætter gennem forskellige klasser, gemmes og er tilgængelige over flere klasser.

Import af Ethereum private nøgler til AWS KMS

Ethereum private nøgler er af afgørende betydning, når man arbejder med digitale aktiver. Private nøgler, som ligner adgangskoder, bruges til at kontrollere og administrere digitale aktiver. Midler kan overføres fra en tegnebog ved hjælp af private nøgler, og det er vigtigt at holde disse nøgler sikre. AWS KMS kan bruges til sikkert at gemme og administrere Ethereum private nøgler.

Hvordan Zalando migrerede indkøbskurve til Amazon DynamoDB fra Apache Cassandra

Zalando er en førende europæisk online detailhandler af mode og livsstil. Skrevet i partnerskab med Holger Macht og Mike Matsumoto fra Zalando forklarer denne post, hvordan Zalando migrerede deres indkøbskurve fra Apache Cassandra til Amazon DynamoDB. Som en fuldt administreret NoSQL-database leverer DynamoDB pålidelig ydeevne, problemfri skalerbarhed og forbedret adgang til data for Zalando.

Oplåsning af omkostningsoptimering: Open Ravens brug af Amazon Aurora I/O-Optimized fører til 60% besparelser

Open Raven er en førende inden for automatiseret multi-cloud data security. Ved at forbinde til skymiljøer inden for få minutter bruger Open Raven Data Security Platform APIer, serverless funktioner og Amazon Aurora I/O-Optimized for at forhindre data lækager og andre kompliancetilfælde. Takket være Aurora I/O-Optimized har Open Raven kunne reducere omkostningerne med 60%, hvilket resulterer i mere økonomisk data security-løsninger.

Brug af pgactive til Active-Active Replication Extension på Amazon RDS for PostgreSQL

Denne post introducerer pgactive, en aktiv-aktiv replikering udvidelse til Amazon RDS for PostgreSQL. Et eksempel gives for at opsætte en aktiv-aktiv replikering mellem to RDS for PostgreSQL-instanser, samt metoder til overvågning af replikering lag og løsning af konflikter. Strategier diskuteres også for design af applikationer til at arbejde med pgactive.

Filtering af sletningsoperationer med AWS DMS

AWS Database Migration Service (AWS DMS) er en administreret service til hurtig og sikker migration af data til AWS. AWS DMS kan bruges til engangs-datamigrering samt til at replikere data til downstream-applikationer. Med AWS DMS kan kunder filtrere sletningsoperationer for at mindske risikoen for tab af data.

Hos KeyCore hjælper vores ekspertteam af AWS-certificerede konsulenter dig med at udnytte nogle af de funktioner, der er diskuteret her. Vores konsulenter er trænet i brug af AWS DMS, Amazon DynamoDB, Aurora PostgreSQL og andre AWS-tjenester, så du kan være sikker på, at dine data migreres og administreres effektivt og sikkert. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forenkle din datamigrationsproces.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til spil-blog

Ryu Games tager den digitale videospilmarked til det næste niveau ved at opbygge en Web3-markedsplads på AWS. Spillere kan nu få adgang til de nyeste videospiludgivelser og downloadbare spilopdateringer fra deres hjem, hvilket eliminerer behovet for at besøge fysiske butikker.

Web3-markedspladsen er bygget på AWS’s blockchain-as-a-service-platform, Amazon Managed Blockchain (AMB). AMB giver udviklere mulighed for hurtigt og nemt at oprette og administrere blockchain-netværk, og giver et sikkert og skalerbart miljø til Web3-markedspladsen. AMB giver også Ryu Games mulighed for at vedligeholde en uforanderlig bog over alle transaktioner, som foretages på platformen, hvilket øger gennemsigtigheden og tilliden mellem købere og sælgere.

Hos KeyCore kan vores eksperter hjælpe kunder med at udnytte de nyeste AWS-teknologi. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, som kan hjælpe kunder med at opbygge digitale markedspladser på AWS. Vores team har erfaring med opsætning og administration af Amazon Managed Blockchain-netværk, og kan give vejledning i, hvordan man bruger blockchain-teknologi til at øge gennemsigtigheden og tilliden mellem købere og sælgere. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-uddannelse og certificering Blog

Hostersi, PETRONAS og AWS Academy: Træning af salgsteamet og uddannelse af den næste generation i cloud computing

Hostersi, en af Polens førende IT-løsninger virksomheder, har været AWS-partner i mere end et årti. Mere end 60% af deres forskellige kundebase – fra banker til reklamebureauer til den polske offentlige sektor – er baseret på AWS. Hostersi opdagede en vigtig princip – hvis du vil lykkes i skyen, skal du have et kyndigt salgsteam. For at sikre, at deres salgsteam var kyndige, besluttede de at investere i uddannelse til AWS.

Samtidig har PETRONAS, Malaysias nationale olieselskab, gennemgået en omfattende digital transformation siden 2019. Denne transformation inkluderer at indlejre data, analyse og automatisering i næsten alle aspekter af PETRONAS’ forretning. Denne transformation har skabt en ny AWS Skills Guild hos PETRONAS, og en af medlemmerne, Aiyna Nazieha Muhamad, blev den første kvindelige PETRONAS Exclusive AWS Virtual DeepRacer-vinder med den hurtigste tid nogensinde registreret i Malaysia.

AWS Academy giver videregående uddannelsesinstitutioner med et gratis, klar-til-undervisnings sky computing-curriculum, der forbereder studerende til at forfølge industrien anerkendte certifikater og efterspurgte cloud jobs. Programmet fejrede nylig at nå én million studerende verden over. Gennem dette program kan personer, der er tilmeldt ét af mere end 6.800 videregående uddannelsesinstitutioner på 120 lande globalt, få glæde af AWS Academy-kurser og forfølge en karriere inden for cloud computing.

Læs de fulde blogs fra AWS

Microsoft-arbejdsbyrder på AWS

Microsoft Workloads på AWS

Microsoft-workloads kører allerede på AWS i mange år og kunderne oplever store fordele ved at benytte den infrastruktur og de tjenester, der tilbydes af AWS. I dette blogindlæg ser vi nærmere på sammenligninger mellem Babelfish for Aurora PostgreSQL og Microsoft SQL Server 2022 samt deltage i AWS på PASS Data Community Summit 2023.

Babelfish for Aurora PostgreSQL Ydeevne

Babelfish for Aurora PostgreSQL er en mulighed for Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel udgave, der gør det muligt for Aurora at forstå kommandoer fra programmer, der er skrevet til Microsoft SQL Server. I dette blogindlæg sammenligner vi ydeevnen af de nyeste versioner af Babelfish for Aurora PostgreSQL og giver sammenligninger mellem Babelfish og Microsoft SQL Server 2022 ud fra begge ydeevne og pris-ydeevne.

Deltag i AWS på PASS Data Community Summit 2023

Amazon Web Services (AWS) glæder sig til at byde kunder og partnere velkommen til PASS Data Community Summit 2023 i Seattle fra den 14.-17. november. Under dette arrangement vil data-fagfolk og eksperter fra hele verden mødes for at udforske de nyeste trends, teknologier og innovationer inden for datahåndtering. AWS, som guldsponsor, vil fortsat støtte denne fællesskab.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe kunderne med at udnytte kraften af AWS til at opfylde deres forretningsmæssige mål. Vores team af AWS-eksperter er klar til at hjælpe dig med at få det maksimale ud af tjenesterne og de muligheder, der er tilgængelige på AWS. Uanset om du lige er begyndt med AWS eller gerne vil optimere din eksisterende AWS-miljø, er vi her for at hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle blog om store data

Sådan hjælper Amazon Web Services sundhedsvæsenet med at analysere og skabe indsigter ved hjælp af data om pristransparens

Sundhedsindustrien lægger stadig større vægt på pristransparens. Ifølge Transparency in Coverage (TCR)-reglen skal hospitaler og betalingsgivere offentliggøre deres prisdata i et maskinlæsbart format. Dette gør det muligt for patienter at sammenligne priser mellem forskellige hospitaler og træffe informerede sundhedsbeslutninger.

Brug af AWS til at orchestrere EMR Serverless-job med trinfunktioner

Amazon EMR Serverless giver et serverløst runtime-miljø, der forenkler drift af analyseapplikationer, der bruger de nyeste åbne kildeframeworks som Apache Spark og Apache Hive. Med EMR Serverless skal brugerne ikke bekymre sig om konfiguration, optimering, sikkerhed eller drift af klynger for at køre applikationer. De kan køre analysearbejdsbyrder automatisk på ethvert skala og betaler kun for de ressourcer, der bruges.

Opnå højere forespørselstranskurrencelse med autoskalering i Amazon OpenSearch Serverless

Amazon OpenSearch Serverless er det serverløse valg for Amazon OpenSearch Service, der gør det nemt at køre søge- og analysearbejdsbyrder uden at skulle administrere infrastruktur. Autoskalering i OpenSearch Serverless er for nyligt blevet forbedret til automatisk at justere kapaciteten i takt med forespørgselslast. Ved lanceringen understøttede OpenSearch Serverless autoskalering af skiver, men ikke skivereplikat. Nu understøttes autoskalering af skivereplikater, hvilket giver brugerne mulighed for at opnå højere forespørgselsthroughtput.

Moderniser ældre realktimeanalyseapplikationer med Amazon Managed Service for Apache Flink

Relationelle databaser er ikke ideelle til realktimeanalyse, og derfor er der brug for en mere moderne arkitektur. Amazon Managed Service for Apache Flink Studio giver et serverløst miljø til kørsel af streamingdataanalysearbejdsbyrder. Det kan bruges til at oprette en interaktiv callcenteranalyseløsning, der giver nær-realtidsindsigt i centrets ydeevne gennem målinger, der måler agenternes effektivitet ved håndtering af opkald i køen.

Automatiser datastyringspraksis med AWS Glue Data Quality, følsomme datasporingsfunktioner og AWS Lake Formation

Datastyring er afgørende for at sikre sikkerhed, integritet, tilgængelighed og brugbarhed af en organisations data. AWS Glue med AWS Glue Data Quality, følsomme datasporingsfunktioner og AWS Lake Formation-baseret adgangsregulering kan automatisere denne proces på skala til datasøer.

Få adgang til sikre datasøer med AWS AppSync og AWS Lake Formation

Datasøer bliver stadig mere populære til lagring af store mængder data fra forskellige kilder på en omkostningseffektiv måde. For at implementere finmaskede adgangsreguleringer for forskellige brugerprofiler kan AWS AppSync og AWS Lake Formation bruges til at give en sikker GraphQL API til datasøen.

Hvordan kan KeyCore hjælpe med Amazon Web Services-løsninger?

KeyCore er den førende danske AWS-Konsulent, der tilbyder professionelle og managed services. Vores team af erfarne AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udnytte den nyeste Amazon Web Services fuldt ud til at udvikle og implementere skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og forretningsmæssige mål. Fra oprettelse af en datasø til automatisering af datastyring og modernisering af legacy-applikationer til at orchestrere EMR Serverless-job – KeyCore kan hjælpe dig med at udvikle den rigtige løsning for at maksimere din afkast. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Compute Blog

Gendan og filtrer dine Amazon EC2 Mac-instanser med nye funktioner

Hurtig gendannelse med erstatningsrodvolumen

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) understøtter nu erstatning af rodvolumen på en kørende EC2 Mac-instans med den nye funktion Erstatningsrodvolumen. Denne funktion giver dig mulighed for at gendanne rodvolumen af en EC2 Mac-instans til dens oprindelige opstartsstatus, til en bestemt snapshot eller til et nyt Amazon Machine Image (AMI). Det reducerer markant den tid og indsats, der bruges på at gendanne fra uheldige systemkonfigurationsproblemer eller softwareproblemer.

Forenklet filtrering med jokertegnmønstermatchning

Jokerfiltre i EventBridge-regler hjælper med at forenkle hændelsesdrevne serverløse applikationer ved at sikre, at de korrekte hændelser sendes videre til dine mål. Den nye Wildcard Pattern Matching-funktion reducerer behovet for brugerdefineret kode, som der tidligere blev krævet. Med en mere effektiv filtrering kan den tid og indsats, der bruges på udvikling, reduceres.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle tjenester og managed services til at hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Vores AWS-eksperter er certificerede og erfarne i de nyeste Amazon Web Services-funktioner, herunder de nye Erstatningsrodvolumen- og Wildcard Pattern Matching-funktioner. Vores specialister kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af disse funktioner og sikre en sikker og effektiv brug af AWS. For at lære mere, besøg vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M & E-blog

VIEW-konferencen bringer kreativ samarbejde og innovation til Torino, Italien i 2023

Siden 2000 har Torino, Italien været vært for VIEW-konferencen, en af Europas førende begivenheder inden for computerskildesindustrien. Hvert år mødes kreative fagfolk fra discipliner som computerskilder, animation og visuelle effekter for at udveksle ideer, samarbejde og få inspiration. I år er Amazon Web Services (AWS) stolt af at gå sammen med VIEW-konferencen for at bringe mere kreativt samarbejde, innovation og teknologiske fremskridt til begivenheden.

Wheelchair Football Association og FIPFA streamer Powerchair Football World Cup 2023 med AWS

Wheelchair Football Association og FIPFA har samarbejdet for at bringe FIPFA Powerchair Football World Cup 2023 til fans over hele verden. Fra den 15. til 20. oktober 2023 vil elitatletter konkurrere i Sydney, Australien. For at sikre, at fans, der ikke kan deltage begivenheden, ikke bliver efterladt, leverer FIPFA og Wheelchair Football Association fem dage med live- og on-demand-video streaming, der drives af AWS.

AWS annoncerer ny M&E-kundeoplevelsescenter i New York City

Medie- og underholdningskunder (M&E) står over for stigende pres for at producere indhold hurtigere end nogensinde og distribuere det til flere endepunkter globalt. For at møde denne udfordring har AWS for nylig annonceret sit M&E-kundeoplevelsescenter i New York City. Dette erfaringcenter vil give kunderne de ressourcer, de har brug for for hurtigt og effektivt at skabe og tilpasse indhold til deres målgrupper.

Warner Bros. Discovery udnytter AWS til at streame olympiske spil til millioner af seere

Warner Bros. Discovery brugte AWS til at give innovative og omfattende dækning af Tokyo 2020- og Beijing 2022-OL. Med AWS’ fleksible, skalerbare computertjenester streamede Warner Bros. Discovery Tokyo 2020-indhold i over 1,3 milliarder minutter og Beijing 2022-indhold i over 1 milliard minutter. Warner Bros. Discovery udnyttede også AWS Elemental MediaLive-tjenesten til automatisk at skalere broadcast-stream uden behov for menneskelig intervention.

KeyCore hjælper M&E-kunder med at udnytte fordelene ved AWS

Hos KeyCore specialiserer vi os i at hjælpe medie- og underholdningskunder med at udnytte deres investeringer i Amazon Web Services (AWS) mest muligt. Vores team af professionelle tjenester af AWS-cloudarkitekter og -ingeniører har den tekniske erfaring og forretningssindet til at designe, udvikle og implementere løsninger, der opfylder dine unikke krav. Vores team af managed services leverer løbende overvågning, rapportering og optimering, som hjælper dig med at maksimere besparelserne og øge tilgængeligheden. For at lære mere om de tjenester, KeyCore kan levere, kan du besøge os online på keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Lager Blog

Brug af Amazon EBS og S3-arkiver til overholdelse og multi-tenant-synlighed

Bevar Amazon Machine Images til overholdelse

Mange organisationer skal opbevare data i længere perioder for at overholde regler eller IT-krav. Ved at flytte disse data til arkivlagring i skyen kan man reducere lageromkostningerne mens man stadig overholder lovgivningen. Amazon Machine Images (AMIs) udgør en betydelig ressource som mange kunder ønsker at bevare i længere tid for at overholde.

Indtil for nylig skulle kunderne selv håndtere deres egne metoder til arkivering af AMIs og EBS-snapshots. AWS tilbyder nu en ny service, Amazon EBS Snapshots Archive, som forenkler arkivering af EBS-snapshots og AMIs. Servicen udbyder lagring af snapshots og AMIs, og automatiserer planlægningen af EBS-snapshot-arkivering. Ved hjælp af denne service kan kunder nemt opfylde deres juridiske og compliance-krav og spare tid og penge.

Opnå multi-tenant-synlighed

SaaS-udbydere med flere lejere skal bruge skybaserede løsninger til dynamisk at skalere deres arbejdsbyrder, når kundeefterspørgslen øges. Overblik over hver kundes lagring forbrug er afgørende for at fordele ressourcerne effektivt. Lagringsbrugsdata kan bruges til at justere prismodeller eller bedre planlægge budgetter.

Multi-tenant-kunder kan bruge Amazon S3 Inventory-rapporter til at få synlighed i lagringsbrug. Denne funktion giver et inventar af objekter, der er gemt i en S3-kurv i enten CSV eller Apache Parquet, som kan bruges til at analysere metrikker som objektstørrelse, nøgle navn, sidst ændret dato og lagringsklasse. Denne information kan hjælpe SaaS-udbydere med at bedre fastslå lagringsomkostninger og bedre planlægge for vækst.

Objektniveau-synlighed for hele regionen med Amazon S3

Organisationer af alle størrelser lagrer milliarder af objekter og filer, der repræsenterer terabytes og petabytes af data. Data ejes ofte af flere team, afdelinger eller forretningsenheder over flere placeringer. Jo flere datalagre, placeringer og ejere, der er, jo vigtigere er det at have kosteffektiv synlighed i vigtige karakteristika for dataen, såsom objektejerskab, type indhold og alder.

Sammenføjning og forespørgsel til S3 Inventory-rapporter kan give synlighed i objektniveau-data for hele regionen. Denne information kan hjælpe med at identificere, hvilke objekter der kan flyttes til en lavere omkostning lagringsklasse eller slettes.

KeyCore: Din tillidsfulde AWS-partner

Hos KeyCore specialiserer vi os i at støtte behovene hos AWS-kunder. Vores erfarne team kan hjælpe dig med at udnytte kraften af AWS-tjenester som EBS Snapshots Archive og S3 Inventory Reports til at håndtere lagring af data bedre og overholde compliance-krav.

Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services til at holde din AWS-infrastruktur kørende problemfrit. Med vores ekspertise inden for AWS kan du være sikker på, at du får den bedst mulige støtte. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din AWS-miljø.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitekturblog

Data Engineering & Microservices Arkitektur

Data engineering er et afgørende element i enhver vellykket AWS-arkitektur. Ved at forstå, hvordan man korrekt designer systemer til batchdata-behandling, kan du sikre, at din applikation ikke overbelastes af datasæt af enhver størrelse, herunder større sæt, der bruges til træning af AI-modeller.

Design af systemer til batchdata-behandling

Når du arbejder inden for data engineering, skal du holde et par afgørende punkter for øje. Disse koncepter skal følge principperne for systemdesign og software engineering. Ud over det grundlæggende er det afgørende at overveje, hvordan du håndterer datasæt af enhver størrelse for at sikre, at din applikation kører problemfrit.

Adoption af en microservices-arkitektur

Internet Travel Solutions (ITS) er et rejseadministrationsfirma, der leverer smarte produkter og tjenester til det kommercielle, kommercielle og fragtrum. Det forenkler rejsebestillinger for virksomheder af enhver størrelse over hele verden. For at sikre en bedre brugeroplevelse har ITS adopteret en microservices-arkitektur til sin flysøgemaskine. Denne tilgang hjælper med at forbedre skalerbarheden og vedligeholdeligheden af ​​applikationer samt reducere mængden af ​​kode, der skal omskrives.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi stor erfaring med design af dataengineering-løsninger til AWS-arkitektur. Vi har et hold af eksperter, der kan hjælpe dig med at oprette et effektivt system til batchdata-behandling og microservices-arkitektur til dine applikationer. Vores professionelle og styrede tjenester kan hjælpe dig med at designe, udvikle og vedligeholde en vellykket AWS-arkitektur. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog

KeyCore – den førende danske AWS-konsulentvirksomhed – tilbyder professionelle services og managed services for at hjælpe vores kunder med at opnå succes med AWS. Vores konsulenter er meget avancerede inden for AWS og kan tilbyde løsninger, der er tilpasset de specifikke behov hos virksomheder.

Vi kan hjælpe virksomheder med at modernisere Microsoft-arbejdsbyrder på AWS for at forbedre den løbende indtjening, øge profitabiliteten og skabe flere indtægtsstrømme. Vi kan også hjælpe organisationer med at automatisere websideuddeployering på AWS ved hjælp af AWS Cloud Development Kit (AWS CDK) og TypeScript. Vores ekspertise strækker sig også til at hjælpe med nødberedskabsplanlægning og forretningskontinuitet, forenkle HITRUST-overholdelse og modernisere legacy HBase / Solr-arkitektur ved hjælp af AWS-tjenester.

For virksomheder, der ønsker at blive en del af AWS Partner Network (APN), kan KeyCore hjælpe med at forstå kravene, opbygge en forretningsplan, opsætte de nødvendige infrastrukturer og udvikle og udføre markedsføringsplaner for at drive APN-succes. Vores team af erfarne AWS-konsulenter er her for at hjælpe med alle APN-relaterede behov. Kontakt KeyCore i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC Blog

Migrér og burst gridarbejdslaster med AWS ParallelCluster og Slurm

Finansielle tjenestefirmaer som banker flytter deres High-performance Computing (HPC)-arbejdslaster til skyen, og AWS ParallelCluster er et glimrende værktøj til at håndtere store, distribuerede beregningsarbejdsbyrder med det åbne kildekode-arbejdsmiljøstyring, Slurm. I dette indlæg giver vi et overblik over, hvordan finansielle tjenestefirmaer kan migrere eller burste deres gridarbejdslaster til AWS ved hjælp af AWS ParallelCluster og den Slurm-planlægger.

Hvad er AWS ParallelCluster?

AWS ParallelCluster er et åbent kildekode-HPC-styringsværktøj, der giver virksomheder mulighed for hurtigt at implementere og administrere HPC-udregningskløster i AWS Cloud. Det automatiserer processen med at oprette og konfigurere et klyngefra at vælge instancetypen og skalere klyngen til at udnytte Spot Instances og opsætte en arbejdsbyrdestyrer. Det indeholder også andre HPC-specifikke funktioner såsom let integration med lagringsløsninger og støtte til Amazon FSx.

Hvad er Slurm?

Slurm er et åbent kildekode-arbejdsbyrdestyring, der muliggør distribution af beregningsarbejdsbyrder i et parallelberegningsmiljø. Det bruges af mange af verdens største supercomputerwebsteder og af mange store virksomheder, herunder finansielle tjenestefirmaer. Slurm giver virksomheder mulighed for at planlægge og administrere arbejdsbyrder, såsom simuleringer, analyse og databehandling. Slurm giver funktioner som jobplanlægning, ressourceadministration, fejltolerance og støtte til flere typer arbejdsbyrder.

Hvordan kan finansielle tjenestefirmaer migrere eller burste arbejdsbyrder til AWS?

Finansielle tjenestefirmaer kan bruge AWS ParallelCluster og Slurm til at migrere eller burste deres gridarbejdslaster til AWS. For at starte definerer brugerne den ønskede klyngekonfiguration, herunder instancetyper, instanc-antal, automatisk skaleringspolitikker og andre parametre. AWS ParallelCluster vil derefter klargøre klyngen og implementere den ønskede arbejdsbyrdestyrer, såsom Slurm.

Når klyngen er i gang, kan brugerne indsende deres arbejdsbyrder til Slurm, som vil administrere arbejdsbyrdene og fordele dem på klyngenoder til behandling. Slurm giver også brugerne mulighed for nemt at administrere, overvåge og skalere deres arbejdsbyrder.

Hvilke fordele er der ved at migrere eller burste til AWS?

Migrering eller bursting af arbejdsbyrder til AWS giver mange fordele, herunder muligheden for at udnytte de økonomiske besparelser, der er forbundet med at køre arbejdsbyrder på Amazon EC2 Spot Instances, samt fleksibiliteten med nem skalering op eller ned efter behov. Desuden kan virksomheder udnytte de økonomiske besparelser, der er forbundet med Amazon FSx for Lustre, som leverer højtydende, højt holdbar lagring til HPC-arbejdsbyrder.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore tilbyder vi et fuldt udvalg af AWS Professional Services og Managed Services for at hjælpe finansielle tjenestefirmaer med at udnytte fordelene ved AWS. Vores hold af AWS-certificerede eksperter kan hjælpe med alt fra planlægning og implementering af en ParallelCluster og Slurm-klynge til styring og optimering af arbejdsbyrdene. Vi kan også give den ekspertise og støtte, der er nødvendig for at udnytte de økonomiske besparelser, der er forbundet med Amazon FSx for Lustre og Amazon EC2 Spot Instances. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift og Migrationer Blog

Reducer Istio Sidecar Metric Cardinality med Amazon Managed Service for Prometheus

Med den stigende kompleksitet af distribuerede systemer, er overvågning og observabilitet essentielt for applikations- og infrastruktur-pålidelighed. Mange organisationer vender sig til Prometheus for at hjælpe med at styre høj metric cardinality i systemer som Istio. For at imødekomme dette, leverer Amazon Amazon Managed Service for Prometheus (AMP).

AMP er en fuldt administreret service, der hjælper kunder med at reducere metric cardinality, samtidig med at de tilbyder konfigurerbare dashboards og alerts, som hjælper kunder med at overvåge deres Istio-miljøer. Med AMP kan kunder også implementere Kubernetes-instrumenterings-agents, der hjælper dem med at overvåge deres Kubernetes-cluster. Endelig hjælper AMP kunder med at udvikle deres Kubernetes-apper, der kører på Istio-miljøer, gennem 24/7-support og ekspertise.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS for Industrier

AWS er et af de mest anerkendte værktøjer til brug af virksomheder, der arbejder med deres forretninger. Det er designet til at hjælpe virksomheder med at håndtere deres tekniske og forretningsrelaterede problemer. Det har vist sig at være et effektivt værktøj til at oprette, vedligeholde og forbedre virksomheders infrastruktur, samt at spare penge og tid.

AWS er et af de største navne inden for industrien, og det har hjulpet mange organisationer med at udvikle, vedligeholde og forbedre deres systemer, herunder deres IT-infrastruktur og applikationer. Det er et omfattende værktøj, der giver virksomheder adgang til et bredt udvalg af tjenester, der kan hjælpe dem med at reducere omkostningerne og gøre deres driftsprocesser mere effektive og stabile.

AWS har hjulpet virksomheder inden for mange brancher, herunder detailhandel, finans, bioteknologi, energi og sundhedssektoren. Det har også hjulpet organisationer med at skabe og håndtere katastrofeberedskabsarkitekturer. Det har også hjulpet virksomheder med at optimere deres bioreaktorydelse og har vist sig at være et kosteffektivt værktøj til at håndtere tredjepartsrisikomanagement. Det har også hjulpet finansorganisationer med at transformere deres finansfunktioner og gøre dem mere effektive.

AWS har også etableret et samarbejde med SCTE Cable-Tec Expo, der vil finde sted i Denver i oktober, og vil demonstrere, hvordan AI og ML kan bruges til at forbedre kabelnetværk. Desuden er AWS HealthOmics et HIPAA-egnet service, der giver kunderne mulighed for at bearbejde genomiske, proteomiske og andre typer -omiske data sikkert og på skala.

For at hjælpe finansinstitutioner med at håndtere deres tredjepartsrelationer har AWS også responderet på FSB-konsultationen om Forbedring af Tredjepartsrisikomanagement og Overvågning. AWS mener, at værktøjssættet skal give vejledning i, hvordan man bruger ML og AI til at forbedre operationel modstandsdygtighed, samt hvordan man bruger skyen til tredjepartsrisikomanagement.

KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, kan også hjælpe finansinstitutioner med at håndtere deres tredjepartsrelationer. Vores team af erfarne AWS-professionelle kan hjælpe kunderne med at designe og implementere skræddersyede løsninger, der imødekommer deres behov. Vi tilbyder også managed services, så kunderne kan fokusere på deres kerneforretning.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-meddelelser og målrettethed Blog

Hvordan Amazon Pinpoint kan automatisere dine markedsføringskampagner

Amazon Pinpoint tilbyder markedsførere og udviklere et enkelt værktøj til at levere kundekommunikation på skala. Med Amazon Pinpoint kan du nemt køre målrettede kampagner og levere kundekommunikation via e-mail, SMS, push-meddelelser, in-app-meddelelser eller brugerdefinerede kanaler.

Definering af målgruppen

Amazon Pinpoint-kampagner giver dig mulighed for at definere din målgruppe. Dette giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke brugere du målretter, og skabe personlige kampagner til hver segment af brugere. Du kan bruge attributter som brugerplacering eller købshistorik til at oprette brugerdefinerede segmenter til dine kampagner.

Oprettelse af personlige kampagner

Amazon Pinpoint giver dig mulighed for at skabe højt personlige kampagner til hvert segment af brugere. Du kan ændre dit meddelelsesindhold, sprog eller leveringstid for hvert segment af brugere. Dette sikrer, at dine kunder modtager relevante og rettidige kommunikationer.

Optimering af levering

Amazon Pinpoint giver dig mulighed for at optimere leveringen for hver kampagne. Du kan spore målinger som åbne og konverteringstal for at se, hvordan hvert segment af brugere reagerer på kampagnen. Dette giver dig mulighed for hurtigt at justere dine kampagner for maksimal engagement.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore hjælper vores team af erfarne AWS-rådgivere dig med at få mest muligt ud af Amazon Pinpoint. Vi vil samarbejde med dig for at definere din målgruppe og skabe højt personlige kampagner. Vi kan også hjælpe dig med at optimere leveringen til hver kampagne og justere dine kampagner for maksimal engagement. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, annonceringer og vejledninger fra AWS

De nyeste sikkerheds-, identitets- og compliance-lanceringer, annoncer og how-to-opslag fra AWS

Det er vigtigt at have processer på plads til håndtering af fund fra sikkerhedsværktøjer og skanninger. Uden dem kan fund begynde at akkumulere, hvilket kan føre til tusinder eller endda titusinder på kort tid. AWS tilbyder nu en løsning på dette problem. Tjenesten giver et rammeværk til at hjælpe med øget synlighed i sikkerhedsstatus, samtidig med at false positives reduceres. Den tilbyder også automatiserede arbejdsgange, som gør det lettere at triage, afhjælpe og spore fund.

AWS har udgivet et whitepaper om emnet zero trust security. Den traditionelle tilgang til at definere en sikkerhedspære, der adskiller de tillidsvækkende og de utillidsvækkende netværkszoner, har vist sig at være utilstrækkelig på grund af den øgede digitalisering. Papiret diskuterer fordelene ved at adoptere et zero trust-model, herunder øget synlighed, forbedret sikkerhedsstatus, reduceret risiko for dataindsamlinger og mere.

Amazon Cognito er et kundeidentitets- og adgangshåndteringssystem, der kan skaleres til millioner af brugere. Med Cognito kan brugere sikre multi-tenant-applikationer på fire måder: brugerpools, applikationsklienter, grupper eller brugerdefinerede attributter. AWS tilbyder en vejledning til opsætning af rollebaseret adgangskontrol ved hjælp af Amazon Cognito og en ekstern identitetsudbyder.

AWS har som et af sine topprioriteter sikkerhed, som er indlejret i deres kultur, processer og systemer. For at forhindre og afhjælpe kunde-påvirkende sikkerhedsevents bruger AWS en kombination af teknologier og processer. Disse taktikker inkluderer skrubning af trafik, DDoS-afhjælpning og forskellige automatiserede responser for at sikre kundesikkerhed.

Blogindlægget kigger på, hvordan man bruger AWS IAM Identity Center (opfølgeren til AWS Single Sign-On) til at dele ledelsen af ​​tilladelsessæt og kontoopgaver. Dette gør det muligt for teams at arbejde hurtigere og reducerer byrden for centrale identitetsadministratorer. Det forklarer også, hvordan man konfigurerer AWS IAM Identity Center til at tildele tilladelsessæt til brugere baseret på kriterier, auditere tilladelsessættildelinger og mere.

AWS Security Assurance Services har udgivet en vejledning om PCI DSS v4.0-compliance til AWS-kunder. Vejledningen dækker emner som forståelse af compliance på AWS Cloud, finde og implementere løsninger samt optimere kontroller og vurderinger. Det er målrettet organisationer, der skal beskytte kortindehaverens data og sikre overholdelse af Payment Card Industry Data Security Standard.

Hos KeyCore er vi eksperter i at hjælpe vores kunder med at navigere i kompleksiteten af ​​AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-tjenester. Vores hold af erfarne konsulenter kan yde skræddersyet rådgivning og support, fra de indledende planlægningsfaser til implementering. Med vores hjælp kan organisationer sikre, at de udnytter de nyeste AWS-sikkerheds-, identitets- og compliance-tjenester, mens de opretholder et sikkert skymiljø. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Startups Blog

10 uforglemmelige øjeblikke og VC-insights fra AWS GenAI Day

Top 10 uforglemmelige øjeblikke fra AWS GenAI-dagen

AWS GenAI Day har været fyldt med innovation og inspiration, og de minder der blev lavet, er uforglemmelige. Højdepunkterne og uforglemmelige øjeblikke blev fremhævet, som definerede dagen. Nogle af disse øjeblikke inkluderede:

 • Hør fra Amazon’s seniorexecutiver om virksomhedens forpligtelse til at støtte væksten af generative AI-startupmiljøet.
 • Lær fra eksperter på tværs af branchen om applikationerne, mulighederne og udfordringerne forbundet med generativ AI.
 • Opret forbindelse til generative AI-startup- og venturekapitalfællesskabet for at udforske mulige partnerskaber.
 • Udforsk det brede udvalg af AWS-tjenester, der er tilgængelige for at hjælpe med at oprette og implementere generative AI-applikationer.
 • Deltag i en paneldiskussion fokuseret på de konkurrencemæssige fordele ved at være en startup inden for generativ AI-industrien.
 • Se tekniske taler om emner som GPT-3 og AI til sundhedspleje.
 • Dyk dybt ind i verden af generativ AI med hands-on-workshops.
 • Få dybdegående indsigt i generativ AI’s indvirkning på kreative fagfolk inden for brancher som film og musik.
 • Hør inspirerende historier fra entreprenører, der har brugt generativ AI til at opbygge deres startups.
 • Kom i kontakt med Amazon’s partnere og kunder, der har implementeret generative AI-løsninger.

VC-perspektiver på Generative AI for latino-startups

AWS havde privilegiet at samarbejde med SomosVC, et gruppe af latino-investorer, til en paneldiskussion om bygning med generativ AI. Paneldeltagerne gav indblik i, hvordan man sikrer finansiering til et startup, hvornår man skal inkorporere generativ AI i et produkt og de konkurrencemæssige fordele ved at være en startup inden for generativ AI-industrien.

Paneldeltagerne delte nogle vigtige punkter med publikum, såsom:

 • Startups bør fokusere på at bygge et produkt, der løser et reel problem på markedet.
 • Investorer bør kigge efter teams, der er godt struktureret og har evnen til at udføre deres produkt.
 • Generativ AI bør kun indføres i et produkt, hvis det tilføjer værdi til brugeroplevelsen.
 • Det er vigtigt at holde sig opdateret med de seneste fremskridt inden for AI-teknologi.
 • Startups bør udnytte de ressourcer, der er tilgængelige for dem, såsom tilskud og acceleratorkurser.
 • Startups bør fokusere på at oprette et produkt, der er bæredygtigt og har potentiale til at skalere.

Hos KeyCore har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at udnytte de AWS-tjenester, der er tilgængelige for at oprette og implementere generative AI-applikationer. Vores team af erfarne AWS-fagfolk kan give rådgivning for at sikre, at dit startup hurtigt og sikkert kommer op at køre. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe med at få dit startup op og køre med AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

Frontend-web og mobil

GraphQL Federation er en tilgang til sammensætning af flere GraphQL-skemaer på en enkelt endpoint. Dette giver udviklere mulighed for at udvikle, implementere og skalere deres tjenester uafhængigt og udstille dem som et enkelt GraphQL-skema. GraphQL-fællesskabet har flere mønstre og tilgange til skemabestemmelse, herunder byggetids-tilgange som Merged APIs i AWS AppSync og kørselstids-tilgange som GraphQL Fusion.

Teamet bag AWS Amplify UI har udgivet otte React-brugergrænsefladekomponenter og to opdaterede komponenter for at hjælpe udviklere med at opbygge funktionelle apper til deres slutbrugere. De nye komponenter er designet til at gøre det lettere for udviklere at opbygge intuitive, visuelt tiltalende brugergrænseflader til deres applikationer.

KeyCore kan hjælpe virksomheder med at udnytte kraften af ​​GraphQL Federation og AWS-tjenester som AppSync og Amplify UI. Vores team af højt kvalificerede AWS-fagfolk kan hjælpe med udvikling, implementering og skalering af tjenester samt design af intuitive brugergrænseflader. Med vores omfattende ekspertise på AWS kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS-platformen.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside på https://www.keycore.dk. Du kan også kontakte os direkte for at drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af disse AWS-tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovation i den offentlige sektor

Innovation i den offentlige sektor

StateRAMP på AWS

StateRAMP er et risikostyrings- og autorisationsprogram, der ligner det føderale risikostyrings- og autorisationsprogram (FedRAMP). Alle AWS-offentlige sektorkunder skal være opmærksomme på StateRAMP-kravene og hvordan de kan bruge AWS til at hjælpe med at opfylde dem. AWS giver kunderne værktøjer til effektivt at administrere deres risiko- og autorisationsproces.

Maksimering af brug af satellitkommunikation med Amazon Forecast

Amazon Forecast giver et hurtigt og nøjagtigt vejrudsigt for kapaciteten på satellitstråler. Dette kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved at sikre, at den rigtige mængde båndbredde er tilgængelig, og det giver en bedre kundeoplevelse, da brugerne ikke vil blive påvirket af vejr- eller koncentrationsbegivenheder.

Anvendelse af AI i sundhedssektoren: Netsmart AI Data Lab

Netsmart og AWS samarbejdede om at udvikle et AI Data Lab for at afhjælpe lægerutine og fremme kunstig intelligens til udbydere af pleje i lokalmiljøet. Ved hjælp af CareFabric®-platformen og skalaen og kraften i AWS giver AI Data Lab intelligent automation, generativ AI, prediktiv analyse, naturligt sprog og risikomodeller for at forbedre plejeydelser og resultater.

Udnyttelse af færdigheder og generativ AI til skabelse af teknologisk innovation: Indsigter fra AWS-executive John Davies

I denne udgave af AWS Behind the Cloud-serien taler John Davies, direktør for Latinamerika, Canada og Caribien salg hos Amazon Web Services Worldwide Public Sector, om vigtigheden af at bygge færdigheder til at levere resultater, skalere teams og programmer for at tjene det større godt, og udnytte generativ AI ansvarligt for at skabe betydningsfulde resultater.

Automatisering af multikanalkommunikation for skolebussforsinkelser

Denne blogpost beskriver, hvordan man sætter en løsning op, der gør det muligt for skolekredse at give hurtigt besked til forældre om skolebussbrud og forsinkelser via deres foretrukne kommunikationskanal (telefonopkald, SMS eller e-mail) når en buschauffør rapporterer det. Denne løsning udnytter AWS-tjenester som Amazon Connect og Amazon Pinpoint for at give et automatiseret system, der underretter forældre om, at bussen er tilbage i drift eller at give alternative instruktioner til afhentning af elever.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere kunder professionelle og administrerede serviceydelser i forbindelse med cloud computing, herunder AWS. Vores team af eksperter hjælper dig med at udnytte AWS-tjenesterne maksimalt for at give effektive og omkostningseffektive løsninger til innovation i den offentlige sektor. Vores tekniske viden og erfaring med AWS sikrer, at alle risiko- og autorisationskrav opfyldes, samt at der forbedres kommunikation mellem skolekredse og forældre. Lad os hjælpe dig med at udnytte kraften i AWS til at skabe betydningsfuld indvirkning for din organisation.

Læs de fulde blogs fra AWS

Internet af ting på AWS – Officiel blog

Digital Twins på AWS skaber agile og robuste operationer

Forskning fra McKinsey viser, at 70 procent af C-suite-ledere investerer i digitaltwins for at opnå større agilitet og robusthed i deres operationer. Digital twins giver mulighed for en bred vifte af brugssager, såsom fjernstyring og overvågning, vedligeholdelse af aktiver og interoperabilitet og system- og produktionssimulering, hvilket alle kræver evnen til at flette Operational Technology (OT) -data med IT-data.

Digital Twins skaber effektive og kosteffektive operationer

Med digital twins kan den interkonnekterede af fysiske aktiver mappes og simuleres, hvilket gør det muligt at opnå bedre og mere kosteffektive operationer. F.eks. Kan digital twins bruges til at overvåge aktivets ydeevne og forudse problemer, før de opstår. Dette kan hjælpe med at reducere reparationsomkostninger, reducere nedetid og øge sikkerhed og overholdelse.

Hvordan kan AWS hjælpe?

Ved hjælp af AWS kan virksomheder nemt oprette digital twins og hurtigt udnytte fordelene ved agile og robuste operationer. AWS tilbyder et udvalg af tjenester, der kan bruges til at oprette digital twins, såsom AWS IoT Core, AWS IoT Analytics, AWS Lambda og AWS Greengrass. Med disse tjenester kan virksomheder hurtigt og nemt oprette digital twins og få et tidligt start på at opfylde deres mål.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

KeyCore kan hjælpe virksomheder med at opbygge digital twins på AWS. Vores erfarne team af AWS-fagfolk kan hjælpe med opsætning og konfiguration af de nødvendige tjenester, såvel som implementeringen af digital twin. Vi tilbyder også managed services for at sikre, at din digitale twin altid kører, overvåges og vedligeholdes.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top