Opsummering af AWS blogs for uge #43 i 2023

I uge 43 publiserede AWS 101 blog posts – her er et overblik.

Indhold

Strømning af skrivebord og applikationer

AWS End User Computing & Persistent Storage for Amazon AppStream 2.0 Linux Fleets on Amazon Elastic File System

AWS re:Invent 2023 er det største cloud computing eventet i året. Uansett om du deltar på stedet eller online, vil denne bloggen veilede leserne gjennom alle End User Computing (EUC) aktivitetene som tilbys. Amazon AppStream 2.0 og Amazon Elastic File System (EFS) kan kombineres for å opprette en persistent datalagringsplassering for utdannings- og forskningsinstitusjoner. Denne integrasjonen forenkler datalagring og sikrer at forskere og studenter har tilgang uavhengig av deres plassering.

Maksimer AWS End User Computing

AWS re:Invent 2023 tilbyr en rekke EUC-aktiviteter, inkludert workshops, sesjoner og “Builders Fair”. Builders Fair er en utmerket mulighet til å få hands-on erfaring med de nyeste AWS-teknologiene. Deltakerne kan også delta på sesjoner og workshops som går fra grunnleggende EUC til de siste fremskrittene. AWS vil også arrangere demonstrasjoner, hands-on laboratorier og en rekke nettverksmuligheter.

Amazon AppStream 2.0 & Amazon Elastic File System

Amazon AppStream 2.0 er en fully managed, sikker applikasjonsstrømmetjeneste som lar organisasjoner strømme skrivebordsapplikasjoner fra AWS til brukerne sine. Amazon EFS er en helt administrert skyfillagringstjeneste, designet for å lagre og dele filer på flere Amazon EC2-instanser. Kombinasjonen av disse tjenestene lar utdannings- og forskningsinstitusjoner opprette persistente lagringsplasseringer for å lagre data og utdanningsmateriell. Det sikrer også at studenter og forskere har tilgang til dataene uansett deres plassering.

KeyCores ekspertise

KeyCore er den ledende danske AWS-konsulenten og tilbyr profesjonelle og administrerte tjenester. KeyCore kan gi avansert AWS-ekspertise for å hjelpe utdannings- og forskningsinstitusjoner å maksimere potensialet til Amazon AppStream 2.0 og Amazon Elastic File System. Med KeyCores hjelp kan disse institusjonene optimalisere sine lagrings- og applikasjons tilganger i skyen. KeyCores erfarne personell har kunnskapen og ressursene til å hjelpe kundene å utnytte fullt ut kraften til AWS End User Computing.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS DevOps-blog

Hvorfor er AWS det bedste sted at køre Rust?

Rust-programmeringssproget blev skabt af Mozilla Research i 2010 for at være “et programmeringssprog, der giver alle mulighed for at opbygge pålidelig og effektiv software”[1]. AWS tilbyder en fleksibel, sikker og omkostningseffektiv platform til kørsel af Rust-applikationer. Med AWS kan udviklere hurtigt spinne og skalere Rust-miljøer op samt drage fordel af ydelsesforbedrende funktioner såsom AWS Lambda-tjenesten og Amazon EC2-instanslagringspladsen.

AWS tilbyder også et omfattende sæt værktøjer til DevOps, der kan bruges til administration af Rust-applikationer. AWS-CodePipeline automatiserer f.eks. processen med at distribuere Rust-applikationer til skyen, mens AWS-CodeBuild forenkler byggeprocedurer og distributioner. For organisationer, der ønsker at flytte deres eksisterende Rust-applikationer til skyen, tilbyder AWS Migration Hub et centralt depot til sporing og administration af migrationsprocessen.

Organisationer, der ønsker at maksimere ydeevnen af ​​deres Rust-applikationer, kan drage fordel af AWS-ydelsesforbedrende funktioner som Amazon ECS til kontainerbaseret distribution og AWS Fargate til serverløs beregning. Desuden kan Amazon CloudFront bruges til at reducere netværkslatens, og Amazon Elasticsearch-tjenesten kan bruges til at analysere applikationslogfiler.

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter hjulpet dig med at få mest muligt ud af dine Rust-applikationer. Vores skyingeniører har en omfattende erfaring med udvikling, distribution og kørsel af Rust-applikationer og -tjenester på AWS. Vi kan hjælpe dig med at migrere eksisterende Rust-applikationer til AWS, optimere ydeevnen og give løbende overvågning og DevOps-support. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Rust-applikationer.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle maskinlæringsblog

Amazon Web Services låser nye muligheder op gennem generativ AI

Forbedre dine markedsføringsløsninger med Amazon Personalize og generativ AI

Generativ AI forandrer måden, virksomheder driver forretning på. AI bruges til at forbedre data-drevne beslutninger, forbedre omnichannel-oplevelser og drevne produktudvikling. Med Amazon Personalize kan virksomheder bruge generativ AI til deres markedsføringskampagner. Ved hjælp af dette værktøj kan organisationer bruge AI-drevne e-mails, push-notifikationer og andre udgående meddelelser. Gartner forudsiger, at der i 2025 vil være AI-drevene 30% af alle udgående markedsføringsmeddelelser, hvilket viser, hvor almindelig brugen af AI er blevet til digital markedsføring.

Søg intelligent efter Drupal-indhold med Amazon Kendra

Amazon Kendra er en intelligent søgetjeneste drevet af maskinlæring, der hjælper organisationer med nemt at samle indhold fra flere kilder i en centraliseret indeks for hurtigere søgning. Med Amazon Kendra er virksomheder i stand til at søge efter deres virksomhedsdata og få mere præcise svar. Drupal er et content management-software, der bruges til at opbygge websites og andre digitale oplevelser. Med Amazon Kendra og Drupal kan organisationer hurtigt og nemt søge i deres indhold og opdage de mest relevante oplysninger på ingen tid.

Intuitivo forbedrer igennemgang og sparer på AI/ML-omkostninger med AWS Inferentia og PyTorch

Intuitivo er et retail-innovationsselskab, der bruger cloudbaserede AI og maskinlæring til at revolutionere transaktioner. Deres teknologi gør det muligt for dem at drive millioner af autonome salgspunkter, men de stod over for udfordringen med at skalere deres AI/ML-modeller med stigende datamængder. For at løse dette implementerede de AWS Inferentia og PyTorch, to Amazon Web Services-værktøjer. Med disse kunne de forbedre deres igennemgang og reducere AI/ML-omkostningerne.

Overlad dine forretningsbrugere til Amazon SageMaker Canvas Generative AI

Amazon SageMaker Canvas blev skabt for at give businessanalytikere mulighed for nemt og hurtigt at opbygge, implementere og administrere ML-modeller uden behov for kodning eller tekniske færdigheder. Med introduktionen af ​​Amazon SageMaker Canvas Generative AI kan virksomheder nu udtrække indsigter fra selskabets dokumenter. Dette gøres ved at oprette et semantisk søgeområde og bruge AI-baserede generative algoritmer til at afdække mønstre og tendenser i dokumenter. Amazon SageMaker Canvas Generative AI hjælper virksomheder med at låse den uudnyttede potentiale af maskinlæring til at løse komplekse problemer og forbedre resultaterne.

Opdag metanudslip med Amazon SageMaker Geospatiale funktioner

Amazon SageMaker Geospatiale funktioner bliver brugt af organisationer til at opdage og overvåge metanudslip fra punktkilder. Methan har et global opvarmningspotentiale, der er 86 gange så stort som CO2, og Intergovernmental Panel on Climate Change estimerer, at det er ansvarlig for 30% af den observerede globale opvarmning. Med Amazon SageMaker kan organisationer hurtigere og mere præcist opdage metanudslip end nogensinde før.

Intelligent dokumentbehandling med Amazon Textract, Amazon Bedrock og LangChain

Intelligent dokumentbehandling (IDP) hjælper virksomheder med at behandle dokumenter hurtigt og præcist. Amazon Textract, Amazon Bedrock og LangChain er tre værktøjer, der bruges til dette. Amazon Textract bruges til at udtrække tekst og data fra dokumenter. Amazon Bedrock kan derefter bruges til automatisk at organisere og klassificere de udtrækkede data. Endelig bruges LangChain til at trække indsigter fra tekst med naturlig sprogbehandling.

T-Mobile US, Inc. bruger AI til stemmebesked på kundens ønskede sprog

T-Mobile US, Inc. tilbyder Voicemail to Text-tjeneste til sine kunder, drevet af kunstig intelligens. Med Amazon Transcribe og Amazon Translate kan T-Mobile levere stemmebesked i kundens ønskede sprog. Dette hjælper med at forbedre kundeoplevelsen, da de hurtigt kan forstå deres stemmebeske uden behov for oversættelse.

Opbygning af NLP-baseret jobsøgningsværktøj hos Talent.com med Amazon SageMaker

Talent.com er en global leder inden for joblistinger. De bruger Amazon SageMaker til at opbygge et NLP-baseret jobsøgningsværktøj, der kan søge gennem mere end 30 millioner jobs. Med hjælp fra Amazon SageMaker kan de bruge naturlig sprogbehandling til at finde de mest relevante jobs baseret på en persons erfaring og kvalifikationer. Dette hjælper jobsøgere med at finde deres drømmejob hurtigere og nemmere.

KeyCore kan hjælpe dig med at udnytte AI til din virksomhed

Hos KeyCore forstår vi potentialet i AI og maskinlæring til at forandre virksomheder. Vores professionelle og administrerede tjenester kan hjælpe dig med at udvikle en AI-løsning til dine specifikke behov. Vi kan give træning, rådgivning og implementering for et væld af AI-baserede løsninger. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med at låse potentialet i AI for din virksomhed.

Læs de fulde blogs fra AWS

Meddelelser, Opdateringer Og Launchs

AWS offentliggjorde for nylig Europæisk Sovereign Cloud, som giver offentlige myndigheder, regulerede brancher og deres understøttende uafhængige softwareudbydere (ISV’er) mulighed for sikkert at opbevare følsomme data og køre vigtige arbejdsbyrder på AWS-infrastruktur værts- og supporteret af AWS-personale baseret og fra Den Europæiske Union (EU). Den første region vil være baseret i […]

Mens AWS News Blog-teamet var optaget af at forberede indhold til AWS re:Invent i Las Vegas, fortsatte services-teamet med at innovativ. Sidste uges lanceringer omfattede CodeWhisperer, CodeCatalyst, nye opdateringer til Amazon RDS, Amazon Route53 og mere.

CodeWhisperer er en Amazon Machine Learning-service, der giver kunderne mulighed for nemt at opbygge, træne og implementere modeller. Den har foruddefinerede modeller til almindelige brugssager såsom naturlig sprogbehandling, billedgenkendelse og tidsræksanalyser. CodeCatalyst er et kodeoptimeringplatform, der udnytter Amazon SageMaker til at hjælpe kunderne med hurtigt at optimere deres kode.

Amazon RDS understøtter nu evnen til at oprette forbindelse til andre databaser, samt muligheden for at oprette flere databaser i en enkelt instans. Route53 er nu tilgængelig til brug i alle AWS-regioner. Endelig giver Amazon S3 Block Public Access kunderne mulighed for at styre adgangen til deres data, der er gemt i S3-buckets.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og managed services for AWS. Vi specialiserer os i at hjælpe kunderne med at udnytte fuldt ud de innovationer fra AWS. Vores team af specialister har erfaring og ekspertise til at hjælpe kunderne med succesfuldt at implementere og administrere deres AWS-løsninger. Uanset om kunderne har brug for hjælp til at komme i gang eller har brug for hjælp med deres eksisterende infrastruktur, har vi ressourcerne til at hjælpe. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at køre din skyrejse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Oversæt input ovenfor til en titel på dansk.

Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) med AWS Fargate giver serverløs beregning til kontaineriserede arbejdsbyrder, der kører på Kubernetes. Med AWS Fargate kan kunder undgå den operative overhead ved at skalere, patche og sikre instanser, mens de får fordel af et sikkert og kontrolleret miljø til kontainereksekvering.

Vi har diskuteret vigtigheden af at måle og spore tidsnøjagtighed samt relevante koncepter og metoder til at sætte dem i praksis. Vi har dækket specifikker om hvordan man sporer metrikker ved hjælp af Amazon CloudWatch og implementerer en praktisk løsning til Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)-instanser. I dette tredje afsnit vil vi undersøge konsekvenserne af at bruge Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) med AWS Fargate.

Lacework er et sikkerhedsplatform, der automatisk overvåger og opdager misconfigurationer og sikkerhedsbrister på tværs af skymiljøer. Til dette formål forbruger Lacework trillioner af hændelser fra en lang liste over kilder, herunder eBPF, Kubernetes auditlogs, skytjenestelogfiler og meget mere. I dette indlæg deler vi de lektier, Lacework lærte, da de kørte batcharbejdsbyrder på Amazon EKS.

Amazon Elastic Container Registry (Amazon ECR) er et fuldt styret containerregister, som kunderne bruger til at lagre, dele og administrere containerbilleder. For at lette håndteringen af ​​store containerbilleder understøtter Amazon ECR nu fjerncacheunderstøttelse i Amazon ECR for BuildKit-klienter. Denne funktion forudinstalleres og understøttes med Docker version 25.0 og er også tilgængelig på Finch-versioner 0.8 eller senere.

Telkomsel er en førende digital telekommunikationsvirksomhed i Indonesien med 151 millioner abonnenter og 121 millioner mobile databrugere. Telkomsel kører deres tjenester på MyOrbit, en applicationsplatform. I dette indlæg deler vi, hvordan Telkomsel migrerede MyOrbit-applikationer til Amazon EKS.

Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) er en fuldt administreret containerorkestreringsservice, der forenkler deployering, administration og skalering af containeriserede applikationer. Med dybe AWS-integrationer og indbyggede bedste praksis kan kunder afvikle og skalere deres applikationer i skyen eller på stedet uden den kompleksitet, der er involveret i at administrere en kontrolplan. I dette indlæg viser vi, hvordan man skalerer et Amazon ECS-klynge til 15.000+ opgaver.

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle tjenester og managed services til virksomheder, der bruger AWS. Vi er eksperter i containerorkestreringsservices som Amazon EKS og AWS Fargate og har erfaring med at hjælpe kunder med at implementere og vedligeholde sikre kontaineriserede arbejdsbyrder. Med vores dybe ekspertise og årelang erfaring med AWS kan vi hjælpe dig med at sikre, at dine kontaineriserede arbejdsbyrder er sikre og kører optimalt. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Smart Business Blog: Oversæt input til dansk titel

Fordelene ved et solidt fundament i skyen til vækst af små og mellemstore virksomheder

Ligesom et højt og skinnende skyskraber har virksomheder i alle størrelser brug for at bygge deres fundament i skyen for at vokse. Uden et stærkt fundament er virksomheden i fare for at skifte, bevæge sig eller endda kollapse. Det er derfor vigtigt at forstå fordelene ved skyen for vækst og de almindelige misforståelser om skyens sikkerhed, som holder virksomhederne tilbage.

Bygning af et stærkt fundament i skyen

At flytte til skyen hjælper virksomheder i alle størrelser med at få adgang til bedre indsigter, skalere lettere, samarbejde effektivt fra hvor som helst og spare på IT-udgifter. Med skytjenester som Amazon Web Services (AWS) kan virksomheder hurtigt bygge et sikkert fundament med en skyinfrastruktur, der passer til deres IT-krav. AWS tilbyder et omfattende udvalg af tjenester, såsom Elastic Compute Cloud (EC2), Simple Storage Service (S3) og Relational Database Service (RDS), til at opbygge en infrastruktur, der er nem at administrere og vedligeholde.

Desuden gør den det muligt for virksomheder at være agiler og drage fordel af fordelene ved DevOps, såsom kontinuerlig levering, automatiserede tests og kontinuerlig integration. Desuden giver det virksomhederne mulighed for at få adgang til de nyeste teknologier, såsom serverløs, for at reducere driftsomkostningerne og accelerere innovation.

Almindelige misforståelser om skyens sikkerhed

Selvom skycomputing kan være meget gavnligt for små og mellemstore virksomheder, er nogle organisationer stadig tilbageholdende med at flytte på grund af almindelige misforståelser om skyens sikkerhed. Ifølge en undersøgelse foretaget af AWS tror mange SMB’er stadig, at skyen ikke er sikker, eller at den er for kompleks eller dyr at implementere.

Men skyen er et af de mest sikre computerenvironments, der er tilgængelige, og organisationer, der vælger en erfaren og pålidelig udbyder som AWS, kan drage fordel af et sæt sikkerhedstjenester. AWS tilbyder et væld af værktøjer og tjenester til at hjælpe med at beskytte data og applikationer, herunder identitets- og adgangshåndtering, kryptering og overvågning og loggingstjenester. Med en erfaren udbyder som AWS har virksomhederne den støtte og de ressourcer, der er nødvendige for at opbygge et sikkert skyinfrastruktur.

KeyCore: Din foretrukne AWS-partner

Hos KeyCore er vi en erfaren AWS-partner og tilbyder professionelle og managede tjenester for at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at opbygge et sikkert og pålideligt cloud-fundament. Vores team af eksperter tilbyder omfattende support til at hjælpe dig med at navigere kompleksiteterne ved cloud-migrering og sikre, at din skyinfrastruktur er sikker og optimeret til dine specifikke forretningskrav. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge et stærkt fundament i skyen og hjælpe din virksomhed med at vokse.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services Officiel Database Blog

Amazon Relational Database Service (Amazon RDS) bruger Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) som sin underliggende lagring og gemmer sine snapshots (automatiske og manuelle) i Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Ved gendannelser af RDS-instanser fra snapshots bliver de tilgængelige, så snart den nødvendige infrastruktur etableres. For at reducere effekten af lazy loading kan en Amazon RDS for Oracle-database forvarmes.

Time to Live (TTL) er en mekanisme, der giver kontrol over livscyklussen for data, filer, infrastruktur eller hele miljøer. Når det bruges med data, kan det repræsentere, hvor længe en leaderboard holdes i hukommelsen, før den genindlæses fra lagring, eller hvor længe en fil skal beholdes af regulerings- eller overholdelsesmæssige årsager. I dette indlæg forklarer vi, hvordan man bruger Property Graph til at implementere TTL i Amazon Neptune.

Administrative Task Scheduler (ATS) i Db2 LUW er en komponent, der faciliterer automatisering og planlægning af administrative opgaver inden for databasen. Det giver et praktisk middel til at planlægge gentagne opgaver såsom sikkerhedskopier, vedligeholdelsesaktiviteter, dataimport/eksport og andre administrative operationer. DB2 LUW ATS har flere funktioner og muligheder, herunder oprettelse af jobskemaer, aktivering af jobklasser og mere. Dette indlæg forklarer processen med at refaktorere eksisterende ATS-jobskemaer fra IBM Db2 LUW til Amazon RDS for MySQL, Amazon RDS for MariaDB eller Amazon Aurora MySQL.

AWS-regioner og AWS GovCloud (US)-regioner tilbyder nu generel tilgængelighed for Amazon RDS Blue/Green-deployments, som er tilgængelige for Amazon Aurora PostgreSQL-kompatibel version og Amazon RDS for PostgreSQL-versioner 11.21 og højere, 12.16 og højere, 13.12 og højere, 14.9 og højere og 15.4 og højere. Dette indlæg forklarer, hvordan man opretter et blue/green-deployment og udfører større versionsoppdateringer med minimal nedetid, og giver bedste praksis for brug af denne tjeneste.

Når man driver relationelle databaser i skyen, giver Amazon Aurora MySQL-kompatibel version høj tilgængelighed under planlagte og uplanlagte nedbrud. For at sikre optimal ydeevne og sikkerhed, skal DBAs udføre regelmæssig databasevedligeholdelse, herunder patche, opgradere og parametermodifikationer. Dette indlæg forklarer, hvordan man optimerer databases genstartstid med Amazon Aurora MySQL, reducerer nedetid og forbedrer præcisionen af ​​vedligeholdelsesoperationer.

For at opretholde optimal ydeevne og sikkerhed er periodiske opgraderinger nødvendige for de databaser, der driver moderne virksomheder. AWS Database Migration Service (AWS DMS) giver mulighed for at opgradere Amazon DocumentDB-kluster. Dette indlæg forklarer, hvordan man bruger AWS DMS til at opgradere klynger med minimal forstyrrelse og maksimal effektivitet.

Dette indlæg forklarer, hvordan man bygger en IoT-sensornetværksløsning til behandling af IoT-sensordata ved hjælp af AWS IoT Core og gemmer dem med Amazon DocumentDB (med MongoDB-kompatibilitet). Det dækker opsætning af enheder til at generere og sende JSON-data, konfiguration af AWS IoT Core-tjenesten, oprettelse af Amazon DocumentDB-kluster, indtagning og behandling af data og meget mere.

AWS Database Migration Service (AWS DMS) tilbyder integration med AWS Secrets Manager, hvilket giver kunder mulighed for at gemme, rotere og hente de kvalifikationer, der bruges i AWS DMS-endepunkter. Dette indlæg forklarer, hvordan man konfigurerer et AWS DMS-endepunkt til at få adgang til kryds-kontohemmeligheder fra AWS Secrets Manager for øget sikkerhedskontrol.

Dette indlæg forklarer, hvordan man bruger automatiseret refaktorering med Blue Age-værktøjer til at låse hovedrammedata fra on-premises-databaser som IBM Db2 for iSeries og migrere det til skyen. Det dækker de tekniske trin og begrænsninger, der er forbundet med at migrere til Amazon Aurora PostgreSQL ved hjælp af Blu Age og Qlik Replicate.

KeyCore er et førende dansk AWS-konsulentfirma, der tilbyder professionelle og managed services relateret til de emner, der er behandlet i dette indlæg. Vores erfarne team kan hjælpe dig med at optimere din Amazon RDS-database, implementere TTL i Amazon Neptune, refaktorere ATS-jobskemaer fra IBM Db2 LUW, oprette en blue/green-deployment i Amazon Aurora eller RDS for PostgreSQL, reducere nedetid med Amazon Aurora MySQL, opgradere Amazon DocumentDB-klustre, opbygge et IoT-sensornetværk, konfigurere et AWS DMS-endepunkt til at få adgang til kryds-kontohemmeligheder fra AWS Secrets Manager og migrere en IBM Db2 for iSeries-database til Amazon Aurora PostgreSQL. Vores team af AWS-eksperter er klar til at hjælpe dig med at tage din skyrejse til næste niveau.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Økonomistyring

En guide til AWS re:Invent 2023 Cloud Financial Management programmer

Oversigt over, hvad man kan forvente

AWS re:Invent 2023 er et stort skridt fremad for at lære mere om cloud financial management (CFM) og mødes med ligesindede fagfolk. I dette blogindlæg vil vi give et lille kig på de programmer, der tilbydes, og give vejledning til, hvordan du navigerer re:Invent som en CFM-pro.

Viden og sessioner om Cloud Financial Management

På AWS re:Invent er der sessioner, hvor du kan lære mere om cloud financial management, såsom bedste praksis, omkostningsoptimering og meget mere. Deltagerne kan også få deres spørgsmål besvaret af erfarne AWS-fagfolk i form af chats og Q&A-sessioner.

Muligheder for netværksdannelse

Der er flere muligheder for at møde og netværke med andre CFM-fagfolk, herunder meetups, one-on-one møder og rundbordssamtaler. Deltagere kan også deltage i workshops for at få ekspertinspiration til, hvordan man bruger AWS-platformen til at skalere deres forretning.

Hands-on læringsmuligheder

Deltagerne kan deltage i hands-on aktiviteter for at få førstehåndserfaring med, hvordan man bedst administrerer skyomkostninger og optimerer deres AWS-miljøer. Gennem disse aktiviteter kan deltagere lære mere om de forskellige AWS-tjenester, såsom Amazon EC2, Amazon S3 og mere.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder professionelle og administrerede tjenester inden for cloud financial management-området. Vores team af erfarne fagfolk kan hjælpe virksomheder i alle størrelser med at optimere deres skyomkostninger og sikre, at de får mest muligt ud af deres AWS-miljø. Vi kan også give vejledning om bedste praksis til brug af AWS-platformen. For at lære mere om KeyCore og vores tjenester, kan du besøge vores hjemmeside på https://www.keycore.dk.

Læs de fulde blogs fra AWS

“AWS til Spil-blog”

AWS re:Invent 2023 nærmer sig hurtigt, og AWS for Games er klar til at byde udviklere fra hele verden velkommen til årets konference i Las Vegas fra 27. november til 1. december.

I år vil der være endnu mere at se frem til end de annonceringer, der blev afsløret under re:Invent-keynote-præsentationerne. Deltagere kan udforske et stort udvalg af paneldiskussioner, præsentationer, workshops og endda håndværkaktiviteter. Med hjælp fra AWS’ mest avancerede cloudbaserede tjenester kan spiludviklere være kreative og skabe deres egne unikke spiloplevelser.

AWS tilbyder en række tjenester til spiludviklere, såsom Amazon GameLift, Amazon Lumberyard og Amazon Cognito. Alle disse tjenester er designet til at hjælpe spiludviklere med hurtigt at oprette, lancere og skalere titler på skyen. AWS tilbyder også et sæt andre tjenester, såsom AWS Amplify og AWS AppSync, til at hjælpe udviklere med at opbygge, administrere og monetarisere deres spil.

AWS tilbyder også maskinlæringstjenester, såsom Amazon Machine Learning og Amazon SageMaker, der hjælper udviklere med at tilføje intelligens til deres spil. Udviklere kan bruge disse tjenester til at oprette smartere AI-drevne spil med forbedret visuelle effekter, gameplay og personliggørelse.

AWS giver værktøjer til udviklere til at bygge deres spil på skyen og derefter implementere dem på platforme som iOS, Android, PC, Mac og Xbox. Udviklere kan også udnytte AWS’ globale infrastruktur, tilgængelighedszoner og høj datagennemstrømning for at skabe en glat, immersiv spiloplevelse for deres spillere.

På re:Invent 2023 kan udviklere deltage i et væld af sessioner, workshops og aktiviteter, der hjælper dem med at udnytte AWS-tjenesterne og opbygge bedre spil. Deltagere kan lære af AWS-eksperter og brancheledere på de forskellige paneldiskussioner, præsentationer og aktiviteter. Der vil også være hands-on workshops og aktiviteter, der er designet til at hjælpe udviklere med at forstå, hvordan man bruger AWS-tjenester.

Arrangementet tilbyder også udviklere muligheden for at netværke med andre spiludviklere og AWS-eksperter. De kan også udforske de nyeste trends inden for gaming og udforske de nyeste produkter og tjenester, der er tilgængelige fra AWS og andre udbydere.

KeyCore er den førende danske AWS-konsulentvirksomhed. Vi tilbyder professionelle tjenester og managede tjenester til at hjælpe spiludviklere med at få mest muligt ud af AWS-tjenesterne. Vores team af certificerede AWS-professionelle kan hjælpe spiludviklere med at oprette, lancere og administrere deres spil på skyen. Vi tilbyder også rådgivning om de bedste AWS-tjenester til spiludviklere og om, hvordan man bruger dem til maksimal effekt.

Vi tilbyder også en række tjenester til at hjælpe spiludviklere med at monetarisere deres spil. Vores team kan hjælpe med at sikre, at udviklere får mest muligt ud af deres spiludgivelser og maksimerer deres indtægter. Vi tilbyder tjenester som analyse, markedsføring, annoncering og kundesupport til at hjælpe udviklere med at nå deres monetiseringsmål.

Hos KeyCore er vi dedikeret til at hjælpe spiludviklere med at lykkes i skyen. Vi har ekspertisen og erfaringen til at hjælpe spiludviklere med at få mest muligt ud af deres investering i AWS.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Træning og Certificering Blog

Velkommen til AWS Cloud: Kom igang med AWS-uddannelse og -certificering

Hvis du overvejer at blive AWS Cloud-konsulent, så er du havnet det rette sted! Der har aldrig været en bedre tid til at deltage i AWS Cloud-økosystemet. Med lanceringen af ​​det nye AWS Cloud Consultant Professional Certificate på Coursera, kan aspiranter lære og forstå hvad, hvorfor og hvordan man bliver en succesfuld AWS Cloud-konsulent. Læs videre for at lære om kurserne og kom godt i gang allerede i dag.

AWS Cloud Technology Consultant Professional Certificate

AWS Cloud Consultant Professional Certificate er et omfattende ni-kursusprogram, der er tilgængeligt på Coursera. Det starter med en introduktion til skyen og grundlæggende tjenester som Amazon EC2 og Amazon S3. Derefter lærer du grundlæggende om AWS Cloud-sikkerhed, networking og brug af AWS-udviklingsværktøjer og -tjenester. Med dette omfattende program vil personer uden tidligere teknisk viden eller erfaring få de færdigheder og den viden, som skal til for at blive en succesfuld AWS Cloud-konsulent.

Oktober 2023-opdateringer til AWS-uddannelse og -certificering

Oktober var en fantastisk måned for AWS Training and Certification. Vi lancerede 8 nye digitale træningsprodukter på AWS Skill Builder, herunder en læringsplan og et digitalt emblem til migrationsprocessen, en AWS Jam Journey for game serverless og analytics, et gratis digitalt kursus til at opbygge generative AI-færdigheder med Amazon Bedrock og et 12-måneders, præskriptivt virtuelt træningsprogram til at opbygge jobklare cloud-udviklerfærdigheder kaldet AWS Cloud Institute. Og hvis det ikke er nok, er AWS Cloud Quest: Cloud Practitioner nu tilgængelig på japansk.

KeyCore: Din AWS-partner i Danmark

Hos KeyCore, den førende danske AWS-konsulentvirksomhed, udbyder vi både professionelle tjenester og managed services. Vores team af AWS-eksperter har en høj grad af ekspertise inden for alt vedrørende AWS, så du kan være sikker på, at ethvert projekt, du gør med os, bygges med de mest avancerede AWS-værktøjer og -teknologier. Så hvis du har brug for hjælp til at komme i gang eller har brug for en partner til at hjælpe dig med at tage dit AWS-projekt til det næste niveau, kan du regne med KeyCore. Besøg vores hjemmeside på www.keycore.dk for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

Amazon Web Services’ officielle Big Data-blog

Frigør Datadatalysepotentialet med AWS Glue og Google BigQuery

Dataintegration er afgørende for at træffe informerede beslutninger. AWS Glue er en serverløs dataintegrations- og ETL-service, der hjælper med at forbinde og forberede data til analyse. Det gør data fra flere forskellige kilder tilgængelige til analyse. AWS Glue bruges ofte i kombination med Amazon Redshift, et hurtigt, petabyte-skala datalager i skyen, og Google BigQuery, et datalager bygget til analyse.

Dataintegration med AWS Glue

AWS Glue hjælper dig med at opdage, forberede og gemme data fra forskellige kilder. Det giver en brugervenlig grænseflade med et stort udvalg af funktioner til dataintegration. Du kan bruge metadata-kataloget til at gennemse og søge efter kildedata, definere dataskemaer og transformationer og opbygge og køre ETL-jobs. AWS Glue hjælper også med at oprette og opdatere datalagertabeller.

Lavere pris og højere ydeevne med Amazon Redshift

Når de vælger deres datalagerløsninger, vil kunderne gerne have den bedste ydeevne til den laveste pris. Amazon Redshift leverer topydelse og er op til fire gange billigere end andre løsninger. Desuden hjælper Amazon Redshifts automatiserede maskinlæringsfunktioner kunderne med at udtrække mere værdi fra deres data.

Automatiserede opgraderinger med Amazon OpenSearch Service

Softwareopgraderinger er nødvendige for at holde kunderne opdateret med softwareudbyderen. Desværre kan opgraderinger være vanskelige at fuldføre. Amazon OpenSearch Service hjælper kunderne med at udføre en opgraderingsproces i gang med automatiserede trin, så nedetid og rettelse af brydende ændringer og nedlæggelse undgås.

ML-modellintegration med Amazon Redshift og Amazon SageMaker Feature Store

Amazon Redshift er et anerkendt datalager for mange kunder. Med Amazon Redshift kan dataanalytikere og databaseudviklere bruge data til at træne maskinlæringsmodeller og generere indsigter til prognoser, anbefalinger og meget mere. De kan også bruge Amazon SageMaker Feature Store til at integrere funktioner i ML-modellerne.

Økonomisk drift og analyse med Amazon OpenSearch

Driftsanalyse er et populært brugsområde for Amazon OpenSearch Service. Denne service hjælper kunderne med at optage en høj volumen tidsseriedata og udføre strømanalyseforespørgsler for at få reelle indsigter. Det er økonomisk og let at skalere op eller ned efter behov.

Håndtering og governance af ustruktureret data ved hjælp af AWS AI/ML- og analytiktjenester

AWS kan hjælpe kunderne med at udtrække værdifulde indsigter fra ustruktureret data. Virksomheden tilbyder forskellige designmønstre og arkitekturer til at lette denne proces. Desuden kan kunderne bruge AWS AI/ML-tjenester til at analysere ustruktureret data.

Forenkling af Amazon Redshift-overvågning med samlede SYS-visninger

Amazon Redshift leverer op til fem gange bedre pris-ydelse end andre sky-datalagre. For at hjælpe kunderne med at udnytte Amazon Redshifts ydeevne maksimalt, har AWS skabt de nye samlede SYS-visninger. Denne funktion forenkler overvågningen og giver brugerne mere kontrol over deres datalager.

Byg multi-lag-kort i Amazon OpenSearch

Amazon OpenSearch Service 2.5 giver kunderne mulighed for at oprette kort med flere lag. Det gør det nemmere at visualisere, se og analysere geografisk data. Desuden kan kunderne adskille datakilder ved at opbygge hvert lag fra et andet indeksmønster.

Spark SQL på Amazon Athena Spark

Ved AWS re:Invent 2022 lancerede Amazon Athena understøttelse af Apache Spark. Med Athena Spark kan kunderne opbygge Apache Spark-applikationer ved hjælp af en forenklet notatblokoplevelse. Disse notatbøger understøtter PySpark og funktioner magi til at køre cellebaserede kommandoer.

KeyCore kan hjælpe dig med at frigøre potentialet i dine data

Dataintegration og analyse er afgørende for beslutningstagning, men det indebærer komplekse processer. Med AWS-tjenester som AWS Glue, Amazon Redshift, Amazon OpenSearch Service, Amazon SageMaker Feature Store og Apache Spark på Amazon Athena kan kunderne frigøre potentialet i deres data.

KeyCore er et førende AWS-konsulentfirma i Danmark. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, herunder end-to-end dataanalyse og dataintegration. Vores eksperter kan hjælpe dig med at optimere dit datainfrastruktur og udnytte kraften i AWS-analysetjenester. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det meste ud af dine data.

Læs de fulde blogs fra AWS

Netværk og indholdslevering

Motional, en joint venture mellem Aptiv og Hyundai Motor Group, udvikler SAE Level 4 selvkørende køretøjer (AVer) til selvkørsel og leveringsservice. For at hjælpe med implementeringen af disse AVer har Motional indgået partnerskaber med store ride-hail-virksomheder, herunder Uber, Uber Eats og Lyft. For at optimere global netværksydelsen og reducere omkostningerne valgte Motional at bruge AWS Direct Connect SiteLink. Motional har driftsgarager over flere regioner, der betjener deres AVer, og de havde brug for et middel til at forbinde dem til skyen og give dem adgang til de tjenester, de afhænger af. Med AWS Direct Connect SiteLink kunne de oprette en sikker og pålidelig forbindelse til skyen og holde dataene sikre.

På samme måde ønskede Bose at opbygge en skalerbar, sikker sky-netværk med AWS Cloud WAN. For at gøre dette skulle de harmonisere deres globale netværk. Bose stod over for forskellige udfordringer, men de brugte vejledende principper og skabte en helhedsorienteret tilgang til at nedbryde afstanden mellem cloud- og on-premises-netværk. Ved hjælp af AWS Cloud WAN kunne de kombinere skyens enkelhed med on-premises-netværks pålidelighed og kontrol og skabe et effektivt og sikkert globalt sky-netværk.

Elastic Load Balancer (ELB) kan bruges til at maksimere gevinsterne og holde omkostningerne på et lavt niveau. AWS anbefaler at optimere båndbredden og latencyen, implementere effektiv forbindelseshåndtering og sikre ydeevne og pålidelighed under perioder med høj efterspørgsel. Der er seks søjler for ELB-skalering og ydelse, herunder netværk og sikkerhed. Ved at forstå disse søjler og træffe skridt til at optimere dem, kan organisationer få mest muligt ud af deres ELB-ressourcer.

AWS Cloud WAN tilbyder Tunnel-Less Connect, som gør det muligt at opbygge globale SD-WAN’er uden brug af virtuelle private netværk (VPN’er). Tunnel-Less Connect er designet til at give kunderne den samme sikre forbindelse og kontrol som en VPN, med yderligere fordele i form af bedre skalerbarhed, forbedret ressourceallokering og lettere opsætning.

Organisationer kan også bruge AWS Verified Access og AWS Identity and Access Management (IAM) Identity Center til at integrere med Security Assertion Markup Language (SAML)-baserede identitetsudbydere (IdPs) og give sikker VPN-fri adgang til virksomhedens applikationer. AWS IAM Identity Center er afløseren til AWS Single Sign-On, og ved hjælp af denne tjeneste kan det forenkle processen for kunderne.

Endelig bruger AWS Data Centers et kontinuerligt forbedringsmodel til interconnects for at forbedre kundeoplevelsen. Tekniske og hardwarebeslutninger træffes for at opbygge AWS-netværksinfrastruktur, og denne blog undersøger rammen af interconnects, der anvendes. Rammen omfatter langsigtede og kortsigtede planer for at sikre, at kunderne har adgang til den bedst mulige netværksoplevelse.

Hos KeyCore kan vores team af AWS-eksperter hjælpe dig med disse netværks- og indholdsleveringsopgaver. Vi tilbyder professionelle tjenester og managed services, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi forstår kompleksiteten af AWS-platformen, og vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AWS. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Computing-bloggen

AWS tilbyder Simple Notification Service (SNS) for at give applikationer mulighed for at sende og modtage beskeder. For at give en mere sikker løsning introducerer AWS nu en ny funktion kendt som Amazon SNS FIFO (First In, First Out). Dette sikrer at beskederne opbevares i rækkefølgen de modtages, så forbrugerne kun modtager beskederne i den korrekte rækkefølge.

Ved brug af Lambda Runtime API Proxy Extension, kan udviklere få større kontrol og synlighed over de runtimes som kører deres applikationer. Dette giver udviklere mulighed for at specificere hvilken adgang Lambda funktionen har, og tilpasse adgangs-kontrollere på en per funktion basis.

Endelig kan AWS Graviton-baserede Amazon EC2 instanser integreres i en eksisterende Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS) miljø som kører på x86-baserede Amazon EC2 instanser. Dette gør det muligt for applikationer at udnytte et bredt udvalg af EC2 instans-typer for at optimere omkostninger og robusthed.

Hos KeyCore har vi stor erfaring inden for mange aspekter af AWS, fra arkitektur og design til implementering. Vi kan hjælpe dig med at udnytte magten i AWS for at sikre at dine applikationer kører sikkert og effektivt. Kontakt os for at finde ud af mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til M&E Blog

Video Monetisering med Amazon IVS

Live video streaming er en stadigt mere populær form, der bruges af virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Ifølge Statista havde online video et publikumsomfang på omkring 92 procent blandt internetbrugere verden over i første kvartal af 2023. For at udnytte denne stigende efterspørgsel tilbyder Amazon Interactive Video Service (Amazon IVS) et let at bruge managed service, der gør det muligt for kunderne hurtigt at streame video af deres produkter og services.

Hvad er Amazon IVS?

Amazon IVS er en fuldt administreret live video streaming tjeneste, der hjælper kunderne hurtigt med at opbygge en skalérbar og pålidelig streamingoplevelse, alle med minimal indsats. Kunderne kan oprette en produktionsgraderet videooplevelse med blot et par klik. Amazon IVS tilbyder et sikkert og pålideligt miljø til at streame live indhold og monetisere videoer, hvilket hjælper kunderne med at øge deres engagement og øge deres indtægter.

Fordele ved Amazon IVS

Amazon IVS tilbyder et antal fordele for kunder, der ønsker at monetisere deres live video streaming aktiviteter. En af de primære fordele er, at kunderne hurtigt kan oprette deres produktionsgraderede streamingmiljø uden at bruge meget tid på den tekniske opsætning. Amazon IVS giver kunderne mulighed for nemt at konfigurere og administrere deres streamingmiljø, samt integrere med deres eksisterende video streaming tjenester. Med Amazon IVS kan kunden også drage fordel af dens fleksible prismodel og kun betale for den kapacitet, de har brug for. Derudover giver Amazon IVS kunden adgang til kraftfulde API’er og analytics værktøjer til at hjælpe dem med bedre at forstå deres publikum og optimere deres video streaming oplevelse.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore har vores erfarne hold af AWS konsulenter hjulpet kunderne med at optimere deres brug af Amazon IVS. Vores team af eksperter vil arbejde tæt sammen med kunderne for at forstå deres video streaming krav og anbefale de bedste muligheder for monetisering. Vi kan også give vores kunder support og vejledning for at sikre, at deres video streaming oplevelse er vellykket. Vores team er meget erfarne i at levere professionelle tjenester og managed services med AWS.

Hvis du leder efter en erfaren og pålidelig partner til at hjælpe dig med at udnytte dit live video streaming oplevelse optimalt, så kontakt KeyCore i dag. Vores team af erfarne AWS konsulenter hjælper dig med at opbygge en skalérbar og pålidelig video streaming platform og monetisere dine videoer. Vi glæder os til at hjælpe dig med at udnytte Amazon IVS mest muligt.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Storage Blog: Oversættelse af indhold

Automatisering af Amazon S3 File Gateway med Terraform

Infrastruktur som kode (IaC) er et vigtigt værktøj for organisationer, der har brug for at styre deres IT-infrastruktur hurtigt og effektivt. Ved at automatisere provisionering og konfiguration af skyressourcer kan organisationer reducere omkostninger, accelerere skalering og sikre eniformitet og konsistens på tværs af forskellige dele af deres hybrid sky-opsætning.

I denne artikel gennemgår vi, hvordan man automatiserer Amazon S3 File Gateway med Terraform fra HashiCorp. Vi vil se på, hvorfor det er fordelagtigt, de nødvendige trin og hvordan KeyCore kan hjælpe.

Hvorfor bruge Terraform til Amazon S3 File Gateway?

Ved at bruge Terraform til at administrere Amazon S3 File Gateway kan man få flere fordele. Først hjælper det med at eliminere manuelle fejl, hvilket gør det lettere at administrere infrastrukturen. For det andet giver det brugerne mulighed for hurtigt og let at skalere konfigurationen af ​​deres ressourcer. Til sidst kan det hjælpe med at reducere omkostningerne ved at automatisere provisionering og konfiguration.

Trin til at automatisere Amazon S3 File Gateway med Terraform

For at opsætte Amazon S3 File Gateway med Terraform skal du installere og konfigurere HashiCorp Terraform CLI. Når du har installeret CLI’en, skal du oprette en Terraform-konfigurationsfil, hvor du definerer de ressourcer, du vil oprette.

Derefter skal du oprette File Gateway-konfigurationen. Dette omfatter opsætning af adgangskontrollelser, konfigurering af fil- og mappetilladelser og oprettelse af en S3-bucket til filopbevaring. Til sidst skal du oprette File Gateway-forekomsten.

KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore kan vi give den ekspertise og de ressourcer, du har brug for, for at få mest muligt ud af din hybrid sky-infrastruktur. Vores team af erfarne ingeniører kan hjælpe dig med at opsætte Amazon S3-filgateway med Terraform og sikre, at opsætningen både er økonomisk fornuftig og sikker.

Vi kan også levere Amazon S3 File Gateway-managed services, der kan hjælpe dig med at reducere omkostninger, administrere ydeevnen og sikre databeskyttelsen. Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS-udviklerværktøjer blog

Slutningen af ​​support til Node.js 14.x i AWS SDK for JavaScript (v3)

Bekendtgørelse om forældelse

AWS SDK for JavaScript (v3) har annonceret afslutningen af ​​support til Node.js 14.x. Dette påvirker ikke AWS Lambda, der planlægger deres Node.js 14.x-forældelse (fase 1) den 27. november 2023. Fra 1. maj 2024 vil AWS SDK for JavaScript (v3) ikke længere aktivt støtte Node.js 14.x, da denne version har nået end-of-life.

Hvad betyder dette?

Denne ændring kan have en stor indvirkning på applikationer, der er bygget på Node.js 14.x. Udviklere, der bruger denne version, skal sikre, at deres applikationer er opdateret og kører på en understøttet version før 1. maj 2024, ellers vil de ikke kunne få nye funktioner eller fejlrettelser fra AWS SDK for JavaScript (v3). Dette betyder også, at eventuelle eksisterende applikationer, der kører på Node.js 14.x også vil være i fare for sikkerhedsrisici på grund af manglende support.

Hvordan kan KeyCore hjælpe?

Hos KeyCore forstår vi, hvor vigtigt det er, at alle applikationer, der kører på Node.js 14.x, opdateres så hurtigt som muligt. Vores team af erfarne udviklere er til rådighed for at hjælpe dig med at sikre, at dine applikationer kører på en understøttet version før slutningen af ​​supporten. Vi kan hjælpe dig med at identificere eventuelle applikationer, der kører på Node.js 14.x, og rådgive om den bedste kurs for at få dem opdateret. Vores team står også til rådighed for at give assistance med alle relaterede AWS-opgaver, såsom at oprette eller ændre CloudFormation-stakke, foretage API-opkald ved hjælp af Typescript og AWS SDK for JavaScript v3 og mere.

Ved at arbejde med vores erfarne team af udviklere kan du være sikker på, at du ikke bliver taget på sengen af ​​forældelsen af ​​denne version af Node.js. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan KeyCore kan hjælpe dig med forberede til slutningen af ​​supporten til Node.js 14.x.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Arkitekturblog

Udnyt magten ved behandling af streamingdata

Streamingdata-behandling giver et enormt potentiale for virksomheder til at holde sig foran konkurrencen, foretage mere datadrevne beslutninger hurtigere og få uvurderlige indsigter i deres kunders adfærd og den operationelle effektivitet. For at udnytte streamingdata fuldt ud, skal du have et effektivt system til at indsamle, behandle og gemme data.

Design af dit system

Når du designer et streamingdata-behandlingssystem, skal du både overveje teknologi- og arkitekturkomponenter. AWS tilbyder forskellige produkter og tjenester, der kan bruges til at konstruere et system, såsom AWS Kinesis Streams, AWS Lambda og AWS CloudWatch.

Kinesis Streams muliggør indtagelse og behandling af data i realtid. Det kan bruges til at indfange og behandle streamingdata fra kilder som hjemmesider, mobilenheder og IoT-enheder. Data kan derefter behandles i realtid ved hjælp af AWS Lambda. Dette kan bruges til at filtrere data, omdanne det og sende det til andre tjenester som Amazon S3 eller Amazon DynamoDB.

Til slut kan AWS CloudWatch bruges til at overvåge systemets ydeevne og advare, hvis der opstår problemer. CloudWatch kan også bruges til at opsætte automatiserede alarmer og notifikationer.

KeyCores ekspertise i AWS

KeyCore, den førende AWS-rådgivning i Danmark, tilbyder både professionelle og managed services. Vi har den tekniske ekspertise og viden til at hjælpe dig med at designe og opbygge et streamingdata-behandlingssystem, der opfylder dine behov. Vores hold af erfarne fagfolk kan rådgive dig om de bedste værktøjer og tjenester til dit projekt, samt give håndfaste support til at bygge, implementere og vedligeholde dit system. Med vores hjælp kan du udnytte magten ved streamingdata-behandling og være i front med din branche.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Partner Network (APN) Blog Titel

AWS Partner Network (APN) og modernisering af mainframe

Modernisering af mainframe er en kompleks proces, der kræver et plan, der er afstemt med forretningsmæssige mål og tekniske drivere. Med AWS Mainframe Modernization Service har kunderne adgang til automatiserede løsninger, der dækker alt fra vurdering til migration. Sammen med Wipro har kunderne mulighed for at opbygge en vellykket mainframe-moderniseringsrejse.

Wipro og AWS arbejder sammen for at hjælpe kunderne med at vurdere relevansen af ​​mainframe-modernisering for deres forretning, identificere eventuelle udfordringer og afgøre den bedste tilgang til rejsen. Wipro bruger en metodisk tilgang til mainframe-modernisering, som fokuserer på den tekniske og funktionelle side af platformen, migrationskompleksiteten, moderniseringslinjen og den bedste løsning til kunden.

Hybrid-lejebaseret arkitektur til skyplatforme

Sela har designet og implementeret en hybrid-tenant-arkitektur til Dittofi’s skyhostingsplatform. Denne arkitektur gør det muligt for lejelast at køre og administreres, samtidig med at brugerne får en god oplevelse med at udvikle no-code-applikationer. Sela implementerede foranstaltninger for at sikre næsten real-time kodegenerering.

Interoperabel masterformat (IMF) til fjernsyn

Interoperabelt Masterformat (IMF) er en standardiseret leveringsmodel, der reducerer fodaftrykket af indhold, samtidig med at det muliggør lokalisering og kundespecifikke leverancer. Tedial og AWS arbejder sammen for at forenkle fjernsynsarbejdsgange ved hjælp af IMF, herunder kvalitetskontrol, assetstyring, transkodning og sende. Denne multi-partner-tilgang hjælper med at sikre vellykket levering af fjernsynsindhold.

Cognizants Patient Health Insights Suite

Cognizants Patient Health Insights Suite er en skybaseret platform, der giver et omfattende visuelt, udforskende og prædiktivt/præskriptivt analyse af patientpleje og sundhedsinsights. Denne platform adresserer de traditionelle forebyggende foranstaltningers manglende ved at muliggøre behandling af enorme mængder data ved hjælp af avancerede AI-algoritmer.

Oracle Database Licensing og Migration til AWS

Migrering af Oracle-databaser til AWS for at reducere infrastruktur- og softwarelicensomkostninger er et almindeligt mål. Når man vurderer mulighederne for sådan en migration, overvejer kunderne mange faktorer, herunder forretningskrav, sikkerhed og ydeevne. House of Brick udforsker licensovervejelser og typiske problemer med licenser, når Oracle-databaser migreres til AWS.

Ensono Envision Advisor og AWS Trusted Advisor

AWS Trusted Advisor inspicerer kundens AWS-miljø og giver anbefalinger til optimering af infrastruktur, forbedring af sikkerhed og ydeevne, reduktion af omkostninger og overvågning af servicekvoter. Ensono Envision Advisor konverterer disse AWS Trust Advisor-anbefalinger til handlingsparate indsigter, der er unikke for kunden, hvilket gør det lettere at opnå driftsmæssig excellence på AWS.

Navigering i AWS Partner Network og AWS Marketplace

AWS-eksperter giver en trinvis vejledning i, hvordan man navigerer og udnytter AWS Partner Network (APN) og AWS Marketplace. Denne vejledning dækker alt fra udvikling til kundeoplevelse, herunder hvordan man integrerer kontinuerlige overholdelseskontroller, får adgang til sikkerhedsoplysninger og tilføjer certifikater og compliance rapporter til produktprofiler.

Sammenligning af AWS Lambda Arm vs. x86 Performance, omkostninger og analyse

Cascadeo designede et eksperiment til at sammenligne Arm vs. x86-Lambdas-funktioner med hensyn til ydeevne og omkostninger. Eksperimentet fandt, at skift til Arm-baserede Lambdas kan have betydelige fordele i form af ydeevne eller omkostninger – og ofte begge dele! For AWS Lambda-brugere, der endnu ikke er migreret til Arm, giver dette blogindlæg en vigtig datadrevet visning af de mulige fordele.

Infosys’ Enterprise Knowledge Management Assistant

Mange virksomheder står over for udfordringen med at forbedre klarheden og tilgængeligheden af ​​interne dokumenter, som kan være en betydelig hindring for supportteam, forretningsbrugere eller nye medlemmer. Infosys overvandt denne udfordring ved at bygge en enterprise knowledge management assistant ved hjælp af generative AI-teknologier på AWS.

Total Economic Impact Partner Opportunity Analysis for AWS Marketplace

Forrester Consulting gennemførte en Total Economic Impact (TEI) undersøgelse for at undersøge den potentielle forretningsmulighed og afkastet (ROI), som kan opnås af Channel Partners ved at opbygge og skalere en AWS Marketplace-praksis. Lær de potentielle indtægtsmuligheder, fordele, omkostninger og bedste praksis, der er forbundet med at sælge tredjepartssoftware, data og tilbyde professionelle tjenester i AWS Marketplace.

Reburas SaaS Competency Journey

Reburas Head of Software Development, Ross Humphrey, deler sin rejse mod at opnå SaaS Competency ved at udnytte programmer som SaaS Discovery og SaaS Competency On-Ramp. Lær hvordan Rebura hurtigt kan bygge AWS SaaS-funktionalitet for at kunne betjene kunder bedre, samt en kundefortælling om sports-teknologivirksomheden ai.io.

Hos KeyCore har vores team af AWS-eksperter certifikater i SaaS-kompetence og har års erfaring med at hjælpe kunder med at bygge og skalere deres AWS Marketplace-praksis. Vi kan give kunderne den vejledning og de tjenester, der er nø

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Enterprise Strategi Blog

CDO’er og vigtigheden af data i den erhvervsmæssige verden

I 2020 samarbejdede den anerkendte forfatter og datavidenskabsmand Tom Davenport med MIT Chief Data Officer og Information Quality Symposium for at foretage en global undersøgelse af Chief Data Officers (CDO’er) i forskellige brancher, levetider og faser af datarejsen. Resultaterne af denne undersøgelse gav et klart billede af vigtigheden af data i den erhvervsmæssige verden, og denne artikel vil diskutere de fund, der er gjort, og undersøge, hvad det betyder for virksomheder, der ønsker at fortsætte deres data strategi ind i 2024 og udover.

Hvad undersøgelsen fundet

Undersøgelsen fandt, at CDO-rollen har en betydelig indvirkning på den erhvervsmæssige verden, og at CDO’er er blevet mere fremtrædende på C-Suite-niveau, og at de data-teams, de leder, har en mere aktiv rolle i at træffe forretningsbeslutninger.

Samtidig identificerede undersøgelsen en række udfordringer, der hæmmer CDO’er fra at opnå succes med deres data strategi, herunder manglende forståelse af forretningsværdien af data, manglende ressourcer til korrekt at udnytte data og manglende evner til ordentligt at administrere data.

Disse udfordringer, fandt undersøgelsen, kan kun imødekommes ved en omfattende enterprise-wide data strategi, der tager hensyn til alle interessenter.

Udvikling af en omfattende enterprise-wide data strategi

For effektivt at udvikle en omfattende enterprise-wide data strategi, skal virksomheder definere klare mål for deres data strategi og derefter udvikle en plan for at opnå disse mål. Denne plan skal omfatte følgende:

  • En klar forståelse af dataens værdi
  • En omfattende datastrategi, der tager hensyn til alle interessenter
  • Et omfattende data governance-rammeverk for at sikre, at data håndteres ordentligt
  • En dataplatform, der er korrekt skaleret og egnet til organisationens behov
  • Et system til måling og sporing af ydeevnen af datastrategien

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af data i den erhvervsmæssige verden, og vi har erfaring og ekspertise til at hjælpe virksomheder med at udvikle en omfattende enterprise-wide data strategi. Vores team af erfarne AWS-konsulenter kan hjælpe virksomheder med at udvikle en datastrategi, der tager hensyn til alle interessenter, sikre, at dataplatformen er korrekt skaleret til at opfylde organisationens behov, og give løbende støtte og rådgivning for at sikre, at datastrategien implementeres og vedligeholdes korrekt.

Hvis du ønsker at udvikle og implementere en omfattende enterprise-wide data strategi, så kontakt KeyCore i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS HPC-blog: oversættelse

MPI, Libfabrics og EFA: Et dybdegående kig på de åbne kildekode-rammer, der driver AWS-HPC

AWS HPC-tilbuddet har oplevet en stor vækst i løbet af de seneste år, og kunder fra alle sektorer udnytter den højere kompute kraft og skalerbarhed, som AWS tilbyder til deres HPC-behov. Et af sådanne teknologier, der har en afgørende rolle i denne succes, er det Elastic Fabric Adapter (EFA). EFA gør det muligt at udveksle MPI-beskeder mellem beregningsinstanser, og det er en essentiel komponent til en højtydende distribueret HPC-kluster.

Forbedring af ydeevnen med MPI og Libfabrics

De åbne kildekode-rammer Open MPI og Libfabrics er essentielle for at muliggøre højtydende distribuerede HPC-klustre på AWS. Gennem det kollaborative arbejde fra disse åbne kildekode-samfund er der sket væsentlige forbedringer i ydeevnen, hvilket har gjort EFA til et endnu kraftigere værktøj for kunder, der kører HPC-belastninger på AWS. F.eks. Understøtter Open MPI-rammen nu brugen af flere EFA-enheder per node, hvilket øger effektiviteten af MPI-kommunikation. Desuden er Libfabrics-rammen blevet forbedret for at reducere latencyen af MPI-beskedudvekslinger, hvilket fører til forbedret ydeevne for EFA-brugere.

Afsløring af magten fra Agent-Based Models

Agent-baserede modeller (ABM’er) er et kraftfuldt værktøj til at forstå og forudsige komplekse systemer. Mens AI og maskinlæringsalgoritmer bliver mere almindelige, benyttes agent-baserede modeller til at simulere og analysere socioøkonomiske og miljømæssige systemer. ABM’er giver os mulighed for at få et dybere indblik i, hvordan et system fungerer, og hvordan dets forskellige komponenter interagerer, hvilket kan være ekstremt nyttigt til at træffe beslutninger om miljøet og socioøkonomiske systemer.

For eksempel kan ABM’er bruges til at simulere og analysere spredning af smitsomme sygdomme over en population. Ved at simulere, hvordan forskellige faktorer, såsom befolkningstæthed og effektiviteten af behandlinger, påvirker sygdommens udbredelse, kan vi få indsigt i, hvordan man bedst bekæmper dens indvirkning. På samme måde kan ABM’er bruges til at simulere klimaforandringers virkning på en bestemt region, hvilket giver os bedre indblik i de potentielle risici og fordele ved forskellige miljøpolitikker.

Hvordan KeyCore kan hjælpe

Hos KeyCore har vi erfaring med at udnytte magten fra AWS for at hjælpe vores kunder med at drive innovation og vækst. Vores team af AWS-eksperter kan hjælpe dig med at udnytte de nyeste teknologier til dine HPC-behov. Uanset om du har brug for hjælp til at opbygge en distribueret HPC-kluster på AWS eller køre agent-baserede modeller på AWS, står vi klar til at hjælpe dig. Vores team vil arbejde sammen med dig for at udvikle den bedste løsning til dine unikke behov, så du kan fokusere på at drive succesen for dit firma. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Cloud Drift & Migrationer Blog

Effektivt styring af AWS-konti og overvågning af sundhed med tagbaseret filtrering

Selvbetjeningskontoprovisionering ved hjælp af AWS Service Management Connector for ServiceNow
Mange kunder ser efter at adoptere en multi-kontostrategi inden for deres AWS-miljø. Ved at gøre det kan de isolere deres arbejdsbyrder i forskellige miljøer, såsom test, udvikling og produktion, og kan let adskille arbejdsbyrder baseret på reguleringskrav. For at øge agiliteten i deres multi-konto-miljø kan kunder tilbyde forretningsenheder deres egne AWS-konti til at administrere, og ved hjælp af AWS Service Management Connector for ServiceNow kan kunder implementere en selvbetjeningsprovisioneringsworkflow. Dette giver forretningsenheder mulighed for hurtigt at oprette og administrere deres egne konti, hvilket sparer kunder tid og penge.

Bedste praksis til styring af AWS-kontometadata på skala

Brug af flere konti på et AWS-miljø er en af ​​de anbefalede bedste praksis, når man organiserer arbejdsbyrder og miljøet. Fordele omfatter bedre udnyttelse af AWS-tjenester. AWS-konti skal dog også administreres. For at opretholde kontrol over deres konti kan kunder centralt gemme og administrere AWS-kontometadata, såsom kontonavne, servicegrænser og kontoejere, på et enkelt sted. Dette giver også kunder mulighed for mere let at registrere ændringer til metadata og træffe proaktive beslutninger.

Sådan downloader du dine resultater fra AWS Resilience Hub-vurderingen

AWS Resilience Hub giver et centralt sted til at definere, validere og spore modstandsdygtigheden af ​​en applikation på AWS. Med det kan kunder vurdere konsekvenserne af hver applikationsændring på modstandsdygtighed og let oprette modstandsvurderinger ved hjælp af en skabelon. Kunder kan også analysere vurderingsresultaterne og downloade dem i forskellige formater, såsom CSV, til yderligere gennemsyn.

Brug af tagbaseret filtrering til styring af AWS-sundhedsovervågning og -alarmering på skala

AWS giver kunder regelmæssige opdateringer af servicemeddelelser og planlagte aktiviteter via e-mail til rodkontoejere eller drifts-, sikkerheds- og faktura-kontakter. Kunderne kan også bruge AWS Health til at finjustere deres advarsler om problemer, der direkte påvirker dem. Sammen med Health Dashboards overvågningsfunktioner kan kunder også filtrere meddelelser og advarsler ved hjælp af tagbaseret filtrering. Dette giver kunderne mulighed for mere effektivt at administrere deres advarsler og meddelelser på skala.

Hos KeyCore forstår vi vigtigheden af ​​at administrere flere AWS-konti og overvåge sundheden. Vores team af AWS-eksperter er erfarne i implementering af løsninger som AWS Service Management Connector for ServiceNow for at hjælpe kunder med hurtigt og let at provisionere deres konti. Vi hjælper også kunder med centralt at gemme og administrere deres metadata, analysere vurderingsresultater med AWS Resilience Hub og bruge tagbaseret filtrering til at administrere deres AWS Health-overvågning og -alarmering. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at administrere dine AWS-konti og overvåge sundheden.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS til Industrier

AWS til industrier: Innovative løsninger til detailhandel, automation, sundhedspleje, produktion og finansielle tjenester

Detailhandel: AWS Smart Store Kiosker

Detailhandlere leder altid efter mere effektive måder at forbedre kundens indkøbsoplevelse. Ny teknologi, såsom generativ AI, har muliggjort innovationer i selvbetjeningskiosker, som giver kunder mulighed for at gennemse, købe og endda få personlige anbefalinger uden at behøve hjælp fra en medarbejder. Denne type kiosk kan hjælpe med at reducere friksjonen under indkøbsprocessen, hvilket skaber en mere strømlinet oplevelse for kunderne.

Industrielt svejsning: AI og inspektionautomatisering

Metal-til-metal-svejseapplikationer kræver grundige inspektioner for at opdage svejsdefekter og undgå omkostningsfulde produkt tilbagekaldelser, skrot, omgørelser og andre kvalitetsrelaterede omkostninger. Virksomheder har haft svært ved at implementere sådan automatisering, men IBM Smart Edge for Welding (SE4W) med AWS giver kvalitetsinspektionsfunktioner baseret på AI, hvilket gør det muligt for virksomheder at opdage svejsdefekter i næsten realtid og med virtuelt 100% prøvestørrelser.

Automatisering: SPS 2023 Konference

Smart Production Solutions (SPS) konference den 14. – 16. november 2023 er det sted, hvor man kan holde sig orienteret om tendenser og teknologier, der driver Industri 4.0. På arrangementet kan deltagerne udforske digitale automation- og AI-løsninger for at forbedre drift med AWS og AWS-partnere i Hall 5, Booth #350.

Sundhedspleje: Forbedring af udskrivningsmedicinens sikkerhed

Medicinfejl kan føre til skade, hvilket gør det essentielt for sundhedsorganisationer at forbedre medicinsikkerheden. Med stigende antal medicin tilgængelige, kan samtidig brug af flere medicin af en enkelt patient være kompleks. AWS giver tjenester til at opbygge sikre applikationer og data lakes for at hjælpe sundhedsorganisationer med at håndtere og overvåge medicin mere sikkert, hvilket forhindrer fejl.

Produktion: Udlåse fabrikspotentialet ved AWS re:Invent 2023

AWS re:Invent 2023 finder sted den 27. november til den 1. december i Las Vegas, Nevada, og deltagerne vil få et indblik i, hvordan ledende producenter bruger AWS-cloud-teknologi til at transformere deres operationer. AWS-cloud-teknologi gør det muligt for producenter at reducere omkostninger, optimere operationer og skabe nye indtægtsstrømme.

Akustisk: 10X-gennemstrømninger med AWS

Marketingteknologiplatforme skal sende rige indhold fra kundedatasæt for at drive personlige meddelelser til kunderne. Med AWS kunne Acoustic modernisere deres Send Engine for at skalere under kritiske tidspunkter af året og møde kundedatavolumen i realtid.

Tealium: Tværkanal kundeoplevelser med Personalize

Personalisering spiller en vigtig rolle ved at forbedre kundeoplevelsen. Tealium bruger Amazon Personalize til at tilpasse produkter, tjenester og interaktioner til at møde de enkelte kunders unikke behov og præferencer. Dette hjælper virksomheder med at differentiere sig fra konkurrenter, hvilket skaber loyalitet og begejstring.

Finansielle tjenester: Udnyttelse af re:Invent 2023

AWS re:Invent 2023 finder sted den 27. november til den 1. december i Las Vegas, Nevada. Finansielle tjenesteydelsesorganisationer kan deltage for at lære om de seneste tendenser og teknologier, der driver branchen, samt deltage i keynote-foredrag, workshops og netværksmuligheder. Et virtuelt program er også tilgængeligt for dem, der ikke kan deltage personligt.

Generativ AI: Svaret på alle spørgsmål?

Retailers har ofte spørgsmål om, hvor de skal investere i generativ AI-teknologi. Svaret vil variere fra situation til situation, da der ikke er ét one-size-fits-all-løsning. Virksomheder kan få gavn af at bruge AI til prædiktiv analyse, naturlig sprogforarbejdning og virtuelle assistenter, såvel som automatisering og strømlinje af operationer. Med AWS kan virksomheder hurtigt og omkostningseffektivt bygge, træne og implementere AI-løsninger.

Hos KeyCore kan vores AWS-eksperter hjælpe dig med at udnytte generativ AI og alle de nyeste AWS-teknologier. Vi tilbyder både professionelle tjenester og managed services, der udnytter AWS til forbedret ydeevne, skalering og omkostningsbesparelser. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Læs de fulde blogs fra AWS

Seneste AWS-sikkerheds-, identitets- og overholdelseslanceringer, annonceringer og how-to-opslag

AWS fortsætter med at investere i sikkerhed, identitet og overholdelse. Den seneste nyhed er lanceringen af ​​AWS Digital Sovereignty Pledge, der tilbyder kunder mulighed for at få adgang til en sikker og efterlevende sky. Dette indlæg gennemgår, hvad løftet indebærer, den nye europæiske suveræne sky og kundefordelene.

Derudover har AWS for nylig frigivet AWS Prescriptive Guidance om at nå Essential Eight Maturity på AWS. Denne vejledning er designet til at hjælpe kunder med at forenkle og accelerere deres sikkerhedsoverholdelsesforpligtelser under Essential Eight-rammen af ​​Australian Cyber Security Centre (ACSC). Essential Eight er et af den australske regering udviklet program af proaktive cybersikkerhedsforanstaltninger for at reducere risikoen for online trusler.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS-sikkerhed, identitet og overholdelse. Vores hold af AWS-certificerede ingeniører kan hjælpe dig med at udnytte det nyeste AWS-lanceringer og -meddelelser maksimalt. Vi kan hjælpe dig med at implementere de nyeste sikkerhedskontroller, oprette brugerdefinerede dataidentifikatorer til beskyttelse af følsomme data og sikre, at du overholder alle overholdelseskrav. Vores teams til managed services kan også hjælpe dig med at overvåge din infrastruktur og sikre, at du overholder alle relevante regulativer. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Front-End Web og Mobil

Tilgå ressourcer i Amazon VPC fra en Next.js API

For mange organisationer er Amazon Virtual Private Clouds (VPC’er) en integreret del af arkitekturen, hvilket gør det muligt at deployere ressourcer med sikker adgang. Som frontend webudviklere kan det være en udfordring at få adgang til ressourcer, der er deployeret i en VPC fra Next.js-applikationer. I denne artikel ser vi på, hvordan man bruger AWS Amplify Hosting-tjenesten til at få adgang til ressourcer i en VPC fra en Next.js API.

VPC’er og adgang

En VPC er et isoleret virtuelt netværk inde i AWS-skyen. Det giver mulighed for at deployere ressourcer og tjenester, mens man kontrollerer adgangen til specifikke netværk. Adgang håndteres typisk gennem Netværksadgangskontrol lists (ACL’er) eller sikkerhedsgrupper. Når en ressource placeres i en VPC, kan den tilgås via det offentlige internet eller et privat netværk.

AWS Amplify Hosting

AWS Amplify Hosting giver en nem og sikker måde at værtsbestemme og serve Next.js-applikationer fra AWS-skyen. Det tilbyder også muligheden for at få adgang til ressourcer i en VPC og give sikker adgang. For at bruge Amplify Hosting skal udviklerne linke deres applikation til en VPC og oprette en sikkerhedsgruppe til at kontrollere adgangen.

Oprettelse af en sikkerhedsgruppe

For at kontrollere adgangen til ressourcer i en VPC skal udviklerne oprette en sikkerhedsgruppe. Dette gøres via AWS Management Console. Når sikkerhedsgruppen er oprettet, kan udviklerne tilføje regler til gruppen for at kontrollere adgangen til specifikke tjenester.

Brug af en endpoint

Når sikkerhedsgruppen er oprettet, kan udviklerne bruge Endpoint-funktionen af ​​Amplify Hosting til at få adgang til ressourcer i VPC’en. Dette gør det muligt for udviklere at få adgang til ressourcer som databaser, Elasticsearch-kløfter og andre tjenester uden at kræve IP-hvidlistning. For at bruge Endpoint-funktionen skal udviklerne angive sikkerhedsgruppen, når de konfigurerer deres applikation.

KeyCore & AWS

Hos KeyCore specialiserer vi os i at levere professionelle og administrerede AWS-tjenester. Vores team af eksperter har års erfaring med design, deployment og administration af applikationer på AWS-skyen. Vi kan hjælpe dig med at designe og implementere et sikkert og robust arkitektur til dine applikationer ved hjælp af Amazon VPC’er og AWS Amplify Hosting. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester.

Læs de fulde blogs fra AWS

Innovering i den offentlige sektor

Den offentlige sektor gennemgår en digital transformation, der bruger teknologi og digitale løsninger til at forbedre tjenester og deres livskvalitet. For at fejre praktikere, team og ledere, der driver denne transformation, er Future of Government Awards nu åbne for nomineringer frem til 14. december 2023.

AWS samarbejder med Canadian Centre for Cyber Security (CCCS), Treasury Board of Canada Secretariat (TBS) og Shared Services Canada (SSC) om at udvikle en CCCS Medium Cloud Reference Arkitektur, der reducerer tiden og anstrengelsen, der kræves for at implementere CCCS Cloud Medium-kontroller fra 90+ dage til 2 dage.

Netsmart og AWS samarbejder om at bruge AI til at forbedre plejeleverance og resultater for leverandører af pleje i det lokale samfund. Dette inkluderer intelligent automatisering, generativ AI, prediktiv analyse, naturlig sprogbehandling og risikomodeller.

På IMAGINE-konferencen diskuterede tre teknologiledere inden for K12, hvordan skyen kan hjælpe innovative ideer med at skalere og udvide i K12-uddannelsen. De fire vigtigste temaer identificeret af paneldeltagerne omfattede datadrevet beslutningstagning, brug af skyen til analyse, personalisering og samarbejde.

AWS Education Accelerator giver EdTech-grundlæggere den støtte og vejledning, de har brug for for at bringe innovative løsninger på markedet ved at udnytte kraften af data, analyse, AI / ML og skyen.

Hos KeyCore ved vi, hvor vigtigt det er at være foran den digitale transformation og tage imod nye teknologier. Derfor er vores hold af AWS-certificerede fagfolk her for at hjælpe. Vi kan vise dig, hvordan du bruger AWS til at udvikle innovative løsninger, automatisere arbejdsgange og forbedre tjenesteleverancen til den offentlige sektor. Kontakt os i dag for at lære mere.

Læs de fulde blogs fra AWS

Den Internet ting på AWS – Officiel Blog

Ti sikkerhedsgule regler for forbundne mobilitetssolutioner

Forbundne mobilitetssolutioner påvirker betydeligt bilindustrien. Med funktioner som fjernbetjeninger, sensorer, kameraer, kunstig intelligens og 5G-mobilsignaler, bliver biler stadig smartere og mere forbundne. Mens disse løsninger tilbyder betydelig værdi for kunderne, introducerer de også nye risici for sikkerhed, sikkerhed og privatliv, der skal håndteres korrekt.

Vurdering af risikoer

Det er vigtigt for bilproducenter at først vurdere risikoen forbundet med forbundne mobilitetssolutioner. Risikoanalyse skal udføres over hele produktets levetid, og organisationerne skal fastlægge de mulige trusler og den potentielle risiko for fortrolighed, integritet og tilgængelighed.

Secure Design Principper

Organisationer bør også implementere sikkerhedsgrundlæggende principper under design og udvikling af forbundne mobilitetssolutioner. Bilproducenterne bør fokusere på sikkerhedsgrundlæggende principper som forsvar i dybden, sikker som standard, begrænset privilegium, adskillelse af opgaver, fejltolerance og brug af sikre protokoller.

Implementering af sikkerhedskontroller

Organisationer bør også implementere sikkerhedskontroller for at beskytte forbundne mobilitetssolutioner ordentligt. Disse kontroller omfatter godkendelse, autorisation, kryptering, dataintegritet, sikker datalagring og brug af sikre softwareudviklings- og implementeringsprocesser.

Kontinuerlig overvågning

For at sikre sikkerheden af ​​forbundne mobilitetssolutioner, bør organisationer også kontinuerligt overvåge deres miljø. Overvågningsaktiviteter skal omfatte trusselsdetektering, systemsikkerhed, datasikkerhed og hændelsesrespons. Dette vil sikre, at organisationerne hurtigt kan opdage og reagere på sikkerhedstrusler.

AWS’ rolle

AWS kan spille en vigtig rolle i at hjælpe organisationer med at sikre forbundne mobilitetssolutioner. Med AWS kan organisationer hurtigt og nemt implementere sikkerhedskontroller, og de kan også overvåge deres miljø i realtid. AWS tilbyder også et væld af sikkerhedsværktøjer og tjenester, der kan bruges til at sikre forbundne mobilitetssolutioner.

Hos KeyCore er vi eksperter i AWS Security og har mange års erfaring med at hjælpe organisationer med at sikre deres forbundne mobilitetssolutioner. Vi kan hjælpe dig med at vurdere risikoer, udvikle sikre løsninger og implementere sikkerhedskontroller. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dine forbundne mobilitetssolutioner.

Læs de fulde blogs fra AWS

AWS Åben Kildekode Blog

Navteca og AWS har slået pjalterne sammen for at skabe en åben kildekode-løsning til automatisk at tilvejebringe Daskhub (JupyterHub med Dask) efter behov. Dette er det første skridt mod at give ”videnskabelige modeller som en service”.

Daskhub er en platform til videnskabelig beregning, der giver videnskabsfolk mulighed for at køre store beregningsopgaver på fjerne klynger. Det er en kombination af JupyterHub og Dask, et åbent kildekode-parallelt beregningsbibliotek. Det giver videnskabsfolk mulighed for dynamisk at tilvejebringe en klynge af beregningsknuder, som kan bruges til store datasammenhængsanalyser og maskinlæringsjob.

Den åbne kildekode-løsning automatiserer tilvejebringelsesprocessen for Daskhub efter behov. Den bruger AWS CloudFormation til at oprette en Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS)-klynge, der skal bruges til kørsel af Daskhub. CloudFormation er en Infrastructure as Code (IaC)-service, der giver udviklere mulighed for at definere deres infrastrukturressourcer i en skabelon.

Skabelonen definerer de beregningsknuder, der skal bruges til kørsel af Daskhub-klyngen. Den indeholder også konfigurationsparametrene for EKS-klyngen, såsom versionen af Kubernetes, det ønskede antal knuder og sikkerhedsindstillingerne. Når klyngen er oprettet, deployerer den åbne kildekode-løsning Daskhub på den.

Den åbne kildekode-løsning giver også et webbaseret grænseflade til videnskabsfolk for at interagere med Daskhub-klyngen. Denne grænseflade giver dem mulighed for at oprette, ændre og slette noter og andre ressourcer i klyngen fra et centralt hub. Dette gør det lettere for videnskabsfolk at samarbejde om deres projekter.

Dette åbne kildekode-løsning gør det muligt for videnskabsfolk hurtigt og enkelt at tilvejebringe en Daskhub-klynge efter behov uden at skulle konfigurere og administrere hver komponent manuelt. Dette gør det lettere for videnskabsfolk at samarbejde om deres datasciencestudier, da de nu kan have et fælles miljø til kørsel af deres beregninger.

Den åbne kildekode-løsning tilbyder også et brugervenligt webgrænseflade til videnskabsfolk for at interagere med Daskhub-klyngen. Dette gør det lettere for dem at administrere deres ressourcer og samarbejde med deres kolleger om datasciencestudier.

Hos KeyCore tilbyder vi professionelle og styrede tjenester for at hjælpe kunder med deres AWS-projekter. Vi har omfattende erfaring med at implementere og administrere AWS-ressourcer, herunder Amazon EKS og CloudFormation. Vores ingeniører kan hjælpe dig med at opsætte den åbne kildekode-løsning for automatisk at tilvejebringe Daskhub-klynger og hjælpe dig med at udnytte dens funktioner.

Læs de fulde blogs fra AWS

Scroll to Top